back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Credeti ca merita sa mergem la vot?

Pagini: << 15 16 17 18 19 Sari la pagina:

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:01

www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:14

www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

Raporteaza abuz de limbaj
istvan_ababi

2 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 18 Martie 2010, ora 13:43

Si eu dupa primu an de "libertate" am zis ca nu mai votez de atunci incoace ma duc tot mai inversunat si am zis odata si odata se va schimba ceva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Martie 2010, ora 01:13

Ar fi bine sa mergem de pe acum sa ne tinem rind, la vot.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
seriozitatea

29 mesaje

Postat pe: 19 Martie 2010, ora 12:07

De la: , la data 2008-11-06 11:43:49Spun asta ca un fost dusman inversunat al celor care nu voteaza. Este prima oara cand ma gandesc sa nu merg la vot. Sincer, sunt total dezamagita si derutata. Pana acum se pare ca am tot votat pentru a sanctiona o anumita parte a clasei politice, care nu si-a facut datoria cat a fost la putere, si mai putin pentru a-i rasplati pe cei re(alesi) pentru tinerea promisiunilor electorale. Nici unii dintre cei se inghesuie sa ne castige voturile nu o fac pentru a construi ceva in tara asta. O fac pentru ca au nevoie de functii pentru a castiga bani cat mai multi. Exemplele se tin lant, nu stiu cine poate sa ma convinga ca nu este asa si tot ce se intampla in jurul nostru arata cat de multa nepasare exista fata de cetatenii acestei tari. Ii rog pe toti cei care mai au entuziasm si mai cred ca se poate schimba ceva prin vot sa lase cate comentarii / argumente pro votare aici pe forum. Sunt unii care chiar au nevoie de asa ceva..

Sigur ca merita ,dar nu votati pe malai si muraturi !

eu fac galagie dar inca nu semnez
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 12:13

De la: nastasemihail, la data 2010-03-19 01:13:48Ar fi bine sa mergem de pe acum sa ne tinem rind, la vot.
dau o palinca tii si mie randul????

9am184426

1 mesaj
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 22:30

Sigur ca da, numai ca trebuie sa tratezi serios problema. Altfel se intampla ca si cu Basescu ; toti spun : cine naiba l-a votat ca eu nu l-am votat si nici prietenii mei !
Cu toate furturile si inselaciunile (vezi chestia cu referendumul care a fost "livrat" in locul unei dari de seama adevarate a lui Tr.B. pentru cei 5 ani in care si-a batut joc de Constitutie si de Parlament) te intrebi : oare cine l-a votat ? Prostimea careia ii plac oamenii fara scoala, betivi si nesimtiti in comportamentul fata de popor si de interesele statului roman. Si oare avem atatia prosti ? Rezultatul votului : pe langa votantii multipli, pe listele suplimentare, pentru utilizarea carora nu s-a dat in laturi sa-l dea jos si pe Dan Nica, ministrul de interne (care a "mirosit" ce vor sa faca pdl-istii) si votantii din strainatate care tot multiplu au votat, au mai fost scurtii la minte care nu s-au gandit la consecintele cu adevarat importante pentru tara si popor !! Si astfel ne-am trezit cu TrB-bis care cu ajutorul "sculei"-maestru (consilier prezidential) S.L. a prostit atata lume cu referendumul incat i-a fost de-ajuns la vot ! Si asa mai facem cate o lectura
de literatura "istorica" (Lapusneanu) : "sunt prosti dar sunt multi" si astfel o tara intreaga a ajuns din nou sub papucul "tatucului" iar in europa am ajuns de rasul curcilor cu "succesurile" pupilei.
Cu astfel de conducatori (care lupta cu coruptia, cu 3-4 conditii :
- sa nu fie vorba de flota si de vila din Mihaileanu) ;
- sa nu fie vorba de familie (frati s.a.) ;
- sa nu fie vorba de pedelisti ;
- sa nu fie vorba de tigani, care "ne sunt rude - fini s.a.")
viitor "de aur" tara noastra are.
Si cu Rosia Montana cum ramane ?
Avand in vedere ca GC "ne-a" sprijinit in campania electorala ( cu bani, cu fonduri, cu finante si "material") TrB si AV vor face pe dracu-n patru ca GC sa nu fie dezamagiti...
Tara ? Sa fie sanatoasa si sa traiasca bine (in vorbe) caci "noi" ne-am capatuit si inca n-am terminat ! Doar mai avem cca. 4,5 ani din mandatul al
doilea. Da-r-ar boala in toti capatuitii de nivel inalt astfel incat tot ce au castigat sa ajunga la doctori.

CERNOSCHI

14 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2010, ora 20:41

cernoschi.blogspot.com
Tatal nostru , care esti in ceruri , sfiinteasca-se numele Tau . Vie imparatia Ta . Faca-se voia ta .
Cum sa se faca voia lui Dumnezeu daca oamenii voteaza ?
Oamenii , votand se face voia lor si nu voia lui Dumnezeu si de aceia ajung in fruntea tarii , atat de multi prosti si incompetenti .
De ce spre exemplu candidatii nu fac un test IQ , iar cel mai bun sa detina acea functie , pentru care candideaza .
cernoschi.blogspot.com

CORNEL CERNOSCHI
dulceatamirela

112 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2010, ora 23:44

NI S-A OFERIT OCAZIA sa mergem la vot, multi dintre noi am acceptat ca pe o datorie de onoare altii am refuzat aceasta ocazie. CRED ca a fost destul timp sa-mi dau seama ca totul este o pierdere de timp, din pacate am si altceva mai bun de facut. DAR TIMPUL LE REZOLVA PE TOATE!!!!!!!!!!!!!!!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 13:54

Ma refer acum la alegerile parlamentare din 2012!
Sper din tot sufletul, ca macar in 2012, care dintre noi mai suntem in tara ( si sa ma lasati cu patriotismul ca eu raman in Romania daca am job, daca nu, ii las pe PD-L-ei si pe cuscrii lor tiganii interlopi), sa vedem ce votam, CA NU CUMVA PD-L-EUL SA MAI ATINGA 5%, DECI PRAGUL DE VOT PENTRU A INTRA IN PARLAMENT!!!!!!!!!!!!
Binenteles ca acesta adunatura de stanga ce se intituleaza de dreapta, numita PD-L, va frauda masiv pentru ca hotia este elementul ei natural, iar ilustrul ei reprezentant, impostorul basescu este cel mai calificat la capitolul furt si talharie!!!!!!!
De noi cetatenii insa depinde sa indepartam aceasta mizerie ce infometeaza Romania, de noi si nu de altcineva. Aduceti-va aminte de obraznicatura de odrasla lui Prigoana, ati vazut ca la un procent urias impotriva lui, nici fraudele lui taica-sau n-au avut succes.
Ganditi-va bine cei ce ramaneti in patria noastra, ca daca ati ajuns sa va ingretosati de guvernul hot si marsav, la alegerile parlamentare putem sa-i azvarlim la groapa de gunoi a istoriei, stargandu-i din manualele de istorie.

9am175157

89 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 14:15

da! in situatia unui vot uninominal. Dar sa fie propusi niste oameni demni de incredere nu tot mutrele pe care leam tot vazut pina acum care s-au imbogatit si s-au imbuibat cu de
toate ca nici nu iti mai vine sa le vezi mutrele deloc. In aceste conditii as merge la vot si as cintarii de zece ori pe cine sa aleg.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 19:51

De la: 9am175157, la data 2010-04-11 14:15:16 da! in situatia unui vot uninominal. Dar sa fie propusi niste oameni demni de incredere nu tot mutrele pe care leam tot vazut pina acum care s-au imbogatit si s-au imbuibat cu de
toate ca nici nu iti mai vine sa le vezi mutrele deloc. In aceste conditii as merge la vot si as cintarii de zece ori pe cine sa aleg.

Trebuie sa ne pregatim la modul cel mai serios ca peste doi ani sa excludem din Parlament hahalerele PD-L-iste si cele independente si tradatoare!!!!!!!!!!!!

Ion_Albu1940

34 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 15:20

De la: , la data 2008-11-06 11:43:49Spun asta ca un fost dusman inversunat al celor care nu voteaza. Este prima oara cand ma gandesc sa nu merg la vot. Sincer, sunt total dezamagita si derutata. Pana acum se pare ca am tot votat pentru a sanctiona o anumita parte a clasei politice, care nu si-a facut datoria cat a fost la putere, si mai putin pentru a-i rasplati pe cei re(alesi) pentru tinerea promisiunilor electorale. Nici unii dintre cei se inghesuie sa ne castige voturile nu o fac pentru a construi ceva in tara asta. O fac pentru ca au nevoie de functii pentru a castiga bani cat mai multi. Exemplele se tin lant, nu stiu cine poate sa ma convinga ca nu este asa si tot ce se intampla in jurul nostru arata cat de multa nepasare exista fata de cetatenii acestei tari. Ii rog pe toti cei care mai au entuziasm si mai cred ca se poate schimba ceva prin vot sa lase cate comentarii / argumente pro votare aici pe forum. Sunt unii care chiar au nevoie de asa ceva..

Ponta a recunoscut ca PSD-istii daca ar fi la putere ar fura mai putin decat PDL+UDMR.
Deci Ponta, presedintele PSD, a recunoscut ca si uni si altii sunt hoti. Ca unii fura mai mult si altii mai putin nu are nici o relevanta. Ce fac niste cetateni destepti cand se conving ca actuala clasa politica este formata din hoti iar partidele sunt niste bande oficiale de hoti ? Pai, primul lucru, se duc la vot ! Bun , si pe cine voteaza ? Voteaza un independent necunoscut ! De ce ? Pai riscul de a da peste un cetatean hot si imoral este cu mult mai mic decat de a vota cu unul care stii si esti convins ca este hot si mai face si parte dintr-un partid care-l obliga sa fure pentru a aduce bani la partid. De aici a inceput hotia : partidul i-a invatat cum sa fure pentru partid iar ei au furat si pentru partid si pentru ei si nu se mai pot opri ! Daca Geoana ajungea presedinte, credeti ca PSD-UL MAI AVEA DATORII DE 2 MILIOANE DE EURO ? PDL-ul care e la putere, are vreo datorie ? N-are.
Da, trebuie sa mergem in masa la vot, ca in 1990 in Duminica Orbului si sa votam cu oricine in afara de membrii actualei clase politice, indiferent din ce partide fac parte candidatii. Ne trebuiesc insa candidati independenti. Multi si buni ! Ce spuneti D-le Plesu, D-le Liiceanu, D-na Ana Blandiana si alti intelectuali si oameni de valoare ai acestei tari,invadata de gunoaiele ceausisto-securiste scoase la lumina si sustinute de Iliescu si altii ca el si de care nu mai putem scapa ?

Pagini: << 15 16 17 18 19 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Credeti ca merita sa mergem la vot?
Mergi la: