Info
x
Credeti ca merita sa mergem la vot?
|
9am115340 35 mesaje Membru din: 10/08/2009 |
Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 15:57
MERITA CA TOATA LUMEA SA SE PREZINTE LA VOT ! NUMAI ASA SE POATE FACE O CONSTATATE REALA A STARII DE SPIRIT !
cEI CE NU SUNT DE ACORD CU NICI UN CANDIDAT SA-I TAIE DE PE LISTA PE TOTI ! cEI CE AU UN FAVORIT SA-L VOTEZE ! DEGEABA AI UN FAVORIT DACA NU IL VOTEZI ! NUMAI ASA POTI FACE EFECTIV CEVA . SI APOI , CE CREDETI CA SE INTAMPLA DACA DIN 9.000.000 DE ALEGATORI , 7.000.000 VOR FI CU TOATE NUMELE TAIATE ? VA DESCHIDE CINEVA OCHII ? SAU SE VOR BUCURA CEI ALESI SI VOR IGNORA UN ADEVAR TRIST SIN CATASTROFAL ? ADICA CONSTIENTIZAREA CA CEI CE CANDIDEAZA NU SUNT DORITI DE POPOR ? |
|
o_himera_ 25 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Suceava |
Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 17:45
TREBUIE SA VOTAM ! Niciun argument nu exista pt. a ne influienta sa ignoram prezenta la urne . Pentru mine va fi o sarbatoare a tarii mele . |
|
9am075222 19 mesaje Membru din: 15/06/2009 Oras: Galati |
Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 18:50
Avand in vedere alegerile anterioare consider ca trebuie se mergem la vot, altfel cei absenti, indiferen ce opinie ar avea, vor fi insusiti de cel care va avea rezultatele cele mai bune si vor fi adusi tot timpul ca argument legitim, ca si cum acestia iar fi dat un vot favorabil.
|
|
Fosta membra 9am.ro 810 mesaje Membru din: 11/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 21:23
Se spune ca atunci cand a facut lumea Dumnezeu a rasturnat sacul cu minuni in locul unde este acum Romania. Uimit si putin socat de bunavointa excesiva a Stapanului sau un inger Il intreaba: Ce faci Preasfintite, le dai prea multe! La care Dumnezeu ii raspunde: Stai sa vezi ce conducatori le dau!
|
|
camelia_dragomir2000 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 11:05
DA ....TREBUIE SA MERGEM LA VOT ...PENTRU CA MAI TARZIU ...SA NU NE PLINGEM!!!!!!!
|
|
antonya_alexya 14 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 13:45
MERITA SAU NU, E ODATA LA 4 ANI. POATE NE VA FI PUTIN MAI BINE, SPER SA NU FIE MAI RAU CA SI ACUM. DOAMNE AJUTA!
|
|
hercules67 14 mesaje Membru din: 10/11/2008 Oras: Galati |
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 15:52
da trebuie sa mergem toti ca atunci degeaba se zice ca a fost revolutie ar fi ceva extraordinar sa avem prezentare 80 la suta
|
|
adela1zone5 66 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 17:54
DA !!! BINEATELES !!! La VOT se merge pentru ROMANIA! Ca sa fiti PATRIOTI !!!
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 163 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sf Gheorghe |
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 12:29
Fãrã îndoialã, trebuie sã mergem la vot.Nu avem voie sã stãm cu mâinile îcruciºate ºi sã ne iutãm cã un grup de influenþã a unui sau altui candidat sã hotãreascã în locul nostru. Neprezentarea la vot automat neexlude de la posibilitatea de a decide soarta pe viitor. Domnul Bãsescu face ori ce acum sã modifice Constituþia þãrii, pentru a putea reduce grupul celor care pot sã ia decizii la nivel naþional...nu fiþi naivi, el acum explicã vrute ºi nevrute pentr a influenþa populaþia sã voteze pentru reducerea Parlamentarilor, sã nu exist dou camere legislative...dar în spatele acesteia se ascunde voinþa lui diabolicã de parvenire, de a ajunge ca toate frâurile þãrii sã ajungã în mâinile lui ...DICTATURA ne paºte fraþilor deschideþi ochii...! este mai periculos decât Ceauºescu, pentru cã el este mai isteþi, mai cizãlat,mai rãu decât fostul lui ºef....DACÃ sunteþi oameni care vreþi binele þãrii mergeþi la vot...ºi votaþi peºedinte Kelemen Hunor, care la rânul sãu va numi pemier pe Klaus Iohannis. ACEST CUPLU de oameni ARDELENI CINSTIÞI ºi de bine va avea un mare cuvânt de spus în redresarea României. Stiu cã nu sunt întru totul în asentimentul naþonaliºtilor, dar singura ieºire din nebunia hoþeascã a polticienilor noºtrii singura armã ar fi alegerea lor...NU trebuie sã rãspundeþi...dar mãcar meditaþi!
|
|
trucami 60 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 12:38
Daca v-ati hotarat sa va manifestati opinia refuzand sa mergeti la vot macar faceti ceva concret.
SEMNEAZA PETITIA ACEASTA ca sa aratam intregii tari ca si societatea civila poate actiona. Daca vei sta in casa si nu veti face nimic pentru ca asa iti zice Mircea Badea,viata ta nu se va schimba din senin Daca vei considera ca subiectul nu te intereseaza da o altuia Daca nu te intereseaza petitia, macar participa si tu la exercitiul democratic al unei initiative legislative Ar fi pentru prima data in tara noastra cand populatia va avea o lege facuta de ea www.petitieonline.ro/petitie-p08674056.html |
|
trucami 60 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 12:45
Daca v-ati hotarat sa va manifestati opinia refuzand sa mergeti la vot macar faceti ceva concret.
SEMNEAZA PETITIA ACEASTA ca sa aratam intregii tari ca si societatea civila poate actiona. Daca vei sta in casa si nu veti face nimic pentru ca asa iti zice Mircea Badea,viata ta nu se va schimba din senin Daca vei considera ca subiectul nu te intereseaza da o altuia Daca nu te intereseaza petitia, macar participa si tu la exercitiul democratic al unei initiative legislative Ar fi pentru prima data in tara noastra cand populatia va avea o lege facuta de ea www.petitieonline.ro/petitie-p08674056.html |
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 1/09/2009 |
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 13:15
Spuneti-mi si mie cu cine sa votez ,care candidat ofera cele mai mari credite ptr societatea noastra?care este corect si vrea sa faca ceva ptr noi lumea de rand?adica acei oameni care mai muncesc inca care au unde sa munceasca...sunt 6-7 candidati si toti fac parte din aceasta cloaca politica care vor sa ajunga la butoane si la afaceri profitabile cu statul,dar pe mine ma intraba cineva?vin numai cu legi numai ptr ei.uitati-va si voi bine cine candideaza chiar merita !!!!!!!!!! becali ,vadim ,basescu care ne-a distrus ca tara ca stat independent,geoana el candideaza dar tot iliescu conduce,oprescu ce siguranta imi da acest candidat care are un slogan de maidan si care nu a facut nimic nici la primaria capitalei?crin cu cine vine ca si prim ministru tot cu tariceanu care ii cereati demisia dupa 3 luni de guvernare?nimeni nu vb de echipa cu care o sa vina la guvernare sunt aceeasi si aceeasi de 20 de ani....vine cineva nou?????dati-mi cateva raspunsuri pertinente si am sa merg la vot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!astept raspunsuri.............
|
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 1/09/2009 |
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 13:17
De la: 9am036592, la data 2009-11-02 13:15:40Spuneti-mi si mie cu cine sa votez ,care candidat ofera cele mai mari credite ptr societatea noastra?care este corect si vrea sa faca ceva ptr noi lumea de rand?adica acei oameni care mai muncesc inca care au unde sa munceasca...sunt 6-7 candidati si toti fac parte din aceasta cloaca politica care vor sa ajunga la butoane si la afaceri profitabile cu statul,dar pe mine ma intraba cineva?vin numai cu legi numai ptr ei.uitati-va si voi bine cine candideaza chiar merita !!!!!!!!!! becali ,vadim ,basescu care ne-a distrus ca tara ca stat independent,geoana el candideaza dar tot iliescu conduce,oprescu ce siguranta imi da acest candidat care are un slogan de maidan si care nu a facut nimic nici la primaria capitalei?crin cu cine vine ca si prim ministru tot cu tariceanu care ii cereati demisia dupa 3 luni de guvernare?nimeni nu vb de echipa cu care o sa vina la guvernare sunt aceeasi si aceeasi de 20 de ani....vine cineva nou?????dati-mi cateva raspunsuri pertinente si am sa merg la vot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!astept raspunsuri............. |
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 13:25
De la: trucami, la data 2009-11-02 12:45:24Daca v-ati hotarat sa va manifestati opinia refuzand sa mergeti la vot macar faceti ceva concret. Mã uimesc asemenea "petiþii" de sorginte nazistã. Aºa a procedat ºi Hitler. Aºa procedeazã mafia. Disoluþia instituþiilor statului permit grupurilor mafiote sã acþioneze fãrã opreliºti. Tu, userul de sex feminin, fãrã vârstã, faci cumva parte din grupul Elenei Udrea Cocoº, sau eºti vreo secretarã a traficantului de arme Mircea Bãsescu?
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice.
Gãoaza este un desert prezidenþial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 13:59
De la: camelia_dragomir2000, la data 2009-11-01 11:05:49DA ....TREBUIE SA MERGEM LA VOT ...PENTRU CA MAI TARZIU ...SA NU NE PLINGEM!!!!!!! Si mai tarziu ,ne vom plange,va fi vreodata bine?Poate pentru nepotii nostri !!
|
|
9am061748 1 mesaj Membru din: 27/05/2009 |
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 14:34
Da.De ce?Pt a scapa de marionetele astea care conduc aceasta tara si care incalca flagrant legile tarii si mai sunt si de-o nesimtire iesita din comun.......................
|
|
9am040800 19 mesaje Membru din: 29/04/2009 |
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 17:19
Sigur cã da! Numai participând masiv la vot le potem demonstra celor ca se ligitimeazã cu POPORUL, având doar 25-30% voturi. Bãsescu sã se certe cu valurile ºi cu vânturile, pe mare. Ajunge!
|
|
antonya_alexya 14 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 21:56
Ce sa facem? Nici eu n-am vrut de multe ori, mai ales ca poe cn am votat n-a castigat niciodata. De data asta va fi unu din cei doi Crin sau oprescu pt ca au terminatia : ESCU
|
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 22:13
De la: 111dinu, la data 2009-11-02 13:25:38De la: trucami, la data 2009-11-02 12:45:24Daca v-ati hotarat sa va manifestati opinia refuzand sa mergeti la vot macar faceti ceva concret. Cretine, ti-ai luat lame de ras? Vezi ca o sa fie criza mare si nu o sa ai cu ce sa-ti tai venele!
|
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 23:34
De la: Ebony, la data 2009-11-02 13:59:45De la: camelia_dragomir2000, la data 2009-11-01 11:05:49DA ....TREBUIE SA MERGEM LA VOT ...PENTRU CA MAI TARZIU ...SA NU NE PLINGEM!!!!!!! Esti optimista ! Eu cred ca nici nepotii ,din partea copiilor tai ( nenascuti inca ) -nu se vor simti bine in aceasta tara ! La acea vreme tara va fi condusa de copii lui Adrian nastase ,de EBA lui Basescu ,de fiul lui Hrebengiuc ,de fetele lui Voiculescu si de tot...neamul lor ! Sperantele sunt undeva prin Spania unde vom conduce noi !
|
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 14:48
De la: hercules67, la data 2009-11-01 15:52:28da trebuie sa mergem toti ca atunci degeaba se zice ca a fost revolutie ar fi ceva extraordinar sa avem prezentare 80 la suta hercules !? faci culturism cumva ? si i-o fac , da' numa' flotari si cu...gagici ... sper ca te-ai prins...ca vad pe fatza ta ca nu eshti un fite'cine . da' io am citit ca voi culturishtii suntetzi cam ...neputinciosi (adica mici si ...moi la...cocoshel)... este adevarat ? ziceai c-a fost revolutie ? cand, unde ? cat despre vot...io nu ma duc numa' daca ma platesc. nu cer mult.300 euro...sa-mi cumpar ceva...trascau si ceva ...gagici... face-ti si voi la fel !
si electronica !
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 15:04
All Things Grow With Love
|
|
9am115016 19 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 22:45
ai copii draguta,atunci si copii tai vor merge la vot si ai mei si ai fratelui tai iar tu ca mama sau viitoare mama ar trebui sa inveti copilul sa -si iubeasca aproapele caci si in america si in germania este acelasi sistem si aceeasi trai de viata si acolo muncesti si acolo te costa gazele, lumina intretinerea jumatate din salariu.stii de ce se scumpesc tigarile trebuie sa ne aliniem in ue.acolo un pachet cposta 2-3 euro.chiar si 5.chiriile costa intre 4-500 euro.nicaieri nu merg cateii cu covrigi in coada
dece sa nu mergem la vot mergi si exprima-ti optiunea indiferent de ce culoare politica esti dar mergi.acolo vei sti ca esti om.acolo poti sa vezi daca esti mai bun decat cel de langa tine |
|
9am7321 25 mesaje Membru din: 8/03/2009 |
Postat pe: 5 Noiembrie 2009, ora 14:25
cu siguranta! da!
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Noiembrie 2009, ora 17:47
Da. Numai in felul asta vom depasi procentul derbedeilor care datorita absenteismului in semn de protest, culmea au ajuns sa creda ca ei ne reprezinta in tara. Nu, ei au un procent fix care poate fi depasit prin participarea noastra a tuturor.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2009, ora 21:48
De la: 9am036592, la data 2009-11-02 13:15:40Spuneti-mi si mie cu cine sa votez ,care candidat ofera cele mai mari credite ptr societatea noastra?care este corect si vrea sa faca ceva ptr noi lumea de rand?adica acei oameni care mai muncesc inca care au unde sa munceasca...sunt 6-7 candidati si toti fac parte din aceasta cloaca politica care vor sa ajunga la butoane si la afaceri profitabile cu statul,dar pe mine ma intraba cineva?vin numai cu legi numai ptr ei.uitati-va si voi bine cine candideaza chiar merita !!!!!!!!!! becali ,vadim ,basescu care ne-a distrus ca tara ca stat independent,geoana el candideaza dar tot iliescu conduce,oprescu ce siguranta imi da acest candidat care are un slogan de maidan si care nu a facut nimic nici la primaria capitalei?crin cu cine vine ca si prim ministru tot cu tariceanu care ii cereati demisia dupa 3 luni de guvernare?nimeni nu vb de echipa cu care o sa vina la guvernare sunt aceeasi si aceeasi de 20 de ani....vine cineva nou?????dati-mi cateva raspunsuri pertinente si am sa merg la vot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!astept raspunsuri............. Cat de cat , cu un oarecare credit CRIN ANTONESCU . Asta pentru ca nu este atat de compromis , nu a acumulat averi din politica si nu are inspate un semianalfabet precum Vanghelie sau nu este inconjurat de nulitati precum Elena Udrea , Elena Basescu , I. Oltean dau altii ! In tara orbilor , chiorul este imparat ! |
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2009, ora 21:48
De la: 9am036592, la data 2009-11-02 13:15:40Spuneti-mi si mie cu cine sa votez ,care candidat ofera cele mai mari credite ptr societatea noastra?care este corect si vrea sa faca ceva ptr noi lumea de rand?adica acei oameni care mai muncesc inca care au unde sa munceasca...sunt 6-7 candidati si toti fac parte din aceasta cloaca politica care vor sa ajunga la butoane si la afaceri profitabile cu statul,dar pe mine ma intraba cineva?vin numai cu legi numai ptr ei.uitati-va si voi bine cine candideaza chiar merita !!!!!!!!!! becali ,vadim ,basescu care ne-a distrus ca tara ca stat independent,geoana el candideaza dar tot iliescu conduce,oprescu ce siguranta imi da acest candidat care are un slogan de maidan si care nu a facut nimic nici la primaria capitalei?crin cu cine vine ca si prim ministru tot cu tariceanu care ii cereati demisia dupa 3 luni de guvernare?nimeni nu vb de echipa cu care o sa vina la guvernare sunt aceeasi si aceeasi de 20 de ani....vine cineva nou?????dati-mi cateva raspunsuri pertinente si am sa merg la vot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!astept raspunsuri............. Cat de cat , cu un oarecare credit CRIN ANTONESCU . Asta pentru ca nu este atat de compromis , nu a acumulat averi din politica si nu are inspate un semianalfabet precum Vanghelie sau nu este inconjurat de nulitati precum Elena Udrea , Elena Basescu , I. Oltean dau altii ! In tara orbilor , chiorul este imparat ! |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 11:43
De la: AZAZEL, la data 2009-11-03 14:48:33 Azazele,ai uitat sa dai numaru contului !Pai cum vrei sa-ti dea cineva banu' ,sa umble cu el la ciorap si sa strige pe strada dupa tine ?! .Cu culturistii nu stiu cum sta treaba ,stiu insa ca in general cand un barbat o are prea mica sau prea moale,isi ia masina 4x4 mare de tot .Cica se compenseaza .... Cu 300Euro iti cumperi MAI MULTE GAGICI si trascau ?!Esti bun nene,inseamna ca iti fac aia discount de client fidel.
|
|
opris_anna_maria 228 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 14:37
CU SIGURANTZA , NUMAI SA SCAPAM ODATA DE
BASE SI UDREA , NE FACEM DE RAS IN LUME CU ASA IN VAZUL TUTUROR
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 14:59
De la: opris_anna_maria, la data 2009-11-06 14:37:18 CU SIGURANTZA , NUMAI SA SCAPAM ODATA DE ELENA doctor decent,academician dama companie si ministru terorii si scarbei!!!! ......ESCU presedintele-lichidator al romaniei (traiasca,traiasca,traiasca) {TRAIASCA DEMOCRATIAAAA....AAAJUTOOOR}
|
|
|
|

.
BASE SI UDREA , NE FACEM DE RAS IN LUME CU ASA
IN VAZUL TUTUROR
ELENA doctor decent,academician dama companie si ministru terorii si scarbei!!!!