back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Credeti ca merita sa mergem la vot?

Pagini: << 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >> Sari la pagina:

9am012392

6 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 21:13

BALADA LUI BASESCU

SI DACA RAMURI BAT IN GEAM
SI IESE IARASI CHIORUL
EU AM SA PLEC LA AMSTERDAM
CA S-A TAMPIT POPORUL
LA CARMA BIETEI NOASTRE TARI
SE AFLA UN GOLAN
CU APUCATURI SI CU PURTARI
DE MARE BETIVAN
SI DACA TOT IESITI LA VOT
CACI VOI SUNTETI POPORUL
SPER CA NU V-ATI PROSTIT DE TOT
S-ALEGETI IAR PE.................................................CHIORUL

9am012392

6 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 21:17

BAI COMUNISTULE, LEAGATE DE GAT CU ROSII SI DU-TE CU EI CU TOT

costelcornea

35 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 00:23

Desteptarea Romaniei !
9am156374

3 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 00:41

Si eu merg la vot sa votez Basescu. Este singurul presedinte care ar putea tine piept mafiei create de Hrebenciuc, Voiculescu, Patriciu,Tariceanu, Vantu si altii. Ati avut dovada conspiratiilor puse la cale de Trustul de presa a lui Voiculescu si Vantu prin cei doi ziaristi informatori si fosti securisti ,este vorba de Sorin Rosca Stanescu si Bogdan Chiriac. Cum as putea vota cu Geona care a afirmat ca este continuatorul lui Iliescu si este controlat de Hrebenciuc si Vanghelie. Iliescu i-a spus chiar mai de mult ca este un " PROSTANAC".
Crin Antonescu este prea slab pentru a intra in joc desi Patriciu l-ar dori ca Presedinte pentru ca si-ar mai putea rotunji averea .
Trebuie sa-i mai acordam lui Basescu inca 5ani pentru a-si duce la indeplinire planul de restructurare a Aparatului Guvernamental si a Parlamentului . Parlamentarii sunt in mare teama pentru ca un viitor mandat al lui Basescu le-ar reduce drastic privilegiile.

MP

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 08:39

De la: 9am156374, la data 2009-11-22 00:41:40

Si eu merg la vot sa votez Basescu. Este singurul presedinte care ar putea tine piept mafiei create de Hrebenciuc, Voiculescu, Patriciu,Tariceanu, Vantu si altii. Ati avut dovada conspiratiilor puse la cale de Trustul de presa a lui Voiculescu si Vantu prin cei doi ziaristi informatori si fosti securisti ,este vorba de Sorin Rosca Stanescu si Bogdan Chiriac. Cum as putea vota cu Geona care a afirmat ca este continuatorul lui Iliescu si este controlat de Hrebenciuc si Vanghelie. Iliescu i-a spus chiar mai de mult ca este un " PROSTANAC".
Crin Antonescu este prea slab pentru a intra in joc desi Patriciu l-ar dori ca Presedinte pentru ca si-ar mai putea rotunji averea .
Trebuie sa-i mai acordam lui Basescu inca 5ani pentru a-si duce la indeplinire planul de restructurare a Aparatului Guvernamental si a Parlamentului . Parlamentarii sunt in mare teama pentru ca un viitor mandat al lui Basescu le-ar reduce drastic privilegiile.

MP

Asa este !
Si eu voi face acelasi lucru. Din aceleasi motive.
Si mai mult decat atat.

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 08:42

De la: Silviu, la data 2009-11-22 08:39:14

MP

Asa este !Si eu voi face acelasi lucru. Din aceleasi motive.
Si mai mult decat atat.

Da,pentru mafia Cocos,Bittner,Videanu,popoviciu trebuie votat Basescu.Cineva trebuie sa ii apere si pe ei!

Dorinel

3855 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 08:46

De la: vaneamarin, la data 2009-11-22 08:42:11

MP

Si mai mult decat atat.

