Info
x
Credeti ca merita sa mergem la vot?
|
gigilipianu 443 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 22:58
Ar fi bine sa contribuim cu ideile si parerile noastre, in mod constructiv si izvorate din studiul platformelor candidatilor, din activitatea buna si rea a acestora de dupa 1990, ca argumente pentru a ne sustine o idee si nu cu intrebari si injurii la un nivel sub decent de la unii neintrebati ce s-ar voi bagati in seama mai mult ca orice tata la piata. Nu vreau sa spun acum ca pot spala eu trocul porcilor astfel ca sa vedem apa limpede cristal in el, nu ar folosi la nimic bineinteles, dar o minima decenta in exprimare s-ar cuveni de la cine am putea pretinde. Dar vorba aceea "De unde nu e nici Dumnezeu nu cere". Imi pare rau ca nu putem discuta cu unii participanti la topic care se pare ca sufera de mari frustari in viata de toate zilele devreme ce nu pot intelege mai nimic din viata civilizata. Gigi.
|
|
9am122283 4 mesaje Membru din: 24/08/2009 |
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 17:43
sub nio forma NU!!! r trebui sa mearga la noi sa ne roage sa votam, nu sa ne pm noi timpul pe la cozi inutile,sa mai stam si in frig iar apoi sa aflam ca din nou s-au impacat pt ca interesele tarii er. BLA BLA BLA
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 22:25
De la: 9am122283, la data 2009-11-16 17:43:09sub nio forma NU!!! r trebui sa mearga la noi sa ne roage sa votam, nu sa ne pm noi timpul pe la cozi inutile,sa mai stam si in frig iar apoi sa aflam ca din nou s-au impacat pt ca interesele tarii er. BLA BLA BLA Cine e nemultummit si nu se duce sa voteze e un prost ! Cine e multumit si nu se duce sa voteze e la fel de prost ! Cine ii indeamna pe altii sa nu voteze poate fi ori interesat, ori excesiv de prost ! Cine este prost din cale afara isi pune problema daca sa mearga sau nu la vot ! Cine nu intelege cum e treaba cu votul, e atat de prost incat nu-i putem explica cat de prost este pentru ca n-ar intelege si noi nu stam la explicatii cu toti prostii ...
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
razvan77 91 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 23:14
De la: Silviu, la data 2009-11-17 22:25:29Tipic mentalitatii pdl "cine nu e cu noi e impotriva noastra", dar hai sa o gandim altfel:De la: 9am122283, la data 2009-11-16 17:43:09sub nio forma NU!!! r trebui sa mearga la noi sa ne roage sa votam, nu sa ne pm noi timpul pe la cozi inutile,sa mai stam si in frig iar apoi sa aflam ca din nou s-au impacat pt ca interesele tarii er. BLA BLA BLA La ultimile alegeri s-au prezentat 27% din totalul de alegatori adica cam 5 milioane de oameni Din acesti 5 milioane cam 70% au fost din mediul rural (acuma eu nu am nimic cu oamenii de la tara si ii stimez ca sunt muncitori, dar nu pot sa ii consider si destepti odata ce sau dus la vot pt un Kg de zahar, unul de faina si o sacose inscriptionata cu sigla unui partid Alti 25% au fost membrii de partid, familiile acestora, cotizanti, sau persoane care ar beneficia indirect de alegerea unuia din candidati(salariatii unui candidat sau membru de partid etc.). 5% reprezinta persoanele care inca mai cred ca se poate schimba ceva in tara asta. Reluand - primii sunt prostii sau botanistii (care au mers la vot pt pomana electorala sau ca dom primar din comuna le-a spus ca nu le mai da subventii daca nu merg la vot) - pe locul doi baietii cu limba catifelata (sefii stiu de ce) - pe locul trei naivii Concluzie- la cat de vehement esti in catalogarea celui care a comentat inaintea ta ma indoiesc ca faci parte din a treia categorie (naivii)
Tu sa taci cand vorbesti cu mine!!!
|
|
alehin 2584 mesaje Membru din: 25/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 01:12
De la: gigilipianu, la data 2009-11-11 22:58:40Ar fi bine sa contribuim cu ideile si parerile noastre, in mod constructiv si izvorate din studiul platformelor candidatilor, din activitatea buna si rea a acestora de dupa 1990, ca argumente pentru a ne sustine o idee si nu cu intrebari si injurii la un nivel sub decent de la unii neintrebati ce s-ar voi bagati in seama mai mult ca orice tata la piata. Nu vreau sa spun acum ca pot spala eu trocul porcilor astfel ca sa vedem apa limpede cristal in el, nu ar folosi la nimic bineinteles, dar o minima decenta in exprimare s-ar cuveni de la cine am putea pretinde. Dar vorba aceea "De unde nu e nici Dumnezeu nu cere". Imi pare rau ca nu putem discuta cu unii participanti la topic care se pare ca sufera de mari frustari in viata de toate zilele devreme ce nu pot intelege mai nimic din viata civilizata. Gigi. Dom'le sa vina cineva cu matuuuraaaa ...noi nu mai avem femeie de serviciu...???? Ia uite ce talas rumegus a lasat domnu' in urma ....Sa faca cineva curatenieeeee ..
|
|
alexandrumitache 35 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 03:25
DA, sigur!
Dar numai daca votati Basescu.
@lexandru
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 08:39
De la: alexandrumitache, la data 2009-11-18 03:25:23DA, sigur! Este ok atunci.Chiar daca nu ajunge Crin Antonescu in turul doi, merg si eu sa votez NU Basescu.De ce ii este frica nu va scapa! |
|
Fosta membra 9am.ro 163 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sf Gheorghe |
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 12:35
Un lucu interesant în ziarul judeþean Covasna, în limba maghiarã...Marele prieten al marinarului,Szasz Jeno fostul primar al oraºului Odorhei, (el fiind ajutat mult în a inscrie, partidul uniunea civicã,de cãtre marele combinator) îndeamnã pe susþinãtorii partidului sãu, sã anuleze toate biletele de vot...punând ºtampilã pe toþi candidaþi...Uluitor, cum marele combinator, Bãse cautã sã bate la toate porþile unde cât decât are intrare...O altã informaþie, de la prietenii mai din Suceava, dar fapt în mare confirmat ºi la Oradea, cã convoaie de autobuze vor pãrãsii duminicã þara pentru o "excursie " în judeþele din afara graniþei,ca voturile din strãinãtate sã influenþeze...mãrturisesc la prima sesizare, am zâmbit. Meditând totuºi poate cã existã un motiv de îngrijorare. Acest experiment a fost pus în aplicaþie, precum presa a probat-o, la alegerile Europene, cu fica EBA...asta într-un fel demonstreazã de ce este atât de liniºtit marele combinator, ºtiind cã alegerile vor fi falsificate...altfel nu s-ar explica cum a putut sã trimitã pe toþi, funcþionarii publici în concediu fãrã platã, refuzând ºi pânã aztãzi majorare salariilor profesorilor, neþinând cont nici acum de greva de la metro...deci dacã înþeleg eu bine are modalitatea obþinerii victoriei indiferent de voinþa de vot...asta mã ingrijoleazã...Iar serviciile care ar putea face ceva sunt la îndemâna lui...FRAÞILOR TOÞI INDIFERENT, DE CULOAREA PIELII; CONVINGERI POLITICE, RELIGIOASE TOÞI mergeþi la vot ºi votaþi pentru Democraþie...sã fie trimis pe mare Popeiul nostru....
|
|
|
|
|
gabymarinescu_pulsar 375 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 17:23
Toti afirmam cu tarie ca vrem o viata mai buna,toti ne declaram nemultumiti de calitatea viatii pe care o ducem,toti dorim o viata de o calitate superioare celei pe care o ducem.Nu cred ca exista cineva care sa NU AIBA CEVA DE ZIS in privinta asta,DAR daca nu ne ducem la vot inseamna ca recunoastem ca nu stim CUM sa facem asta,si asteptam ca TOTUL SA SE INTAMPLE DE LA SINE DAT DE CINEVA DE SUS,NOI NESTIIND CUM SAU CE SA ALEGEM !!Apoi incepem alta tanguiala si boceala legata de calitatea vietii si de a celor ce ne conduc !! Alegerile inseamna a LUA ATITUDINE,a PARTICIPA LA VIITORUL ce ne asteapta,nu a-l astepta resemnati pt a ne vaicari din nou !
|
|
Celina 180 mesaje Membru din: 7/09/2009 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 21:12
Daaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! Votam pe ;;ESCU;;!!! Dar de ce????!!!! Pe vremea lui,,,,inainte am votat mereu acelasi ;;;Escu;;;;!!!! Nu-i democratie????!! Nuuuuuuuuuuuuu!!!! Trebuie ;;;SCHIMBARE????!!!!!!!!! VOTATI!!!!!!!! CE VRETI!!! CA EI FAC DOAR CUM VOR!!! NU CONTEAZA!! EI SA TRAIASCA BINE!!
-
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 23:30
Trebuie sa scapam de derbedeismul actual din politica si de interlopii fara scrupule. Mai rau nu se poate. hai la vot ! Nu pot ei fura cat putem noi vota.
All Things Grow With Love
|
|
Fosta membra 9am.ro 77 mesaje Membru din: 19/02/2009 |
Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 00:18
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-11-18 17:23:36Toti afirmam cu tarie ca vrem o viata mai buna,toti ne declaram nemultumiti de calitatea viatii pe care o ducem,toti dorim o viata de o calitate superioare celei pe care o ducem.Nu cred ca exista cineva care sa NU AIBA CEVA DE ZIS in privinta asta,DAR daca nu ne ducem la vot inseamna ca recunoastem ca nu stim CUM sa facem asta,si asteptam ca TOTUL SA SE INTAMPLE DE LA SINE DAT DE CINEVA DE SUS,NOI NESTIIND CUM SAU CE SA ALEGEM !!Apoi incepem alta tanguiala si boceala legata de calitatea vietii si de a celor ce ne conduc !! Alegerile inseamna a LUA ATITUDINE,a PARTICIPA LA VIITORUL ce ne asteapta,nu a-l astepta resemnati pt a ne vaicari din nou ! [/quote |
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 23:29
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 14:53
TREBUE SA NE VOTAM PROPRIILE CONVINGERI,TREBUE SA SANCTIONAM CEI 20 DE ANI !!!!!VOI VOTA CU UNUL DIN CEI CU SANSELE MINIME DE IZBANDA!!!!VOTATI REMUS CERNEA
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 17:21
Cu cat ne prezentam mai multi la vot cu atat eventualele fraude vor conta mai putin. Asdica vor fraudan in van ca nu va conta. Mergem la vot, votam pe cine consideram de cuviinta. Vorba lui Oprescu. "Nu pot ei fura cat putem noi vota". Sa demonstram ca nu suntem un popor indolent. In cazul de fata neprezentarea la vot nu inseamna protesc, inseamna indolenta sau ca ne-o facem cu mana noastra. HAI LA VOT ! Noi toti contam !
All Things Grow With Love
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 17:50
De la: razvan77, la data 2009-11-17 23:14:42De la: Silviu, la data 2009-11-17 22:25:29Tipic mentalitatii pdl "cine nu e cu noi e impotriva noastra", dar hai sa o gandim altfel:De la: 9am122283, la data 2009-11-16 17:43:09sub nio forma NU!!! r trebui sa mearga la noi sa ne roage sa votam, nu sa ne pm noi timpul pe la cozi inutile,sa mai stam si in frig iar apoi sa aflam ca din nou s-au impacat pt ca interesele tarii er. BLA BLA BLA Mai filozofule, eu ziceam sa mergem sa votam ... intr-o forma care nu-ti era destinata. Io ma duc sa-l votez pe Basescu si prentru reducerea numarului de parlamentari. Chiar daca nu se vor schimba, macar avem mai putine lepre politice.... In ce categorie te afli, e treaba ta. Povestea este despre vot, daca sa mai votam sau nu, nu despre mine. Nu este topicul despre mine ! Si nici nu stiu de unde ai scos-o ca as fi ... vehement. Asta e in capul tau de filozof. De-abia acum as avea tendinta sa fiu vehement, dar ma opresc aici mai .... istule. Multumit ?
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 01:46
De la: Silviu, la data 2009-11-20 17:50:50Daca nu esti vehement de ce il jignesti pe autorul comentariului citat? (indirect si pe alti 13.000.000 de romani)Poate de bouDe la: razvan77, la data 2009-11-17 23:14:42De la: Silviu, la data 2009-11-17 22:25:29Tipic mentalitatii pdl "cine nu e cu noi e impotriva noastra", dar hai sa o gandim altfel:De la: 9am122283, la data 2009-11-16 17:43:09sub nio forma NU!!! r trebui sa mearga la noi sa ne roage sa votam, nu sa ne pm noi timpul pe la cozi inutile,sa mai stam si in frig iar apoi sa aflam ca din nou s-au impacat pt ca interesele tarii er. BLA BLA BLA
|
|
9am058964 3 mesaje Membru din: 24/05/2009 |
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 12:07
Ce bine ar fi daca de luni nu am mai vedea fata aia de vapor obosit!Mergeti la vot sa scufundam expiratul asta de base!
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 12:39
Opinia ta conteaza si contribui la un act al democratiei .Veniti la vot si alegeti ce va dicteaza constiita.
GINA
|
|
melissza 2475 mesaje Membru din: 14/11/2008 |
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 14:09
da,pina sintem optimisti , si mai putem spera ,ca se mai pote schimba ceva !!!!!!!!!! da merita sa mergem la vot
|
|
Fosta membra 9am.ro 5 mesaje Membru din: 6/12/2008 |
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 14:15
Daca tot am acest drept ar fi si pacat sa-l irosesc...parerea mea conteza...un vot inseamna un plus de incredere pt un singur candidat si unul negativ pt ceilalti...Nu-mi place sa ma numar printre multele persoane irosponsabile...am fost si ma voi duce la vot...Eu unul nu inteleg de ce toti cei care nu se duc la vot tot comenteaza starea reala din romania..din vina lor sa ajuns aici...Indemnul meu e pt toti sa mergem la vot..indiferent de culoarea noastra politica..e spre binele nostru...Nu putem spune ca imaginea parlamentului este afectata datorita parlamentarilor..este afectata datorita noua celor care nu am fost la vot..cu o majoritate,indiferent de culoare va spun caci altfel aratau lucrurile in tara acum...Noi cautam sa gasim vinovati,in loc sa gasim solutii...
|
|
Liberalconvins 8 mesaje Membru din: 2/11/2009 |
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 14:59
da, dar daca sunteti "blonzi", si votati base, mai bine faceti ce stiti mai bine : BETI si BATETI nevestele, dupa ce terminati, aruncati privirea tampa in oglinda, ragaind a satul, dar cu datorii la toti cunoscutii, multumiti de voi ca sunteti destepti si mandri de voi ! Parerea mea, atata puteti si nu veti depasi niciodata conditia voastra minuscula si neansemnata, de oameni DEGEABA, dar cu CNP si drept de vot ! Bravo voua !
|
|
april_ro 136 mesaje Membru din: 9/08/2009 |
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 15:09
Da, trebuie sa mergem la vot.
|
|
melissza 2475 mesaje Membru din: 14/11/2008 |
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 15:18
daca vrem schimbare pentru copii nostrii (, dar si pentru noi , ),"TREBUIE" ,sa mergem la vot !!!!!!!!!!!!!!!!!!! (doar ce ne coasta ????????? ,zece minute ???????????? )
|
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 19:46
De la: Silviu, la data 2009-11-17 22:25:29De la: 9am122283, la data 2009-11-16 17:43:09sub nio forma NU!!! r trebui sa mearga la noi sa ne roage sa votam, nu sa ne pm noi timpul pe la cozi inutile,sa mai stam si in frig iar apoi sa aflam ca din nou s-au impacat pt ca interesele tarii er. BLA BLA BLA Ce trebuie sa cerem politicienilor e: ,,Noi vrem respect, respect Noi vrem respect, respect Noi vrem respect, respect Noi vrem respect, vrem respect Ai dracu ruºi au fost românii, dar trece A venit apa caldã? A venit, da-i rece Rupem tãcerea Aºa stã treaba Au trecut 20 de ani ºi-or sã mai treacã degeaba Din nou pentru putere se bat Când ºcolile cad peste copii E un iad Acum, cã eºti bãtrân, totul se transformã în scrum Spitalele sunt ultima haltã pe ultimul drum Ne târâm pe drumuri, prin gropi ca prin nisipuri Ei nu simt nimic cã-ºi pun la cãldurã (...) în jeepuri Banii sunt scopul Ei vor totul cu justiþia Îþi furã libertatea când nu au ce sã-þi mai ia Mergem la muncã, plãtim taxe, taxe Ei ne zâmbesc Indiferenþa lor o simþim pânã-n oase Nu vrem funcþii, nici putere Sistemul e defect Noi ducem þara-n spate Vrem respect! Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Rupem tãcerea, poate v-am rupe gâtul Calculãm în prostia noastrã cã ni s-a urât cu urâtul Copiii se dau pe gheaþã, în sãli de clasã Sãrãcia apasã Bãtrânii îºi cautã demnitatea rãmasã Plãtim autostrãzi care nu se mai fac ªi ne oprim sã ne tragem sufletul în primul copac Legaþi în pat, în salvare, cu borºul pe-afarã Ne tremurã mâna cã trebuie sã dãm ºpagã la drum de searã Ies lipsã 30 de miliarde, de argint Sã trãiþi bine, fraierilor! Iuda, ne ameninþi? O ducem bine, nu-þi face griji, e totul perfect Ne mai ajunge sã cerem acum. Cerem respect! 23 de milioane de nesimþiþi, de coate goale κi permit sã încurce coloanele oficiale Uite þuicã, uite femei ºi sarmale, pentru cei aleºi Cauþi dreptatea frate? Cautã uºa ºi ieºi! Sugeti un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Sugeti un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Cu toate cã va fi greu sã nu minþi în campania electoralã Promitem sã ne vedem din 3 în 3 luni în Piaþa Universitãþii Promit cã voi face autostradã suspendatã peste Bucureºti Promit cã vom da 20.000 de euro tinerilor care se întorc acasã Ca sã ne vadã autostrada, bineînþeles Totodatã, am vorbit cu NASA sã trimitem un pilot român în spaþiu Probabil un mecanic beat, de locomotivã, care mai trage pe nas Dacã nici el nu ne rezolvã problemele Promit cã îmi voi da demisia în 5 minute de la votul din Parlament! Noi vrem respect, respect! Noi vrem respect, respect ! Noi vrem respect, respect! PS fara nici o legatura cu Realitatea
Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi
ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi
Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri
Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
PACIFISTA 299 mesaje Membru din: 12/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 20:36
De la: , la data 2008-11-06 11:43:49Spun asta ca un fost dusman inversunat al celor care nu voteaza. Este prima oara cand ma gandesc sa nu merg la vot. Sincer, sunt total dezamagita si derutata. Pana acum se pare ca am tot votat pentru a sanctiona o anumita parte a clasei politice, care nu si-a facut datoria cat a fost la putere, si mai putin pentru a-i rasplati pe cei re(alesi) pentru tinerea promisiunilor electorale. Nici unii dintre cei se inghesuie sa ne castige voturile nu o fac pentru a construi ceva in tara asta. O fac pentru ca au nevoie de functii pentru a castiga bani cat mai multi. Exemplele se tin lant, nu stiu cine poate sa ma convinga ca nu este asa si tot ce se intampla in jurul nostru arata cat de multa nepasare exista fata de cetatenii acestei tari. Ii rog pe toti cei care mai au entuziasm si mai cred ca se poate schimba ceva prin vot sa lase cate comentarii / argumente pro votare aici pe forum. Sunt unii care chiar au nevoie de asa ceva..TOTI ROMANII VOR MERGE LA VOT SI IN TURUL 1 VOR VOTA NUMAI PE CEI 9 CARE NU AU FOST INVITATI LA CONFRUNTAREA CELOR 3 CIRCARI. ASFEL IN TURUL 2 VA FI POSIBIL SA SE ALEAGA UN PRESEDINTE PENTRU ROMANIA
Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati !
Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
|
|
PACIFISTA 299 mesaje Membru din: 12/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 20:40
De la: melissza, la data 2009-11-21 15:18:08daca vrem schimbare pentru copii nostrii (, dar si pentru noi , ),"TREBUIE" ,sa mergem la vot !!!!!!!!!!!!!!!!!!! (doar ce ne coasta ????????? ,zece minute ???????????? ) ROMANII AU HOTARIT SA FACA CURATENIE PE 22 NOIEMBRIE 2009. ASTFEL NU VOR VOTA NICIUNUL DIN CEI 3 PARTICIPANTI LA CONFRUNTAREA DIN SEARA DE 20 NOIEMBRIE SCOTINDUI DIN COMPETITIE. IN TURUL 2 SE VA ALEGE DIN CEI 9 RAMASI UN PRESEDINTE PENTRU ROMANIA
Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati !
Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
|
|
spirit_tare01 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 20:42
Mesajul se aresa actualei clase politice, nu lui Basescu.
Merg sa votez DA Basescu, pentru ca nu se mai poate . Trebuia sa inceapa de undeva. A fost atata liniste pe vremea celorlalti presedinti si a fost asa de bine, incat nu vreau sa-mi mai aduc aminte. Nu aveti ochi sa vedeti cat de mult s-a dezvoltat structurile mafiote in asa zisa perioada de liniste, structuri sustinute de actualii politicieni. S-a furat pe rupte, in cei 20 de ani de la revolutie. Cine a fost aproape de ciolan acum traieste bine. Cum e posibil intr-o tara crestina, unii sa aiba zeci de proprietati si altii nici macar una, unii sa moara de foame si altii sa aiba atat de mult incat sa mai si arunce. Nimeni nu este tras la raspundere si nimeni nu justifica modul de cheltuire a banilor publici. Nu zic ca Basescu ar fi un sfant, nici pe departe, dar a inceput ceva bun si pentru asta romanii trebuie sa-i mai acorde un mandat. Sfatul meu este sa mergem toti la vot.
|
|
9am012392 6 mesaje Membru din: 13/03/2009 |
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 20:59
EU CRED CA LICHEA MAI IPOCRITA DECAT BASESCU NICI NU AM AVUT SI NICI NU CRED CA O SA MAI AVEM VREODATA ,DAR CE ESTE CEL MAI RAU E FAPTUL CA 99.99% din botanistii sai sunt concetateni de ai nostrii care parca au capace la ochi si urechi si mai rau la nas ca basescu puteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee de prost ce eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
geoana este prostanac si nu ai ce-i face VOTATI CE CREDETI DAR MA ROG LA DUMNEZEU PENTRU ANTONESCU |
|
Valy 27 mesaje Membru din: 12/08/2009 Oras: Bacau |
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 21:09
Mai 9am sa-ti spun o vorba ......Acela care face pe altul prost, este cel mai PROST
|
|
|
|

ce talas
rumegus a lasat domnu' in urma ....