back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Credeti ca merita sa mergem la vot?

Pagini: << 13 14 15 16 17 18 19 >> Sari la pagina:

9am153769

4 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 09:57

Da.Un vot in alb,dar trebuie sa mergem la vot.Asra am mai spus-o si sustin.
Chiar ar fi o sulutie ca un vot de blam pentru intreaga clasa politica?
I-ar pune ceva pe ginduri?Nu cred.Eu nu dau sfaturi,ca altii.Nici Basescu,nici Geoana,nici Vadim si lista poate continua,nu ne mai pot scoate din rahatul in care tot ei ne-au bagat.
Poate ar mai exista solutii,dar...comentarii si idei avem toti simplii cetateni...
Dumitra Cioca,Constanta

9am153769

4 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 10:12

De la: mirciu57, la data 2009-12-01 10:33:37dumitra mergem la vot dar sa votam in alb e singurul mod in care putem protesta

Buna,am mai scris si pe 28.11 ca trebuie sa votm chiar daca votul va fi in alb.Am mai scris ,ca socrul meu care decedat de 13 ani a primit scrisoare de la Radu Mazare,ca trebuie sa se prezinte la vot,atunci ...si mortii vor vota?Cu cine?Socrul meu era taranist...
TREBUIE SA MERGEM LA VOT>CHIAR SI UN VOT IN ALB>
Dumitra Cioca,Constanta

lepadatumarcela

2 mesaje
Oras: Turnu Magurele

Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 11:23

mergeti la vot.numai asa putem sa ne schimbam ceva din comunism

tzop

7 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 16:09

Mergeti la vot, indiferent pt cine votati sunt 2 mari motive sa o face-ti:

1.Multi romani si-au dat viata pt acest drept.

2.Micsorati semnificativ importanta voturilor furate prin turism electoral. Daca ar vota 8.000.000 de romani nu ar mai cheltui averi pt a mitui lumea saraca ( la creier si material) sa voteze fortat pe cine vor ei. Nu ar mai conta 100 de autobuze pline ochi, dar cand lumea nu se duce la vot ....e problema pt ca orice vot le poate face jocul.

super_green_frog

1358 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 16:29

As adauga faptul ca este indicat sa va prezentati la urne in timp util pentru a nu interveni situatii care sa va impiedice sa va exprimati votul si pentru a evita aglomeratia si bulibaseala de la sfarsitul zilei.

All Things Grow With Love
Celina

180 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 21:00

DA!!!!!!!!!! VOI MERGE LA VOT!!! VOI VOTA SCHIMBAREA!! DIN MASCARADA MIZERA ZISA;;;DEMOCRATIE;;; IN O ALTA EPOCA!!!

-
Fosta membra 9am.ro

14 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 02:36

» NU STITI ADEVARATA FATA A LUI BASESCU POPULATIA ETSE MINTITA DE DICTATOR,, BASESCU SA INTALNIT CU SORIN OV, VANTU TIMP DE 5 ANI,, PENTRU AFACERII JOS CU BASESCU

cptingr

3 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 03:27

bati campii prietene......nu o sa mai pupe putere psd-ul 15 ani de acum incolo

puteresibani

5 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 03:30

mias dori un sniperist care sa le ia capetele si apoi o caseta sa apara de ce a fost omorat ca la teroristi...nu votez cu nimeni am sa votez cand o sa moara generatia comunista

Fosta membra 9am.ro

14 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 03:52

ASTEPT CA SUSTINATORII “ONESTI” A LUI TRAIAN BASESCU SA-MI EXPLICE AFACERILE MARINARULUI CU DAN BESCIU SI SORIN VULPESCU, PATRONII RESTAURANTULUI GOLDEN BLITZ SI AL EURO CONSTRUCT TRADING S.R.L. DAR SI “PARTENERUL IDEAL” DE AFACERI AI MINISTRILOR P.D.-L. DE AFACERILE CU BARONUL ASFALTULUI COSTEL CASUNEANU SI CU CEILALTI MOGULI DIN ANTURAJUL LOR IN FRUNTE CU DORIN COCOS, NICOLAE DUMITRU „NIRO“, DUMITRU BUCSARU, BITTNER,S.A.M.D. SA-MI EXPLICE DESPRE APARTAMENTUL DE UN MILION DE EURO AL IOANEI BASESCU LUAT DE LA POPOVICIU, DE IMPLICAREA IN SCANDALUL “DOI SI-UN SFERT” LUAND APARAREA LUI POPOVICIU, DESPRE CANDIDATURA LUI EBA , FIICA CEA MICA, FINANTATA GENEROS, DE DANSATOAREA LA BARA, MONICA IACOB RIDZI DIN FONDURI PUBLICE, DESPRE AFACERILE DUBIOASE ALE FRATELUI. ASTEPT EXPLICATII IN LEGATURA CU PROMOVAREA “VALORILOR” DE TIP CIOCIOLINA: UDREA(SEXI BUZOIANCA), R. ANASTASE(ALTA SEXI CARE A DEFILAT APROAPE GOALA PE DIFERITE SCENE), EBA, CRISTINA TRAILA(presedinte A.N.R.M. Achizitiilor Publice care functioneaza pe post de “DETERGENT DEZINFECTANT – SOLUTIE ALBITOR” AL PENALELOR SI PENALILOR DIN P.D.-L. SAU FOSTA DANSATOARE LA BARA, MONICA IACOB RIDZI. OARE CATE “PROMOVARI DE VALORI” SAU AFACERI DUBIOASE ALE FAMILIEI PREZIDENTIALE AR TREBUI SA INGHITIM PANA CAND TRAIAN BASESCU VA INTELEGE CA NUMAI POATE FI ALES PRESEDINTELE ROMANIEI?

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 05:38

MERITA SA MERGETI LA VOT,CA ALTFEL O PIERD PE NUTZICA

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 05:46

De la: 9am153769, la data 2009-12-03 09:57:23 Da.Un vot in alb,dar trebuie sa mergem la vot.Asra am mai spus-o si sustin.
Chiar ar fi o sulutie ca un vot de blam pentru intreaga clasa politica?
I-ar pune ceva pe ginduri?Nu cred.Eu nu dau sfaturi,ca altii.Nici Basescu,nici Geoana,nici Vadim si lista poate continua,nu ne mai pot scoate din rahatul in care tot ei ne-au bagat.
Poate ar mai exista solutii,dar...comentarii si idei avem toti simplii cetateni...
Dumitra Cioca,Constanta

Draga ,nu a zis nimeni ca va scoate din rahat,eu va cufund mai adinc

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
9am175157

89 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 09:50

Da merita sa mergem ca din cele doua rele sa il alegem pe al mai bun

9am061793

28 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 11:08

MERGI LA VOT ...ORICINE TREBUIE SA INTELEAGA CA SE LASA LOC DE MANIPULARE DACA TU CETATENE NU ITI PUI STAMPILA PE BULETINUL DE VOT SI NU ITI SEMNEZI PE LISTA ACOLO....NU LASA INDIFERENTA TA SA FIE SPECULATA ....ASA CA ...MERGI SI VOTEAZA ... !!!

9am040054

1 mesaj
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 13:13

da

casian

3 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 14:00

Dreptatea se va face prin vot...nu conteaza ca este PSD...sau PNL, sau PIN, sau orice altceva...trebuie sa nu fie cel mai ostentativ in declaratii, ci unul care sa incerce sa schimbe...ce..vom vedea...
Asta, daca nu ii lasam pe cei cu mai putine cunostinte sa fie majoritari intr-o tara de intelectuali!
Votati, chiar daca e o alegere intre un rau si un alt rau !

Valy

27 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 14:15

Cu mamica, cu buniba, cu catelul, cu pisica trebuie sa mergem la VOT, noi alegem pe cel bun, nu lasam pe altul sa aleaga pe cel rau.
Cand alegem.....spunem ca nu este bun.....dar de ce oare vrem sa ii schimbam mereu ba pe unul, ba pe altul. Haideti oameni buni sa-l mai lasam un mandat pe BASESCU pt. care are inceputuri bune.
NU NE-AM SATURAT de Iliescu, Patriciu, Voiculescu, Hrebenciuc si colac peste pupaza acum prin Vantu pe POPA NICOLAIE care a inselat ultimul om, pana si oamenii mai putin avuti, cand au vandut chiar si vaci, porci, oi, cai, pamant, si au dus banii la GELSOR si FNI, iar Vantu, Popa Nicolaie, Maria Vlas i-au luat si au plecat cu ei peste hotare. SUNTETI ORBI votati geoana.

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:45

trebuie sa mergem la vot.Votul tau conteaza pt progres si prosperitate.Voteaza TRAIAN BASESCU presedinte.

GINA
nenita_dan

32 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 21:52

Exista 3 posibilitati

1 nu merge nimeni sa voteze
2 merge sa voteze toata lumea
3 unii merg altii nu merg

1 daca nu merge nimeni, nu se mai poate alege prin vot personalul catorva din institututiile statului, institutii care trebuie sa aiba totusi personal si-l vor alege atunci prin alte metode fara sa se mai consulte cu poporul. Din moment ce ne plangem si acum de lipsa de control asupra politicului, solutia pare in mod evident aiurea.
Este interesant punctului de vedere al celui care spune hotarat ca nu merge la vot, daca ne gandim ce s-ar intampla daca toata lumea ar gandi la fel ca el.
2
3 asta este ceea ce se intampla dupa cum se stie, dar ceea ce nimeni n-ar putea sa spuna cu siguranta este cine merge si cine nu merge.

Sa incercam totusi sa dibuim 2 categorii, prin prisma interesului :

a cei care au un interes direct, care au beneficii clare bine stabilite. Astia merg.
b cei care nu au un interes direct si imediat

Printre acestia din urma se gasesc destui care nu au probleme materiale serioase, dar si destui din cei care au.
Cei care nu au probleme materiale grave ar merge la vot din diverse motive, care ar tina de principialitate, simpatii sau antipatii electorale, responsabilitate civica, etc.
O mare parte din cei care au o situatie financiara critica ar putea merge la vot din disperare, pentru ei promisiunea electorala pe care a facut-0 Candidatul fiind solutia la problemele vietii lor. Si chiar daca nu sunt convinsi 100% nu strica sa o incerce si p-asta, ca nu-i costa nimic. Nici un moment insa nu se gandesc c-ar putea sa fie si mai rau, tandemul disperare-promisiune le blocheaza gandul asta.
Cei fara probleme s-ar putea sa renunte la vot pentru un weekend la munte, din comoditate sau fiindca s-au "saturat" sa tot voteze si tot sa nu se intample ce doreau.
Cei cu probleme NU au sa renunte.
Si la urne se va da o lupta sinistra intre disperati dusi cu presul si cei care au discernamant.
Daca acestia din urma nu se duc la vot cu aceeasi hotarare pe care le-o da disperarea celorlalti, lupta o vor pierde toti laolalta.
Nu mai pomenesc ca alaturi de disperati mai sunt si din cei care voteaza smecheri cu buna stiinta. Astia voteaza si fara sa aiba castig imediat, doar sa fie mai multi, sa mai castige teritoriu, sa le devina grupul mai mare, sa li se mai lungeasca tentaculele, si poate pica si ceva pana la urma.
Nu pot indemna pe nimeni sa voteze dupa cum vreau eu deoarece votul este pur individual, (daca votezi de 2 ori am inteles ca faci chiar puscarie), si o natiune mi se pare sanatoasa la cap din punct devedere politic doar cand fiecare voteaza dupa mintea lui, dupa o cugetare cat mai serioasa si mai de durata, dar dupa parerea mea, merita insistat asupra necesitatii votului. Cred ca este o lupta in care smecherii si disperatii merg sigur la vot, si daca ceilalti ezita, rezultatul poate fi trist.

april_ro

136 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 22:38

SENATUL EVZ: 6 decembrie, o zi decisivã

prezidentiale.evz.ro/emain/articolul/878472/SENATUL-EVZ-6-decemb...

Mircea Cãrtãrescu
Vineri, 04 Decembrie 2009

Mircea Cãrtãrescu: „Cred cã singurul fel corect în care un alegãtor conºtient trebuie sã gândeascã este: care dintre cele douã forþe face bine României ºi care face rãu?”.

Cred cã simþiþi ºi dumneavoastrã, la fel ca ºi mine, cã duminica aceasta vom face o opþiune hotãrâtoare pentru viitorul nostru ca naþiune ºi ca indivizi. Situaþia e la fel de încordatã cum a fost de fiecare datã când a trebuit sã alegem, radical, între trecut ºi viitor, adicã între un stat-partid, subminat de corupþie, ºi un stat modern, al instituþiilor care funcþioneazã democratic.

De fiecare datã am sperat cã, alegând viitorul, avea sã fie ultima noastrã bãtãlie, dar de fiecare datã trecutul a revenit ºi ºi-a luat revanºa. Este blestemul societãþii româneºti, care încã poartã rãnile ºi bila de ocnaº ale deceniilor de totalitarism prin care a trecut.

Sunt convins cã, acum, în ceasul al doisprezecelea, nu am nici puterea, nici cãderea sã vã influenþez opiniile. Pe de altã parte, nu cred cã mai existã nehotãrâþi în urma celei mai mizerabile campanii electorale pe care-a cunoscut- o þara noastrã vreodatã.

Fiecare faptã din a ceastã campanie a fost suficientã ca sã radicalizeze, într-o direcþie sau alta, ce tãþenii care au stat în faþa televizoarelor ºi au primit rãbufnirea de minciunã, calomnie, urã, contrafacere care s-a revãrsat minut cu minut peste ei.

Câteva lucruri totuºi trebuie spuse. Primul este cã uriaºa ºi dureroasa controversã din ultimul timp, care, ca pe vre mea FSN-ului ºi a minerilor, a despãrþit prieteni ºi chiar familii, nu este despre Traian Bãsescu, nici despre cine va fi preºedinte. Nu suntem microbiºti politici care se-ncaierã în tribune când se-ntâlnesc cu altã galerie. Degeaba votãm dacã votãm oameni ºi nu principii, proiecte, orientãri politice.

Ar trebui, când mergem la vot, sã avem o viziune ºi niºte aºteptãri în privinþa consecinþelor votului nostru. Ura nu foloseºte la nimic.

Faptul cã-mi place sau nu mutra lui Bãsescu n-ar trebui sã mã influenþeze în votul meu, cãci nu mutra sau manierele lui îmi vor influenþa viitorul.

Cred cã singurul fel corect în care un alegãtor conºtient trebuie sã gândeascã este: care dintre cele douã forþe face bine României ºi care face rãu? Mi-am pus ºi eu în ultimii ani aceastã întrebare. Nu pretind cã rãspunsul meu este cel corect. Dar altul nu am în acest moment, ºi ceea ce s-a întâmplat în ultimele luni ºi mai ales în ultimele sãptãmâni pare sã-mi dea mie dreptate, ºi nu celor care vãd faptele într-un fel opus.

Cred, deci, cã venirea lui Traian Bãsescu la putere în 2004 a deschis calea, în plan intern, cãtre trei acþiuni principale: reforma justiþiei, deschiderea dosarelor Securitãþii ºi condamnarea comunismului. Aceste acþiuni reformatoare, dorite ºi sprijinite de publicul românesc, au avut însã un efect devastator asupra clasei politicoeconomice româneºti, alcãtuitã în marea majoritate din foºti colaboratori ai Securitãþii, din afaceriºti corupþi, pasibili de condamnãri grele, ºi din politicieni „de stânga” grupaþi în PSD, partidul moºtenitor al nomenclaturii comu niste.

Îi recunoaºtem în aceste grupuri pe oponenþii violenþi ai lui Bãsescu, careau încercat sã-l debarce prin vot parlamentar ºi care încearcã sã-l debarce ºi azi prin vot popular.

Între ei se aflã politicienii cei mai ameninþaþi de reforme: Ion Iliescu, cercetat perpetuu în dosarul Revoluþiei ºi-al mineriadelor, Adrian Nãstase, cercetat pentru corupþie, Dinu Patriciu, cercetat ºi el în mai multe dosare, Dan Voiculescu, care-a primit de la CNSAS verdict de colaborare cu fosta Securitate, Sorin Ovidiu Vîntu, suspect perpetuu în diverse afaceri. Se mai aflã în aceeaºi situaþie - transformându-se în aprigi oponenþi ai actualului preºedinte - toþi foºtii colaboratori ai Securitãþii din partidele cele mai diverse ºi din societatea româneascã în general.

De asemenea, întregul PSD, care nu s-a debarasat de sechelele comuniste ºi în care baronii locali sunt pasibili de condamnãri. ªi, în general, cei 322 de politicieni care au încercat acum o vreme debarcarea lui Bãsescu. Aºa încât putem vorbi de o caracatiþã politico-economico- mediaticã (ziare ºi televiziuni întregi, proprietatea celor de mai sus, infestate de foºti securiºti, asmuþite împotriva actualului preºedinte) care, dacã Mircea Geoanã va câºtiga actualele alegeri, va deveni stãpâna absolutã a României.

Partidul Naþional Liberal nu va avea nici parte, nici moºtenire alãturi de caracatiþa pe care azi o împinge la putere, ci va fi prima ei victimã.

Dupã 6 decembrie, România lui Geoanã va arãta ca un stat sud-american sau ca unul din rãsãritul României: o þarã cu instituþiile statului captive în cercul intereselor financiare ale unei clici politico- economico-mediatice.

Eu nu doresc o astfel de Românie. Cei care-o doresc s-au dovedit în stare, în aceastã campanie, de înscenãrile cele mai mizerabile, de loviturile sub centurã cele mai josnice.

Ce-i fac acum lui Bãsescu ne vor face ºi nouã, tuturor, când nu va mai exista forþã în România care sã-i opreascã.

opris_anna_maria

228 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 22:56

haideti dragilor la vot si sa facem cea mai buna alegere din ce avem

9am175157

89 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 07:45

da merita!

alexiapop2003

42 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 10:23

depinde cu cine va multumiti
cu basescu care a intrigat toata tara si care este un comunist mai periculor decat iliescu si ceausescu......sau geoana care inc ai curat si crin care cu siguranta o sa se tina de ei sa faca ceva

chiar dc nu i grozava majoritatea care s a format cel putin sa le dam o sansa asa cum i-am dat-o si lui basescu si ne adovedit ca nu pot face nimic, chiar dc l alegem pe basescu nu poate face nimic deoarece opozitia o s ai respinga toate legile date , si mai bine simplificam treburile dandu-i o seansa lui geoana

haideti fratilor la vot sa le fie cu noroc

hai geoana

9am066437

2 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 10:40

DA PE CINE VRETI SA ALEG MAI,DIN ATATIA CARE AU FOST AU RAMAS EXACT DOI HOTI,NU VEDETI CUM SE BAT PT PUTERE,SI CUM VOR SA FURE CAT MAI MULT?EU UNUL NU TIN CU NICI UN SARLATAN DIN ASTIA DOI, EU UNUL AL VOTEZ NUMAI PE VADIM EL LEAR PUNE PIELEA PE BAT LA HOTI.

Quartz

6 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 10:53

Binenteles ca trebuie mers la vot, indiferent de optiunea aleasa. Chiar este asa de greu o data la 4 - 5 ani sa mergem la vot ? Un om cu gandire logica alege votul. Eu am sa merg la vot.

9am068846

2 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 11:46

Da, voi merge la vot dar ma voi vota pe mine (asta dupa ce in prealabil ma voi desena intr-un chenar, bineinteles), pentru ca efectiv dintre cei 2 nu am pe cine sa aleg.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 11:52

De la: alexiapop2003, la data 2009-12-05 10:23:14depinde cu cine va multumiti
cu basescu care a intrigat toata tara si care este un comunist mai periculor decat iliescu si ceausescu......sau geoana care inc ai curat si crin care cu siguranta o sa se tina de ei sa faca ceva

chiar dc nu i grozava majoritatea care s a format cel putin sa le dam o sansa asa cum i-am dat-o si lui basescu si ne adovedit ca nu pot face nimic, chiar dc l alegem pe basescu nu poate face nimic deoarece opozitia o s ai respinga toate legile date , si mai bine simplificam treburile dandu-i o seansa lui geoana

haideti fratilor la vot sa le fie cu noroc

hai geoana

Cum, cum???? Geoana e curat??? Sa ne ferasca Sfant' , daca Geoana e curat atunci si Vantu e impreuna cu ceilalti moguli.

Fosta membra 9am.ro

10 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 12:12

Stii tu cumva adevarata fata a presedintelui? Pe a celorlalti (Geoana, Antonescu si toata haita) nu ai vazut-o? De ce crezi ca sunt atat de intaratati si vor sa-l dea jos? Ca le-a fost bine? Nicidecum, nu i-a lasat sa-si mai faca afacerile lor murdare si asta i-a suparat rau. JOS PSD impreuna cu PROSTANACUL si CRINUTA (mincinosul, m-a dezamagit)

Fosta membra 9am.ro

9 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 12:58

ai dreptate....e fatzarnik

iulian_jinga

17 mesaje
Oras: Onesti

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 14:39

Da, merita sa mergem la vot. Eu, personal, il voi vota pe Vlad Tepes. Voi face o casuta cu pixul pe buletinul de vot, cu numele lui Vlad Tepes, si il voi vota.

Sa fiu pus sa aleg intre Basescu si Geoana?

Pagini: << 13 14 15 16 17 18 19 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Credeti ca merita sa mergem la vot?
Mergi la: