Info
x
Credeti ca merita sa mergem la vot?
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 20:17
Deocamdata nu. Vom mai vedea. Pana acum n-am prea votat si cand am votat am facut-o de mila, de sila, de firca, de nevoie, de protesc, ect. Voi siti cum e sa votezi din convingere? Mi-as dori sa pot vota din convingere.
All Things Grow With Love
|
|
BOBITA 638 mesaje Membru din: 8/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 22:08
Merita sa mergeti la vot,sa va impuneti punctul de vedere daca va pasa sa traiti bine in tara voastra.Oricum daca nu mergeti la vot,smecherii se bucura ca-si impart voturile intre ei si in joc sint functiile si banii tarii plus viata voastra de paraplici care injurati pe urma politicienii si presedintele ca va merge rau.Dar inainte de a merge la vot studiati ,informativa despre persoana pe care o votati ,nu votati ca prostii in necunostinta de cauza,ca pe urma injurati degeaba.cEI CARE NU MERG LA VOT SINT NISTE NIMENI CARE NU AU CURAJUL SA-SI EXPUNA PUNCTUL DE VEDERE-NU-SI EXERCITA UN DREPT CONSTITUTIONAL ,
Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
|
|
Ninu 58 mesaje Membru din: 27/04/2009 Oras: Cluj |
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 15:43
Da,ai prfrca dreptate,si cred ca acelasi gand il am si eu,doar ca nu-l puteam exprima.Dar ceea ce ai spus despre clasele politice care au nevoie de votul nostru,da ai dreptate.Si eu procedez ca tine.Bravo!!!
|
|
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 19:16
E grav ca nu am putut sa votez din convingere. Asta e adevarata problema. Pe cine sa votam ca-si tot dau schimb aceleasi otrepe.A mai trecut un mandat si ne-am ales doar cu ape tulburi ca nu se vede prin ea. Abia acum la sfarsit de mandat s-au indentificat niste probleme care ne privesc pe noi oamenii obisnuiti fiindca au vazut ca pana la urma fara noi nu se poate. Vezi cum au supravietuit atatia pensionari din pensii de 200 300 RON in conditi in care toti platim facturi de lux. Vezi diferentele enorme intre minimul si maximul pensiilor. Vezi sistemul de salarizare,, etc. Dupa 20 ani si la sfarsit de mandat ???? Oricum, nu avem de ales, vom vota stabilitatea si CEL MAI MIC RAU. Cam aici s-a ajuns.
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 22:02
Acum 60 ani marele actor Constantin Tanase avea un cuplet la adresa guvernantilor. Din nefericire este la fel de actual si azi si mi-e teama ca va mai fi inca multi ani de aici inainte in Romania. Spun asta cu regret. Chiar imi pasa de Romania si as vrea sa aud de bine pe acolo.
"Ne-am trezit din hibernare Si-am strigat cat am putut: Sus Cutare! Jos Cutare!? Si cu asta ce-am facut? Am dorit, cu mic, cu mare, Si-am luptat, cum am stiut, S-avem noua guvernare? Si cu asta ce-am facut? Ca mai bine sa ne fie, Ne-a crescut salariul brut, Dar traim in saracie? Si cu asta ce-am facut? Ia coruptia amploare, Cum nicicand nu s-a vazut, Scoatem totul la vanzare? Si cu asta ce-am facut? Pentru-a castiga o piine, Multi o iau de la-nceput, Ratacesc prin tari straine? Si cu asta ce-am facut? Traversam ani grei cu crize, Leul iar a decazut, Cresc intruna taxe-accize? Si cu asta ce-am facut? Totul este ca-nainte, De belele n-am trecut, Se trag sforile, se minte? Si cu asta ce-am facut? Se urzesc pe-ascuns vendete, Cum nicicand nu s-a vazut, Tara-i plina de vedete? Si cu asta ce-am facut? Pleaca-ai nostri, vin ai nostri! E sloganul cunoscut; Iarasi am votat ca prostii. Si cu asta ce-am facut?"
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 14:03
Ai o parere deosebita in ceea ce te priveste.Nu crezi ca cam exagerezi un pic pentru ati pune planul in aplicare?Sau crezi ca te baga cineva in seama pentru acest manifest comunist.Pentru ca daca stam sa ne gandim,nu prea sunt diferente intre cele doua culturi:cea comunista si a ta.Nu-ti spun sa-ti fie rusine,dar te rog sa reactionezi mai civilizat.Noi traim intr-o lume deschisa,libera si independenta.
|
|
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 14:48
Domnule Ninu, esti mandru de mizeria in care traiesc majoritatea romanilor ? De viata batranilor care trebuie sa traiasca din 200 / 300 RON pe luna. Cu ce mai raman dupa ce-si platesc facturile? Nici bani de apa si paine. Clasa politica nu a avut suficiente mandate la dispozitie ca macar sa identifice problemele majoritatii oamenilor obisnuiti. Avem dreptul la viata, nimic mai mult. Cat sa mai induram si sa acceptam situatia de fapt atat de nedreapta si cat se mai acceptam neagarea realitatii, dispretul fata de viata semenilor ? Nu e propaganda comunista cand spui ca te-ai saturat sa fii nevoit sa renunti la prioritatile si nevoile tale pentru a da de pomana vecinilor nemancati sau sa sustii rudele in varsta care nu au din ce supravietuii. De ce sa ne batem copiii ca s-au saturat sa manance toate borhoturile inventate ca sa reusim sa supravietuim de la un salariu la altul ? Copilul meu a inceput sa ma urasca cand vede ca dau din casa celor care imi vin la usa si-mi spune ca din cauza asta nu-i cumpar lui ceea ce-si doreste. Il invat sa fie om dar nu mai poate nici el ca se prelungeste l-a infinit situatia.
Eu nu fac politica si nici propaganda dar astept sa-mi spui domnule Ninu pe cine sa votez ca sunt aceeasi de la revolutie incoace, ei ne-u tinut si ne-au adus in halul asta. Mandat dupa mandat. Hai sa facem cum zici ca e mai bine daca ai critici la adresa noastra atunci sigur poti sa propui o solutie. Suntem disperati sa-o auzim. Avem nevoie de oameni cinstiti ! Care sunt si unde sunt ca noi nu-i stim. Iar daca nu exista si e atat de imposibil sa nu furi, FURA DAR MAI FA SI CEVA PENTRU CEI CARE TE ALEG, cat de putin in fiecare mandata si tot n-am fi ajuns aici. Totul se rezuma la lupta pentru ciolan. Gresim ca nu mai vrem sa acceptam asta? De ce vezi in asta o propaganda?
|
|
9am086992 1 mesaj Membru din: 29/06/2009 |
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 21:56
Nu categoric. Ca formã de protest impotriva tuturor celor care cred ca ne conduc.
Presupunem prin absurd cã nu ar merge nimeni la vot. Crezi cã nu ar cãdea dracului aceastã clasã politicã îmbuibatã ºi împuþitã? Crezi cã la zero votanþi ar mai putea ãºtia sã-ºi bage în urne sacii cu voturi gata pregãtite?Oameni buni, gîndiþi-vã, trebuie sã spunem cumva "NU" ºi sã ne audã dobitocii ! |
|
|
|
|
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 02:38
Sa mergem si sa punem stampila pe toti. Vot exprimat dar anulat. Sunt oripilata ca aud la ora asta la tv despre o cota de TVA 22 %. Nu ne ajunge ca suntem ologi, ne mai pun si cocoasa ??? Chiar ca n-o sa se mai vanda nimic. De unde vor incasa TVA-ul ?? In schimb firmele vor deduce si vor avea mai mult de incasat din TVA decat vor colecta de la noi consumatorii finali. Hartogaria si cifrele care se perinda prin firmele de consultanta nu reflecta realitatea si nu le dezleaga nici necuratul daca-l pui sa faca audit. Buuuuunnn !!!! Cine dracu ii consiliaza pe astia sau le tine pistolul la tampla ?? Incepem sa credem ca au nevoie si de consult psihiatric. Au inebunit un popor intreg dar vad ca inebunesc si ei. Credeam ca e vorba doar de lipsa de bun simt dar le lipseste o doaga. Scad salariile, se fac disponibilizari si ei cresc TVA-ul ???? Fac misto de noi ? Mergeti fratilor la vot si puneti stampila pe toti sa nu ne mai voteze ei cum vor. Inegriti buletinul de vot cu stampile, ca asta merita. Daca tot vor sa ne ia dracu, atunci sa ne ia cu tot cu ei.
Cand speri ca orice om binevoitor ca lucrurile se indreapta, mai auzi cate o aberatie la stiri ! TVA 22 %, Mega afaceri, Mega licitatii, autostrazi furate, borduri ciobite,. Land of choice, "cel mai frumos ministru din Europa in bikini," citat dintr-un ghid de turism in engleza distribuit prin localurile din Bucuresti. Cum e posbil ? Sa mai fii bun de ceva, sa mai ai constiinta, sa-ti mai cresti copiii cum se cade !!! De ce in an de criza s-au creeat doua ministere noi ? Asemenea cheltuieli in asemenea momente ? "SA SIFONEZE BANI ". Ne-am saturat de "High life-ul " vostru de Dorobanti. Pentru ei nu conteaza banul, mai ales cel public. Toate astea la TV.
|
|
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 02:41
De la: super_green_frog, la data 2009-07-01 02:38:43Sa mergem si sa punem stampila pe toti. Vot exprimat dar anulat. Sunt oripilata ca aud la ora asta la tv despre o cota de TVA 22 %. Nu ne ajunge ca suntem ologi, ne mai pun si cocoasa ??? Chiar ca n-o sa se mai vanda nimic. De unde vor incasa TVA-ul ?? In schimb firmele vor deduce si vor avea mai mult de incasat din TVA decat vor colecta de la noi consumatorii finali. Hartogaria si cifrele care se perinda prin firmele de consultanta nu reflecta realitatea si nu le dezleaga nici necuratul daca-l pui sa faca audit. Buuuuunnn !!!! Cine dracu ii consiliaza pe astia sau le tine pistolul la tampla ?? Incepem sa credem ca au nevoie si de consult psihiatric. Au inebunit un popor intreg dar vad ca inebunesc si ei. Credeam ca e vorba doar de lipsa de bun simt dar le lipseste o doaga. Scad salariile, se fac disponibilizari si ei cresc TVA-ul ???? Fac misto de noi ? Mergeti fratilor la vot si puneti stampila pe toti sa nu ne mai voteze ei cum vor. Inegriti buletinul de vot cu stampile, ca asta merita. Daca tot vor sa ne ia dracu, atunci sa ne ia cu tot cu ei.roxi,de cand ai baut ceai in loc de cafea,nu mai ai somn noaptea?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 02:43
Nu mai pot, acum il ascult pe Berceanu vorbind despre SALARII DE NABAB. Cica una la 28 de ani cu studii juridice la Titu Maiorescu 414 milioane salariu net. O tanara cinstita. Si asta era cel mai mic salariu. N-au avut timp tot mandatul sa gaseasca aberatiile astea. Acum la spartul targului. Cati oameni au infometat pentru ca ei sa ia salariile astea ? Criminali !
Ma duc sa iau un somnifer ! Noapte buna ! Florin, ma abtin sa "perforez" blesteme.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 02:45
De la: super_green_frog, la data 2009-07-01 02:38:43Sa mergem si sa punem stampila pe toti. Vot exprimat dar anulat. Sunt oripilata ca aud la ora asta la tv despre o cota de TVA 22 %. Nu ne ajunge ca suntem ologi, ne mai pun si cocoasa ??? Chiar ca n-o sa se mai vanda nimic. De unde vor incasa TVA-ul ?? In schimb firmele vor deduce si vor avea mai mult de incasat din TVA decat vor colecta de la noi consumatorii finali. Hartogaria si cifrele care se perinda prin firmele de consultanta nu reflecta realitatea si nu le dezleaga nici necuratul daca-l pui sa faca audit. Buuuuunnn !!!! Cine dracu ii consiliaza pe astia sau le tine pistolul la tampla ?? Incepem sa credem ca au nevoie si de consult psihiatric. Au inebunit un popor intreg dar vad ca inebunesc si ei. Credeam ca e vorba doar de lipsa de bun simt dar le lipseste o doaga. Scad salariile, se fac disponibilizari si ei cresc TVA-ul ???? Fac misto de noi ? Mergeti fratilor la vot si puneti stampila pe toti sa nu ne mai voteze ei cum vor. Inegriti buletinul de vot cu stampile, ca asta merita. Daca tot vor sa ne ia dracu, atunci sa ne ia cu tot cu ei. Asta e o dovada in plus ca o criza in general e provocata de cei care au puterea. Nu e a societatii. Sau cel putin ei o declanseaza. Incipient era in intreaga societatae.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 534 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 07:37
Zilele trecute am citit un articol si m-am luminat. Am inteles unul dintre motivele pentru care romanii se gandesc serios la emigrare, unul dintre motivele pentru care romanii nu mai merg la vot sau pentru care pleaca din tara si spun tuturor ca nu mai vor sa auda de Romania.
De regula, evit sa comentez subiectele politice si pe cele religioase pentru ca am convingerea ca nimeni nu convinge pe nimeni, in schimb se ajunge foarte usor la injurii, nervi si ura. De data asta n-am putut sa ma abtin si am postat. Iata despre ce este vorba: SCRIITORUL DE LA PAGINA 3 Rãzboi între douã Românii www.jurnalul.ro/stire-editorial/razboi-intre-doua-romanii-509853.html Un articol de Tudor Octavian 2/06/2009 România de stat bugetarã ºi România particularilor sunt douã þãri antagonice în stare de armistiþiu care n-or sã facã multã vreme pace. Guvernul, premierul, parlamentarii ºi preºedintele nu vorbesc decât de bugetari ºi de banii care trebuie adunaþi de la privaþi la buget. Fãrã banii pe care statul bugetar îi ia de la particulari România n-ar mai exista. Deºi ºtie cã n-are altã soluþie decât impozitarea particularilor, ºi cã se sinucide, dacã îi impoziteazã criminal, România bugetarã continuã sã-i jefuiascã pe privaþi, sã-i considere vinovaþi, pentru cã nu dau mai mulþi bani statului, sã-i stârneascã pe bugetari contra privaþilor ºi sã nãscoceascã noi taxe, amenzi ºi impozite. România de stat se poartã cu particularii la fel cum s-ar fi purtat ºi statul comunist cu biºniþarii de blugi ºi cafea, dacã ar fi fost obligat de Occident dimpreunã cu Moscova la toleranþã. Eu, particularul, care din 1990 nu am altã legãturã cu statul decât prin Fisc, Tribunal ºi Poliþie, sunt din ce în ce mai indiferent la problemele României de stat. Mã simt biºniþar cu statul la pândã pe urmele mele. Simt cã bugetarii mã duºmãnesc ºi cã, dacã n-ar fi Uniunea Europeanã, totalitarismul românesc cu faþã capitalistã, nu conteazã cã s-a numit þãrãnist, liberal sau social-democrat, m-ar pedepsi pentru îndrãzneala de a nu mai fi sãrac. Statul nu dã oamenilor bani, fiindcã statul nu produce bani. Statul doar îi adunã ºi îi împarte, fãcându-ºi lui parte din ce mai mare la concurenþã cu partea celor care produc banii, particularii. De luni bune, domnul Boc ºi Guvernul lui nu vorbesc decât de buget ºi de salariile bugetarilor. Nici un cuvânt despre problemele privaþilor. Criza însã e a privaþilor, nu a bugetarilor. Statul bugetar n-are cum sã fie atins de criza mondialã, pentru cã nu produce nimic decât o administraþie lãbãrþatã ºi hulpavã, plãtitã la vârf ca una perfectã. Particularii mor, dar cel care se vaitã e statul bugetar. Un ºef de-al meu de odinioarã mi-a spus cã el de fapt mi-a fost un ºef bun, pentru cã avea toatã puterea sã-mi facã orice rãu ar fi vrut, dar nu mi-a fãcut nici unul. Aºa e ºi statul bugetar: ar putea sã ne facã ºi ultimul mare rãu, nouã, particularilor, naþionalizându-ne, dar e bun, adicã european, ºi ne îngãduie sã fim încã liberi, doar ca sã ne putem exercita dreptul democratic de a ne plãti impozitele din ce în ce mai nedemocratice. Sondajele ar fi mult mai credibile, dacã în loc sã lucreze cu întrebãri fãrã obiect cum ar fi încrederea în Bisericã ºi Armatã, ar contabiliza sentimentele particularilor faþã de politica statului român cu particularii. Existã ºi cãpuºe mari, mult mai mari decât cele pe care le cunoaºtem. Cãpuºe mari cât gândacii. Pentru mine, particularul, statul bugetar falit e în mometul de faþã o cãpuºã mare cât un rinocer nemâncat ºi iritat. Felicitari autorului. A pus punctul pe " i " Cred ca aceasta atitudine a statului roman fata de cetatenii sai a condus la apatia politica din ultimii ani si lehamitea care ne-a apucat pe toti vis-a-vis de vot. |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 08:01
despre asta discutam aseara cu sotul meu,uitindu-ne la "scuzele" invocate ca nu pot taia salariile si pensiile nesimtite : ca,vezi Doamne,sunt un bun cistigat si de le tai,risti sa fi dat in judecata si sa platesti si daune ,ulterior ! asta-i culmea : pai daca eu ,statul bugetar, sunt in criza financiara ,nu incep- macar ptr.un timp limitat- sa reduc de acolo de unde-i virful de consum cel mai mare ,invocind NECESITATEA acestei masuri ? la vremuri de exceptie,masuri de exceptie !
|
|
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 14:04
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-01 02:41:59De la: super_green_frog, la data 2009-07-01 02:38:43Sa mergem si sa punem stampila pe toti. Vot exprimat dar anulat. Sunt oripilata ca aud la ora asta la tv despre o cota de TVA 22 %. Nu ne ajunge ca suntem ologi, ne mai pun si cocoasa ??? Chiar ca n-o sa se mai vanda nimic. De unde vor incasa TVA-ul ?? In schimb firmele vor deduce si vor avea mai mult de incasat din TVA decat vor colecta de la noi consumatorii finali. Hartogaria si cifrele care se perinda prin firmele de consultanta nu reflecta realitatea si nu le dezleaga nici necuratul daca-l pui sa faca audit. Buuuuunnn !!!! Cine dracu ii consiliaza pe astia sau le tine pistolul la tampla ?? Incepem sa credem ca au nevoie si de consult psihiatric. Au inebunit un popor intreg dar vad ca inebunesc si ei. Credeam ca e vorba doar de lipsa de bun simt dar le lipseste o doaga. Scad salariile, se fac disponibilizari si ei cresc TVA-ul ???? Fac misto de noi ? Mergeti fratilor la vot si puneti stampila pe toti sa nu ne mai voteze ei cum vor. Inegriti buletinul de vot cu stampile, ca asta merita. Daca tot vor sa ne ia dracu, atunci sa ne ia cu tot cu ei.roxi,de cand ai baut ceai in loc de cafea,nu mai ai somn noaptea? Florin, am reusit sa adorm azi noapte dupa ce am inchis televizorul. Seara o sa evit sa-i mai dau drumul. Astazi a iesit domnul Boc si a dezmintit zvonurile cu privire cresterea la cotei de TVA 22 %. Una peste alta, a avut o apartitie decenta avand in vedere tensiunile din mediul politic si nu numai. Deocamdata se tine tare, cat o mai putea. Mi-a placut de el azi si n-as vrea sa fiu in locul lui. Eram ingrijorata fiindca in general zvonurile se implinesc mai devreme sau mai tarziu. Moma-Simona, multumim pentru solidaritatea arata desi tie putin ti-ar putea pasa. Nu mi-am dorit sa emigrez nici pe vremea lui Ceasusescu si nici dupa, sunfar de un nationalism organic si firesc. Mostenesc probabil o gena de la unul din bunici care a fost legionar, mai mult in sinea lui sau cum o fi fost. Eu stiu doar ca era felcerul satului si odata s-a intmplat sa moseasca o femeie pe camp. I-a legat buricul copilului cu o ata rupta din camasa lui verde si a zis cu satisfactie: "Asta s-a nascut un adevarat roman !". Nu cred ca a participat la alte actiuni periculoase fiindca avea vreo 11 copii de crescut pe atunci, nu stiu cati i-au ramas ca nu am facut socoteala. Ne-am instrainat de rudele din partea tatalui si nici pe el nu l-am vazut de peste 15 ani. Hai ca am dat in altele, una peste alta vreau sa-ti spun ca in ultimele luni m-am deznadajduit si am inceput sa-mi doresc sa traiesc in alta parte, in cel mai indepartat colt de lume. Oricum pana spre toamna ne lamurim noi daca mai avem vreo sansa sau nu pe aici. Oricum in felul asta, tara asta n-o sa mai fie a romanilor in timp. Inca speranta !
|
|
costindogaru 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 16:04
toti politicienii sunt fiii celor ce au condus in toate regimurile,la ce sa te astepti?
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 16:12
De la: mona_simona2002, la data 2009-07-01 07:37:46Zilele trecute am citit un articol si m-am luminat. Am inteles unul dintre motivele pentru care romanii se gandesc serios la emigrare, unul dintre motivele pentru care romanii nu mai merg la vot sau pentru care pleaca din tara si spun tuturor ca nu mai vor sa auda de Romania.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 534 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 18:32
De la: gabigabi, la data 2009-07-01 08:01:53 despre asta discutam aseara cu sotul meu,uitindu-ne la "scuzele" invocate ca nu pot taia salariile si pensiile nesimtite : ca,vezi Doamne,sunt un bun cistigat si de le tai,risti sa fi dat in judecata si sa platesti si daune ,ulterior ! asta-i culmea : pai daca eu ,statul bugetar, sunt in criza financiara ,nu incep- macar ptr.un timp limitat- sa reduc de acolo de unde-i virful de consum cel mai mare ,invocind NECESITATEA acestei masuri ? la vremuri de exceptie,masuri de exceptie ! Da, imi imaginez... Te uiti la TV si te apuca greata. Ce auzi pare a fi decupat din La Fontaine: "noi vrem egalitate dar nu pentru catei" |
|
BOBITA 638 mesaje Membru din: 8/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 14:53
SIGUR CA MERITA ,DAR SA-L VOTATI PE TATA
Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
|
|
doinita67 96 mesaje Membru din: 15/11/2008 Oras: Calarasi |
Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 15:08
La vot? pentru binele cui? mi-am facut datoria la fiecare 4 ani dar nu vreau sa ma injure si copii la cite palme mi-am dat fiindca salariile au luat-o in jos,lor nu le pasa .S-au folosit de noi dar nu mai merge asa,nu mai departe ca sa vedeti pina unde merge nesimtirea si nepasarea doamna de la turism care a aruncat un pumn de bani in buzunarul nu stiu cui si chipurile nu ii pasa.Asta este nesimtire porcina pe care o au toti cei care au cersit voturi apoi au uitat de noi si mai putin de ei.
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 16:16
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 16:22
m
|
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 06:59
999
|
|
Ic3 922 mesaje Membru din: 29/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 08:38
Interesant topic.....
Si drept raspuns la intrebare... Nu merita sa votam..Nu are rost sa votam..Sa dam gir politrucilor sa ne fure in continuare..Sa dea legi si paralegi... O sa ma intrebati ce e de facut...! Ar trebui data o lege De catre cine?.. ?Care sa prevada dizolvarea actualului guvern.Si instaurarea unuia absolut nou... Nu stiu sincer ce ar iesi din asta..Dar..In fine.. Eu unul nu am votat...si nu am sa votez niciodata...Atata timp cat cei carora trebuie sa le dau votul sunt asa cum sunt..Adica niste mincinosi notorii...Niste lipitori care isi duc existenta pe spatele fraierilor din tara asta.. Ma simt cu inima impacata...Buletinul meu de identitate e curat...
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 08:57
999
|
|
kuhn 20 mesaje Membru din: 28/05/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 14:46
La noi exista dreptul de a vota. In alte tari (adevarat, cam putine) votul este obligatoriu.
Eu as zice sa profitam de acest drept, sa mergem la vot, sa ne exprimam optiunea. De ce ? Pentru ca: - la prezenta scazuta, castiga cei care au un electorat disciplinat, care vine la vot. Asa unele partide se aleg cu un procent mare, cu toate ca au un electotrat redus ca numar. De obicei astea sunt partide mai putin simpatizate de majotitatea populatiei. - daca avem o preferinta electorala, sa ne-o exprimam. Fiecare vot conteaza. Nu este valabila zicala: ce mai conteaza un vot ? Deoarece 1 + 1 + 1 +... n = n voturi, se aduna si poate schimba finalul. Deci, sa mergem cu totii la vot !!! Poate se mai schimba ceva in bine A. K. |
|
last_but_one 70 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Suceava |
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 20:30
De la: kuhn, la data 2009-07-10 14:46:40La noi exista dreptul de a vota. In alte tari (adevarat, cam putine) votul este obligatoriu. Adevarat, doar ca nu stii daca se fura sau nu voturile, ce metode de furat au... daca ies in avantaj/dezavantaj "marlanii", votand. Si pana la urma... daca mergi la vot, ai pe cine alege? Eu unul merg la vot, dar ii votez pe toti (sa nu se supere vreun partid pe mine)... merg macar sa le consum hartia si tusul, ca tot din banii nostri sunt cumparate. (Partea cu votatul tuturor nu e gluma )
|
|
Fosta membra 9am.ro 1086 mesaje Membru din: 7/07/2009 |
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 22:24
mergem la vot, dar pe cine votam?
oricum ies tot cei care vor ei ... si daca ar fi votul obligatoriu prin lege , exista "optiunea" de a vota aiurea sa se anuleze... ... asa ca tot aia ar fi
|
|
Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 17:10
Curajul cu care ne indemni sa ne pedepsim denota un caracter aparte.Daca era pe vremea impuscatuli ziceam ca era oarecum normal.Dar si acuma?De ce trebuie neaparat sa mergem la vot?Sa alegem pe cine?Se pare ca oricare care ajunge acolo vrea sa se imbogateasca ,iar noi nu facem altceva decat sa-i ajutam.Primim ceva in schimb?Da,o mare deziluzie.Eu unul nu mai stiu in cine sa ma incred.Cam toti s-au dat peste cap.Nu ma intereseaza daca au fost nevoiti sau nu,dar de noi au uitat.Si-atunci eu de ce sa ma chinui sa-i aleg?Oricum se aleg ei uintre ei.Deci.....
|
|
Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 17:18
Maestre,ma simt onorat ca m-ai bagat in seama.macr dumneata,ca astia de la guvernareee....Dom'le eu nu mai merg la vot deoarece am constatat ca cu oricine votezi ,ei tot acolo ajung{mai repede sau mai tarziu}si-si vad de interesele lor.De-ale noastreeee....Cine a mai vazut asa ceva?Sa alegi un om ca sa te persecute?E un abuz de simturi.Adevarul e ca eu m-am vindecat de aceste alegeri,care nu fac altceva decat sa schimbe la termen pe cei care vor sa se mai....In rest nu fac nimic.E mereu un razboi inter ei.Despre noi...cine sa se intereseze?Si-apoi ,azi daca s-ar respecta Constitutia,cred ca acestian-ar avea dreptul sa guverneze daca oamenii nu vor sa mearga la vot.Procentajul{nu-l cunosc}nu cred ca e realizat,dar de ales se aleg mereu cei ce vor sa fie acolo.Deci....
|
|
|
|

De catre cine?..
?
)
... asa ca tot aia ar fi