Info
x
Credeti ca merita sa mergem la vot?
|
CERNOSCHI 14 mesaje Membru din: 3/10/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 14:42
CORNEL CERNOSCHI
|
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 14:56
Mãi fantoºe portocalii comuniste, dupã cum se observã, Elena Udrea Cocoº, preºedintele din umbrã al României, va cam dat de lucru.
Apropo, voi pedeliºtii, de ce nu folosiþi atele pentru a da mãcar impresia cã aveþi coloana verticalã? Luaþi-le mãcar atunci când ieºiþi pe timp ploios. Sã simþiþi ºi voi, cel puþin o datã în viaþã, ce înseamnã sã vã cadã picãturile de ploaie pe piept.
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice.
Gãoaza este un desert prezidenþial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 15:29
Cu mic cu mare mergem la votare
|
|
9am104286 2 mesaje Membru din: 22/07/2009 |
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 16:24
De la: 9am153769, la data 2009-12-03 09:57:23 Da.Un vot in alb,dar trebuie sa mergem la vot.Asra am mai spus-o si sustin. |
|
gaby2002 4 mesaje Membru din: 11/10/2009 |
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 16:29
(Dragi.. tovarasi si preteni! precum am hotarat NOI, aveti dreptul la vot,oricum nu aveti pe cine vota decat pe NOI asa ca veniti in numar cat mai mare sa votati oricum nu mai conteaza). Deci cam asa vad eu situatia ,,le con il a toujours raison parce que ils sont plus nombreux``
|
|
podhorodetchi_liliana 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 17:04
Da merita sa mergem la vot este unicul mod de a scapa definitiv de cei 50 de ani de comunism.Sau daca ne place putem sa continuam,doar de noi depinde.
|
|
9am096416 278 mesaje Membru din: 9/07/2009 |
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 17:21
Aseararganiratia PSD Timisoara a impartit cozonac ,ulei ,zahar etc....celor in nevoi ,amintindu-le astfel sa nu uite sa mearga la vot si sa voteze Geoana ,ca numai asa vor fi ajutati lunar cu pomana PSD.
M
|
|
boris_mehr_gmail_com 57 mesaje Membru din: 26/09/2009 |
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 17:38
Oricare cetãþean ar trebui sã fie obligat sã voteze, infdiferent cu cine, sunt þãri unde absenþa se amendeazã, noi vrem sã ne ajute statul, dar cum ajutãm noi statul dacã nici la vot nu mergem? Iar o pãrere poater sã aibã orice om normal, degeaba se flecãreºte pe la colþuri.
|
|
|
|
|
sorin_0_9 15 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 17:40
Trebuie sa mergem la vot.
Voi vota impotriva jafului care se pregateste,condus de Geoana. De ce cred acest lucru ? Simplu: PSD,PNL,UDMR,PRM,PIN,PNG,PC+ cateva minoritati. Dintre aceste partide unele nu au reprezentati in parlament sau guvern. Cand au semnat acest pact fiti siguri ca au cerut ceva in schimb pt. ca nu cred ca au semnat doar pt. ca iubesc PSD sau se iubesc intre ei ( UDMR si PRM ,cred ca este un exemplu elocvent ). Oare ce poata sa ceara acesti lideri de partide de buzunar ? Oare nu sa fie lasati sa devalizeze ce mai pot fara ca sa fie deranjati ? Oare nu blocarea unor dosare in instanta ? Parerea mea este ca aceasta coalitie v-a naste monstri,iar acestia vor sta foarte linistiti sub obladuirea lui Geoana si a Psd-ului. Din aceasta cauza voi vota Basescu!! PS. chair daca vreti ca votul vostru sa fie nul , nu bagati buletinul gol in urna ,mai bine il stampilezi tot, pt. ca daca il bagi gol , le dai unora sansa sa-l stampileze ei , deci vor castiga voturi din greseala oamenilor. Mergeti la vot indiferent cu cine votati. Hai Romania !!! |
|
alexiapop2003 42 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:17
saracutul de tine....pai s-au aliat ca s al doboare pe chiorbaliul asta...ce credeti voi ca i sanatyos sa raman ciolanul numai la pddd....mai bine sa se imparta la toate pardidele ca i bataie si sigur nu i pricopseala ca la basescu
mergeti la vot si votati geana |
|
revolutie2122_yahoo_com 15 mesaje Membru din: 27/11/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:21
###CLOACA POLITICA IN ROMANIA MIROASE URIT INSUPORTABIL.Ar trebui reluata situatia de la data de 22 Decembrie 1989 ora 22;00 CU INFIINTAREA ESAFODULUI IN PIATA VICTORIEI.###
exact, asta spuneam si eu: www.ipetitions.com/petition/revolutie2009 www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/22013/Revolutie-in-21-dec... |
|
alexiapop2003 42 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:22
pt viodobre
cred ca nu ati priceput esentialul....mai vine cu geoana dc cu basescu care este aliat cu moguli precum vantul......omul se arde o data dar cu siguranta nu va mnai cadea in clupsa ... jocul politit a fost intre vantu si basescu... lucrurile cred ca au decurs asa basescu a alnasat campania cu mogulii el fiind totusi pe mana cu ei psd ul au crezut ca vantul este cu partidul si l sustine basescu cu vantu i au intins o cursa astuia care apapat momeala iar acum l-au jucat pe geoana in direct la confruntare creed ca tot pe geoana e mai bine sa l votam ca dc nu sigur posta o sa mearga la vantuu...cred ca asta i-a promis basesacu ca sa l atraga de partea lui ..deoarece campania cu hainele secand cu faina si cu uleiul si zaharul tr sa fie sponsorizata de cineva cu bani c avantull la vot pt geoanaaaaaa |
|
9am173994 2 mesaje Membru din: 23/11/2009 |
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 19:37
Da merita . Acum sau nici o data .
Votati bine ca de trait bine traiesc numai uni . |
|
ilie_tudoroiu 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ramnicu Valcea |
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 22:33
Merita,deoarece este dreptul nostru
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 23:08
De la: revolutie2122_yahoo_com, la data 2009-12-05 18:21:10###CLOACA POLITICA IN ROMANIA MIROASE URIT INSUPORTABIL.Ar trebui reluata situatia de la data de 22 Decembrie 1989 ora 22;00 CU INFIINTAREA ESAFODULUI IN PIATA VICTORIEI.###si cum e bre nea revolutie,m-am pregatit degeaba,mi-am dat la nufaru' costumu ' al mai bun,mi-am scrobit camasa,mi-am facut nod dublu la cravata degeaba???
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
9am175033 1 mesaj Membru din: 29/11/2009 |
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 09:54
Mergeti Votati PENTRU CA ESTE Dreptul FIECARUIA DINTRE NOI castigat CU UN PRET prea MARE, ESTE un vot LIBER, votezi Ceea ce crezi ca e BINE PTR.TINE SI TARA.
EU SANT PENTRU T. Bãsescu. |
|
9am140135 1 mesaj Membru din: 22/09/2009 |
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 10:32
DA SI IAR DA
MERITA SA MERGEM LA VOT PTR CA NOI TINERETUL DAR SII TOTI CEI CARE SE SIMT CU ADEVARAT ROMAN TREBUIE SA VOTEZE DACA NU VOTEZI SI NU ITI DAI CU PAREREA CACINE SA FIE VIITORUL PRESEDINTE PTR URMATORII 5 ANI NU AI DREPTUL SA AI PRETENTIII DUPA TERMINAREA ALEGERILOR ASA CA SA MEGEM CUTOTII LA VOT |
|
costelcornea 35 mesaje Membru din: 15/09/2009 Oras: Bacau |
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 23:00
Desteptarea Romaniei !
|
|
9am175482 1 mesaj Membru din: 1/12/2009 |
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 23:08
PSD = DISTRUGEREA ROMANIEI, SI A TOT CEA CE A MAI RAMAS DIN FIINTA UMANA PE TERITORIUL ACESTEI TARISOARE
ASA CA DISTRUGETI PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT |
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 10:51
Traian Basescu si cetateanul din diaspora nu reprezinta majoritatea reala a romanilor. Ce periculosi ati devenit dintr-o data domnilor. Cum se face ca nu ne mira.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
cristianvitu 732 mesaje Membru din: 6/05/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 11:03
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-12-07 10:51:45Traian Basescu si cetateanul din diaspora nu reprezinta majoritatea reala a romanilor. Ce periculosi ati devenit dintr-o data domnilor. Cum se face ca nu ne mira. cand vor inceta astia sa ne prosteasca in fata cu televiziunea lor?!....c*cati bolnavi! toti au surse , toti au pe dracu` sa-i ia si romanul moare de placere privindu-i!!!1/2 dinte romani au votat geoana? sa-i ... p-aia care stau cu deoparte in casa si vor una alta apoi, pentru ca au dreptul! nu pentru ca si-ar fi exprimat vreo optiune!!! Abia astept sa vina ziua -dac-o mai prind sau nu e lipsit de importanta- in care un kil de orez sau un aparat radio ori nenorocitul de pix, breloc sau ce rahat mai e bagat sub nas nu va mai constitui mijloc de determinare a directiei societatii...M-AM SATURAT!
de omnia dubitandum
|
|
dorutu 52 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 12:56
Dau invitatii pe www.lockerz.com cei interesati sa imi lase un mesaj
|
|
canghel 10 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 18:45
Pacat de dreptul la vot pe care zici ca ti l-ai castigat
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 19:56
A meritat sa mergem la vot. Avem constiinta faptului ca am facut tot ce ne-a stat in putinta. Constiinta altora atarna mai greu si tot ei se vor ocupa de restul atat cat le sta in putinta.
All Things Grow With Love
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 18:58
Am fost la vot mi-am facut datoria, acum sper ca am scapat sa mai votam odata turul 3, deci avem un presedinte . Ce urmeaza vom vedea.
GINA
|
|
dinusergiu 18 mesaje Membru din: 27/11/2009 |
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 19:24
Parerea mea e ca se autodistruge si nu peste multa vreme o sa-i vedem pe scenele teatrelor......cred ca acolo ar fi ok.....macar sa ne mai reamintim arar de unde am plecat
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 05:01
Da merita sa mergem. Cind sint? Sau au trecut?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 03:11
Da, mihaita a trecut de-a binelea. Avem si presedinte. Si mai bea o bere doua ca sa scapi de neuronii lenti. Sa-ti ramna numai aia cativa rapizi. M-am amuzat citind teoria asta "savanta" la "Divertisment". Cica ii extermini cu alcool pe neuronii lenti si uite cum de-ti faci mintea sa-ti mearga brici.
Eu din cati alcoolici stiu, am auzit sau am vazut in mod sigur nu le mergea nimic "fast". N-am auzit o tampenie mai mare. Asta a intrecut chiar si tampeniile de ordin politic. Dimpotriva, mintea e din ce in ce mai cleioasa pe timp ce pierzi din neuroni.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 03:20
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-12-17 03:11:55Da, mihaita a trecut de-a binelea. Avem si presedinte. Si mai bea o bere doua ca sa scapi de neuronii lenti. Sa-ti ramna numai aia cativa rapizi. M-am amuzat citind teoria asta "savanta" la "Divertisment". Cica ii extermini cu alcool pe neuronii lenti si uite cum de-ti faci mintea sa-ti mearga brici.Vezi ca nu am spus eu asta. Eu am facut misto.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 18:14
Cand este nevoie de noi merita sa mergem la vot.Acum nu mai e cazul o perioada buna de timp.
GINA
|
|
|
|

Eu din cati alcoolici stiu, am auzit sau am vazut in mod sigur nu le mergea nimic "fast".