Info
x
Credeti ca merita sa mergem la vot?
|
april_ro 136 mesaje Membru din: 9/08/2009 |
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 09:29
Da, trebuie sa mergem la vot, iar cei care nu merg ar trebui sa taca din gura pana cand vor merge la vot.
|
|
9am024388 1 mesaj Membru din: 30/03/2009 |
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 11:37
De la: april_ro, la data 2009-11-28 09:29:31Da, trebuie sa mergem la vot, iar cei care nu merg ar trebui sa taca din gura pana cand vor merge la vot. |
|
melissza 2475 mesaje Membru din: 14/11/2008 |
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 11:41
nu sti pe cine sa mai votam ? fara sa mai avem reprosuri
Noi "poporul " am pierdut in alegeri |
|
9am075475 5 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 12:10
DA, MERG LA VOT...SA SCAPAM DE MOGULI...IN CEI 20 DE ANI CINE SA MAI OPUS CU ATATA VEHEMENTA LA TOATE ABUZURILE ? BASE IA CAM INCURCAT PE MULTI SI ACESTIA SUNT DISPERATI CA-SI PIERD LOCURILE CALDUTE SI AFACERILE DE MILIOANE DE EURO.DE NASTASE SA NU AUD ,NU-L SUFAR, PE CAND ERA MINISTRU A VENIT IN POIANA BRASOV SI DIN CAUZA LUI SA OPRIT TOATA CIRCULATIA SA ,INTERZIS INTRAREA LA SURA DACILOR UNDE AM VRUT SA INTRU LA TOALETA SI NU MI-AU DAT VOIE ,AM INTREBAT'' UNDE SA MA DUC, IN PADURE?"MI-AU RASPUNS "NU AVETI VOIE CA SUNT LUNETISTI "!!!!!!!!!!!!!!SA NU AUD DE PSD RAUL CEL MARE. |
|
tocileanu_florentina 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 12:17
Da trebui sa mergem la vot trebui sa avem si noi ceva de spus pentru ca ei se gindesc lainteresele lor noi trebui sa le dejucam planurile .Vreu sa -i intrebam de unde au facut atitea averi cid omul munceste cinstit 40 de ani si nu are nici ce pune pe masa PINA CIND VA MAI BATE-TI JOC DE PPOPORUL ROMIN CHIA NU VA ESTE RUSINE ????va rog dragi romini iesiti la vot si nu-l mai lasa-ti pe VINTU SA NE IA POSTA SI PATRIMONUL U.G.S.R. CA-I AL NOSTRU AL TARANILR SI MUNCITORILOR .nu- lasa-ti pe VOICULESCU sa ia oLT-CHIMUI si nici ungurilor cale libera cu cele 4 judete PATRICIU SA DEA BANI INAPOI LA TARA CA-I DATOR VINDUT . TREZITI-VA CEII CARE ATI PRICEPUT CE VA-M SPUS SI TREZITII SI PE CEI DE LINGA VOIPINA NU ESTE PREA TIRZIU sa nu ne lasam dusi de nas de PROSTANC,,care are si el bube in cap ca si ceillalti DIN 2 RELE SA O ALEGEM PE CEA MAI PUTIN REA
|
|
remote26ro 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Giurgiu |
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 12:28
da moguli lui basescu sunt mai buni!da mergem , sa scapam de un scelerat care bate un copil nevinovat
|
|
9am139393 6 mesaje Membru din: 28/11/2009 |
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 12:34
nici un roman nu ar trebui sa mearga la vot deoarece ii doare in pix de noi . ei se lafaie iar noi muncim prin tari straine sau umplem puscariile . suntem un popor de dobitoci tiganizati
|
|
alexandrapui2003 20 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 12:36
Lucrez in optica medicala, pentru cei care au nevoie de o pereche de ochelari sa vada mai bine la distanta dar si la aproape ofer consultatii gratuite. Mergeti si faceti-va ochelari de vedere apoi mergeti la vot! In alta ordine de idei '' nu votati un om care se bate cu cei care au saracit tara si au batut poporul, votati cu cei care vorbesc frumos , citesc frumos din hartii facute de batranii din spatele lor si care impart tara si care in 10 de ani au facut ce?''. Merita sa mergi la vot indiferent pe cine alegeti!
|
|
|
|
|
9am139393 6 mesaje Membru din: 28/11/2009 |
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 12:41
alexandra , te rog crede-ma ca toti au interese ascunse , oricum ai vota jigodiile se bucura
|
|
buni66 65 mesaje Membru din: 24/11/2009 |
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 13:08
Cu siguranta vorbesti in numele tau! Ma refer la sintagma "dobitoci tiganizati"!
Acum este momentul sa vezi adevarata valoare a poporului ROMAN! Daca nu te lasi manipulat de altii care-ti dicteaza ce sa faci, acum ai ocazia sa participi la o alegere democratica in care TARA ARE CUVANTUL DECISIV!!! TREZESTE-TE! CUM VREI SA-I FACI SA TE ASCULTE DACA NU LE DAI O LECTIE??? Pe 6 decembrie POTI!! .... STA IN PUTEREA TA SA SCHIMBI CEVA IN TARA ASTA!!! ..Dar du-te si VOTEAZA! ..Daca stai acasa cu berea in fata si te uiti la telenovele nu castigi numic! VOTATI ROMANI!!! ESTE UN EXERCITIU DEMOCRATIC SI ESTE DREPTUL VOSTRU! FOLOSITI DREPTUL ACESTA! P.S. SUNT MANDRU CA SUNT ROMAN!!! |
|
sea_shell 418 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 13:14
Din pacate , eu nu mai sunt mandra ca sunt romanca..
La mizeria ce a iesit la suprafata din dorinta de a vana ciolanul ,nu cred ca mai e suportabil aerul din tara asta uitata de civilizatie... Comunismul isi iteste iar nasul pe dupa gard si chiar daca eu o sa-i strivesc capatana de sarpe, probabil ca manipulabilii vor iesi ca paduchele... Succes Basescu!!! decat un prostanac dus de nas de Iliescu din umbra,mai bine un haiduc, chiar si cu palma aia data unui pusti platit (nereala) |
|
alicemarce_yahoo_com 9 mesaje Membru din: 27/11/2009 |
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 13:22
da eu asa cred pt ca sau jerfit multi la revolutie pt ca noi romani sa avem dreptul la vot ,cei ce nu merg inseamna ca nu sint constienti ca de noi depinde schimbarea in ceva mai bun si bine ,,orce vot conteaza
|
|
9am153769 4 mesaje Membru din: 14/10/2009 |
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 16:02
Da.Trebuie sa mergem la vot.
Am primit doua scrisori.Una de la Traian Basescu,saptamina trecuta si alta de la Radu Stefan Mazare,de la staful lor,ca doar nu vor sta ei sa-si bata capul cu scrisorile.De la Basrescu am primit personal,atit eu cit si baiatul meu,dar de la Mazare,domnul primar a primit socrul meu,care este mort de 13 ani,1996.Ce parere aveti? Nu ma impresioneaza nimic si nu ma da peste cap nimic,dar voi merge la vot si trebuie sa mergem la vot chjar daca nu votam pe nimeni si votul va fi nul,dar TREBUIE SA MERGEM LA VOT. Dumitra Cioca,Constanta |
|
stanciu_liliana62 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 17:17
Da categoric merita si trebuie sa mergem la vot Fiecare trebuie sa fie constient de importanta votul |
|
passarenikos 18 mesaje Membru din: 27/11/2009 |
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 17:33
In situatia actuala a Tarii este imperativ si necesar votul cetatenilor.
|
|
flory_flory11 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 18:33
Problema nu este ca trebuie sa mergem la vot. Problema este cu cine sa votam?!Dupa parerea mea Presedintele ar trebui sa fie o persoana apolitica. Uitati-va la aceste partide de doi bani: ba de stanga, ba de dreapta, ba imbarligate stanga+dreapta, nu mai stiu care cu cine sa ajunga la ciolanul cel mare.Sunt o mana de hoti care au pus stapanire pe bunurile tuturor romanilor si mai au tupeu sa apara la televizor cu mutrele lor nesimtite. Au furat tara iar acum cica au fundatii sa-iajute pe cei napastuiti de soarta. Pai la cat au furat cred si eu ca au de unde. i eu le-as da la cei mai amarati decat mine daca as avea, dar si eu deabia ma descurc de la salar la salar (pana mai avem).
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 18:37
Cu relansarea economica cum mai e. Mai traieste. Ca o iau iar cu extraterestrii daca mai dau de politica individuala sau dumnezeu invizibil.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 18:50
Acum mai mult ca niciodata merita chiar daca T.B. nu castiga santem alaturi de dansul.
GINA
|
|
9am078898 1 mesaj Membru din: 26/06/2009 |
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 18:51
toata lumea vrea schimbare sau se plange ca nu avem ce face. Cand se va intelege ca puterea consta in acordarea votului atunci cand trebuie celor pe care dorim sau credem ca ne pot reprezenta. Suntem prea lasi ca sa avem opinii? Vrem doar sa judece altii pentru noi si la o adica sa spunem ca noi nu avem nimic cu cei alesi? Chiar si atunci cand vedem ca exista o batalie intre doua rele putem alege raul cel mai mic. Asa s-a intamplat si acum 5 ani cand s-a crezut ca daca va iesi Base va fi mai putin rau decat cu aceeasi care fusesera timp de 4 ani la putere. Ca el nu a inteles ca nu a fost ales ci ca nu s-a mai dorit sa fie tot cei vechi este altceva, dar asta nu e vina noastra ci a lui ca s-a lasat purtat de betia puterii pana aproape de coma.
|
|
simonne_elle74 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 19:28
E normal sa mergem la vot.Cei care stau acasa si doar comenteaza de pe margine sant nste iresponsabili si niste lasi. E usor sa comentezi aiurea cand doar stai pe margine si refuzi sa te implici.
Dupa cum spusese si Hagrid:ce va fi, va fi.... Si avea sa vada ce e de facut la momentul respectiv....
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 19:46
De la: simonne_elle74, la data 2009-11-28 19:28:20E normal sa mergem la vot.Cei care stau acasa si doar comenteaza de pe margine sant nste iresponsabili si niste lasi. E usor sa comentezi aiurea cand doar stai pe margine si refuzi sa te implici.tanti,talica poti sa-ti tocesti pingelele pana la sectia de vomare,io stiu deja ce vrea moscova,ce a confirmat washingtonul si londra si de partea cui este ierusalimu',asa ca mai bine stau si ma uit la voi cum va agitati ca prostii,crezand ca voi faceti viitorul astei tari,PACALICILOR !!!
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
lucifer_ben 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 20:32
Saracul popor ROMAN a ajuns sa nu mai aiba incredere in NIMENI. Revolutia, sau ce a fost in '89 a fost furata, bruma de economie pentru subminarea careia a fost lichidat Ceausescu lipseste cu desavarsire iar noi asistam si trebuie sa-i votam pe cei care in urmatorii 4 si 5 ani ne vor fura, distruge si umilii. Ne-au facut de umblam cu traista-n bat prin toata Europa ca sa castigam un coltuc de paine. Ne-au distrus demnitatea si vin sa le dam votul pentru a ne inrobi si mai rau. ROMANI AVEM NEVOIE DE O NOUA REVOLUTIE !!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 20:36
De la: alicemarce_yahoo_com, la data 2009-11-28 13:22:59da eu asa cred pt ca sau jerfit multi la revolutie pt ca noi romani sa avem dreptul la vot ,cei ce nu merg inseamna ca nu sint constienti ca de noi depinde schimbarea in ceva mai bun si bine ,,orce vot conteazaHA,HA,HA,da' moscova ce parere are??? da' washingtonu' ce zice???
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 20:56
Merita.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Lupascucornel 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 21:43
SUNT SIGUR CA TREBUIE SA MERGEM LA VOT , MAI ALES DUPA ULTIMELE EVENIMENTE...CRED CA S-A UITAT : DOMNUL TRAIAN BASESCU ESTE INCA PRESEDINTE, CA ATARE, TREBUIE SA-L RESPAECTAM SI MAI MULT DECAT ATAT, CA BUNI ROMANI SI CA BUNI CRESTINI TREBUIE SA-L APARAM ( MA INTREB DACA ERA CEAUSESCU, TOT LA FEL S-AR FI PROCEDAT ???? )APOI DACA E SA DAM FIME SI SA FACEM STRATEGII, DE CE NU INCEPEM CU ILIESCU, CU GENERALII DIN 89 CARE AU TRADAT POPORUL ROMAN SI NATIUNEA ROMANA, DE CE LASAM SA TREACA CATIVA ANI IN CAZUL LUI BASESCU SI DE CE SA LASAM SA TREACA 20 DE ANI IN CAZUL LUI ILIESCU SI STANCULESCU...SI LUI PACEPA TREBUIE SA-I SUPRIMAM INTRETINEREA DEOARECE SI EL CA SI ILIESCU SI STANCULESCU AU TRADAT POPORUL ROMAN SI NATIUNEA ROMANA...SE VEHICULEAZA NUMELE DE KLAUS IOHANIS...NU AM NIMIC CU ACEST OM, DAR PREFER NUME ROAMNSTI PENTRU CA NICI AZI LA ANII PE CARE-I AM NU-MI EXPLIC CUM CANDVA INVATAM LA SCOALA SI AVEAM REGIUNEA AUTONOMA MAGHIARA IN MIJLOCUL TARII, CUM AU AJUNS EI ACOLO, MAI ALES CA ACOLO ERA TERITORIUL DACILOR, STRAMOSII NOSTRI...SAU SE URMARESTE SA FIM DIVIZATI DIN NOU CA SI SARBII, CA SI CEHII ( CUNOASTEM DICTONUL < DEZBINA SI STAPINESTE > ATUNCI NE INTREBAM DE CE S-A MAI VARSAT SANGE SI DE CE INAINTASII NOSTRI AU LUPTAT PENTRU UNIUNE...PRIETENII NOSTRI FRANCEZI VAND UN PORT AVION DE ULTIMA GENERATIE PE CARE RUSIA DORESTE SA-L ACHIZITIONEZE PENTRU A CONTROLA MAREA NEAGRA, DE CE NU-L LUAM NOI SI SA PLATESCA RISII CA AVEM TEZAURE LA EI...SAU NOI NU AVEM NEVOIE DE ARME SI DE BANI ???
|
|
Fosta membra 9am.ro 1171 mesaje Membru din: 23/08/2009 |
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 22:02
S-a demonstrat si in 22 noiembrie ca votul prostimii nu poate fi contracarat . Incepand din 1990 si pana in prezent ,prostimea a decis soarta acestui popor,prostimea a decis care mafie are dreptul sa fure -in fuctie de presedintele ales ! Acum prostii au decis ca lupta pentru ciolan sa se dea intre mafia marinarului si mafia lui iliescu,geoana,antonescu si voiculescu ( si putina mafie de la udmr ) Trebuie sa fii prost ,sadea ,ca la 20 de ani de la revolutia anticomunista,sa votezi pentru turul 2 ,doi fosti comunisti,doua jigodii in jurul carora colcaie mafiile politice ! Nu exista nici o optiune in turul 2 ,poate doar pentru prosti ! Suntem nevoiti sa mai asteptam vreo 5 ani,timp in care se mai curata tara de prosti si mai apar noi generatii de votanti ! Vom scapa de comunisti si hoti nu prin primenirea clasei politice -trebuie o primenire a alegatorilor si asta se obtine la noi ,pe cale naturala si anume deces sau printr-o manipulare puternica ! Prostii au nevoie de manipulare si atunci cand vrei sa le faci un bine -ei nu inteleg nimic ,sunt prosti, insa sunt prea multi ! |
|
ariams_2007 20 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 01:14
DA TREBUIE SA MERGEM LA VOT>>>CINE NU VOTEAZA ESTE "LAS"
|
|
ariams_2007 20 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 01:21
TREBUIE SA-L VOTAM PE DL TRAIAN BASESCU PENTRU A CONTINUA REFORMELE IN ROMANIA SI A NE SCAPA DE MOGULII SI HOTII ACESTEI TARI CU TOATE FILMULETELE TRUCATE SCOASE DUPA 5 ANI SA NU UITAM CA DL BASESCU ESTE INCA PRESEDINTELE TARII DAR VAD CA MAJORITATEA AU UITAT!!!!!!SI CA ASTAZI CAND RASPUND LA INTREBARE AVEM 2 PRESEDINTI ???UN PRIM_MINISTRU???MINISTRI???SI NU STIU CINE SI CUM I-A ALES???MAGARII,
|
|
9am174855 3 mesaje Membru din: 28/11/2009 |
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 02:27
|
|
9am141713 5 mesaje Membru din: 24/09/2009 |
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 08:04
DA!
|
|
|