Info
x
Sa ne cunoastem credinta ortodoxa
|
dark_storm24 22 mesaje Membru din: 19/02/2009 |
Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 23:08
Facem slalom printre cretini ..zi de zi
intr`o lume mica si murdara asa cum o stim prostii par conceputi pe cale artificiala ca sunt multi ai dracu` si nu au nicio boala. Sarbatoriti prostia veseli.. e carnaval ca aveti 365 de sarbatori intr`un an cand te aud iti pocnesc paine cu salam in freza.. domnu` presedinte.. te`ai murdarit la gura de engleza? zambesc isteric psihic sunt labil daca uit sa`mi iau pastilele va mai alegeti cu`n vadim plang in hohote de ras day every day.. iauzi bre .. bre date`n mortii tai daca nu s`a ales prafu` o sa se aleaga de o tara in care deschizi gura te leaga si! vreau sa va vad zambind dragii mei.. misei... cand o sa va dam foc in noapte la fel ca chei chei chei degeaba vrei sa`ti educi copila cand copila ta beleste ochii la cum beleste alta p*la Si .. ai manele in casti si aur pe degete cand traversezi regulamentar io te calc pe trecere facem slalom printre cretini.. ca sa traim si ne dam de ceasu mortilor matii cand te intalnim ai 2 clase primare.. esti poreclit ganditoru` sa nu faci lectii cu copilu` ca`i distrugi viitorul umorul.. ma`mpinge sa te`nvat de bine in p*la mea hai da cu dacia`n perete ca`ti pica un renault din ea esti un creator de linguri.. citeste almanahe treci la fapte ca vei deveni primar de bucuresti la noapte nu ridica ochii la cer la sfantu` satelit ca va scuipa 0 si 1 si va pica dezamagit ne intrebam timid acum cu voia dumneavoastra ce poa` sa faca telenovele de succes dintr`o proasta.. daca asculti si parazitii si muzica tiganeasca te invit sa ti bagi p*la`n mata .. nimeni n`o sa te opreasca mi se sopteste in casca ca sunt ca si mancat.. o ce m`am speriat.. mancami`atï p*la de vïu ma las de cantat... |
|
Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 23:10
Dragostea de tara naste prosti
Romania e o tara plina de banci, farmacii, cazinouri si shaormerii E o tara de prostitiate, de hoti de buzunare si portari cu simtul raspunderii Ceilalti muncesc ca fraierii Noi trei suntem aci sa scoatem acidul din apa plata Te comporti indecent pentru un trai decent Faci o facultate - doua, ca student Afacerile legale te trimit in faliment Intr-o tara mai plina de maimutoi decat Disneyland Aparent esti relaxat ca ai un trai decent Multumit ca ai apa curenta si curent Corectitudinea e o slabiciune in prezent Frate, aici se fura tot de la bani la libertate Intrati in Europa cu capul jos se pare Ca si presedintele are mainile murdare Romania sa-mi fac loc ïn lumea ta de bronz Umblu pe teava cu un glont ca-n Bronx |
|
Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 23:14
Beau bere pana intervine schimbarea la fata
Si incep sa incerc sa te f*t desi imi e greata Ard de tamaie foc si fum money two, poate se scoala Ca mi-e rau si am inghetat dezbracat la p*la goala N-am venit de pomana incearca sa pari prietenoasa Ca nu sunt omul paianjen sa-ti intind rufe prin casa Omul tau bea cu tactu in balcon sau e la somn Te-a parasit suntem noi 2 si o bancnota de 10 roni Tin usa constient ca intra baietii Tine gura pe organ sau iti murdaresc peretii Ce conteaza cum ma cheama, oricum e intuneric Iar ce facem noi aici are caracter exotermic Scarbit de farmecele tale eliberez terenu Continuati voi distrati-va ca nu modific refrenu Am baut destul incat sa dau lectii de viata Cand e loc de dat m*ie ma bag in fata |
|
Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 23:17
reprezint zona Zoster, si te f*t la creier
|
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 23:20
dark strom...nu văd niciun motiv pentru care cineva ar trebui să posteze înjurături pe un topic despre ortodoxie
|
|
Fosta membra 9am.ro 666 mesaje Membru din: 24/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 23:28
De la: ioana_dark, la data 2009-06-25 23:20:49dark strom...nu văd niciun motiv pentru care cineva ar trebui să posteze înjurături pe un topic despre ortodoxieeu vad un motiv: ortodoxia este o injuratura la adresa libertatii de gandire a omului.
Adevarat ca mai cinstit lucru nu este in lume, si mai scump si mai curat, decat omul procopsit la invatatura. - Mihail Sadoveanu
|
|
Fosta membra 9am.ro 1499 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 00:42
De la: amiralul, la data 2009-06-25 23:28:08De la: ioana_dark, la data 2009-06-25 23:20:49dark strom...nu văd niciun motiv pentru care cineva ar trebui să posteze înjurături pe un topic despre ortodoxieeu vad un motiv: ortodoxia este o injuratura la adresa libertatii de gandire a omului. Atunci cand argumentele nu se mai gasesc, intervin manifestarile deplorabile gen injuraturi, limbaj obscen sau chiar si violenta. Este singura manifestare care "aparent", pentru caracterele fara coloana vertebrala, pot inlocui lipsa unei argumentatii coerente. Statistic vorbind, cei care folosesc sau sustin astfel de tehnici intr-o discutie de obicei se inseala pe toate planurile.
Hazardul este măsura ignoranței noastre. (Henry Poincare)
|
|
adipopa 3001 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 01:08
De la: amiralul, la data 2009-06-25 23:28:08eu vad un motiv: ortodoxia este o injuratura la adresa libertatii de gandire a omului. Nu văd cum poți scăpa de blestemul propriilor cuvinte. Afirmația ta este tot o înjurătură la adresa libertății de gândire pentru că, în numele acestei libertății, tu îi condamni și denigezi pe cei care nu gândesc ca tine. |
|
|
|
|
balabanandrei 335 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bacau |
Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 09:01
De la: amiralul, la data 2009-06-25 21:47:46De la: balabanandrei, la data 2009-06-25 12:34:22Sunt atatea lucruri in lumea asta pe care oamenii nu si le pot explica rational, si tot sustin ca nu exista Dumnezeu. Tu incerci sa intelegi totul prin ratiune, inclusiv pe Dumnezeu, si normal, ca nereusind sa-L intelegi pe Dumnezeu prin ratiune (nimeni nu va reusi vreodata), ajungi inevitabil la concluzia ca nu exista Dumnezeu. Pai daca e s-o luam cu ratiunea, asa sa fie. Explica atunci acele lucruri de care spuneam mai sus, pe care oamenii nu si le pot explica rational. Numai bine si Doamne ajuta!ok! mai exact la ce alte lucruri te referi ca nu pot fi explicate rational?! te referi, de exemplu, la originea vietii?! te referi la OZN-uri?!! la ce anume?! Daca ti le-as spune, ori ai face misto, ori ai rade, ori ..... cine stie. Asa ca te las sa le gasesti singur. Numai bine.
Căutați mai întâi împărăția lui Dumnezeu și celelalte se vor adăuga vouă!
|
|
Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 15:19
De la: ioana_dark, la data 2009-06-25 23:20:49dark strom...nu văd niciun motiv pentru care cineva ar trebui să posteze înjurături pe un topic despre ortodoxie ....super tare, doar ca nu imi aduc aminte sa vi tastat eu cuvantul "ortodoxie"..... |
|
Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 18:50
In sfarsit vom avea si noi catedrala:
www.mediafax.ro/cultura-media/catedrala-mantuirii-neamului-va-av...
|
|
Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 21:58
De la: andu30, la data 2009-06-26 00:42:52Atunci cand argumentele nu se mai gasesc, intervin manifestarile deplorabile gen injuraturi, limbaj obscen sau chiar si violenta. Este singura manifestare care "aparent", pentru caracterele fara coloana vertebrala, pot inlocui lipsa unei argumentatii coerente.ce sa faci ... imi lipseste coloana vertebrala. pana una alta poate imi aduci si mie, paganul fara coloana vertebrala, un simplu argument coerent ca exista Dumnezeu - ma rog, Dumnezeul pe care-l venerezi atat ... tot statistic astept dovada existentei lui ... asa sa nu ma insel pe planul asta.
Adevarat ca mai cinstit lucru nu este in lume, si mai scump si mai curat, decat omul procopsit la invatatura. - Mihail Sadoveanu
|
|
Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 22:10
De la: amiralul, la data 2009-06-26 21:58:55De la: andu30, la data 2009-06-26 00:42:52Atunci cand argumentele nu se mai gasesc, intervin manifestarile deplorabile gen injuraturi, limbaj obscen sau chiar si violenta. Este singura manifestare care "aparent", pentru caracterele fara coloana vertebrala, pot inlocui lipsa unei argumentatii coerente.ce sa faci ... imi lipseste coloana vertebrala. pana una alta poate imi aduci si mie, paganul fara coloana vertebrala, un simplu argument coerent ca exista Dumnezeu - ma rog, Dumnezeul pe care-l venerezi atat ... de când se chinuie adi cu voi să vă demonstreze , dar...nu pricepeți . îl admir pentru răbdarea de care dă dovadă
|
|
Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 22:15
De la: andu30, la data 2009-06-26 18:50:58In sfarsit vom avea si noi catedrala: |
|
Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 22:57
De la: amiralul, la data 2009-06-26 21:58:55De la: andu30, la data 2009-06-26 00:42:52Atunci cand argumentele nu se mai gasesc, intervin manifestarile deplorabile gen injuraturi, limbaj obscen sau chiar si violenta. Este singura manifestare care "aparent", pentru caracterele fara coloana vertebrala, pot inlocui lipsa unei argumentatii coerente.ce sa faci ... imi lipseste coloana vertebrala. pana una alta poate imi aduci si mie, paganul fara coloana vertebrala, un simplu argument coerent ca exista Dumnezeu - ma rog, Dumnezeul pe care-l venerezi atat ... Tu esti prea preocupat sa cauti argumente ca Dumnezeu nu exista, pentru ca altfel te-ai lovi de El in fiecare secunda. Tu pui pe seama evolutionismului si a intamplarii mult mai multe minuni decat i-am atribuit eu lui Dumnezeu vreodata. Stramosii tai au fost mai intai praf care a venit de.... spune-mi tu de unde..., apoi bacterii, viermi, reptile etc.. Daca tu crezi asa ceva... ce argumente sa-ti mai aduc eu..? Cred ca e de datoria fiecaruia sa ajunga la o concluzie, nu trebuie sa-ti fac eu demonstratii de logica. Apoi tu vezi oamenii identici cu animalele si nu vezi ce ne deosebeste...? Nu intelegi moralitatea cu care ne nastem, nu vezi cum cautam binele chiar si in detrimentul supravietuirii cateodata. Oare asa fac animalele? Probabil asa vezi tu lucrurile.. crezi ca conceptul de bine si de rau a evoluat din praful acela lunar din care a iesit si viata... Nu judeci macar ca fiecare efect in univers are o cauza desi spui ca lucrezi in domeniul tehnic..... nu stii oare ca nici macar o piatra nu se poate misca in universul material fara ca o forta sa actioneze asupra ei ?si imi spui tu mie ca viata este o pura intamplare in univers. Spune-mi tu cauza care a produs viata dintru inceput... Si ce este viata? A reusit cineva vreodata sa inteleaga ce este viata? Mai gandeste-te... si apeleaza la ratiune... Uite ce scria Sf Antonie cel Mare (a trait intre anii 251-356) despre ratiune: "Oamenii se socotesc rationali insa pe nedrept, caci nu sunt rationali. Unii au invatat cuvintele si cartile vechilor intelepti. Dar rationali sunt numai aceia care au sufletul rational, pot sa deosebeasca ce este binele si ce este raul, se feresc de cele rele si vatamatoare sufletului si toata grija o au spre cele bune si folositoare sufletului; iar acestea le savarsesc cu multa multumire catre Dumnezeu. Numai acestia trebuie sa se numeasca rationali".
|
|
Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 23:18
De la: andu30, la data 2009-06-26 22:57:56 ,,Numai acestia trebuie sa se numeasca rationali".era cat pe aici sa sa cred! glumesc. hai sa ne mai gandim ... dupa ce au descoperit bata si alte unelte sa vaneze oamenii se rugau la ... pietre, copaci, munti, animale etc? (si chiar o faceau!) acum radem de ei - ce prosti! dupa ceva vreme credeau in ... zei, unii care care locuiau pe muntele Olimp, de exemplu, altii in constelatia Orion etc. (si o faceau o multime de oameni care sunt considerati parintii stiintelor de azi). s-a dovedit ulterior ca nu exista nici un zeu pe munte.... acum radem de ei - ce idioti! de vreo doua mii de ani unii, si de peste 4000 de ani altii, credem in Dumnezeul din cer.... intrebare: cu ce suntem noi azi mai presus decat ceilalti? alta intrebare: cat timp va mai trece pana ce pe Terra vor exista alti oameni care vor rade de noi - ce prosti? etc.
|
|
Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 23:18
mă întristează foarte tare ceea ce se întâmplă acum pe forum. dumnezeu ne-a dat viață și ne vegheză în permanență . ne poartă de grijă tuturor . fără el nu am putea nici măcar să ne mișcăm. iar noi îi *mulțumim * făcând în permanență păcate pe care el în nemăsurata lui milă ni le iartă.
și după toate astea atunci când e vorba să facem ceva pentru a-i mulțumi toată lumea se revoltă. o catedrală indiferent cât de mare ar fii este mult prea puțin în comparație cu tot ceea ce face dumnezeu pentru noi . e un mod prin care îi mulțumim lui dumnezeu și îl slăvim . însă mulți se revoltă foarte înverșunat din cauza acestui lucru. de ce oare consideră ei că dumnezeu nu merită nici măcar atât nu-mi pot explica. oameni care poate în viața lor nu au dat niciun ban nimănui se revoltă pe faptul că biserica nu face donații, dar construiește lăcașuri de cult. oare acei săraci (pe care pururea îi avem cu noi ) merită mai mult decât dumnezeu? biserica a donat până acum sume foarte mari de bani săracilor ...oare nu trebuie să facă un mic gest și pentru dumnezeu? e incredibil ceea ce se întâmplă....cum ne mai rabdă oare dumnezeu pe toți? |
|
Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 23:20
De la: amiralul, la data 2009-06-26 23:18:01De la: andu30, la data 2009-06-26 22:57:56 Numai acestia trebuie sa se numeasca rationali".]era cat pe aici sa sa cred! glumesc. dorine, oamenii ăia credeau totuși în ceva! tu în ce crezi? |
|
Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 23:28
De la: ioana_dark, la data 2009-06-26 23:20:20dorine, oamenii ăia credeau totuși în ceva!in ... catedrala neamului! unde era Dumnezeu cand oamenii se rugau la pietre, bate, copaci, animale, zei ... bla, bla ?! hai ca incepeti sa-mi deveniti simpatici!
|
|
Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 23:38
**unde era Dumnezeu cand oamenii se rugau la pietre, bate, copaci, animale, zei ... bla, bla ?**
eu am întrebat prima...tu răspunzi primul! |
|
Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 23:48
De la: ioana_dark, la data 2009-06-26 23:38:17eu am întrebat prima...tu răspunzi primul! repet, in catedrala neamului! acum este randul tau.
|
|
Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 23:50
De la: amiralul, la data 2009-06-26 23:48:07De la: ioana_dark, la data 2009-06-26 23:38:17eu am întrebat prima...tu răspunzi primul! unde este și azi... |
|
Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 23:56
De la: ioana_dark, la data 2009-06-26 23:50:16unde este și azi...ce simpatica! ... poate tragi o fuga pana la Dumnezeu sa-mi aduci si mie o poza si un autograf. dau de
|
|
adipopa 3001 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 00:38
De la: amiralul, la data 2009-06-26 23:18:01de vreo doua mii de ani unii, si de peste 4000 de ani altii, credem in Dumnezeul din cer.... Dorinel, de peste 2.000 de ani s-a răspuns la prima întrebare (de ce ar fi monoteismul iudeo-creștin diferit de sau superior politeismului, animismului, etc.?). Tu ce autori iudei sau creștini ai citit și ce/cum le-ai răspunde? Cât privește a doua întrebare, optimismul tău (repetat aproape mantric) că într-o zi creștinismul va înceta pur și simplu este o simplă speculație, nefondată socio-științific și lipsită de orice valoare filosofică (ceva de genul, mâine va ploua cu șuncă și cu ouă fierte, în ordinea asta).
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 00:51
'Ark of the Covenant' about to be unveiled?
Ethiopian patriarch tells pope he will show artifact to world Posted: June 24, 2009 9:35 pm Eastern © 2009 WorldNetDaily Ark of the Covenant as depicted in 'Raiders of the Lost Ark' (Paramount Pictures) The patriarch of the Orthodox Church of Ethiopia says he will announce to the world Friday the unveiling of the Ark of the Covenant, perhaps the world's most prized archaeological and spiritual artifact, which he says has been hidden away in a church in his country for millennia, according to the Italian news agency Adnkronos. Abuna Pauolos, in Italy for a meeting with Pope Benedict XVI this week, told the news agency, "Soon the world will be able to admire the Ark of the Covenant described in the Bible as the container of the tablets of the law that God delivered to Moses and the center of searches and studies for centuries." The announcement is expected to be made at 2 p.m. Italian time from the Hotel Aldrovandi in Rome. Pauolos will reportedly be accompanied by Prince Aklile Berhan Makonnen Haile Sellassie and Duke Amedeo D'Acosta. Abuna Pauolos, patriarch of the Orthodox Church of Ethiopia "The Ark of the Covenant is in Ethiopia for many centuries," said Pauolos. "As a patriarch I have seen it with my own eyes and only few highly qualified persons could do the same, until now." www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=102119 |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 00:51
De la: ioana_dark, la data 2009-06-26 23:18:54mă întristează foarte tare ceea ce se întâmplă acum pe forum. dumnezeu ne-a dat viață și ne vegheză în permanență . ne poartă de grijă tuturor . fără el nu am putea nici măcar să ne mișcăm. iar noi îi *mulțumim * făcând în permanență păcate pe care el în nemăsurata lui milă ni le iartă. Nu pot să cred că ai putut să scrii așa ceva!!! Este IPOCRIZIE!!!! Și mă rog frumos cu cine a vorbit D-zeu...să-i ceară o "catedrală"???? Cum poți să afirmi că această catedrală se face PENTRU D-ZEU???? Știi foarte bine că am citit Biblia din scoarță-n scoarță!!! Eu nu am văzut nicăieri astfel de "cereri" de la D-zeu...De la Isus nici atât!!! Da, mă revoltă o astfel de construcție, pentru că nu-i este nici locul nici timpul și nu-i văd VALOAREA! D-zeu nu are nevoie de biserici și catedrale! Chiar m-am supărat!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 00:54
De la: mytcor, la data 2009-06-27 00:51:47'Ark of the Covenant' about to be unveiled?
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 01:05
De la: mytcor, la data 2009-06-27 00:51:47'Ark of the Covenant' about to be unveiled? |
|
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 01:06
de ciudă că am mâine examen la vali stan....
www.razbointrucuvant.ro/2009/05/11/parintele-dionisie-ignat-daca... |
|
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 01:10
- Iisus, Iisus! Urca-te repede pe cruce ca vin ,,turistii''!
|
|
|
|

pietre, copaci, munti, animale etc? (si chiar o faceau!) acum radem de ei - ce prosti!