back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 >> Sari la pagina:

vdtoth

35 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 10:30

CATASTROFA NUMELE TAU E BASESCU. L-am omorat pe Ceausescu, un dictator si am dat de tatal lui. MAI DICTATOR! Si mai mult un mare CURVAR si BETIV. Auzi la el! Elena (alta Elena ca Ceauseasca!) Udrea primministru. Doamne un am ajuns!

9am049573

976 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 10:34

Pentru black10131307, om la galera cirmaciului, cu dedicatie...
(black10131307 vine cumva de la wartime black propaganda?)

Adevaratul Traian Basescu
-----------------------------------------------
1. navigatorul si turnatorul
2. administratorul
3. politicianul
4. afaceristul
5. Traian Basescu vs. flota

2. administratorul
-----------------------------------------------
in cei 15 ani care au trecut de la revolutie, Traian Basescu a ocupat in permanenta functii administrative, cu o singura exceptie, perioada 1993-1996.
in tot acest timp Traian Basescu a reusit sa isi creeze o imagine de om gospodar, de bun administrator, folosindu-si exclusiv calitatile de comunicator si de manipulator al opiniei publice pentru ca rezultatele efective obtinute de Traian Basescu in administratie sunt dezastruoase.
perioada am prezentat-o mai sus, iar in continuare vom prezenta o sinteza a activitatii lui Traian Basescu in functii administrative, care demonstreaza, ca episodul din cv-ul sau, nu a fost un simplu accident.
imediat dupa revolutie Traian Basescu a urcat rapid in functie de la director in minister, la subsecretar de stat si de la inceputul anului 1991, la ministru al transporturilor.
in acesti trei ani 1990-1992, Traian Basescu a ignorat complet problemele reale din transporturile romanesti si anume starea proasta a drumurilor (nici un kilometru de sosea nu a fost modernizata in acesti trei ani), diminuarea alarmanta a traficului de persoane si marfuri pe cfr, concomitent cu scumpirea exagerata a acesui tip de transport, starea deplorabila a flotilei tarom ( exceptie facand cele doua aeronave airbus cumparate de petre roman, intr-o afacere din care s-a incasat un comision de 1,3 milioane dolari).
dar aceasta perioada va ramane in memoria colectiva ca perioada in care a disparut mai mult de jumatate din flota maritima a romaniei, cealalta parte disparand si ea in a doua perioada de ministeriat al lui traian basescu, cu aportul determinant al fps-ului condus de sorin dimitriu si radu sarbu.
disparitia flotei romane a insemnat una dintre cele mai oneroase afaceri de dupa revolutie care s-a soldat cu pierderi de sute de milioane de dolari pentru statul roman, dar si cu castiguri pe masura pentru cei implicati direct.
actualmente se afla pe rol la înalta curte de casatie si justitie dosarul flota. dosarul a fost instrumentat de pna.
alaturi de Traian Basescu sunt inculpate alte 80 de persoane, printre care alti doi fosti ministri ai transporturilor, Radu Sarbu fostul presedinte al FPS, etc.
dintre toti acestia numai Traian Basescu refuza sa se prezinte in fata justitiei, tocmai pentru ca stie ca, desi nu a semnat nici un act pentru vanzarea vreunei nave, el este cel care a orchestrat toata aceasta uriasa operatiune care a dus la disparitia efectiva a flotei romane.
Tot Traian Basescu este cel care a creat la inceputul anului 1990 o vasta retea alcatuita din inalti functionari din Ministerul Transportului in fruntea carora s-a aflat bunul sau prieten Calin Marinescu (shogunul), dar si din firme romanesti si mai ales straine care au obtinut sute de milioane de dolari din exploatarea si valorificarea flotei romane.
Una dintre cele mai cunoscute componente ale acestei uriase operatiuni de spoliere a avutiei nationale a fost afacerea Petromin- Klaveness (norvegia) prin care 18 dintre cele mai moderne nave romanesti au fost facute practic cadou firmei norvegiene care la data semnarii contractului cu petromin, era in pragul falimentului, mai avand in dotare doar cateva vrachiere si nave *.
este de remarcat faptul ca in urma afacerii Petromin – Klaveness Traian Basescu nu a primit numai recompense de ordin material ci a obtinut si diploma de absolvent al cursurilor avansate de management în industria transportului maritim ale academiei norvegiene, ca bursier al statului norvegian.
intregul rechizitoriu care a stat la baza inculparii lui Traian Basescu si a complicilor lui este public si poate fi studiat la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
de altfel ancheta in cazul flota a inceput inca din timpul regimului Constantinescu, in 2000 secretarul de stat din ministerul justitiei Mocuta trimitand la Camera Deputatilor instiintarea cu privire la inceperea urmaririi penale.
in perioada 1996-2000 Traian Basescu a fost din nou numit ministrul transportului.
in acest interval de timp s-a realizat un singur lucru asfaltarea unor sosele nationale care ajunsesera intr-un grad de degradare extrem. reabilitarea acestor sosele s-a facut cu banii cetatenilor care au fost obligati sa plateasca celebra taxa Basescu, bani care au ajuns in conturile firmelor apropiate lui Traian Basescu si pd-ului.
Tot acum Traian Basescu a definitivat, cu ajutorul FPS-ului instrainarea flotei romane si a adus, tot impreuna cu FPS-ul, TAROM-ul in pragul falimentului.
SNCFR-ul a fost divizat in mai multe companii, dar asta nu a dus la eficientizarea activitatii, ci doar la distribuirea de functii de directori mai multor clienti politici, compania ramanand in toata aceasta perioada pe primul loc pe lista datornicilor la bugetul statului si regia cu cele mai mari pierderi din exploatare.
De asemenea, in perioada 1996-2000, sncfr a constituit alaturi de petrom, renel si sidex, principala cale de drenare a fondurilor publice catre clientela politica a coalitiei aflata la putere.
cea mai cunoscuta mostra de a banului public a fost autostrazii bucuresti-pitesti. lucrarile au costat circa 100.000.000 dolari, din care 53,1 milioane dolari credit berd, iar 44 milioane dolari de la guvernul romaniei. la doar o luna de la darea in folosinta a autostrazii, s-a prabusit un pod peste un canal de colectare a apelor, iar dupa 3 luni covorul asfaltic a inceput sa se desprinda asa incit dupa 6 luni gropile acopereau cea mai mare parte din suprafata autostrazii, facand imposibila circulatia si impunand angajarea unor noi lucrari de asfaltare.
intre 2000 si 2004, activitatea lui Traian Basescu de primar general al capitalei nu a dus la finalizarea nici unuia dintre programele necesare bucurestilor, desi multe din aceste programe au fost subiecte de campanie electorala. curatenia orasului, asfaltarea si reabilitarea strazilor, fluidizarea circulatiei, reabilitarea retelei de apa si canalizare, constructia de locuinte sociale, repararea scolilor, toate sunt bile negre pentru primarul general al capitalei dupa patru ani de mandat.

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 10:40

De la: black10131307, la data 2009-10-30 17:51:52
PS: mi se pare o jignire la adresa ta ca sa-i raspund lui Vanea! Nu cred ca ai nevoie intotdeauna de avocati. Vanea daca vrea sa stea de vorba cu mine poate oricand, nu sa-si asume rolul de avocat al tau!

Nu stiu Black ce sa-ti spun mai ales tinant cont ca dupa exact doua postari de la cea in care spuneai ca iti pare jignitor pentru Gabi sa-mi raspunzi mie, te-ai razganit si mi-ai raspuns!

Da,tin la Gabi si ii multumesc ca a realizat ca m-am bagat in discutie ca prieten nu ca avocat .Impartasesc parerea lui Black ca nu ai nevoie de avocati .Ca sa fiu sincer insa Gabi, trebuie sa recunosc ca nu prietenia a fost motivul principal pentru care i-am raspuns lui Black cand vorbea cu tine,ci dorinta de a-i arata lui Black ca "greseste" ingrozitor ! . In plus sper ca intelege si Black ca pe un forum poti sa te bagi in orice discutie,pentru discutiile private se poate folosi emailul .

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 10:46

daca eu nu vreau sa votez la referendum ci doar la alegerile prezidentiale nu pot sa aleg pentru ca e o singura lista.
multumim pdl si cinstitilor intelectuali orange!
in razboiul din vietnam agentul orange era o arma chimica a americanilor, acum e a pdl-ului
inscrierea cetatenilor pe o singura lista incalca un drept fundamental: acela de a vota liber. incalcarea acestui drept se pedepseste penal.
cine e ministru de interne?

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 10:53

De la: 9am049573, la data 2009-10-31 10:46:52daca eu nu vreau sa votez la referendum ci doar la alegerile prezidentiale nu pot sa aleg pentru ca e o singura lista.
multumim pdl si cinstitilor intelectuali orange!
in razboiul din vietnam agentul orange era o arma chimica a americanilor, acum e a pdl-ului
inscrierea cetatenilor pe o singura lista incalca un drept fundamental: acela de a vota liber. incalcarea acestui drept se pedepseste penal.
cine e ministru de interne?

Au incercat sa faca acest lucru insa nu le ve merge.Eu unul voi vota pe presedinte SI NU VOI VOTA LA REFERENDUM,nu ma poate nimeni obliga.

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 11:21

De la: danika, la data 2009-10-30 22:52:07Citesc comentariile si nu ma dumiresc:oamenii astia pe ce lume traiesc? Cat de prost poti sa fii, sa nu vezi ca Basescu e o anomalie a naturii ,din toate punctele de vedere.Si ce mi se pare cel mai monstruos,e modul lui abject de a gandi si a actiona .Nu mai au rost sicanarile intre noi,jignirile pe tema "Care-i mai bun?" Trebuie sa scapam de el si-atat.Daca nu,ne meritam soarta de popor de idioti care se cred smecheri.Aici e vorba de influenta nefasta a lui Basescu asupra omului de rand,necultivat ,necivilizat,din pacate,sau a afaceristului veros cu spate PDL-ist,2 specii preponderente la noi.Nu vad cum ,un om normal,cu o gandire de bun simt ,ar putea sa-l placa pe ipochimenul asta. Si mai uitati-va ce sleahta de tampiti are-n spate,unul mai cretin ca altul. N-are niciun fel de valori partidul lui.Sa zica mersi c-au ajuns toate scursurile in parlament,cu un procent atat de mare,din "cauza "lui.

Ce categorica esti tu "intelectuala nobila" din Calarasi! Dar de unde stii tu ca judecata ta este buna si nu cumva tu faci parte din clasa omului de rand necultivat!
Ce singe albastru iti curge tie in vene alteta? Tu nu esti om de rand? Oi fi cumva ducesa de Calarasi?

Tata Floreo, ai grija cind mai vii in Bucuresti sa sari peste liniile de tramvai ca sa nu te curentezi! Si lasa politica ca nu te prinde, mai bine du-te si raneste la porcii tai pesedisti sau penelisti!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 11:25

De la: 111dinu, la data 2009-10-31 09:44:15@ black

Mai uºor cu Piaþa Universitãþii. Ai fost acolo sub acoperire ºi ai îndrumat minerii spre sediile partidelor istorice. Nu mã mirã cã ai trecut în gaºca securistului ºef Traian Bãsescu. Ce se aseamnã se adunã. Mã gândesc la faptul cã dupã 6 decembrie vei fi trecut în ºomaj ºi vei fi plãtit tot din banii mei.

Tarane, mucles! Taci si vezi-ti de vodca ta! Iti mai raman bani din pensie ca sa ma platesti tu pe mine?

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 11:33

De la: black10131307, la data 2009-10-31 11:21:05
De la: danika, la data 2009-10-30 22:52:07Citesc comentariile si nu ma dumiresc:oamenii astia pe ce lume traiesc? Cat de prost poti sa fii, sa nu vezi ca Basescu e o anomalie a naturii ,din toate punctele de vedere.Si ce mi se pare cel mai monstruos,e modul lui abject de a gandi si a actiona .Nu mai au rost sicanarile intre noi,jignirile pe tema "Care-i mai bun?" Trebuie sa scapam de el si-atat.Daca nu,ne meritam soarta de popor de idioti care se cred smecheri.Aici e vorba de influenta nefasta a lui Basescu asupra omului de rand,necultivat ,necivilizat,din pacate,sau a afaceristului veros cu spate PDL-ist,2 specii preponderente la noi.Nu vad cum ,un om normal,cu o gandire de bun simt ,ar putea sa-l placa pe ipochimenul asta. Si mai uitati-va ce sleahta de tampiti are-n spate,unul mai cretin ca altul. N-are niciun fel de valori partidul lui.Sa zica mersi c-au ajuns toate scursurile in parlament,cu un procent atat de mare,din "cauza "lui.

Ce categorica esti tu "intelectuala nobila" din Calarasi! Dar de unde stii tu ca judecata ta este buna si nu cumva tu faci parte din clasa omului de rand necultivat!
Ce singe albastru iti curge tie in vene alteta? Tu nu esti om de rand? Oi fi cumva ducesa de Calarasi?

Tata Floreo, ai grija cind mai vii in Bucuresti sa sari peste liniile de tramvai ca sa nu te curentezi! Si lasa politica ca nu te prinde, mai bine du-te si raneste la porcii tai pesedisti sau penelisti!

Mãi, xulescule, tu vorbeºti de intelectuali? Doar n-ai vrea sã þi se spunã intelectualul din gãoaza lui nea Ion... Þi se potriveºte mai bine expresia "teroristul din gãoaza lui Ion Iliescu". Voi sunteþi urmaºii lui Traian, Traian Bãsescu, iar acesta este "Bãse" (aºa cum îþi place þie sã-i zici) provenit din cufureala pârþâitã iliescianã. Voi pedeliºtii sunteþi putorile politicii româneºti.

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 11:36

De la: gabigabi, la data 2009-10-31 10:04:26
De la: gabigabi, la data 2009-10-30 16:26:25si uite @black cum sta treaba : toata lumea din tara asta si-a dat seama de Autoritarismul lui Base ! unii,ca tine ,poate-l chiar cred ca el vrea democratie; altii ,dupa cum am spus mai sus,regreta comunismul si-l vor vota,tocmai ptr. aceasta " Virilitate " si din dor de comunism si, restul care NU mai vrea nici-un fel de forma de conducere in Forta in aceasta tara ! de ce nu intelegeti ca unii isi doresc o democratie de tip european cu o tara curata, mai ales Moral si nu condusa de un Lup imbracat in piele de oaie ?

Si ti-ai dorit atunci, in '90, sa vina stazi Crin Antonescu si sa spuna ca-i este recunoscator lui Iliescu pentru ce a facut la mineriada? Spune-le tu asta celor care au simtit pe pielea lor umanismul lui Iliescu si a minerilor! Tot asa gandeai si atunci cand iti canta Paturca de la balcon? Sau cind studentii erau desfigurati in bataie pentru ca purtau barbi iar studentele pentru ca aveau carnetul in geanta? Iar cei care au murit, atit cei declarati cat si cei de la Straulesti, crezi ca asta si-au dorit?
Este halucinant si daca nu as avea senzatia asta coplesitoare de greata, as crede ca e un cosmar!

De ce doar voi vedeti pericolul dictaturii? Eu nu imi doresc o mana de fier a lui Basescu, ci o mana de fier a Legii!
Nu poti crea o Romanie a bunului simt, fara sa faci intai Romania legii! Bunul simt trebuie impus, nu declarat!
Si numai atunci cind legea va fi respectata si aplicata vom spera la bun simt!

De ce il apreciez eu pe Basescu? Pentru ca el a stricat regula jocului de pina atunci. Politicienii se certau in Parlament, se perindau la guvernare dar nu isi amenintau afacerile!
A venit Basescu si toti au inceput sa se clatine atunci cind marii corupti au inceput sa fie chemati la DNA si trimisi si pe la inchisoare! Asta a fost numitorul comun al celor 322! Frica de lege!
Si marea dezamagire legata de liberali tot atunci a inceput, biletelele pentru draga Traian, lupta lor impotriva lui Macovei si actiunile sincronizate perfect cu psd-ul!

Tu nu iti doresti o schimbare in Parlamentul asta? Cat iti mai doresti proiecte de legi blocat eintre camere, parlamentari care dorm in sedinte, etc.
De ce este anti-democratic sa ai o singura camera? Acum monstruoasa coalitie controleaza ambele camere, nu doar una. Nu au unii mai multi reprezentanti in Senat si altii mai multi la deputati. Raportul de forte se va pastra acelasi! Cum se voteaza intr-o camera se voteaza si in cealalta! Cu ce iti garanteaza tie Democratia doua camere? Daca erau voturi diferite, mai ziceam! Atunci ar fi fost nimerite trei camere pentru ca decizia sa se ia democratic, doua din trei!
De ce sa le plingem de mila parlamentarilor, indiferent de culoarea lor politica? De ce noi sa facem eforturi iar ei numai act de prezenta?

PS: mi se pare o jignire la adresa ta ca sa-i raspund lui Vanea! Nu cred ca ai nevoie intotdeauna de avocati. Vanea daca vrea sa stea de vorba cu mine poate oricand, nu sa-si asume rolul de avocat al tau!

ii multumesc lui @vanea ca, fiind un cavaler si tinind - ca si tine,la mine- a vrut sa fie alaturi de mine ca prieten si nu ca avocat !.....asta a fost prima ! a 2a - vad ca UITI ca ce a facut Base' in 2004 a fost aproape ilegal si mod sigur ,imoral : l-a indepartat pe Stolojan - pe draga Stolo - prin santaj ; ne-a mintit cu Lacrimile lui de crocodil satul ( @inlacrimatule,sa nu te superi !) ; a "sedus" PUR ca sa-l sunteze pe PSD si sa nu desemneze un prim-ministru de la ei ; apoi,cind s-a vazut cu sacii-n caruta ,a inceput sa -i zica "sedusei " ca-i c....va si-i imorala "casatoria"cu ea ! mai dragutule, tu chiar nu-ti dai seama ca respectarea Legii si a moralitatii nu-i tocmai pct.forte a lui Base ? ca-i doar demagogie ?
3 - nu-mi place nici mie aceasta cl.politica, dar iar UITI ca el este cel mai Adevarat reprezentant al ei,cu toate bubele pe care le are ea si astfel,cunoscind-o atit de bine ,se foloseste de tarele ei in folosul personal ! voi vota reducerea nr.de parlamentari ,dar Nu unicameralul ,desi acest referendum este in acest moment, INUTIL si cheltuieste o groaza de bani in mod nejustificat ptr. noi, dar ii SERVESTE Propagandistic lui,ceea ce este IMORAL ! asadar,omul pe care tu-l vezi un este chiar

Dragi liberali, va felicit! Ati reusit perfect sa dovediti ca cei 50 de ani de comunism nu au trecut degeaba!
Dovediti ca sunteti omul nou pe care comunistii si Ceausescu doreau sa-l creeze!
Daca atit de usor sariti din barca liberala in cea pesedista, fara remuscari, meritati aprecierea mea!
Deci, daca ati guvernat 4 ani, cu cei 20% votanti, datorita lui Basescu care a avut inteligenta sa taie macaroana PSD si sa va propulseze pe voi, a fost o ilegalitate!
Ajungeti acum sa spuneti ca Basescu a facut o ilegalitate ca sa va aduca pe voi la putere si dupa ai voi sa muscati mana care v-a hranit!
Nu mai am ce sa comentez!

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 11:58

De la: black10131307, la data 2009-10-31 11:36:40
De la: gabigabi, la data 2009-10-31 10:04:26
De la: gabigabi, la data 2009-10-30 16:26:25si uite @black cum sta treaba : toata lumea din tara asta si-a dat seama de Autoritarismul lui Base ! unii,ca tine ,poate-l chiar cred ca el vrea democratie; altii ,dupa cum am spus mai sus,regreta comunismul si-l vor vota,tocmai ptr. aceasta " Virilitate " si din dor de comunism si, restul care NU mai vrea nici-un fel de forma de conducere in Forta in aceasta tara ! de ce nu intelegeti ca unii isi doresc o democratie de tip european cu o tara curata, mai ales Moral si nu condusa de un Lup imbracat in piele de oaie ?

Si ti-ai dorit atunci, in '90, sa vina stazi Crin Antonescu si sa spuna ca-i este recunoscator lui Iliescu pentru ce a facut la mineriada? Spune-le tu asta celor care au simtit pe pielea lor umanismul lui Iliescu si a minerilor! Tot asa gandeai si atunci cand iti canta Paturca de la balcon? Sau cind studentii erau desfigurati in bataie pentru ca purtau barbi iar studentele pentru ca aveau carnetul in geanta? Iar cei care au murit, atit cei declarati cat si cei de la Straulesti, crezi ca asta si-au dorit?
Este halucinant si daca nu as avea senzatia asta coplesitoare de greata, as crede ca e un cosmar!

De ce doar voi vedeti pericolul dictaturii? Eu nu imi doresc o mana de fier a lui Basescu, ci o mana de fier a Legii!
Nu poti crea o Romanie a bunului simt, fara sa faci intai Romania legii! Bunul simt trebuie impus, nu declarat!
Si numai atunci cind legea va fi respectata si aplicata vom spera la bun simt!

De ce il apreciez eu pe Basescu? Pentru ca el a stricat regula jocului de pina atunci. Politicienii se certau in Parlament, se perindau la guvernare dar nu isi amenintau afacerile!
A venit Basescu si toti au inceput sa se clatine atunci cind marii corupti au inceput sa fie chemati la DNA si trimisi si pe la inchisoare! Asta a fost numitorul comun al celor 322! Frica de lege!
Si marea dezamagire legata de liberali tot atunci a inceput, biletelele pentru draga Traian, lupta lor impotriva lui Macovei si actiunile sincronizate perfect cu psd-ul!

Tu nu iti doresti o schimbare in Parlamentul asta? Cat iti mai doresti proiecte de legi blocat eintre camere, parlamentari care dorm in sedinte, etc.
De ce este anti-democratic sa ai o singura camera? Acum monstruoasa coalitie controleaza ambele camere, nu doar una. Nu au unii mai multi reprezentanti in Senat si altii mai multi la deputati. Raportul de forte se va pastra acelasi! Cum se voteaza intr-o camera se voteaza si in cealalta! Cu ce iti garanteaza tie Democratia doua camere? Daca erau voturi diferite, mai ziceam! Atunci ar fi fost nimerite trei camere pentru ca decizia sa se ia democratic, doua din trei!
De ce sa le plingem de mila parlamentarilor, indiferent de culoarea lor politica? De ce noi sa facem eforturi iar ei numai act de prezenta?

ii multumesc lui @vanea ca, fiind un cavaler si tinind - ca si tine,la mine- a vrut sa fie alaturi de mine ca prieten si nu ca avocat !.....asta a fost prima ! a 2a - vad ca UITI ca ce a facut Base' in 2004 a fost aproape ilegal si mod sigur ,imoral : l-a indepartat pe Stolojan - pe draga Stolo - prin santaj ; ne-a mintit cu Lacrimile lui de crocodil satul ( @inlacrimatule,sa nu te superi !) ; a "sedus" PUR ca sa-l sunteze pe PSD si sa nu desemneze un prim-ministru de la ei ; apoi,cind s-a vazut cu sacii-n caruta ,a inceput sa -i zica "sedusei " ca-i c....va si-i imorala "casatoria"cu ea ! mai dragutule, tu chiar nu-ti dai seama ca respectarea Legii si a moralitatii nu-i tocmai pct.forte a lui Base ? ca-i doar demagogie ?
3 - nu-mi place nici mie aceasta cl.politica, dar iar UITI ca el este cel mai Adevarat reprezentant al ei,cu toate bubele pe care le are ea si astfel,cunoscind-o atit de bine ,se foloseste de tarele ei in folosul personal ! voi vota reducerea nr.de parlamentari ,dar Nu unicameralul ,desi acest referendum este in acest moment, INUTIL si cheltuieste o groaza de bani in mod nejustificat ptr. noi, dar ii SERVESTE Propagandistic lui,ceea ce este IMORAL ! asadar,omul pe care tu-l vezi un este chiar

Dragi liberali, va felicit! Ati reusit perfect sa dovediti ca cei 50 de ani de comunism nu au trecut degeaba!
Dovediti ca sunteti omul nou pe care comunistii si Ceausescu doreau sa-l creeze!
Daca atit de usor sariti din barca liberala in cea pesedista, fara remuscari, meritati aprecierea mea!
Deci, daca ati guvernat 4 ani, cu cei 20% votanti, datorita lui Basescu care a avut inteligenta sa taie macaroana PSD si sa va propulseze pe voi, a fost o ilegalitate!
Ajungeti acum sa spuneti ca Basescu a facut o ilegalitate ca sa va aduca pe voi la putere si dupa ai voi sa muscati mana care v-a hranit!
Nu mai am ce sa comentez!

Mãi, putoare politicã, (putoarea politicã fiind categoria pedelistã din gãoaza lui Ion iliescu), Bogdan Theodorescu este cel care v-a caracterizat, pe voi, democrat-liberalii, ca fiind oamenii de tip nou, aºa cum a vrut Ceauºescu.
Aþi ajuns în asemenea hal încât încurcaþi personajele. Nu mã mirã, atâta timp cât unii dintre voi îºi petrec veacul în "biblioteca" dintre picioarele Elenei Udrea Ccoº, iar alþii se înfruptã din cuvântãrile manipulatoare existente între bucile lui Ion Iliescu, urmaºul comunist ºi totodatã marele fondator, prin pârþ ,al partidului democrat.
Dacã nici gãoaza lui nea Ion nu v-a suportat, ce sã mai zic? În decembrie 2008 aþi intrat din nou între bucile iliesciene ºi acum încercaþi sã spuneþi cã izul de cufurealã pe care îl transmiteþi prin þarã nu provine de la Ion Iliescu. Bâºti, la spãlat!

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 12:23

CRIN spala si pupa ciolanele Iliescului ca pe sfintele moaste
octombrie 28, 2009 in Uncategorized

Singura mea contributie este faptul ca va semnalez un editorial super scris de George Roncea .Cititi si meditati.

Crin Antonescu îl spalã de sânge pe Ion Iliescu
Scris de George Roncea
Candidatul PNL la prezidenþiale, Crin Antonescu, a declarat la „ªtirea zilei“ cã Ion Iliescu este de apreciat pentru cã în anii ‘90 nu a pus Armata sã împuºte oameni în Piaþa Universitãþii. Liderul PNL a mai spus cã traseul lui Ion Iliescu de la partidul comunist la momentul actual genereazã „optimism din punct de vedere antropologic“ ºi este „un efort care meritã salutat“. Antropologia se ocupã cu studiul ºtiinþific al omului, iar la începuturile sale antropologia evoluþionistã, dominantã în epocã, susþinea cã prin studierea „primitivilor animalici“, aflaþi pe o treaptã inferioarã de evoluþie, putem ajunge la concluzii asupra evoluþiei speciei umane în timpul prezent.
Crin Antonescu, informat probabil asupra semnificaþiei utilizãrii termenului, a trasat o linie de legãturã între animalicul primitiv Ion Iliescu ºi evoluþia de astãzi a politicienilor creaþi tot de el.
Antropologia joacã însã o festã politicienilor deoarece impresia generalã, lipsitã de orice optimism, este cã animalele politice de astãzi sunt la fel de abjecte ºi lipsite de bun simþ ca ºi Tataia lor, animalicul Ion Iliescu.
Oricum meritã consemnat ºi fixat acest moment al campaniei electorale în care Ion Iliescu este readus în prim-plan, dovedindu-se cã potenþialul sãu de utilizare nu s-a epuizat.
Sã-l auzi pe liderul liberalilor Crin Antonescu cum îl ridicã în slãvi pe criminalul ce a distrus 20 de ani din istoria României face cât o vizitã în bestiarul grãdinii zoologice a kominternului. Pe de altã parte, ºi bãtrâna cucuvea kominternistã ºi-a gãsit, în sfârºit, lãudãtorul potrivit – un broscoi exoftalmic care orãcãie cretinisme – fãrã orice complex al bunului-simþ – pe orice post de televiziune din ograda Grivco-FNI.
Pentru cei care au uitat, Ion Iliescu, din punct de vedere antropologic, un criminal cu mâinile roºii de sânge – este cel care în iunie 1990 a cerut ºi coordonat reprimarea cu bestialitate a manifestaþiei din Piaþa Universitãþii. În urma represiunii din iunie 1990 a rezultat un numãr de 756 de rãniþi, peste 1.300 de bucureºteni au fost bãtuþi ºi reþinuþi abuziv (între 2 ºi 60 de zile), au „rezultat“ 4 morþi prin împuºcare, 18 rãniþi prin împuºcare recunoscuþi oficial, în realitate fiind peste 100 de persoane care au decedat, majoritatea în urma loviturilor primite în cap ºi în alte pãrþi vitale, lovituri primite de la mineri, în 14-16 iunie.

Ion Iliescu – tartorul Represiunii militare

Sintezele informative ale serviciilor de informaþii, jurnalele de activitate ºi registrele unitãþilor Armatei, înregistrãrile convorbirilor telefonice oficiale, dar ºi alte documente militare menþioneazã implicarea ex-preºedintelui Ion Iliescu în reprimarea demonstraþiei din iunie 1990, prin ordinele date cadrelor militare cu putere de decizie. Ordinele date de Iliescu vizau intervenþia în forþã contra demonstranþilor, distribuirea de muniþie cãtre soldaþi, utilizarea de mijloace chimice. Ion Iliescu a ordonat ºi punerea baionetelor la arme, care sã fie folosite în caz de nevoie împotriva „contrarevoluþionarilor legionari care au ridicat drapelul verde pe sediul Poliþiei Capitalei“.
Iliescu a ordonat, de fapt, o represiune dupã modelul celei dispuse de Antonescu. Aºa cum s-a menþionat ºi în rechizitoriul iniþial, din probatoriul administrat ºi actele aflate la dosar rezultã cã militarii din U.M. 01847 Buzãu, care au tras 1.466 de gloanþe de rãzboi – la fel ca ºi trãgãtorii de la sediul Ministerului de Interne, au executat un ordin militar, legal în formã ºi aparent legal în conþinut, fãrã cã ei sã aibã posibilitatea, în condiþiile date, de a nu-l îndeplini. Mai mult, ca urmare a informaþiilor primite de la cel mai înalt nivel, ei aveau convingerea cã acþioneazã împotriva unei „rebeliuni legionare ºi cã trebuie sã acþioneze ca atare“.
Ulterior, Ion Iliescu revine asupra temei Rebeliunii, întãrind-o. Astfel, la orele 22.00, preºedintele Ion Iliescu a comunicat în noaptea aceasta (13/14.06.1990) cã elemente legionare vor încerca sã pãtrundã în alte obiective, aceºtia având asupra lor arme ºi muniþie; toþi sunt chemaþi sã se apere împotriva celor ce nu sunt revoluþionari, ci contrarevoluþionari legionari. Comunicarea a fost transmisã la toate comandamentele militare. Fostul ºef al statului, Ion Iliescu, a folosit întreg lanþul aflat în subordinea sa – de la ministrul de Interne, generalul Mihai Chiþac, la comandanþii superiori militari, pentru a da ordinul de reprimare. Prin urmare, liderul de la care a plecat ordinul de justificare a executãrii focului este direct responsabil de faptele comise de cãtre cei folosiþi în acþiune.

Jurnalul de luptã dezvãluie implicarea directã a lui Iliescu

Actorii principali ai teatrului de operaþiuni sunt binecunoscuþi, iar din Jurnalul de operaþiuni al unitãþilor Armatei în Bucureºti se deduc cu limpezime treptele nivelului de rãspundere ºi rolul liderial al lui Ion Iliescu. „Jurnalul“ este un document preþios care pune în luminã concentrarea de forþe aruncate la ordinul lui Ion Iliescu asupra cetãþenilor Capitalei. Republicãm o parte din acest Jurnal, prezentat tot de „Curentul“, în luna iunie a acestui an.
Ion Iliescu este cel care, dupã cum rezultã foarte clar din Jurnalul de luptã, a declarat Armatei „cã este vorba de o rebeliune legionarã“ ºi a cerut „a se acþiona în consecinþã“. Dupã cum se ºtie, aºa-zisa Rebeliune din vremea lui Antonescu a fost înãbuºitã în sânge de cãtre Armatã, iar comandanþii militari din perioada regimului Iliescu au înþeles foarte bine mesajul, respectiv modelul de acþiune care avea coordonate istorice bine cunoscute. Calea liberã cãtre crimã a dat-o Ion Iliescu personal, garantul ideologic al Represiunii, furnizorul de autoritate al „justificãrii“ Rebeliunii legionare.
Preºedintele Televiziunii, Rãzvan Theodorescu, a afirmat ulterior, marºând pe aceeaºi tezã a ameninþãrii legionare lansate de Ion Iliescu: „Ameninþãrile antisemite au fost subestimate. Consider cã s-a fãcut o greºealã în a se subestima ameninþãrile antisemite, antinaþionale, cu cruci încârligate la adresa noastrã“.
Tragerile militarilor cu gloanþe de rãzboi s-au efectuat în baza convingerii cã au dreptul sã deschidã focul, deoarece ºeful statului a instituit o stare fortuitã de necesitate invocând teoria Rebeliunii legionare. Ion Iliescu a incitat hotãrât ºi direct la rãspunsul cu mijloace militare, de rãzboi, împotriva „Rebeliunii“.

Fantasma legionarã din creierul sub-uman al lui Iliescu

Influenþa exercitatã de acesta, ascendenþa sa liderialã a activat mecanisme de subordonare – explicabile mai ales la militari. Tradiþia obedienþei a dus la ascultarea orbeascã ºi la executarea mãsurilor armate împotriva civililor, iar direct responsabil pentru faptele abominabile este în primul rând Ion Iliescu, care a folosit cu cinism fantasmagoria legionarã pentru a justifica reprimarea criminalã a opozanþilor anticomuniºti, a studenþilor Pieþei Universitãþii.
În acest context apare foarte clar implicarea ºefului statului Ion Iliescu în coordonarea personalã a acþiunilor forþelor militare inclusiv a celor aparþinând Ministerului Apãrãrii Naþionale, fiind relevantã înregistrarea din Jurnalul Acþiunilor de Luptã existent la Ministerul Apãrãrii Naþionale ºi în care generalul ªchiopu a consemnat intervenþia ºefului statului pentru trimiterea de tehnicã de luptã, efective militare ºi distribuirea muniþiei de rãzboi la aceste efective.
Deoarece România nu se afla în stare de rãzboi, scoaterea din cazãrmi a trupelor Ministerului Apãrãrii Naþionale avea un caracter ilegal, care a creat condiþiile pentru ca aceste efective sã foloseascã muniþia de rãzboi ce le-a fost distribuitã din ordinul sau la intervenþia lui Iliescu, apãrånd premizele unui mãcel ºi genocid împotriva propriului popor român.
Activitãþile criminale din ziua de 13 iunie au fost în întregime pregãtite, organizate ºi executate de cãtre autoritãþile statului sub dirijarea constantã a lui Ion Iliescu: conducerea politicã, Ministerul de Interne ºi, într-o anumitã mãsurã, ºi Ministerul Apãrãrii Naþionale; la acþiunea criminalã a acestora s-a adãugat mai tårziu complicitatea Ministerului public ºi al Justiþiei în general.
Ca unul dintre cei care au fost þintã directã a gloanþelor trase la ordinul lui Ion Iliescu ºi din toate aceste motive consemnate mai sus, cred cu tãrie, astãzi, cã Crin Antonescu este un cretin, o javrã neghioabã ºi un jeg sub-uman, antropologic vorbind. Semnez ºi susþin.

boris_mehr_gmail_com

57 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 12:37

Intre mai multe rele, cel mai mic este Bãsescu, dar tot o reforma a Constituþiei rezolvã chestiunea puterii - ce vrem, un preºedinte cu puteri constituþional-legale sau un parlament de zãnateci care îl destituie când vor, îl ºantajeazã când vor pe Preºedinte?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 12:57

De la: 9am142527, la data 2009-10-31 12:37:11 ce vrem, un preºedinte cu puteri constituþional-legale sau un parlament de zãnateci care îl destituie când vor, îl ºantajeazã când vor pe Preºedinte?

Ce vrem, un parlament cu puteri constitutionale legale si un alt presedinte decat Basescu,unul normal(cum vedem in toata Europa), sau un presedinte zanatec ca Basescu,deomagog, care incalcand Constitutia, ataca pe oricine nu il lasa pe el sa aiba putere absoluta ?

cmykmihaela

4 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 13:14

Cum poti spune sa nu mai existam ca natie? Sunt alte tari mult mai rau ca si noi, uita-te la vecinii tai din Est si vei observa caci in Romania nu a murit nimeni de foame. Cum poti fii asa de superficial afirmand acest lucru? Venim din comunism si lucrurile evolueaza incet. In 20 ani vom fii ca cei din Vest.

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 13:40

De la: gabigabi, la data 2009-10-31 10:23:59
De la: 9am035009, la data 2009-10-31 01:18:43

Într-un mesaj cu iz evident fascistoid, nea Caisã ne ameninþã, pe Net ºi pe blocuri, pe toþi cei care nu suntem de acord cu insula de psihozã pe care încearcã sã ne-o bage pe gât. Evident cã, lipsiþi total de reacþie, contracandidaþii sãi, care plãtesc degeaba niºte impostori cu talente de consultanþi, se multumesc sã se plângã ºi nu fac nimic sã-l contracareze. Luaþi gratuit, închipuiþilor, o modalitate de reacþie.

Da, tirane, ne e fricã. De ce ne e fricã? De faptul cã Udrea ºi Ridzi ar putea fi iar ministrese. De faptul cã eãti în stare sã modifici în forþã Constituþia ca sã poþi candida ºi a treia oarã. De faptul cã eºti în stare sã foloseºti armata ºi serviciile sã-þi consolidezi dictatura. De faptul cã oricine þi se opune e declarat trãdãtor. De faptul cã, imediat dupã tine, ar putea urma fie-ta la Preºedinþia României. De faptul cã vânzãrile anterioare ar putea fi justificarea oficialã a tuturor averilor de milioane fãcute de familiile bugetarilor. De faptul cã Europa civilizatã va continua sã râdã de noi cel puþin 5 ani de-acum încolo…

De faptul cã bãdãrãnia va deveni model, iar secãrica aliment de bazã. De faptul cã minciuna ºi trãdarea vor fi considerate virtuþi obligatorii pentru reuºita-n viaþã. De faptul cã lupta anticorupþie va continua sã fie doar un pretext pentru confiscarea business-urilor celor pe care-i daþi voi la o parte de la þuþuroiul cu bani publici. De faptul cã toþi delatorii ºi aproximativii pe care i-ai strâns în jurul tãu folosindu-te de resursele bugetare ne-ar mai putea þine încã mãcar un mandat lecþii de civism ºi anticomunism la televizor. De faptul cã, de câte ori te loveºte razant pe chelie vreo idee creaþã, vei mai cheltui câteva zeci de milioane de euro sã dai impresia cã te consulþi cu poporul suveran. De faptul cã vrei sã acaparezi toatã puterea.

Acestea sunt doar câteva dintre argumentele raþionale ale fricii colective pe care ar fi trebuit sã le invoce, dacã ar fi fost în stare, contracandidaþii nocivului.
Cine nu ºtie cautã pe Goagãl. Cine ºtie ºi uitã poate sã-ºi aminteascã; dacã vrea. Cine ºtie ºi nu vrea sã-ºi aminteascã îºi meritã soarta. Unii ºtiu ºi nu vor sã uite!

Florine, toata stima mea !

It is pociulenko matisensis politika,IO SOY MARINERO et non comprendo la populeisen ,io voglio suo vuottyo ,ai capito il capitano,hai pople puturo esten muribundo esten ,Elen MUY AMOR

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 13:42

De la: cristi_beta, la data 2009-10-30 15:43:09manipulati sau nu ... Basescu e un rau pentru Romania , cu toate ca este cel mai potrivit reprezentant al ei deoarece cine se aseamana se aduna, cum e turcu e si pistolul etc etc etc.

sEI BRAVA,TU BELISEISEN IL PITZELO basecieisen,hai fa zi !

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 13:47

@ black cifra

Îþi schimbi avatarul cam des. ªi de data asta scena meritã explicatã.

În decembrie 2008, Traian, Traian Bãsescu spunea cã ºi-a îndeplinit visul. Adicã refacerea FSN-ului ºi implicit întoarcerea la origini. Întoarcerea în gãoaza mentorului Ion Iliescu. Acþiune pe care pedeliºtii au fãcut-o. Probabil au intrat prea brutal ºi, dupã 9 luni, au apãrut probleme. Cum poate nea Ion sã-i scoatã din gãoazã !?

Dacã acum 20 de ani, nea Ion era mai tânãr ºi, ca atare, a reuºit, printr-un singur pârþ, sã-ºi scoatã rapid din gãoazã PD-ul, la vârsta asta, efortul este mai mare... Miniºtrii pedeliºti se þin cu dinþii de locurile vacante lãsate de PSD, micuþul Boc nu este de gãsit prin labirintul gãoazei, iar pilula diureticã „de moþiune” nu prea îºi face efectul...

Aici intervine black cifrã.

Ca urmare, în noul sãu avatar, cei doi, Antonescu ºi Geoanã aratã lumii ce efect poate sã aibã supozitorul terorist black cifrã asupra gãoazei lui nea Ion. Toþi suntem curioºi... Black a promis cã acþiunea lui de supozitor terorist va scoate guvernul Boc printr-o singurã cufurealã.
Eu nu sunt atât de convins. Cred cã vor fi cel puþin trei cufureli de-ale lui nea Ion. Una miercuri, pentru Croitoru, alta spre sfârºitul lunii, iar ultima în 6 decembrie, când „valul” va mãtura ºi locatarul de la cotroceni.
Voi ce ziceþi?

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 14:26

Elena: Noi ne tragem din Traian.

Corul: Ea si-o trage cu Traian.

Cetatenii: Sa i-o tragem lui Traian!

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 15:15

De la: 9am056627, la data 2009-10-31 14:39:22

De la: 111dinu, la data 2009-10-31 13:47:13@ black cifra

Îþi schimbi avatarul cam des. ªi de data asta scena meritã explicatã.

În decembrie 2008, Traian, Traian Bãsescu spunea cã ºi-a îndeplinit visul. Adicã refacerea FSN-ului ºi implicit întoarcerea la origini. Întoarcerea în gãoaza mentorului Ion Iliescu. Acþiune pe care pedeliºtii au fãcut-o. Probabil au intrat prea brutal ºi, dupã 9 luni, au apãrut probleme. Cum poate nea Ion sã-i scoatã din gãoazã !?

Dacã acum 20 de ani, nea Ion era mai tânãr ºi, ca atare, a reuºit, printr-un singur pârþ, sã-ºi scoatã rapid din gãoazã PD-ul, la vârsta asta, efortul este mai mare... Miniºtrii pedeliºti se þin cu dinþii de locurile vacante lãsate de PSD, micuþul Boc nu este de gãsit prin labirintul gãoazei, iar pilula diureticã „de moþiune” nu prea îºi face efectul...

Aici intervine black cifrã.

Ca urmare, în noul sãu avatar, cei doi, Antonescu ºi Geoanã aratã lumii ce efect poate sã aibã supozitorul terorist black cifrã asupra gãoazei lui nea Ion. Toþi suntem curioºi... Black a promis cã acþiunea lui de supozitor terorist va scoate guvernul Boc printr-o singurã cufurealã.
Eu nu sunt atât de convins. Cred cã vor fi cel puþin trei cufureli de-ale lui nea Ion. Una miercuri, pentru Croitoru, alta spre sfârºitul lunii, iar ultima în 6 decembrie, când „valul” va mãtura ºi locatarul de la cotroceni.
Voi ce ziceþi?

BAI GAOZAR DROGAT CE ESTI,TI SA SPUS SA TE IMPUSTI DAR..........ATUNCI EU ,CU SCUZELE DE RIGOARE PT. CEILALTI FORUMISTI ,TE INVIT SA S...UGI P ...LA LUI BLACK SI A MEA !!!!!!! STAI BINISOR CA NUTI DAU NICI CIORAPII SA MII SUGI ,ORTEAPA HERMAFRODITA CE ESTI !!!!!!!!!!!!!!

Mãi supãrãciosule ! Ei, bine, aflã cã nu eºti exclus din putorile politice. Aºa cã stai liniºtit ! Ca urmare, izbucnirea ta nu îºi are rostul. Chiar ai crezut cã te elimin din rândul otrepelor ? Pentru liniºtea ta, aflã cã nici un pedelist nu poate sã fie în afara "parfumurilor" date de pârþurile Elenei Udrea Cocoº, Sulfinei Barbu sau gãoazei lui Ion Iliescu. Sunteþi atât de lipiþi unii de alþii încât nici cu flexul nu puteþi fii separaþi.
Deranjant este faptul cã ieºiþi nespãlaþi în lume, putorilor comuniste! ªi dupã 20 de ani izurile politice securisto-comuniste rãzbat din voi ca râgâiturile pe care le dã locatarul de la Cotroceni, dupã un chef la Golden Blitz.
Mãi alcoolicilor, dupã 6 decembrie, luaþi-vã hahalera beþivã de la Cotroceni ºi duceþi-vã la dezintoxicare.
În legãturã cu tine, pot sã spun cã te þii atât de strâns de supozitorul terorist black, fiindcã îþi place cufureala lui Ion Iliescu, la fel cum i-a plãcut ºi sceleratului tãu de la Cotroceni, vorba lui Patapievici.

9am115340

35 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 15:39

De la: cristi_beta, la data 2009-10-30 15:43:09manipulati sau nu ... Basescu e un rau pentru Romania , cu toate ca este cel mai potrivit reprezentant al ei deoarece cine se aseamana se aduna, cum e turcu e si pistolul etc etc etc.

Punctul pe "i" ! Dar cati realizeaza asta ??

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 15:52

De la: 9am115340, la data 2009-10-31 15:39:48

Oriunde mergi, populaþia spune cã s-a sãturat de Bãsescu, în ciuda sondajelor comandate de PD-L. Institutele de sondaje au nevoie de bani iar televiziunile de reiting. Ca urmare, a da rezultatele reale, unde Traian Bãsescu are sub 17%, ar însemna o scãdere a interesului populaþiei faþã de emisiunile politice. În rest, cu excepþia pedeliºtilor, orice om normal îl scoate din calcule pe locatarul de la Cotroceni.

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 15:56

De la: gabigabi, la data 2009-10-31 10:23:59
De la: 9am035009, la data 2009-10-31 01:18:43

Într-un mesaj cu iz evident fascistoid, nea Caisã ne ameninþã, pe Net ºi pe blocuri, pe toþi cei care nu suntem de acord cu insula de psihozã pe care încearcã sã ne-o bage pe gât. Evident cã, lipsiþi total de reacþie, contracandidaþii sãi, care plãtesc degeaba niºte impostori cu talente de consultanþi, se multumesc sã se plângã ºi nu fac nimic sã-l contracareze. Luaþi gratuit, închipuiþilor, o modalitate de reacþie.

Da, tirane, ne e fricã. De ce ne e fricã? De faptul cã Udrea ºi Ridzi ar putea fi iar ministrese. De faptul cã eãti în stare sã modifici în forþã Constituþia ca sã poþi candida ºi a treia oarã. De faptul cã eºti în stare sã foloseºti armata ºi serviciile sã-þi consolidezi dictatura. De faptul cã oricine þi se opune e declarat trãdãtor. De faptul cã, imediat dupã tine, ar putea urma fie-ta la Preºedinþia României. De faptul cã vânzãrile anterioare ar putea fi justificarea oficialã a tuturor averilor de milioane fãcute de familiile bugetarilor. De faptul cã Europa civilizatã va continua sã râdã de noi cel puþin 5 ani de-acum încolo…

De faptul cã bãdãrãnia va deveni model, iar secãrica aliment de bazã. De faptul cã minciuna ºi trãdarea vor fi considerate virtuþi obligatorii pentru reuºita-n viaþã. De faptul cã lupta anticorupþie va continua sã fie doar un pretext pentru confiscarea business-urilor celor pe care-i daþi voi la o parte de la þuþuroiul cu bani publici. De faptul cã toþi delatorii ºi aproximativii pe care i-ai strâns în jurul tãu folosindu-te de resursele bugetare ne-ar mai putea þine încã mãcar un mandat lecþii de civism ºi anticomunism la televizor. De faptul cã, de câte ori te loveºte razant pe chelie vreo idee creaþã, vei mai cheltui câteva zeci de milioane de euro sã dai impresia cã te consulþi cu poporul suveran. De faptul cã vrei sã acaparezi toatã puterea.

Acestea sunt doar câteva dintre argumentele raþionale ale fricii colective pe care ar fi trebuit sã le invoce, dacã ar fi fost în stare, contracandidaþii nocivului.
Cine nu ºtie cautã pe Goagãl. Cine ºtie ºi uitã poate sã-ºi aminteascã; dacã vrea. Cine ºtie ºi nu vrea sã-ºi aminteascã îºi meritã soarta. Unii ºtiu ºi nu vor sã uite!

Florine, toata stima mea !

Abuzul cu acte in regula ne bate la usa. Totul e pregatit in cele mai mici detalii. Citi un proiect de lege.

www.zmb.ro/

All Things Grow With Love
TRAIENEL

52 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 15:57

MAI DINU MAI AHAAAA, AHAAAAA , AHAAAAAAAAAAAA JIGNIRE MAI MARE CA AIA SA MA COMPARI CU ION ILIESCU NU EXISTA ! PAI PROSTU' ALA V-A MURI SARAC SI CINSTIT PE CAND EU AI VAZUT CE STIU SA II FAC PE BANI ! AHAAAAA, AHAAAAAAAAA, AHAAAAAAAAAA ! AI VAZUT MAI DINU CUM L-AM SCOS EU PE OMAR HAYSSAM DIN TARA ! RASCUMPARAREA DE FAPT ERAU BANII CU CARE TREBUIA SA IASA OMAR DIN TARA , EU AM IESIT EROU SALVATOR SI CU CONTU' PLIN AHAAAAAA, AHAAAA, AHAAAAAAAAAAAAAAAA !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 17:03

De la: 111dinu, la data 2009-10-31 15:52:21
De la: 9am115340, la data 2009-10-31 15:39:48

Oriunde mergi, populaþia spune cã s-a sãturat de Bãsescu, în ciuda sondajelor comandate de PD-L. Institutele de sondaje au nevoie de bani iar televiziunile de reiting. Ca urmare, a da rezultatele reale, unde Traian Bãsescu are sub 17%, ar însemna o scãdere a interesului populaþiei faþã de emisiunile politice. În rest, cu excepþia pedeliºtilor, orice om normal îl scoate din calcule pe locatarul de la Cotroceni.

SUB 17% ARE VOTCA PE CARE TI-O PERMITI TU SA-O BEI BAI DROGATULE,DE CE NU SPUI SI DE TINE CA AI DOSAR DE PE VREMEA MILITIEI PENTRU SCANDAL SI PENTRU HOMOSEXUALITATE ? DE CE NU SPUI SI DE TINE CA AI FOST INCHIS,CA AI STAT OARE DE CATE ORI LA DEZALCOLIZARE CA ESTI CLIENT FIDEL LA PSHIATRIE,,CA AI LA AMENDI........DE TU LE MAI STII NUMARUL ??? SI IATA CINE ISI DA CU PAREREA DESPRE BASESCU !!!!!!!!!!!!!!!!!! PAI DACA TOTI SUNTETI LA FEL CEI CARE IL COMBAT PE BASESCU ATUNCI E CLAR...............COMBATETI SI MAI LUATI O DUSCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 17:12

De la: 9am142527, la data 2009-10-31 12:37:11Intre mai multe rele, cel mai mic este Bãsescu, dar tot o reforma a Constituþiei rezolvã chestiunea puterii - ce vrem, un preºedinte cu puteri constituþional-legale sau un parlament de zãnateci care îl destituie când vor, îl ºantajeazã când vor pe Preºedinte?

Care ar fi fost reacþia ta dacã Traian Bãsescu nu ar fi fost acceptat ca preºedinte fiindcã, de exemplu, nu ar fi fost recunoscutã majoritatea cetãþenilor care l-au votat? Imediat aþi fi apelat la constituþie invocând principiul democratic al majoritãþii. Acum majoritatea devine, pentru cretinismul pedelist o frânã în calea democraþiei. Ori cu minoritatea pedelistã, ori nimic! Cine nu devine sluga clanului mafiot patronat de Traian Bãsescu, face parte din majoritatea care distruge democraþia.
Aceasta este gândirea bolnavã a lui Traian Bãsescu ºi a PD-L-ului, a mafiei din jurul locatarului de la Cotroceni.

9am035009

98 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 17:32

IN ATENTIA LATRAILOR CARE INJURA PE TOTI CEI CARE NU SUNT DE ACORD CU PAREREA LOR SI SE CRED MIEZUL DIN DODOASCA. V-ATI GANDIT VREODATA LA EI? : La cei pe care voi ii faceti tarani?

TARANII LE PLATESC PE TOATE

Din nedreptate-n nederptate,
Nu stiu cum se face ca la noi,
TARANII, le platesc pe toate,
Chiar primind pamantul inapoi.

Tot TARANII le platesc pe toate,
Chiar si cand se strica un ogor,
Chiar si-atunci cand vor si ei derptate,
Chiar si atunci cand cersesc copiii lor.

Fara ei nu am avea merinde
Si-ntre noi, cu pofta ne-am manca.
E mereu mai scump ce li-i se vinde,
Viata sa le fie tot mai grea.

Nu mai au nici forta sa respire.
Cand infig in brazda plugul vechi,
Satele sunt niste cimitire,
CU batrane,tragice perechi.

Amurgind, in rezervatii stranii,
Nici nu mai aud, nici nu mai vad.
Cei mai buni din oameni, sunt TARANII,
Condamnati pe viata la prapad.

Pana-n ceasul ultim merg sa are,
Si apoi,cuminti,ca niste robi,
Vin si se aseaza fiecare,
In lucrarea propriei lui gropi.

Tot TARANII, le platesc pe toate,
Obiceiul vietii lor e sfant.
Daca ei nu se-ngropau prin sate,
Se si termina acest pamant.

Muribunzi, in fabrici sau la coasa,
Ciungi, ologi de pace sau razboi,
Taras, ei s-au intors acasa,
Aducand pamantul inapoi.

Iar,de-ar fi sa vina sfanta zi,
Cand s-ar face pentru toti dreptate,
Ei, TARANII, tot tradati ar fi.

Cauzasi ai bratelor sarace,
Linistiti si buni traiesc si mor.
Pe pamant dreptate de s-ar face,
Ea s-ar face tot pe seama lor.

Biblicele chinuri indurate,
Semne ale fortei lor raman.
IIsus Hristos, a fost TARAN ROMAN!!!

o_himera_

25 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 17:34

Iubesc si animalele, in special "Cainele si cateii", dar atunci cand se dovedesc a fi lipsiti de educatie si au un latrat strident ,lipsit de argumente bazate pe adevar,i=as trage putintel de codita !....! V O T A T I BASESCU ,VA ROG MULT !

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 17:58

Sloganul electoral al PD-L:
Frati romani!
Iliescu si Constantinescu ne-au adus pe marginea prapastiei. Numai alegandu-l pe Traian Basescu vom face un pas inainte!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 19:49

De la: 111dinu, la data 2009-10-31 17:12:20
De la: 9am142527, la data 2009-10-31 12:37:11Intre mai multe rele, cel mai mic este Bãsescu, dar tot o reforma a Constituþiei rezolvã chestiunea puterii - ce vrem, un preºedinte cu puteri constituþional-legale sau un parlament de zãnateci care îl destituie când vor, îl ºantajeazã când vor pe Preºedinte?

Care ar fi fost reacþia ta dacã Traian Bãsescu nu ar fi fost acceptat ca preºedinte fiindcã, de exemplu, nu ar fi fost recunoscutã majoritatea cetãþenilor care l-au votat? Imediat aþi fi apelat la constituþie invocând principiul democratic al majoritãþii. Acum majoritatea devine, pentru cretinismul pedelist o frânã în calea democraþiei. Ori cu minoritatea pedelistã, ori nimic! Cine nu devine sluga clanului mafiot patronat de Traian Bãsescu, face parte din majoritatea care distruge democraþia.
Aceasta este gândirea bolnavã a lui Traian Bãsescu ºi a PD-L-ului, a mafiei din jurul locatarului de la Cotroceni.

BAI NU MAI POSTA CAND ESTI DROGAT SAU MANGA!!!!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 19:56

cam asa cv.... sa traim bine... la naiba sau unde... sigur in romania nu

Pagini: << 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: