Info
x
Credeti ca merita sa mergem la vot?
|
csabafelmeri74 30 mesaje Membru din: 17/11/2008 |
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 14:48
poti sa-l votezi pe basescu ca tot nu se va schimba nimic in tara asta e plina de hoti cu el in frunte poate sa vina ori cine la putere ca tot o tara de hoti vom fi
|
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 14:52
nu se merita se mergi in tara asta la vot 20 de ani neau mintit si au furat si vor fura incontinuare parlamentari nostri nu vedeti ca nu sintem o tara unita vor face ce vor ei cu populatia vor minti incontinuare si vor fura mai mult
nu vedeti ca nu ai intereseaza sa iesim din criza ei se cearta care sa prinda ciolanul sintem o natie de nimic |
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 14:55
ar trebui sa numai platim taxe si impozite sa vedem din ce vor trai domni parlamentari sa dovedid ca fiecare abonat este furat la gaz a iesit cineva in strada nu a iesit nimeni sintem furati si la energie si asta sa dovedit a spus cineva ceva nimeni nimic toata lumea tace din gura si ei fura in continuare
|
|
gigilipianu 443 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 16:14
Daca toti participantii la acest topic si altii in general ar fi constienti ca de capacitatea politica a celor de pe buletinul de votul va depindea soarta lui si a fiecaruia dintre noi, atunci cred ca ar fi mult mai responsabili privind singura posibilitate de a-si decide singuri soarta aici in Romania prin exercitarea dreptului de vot. Nimeni nu ar mai scrie prostii sau glume nepotrivite cu privire la aceasta actiune care ne decide soarta. Alta data maturizarea omului se producea dupa majorat acum parca nici dupa 40 ani nu avem maturitate. O fi scoala, o fi viata, cine o fi de vina ? Deci o masa din ce in ce mai iresponsabila ne decide soarta. Nu ma refer doar in Romania ca am vazut exemple de instrainare si alienare umana si prin alte parti. Ziarele si in general media abunda de astfel de exemple. Gigi.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1196 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 16:31
De la: csabafelmeri74, la data 2009-11-07 14:55:48ar trebui sa numai platim taxe si impozite sa vedem din ce vor trai domni parlamentari sa dovedid ca fiecare abonat este furat la gaz a iesit cineva in strada nu a iesit nimeni sintem furati si la energie si asta sa dovedit a spus cineva ceva nimeni nimic toata lumea tace din gura si ei fura in continuare
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 22:25
De la: csabafelmeri74, la data 2009-11-07 14:52:58nu se merita se mergi in tara asta la vot 20 de ani neau mintit si au furat si vor fura incontinuare parlamentari nostri nu vedeti ca nu sintem o tara unita vor face ce vor ei cu populatia vor minti incontinuare si vor fura mai mult Vad ca esti perseverent dar nu mai tine gargara asta dupa cum am mai spus. TREBUIE SA MERGEM LA VOT iar cei care sunt imobiolizati la pat trebuie sa solicite urna mobila pentru a-si exercita dreptul la vot ! E singurul mod in care vom putea protesta impoitriva celor indurate si care nu vor lua sfarsit daca stam cu mainile in san. Nu-si fac treaba, altii la rand. Asta e regula.
All Things Grow With Love
|
|
soare_copilaresc 19 mesaje Membru din: 15/07/2009 |
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 22:30
Da mergem la VOT ! Nu vedeti ca au inebunit de atita bine ! Parca am fii in Caragiale !
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 10:32
De la: gigilipianu, la data 2009-11-07 16:14:07Daca toti participantii la acest topic si altii in general ar fi constienti ca de capacitatea politica a celor de pe buletinul de votul va depindea soarta lui si a fiecaruia dintre noi, atunci cred ca ar fi mult mai responsabili privind singura posibilitate de a-si decide singuri soarta aici in Romania prin exercitarea dreptului de vot. Nimeni nu ar mai scrie prostii sau glume nepotrivite cu privire la aceasta actiune care ne decide soarta. Alta data maturizarea omului se producea dupa majorat acum parca nici dupa 40 ani nu avem maturitate. O fi scoala, o fi viata, cine o fi de vina ? Deci o masa din ce in ce mai iresponsabila ne decide soarta. Nu ma refer doar in Romania ca am vazut exemple de instrainare si alienare umana si prin alte parti. Ziarele si in general media abunda de astfel de exemple. Gigi. Lasa Gigi gargara ieftina de moralist de bodega care se imagineaza membru al Academiei si caruia ii curg lacrimile de emotie cand vorbeste de dobiticul ala de Vadim. Spune mai bine "pe bune", pe cine votezi tu in turul doi ca Tribunu' nu are sanse sa ajunga acolo.Sper ca nu esti asa de naiv sa crezi altceva .I-a furat Base caimacu' si cu coruptii si cu ungurii si cu executiile pe stadioane si cu scandalurile in care holbeaza ochii pentru binele tarii.Deh,daca nu a fost atent la buzunare...Hai sa traiesti,logos. .Pentru discursuri ca asta al tau nu este de vina nici scoala,nici viata ci mintea ta. Logos iar, ca m-am luat cu vorba ...
|
|
|
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 16:28
De la: 111dinu, la data 2009-10-31 15:29:24Nea Dinule am impresia ca matale esti cam obraznic cand sustii ca trebuie sa votam..Nu intelegi ca NU AVEM PE CINE SA VOTAM!! Toti candidatii sant papusi manuite de catre cei pe care chipurile tu ai injuri!! INTELEGI........NU AVEM PE CINE SA VOTAM !! DOAR CRETINII I-SI MAI FAC ILUZII CA PRIN VOT POTI SCHIMBA ACTUALA CLASA MAFIOTA! SINGURA MODALITATE DE A SCAPA DE ACESTI NEMERNICI ESTE GONTUL!! DA DOAR GLONTUL....De la: 9am074606, la data 2009-10-31 15:23:47Foarte simplu,NU ,.Daca votezi nu iti e bine nici cum.lor le faci un bine daca votezi,asa ca :..............
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 19:53
Normal ca merita daca ai simt civic.
GINA
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 19:56
Normal ca merita daca ai simt civic si sanatate.
GINA
|
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 21:14
De la: nuvotez2009, la data 2009-11-08 16:28:10De la: 111dinu, la data 2009-10-31 15:29:24Nea Dinule am impresia ca matale esti cam obraznic cand sustii ca trebuie sa votam..Nu intelegi ca NU AVEM PE CINE SA VOTAM!! Toti candidatii sant papusi manuite de catre cei pe care chipurile tu ai injuri!! INTELEGI........NU AVEM PE CINE SA VOTAM !! DOAR CRETINII I-SI MAI FAC ILUZII CA PRIN VOT POTI SCHIMBA ACTUALA CLASA MAFIOTA! SINGURA MODALITATE DE A SCAPA DE ACESTI NEMERNICI ESTE GONTUL!! DA DOAR GLONTUL....De la: 9am074606, la data 2009-10-31 15:23:47Foarte simplu,NU ,.Daca votezi nu iti e bine nici cum.lor le faci un bine daca votezi,asa ca :.............. Dacã eu sunt obraznic fiindcã îndemn populaþia sã meargã la vot, sunt de acord cu epitetul pe care mi l-ai ataºat. Vreau sã fu obraznic, mai ales cu cei care nu voteazã, cu cei care strigã ca niºte disperaþi dupã alegeri.
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice.
Gãoaza este un desert prezidenþial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 21:28
Lor le faci bine daca nu votezi. Le lasi niste voturi neexprimate la dicretie. Le bifeaza si le folosesc dupa cum vor in limita posibilitatilor de frauda iar de asta nu ne indoim. Deci LA VOT ! Numai asa ii putem tranti unde le e locul, ne-au sufocat destul.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Fosta membra 9am.ro 115 mesaje Membru din: 6/09/2009 |
Postat pe: 9 Noiembrie 2009, ora 15:07
A traii pe pamant , intr-o societate , (cu o democratie noua si slab fara legi si onducatori cu abilitate )i in EU , TE solicita sa fii un cetatean normal cu idei normale cu un limbaj normal , de la o scoala macar normala , de la un loc de munca zilnica dar normala, cu o familie normala nu divortati sau betivi, Dar dupa cum citesc , Nu prea avem noi acest cuvant NORMAL la zi i nimic , nici macar in limbaj ! Nu prini acesta se va ajunge la ceva mai altfel Nu neaparat mai bun . Prea mare este inca libertatea ( nerespectarea legislatiei care se schimba aproape non Stop ) DE acesta sa format schimbul nelegal de sume la pieti de valuta sau la ......, actiuni....... bani ......., angajari pe pile sau alte ..........., sau format legaturi tip ( familiarisme , prietenii politice, gasti de cartiere, micro bande de oameni care nu au ce face, societati pnsionari, grupuri de mame cu copii in parcuri , etc.) Deci Votul va TREBUII DAT , de catre tot un Om sau oooom , dar MULT VA depinde din ce grupare face parte din grupul celor normali si este ( angajat la stat, la o firma , e politiciian, e dintre gasti care primesc bani pentru a vota pe cineva , e pensionar , e un afacerist , sau un necajit care e din marea familie a somerilor .Toate acestea deja influenteaza mersul la vot sau VOTUL ca atare pe cine va da . Eu totusi voi gasii un Om pe KELEMEN Hunor care nu e pe ecrane , Nu face promisiuni, Nu da bani pe strada, Nu are dosar la DNA, da drept de eleganta ca orice UDMR -ist , si cunoaste poltica cat altii aproape toiti la un loc Este acceptat in EU , are program electoral, dar Nu e cunoscut ca este poate,un OM chiar Un OM normal fata de cilati dar de lata nationalitate si religie si iubeste ca om TOT Un Dumnezeu . Stimati cititori sa devenim Oameni Normali si sa ne ducem la Vot si sa Votam Un Om Normal , poate va fii mai altfel . ZP> |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 9 Noiembrie 2009, ora 15:19
De la: Zoltan, la data 2009-11-09 15:07:13 Gigi,Lipiene,fii "antena" ce spune domnu' Zoltan,cica sa il votezi pe Kelemen Hunor .Baga si tu un text ceva cu salvarea Romaniei ,cu generatiile viitoare care se salveaza doar prin Vadim, cu respnsabilitatea de care trebuie sa dea lumea dovada votandu-l pe Vadim,etc.Ehe ,daca taci ca un mototol va cuceresc ungurii sediile PRM vere... .Nu-l lasa doar pe domnul Ticu ca dansu este prea simpatic si are prea mult bun simt ca sa se certe lumea cu dansul .Hai apari tu ca imi este dor de tine!
|
|
9am075222 19 mesaje Membru din: 15/06/2009 Oras: Galati |
Postat pe: 9 Noiembrie 2009, ora 17:06
Trebuie sa mergem la vot, pentru ca este, teoretic, singurul prilej cand ar trebui sa contam, cel putin cam as inteleg eu democratia. Totusi ar trebui sa avem macar putin discernamant si sa stim ce fel de alegeri au loc, dupa cat stiu trebuie sa alegem Presedinte, dar cred ca ma insel finca majoritate vorbeste de Parlament si parlamentari. Sper ca daca o sa alegem presedinte pe cine trebuie, poate ca la orce tip de alegeri o sa stim despre ce este vorba si nu o sa le mai incurcam.
|
|
gabrielladragutik 4 mesaje Membru din: 17/10/2009 |
Postat pe: 9 Noiembrie 2009, ora 17:33
daca votam,inseamna sa votam un alt sarac,vine la conducerea tarii doar sa isi faca averea mai mare asa cum ai zis,daca nu votam ramane acelas si e tot la fel d rau ,sunt asa de in ultima vreme ....e criza...ce criza frate?astia dau mese la restaurante,excursii si multe altele sa ii voteze,ne cumpara cu mici cadouri ca pe niste c..ve ,sa faca ei burta mare,parerea mea e ca nu merita astia nimic din partea oamenilor..din ce am vazut eu la tv singuru care e cat d cat atasat d oameni e Becali,acum ca a facut asta sa castige si el incredere nu mai stiu va pup
|
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2009, ora 17:38
SI DACA VOTAM CU CE NE ALEGEM?CEI CARE NU AU DE MUNCA L-I SE VA DA SAU CE?ORI CA VOTAM ORI CA NU VOTAM TOT OAMENI DE RAND VOM RAMANE SI VOM LUPATA SA NE PLATIM DATORIILE LA STAT.DACA VOTEZ VA FI BECALI ,UN NOU PRESEDINTE,POATE VA FI CEVA MAI BINE,CA MAI RAU NU SE POATE
|
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2009, ora 17:43
SUNTETI CULMEA MAI.POI CUM ADICA DACA NU SUNT BUNI ASTIA VIN ALTII LA RAND???POI SI NOI?TRE SA SUPORTAM CRIZA IAR EI SA SE DUCA IN EXCURSIE IN DUBAI SAU MAI STIU IO UNDE...CE NE DAU EI IN SCHIMB?DECAT PROMISIUNI?
|
|
gabymarinescu_pulsar 375 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Noiembrie 2009, ora 18:21
De la: opris_anna_maria, la data 2009-11-06 14:37:18 CU SIGURANTZA , NUMAI SA SCAPAM ODATA DE Daaaaa,si sa punem in locul lor pe boul ala de geoana in tandem cu Vanghelie prim-ministru,Vadim la relatia cu Europa si eventual Becali ministrul la cultura sau invatamant....chiar ca ar fi demn de Romania!! |
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2009, ora 19:32
Eu sant de acord cuCEZAR18
GINA
|
|
ali_nathalie 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 13:14
Da. Merita. Am ocazia unica de a vota un om care nu a furat si mintit. Daca va iesi castigator...Doamne ajuta! Daca nu, macar stiu ca in sfarsit am facut un lucru bun, nu am mustrari de constiinta.
|
|
Fosta membra 9am.ro 163 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sf Gheorghe |
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 13:21
De la: csabafelmeri74, la data 2009-11-07 14:48:58poti sa-l votezi pe basescu ca tot nu se va schimba nimic in tara asta e plina de hoti cu el in frunte poate sa vina ori cine la putere ca tot o tara de hoti vom fi Eu spun cã Kelemen Hunor împrunã cu Klaus ar schimba mult imaginea þãrii ºi implicit în perioadã scurtã ar readuce þara la normalitate! |
|
marishka 6 mesaje Membru din: 9/03/2009 Oras: Miercurea Ciuc |
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 13:30
draga gabrieladragutzika, stii care e diferenta intre un om pe4simist si unul obtimist?
pesimistul spune: Mai rau de atat nu se poate! optimistul spune:Ba da!
marishka
|
|
9am095133 28 mesaje Membru din: 8/07/2009 Oras: Miercurea Ciuc |
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 14:33
Cresit
Optimistul e un om mult prea des-INFORMAT. Pesimistul e un optimist numai INFORMAT. |
|
9am095133 28 mesaje Membru din: 8/07/2009 Oras: Miercurea Ciuc |
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 14:37
Numai cã nu punem NOI ci pun EI, aleºii pe mai mult ori mai puþin uni-nominal. Dupã nr. de postãri se pare cã altceva nu pea ai de fãcut decât sã te dai de’a berbeleacul dupã Bãse ºi ai lui. Dura, dura Pa ºi Pu-si! Adios Gringos! Poate ajungi la ciozvâtã cu PD-L.
|
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 19:32
Uite domnule Dinu ca sa-ti dovedesc ca am inteles mesajul dumitale si nu numai ,voi merge la vot dar am sa anulez buletinul! Asa este bine?
|
|
fulgerul1989 133 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 20:22
Este singura ocazie in care-ti poti manifesta optiunea dar trebuie sa fii cinstit cu tine insuti,sa ai un orizont,sa doresti sa fie bine pentru Romania .Pe mine ma intristeaza faptul ca tocmai presedintele doreste sa loveasca DEMOCRATIA si bagatelizeaza majoritatea parlamentara,atunci ce sa mai cred ca-i pasa de omul de rind ,decit sa-l pacaleasca cu votul
|
|
razvan77 91 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 10:23
Marlitul oilor
Prietenul google îmi spune imediat tot ce trebuie sã stiu despre mârlitul oilor. Atentie: “marea sãrbãtoare de Sfântul Dumitru coincide, în multe zone din tarã, cu ziua în care începe împerecheatul ovinelor sau “mârlitul”. Traditia, veche de câteva sute de ani, se pastreazã, mai ales în zonele unde cresterea oilor se face la stânã si nu în ferme specializate. De Sfântul Dumitru, oile sunt date la berbec, dupã ce, în prealabil, sunt alesi cei mai virili masculi”. Dacã e sã mã întrebati pe mine, mârlirea asta seamãnã suspect de mult cu o campanie electoralã. Sã mã explic. Esti un alegãtor dezamãgit. Atât de dezamãgit, încât îti vine sã nu mai votezi niciodatã. Pradã deziluziilor, îti propui sã nu te mai uiti la televizor. E plin de candidati, toti unul si unul. Este o distantã atât de mare între ei cu promisiunile lor si tine cu nevoile tale, încât în casã îti miroase mereu a minciunã ieftinã. Te uiti la orice, numai la politicã nu, dar… cât de mult poti rezista doar cu fotbal, filme date în reluare a nu stiu câta oarã si/sau telenovele? Vorba aia, si de caviar se saturã omul, nu? Asa cã, dupã câteva zile “apolitice”, esuezi tot în “tocsourile” de searã, cu aceiasi invitati, toti unul si unul. E campanie si parcã putoarea de minciunã din casã e mai puternicã si mai persistentã. E frig, nu poti sã deschizi larg fereastra, te intoxici, înjuri, bei o bere, încã una, te certi cu nevasta, îti vine sã-ti iei câmpii si chiar îti iei. F***ã viatã mai duci! Cât o sã mai vorbeascã ãstia?! Te mârlesc din toate pozitiile. Iau vitamine (apropo, stiati cã berbecii mãnâncã morcov cu sacul înainte de operatiunea identificatã de noi ca fiind mârlirea olilor?!). E clar: candidatii ãstia te vor mârli pe 22 si pe 6. Nu-ti convine cã esti luat de oaie si faptul cã nu poti face nimic te enerveazã si mai mult. De oaie o fac ei, de vreo 20 de ani încoace, dar – nu stii cum dracu’ se face – tot în berbeci pozeazã. O natie ovinã (sau ovinizatã), pusã sã stea frumos aliniatã la urna de vot. Te mint cã tu decizi, cã esti mai destept, mai frumos etc.. Luat individual, au dreptate: esti si mai destept decât te cred ei când îti gâdilã atât de ieftin orgoliul, si mai frumos. Intrã în grup si… s-a terminat! Singurul spirit care îti mai rãmâne este cel de turmã. Lasã-te mârlit, cetãtene! De ce sã strici o traditie atât de frumoasã?!
Tu sa taci cand vorbesti cu mine!!!
|
|
9am115340 35 mesaje Membru din: 10/08/2009 |
Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 20:03
De la: 9am036592, la data 2009-11-02 13:17:42De la: 9am036592, la data 2009-11-02 13:15:40Spuneti-mi si mie cu cine sa votez ,care candidat ofera cele mai mari credite ptr societatea noastra?care este corect si vrea sa faca ceva ptr noi lumea de rand?adica acei oameni care mai muncesc inca care au unde sa munceasca...sunt 6-7 candidati si toti fac parte din aceasta cloaca politica care vor sa ajunga la butoane si la afaceri profitabile cu statul,dar pe mine ma intraba cineva?vin numai cu legi numai ptr ei.uitati-va si voi bine cine candideaza chiar merita !!!!!!!!!! becali ,vadim ,basescu care ne-a distrus ca tara ca stat independent,geoana el candideaza dar tot iliescu conduce,oprescu ce siguranta imi da acest candidat care are un slogan de maidan si care nu a facut nimic nici la primaria capitalei?crin cu cine vine ca si prim ministru tot cu tariceanu care ii cereati demisia dupa 3 luni de guvernare?nimeni nu vb de echipa cu care o sa vina la guvernare sunt aceeasi si aceeasi de 20 de ani....vine cineva nou?????dati-mi cateva raspunsuri pertinente si am sa merg la vot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!astept raspunsuri............. In tara orbilor , chiorul este imparat ! Doar Crin Antonescu este Chior . ( fara a avea vreo simpatie pentru liberali! ) . Ceilalti sunt foarte, foarte orbi ! Ma refer la consacratii cu pretentii . Eu consider ca din cei creditati fara sanse , se afla si oameni care sunt mult peste cei consacrati . Partea proasta este ca sistemul nu permite promovarea acestora . Ba din contra ; se face totul ca acestia sa fie repede ingropati ! Sa nu cumva sa se faca cunoscuti ! Si mai prost este ca ei stiu asta , dar accepta sa fie umplutura pentru niste adevarati incompetenti ! |
|
|
|

Da mergem la VOT ! Nu vedeti ca au inebunit de atita bine ! Parca am fii in Caragiale !
Spune mai bine "pe bune", pe cine votezi tu in turul doi ca Tribunu' nu are sanse sa ajunga acolo.Sper ca nu esti asa de naiv sa crezi altceva .I-a furat Base caimacu' si cu coruptii si cu ungurii si cu executiile pe stadioane si cu scandalurile in care holbeaza ochii pentru binele tarii.Deh,daca nu a fost atent la buzunare...Hai sa traiesti,logos.
.Baga si tu un text ceva cu salvarea Romaniei ,cu generatiile viitoare care se salveaza doar prin Vadim, cu respnsabilitatea de care trebuie sa dea lumea dovada votandu-l pe Vadim,etc.Ehe ,daca taci ca un mototol va cuceresc ungurii sediile PRM vere...
daca votam,inseamna sa votam un alt sarac,vine la conducerea tarii doar sa isi faca averea mai mare asa cum ai zis,daca nu votam ramane acelas si e tot la fel d rau
,sunt asa de
va pup
SUNTETI CULMEA MAI.POI CUM ADICA DACA NU SUNT BUNI ASTIA VIN ALTII LA RAND???POI SI NOI?TRE SA SUPORTAM CRIZA IAR EI SA SE DUCA IN EXCURSIE IN DUBAI SAU MAI STIU IO UNDE...CE NE DAU EI IN SCHIMB?DECAT PROMISIUNI?
BASE SI UDREA , NE FACEM DE RAS IN LUME CU ASA
IN VAZUL TUTUROR