Info
x
Basescu
|
f_nuta 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 13:04
BASE E MINUNAT, ABIA ASTEPT SA NE MAI ,,DISTRAM" CU EL INCA 5 ANI.
SI TOTUSI POATE NE FERESTE DUMNEZEU DE ,, DISTRACTIE" !!!!!!!!!! E OBOSIT - AR FACE BINE SA SE ODIHNEASCA ,,,HA, HA, HA!!!!!!!!!! |
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 13:26
De la: f_nuta, la data 2009-11-03 13:04:03BASE E MINUNAT, ABIA ASTEPT SA NE MAI ,,DISTRAM" CU EL INCA 5 ANI. Unde sã se odihneascã? Sã fie posibil sã te gândeºti unde mã gândesc ºi eu?
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice.
Gãoaza este un desert prezidenþial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
|
9am035009 98 mesaje Membru din: 22/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 13:28
Dr Bãsescu opreºte importul de vaccin Preºedintele Bãsescu se pricepe la gripa nouã ºi îi dã replica prof. dr Streinu Cercel, deoarece "prãvãlea apocalipsa peste România" Preºedintele Bãsescu este alertat, deoarece prof. dr Streinu Cercel "prãvãlea apocalipsa peste România" în privinþa vaccinului contra gripei noi. "M-a alertat declaraþia secretarului de stat din Ministerul Sãnãtãþii, Adrian Streinu Cercel, care prãvãlea apocalipsa peste România, vorbind despre necesitatea importãrii vaccinului împotriva gripei noi. România nu va importa nici un vaccin. Declaraþia preºedintelui Bãsescu vine dupã ce prof. dr Adrian Streinu Cercel a anunþat cã Ministerul Sãnãtãþii a renunþat la achiziþionarea de vaccin pandemic de la alte companii, deoarece acestea l-ar fi putut distribui în 2010. Se ºtie cã Ministerul Sãnãtãþii a trimis sãpãtãmâna trecutã cereri pentru vaccin contra virusului H1N1 cãtre Novartis, Baxter, Pasteur ºi GlaxoSmithKline. Basescu ar trebui vaccinat pentru foarte multe virusuri pe care le are. In primul rand ar trebui sa isi vindece mitomania printr-un antidot tare si dur dar incontestabil benefic si anume adevarul. Apoi ii trebuie un vaccin pentru a scapa de atitudinea de parvenit si las. Apoi urmeaza Udrea, Boc si toti restul. singurul care nu detine nici o boala este Antonescu. Cinstit, demn, vertical, echilibrat si responsabil sunt principalele calitati pe care le are si care il califica pentru functia suprema in stat. |
|
dudu67 3 mesaje Membru din: 21/09/2009 |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 14:05
De la: 9am035009, la data 2009-11-03 13:28:54 |
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 14:10
Fix de-o epidemie de gripã, porcinã au ba, mai avea nevoie România electoralã de crizã. De parcã nu era suficientã isterie-n þarã. N-aº vrea sã scriu cu pãcat, dar numai cutremurul lui Hâncu ne mai lipseºte ca sã punem lacãtul pe uºã. Un sec "închis pentru renovare" i-ar putea lãmuri ºi pe partenerii noºtri din UE sã nu ne deranjeze o perioadã, cã avem niºte mici retuºuri de rezolvat.
Înainte de toate, conform unei obiºnuinþe îndelung probate, am luat niºte luminã-n grup de la preºedinte. Care, dupã ce ne-a uluit de-a lungul anilor cu priceperea sa la presã, fotbal, tinichigerie, curent electric ºi ospãtãrie, a simþit nevoia sã-ºi dea live doctoratul în gripã. A cãrei extindere, de bunã seamã, risca sã devinã o problemã de siguranþã naþionalã, iar el, tãtucul legendarelor fruntarii, nu putea contempla nepãsãtor atacul viruºilor. Deci a slobozit ferm anunþul cã se interzic importurile de vaccin. Fix dupã ce emulu-i Videanu tocmai ce anunþase cã le autorizase. Poate ºi fiinþa noastrã naþionalã sã producã vaccin la Cantacuzino? E drept, poate, da' nu ºtiu cine a împiedicat-o pâna acum pe ea, fiinþa asta naþionalã plinã de sentiment patriotic ºi de iscusinþã, sã se fi apucat de produs cam de când a dat rãceala peste porci. Nici nu mai conteazã, nu? Nu ºtim, nu se pune! Important e ca poporul suveran sã bãge tare la mojar ºi sã depãºeascã planul de antivirale la hectar. Marinãreasca flegmã de birt a fost urmatã, la 20 de ani de la împuºcarea celui pe care pânã prin 2007 obiºnuiam sã-l denumim tiranul, de "sugestia" unui consilier prezidenþial, coleg de breaslã cu Streinu Cercel, ca proscrisul sã nu mai aparã la televizor, cã bagã spaima-n lume. În logica asta strâmbã, aºtept eliberarea profesorului universitar doctor Adrian Sterinu Cercel din funcþia de secretar de stat în care a fost numit de ºeful guvernului interimar ºi monocolor pedelist, confiscarea titlurilor sale universitare ºi restructurarea catedrei lui de la Universitatea Carol Davila, redeschiderea dosarului sãu penal închis cu NUP la DNA, lipirea fotografiei sale pe noile bannere cu "votaþi da la referendum ºi scãpãþi de gripa porcinã" ºi, într-un final apoteotic, afiºarea numãrului sãu de telefon în emisiunea lui Radu Moraru. Fiindcã trebuie sã priceapã odatã lumea asta nerecunoascãtoare cã, din 20 în 20 de ani, în România, un singur om se pricepe la toate... |
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 14:58
pt.9am ...009
pai bata-te sa te bata...de ...pishicher... m-am cracanat de ras la tot ce-ai scris ! si matalutza tot...culturist ? ca te vad dupa gatu' din poza ...(ca de camila indopata) atunci inseamna ca si matale ai probleme cu ...cocoshelu...adica mic si moale...ca totzi culturishtii...se vede... ca d'aia n'avetzi loc de dom' presedinte ...ca ala are o mataranga serioasa de ...marinar...nu ca voi prapaditzilor ...
si electronica !
|
|
Fosta membra 9am.ro 4 mesaje Membru din: 24/02/2009 |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 14:59
De ce crezi ca base este o solutie buna?
|
|
Fosta membra 9am.ro 810 mesaje Membru din: 11/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 15:16
De la: 9am049573, la data 2009-11-01 15:30:56Black,
|
|
|
|
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 15:19
De la: 9am035009, la data 2009-11-03 14:10:56Fix de-o epidemie de gripã, porcinã au ba, mai avea nevoie România electoralã de crizã. De parcã nu era suficientã isterie-n þarã. N-aº vrea sã scriu cu pãcat, dar numai cutremurul lui Hâncu ne mai lipseºte ca sã punem lacãtul pe uºã. Un sec "închis pentru renovare" i-ar putea lãmuri ºi pe partenerii noºtri din UE sã nu ne deranjeze o perioadã, cã avem niºte mici retuºuri de rezolvat.
|
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 15:28
Matrozul beat de putere trebuie debarcat urgent !!!
Marinarul securist a luat-o complet razna, e dezechilibrat psihic si beat de putere. Ordinarul asta nu mai poate de Constitutie, de parlament, de cea mai elementara regula a democratiei, aceea ca o majoritate formata in parlament da primul ministru, el pune tot de la lingaii lui din PD, ca sa fie la putere. Am o presimtire ca paranoicul asta insetat de putere (mai mult chiar decat de alcool) nu se va lasa dus din Palatul Cotroceni decat ca Ceausescu, cu picioarele inainte. Credeam ca nu voi mai avea sentimentul asta de neputinta in fata unei veritabile dictaturi a unui politruc, pe care il aveam inainte de 1989. Sunt sigur ca, daca ordinarul asta mai prosteste lumea sa-l voteze o data, va dizolva parlamentul si va modifica si constitutia, ca sa aiba puterea absoluta si sa-si aroge dreptul la inca 2 mandate. Pentru el, democratia e doar o vorba goala, orice ar scrie in constitutie el intrepreteaza dupa bunul plac, pentru a-si asigura intreaga putere dictatoriala pentru el si clica de lingai si mafioti care-l inconjoara. In momentul in care slugoiul Boc a refuzat categoric oferta STS de informatizare a sectiilor de votare, prin care se evita votul multiplu si voturile introduse in urne pe numele altora, a devenit evident ca Boc si Blaga au misiune clara de la Basinescu sa fraudeze masiv alegerile si sa-l scoata presedinte cu orice pret, indiferent de vointa electoratului. Dar matrozul disperat dupa putere uita ca romanii pot vota mai mult impotriva lui decat pot fura slugoii lui. De asemeni, paranoicul uita un lucru elementar: poti oameni pe toata lumea un timp, ii poti oameni pe unii tot timpul, dar nu poti oameni pe toata lumea la nesfarsit. Romanii au inceput sa vada ca marinarul securist e disperat dupa un singur lucru, puterea, si pentru asta e in stare sa calce si pe cadavre, si il vor debarca pe matrozul beat de putere in primul port electoral. |
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 15:46
De la: gabigabi, la data 2009-11-01 17:57:03De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-10-31 22:31:10Trecea Kant, marele filozof, pe langa o stâna din România: thank you very much...........................
|
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 15:52
De la: INLACRIMATUL, la data 2009-11-03 09:20:52ROMANI DE CE VA ESTE FRICA NU SCAPATI ! EU SINT SFIRSITUL VOSTRU ! si HITLER a SFARSIT in cele din urma..... |
|
Fosta membra 9am.ro 1 mesaj Membru din: 9/07/2009 |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 16:17
Traian Bãsescu va rãmâne în Istoria României ca singurul preºedinte care a încercat sã facã din România o þarã cu adevãrat democratã. Orice om cinstit care doreºte adevãrul ºi dreptatea nu îl poate condamna sau dispreþui pe Bãsescu. Din pãcate sunt încã mulþi idioþi ºi tâmpiþi care nu pot separa adevãrul de minciunã,care cred în scenariul, cusut cu aþã albã de gãinarii care vor prãda þara, cã Bãsescu ar putea numi ca premier pe Elena Udrea. Acest mizerabil scenariu pe care ei l-au scos din gurã, l-au transferat în gura lui Bãsescu iar idioþii se lasã uºor convinºi ca în vremea când Fondul Proprietãþii de Stat ( FPPS ), au vândul Flota ruginitã a României, acuzându-ll pe Bãsescu cã el ar fi fost singurul vinovat. |
|
Fosta membra 9am.ro 198 mesaje Membru din: 17/06/2009 |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 16:26
da eu cu cine votez ?!!!
sa vedem... am de ales intre Gioana (?!!) ...Crin (parfumul fin ,de bun simt )....Vadim (speranta moare ultima ) ...Becali (cine o fii prim ministrul lui ?!!!)....Kelemen Hunor (sau ungor)...Sorin (medicina merge mai departe)....Constantin Ninel Potircã (un nume !)....Remus Cernea si Ovidiu Iane (verzisori ) si Base (no comment ) ! da d-voastra cu cine votati ? |
|
9am042611 48 mesaje Membru din: 1/05/2009 |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 17:06
basescu este de 100 de ori mai despotic decat ceausescu,pt-ca ceausescu actiona in baza unei constitutii care intarea puterea personala ,pe cand basescu actioneaza pe baza unei constitutii democratice de care nu tine cont si pe care o sfideaza.
|
|
vdtoth 35 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Pitesti |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 17:19
Du-te tata in iad. Ia-l si pe taticul vostru starostele, tartorele. Scapam de voi odata pt totdeauna ca mult rau ati facut.
|
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 17:24
De la: 111dinu, la data 2009-11-03 09:25:52De la: black10131307, la data 2009-11-03 00:22:55De la: 111dinu, la data 2009-11-02 15:13:00De la: black10131307, la data 2009-11-02 14:14:07Cat de idiot poti sa fii dinule! Parca ai fi o combinatie intre cretinul de crin si idiotul de orban! |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 17:29
De la: 9am095720, la data 2009-11-03 16:17:53 cind mai vorbesti despre acei multi prosti si timpiti care nu pot separa adevarul de minciuna,te rog intreaba-te daca nu cumva si tu faci parte din acea categorie ! |
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 17:31
De la: INLACRIMATUL, la data 2009-11-03 09:20:52ROMANI DE CE VA ESTE FRICA NU SCAPATI ! EU SINT SFIRSITUL VOSTRU ! SFIRSITORULE,intram intr-o noua Era de Aur ?
|
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 17:31
Mai negrule. Daca nu esti de acord cu cineva nu inseamna ca tre sa ameninti si sa jignesti. TIPIC MARCA BASESCU! V-a scolit bine TALIBANILOR. RUSINE!
|
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 17:38
Mai gigababy de cand ne dai u lectii de morala? Cati ani tata? Cei care administreaza forumul nu pun restrictii la minori? Chiar de ai mai mult de 18 ani gandesti ca un minor. Relityatea e alta. Base apus cu botul pe labe persoaanele care ii sunt adversari. Si nu neaparat politic. Si-n afaceri. Mafia a prosperat. Fratele lui base ce face? Afaceri ilicite. Udrea? Idem. Ritzi.........., smecherul ala cu terenurile de un i s-a tras lui becali. Imi scapa numele.............si cati.
ADEVARUL DESPRE PENESCU, O STIE TOATA LUMEA. STA PITIT CA NU AVRUT SA SPONSORIZEZZE CAMPANIA EBA SI A DAT BANI PT PSD. |
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 17:38
De la: AZAZEL, la data 2009-11-03 14:58:25pt.9am ...009 aiaiai Azazele, iti aperi Protejatu' lu' matale in speranta sa ne ia inca 5 ani de acum incolo ? piei, drace ! du-te si ne lasa !
|
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 17:44
De la: 9am035009, la data 2009-11-03 15:28:25Matrozul beat de putere trebuie debarcat urgent !!! |
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 18:00
De la: INLACRIMATUL, la data 2009-11-03 09:20:52ROMANI DE CE VA ESTE FRICA NU SCAPATI ! EU SINT SFIRSITUL VOSTRU ! MAI BINE TACI SI LACRIMEAZA IN CONTINUARIE !!!!!!!!!!!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 18:03
De la: gabigabi, la data 2009-11-03 17:38:44De la: AZAZEL, la data 2009-11-03 14:58:25pt.9am ...009 BUNICUTA DE CE FOLOSESTI CUVINTE NEORTODOXE ? ORI MATALE ESTI ATEE ? CE TIA MAI PLACUT SA TORNI LA SECU,CE TIA MAI PLACUT SA TRAIESTI PE SPINAREA ALTORA,TU DOAR DAND INDICATII PRETIOASE !!!!!!!!!!!!! HOASCA IPOCRITA !!!!!!!!!!!!!!!!!!1
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Fosta membra 9am.ro 549 mesaje Membru din: 11/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 18:38
MISCAREA ROMANIA ALTFEL Comunicat de presa Membrii fondatori anunta constituirea organizatiei militante Miscarea România Altfel, prescurtat Mi.R.A., având scopul de a transforma in program national conceptul "Romania Altfel" si proiectul „România. O viziune pe 30 de ani” prin care Familia Regala, prezenta constant in viata publica interna si internationala, propune un parteneriat istoric tuturor mediilor – politic, economic, administrativ, social, mediatic - pentru reintoarcerea patriei la principiile si valorile autentice, pentru dezvoltarea durabila a Romaniei ca stat si natiune. In acest sens, Miscarea România Altfel si-a stabilit urmatoarele obiective: Constientizarea si unificarea ideatica a tuturor asociatiilor, aliantelor, formatiunilor, organizatiilor si a membrilor societatii civile, indiferent de orientarile politice, pentru primenirea si purificarea morala, pentru reformarea si reconstructia din temelii a României moderne, europene. Mobilizarea tuturor energiilor pozitive ale natiunii române si polarizarea valorilor reale, traditionale si contemporane în jurul celor mai morali si reprezentativi militanti, pentru educarea si pregatirea societatii noi, a tineretului mai ales, în spiritul reafirmarii fiintei nationale a României. Adresa electronica a Forumului organizatiei Mi.R.A. este: tashy.ro/miscarea-romania-altfel/ |
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 18:51
De la: 111dinu, la data 2009-11-03 13:26:34De la: f_nuta, la data 2009-11-03 13:04:03BASE E MINUNAT, ABIA ASTEPT SA NE MAI ,,DISTRAM" CU EL INCA 5 ANI. BAI PERVERSULE TU TE GANDESTI NUMAI LA GAOAZA........ASA CA MAI BINE NU GANDI MAI LA...BAGI...ULE ,MAI DROGATULE,IAR NU AI GASIT BILUTE /IAI OALE LUI NASTASE .POATE O SA-TI TRECA,DACA NU FA BILUTE DIN NAS SI SERVESTELE ASA CUM ESTI INVATAT TU CU TOT NEAMUL TAU DE POPONARI !!!!!!!!! TU NICI NU ITI INCHIPUI CE O SA PATESTI,O SA-TI PLANGI SINGUR DE MILA,AI SA CITESTI TOATE JICNIRILE DE PE FORUM SI PENTRU FIECARE O SA PRIMESTI UN ..........PREMIU !!!!!!!!!!!!VAI MAMA TA DE POPONAR IMPUTIT CE ESTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 19:49
De la: AZAZEL, la data 2009-11-03 14:58:25pt.9am ...009 Asta curturist? E cretinul de dinu, da-l in ma-sa! De unde ai vazut tu boschetar betiv sa arate asa? E o baragladina devastata de efectele alcoolului de pufoaica pe care-l toarna ca vita in el! |
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 19:54
De la: gabigabi, la data 2009-11-03 17:29:12De la: 9am095720, la data 2009-11-03 16:17:53 Gabitza(ca pe curajosul de Vanea nu mai pun nicio baza), nu mi-ai raspuns cum se impaca statutul de "Golan" cu cel de sustinator al unui cretin care-i pupa papucii lui Iliescu! Vezi ca eu nu uit si nu iert!
|
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 22:55
www.youtube.com/watch?v=Cbe3VSlAOTI
Rusine tovarasi liberali! Stiu ca tradarile v-au marcat istoria, stiu ca dupa 1990 partidul vostru a fost reinviat de generalii de Securitate la ordinul lui Iliescu, dupa scenariul ordionat de la Moscova! Altfel nu ati fi avut in fruntea voastra in anii urmatori numai cozi de topor, numai pe cei care au ales sa toarne la Securitate si chiar sa fie retribuiti pentru asta! Spre deosebire de arhanghelul anticomunist Corneliu Coposu, fruntasii vostrii Amedeo Lazarescu, Balaceanu Stolnici, M.I. Quintus, au ales calea usoara a tradarii, a vanzarii pe 30 de arginti! Stiu ca toate actiunile voastre de dupa 1990 au fost coordonate pas cu pas cu ale partidului lui Iliescu, cel care a acces la putere in Romania cu intentia de a salva partidul comunist si a-l curata de cei care "au intinat valorile comunismului". Pentru el, care s-a manjit cu sangele a mii de romani la Revolutie, care a trimis Romania in bezna Evului Mediu prin aducerea hoardelor de mineri ca sa reprime miscarile de protest din Piata Universitatii, toate facute doar pentru a-si satisface setea de putere acumulata in umbra lui Ceausescu, pentru el nicio pedeapsa nu ar fi prea mica! Dezgustator si revoltator in acelasi timp este gestul unui neica nimeni, a unei non-valori ridicate din stuful Deltei, un intelectual care a fost repetent in Facultatea de Istorie, care nu a lasat in urma lui, pina la varsta de 50 de ani, nici macar o carte, o brosua, un articol scris intr-o revista pentru copii! Cum poate acest insetat de putere sa batjocoreasca memoria celor ucisi in 13-15 iunie 1990? Cum poate sa scuipe victimile care au cazut prada barbariei dezlantuite atunci? Cum poti sa pactizezi cu Diavolul si sa-i dedici Ode pentru umanismul lui de a nu fi ordonat armatei sa secere dupa bunul plac niste romani neinarmati? Sa apreciezi un criminal pentru transformarea lui intr-un aparator al democratiei si al Constitutiei? Tovarase Crin Antonescu! Faptele unui criminal ca Iliescu nu se prescriu niciodata! Chiar daca nu sunt pedepsite de Justitia oarba, surda si muta din Romania, ele ramin in istoria insingerata a poporului! In acea istorie pe care nu ati fost in stare sa o studiati in facultate! Din partea mea, toata greata pentru un animal politic ca tine! Sa nu va ierte Dumnezeu! |
|
|
|