Da,pentru mafia Cocos,Bittner,Videanu,popoviciu trebuie votat Basescu.Cineva trebuie sa ii apere si pe ei!
Corect. Dar ar mai trebui adaugati si altii in lista.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 08:59

De la: Dorinel, la data 2009-11-22 08:46:06

MP

Si mai mult decat atat.

Parca se aude zgomotul elicopterului pe CC al PDL. .

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 09:16

De la: vaneamarin, la data 2009-11-22 08:59:08

MP

Si mai mult decat atat.

Da, incep sa-l aud si eu. Apropo, banuiesc ca nu are de gand sa aterizeze tot in Dambovita ... cand ar putea sa mearga in siguranta in Dolj, in beciul primariei lui Solomon, sau in Buzau, in locurile natale ale celui mai competent ministru de la revolutie incoace, Elena Udrea.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 09:23

De la: Dorinel, la data 2009-11-22 09:16:02
De la: vaneamarin, la data 2009-11-22 08:59:08

MP

Si mai mult decat atat.

Da, incep sa-l aud si eu. Apropo, banuiesc ca nu are de gand sa aterizeze tot in Dambovita ... cand ar putea sa mearga in siguranta in Dolj, in beciul primariei lui Solomon, sau in Buzau, in locurile natale ale celui mai competent ministru de la revolutie incoace, Elena Udrea.

Dorinele,cica se indreapta catre Bucovina deoarece i-a marcat Flutur un teren de aterizare cu oi.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 09:50

Incepe sa adie fosnetul schimbarii la Cotroceni ...

Fosta membra 9am.ro

3 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 14:28

CU SIGURANTA, RASPUNSUL ESTE "DA". ESTE UN DREPT SI O OBLIGATIE MORALA SA VOTAM. TREBUIE SA SCHIMBAM, SA FACEM CEVA PENTRU NOI, COPIII SI NEPOTII NOSTRI! IN SPECIAL TINERII TRBUIE SA MEARGA LA VOT! SA NU-I LASAM PE CEI DE VARSTA A TREIA SA NE HOTARASCA SOARTA !

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 14:31

De la: cmr7adi, la data 2009-11-22 14:28:53CU SIGURANTA, RASPUNSUL ESTE "DA". ESTE UN DREPT SI O OBLIGATIE MORALA SA VOTAM. TREBUIE SA SCHIMBAM, SA FACEM CEVA PENTRU NOI, COPIII SI NEPOTII NOSTRI! IN SPECIAL TINERII TRBUIE SA MEARGA LA VOT! SA NU-I LASAM PE CEI DE VARSTA A TREIA SA NE HOTARASCA SOARTA !
Ai dreptate !
Se aude si la Targu Mures fosnetul schimbarii ?

m_nicu2009

2 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 15:07

cat de penal a devenit site-ul postului RealitateaTV,dau rezultate inainte de ora 21: www.realitatea.net/exit-polluri--rezultate-neoficiale--mircea-ge...

gigilipianu

443 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 18:49

Dragi participanti la FORUM. Nu vorbesc explicit pentru ca nu vreau sa manipulez pe nimeni. Nici copiilor mei sau sotiei eu nu le-am spus pe cine sa voteze ci doar ca trebuie sa voteze. Cei care ma cunosc stiu ca spun adevarul. Sunt unii care au inteles cu cine vreau eu sa votez prilej pentru ei de a INTRA IN PARANOIA si a ma jigni de parca eu nu as avea dreptul la o parere mai ales cand prezint argumente si pretind si altora sa stie despre ce este vorba. Adevarul supara iar minciuna este cea mai placuta, unora. Am mai spus: sa dea Domnul sa n-am dreptate ! Veti vedea, dupa aceste alegeri presidentiale. Dupa aceste alegeri nu cred ca vom mai avea ocazia sa mai putem face ceva pentru romani. Nu ma refer numai la Vadim pentru ca si alti candidati au fost ilegal inlaturati de la televiziune in pofida prevederilor legale. Si daca este sa ma refer numai la candidatul Eduard Manole si este suficient sa intelegem ca era mai bun decat cei trei. In curand vom fi minoritari la vot. Chiar in ipoteza unor alegeri viitoare nefraudate si daca se unesc tiganii cu ungurii si alte minoritati cu o participare de peste 90% si ne-au batut la vot. Vor fi din ce in ce mai putini romani. Cei din tara se sting usor, ca un vis, iar cei din afara ori sunt manipulati ori nu mai au dragoste de Romania pentru ca nu i-a putut pastra la ea acasa. In curand nimeni nu va mai putea salva ROMANIA si nu vom mai putea avea incredere in nici-un politician. DECI, indiferent cat de bulversati sau cat de manipulati, cat de nesiguri, absenti sau dezinteresati sunteti, folositi ultima ocazie poate, prin care mai puteti avea un cuvant de spus pentru ROMANIA si mergeti la vot.

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 18:56

De la: gigilipianu, la data 2009-11-22 18:49:43Dragi participanti la FORUM. Nu vorbesc explicit pentru ca nu vreau sa manipulez pe nimeni. Nici copiilor mei sau sotiei eu nu le-am spus pe cine sa voteze ci doar ca trebuie sa voteze. Cei care ma cunosc stiu ca spun adevarul. Sunt unii care au inteles cu cine vreau eu sa votez prilej pentru ei de a INTRA IN PARANOIA si a ma jigni de parca eu nu as avea dreptul la o parere mai ales cand prezint argumente si pretind si altora sa stie despre ce este vorba. Adevarul supara iar minciuna este cea mai placuta, unora. Am mai spus: sa dea Domnul sa n-am dreptate ! Veti vedea, dupa aceste alegeri presidentiale. Dupa aceste alegeri nu cred ca vom mai avea ocazia sa mai putem face ceva pentru romani. Nu ma refer numai la Vadim pentru ca si alti candidati au fost ilegal inlaturati de la televiziune in pofida prevederilor legale. Si daca este sa ma refer numai la candidatul Eduard Manole si este suficient sa intelegem ca era mai bun decat cei trei. In curand vom fi minoritari la vot. Chiar in ipoteza unor alegeri viitoare nefraudate si daca se unesc tiganii cu ungurii si alte minoritati cu o participare de peste 90% si ne-au batut la vot. Vor fi din ce in ce mai putini romani. Cei din tara se sting usor, ca un vis, iar cei din afara ori sunt manipulati ori nu mai au dragoste de Romania pentru ca nu i-a putut pastra la ea acasa. In curand nimeni nu va mai putea salva ROMANIA si nu vom mai putea avea incredere in nici-un politician. DECI, indiferent cat de bulversati sau cat de manipulati, cat de nesiguri, absenti sau dezinteresati sunteti, folositi ultima ocazie poate, prin care mai puteti avea un cuvant de spus pentru ROMANIA si mergeti la vot.

Da dom'le , Manole era mai bun ca aia trei !

Ioan 8 ,32. ªi veþi cunoaºte adevãrul, iar adevãrul vã va face liberi.
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 19:06

Am fost deja.

GINA
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 23:54

Mai cu seama in turul II si mai din vreme domnilor ca sa nu mai ramaneti pe la usi. Ma refer la cei care au ramas la coada vrand sa voteze cinstit si nu ceilalti trimisi la mai multe cozi.
Nu va lasati pe tanjala in turul II ve-ti strica ceea ce ati obitnut in turul I adica victoria anti-basescienilor. Felicitari !

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 09:07

De la: super_green_frog, la data 2009-11-22 23:54:19Mai cu seama in turul II si mai din vreme domnilor ca sa nu mai ramaneti pe la usi. Ma refer la cei care au ramas la coada vrand sa voteze cinstit si nu ceilalti trimisi la mai multe cozi.
Nu va lasati pe tanjala in turul II ve-ti strica ceea ce ati obitnut in turul I adica victoria anti-basescienilor. Felicitari !

gcristea

70 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 10:38

Daca stitzi spunetzi poporului in timpul carui mandat (iti pun o intrebare ajutatoare:cine a avut 2 mandate si jumatate la cotroceni?) s-au privatizat-a se citi VANDUT: petrolul, rafinariile, combinatele, combinatul siderurgic, liniile de distributie electrica? In timpul carei guvernari (linistite!) s-au infiintat fondurile, FNI- care avea reclama si la TV. Avea dreptate in reclama: "Dormiti linistiti, FNI va lucreaza!", jocuri piramidale gen, CARITAS, GERALD etc. Norocul meu a fost ca nu am avut suficienti bani si multam lui DUMNEZEU ca mi-a dat minte sa ma intreb din ce pot scoate un profit atat de mare!
Coalitia GRIVCO si criza mondiala au determinat aceasta situatie. Nu ne ajungea ca ne luptam cu "mondialismul crizat" ne mai trebuia si "politicianism in criza" de ce? Mare este batalia pentru cotroceni deoarece mai sunt cateva de "volatilizat" cum ar fi: Patrimoniul UGSR, bataie intre sindicalisti, atentie, nu sindicate!!! salinele, posta care nu s-a reusit a intra in posesia cuiva desi, prin diverse tertipuri gen directorasu' ala ce incerca sa introduca in circuit si posta. Or mai fi si alte interese dar par a fi neimportante, sunt frimituri de la o masa copioasa a politicienilor si, mai ales PSD!!!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 10:50

De la: gcristea, la data 2009-11-23 10:38:01Daca stitzi spunetzi poporului in timpul carui mandat (iti pun o intrebare ajutatoare:cine a avut 2 mandate si jumatate la cotroceni?) s-au privatizat-a se citi VANDUT: petrolul, rafinariile, combinatele, combinatul siderurgic, liniile de distributie electrica? In timpul carei guvernari (linistite!) s-au infiintat fondurile, FNI- care avea reclama si la TV. Avea dreptate in reclama: "Dormiti linistiti, FNI va lucreaza!", jocuri piramidale gen, CARITAS, GERALD etc. Norocul meu a fost ca nu am avut suficienti bani si multam lui DUMNEZEU ca mi-a dat minte sa ma intreb din ce pot scoate un profit atat de mare!
Coalitia GRIVCO si criza mondiala au determinat aceasta situatie. Nu ne ajungea ca ne luptam cu "mondialismul crizat" ne mai trebuia si "politicianism in criza" de ce? Mare este batalia pentru cotroceni deoarece mai sunt cateva de "volatilizat" cum ar fi: Patrimoniul UGSR, bataie intre sindicalisti, atentie, nu sindicate!!! salinele, posta care nu s-a reusit a intra in posesia cuiva desi, prin diverse tertipuri gen directorasu' ala ce incerca sa introduca in circuit si posta. Or mai fi si alte interese dar par a fi neimportante, sunt frimituri de la o masa copioasa a politicienilor si, mai ales PSD!!!

In timpul carui mandat a facut Romania cea mai mare datorie istorica a sa,mai mare si decat cea facuta de Ceausescu ?Cine a fost cel mai mare sustinator al acestui imprumut FMI CARE VA TREBUI PLATIT DE NOI?Care a fost dupa statistici cea mai proasta guvernare a Romaniei ,mai proasta si decat guvernarea Vacaroiu ?Cine si-a mai propulsat copii in politica utilizand in acest scop propriul partid?(in afara de Ceusescu,evident).Cine a mentinut un permanent conflict intre institutiile statului cand rolul sau era de mediator?Cine a invrajbit societatea ,parinti-profesori,medici-pacienti,bugetari-nebugetari etc?Cati presedinti "jucatori" a avut Romania si unde este definit acest termen in Constitutie?Cine a mai numit pe banda rulanta premieri care nu aveau votul majoritatii parlamentare?Cine a acordat fonduri enorme turismului in conditiile in care aceste este in marea sa majoritate privatizat iar banii s-au dus aiurea?Cine este bugetarul cu leafa cea mai mare in Romania?Care presedinte si-a suplimentat in timp de criza bugetul cu 50% fata de perioada anterioara?Care presedinte a plans in direct la TV cand a avut interes sa faca acest lucru?Cine a distrus PNTul si cine a atacat in mod constant toate partidele de dreapta?...Intrebarile pot continua dar sunt sigur ca deja ati ghicit.

moa_gabor

10 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 14:07

MP

Naivitatea ta e inspaimantatoare, chiar crezi ca basescu nare mogulii lui, incredibil de aia e tara acolo unde e, inca sunt destui oameni care cred ca cineva de sus o sa faca ceva pt ei, trezitiva pt. numele lui D-zeu, fiearuia ii doare in cot de popor, dupa ce ai pus stampila pe oricare, sa terminat fiecare se ocupa de avrea lui/"prieteniillor". Ne ducem de rapa, incet si sigur,

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 14:16

De la: moa_gabor, la data 2009-11-23 14:07:27

MP

Naivitatea ta e inspaimantatoare, chiar crezi ca basescu nare mogulii lui, incredibil de aia e tara acolo unde e, inca sunt destui oameni care cred ca cineva de sus o sa faca ceva pt ei, trezitiva pt. numele lui D-zeu, fiearuia ii doare in cot de popor, dupa ce ai pus stampila pe oricare, sa terminat fiecare se ocupa de avrea lui/"prieteniillor". Ne ducem de rapa, incet si sigur,

Nu este naivitate.Asa scrie in "cartea sfanta portocalie" .Nu vezi ca domnul acesta vorbeste exact ca la carte ?

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 17:15

Mai avem de mers odata sa ne sustinem preferatul.Bafta de Sf. Nicolae.

GINA
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 18:50

De la: 9am076753, la data 2009-11-23 17:15:42Mai avem de mers odata sa ne sustinem preferatul.Bafta de Sf. Nicolae.

Hm,de mers mai merg ,nu se poate insa spune ca ...imi sustin preferatul. .Eu merg doar sa dau o bata cadou de Mos Nicolae.

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 16:25

Desi sant lipsita de speranta ca vom reusi merg la vot sa vad ce sansa avem cei ce vrem progres.

GINA
RodicaElenna

3 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 09:12

Buna ziua tuturor!Normal ca trebuie sa mergem la vot.ACOLO FIECARE E LIBER SA-SI EXPRIME VOINTA,
Nu inteleg ce aveti cu D-l Basescu,mi se pare un presedinte corect,care stie sa faca fata tuturor,cit si problemelor sociale.Din moment ce e in functie de ce cauta sa-l schimbe,ca asa vor ei sa comploteze si sa coalizeze contra lui?Ce a facut pina acum PSD-ul,PNL-ul,decit avantaje pentru ei,DACA ERAU ASA DE BUNI DE CE N_AU RAMAS IN CONTINUARE

xl
Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 09:36

CUNOSC LIBERALI CARE SUNT DEZAMAGITI DE ANTONESCU SI CARE VOR VOTA IN TURUL 2 CU BASESCU........BASESCU VA CASTIGA LA SCOR ACESTE ALEGERI PENTRU CA MAJORITATEA A INTELES JOCURILE MESCHINE ALE POLITICIENILOR.... COTELE DE AUDIENTA ALE TELEVIZIUNILOR CARE SUNT INPOTRIVA LUI BASE AU SCAZUT DRAMATIC ! ASTA CE INSEAMNA? PUTETI VERIFICA ....

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
gcristea

70 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 11:34

Intrebare pentru toti si, daca veti aduce si dovezi impotriva celui VIZAT...ar fi bine! In ultima vreme suntem campioni la improscat cu KKT si, ne nimerim tzinta, insa puteti sa lamuritzi poporu'?
Daca stii spune poporului in timpul carui mandat (iti pun o intrebare ajutatoare:cine a avut 2 mandate si jumatate la cotroceni?) s-au privatizat-a se citi VANDUT: petrolul, rafinariile, combinatele, combinatul siderurgic, liniile de distributie electrica, telefonia fixa? In timpul carei guvernari (linistite!) s-au infiintat fondurile, FNI- care avea reclama si la TV. Avea dreptate in reclama: "Dormiti linistiti, FNI va lucreaza!", jocuri piramidale gen, CARITAS, GERALD etc. Norocul meu a fost ca nu am avut suficienti bani si multam lui DUMNEZEU ca mi-a dat minte sa ma intreb din ce pot scoate un profit atat de mare! Coalitia GRIVCO si criza mondiala au determinat aceasta situatie. Nu ne ajungea ca ne luptam cu "mondialismul crizat" ne mai trebuia si "politicianism in criza" de ce? Mare este batalia pentru cotroceni deoarece mai sunt cateva de "volatilizat" cum ar fi: Patrimoniul UGSR, bataie intre sindicalisti, atentie, nu sindicate!!! salinele, posta care nu s-a reusit a intra in posesia cuiva desi, prin diverse tertipuri gen directorasu' ala ce incerca sa introduca in circuit si posta. Or mai fi si alte interese dar par a fi neimportante, sunt frimituri de la o masa copioasa a politicienilor si, mai ales PSD!!!
Exista un post de televiziune care imi este indiferent uneori chiar dezagreabil, aseara trecand dintr-un program intr-altu’ am gasit o dezbatere privitoare la, citez: JAF NATIONAL, ceea ce m-a uimit, este faptul ca realizatorul emisiunii intocmea lista in urma si in timpul apelurilor telespectatorilor. Principalele intrebari erau: Ce? Cand? Cine? Intrebarea cand si cine, se referea la perioada de guvernare si cine a “cumparat-o”. Presupuneam in unele situatii chiar stiam ca, sub masca privatizarii s-e derulat o japca nationala prin binecunoscuta metoda a reducerii vaolrii la cat mai putin aplicandu-se metode specifice de “ aducere in paragina” pentru a se putea vinde sau chiar dona. Am ramas cu ochii-n televizor si urechile ciulite privind si ascultand. JAPCA CEA MARE , s-a intamplat in guvernarile LINISTITE al lui iliescu, la intrebarea ce? Se incadrau absolut toate resursele tarii, la intrebarea cand? A fost o singura exceptie, guvernarea CDR care “la invins sistemul” stiti bine despre cine-i vorba in rest, invariabil nu lipsea PSD-ul din lista, cine? Pai realizati ca nu altii decat baronii PNL si PSD care nu este altul decat FSN-ul care in timp si-a schimbat denumirea trecand prin PSDR, PDSR, acele personulitati care ne ignora, sunt mai presus de lege, nimeni nu le poate face nimic deoarece ei au controlul si l-au avut pana acum. De unde atata ura, furie, inversunare pe Base? Ei da, in ultimii 5 ani nu au mai putut face jocurile lor, simt amenintarea ca, de va castiga un alt mandat, EI VOR FI TERMINATI !!! Prin targ circula zvonul ca, atunci cand Base a spus ca va fi un presedinte jucator, “mafia din guvern” ar fi inteles ca va face jocul lor, citez: “...jucator inseamna a ne face jocurile noastre....” Aseara pe un alt post am aflat ca, in 2010 proprietarul “petrolului” ar avea conform contractului incheiat cu cca. 7 ani in urma cam 600.000.000 de dolari de platit, va asigur ca exista posibilitatea sa NU-I PLATEASCA!!! Este una dintre mizele cele mari!!! Demonstratia de umilinta prin forta au facut-o nu sindicatele, ci SINDICALISTII ! Cum ar fi sa fii un lider de sindicat corect, cinstit, sa se initieze greva nationala de avertisment de “SINDICALISTI” inregimentati politic iar tu, sa refuzi participarea? Au mizat bine pe santajul membrilor de sindicat care spun ca daca nu participi nu le sustii cauza, idee care de fapt, le-au inoculat-o SINDICALISTII CORUPTI !!!
Cum ar fi sa ti se spuna: Daca nu participi cu “trupa” la greva nu te intereseaza de nevoile lor, ale membrilor; cum unele sindicate pot si altele nu? Ce raspuns le-ati da? Sunt interesele personale ale membrilor derulate prin intermediul LIDERILOR COMANDATI POLITIC care au interese mult mai mari decat cele ale membrilor!
Ritzi este anchetata, Udrea cred ca la fel dar, MATUSA TAMARA A LU’ BOMBONEL, CONTRACTUL ROMPETROL, toate asa zisele privatizari de pe vremea lu’ nastase si ilievici trebuiesc reanalizate dar, sunt contractele atat de bine facute, ca statul are minime sanse de castig, asa cum este facut contractul cumnatului lu’ geoana care daca ar fi dat afara statul TOT I-AR PLATI SALARIUL, SPORURILE SI TOATE BONIFICATIILE !!!
...........................................................................................................................................................................................
Am considerat ca unele nume proprii nu merita efortul de a apasa tasta shift !
Mai vorbim dar pana atunci....cititi!
Lui Geoana ii lipseste latura umana

Pe de alta parte, scrie BBC, Mircea Geoana, care are aproape 30% dintre sufragii, "radiaza o incredere indarjita". "Fost ministru de externe si diplomat, caruia ii pica destul de greu sa rada si sa pupe copii in timpul deplasarilor din campanie, a reusit sa inlature o serie de personalitati puternice din fruntea PSD. Daca reuseste sa castige turul al doilea, va fi pentru ca Traian Basescu si-a facut prea multi dusmani, mai ales in presa prosocialista, care il ataca de dimineata pana seara. (...) "Daca pierde, va fi din cauza faptului ca ii lipseste acea latura umana pe care Basescu o are si pentru ca exista retineri in ceea ce priveste capacitatea sa de a controla asa-numitii 'baroni locali' din partidul sau", continua articolul.

Cheia e la Antonescu

In ceea ce-l priveste pe Crin Antonescu, BBC noteaza ca "acesta a fost alegerea celor care s-au saturat de Basescu, dar care nu au vrut sa voteze cu social-democratii. Votantii lui detin acum cheia catre victoria din 6 decembrie, dar acestia par a fi destul de retinuti in a-si da voturile intr-o parte sau in alta", puncteaza publicatia. [Antonescu: Este exclusa orice colaborare intre mine si Traian Basescu!]

Referendumul a reusit din cauza nepasarii parlamentarilor

Abordand si subiectul referendumului, BBC remarca unul dintre panourile lui Traian Basescu: "De ce le e frica nu scapa". In acest sens, analistul politic Cristian Mititelu explica cum, odata ce sunt alesi, parlamentarii au foarte putine legaturi cu circumscriptia din care provin. "Acest lucru se intampla, in parte, din cauza sistemului politic, dar este si un prost obicei al politicienilor", scrie BBC. "Ceea ce e mai rau este ca nu exista o dezbatere reala despre modul in care ar trebui sa functioneze economia, efectele negative ale inflatiei si necesitatea reducerii cheltuielilor bugetare. Publicul nu este suficient de constient de aceste probleme, iar politicienii par sa nu aiba capacitatea necesara pentru a determina oamenii sa fie mai implicati in deciziile guvernarii", argumenteaza Mititelu. [Referendumul a fost validat, BEC anunta o prezenta de 50,16%]

La finalul articolului, BBC face si o referire la fostul regim ceausist. "Parasind orasul Calarasi si indreptandu-ne catre drumul spre Bucuresti, cele doua uzine de otel construite de Nicolae Ceausescu se ridicau in zare precum un oras separat, cu furnalele si halele sale reflectandu-se in apusul de soare. De la o astfel de distanta nimeni nu-si poate da seama ca uzinele sunt numai o fantoma a ceea ce erau inainte, numai o epava ruginita".

auradutzu

1 mesaj
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 15:29

asa este , amaratii...vine frigul , zapada...cum sa stea ei afara amaratii in trafic, cum sa nu mai viziteze ei Thailanda, India si alte tari pe banii nostrii- VOTATI BAMBOO- MASINI LUXOASE- MILIOANE DE EURO-COLECTII DE ARTA- BIJUTERII SCUMPE- - Succes garantat

Pagini: << 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Credeti ca merita sa mergem la vot?
Mergi la: