Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 15:34
De la: 9am7321, la data 2009-05-02 13:21:42magda OBLIGATORIU!!!!!!!!!!!!! sintem cetateni romani,cu drept de vot pe care trebuie sa ni-l exercitam!!!!!!!!!!!!!!!!!! cu cine..........e la latitudinea fiecaruia! dar trebuie s-o facem si nu neaparat din spirit civic, ci pentruca doar asa putem schimba ceva!!!!!!!!!!!! si eu consider ca aceasta schimbare trebuie sa fie capitala!!!!!!!!!!!!!! sa facem precum americanii , sa taiem raul de la radacina!!!!!!!!! sa se termine odata cu tranzitia,cu hotia, cu degringolada, cu discutiile sterpe, cu promisiunile desarte si cu.........................sint atit de multe!!!!!!!!!!! vrem stabilitate, recunostinta pentru om si eforturile lui, vrem macar pentru copiii nostri un trai decent!!!!!!!!!!!!!!!! si cum? VOTIND!!!!!!!!!!!!!!!! care si cu cine vrea !!!!!! numai sa scapam de vechea garda!!!!!!! cred ca e timpul tineretii sa-si spuna cu adevarat cuvintul!!!!!!!
"!!!!!!!!!!!! si eu consider ca aceasta schimbare trebuie sa fie capitala!!!!!!!!!!!!!!"
.....din pacate, schimbarile "capitale"..nu se produc prin vot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 15:43
Partidul Unitar al Leului de Aur- acesta este viitorul tarii,votati P.U.L.A.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 15:48
Partidul Unic al Lenii si Anarhiei- O NOUA SANSA, VOTATI P.U.L.A. PT.O ROMANIE MAI FERTILA
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 15:50
partide, partide…
voi ati vazut ca toti au partidul cutare, numai tiganii au partida romilor?
decit un partid mai bine o partida.
ma mai gindesc si revin…
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 15:53
Sã înþeleg cã merge ºi Partidul Unit al Liberalilor Agrarieni?Pt, fertilizarea pamanturilor agricole si impulsionarea agriculturii,votati P.U.L.A. , singurul partid care va poate baga in....Europa,cu adevarat!
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 15:56
partidul PNMN.
( Prostii Nu Mor Niciodata)
liliana_b2007
6 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 18:21
Deci, fiecare dintre noi trebuie sa se prezinte la vot si sa-si exprime direct, secret si liber votul .
TREBUIE SA MERGEM LA VOT pentru a ne exprima votul .
NUMAI CARE SE PREZINTA LA VOT AU DREPTUL SA CEARA SA LE FIE RESPECTATE SI CELELALTE DREPTURI .
awex_22
1 mesaj
Oras: Timisoara
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 19:02
NU.Nu trebuie sa mai mergem la vot.In ziua de azi nu cel care merge la vot este inteligent si nu cati au fost la vot e important ci cati nu au fost la vot si de ce nu au fost la vot e important.Fratilor mergeti la vot, dar sa mergeti atunci cand aveti cu cine vota nu numai asa sa fiti si voi la numar si dupa aceea sa va intrebati de ce domnii sau doamnele votate de voi nu fac nimika pentru dumneavoastra.AM UN MESAJ FOARTE IMPORTANT DE DAT PENTRU TOTI MAJORII CARE AU DREPT LA VOT DIN SARACA NOASTRA TARA ROMANIA.AM PRIETENI IN TOATE TARILE EUROPEI,SE APROPIE ALEGERILE PENTRU PARLAMENTUL EUROPEAN: NU MERGETI LA VOT, DOAR ASA VA PUTETI FACE AUZITI DE CEI CE ACUM NU PREA VA BAGA IN SEAMA PROBLEMELE DE ZI CU ZI SI CARE IN VIITORUL APROPIAT VOR AVEA NEVOIE DE VOI.MULTI DIN TARI PRECUM AUSTRIA;FRANTA;GERMANIA;ITALIA;GRECIA ETC. NU SE VOR PREZENTA LA VOTUL PENTRU EUROPARLAMENTARE SI DE CE? PENTRU CA S-AU SATURAT CA SI NOI ROMANII SA NE SPUNEM PROBLEMELE SI NIMANUI SA NU-I PESE. ASA CA MAI GANDITI-VA BINE DACA FACETI BINE SA LE DATI VOTUL SAU NU. DE VOI DEPINDE TOTUL. DACA NU A-TI AVUT NICI O PUTERE SA FACETI CEVA ACUM E MOMENTUL.
Fosta membra 9am.ro
810 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 22:46
De la: cifra66, la data 2008-11-06 22:20:41 MERGETI LA VOT ! NUMAI VOTIND VA DATI SEAMA CIT DE DESTEPTI SAU PROSTI SINTETI,INDURIND CEI 4 ANI CU ASUPRIREA CELUI CARE LA-TI VOTAT.aSTFEL SE FORMEAZA INTUITIA SI CONSTIINTA Spusele mele va obliga la meditatie
simpaticuta cifra 66!
Fosta membra 9am.ro
810 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 23:07
Sa presupunem ca mergem...dar vorba cetateanului turmentat:"Domnule eu cu cine votez?!"
....Si la ce o fi folosit revolutia ?!
... vad ca acum incep sa faca fel si fel de aliante...de pana la urma o sa se uneasca intr-un singur partid!
apropo de partidul ala al LENESILOR....de mai sus!
Fosta membra 9am.ro
115 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 00:16
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-05-02 15:48:21Partidul Unic al Lenii si Anarhiei- O NOUA SANSA, VOTATI P.U.L.A. PT.O ROMANIE MAI FERTILA
.......FRATE ! ESTI ''TRAZNIT'' RAU DE TOT...VEZI CA MAI SUNT SI DAME PE AICEA POATE SI MINORI
Fosta membra 9am.ro
810 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 00:24
De la: Terente27, la data 2009-05-04 00:16:26
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-05-02 15:48:21Partidul Unic al Lenii si Anarhiei- O NOUA SANSA, VOTATI P.U.L.A. PT.O ROMANIE MAI FERTILA
.......FRATE ! ESTI ''TRAZNIT'' RAU DE TOT...VEZI CA MAI SUNT SI DAME PE AICEA POATE SI MINORI
Cam rusinos mai sunteti !....si pentru un DOMN care umbla DEZBRACAT!
Fosta membra 9am.ro
810 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 00:26
De la: Terente27, la data 2009-05-04 00:16:26
desi pe undeva ,cam ai dreptate,totusi!
9am040800
19 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 12:07
Ar trebui sã conºtientizãm cu toþii faptul cã participarea la vot este nu numai o datorie cetãîeneascã ci o expresie a democraþiei. Indiferenþa nu ajutã la nimic. ci, din contrã, dãuneazã grav sãnãtãþii structurilor statului de drept. Nu este indiferent cine ne reprezintã. Odatã ºi odatã, sita va cerne neghina epocii de tristã amintire care îºi gãseºte loc sã iasã la suprafaþã, iatã, dupã douã decenii. Aºadar, de noi cei mulþi depinde dacã vom schimba ceva sau nu.
Matei Dumitru, Vãºad
9am066437
2 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 07:12
da de ce sa mai merg la vot ,sa aleg alta sleahta de hoti?viperele astea nustiu decat sasi umple conturile si sa traiasca ei bine,de ceilalti care iau votat ai doare an cot.nu vedeti cata saracie en tara asta?cati someri?
florescu_vasile2001_2
326 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 18:28
Nu.Nu ma mai duc la vot.Indiferent cu cine as vota,rezultatul este acelas...Altcineva conduce" lumea".A venit randul nostru sa ne numim "tara democrata".Ma intorc cu spatele si-mi vad de treburi cat pot.Pe lumea asta au ramas peisaje ale naturii date de Dumnezeu,carti interesante,copii,animale de casa,animale salbatice,....Ca-i votez sau nu tot" aia" este...
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 06:57
999
ioanvirgilsavu
143 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 14:48
da draga !sa inteleg ca tu daca esti pe o insula numai cu copilul tau si tatal tau o faci numai cu unl sau cu amandoi?sau mai usor:daca ti e sete ce bei:otrava de scorpion sau de cobra?daca esti femeie ce sot iti alegi:timpit sau idiot?asa e si cu alesul conducatorilor daca nu te ai prins!
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 14:52
De la: ioanvirgilsavu, la data 2009-06-04 14:48:52da draga !sa inteleg ca tu daca esti pe o insula numai cu copilul tau si tatal tau o faci numai cu unl sau cu amandoi?sau mai usor:daca ti e sete ce bei:otrava de scorpion sau de cobra?daca esti femeie ce sot iti alegi:timpit sau idiot?asa e si cu alesul conducatorilor daca nu te ai prins!
nene ionicavirgil si savu,isus spune la un anumit moment al vietii sale inventate de altii ca daca crezi cu adevarat in el poti bea linistit otrava de orice fel si in orice cantitate ca sigur nu vei muri,asa ca spor la betie,vorbim dupa!
9am023185
198 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 15:03
De la: florescu_vasile2001_2, la data 2009-06-03 18:28:50 Nu.Nu ma mai duc la vot.Indiferent cu cine as vota,rezultatul este acelas...Altcineva conduce" lumea".A venit randul nostru sa ne numim "tara democrata".Ma intorc cu spatele si-mi vad de treburi cat pot.Pe lumea asta au ramas peisaje ale naturii date de Dumnezeu,carti interesante,copii,animale de casa,animale salbatice,....Ca-i votez sau nu tot" aia" este...
O mica corectie; "ca-i votam pe pe unii sau pe altii, e tot un drac"... Dar daca nu ne prezentam la vot, oferim hotilor (indiferent din ce partid) posibilitatea de a folosi formularul nostru in interesul lor. Solutia cea mai buna este anularea votului de catre fiecare cetatean, prin stampilare multipla, sau, si mai clar pentru hotii care se perinda la guvernare, sa si scriem cu pix; "Nu votez cipul ! Nu votez dicatura !" Daca toti romanii ar proceda asa, guvernantii ar fi obligati sa anuleze alegerile, caci s-ar vedea clar opinia comuna tuturor romanilor, ca toti sunt o apa si-un pamant, ca nu ni se ofera nici o varianta mai buna. Poate astfel s-ar deschide cale libera unor tineri politicieni, nepatati, dornici de a face ceva pentru aceasta tara, pentru acest popor. Altfel, va avea grija guvernul din umbra, ce manipuleaza intregul mapamond, sa ne blagosloveasca cu unul ales de ei, care sa-i aduca un pas mai aproape de infaptuirea planului lor diabolic. Suntem in al 12-lea ceas, dar oamenii, de pe intreaga planeta, dorm parca somnul de veci. E drept ca lanturile lor sunt subtile, sclavia este moderna, cu aspect de binefacere, dar cand vor deschide in sfarsit ochii, va fi cam tarziu. Spun totusi... s-auzim si de bine !
moa_gabor
10 mesaje
Oras: Tg Mures
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 15:58
De acord cu tine,... eu nam mai fost la vot de cand sa votat Base' presedinte,....singurul motiv e ca nam avut pe cine,..si observ ca pana la urma toti sunt lafel,... parerea mea vocea noastra se va face auzita numai daca nu sar merge deloc la vot,...a
florescu_vasile2001_2
326 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 18:46
Propunerea de refuza .la nivel national,votarea arfi o ideie buna daca s-ar face...Dar...Daca avem mari probleme nationale de vreo 500-700 de ani este ca acest popor este f. imprastiat,are un sange amestecat,ideia de natiune inca nu s-a intarit pt.ca au intervenit alte amestecuri-din care unul ...-In concluzie :nu suntem o natiune constienta de interesul major...Amestecatura de interese particulare da acest rezultat de astazi , cam de totdeauna...Ce ar fi de facut?Acesta este alt subiect.Deocamdata noi,intre noi ne jignim exprimandu-ne pareri subrede.Care sunt acele pareri?Multi vor spune ca tocmai ale mele...Degeaba as raspunde...Ce parere aveti?
9am27523
1 mesaj
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 07:44
daca
nu mergi nu potzi avea pretentzii ,sa-i injuri sau cine stie ce ,dar daca mergi se schimba situatzia.cineva zice a/ce au facut astia da dar ai votatnuatunci mucless
mmoldoveanu
5 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 11:29
Iar am vazut o astfel de ineptie. Si mai este si jignitoare la adresa oamenilor de bun-simt. Dar probabil ca persoana respectiva are o MIZA mare. Si atunci a scris ceea ce a scris.
Cum sa nu mergi la vot? Dar sa latri pe aici? Vorbele sale pe aici ce putere au? Mai mare decat votul?
Deocamdata este singura cale de ati transmite opinia.
Viata nu este in ALB si NEGRU. Atatea infantilisme citesc legate de acest nonVOT!
Suna cam asa "EU NU MA MAI JOC"!
Ei si?
Daca nu votezi, nu contezi DELOC!
Daca VOTEZI poate influentezi cu ceva.
Si ma intreb: aceste "persoane" cu nonVOT au habar ce este democratia? Sau democratia ar insemna ca TOTUL sa fie dupa voia lor?
Suntem atat de deosebiti, buni si rai! Dar SUNTEM!
Chiar daca intro singura fraza PAREM la fel, atunci cand trecem la amanunte suntem atat de deosebiti!
Si ce sa facem?
Oare de ce EU am dreptate si tu esti prost (parca asa se exprima nonVOTANTUL)?
Intro lume IDEALA probabil ar vota si el! Dar acolo votul sau ar fi INUTIL!
Asa ca:
1. Cugetati
2. Decideti
3.Priviti in oglinda
4 Trageti aer in piept
La VOT
mmoldoveanu
5 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 11:31
De la: moa_gabor, la data 2009-06-04 15:58:07De acord cu tine,... eu nam mai fost la vot de cand sa votat Base' presedinte,....singurul motiv e ca nam avut pe cine,..si observ ca pana la urma toti sunt lafel,... parerea mea vocea noastra se va face auzita numai daca nu sar merge deloc la vot,...a
Oglinda ai?
Modestule!
Dorulet
7896 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 11:32
De la: mmoldoveanu, la data 2009-06-06 11:29:21Iar am vazut o astfel de ineptie. Si mai este si jignitoare la adresa oamenilor de bun-simt. Dar probabil ca persoana respectiva are o MIZA mare. Si atunci a scris ceea ce a scris.
Cum sa nu mergi la vot? Dar sa latri pe aici? Vorbele sale pe aici ce putere au? Mai mare decat votul?
Deocamdata este singura cale de ati transmite opinia.
Viata nu este in ALB si NEGRU. Atatea infantilisme citesc legate de acest nonVOT!
Suna cam asa "EU NU MA MAI JOC"!
Ei si?
Daca nu votezi, nu contezi DELOC!
Daca VOTEZI poate influentezi cu ceva.
Si ma intreb: aceste "persoane" cu nonVOT au habar ce este democratia? Sau democratia ar insemna ca TOTUL sa fie dupa voia lor?
Suntem atat de deosebiti, buni si rai! Dar SUNTEM!
Chiar daca intro singura fraza PAREM la fel, atunci cand trecem la amanunte suntem atat de deosebiti!
Si ce sa facem?
Oare de ce EU am dreptate si tu esti prost (parca asa se exprima nonVOTANTUL)?
Intro lume IDEALA probabil ar vota si el! Dar acolo votul sau ar fi INUTIL!
Asa ca:
1. Cugetati
2. Decideti
3.Priviti in oglinda
4 Trageti aer in piept
La VOT
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro
5 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 11:33
De la: liliana_b2007, la data 2009-05-02 18:21:45Deci, fiecare dintre noi trebuie sa se prezinte la vot si sa-si exprime direct, secret si liber votul .
NUMAI CARE SE PREZINTA LA VOT AU DREPTUL SA CEARA SA LE FIE RESPECTATE SI CELELALTE DREPTURI .
Incepand cu 1990 eu mi-am exprimat optiunea la toate scrutinurile si alegerile fie ele locale,parlamentare sau prezidentiale sperand ca prin votul meu sa contribui la bunul mers al societatii romanesti.
Asta pana acum cam 1 an de zile,cand mi s-a facut lehaminte si scarba de ce se intampla in Romania.
In ultimii 20 de ani au fost alesi reprezentanti cam din toate partidele politice,de stanga,dreapta,centru si toate combinatiile si permutarile posibile intre polii si extremele vietii politice.
Politicienii de azi nu sunt fundamental diferiti de cei dinainte de 89,ca si aceia promit multe si nu fac mai nimic,ca si aceia mint cu nerusinare in presa,ca si aceia isi vad doar de interesul personal.
Oare cat de prosti sunt romanii ca sa creada inca,dupa atatia zeci de ani,toate promisiunile desarte si minciunile gogonate ale politicienilor?!
In concluzie,eu nu voi participa nici la aceste alegeri europarlamentare,pt ca eu consider ca niciunul din cei care candideaza nu merita sa fie acolo,niciunul nu e mai bun decat celalalt,toti sunt niste escroci mincinosi si parveniti,care acum vor sa mai "suga" si din banii europeni dupa ce au furat ca-n codru in Romania.
Si-i sfatuiesc si pe altii sa nu meraga nici ei la vot,sa nu gireze in niciun fel clasa poilitica romaneasca,poate ca absenteismul majoritar va fi un semnal pt Europa ca Romania se afla intr-o situatie economica,politica,sociala si culturala dezastruoasa din cauza acestor nesimtiti care acum au nerusinarea sa ne ceara sa-i trimitem sa ne reprezinte interesele in Europa.
mmoldoveanu
5 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 11:39
De la: 9am066437, la data 2009-06-03 07:12:32da de ce sa mai merg la vot ,sa aleg alta sleahta de hoti?viperele astea nustiu decat sasi umple conturile si sa traiasca ei bine,de ceilalti care iau votat ai doare an cot.nu vedeti cata saracie en tara asta?cati someri?
Pai "viperele alea" sunt si printre "noi", aia care nu conducem!
Sau crezi ca pe strada, la piata, in padure, vecinii tai sunt un fel de sfintii?
In oglinda te-ai uitat?
Inainte de a "injura", si de a te ajeza infund si de a bate din picior, intreaba-te: Nu cumva ai vrea sa fii in locul lor?
Te priveste daca nu vrei sa mergi la vot, dar de ce ma INDEMNI pe mine? Cumva ai niste interese?
Someri?
Vorba asta cu "cei mari care fura" am auzit-o de cate ori am vazut unul mai mic furand (mai putin desogur, dupa posibilitati) ca scuza!
Priveste viata cinstit si nu te mai ascunde dupa prostia altora!
mmoldoveanu
5 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 11:45
De la: adiseciko, la data 2009-06-06 11:33:15
De la: liliana_b2007, la data 2009-05-02 18:21:45Deci, fiecare dintre noi trebuie sa se prezinte la vot si sa-si exprime direct, secret si liber votul .
Incepand cu 1990 eu mi-am exprimat optiunea la toate scrutinurile si alegerile fie ele locale,parlamentare sau prezidentiale sperand ca prin votul meu sa contribui la bunul mers al societatii romanesti.
Asta pana acum cam 1 an de zile,cand mi s-a facut lehaminte si scarba de ce se intampla in Romania.
In ultimii 20 de ani au fost alesi reprezentanti cam din toate partidele politice,de stanga,dreapta,centru si toate combinatiile si permutarile posibile intre polii si extremele vietii politice.
Politicienii de azi nu sunt fundamental diferiti de cei dinainte de 89,ca si aceia promit multe si nu fac mai nimic,ca si aceia mint cu nerusinare in presa,ca si aceia isi vad doar de interesul personal.
Oare cat de prosti sunt romanii ca sa creada inca,dupa atatia zeci de ani,toate promisiunile desarte si minciunile gogonate ale politicienilor?!
In concluzie,eu nu voi participa nici la aceste alegeri europarlamentare,pt ca eu consider ca niciunul din cei care candideaza nu merita sa fie acolo,niciunul nu e mai bun decat celalalt,toti sunt niste escroci mincinosi si parveniti,care acum vor sa mai "suga" si din banii europeni dupa ce au furat ca-n codru in Romania..
De ce te crezi mai bun? Iar daca esti, nu sta si te plange! Convinge-ma pe mine si pe altii!
[quote] Si-i sfatuiesc si pe altii sa nu meraga nici ei la vot[/quote] [b].Cu ce drept, inteleptule?[/b][quote],sa nu gireze in niciun fel clasa poilitica romaneasca,poate ca absenteismul majoritar va fi un semnal pt Europa ca Romania se afla intr-o situatie economica,politica,sociala si culturala dezastruoasa din cauza acestor nesimtiti care acum au nerusinarea sa ne ceara sa-i trimitem sa ne reprezinte interesele in Europa.[/quote]
Ninu
58 mesaje
Oras: Cluj
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 11:58
Ai dreptate.Credinta mea e de aceeasi natura.Ori de cate ori am mers cu speranta la vot am fost dezamagit ulterior,si da ,ai dreptate:pe astia ii intereseaza doar veniturile si mirosul de parlamentar sau mai stiu eu ce,care-l au dupa ei.Nu cred ca meriota sa iesim din casa numai ca sa ne facem de ras.Problemele noastre sunt ale noastre ,iar lauda lor in rezolvatrea acestor probleme e o ciudatenie