Info
x
Credeti ca merita sa mergem la vot?
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 19:41
De la: Silviu, la data 2009-10-25 05:51:41Daca te vaiti ca-ti este rau, e un motiv in plus sa te duci sa votezi pe cine crezi tu ca-ti va face rau cel mai mic, cel mai suportabil.
All Things Grow With Love
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 19:52
De la: Muncitoru__Gheorghe, la data 2009-10-27 13:37:03Cred cã meritã sã mergem doar la referendum. Ca sa vezi ce spui : la vot NU, la referendum DA. Helllooo !? Se vede ata alba. Sa-ti mai spun un secret : reducerea costurilor nu inseamna performanta, evolutie, modernizare. Alte lucruri fac diferenta. Daca esti nevinovat, scuze pentru abordare.
All Things Grow With Love
|
|
andabuzica 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 19:57
esti prost sau esti prost?
|
|
CLIO 5 mesaje Membru din: 13/07/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 20:11
De la: super_green_frog, la data 2009-10-28 19:41:52De la: Silviu, la data 2009-10-25 05:51:41Daca te vaiti ca-ti este rau, e un motiv in plus sa te duci sa votezi pe cine crezi tu ca-ti va face rau cel mai mic, cel mai suportabil. Eu am sa merg la vot si referendum k sa votez unikmerala!
CLIO
|
|
razvan77 91 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 00:58
De la: gcristea, la data 2009-10-28 14:57:00Iarasi apari si iti versi pe acest forum directivele venite de la partid care nu au nici o legatura cu postarea comentata. Mai fato gandeste-te ca unii mai citim, iar la testul de cultura generala propus la data de 24.11. 2008 ai fost declarat inapt(a)De la: 9am1313, la data 2008-11-24 09:10:13Copy-Paste
Tu sa taci cand vorbesti cu mine!!!
|
|
dragos1301 15 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 03:41
Mergi la vot! Incet incet o sa dam inainte ;)
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 09:03
De mergem si iese altcineva ne va pare rau daca iese ce am pus in urna vom fi bucurosi TREBUIE SA MERGEM LA VOT/
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 14:16
De la: cifra66, la data 2008-11-06 22:20:41cu ce sa meditam
|
|
|
|
|
Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 14:18
De la: dragos1301, la data 2009-10-29 03:41:04Mergi la vot! Incet incet o sa dam inainte ;)ca inainte era mai bineeee!!!!!!
|
|
Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 14:22
De la: 9am104796, la data 2009-10-29 09:03:44De mergem si iese altcineva ne va pare rau daca iese ce am pus in urna vom fi bucurosi TREBUIE SA MERGEM LA VOT/bine bine mergem la vot,dar problema e..... cine ne arata unde sa punem degetul....!!!
|
|
carmen_rx 42 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 15:34
Intrebarea asta mi-am pus-o si eu...Oare chiar mai merita sa mergem la vot?! Desi mi-e greu, totusi spun ca da...pt un motiv foarte simplu, acela ca libertatea si drepturile pe care le avem noi acum (inclusiv dreptul de a vota) au fost platite cu sange de inaintemergatorii nostri. Chiar daca suntem nemultumiti, chiar daca oamenii politici nu se deosebesc unii de altii in mediocritatea lor, totusi trebuie sa mergem la vot.
Cat despre faptul ca avem sau nu ce vota...inclin sa cred ca nu. ni s-a demonstrat inca o data (daca mai era cazul) ca bucata de cascaval numita Romania nu e suficienta pentru toata lumea, partidelor nu le mai ajunge propria felie si ajung sa se manance intre ei, iar din toata chestiunea asta cei care au de pierdut tot noi suntem...oamenii de rand, cei care au dus greul tot timpul, indiferent de ceea ce se intampla la varf. Referendumul care va avea loc peste putin timp nu va schimba cu nimic clasa politica. Dupa parerea mea, actualul presedinte si-a pierdut total credibilitatea prin jocurile sale, prin referendumul pt un Parlament Unicameral- (un as scos din maneca exact cand prabusirea din sondaje devenise inevitabila). De ce a facut asta taman acum? Cheltuielilie si asa-zisa eficientizare a Parlamentului le cunostea dumnealui cu mult timp inainte, insa a asteptat sa le foloseasca in interesul propriu, al sau si al partidului, la momentul potrivit. Insa atentie! Un Parlament unicameral nu inseamna neaparat un Parlament mai bun, mai eficient. De exemplu, aceeasi reducere a cheltuielilor s-ar putea face daca s-ar micsora atat numarul de deputati cat si cel de senatori. De ce nu se merge pe aceasta varianta? In primul rand Constituia Romaniei ar trebui modificata. Nu avem parghiile si schemele de functionare/organizare ale unui Parlament unicameral. Si daca e sa ne gandim din nou la costuri/cheltuieli (ca doar e criza!) o reorganizare implica mult mai multe costuri decat simpla reducere a numarului de deputati/senatori. Chiar nu inteleg de ce nu s-a pus in discutie si aceasta varianta. Asadar, trebuie facuta o distinctie; supuse votului vor fi doua intrebari: „Sunteþi de acord cu trecerea la parlamentul unicameral?” ºi „Sunteþi de acord cu reducerea numãrului de parlamentari la maximum 300?”. Fiecare va raspunde dupa cum ii va dicta constiinta si cunostintele. Eu sunt de acord cu reducerea numarului de parlamentari la 300. Oricum, prin toata tevatura asta se incearca distragerea atentiei publice de la situatia economica pe care o traversam. Cunoasteti vreun candidat la Presedintie care are un plan pe termen mediu/lung si o viziune ferma de actiune imediata pentru stoparea efectelor negative ale crizei? Eu nu cunosc; au doar programe politice populiste, din pacate... |
|
gcristea 70 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 16:11
Recunosc sincer ca aveam o problema legata de initiativele partidelor si parlamentului si, cred ca am gasit raspunsul. Ma intrebam de ce oare revendica PNL si PSD toate initiativele legislative privind votul uninominal, parlament unicameral, reducerea numarului de parlamentari si multe astfel de initiative. Ma gandeam ca guvernul Boc este unul de plagiatori si vezi doamne le fura ideile. Am constatat ca, initiativele astea ce se declara, se scot la suprafata acum au fost propuse cu 4-5 ani in urma. Am realizat ca:
A fost o strategie bine gandita deoarece se presupunea ca va veni momentul cand populatia nu mai poate fi prostita si, or sa vrea aceste legi. Atunci ce “bine s-au gandit” partidele parlamentare, le propunem acum (2004-2005 sau poate mai inainte) le tinem in sertare, nu le propunem dezbaterii, cand or sa vrea unii sa le scoata pe lista o sa consideram in “unanimitate” ca nu sunt prioritare, o sa insiste dar noi lipsim, declaram ce putem neconstitutional si ce mai tura-vura o tinem langa cat se poate. Pentru ce, mi-am pus intrebarea, ca de furat (prin inginerii financiare gen Vantu) nu mai este mare lucru. Mda, imi zic pana sa aud de, Negoita si autostrada, Tariceanu si afacerile cu foraj maritim, cumnatu’ lu’ Geoana, afacerea sotiei lu’ Tariceanu si altele. Se pare ca inca sunt sume gigantice si patrimoniul fostului UGSR ce se vrea impartit intre SINDICALISTI si nu sindicate, poate or mai fi si altele insa, mi s-a scarbit de GUVERNANTII ROMANIEI!
|
|
Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 16:13
De la: super_green_frog, la data 2009-10-28 19:52:31De la: Muncitoru__Gheorghe, la data 2009-10-27 13:37:03Cred cã meritã sã mergem doar la referendum. Recunosc sincer ca aveam o problema legata de initiativele partidelor si parlamentului si, cred ca am gasit raspunsul. Ma intrebam de ce oare revendica PNL si PSD toate initiativele legislative privind votul uninominal, parlament unicameral, reducerea numarului de parlamentari si multe astfel de initiative. Ma gandeam ca guvernul Boc este unul de plagiatori si vezi doamne le fura ideile. Am constatat ca, initiativele astea ce se declara, se scot la suprafata acum au fost propuse cu 4-5 ani in urma. Am realizat ca: A fost o strategie bine gandita deoarece se presupunea ca va veni momentul cand populatia nu mai poate fi prostita si, or sa vrea aceste legi. Atunci ce “bine s-au gandit” partidele parlamentare, le propunem acum (2004-2005 sau poate mai inainte) le tinem in sertare, nu le propunem dezbaterii, cand or sa vrea unii sa le scoata pe lista o sa consideram in “unanimitate” ca nu sunt prioritare, o sa insiste dar noi lipsim, declaram ce putem neconstitutional si ce mai tura-vura o tinem langa cat se poate. Pentru ce, mi-am pus intrebarea, ca de furat (prin inginerii financiare gen Vantu) nu mai este mare lucru. Mda, imi zic pana sa aud de, Negoita si autostrada, Tariceanu si afacerile cu foraj maritim, cumnatu’ lu’ Geoana, afacerea sotiei lu’ Tariceanu si altele. Se pare ca inca sunt sume gigantice si patrimoniul fostului UGSR ce se vrea impartit intre SINDICALISTI si nu sindicate, poate or mai fi si altele insa, mi s-a scarbit de GUVERNANTII ROMANIEI!
|
|
Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 16:17
De la: 9am045616, la data 2009-10-29 14:22:34De la: 9am104796, la data 2009-10-29 09:03:44De mergem si iese altcineva ne va pare rau daca iese ce am pus in urna vom fi bucurosi TREBUIE SA MERGEM LA VOT/bine bine mergem la vot,dar problema e..... cine ne arata unde sa punem degetul....!!! Recunosc sincer ca aveam o problema legata de initiativele partidelor si parlamentului si, cred ca am gasit raspunsul. Ma intrebam de ce oare revendica PNL si PSD toate initiativele legislative privind votul uninominal, parlament unicameral, reducerea numarului de parlamentari si multe astfel de initiative. Ma gandeam ca guvernul Boc este unul de plagiatori si vezi doamne le fura ideile. Am constatat ca, initiativele astea ce se declara, se scot la suprafata acum au fost propuse cu 4-5 ani in urma. Am realizat ca era o strategie pe termen mediu-lung si, ma indoiesc sa fi fost neintentionata. A fost o strategie bine gandita deoarece se presupunea ca va veni momentul cand populatia nu mai poate fi prostita si, or sa vrea aceste legi. Atunci ce “bine s-au gandit” partidele parlamentare, le propunem acum (2004-2005 sau poate mai inainte) le tinem in sertare, nu le propunem dezbaterii, cand or sa vrea unii sa le scoata pe lista o sa consideram in “unanimitate” ca nu sunt prioritare, o sa insiste dar noi lipsim, declaram ce putem neconstitutional si ce mai tura-vura o tinem langa cat se poate. Pentru ce, mi-am pus intrebarea, ca de furat (prin inginerii financiare gen Vantu) nu mai este mare lucru. Mda, imi zic pana sa aud de, Negoita si autostrada, Tariceanu si afacerile cu foraj maritim, cumnatu’ lu’ Geoana, afacerea sotiei lu’ Tariceanu si altele. Se pare ca inca sunt sume gigantice si patrimoniul fostului UGSR ce se vrea impartit intre SINDICALISTI si nu sindicate, poate or mai fi si altele insa, mi s-a scarbit de GUVERNANTII ROMANIEI!
|
|
Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 16:19
De la: carmen_rx, la data 2009-10-29 15:34:47Intrebarea asta mi-am pus-o si eu...Oare chiar mai merita sa mergem la vot?! Desi mi-e greu, totusi spun ca da...pt un motiv foarte simplu, acela ca libertatea si drepturile pe care le avem noi acum (inclusiv dreptul de a vota) au fost platite cu sange de inaintemergatorii nostri. Chiar daca suntem nemultumiti, chiar daca oamenii politici nu se deosebesc unii de altii in mediocritatea lor, totusi trebuie sa mergem la vot. Recunosc sincer ca aveam o problema legata de initiativele partidelor si parlamentului si, cred ca am gasit raspunsul. Ma intrebam de ce oare revendica PNL si PSD toate initiativele legislative privind votul uninominal, parlament unicameral, reducerea numarului de parlamentari si multe astfel de initiative. Ma gandeam ca guvernul Boc este unul de plagiatori si vezi doamne le fura ideile. Am constatat ca, initiativele astea ce se declara, se scot la suprafata acum au fost propuse cu 4-5 ani in urma. Am realizat ca era o strategie pe termen mediu-lung si, ma indoiesc sa fi fost neintentionata. A fost o strategie bine gandita deoarece se presupunea ca va veni momentul cand populatia nu mai poate fi prostita si, or sa vrea aceste legi. Atunci ce “bine s-au gandit” partidele parlamentare, le propunem acum (2004-2005 sau poate mai inainte) le tinem in sertare, nu le propunem dezbaterii, cand or sa vrea unii sa le scoata pe lista o sa consideram in “unanimitate” ca nu sunt prioritare, o sa insiste dar noi lipsim, declaram ce putem neconstitutional si ce mai tura-vura o tinem langa cat se poate. Pentru ce, mi-am pus intrebarea, ca de furat (prin inginerii financiare gen Vantu) nu mai este mare lucru. Mda, imi zic pana sa aud de, Negoita si autostrada, Tariceanu si afacerile cu foraj maritim, cumnatu’ lu’ Geoana, afacerea sotiei lu’ Tariceanu si altele. Se pare ca inca sunt sume gigantice si patrimoniul fostului UGSR ce se vrea impartit intre SINDICALISTI si nu sindicate, poate or mai fi si altele insa, mi s-a scarbit de GUVERNANTII ROMANIEI!
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 16:55
De la: gcristea, la data 2009-10-29 16:19:03.... poate or mai fi si altele insa, mi s-a scarbit de GUVERNANTII ROMANIEI! Si de astia ai lui Base de acum ? Ma mir,Base a zis ca a fost un SUPERGUVERN .
|
|
razvan77 91 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 21:00
gcristea modul tau de a te manifesta cu repetarea aceluiasi mesaj de n ori nu poate da dovada decat de o labilitate psihica de care suferi
Tu sa taci cand vorbesti cu mine!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 21:42
De la: carmen_rx, la data 2009-10-29 15:34:47Intrebarea asta mi-am pus-o si eu...Oare chiar mai merita sa mergem la vot?! Desi mi-e greu, totusi spun ca da...pt un motiv foarte simplu, acela ca libertatea si drepturile pe care le avem noi acum (inclusiv dreptul de a vota) au fost platite cu sange de inaintemergatorii nostri. Chiar daca suntem nemultumiti, chiar daca oamenii politici nu se deosebesc unii de altii in mediocritatea lor, totusi trebuie sa mergem la vot. Faci parte din tagma prostilor care, dupa ce ca nu fac nimic, atunci cand se gaseste unul care sa incerce ceva, cum il taie capul pe el, hop si tembelii ca trebuie altfel, ca nu asa, ca de ce nu altfel ca o fi ca o pati, doar-doar nu se face nimic, ca dupa aceea sa tipe tot ei ca ... nu s-a facut nimic. Majoritatea injura parlamentarii. Majoritatea este de acord ca sunt micinosi si corupti. Avem sansa acum sa reducem macar numarul lor. Sa nu-i dam cu piciorul din pricina unor prosti !
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 23:33
Silviu, ceea ce am postat e propria mea opinie care nu e obligatoriu sa o impartasesti. felul in care vorbesti si te exprimi denota ca esti ceea ce se cheama un manipulat incult.
"Daca se gaseste unul sa faca o incercare"...tu crezi ca Romania e un soarece de laborator pe care se fac incercari? Tot ce am spus a fost ca exista solutii mai bune...pt cei care au si cap sa le inteleaga. Si inca ceva...nu ma cunosti, nu stii cine sunt, cu ce ma ocup, deci nu ai dreptul sa ma judeci! |
|
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 14:51
De la: cifra66, la data 2008-11-06 22:20:41 Cum este vazuta actiunea coalitiei? Ce doreste pe termen foarte scurt? Dar pe termen lung? Iata cum se vede din afara partidelor. Opinia personala este ca, sub indrumarea “consilierilor de toate nationalitatile” coalitia incearca si chiar reuseste sa distraga atentia populatiei. Pas cu pas s-au “detasat” de la guvernare, se pare ca intelegerea a fost, primul iese pnl-ul (unde nu scriu cu majuscule, consider nu merita efortul de apasare-a tastei shift) pentru orice motiv invocat, mai trage de timp pana se formeaza un nou guvern pentru a se “conserva” proiectele si ce a mai ramas disponibil. Dupa care, psd care era urmatorul ca vointa populara, a fost sigur ca i se va propune formarea noului guvern deoarece PDL-ului mai trebuiau sa i se alature cel putin doua partide pentru a forma majoritatea. Solutia gasita a fost psd, caci, nu a mai fost nevoie de alta asociere si, erau doar “doi” sperand sa treaca toate legile reformei pe care acum, atat pnl-ul cat si psd-ul si le revendica. Cititi expunerea care urmeaza. Recunosc sincer ca aveam o problema legata de initiativele partidelor si parlamentului si, cred ca am gasit raspunsul. Ma intrebam de ce oare revendica PNL si PSD toate initiativele legislative privind votul uninominal, parlament unicameral, reducerea numarului de parlamentari si multe astfel de initiative. Ma gandeam ca guvernul Boc este unul de plagiatori si vezi doamne le fura ideile. Am constatat ca, initiativele astea ce se declara, se scot la suprafata acum au fost propuse cu 4-5 ani in urma. Am realizat ca era o strategie pe termen mediu-lung si, ma indoiesc sa fi fost neintentionata. A fost o strategie bine gandita deoarece se presupunea ca va veni momentul cand populatia nu mai poate fi prostita si, or sa vrea aceste legi. Atunci ce “bine s-au gandit” partidele parlamentare sau MAJORITARE, cum vreti, tot aia este, care au facut un plan. Propunem acum legile in discutiile de partid (2004-2005) le tinem in sertare, nu le propunem dezbaterii, nu le dam spre discutie comisiilor, cand or vrea unii sa le scoata pe lista o sa consideram in “unanimitate” ca nu sunt prioritare, o sa insiste dar noi lipsim, declaram ce putem neconstitutional si ce mai tura-vura o tinem langa cat se poate. Pentru ce, mi-am pus intrebarea, ca de furat (prin inginerii financiare gen Vantu) nu mai este mare lucru. Mda, imi zic pana sa aud de, Negoita si autostrada, Tariceanu si afacerile cu foraj maritim, cumnatu’ lu’ Geoana, afacerea sotiei lu’ Tariceanu si altele. Se pare ca inca sunt sume gigantice si patrimoniul fostului UGSR ce se vrea impartit intre SINDICALISTI si nu sindicate, poate or mai fi si altele insa, mi s-a scarbit de GUVERNANTII ROMANIEI! Pe termen scurt si-au realizat dorintele in sensul ca: - a distras atentia populatiei de la evenimentele esentiale - a izolat PDL-ul de care le este teama lasand-ul sa gestioneze singur ca guvern minoritar problemele tarii - a reusit sa declanseze greve si proteste in toata tara cu ajutorul “sindicalistior” - a reusit 20% sa denatureze adevarul despre situatia tarii si 80% sa intoxice populatia cu ajutorul mass-mediei prin expunerea partiala sau total neadevarata a situatiilor economice si politice. - a reusit sa isi asigure linistea de campanie prin “delegarea sarcinilor” de guvernare catre PDL. - a reusit sa aduca fermierii la cotroceni si sa-i asmuta asupra presedintelui care, este posibil acuzat in cazul fugii lui Hayssam uitandu-se cu desavarsire ca acest personaj, Hayssam, CALATOREA IMPREUNA CU ILIESCU! Poate “Don’ profesor este Iliescu” poate a predat candva, el mai repede ar fi putut fi profesor fiind absolvent al facultatii de electrotehnica din politehnica Bucuresti. (sub protectia Anei Pauker ajunge la Moscova unde studiaza la institul energetic) Ce se vrea pe termen lung? DECI, pnl NE PREGATESTE CEVA IMPREUNA CU PSD, PC SI CELELALTE NATIONALITATI CONLOCUITOARE CU bOGDAN oLTEANU IN CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL BNR PENTRU A AFLA "REPEDE" CE SUME SE VEHICULEAZA, SI MULT CONTESTATUL PRIMAR AL SIBIULUI, IOHANIS KLAUS PRIM MINISTRU SI-A ARANJAT "STRUCTURA DE INTERES" POLITIC IN ZONE DE INFLUENTA SI INFORMARE RAPIDA!!! PSD=PSDR=PDSR=FSN=COMUNISM CU FATA UMANA....nu ne trebuie, noi vrem RESPECT!!!! DEMOCRATIE este atunci cand poti face orice cu O SINGURA EXCEPTIE, SA NU FACI NIMIC RAU IMPOTRIVA APROAPELUI TAU!!! De prost gust dar, e dreptul lui Geoana, sa-i multumeasca in fata intregii natiuni romane TOVARASULUI ILIESCU pentru sprijinul acordat!!!!! A fost de-a dreptul BATJOCORITOR sa-i multumeaca!!!! Si ILIESCU le-a mutumit la ROMEXPO MINERILOR DUPA CE "AU PLANTAT FLORI" IN BUCURESTI!!!!! SI-N JUMATATE DE ROMANIE!!!!!!!! SUNTETI INCALIFICABILI TOVARASI, DE-O JOSNICIE DE NEANCHIPUIT, PURA NESIMTIRE!!!! "Pr'etene va-ti adunat 5 sa faceti 65% iar unu' are, singur 35%, cu alte cuvinte imagineaza-te TU ca te bati cu 5 dintre care unul e cat tine iar ceilalti ceva mai mititei, precum Boc in viziunea voastra de KK. Uninominalul a ajuns dupa ce l-a modificat "Moliceanu" de KK, este ca si cum ai alerga de unu' singur si ai ajunge pe locul doi. Unu' castiga locul intai iar cel de pe locul doi,trei, patru intra-nguvern.
|
|
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 14:52
Cum este vazuta actiunea coalitiei? Ce doreste pe termen foarte scurt? Dar pe termen lung?
Iata cum se vede din afara partidelor. Opinia personala este ca, sub indrumarea “consilierilor de toate nationalitatile” coalitia incearca si chiar reuseste sa distraga atentia populatiei. Pas cu pas s-au “detasat” de la guvernare, se pare ca intelegerea a fost, primul iese pnl-ul (unde nu scriu cu majuscule, consider nu merita efortul de apasare-a tastei shift) pentru orice motiv invocat, mai trage de timp pana se formeaza un nou guvern pentru a se “conserva” proiectele si ce a mai ramas disponibil. Dupa care, psd care era urmatorul ca vointa populara, a fost sigur ca i se va propune formarea noului guvern deoarece PDL-ului mai trebuiau sa i se alature cel putin doua partide pentru a forma majoritatea. Solutia gasita a fost psd, caci, nu a mai fost nevoie de alta asociere si, erau doar “doi” sperand sa treaca toate legile reformei pe care acum, atat pnl-ul cat si psd-ul si le revendica. Cititi expunerea care urmeaza. Recunosc sincer ca aveam o problema legata de initiativele partidelor si parlamentului si, cred ca am gasit raspunsul. Ma intrebam de ce oare revendica PNL si PSD toate initiativele legislative privind votul uninominal, parlament unicameral, reducerea numarului de parlamentari si multe astfel de initiative. Ma gandeam ca guvernul Boc este unul de plagiatori si vezi doamne le fura ideile. Am constatat ca, initiativele astea ce se declara, se scot la suprafata acum au fost propuse cu 4-5 ani in urma. Am realizat ca era o strategie pe termen mediu-lung si, ma indoiesc sa fi fost neintentionata. A fost o strategie bine gandita deoarece se presupunea ca va veni momentul cand populatia nu mai poate fi prostita si, or sa vrea aceste legi. Atunci ce “bine s-au gandit” partidele parlamentare sau MAJORITARE, cum vreti, tot aia este, care au facut un plan. Propunem acum legile in discutiile de partid (2004-2005) le tinem in sertare, nu le propunem dezbaterii, nu le dam spre discutie comisiilor, cand or vrea unii sa le scoata pe lista o sa consideram in “unanimitate” ca nu sunt prioritare, o sa insiste dar noi lipsim, declaram ce putem neconstitutional si ce mai tura-vura o tinem langa cat se poate. Pentru ce, mi-am pus intrebarea, ca de furat (prin inginerii financiare gen Vantu) nu mai este mare lucru. Mda, imi zic pana sa aud de, Negoita si autostrada, Tariceanu si afacerile cu foraj maritim, cumnatu’ lu’ Geoana, afacerea sotiei lu’ Tariceanu si altele. Se pare ca inca sunt sume gigantice si patrimoniul fostului UGSR ce se vrea impartit intre SINDICALISTI si nu sindicate, poate or mai fi si altele insa, mi s-a scarbit de GUVERNANTII ROMANIEI! Pe termen scurt si-au realizat dorintele in sensul ca: - a distras atentia populatiei de la evenimentele esentiale - a izolat PDL-ul de care le este teama lasand-ul sa gestioneze singur ca guvern minoritar problemele tarii - a reusit sa declanseze greve si proteste in toata tara cu ajutorul “sindicalistior” - a reusit 20% sa denatureze adevarul despre situatia tarii si 80% sa intoxice populatia cu ajutorul mass-mediei prin expunerea partiala sau total neadevarata a situatiilor economice si politice. - a reusit sa isi asigure linistea de campanie prin “delegarea sarcinilor” de guvernare catre PDL. - a reusit sa aduca fermierii la cotroceni si sa-i asmuta asupra presedintelui care, este posibil acuzat in cazul fugii lui Hayssam uitandu-se cu desavarsire ca acest personaj, Hayssam, CALATOREA IMPREUNA CU ILIESCU! Poate “Don’ profesor este Iliescu” poate a predat candva, el mai repede ar fi putut fi profesor fiind absolvent al facultatii de electrotehnica din politehnica Bucuresti. (sub protectia Anei Pauker ajunge la Moscova unde studiaza la institul energetic) Ce se vrea pe termen lung? DECI, pnl NE PREGATESTE CEVA IMPREUNA CU PSD, PC SI CELELALTE NATIONALITATI CONLOCUITOARE CU bOGDAN oLTEANU IN CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL BNR PENTRU A AFLA "REPEDE" CE SUME SE VEHICULEAZA, SI MULT CONTESTATUL PRIMAR AL SIBIULUI, IOHANIS KLAUS PRIM MINISTRU SI-A ARANJAT "STRUCTURA DE INTERES" POLITIC IN ZONE DE INFLUENTA SI INFORMARE RAPIDA!!! PSD=PSDR=PDSR=FSN=COMUNISM CU FATA UMANA....nu ne trebuie, noi vrem RESPECT!!!! DEMOCRATIE este atunci cand poti face orice cu O SINGURA EXCEPTIE, SA NU FACI NIMIC RAU IMPOTRIVA APROAPELUI TAU!!! De prost gust dar, e dreptul lui Geoana, sa-i multumeasca in fata intregii natiuni romane TOVARASULUI ILIESCU pentru sprijinul acordat!!!!! A fost de-a dreptul BATJOCORITOR sa-i multumeaca!!!! Si ILIESCU le-a mutumit la ROMEXPO MINERILOR DUPA CE "AU PLANTAT FLORI" IN BUCURESTI!!!!! SI-N JUMATATE DE ROMANIE!!!!!!!! SUNTETI INCALIFICABILI TOVARASI, DE-O JOSNICIE DE NEANCHIPUIT, PURA NESIMTIRE!!!! "Pr'etene va-ti adunat 5 sa faceti 65% iar unu' are, singur 35%, cu alte cuvinte imagineaza-te TU ca te bati cu 5 dintre care unul e cat tine iar ceilalti ceva mai mititei, precum Boc in viziunea voastra de KK. Uninominalul a ajuns dupa ce l-a modificat "Moliceanu" de KK, este ca si cum ai alerga de unu' singur si ai ajunge pe locul doi. Unu' castiga locul intai iar cel de pe locul doi,trei, patru intra-nguvern.
|
|
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 14:52
De la: mytcor, la data 2008-11-21 18:05:44De la: radujohn, la data 2008-11-21 09:04:37Sigur ca merita sa mergem la vot , acum ca e uninominal. In alte tari doar asa se voteaza de zeci de ani , si sistemul merge al naibii de bine. In USA de peste 100 de ani se voteaza prin alegeri uninominale ... si ei nu pun toti politrucii senatori , se orienteaza in urmatoarele feluri : Cum este vazuta actiunea coalitiei? Ce doreste pe termen foarte scurt? Dar pe termen lung? Iata cum se vede din afara partidelor. Opinia personala este ca, sub indrumarea “consilierilor de toate nationalitatile” coalitia incearca si chiar reuseste sa distraga atentia populatiei. Pas cu pas s-au “detasat” de la guvernare, se pare ca intelegerea a fost, primul iese pnl-ul (unde nu scriu cu majuscule, consider nu merita efortul de apasare-a tastei shift) pentru orice motiv invocat, mai trage de timp pana se formeaza un nou guvern pentru a se “conserva” proiectele si ce a mai ramas disponibil. Dupa care, psd care era urmatorul ca vointa populara, a fost sigur ca i se va propune formarea noului guvern deoarece PDL-ului mai trebuiau sa i se alature cel putin doua partide pentru a forma majoritatea. Solutia gasita a fost psd, caci, nu a mai fost nevoie de alta asociere si, erau doar “doi” sperand sa treaca toate legile reformei pe care acum, atat pnl-ul cat si psd-ul si le revendica. Cititi expunerea care urmeaza. Recunosc sincer ca aveam o problema legata de initiativele partidelor si parlamentului si, cred ca am gasit raspunsul. Ma intrebam de ce oare revendica PNL si PSD toate initiativele legislative privind votul uninominal, parlament unicameral, reducerea numarului de parlamentari si multe astfel de initiative. Ma gandeam ca guvernul Boc este unul de plagiatori si vezi doamne le fura ideile. Am constatat ca, initiativele astea ce se declara, se scot la suprafata acum au fost propuse cu 4-5 ani in urma. Am realizat ca era o strategie pe termen mediu-lung si, ma indoiesc sa fi fost neintentionata. A fost o strategie bine gandita deoarece se presupunea ca va veni momentul cand populatia nu mai poate fi prostita si, or sa vrea aceste legi. Atunci ce “bine s-au gandit” partidele parlamentare sau MAJORITARE, cum vreti, tot aia este, care au facut un plan. Propunem acum legile in discutiile de partid (2004-2005) le tinem in sertare, nu le propunem dezbaterii, nu le dam spre discutie comisiilor, cand or vrea unii sa le scoata pe lista o sa consideram in “unanimitate” ca nu sunt prioritare, o sa insiste dar noi lipsim, declaram ce putem neconstitutional si ce mai tura-vura o tinem langa cat se poate. Pentru ce, mi-am pus intrebarea, ca de furat (prin inginerii financiare gen Vantu) nu mai este mare lucru. Mda, imi zic pana sa aud de, Negoita si autostrada, Tariceanu si afacerile cu foraj maritim, cumnatu’ lu’ Geoana, afacerea sotiei lu’ Tariceanu si altele. Se pare ca inca sunt sume gigantice si patrimoniul fostului UGSR ce se vrea impartit intre SINDICALISTI si nu sindicate, poate or mai fi si altele insa, mi s-a scarbit de GUVERNANTII ROMANIEI! Pe termen scurt si-au realizat dorintele in sensul ca: - a distras atentia populatiei de la evenimentele esentiale - a izolat PDL-ul de care le este teama lasand-ul sa gestioneze singur ca guvern minoritar problemele tarii - a reusit sa declanseze greve si proteste in toata tara cu ajutorul “sindicalistior” - a reusit 20% sa denatureze adevarul despre situatia tarii si 80% sa intoxice populatia cu ajutorul mass-mediei prin expunerea partiala sau total neadevarata a situatiilor economice si politice. - a reusit sa isi asigure linistea de campanie prin “delegarea sarcinilor” de guvernare catre PDL. - a reusit sa aduca fermierii la cotroceni si sa-i asmuta asupra presedintelui care, este posibil acuzat in cazul fugii lui Hayssam uitandu-se cu desavarsire ca acest personaj, Hayssam, CALATOREA IMPREUNA CU ILIESCU! Poate “Don’ profesor este Iliescu” poate a predat candva, el mai repede ar fi putut fi profesor fiind absolvent al facultatii de electrotehnica din politehnica Bucuresti. (sub protectia Anei Pauker ajunge la Moscova unde studiaza la institul energetic) Ce se vrea pe termen lung? DECI, pnl NE PREGATESTE CEVA IMPREUNA CU PSD, PC SI CELELALTE NATIONALITATI CONLOCUITOARE CU bOGDAN oLTEANU IN CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL BNR PENTRU A AFLA "REPEDE" CE SUME SE VEHICULEAZA, SI MULT CONTESTATUL PRIMAR AL SIBIULUI, IOHANIS KLAUS PRIM MINISTRU SI-A ARANJAT "STRUCTURA DE INTERES" POLITIC IN ZONE DE INFLUENTA SI INFORMARE RAPIDA!!! PSD=PSDR=PDSR=FSN=COMUNISM CU FATA UMANA....nu ne trebuie, noi vrem RESPECT!!!! DEMOCRATIE este atunci cand poti face orice cu O SINGURA EXCEPTIE, SA NU FACI NIMIC RAU IMPOTRIVA APROAPELUI TAU!!! De prost gust dar, e dreptul lui Geoana, sa-i multumeasca in fata intregii natiuni romane TOVARASULUI ILIESCU pentru sprijinul acordat!!!!! A fost de-a dreptul BATJOCORITOR sa-i multumeaca!!!! Si ILIESCU le-a mutumit la ROMEXPO MINERILOR DUPA CE "AU PLANTAT FLORI" IN BUCURESTI!!!!! SI-N JUMATATE DE ROMANIE!!!!!!!! SUNTETI INCALIFICABILI TOVARASI, DE-O JOSNICIE DE NEANCHIPUIT, PURA NESIMTIRE!!!! "Pr'etene va-ti adunat 5 sa faceti 65% iar unu' are, singur 35%, cu alte cuvinte imagineaza-te TU ca te bati cu 5 dintre care unul e cat tine iar ceilalti ceva mai mititei, precum Boc in viziunea voastra de KK. Uninominalul a ajuns dupa ce l-a modificat "Moliceanu" de KK, este ca si cum ai alerga de unu' singur si ai ajunge pe locul doi. Unu' castiga locul intai iar cel de pe locul doi,trei, patru intra-nguvern.
|
|
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 15:28
gcristea, recunoastem sincer ca ai o problema cu postarile multiple...si nu numai...
|
|
ina19862007 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 15:50
trebuie sa mergem la vot chiar daca anulam voturile trebuie sa facem cevapt tara asta ca sa nu mai aiba astia de ce sa fure voturile idiotii ce sunt
|
|
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 15:53
Uhuhuuuuu sa vedeti ce orgii se trag pe banii nostrii........
www.agentia.org/Video.html Se poate sa nu mearga direct, copiati link-ul in campul adresa al browserului de internet. |
|
Fosta membra 9am.ro 1196 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 19:56
De la: 111dinu, la data 2009-10-25 11:43:48Of of chiar nu intelegi barbate ca nu sant membru al vreunui partid? Ma repet....am fost membru PNTcd pe timpul domnului Coposu. Am inteles ca si cu PNTcd am luat plasa si acum nu mai simpatizez cu nici un partid! Asta sant! Deci voi participa la votare dar fara sa votez! Ce este atat de greu de inteles?De la: victor_chirica2007, la data 2009-10-24 16:11:33PT GABIMARINESU.....Cred ca ASA CEVA MANANCI MATALE IN SEDINTELE DE PARTID!!! CUM POTI SA SPUI ASA CEVA? FIECARE ARE DRAPTUL SA ALEAGA INTRE A VOTA SAU NU!! DOAR ,,ROBOTII'' PARTIDELOR MERG ACUM LA VOT.... EU NU AM CE CAUTA..DE CE? NU AM CE SA ALEG DINTRE ACESTI MAFIOTI IAR IN MOMENTUL IN CARE VA APARE ACEA PERSOANA CARE SA CONVINGA FI SIGUR CA VOI VOTA......SANT PRESEDINTE DE SECTIE DE VOTARE DAR DRAGUL MEU INREGIMENTAT....NU AM SA VOTEZ SAC..SAC !!!
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
Fosta membra 9am.ro 1196 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 20:03
De la: 9am045616, la data 2009-10-29 14:16:50Mare dreptate ai coane!De la: cifra66, la data 2008-11-06 22:20:41cu ce sa meditam
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
gigilipianu 443 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 14:03
Trebuie sa mergem la vot indiferent ce varsta legala, stare fizica, mentala sau pregatire avem. Nu trebuie sa va luati dupa toti cei ce scriu aici. Nici dupa mine sa nu va luati. Fiecare are propriul curaj de a-si asuma raspunderea. Ca parerile sunt diferite este normal, aici scriu persoane de toate felurile ca varsta sex, cariera, nivel de cultura. Nu poti cere unuia de la gradinita sa demonstreze teorema lui Pitagora cand sunt multi maturi care nu o stiu chiar daca este veche de cand lumea. Si chiar daca am "vazut" lumea larga dar am avut ochii inchisi nu inseamna ca stim mai bine decat altii. Deci votati ! Votati ! Votati !
In nici-un caz Traian Basescu. Oricare din primii 4 de dupa el ar fi mai bun. Daca nu ne-au ajuns acesti ani ca sa ne dam seama macar de cine-i mai bun Presedinte al Romaniei atunci cum o sa putem alege parlamentarii ? Eu am incredere doar in Corneliu Vadim Tudor. Indiferent cate nebunisme sau atitudini neasteptate credeti d-stra ca ar putea avea acesta si poate este si posibil sa se intample, el este singurul candidat de care nu se poate lega nimeni privind coruptia, hotia, mafia sau alte atitudini antinationale de care pot fi suspectati ceilalti. Nu a mai fost niciodata la putere si nu putem sti dinainte cat de bun sau rau va fi. Avem nevoie de unul ca el care se poate lupta cu morile de vant, care poate reaseza valorile noastre morale si nationale, este singurul care ne va face sa ne sculam in picioare in fata altor popoare. Cat de mult va reusi sa repare raul facut pana acum nu depinde numai de el. Depinde de fiecare dintre noi si de conjucturile internationale, naturale, sociale din viitor. Doar cu Vadim inainte vom avea sperante mai multe ! Gigi. |
|
Fosta membra 9am.ro 12 mesaje Membru din: 14/06/2009 |
Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 15:23
Foarte simplu,NU ,.Daca votezi nu iti e bine nici cum.lor le faci un bine daca votezi,asa ca :..............
|
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 15:29
De la: 9am074606, la data 2009-10-31 15:23:47Foarte simplu,NU ,.Daca votezi nu iti e bine nici cum.lor le faci un bine daca votezi,asa ca :.............. Cred cã faci parte din clasa politicã. Doar ei spun sã nu mergem la vot. Cu cât suntem mai puþini, cu atât cheltuielile pentru cumpãrarea voturilor vor fi mai mici ºi ºansele excrocilor cu bani sunt mai mari.
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice.
Gãoaza este un desert prezidenþial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
|
|
|

Dana P
Spusele mele va obliga la meditatie
Ma mir,Base a zis ca a fost un SUPERGUVERN .