9am042611
48 mesaje
|
Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 15:45
Azi ma-m convins ca pdl este un partid plin de hoti care nu urmaresc decat jefuirea tarii.Rusine lui basescu care a reusit sa omoare democratia in tara asta .
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 16:23
De la: black10131307, la data 2009-11-05 20:03:45De la: gabigabi, la data 2009-11-05 15:14:17De la: black10131307, la data 2009-11-05 12:22:46De la: 9am035009, la data 2009-11-05 12:05:31
De Ziua Ta, Traiane !
E ziua ta, Traiane, zi plina de’mplinire,
Mareata zi ce-arata, care-i a ta menire.
Ne esti carmaci si voda, ba chiar stramos ne esti
Noi gene’avem din tine, vestit zeu din povesti.
N-ai împlinit prea multe, nimic chiar n-ai facut
La schimb ne-ai dat scandaluri, esti zmeul de temut!
Ti-ai promovat amanta, pe post de Cosanzeana
Iar tuta e la Bruxelles, din moft, marita doamna.
Fara de numar banii, in teanc i-ai adunat
Beizadeaua-ti mare, din furt, are palat.
Ti-ai pricopsit tot clanul cu-averi nemasurate
La arsenal e mare, prea mult iubitu-ti frate.
Boboru’ l-ai dat dracu’, doar circ i-ai oferit
Lasandu-l far’izmana si’n mare deficit.
Camasa-i arvunita, si-a scos-o la mezat
Ca sa plateasca rate la imprumutu’ luat.
Ne faci acum din vorbe, cersind un nou mandat
Cinci ani fost-au degeaba, sarman voda ratat.
Tu crezi ca-i ca la scoala, cand nu ai chef sa-nveti
Puletii sa-ti dea votul, ca anul sa-l repeti.
Dar nu-i asa, Traiane, de ziua ta-ti uram
Te du tu si ne lasa in pace sa speram
La timpuri mult mai bune, la cheag si bunastare
Te du, ia-ti si amanta, sirena la vapoare.
Un scurt mesaj de suflet – de ziua ta-ti trimit !
Ne las-odata-n pace – Te du de-unde-ai venit ,
Poporul nu-i ca vasul ,sa mearga prin furtuni,
De tine provocate si-o clica de nebuni !
Cu dintii de putere te-agati fara rusine
Mintindu-ne tot timpul , ca numai tu faci bineee !
Vezi bine ca poporul ,nu-ti mai doreste vrerea
De ce ? nu pleci de-acolo ? te-a imbatat puterea ?
Incerci cu disperare sa stai la Cotroceni
Pe noi ne vezi – o gloata – ori gluga de coceni !
Te-asteapta draga mare !, acum de ea ti-e frica ?,
Te du din nou…a apa, din apa te ridica !
Si lasa tara-n pace , usor sa isi revina,
Nu e de tine ,tronul ” acum n-o sa-ti mai , tina
Minciunile-nsirate , ce ti se par doar glume ,
Se-ntorc, ”napoi la tine !! si or sa se razbune !
Poporul ce-l crezi prost, in timp s-a desteptat
Si n-o sa bage-n urne , ce tu ai asteptat !
Nimic nu e vremelnic ! orice e trecator !
Si vei da socoteala ! suveranului popor !
Te-a imbatat puterea ? te vezi precum un zeu ?!
Te-o judeca Poporul si bunul Dumnezeu !
dinule betivanule, conducea-te-as cu sapca in mana pe ultimul drum!
ehei ,flacailor : Cifra si Black - adevarul doare ,nu-i asa si ptr.ca nu-l puteti suporta injurati !?
Nu cred doamna Gabi ca doare mai mult decat bataia incasata de unii de la mineri, sau decit gloantele pe care le-au primit altii! Si nu cred ca doare mai mult decat dezamagirea unora de a vedea fosti Golani transformati in ceea ce erau fetele de la Apaca sau oamenii de bine de la "IMGB face ordine!", aplaudacii celui care a varsat sange de romani nevinovati!
Si al cui este adevarul asta doamna Gabi? Al noilor mineri care vor sa-l impuna cu forta? Al acelor ipocriti care tremura de teama unui ipotetic dictator, in timp ce se gudura cuminti pe linga un autentic criminal?
S-ar putea sa reusiti ceea ce v-ati propus, sa faceti liniste in tara asta! Linistea voastra, a mogulilor si a lui Iliescu.
Si pe cine injuram, pe un sclerozat ordinar ale carui singure argumente sunt jignirile? Si pe handicapatul asta il incurajati dumneavoastra, pentru ca va place limbajul lui anti-Basescu!
Cat va dura pana veti incepe iarasi sa dati marunt din gura ca baronii PSD va secatuiesc, ca lui Bombonel i-a mai murit o matusa, ca nu exista niciun corupt, ca alesii vostrii dorm pe rupte in Parlament?
Atunci ma voi bucura eu!
Adevarul este unul singur....cel putin asa se spune ,dar tu si pdl sunteti convinsi ca-i la voi in ograda si ca Base e cel mai cinstit ,corect si anticomunist ce-a avut Ro pina acum ! Cu ce probeaza el asta ? hai,spune-mi si -ti voi da dreptate ! cu lacrimile alea atit de mincinoase cu care a inceput "domnia" lui de 5 ani ? oare chiar nu stii ca un lucru construit pe minciuna si fals,nu are viata lunga ? tu chiar nu vezi ca nu vrea sa discute despre nimic din ce-a facut el ,ci se fofileaza aruncind petarde de toate culorile ? iar despre limbaj, nu te supara : vorbiti ca la usa cortului ,iar ideile promovate de voi cei care scrieti pe aici, NU VA apartin ! ca vorbeste Boureanu, Sulfina Barbu ,Cezarica Preda sau tu,tot aia .....mama draga,aveti
aceleasi cuvinte in sustinerea Idei ce trebuie sustinuta pe toate canalele ! ca n-ai sa recunosti nimic din toate astea,nu-i o problema : ne-am obisnuit cu ea ; nici Seful tau nu recunoaste nimic si daca a Pierdut,pe mina lui a pierdut ....daca tot s-a declarat a fi Jucator,atunci sa inteleaga ca a fost prins masluind cartile si lucrul asta se taxeaza ! dar asta-i marea buba : nici asa nu recunoaste ca-i un trisor ! chiar nu stiu ce-si doreste : sa iasa lumea-n strada si sa-l huiduiasca sau sa-l bata cu pietre ca pe oricare alt hot prins in fapt ? n-are nici onoare,nici bun-simt ,nici demnitate ....pacat de anii astia irositi in atitea sperante !
|
111dinu
1317 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 16:43
De la: black10131307, la data 2009-11-06 14:41:35De la: 111dinu, la data 2009-11-06 14:33:02Doamnã Elena Udrea Cocoº,
unii cred cã Bãsescu este preºedintele României. Îmi vine sã râd în hohote. Sunt sigur cã dumneavostrã l-aþi desemnat pe Liviu Negoiþã pentru funcþia de prim-ministru. Era pãcat sã nu-i întoarceþi binele pe care vi l-a fãcut. Licitaþii trucate ºi încredinþãri directe date firmelor dumneavoastrã ºi apropiaþilor dumneavoastrã.
Vã scriu fiindcã sunt îngrijorat. Majoritatea absolutã a membrilor democrat-liberali vor sã vã detroneze. Sunt laºi! Vorbesc pe la colþuri. Cicã, în varianta lor, votându-l pe Traian Bãsescu, vã voteazã pe dumneavoastrã, pe Elena Udrea, în funcþia de preºedintele din umbrã al României, fiindcã, mai zic ei, marinarul a devenit o fantoºã în mâinile dumneavoastrã. Gurile rele spun cã de vinã este sticla cu alcool. ªtiu cã dumneavostrã spuneþi cã sticla nu este de vinã, ci este divinã. Doar cu ajutorul ei manipularea lui Bãsescu este floare la ureche
De asemenea, spun cã a-l vota pe „scelerat”, vorba lui Patapievici, vã voteazã pe dumneavostrã ºi în funcþia de prim-ministrul din umbrã al României ºi în funcþia de preºedintele din umbrã al Partidului Democrat Liberal. Mai mult, democrat-liberalii spun cã valoarea lor, în viziunea dumneavoastrã, este cu mult mai micã decât preþul tocurilor de la pantofii pe care îi purtaþi când mergeþi noaptea la Cotroceni. Pentru treburile þãrii, bineînþeles. Un preºedinte care este lãsat cu treaba nefãcutã, dimineaþa est morocãnos.
Un pedelist, angajat la firma lu` patronu` Cocoº.
Penibil, mitocan, cretin! Toate aceste ragaieli bahice ale unui betiv ordinar sunt reprezentative pentru electoratul pnl! Ce oameni putea sa atraga un partid care il are pe Ludovic Organ? Pe un schizofrenic ca acest 111dinu, cunoscut pe o gramada de forumuri pentru dementa lui alcoolica!
Dupã cum se vede, eºti ºi tu supãrat pe Traian Bãsescu. Faci parte din majoritatea care vrea sã nu-l mai voteze ºi, astfel, sã scape de Elena Udrea? Am înþeles! Acesta este motivul pentru care îl detronezi pe Bãsescu din vîrful piramidei beþivilor. Aºa, de ochii lumii, m-ai pus pe mine. Te înþeleg ºi de data aceasta. Este o diversiune. Nu doreºti ca madam Udrea sã afle cã îi vei lua marinarului sticla de la cãpãtâiul capului. Ai ajuns ºi tu la concluzia cã a fost manipulat din cauza alcoolului.
Sã stai liniºtit, nu am sã suflu o vorbã Elenei Udrea Cocoº, mai ales cã acum tu te afli în gãoaza lui Ion Iliescu pe post de arheolog ºi nu între picioarele Elenei Udrea Cocoº pe post de tampon absorbant.
Baftã la detronare! Îþi þin pumnii!
PS- N-am sã-i spun nici lui Liviu Negoiþã. Þi-am zis sã stai liniºtit. Agitaþia nu-i face bine lui nea Ion ºi din nou te umple de cufurealã.
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice.
Gãoaza este un desert prezidenþial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 16:49
De la: black10131307, la data 2009-11-06 10:13:55De la: vaneamarin, la data 2009-11-06 09:52:35De la: black10131307, la data 2009-11-03 19:54:46
Gabitza(ca pe curajosul de Vanea nu mai pun nicio baza), nu mi-ai raspuns cum se impaca statutul de "Golan" cu cel de sustinator al unui cretin care-i pupa papucii lui Iliescu!
Vezi ca eu nu uit si nu iert!
Ma bucur Black ca in sfarsit doresti un dialog,ca pui intrebari si doresti raspunsuri.In ultima vreme postai doar articole aiurite,pline de minciuni si ii injurai de zor pe toti cei care indraznesc sa nu il placa pe maretul Zeus.Nu erai chiar la categoria doamnei Gcristea dar dansa macar are o scuza:este cetatean turmentat si plin de nerespect pentru noi ceilalti,asa cum spune chiar dansa.
Ca sa intelegem mai bine mentalitatile unor “golani” (ca este limpede ca tu nu le intelegi deloc) trebuie sa te intreb daca stii CE FACEA BASESCU cand golanii erau in Piata Universitatii ?Exact Black,era in guvernele de sub Iliescu !La inceput secretar de stat apoi ministru al transporturilor.Dar ce faceau Base,Blaga,Stolo etc ?Te-ai astepta sa fi luptat pe baricade ,sa manance bataie de la mineri,sa il injure pe Iliescu etc.Neah,Blaga il felicita pe Iliescu din postura sa de prefect.Stolo ii era premier devotat iar Base asigura transportul minerilor.
O alta intrebare ajutatoare este CE PARTIDE SUSTINEAU “GOLANII”?.Exact Black,sustineau PNT si PNL.PDul alcatuia atunci un singur partid,FSN, impreuna cu cei pe care il injurati acum,cu PSDul.Acel FSN dorea sa conduca singur,neintelegand, ca si Basescu acum,notiunea nou introdusa de “DEMOCRATIE”.Ca sa nu avem dubii referitor la partidele pe care le sustineau golanii hai sa ne reamintim ca sediile devastate la mineriade erau cele ale PNL si PNT ,cei injurati de Televiziunea Romana LIBERA (ce ironie!) erau PNL si PNT .
Pe scurt “golanii” erau sustinatori ai unor partide de dreapta iar scopul lor principal era lupta impotriva dictaturii.
Si acum Black gandesc exact ca si atunci .Sunt simpatizant al singurelor partide de dreapta care mai exista in Romania:PNT si PNL(a incercat Base sa le distuga ca sa-isi traga el partid de dreapta,insa nu a reusit in totalitate) iar aceste doua partide il sustin pe Crin Antonescu !Nu simpatizez PSDul dar admir eforturile facute pentru democratizarea acestui partid si pentru schimbarea mentalitatilor .Constat ca IN PREZENT este un partid mult mai bun decat PDLul care in afara de injuraturi la adresa celor care nu sunt in tabara lor si in afara de ode la adresa maretului conducator si de furturi ,NU STIU SA FACA NIMIC ALTCEVA.ABSOLUT NIMIC !NU SUNT CAPABILI SA FACA NIMIC pentru tara,nu au alta doctrina decat scandalurile populiste si demagogia ,sunt IN PREZENT cei mai mari hoti , metodele lor de actiune sunt de tip securist ceausist:MINCIUNA SI PUMNUL IN GURA!
Ai fost cumva si tu “golan”?Daca da sunt curios sa-mi explici si mie ce anume te face sa-l sustii acum la presedentie pe Basescu,un om care :
-1)era in guvernele FSNiste impotriva carora luptau golanii?
-2)este acuzat ca a asigurat transportul minerilor .
-3)are tendinte dictatoriale incredibile la 20 de ani de la Revolutie
-4)a avut o alianta majoritara cu PSDul pana acum o luna!(sper ca nu ai uitat,nu-i asa?!)
-5)a adus PSDul la putere si au avut un guvern impreuna .
Black,astfel de intrebari ca aceasta a ta reprezinta doar dorinta voastra de a va separa de imaginea de “pupatori ai papucului lui Iliescu” care va urmareste si o sa va urmareasca mereu nelasand sa va iasa marea smecherie cu “partidul de dreapta”.Prin injurarea lui Iliescu sperati sa va spalati istoria de partid de ra*at care murdareste tot ce atinge,scandalagiu si conflictual,care este participant la cele mai mari furturi ale tarii,este specializat in tradari (PNT,PNL,PSD) si este obedeint in fata unui singur om!
Sper ca acum nu te mai miri ca un fost golan il sustine pe Crin Antonescu si nu da doi bani pe idolul vostru si pe partidul sau de CURte.Pratic poporul are acum de ales intre BASESCU si ROMANIA!
PS:Te astept si pe viitor cu astfel de intrebari interesante!
Zdrazdvai ti Vaniuska! Sau cel putin cam asa ceva. Desi ma maninca buricele degetelor sa-ti raspund la elucubratiile postate, trebuie sa aman pentru diseara. Acum sunt la slujba si aici nu e ca la voi, la stat degeaba, trebuie sa mai si muncim! Sper sa te am partener de dialog mai pe seara pentru ca mi-a sarit mustarul la ce esti in stare sa indrugi!
Ciao!
Ti-a sarit mustarul ?  n-am inteles de ce ! asta-i adevarul,black draga ! oricit a-ti da-o voi cotita PD nu-i un partid de dreapta,iar acum este din ce in ce mai evident ca-i un partid de buzunar ,spre folosinta personala a Basescului !....n-aveti nici macar un OM intre voi care sa aibe curajul sa-i spuna ca incalca Constitutia ; ca n-are apetit ptr. Democratie,ci dincontra ! ca nu poti sa-ti faci amanta ( vai de sotia lui !) minstareasa si din boamba de fie-sa europarlamentar ,incalcind toate legile tarii !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 16:49
De la: cifra66, la data 2009-11-06 15:40:12De la: black10131307, la data 2009-11-06 14:41:35De la: 111dinu, la data 2009-11-06 14:33:02Doamnã Elena Udrea Cocoº,
unii cred cã Bãsescu este preºedintele României. Îmi vine sã râd în hohote. Sunt sigur cã dumneavostrã l-aþi desemnat pe Liviu Negoiþã pentru funcþia de prim-ministru. Era pãcat sã nu-i întoarceþi binele pe care vi l-a fãcut. Licitaþii trucate ºi încredinþãri directe date firmelor dumneavoastrã ºi apropiaþilor dumneavoastrã.
Vã scriu fiindcã sunt îngrijorat. Majoritatea absolutã a membrilor democrat-liberali vor sã vã detroneze. Sunt laºi! Vorbesc pe la colþuri. Cicã, în varianta lor, votându-l pe Traian Bãsescu, vã voteazã pe dumneavoastrã, pe Elena Udrea, în funcþia de preºedintele din umbrã al României, fiindcã, mai zic ei, marinarul a devenit o fantoºã în mâinile dumneavoastrã. Gurile rele spun cã de vinã este sticla cu alcool. ªtiu cã dumneavostrã spuneþi cã sticla nu este de vinã, ci este divinã. Doar cu ajutorul ei manipularea lui Bãsescu este floare la ureche
De asemenea, spun cã a-l vota pe „scelerat”, vorba lui Patapievici, vã voteazã pe dumneavostrã ºi în funcþia de prim-ministrul din umbrã al României ºi în funcþia de preºedintele din umbrã al Partidului Democrat Liberal. Mai mult, democrat-liberalii spun cã valoarea lor, în viziunea dumneavoastrã, este cu mult mai micã decât preþul tocurilor de la pantofii pe care îi purtaþi când mergeþi noaptea la Cotroceni. Pentru treburile þãrii, bineînþeles. Un preºedinte care este lãsat cu treaba nefãcutã, dimineaþa est morocãnos.
Un pedelist, angajat la firma lu` patronu` Cocoº.
Penibil, mitocan, cretin! Toate aceste ragaieli bahice ale unui betiv ordinar sunt reprezentative pentru electoratul pnl! Ce oameni putea sa atraga un partid care il are pe Ludovic Organ? Pe un schizofrenic ca acest 111dinu, cunoscut pe o gramada de forumuri pentru dementa lui alcoolica!
Mai blak mai,copii si tineretul Romaniei,au invatat de la Basescu ,ca trebuie sa minta ,sa fure,sa conduca masina in stare de ebrietate,sa fie curvari,sa nu respecte legile si Constitutia,sa promita si sa nu se tina de cuvint,o serie de lucruri educative
TU ASTA AI INVATAT ? DE FAPT DE CE MA MIR ? LA MINTEA TA CE PUTEAI SA INVETI ? DAR DE LA JEOANA,ANTONESCU,OPRESCU CE AI INVATAT ? RUGACIUNI BANUIESC.............
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 16:51
De la: 9am042611, la data 2009-11-06 15:45:00Azi ma-m convins ca pdl este un partid plin de hoti care nu urmaresc decat jefuirea tarii.Rusine lui basescu care a reusit sa omoare democratia in tara asta .
CONVINSULE.......ETI CONVINS RAU ,NU ??? SI DUPA CE TE CONVINGI CE FACI ???????? MAI IEI UN RAND ???
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
stosor
13 mesaje
Oras: Alexandria
|
Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 16:56
Ati invins sistemul bunului simt ...
Inca odata asistam cu stupoare la circul trasat de acest jocker presedinte...
Imi e teama cu acesti tampiti care cred ca daca basescu e atat de dobitoc, dar potent si tine piept majoritatii formate este si cel mai tare... doar atat vad, ce dracu sa le vorbesti acestor retardati de majoritate, de democratie, de respect si de constitutionalitate ?
Asistam din pacate la indobitocirea in masa a acestei natiuni... imi e rusine ca sunt roman :(
Nu pot sa cred ca acest imbecil de presedinte nu face altceva decat sa induca sciziuni in clasa politica si sa destabilizeze o tara doar pentru interesul propriu... o mojicie...
Dar cine naiba e dobitocul asta care doreste sa controleze tot in tara asta, dar noi, noi romanii oare ce reprezentam pentru el, noi chiar nu mai contam in ecuatia asta ?
Tara asta este distrusa si vedem cum se fisureaza si cum este stirbata democratia, vedem cum vuieste saracia si cum demnitatea romanilor de rand dispare ireversibil, vedem cum semeni ai nostri traiesc in saracie lucie si cum toti ne indreptam spre aceasta stare ...
Oare chiar nu-i pasa acestui individ stupid ?
Oare cum voi acestia care incercati sa0l sustineti pe acesc vierme nu va ganditi la toate aceste lucruri...
Sunt apolitic si asa voi ramane, dar e clar ca acest comediant nu are nici o legatura cu democratia, cu onoarea si cu respectul acestei tari ...
Mi-e sila...
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 17:07
De la: vaneamarin, la data 2009-11-06 12:26:00De la: 9am035009, la data 2009-11-06 12:24:04
Eu domnule presedinte cred ca ne minti si mai cred ca stii foarte bine ca nu mai poti cistiga un alt mandat si pentru asta ne arunci cu praf in ochi incercind sa ne distragi atentia cu acest referendum care stii foarte bine ca nu are sens pentru ca in tratatul de la Lisabona se stipuleaza foarte clar ca din 2013 U.E. recomanda tarilor membre sa aiba parlament BICAMERAL!!!!! Asa ca ne minti urit si rusinos domnule presedinte! Fii barbat si accepta realitate si pregateste explicatiile referitoare la FLOTA la CASA din MIHAILEANU, la afacerile cu ARMAMENT ale familiei , RAPIREA ZIARISTILOR si multe altele.
Dle.Basescu, desi v/am votat la alegeri, am tinut cu dumneavoastra si la referendu, de data aceasta mi/e rusine cu dvs.! Ar trebui sa lasat parlamentarii sa/si treaba pt. care NOI i/am trimis in parlament. Sa stiti ca dragoste su sila nu se poate, iar voda Lapusneanu a MURIT! Nu va mai comportati ca un dictator ca nu va mai vrem Sunteti mai rau decat Ceausescu , si chiar si el uite ce a patit, oamenii s/au revoltat! da , vreau parlamentari mai putini, vreau bun simt, dar vreau si loc de munca, siguranta zilei de maine pt. familia mea, vreau sa simt ca traiesc. Si stiu sigur ca pe dvs.NU va mai vreau. Ati dat cu piciorul in increderea noastra, a celor care v/am votat datile trecute. plecati acasa si lasati/ne in durerea noastra.
La multi ani draga Traian,
Nu mai avem nici un ban,
Sa-ti facem si noi surpriza
Acum, in mijloc de griza.
La multi ani draga carmaci,
Ne-ai lasat pe toti saraci.
N-avem ce sa-ti luam cadou,
Fiindca-o ducem tot mai rau.
La multi ani draga Basescu,
Esti iubit ca Ceausescu.
Si-n decembrie, ca EL,
O sa zbori tu Traienel.
...in 2004 ai dat-o cu coruptia si ai castigat, acum de ce nu mai zici nimic de coruptie ? ptc tu esti cel mai mare corupt al tarii si presa a demonstrat-o iar dupa 6 decembrie o va demonstra si justitia : - flota - masina de 100.000 euro a lu' fii-ta cea mica la bibilica - casa de 1.000.000 euro a celei mari si late - casa din Mihaileanu - afacerile cu terenuri si arme ale lui fra'tu - pentru cine a furat udrea si ritzi ? - afacerile cu terenuri, asfalt, borduri, parcari ale clicii tale - popoviciu, casuneanu, mantoc, umbrarescu, cocos/udrea s.a. ia, da tu socoteala de toate astea la MITITICA.
am votat "basescu" acum 5 ani si imi dau seama ce greseala enorma am putut face. Eu am prins si vremea lui Ceausescu si al Dracu' ce seamana! diferenta e ca acum poti spune ce vrei, dar ce folos ca nu te baga nimeni in seama! Base e un mare golan, sa se duca pe mare, intre marinarii lui care viseaza toata ziua la rom...degeaba am asteptat 20 de ani...suntem marii inteligenti ai Europei condusi de un golan incult. stimate d-l presedintre de ce mai stati in fruntea statului? afirmati ca nu dati tara pe mina grupurilor de interese este cazul sa plecati din functia pe care o aveti pt ca acum tara este pe mina grupyrilor dvs de interese videanu,blaga,udrea,berceanu,casuneanu,cocos,umbrarescu etc lista este lunga, imbogatiti zilei , grupirile de interese aflateb in spatele dvs, de ce va tineti de putere distrugind un popor,aparati aceste gr de interese? este cazul sa nu ne mai mintiti si sa ne lasati sa ne ducem crucea acea de a alege un individ ca dvs in 2004.
D-le Basescu , interesul personal va vine ca o manusa.nu sunteti in stare insa sa realizati ca interesul national va va spulbera asa-zisa coloana vertebrala recalibrata de maini straine.demnitatea nu va reprezinta.sunteti in cadere libera , dar va e scarba sa va recunoasteti impotenta personalitatii si eul dezechilibrat de nenumaratele iesiri ofticoase.nu intelegi ca lumea s-a saturat de presedinti mincinosi , ipocriti si libidinosi.
domnule presedinte daca mai aveti putina moralitate de ce nu va retrageti pentru o vreme din viata publica si politica ,datii semne evidente de oboseala si ROMANIA ARE NEVOIE DE UN PRESEDINTE PUTERNIC !!!! sunteti deja OBOSIT SI DEPASIT luati-va un concediu prelungit ,FACETI MACAR ACEST LUCRU BUN PENTRU ROMANI. pe langa atatea rele meritam si noi sa incepem sa traim bine ca dumneavoastra ati trait bine destul. nu pot sa cred ca sunteti atat de ancorat in ura dumneavoastra pentru romani incat nu ne lasati sa luam o pauza,macar de cinci ani fara dumneavoastra,si mai incercati sa candidati peste 5-10 ani. pana atunci poate va mai schimbati opinia si va vetii inconjura de oameni competenti,nu ca acestia pe care-i aveti acum pe langa dv.
Amintiri despre Traian Bãsescu
"Un glas nãclãit în meandrele vulgaritãþii.
Un umor mîrlãnesc la sfîrºit de zaiafet.
Un agramat pe care decãzuþii din har l-au aºezat în panteonul lor de mucava.
Un bãdãran poleit cu vopsea de bronz.
Un adept neabãtut al nimicului.
Un geambaº care vinde cai muribunzi in iarmarocul orbilor.
Un expert al imposturilor mediocre.
Un campion al distrugerii travestit în salvator.
Un împãtimit al sfîrºiturilor fãrã început.
Un tiran neîmplinit pe care îl bîntuie optimisme îngrijorãtoare."
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 17:45
Ti-a sarit mustarul ? n-am inteles de ce ! asta-i adevarul,black draga ! oricit a-ti da-o voi cotita PD nu-i un partid de dreapta,iar acum este din ce in ce mai evident ca-i un partid de buzunar ,spre folosinta personala a Basescului !....n-aveti nici macar un OM intre voi care sa aibe curajul sa-i spuna ca incalca Constitutia ; ca n-are apetit ptr. Democratie,ci dincontra ! ca nu poti sa-ti faci amanta ( vai de sotia lui !) minstareasa si din boamba de fie-sa europarlamentar ,incalcind toate legile tarii !
BUNICUTO DE CE AI MINTEA ASA DE ........DE FAPT NU AI !!!!!!!
INCEARCA LA REALITATEA SAU LA ANTENA 3 POATE TE PRIMESC CA ANALIST POLITIC AU ACOLO SI INSTALATORI SI PUPATORI DE CU..RURI ,DE CE NU AU LUA SI O BATRANA SENILA CU REMINISCENTE COMUNISTE,CA MODERATOR,POATE FACI REITING ????????????
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 17:49
DEABEA ASTEPT DATA DE 06 12 2009 SA VA PUNA CU BOTUL VOSTRU RAIOS PE LABE,TRAIAN BASESCU,O SA VA ASCUNDETI IN CELE MAI IMPOSIBILE GAURI,DINTRE VOI DOAR 111 DINU ARE GAURA ASIGURATA,GAOAZA LUI ILIESCU,VANIA PE A LUI ANTONESCU,GABI TU O SA TREBUIASCA SA TE MULTUMESTI CU NASTASE,DAR AI GRIJA ALA ARE OBICEIUL LUI 111DINU ADICA E POPONAR !!!!!!!!
|
9am035009
98 mesaje
|
Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 22:47
De la: vaneamarin, la data 2009-11-06 13:01:18"Optiunea mea ramane valabila ca si cea din 2004, ca si cea din 2008: sa formez un Guvern de dreapta. Totul este, in ceea ce-i priveste pe liberali, daca isi mai mentin optiunea de a da prim-ministru. Atunci, nu va fi posibil, pentru ca am deja o experienta cu premier liberal. Dar, in rest, optiunea mea ramane o optiune temeinica pentru o solutie de dreapta", a declarat seful statului in cadrul unui interviu acordat Ziarului de Iasi.
Corsarul asta dictator care se incapataneaza sa nu tina cont de majoritatea parlamentara ,nu intelege cateva lucruri:
-nu intelege ca PDLul lui de rahat nu este un partid de dreapta asa cum nu este nici de stanga,este un partid fara ideologie ,este o adunatura fara doctrina.Sigla socialista,provenienta comunista,denumire cu ceva liberal in coada,si doctrina in functie de mahmureala lui .
-nu intelege ca nu mai exista un partid sau un politician asa de tampit incat sa ia de bune promisiunile lui.Mai exista doar cativa cetateni platiti,naivi sau prosti de bubuie, dar le va trece si lor.
prin aceasta Base,incearca cu disperere sa mai dizloce o parte din votantii PNL-ului dar ia mare plasa pentru ca nimemi nu-l mai vrea.Au inceput sa maraie si cei din partidul sau. Ii este atat de frica si este atat de nesigur. Nu vezi, acum a desemnat pentru prim ministru pe nasul lui Videanu, primarul sectorului 3, un bandit ca Videanu, care sigur nu va trece de parlament si el stie. Totusi circul continua. Vrea sa ramana guvernul acesta de rahat sa poata manevra alegerile dar, cu toate furaciunile pe care le va face de data aceasta nu va reusi. Ar fi mult mai bine daca ne-ar lasa in necazul nostru si sa plece,sa me vedem de ale noastre. Te salut . Florun.
|
9am035009
98 mesaje
|
Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 23:11
De la: gabigabi, la data 2009-11-06 16:23:11De la: black10131307, la data 2009-11-05 20:03:45De la: gabigabi, la data 2009-11-05 15:14:17De la: black10131307, la data 2009-11-05 12:22:46De la: 9am035009, la data 2009-11-05 12:05:31
De Ziua Ta, Traiane !
ehei ,flacailor : Cifra si Black - adevarul doare ,nu-i asa si ptr.ca nu-l puteti suporta injurati !?
Nu cred doamna Gabi ca doare mai mult decat bataia incasata de unii de la mineri, sau decit gloantele pe care le-au primit altii! Si nu cred ca doare mai mult decat dezamagirea unora de a vedea fosti Golani transformati in ceea ce erau fetele de la Apaca sau oamenii de bine de la "IMGB face ordine!", aplaudacii celui care a varsat sange de romani nevinovati!
Si al cui este adevarul asta doamna Gabi? Al noilor mineri care vor sa-l impuna cu forta? Al acelor ipocriti care tremura de teama unui ipotetic dictator, in timp ce se gudura cuminti pe linga un autentic criminal?
S-ar putea sa reusiti ceea ce v-ati propus, sa faceti liniste in tara asta! Linistea voastra, a mogulilor si a lui Iliescu.
Si pe cine injuram, pe un sclerozat ordinar ale carui singure argumente sunt jignirile? Si pe handicapatul asta il incurajati dumneavoastra, pentru ca va place limbajul lui anti-Basescu!
Cat va dura pana veti incepe iarasi sa dati marunt din gura ca baronii PSD va secatuiesc, ca lui Bombonel i-a mai murit o matusa, ca nu exista niciun corupt, ca alesii vostrii dorm pe rupte in Parlament?
Atunci ma voi bucura eu!
Adevarul este unul singur....cel putin asa se spune ,dar tu si pdl sunteti convinsi ca-i la voi in ograda si ca Base e cel mai cinstit ,corect si anticomunist ce-a avut Ro pina acum ! Cu ce probeaza el asta ? hai,spune-mi si -ti voi da dreptate ! cu lacrimile alea atit de mincinoase cu care a inceput "domnia" lui de 5 ani ? oare chiar nu stii ca un lucru construit pe minciuna si fals,nu are viata lunga ? tu chiar nu vezi ca nu vrea sa discute despre nimic din ce-a facut el ,ci se fofileaza aruncind petarde de toate culorile ? iar despre limbaj, nu te supara : vorbiti ca la usa cortului ,iar ideile promovate de voi cei care scrieti pe aici, NU VA apartin ! ca vorbeste Boureanu, Sulfina Barbu ,Cezarica Preda sau tu,tot aia .....mama draga,aveti
aceleasi cuvinte in sustinerea Idei ce trebuie sustinuta pe toate canalele ! ca n-ai sa recunosti nimic din toate astea,nu-i o problema : ne-am obisnuit cu ea ; nici Seful tau nu recunoaste nimic si daca a Pierdut,pe mina lui a pierdut ....daca tot s-a declarat a fi Jucator,atunci sa inteleaga ca a fost prins masluind cartile si lucrul asta se taxeaza ! dar asta-i marea buba : nici asa nu recunoaste ca-i un trisor ! chiar nu stiu ce-si doreste : sa iasa lumea-n strada si sa-l huiduiasca sau sa-l bata cu pietre ca pe oricare alt hot prins in fapt ? n-are nici onoare,nici bun-simt ,nici demnitate ....pacat de anii astia irositi in atitea sperante ! Doamna Gabi aveti mare dreptate dar copiii acestia nu gandesc cu capul lor pacat , ca nu sunt prosti sunt doar prost influientati de intelectualii lui Basescu ex. Patapievici ,dar dupa ce cade tiranul se vor convinge singuri de minciuna in care au trait. O seara buna. Florin.
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 00:19
Dragi to'arasi pesedenelisti,
Mare e gradina lui Dumnezeu si multi ii mai sariti gardul!
Din ce magazii darapanate sau cufere prafuite reusiti sa scoateti la iveala atata cinism, ipocrizie si inoxicari comuniste? Daca procedati asa cum procedati pe vremuri, cand infierati cu manie proletara dusmanii poporului, credeti ca reusiti sa-i prostiti pe toti in tara asta ?
Stati in fiecare seara cu urechile palnie la toate enormitatile scornite de ciutacii vostrii si apoi veniti pe forum ca sa va desertatisacul cu noutati.
Imi este o lehamite cand va vad de ce sunteti in stare…
Bai nene, voi aveti impresia ca stati de vorba cu pruncii de la cresa? Cum puteti sa veniti cu afirmatii de genul « Basescu a transportat minerii in iunie 1990 » ? Pai cu ce i-a transportat ? Cu pluta ? Ca doar era seful departamentului transporturi navale in momentul ala! Nu, nu aveti niciun fel de scrupul in a intoxica poporul!
Evitati cu atentie sa spuneti ce fel de constiinta, daca exista una, va permite sa fi strigat odata « Iliescu judecat pentru sangele varsat ! » si sa il aplaudati acum pe acel cr(eti)n antonescu care lauda meritele lui Iliescu in timpul mineriadei din 1990 si evolutia pe scara democratiei a aceluiasi criminal, la rangul de aparator al Constitutiei! Din ce cauciuc va este plamadita coloana vertebrala?
Ce scuze i-ati gasit lui Iliescu ca sa i se ierte mortii din acele zile, tinerii desfigurati de hoardele barbare de mineri adusi in Bucuresti sa inchida gura protestatarilor? Iesiti in fata si spuneti-le cu curaj, poate in felul asta il vor ierta si cei care au suferit atunci.
Cum puteti sa fiti atat de ipocriti si sa il acuzati pe Basescu ca POATE sa devina dictator si in acelasi timp sa va gudurati ca niste catelusi pe linga un dictator si criminal DOVEDIT?
Faptul ca laudati psd-ul actual va face sa dormiti mai bine? Va inlatura mustrarile de constiinta ca ati dus partidul vostru de « dreapta » de cinci ani in aceeasi barca cu cei de stanga? Ce s-a schimbat in psd ? Greii partidului sunt aceiasi si de neclintit: Iliescu, Hrebenciuc, Nastase, Mitrea, Vanghelie….
Sunteti halucinanti!
Spuneti ca pnl este partid de dreapta si ca a sustinut Golanii in lupta impotriva lui Iliescu ? Pai de atita lupta, in anul urmator a intrat la guvernare, in regimul lui Ilici, ca sa-l spele de sange in ochii lumii civilizate! Probabil ca a vrut sa lupte din interior, nu?
De atata viraj la dreapta ati ajuns acum in coalitie de stanga!
Da, Basescu a fost ministru in vremea lui Iliescu! Dar el este de apreciat ca s-a rupt din 1992 de Iliescu si apoi nu a mai pupat unde a scuipat, a fost barbat, spre deosebire de sulfele peneliste care de 20 de ani cocheteaza cu cucuveaua!
Urlati ca din gura de sarpe despre afacerile necurate ale presedintelui. Care sunt alea? Nu aduceti nicio dovada! De ce sa va cred? Pentru ca o spuneti voi? Si cine sunteti voi?
Prima dovada de coruptie a lui Basescu a fost probabil biletelul roz cu Draga Traiane…
Daca raspundea atunci cererii peneliste de a interveni la DNA, ca sa ingroape un dosar, nu ar mai fi fost corupt, nu-i asa?
Ce merite are presedintele? Pai are meritul de a fi primul care a spus oficial ca sistemul comunist a fost criminal si nociv pentru Romania. De ce nu a facut-o cadavrul politic ambulant Umil Constantinescu? Nu l-ati fi apreciat pentru asta ? Ei uite ca cel care va da lectii acum despre cum sa luptati impotriva lui Basescu, a fost prea croit din carpa ca sa o poata face!
Are meritul de a fi inceput reforma in justitie, de a fi inlaturat alaturi de Monica Macovei, clauza Consiliului UE pe justitie ! Meritul liberalilor a fost de a o demite pe Macovei. Sugestiv, nu?
Imi repugna toate ticalosiile si toate mizeriile pe care le varsati asupra Elenei Udrea! Nu o apar ca membru de partid, pentru ca nu am nici timp si nici chef sa ma inregimentez politic, ci ca pe o persoana de sex feminin. O faceti in toate felurile: cu rva, amanta lui Basescu, blonda pr oasta, pitipoanca,….
Eu va intreb pe voi: aveti dovada pentru ceea ce sustineti? Ati prins-o in patul cuiva?
Dar de ce nu o lapidati, voi astia curati ca niste arhangheli?
Este gretos si primitiv cum procedati cu o femeie, pentru ca in primul rand nu este politician, ministru, sau alt functionar, ci o femeie! V-ar placea ca beneficiarele unui asemenea tratament, sa fie mamele, surorile, nevestele sau ficele voastre?
Vaniuska, esti tare tata cu sforaiturile astea patriotarde : « poporul are de ales intre Basescu si Romania ! »
Bai, ma lasi?
Dar voi sunteti Romania? Care? Aia de la Grivco? Aia a lui Patriciu, Voiculescu, Vantu, Vanghelie, Iliescu, ….si altii ca ei? Si daca poporul alege Basescu ce o sa faci ? Dai tu afara poporul din Romania si aduci cazacii tai din stepa?
|
super_green_frog
1358 mesaje
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 00:55
De la: 9am056627, la data 2009-11-06 17:49:37 DEABEA ASTEPT DATA DE 06 12 2009 SA VA PUNA CU BOTUL VOSTRU RAIOS PE LABE,TRAIAN BASESCU,O SA VA ASCUNDETI IN CELE MAI IMPOSIBILE GAURI,DINTRE VOI DOAR 111 DINU ARE GAURA ASIGURATA,GAOAZA LUI ILIESCU,VANIA PE A LUI ANTONESCU,GABI TU O SA TREBUIASCA SA TE MULTUMESTI CU NASTASE,DAR AI GRIJA ALA ARE OBICEIUL LUI 111DINU ADICA E POPONAR !!!!!!!!
Zi, sa-ti coaca genunchiul ca e asa !
All Things Grow With Love
|
9am042611
48 mesaje
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 01:05
Mie nu mi mila de saracu basescu ci de sotia lui pe care o vad a fi o fiinta demna dar care este obligata sa traiasca in preajma unui CU...VAR si betiv. Cum se simte aceasta doamna stiind ca sotul ei are pe udrea Levinsky,roberta Levinsky, boagiu Levinsky etc....Ca roman suport cu greu in fruntea statului asemenea pramatie.
|
9am042611
48 mesaje
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 01:05
Mie nu mi mila de saracu basescu ci de sotia lui pe care o vad a fi o fiinta demna dar care este obligata sa traiasca in preajma unui CU...VAR si betiv. Cum se simte aceasta doamna stiind ca sotul ei are pe udrea Levinsky,roberta Levinsky, boagiu Levinsky etc....Ca roman suport cu greu in fruntea statului asemenea pramatie.
|
super_green_frog
1358 mesaje
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 01:15
Toata stima pentru doamna Basescu si familia sa. Speram ca o sa aiba ocazia sa duca o viata linistita de familie dupa alegeri, in afara injuriilor aduse sotului, cu concedii binemeritate in cele mai superbe zone ale lumii. Merita toate astea si ii dorim sa se bucure din plin de tot ce e frumos in viata. Se poate, cu conditia ca sotul dansei sa nu castige alegerile.
All Things Grow With Love
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 01:17
De la: 9am042611, la data 2009-11-07 01:05:11Mie nu mi mila de saracu basescu ci de sotia lui pe care o vad a fi o fiinta demna dar care este obligata sa traiasca in preajma unui CU...VAR si betiv. Cum se simte aceasta doamna stiind ca sotul ei are pe udrea Levinsky,roberta Levinsky, boagiu Levinsky etc....Ca roman suport cu greu in fruntea statului asemenea pramatie.
Daca nu mai poti suporta, trebuie sa pui capat suferintei cu demnitate! Am un brici ascutit, vrei sa ti-l imprumut?
|
9am035009
98 mesaje
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 01:27
Negoiþã, premierul ciorbei de potroace
Traian Bãsescu ori a înnebunit, ori vrea cu orice preþ sã piardã alegerile, cã i-a ziy Licuriciul sã nu conteze pe el ºi acum nu ºtie cum sã mai facã! L-a anunþat premier, cu guvern politic de uniune naþionalã, pe eminentul finanþist de renume mondial Liviu Negoiþã. Pe care-l urãºte cu sinceritate fiindcã a refuzat sã ia bãtaie la Primãria Capitalei de la Sorin Oprescu ºi pe care l-a prezentat drept primar de succes al sectorului 4, parte a imoralei Coaliþii Grivco. Cicã tânãrul pedelist de succes îndeplineºte condiþiile întruchipate de vocaþionalul neamþ: 80%, bun gospodar ºi, în plus, e român verde ºi pãstoreºte un sector de câteva ori cât Sibiul. Vorba lu’ domnu’ nea Dan: o fi vrut Jucãtorul sã bage soluþia imoralã la guvernare ºi nu l-a gãsit la telefon pe Piedone. Nu ºtiu de ce nu l-a desemnat, înainte sã radã ciorba de potroace, pe primarul Florin Pandele de la Voluntari, cã bate la 90%, e tovar㺠cu Gabi Oprea ºi nea Gigi ºi a fost la fel de inculpat în Dosarul Flota. Acum, pe bune, pentru cã l-am auzit ieri la Realitatea FM cã aºteaptã sã vinã un român care sã declare cã l-a vãzit vreodatã consumând alcool în exces, îi somez public pe Radu Tudor ºi Dan Andronic sã se autodemaºte ºi sã depunã mãrturie!
|
9am096416
278 mesaje
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 01:59
Traian Basescu ,in cazul ca pierde alegerile ,face acelasi lucru care l-a facut si Tariceanu---lasa visteria goala . Boc a negociat cu FMI ,tot el cu ajutorul lui Basescu a amanat acordul cu FMi ca doar nu sant prosti sa-l lase pe neamt sa vina calre pe un cal alb si cu banii de la FMI negociati de PDL sa sa salveze pe Alba caGeoana de la faliment . Vanzatorul de copii pt. organe sa-si negocieze el imprumutul si sa mai astepte ,daca va mai ajunge ministru.Greii din PSD nu-l vor lasa acolo .Recunoasteti ca nu-l veti lasa pe neamt sa conduca Romanica ca nu sunteti prosti,la-ti amagit asa un pic cu mariea si puterea,ia-ti umflat penajul de papagal sau paun ,dupa care cu talentele pe care le aveti la scenrii il dezumflati rapid .Saracu neamt ,mi-e mila de el ,da fiecare pasare pe limba ei piere .
M
|
SOCUBLILITH
5 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 02:30
De la: 9am096416, la data 2009-11-07 01:59:31Traian Basescu ,in cazul ca pierde alegerile ,face acelasi lucru care l-a facut si Tariceanu---lasa visteria goala . Boc a negociat cu FMI ,tot el cu ajutorul lui Basescu a amanat acordul cu FMi ca doar nu sant prosti sa-l lase pe neamt sa vina calre pe un cal alb si cu banii de la FMI negociati de PDL sa sa salveze pe Alba caGeoana de la faliment . Vanzatorul de copii pt. organe sa-si negocieze el imprumutul si sa mai astepte ,daca va mai ajunge ministru.Greii din PSD nu-l vor lasa acolo .Recunoasteti ca nu-l veti lasa pe neamt sa conduca Romanica ca nu sunteti prosti,la-ti amagit asa un pic cu mariea si puterea,ia-ti umflat penajul de papagal sau paun ,dupa care cu talentele pe care le aveti la scenrii il dezumflati rapid .Saracu neamt ,mi-e mila de el ,da fiecare pasare pe limba ei piere .
Lasati comentariile inutile,important este sa se scape de NEBUNII DIN CONDUCEREA ROMANIEI DE LA COTROCENI ,GUVERN SI PARLAMENT,SITUATIE IN CARE SE IMPUNE CA POPULATIA SA ELIMINE CIUMA DIN PRIMUL TUR
|
PACIFISTA
299 mesaje
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 09:13
De la: SOCUBLILITH, la data 2009-11-07 02:30:42De la: 9am096416, la data 2009-11-07 01:59:31Traian Basescu ,in cazul ca pierde alegerile ,face acelasi lucru care l-a facut si Tariceanu---lasa visteria goala . Boc a negociat cu FMI ,tot el cu ajutorul lui Basescu a amanat acordul cu FMi ca doar nu sant prosti sa-l lase pe neamt sa vina calre pe un cal alb si cu banii de la FMI negociati de PDL sa sa salveze pe Alba caGeoana de la faliment . Vanzatorul de copii pt. organe sa-si negocieze el imprumutul si sa mai astepte ,daca va mai ajunge ministru.Greii din PSD nu-l vor lasa acolo .Recunoasteti ca nu-l veti lasa pe neamt sa conduca Romanica ca nu sunteti prosti,la-ti amagit asa un pic cu mariea si puterea,ia-ti umflat penajul de papagal sau paun ,dupa care cu talentele pe care le aveti la scenrii il dezumflati rapid .Saracu neamt ,mi-e mila de el ,da fiecare pasare pe limba ei piere .
Lasati comentariile inutile,important este sa se scape de NEBUNII DIN CONDUCEREA ROMANIEI DE LA COTROCENI ,GUVERN SI PARLAMENT,SITUATIE IN CARE SE IMPUNE CA POPULATIA SA ELIMINE CIUMA DIN PRIMUL TUR
DA CE CREZI CA ROMANII SINT ASA DESTEPTI ?
Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati !
Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
|
111dinu
1317 mesaje
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 09:50
De la: 9am056627, la data 2009-11-06 17:49:37 DEABEA ASTEPT DATA DE 06 12 2009 SA VA PUNA CU BOTUL VOSTRU RAIOS PE LABE,TRAIAN BASESCU,O SA VA ASCUNDETI IN CELE MAI IMPOSIBILE GAURI,DINTRE VOI DOAR 111 DINU ARE GAURA ASIGURATA,GAOAZA LUI ILIESCU,VANIA PE A LUI ANTONESCU,GABI TU O SA TREBUIASCA SA TE MULTUMESTI CU NASTASE,DAR AI GRIJA ALA ARE OBICEIUL LUI 111DINU ADICA E POPONAR !!!!!!!!
HA! Ha! Ai craniu plin de învãþãturile din gãoaza lui Ion Iliescu ºi faci confuzii. N-am ce cãuta printre voi pedeliºtii, urmaºii lui Traian, Traian Bãsescu, care îºi are originea între bucile lui nea Ion.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 10:14
De la: 9am035009, la data 2009-11-06 23:11:27De la: gabigabi, la data 2009-11-06 16:23:11De la: black10131307, la data 2009-11-05 20:03:45De la: gabigabi, la data 2009-11-05 15:14:17De la: black10131307, la data 2009-11-05 12:22:46De la: 9am035009, la data 2009-11-05 12:05:31
De Ziua Ta, Traiane !
Atunci ma voi bucura eu!
aceleasi cuvinte in sustinerea Idei ce trebuie sustinuta pe toate canalele ! ca n-ai sa recunosti nimic din toate astea,nu-i o problema : ne-am obisnuit cu ea ; nici Seful tau nu recunoaste nimic si daca a Pierdut,pe mina lui a pierdut ....daca tot s-a declarat a fi Jucator,atunci sa inteleaga ca a fost prins masluind cartile si lucrul asta se taxeaza ! dar asta-i marea buba : nici asa nu recunoaste ca-i un trisor ! chiar nu stiu ce-si doreste : sa iasa lumea-n strada si sa-l huiduiasca sau sa-l bata cu pietre ca pe oricare alt hot prins in fapt ? n-are nici onoare,nici bun-simt ,nici demnitate ....pacat de anii astia irositi in atitea sperante ! Doamna Gabi aveti mare dreptate dar copiii acestia nu gandesc cu capul lor pacat , ca nu sunt prosti sunt doar prost influientati de intelectualii lui Basescu ex. Patapievici ,dar dupa ce cade tiranul se vor convinge singuri de minciuna in care au trait. O seara buna. Florin.
Si crezi @florine ca vor recunoaste ca au gresit omul ? chiar mi-a cazut in mina un art.scris de Cartarescu-unul dintre acei intelectuali si ce-mi vazura ochii : ca vezi doamne ,el nu-i contra lui B asa cum a aparut pe lista aia data de realitateatv ....ca el Nu mai e linga Basescu ,ptr.ca si-a dat seama ca nu mai poate face nimic ; ca e si el o Victima invinsa de sistem -ca si E.Constantinescu- dar macar s-a luptat cu el ,mai mult decit Constantinescu !  mi-a placut argumentatia lui si,inca o data, dovedeste din ce material sunt facuti acesti oameni : adica cum ? tocmai acum il parasesti ,cind e o victima ? tocmai acum cind,de fapt ,are nevoie mai mult ca oricind de sprijin ....mai ales ca zici ca i-ai fost prieten ?  deci : Nu cu perdantii ! intotdeauna cu cei puternici ,care-ti pot aprecia "onestitatea" si sustinerea ....la bine - dar, numai la bine !
|
Fosta membra 9am.ro
16 mesaje
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 10:37
|
Fosta membra 9am.ro
16 mesaje
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 10:40
poate vin eu la cotroceni
|
Fosta membra 9am.ro
16 mesaje
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 10:46
ba eu ca am multe succesuri
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 10:48
De la: black10131307, la data 2009-11-07 00:19:50Dragi to'arasi pesedenelisti,
Din ce magazii darapanate sau cufere prafuite reusiti sa scoateti la iveala atata cinism, ipocrizie si inoxicari comuniste? Daca procedati asa cum procedati pe vremuri, cand infierati cu manie proletara dusmanii poporului, credeti ca reusiti sa-i prostiti pe toti in tara asta ?
Stati in fiecare seara cu urechile palnie la toate enormitatile scornite de ciutacii vostrii si apoi veniti pe forum ca sa va desertatisacul cu noutati.
Bai nene, voi aveti impresia ca stati de vorba cu pruncii de la cresa? Cum puteti sa veniti cu afirmatii de genul « Basescu a transportat minerii in iunie 1990 » ? Pai cu ce i-a transportat ? Cu pluta ? Ca doar era seful departamentului transporturi navale in momentul ala! Nu, nu aveti niciun fel de scrupul in a intoxica poporul!
Evitati cu atentie sa spuneti ce fel de constiinta, daca exista una, va permite sa fi strigat odata « Iliescu judecat pentru sangele varsat ! » si sa il aplaudati acum pe acel cr(eti)n antonescu care lauda meritele lui Iliescu in timpul mineriadei din 1990 si evolutia pe scara democratiei a aceluiasi criminal, la rangul de aparator al Constitutiei! Din ce cauciuc va este plamadita coloana vertebrala?
Ce scuze i-ati gasit lui Iliescu ca sa i se ierte mortii din acele zile, tinerii desfigurati de hoardele barbare de mineri adusi in Bucuresti sa inchida gura protestatarilor? Iesiti in fata si spuneti-le cu curaj, poate in felul asta il vor ierta si cei care au suferit atunci.
Cum puteti sa fiti atat de ipocriti si sa il acuzati pe Basescu ca POATE sa devina dictator si in acelasi timp sa va gudurati ca niste catelusi pe linga un dictator si criminal DOVEDIT?
Faptul ca laudati psd-ul actual va face sa dormiti mai bine? Va inlatura mustrarile de constiinta ca ati dus partidul vostru de « dreapta » de cinci ani in aceeasi barca cu cei de stanga? Ce s-a schimbat in psd ? Greii partidului sunt aceiasi si de neclintit: Iliescu, Hrebenciuc, Nastase, Mitrea, Vanghelie….
Sunteti halucinanti!
Spuneti ca pnl este partid de dreapta si ca a sustinut Golanii in lupta impotriva lui Iliescu ? Pai de atita lupta, in anul urmator a intrat la guvernare, in regimul lui Ilici, ca sa-l spele de sange in ochii lumii civilizate! Probabil ca a vrut sa lupte din interior, nu?
Da, Basescu a fost ministru in vremea lui Iliescu! Dar el este de apreciat ca s-a rupt din 1992 de Iliescu si apoi nu a mai pupat unde a scuipat, a fost barbat, spre deosebire de sulfele peneliste care de 20 de ani cocheteaza cu cucuveaua!
Urlati ca din gura de sarpe despre afacerile necurate ale presedintelui. Care sunt alea? Nu aduceti nicio dovada! De ce sa va cred? Pentru ca o spuneti voi? Si cine sunteti voi?
Prima dovada de coruptie a lui Basescu a fost probabil biletelul roz cu Draga Traiane…
Daca raspundea atunci cererii peneliste de a interveni la DNA, ca sa ingroape un dosar, nu ar mai fi fost corupt, nu-i asa?
Ce merite are presedintele? Pai are meritul de a fi primul care a spus oficial ca sistemul comunist a fost criminal si nociv pentru Romania. De ce nu a facut-o cadavrul politic ambulant Umil Constantinescu? Nu l-ati fi apreciat pentru asta ? Ei uite ca cel care va da lectii acum despre cum sa luptati impotriva lui Basescu, a fost prea croit din carpa ca sa o poata face!
Are meritul de a fi inceput reforma in justitie, de a fi inlaturat alaturi de Monica Macovei, clauza Consiliului UE pe justitie ! Meritul liberalilor a fost de a o demite pe Macovei. Sugestiv, nu?
Imi repugna toate ticalosiile si toate mizeriile pe care le varsati asupra Elenei Udrea! Nu o apar ca membru de partid, pentru ca nu am nici timp si nici chef sa ma inregimentez politic, ci ca pe o persoana de sex feminin. O faceti in toate felurile: cu rva, amanta lui Basescu, blonda pr oasta, pitipoanca,….
Eu va intreb pe voi: aveti dovada pentru ceea ce sustineti? Ati prins-o in patul cuiva?
Este gretos si primitiv cum procedati cu o femeie, pentru ca in primul rand nu este politician, ministru, sau alt functionar, ci o femeie! V-ar placea ca beneficiarele unui asemenea tratament, sa fie mamele, surorile, nevestele sau ficele voastre?
Vaniuska, esti tare tata cu sforaiturile astea patriotarde : « poporul are de ales intre Basescu si Romania ! »
Bai, ma lasi?
Dar voi sunteti Romania? Care? Aia de la Grivco? Aia a lui Patriciu, Voiculescu, Vantu, Vanghelie, Iliescu, ….si altii ca ei? Si daca poporul alege Basescu ce o sa faci ? Dai tu afara poporul din Romania si aduci cazacii tai din stepa?
tocmai asta-i si mirarea mea : ca nu sunteti copii de cresa si totusi nu puteti decanta adevarul de minciuna in ceea ce-l priveste pe marele B ! relatia dintre el ca Presedinte si Romania este exact ca-ntro casatorie : romanica-i mireasa si presedintele-i ginerica si ce-i promite el atunci cind o cere in casatorie ? ca VA TRAI BINE ! ca-i va goni si stirpi -ca Ulise - pe toti petitorii corupti ce roiesc in jurul ei ,da ? si ce constata romanica ? ca ginerica a mintit-o din prima si l-a indepartat pe un alt pretendent serios la mina ei,printr-o mare inselatorie ! ca are si el prietenii lui de sprituri care-s la fel de rai si lacomi ca si ceilalti ; cei goniti de ginerica ! ca lu' ginerica ii cam fug ochii in laturi ! ca la servici e un tiran care injura si arunca cu diverse obiecte dupa salariati si ca ideea de uniune moderna ,de tip democratic ,a casatoriei lor e un mare bluff ,el dorindu-si supunere neconditionata ! in asemenea situatie, Romanica vrea sa dea divort ! te mira atitudinea ei sau tu ca aparator al femeii ( aici ai o bila alba,totusi !) ,consideri ca asta-i soarta ei si trebuie sa se supuna si sa-nghita orice ?
P.S mai lasa chestia cu Grivco,ca nu spune nimic....in schimb ,ai uitat sa-mi raspunzi cum e cu afacerile grecului ala care,din recunostinta fata de pdl si marele B ,i-a pus la dispozitie SEDIUL de campanie de pe lipscani ! chestia asta cum e ,ai ?
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 11:10
De la: gabigabi, la data 2009-11-07 10:48:13De la: black10131307, la data 2009-11-07 00:19:50Dragi to'arasi pesedenelisti,
Sunteti halucinanti!
Bai, ma lasi?
tocmai asta-i si mirarea mea : ca nu sunteti copii de cresa si totusi nu puteti decanta adevarul de minciuna in ceea ce-l priveste pe marele B ! relatia dintre el ca Presedinte si Romania este exact ca-ntro casatorie : romanica-i mireasa si presedintele-i ginerica si ce-i promite el atunci cind o cere in casatorie ? ca VA TRAI BINE ! ca-i va goni si stirpi -ca Ulise - pe toti petitorii corupti ce roiesc in jurul ei ,da ? si ce constata romanica ? ca ginerica a mintit-o din prima si l-a indepartat pe un alt pretendent serios la mina ei,printr-o mare inselatorie ! ca are si el prietenii lui de sprituri care-s la fel de rai si lacomi ca si ceilalti ; cei goniti de ginerica ! ca lu' ginerica ii cam fug ochii in laturi ! ca la servici e un tiran care injura si arunca cu diverse obiecte dupa salariati si ca ideea de uniune moderna ,de tip democratic ,a casatoriei lor e un mare bluff ,el dorindu-si supunere neconditionata ! in asemenea situatie, Romanica vrea sa dea divort ! te mira atitudinea ei sau tu ca aparator al femeii ( aici ai o bila alba,totusi !) ,consideri ca asta-i soarta ei si trebuie sa se supuna si sa-nghita orice ?
P.S mai lasa chestia cu Grivco,ca nu spune nimic....in schimb ,ai uitat sa-mi raspunzi cum e cu afacerile grecului ala care,din recunostinta fata de pdl si marele B ,i-a pus la dispozitie SEDIUL de campanie de pe lipscani ! chestia asta cum e ,ai ?
Dezamagitor, Gabi!
Apelati la kit-urile de campanie pe care vi le-au impartit sefii vostrii de partide! Cum sunteti incoltiti si nu aveti argumente care sa va probeze logica a ceea ce faceti si spuneti, scoateti alifia pesedenelista, care va face extrem de alunecosi!
Nu aveti niciun argument pentru aberatiile pe care le postati! Cind vi se demonteaza aceste gogosi otravite, bagati capul in nisip, schimbati subiectul si apelati la metafore gen ginerica, Ulyse, Romania mireasa, etc....
Evitati cu incrincenare sa raspundeti direct unor intrebari simple de genul:
Cum ati putut deveni din Golani anti-Iliescu, laudatori pro-Iliescu? Mie astea mi se par pozitii extreme!
Tranzitia asta este de neconceput pentru mine!
Asa ca lasati-o mai moale cu moralitatea, democratia, bunul-simt!
Cautati-va alte justificari pentru ceea ce faceti.
|
111dinu
1317 mesaje
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 11:28
Azi, în Timiºoara, sceleratul, vorba lui Patapievici, sau alcoolicul, vorba lui Hrebanciuc, va þine un discurs. Lângã Parcul Rozelor sunt zeci de autocare ºi sute de copii, cu vârste cuprinse între 14-17 ani. Au fost aduºi pentru a arãta la Tv. câtã populaþie participã la mitingurile lui Bãsescu. Ruºine!
|
|
|