back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Credeti ca merita sa mergem la vot?

Pagini: << 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >> Sari la pagina:

Sandu56

28 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 18:53

TEBUIE SA VOTAM! TRAIND IN ROMANIA AVEM OBLIGATIA DE A NE ALEGE CONDUCATORII! PRIN NEPREZENTA NU FACEM DECAT SA DAM APA LA MOARA SMECHERILOR! TOATE BUNE PENTRU ROMANIA!!!!

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 19:19

De la: 9am156681, la data 2009-11-25 18:53:14TEBUIE SA VOTAM! TRAIND IN ROMANIA AVEM OBLIGATIA DE A NE ALEGE CONDUCATORII! PRIN NEPREZENTA NU FACEM DECAT SA DAM APA LA MOARA SMECHERILOR! TOATE BUNE PENTRU ROMANIA!!!!

Stai linistit nu-i alegem noi pe tovarasii conducatori ...

Ioan 8 ,32. ªi veþi cunoaºte adevãrul, iar adevãrul vã va face liberi.
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 19:51

Trebuie sa mergem chiar daca degeaba fara reusita , cu o speranta.

GINA
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 11:03

Aproape jumatate dintre romani nu s-au sinchisit sa se duca la referendum.
Se vaita toata ziua de clasa politica, injura, isi gasesc tot felul de tapi ispasitori, dar, cand e sa faca ceva simplu....
Se pot numi prosti ?
Eu zic ca da.

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 11:44

De la: Silviu, la data 2009-11-26 11:03:01Aproape jumatate dintre romani nu s-au sinchisit sa se duca la referendum.
Se vaita toata ziua de clasa politica, injura, isi gasesc tot felul de tapi ispasitori, dar, cand e sa faca ceva simplu....
Se pot numi prosti ?
Eu zic ca da.

Silviule, hai nu fi mujic, referendumul pentru reducerea numãrului de parlamentari a fost validat în 12 ore iar cel de revizuire a constituþiei (referendumul din 2003) în vreo 2-3 zile de mers în cârcã cu urna mobilã prin: gãri, auto-gãri, mall-uri , etc.

broscuta_super_verde

1273 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 11:51

Unica tema basesciana de dupa turul I pare sa fie referendumul. O tema despre care nimeni nu i-a acordat importanta cuvenita. Am votat pentru ca ni s-au pus niste buletine de vot in mana.
S-a gandit cineva sa explice finalitatea referendumului si semnificatia rezultatelor ?
Pentru mine sunt neclare aspectele:
1. a fost un referendum sau au fost doua ? Pentru ca noi am votat pe doua buletine. Legal si logic asta inseamna doua teme diferite : numar mai mic de parlamentari si parlament unicameral.
2. rezultatele pentru ambele teme au iesit castigatoare dar se pune problema, care din teme este castigatoare, cea cu reducerea numarului de parlamentari sau cea cu parlament unicameral ?

Conform rezultatelor referendumului s-a comunicat
- cifra celor care au raspuns DA pentru reducerea numarului de parlamentari.
- cifra celor care au raspuns DA pentru parlament unicameral.

Cum interpretam rezultatul referendumului. Practic cifra celor care doresc numai reducerea numarului de parlamentari este mai mare decat cifra celor care doresc parlament unicameral.
In conditiile astea concluzia ar fi ca cei mai multi romani care au participat la referendum DORESC NUMAI REDUCEREA NUMARULUI DE PARLAMENTARI, celalat esalon care doreste parlament bicameral fiind mai mic.

Un rezultat coerent si necontradictoriu s-ar fi obtinut daca se vota pe un singur buletin de vot raspunzand prin DA sau NU la cele doua intrebari. A fost o manarie acest referendum tocmai ca sa-i dea intelesul dorit de PDL> Obtinerea unei Mari Adunari Nationale prin manipularea referendumului. Ati vazut ca au refacut procedura initiala prin introducerea procedurii cu doua buletine ca sa induca in eroare electoratul si implicit interpretarea rezultatelor. Trebuie sa cerem anularea referendumului pentru lipsa de informare a electoratului si pentru eroarea de procedura si interpretare a rezultatelor.
In fond care este algoritmul de interporetare ? Rezultatele sustin ca mai multi romani au votat DA doar pentru reducerea numarului de parlamentari. Teoretic, intrebarea cealalta cu parlament unicameral este necastigator fiind votat cu DA de un numar mai mic de persoane. Majoritatea vrea doar reducerea numarului de parlamentari. Referendumul trebuie anulat pentru incoerenta procedurii si a algoritmului de interpretare. Emanatie manipulativa basesciana, evident.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 11:53

De la: Silviu, la data 2009-11-26 11:03:01Aproape jumatate dintre romani nu s-au sinchisit sa se duca la referendum.
Se pot numi prosti ?
Eu zic ca da.

Am dost la vot mai multi decat oricand. Din punctul asta de vedere e un succes, un pas inainte. Turul II este la fel de important si trebuie sa transformam jumatate de sansa intr-una intreaga. La vot si pe 6 Decembrie, neaparat !

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 11:58

De la: broscuta_super_verde, la data 2009-11-26 11:53:34
Se pot numi prosti ?
Eu zic ca da.

Am dost la vot mai multi decat oricand. Din punctul asta de vedere e un succes, un pas inainte. Turul II este la fel de important si trebuie sa transformam jumatate de sansa intr-una intreaga. La vot si pe 6 Decembrie, neaparat !

raport preliminar OSCE, parlamentarii români ce au fãcut campanie negativâ referendumului, au bilã NEAGRÃ.

aºa sã ºtii Broscuþo.

...d-aceea nu primeºte P.Goma cetãþenie Ro. reminiscenþele sec-com din Ro sunt majoritare, încã !...

Ninu

58 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 14:13

Mai,pe vremea comunista ne plangeam ca nu avem decat un om de ales,si chiar daca nu mergeam multi la vot ,reiesea ca am participat in majoritate.Acum,ca suntem liberi(?) sa alegem,ne ferim exact ca -n vremea comunista,pentru ca probabil asa ne-am invatat.Adevarul e ca cu oricine ai vota,daca s-ar baga in seama alegerea ta,acel om e unul care vrea bani multi si faima pe masura.Ca s-a vazut ceva in urma asa zisilor nostri alesi....ma rog! Deci ca mergi sau nu la vot nu prea mai conteaza pentru ca cei ce numara sunt aceeiasi care-l promulgau pe Ceausescu mereu.Deci daca ei sunt invatati cu asa ceva ,noi de ce sa ne mai pierdem timpul,norocul si faima,asa cum sunt ele.
Asadar,a merge sau nu la vot ar terbui sa fie un subiect de discutie intre noi toti,ca sa nu gresim cu ceva.
Eu unul zic ca nu are rost pentru ca oricum ies alesi cei vruti de ei.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 14:16

Eu votez orice mi se pune in fata......

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

5 mesaje
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 14:19

Credema caci si eu sunt dezamagit de acesta politica...politica care timp de 15 ani nu a facut decat sa-si cladesca imperii...de 5 ani de zile am vazut ca un singur partid a avut curajul sa spuna lucrurilor pe nume,ba chiar sa le puna piedici cand a fost vorba de anumite privilegii...ei vor coalitie doar din dorinta de avutie...Daca ei cred ca prin acesta alianta vor castiga..SE INSEALA..eu unul a facut parte dintr-un anumit partid...am vazut MAREA CONFRUNTARE..numai oamenii creduli,fara prea multa scoala mai pot vota ce vrea CRIN ANTONESCU (fac referire la el caci a avut 20%)...dupa ce castigi atatea voturi nu ai voie sa faci alianta cu partidul pe care l-ai criticat..este imoral,fara logica...frate' nimeni nu mai poate sa te creada..eu unul am fost in primul tur la vot si spun sincer ca nu am votat cu Base' dar acum dupa ce vad in presa si in media in general..nu ma face decat sa ies la vot sa dau un vot negativ majoritatii...majoritatii care ne-a condus timp de 20 de ani..majoritate care a sfidat o tara intreaga...majoritate care indiferent de ce presedinte a fost la conducere ei au fost acolo..in parlament...Haideti ca nu vreau sa va mai plictisesc..mergeti la vot fratilor...Merita toata increderea acest om care a fost impotriva clasei politice...acest om care a anticipat vointa populatiei si prin referendum a sanctionat toata clasa politica...Asta datorita noua..cei de jos care si noi avem dreptul sa sanctionam clasa politica..daca ei nu au vrut asta Base' ne-a oferit sansa prin acest referendum...

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 14:19

Se pot numi prosti ?
Eu zic ca da.

Referendumul din pacate nu dicteaza o linie de urmat. Pur si simplu poate sa nu fie bagat in seama .
Personal cred ca tovarasii parlamentari nu-si vor taia singurei creanga de sub picioare .

Ioan 8 ,32. ªi veþi cunoaºte adevãrul, iar adevãrul vã va face liberi.
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 14:40

De la: kostas_gr82, la data 2009-11-26 14:19:01Credema caci si eu sunt dezamagit de acesta politica...politica care timp de 15 ani nu a facut decat sa-si cladesca imperii...de 5 ani de zile am vazut ca un singur partid a avut curajul sa spuna lucrurilor pe nume,ba chiar sa le puna piedici cand a fost vorba de anumite privilegii...ei vor coalitie doar din dorinta de avutie...Daca ei cred ca prin acesta alianta vor castiga..SE INSEALA..eu unul a facut parte dintr-un anumit partid...am vazut MAREA CONFRUNTARE..numai oamenii creduli,fara prea multa scoala mai pot vota ce vrea CRIN ANTONESCU (fac referire la el caci a avut 20%)...dupa ce castigi atatea voturi nu ai voie sa faci alianta cu partidul pe care l-ai criticat..este imoral,fara logica...frate' nimeni nu mai poate sa te creada..eu unul am fost in primul tur la vot si spun sincer ca nu am votat cu Base' dar acum dupa ce vad in presa si in media in general..nu ma face decat sa ies la vot sa dau un vot negativ majoritatii...majoritatii care ne-a condus timp de 20 de ani..majoritate care a sfidat o tara intreaga...majoritate care indiferent de ce presedinte a fost la conducere ei au fost acolo..in parlament...Haideti ca nu vreau sa va mai plictisesc..mergeti la vot fratilor...Merita toata increderea acest om care a fost impotriva clasei politice...acest om care a anticipat vointa populatiei si prin referendum a sanctionat toata clasa politica...Asta datorita noua..cei de jos care si noi avem dreptul sa sanctionam clasa politica..daca ei nu au vrut asta Base' ne-a oferit sansa prin acest referendum...

Ne-a umplut de respect si de sanse..... Vom merge la vot, bineinteles 1

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 14:43

De la: nastasemihail, la data 2009-11-26 14:16:56Eu votez orice mi se pune in fata......

...în Lb. Germanã, "v"-ul tãu se pronunþã "f" !.....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 14:45

De la: mytcor, la data 2009-11-26 14:43:19
De la: nastasemihail, la data 2009-11-26 14:16:56Eu votez orice mi se pune in fata......

Adica vata

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 14:47

De la: nastasemihail, la data 2009-11-26 14:45:59

Adica vata
Si eu stiu germana...ein zvai drai.... cetiri....five....seben...opt...nina....centauri

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 14:48

De la: nastasemihail, la data 2009-11-26 14:45:59

Adica vata

..îhî

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 14:50

Mai Mihai..cu f-ul din germana iese ca...ce ti se pune in fata...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 14:52

De la: crio, la data 2009-11-26 14:50:00Mai Mihai..cu f-ul din germana iese ca...ce ti se pune in fata...
Daca mai discut mult cu Mytcor invat germana vorbind romina

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 17:13

Acum mai mult ca niciodata .Veniti in nr. mare sa vedem cine invinge.

GINA
eugor43

6 mesaje
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 18:06

DA,trebuie sa mergem la vot sa-l votam pe BASESCU si sa scapam TARA de noii comunisti si criptocomunisti care se dau dret liberali

mamalucy43

24 mesaje
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 22:10

broscuto super super verde ai drepate tre sa mergem la vot si sa votam fiecare pt ce vrem da tre sa mergem.sunt de acord cu tot ce zici esti chiar ...super

9am173376

112 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 11:31

Este de datoria fiecarui cetatean Roman,cu derpt de vot.sa se prezinte la vot.
Eu am facut-o defiecare data incepand cu varsta de 18 ani.
De mai multe ori am gresit votand pe cineva care s-a dovedit a nu o merita datorita incalcarii cuvantului dat
in timpul campaniei electorale.Exemplu Traian Basescu :"SA TRAITI BINE" Vax.
Acuma n-o sa-l mai votez,dar nu sunt sigur ca nu voi gresi din nou.

eugor43

6 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 13:18

DA,DA,DA si sa votam BASESCU SA TERMINAM CU TOTI COMUNISTII care vor sa ne incalece din noi

9am085096

86 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 14:18

De la: gigilipianu, la data 2008-11-23 20:05:18Sigur ca trebuie mers la vot pentru ca altfel nu este mai bine. Dar in fata dilemei de a nu sti pe cine sa votezi exista totusi un rationament: 1. Prin votul meu ma apropii de ceea ce doresc chiar daca nu-mi ating scopul; 2. Daca cunosc un candidat bun pot sa-l votez pe acesta indiferent la ce partid ar fi; 3. Daca nici-un candidat nu este bun atunci atunci dau voturi negative partidelor care au condus pana acum sau au oameni care au condus in trecut- votand partidele care nu au fost niciodata la guvernare dar au sanse sa intre in parlament cum ar fi : PNG, PRM.. etc Parerea mea este ca cel mai potrivit ar fi PRM care ofera cateva avantaje: - nu au guvernat; - au o componenta nationala pe care nu au avut-o nici-un partid pana acum si se pare ca din aceasta motiv, respectiv din cauza desconsiderarii interesului national politica romaneasca a gresit cel mai mult in comparatie cu alte tari si de unde pleaca tot raul; - au sansa de a intra in Parlament. Deci eu merg la vot si voi vota PRM pentru a mai taia din infatuarea celor care fac planuri pentru banchet inca de pe acum indiferent ce candidati ar avea.

9am085096

86 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 14:20

cate stele ai sau ai avut pe umar?sau la uniformele bleumarin nu se poarta stele ?

smaria

6 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 14:41

PAI CAM ASTA E SINGURUL DREPT DE CARE INCA NE MAI PUTEM BUCURA AICI IN ROMANIA; IN REST AVEM NUMAI OBLIGATII!!!
DA, NORMAL CA TREBUIE SA MERGEM LA VOT.
SI SA MAI STITI CA NU SUNT POLITICIENII DE VINA PENTRU LIPSA NOASTRA DE BUN SIMT; ASTIA SUNT CEI 7 ANI DE ACASA PE CARE NU MAI AVEM CUM SA II MAI CAPATAM ACUM.
NU E NIMENI DE VINA PENTRU FAPTUL CA NE E FRICA SAU RUSINE SA DESCHIDEM GURA CAND CEVA NU NE CONVINE, CAND UN SEF DE-AL NOSTRU GRESESTE SI NOI AVEM SOLUTIA POTRIVITA. CATI DINTRE VOI AU CURAJUL SA ISI CONTRAZICA SUPERIORUL, CHIAR SI ATUNCI CAND DEBITEAZA NISTE TAMPENII MAI MARI CA EL? DACA AM DESCHIDE GURA PROBABIL CA AM FI CONCEDIATI, NU-I ASA?
SUNTEM LASI, LENESI, MUNCIM CAT MAI PUTIN, FURAM DE PE UNDE SE POATE, SI TOTUSI VINA NU ESTE A NOASTRA, CI A LUI BASESCU, GEOANA SAU ANTONESCU.
HAIDETI SA NE MAI UITAM SI IN OGLINDA INAINTE DE A INCEPE SA FACEM ACUZATII IN STANGA SI IN DREAPTA.
NORMAL CA SE MERITA SA MERGEM LA VOT, DAR PROBABIL CA VOM FI IARASI CUPRINSI DE VESNICA LENE SI NU VOM MAI IESI DUMINICA DIN CASA PENTRU ACEST MOMENT IMPORTANT.

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 14:48

De la: MAMITZA, la data 2008-11-19 16:22:56DA ! VOTUL ESTE UN DREPT AL NOSTRU, DAR, IN ACELASI TIMP, AVEM SI OBLIGATIA DE A NE EXERCITA ACEST DREPT ! TREBUIE SA NE ASUMAM SI RESPONSABILITATI IN TARA NOASTRA PENTRU A SPERA CA LUCRURILE VOR MERGE DIN CE IN CE MAI BINE ! SI VA FI MAI BINE ! DACA NU PUNEM PERSONAL STAMPILA "VOTAT" ACOLO UNDE CREDEM CA TREBUIE, DUPA ACEEA, DEGEABA "CARAIM" SI TRANSFORMAM "GREVELE" IN SPORT NATIONAL ! VOTAND CU CONSTIINCIOZITATE, SIMT DE RASPUNDERE SI IN CUNOSTINTA DE ...CANDIDAT, AJUTAM DIRECT CA IN FUNCTIILE DE DECIZIE ALE ALE TARII SA AJUNGA CEI DE CARE AVEM NEVOIE ! VA DORESC TUTUROR SANATATE, GAANDURI BUNE SI SA ALEGETI CU NOROC PE CEI MAI BUNI POLITICIENI, DINTRE CEI BUNI !

MERGETI LA VOT SA SCAPATI ROMANIA DE BASESCU SI PE MINE SA MA INTORC LA COCOS,CA M-AM SATURAT DE POLITICA

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
9am115671

39 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 02:19

De la: cifra66, la data 2008-11-06 22:20:41 MERGETI LA VOT ! NUMAI VOTIND VA DATI SEAMA CIT DE DESTEPTI SAU PROSTI SINTETI,INDURIND CEI 4 ANI CU ASUPRIREA CELUI CARE LA-TI VOTAT.aSTFEL SE FORMEAZA INTUITIA SI CONSTIINTA Spusele mele va obliga la meditatie

mandatul este de 5 ani,nu de 4.....tu unde ai trait pana acum???

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 09:12

Da,trebuie sa mergem la vot si sa votam pentru o Romanie normala si civilizata, fara Basescu si gasca lui de sclavi a caror singura grija este pupatul dosului sefului lor demagog.

Ii rog pe cei care au oligarhi rai sub pat si se sperie noaptea de ei, sa bea ceai de tei inainte sau sa isi imagineze povestiri linistitoare cu Bittner,Cocos,Videanu,Blaga ,Udrea ,Popoviciu sau fratii Paunescu (aia cu B1TV)care trec printr-un peisaj frumos gandindu-se cum sa imparta bani la saraci!

Pagini: << 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Credeti ca merita sa mergem la vot?
Mergi la: