back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 >> Sari la pagina:

f_nuta

3 mesaje
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 13:04

BASE E MINUNAT, ABIA ASTEPT SA NE MAI ,,DISTRAM" CU EL INCA 5 ANI.
SI TOTUSI POATE NE FERESTE DUMNEZEU DE ,, DISTRACTIE" !!!!!!!!!!
E OBOSIT - AR FACE BINE SA SE ODIHNEASCA ,,,HA, HA, HA!!!!!!!!!!

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 13:26

De la: f_nuta, la data 2009-11-03 13:04:03BASE E MINUNAT, ABIA ASTEPT SA NE MAI ,,DISTRAM" CU EL INCA 5 ANI.

Unde s� se odihneasc�? S� fie posibil s� te g�nde�ti unde m� g�ndesc �i eu?

Nici cl�tita cu br�nz� nu se diferen�iaz� de celelalte cl�tite politice. G�oaza este un desert preziden�ial. "Daltonistul de urechi" aude �n "blond�" �i negru. Cine se scoal� "prea" de diminea��, r�m�ne cu "noaptea �n cap".
9am035009

98 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 13:28

Dr B�sescu opre�te importul de vaccin
Pre�edintele B�sescu se pricepe la gripa nou� �i �i d� replica prof. dr Streinu Cercel, deoarece "pr�v�lea apocalipsa peste Rom�nia"
Pre�edintele B�sescu este alertat, deoarece prof. dr Streinu Cercel "pr�v�lea apocalipsa peste Rom�nia" �n privin�a vaccinului contra gripei noi. "M-a alertat declara�ia secretarului de stat din Ministerul S�n�t��ii, Adrian Streinu Cercel, care pr�v�lea apocalipsa peste Rom�nia, vorbind despre necesitatea import�rii vaccinului �mpotriva gripei noi. Rom�nia nu va importa nici un vaccin. Declara�ia pre�edintelui B�sescu vine dup� ce prof. dr Adrian Streinu Cercel a anun�at c� Ministerul S�n�t��ii a renun�at la achizi�ionarea de vaccin pandemic de la alte companii, deoarece acestea l-ar fi putut distribui �n 2010. Se �tie c� Ministerul S�n�t��ii a trimis s�p�t�m�na trecut� cereri pentru vaccin contra virusului H1N1 c�tre Novartis, Baxter, Pasteur �i GlaxoSmithKline.
Basescu ar trebui vaccinat pentru foarte multe virusuri pe care le are. In primul rand ar trebui sa isi vindece mitomania printr-un antidot tare si dur dar incontestabil benefic si anume adevarul. Apoi ii trebuie un vaccin pentru a scapa de atitudinea de parvenit si las. Apoi urmeaza Udrea, Boc si toti restul. singurul care nu detine nici o boala este Antonescu. Cinstit, demn, vertical, echilibrat si responsabil sunt principalele calitati pe care le are si care il califica pentru functia suprema in stat.

dudu67

3 mesaje
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 14:05

De la: 9am035009, la data 2009-11-03 13:28:54
Dr B�sescu opre�te importul de vaccin
Pre�edintele B�sescu se pricepe la gripa nou� �i �i d� replica prof. dr Streinu Cercel, deoarece "pr�v�lea apocalipsa peste Rom�nia"
Pre�edintele B�sescu este alertat, deoarece prof. dr Streinu Cercel "pr�v�lea apocalipsa peste Rom�nia" �n privin�a vaccinului contra gripei noi. "M-a alertat declara�ia secretarului de stat din Ministerul S�n�t��ii, Adrian Streinu Cercel, care pr�v�lea apocalipsa peste Rom�nia, vorbind despre necesitatea import�rii vaccinului �mpotriva gripei noi. Rom�nia nu va importa nici un vaccin. Declara�ia pre�edintelui B�sescu vine dup� ce prof. dr Adrian Streinu Cercel a anun�at c� Ministerul S�n�t��ii a renun�at la achizi�ionarea de vaccin pandemic de la alte companii, deoarece acestea l-ar fi putut distribui �n 2010. Se �tie c� Ministerul S�n�t��ii a trimis s�p�t�m�na trecut� cereri pentru vaccin contra virusului H1N1 c�tre Novartis, Baxter, Pasteur �i GlaxoSmithKline.
Basescu ar trebui vaccinat pentru foarte multe virusuri pe care le are. In primul rand ar trebui sa isi vindece mitomania printr-un antidot tare si dur dar incontestabil benefic si anume adevarul. Apoi ii trebuie un vaccin pentru a scapa de atitudinea de parvenit si las. Apoi urmeaza Udrea, Boc si toti restul. singurul care nu detine nici o boala este Antonescu. Cinstit, demn, vertical, echilibrat si responsabil sunt principalele calitati pe care le are si care il califica pentru functia suprema in stat.

9am035009

98 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 14:10

Fix de-o epidemie de grip�, porcin� au ba, mai avea nevoie Rom�nia electoral� de criz�. De parc� nu era suficient� isterie-n �ar�. N-a� vrea s� scriu cu p�cat, dar numai cutremurul lui H�ncu ne mai lipse�te ca s� punem lac�tul pe u��. Un sec "�nchis pentru renovare" i-ar putea l�muri �i pe partenerii no�tri din UE s� nu ne deranjeze o perioad�, c� avem ni�te mici retu�uri de rezolvat.

�nainte de toate, conform unei obi�nuin�e �ndelung probate, am luat ni�te lumin�-n grup de la pre�edinte. Care, dup� ce ne-a uluit de-a lungul anilor cu priceperea sa la pres�, fotbal, tinichigerie, curent electric �i osp�t�rie, a sim�it nevoia s�-�i dea live doctoratul �n grip�. A c�rei extindere, de bun� seam�, risca s� devin� o problem� de siguran�� na�ional�, iar el, t�tucul legendarelor fruntarii, nu putea contempla nep�s�tor atacul viru�ilor. Deci a slobozit ferm anun�ul c� se interzic importurile de vaccin. Fix dup� ce emulu-i Videanu tocmai ce anun�ase c� le autorizase. Poate �i fiin�a noastr� na�ional� s� produc� vaccin la Cantacuzino? E drept, poate, da' nu �tiu cine a �mpiedicat-o p�na acum pe ea, fiin�a asta na�ional� plin� de sentiment patriotic �i de iscusin��, s� se fi apucat de produs cam de c�nd a dat r�ceala peste porci. Nici nu mai conteaz�, nu? Nu �tim, nu se pune! Important e ca poporul suveran s� b�ge tare la mojar �i s� dep�easc� planul de antivirale la hectar. Marin�reasca flegm� de birt a fost urmat�, la 20 de ani de la �mpu�carea celui pe care p�n� prin 2007 obi�nuiam s�-l denumim tiranul, de "sugestia" unui consilier preziden�ial, coleg de breasl� cu Streinu Cercel, ca proscrisul s� nu mai apar� la televizor, c� bag� spaima-n lume. �n logica asta str�mb�, a�tept eliberarea profesorului universitar doctor Adrian Sterinu Cercel din func�ia de secretar de stat �n care a fost numit de �eful guvernului interimar �i monocolor pedelist, confiscarea titlurilor sale universitare �i restructurarea catedrei lui de la Universitatea Carol Davila, redeschiderea dosarului s�u penal �nchis cu NUP la DNA, lipirea fotografiei sale pe noile bannere cu "vota�i da la referendum �i sc�p��i de gripa porcin�" �i, �ntr-un final apoteotic, afi�area num�rului s�u de telefon �n emisiunea lui Radu Moraru. Fiindc� trebuie s� priceap� odat� lumea asta nerecunoasc�toare c�, din 20 �n 20 de ani, �n Rom�nia, un singur om se pricepe la toate...

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 14:58

pt.9am ...009
pai bata-te sa te bata...de ...pishicher...
m-am cracanat de ras la tot ce-ai scris !
si matalutza tot...culturist ?
ca te vad dupa gatu' din poza ...(ca de camila indopata)
atunci inseamna ca si matale ai probleme cu ...cocoshelu...adica mic si moale...ca totzi culturishtii...se vede...
ca d'aia n'avetzi loc de dom' presedinte ...ca ala are o mataranga serioasa de ...marinar...nu ca voi prapaditzilor ...

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

4 mesaje
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 14:59

De ce crezi ca base este o solutie buna?

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 15:16

De la: 9am049573, la data 2009-11-01 15:30:56Black,
e simplu si fara mustrari de constiinta.
in 2007 l-am sustinut dar acum e raul cel mai mare pentru aceasta tara.
e timpul sa plece.

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 15:19

De la: 9am035009, la data 2009-11-03 14:10:56Fix de-o epidemie de grip�, porcin� au ba, mai avea nevoie Rom�nia electoral� de criz�. De parc� nu era suficient� isterie-n �ar�. N-a� vrea s� scriu cu p�cat, dar numai cutremurul lui H�ncu ne mai lipse�te ca s� punem lac�tul pe u��. Un sec "�nchis pentru renovare" i-ar putea l�muri �i pe partenerii no�tri din UE s� nu ne deranjeze o perioad�, c� avem ni�te mici retu�uri de rezolvat.

�nainte de toate, conform unei obi�nuin�e �ndelung probate, am luat ni�te lumin�-n grup de la pre�edinte. Care, dup� ce ne-a uluit de-a lungul anilor cu priceperea sa la pres�, fotbal, tinichigerie, curent electric �i osp�t�rie, a sim�it nevoia s�-�i dea live doctoratul �n grip�. A c�rei extindere, de bun� seam�, risca s� devin� o problem� de siguran�� na�ional�, iar el, t�tucul legendarelor fruntarii, nu putea contempla nep�s�tor atacul viru�ilor. Deci a slobozit ferm anun�ul c� se interzic importurile de vaccin. Fix dup� ce emulu-i Videanu tocmai ce anun�ase c� le autorizase. Poate �i fiin�a noastr� na�ional� s� produc� vaccin la Cantacuzino? E drept, poate, da' nu �tiu cine a �mpiedicat-o p�na acum pe ea, fiin�a asta na�ional� plin� de sentiment patriotic �i de iscusin��, s� se fi apucat de produs cam de c�nd a dat r�ceala peste porci. Nici nu mai conteaz�, nu? Nu �tim, nu se pune! Important e ca poporul suveran s� b�ge tare la mojar �i s� dep�easc� planul de antivirale la hectar. Marin�reasca flegm� de birt a fost urmat�, la 20 de ani de la �mpu�carea celui pe care p�n� prin 2007 obi�nuiam s�-l denumim tiranul, de "sugestia" unui consilier preziden�ial, coleg de breasl� cu Streinu Cercel, ca proscrisul s� nu mai apar� la televizor, c� bag� spaima-n lume. �n logica asta str�mb�, a�tept eliberarea profesorului universitar doctor Adrian Sterinu Cercel din func�ia de secretar de stat �n care a fost numit de �eful guvernului interimar �i monocolor pedelist, confiscarea titlurilor sale universitare �i restructurarea catedrei lui de la Universitatea Carol Davila, redeschiderea dosarului s�u penal �nchis cu NUP la DNA, lipirea fotografiei sale pe noile bannere cu "vota�i da la referendum �i sc�p��i de gripa porcin�" �i, �ntr-un final apoteotic, afi�area num�rului s�u de telefon �n emisiunea lui Radu Moraru. Fiindc� trebuie s� priceap� odat� lumea asta nerecunoasc�toare c�, din 20 �n 20 de ani, �n Rom�nia, un singur om se pricepe la toate...

9am035009

98 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 15:28

Matrozul beat de putere trebuie debarcat urgent !!!

Marinarul securist a luat-o complet razna, e dezechilibrat psihic si beat de putere.
Ordinarul asta nu mai poate de Constitutie, de parlament, de cea mai elementara regula a democratiei, aceea ca o majoritate formata in parlament da primul ministru, el pune tot de la lingaii lui din PD, ca sa fie la putere.
Am o presimtire ca paranoicul asta insetat de putere (mai mult chiar decat de alcool) nu se va lasa dus din Palatul Cotroceni decat ca Ceausescu, cu picioarele inainte.
Credeam ca nu voi mai avea sentimentul asta de neputinta in fata unei veritabile dictaturi a unui politruc, pe care il aveam inainte de 1989.
Sunt sigur ca, daca ordinarul asta mai prosteste lumea sa-l voteze o data, va dizolva parlamentul si va modifica si constitutia, ca sa aiba puterea absoluta si sa-si aroge dreptul la inca 2 mandate.
Pentru el, democratia e doar o vorba goala, orice ar scrie in constitutie el intrepreteaza dupa bunul plac, pentru a-si asigura intreaga putere dictatoriala pentru el si clica de lingai si mafioti care-l inconjoara.
In momentul in care slugoiul Boc a refuzat categoric oferta STS de informatizare a sectiilor de votare, prin care se evita votul multiplu si voturile introduse in urne pe numele altora, a devenit evident ca Boc si Blaga au misiune clara de la Basinescu sa fraudeze masiv alegerile si sa-l scoata presedinte cu orice pret, indiferent de vointa electoratului.
Dar matrozul disperat dupa putere uita ca romanii pot vota mai mult impotriva lui decat pot fura slugoii lui.
De asemeni, paranoicul uita un lucru elementar: poti oameni pe toata lumea un timp, ii poti oameni pe unii tot timpul, dar nu poti oameni pe toata lumea la nesfarsit.
Romanii au inceput sa vada ca marinarul securist e disperat dupa un singur lucru, puterea, si pentru asta e in stare sa calce si pe cadavre, si il vor debarca pe matrozul beat de putere in primul port electoral.

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 15:46

De la: gabigabi, la data 2009-11-01 17:57:03
De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-10-31 22:31:10Trecea Kant, marele filozof, pe langa o st�na din Rom�nia:
- Pastore ancestral, ale tale sunt aceste mirifice ovine care se autofurajeaza pe acest mioritic plai?
Ciobanul, sprijinit in bata si dand din cap:
- Indubitabil!

Indubitabil ca ai umor si sti sa punctezi !

thank you very much...........................

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 15:52

De la: INLACRIMATUL, la data 2009-11-03 09:20:52ROMANI DE CE VA ESTE FRICA NU SCAPATI ! EU SINT SFIRSITUL VOSTRU !

si HITLER a SFARSIT in cele din urma.....

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 16:17

Traian B�sescu va r�m�ne �n Istoria Rom�niei ca singurul pre�edinte care a �ncercat s� fac� din Rom�nia o �ar� cu adev�rat democrat�. Orice om cinstit care dore�te adev�rul �i dreptatea nu �l poate condamna sau dispre�ui pe B�sescu. Din p�cate sunt �nc� mul�i idio�i �i t�mpi�i care nu pot separa adev�rul de minciun�,care cred �n scenariul, cusut cu a�� alb� de g�inarii care vor pr�da �ara, c� B�sescu ar putea numi ca premier pe Elena Udrea. Acest mizerabil scenariu pe care ei l-au scos din gur�, l-au transferat �n gura lui B�sescu iar idio�ii se las� u�or convin�i ca �n vremea c�nd Fondul Propriet��ii de Stat ( FPPS ), au v�ndul Flota ruginit� a Rom�niei, acuz�ndu-ll pe B�sescu c� el ar fi fost singurul vinovat.

Fosta membra 9am.ro

198 mesaje
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 16:26

da eu cu cine votez ?!!!

sa vedem...
am de ales intre Gioana (?!!) ...Crin (parfumul fin ,de bun simt )....Vadim (speranta moare ultima ) ...Becali (cine o fii prim ministrul lui ?!!!)....Kelemen Hunor (sau ungor)...Sorin (medicina merge mai departe)....Constantin Ninel Potirc� (un nume !)....Remus Cernea si Ovidiu Iane (verzisori ) si Base (no comment ) !

da d-voastra cu cine votati ?

9am042611

48 mesaje
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 17:06

basescu este de 100 de ori mai despotic decat ceausescu,pt-ca ceausescu actiona in baza unei constitutii care intarea puterea personala ,pe cand basescu actioneaza pe baza unei constitutii democratice de care nu tine cont si pe care o sfideaza.

vdtoth

35 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 17:19

Du-te tata in iad. Ia-l si pe taticul vostru starostele, tartorele. Scapam de voi odata pt totdeauna ca mult rau ati facut.

vdtoth

35 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 17:24

De la: 111dinu, la data 2009-11-03 09:25:52
De la: black10131307, la data 2009-11-03 00:22:55
De la: 111dinu, la data 2009-11-02 15:13:00
De la: black10131307, la data 2009-11-02 14:14:07Cat de idiot poti sa fii dinule! Parca ai fi o combinatie intre cretinul de crin si idiotul de orban!
In ce stare erau mata si tactu cind te-au conceput? Cred ca erau beti manga!
Mai bine te avortau decit sa fi scos asa un schizofrenic betiv si handicapat ca tine!

Cum te declari penelist infocat, esti o mandrie pentru partidul tau! Nu ma mira ca pnl este unde este, alaturi de psd, pupandu-i poala lui Iliescu! Cu membri asa cretini ca tine....

M�i, viitor, din nou, supozitor terorist �n g�oaza lui nea Ion, bine�n�eles, dup� ce vei absolvi cursurile �colii sovietice ,fondate tot �n g�oaza lui ion iliescu !? Doar at�t ai putut s� �ncrope�ti �n recrea�ia mare?
Ce naiba, doar e�ti �eful cursan�ilor �nscri�i la �coala sovietic�, fondat� �n g�oaza lui Ion iliescu. Ai fi putut �nt�rzia f�r� probleme la p�r�urile despre Ilici. De baz� sunt cufurelile despre Stalin. S� �n�eleg faptul c� prelegerea despre idolul t�u Stalin te-a f�cut s� reintri rapid �n g�oaza iliescian� �i s� la�i mesajul neterminat ?

dinule. ai grija cu gripa porcina sa nu te nimereasca, mai ales la cat esti tu de porc! M-am apucat sa-ti strang bani de coroana, si pana de Mos Niculaie mai am timp!
O sa-ti placa, nu-ti iau d'aia ieftina cu flori de hartie creponata, ci cu trandafiri naturali! Si o sa te imbrac in flori, numai ratul o sa ti se mai vada!
Ai grija daca te spanzuri pe 6 decembrie, sa tii gura inchisa ca ai fi urat in cosciug cu limba afara! Sau las ca vedem, ne descurcam noi, ti-o taiem si ti-o bagam in gaoaza, ca tot ti-a placut tie gustul, sa ai parte de ce-ai iubit si pe lumea ailalta!
Ce vrei sa-ti dam de pomana? Portocale? Nici la Scaraotchi in cazan n-o sa scapi de culoarea asta!

M�i, cursant la �coala sovietic� fondat� �n g�oaza lui Ion Iliescu, iar�i e�ti �n recrea�ie? Cam multe pauze... ��i place, nebunaticule, g�oaza lui nea Ion, ��i place s� fii cursantul �ef, nu-i a�a ? Tragi de timp, fiindc� dup� 6 decembrie alt� func�ie, dec�t cea oferit� �n g�oauza lui Ion iliescu, nu vei mai primi. Pentru pu�in timp, ce-i drept, apuci �i tu s� te f�le�ti �n fa�a prietenilor, ca �i Costic� Canacheu �n fa�a militarilor.
Apropo, de ce continui s� por�i masc� ? Arat�-te ! Doar e�ti ditamai �ef de curs sovietic �n g�oaza lui nea Ion. De ce s� se f�leasc� doar Costic� Canacheu cu func�ia din parlament? A�tep�i cumva s�-�i creasc� �i �ie musta�a, ca apoi s� te ar��i �n toat� splendoarea ta cufurit� din g�oaza lui Ion iliescu. Eu cred c� nu trebuie s� ��i la�i musta��, fiindc� , din punct de vedere intelectual, e�ti leit Costic� Canacheu.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 17:29

De la: 9am095720, la data 2009-11-03 16:17:53
Traian B�sescu va r�m�ne �n Istoria Rom�niei ca singurul pre�edinte care a �ncercat s� fac� din Rom�nia o �ar� cu adev�rat democrat�. Orice om cinstit care dore�te adev�rul �i dreptatea nu �l poate condamna sau dispre�ui pe B�sescu. Din p�cate sunt �nc� mul�i idio�i �i t�mpi�i care nu pot separa adev�rul de minciun�,care cred �n scenariul, cusut cu a�� alb� de g�inarii care vor pr�da �ara, c� B�sescu ar putea numi ca premier pe Elena Udrea. Acest mizerabil scenariu pe care ei l-au scos din gur�, l-au transferat �n gura lui B�sescu iar idio�ii se las� u�or convin�i ca �n vremea c�nd Fondul Propriet��ii de Stat ( FPPS ), au v�ndul Flota ruginit� a Rom�niei, acuz�ndu-ll pe B�sescu c� el ar fi fost singurul vinovat.

cind mai vorbesti despre acei multi prosti si timpiti care nu pot separa adevarul de minciuna,te rog intreaba-te daca nu cumva si tu faci parte din acea categorie !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 17:31

De la: INLACRIMATUL, la data 2009-11-03 09:20:52ROMANI DE CE VA ESTE FRICA NU SCAPATI ! EU SINT SFIRSITUL VOSTRU !

SFIRSITORULE,intram intr-o noua Era de Aur ?

vdtoth

35 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 17:31

Mai negrule. Daca nu esti de acord cu cineva nu inseamna ca tre sa ameninti si sa jignesti. TIPIC MARCA BASESCU! V-a scolit bine TALIBANILOR. RUSINE!

vdtoth

35 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 17:38

Mai gigababy de cand ne dai u lectii de morala? Cati ani tata? Cei care administreaza forumul nu pun restrictii la minori? Chiar de ai mai mult de 18 ani gandesti ca un minor. Relityatea e alta. Base apus cu botul pe labe persoaanele care ii sunt adversari. Si nu neaparat politic. Si-n afaceri. Mafia a prosperat. Fratele lui base ce face? Afaceri ilicite. Udrea? Idem. Ritzi.........., smecherul ala cu terenurile de un i s-a tras lui becali. Imi scapa numele.............si cati.
ADEVARUL DESPRE PENESCU, O STIE TOATA LUMEA. STA PITIT CA NU AVRUT SA SPONSORIZEZZE CAMPANIA EBA SI A DAT BANI PT PSD.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 17:38

De la: AZAZEL, la data 2009-11-03 14:58:25pt.9am ...009
atunci inseamna ca si matale ai probleme cu ...cocoshelu...adica mic si moale...ca totzi culturishtii...se vede...
ca d'aia n'avetzi loc de dom' presedinte ...ca ala are o mataranga serioasa de ...marinar...nu ca voi prapaditzilor ...

aiaiai Azazele, iti aperi Protejatu' lu' matale in speranta sa ne ia inca 5 ani de acum incolo ? piei, drace ! du-te si ne lasa !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 17:44

De la: 9am035009, la data 2009-11-03 15:28:25Matrozul beat de putere trebuie debarcat urgent !!!

Marinarul securist a luat-o complet razna, e dezechilibrat psihic si beat de putere.
Ordinarul asta nu mai poate de Constitutie, de parlament, de cea mai elementara regula a democratiei, aceea ca o majoritate formata in parlament da primul ministru, el pune tot de la lingaii lui din PD, ca sa fie la putere.
Am o presimtire ca paranoicul asta insetat de putere (mai mult chiar decat de alcool) nu se va lasa dus din Palatul Cotroceni decat ca Ceausescu, cu picioarele inainte.
Credeam ca nu voi mai avea sentimentul asta de neputinta in fata unei veritabile dictaturi a unui politruc, pe care il aveam inainte de 1989.
Sunt sigur ca, daca ordinarul asta mai prosteste lumea sa-l voteze o data, va dizolva parlamentul si va modifica si constitutia, ca sa aiba puterea absoluta si sa-si aroge dreptul la inca 2 mandate.
Pentru el, democratia e doar o vorba goala, orice ar scrie in constitutie el intrepreteaza dupa bunul plac, pentru a-si asigura intreaga putere dictatoriala pentru el si clica de lingai si mafioti care-l inconjoara.
In momentul in care slugoiul Boc a refuzat categoric oferta STS de informatizare a sectiilor de votare, prin care se evita votul multiplu si voturile introduse in urne pe numele altora, a devenit evident ca Boc si Blaga au misiune clara de la Basinescu sa fraudeze masiv alegerile si sa-l scoata presedinte cu orice pret,

indiferent de vointa electoratului.

ei Florine ,cam asa a fost si cu ascensiunea Ceausescului : lingaii si pupincuristii de serviciu - si cei de azi sunt demnii lor urmasi ( fi-mi-ar sila)- tot asa-l aplaudau ,facindu-se pres si sul de hirtie igienica la indemina lui !
Dar matrozul disperat dupa putere uita ca romanii pot vota mai mult impotriva lui decat pot fura slugoii lui.
De asemeni, paranoicul uita un lucru elementar: poti oameni pe toata lumea un timp, ii poti oameni pe unii tot timpul, dar nu poti oameni pe toata lumea la nesfarsit.
Romanii au inceput sa vada ca marinarul securist e disperat dupa un singur lucru, puterea, si pentru asta e in stare sa calce si pe cadavre, si il vor debarca pe matrozul beat de putere in primul port electoral.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 18:00

MAI BINE TACI SI LACRIMEAZA IN CONTINUARIE !!!!!!!!!!!!!!!

� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 18:03

De la: gabigabi, la data 2009-11-03 17:38:44

aiaiai Azazele, iti aperi Protejatu' lu' matale in speranta sa ne ia inca 5 ani de acum incolo ? piei, drace ! du-te si ne lasa !

BUNICUTA DE CE FOLOSESTI CUVINTE NEORTODOXE ? ORI MATALE ESTI ATEE ? CE TIA MAI PLACUT SA TORNI LA SECU,CE TIA MAI PLACUT SA TRAIESTI PE SPINAREA ALTORA,TU DOAR DAND INDICATII PRETIOASE !!!!!!!!!!!!! HOASCA IPOCRITA !!!!!!!!!!!!!!!!!!1

� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
Fosta membra 9am.ro

549 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 18:38

MISCAREA ROMANIA ALTFEL
Comunicat de presa

Membrii fondatori anunta constituirea organizatiei militante Miscarea Rom�nia Altfel, prescurtat Mi.R.A., av�nd scopul de a transforma in program national conceptul "Romania Altfel" si proiectul �Rom�nia. O viziune pe 30 de ani� prin care Familia Regala, prezenta constant in viata publica interna si internationala, propune un parteneriat istoric tuturor mediilor � politic, economic, administrativ, social, mediatic - pentru reintoarcerea patriei la principiile si valorile autentice, pentru dezvoltarea durabila a Romaniei ca stat si natiune. In acest sens, Miscarea Rom�nia Altfel si-a stabilit urmatoarele obiective:

Constientizarea si unificarea ideatica a tuturor asociatiilor, aliantelor, formatiunilor, organizatiilor si a membrilor societatii civile, indiferent de orientarile politice, pentru primenirea si purificarea morala, pentru reformarea si reconstructia din temelii a Rom�niei moderne, europene.

Mobilizarea tuturor energiilor pozitive ale natiunii rom�ne si polarizarea valorilor reale, traditionale si contemporane �n jurul celor mai morali si reprezentativi militanti, pentru educarea si pregatirea societatii noi, a tineretului mai ales, �n spiritul reafirmarii fiintei nationale a Rom�niei.
Adresa electronica a Forumului organizatiei Mi.R.A. este:
tashy.ro/miscarea-romania-altfel/

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 18:51

De la: 111dinu, la data 2009-11-03 13:26:34
De la: f_nuta, la data 2009-11-03 13:04:03BASE E MINUNAT, ABIA ASTEPT SA NE MAI ,,DISTRAM" CU EL INCA 5 ANI.

Unde s� se odihneasc�? S� fie posibil s� te g�nde�ti unde m� g�ndesc �i eu?

BAI PERVERSULE TU TE GANDESTI NUMAI LA GAOAZA........ASA CA MAI BINE NU GANDI MAI LA...BAGI...ULE ,MAI DROGATULE,IAR NU AI GASIT BILUTE /IAI OALE LUI NASTASE .POATE O SA-TI TRECA,DACA NU FA BILUTE DIN NAS SI SERVESTELE ASA CUM ESTI INVATAT TU CU TOT NEAMUL TAU DE POPONARI !!!!!!!!! TU NICI NU ITI INCHIPUI CE O SA PATESTI,O SA-TI PLANGI SINGUR DE MILA,AI SA CITESTI TOATE JICNIRILE DE PE FORUM SI PENTRU FIECARE O SA PRIMESTI UN ..........PREMIU !!!!!!!!!!!!VAI MAMA TA DE POPONAR IMPUTIT CE ESTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 19:49

Asta curturist? E cretinul de dinu, da-l in ma-sa! De unde ai vazut tu boschetar betiv sa arate asa?
E o baragladina devastata de efectele alcoolului de pufoaica pe care-l toarna ca vita in el!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 19:54

De la: gabigabi, la data 2009-11-03 17:29:12
De la: 9am095720, la data 2009-11-03 16:17:53

cind mai vorbesti despre acei multi prosti si timpiti care nu pot separa adevarul de minciuna,te rog intreaba-te daca nu cumva si tu faci parte din acea categorie !

Gabitza(ca pe curajosul de Vanea nu mai pun nicio baza), nu mi-ai raspuns cum se impaca statutul de "Golan" cu cel de sustinator al unui cretin care-i pupa papucii lui Iliescu!

Vezi ca eu nu uit si nu iert!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 22:55

www.youtube.com/watch?v=Cbe3VSlAOTI

Rusine tovarasi liberali!

Stiu ca tradarile v-au marcat istoria, stiu ca dupa 1990 partidul vostru a fost reinviat de generalii de Securitate la ordinul lui Iliescu, dupa scenariul ordionat de la Moscova! Altfel nu ati fi avut in fruntea voastra in anii urmatori numai cozi de topor, numai pe cei care au ales sa toarne la Securitate si chiar sa fie retribuiti pentru asta! Spre deosebire de arhanghelul anticomunist Corneliu Coposu, fruntasii vostrii Amedeo Lazarescu, Balaceanu Stolnici, M.I. Quintus, au ales calea usoara a tradarii, a vanzarii pe 30 de arginti!
Stiu ca toate actiunile voastre de dupa 1990 au fost coordonate pas cu pas cu ale partidului lui Iliescu, cel care a acces la putere in Romania cu intentia de a salva partidul comunist si a-l curata de cei care "au intinat valorile comunismului". Pentru el, care s-a manjit cu sangele a mii de romani la Revolutie, care a trimis Romania in bezna Evului Mediu prin aducerea hoardelor de mineri ca sa reprime miscarile de protest din Piata Universitatii, toate facute doar pentru a-si satisface setea de putere acumulata in umbra lui Ceausescu, pentru el nicio pedeapsa nu ar fi prea mica!

Dezgustator si revoltator in acelasi timp este gestul unui neica nimeni, a unei non-valori ridicate din stuful Deltei, un intelectual care a fost repetent in Facultatea de Istorie, care nu a lasat in urma lui, pina la varsta de 50 de ani, nici macar o carte, o brosua, un articol scris intr-o revista pentru copii!

Cum poate acest insetat de putere sa batjocoreasca memoria celor ucisi in 13-15 iunie 1990? Cum poate sa scuipe victimile care au cazut prada barbariei dezlantuite atunci?

Cum poti sa pactizezi cu Diavolul si sa-i dedici Ode pentru umanismul lui de a nu fi ordonat armatei sa secere dupa bunul plac niste romani neinarmati? Sa apreciezi un criminal pentru transformarea lui intr-un aparator al democratiei si al Constitutiei?

Tovarase Crin Antonescu! Faptele unui criminal ca Iliescu nu se prescriu niciodata! Chiar daca nu sunt pedepsite de Justitia oarba, surda si muta din Romania, ele ramin in istoria insingerata a poporului! In acea istorie pe care nu ati fost in stare sa o studiati in facultate!

Din partea mea, toata greata pentru un animal politic ca tine!

Sa nu va ierte Dumnezeu!

Pagini: << 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: