Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 16:50
De la: 9am035009, la data 2009-10-27 15:44:02De la: 9am035009, la data 2009-10-27 15:42:55De la: vaneamarin, la data 2009-10-27 14:16:09De la: 9am056627, la data 2009-10-27 12:54:54Traian Basescu: Contracandidatul meu este Ion Iliescu, nu Mircea Geoana: IAR AI APARUT TU ,MAI RAIE ROSIE !!!!!!!!! ESTI FERICIT IN DRAGOSTE ? CRED CA NU...........NU AI PRINS PE NIMENI AZI SA TE SATISFACA ? NICI BILUTE NU MAI AI ? INCEARCA ASA CUM TI-AM MAI SPUS NOVOCAINA CU CIANURA !!!!!!!! O SA TE SIMTI EXCELENT !!!!!!!!!!!!!!!ASA BANUIESC ..........................INCEARCA SI TU POATE O SA FII INCANTAT,BANI PT. VATA IN NAS O SA-TI DAU EU !!!!!!!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 17:10
De la: 9am056627, la data 2009-10-27 16:44:24 majuscula mai,ai pus pct.pe I : ORACOLUL iti poate da un sfat bun; iti poate prezice viitorul .... in schimb, Aplaudacii care sunteti voi,nu sunteti decit o continuare e epocii " labelepoc" a lui Ceausescu : aveti aceeasi dorinta umila de a va pune la dispozitia unui Sef si cu cit e la mai al cu atit supusenia voastra e mai mare !
|
|
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 17:42
De la: gabigabi, la data 2009-10-27 17:10:48De la: 9am056627, la data 2009-10-27 16:44:24 Si coana leana sefa lui matale scria mai corect.......dar ce sa faci ???????aplaudac ????? ce inseamna ? asa va spune jeoana si voi credeti ca e ceva de dulce ? Mamaie dute la culcare vezi de mosu matale daca mai ai vazi de caine de pisica,vezi dar ce vb. eu ? cine sa se aciueze pe la casa lui matale.........asa ca bunicuto ,DE CE AI DINTII ASA DE MARI ???
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 17:43
Domnul basescu are destul de multe probleme dar cea mai mare ar trebui sa fie orientarea politicului spre prosperitatea statului pe care il conduce nu polite de platit celorlalti politicieni .De la iliescu incoace nimeni nu sa gindit sa faca din lupta politica o lupta a adevarului pentru progresul comunitati .Ne toarna mereu prostii de adormit copiii si noi marsam fara sa vedem directia normala / Este momentu sa terminam cu incrincenarile politicianiste / Vocle noastre trebuiesc auzite si respectate numai asa vom cistiga respectul celorlalti/
|
|
niagara 211 mesaje Membru din: 26/10/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 17:53
De la: 9am104796, la data 2009-10-27 17:43:03 Domnul basescu are destul de multe probleme dar cea mai mare ar trebui sa fie orientarea politicului spre prosperitatea statului pe care il conduce nu polite de platit celorlalti politicieni .De la iliescu incoace nimeni nu sa gindit sa faca din lupta politica o lupta a adevarului pentru progresul comunitati .Ne toarna mereu prostii de adormit copiii si noi marsam fara sa vedem directia normala / Este momentu sa terminam cu incrincenarile politicianiste / Vocle noastre trebuiesc auzite si respectate numai asa vom cistiga respectul celorlalti/[/qu
“Am descoperit cã bãrbaþii ºi femeile care au ajuns in vârf au fost cei care s-au implicat în ceea ce aveau de fãcut cu toatã energia, entuziasmul ºi sârguinþa lor.”
Harry Truman
|
|
TRAIENEL 52 mesaje Membru din: 11/09/2009 |
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 18:36
CU BLAGA SEFU' LA URNE NICI IN PAISHPE NU MA DOARE AHAAAA, AHAAAAA, AHAAAAAAAA! MAI PUN BOTU' PE UN MANDAT DOMNULE DRAGA! PE NUTZI SA FIU AL DRACU DACA NU O PUN PRIM MINISTRU - SUBALTERNA MEA AHAAAAA, AHAAAAA, AHAAAAAA ! ARE SCOALA DE CIORDEALA A LUI COCOS AHAAAAAA, AHAAAAAA, AHAAAAAA !
|
|
Fosta membra 9am.ro 241 mesaje Membru din: 8/08/2008 Oras: Constanta |
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 19:17
Aho ,aho ma romani frati
De ce va e frica nu scapati Vreau DICTATURA sa impun Si cer sa ma votati ! |
|
9am144599 12 mesaje Membru din: 29/09/2009 |
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 19:36
cred k d-l Presedinte Basescu a devenit ,mai cu voia d-aminiei sale:-),mai cu voia micilor pitecantropilor ce sapera sa faca un pas mic pe scara evolutiei lor petroliere:-:P via Prajina1@familiobsesia natieei
!!!! ca natiune inca nu se poate numi o populatie,inca.:- |
|
|
|
|
9am035009 98 mesaje Membru din: 22/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 19:46
De la: 9am056627, la data 2009-10-27 16:50:54De la: 9am035009, la data 2009-10-27 15:44:02De la: 9am035009, la data 2009-10-27 15:42:55De la: vaneamarin, la data 2009-10-27 14:16:09De la: 9am056627, la data 2009-10-27 12:54:54Traian Basescu: Contracandidatul meu este Ion Iliescu, nu Mircea Geoana: Nu-ti crapa obrazul de rusine, gunoiule? Nici macar o flegma-ntre ochi nu meriti, gunoiule. Ca nu ai coloana vertebrala stiam, ca te porti ca un activist PCR se vede. Dar nu ai nici macar o urma de rusine? Macar stapanul tau o baga pe aia cu eroarea cand face cate o gafa. Pupatul duios in c... al Tiranului este singurul lucru pe care l-ai facul in ultimul timp. Esti pur si simplu toxic, in lumea civilizata astfel de rebuturi se duc la topit si pot fi transformate usor in capace de closet. Nu esti mai mult decat o carpa ca toti PD-L-istii. FLORIN. |
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 20:05
De la: 9am035009, la data 2009-10-27 19:46:13De la: 9am056627, la data 2009-10-27 16:50:54De la: 9am035009, la data 2009-10-27 15:44:02De la: 9am035009, la data 2009-10-27 15:42:55De la: vaneamarin, la data 2009-10-27 14:16:09De la: 9am056627, la data 2009-10-27 12:54:54Traian Basescu: Contracandidatul meu este Ion Iliescu, nu Mircea Geoana: Mars bai potaie raioasa de aici! Ce fata de Gigi duru ti-ai tras in avatar! Crezi ca esti mai al cu ea? daca nu te-ai ascunde in dosul calculatorului ar sta altfel situatia! Ai schelalai ca o javra ordinara!
|
|
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 20:18
Atentie ce va doriti!
Doamnei Gabi, cu cel mai sincer respect al meu, si domnului Vanea, fara acelasi respect, din pacate, le dedic urmatorul material gasit pe internet, o mostra din intelepciunea celui pe care doresc sa-l voteze!Crin Antonescu: Ion Iliescu este de apreciat pentru ca in anii '90 nu a pus armata sa impuste oameni in Piata Universitatii de Ionut Baias HotNews.ro Luni, 26 octombrie 2009, 21:45 Revista Presei | Radio TV Crin Antonescu Foto: HotNews.ro Candidatul PNL la prezidentiale, Crin Antonescu, a declarat la "Stirea zilei" (Antena 3) ca Ion Iliescu este de apreciat pentru ca in anii '90 nu a pus armata sa impuste oameni in Piata Universitatii. Acesta l-a atacat apoi pe seful statului spunand ca nu vrea sa-si imagineze ce ar fi facut Traian Basescu daca conducea Romania atunci "stiind ca acesta nu suporta criticile, nu suporta o majoritate parlamentara potrivnica". Liderul PNL a mai spus ca traseul lui Ion Iliescu de la partidul comunist la cel al unui politician care a ajuns sa lupte pentru Constitutie si pluralism genereaza "optimism din punct de vedere antropologic" si este "un efort care merita salutat". Antonescu nu a ezitat insa sa se distanteze de Iliescu spunand ca nu are nimic in comun cu acesta "spre deosebire de Mircea Geoana care si-a depus candidatura de mana tot cu 'bunicuta' dupa ce a promis sa reformeze partidul". Dragii mei, voi va laudati candva ca ati fost in Piata universitatii! Dupa logica lui Chuky, Iliescu a fost foarte uman ca a adus minerii sa va snopeasca si nu a pus armata sa va atace la baioneta! Tote mostrele astea de pupat mumia comunista in fund, chiar va lasa rece? In asa hal s-a denaturat spiritul liberal? Pai sa aprobe si asasinarea in puscariile comuniste a fruntasilor PNL in anii lui Dej! Totul pentru front, totul pentru victorie! Ma scuzati dragi liberali, asta nu este politica ci prostitutie! |
|
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 20:25
De la: 9am035009, la data 2009-10-27 19:46:13De la: 9am056627, la data 2009-10-27 16:50:54De la: 9am035009, la data 2009-10-27 15:44:02De la: 9am035009, la data 2009-10-27 15:42:55De la: vaneamarin, la data 2009-10-27 14:16:09De la: 9am056627, la data 2009-10-27 12:54:54Traian Basescu: Contracandidatul meu este Ion Iliescu, nu Mircea Geoana: TU NU MERITI RASPUNS !!!!!!!!! MANCATOR DE C..CAT.ROSU,COMUNIST IMPUTIT.SI LINGATOR DE C..RURI COMUNISTE CE ESTI.ASA TE-A INVATAT ILIESCU ?MAI PROSTANACULE !!!!!!!!!!!!! IAR AI APARUT TU ,MAI RAIE ROSIE !!!!!!!!! ESTI FERICIT IN DRAGOSTE ? CRED CA NU...........NU AI PRINS PE NIMENI AZI SA TE SATISFACA ? NICI BILUTE NU MAI AI ? INCEARCA ASA CUM TI-AM MAI SPUS NOVOCAINA CU CIANURA !!!!!!!! O SA TE SIMTI EXCELENT !!!!!!!!!!!!!!!ASA BANUIESC ..........................INCEARCA SI TU POATE O SA FII INCANTAT,BANI PT. VATA IN NAS O SA-TI DAU EU
|
|
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 20:30
De la: black10131307, la data 2009-10-27 20:18:30Atentie ce va doriti! PSD=PNL,PSD=PNL,PSD=PNL.............SI ASTA DUPA DECLARATIILE LOR,INCA DIN 1990 !!!!!!!!!!!!
|
|
9am042611 48 mesaje Membru din: 1/05/2009 |
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 22:26
Daca la aceste alegeri mai iese basescu atunci emigrez in orice tara si renunt si la cetatenia romana.
|
|
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 22:33
Ieri ,minerii plantau CRINI în Piaþa Universitãþii –byPIC &POC
octombrie 27, 2009 in Uncategorized MOTTO : “traseul lui Ion Iliescu de la partidul comunist la cel al unui politician care a ajuns sa lupte pentru Constitutie si pluralism genereaza “optimism din punct de vedere antropologic” si este “un efort care merita salutat”.- Crin Antonescu , ( nume de reþea PORUMBACU) –“catindat “ la preºedinþia Romaniei . Afirmaþia halucinantã aparþine PROFESORULUI de istorie Crin Antonescu , autorul antologicei referiri la “ Winston Churchill ,preºedintele Marii Britanii “ ( mulþumesc azi,la ceas aniversar UNUI AUTENTIC PROFESOR de istorie-sãrut mâna , domnule profesor ) . Pentru început , sã mergem la bunul ºi bãtrînul DEX . dexonline.ro/search.php?cuv=antropologie 6 definiții pentru antropologie ▷declinãri antropologie substantiv feminin nearticulat articulat nominativ-acuzativ singular antropolog’ie antropolog’ia plural — — genitiv-dativ singular antropolog’ii antropolog’iei plural — — ANTROPOLOGÍE s.f. Științã care se ocupã cu studiul originii, evoluției și variabilitãții biologice a omului, în corelație cu condițiile naturale și social-culturale. – Din fr. anthropologie Sursa: DEX ‘98 | Trimisã de claudia, 19 Mar 2005 | Greșealã de tipar antropologíe s. f., art. antropología, g.-d. antropologíi, art. antropologíei Sursa: Dicționar ortografic | Trimisã de siveco, 10 Aug 2004 | Greșealã de tipar ANTROPOLOGÍE f. Științã care se ocupã cu studiul originii, evoluției și varietãții biologice a omului. [G.-D. antropologiei] / |
|
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 22:34
Ieri ,minerii plantau CRINI în Piaþa Universitãþii –byPIC &POC
octombrie 27, 2009 in Uncategorized MOTTO : “traseul lui Ion Iliescu de la partidul comunist la cel al unui politician care a ajuns sa lupte pentru Constitutie si pluralism genereaza “optimism din punct de vedere antropologic” si este “un efort care merita salutat”.- Crin Antonescu , ( nume de reþea PORUMBACU) –“catindat “ la preºedinþia Romaniei . Afirmaþia halucinantã aparþine PROFESORULUI de istorie Crin Antonescu , autorul antologicei referiri la “ Winston Churchill ,preºedintele Marii Britanii “ ( mulþumesc azi,la ceas aniversar UNUI AUTENTIC PROFESOR de istorie-sãrut mâna , domnule profesor ) . ......................................................................................................................................................................... Sã îmi fie iertatã sinceritatea, cel care se vrea “descãlecãtor de þarã” în “România bunului simþ “ este un individ gomos, suferind de diaree verbalã ºi având carenþe grave la capitolul CULTURÃ GENERALÃ. Sã revenim la aºa zisul “om politic”Crin Antonescu , ( nume de reþea PORUMBACU) –“catindat “ la preºedinþia Romaniei , care în dubla-i calitate, de istoric ºi om politic face o afirmaþie demenþialã : “Ion Iliescu este de apreciat pentru ca in anii ‘90 nu a pus armata sa impuste oameni in Piata Universitatii “ . Cine este ºi ce vrea acest fantomatic Crin , în numele cui vorbeºte el ºi ce îl motiveazã sã pupe ciolanele ºulfei kaghebiste Iliescu mai ceva ca pe Sfintele Moaste ? Cred cã am dreptul sã întreb acest lucru, fie ºi pentru faptul cã bunicul meu a fãcut opt ani de închisoare pentru idealuri liberale. Crin Antonescu ( nume de reþea PORUMBACU) se revendicã a fi descendent ºi continuator de Brãtieni ,deci , vorbeºte în numele PNL ? Al cãrui PNL ? Al acelui PNL care a apãrut la ordinul generalului Caraman ºi al Patriarhului roºu Ion Iliescu : “VÃ ORDON,INFILTRAÞI PARTIDELE !!!”,al acelui PNL care are ca fondator pe Radu Câmpeanu ,”ochiul ºi timpanul “ serviciilor secrete ceauºiste în cadrul diasporei ? Al acelui PNL care sub bagheta geniului rãului Dinu Patriciu a militat ºi militeazã constant pentru colaborare strînsã cu PSD ºi orientarea României spre spaþiul sovietic ºi exsovietic ? Am reþinut ideea cã acest personaj emblematic care se revendicã moºtenitor al tradiþiilor Pieþei Universitãþii uitã sau nu vrea sã ºtie cum Iliescu ( blestemat sã îi fie numele ) a chemat minerii pentru a da în Piaþa Universitãþii un inedit spectacol “cãluºarii “ ºi pentru a planta CRINI pe asfalt . |
|
9am042611 48 mesaje Membru din: 1/05/2009 |
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 22:51
Daca la aceste alegeri mai iese basescu atunci emigrez in orice tara si renunt si la cetatenia romana. Nu inteleg cum nu-i este rusine sa se afiseze cu armata de femei inculte udrea levinsky, roberta anastase levinsky ,boagiu levinsky etc, si sa-si sfideze propria sotie .Sa-i fie rusine.
|
|
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 22:59
Basescu: Ma pot impaca in noaptea asta cu clasa politica, dar nu vreau
marți, 27 octombrie 2009 "Nu veti putea da un asemenea citat in care eu sa fi generat un scandal. Am avut cel mult o reactie la jignire si nimic altceva. Erau scandaluri ori de cate ori atrageam atentia Guvernului, dar asta este rolul meu, nu puteam sa inchid ochii. Eu in cei cinci ani de mandat nu am facut niciun compromis si acum e totul la suprafata. Nu aveti decat sa optati daca va place" De asemenea, seful statului a spus ca se poate impaca "in noaptea asta" cu clasa politica, dar ca nu vrea din cauza ca nu le ofera ce vor politicienii. "Am gresit si eu slava Domnului, dar niciodata nu am facut vreu compromis netransparent cu oamenii politici cu cei de afaceri. Daca am facut un compormis a fost unul public cand am numit Guvernul, dar a fost facut la suprafata. Nimeni nu poate sa ma sune acum si sa imi spuna: Auzi, domnu Basescu nu te-ai inteles sa faci un dosar? Nu se intampla nici acum sa ma sune un procuror si sa imi spuna: Alo, Auzi nu ne-am inteles sa ii facem un dosar lui Adrian Nastase?" "Cereti-mi sa dau ce vrea Nastase si Vanghelie si nu mai candidez. Majoritatea nu mi se opune mie, ci se opune reformarii statului. Toate acele categorii cu pensii speciale si salarii speciale nu sunt votantii mei, sunt suportul construit in timp pentru ei. Furia e mare acum ca au intrat intr-un joc urat al daramarii unui Guvern in mod gratuit si sperau sa il inclocuiasca repede. Credeau ca o sa aiba un Guvern care sa spuna ca nu se poate organiza referendumul. Mi-e usor sa ma impac, dar nu imi cereti acest lucru ca nu fac cu o majoritate antireformista. Asa ceva nu se poate", a mai declarat presedintele. "Daca voi castiga alegerile voi desemna tot un premier in care am incredere ca va face reformele de care are nevoie Romania. Pot sa spun ca Romania este reformabila si eu nu am niciun fel de semn de intrebare asupra faptului ca tara s-a schimbat si argumente sunt suficiente. Suntem o tara a Uniunii Europene fata de decembrie 2004 si asta a insemnat atingerea unor parametri, s-a semnat acordul de intrare in UE s-a semnat in 2005 si a trebuit sa facem multe pana in 2007", a declarat seful statului. Declaratia d-lui Presedinte Traian Basescu, 27.10.2009 Publicat de Cetãþean la 12:28 |
|
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 23:01
De la: 9am042611, la data 2009-10-27 22:51:19Daca la aceste alegeri mai iese basescu atunci emigrez in orice tara si renunt si la cetatenia romana. Nu inteleg cum nu-i este rusine sa se afiseze cu armata de femei inculte udrea levinsky, roberta anastase levinsky ,boagiu levinsky etc, si sa-si sfideze propria sotie .Sa-i fie rusine. TE AJUTA VANEA CU O VIZA URSS Don't forget to write! |
|
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 07:15
"Adunãtura "Grivco" începe sã se trezeascã dupã șnapsul de Sibiu - varianta Johannis începe sã scadã rapid la bursa electoralã - așa cã se reorienteazã cãtre premierul...Geoanã. O spune Patriciu la Vântu TV, recent. Numai cã, pentru a lua în serios propunerea, trebuie sã fie îndeplinite douã condiții prealabile: - la Cotroceni sã fie alt președinte decãt Traian Bãsescu ( pur S.F.) ! - dar și decât... Mircea Geoanã. Altfel, dacã trântesc la vot cabinetul Croitoru (o vor face, este parte din show), mai este o strigare, DUPÃ alegerile prezidențiale (tocmai a spus-o azi Elena Udrea). A doua listã va trece, cu siguranțã, nu vor risca o dizolvare a parlamentului anul acesta, vor organiza ambuscada contra guvernului minoritar PDL pe vârf de crizã, prin primãvarã. Cã le e fricã tare de aligatori, ããã...alegãtori. " |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 08:02
De la: 9am056627, la data 2009-10-27 20:25:35 www.9am.ro/stiri-revista-presei/Politica/141743/Campanie-murdara... "Dosarele 9AM » Alegeri prezidentiale 2009 Campanie murdara: "Ultrasii" lui Basescu ataca Atacurile au inceput demult, pe internet "Ultrasii" presedintelui nu se afla la primul atac. Campania murdara a acestora a incepun de cateva luni. Pe atunci, diversi sustinatori desemnati se infiltrau pe site-urile media si pe bloguri unde atacau agresiv orice stire si orice comentariu adus impotriva sefului statului - de la injuraturi, la amenintari, la incercari de manipulare, cainii presedintelui nu se abtin de la nimic pentru a-si proteja stapanul." |
|
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 08:33
De la: black10131307, la data 2009-10-27 20:18:30Atentie ce va doriti! sssst ! nu vorbi de prostitutie,cind tocmai voi, asta practicati : prostitutia politica si in iresponsabilitatea voastra -ca o fi voita sau numai din naivitate,nu stiu - impingeti RO pe un drum periculos ! ....iar ce-a zis C.Antonescu ,desi n-a fost o exprimare tocmai fericita, e clara ideea : Minerii ar fost floare la ureche fata de "metodele" aplicate de Marele B in acel caz ! si, sincer iti spun ca daca ma iau dupa " promisiunea"facuta in afisul lui electoral ,incep sa-mi fie teama ptr. libertatea mea ...pe vremea lui Ceausescu nu m-am temut ,dar acum incep sa ma tem ! si motivul e simplu : daca atunci chiar si Securitatea se saturase ,nu numai poporul ,de mizeria vietii noastre, azi ,dragutule, voi sunteti mai rai decit aia de atunci : vezi raspunsul dat lui florin cu schelaiturile rezultate din intilnirea cu tine ! trezeste-te dragul meu,te rog: trezeste-te si intelege ca acest om NU are vocatia construirii ,ci demolarii ; a invrajbirii ;a urii ; e un om RAU si atita stie,atita face ! |
|
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 08:44
De la: black10131307, la data 2009-10-28 07:15:22 " adunatura Grivco " zici ? dar ia explica-ne tu cum e cu sediul de campanie al Sefului ,de pe Lipscani, locusor daruit grecului care, recunoscator fiind, il "serveste" pe Sefu' .....sa intelegem ca PDL si marele B este asevit intereselor externe care vor sa ne cumpere tara- si au si facut-o ,de altfel- pe nimic ? si,ia mai zi-ne cum e si cu Hayssan ala ?ca a putit de atunci afacerea cu ziaristii rapiti !
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 09:14
De la: gabigabi, la data 2009-10-28 08:44:17 De dosarul Hayssam nu avem voie sa vorbim deoarece a spus "sefu' " Base ca este ilegala interceptarea nefiind facuta de SRI cum trebuia ci de altii (se pare ca de agentii DEA americani cu acordul Curtii de Apel Bucuresti, si apare in dosarul de urmarire al traficantului de arme Viktor Bout,traficant arestat de americani in Thailanda).Doamna Udrea are voie sa faca interceptari chiar si fara acordul Curtii de Apel, deoarece dansa sprijina cauza domnului presedinte,altii insa ,indiferent al cui acord il au ,NU AU VOIE!
|
|
Fosta membra 9am.ro 241 mesaje Membru din: 8/08/2008 Oras: Constanta |
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 09:18
De la: black10131307, la data 2009-10-27 20:18:30Atentie ce va doriti! Dece black ma deposedezi de meritele mele in ideia aducerii minerilor?Iliescu,a cazut de fraier si lea multumit ,nu a vrut sa-mi recunoasca mie meritul si ideia.Daca eram eu presedinte,nu mai exista Piata Universitatii si nici atitea partide !
|
|
Fosta membra 9am.ro 1671 mesaje Membru din: 26/09/2009 |
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 09:30
De la: vaneamarin, la data 2009-10-28 09:14:18De la: gabigabi, la data 2009-10-28 08:44:17 Mai nou are toata lumea dreptul sa intercepteze nu numai convorbirile telefonice ci si in spatiul virtual pentru lupta impotriva asa-zisului "terorism".
Ioan 8 ,32. ªi veþi cunoaºte adevãrul, iar adevãrul vã va face liberi.
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 09:54
De la: black10131307, la data 2009-10-27 20:18:30Atentie ce va doriti! Cu tot respectul pentru domnul Black si cu totala lipsa de respect pentru ideile si pentru candidatul pe care il sustine(eu pot sa fac deosebirea asta) ,o sa incerc o traducere explicativa . Da,am fost in Piata Universitatii spre deosebire de Traian Basescu care era atunci in guvernul lui Iliescu ,sustinandu-l pe Iliescu si netrecand prin Piata decat dupa ce a iesit presedinte ajutat de PNL. Antonescu a spus ca este de apreciat Iliescu pentru ca nu a facut mai rau ,IN CONTEXTUL comparatiei cu ce ar fi facut Basescu in aceeasi situatie.De altfel a si explicat clar ca nu are nimic comun cu Iliescu.Vorbind de trecut Iliescu este mai rau decat Basescu dar a avut si putere mai multa decat a avut Basescu.Cand a prins si Basescu ceva putere,vorbind tot de trecut, a asigurat doar transportul minerilor (Cozma declara ca este la fel de vinovat Basescu de mineriade ca si Iliescu)si a distrus PNTul.Vorbind de vremurile recente, cand a prins mai multa putere ,s-a pus presedinte prin plansul langa Stolo,a incercat sa distruga PNLul ,a rupt alianta DA,a atacat necontenit cel mai performant guvern al Romaniei,guvernul Tariceanu,a injurat presa,si-a aservit DNAul,a avut relatii cu Hayssam,teroristul nr. 1 in Romania,a aprobat mariea cu 50% a salariilor profesorilor in conditiile in care Tariceanu ii spusese clar ca nu este posibil,a facut zob plitica externa,a adus PSDul la guvernare dupa ce ii injurase fara odihna(ca si acum),l-a pus pe cretinul de Boc premier ,a facut un minister in plus pentru Nutzi,si-a trimis odrasla parlamentar UE,l-a pus pe Vadim vicepresedinte in Senat,isi apara fratele pretinzand ca sunt atacate instututiile statului cand cineva il acuza pe Mircica de ceva,a instigat la ura si a invrajbit totul, si si-a batut joc de poporul asta cu demagogia sa. Intrebarea lui Antonescu este chiar fireasca .Iti dai seama ce facea Basescu daca avea IN CONDITIILE DE ATUNCI PUTEREA LUI ILIESCU ?Daca ACUM cand suntem in UE,NATO si mentalitatile oamenilor s-au mai schimbat face asa,iti dai seama ce facea asta daca era atunci in locul lui Iliescu ? |
|
9am035009 98 mesaje Membru din: 22/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 10:44
Priviți afișul- caricaturã publicat de Traian Bãsescu pe siteul sãu oficial. Dați-i un vot și va arunca democrația româneascã la coșul de gunoi. Asta spune. Cu subiect si predicat. Slabã, coruptã si incapabilã de a face astazi fata provocarilor, democrația fie ea si fragila e reprezentatã de Parlament. Aruncând Parlamentul la gunoi, arunci evident și democrația si faci loc dictaturii, fie ea si una de catifea. Dar Parlamentul a fost redus la un rol minor de insusi Guvernul, cel care a preluat rolul Guvernului, si a trecut sa faca legi, nu sa le puna in practica. Putem discuta dar avem evident de-a face cu o democratie originala, nefunctionala. Parlamentul trebuie sa-si regaseasca rolul in democratia romaneasca. Mai mic, de acord, dar nu unicameral.
În același timp duminicã, undeva în Dâmbovița, Boc și-a cumpãrat un bici de la un târg. A spus cã îl va folosi pentru parlamentari și pentru cei de mai jos. Pãi cei de mai jos suntem noi: votanți sau nevotanți. Emil Boc poate sa se bata singur cu cureaua lata sau biciul pe care l-a cumparat. Poate folosi si coasa din dotare. Dar pentru un expert in drept constitutional ma asteptam sa aiba cei sapte ani de acasa si sa respecte democratia. O discutie de substanta despre democratia romaneasca s-a transformat intr-un banc prost pentru Romania. Intr-o distrugere a faramei de libertate pe care tinerii au castigat-o in 16-22 decembrie la Timisoara si Bucuresti. Cu un nou Escu la timona, mai distrugator decat cel impuscat in ziua de Craciun, blestemul care ne urmareste in fiecare zi. Tovarãșii ãștia au luat-o rãu pe arãturã. Încearcã sã foloseascã nemulțumirea popularã fațã de Parlament pentru a reclãdi Marea Adunare Naționalã. Cum am scris si eu si altii mesajele de acum ale lui TB si compania reprezinta o copie a celor din anii 30 din secolul trecut a extremei drepte si stangi, a national socialismului. La puscarie cu afaceristii, tipa Basescu si gasca sa. E o amestecatura din Hitler, Zelea Codreanu, Stalin, Chavez, Ceausescu. Basca Kim Ir Sen. Adica, ceva sinistru! Pentru cine are ochi sa vada si urechi sa auda. Dupa 80 de ani se rescrie istoria. Beraria din Munchen unde Hitler a pus la cale puciul e acum Golden Blitz-ul din Bucuresti. La 20 de ani dupa decembrie 1989 nu am mers inainte, ci inapoi. Nu construim nimic. Distrugem tot. Fara cuvinte mari, dar cred ca acum avem de-a face cu apararea democratiei, atata cata este. Institutiile statului trebuie consolidate, nu distruse! |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 10:58
De la: dracusor, la data 2008-10-01 07:20:38serios? tu crezi ca asta e? deaia se aliaza pnl-ul cu psd-ul? astai cel mai mare rahat pe care putea sal zica o cretina ca tine, atunci de pnl-ul susine psd-ul, se iau mana in mana, "cedeza " la presiunile psd-ului dar nu baga in seama motiunile pdl-ului, si asta e cea mai mare tampenie sa spui ca s-au inteles sa se certe 4 ani, conflictul ala a inceput de la mai multe lucruri printre care si biletelul in care tariceanu ii cerea lui basescu sa-l lase in pace pe dinu patriciu, si pe care basescu l-a facut public, oamenii astia se au la cutite, este o tampenie sa zici ca sunt mana in mana, va rog veniti cu niste explicatii mai realiste cu de ce nul placeti pe basescuTRIASCA basescu si acolitii lui ca au bagat tara in cea mai neagra gaura europei de unde ova mai scoate la lumina numai......
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 11:08
De la: 9am035009, la data 2009-10-27 15:44:02.Imi este rusine cu un astfel de presedinte (un gunoi!!!) FLORIN. Da,si mie Florine.Lasa insa, nu mai pupa asta Cotroceniul.Din cauza asta si este asa de disperat.STIE CA NU SCAPA DE CE II ESTE FRICA. |
|
|
|

.Probabil isi ascute acum sabia ca sa porneasca tancul ,deoarece urmeaza marea finala de karate din debarcarea din Normandia de la Codrii Cozminului impotriva lui Van Damme.Ce sa mai spui ?!Sa se bata dom'le saracu' cu cine are si el chef da' sa nu se mai supere asa de tare ca pe afisele alea cu referendumul ca da in dileala ...
majuscula mai,ai pus pct.pe I : ORACOLUL iti poate da un sfat bun; iti poate prezice viitorul .... in schimb, Aplaudacii care sunteti voi,nu sunteti decit o continuare e epocii " labelepoc" a lui Ceausescu : aveti aceeasi dorinta umila de a va pune la dispozitia unui Sef si cu cit e la mai al
cu atit supusenia voastra e mai mare !
si domnului Vanea, fara acelasi respect, din pacate, le dedic urmatorul material gasit pe internet, o mostra din intelepciunea celui pe care doresc sa-l voteze!
(se pare ca de agentii DEA americani cu acordul Curtii de Apel Bucuresti, si apare in dosarul de urmarire al traficantului de arme Viktor Bout,traficant arestat de americani in Thailanda).Doamna Udrea are voie sa faca interceptari chiar si fara acordul Curtii de Apel, deoarece dansa sprijina cauza domnului presedinte,altii insa ,indiferent al cui acord il au ,NU AU VOIE!