back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 >> Sari la pagina:

9am104023

21 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 15:12

Foarte de acord:ai incurcat butoanele, mai omule! Sa fi atent si la vot, sa nu incurci dreptunghiurile cu ,,votat Basescu"...voteaza ce vrei tu dar atentie la butoane...(dreptunghiuri).
Era sa uit:mergi sa te invete Angela Marinescu unde sa pui stampila ca ea stie bine si ce este in capul lui Basescu...are o gandire jalnica sarmana...trebuie dusa la doctor...poate mergeti impreuna!

cristi_beta

3 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 15:43

manipulati sau nu ... Basescu e un rau pentru Romania , cu toate ca este cel mai potrivit reprezentant al ei deoarece cine se aseamana se aduna, cum e turcu e si pistolul etc etc etc.

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 15:59

De la: black10131307, la data 2009-10-30 11:35:24
De la: gabigabi, la data 2009-10-30 08:06:20
De la: 9am056627, la data 2009-10-29 20:16:15
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-10-29 20:09:55Nu e hermafrodit...si POATE niste chestiii spre deosebire de altii care in ciuda aparentelor s-au dovedit neputinciosi si astfel am ramas neterminati. In astfel de situatie, se stie, frustrarea e maxima. Unii mai fac si urat in mod perfect justificat.

PENTRU MINE E,BROSCUO.......SI CELALALT E PROSTANAC SI AMANDOI NU POT NIMIC DEOARECE SUNT DEJA VANDUTI,GASTILOR......OARE POTI SA ITI INCHIPUI CAT AR TREBUI SA PLATEASCA PENTRU SIMPLU FAPT DE A SE ALEGE ? MULT BROSCUTO FOARTE MULT...........CREDEMA,SI DE UNDE CA PUNGA ESTE GOALA............VEZI,AUZI,GANDESTE SI APOI DA VERDICTE,SI IN SPECIAL NU TE LUA DUPA PRESA SI TV !!!!!!!!!!!!!

stai mai linistit,mai ,ca "prostanacul " e de o mie de ori mai destept decit tine care,ca si Sefu' tau ,va permiteti sa faceti tot felul de aprecieri fata de altii ....cit despre C.Antonescu ,ssst ! mucles ,ca abia intelegeti ce zice ! deh : unu singur are vorba bolovanoasa si hahaita,pe-ntelesul vostru si de aici si ura impotriva intelectualilor ! lui,ca si voua, va ajunge un tinichigiu ca sa va repare masina; un chelnar sa va aduca bautura si o Nutzica !

Gabi, explica-mi si mie te rog, ce au putut sa va faca astia? Ce s-a intimplat cu tine, care ai spus mai demult ca ai fost "Golanca" in Piata Universitatii, ai votat in 2004 impotriva lui Nastase si impotriva cancerului reprezentat de PSD? Cum poti acum sa fraternizezi cu Iliescu si cu Geoana?
Cum poti sa-l apreciezi pe Geoana? El este acelasi reprezentant al partidului care a schimbat macazul in '90 si a indreptat Romania tot spre mizerie si intuneric?
Uita-te unde sunt acum Ungaria, Cehia, Polonia, Slovenia si unde suntem noi! Cum dreaq e posibil ca dupa 20 de ani, dupa ce stim cu totii ce a facut criminalul asta kagebist Iliescu, cit sange a varsat el, sa il avem tot pe el la comanda, din umbra si sa mai fie persoane care inca il mai lauda?

Chiar ati orbit? Chiar nu va dati seama ca tota mascarada asta despre Basescu, pericolul reprezentat de el pentru mirifica noastra democratie, este doar o manipulare ordinara menita sa va abata atentia de la adevarata nenorocire pentru tara asta reprezentata de Iliescu si ai lui?

Nu inteleg cum din contestatra a lui Iliescu poti sa fii acum avocata lui si a otrepelor lui?

Cum puteti accepta ca PNL sa cante aceeasi partitura cu PSD, cu Iliescu dirijor la pupitru?
Ati uitat zilele din '90 cind erau sparte sediile PNT si PNL ca sa gaseasca valuta si droguri? Ati uitat bezna de Ev Mediu cu brutele aduse din mine ca sa snopeasca contestatarii lui Iliescu? Eu nu pot sa uit, am vazut filme documentare, imagini pe care nu poti sa le uiti datorita violentei si primitivismului!
Cum s-au estompat pentru tine imaginile astea? Cum poti sa privesti acum cu indulgenta spre Iliescu?
Crezi ca daca a imbatrinit s-a schimbat ceva in bine in el? Nici gand! Musteste si acum mizeria kagebista din el!
Imagineaza-ti ca esti in '90 si ca un mare liberal ii face bezele lui Iliescu! Ai mai fi fost acum liberala?

Ne acuzi acum pe cei care il sustinem pe Basescu de cele mai odioase lucruri! Care este varianta? Eu ii consider pe Iliescu si PSD-ul ca fiind esenta raului! Spune-mi tu cine se mai opune lor in momentul asta? De ani de zile PNL este infratit cu PSD-ul, ba pe fata, ba pe dos! Din cauza asta sunt romani care sustin PD-L si pe Basescu!
Mi se pare mai criminal sa fraternizezi cu Iliescu decit sa fii alaturi de Basescu!

offf,Doamne ! mai omule : cind am iesir in strada ca nebuna si am strigat " Jos COMUNISMUL " ,nici in cosmarurile cele mai negre nu mi-am putut inchipui ce o sa urmeze ! l-am votat pe Sefu' neavind incotro,printre altele si ptr.ca a fost candidatul dreaptei democratice dar , mai tinarul meu prieten ,spune-mi tu ce Legatura are MINA de Fier pe care o asteptati de la el cu DEMOCRATIA ? ce legatura are Biciul lui Boc pus pe Parlament cu Democratia ? ce legatura are Dizolvarea Parlamentului sau a Senatului cu Democratia ? omule, conceptul minii de fier, a miinii autoritare , a Statului care conduce tot; a reducerii inst.parlamentare la nivel de decor si a unui presedinte atotputernic , NU are legatura cu Democratia !
niciuna ! El, care a "infierat " si denuntat comunismul, Foloseste toate metodele de manipulare a comunistilor si,culmea, Poporul e mai destept decit unii dintre voi care poate credeti sincer in gogosile lui si sti de ce e mai destept ? ptr. ca el a identificat exact acest mesaj subliminal transmis de Base' si dupa cum ai vazut dintr-un sondaj dat publicitatii,azi ,jumatate din cetatenii tarii regreta Comunismul si mina de fier a lui Ceausescu pe care spera sa o gaseasca in Basescu !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 16:26

si uite @black cum sta treaba : toata lumea din tara asta si-a dat seama de Autoritarismul lui Base ! unii,ca tine ,poate-l chiar cred ca el vrea democratie; altii ,dupa cum am spus mai sus,regreta comunismul si-l vor vota,tocmai ptr. aceasta " Virilitate " si din dor de comunism si, restul care NU mai vrea nici-un fel de forma de conducere in Forta in aceasta tara ! de ce nu intelegeti ca unii isi doresc o democratie de tip european cu o tara curata, mai ales Moral si nu condusa de un Lup imbracat in piele de oaie ?

Fosta membra 9am.ro

241 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 17:44

De la: gabigabi, la data 2009-10-30 16:26:25si uite @black cum sta treaba : toata lumea din tara asta si-a dat seama de Autoritarismul lui Base ! unii,ca tine ,poate-l chiar cred ca el vrea democratie; altii ,dupa cum am spus mai sus,regreta comunismul si-l vor vota,tocmai ptr. aceasta " Virilitate " si din dor de comunism si, restul care NU mai vrea nici-un fel de forma de conducere in Forta in aceasta tara ! de ce nu intelegeti ca unii isi doresc o democratie de tip european cu o tara curata, mai ales Moral si nu condusa de un Lup imbracat in piele de oaie ?

Draga gabigabi eu sint la andropauza ,momentul in care barbatul urmareste daca se mai misca ceva,am incercat cu Elena dar ma-am plictisit,vreu ceva mai excitant ,mai sexy si daca chipul meu nu te atrage,mai vreu 5 ani la presedentie,ca prostimea ma voteaza si sa vezi atunci sex anal popular

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 17:51

De la: gabigabi, la data 2009-10-30 16:26:25si uite @black cum sta treaba : toata lumea din tara asta si-a dat seama de Autoritarismul lui Base ! unii,ca tine ,poate-l chiar cred ca el vrea democratie; altii ,dupa cum am spus mai sus,regreta comunismul si-l vor vota,tocmai ptr. aceasta " Virilitate " si din dor de comunism si, restul care NU mai vrea nici-un fel de forma de conducere in Forta in aceasta tara ! de ce nu intelegeti ca unii isi doresc o democratie de tip european cu o tara curata, mai ales Moral si nu condusa de un Lup imbracat in piele de oaie ?

Si ti-ai dorit atunci, in '90, sa vina stazi Crin Antonescu si sa spuna ca-i este recunoscator lui Iliescu pentru ce a facut la mineriada? Spune-le tu asta celor care au simtit pe pielea lor umanismul lui Iliescu si a minerilor! Tot asa gandeai si atunci cand iti canta Paturca de la balcon? Sau cind studentii erau desfigurati in bataie pentru ca purtau barbi iar studentele pentru ca aveau carnetul in geanta? Iar cei care au murit, atit cei declarati cat si cei de la Straulesti, crezi ca asta si-au dorit?
Este halucinant si daca nu as avea senzatia asta coplesitoare de greata, as crede ca e un cosmar!

De ce doar voi vedeti pericolul dictaturii? Eu nu imi doresc o mana de fier a lui Basescu, ci o mana de fier a Legii!
Nu poti crea o Romanie a bunului simt, fara sa faci intai Romania legii! Bunul simt trebuie impus, nu declarat!
Si numai atunci cind legea va fi respectata si aplicata vom spera la bun simt!

De ce il apreciez eu pe Basescu? Pentru ca el a stricat regula jocului de pina atunci. Politicienii se certau in Parlament, se perindau la guvernare dar nu isi amenintau afacerile!
A venit Basescu si toti au inceput sa se clatine atunci cind marii corupti au inceput sa fie chemati la DNA si trimisi si pe la inchisoare! Asta a fost numitorul comun al celor 322! Frica de lege!
Si marea dezamagire legata de liberali tot atunci a inceput, biletelele pentru draga Traian, lupta lor impotriva lui Macovei si actiunile sincronizate perfect cu psd-ul!

Tu nu iti doresti o schimbare in Parlamentul asta? Cat iti mai doresti proiecte de legi blocat eintre camere, parlamentari care dorm in sedinte, etc.
De ce este anti-democratic sa ai o singura camera? Acum monstruoasa coalitie controleaza ambele camere, nu doar una. Nu au unii mai multi reprezentanti in Senat si altii mai multi la deputati. Raportul de forte se va pastra acelasi! Cum se voteaza intr-o camera se voteaza si in cealalta! Cu ce iti garanteaza tie Democratia doua camere? Daca erau voturi diferite, mai ziceam! Atunci ar fi fost nimerite trei camere pentru ca decizia sa se ia democratic, doua din trei!
De ce sa le plingem de mila parlamentarilor, indiferent de culoarea lor politica? De ce noi sa facem eforturi iar ei numai act de prezenta?

PS: mi se pare o jignire la adresa ta ca sa-i raspund lui Vanea! Nu cred ca ai nevoie intotdeauna de avocati. Vanea daca vrea sa stea de vorba cu mine poate oricand, nu sa-si asume rolul de avocat al tau!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 18:14

De la: gabigabi, la data 2009-10-30 15:59:37
De la: gabigabi, la data 2009-10-30 08:06:20
De la: 9am056627, la data 2009-10-29 20:16:15
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-10-29 20:09:55Nu e hermafrodit...si POATE niste chestiii spre deosebire de altii care in ciuda aparentelor s-au dovedit neputinciosi si astfel am ramas neterminati. In astfel de situatie, se stie, frustrarea e maxima. Unii mai fac si urat in mod perfect justificat.

PENTRU MINE E,BROSCUO.......SI CELALALT E PROSTANAC SI AMANDOI NU POT NIMIC DEOARECE SUNT DEJA VANDUTI,GASTILOR......OARE POTI SA ITI INCHIPUI CAT AR TREBUI SA PLATEASCA PENTRU SIMPLU FAPT DE A SE ALEGE ? MULT BROSCUTO FOARTE MULT...........CREDEMA,SI DE UNDE CA PUNGA ESTE GOALA............VEZI,AUZI,GANDESTE SI APOI DA VERDICTE,SI IN SPECIAL NU TE LUA DUPA PRESA SI TV !!!!!!!!!!!!!

stai mai linistit,mai ,ca "prostanacul " e de o mie de ori mai destept decit tine care,ca si Sefu' tau ,va permiteti sa faceti tot felul de aprecieri fata de altii ....cit despre C.Antonescu ,ssst ! mucles ,ca abia intelegeti ce zice ! deh : unu singur are vorba bolovanoasa si hahaita,pe-ntelesul vostru si de aici si ura impotriva intelectualilor ! lui,ca si voua, va ajunge un tinichigiu ca sa va repare masina; un chelnar sa va aduca bautura si o Nutzica !

Gabi, explica-mi si mie te rog, ce au putut sa va faca astia? Ce s-a intimplat cu tine, care ai spus mai demult ca ai fost "Golanca" in Piata Universitatii, ai votat in 2004 impotriva lui Nastase si impotriva cancerului reprezentat de PSD? Cum poti acum sa fraternizezi cu Iliescu si cu Geoana?
Cum poti sa-l apreciezi pe Geoana? El este acelasi reprezentant al partidului care a schimbat macazul in '90 si a indreptat Romania tot spre mizerie si intuneric?
Uita-te unde sunt acum Ungaria, Cehia, Polonia, Slovenia si unde suntem noi! Cum dreaq e posibil ca dupa 20 de ani, dupa ce stim cu totii ce a facut criminalul asta kagebist Iliescu, cit sange a varsat el, sa il avem tot pe el la comanda, din umbra si sa mai fie persoane care inca il mai lauda?

Chiar ati orbit? Chiar nu va dati seama ca tota mascarada asta despre Basescu, pericolul reprezentat de el pentru mirifica noastra democratie, este doar o manipulare ordinara menita sa va abata atentia de la adevarata nenorocire pentru tara asta reprezentata de Iliescu si ai lui?

Nu inteleg cum din contestatra a lui Iliescu poti sa fii acum avocata lui si a otrepelor lui?

Cum puteti accepta ca PNL sa cante aceeasi partitura cu PSD, cu Iliescu dirijor la pupitru?
Ati uitat zilele din '90 cind erau sparte sediile PNT si PNL ca sa gaseasca valuta si droguri? Ati uitat bezna de Ev Mediu cu brutele aduse din mine ca sa snopeasca contestatarii lui Iliescu? Eu nu pot sa uit, am vazut filme documentare, imagini pe care nu poti sa le uiti datorita violentei si primitivismului!
Cum s-au estompat pentru tine imaginile astea? Cum poti sa privesti acum cu indulgenta spre Iliescu?
Crezi ca daca a imbatrinit s-a schimbat ceva in bine in el? Nici gand! Musteste si acum mizeria kagebista din el!
Imagineaza-ti ca esti in '90 si ca un mare liberal ii face bezele lui Iliescu! Ai mai fi fost acum liberala?

Ne acuzi acum pe cei care il sustinem pe Basescu de cele mai odioase lucruri! Care este varianta? Eu ii consider pe Iliescu si PSD-ul ca fiind esenta raului! Spune-mi tu cine se mai opune lor in momentul asta? De ani de zile PNL este infratit cu PSD-ul, ba pe fata, ba pe dos! Din cauza asta sunt romani care sustin PD-L si pe Basescu!
Mi se pare mai criminal sa fraternizezi cu Iliescu decit sa fii alaturi de Basescu!

offf,Doamne ! mai omule : cind am iesir in strada ca nebuna si am strigat " Jos COMUNISMUL " ,nici in cosmarurile cele mai negre nu mi-am putut inchipui ce o sa urmeze ! l-am votat pe Sefu' neavind incotro,printre altele si ptr.ca a fost candidatul dreaptei democratice dar , mai tinarul meu prieten ,spune-mi tu ce Legatura are MINA de Fier pe care o asteptati de la el cu DEMOCRATIA ? ce legatura are Biciul lui Boc pus pe Parlament cu Democratia ? ce legatura are Dizolvarea Parlamentului sau a Senatului cu Democratia ? omule, conceptul minii de fier, a miinii autoritare , a Statului care conduce tot; a reducerii inst.parlamentare la nivel de decor si a unui presedinte atotputernic , NU are legatura cu Democratia !
niciuna ! El, care a "infierat " si denuntat comunismul, Foloseste toate metodele de manipulare a comunistilor si,culmea, Poporul e mai destept decit unii dintre voi care poate credeti sincer in gogosile lui si sti de ce e mai destept ? ptr. ca el a identificat exact acest mesaj subliminal transmis de Base' si dupa cum ai vazut dintr-un sondaj dat publicitatii,azi ,jumatate din cetatenii tarii regreta Comunismul si mina de fier a lui Ceausescu pe care spera sa o gaseasca in Basescu !

O fi mai ca prea o spui cu foc,dar tu cum poti sa gandesti singur ? Ai urmat vriun tratament sau esti cumnatasu ? Intradevar prostalanul e destept cand vine vorba de insusit bani publici ,nu ?Iti amintesti ce au sarit cu totii pe riti si pe udrea cand cu banii publici ,dar cand vine vorba de cumnatul lui jeoana ........nimic,mucles toata lumea doarme si viseaza cum ii vegheaza vantu,pardon FNI=UL...asa ca intradevar e mai destept............

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 18:28

De la: vaneamarin, la data 2009-10-30 09:05:58
De la: black10131307, la data 2009-10-30 06:34:23 "Cifra" nu face decit sa reactioneze la grobianismul lui 111dementul si la toate intoxicarile voastre, ale liberalilor de bine, dezvoltati pe altoiul pesedist!.

Am inteles,Cifra are doar o reactie fireasca de om care nu vrea sa fie intoxicat. Apare brusc,ii injura pe toti cei care nu il iubesc pe Base,te intreaba pe tine "ce mai faci frate" si iti ureaza succes in batalie.Hai mai Black sa fim seriosi.Cifra asta injura si ameninta din trei posibile motive:

1)Asta este rostul lui pe aici.
2)Nu are ceva inteligent de spus.
3)Asa este el,mai primitiv.

Sa ajungi sa spui ca NOI v-am injurat pe tine si pe Cifra imi pare culmea denaturarii faptelor.Stim toti ca injuraturile au fost incepute de Silviu si Cifra.Unii intr-adevar le-au raspuns pe limba lor,altii i-au ignorat,altii s-au amuzat de situatia jenanta in care oameni ca Cifra si Silviu se pun singuri, iar unii ca tine au preferat sa se faca ca nu vad cum stau lucrurile.Sa nu crezi ca nu stiu cum stau lucrurile.Azi este Dinu cel injurat si tinta principala.Daca Dinu ar pleca de pe forum scarbit urmatorul voi fi eu ,Gabi,Florin,Traianel(desi pe asta este ceva mai greu sa-l injurati ) ,Inlacrimatul, Broscuta sau oricare din cei care nu il plac pe Base.

Daca stii sa citesti ?????? ia forumul pe pagini si ...................silabisesteti propriile injuraturi !!!!!!! eu ti-am mai spus tu faci pe fecioara dupa ce ai nascut 10 copii si ai facut 30 de avorturi,mai rus mic si prost !!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 19:19

De la: vaneamarin, la data 2009-10-30 13:27:53

Faci cateva greseli Black.Ma rog,sa le numin greseli si nu denaturari de logica sau minciuni.

1)Gabi nu voteaza cu Geoana ci cu Antonescu si nu "fraternizeaza" deloc cu Iliescu .Astea sunt pur inventii ale tale Black.Si PSDul,si UDMRul,si PNLul au inteles ca Basescu duce tara de rapa.Nici nu era greu de vazut de altfel ,de cand este individul asta presedinte s-a ales praful si de institutiile statului,si de democratie,si de economie prin Boc,iar Constitutia a ajuns sa nu mai conteze.Totul este doar scandal,acuze ,minciuni ,demagogie ,ochi holbati si degete intinse auzator pe afise sau zbierete furibunde la TV.Suit pe ghiveci cu portavocea in mana si cu strigate de "bai, baieti bai!!!"Un hot necioplit ne conduce tara pe un drum gresit iar tu il lauzi !

2)Ti-am mai explicat ca nu Basescu este opozitia fata de Iliescu dar se pare ca refuzi sa intelegi cum stau lucrurile.Pana acum cateva saptamani aveati o guvernare impreuna cu partidul care spui tu ca este al lui Iliescu si o majoritate parlamentara de 73%.Sa inteleg ca PSDul este bun sau rau in functie de muschii lui Base ?Sa nu uitam ca Basescu a fost ministru in mai toate guvernele de sub Iliescu deci hai te rog eu,in numele decentei lasa aburelile astea,compunerile astea de scoala primara, cu antagonismul intre Iliescu si Basescu

3)In acest moment pericolul principal pentru democratie si pentru mersul tarii este Basescu asa cum candva a fost Iliescu.Voi insa amestecati trecutul si prezentul cum va da voua mai bine la "socotela" ca sa iasa Base bine.Nu mai spuneti ca Base a fost slujitorul credincios al lui Iliescu ,nici ca a asigurat transportul minerilor dupa spusele lui Cozma ci il prezentati alb curat imaculat .Refuzati sa va focalizati pe prezent si invocati un trecut pe care si pe ala il denaturati de il ia dracu!.FSNul la voi a devenit doar PSD desi stim ca PDul era si el in FSN ba chiar a pastrat apoi acest nume.Iliescu a devenit raspunzator pentru tot ce a fost rau desi este limpede ca fara oameni de nadejde ca Basescu ,Blaga sau Stolojan, nu facea doi bani gauriti.Basescu este dintr-o data mare anticomunist (ce oribila farsa!!!!) ,este brusc luptator pentru cinste,popor,demnitate etc .Faptul ca IN PREZENT Basescu isi bate joc de democratie te lasa rece,tu injuri pe Iliescu,Patriciu,oligarhii,parlamentul ,KGBul etc.Faptul ca Basescu este inconjurat de hoti te lasa si asta rece ,sari si te apuci sa ii injuri pe toti ceilalti .Faptul ca Basescu pune laba pe guvern,justitie ,ca incearca si pe Parlament te lasa rece .Toate porcariile lui Base pe tine nu te intereseaza ,tu ai de injurat PE TOTI CEILALTI iar Base poate sa faca orice,tu il vei lauda!Nu conteaza ca protesteaza Pro Democratia si altii fata de circul Referendumului ,tie nu-ti pasa!Nu te intrebi nici mcar de ce dracu' Base asta "modernizeaza" statul roman chiar de alegeri si nu a facut asta pana acum!Pe scurt Black,TU NU VREI SA VEZI ADEVARUL!

Tu Vanea, faci o gramada de "greseli"!

Cum poti sa fi atit de fals? Basescu nu l-a laudat niciodata pe Iliescu si nici invers! Dimpotriva!
Iliescu l-a gratulat pe Antonescu ca fiind un nobil intelectual! Aici, nu am pretentii de la unu cu facultatea la Moscova si unul care a fost de doua ori repetent si care, istoric de meserie fiind, a zis de Churchil ca a fost presedintele Marii Britanii. Dar cind slugarnicul vostru Crin a inceput sa-l linga pe Iliescu si sa-l aprecieze pentru mineriade, m-a apucat o silaaaaa! Bleah, scarbosii !

Alta inoxicare a la Vanea: Basescu a fost ministru in toate guvernele cind cucuveaua era presedinte!
Hai sa numaram, ca poate, daca nu ne-a placut istoria, barem la hartimetica sa stam mai bine!

Iliescu presedinte 1990-1996 - 6 ani
2000-2004 - 4 ani

Total: 10 ani de ciuma rosie!

Basescu ministru in perioada asta: 1991-1992, in guvernele Roman si Stolojan.
Sunteti corijenti si la materia asta, numai la dezinformari sunteti premianti!

Alta minciuna: Basescu Blaga si Stolojan erau oamenii de baza in FSN - ul lui Ilici! Deci astia erau aia rai si Hrebenciuc, Cozmanca, Mitrea, Oprisan, Vanghelie, Dan Iosif, Nastase, Barladeanu, Vodcaroiu,...etc, erau baietii buni! Din cauza asta sunteti voi limberalii bot in bot din '92 incoace cu Iliescu si ai lui, pentru ca dupa plecarea celor rai feseneaua a ramas mai curata si mai uscata! Aha, acum pricep si eu! Tare logica asta!

Mare curaj Vanea sa vorbesti asa despre dictator! S-ar putea sa vina noaptea pe la tine baietii aia din serviciile patronate de Marean Vanghelie si sa te salte!
Voi aia 65%, de cinci ani de zile faceti posta si penetrati cu perversiuni Constitutia, iar Traian Basescu este dictatorul! Cand l-ati suspendat nu ati mai tinut cont de Constitutie si v-a taxat alegatorul! Chiar faceati legi noi ca sa nu mai poata fi repus pe functie, indiferent ce s-ar fi votat.
Cand ati desemnat voi premier pe Iohannis, ati respectat tot Constitutia, nu-i asa?

Ca de 20 de ani voi limbricii nationali sunteti in relatii nefiresti cu alde Iliescu, ca ciorapul impletit, ba pe fata, ba pe dos, tot Basescu e de vina, nu? Vrei sa-ti re-postez istoria halucinanta a pnl de la 90 incoace?

Coruptia e doar la Ridzi si la Udrea, nu conteaza manevrele lui Tariceanu si ai lui? Pe cind o comisie Tariceanu patronata de Orban? Pai daca sunteti voi justitiarii de mucava, fiti frate cu toata lumea! Sau gradul de coruptie este determinat de culoarea politica?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 19:24

STAI DE MULTE ORI SI TE GANDESTI.......DE CE SA RASPUND LA JICNIRI ? DE CE SA ATAC UN OM DOAR PENTRU CA IL CHIAMA BASESCU ,SA-I PUN IN CARCA TOATE RELELE SI TOATE NEAMPLINIRILE? SI VISURILE NOASTRE ??? DUPA CE 15 ANI AM FOST MAI UMILITI CA NICIODATA,DUPA CE LIBERTATILE NOASTRE NE-AU FOST DATE CU PICATURA,DUPA CE AM FOST BATUTI DE MINERI SI BATJOCORITI DE SEFUL STATULUI PRIN FAPTUL CA IA CHEMAT IAR APOI LE-A MULTUMIT.......DE CE SE UITA TOATE ASTEA ? DE CE SE UITA CA IN SFARSIT INCEP SA SE FACA LEGI PENTRU STABILITATEA VIETII NOASTRE ? DE CE ATUNCI CAND IN SFARSIT SUNT INGHESUITI CEI CARE AU VANDUT SI DEVALIZAT DUPA LOVITURA DE STAT DIN 89? IATA AM GASIT O POVESTIOARA CARE SE POTIVESTE IN PARTE CU SITUATIA ACTUALA....... Un tânãr fusese în rãzboi în Vietnam aproape 3 ani de zile. Într-un final se întoarce în America ºi îºi sunã pãrinþii la telefon.

- Mama, tata, mã întorc acasã, dar vreau sã vã cer o favoare. Am un prieten foarte bun ºi aº vrea sã îl aduc acasã cu mine.
- Sigur, ne-ar face mare plãcere sã îl cunoaºtem, au spus pãrinþii.
- Mai e ceva ce ar trebui sã ºtiþi despre el; în timpul rãzboiului a fost rãnit foarte rãu. A cãlcat pe o minã ºi explozia l-a lãsat fãrã o mânã ºi un picior. Nu are unde sã se ducã ºi vreau sã vinã sã stea cu voi acasã.
- Ne pare rãu sã auzim asta, fiule. Poate rezolvãm cumva sã îi gãsim unde sã stea.
- Nu, vreau sã stea împreunã cu noi acasã.
- Fiule, îi rãspunde tatãl, nu-þi dai seama despre ce vorbeºti. Un om handicapat ca el înseamnã o povarã foarte mare pentru noi. Avem ºi noi vieþile noastre de trãit. Ce sens are sã ne încãrcãm viaþa cu unul ca el. Lasã-l în pace ºi vino acasã. O sã-ºi gãseascã el unde sã stea.

În acest moment, fiul închide telefonl brusc. Pãrinþii n-au mai auzit nimic de el de atunci. Dupã câteva zile, au primit un telefon de la Poliþie care îi anunþa cã fiul lor s-a sinucis aruncându-se de pe o clãdire. Erau chemaþi sã identifice trupul. Pãrinþii înmãrmuriþi, au ajuns repede la morgã ºi acolo au descoperit cã într-adevãr, fiul lor era cel care murise. De asemenea au mai descoperit un lucru.

Bãiatul lor avea doar o mânã ºi un picior.

Ne e atât de uºor sã îi acceptãm ºi sã îi iubim pe cei care sunt amuzanþi, plini de viaþã, fãrã probleme, dar nu ne pasã de cei care ne pot încurca planurile, care au probleme, sau nimeni nu-i bagã în seamã. Suntem ipocriþi. Da, eu sunt unul din ei.
CRED CA ASA O SA PATIM SI NOI.......O SA NE DAM SEAMA DE CE AM FACUT DOAR DUPA CE ........

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 19:36

2009 Editia Online OCT
29
Noua arma antibasesciana: prefraudarea ONG-ista
Andreea Pora Dezbatere
T
raian Basescu este intruchiparea raului suprem. Nu mai e dubiu! Ne-o spune non-stop coalitia PSD-PNL cu ai ei candidati siamezi Geoana si Antonescu, ne-o recita telenovelistic ziaristii inregimentati in slujba lui Vintu, Voiculescu si Patriciu, ne avertizeaza patru ONG-uri odinioara onorabile. Dictator, de filiatie hitlerista, stalinista si ceausista, terorist, traficant de arme si scandalagiu notoriu, lui Basescu ii lipsea din panoplia relelor doar cea de "fraudator". Cum ideea, lansata acum vreo sase luni pe piata abundenta a dezinformarii de Cristian Pirvulescu (un sondaj care masura perceptia romanilor despre posibilitatea fraudarii alegerilor), preluata sirguincios de moguli si slefuita de Dan Nica, nu a avut succesul scontat, trebuia sa se inventeze altceva. Si pentru ca trebuia sa poarte un nume, i s-a spus "prefrauda". Concret, Basescu "prefraudeaza", moral, e drept, prin suprapunerea alegerilor peste referendum.

"Prefraudeaza" pentru ca isi dezavantajeaza bietii contracandidatii, care nu-i asa, joaca extrem de fair-play cu patru canale de televizune in spate care le fac campanie non-stop si il diabolizeaza pe Basescu tot non-stop. "Prefraudeaza" pentru ca "schimba" temele de campanie, care nu pot fi legate decit de "monstrul Basescu" si de cum trebuie el sa plece de la Cotroceni pentru binele si linistea natiei, a mogulilor si politicienilor carora nu le va mai pune nimeni in discutie somnul si competenta parlamentara. "Prefraudeaza" pentru ca, vezi doamne, exista o singura "lista de prezenta" si nu doua sau trei. "Prefraudeaza" pentru ca nu da bine in plina campanie sa te dezici de o tema atit de populara, pe care, culmea, ai sustinut-o acum cinci ani. Iar culmea "prefraudarii" e ca n-a avut ea, "Coalitia anti", ideea de a sustine referendumul si de a face campanie pentru unicameral, ceea ce ar fi bulversat electoratul si ar fi redus beneficiul lui Basescu.

Ca asemenea "prefraudari" sint frecvente in multe tari democratice, care suprapun diferite alegeri peste referendumuri, nu mai conteaza in focul luptei antibasesciene. In tot cazul, sint mult mai frecvente decit este forma de vot uninominal inventata de Cristian Pirvulescu si perfectionata la masa cu PSD si PNL.

Si in ultima instanta, de ce s-ar mira contracandidatii si onor ONG-urile care ii sustin, ca Basescu "prefraudeaza" cu armele constitutionale de care dispune, cind ei fac asta de luni de zile? Nu este tot o "frauda morala" sa manipulezi, sa intoxici, sa minti si sa joci unfair? Cum se numeste campania feroce de spalare pe creier a electoratului dusa de trusturile lui Vintu si Voiculescu? Nu cumva tot frauda morala? La ce sa te astepti atunci cind utilizezi cele mai necinstite arme ca sa-ti infringi adversarul? Sau, poate, este democratic sa lansezi fara probe si sa mediatizezi acuze de "terorism international"? Sau sa pui stampila de "dictatura" in conditiile in care opozitia detine 65% din parlament, pica guverne si se ratoie 24 de ore din 24 pe toate ecranele? Spre deosebire de "prefraudarea" lui Basescu, nesustinuta deocamdata de nimic dovedibil, frauda morala a contracandidatilor este vizibila si demonstrabila.

Interesant este insa cine sint vestitorii "prefraudarii" si ce-i mina pe ei in lupta antibasesciana? Cele patru ONG-uri, despre care politicienii liberali si social-democrati afirma ca sint "cele mai serioase, cele mai independente si cele mai neimplicate politic", sint Pro Democratia, Tranparency International, Agentia de Monitorizare a Presei si Centrul pentru Resurse Juridice. Primele trei sint vestite pentru "independenta" lor, in special cind e vorba de banii guvernamentali pentru diferite proiecte.

Domnii Pirvulescu si Alistar, care la ora la care scriu isi pledeaza neimplicarea politica pe ecranele mogulilor, sustin ca doar principiile si grija pentru democratie sint motorul de 3.000 de cai putere care i-a pus in miscare. Chiar asa? Democratia, dar mai ales unii parlamentari liberali in frunte cu Bogdan Olteanu (intrat in parlament de pe pozitia a treia cu putin peste 3.000 de voturi) au pentru ce sa-i fie recunoscatori domnului Cristian Pirvulescu. Ce sa mai discutam despre manipularea numita "votul alb" de la parlamentare, cind s-au anulat 2% din voturi. Domnia sa este independenta personificata, tinind cont de felul infocat in care pledeaza de pe ecranele mogulilor impotriva lui Basescu. Revolta ong-istului impotriva unicameralului este cu atit mai de neinteles cu cit prin anii 2000 stringea semnaturi exact pentru unicameral si exact in perioada in care PSD facea acelasi lucru. Si de ce se rascoala Cristian Pirvulescu impotriva ipoteticei fraude morale prin referendumul lui Basescu si nu si impotriva fraudei morale practicate de contracandidatii sai prin intermediul televiziunilor mogulilor? Intrebare la care raspunsul ar putea fi unul singur: se afla de aceeasi parte a baricadei. Adica cea antibasesciana.

Victor Alistar, virful de lance al luptei impotriva coruptiei, lupta sponsorizata din greu de fostul cabinet liberal, asa cum fostul guvern PSD i-a sponsorizat lupta pentru o ANI fara gheare si dinti, a ajuns in tribunal exact cu institutia (ANI) la sefia careia a dorit sa ajunga. Motivul, declaratia de avere. Democratia are si ea conflictele ei de interese, iar Victor Alistar un dinte impotriva presedintelui Basescu. Probabil ca ii este greu sa uite de raportul comandat de Basescu pe vremea cind era primar general al Capitalei, raport care viza modul dubios in care Alistar a primit o casa de la Viorel Lis, al carui consilier era. In plus, dragostea dintii-PSD- nu piere cu una cu doua, gindindu-ne ca in ultimii ani cum era liber scaunul de ministru al justitiei, cum aparea Alistar ca posibila propunere a PSD. Asta da impartialitate, neimplicare si ong-ism.

Cit despre Agentia de Monitorizare, cred ca nu mai este nimic de spus atita vreme cit se afla cu trei picioare in trustul lui Sorin Ovidiu Vintu. Iar parte din Catavenci, daca este sa ne referim numai la Liviu Mihaiu, au avut avantaje serioase in defuncta guvernare si dezavantaje pe masura in actuala. Ma gindesc la proiecte gen Salvati Delta, Vama Veche si alte locuri la fel de frumoase de pe harta tarii. Georgiana Iorgulescu, sefa de la Centrul pentru Resurse Juridice, este o apropiata a liberalei Renate Weber. Punct.

Dar, in sfirsit, e dreptul ONG-urilor sa sustina pe cine vor si sa fie impotriva lui Basescu, d-aia e democratie si nu dictatura. E dreptul lor de societate civila sa considere ca se "prefraudeaza" sau "postfraudeaza", daca va fi nevoie si asa va suna ordinul pe institutie.

Singura nedumerire e, repet, de ce nu mimeaza macar echidistanta si principiile pe care spun ca le sustin, condamnind la fel de ferm si "frauda morala" a contracandidatilor lui Basescu. De ce nu condamna "folosirea abuziva in scop personal" a televiziunilor mogulilor?

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 19:51

De la: vaneamarin, la data 2009-10-30 13:27:53[2)Ti-am mai explicat ca nu Basescu este opozitia fata de Iliescu dar se pare ca refuzi sa intelegi cum stau lucrurile.Pana acum cateva saptamani aveati o guvernare impreuna cu partidul care spui tu ca este al lui Iliescu si o majoritate parlamentara de 73%.Sa inteleg ca PSDul este bun sau rau in functie de muschii lui Base ?Sa nu uitam ca Basescu a fost ministru in mai toate guvernele de sub Iliescu deci hai te rog eu,in numele decentei lasa aburelile astea,compunerile astea de scoala primara, cu antagonismul intre Iliescu si Basescu

!

Ion Iliescu:

"Am cele mai bune pãreri despre Crin Antonescu, este un om inteligent, un nobil intelectual. Cred cã dã o notã atractivã partidului", a spus Ion Iliescu despre noul preºedinte al PNL.

În ceea ce-l priveºte pe noul prim vicepreºedinte al PNL, Ludovic Orban, preºedintele de onoare al PSD a spus cã este un om cu experientã, un bun organizator.
"Probabil Crin Antonescu ºi Ludovic Orban vor face un cuplu reuºit. Îi felicit ºi le urez succes", a spus Ion Iliescu.

Crin Antonescu:

“traseul lui Ion Iliescu de la partidul comunist la cel al unui politician care a ajuns sa lupte pentru Constitutie si pluralism genereaza “optimism din punct de vedere antropologic” si este “un efort care merita salutat"

"Ion Iliescu este un om politic interesant, a carui evolutie este interesanta, a carui evolutie politica ne da sansa sa fim cumva optimisti din punct de vedere antropologic, politic: oamenii se pot schimba. Daca Ion Iliescu, dupa o cariera in Partidul Comunist, dupa lucrurile intamplate in 1990 a ajuns totusi - ca a ajuns in acest moment - unul dintre aparatorii constitutionalismului, al pluralismului in Romania, este un efort care merita salutat si chestiunea asta merita o reverenta fara sa uitam cele intamplate in 1990", a spus presedintele PNL, Antonescu, intr-o emisiune electorala, la Antena 3. "

Deci nu Basescu este opozantul lui Iliescu ci Crin Antonescu!!!

Trebuie sa fi coprofag, gerontofil si rusofil ca sa poti sa lupti in halul asta!

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 21:01

Desi sunt unele comentarii ale ''succesurilor'' lui Basescu, va provoc pe cei cel sustineti, sa mentionati cateva realizari in actualul mandat, realizari evidente si nu .... VORBE.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 22:01

De la: buldogul, la data 2009-10-29 21:18:46 Tovarasul Ceausescu,Eu am servit cu credinta comunismul si acum servesc pe Basescu nascocind basme la postul de televiziube B1.Va asigur ca daca Basescu mai obtine votul pentru inca un mandat de 5 ani ,in 2014 nu va mai exista electorat,Parlament sau Constitutie,doar circiumi,bordeluri si magazine cu droguri

bai umflatule, vezi sa nu faci poc(adica sa pleznesti) ca ne umpli de gulash si palinka !
ce-ai mah cu presedintele ?
vezi ca tzi-o tragem , da' asha pe saturatelea ! ai auzit?

sa faci bine si sa-l votezi pe dom' basescu .IGHEN ?

si electronica !
danika

28 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 22:52

Citesc comentariile si nu ma dumiresc:oamenii astia pe ce lume traiesc? Cat de prost poti sa fii, sa nu vezi ca Basescu e o anomalie a naturii ,din toate punctele de vedere.Si ce mi se pare cel mai monstruos,e modul lui abject de a gandi si a actiona .Nu mai au rost sicanarile intre noi,jignirile pe tema "Care-i mai bun?" Trebuie sa scapam de el si-atat.Daca nu,ne meritam soarta de popor de idioti care se cred smecheri.Aici e vorba de influenta nefasta a lui Basescu asupra omului de rand,necultivat ,necivilizat,din pacate,sau a afaceristului veros cu spate PDL-ist,2 specii preponderente la noi.Nu vad cum ,un om normal,cu o gandire de bun simt ,ar putea sa-l placa pe ipochimenul asta. Si mai uitati-va ce sleahta de tampiti are-n spate,unul mai cretin ca altul. N-are niciun fel de valori partidul lui.Sa zica mersi c-au ajuns toate scursurile in parlament,cu un procent atat de mare,din "cauza "lui.

9am035009

98 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 22:54

Hayssam catre Yassin: “Vorbeste cu «profesorul» ca sa stiu ce trebuie sa contina declaratia mea”

:Presedintele chiar mi-a spus «Iti iei copiii si du-te in America»

Omar Hayssam i-a scris, din arest, doctorului Mohammad Yassin doua scrisori in care face referire la celebrul “profesor” si la intelegerile pe care sirianul le avea cu acesta. Ambele scrisori sunt, cel mai probabil, redactate in a doua jumatate a anului 2005, inainte ca dosarul in care era cercetat pentru terorism sa ajunga la instanta de judecata. In ambele documente, Hayssam cere indicatii de la “Profesor” in legatura cu ce sa declare in fata procurorului. Din texte rezulta clar ca “Profesorul” este Traian Basescu. Prima scrisoare a fost redactata fie in luna iulie, fie in septembrie 2005, in timp ce atât personajul din scrisoare,“Profesorul”, cât si personajul real, seful statului Traian Basescu, urmau sa efectueze o vizita in SUA. Omar Hayssam le aduce, pe pagini intregi, celor doi prieteni ai sai, Yassin si “profesorul”, asigurari ca nu ii va trada niciodata, insa ii cere doctorului sa-i intermedieze o intâlnire cu “profesorul”, pentru ca dosarul va ajunge la instanta si acolo va trebui sa spuna totul despre rapire. Cea de-a doua scrisoare a fost redactata la sase luni de la arestarea lui Hayssam, petrecuta la 4 aprilie 2005. Aici, sirianul il suspecteaza pe Mohammad Yassin de tradare si il acuza ca este persoana care l-a vorbit de rau in fata “profesorului”. Mai mult, Omar il intreaba retoric pe Yassin de ce vrea sa fuga din România si daca aceasta fuga este la sfatul “profesorului”. “Eu sufar acum doar datorita promisiunilor pe care mi le-ati facut voi”, isi incheie cea de-a doua scrisoare sirianul Omar Hayssam

Omar Hayssam i-a scris, din arestul Directiei de Cercetari Penale, in a doua jumatate a anului 2005, o prima scrisoare doctorului Mohammad Yassin. Este, practic, pentru prima data când Hayssam da elemente esentiale in legatura cu identitatea “profesorului” aparut in stenograma discutiilor cu procurorul Ciprian Nastasiu. Atunci, respectivul “profesor” avea, potrivit scrisorii lui Hayssam, programata o deplasare in America, iar procurorul Ciprian Nastasiu a participat, la Bagdad, la audierea lui Mohammad Munaf. Presedintele Traian Basescu a fost invitat, in luna iulie, la Casa Alba, insa nu a onorat-o. Seful statului a mai efectuat o vizita in SUA in luna septembrie a aceluiasi an. Tot in septembrie, procurorul Ciprian Nastasiu a mai efectuat o vizita in Irak, pentru a-l audia pe Munaf. Scrisoarea reprezinta o serie intreaga de asigurari pe care Hayssam le-a adus lui Mohammad Yassin si “profesorului” ca nu ii va trada, dar ca are nevoie de indicatii din partea lor pentru a sti ce sa declare in fata procurorului. El le atrage atentia asupra faptului ca, odata ajuns la instanta dosarul, nu va mai putea tacea. Scrisoarea a putut fi redactata de catre Hayssam in iulie 2005 sau in septembrie 2005, cu o mai mare probabilitate in iulie.

“In numele lui Allah cel milostiv si iertator

Fratele meu doctorul YASSIN, ABU HELMI, sa ai pace, indurare si bucurii de la Allah si mai mult. Frate, nu am primit nici un raspuns, fie el direct sau indirect, la ultima scrisoare pe care ti-am adresat. Te rog, ABU HELMI, am nevoie urgent de un raspuns pentru a sti cum sa procedez. Stiu ca «profesorul» este plecat in AMERICA si ca este posibil sa nu-l poti fi intâlnit, dar, precum stii, domnul NASTASIU este plecat in IRAK, iar când se va intoarce trebuie sa dau o declaratie in fata dânsului cu privire la ce s-a intâmplat si nu stiu ce sa-i spun (ce sa-i declar) si asta pentru ca mi-ai spus, când ne-am intâlnit ultima data, ca ar fi spus “profesorul” sa nu dau nici o declaratie acum si ca-mi vei spune tu sau altcineva cum trebuie sa fie aceasta declaratie. Insa cred in promisiunile tale si promisiunile «profesorului» si eu sunt la masura asteptarilor voastre si n-am dat nici o declaratie pâna la aceasta data si astept indicatiile, dar crede-ma ca numai suport, nu fac deloc bine, de asemenea si copiii mei, dar si familia. Copiii intreaba de mine zilnic, iar mama lor le spune ca sunt in spital. Pâna când, ABU HELMI, trebuie sa suport si sa rabd? Vreau un raspuns clar. Pâna când? Când va mai dura in timp? Te rog sa-l intrebi pe «profesor» Pâna când trebuie sa astept?”

“Astept indicatiile. Ce sa fac?”

“Când ne-am intâlnit la sediul Academiei de Politie si am iesit in gradina si mi-ai spus..., ce-ti mai aduci aminte tu si nu vreau sa mentionez acest lucru in scrisoarea mea. Mi-ai spus ca ai vorbit cu «profesorul» si ca toate lucrurile vor fi bine si ca nu va dura mai mult de o luna, anume pâna când vor reveni ziaristii din IRAK si atunci mi-ai explicat lucrurile. Cum s-a intâmplat si cum va fi si cum mi-ai spus ca-i vei spune «profesorului» exact ce s-a intâmplat si ca n-am nici o legatura cu incurcatura (eroarea) care s-a intâmplat cu voi (vi s-a intâmplat) si de asemenea m-ai asigurat de acest lucru inca o data atunci când ne-am intâlnit la sediul Parchetului si am stat de vorba pe hol. M-ai asigurat ca totul este-n regula si ca «profesorul» stie tot si ca este vorba de putin timp si ca el s-a convins intr-adevar ca n-am nici un amestec (nici o legatura) cu incurcatura (eroarea) ce s-a intâmplat cu voi. Prin incurcatura (eroare) ma refer la ce mi-ai spus la telefon când m-ai sunat din IRAK, dupa ce te-ai intors la câteva zile, nu-mi aduc aminte exact data. De aceea, te rog inca o data sa vorbesti cu «profesorul» si cât mai repede si asta pentru o scurta intâlnire cu dânsul sau sa-ti spuna tie ce trebuie facut si ce ar trebui sa contina declaratia mea. Nu vreau sa apar ca un tradator si nici ca mincinos in fata «profesorului» si nu vreau deloc sa-l supar sau sa-i gresesc cu ceva, ba trebuie sa avem grija de el si sa avem grija de felul (modul) in care este perceput, dar doresc un raspuns clar. Ce sa fac?”

“Iti imaginezi ce se va intâmpla daca dai declaratia?”

“La ultima intâlnire cu procurorul, acesta mi-a cerut sa dau o declaratie cu privire la aceasta cauza. Am refuzat acest lucru si i-am spus: «ca-ti voi da o declaratie detaliata când te vei intoarce din IRAK». Cred ca aceasta este ultima prelungire pe care o mai pot face, pentru ca el va trimite dosarul instanta si dupa aceea va trebui sa declar acolo si daca nu-mi vei raspunde clar tu sau «profesorul», ce sa fac? Ce sa spun (declar)? Trebuie sa dau o declaratie si avocatul imi spune ca trebuie sa dau o declaratie si eu amân. Pâna când? Iti imaginezi daca dau o declaratie detaliata cu ce mi-ai spus la telefon când m-ai sunat din IRAK, cu ce mi-ai spus la sediul Academiei de Politie si cu ce mi-ai spus la sediul Parchetului, ce se va intâmpla? Si cum «lumea va sari si va sta»? Si ce se va intâmpla in Presa si altele? Te rog, ABU HELMI, am nevoie de un raspuns urgent. Inainte sa dau o declaratie, trebuie sa se vorbeasca de urgenta (imediat) cu «profesorul». Ti-am spus ca imi mentin juramântul (promisiunea, acordul, pactul, tratatul, a indeplini, a imputernici) si ca suport acest chin numai ca mi-ai promis atât tu, cât si «profesorul» si nu vreau ca el sa aiba absolut deloc de suferit, vreau sa fiu exact ca-n bunele sale ganduri pentru ca mi-a spus fa asa sau asa si «negociaza» cu ABU HELMI si nu te va deranja nimeni, dar ce s-a intamplat si ce se intampla dovedesc altceva si tu imi spui ca situatia a impus acesta si ca totul va fi cat se poate de bine si ca totul se va recupera si cum mi-ai spus la telefon ca-si respecta promisiunile si ca niciodata nu-si ia vorba inapoi. Sper ca lucrurile sa fie asa si sa fim ca-n gandurile sale bune, dar te rog inca o data sa grabesti lucrurile, ca-n caz ca nu primesc un raspuns clar, trebuie sa ma apar, pentru ca stii atat tu, cat si «profesorul» ca sunt ca-n gandurile voastre bune si niciodata n-am gresit niciodata neindreptatindu-l si ca am facut tot ce mi-ati cerut si ca n-am nici o vina in tot ce s-a intamplat din incurcatura (eroare) sau din neintelegerile si tot ce am facut telefonand si incercand a fost de bune intentii si nici o clipa n-am avut intentii rele.
Te rog, te rog, am nevoie de un raspuns pentru a sti cum sa procedez pentru ca tu stii tot, stii mai mult ca mine si nu vreau sa fiu o victima fara vina si tu stii mai mult ca oricine acest lucru si mi-ai spus ca si «profesorul» stie. De ce toate astea? Nu exista alta modalitate de a demara lucrurile ca «profesorul» sa nu aiba de suferit sau sa nu se atinga de modul in care este perceput de lume. Eu sunt gata sa mai sacrific, dar pana cand, «frate»? Pana cand?”

“Transmite-i profesorului ca nu-l voi trada”

“In scurt timp va ajunge dosarul la instanta si ce vor face atunci? Si totul va deveni public prin prezenta presei, a oamenilor si a avocatilor si de aceea te rog sa-mi raspunzi si sa-mi dai indicatii imediat pentru ca daca se ajunge la intanta, nu pot tacea mai mult, pentru ca daca voi tacea in continuare, voi fi condamnat fara vina, si acest lucru nu se poate si, daca se va ajunge la instanta, de asemenea vei fi si tu citat pentru a da o declaratie si pentru a fi confruntat cu mine, cu tot ce mi-ai spus la telefon, la sediul Academiei de Politie, la sediul Parchetului si toate discutiile si celelalte lucruri, si atunci va fi o problema foarte mare. Nu vreau sa dau mai multe detalii de atat acum, pentru ca le stii, dar te rog sa ceri sa ma vizitezi, daca vrei, la anchetator, cred ca este mai bine decat sa ma vizitezi aici la inchisoare. Si de ce vrei, «frate», sa fugi din ROMÅNIA? Precum mi-ai spus la sediul Parchetului: «Profesorul» ti-a spus sa faci asta sau decizia iti apartine? Te rog sa nu pleci din ROMÅNIA inainte de a lamuri toate lucrurile si de a rezolva aceasta problema. Precum ti-am spus, daca vor fi greutati intr-o rezolvare radicala (de baza, fundamentala), cel putin acum sa se ancheteze si sa aiba loc judecata, dar sa nu fiu in inchisoare si dupa aceea Allah o va rezolva si vom vedea ce se va intampla la judecata. Vreau sa-ti (indescrifrabil) cu privire la un subiect, pe care l-am auzit. Ca ar exista o hotarare in a accelera judecata in acest caz si ca s-ar dori sa se judece imediat, in cateva luni si de aceea, de asemenea, trebuie procedat imediat si luata o decizie inainte sa treaca momentul. Te rog, te rog, de ce nu obtii sau ii ceri «profesorului» o scurta intalnire cu mine pentru a sta de vorba cu privire la toate aceste lucruri si sa le clarificam, dar si-n legatura cu celelalte lucruri care-l intereseaza, precum mi-ai spus ultima data. Speranta care o pun in tine si-n «profesor» este foarte mare, ca va veti pastra (tine) promisiunile fata de mine si va rog sa nu ma lasati sa devin o victima fara vina si sa-mi distrugeti familia si viitorul copiilor mei fara vina, iar cu privire la despagubirile pentru pierderile financiare (de bani), de care mi-ai spus, contracte si altele nu au importanta acum, vom vedea mai tarziu daca vor fi (indescifrabil) sau nu. Acest lucru nu este important acum. Important este sa ies de aici si sa nu se supere «profesorul» sau sa i se faca vreun rau sau sa se schimbe modul (felul) in care este perceput si sa nu poata dusmanii sai sa se foloseasca de acest subiect impotriva sa, ba el l-a folosit imotriva lor si asa trebuie sa ramana. Astept un raspuns cat mai repede. Te rog sa-i transmiti «profesorului» salutarile mele si ca sunt ca-n gandurile sale bune si nu-l voi trada deloc si ca-n baza promisiunii sale merge mai departe.”

“Sunt pregatit pentru orice si nu vreau nici o compensatie”

“Fratele tau,
Frate ABU HELMI, de ce nu mi-ai spus despre subiect de mai mult? De ce mi-ai ascuns toate aceste lucruri? De ce nu mi-ai spus de ce se va intampla acolo? Acest lucru semnifica ca n-ai avut destula incredere in mine de la bun inceput. De ce nu mi-ai spus de la bun inceput totul? Si m-ai lasat sa cad victima fara sa stiu nimic? De ce ABU HELMI? De ce? Daca mi-ai fi spus de la bun inceput toate lucrurile, as fi procedat cum doriti si-n liniste (indescrifrabil), eu am procedat cum ati dorit, in ciuda faptului ca mi-ai ascuns toate aceste lucruri, iar eu sunt in continuare in inchisoare. De ce? Pentru ca am fost sincer cu voi si cu «profesorul» si am procedat cu intentii de bine. Te rog sa vorbesti imediat (cat mai repede cu putinta) cu «profesorul», ca nu mai suport deloc si la nevoie voi da o declaratie detaliata si sa se intample ce se va intampla, asta si daca nu-mi dati un raspuns clar si imediat (cat mai repede cu putinta). Sper sa raman pe masura asteptarilor tale si ale «profesorului». Astept raspunsul vostru (indescifrabil). Precum ti-am spus mereu, vreau sa ies din acest caz sau pentru inceput sa ies din inchisoare si voi proceda intru totul cum imi va spune «profesorul» si jur (promit) ca voi respecta toata viata directivele si ca acest subiect nu va «iesi» niciodata, orice ar fi, si daca «profesorul» va dori sa ma trimita-n alta tara, eu sunt gata, ca nimeni sa nu auda de la mine si ca nimeni sa nu mai vada. Deci voi proceda cum imi veti spune si cum imi va spune «profesorul» orice ar fi si orice s-ar intampla. Va rog, va rog, vreau doar sa ies de aici si sunt pregatit pentru orice si pentru a ceda orice. Te rog, ABU HELMI, sa nu te gandesti la bani si nici la proprietati. Eu sunt pregatit pentru orice si nu vreau nici o compensatie, ci vreau doar sa ma reintorc la copiii mei pentru ca nici eu si nici copiii mei n-avem nici o vina. Sa fim o victima pentru toate acestea. Va rog. Va astept.” Profesorul e cel care cere acum de la romani al doilea mandat si este disperat, pentru ca daca nu castiga ghiciti voi unde va ajunge , daca se va deschide dosarul Hayssam si dosarul FLOTA!?! Florin.

Fosta membra 9am.ro

241 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 23:27

De la: danika, la data 2009-10-30 22:52:07Citesc comentariile si nu ma dumiresc:oamenii astia pe ce lume traiesc? Cat de prost poti sa fii, sa nu vezi ca Basescu e o anomalie a naturii ,din toate punctele de vedere.Si ce mi se pare cel mai monstruos,e modul lui abject de a gandi si a actiona .Nu mai au rost sicanarile intre noi,jignirile pe tema "Care-i mai bun?" Trebuie sa scapam de el si-atat.Daca nu,ne meritam soarta de popor de idioti care se cred smecheri.Aici e vorba de influenta nefasta a lui Basescu asupra omului de rand,necultivat ,necivilizat,din pacate,sau a afaceristului veros cu spate PDL-ist,2 specii preponderente la noi.Nu vad cum ,un om normal,cu o gandire de bun simt ,ar putea sa-l placa pe ipochimenul asta. Si mai uitati-va ce sleahta de tampiti are-n spate,unul mai cretin ca altul. N-are niciun fel de valori partidul lui.Sa zica mersi c-au ajuns toate scursurile in parlament,cu un procent atat de mare,din "cauza "lui.
DA CE VREI DRAGA,DACA UN IDIOT ,PREFACUT,DEMAGOG,DIVERSIONIST ,HOT SI IPOCRIT CA MINE A AJUNS PRESEDINTE,POTI JUDECA CE POPOR AM

alessia

163 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 23:33

De la: AZAZEL, la data 2009-10-30 22:01:18
De la: buldogul, la data 2009-10-29 21:18:46 Tovarasul Ceausescu,Eu am servit cu credinta comunismul si acum servesc pe Basescu nascocind basme la postul de televiziube B1.Va asigur ca daca Basescu mai obtine votul pentru inca un mandat de 5 ani ,in 2014 nu va mai exista electorat,Parlament sau Constitutie,doar circiumi,bordeluri si magazine cu droguri

bai umflatule, vezi sa nu faci poc(adica sa pleznesti) ca ne umpli de gulash si palinka !
ce-ai mah cu presedintele ?
vezi ca tzi-o tragem , da' asha pe saturatelea ! ai auzit?

sa faci bine si sa-l votezi pe dom' basescu .IGHEN ?

tU DE LA CE CIMITIR AI FOST REACTIVAT,FACI PARTE DIN MORTII CARE AU SEMNAT PENTRU CANDIDATURA LUI bASESCU LA cotrocerni ?

ROMANIA ARE NEVOIE DE SCHIMBARE ,BASESCU A CUFUNDAT ROMANIA IN DEZASTRU ECONOMIC M-am edificat ! Șmecheria este clara,in 2007,in 2009 au fost prezenti la vot doar 5-6 milioane de votanti dar cu STS ul voturile au fost trecute la ambele parti si la urma au mai fost fabricate citeva sa faca diferenta pentru Basescu.Impunerea CCR ca pentru validarea Referendumului din 29 iulie 20012 sa fie 1/2 din electorat la vot,iar PDL ul sa boicoteze Referendumul interzicind prezenta la vot,se bazeaza tocmai pe faptul ca românii nu se prezinta la vot din comoditate,nepasare,analfabetism politic,indoctrinare,prostie etc si nu se poate atinge pragul de 9125000. DAR CE LEGITIMITATE ARE UN PRESEDINTE CARE FUGE DE POPOR SI BOICOTEAZA REFERENDUMUL ??????
9am035009

98 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 01:18

Într-un mesaj cu iz evident fascistoid, nea Caisã ne ameninþã, pe Net ºi pe blocuri, pe toþi cei care nu suntem de acord cu insula de psihozã pe care încearcã sã ne-o bage pe gât. Evident cã, lipsiþi total de reacþie, contracandidaþii sãi, care plãtesc degeaba niºte impostori cu talente de consultanþi, se multumesc sã se plângã ºi nu fac nimic sã-l contracareze. Luaþi gratuit, închipuiþilor, o modalitate de reacþie.

Da, tirane, ne e fricã. De ce ne e fricã? De faptul cã Udrea ºi Ridzi ar putea fi iar ministrese. De faptul cã eãti în stare sã modifici în forþã Constituþia ca sã poþi candida ºi a treia oarã. De faptul cã eºti în stare sã foloseºti armata ºi serviciile sã-þi consolidezi dictatura. De faptul cã oricine þi se opune e declarat trãdãtor. De faptul cã, imediat dupã tine, ar putea urma fie-ta la Preºedinþia României. De faptul cã vânzãrile anterioare ar putea fi justificarea oficialã a tuturor averilor de milioane fãcute de familiile bugetarilor. De faptul cã Europa civilizatã va continua sã râdã de noi cel puþin 5 ani de-acum încolo…

De faptul cã bãdãrãnia va deveni model, iar secãrica aliment de bazã. De faptul cã minciuna ºi trãdarea vor fi considerate virtuþi obligatorii pentru reuºita-n viaþã. De faptul cã lupta anticorupþie va continua sã fie doar un pretext pentru confiscarea business-urilor celor pe care-i daþi voi la o parte de la þuþuroiul cu bani publici. De faptul cã toþi delatorii ºi aproximativii pe care i-ai strâns în jurul tãu folosindu-te de resursele bugetare ne-ar mai putea þine încã mãcar un mandat lecþii de civism ºi anticomunism la televizor. De faptul cã, de câte ori te loveºte razant pe chelie vreo idee creaþã, vei mai cheltui câteva zeci de milioane de euro sã dai impresia cã te consulþi cu poporul suveran. De faptul cã vrei sã acaparezi toatã puterea.

Acestea sunt doar câteva dintre argumentele raþionale ale fricii colective pe care ar fi trebuit sã le invoce, dacã ar fi fost în stare, contracandidaþii nocivului.
Cine nu ºtie cautã pe Goagãl. Cine ºtie ºi uitã poate sã-ºi aminteascã; dacã vrea. Cine ºtie ºi nu vrea sã-ºi aminteascã îºi meritã soarta. Unii ºtiu ºi nu vor sã uite!

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 02:19

De ce nu-i dam dracului pe toti si sa-l alegem pe remus cernea -ar fi o mica lectie pentru prapaditii astia care se cred de neanlocuit de 20 de ani !
Poate unul ca el nu se va coaliza cu mafiile din partidele politice !

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 04:11

Ajutati-l pe candidatul Traian Bãsescu sã se hotãrascã ce va face dupã alageri.
www.pemarecuel.ro/

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 04:36

De la: 9am035009, la data 2009-10-31 01:18:43

Într-un mesaj cu iz evident fascistoid, nea Caisã ne ameninþã, pe Net ºi pe blocuri, pe toþi cei care nu suntem de acord cu insula de psihozã pe care încearcã sã ne-o bage pe gât. Evident cã, lipsiþi total de reacþie, contracandidaþii sãi, care plãtesc degeaba niºte impostori cu talente de consultanþi, se multumesc sã se plângã ºi nu fac nimic sã-l contracareze. Luaþi gratuit, închipuiþilor, o modalitate de reacþie.

Da, tirane, ne e fricã. De ce ne e fricã? De faptul cã Udrea ºi Ridzi ar putea fi iar ministrese. De faptul cã eãti în stare sã modifici în forþã Constituþia ca sã poþi candida ºi a treia oarã. De faptul cã eºti în stare sã foloseºti armata ºi serviciile sã-þi consolidezi dictatura. De faptul cã oricine þi se opune e declarat trãdãtor. De faptul cã, imediat dupã tine, ar putea urma fie-ta la Preºedinþia României. De faptul cã vânzãrile anterioare ar putea fi justificarea oficialã a tuturor averilor de milioane fãcute de familiile bugetarilor. De faptul cã Europa civilizatã va continua sã râdã de noi cel puþin 5 ani de-acum încolo…

De faptul cã bãdãrãnia va deveni model, iar secãrica aliment de bazã. De faptul cã minciuna ºi trãdarea vor fi considerate virtuþi obligatorii pentru reuºita-n viaþã. De faptul cã lupta anticorupþie va continua sã fie doar un pretext pentru confiscarea business-urilor celor pe care-i daþi voi la o parte de la þuþuroiul cu bani publici. De faptul cã toþi delatorii ºi aproximativii pe care i-ai strâns în jurul tãu folosindu-te de resursele bugetare ne-ar mai putea þine încã mãcar un mandat lecþii de civism ºi anticomunism la televizor. De faptul cã, de câte ori te loveºte razant pe chelie vreo idee creaþã, vei mai cheltui câteva zeci de milioane de euro sã dai impresia cã te consulþi cu poporul suveran. De faptul cã vrei sã acaparezi toatã puterea.

Acestea sunt doar câteva dintre argumentele raþionale ale fricii colective pe care ar fi trebuit sã le invoce, dacã ar fi fost în stare, contracandidaþii nocivului.
Cine nu ºtie cautã pe Goagãl. Cine ºtie ºi uitã poate sã-ºi aminteascã; dacã vrea. Cine ºtie ºi nu vrea sã-ºi aminteascã îºi meritã soarta. Unii ºtiu ºi nu vor sã uite!

De faptul ca ar putea directiona o cometa pe traiectoria Pamintului!
De faptul ca ar putea aduce martienii sa colonizeze planeta!
De faptul ca ar putea produce o noua era glaciara!
De faptul ca ar putea provoca on tzunami in Romania!
Defaptul ca ca 111dinu e un cretinoid alcoolic si ca atunci cind intra in sevraj si nu are bani de o vodca mica incepe sa faca spume la gura si sa manince kkt pe forumuri!

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 07:54

Tov. Base . inca se mai crede comandant pe navele tarii avind drepturi si puteri de nelimitate.In acest moment tara are nevoie de un alt presedinte altfel scandalurile vor sfisia tara distrusa de criza si incompetenta politicienilor.Vrem un presedinte ce stie sa medieze conflictele dintre politicieni .Nu mai vrem demagogi /nu mai vrem politruci /dorim un presedinte cu prestanta de care sa fim mindri/ ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU/

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 08:16

De la: black10131307, la data 2009-10-31 04:36:51
De faptul ca ar putea directiona o cometa pe traiectoria Pamintului!
De faptul ca ar putea aduce martienii sa colonizeze planeta!
De faptul ca ar putea produce o noua era glaciara!
De faptul ca ar putea provoca on tzunami in Romania!

Cum mai Black,de toate aceste primejdii nu ne scapa domnul Basescu ? Pai eu eram sigur ca daca nu era dansul presedinte toate acestea se intamplau! .Cred ca este bine sa treaca toate aceste lucruri ca realizari ale mandatului sau,oricum nu are altceva cu care sa se laude!Basescu a indepartat cometa trimisa de Patriciu catre pamant punandu-l pe Nasu Moraru sa o injure pana a plecat aia scarbita catre alte planete ,s-a certat cu martienii care doreau sa colonizeze planeta si s-a facut lider reginoal al galaxiei, a indepartat era glaciara sufland aer cald dupa ce a baut tarie la Golden Blitz iar turistii adusi de doamna Udrea au facut un zid uman ce a impiedicat valul ucigas tzunami sa loveasca Mamaia.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 09:25

Boc a þipat live – „mârlãnie”, „minciunã ordinarã” – dupã ce Gândul a relatat cã delegaþia FMI a stat singurã într-o salã din Guvern în timp ce premierul vorbea despre gâºte la Etno TV
de Loredana VOICULESCU | GANDUL,31 OCTOMBRIE 2009

Premierul Emil Boc, intervenind telefonic la un post TV: "Este o deziformare. Sunt minciuni ordinare pe care le-aþi difuzat (...) Dumneavoastrã manipulaþi opinia publicã"

Boc a þipat live – „mârlãnie”, „minciunã ordinarã” – dupã ce Gândul a relatat cã delegaþia FNI a stat singurã într-o salã din Guvern în timp ce premierul vorbea despre gâºte la Etno TV

Premierul Emil Boc a simþit nevoia sã dea telefon în direct la o televiziune de ºtiri pentru a face precizãri legate de informaþia publicatã de ziarul Gândul ºi preluatã de respectivul post care spune cã delegaþia FMI a aºteptat ieri un sfert de orã în sediul Guvernului venirea ºefului Executivului. Acesta era plecat la postul de televiziune Etno TV, unde participase la emisiunea denumitã "Taifas", pentru care Boc ºi-a "rupt" o orã din programul guvernamental.

Pe un ton extrem de iritat, Emil Boc a calificat ºtirea publicatã de Gândul drept "mârlãnie", "minciuni ordinare", "defãimare". "Este o dezinformare. Sunt minciuni ordinare pe care le-aþi difuzat, nu este prima datã când postul dvs. de televiziune dezinformeazã populaþia. Puteþi sã mã daþi în judecatã, domnule!", s-a rãstit Emil Boc la jurnalistul postului de televiziune. Tirada de injurii a ºefului Executivului nu s-a oprit aici. "Dumneavoastrã manipulaþi opinia publicã. Întâlnirea cu delegaþia FMI era stabilitã pentru ora 18,30, puteþi sã verificaþi. Iar întâlnirea a început la ora stabilitã. E treaba lor (a delegaþiei FMI- n. red.) când au venit. Pot sã vinã ºi cu trei ore înainte", a tunat Emil Boc.

Pentru ce a aºteptat delegaþia FMI 15 minute, singurã într-o salã

Boc a povestit la Etno TV cum a învãþat el ce înseamnã responsabilitatea, plimbând în copilãrie gâºtele pãrinþilor. "Le duceam la apã ºi mã deranjau cã treceau râul ºi intrau pe iarba oamenilor. Aceºtia mã reclamau la pãrinþi, iar ei mã întrebau: «Unde ai fost, Emile?»", a spus Boc. Premierul interimar a mai povestit, în cadrul emisiunii "Taifasuri", cã, imediat dupã cãderea Guvernului, a telefonat pãrinþilor pentru a-i liniºti ºi a le spune cã nu se va întâmpla nimic rãu cu el prin pierderea postului de prim-ministru, deoarece poate lucra în continuare ca profesor. În acest context, Boc a explicat cã a avut "neºansa" de a conduce Guvernul în cea mai mare crizã economicã din ultimii 60 ani, în an electoral, dar cã a încercat sã fie responsabil, deprindere obþinutã încã de când era copil.

Salvat de miniºtrii interimari de la Transporturi ºi Economie - Radu Berceanu ºi Adriean Videanu - care au ajuns la Palatul Victoria doar cu câteva minute înaintea echipei FMI, Boc a apãrut la sediul Guvernului dupã invitaþii sãi, printre care se numãrau Jeffrey Franks, ºeful misiunii de evaluare a acordului cu FMI pentru România ºi Tony Libek, reprezentantul Fondului Monetar în România. Întâlnirea a început, pânã la urmã, la ora 18.30, aºa cum a fost programatã.

ªi Geoanã a întârziat 30 minute la întâlnirea cu FMI

La rândul sãu, preºedintele PSD, Mircea Geoanã, a sosit, vineri, la sediul PSD, la o jumãtate de orã dupã delegaþia FMI, venitã pentru discuþii despre acordul pe care România l-a încheiat cu Fondul ºi cu CE ºi BM. Delegaþia FMI a sosit, vineri dupã-amiazã, în jurul orei 15.00, la sediul central al PSD, având programatã o întâlnire cu Geoanã. Preºedintele partidului a sosit la sediu dupã aproximativ o jumãtate de orã, în jurul orei 15.30. În luna decembrie, România ar trebui sã primeascã de la Fondul Monetar Internaþional, a treia tranºã de bani, în valoare de 1,5 miliarde de euro.

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 09:44

@ black

Mai uºor cu Piaþa Universitãþii. Ai fost acolo sub acoperire ºi ai îndrumat minerii spre sediile partidelor istorice. Nu mã mirã cã ai trecut în gaºca securistului ºef Traian Bãsescu. Ce se aseamnã se adunã. Mã gândesc la faptul cã dupã 6 decembrie vei fi trecut în ºomaj ºi vei fi plãtit tot din banii mei.

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 09:54

"Cum sã inaugurezi un câmp gol. Întâmplãri reale cu Adriean Videanu, Emil Boc, un panou ºi o ploaie mãruntã pe miriºtea de la Islaz"

www.gandul.info/news/cum-sa-inaugurezi-un-camp-gol-intamplari-re...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 10:04

De la: black10131307, la data 2009-10-30 17:51:52

Si ti-ai dorit atunci, in '90, sa vina stazi Crin Antonescu si sa spuna ca-i este recunoscator lui Iliescu pentru ce a facut la mineriada? Spune-le tu asta celor care au simtit pe pielea lor umanismul lui Iliescu si a minerilor! Tot asa gandeai si atunci cand iti canta Paturca de la balcon? Sau cind studentii erau desfigurati in bataie pentru ca purtau barbi iar studentele pentru ca aveau carnetul in geanta? Iar cei care au murit, atit cei declarati cat si cei de la Straulesti, crezi ca asta si-au dorit?
Este halucinant si daca nu as avea senzatia asta coplesitoare de greata, as crede ca e un cosmar!

De ce doar voi vedeti pericolul dictaturii? Eu nu imi doresc o mana de fier a lui Basescu, ci o mana de fier a Legii!
Nu poti crea o Romanie a bunului simt, fara sa faci intai Romania legii! Bunul simt trebuie impus, nu declarat!
Si numai atunci cind legea va fi respectata si aplicata vom spera la bun simt!

De ce il apreciez eu pe Basescu? Pentru ca el a stricat regula jocului de pina atunci. Politicienii se certau in Parlament, se perindau la guvernare dar nu isi amenintau afacerile!
A venit Basescu si toti au inceput sa se clatine atunci cind marii corupti au inceput sa fie chemati la DNA si trimisi si pe la inchisoare! Asta a fost numitorul comun al celor 322! Frica de lege!
Si marea dezamagire legata de liberali tot atunci a inceput, biletelele pentru draga Traian, lupta lor impotriva lui Macovei si actiunile sincronizate perfect cu psd-ul!

Tu nu iti doresti o schimbare in Parlamentul asta? Cat iti mai doresti proiecte de legi blocat eintre camere, parlamentari care dorm in sedinte, etc.
De ce este anti-democratic sa ai o singura camera? Acum monstruoasa coalitie controleaza ambele camere, nu doar una. Nu au unii mai multi reprezentanti in Senat si altii mai multi la deputati. Raportul de forte se va pastra acelasi! Cum se voteaza intr-o camera se voteaza si in cealalta! Cu ce iti garanteaza tie Democratia doua camere? Daca erau voturi diferite, mai ziceam! Atunci ar fi fost nimerite trei camere pentru ca decizia sa se ia democratic, doua din trei!
De ce sa le plingem de mila parlamentarilor, indiferent de culoarea lor politica? De ce noi sa facem eforturi iar ei numai act de prezenta?

PS: mi se pare o jignire la adresa ta ca sa-i raspund lui Vanea! Nu cred ca ai nevoie intotdeauna de avocati. Vanea daca vrea sa stea de vorba cu mine poate oricand, nu sa-si asume rolul de avocat al tau!

ii multumesc lui @vanea ca, fiind un cavaler si tinind - ca si tine,la mine- a vrut sa fie alaturi de mine ca prieten si nu ca avocat !.....asta a fost prima ! a 2a - vad ca UITI ca ce a facut Base' in 2004 a fost aproape ilegal si mod sigur ,imoral : l-a indepartat pe Stolojan - pe draga Stolo - prin santaj ; ne-a mintit cu Lacrimile lui de crocodil satul ( @inlacrimatule,sa nu te superi !) ; a "sedus" PUR ca sa-l sunteze pe PSD si sa nu desemneze un prim-ministru de la ei ; apoi,cind s-a vazut cu sacii-n caruta ,a inceput sa -i zica "sedusei " ca-i c....va si-i imorala "casatoria"cu ea ! mai dragutule, tu chiar nu-ti dai seama ca respectarea Legii si a moralitatii nu-i tocmai pct.forte a lui Base ? ca-i doar demagogie ?
3 - nu-mi place nici mie aceasta cl.politica, dar iar UITI ca el este cel mai Adevarat reprezentant al ei,cu toate bubele pe care le are ea si astfel,cunoscind-o atit de bine ,se foloseste de tarele ei in folosul personal ! voi vota reducerea nr.de parlamentari ,dar Nu unicameralul ,desi acest referendum este in acest moment, INUTIL si cheltuieste o groaza de bani in mod nejustificat ptr. noi, dar ii SERVESTE Propagandistic lui,ceea ce este IMORAL ! asadar,omul pe care tu-l vezi un este chiar

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 10:14

De la: 9am056627, la data 2009-10-30 19:24:32 STAI DE MULTE ORI SI TE GANDESTI.......DE CE SA RASPUND LA JICNIRI ? DE CE SA ATAC UN OM DOAR PENTRU CA IL CHIAMA BASESCU ,SA-I PUN IN CARCA TOATE RELELE SI TOATE NEAMPLINIRILE? SI VISURILE NOASTRE ??? DUPA CE 15 ANI AM FOST MAI UMILITI CA NICIODATA,DUPA CE LIBERTATILE NOASTRE NE-AU FOST DATE CU PICATURA,DUPA CE AM FOST BATUTI DE MINERI SI BATJOCORITI DE SEFUL STATULUI PRIN FAPTUL CA IA CHEMAT IAR APOI LE-A MULTUMIT.......DE CE SE UITA TOATE ASTEA ? DE CE SE UITA CA IN SFARSIT INCEP SA SE FACA LEGI PENTRU STABILITATEA VIETII NOASTRE ? DE CE ATUNCI CAND IN SFARSIT SUNT INGHESUITI CEI CARE AU VANDUT SI DEVALIZAT DUPA LOVITURA DE STAT DIN 89? IATA AM GASIT O POVESTIOARA CARE SE POTIVESTE IN PARTE CU SITUATIA ACTUALA....... Un tânãr fusese în rãzboi în Vietnam aproape 3 ani de zile. Într-un final se întoarce în America ºi îºi sunã pãrinþii la telefon.

- Mama, tata, mã întorc acasã, dar vreau sã vã cer o favoare. Am un prieten foarte bun ºi aº vrea sã îl aduc acasã cu mine.
- Sigur, ne-ar face mare plãcere sã îl cunoaºtem, au spus pãrinþii.
- Mai e ceva ce ar trebui sã ºtiþi despre el; în timpul rãzboiului a fost rãnit foarte rãu. A cãlcat pe o minã ºi explozia l-a lãsat fãrã o mânã ºi un picior. Nu are unde sã se ducã ºi vreau sã vinã sã stea cu voi acasã.
- Ne pare rãu sã auzim asta, fiule. Poate rezolvãm cumva sã îi gãsim unde sã stea.
- Nu, vreau sã stea împreunã cu noi acasã.
- Fiule, îi rãspunde tatãl, nu-þi dai seama despre ce vorbeºti. Un om handicapat ca el înseamnã o povarã foarte mare pentru noi. Avem ºi noi vieþile noastre de trãit. Ce sens are sã ne încãrcãm viaþa cu unul ca el. Lasã-l în pace ºi vino acasã. O sã-ºi gãseascã el unde sã stea.

În acest moment, fiul închide telefonl brusc. Pãrinþii n-au mai auzit nimic de el de atunci. Dupã câteva zile, au primit un telefon de la Poliþie care îi anunþa cã fiul lor s-a sinucis aruncându-se de pe o clãdire. Erau chemaþi sã identifice trupul. Pãrinþii înmãrmuriþi, au ajuns repede la morgã ºi acolo au descoperit cã într-adevãr, fiul lor era cel care murise. De asemenea au mai descoperit un lucru.

Bãiatul lor avea doar o mânã ºi un picior.

Ne e atât de uºor sã îi acceptãm ºi sã îi iubim pe cei care sunt amuzanþi, plini de viaþã, fãrã probleme, dar nu ne pasã de cei care ne pot încurca planurile, care au probleme, sau nimeni nu-i bagã în seamã. Suntem ipocriþi. Da, eu sunt unul din ei.
CRED CA ASA O SA PATIM SI NOI.......O SA NE DAM SEAMA DE CE AM FACUT DOAR DUPA CE ........

moaaaama, ce-ai patit cifra ? e prima oara cind scrii si tu ceva omeneste ....impresionant...fara gluma sau ironie ! m-ai uluit !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 10:23

De la: 9am035009, la data 2009-10-31 01:18:43

Florine, toata stima mea !

Pagini: << 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: