back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sa ne cunoastem credinta ortodoxa

Pagini: << 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 15:21

De la: marinescuirina, la data 2009-02-17 15:17:39
De la: adrian_burhala_2005_2007, la data 2009-02-17 14:56:372 Ioan 1:7
7. Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; acesta este amăgitorul și antihristul.
bun,si de ce mi-ai dat textul asta=)))))???am spus eu cumva ca iisus nu a inviat cu trupul lui fizic?au mai fost oameni care au ajuns la acele nivele spirituale inalte.crezi ca iisus a fost singurul care putea sa se urce pe o cruce si sa invie cu trupul fizic?asta inseamna sa ai o anumita putere spirituala de care tu vad ca nu prea ai habar....iisus a fost un yoghin christic...stapnea toate tehnicile de yoga si asa mai departe...a ajuns la niste performante spirituale la care poti s-ajungi si TU.capisci;)?

yoghin?
Ti-e atat de greu sa crezi ca este Cuvantul intrupat?
Ce spui tu acolo e tot o forma de mandrie (draceasca), adica tu crezi ca oamenii ar putea avea diverse "puteri"?!
Omului i s-a dat doar atat cat era necesar sa-l urmeze pe Dumnezeu.Plus liber arbitru.

Ar fi bine sa pastrezi aceste idei pentru tine ca sunt destul de otravitoare.
Gandeste-te ca daca cineva crede ca are "puteri" si este convins ca asta este in firea omeneasca, le va cauta si va gasi aceste "puteri'!! Doar ca nu sunt de la Dumnezeu!! Vai lui!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 15:23

a,si-nca ceva....:)))au mai fost mari yoghini christici care dupa ce au murit cu trpul fizic...cum ar fii marele babaji;)...si altii...au murit si au aparut in carne si oase in fata discipolilor lor,dar de...ce sa stiti voi fanaticii astia???u-huuu...o sa fiu numit antihrist...=))))))))))

balabanandrei

335 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 15:25

Adrian citeste ce ai scris tu:

"iisus a fost un yoghin christic...stapnea toate tehnicile de yoga si asa mai departe...a ajuns la niste performante spirituale la care poti s-ajungi si TU.capisci;)?"

„Căutați mai întâi împărăția lui Dumnezeu și celelalte se vor adăuga vouă!“
balabanandrei

335 mesaje

Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 15:28

www.sfaturiortodoxe.ro/marii-initiati-india-parintele-paisie/

Citeste Adrian, ca sa vezi ca yoga nu are nicio legatura cu Dumnezeu, din contra, cu diavolul.

Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 15:28

De la: adrian_burhala_2005_2007, la data 2009-02-17 15:23:31a,si-nca ceva....:)))au mai fost mari yoghini christici care dupa ce au murit cu trpul fizic...cum ar fii marele babaji;)...si altii...au murit si au aparut in carne si oase in fata discipolilor lor,dar de...ce sa stiti voi fanaticii astia???u-huuu...o sa fiu numit antihrist...=))))))))))

da, au aparut in fata discipolilor lor .....

stai linistit nu te va numi nimeni antihrist .... ai doar pitici pe creier , nimic altceva

Caracterul fără înțelepciune poate mult, dar inteligența fără caracter nu valorează nimic - Cicero
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 15:30

balabanaandrei:)....nu conteaza daca iisus a fost sau nu yoghin christic...sau ce-ofi fost el domne'...stapnea doar niste tehnici spirituale si era pregatit pentru a le pune in aplicare si-atat...de ce vreti sa faceti pe cineva mai special si mai divin:)))))))))))si da,iisus era cuvantul intrupat...dar de ce nu poate fi oricine cuvantul intrupat???cuvant intrupat adica,cel ce zice adevarul si numai adevarul...cel ce reprezinta doar ADEVARUL...reprezentati-l si voi,cn va opreste?au mai fost yoghini care au murit si au reinviat cu corpul fizic...mai cititi tata si nu va blpcati doar pe biblie...un pic mai multa deschidere n-ar strica spre dumnezeu

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 15:30

De la: adrian_burhala_2005_2007, la data 2009-02-17 15:23:31a,si-nca ceva....:)))au mai fost mari yoghini christici care dupa ce au murit cu trpul fizic...cum ar fii marele babaji;)...si altii...au murit si au aparut in carne si oase in fata discipolilor lor,dar de...ce sa stiti voi fanaticii astia???u-huuu...o sa fiu numit antihrist...=))))))))))

Indiferent in ce crezi, te rog nu mai prezenta ideile tale drept crestinism, ca nu sunt crestine.
Ceea ce conteaza pt un crestin este mantuirea. Nimic altceva!
La ce ar folosi puterile spirituale daca nu voi fi mantuit??!!
Sau cu ce ar ajuta??
Tu nu vezi ca nu au nici un rost??!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 15:31

aa,inca ceva ce=-o sa doara pe multi...si cu asta o sa va atac cel mai tare;)n-a zis chair omula asta iisus pe care-l adulati voi asa tare...ca ceea ce a facut el putem face si noi,ba MAI MULT?:)))hahaha,,,....ia sa va vad:))))ackuma

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 15:36

aa,pai io comentam la credinta ortodoxa:))))))))?????pai,loool,d-aai-ami sareati toti in cap ma=))))))????sunteti toti niste fanatici:)))???uau,imi cer scuze n-am stiut...nu kredeam ca aveti o fixatie si ca sunteti indoctrinati untr-un asemenea hal incat sa nu mai priviti si spre alte religii decat cea ortodoxa...ma rog:))penultimul meu mesaj spre sa trezeasca destui oameni la realitate...caci ce-a facut iisus putem face si noi ba mai mult:))))ia,ofticati-va ca nu il luati in seama nici pe cel pe care il adulati si la care va-nchinati...cu asta am temrinat pe pagina asta de POCAITI

balabanandrei

335 mesaje

Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 15:36

Adrian si eu iti recomand sa citesti si tu alte carti in afara de alea cu bujangi, sau cum ii zici tu, sau karma si altele.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 15:38

marinescu irina:Indiferent in ce crezi, te rog nu mai prezenta ideile tale drept crestinism, ca nu sunt crestine.si dac anu sunt crestine inseamna ca nu pot fi ADEVARATE?

Fosta membra 9am.ro

311 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 15:39

Vezi Adrian, cand tu te exprimi astfel:

adrian_burhala_2005_2007 Data: 2009-02-17 15:31:40
aa,inca ceva ce=-o sa doara pe multi...si cu asta o sa va atac cel mai tare;)n-a zis chair omula asta iisus pe care-l adulati voi asa tare...ca ceea ce a facut el putem face si noi,ba MAI MULT?:)))hahaha,,,....ia sa va vad:))))ackuma

de unde sa deducem noi ca tu crezi in unicitatea lui Hristos ca Dumnezeu Intrupat, ca Fiu al lui Dumnezeu?

Poti sa imi spui si mie de cati ani practici yoga? Daca nu vrei, e in regula, dar nu cred ca are de ce sa te deranjeze (sper).
Nu cred ca vreun ortodox te va numi Antihrist!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 15:41

nu fac yoga dar ma tenteaza:)ce,o sa ajung in iad?:))))))))))))))))))))

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 15:43

www.sfaturiortodoxe.ro/marii-initiati-india-parintele-paisie/

Citeste Adrian, ca sa vezi ca yoga nu are nicio legatura cu Dumnezeu, din contra, cu diavolul. balabanandrei te provoc la o discutie despre dumnezeu... TE TINE?

Fosta membra 9am.ro

311 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 15:49

De la: adrian_burhala_2005_2007, la data 2009-02-17 15:41:02nu fac yoga dar ma tenteaza:)ce,o sa ajung in iad?:))))))))))))))))))))

Pai...nu pot eu sa-ti raspund la aceasta intrebare.

Oricum, daca nu faci yoga, se pare ca ai totusi niste notiuni des vehiculate la cursurile de yoga, si anume ca Iisus era un om care a ajuns la o anume evolutie spirituala care ii permitea sa faca anumite minuni cat timp era in trup. Daca nu ma insel, tot yoghinii spun ca se poate ajunge la un nivel si mai mare de evolutie spirituala si realiza mult mai mult decat a realizat Iisus.
Poate ca ai prieteni care practica yoga, pentru ca altfel nu imi explic de unde familiarizarea cu anumite teorii yoga despre Hristos. Ce stii despre yoga, Adrian, de spui ca te tenteaza?

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 15:50

De la: adrian_burhala_2005_2007, la data 2009-02-17 15:36:09aa,pai io comentam la credinta ortodoxa:))))))))?????pai,loool,d-aai-ami sareati toti in cap ma=))))))????sunteti toti niste fanatici:)))???uau,imi cer scuze n-am stiut...nu kredeam ca aveti o fixatie si ca sunteti indoctrinati untr-un asemenea hal incat sa nu mai priviti si spre alte religii decat cea ortodoxa...ma rog:))penultimul meu mesaj spre sa trezeasca destui oameni la realitate...caci ce-a facut iisus putem face si noi ba mai mult:))))ia,ofticati-va ca nu il luati in seama nici pe cel pe care il adulati si la care va-nchinati...cu asta am temrinat pe pagina asta de POCAITI

Stiu ca esti f convins ca ceea ce faci este bine... de aceea vrei sa ne "ajuti" si pe
noi.
Poate ca nici noi si nici tu nu am gasit tonul adecvat pt un dialog.. imi pare rau.
Daca ai timp, poate intri pe niste linkuri... sunt carti despre yoga din perspectiva crestina.
Incearca sa le dai o sansa ca nu sunt scrise de oameni ignoranti.
Prima este a lui Seraphim Rose (un om fff inteligent, care a studiat filosofie chineza si limbi orientale.. zic asta pt tine sa nu crezi ca sub aspectul saracacios al monahismului s-ar afla oameni modesti intelectual!!):
www.sfaturiortodoxe.ro/religiaviitorului.htm

Arsenie Papacioc:
www.sfaturiortodoxe.ro/yoga/arsenie-yoga.htm

www.sfaturiortodoxe.ro/yoga/crestinismsiyoga.htm

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:00

marinescu irina...sunt convins de faptul ca daca o ideee nu este neaparat CRESTINA, BUDDHISTA...HINDUSA...MUSULMANA.,.....IE-HO-VIS-TA....TAOISTA....SIA SA MAI DEPARTE NU INSEAMNA SA O RESPINGI...INSEAMNA SA O ANALIZEZI...SI NU MAI ASTEPTATI LA MANTUIREA LUI DUMNEZEU MAI DRAGILOR...SINGURI VA MANTUITII...IISUS S-A MANTUIT PE EL INSUSI...SI GATA...NU STATI CU GURA CASCATA IN SUS SA VA MANTUIASCA AL DE SUS...FACETI CEVA...RUGATI-VA LA DUMNEZEU,MEDITATI SPIRITUAL...CATI OAMENI DE PE PAGINA ASTA CU CRESTINISM SUNT CU ADEVARAT EVOLUATI DIN PUNCT DE VEDERE SPIRITUAL?...SI DA,SUNT DE ACORD CA AU FOST OAMENI SI IN CRESTINISM CU PUTERI EXTRAORDINARE...GEN PAISIE SI O GROAZA....DAR AU FOST PESTE TOT IN LUME...SI DACA EU VIN CU O IDEE N-O RESPINGETI FANATICILOR CE SUNTETI CA MI-ATI SARIT CU TOTII IN CAP SI M-O ENERVAT DE NUMA,ASTAx(....N-O RESPINGETI CA NU ESTE ORTODOXA...ANALIZATI-O SI APOI VETI VEDEA...SI DACA NU SUNTETI DE ACORD CU MINE CA ORICINE POATE FACE CEEA CE A FACUT ACEASTA FIINTA MINUNATA IISUS HRISTOS:)CARE DA,A FOST FIIUL LUI DUMNEZEU...CHIAR EL INSUSI A SPUS-O...CE-AM FACUT EU PUTETI FACE SI VOI...A SPUS-O CLAR SI LA MINTEA COCOSULUI...ADICA,CE A FACUT EL LA NIVEL FIZIC SI SPIRITUAL PUTEM FACE SI NOI...DAR DE...IAR O SA-MI SARITI IN CAP...HAIDETI SARITI-MI...dar adevar va spun eu voua:daca o idee nu e cresinta N-O RESPINGETI,analizati-o mai intai

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:03

Ce tare esti. " IAR O SA-MI SARITI IN CAP...HAIDETI SARITI-MI.. "

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:04

Am analizat-o.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:05

ms ms:)))))))))))))))

danyberby

99 mesaje

Salutare. Ce se vb pe aici?

necunoscut

1 mesaj

si daca ai analizat-o ce-ai de gand sa faci?...ai de gand sa evoluezi spiritual sau sa ramai in ignoranta marinescu irina?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:06

Adriane, asta e doar inceputul, stai sa ne adunam toti!
M-ai facut sa rad cu lacrimi.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:07

De la: danyberby, la data 2009-02-17 16:05:26Salutare. Ce se vb pe aici?

Altul!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:07

pai,ce sa se vorbeasca p-aci danyberby...vin si eu cu niste idei care n-au traba cu crestinismul si-mi sar toti fanatici in cap in loc sa gandeasc LOGIC si la mintea cocosului

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:12

marinescu irina vad ca nu mai spune nimic...oare de ce?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:12

Adrian, acum serios aici e topicul despre crestinism, despre Isus, despre Dumnezeu.Crestinismul sustine ca : ISUS HRISTOS ESTE FIUL LUI DUMNEZEU, poti pune intrebari legate de crestinism, ortodocsie, biblie, daca vrei alte discutii iti propun sa deschizi topic separat si vb acolo.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:15

foarte bn,atunci sa vorbim despre iisus hristos...daca vrei tu maria...stiai ca gurul lui iisus hristos a fost de fapt ioan botezatorul?dar intr-o viata anterioara se pare?si asta se precizzeaza in biblie.

danyberby

99 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:16

ok. m-am prins dar va rog eu sa vb frumos si cu calm si asa puteti discuta in conferinta asta online toate ideile fara sa va dati in cap ca si parlamentarii. Deci cu CALM va rog

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:16

si eu sustin ca iisus e fiul lui dumnezeu...dar si noi suntem la fel fiii lui dumnezeuuu...dumnezeu ne iubeste pe toti in mod egal...dumnezeu e doar iubire infinita:(ooof,de-ar putea oamenii sa-nteleaga ca nu exist aun dumnezeu razbunator:( si ca dumnezeu exista doar ca iubire pura si atata:(

Pagini: << 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Sa ne cunoastem credinta ortodoxa
Mergi la: