Info
x
Ce a fost inainte de dumnezeu, dar inainte de big-ban?
|
OprisVasile 570 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 11:31
De la: henry, la data 2008-12-16 10:45:24 Inainte de toate Zeitgeist are dreptate in multe privinte cu dovezi istorice si actuale, dar religia nu poate sa o pune la ''pamant''fiindca nu sunt dovezi puternice,doar speculatii.Dar mie oricum conceptul de religie mi se pare banal,atata timp cat nu aduce ceva practic in folosul maselor,iar daca ii sa vb ca aduce mantuirea spiritului,bunastare spirituala,nu mi se pare deloc asa, fiindca in religie nu exista democratie ci indoctrinare,iar credinta nu ti-o formezi tu,ce ti-o formeaza, incepand de la parinti la institutiile statului,daca te indoiesti de ea, ceva nu ti se pare in regula esti ''lovit cu pietre''.Pace. spui ca religia e banala atata timp cat nu aduce beneficii maselor ...pai ce zici de cinste ? onoare ? demnitate?altruism?mecenat?...etc..... vrei sa castigi bani din religie ? fati un trib ceva , posteaza pe un site si cere taxe .....mai "benefic" de atat nu cred ca poti sa dezvolti o religie..... te plangi ca o muiere cum ca vezi domane esti indoctrinat de parinti de popi si ca esti pus la zid daca intrebi si tu acolo daca Iisus o fi avut gagica .....esti patetic.....si mai mult de atat esti roman ADJECTIV..... da CAPU ?....CAPU ?! unde iti este ? crezi ca te-ai nascut cu cap frumos doar sa fi admirat de sfantu petru la intrare in rai " uuuuuuuuuuuu ce cap frumos are asta ma .....esti admis fiule intra ca ce cap frumos ai maaaaaaaa....." in primul si primul rand ( si m-am cam saturat sa ma repet) democratie inseamna puterea poporului prin definitie , ori ce avem noi acum in toata lumea care se zice ca e democratica numai democratie nu este ....maine poti sa il dai jos pe basescu daca il vezi beat la golden blitz? noooop = nema democratie .... doilea .....daca tu cauti raspunsuri de ce taci ? dute la preotul din parohia de care aparti si intreba-l........sunt sigur ca iti v-a raspunde ....nu te multumesti mergi mai departe cerei sa vorbesti cu o persoana care este deasupra dansului si spunei clar ca nu esti multumit cu ce raspuns ai primit .... singurul lucru pe care ai sa il observi daca faci ce ti-am spus eu e ca oamenii sunt inclinati nu sa indoctrineze ci sa se agate de vechile lor credinte taumaturgice ....curios nu ? la fel si tu te agati de conceptia gresita cum ca totul e deja asa cum l-ai gandit tu si ca toti or sa iti puna piedica sa nu iesi din canon .... singura problema e ca tu stai pe forum si vorbesti cu cine nu trebuie .... multa bafta . |
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 11:35
De la: , la data 2008-12-16 21:20:35Adevarat....BING-BANG.....unde ai citit documentaru??? cred ca bing bang e in capul tau ...se scrie BIG BANG .....DAMN..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 11:45
De la: florinzone, la data 2008-12-17 14:07:04cred ca avem cu totii dreptate intr-un anumit fel, din moment ce nimeni nu stie ce a fost inainte de toate, inainte de a exista ceva .. deci daca mintea omului nu poate cuprinde aceasta problematica, noi nu stim de fapt ce e adevarat si ce nu din toate ipotezele amintite. cert e ca ceva tre' sa fi fost, doar, vb aia: "fiecare nas isi are nasul". nu cred in intamplari de o asa mare anvergura. adica inainte de big-bang tre s fi fost ceva, la fel si inainte de Dumnezeu. poate gresesc, insa ma intreb si eu cu mintea omeneasca. n-are rost sa mai ajungem la universuri paralele, la reincarnare, deja e prea mult doar pt o minte omeneasca..obosita (mai ales a noastra, a romanilor) =)) ........ ai citit inainte sa postezi ce ai scris sau faceai ce fac papitzoii aia de jos ?..... ca informatie pentru tine si cei care o dau inainte cu ce o fi fost dar nu putem pentru ca suntem prosti ii rog sa se refere doar la ei ....multumesc anticipat inainte de einstein mintea umana nu putea sa " cuprinda " spatiul si timpul ....inainte de maxwell si cele 4 ecuatii ale sale mintea umana nu putea sa cuprinda ce e aia electricitate si cu ce lingura se mananca .... faptul ca acest univers este limitat si ca intindere si ca spatiu si ca este in deceleratie ( adica franeaza ) intr-un spatiu vid va spune ceva ?....hmmmm merci de proverbul cu fiecare nas isi are nasul ...nu il mai auzisem de mult ..... numai bine Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1671 mesaje Membru din: 26/09/2009 |
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 12:52
De la: Opris_Vasile123, la data 2009-12-30 11:31:13De la: henry, la data 2008-12-16 10:45:24 Inainte de toate Zeitgeist are dreptate in multe privinte cu dovezi istorice si actuale, dar religia nu poate sa o pune la ''pamant''fiindca nu sunt dovezi puternice,doar speculatii.Dar mie oricum conceptul de religie mi se pare banal,atata timp cat nu aduce ceva practic in folosul maselor,iar daca ii sa vb ca aduce mantuirea spiritului,bunastare spirituala,nu mi se pare deloc asa, fiindca in religie nu exista democratie ci indoctrinare,iar credinta nu ti-o formezi tu,ce ti-o formeaza, incepand de la parinti la institutiile statului,daca te indoiesti de ea, ceva nu ti se pare in regula esti ''lovit cu pietre''.Pace. Ai mare dreptate , sistemul actual de conducere din Romania nu se poate numi democratie , ci mai degraba un sistem conceput sa avantajeze si sa favorizeze bogatii . Cel care spunea ca religia nu aduce beneficii sa citeasca un pic de istorie si sa vada care a fost impactul crestinarii imperiului roman ; s-a ajuns printre altele la desfiintarea sclaviei . Raporteaza abuz de limbaj
Ioan 8 ,32. ªi veþi cunoaºte adevãrul, iar adevãrul vã va face liberi.
|
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 13:02
De la: Opris_Vasile123, la data 2009-12-30 11:45:27De la: florinzone, la data 2008-12-17 14:07:04cred ca avem cu totii dreptate intr-un anumit fel, din moment ce nimeni nu stie ce a fost inainte de toate, inainte de a exista ceva .. deci daca mintea omului nu poate cuprinde aceasta problematica, noi nu stim de fapt ce e adevarat si ce nu din toate ipotezele amintite. cert e ca ceva tre' sa fi fost, doar, vb aia: "fiecare nas isi are nasul". nu cred in intamplari de o asa mare anvergura. adica inainte de big-bang tre s fi fost ceva, la fel si inainte de Dumnezeu. poate gresesc, insa ma intreb si eu cu mintea omeneasca. n-are rost sa mai ajungem la universuri paralele, la reincarnare, deja e prea mult doar pt o minte omeneasca..obosita (mai ales a noastra, a romanilor) De fapt dupa ultimele observatii universul accelereaza ! Ce-i ciudat in big-bangul asta e ca savantii astia se ascund dupa concepte filosofice as zice eu ,cum ca expansiunea initiala s-a facut in afara spatiului si timpului , si de aceea viteza initiala de expansiune nu poate fi calculata , fiindca atunci nu exista spatiu si timp (desi teoretic tot exista spatiu numai ca era foarte condensat) ; ce nu inteleg eu , ce forta a determinat uriasa franare a universului , in urma expansiunii initiale colosale , si apoi ce determina accelerarea prezenta , rezultata din masuratorile lui Hubble . Apoi , viteza de expansiune a universului s-a determinat ; paradoxul e cum se poate vorbi de viteza de expansiune , cand expansiunea se face acolo unde nu este spatiu ? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 15:15
De la: tutenes, la data 2009-12-30 13:02:38De la: Opris_Vasile123, la data 2009-12-30 11:45:27De la: florinzone, la data 2008-12-17 14:07:04cred ca avem cu totii dreptate intr-un anumit fel, din moment ce nimeni nu stie ce a fost inainte de toate, inainte de a exista ceva .. deci daca mintea omului nu poate cuprinde aceasta problematica, noi nu stim de fapt ce e adevarat si ce nu din toate ipotezele amintite. cert e ca ceva tre' sa fi fost, doar, vb aia: "fiecare nas isi are nasul". nu cred in intamplari de o asa mare anvergura. adica inainte de big-bang tre s fi fost ceva, la fel si inainte de Dumnezeu. poate gresesc, insa ma intreb si eu cu mintea omeneasca. n-are rost sa mai ajungem la universuri paralele, la reincarnare, deja e prea mult doar pt o minte omeneasca..obosita (mai ales a noastra, a romanilor) pe rand deci 1 din ce stiu eu si din ecuatiile lui einstein universul este inca in deceleratie ....pana vine altcineva sa zica altceva eu asta stiu ...si nu merg pe mana citatelor din ziare care sunt inselatoare ( a se vedea acel mambo jambo de teorie a campului unificata de Haramein....nedovedita inca desi foarte mistic tentanta ) 2 acest asa zis paradox al momentului e fals pentru ca momentul initial e doar presupus ca avand initiere intrinseca ....cu alte cuvinte a facut bum ca a vrut materia , intr-o zi a vrut sa vada cum ii sta imprastiata .cauzele big bangului sunt inca necunoscute PUNCT 3fortele care au franat materia in expansiunea ei prin vidul cosmic sunt de natura pur materiala : interactiunea cu un alt tip de materie numita pompos si destul de sf materie neagra ( probabil si pentru ca suntem destul de orbi prin tehnologia pe care o avem incat sa distingem ceva pe intuneric asa ca o botezam cum ne vine la gura -ochi- materie neagraaaaa buhuhuhuhuuhuh satanaaaaa) as ruga sa nu faci referire la articole din ziare ....multe sunt atat de prost facute incat sfideaza absurdul .desi se vede ca unii au inceput sa ineleaga cu ce se manaca fizica si nu mai vorbesc de gauri negre ci de singularitati gravitationale desi unii si mai faini incearca sa ii imita si spun singularitati gravitationale din fundul gaurilor negre.... galaxiile din ziua de azi sunt rezultatul atractiei dintre materia intunecata si materia big bangului altfel materia ar fi trebuit sa se imprastie uniform fara a se aduna materia intunecata a trebuit ( de fapt e cautata de zeci de ani ) sa fie introdusa in ecuatie pentru ca universul in care traim prezinta o entropie masurata de un miliard ....o sa zici si ce daca ? entropia reprezinta eficienta cu care un sistem emana caldura si radiatie si ineficienta cu care realizeaza lucru mecanic , ca idee o lumanare are o entropie de 2 adica lumanarea genereaza multa caldura si lumina raportat la cat lucru mecanic poti sa faci cu ea ( mai neaos zis cata munca poti sa faci cu ea ) in aprilie 1992 a fost detectata pentru prima data aceasta materie exotica ( neagra ,antimaterie, flega lui darth vader etc ) ce este insa remarcabil este ca aceasta materie reprezinta 90% din masa universului . aceasta materie exotica are cateva proprietati ciudate : legile atractie gravitationale si ale fizicilor traditionale se aplica si ei numa ca ea nu interactioneaza cu radiatiile si nu emite radiatii de nici un fel ( din cauza asta si invizibilitatea ei ) de atunci au mai fost inca cel putin 7 detectii ale materiei exotice ultima propozitie e cam aiuritoare dar ar trebui sa sti ca noi numim univers doar ce putem observa deci (atentie ) ce interactioneaza cu lumina ( in diferitele ei spectre ) , expansiunea dincolo de univers nu ar fi posibila daca am avea un zid ( sau o sfera mai corect ) prin care nu am putea sa vedem nimic .Deocamdata noi vedem marginile universului si obsevam ( desi e incorect spus ) prezenta vidului la marginea acestuia .Deci expansiunea este posibila ..... numai bine. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 18:54
Ei , cam asta nu inteleg nici eu , atunci cand ai o necunoscuta in ecuatie , in loc sa recunosti ca n-ai habar , o botezi "materie intunecata" si / sau "energie intunecata" .
Haramein bate campii , e aberant . Gaurile "negre" se comporta uneori inexplicabil fata de modelul propus pana acum in legatura cu ele ; au fost observate gauri negre care lumineaza !!! Referirea facuta de mine la expansiunea universului se baza pe observatiile facute de Edwin hubble conform carora universul e in expansiune . Noi vedem acum oare marginile universului sau vedem doar ce putem vedea cu tehnologia actuala ? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 21:53
De la: tutenes, la data 2009-12-30 18:54:42Ei , cam asta nu inteleg nici eu , atunci cand ai o necunoscuta in ecuatie , in loc sa recunosti ca n-ai habar , o botezi "materie intunecata" si / sau "energie intunecata" . ca sa cinstesc un personaj politic roman ....domnul Ponta a zis o vorba ce ti se potriveste : aceasta intrebare iti face cinste un om care se afla pe un munte si priveste spre mare vede tarmul si crede (!!!) ca acolo este sfarsitul lumii , locul unde apele oceanului se varsa in haul infinitului pentru a se ridica sub forma de nori si a revenii pe pamant .... singurul lucru care este cert este ca noi suntem aici ca sa INTELEGEM ....este singurul lucru pe care il am cert in viata asta si de care nu ma indoiesc deloc..... ce ma mira insa e ca ma uit in jur si sunt singurel ....doi , trei pretenari cu care vorbesc despre lucrurile astea .... numai bine Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 22:08
De la: , la data 2008-12-19 12:43:18dragilor ,nu va mai certati,sintem cu totii niste clone,daca ati vedea cine a clonat omenirea si din cine se trag oamenii ati ingheta.meritul lor este acela ca au selectat genele corecte din tot ce era mai bun in fiinta lor si au clonat omul care a supravetuit si dezvoltat intrun mediu ce devenea din ce in ce mai ostil pentru ei.acum au disparut definitiv ,asa ca omenirea este orfana in fata naturii,daca nu aparea religia care sa inabuse veacuri la rind nelinistea si cautarile oamenilor,creerul uman era la un nivel mult mai avansat ,asa folosim doar 0,35% din capacitatea cerebrala,asta in cazurile cele mai fericite,marea majoritate au doar 015% inteligenta ,la acestia instinctele predominante sint la fel ca la animale aveti dreptate la animale instinctele primare predomina ce e culmea e ca si la unii oameni predomina ....ba mai mult la unii , precum dumneavoastra , exceleaza.... putina psihologie nu v-ar strica asta sa va intelegeti fricile si angoasele , stirile pe care le citati ca reale si peste care majoritatea oamenilor trec cu un zambet de ciupacabra malefic, pe dumneavoastra va mobilizeaza . este oare important daca provenim dintr-o civilizatie extraterestra ? cand toate datele pe care le avem trimit spre un singur punct al big bangului? cand toata inteligenta materiei urla de amprente divine ( cum spunea un preot de prin puscariile comuniste : daca eu nu Il strigam pe Dumnezeu pietrele s-ar fi intors si ar fi urlat Dumnezeu!!!!) daca maine ar veni pe lumea asta o civilizatie extraterestra supertehnologizata problema existentei noastre ar deveni problema existentei noastre si a lor ....matematic nu se schimba nimic doar daca vin cu Dumnezeu de mana ( asta ar fi o priveliste !!!!) ....pentru mine problema extraterestra e una neimportanta ....structura acestui univers si inteligenta materiei sunt cheia intelegerii si depasirii momentului " cine suntem si incotro ne indreptam" momentan suntem exact ca moromete cu nicolae in caruta .... "niculaie ...unde mergem noi domnule ?" numai bine . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 22:13
De la: florescu_vasile2001_2, la data 2008-12-18 17:38:50De la: dark1secret, la data 2008-12-16 13:35:15In general,fizicienii raspund la intrebarea''ce a fost inainte de Big-Bang?'' ,ca nu exista ''inainte'' de big-bang si,deci,intrebarea nu isi are sensul.Domnule Dark...sunt gata sa fac PRINSOARE ca instalatia dintre Franta si Elvetia nu va functiona.Tin sa precizez ca sunt un om de rand,ca nu ma pricep deloc la tehnica de avest nivel.Ceea ce ma determina sa gandesc astfel este trecutul(cat poate fi cunoscut de pamanteni)Pamantului si al omenirii.Nu este timpul,nu suntem pregatiti. ce spuneti dumneavoastra aici este varianta mai lunga a proverbului " sa moara capra vecinului"... daca aceasta lumee se va sfarsi intr-o " gaura neagra " din cauza hadronului atunci mare paguba nu este ....decat orbi pilotand avionul mai bine intelepti desfacand o bere ... numai bine. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 22:40
De la: , la data 2008-12-21 01:56:46La inceput a fost CUVINTUL! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 22:42
De la: , la data 2008-12-21 01:56:46La inceput a fost CUVINTUL! Raporteaza abuz de limbaj |
|
sigi 11 mesaje Membru din: 9/12/2009 |
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 23:06
Se spune Big-Bang, boule! Adica Marea Explozie! Ban inseamna Interzicere, opreliste, etc... sinonime. Prea multzi filozofi in tzara asta. Nimeni nu mai vrea sa munceasca. Iesiti din Virtual si trezitzi-va in realitatea de coshmar!
Zice ca sunt 4 jidani care ne-au dat totul: Moise ne-a dat Legile si a zis ca Legea este Totul. A venit apoi Isus Christos care a zis ca Dragostea este totul, sa ne iubim aproapele. Mai tarziu a venit Marx care a zis ca Banul este totul. Pe urma a venit Freud care ne-a invatzat ca Sexul este totul. Dupa care Einstein a concluzionat si a zis ca "Totul este Relativ". Oare ce va zice Honorius? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 23:21
De la: sigi, la data 2009-12-30 23:06:33Se spune Big-Bang, boule! Adica Marea Explozie! Ban inseamna Interzicere, opreliste, etc... sinonime. Prea multzi filozofi in tzara asta. Nimeni nu mai vrea sa munceasca. Iesiti din Virtual si trezitzi-va in realitatea de coshmar! Nu mai spune?! ªi te-ai trezit tu acum sã vii sã ne înveþi, dupã "enºpe" mii de pagini...cã noi suntem atât de proºti, încât nu ne-am dat seama ce a vrut "tãntãlãul" sã spunã când a deschis topicul! Dacã te oboseai sã citeºti mai mult decât titlul topicului ai fi vãzut cã ...þi-au luat-o alþii înainte!
Raporteaza abuz de limbaj
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 00:44
De la: nastasemihail, la data 2009-04-28 06:48:23Parerea mea sincera despre aceste 2 notiuni. bb nu e o teorie ....e o certitudine stiintifica la fel cum in jurul nostru e aer asa si acest univers s-a format acum 14 miliarde de ani ....nu poti sa ai alta parere ....nu-i moda zilei.... numai bine Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 00:47
De la: Opris_Vasile123, la data 2009-12-31 00:44:54Nea Vasile .... dar inainte de, citez dupa titlul topicului, Big-Ban (De la: nastasemihail, la data 2009-04-28 06:48:23Parerea mea sincera despre aceste 2 notiuni. ) ... ce a fost ?
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 02:49
opris, Bai dictator stiintific. Acum dadui peste unul ca Einstein. Macar ala nu a obligat pe nimeni. Esti un semidoct, de ma conjuri sa cred in ce bunul simt si o mare parte din oamenii de stiinta nu prea mai cred. Mai studiaza baiatu. ca bigubanu contrazice tot ce misca. ori e adevarata si se contrazice si pe ea, ca teorie. Ori e falsa. E o aberatie de teorie. Mai cauta pe la fundul topicului ce am spus de teoria bulelor in apa. Si cauta si alte teorii. Nu gfii incuiat, ca vin spargatorii peste noaptre. Fii treaz, baqiatu.
Asta e parerea mea. A ta, vad ca e conforma cu a altora. Buna...parere. Doar sa contrazici esti bun. Daca nu vii cu ceva personal in care crezi, iti garantez ca te pieri in miriste cu ce crezi tu. Daca nu ma agatai nu iti vorbeam asa. Iti respectam opinia. Asa nu te respect. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
9am075519 4 mesaje Membru din: 8/08/2009 |
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 15:20
eu ma gandesc daca sunteti constienti k aceasta discutie poate continua la nesfarsit in situatia actuala !nu sunt adeptul bisericii dar totusi cred k exista "ceva" mult mai sus de intelegerea noastra !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 11:19
De la: nastasemihail, la data 2009-12-31 02:49:10opris, Bai dictator stiintific. Acum dadui peste unul ca Einstein. Macar ala nu a obligat pe nimeni. Esti un semidoct, de ma conjuri sa cred in ce bunul simt si o mare parte din oamenii de stiinta nu prea mai cred. Mai studiaza baiatu. ca bigubanu contrazice tot ce misca. ori e adevarata si se contrazice si pe ea, ca teorie. Ori e falsa. E o aberatie de teorie. Mai cauta pe la fundul topicului ce am spus de teoria bulelor in apa. Si cauta si alte teorii. Nu gfii incuiat, ca vin spargatorii peste noaptre. Fii treaz, baqiatu. eu te conjur ? unde ai vazut tu scris " te rog sa ma crezi ca "............. de mine ? vezi bine sau citesti si scri cum te taie capul ? sti ce inseamna " a conjura ?" ca e probabil sa scrii fara sa intelegi ce scri big bangul NU SE CONTRAZICE toate teoriile care se dezvolta au momente in care trebuiesc regandite pentru ca un anumit factor nu a fost luat in calcul corect .....momentan materia neagra este ( sau reprezinta ) faimoasa constanta a lui einstein .....inseamna ca el a gresit teoria relativitatii ? nu ! inseamna ca nu a vea toate datele pentru a o formula corect . eu nu am pareri , parerea mea nu este cu a celorlalti , in stiinta nu ai pareri ai doar ipoteze care se dovedesc sau nu ....e greu sa intelegi asta ca am zis-o de doua ori ....de cate ori vrei sa o mai spun ? eu nu te-am contrazis niciodata EU AM ARATAT UNDE GRESESTI a contazice inseamna a avea pareri deosebite ori asa cum am scris mai sus in stiinta nu poti sa ai pareri ..... in fine pe sfarsit te dai pe fata :"Daca nu ma agatai nu iti vorbeam asa. Iti respectam opinia. Asa nu te respect." deci sa inteleg ca daca spun tot felul de prostii si nu " agat" pe nimeni pot sa spun ce vreau nu ? si mai ales poti sa ma respecti pentru asta !!!!!!!!! esti de toata jena ....in primul si primul rand atunci cand sunt criticat eu respect pe cel criticat si incerc sa vad daca are dreptate nu incerc sa " respect opinii " nu poti sa ai opinii despre cineva ca devii de rasul forumistilor ...." eu cred ca ala e prost ...de ce ? ....nu stiu da e parearea mea si tre sa o respecti ".... pe drac .....deomnstreaza-mi unde am gresit si te respect nu cum zici tu " nu te lua de mine ca nu te respect " ... esti mai invarsta decat mine ....demonstreaza ca sti sa gandesti si sa vorbesti in acelasi timp si sti sa numeri pana la cinci fara ajutorul familiei ..... nu arunca fraze de genul big bang e praf ca stiu eu ca parerea mea ( si dracu te ia daca nu o respecti !!!!) e mai buna ....normal ca e mai buna doar e a ta nu ? dar si a mea e mai buna doar e a mea nu ? nu vorbi in pareri ca te pierzi leagate de neajunsurile big bangului nu de o caracteristica care " in parerea ta " invalideaza tot sistemul ..... numai bine Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 11:22
De la: 9am075519, la data 2009-12-31 15:20:50eu ma gandesc daca sunteti constienti k aceasta discutie poate continua la nesfarsit in situatia actuala !nu sunt adeptul bisericii dar totusi cred k exista "ceva" mult mai sus de intelegerea noastra ! disputa nu era una teologica , nu discutam daca exista sau nu ceva dincolo de inteligenta noastra cat despre infinitatea discutiei noastre asa cum am arata e falsa asta pentru ca eu vorbesc de teorii si domnul nastase de ipoteze neverificate ( ca sa fiu dragut in vorba ) numai bine Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 12:07
De la: dinusergiu, la data 2009-12-15 09:04:07Ideea de dumnezeu as asimla-o cu perfectiunea.........asa ne-o prezinta biblia insa realitatea e cu totul alta. Dumnezeu si unul care omoara invocand ideea de Dumnezeu sunt in capul tau ceva distinct ? nu de alta dar se pare ca le faci ciorba .... Creatia Lui nu e jalnica ....NOI suntem jalnici si nevrednici..... " omul incepe sa se debaraseze de axiome si credinte,libertate se exprima doar in lipsa acestora" adica ce libertate ? sa omori ? sa minti ? sa furi ? sa mergi la bagaboante ?......cu ce te opreste religia sa faci ceva ? .....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa CONSTIINTA BATE-O VINA tu vrei sa te debarasezi public de religie si aceasta sa fie rasa dupa fata pamanutului pentru ca atunci cand faci ceva imoral sa nu ai punct de referinta altceva decat propria ta constiinta .....bun plan succesuri !!! 5-6 specii care apar zilnic !!!????? singurele specii noi pe care le vad sunt pe forumul asta .... am sa vorbesc cu Dumnezeu sa iti trimeata un mail cu ce mai face El ....ca vad ca esti interesat de El in loc sa fi interesat de propria viata ...dar mai sti poate ca esti un sfant , nu minti nu bei ,nu furi niciodata nu o sa faci din astea si nici in trecut nu ai facut .... "mai nou ne putem inventa propriul rai "....lol..... ca informatie pentru tine nu scrie nicaieri in biblie ca Dumnezeu a zis ca o sa stai cu animalele dupa ce o sa fi mantuit ....imaginea este a raiului primordial in care NOI credem ca o sa revenim ....Biblia spune cu totul altceva insa .....e nevoie ca tu insuti sa descoperi ce si sa intelegi .... numai bine |
|
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 12:30
De la: The_Mole, la data 2009-12-03 20:31:46De la: tutenes, la data 2009-11-28 17:40:00 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 13:07
De la: Opris_Vasile123, la data 2010-01-01 12:30:00De la: The_Mole, la data 2009-12-03 20:31:46De la: tutenes, la data 2009-11-28 17:40:00 Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 18:14
Fuziunea nucleara la rece are loc in toaet efiintele vii. E demonstrat, dar "contrazice", teoriile stiintifice. Nu poate exista cit timp nu spun da unii semidocti. In griul germinat se produc niste transformari de genul asta. De fapt in orice saminta care germineaza.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 18:20
Opris, chiar nu simt nevoia sa ma contrezi tu la orice scot pe maus. Scuteste-ma cu fixismele tale. Aici sintem sa ne spunem parerea personala, nu sa preluam ca papagalii ce spun altii. Sau sa ne justificam la fiecare pas. Demonstart asu numai ca as vor muscxhii creierului lor. Daca nu intelegi, schimb tonalitatea. Spun ce vreau si argumentat sau nu. Si daca esti inteligent iti dai seama ca nu spun lucruri aiurea.
Tu nu ai spus nimic personal, ci numai aduci ce spun altii, la limita injuriilor si jignirilor. Teoriile stiintifice si cele religioase scirtiie serios. Unul din motive...se elimina reciproc. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 18:56
De la: nastasemihail, la data 2010-01-01 18:20:14Opris, chiar nu simt nevoia sa ma contrezi tu la orice scot pe maus. Scuteste-ma cu fixismele tale. Aici sintem sa ne spunem parerea personala, nu sa preluam ca papagalii ce spun altii. Sau sa ne justificam la fiecare pas. Demonstart asu numai ca as vor muscxhii creierului lor. Daca nu intelegi, schimb tonalitatea. Spun ce vreau si argumentat sau nu. Si daca esti inteligent iti dai seama ca nu spun lucruri aiurea. sunt aici si nu plec .....abereaza daca vrei tu pe un topic facut de tine .....in rest fate comod si invata sa vorbesti .... stiinta si religia crestina nu se elimina ci se completeaza ..... www.cosmicfingerprints.com/audio/newevidence.htm ingradit de propria ta minte si victima a fantasmelor pe care le numesti " pareri personale " ai sa te incurci in " stiinta ta " singura cale e sa mergi pe mana stiintei si sa INTELEGI cat mai mult , incercand sa lasi celor care vor urma un sens in a intelege aceasta lume .... ce am scris mai sus e o parere da ? sa nu o iei drept ceva stiintific ca poate iti face rau atunci cand un om vorbeste din pareri personale despre ceva ce e dovedit ca fiind cert si el incepe sa spuna ca parerea lui personala e ca el stie ca big bangul e o prostie cum ca el ( guru forumistu ) stie adevarul ( si numai el ) .... cat despre contrari sunt aici si nu plec nicaieri ....din nefericire pentru toti poate faceti front comun si o puneti de un ipban ....daca nu rabda-ma .... numai bine Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 19:13
www.220.ro/6bsMWc1Xo2/Blesteme-La-Tv
( post facut de 999florin ) e greu sa vad vre-o legatura dintre aceste distinse doamne si teoria Big Bang-ului..... singura legatura ar fi poate ca bubuitura initiala a big bang-ului a avut cateva brese , brese care ulterior au evoluat spre o subfiinta pe care Domnul nu a dorit-o desi aceasta (creatura scapata prin bresa ) Il invoca la tot pasul .... Manios , dar si magulit in acelasi timp , Dumnezeu lasa aceste creaturi sa-si faca veacul in speranta ca vor incapea pe mana lui. ( se stie din studii stiintifice ca baboasa de baragan , specie in plina cultura pe la sate si in plin avant de colonizare la oras , isi duc varsta pana la 100 de ani cel putin , moartea lor inainte de aceasta venerabila varsta fiind considerata mai mult ca sigur omor) Studii americane certifica astfel ca enervat la culmea de insistena unor astfel de brese in creatia Sa , Dumnezeu a creat Iadul .Savantii american mai spun ca la aparitia primului specimen de Baboasa de Baragan Dumnezeu si-a dat o palma de la- durut atat de tare incat i-au dat lacrimile...lacrimile Sale au inundat pamantul omorand om si animal ..... .....si totusi baboasa de baragan se stie ca e o fiinta adaptata mediului si a reusit sa faca pluta injurand de mama focului pana acestea s-au retras ( cercetatorii americani sunt toti de acord ca in cele 40 de zile de potop baboasa de baragan a facut ce stie ea mai bine pentru a supravietui : a mancat kkt in tot acest timp .) observand comportamentul celor trei baboase si inregistrarea se observa cum pe scari baboasele au vrut sa intre la etajul unu unde se stie ca se filma la dansez pentru tine .....interesanta foamea acestor animalutze pentru faima ....se pare ca urmeaza o transformare in comportamentul lor .... numai bine |
|
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 19:16
De la: nastasemihail, la data 2010-01-01 18:14:57Fuziunea nucleara la rece are loc in toaet efiintele vii. E demonstrat, dar "contrazice", teoriile stiintifice. Nu poate exista cit timp nu spun da unii semidocti. In griul germinat se produc niste transformari de genul asta. De fapt in orice saminta care germineaza. =)))))))))))))))))))))))))))))))) "Nu poate exista cit timp nu spun da unii semidocti." "transformari de genul acesta " ......mai ai altele ? sa nu uiti de gen proxim si diferenta specifica in catalogarea lor ......
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 19:26
De la: Opris_Vasile123, la data 2010-01-01 18:56:53Ti-am spus sa nu-mi mai agati citatele, nu sa nu mai postezi. Poti spune ce doreste mausul tau. Si daca mai spui o singura jignire, gen aberezi, te injur de-abinelea. Ca esti chiar nesimtit. Nu te jignesc cu nimic, Si te legi de mine. Fiecare are drept la opinie pe forum. Cu semidoctii, nu discuta nimeni, tocmai fiindca nu aduc argumente. Dac esti atent aduc si argumente in ce spun. Dar esti plin de tine si nu vezi. La fuziunea nucleara la rece, s-au cintarit plantele in special. Si ieseau neconcordante f mari. Mai ales la seminte germinate. Nu stiu daca a fost apa fara saruri, dar oricum apareau diferente la elementele din sarurile metabolizate de planta. La animale apare si o caldura inexplicabila.De la: nastasemihail, la data 2010-01-01 18:20:14Opris, chiar nu simt nevoia sa ma contrezi tu la orice scot pe maus. Scuteste-ma cu fixismele tale. Aici sintem sa ne spunem parerea personala, nu sa preluam ca papagalii ce spun altii. Sau sa ne justificam la fiecare pas. Demonstart asu numai ca as vor muscxhii creierului lor. Daca nu intelegi, schimb tonalitatea. Spun ce vreau si argumentat sau nu. Si daca esti inteligent iti dai seama ca nu spun lucruri aiurea. E ultima oara cind mai discut cu tine daca mai jignesti. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 19:27
si iadul nu exista, decit ca stare psihica. E o creatie a mintii unora.
|
|
|
|