back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 >> Sari la pagina:

vdtoth

35 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 5 Noiembrie 2009, ora 19:22

Fratilor. Ati innebunit cu totii. Lasati-l naibii le ala in iada colo unde-i e locul. Ce-i fati atat importantza. Ala nici macar buletein n-are. Base din cauza lui va pierde alegerile. Ii valipsi un vot. Exact al astui papa lapte care bate campii pe aici. Iar noi il bagam in seama. Duca-se cu base cu tot. E purtatorul de cuv al lui base. NEVOILE LUI BASE PRIN GURA DRACUSORULUI TREC!

9am035009

98 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Noiembrie 2009, ora 19:36

Elena Udrea amanta lui Traian Basescu?

Dacã faptele ei concrete pe frontul propãºirii neamului nu au depãºit limitele unor anchete penale, iar ale lui au depãºit doar limitele Constituþiei, relaþia lor a intrat în legendã. ªi legenda a devenit mit în Olimpul dâmboviþean când ea a fost supranumitã Elena din Troia, iscând rãzboiul politic de patru ani, iar el a intrat în istorie drept Zeus din Cotroceni, care ºi-a pus partidul ºi guvernul la picioarele ei încãlþate cu pantofi Jimmy Choo.

Filmul începe în 2004, când frumoasa ºi proaspãta soþie a omului de afaceri Dorin Cocoº este pusã cap de listã între candidaþii Alianþei PNL – PD-L la Primãria Capitalei. Elena Udrea se cãsãtorise cu Cocoº în decembrie 2003, la Consulatul României la New York, ºi nu au fãcut nuntã nici pânã în ziua de azi. "M-am ferit sã îmi aleg naºii, de teama posibilelor interpretãri. Aºa cã am rãmas nemireasã, dacã pot spune aºa. Parcã mi-ar fi plãcut sã fiu", declara Elena Udrea, explicând cã, din cauza politicii, n-a mai ajuns la altar. Oare cine ar fi trebuit sã-i fie naº?

Naºul în politicã l-a gãsit oricum imediat dupã alegerile locale, când a intrat rapid în graþiile primarului Bãsescu. Care a luat-o cu sine la Cotroceni, imediat ce a câºtigat alegerile prezidenþiale în decembrie 2004. În februarie 2005, în ciuda stuporii generale, a numit-o ºef peste Cancelaria Prezidenþialã. Ea era membru al PNL încã din 2002, ºi din partea PNL a candidat ºi pentru postul de consilier municipal la Primãria Capitalei. Problemele doctrinare nu s-au pus însã în calea fericirii comune.

Întrebat de ce a ales-o tocmai pe Elena Udrea dintre toþi consilierii sãi cu mai multã experienþã ºi greutate profesionalã, Bãsescu a þinut sã punã în valoare atuurile ei fizice: "Mi s-a pãrut interesant ca pe lângã niºte figuri acre sã fie ºi o persoanã care aratã bine". Iar când frumosul sãu consilier a declarat într-o emisiune televizatã cã Norvegia are preºedinte, Bãsescu ºi-a asumat el personal greºeala intratã în antologie: "Îmi asum tot, inclusiv emisiunea".

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 5 Noiembrie 2009, ora 20:03

De la: gabigabi, la data 2009-11-05 15:14:17
De la: black10131307, la data 2009-11-05 12:22:46
De la: 9am035009, la data 2009-11-05 12:05:31

De Ziua Ta, Traiane !

E ziua ta, Traiane, zi plina de’mplinire,
Mareata zi ce-arata, care-i a ta menire.
Ne esti carmaci si voda, ba chiar stramos ne esti
Noi gene’avem din tine, vestit zeu din povesti.

N-ai împlinit prea multe, nimic chiar n-ai facut
La schimb ne-ai dat scandaluri, esti zmeul de temut!
Ti-ai promovat amanta, pe post de Cosanzeana
Iar tuta e la Bruxelles, din moft, marita doamna.

Fara de numar banii, in teanc i-ai adunat

Beizadeaua-ti mare, din furt, are palat.
Ti-ai pricopsit tot clanul cu-averi nemasurate
La arsenal e mare, prea mult iubitu-ti frate.

Boboru’ l-ai dat dracu’, doar circ i-ai oferit
Lasandu-l far’izmana si’n mare deficit.
Camasa-i arvunita, si-a scos-o la mezat
Ca sa plateasca rate la imprumutu’ luat.

Ne faci acum din vorbe, cersind un nou mandat
Cinci ani fost-au degeaba, sarman voda ratat.
Tu crezi ca-i ca la scoala, cand nu ai chef sa-nveti
Puletii sa-ti dea votul, ca anul sa-l repeti.

Dar nu-i asa, Traiane, de ziua ta-ti uram
Te du tu si ne lasa in pace sa speram
La timpuri mult mai bune, la cheag si bunastare
Te du, ia-ti si amanta, sirena la vapoare.

Un scurt mesaj de suflet – de ziua ta-ti trimit !
Ne las-odata-n pace – Te du de-unde-ai venit ,
Poporul nu-i ca vasul ,sa mearga prin furtuni,
De tine provocate si-o clica de nebuni !
Cu dintii de putere te-agati fara rusine
Mintindu-ne tot timpul , ca numai tu faci bineee !

Vezi bine ca poporul ,nu-ti mai doreste vrerea
De ce ? nu pleci de-acolo ? te-a imbatat puterea ?
Incerci cu disperare sa stai la Cotroceni
Pe noi ne vezi – o gloata – ori gluga de coceni !

Te-asteapta draga mare !, acum de ea ti-e frica ?,
Te du din nou…a apa, din apa te ridica !
Si lasa tara-n pace , usor sa isi revina,
Nu e de tine ,tronul ” acum n-o sa-ti mai , tina

Minciunile-nsirate , ce ti se par doar glume ,
Se-ntorc, ”napoi la tine !! si or sa se razbune !
Poporul ce-l crezi prost, in timp s-a desteptat
Si n-o sa bage-n urne , ce tu ai asteptat !

Nimic nu e vremelnic ! orice e trecator !
Si vei da socoteala ! suveranului popor !
Te-a imbatat puterea ? te vezi precum un zeu ?!
Te-o judeca Poporul si bunul Dumnezeu !

dinule betivanule, conducea-te-as cu sapca in mana pe ultimul drum!

ehei ,flacailor : Cifra si Black - adevarul doare ,nu-i asa si ptr.ca nu-l puteti suporta injurati !?

Nu cred doamna Gabi ca doare mai mult decat bataia incasata de unii de la mineri, sau decit gloantele pe care le-au primit altii! Si nu cred ca doare mai mult decat dezamagirea unora de a vedea fosti Golani transformati in ceea ce erau fetele de la Apaca sau oamenii de bine de la "IMGB face ordine!", aplaudacii celui care a varsat sange de romani nevinovati!

Si al cui este adevarul asta doamna Gabi? Al noilor mineri care vor sa-l impuna cu forta? Al acelor ipocriti care tremura de teama unui ipotetic dictator, in timp ce se gudura cuminti pe linga un autentic criminal?
S-ar putea sa reusiti ceea ce v-ati propus, sa faceti liniste in tara asta! Linistea voastra, a mogulilor si a lui Iliescu.
Si pe cine injuram, pe un sclerozat ordinar ale carui singure argumente sunt jignirile? Si pe handicapatul asta il incurajati dumneavoastra, pentru ca va place limbajul lui anti-Basescu!
Cat va dura pana veti incepe iarasi sa dati marunt din gura ca baronii PSD va secatuiesc, ca lui Bombonel i-a mai murit o matusa, ca nu exista niciun corupt, ca alesii vostrii dorm pe rupte in Parlament?

Atunci ma voi bucura eu!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 5 Noiembrie 2009, ora 20:08

De la: vdtoth, la data 2009-11-05 19:22:40Fratilor. Ati innebunit cu totii. Lasati-l naibii le ala in iada colo unde-i e locul. Ce-i fati atat importantza. Ala nici macar buletein n-are. Base din cauza lui va pierde alegerile. Ii valipsi un vot. Exact al astui papa lapte care bate campii pe aici. Iar noi il bagam in seama. Duca-se cu base cu tot. E purtatorul de cuv al lui base. NEVOILE LUI BASE PRIN GURA DRACUSORULUI TREC!

O alta clona penelistopesedista inregistrata pe 30 11 2001! Un alt coprofag lacom care vorbeste cu gura plina!
Mi-e scarba de voi!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 5 Noiembrie 2009, ora 20:17

De la: generalul, la data 2009-11-05 19:11:07nU NUMAI AMERICANII,TOATA eUROPA VREA SA SCAPAM DE PANARAMA BASESCU.
Nu zic sa ma votati pe mine,mai bine pe CRIN ANTONESCU ,ca poate cedez eu locul in turul doi

Senzational, chiar ai dreptate! Uite cum este ocolit Basescu de toata lumea buna din Europa!

www.youtube.com/watch?v=AIMgg-jwfcc

alessia

163 mesaje

Postat pe: 5 Noiembrie 2009, ora 23:09

De la: 9am035009, la data 2009-11-05 19:36:43

Dacã faptele ei concrete pe frontul propãºirii neamului nu au depãºit limitele unor anchete penale, iar ale lui au depãºit doar limitele Constituþiei, relaþia lor a intrat în legendã. ªi legenda a devenit mit în Olimpul dâmboviþean când ea a fost supranumitã Elena din Troia, iscând rãzboiul politic de patru ani, iar el a intrat în istorie drept Zeus din Cotroceni, care ºi-a pus partidul ºi guvernul la picioarele ei încãlþate cu pantofi Jimmy Choo.

Filmul începe în 2004, când frumoasa ºi proaspãta soþie a omului de afaceri Dorin Cocoº este pusã cap de listã între candidaþii Alianþei PNL – PD-L la Primãria Capitalei. Elena Udrea se cãsãtorise cu Cocoº în decembrie 2003, la Consulatul României la New York, ºi nu au fãcut nuntã nici pânã în ziua de azi. "M-am ferit sã îmi aleg naºii, de teama posibilelor interpretãri. Aºa cã am rãmas nemireasã, dacã pot spune aºa. Parcã mi-ar fi plãcut sã fiu", declara Elena Udrea, explicând cã, din cauza politicii, n-a mai ajuns la altar. Oare cine ar fi trebuit sã-i fie naº?

Naºul în politicã l-a gãsit oricum imediat dupã alegerile locale, când a intrat rapid în graþiile primarului Bãsescu. Care a luat-o cu sine la Cotroceni, imediat ce a câºtigat alegerile prezidenþiale în decembrie 2004. În februarie 2005, în ciuda stuporii generale, a numit-o ºef peste Cancelaria Prezidenþialã. Ea era membru al PNL încã din 2002, ºi din partea PNL a candidat ºi pentru postul de consilier municipal la Primãria Capitalei. Problemele doctrinare nu s-au pus însã în calea fericirii comune.

Întrebat de ce a ales-o tocmai pe Elena Udrea dintre toþi consilierii sãi cu mai multã experienþã ºi greutate profesionalã, Bãsescu a þinut sã punã în valoare atuurile ei fizice: "Mi s-a pãrut interesant ca pe lângã niºte figuri acre sã fie ºi o persoanã care aratã bine". Iar când frumosul sãu consilier a declarat într-o emisiune televizatã cã Norvegia are preºedinte, Bãsescu ºi-a asumat el personal greºeala intratã în antologie: "Îmi asum tot, inclusiv emisiunea".

Deocamdata Basescu sta agatat in politica de elasticul de la chiloti Elenei Udrea,care asteapta sa fie numita premier,insa la 22 noiembrie romanii vor vota NU bASESCU 96%

ROMANIA ARE NEVOIE DE SCHIMBARE ,BASESCU A CUFUNDAT ROMANIA IN DEZASTRU ECONOMIC M-am edificat ! Șmecheria este clara,in 2007,in 2009 au fost prezenti la vot doar 5-6 milioane de votanti dar cu STS ul voturile au fost trecute la ambele parti si la urma au mai fost fabricate citeva sa faca diferenta pentru Basescu.Impunerea CCR ca pentru validarea Referendumului din 29 iulie 20012 sa fie 1/2 din electorat la vot,iar PDL ul sa boicoteze Referendumul interzicind prezenta la vot,se bazeaza tocmai pe faptul ca românii nu se prezinta la vot din comoditate,nepasare,analfabetism politic,indoctrinare,prostie etc si nu se poate atinge pragul de 9125000. DAR CE LEGITIMITATE ARE UN PRESEDINTE CARE FUGE DE POPOR SI BOICOTEAZA REFERENDUMUL ??????
Fosta membra 9am.ro

241 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 5 Noiembrie 2009, ora 23:20

De la: 9am035009, la data 2009-11-05 19:17:21

Hayssam îi cere „Profesorului“ sã-ºi þinã cuvântul
Hayssam îi solicitã printr-o scrisoare doctorului Yassin sã îi cearã lui Bãsescu sã-ºi respecte înþelegerea ºi îi oferã asigurãri acestuia cã el nu-ºi va încãlca promisiunile. Scrisoarea publicatã integral de „Jurnalul Naþional“ a fost trimisã doctorului, din arest, de cãtre Omar Hayssam. Cea mai mare spaimã a sirianului este cã dosarul va ajunge în instanþã ºi cã acolo totul va deveni public, inclusiv înþelegerea mediatã de Yassin, între Omar ºi Bãsescu. Totodatã, Hayssam relateazã pe larg cum a refuzat sã dea o declaraþie în dosarul „rãpirii jurnaliºtilor“ ºi cum l-a tot amânat pe procurorul de caz, Ciprian Nastasiu, la cererea lui Bãsescu ºi Yassin. Omar afirmã cã a refuzat sã rãspundã întrebãrilor anchetatorilor deoarece Yassin nu îi transmisese încã ce s-a stabilit la Cotroceni cã ar trebui sã declare, conform unei înþelegeri anterioare. Omul de afaceri sirian îi ameninþã voalat pe cei doi cã dacã nu va primi nici un rãspuns va face publicã toatã înþelegerea existentã. În cele din urmã, înþelegerea se pare cã a fost respectatã ºi de cãtre preºedintele României, ºi de emisarul sãu oficial, doctorul Yassin, întrucât omul de afaceri sirian a plecat din þarã dupã începerea procesului, fãrã sã facã vreo declaraþie la dosar. Documentul a fost scris în arabã ºi tradus de un traducãtor autorizat ºi se aflã la dosarul „rãpirii jurnaliºtilor“.
TREBUIA SA PROCEDEZ ASA SA SPERII JURNALISTII,sa nu mearga in Irak sa descopere afacerile lui Mircea cu arme

opris_anna_maria

228 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 02:08

ADEVAR GURA LUMII GRAIESTE !!!!!!!!!!!
CARE SEF DE STAT SI-A PUS AMANTA MINISTRU ?
CARE A FOST IN STARE SA INFIINTEZE MINISTER PENTRU EA ?
BASESCU
CU CE FONDURI ?
DE . CUM DE UNDE ? DE LA INVATAMANT CA CE DOAR SE FAC REDUCERI DE CADRE SI SANT BANI DE PRISOS ;
DE LA SANATATE CA DE ...........TRAIM BINE [ CA TOT OMU SI MANCAM CE-O TAIAT CIOMU ] AVEM BANI SA NE CUMPARAM MEDICAMENTE SI ACASA SI LA SPITAL
VREI SA TRAIESTI..............PLATESTI

Fosta membra 9am.ro

241 mesaje

Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 09:50

De la: opris_anna_maria, la data 2009-11-06 02:08:59

Ai mare dreptate,am fost ametit de Elena Udrea de spritz,de grija lui ficamea ca se tot tavalea cu derbedei si am duso la Bruxelles,de afacerile cu arme ale lui fratemiu,credeam ca poporul nu observa dar uite ca am iar nevoie de voturi.Osai fentez pe romani si de data asta,ca nu ma lasa gastile PDL sa renunt

BASESCU
CU CE FONDURI ?
DE . CUM DE UNDE ? DE LA INVATAMANT CA CE DOAR SE FAC REDUCERI DE CADRE SI SANT BANI DE PRISOS ;
DE LA SANATATE CA DE ...........TRAIM BINE [ CA TOT OMU SI MANCAM CE-O TAIAT CIOMU ] AVEM BANI SA NE CUMPARAM MEDICAMENTE SI ACASA SI LA SPITAL

9am035009

98 mesaje

Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 09:51

Candidat pe banii noºtri: Cu cât sponsorizeazã bugetul de stat campania lui Bãsescu

Cotidianul a calculat cât ne costã deplasãrile electorale sub acoperire prezidenþialã ale lui Traian Bãsescu.

6.000.000 de euro au dat românii din buzunare, de la începutul acestui an, cu ocazia chermezelor cu iz electoral la care a fost invitat - cu precãdere de primarii Partidului Democrat Liberal - preºedintele României, Traian Bãsescu.

La cele 6.000.000 de euro - în care Cotidianul a calculat costul organizãrii marilor adunãri populare portocalii (5.000.000 de euro) ºi închirierea avioanelor ºi a elicopterelor prezidenþiale (1.000.000 de euro) - se adaugã ºi costul uriaº al deplasãrii trupelor de protecþie - între 50 ºi 100 de persoane pentru un singur drum - cu toate ingredientele aferente: combustibil pentru suitele de autoturisme, ore suplimentare, diurne etc.
Cotidianul a avut în vedere, când a fãcut calculul, care e costul mediu pe piaþã al închirierii elicopterelor ºi al avioanelor, dar ºi fondurile din bugetul public (de stat) alocat diverselor sãrbãtori populare organizate de primari PDL. Am calculat cã în 40 din cele peste 50 de deplasãri în þarã, de la începutul anului, în care ºeful statului român a folosit elicopterul, costul mediu a fost de 12.000 de euro pentru un drum. Închirierea unui elicopter mare costã, în medie, 3.000 de euro (cu TVA inclusã) pentru ora de zbor. Cele mai multe distanþe cu elicopterul le-a parcurs, în medie, într-un zbor de patru ore: douã ore dus (6.000 de euro) ºi douã ore întors (6.000 de euro). De aici rezultã un cost total doar al deplasãrilor cu elicopterul de aproximativ 500.000 de euro.

La toate acestea mai adãugãm ºi costurile deplasãrilor externe, al cãror scop principal a fost într-o bunã mãsurã acela de a facilita întâlniri cu românii rezidenþi acolo. Din calculele noastre, aceste deplasãri externe au costat circa 650.000 de euro. Aici am luat în calcul suma de 45.000 de euro, plãtitã de PD în 2007, pentru închirierea mediu-curierului BAe 146/200 - Dobrogea (YR-BEA), cu ocazia mitingului organizat în Spania pentru Traian Bãsescu, în vremea campaniei electorale de la referendumul pentru suspendarea lui din funcþia de ºef al statului român. Prin urmare, 13 deplasãri externe a câte 50.000 de euro pentru un zbor conduc la suma de 650.000 de euro. Am luat în calcul costul închirierii mediu-curierului BAe 146, care are un cost de operare mai mic decât cel al bãtrânului din aceeaºi clasã, BAC 1-11/ 500 (YR-BRE) ºi decât al lung-curierului Boeing 707 - 3k1c (YR-ABB).

La stabilirea costurilor nu am luat în calcul acele taxe care nu i se aplicã unui zbor oficial conform legilor internaþionale - taxe de rutã sau taxe de aeroport - ºi am avut în vedere cã mentenanþa ºi pregãtirea la sol pentru zbor sunt asigurate de tehnicienii ROMAVIA, care sunt prezenþi întotdeauna în aeronava oficialã.

Pentru calculul costurilor chermezelor populare cu iz electoral ne-am ghidat dupã alocaþiile afiºate pe site-ul Ministerului Turismului - ºi care au fost prezentat deja de ,,Gândul’’ -, dar ºi dupã calculele prezentate în mass-media locale ºi necontestate, de 500.000 de lei noi pentru o astfel de sãrbãtoare. Am înmulþit aceastã sumã cu 40 din cele peste 50 de destinaþii prezidenþiale ºi totodatã sãrbãtori portocalii ºi a rezultat un total de 20.000.000 de lei noi, adicã aproximativ 5.000.000 de euro.

Spre exemplu, ,,Zilele oraºului Alba Iulia’’ au costat 450.000 de lei, cele ale Ploieºtilor - 570.000 de lei, iar cele de la Târgu-Mureº - 350.000 de lei.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 09:52

De la: black10131307, la data 2009-11-03 19:54:46
Gabitza(ca pe curajosul de Vanea nu mai pun nicio baza), nu mi-ai raspuns cum se impaca statutul de "Golan" cu cel de sustinator al unui cretin care-i pupa papucii lui Iliescu!

Vezi ca eu nu uit si nu iert!

Ma bucur Black ca in sfarsit doresti un dialog,ca pui intrebari si doresti raspunsuri.In ultima vreme postai doar articole aiurite,pline de minciuni si ii injurai de zor pe toti cei care indraznesc sa nu il placa pe maretul Zeus.Nu erai chiar la categoria doamnei Gcristea dar dansa macar are o scuza:este cetatean turmentat si plin de nerespect pentru noi ceilalti,asa cum spune chiar dansa.

Ca sa intelegem mai bine mentalitatile unor “golani” (ca este limpede ca tu nu le intelegi deloc) trebuie sa te intreb daca stii CE FACEA BASESCU cand golanii erau in Piata Universitatii ?Exact Black,era in guvernele de sub Iliescu !La inceput secretar de stat apoi ministru al transporturilor.Dar ce faceau Base,Blaga,Stolo etc ?Te-ai astepta sa fi luptat pe baricade ,sa manance bataie de la mineri,sa il injure pe Iliescu etc.Neah,Blaga il felicita pe Iliescu din postura sa de prefect.Stolo ii era premier devotat iar Base asigura transportul minerilor.

O alta intrebare ajutatoare este CE PARTIDE SUSTINEAU “GOLANII”?.Exact Black,sustineau PNT si PNL.PDul alcatuia atunci un singur partid,FSN, impreuna cu cei pe care il injurati acum,cu PSDul.Acel FSN dorea sa conduca singur,neintelegand, ca si Basescu acum,notiunea nou introdusa de “DEMOCRATIE”.Ca sa nu avem dubii referitor la partidele pe care le sustineau golanii hai sa ne reamintim ca sediile devastate la mineriade erau cele ale PNL si PNT ,cei injurati de Televiziunea Romana LIBERA (ce ironie!) erau PNL si PNT .

Pe scurt “golanii” erau sustinatori ai unor partide de dreapta iar scopul lor principal era lupta impotriva dictaturii.

Si acum Black gandesc exact ca si atunci .Sunt simpatizant al singurelor partide de dreapta care mai exista in Romania:PNT si PNL(a incercat Base sa le distuga ca sa-isi traga el partid de dreapta,insa nu a reusit in totalitate) iar aceste doua partide il sustin pe Crin Antonescu !Nu simpatizez PSDul dar admir eforturile facute pentru democratizarea acestui partid si pentru schimbarea mentalitatilor .Constat ca IN PREZENT este un partid mult mai bun decat PDLul care in afara de injuraturi la adresa celor care nu sunt in tabara lor si in afara de ode la adresa maretului conducator si de furturi ,NU STIU SA FACA NIMIC ALTCEVA.ABSOLUT NIMIC !NU SUNT CAPABILI SA FACA NIMIC pentru tara,nu au alta doctrina decat scandalurile populiste si demagogia ,sunt IN PREZENT cei mai mari hoti , metodele lor de actiune sunt de tip securist ceausist:MINCIUNA SI PUMNUL IN GURA!

Ai fost cumva si tu “golan”?Daca da sunt curios sa-mi explici si mie ce anume te face sa-l sustii acum la presedentie pe Basescu,un om care :

-1)era in guvernele FSNiste impotriva carora luptau golanii?
-2)este acuzat ca a asigurat transportul minerilor .
-3)are tendinte dictatoriale incredibile la 20 de ani de la Revolutie
-4)a avut o alianta majoritara cu PSDul pana acum o luna!(sper ca nu ai uitat,nu-i asa?!)
-5)a adus PSDul la putere si au avut un guvern impreuna .

Black,astfel de intrebari ca aceasta a ta reprezinta doar dorinta voastra de a va separa de imaginea de “pupatori ai papucului lui Iliescu” care va urmareste si o sa va urmareasca mereu nelasand sa va iasa marea smecherie cu “partidul de dreapta”.Prin injurarea lui Iliescu sperati sa va spalati istoria de partid de ra*at care murdareste tot ce atinge,scandalagiu si conflictual,care este participant la cele mai mari furturi ale tarii,este specializat in tradari (PNT,PNL,PSD) si este obedeint in fata unui singur om!

Sper ca acum nu te mai miri ca un fost golan il sustine pe Crin Antonescu si nu da doi bani pe idolul vostru si pe partidul sau de CURte.Pratic poporul are acum de ales intre BASESCU si ROMANIA!

PS:Te astept si pe viitor cu astfel de intrebari interesante!

Fosta membra 9am.ro

241 mesaje

Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 09:54

De la: opris_anna_maria, la data 2009-11-06 02:08:59

BASESCU
CU CE FONDURI ?

Asa este Elena Udrea si spritzul mau naucit,dar o sa pacalesc poporul inca odata sa ma razbun

9am035009

98 mesaje

Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 10:04

Miza electoralã a alegerilor prezidenþiale din acest an este atât de mare încât baletul cu Legea electoralã pare sã devinã sportul favorit al demisului guvern Boc.
Care guvern amestecã, voit sau din greºealã umanã, borcanele electorale: ziua alegerilor pentru referendum începe la ora 8.00, iar cea pentru alegerea preºedintelui, la ora 7.00. O ciudãþenie e ºi cã listele electorale sunt comune. Votantul semneazã de douã ori pe aceeaºi listã. De aici ºi pânã la confuzii aparent nevinovate, drumul este unul extrem de scurt. La capãtul acestui drum scurt se va afla învingãtorul. În alegeri ºi la referendum. Învingãtor, în aceste condiþii, nu este exclus sã devinã cel care va fi ajutat sã se strecoare printre prevederile ºchioape ale textelor legale.

Încercãrile de a câºtiga voturi din afara urnelor nu sunt noi.

Aceste încercãri au dominat ºi alegerile generale din 2004. Pe atunci, alegerile erau comasate: cele parlamentare cu cele prezidenþiale. Aºa se face cã, în urmã cu cinci ani, candidatul de atunci la alegerile prezidenþiale din partea Alianþei D.A. - dintre Partidul Naþional Liberal ºi Partidul Democrat -, Traian Bãsescu, striga în gura mare cã s-a comis o mare fraudã electoralã cu ajutorul calculatorului.
Din ziua în care s-a oficializat desfãºurarea în acelaºi timp a referendumului cu alegerile prezidenþiale tot mai multe voci din opoziþie au acuzat guvernul Boc 2 ºi pe Traian Bãsescu de tentativã de fraudã. Printr-o hotãrâre de guvern din 23 octombrie 2009, suspiciunile de fraudã electoralã capãtã un contur clar. Hotãrârea de guvern stabileºte o premierã în sistemul electoral românesc: listã electoralã comunã pentru douã tipuri total diferite de scrutin. Practic, cetãþeanul care se va prezenta la secþia de votare va semna pe aceeaºi listã, de douã ori, în cazul în care voteazã ºi pentru alegerea preºedintelui, ºi pentru referendum. Iniþial, pe 28 septembrie, guvernul Boc 1 a emis o hotãrâre prin care stabilea modelul listei electorale pentru alegerea preºedintelui României. Modelul nu se deosebea cu nimic de cel utilizat la alegerile din 2004 ºi era unul corect. În urma decretului preºedintelui Traian Bãsescu prin care s-a decis desfãºurarea în acelaºi timp a referendumului cu
alegerile prezidenþiale, guvernul Boc 2 a decis nu doar ca procesul electoral pentru referendum sã se desfãºoare în aceleaºi secþii de votare, dar a mai hotãrât ca ºi listele electorale sã fie comune. În mod normal, Guvernul ar fi trebuit sã decidã ca pentru referendum listele electorale sã fie separate. Aºa cum s-a întâmplat în 2007, când, paralel cu euroalegerile, s-a desfãºurat referendumul pentru introducerea votului uninominal. Lista electoralã comunã va genera confuzie în secþiile de votare ºi deschide larg uºa pentru fraude.O inadvertenþã cât Casa Poporului Articolul 34 din Legea referendumului prevede cã “scrutinul se va deschide la ora 8.00 ºi se va încheia la ora 20.00”. Votul pentru alegerea preºedintelui României se desfãºoarã între orele 7.00 ºi 21.00. Fiind vorba de listã electoralã comunã, cetãþenii care vin la secþiile de votare înainte de ora 8.00 ºi, sigur, cei care vin dupã ora 20.00 nu vor putea vota ºi pentru referendum. „Guvernul Boc, când a modificat, pe 30 septembrie, Legea referendumului, nu a modificat articolul 34 pentru cã nu a luat atunci în calcul utilizarea listei comune.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 10:13

De la: vdtoth, la data 2009-11-05 19:22:40Fratilor. Ati innebunit cu totii. Lasati-l naibii le ala in iada colo unde-i e locul. Ce-i fati atat importantza. Ala nici macar buletein n-are. Base din cauza lui va pierde alegerile. Ii valipsi un vot. Exact al astui papa lapte care bate campii pe aici. Iar noi il bagam in seama. Duca-se cu base cu tot. E purtatorul de cuv al lui base. NEVOILE LUI BASE PRIN GURA DRACUSORULUI TREC!

Ai scri tu sau cainele ?

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 10:13

De la: vaneamarin, la data 2009-11-06 09:52:35
Gabitza(ca pe curajosul de Vanea nu mai pun nicio baza), nu mi-ai raspuns cum se impaca statutul de "Golan" cu cel de sustinator al unui cretin care-i pupa papucii lui Iliescu!

Ma bucur Black ca in sfarsit doresti un dialog,ca pui intrebari si doresti raspunsuri.In ultima vreme postai doar articole aiurite,pline de minciuni si ii injurai de zor pe toti cei care indraznesc sa nu il placa pe maretul Zeus.Nu erai chiar la categoria doamnei Gcristea dar dansa macar are o scuza:este cetatean turmentat si plin de nerespect pentru noi ceilalti,asa cum spune chiar dansa.

Ca sa intelegem mai bine mentalitatile unor “golani” (ca este limpede ca tu nu le intelegi deloc) trebuie sa te intreb daca stii CE FACEA BASESCU cand golanii erau in Piata Universitatii ?Exact Black,era in guvernele de sub Iliescu !La inceput secretar de stat apoi ministru al transporturilor.Dar ce faceau Base,Blaga,Stolo etc ?Te-ai astepta sa fi luptat pe baricade ,sa manance bataie de la mineri,sa il injure pe Iliescu etc.Neah,Blaga il felicita pe Iliescu din postura sa de prefect.Stolo ii era premier devotat iar Base asigura transportul minerilor.

O alta intrebare ajutatoare este CE PARTIDE SUSTINEAU “GOLANII”?.Exact Black,sustineau PNT si PNL.PDul alcatuia atunci un singur partid,FSN, impreuna cu cei pe care il injurati acum,cu PSDul.Acel FSN dorea sa conduca singur,neintelegand, ca si Basescu acum,notiunea nou introdusa de “DEMOCRATIE”.Ca sa nu avem dubii referitor la partidele pe care le sustineau golanii hai sa ne reamintim ca sediile devastate la mineriade erau cele ale PNL si PNT ,cei injurati de Televiziunea Romana LIBERA (ce ironie!) erau PNL si PNT .

Pe scurt “golanii” erau sustinatori ai unor partide de dreapta iar scopul lor principal era lupta impotriva dictaturii.

Si acum Black gandesc exact ca si atunci .Sunt simpatizant al singurelor partide de dreapta care mai exista in Romania:PNT si PNL(a incercat Base sa le distuga ca sa-isi traga el partid de dreapta,insa nu a reusit in totalitate) iar aceste doua partide il sustin pe Crin Antonescu !Nu simpatizez PSDul dar admir eforturile facute pentru democratizarea acestui partid si pentru schimbarea mentalitatilor .Constat ca IN PREZENT este un partid mult mai bun decat PDLul care in afara de injuraturi la adresa celor care nu sunt in tabara lor si in afara de ode la adresa maretului conducator si de furturi ,NU STIU SA FACA NIMIC ALTCEVA.ABSOLUT NIMIC !NU SUNT CAPABILI SA FACA NIMIC pentru tara,nu au alta doctrina decat scandalurile populiste si demagogia ,sunt IN PREZENT cei mai mari hoti , metodele lor de actiune sunt de tip securist ceausist:MINCIUNA SI PUMNUL IN GURA!

Ai fost cumva si tu “golan”?Daca da sunt curios sa-mi explici si mie ce anume te face sa-l sustii acum la presedentie pe Basescu,un om care :

-4)a avut o alianta majoritara cu PSDul pana acum o luna!(sper ca nu ai uitat,nu-i asa?!)

Black,astfel de intrebari ca aceasta a ta reprezinta doar dorinta voastra de a va separa de imaginea de “pupatori ai papucului lui Iliescu” care va urmareste si o sa va urmareasca mereu nelasand sa va iasa marea smecherie cu “partidul de dreapta”.Prin injurarea lui Iliescu sperati sa va spalati istoria de partid de ra*at care murdareste tot ce atinge,scandalagiu si conflictual,care este participant la cele mai mari furturi ale tarii,este specializat in tradari (PNT,PNL,PSD) si este obedeint in fata unui singur om!

Sper ca acum nu te mai miri ca un fost golan il sustine pe Crin Antonescu si nu da doi bani pe idolul vostru si pe partidul sau de CURte.Pratic poporul are acum de ales intre BASESCU si ROMANIA!

Zdrazdvai ti Vaniuska! Sau cel putin cam asa ceva. Desi ma maninca buricele degetelor sa-ti raspund la elucubratiile postate, trebuie sa aman pentru diseara. Acum sunt la slujba si aici nu e ca la voi, la stat degeaba, trebuie sa mai si muncim! Sper sa te am partener de dialog mai pe seara pentru ca mi-a sarit mustarul la ce esti in stare sa indrugi!
Ciao!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 10:19

De la: 9am035009, la data 2009-11-06 10:04:02
Miza electoralã a alegerilor prezidenþiale din acest an este atât de mare încât baletul cu Legea electoralã pare sã devinã sportul favorit al demisului guvern Boc.
Care guvern amestecã, voit sau din greºealã umanã, borcanele electorale: ziua alegerilor pentru referendum începe la ora 8.00, iar cea pentru alegerea preºedintelui, la ora 7.00. O ciudãþenie e ºi cã listele electorale sunt comune. Votantul semneazã de douã ori pe aceeaºi listã. De aici ºi pânã la confuzii aparent nevinovate, drumul este unul extrem de scurt. La capãtul acestui drum scurt se va afla învingãtorul. În alegeri ºi la referendum. Învingãtor, în aceste condiþii, nu este exclus sã devinã cel care va fi ajutat sã se strecoare printre prevederile ºchioape ale textelor legale.

Încercãrile de a câºtiga voturi din afara urnelor nu sunt noi.

Aceste încercãri au dominat ºi alegerile generale din 2004. Pe atunci, alegerile erau comasate: cele parlamentare cu cele prezidenþiale. Aºa se face cã, în urmã cu cinci ani, candidatul de atunci la alegerile prezidenþiale din partea Alianþei D.A. - dintre Partidul Naþional Liberal ºi Partidul Democrat -, Traian Bãsescu, striga în gura mare cã s-a comis o mare fraudã electoralã cu ajutorul calculatorului.
Din ziua în care s-a oficializat desfãºurarea în acelaºi timp a referendumului cu alegerile prezidenþiale tot mai multe voci din opoziþie au acuzat guvernul Boc 2 ºi pe Traian Bãsescu de tentativã de fraudã. Printr-o hotãrâre de guvern din 23 octombrie 2009, suspiciunile de fraudã electoralã capãtã un contur clar. Hotãrârea de guvern stabileºte o premierã în sistemul electoral românesc: listã electoralã comunã pentru douã tipuri total diferite de scrutin. Practic, cetãþeanul care se va prezenta la secþia de votare va semna pe aceeaºi listã, de douã ori, în cazul în care voteazã ºi pentru alegerea preºedintelui, ºi pentru referendum. Iniþial, pe 28 septembrie, guvernul Boc 1 a emis o hotãrâre prin care stabilea modelul listei electorale pentru alegerea preºedintelui României. Modelul nu se deosebea cu nimic de cel utilizat la alegerile din 2004 ºi era unul corect. În urma decretului preºedintelui Traian Bãsescu prin care s-a decis desfãºurarea în acelaºi timp a referendumului cu
alegerile prezidenþiale, guvernul Boc 2 a decis nu doar ca procesul electoral pentru referendum sã se desfãºoare în aceleaºi secþii de votare, dar a mai hotãrât ca ºi listele electorale sã fie comune. În mod normal, Guvernul ar fi trebuit sã decidã ca pentru referendum listele electorale sã fie separate. Aºa cum s-a întâmplat în 2007, când, paralel cu euroalegerile, s-a desfãºurat referendumul pentru introducerea votului uninominal. Lista electoralã comunã va genera confuzie în secþiile de votare ºi deschide larg uºa pentru fraude.O inadvertenþã cât Casa Poporului Articolul 34 din Legea referendumului prevede cã “scrutinul se va deschide la ora 8.00 ºi se va încheia la ora 20.00”. Votul pentru alegerea preºedintelui României se desfãºoarã între orele 7.00 ºi 21.00. Fiind vorba de listã electoralã comunã, cetãþenii care vin la secþiile de votare înainte de ora 8.00 ºi, sigur, cei care vin dupã ora 20.00 nu vor putea vota ºi pentru referendum. „Guvernul Boc, când a modificat, pe 30 septembrie, Legea referendumului, nu a modificat articolul 34 pentru cã nu a luat atunci în calcul utilizarea listei comune.

Ce gandir profunda...........M a impresionezi cu logica ta,esti un bun observator al vietii politice !!!!!!!!!!
Bravo tie .......tineo tot asa ,sau dute la culcare daca iti e somn !!!!!!!!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 10:27

De la: black10131307, la data 2009-11-06 10:13:55

Zdrazdvai ti Vaniuska! Sau cel putin cam asa ceva. Desi ma maninca buricele degetelor sa-ti raspund la elucubratiile postate, trebuie sa aman pentru diseara. Acum sunt la slujba si aici nu e ca la voi, la stat degeaba, trebuie sa mai si muncim! Sper sa te am partener de dialog mai pe seara pentru ca mi-a sarit mustarul la ce esti in stare sa indrugi!
Ciao!

Nici n-ai început bine cursul în gãoaza lui Ion Iliescu ºi deja ai învãþat câteva cuvinte ruseºti. Bravo! Þine-o tot aºa!

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 10:34

Dar tu rus mic si prost ,stii sa raspunzi la ceva ? Minune !!!!!!!!!!!! eu unul la cate inrebari ti-am pus ,nu ai raspuns la niciuna........... tia venit mintea la cap ? RASPUNDE ATUNCI ,DAR PUN PARIU CA HABAR NU AI !!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 10:36

De la: black10131307, la data 2009-11-06 10:13:55
Ciao!

Salutare Black!Diseara o sa fiu plecat la munte,vezi si tu ce vreme misto este . .Pregateste insa bine replica ,o voi citi cand ma intorc .Mor de curiozitate sa vad ce imi vei spune insa nu renunt la munte doar din cauza asta .Mergi tot pe chestia aia cu securistii din PNL care sunt oamenii lui Iliescu sau gasesti ceva nou ?

PS:Azi intr-adevar Black stau degeaba .Nu am chef de munca deloc si imi permit sa las pe luni cand ma reintorc cu bateriile incarcate .De altfel azi au toti angajatii liber dupa o perioada de munca intensa in care am finalizat ceva important.Sa vorbesc cu ei ca poate ne luam liber si luni,sa vedem cum avem toti chef .Tu insa baga mare ca inca nu a venit weekendul pe la voi si nu mai pierde vremea cu cititul forumului . .Deh,daca nu muncesti cand trebuie si te iei cu forumurile, uite ce patesti vinerea !

9am035009

98 mesaje

Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 12:24

Eu domnule presedinte cred ca ne minti si mai cred ca stii foarte bine ca nu mai poti cistiga un alt mandat si pentru asta ne arunci cu praf in ochi incercind sa ne distragi atentia cu acest referendum care stii foarte bine ca nu are sens pentru ca in tratatul de la Lisabona se stipuleaza foarte clar ca din 2013 U.E. recomanda tarilor membre sa aiba parlament BICAMERAL!!!!! Asa ca ne minti urit si rusinos domnule presedinte! Fii barbat si accepta realitate si pregateste explicatiile referitoare la FLOTA la CASA din MIHAILEANU, la afacerile cu ARMAMENT ale familiei , RAPIREA ZIARISTILOR si multe altele.
Dle.Basescu, desi v/am votat la alegeri, am tinut cu dumneavoastra si la referendu, de data aceasta mi/e rusine cu dvs.! Ar trebui sa lasat parlamentarii sa/si treaba pt. care NOI i/am trimis in parlament. Sa stiti ca dragoste su sila nu se poate, iar voda Lapusneanu a MURIT! Nu va mai comportati ca un dictator ca nu va mai vrem Sunteti mai rau decat Ceausescu , si chiar si el uite ce a patit, oamenii s/au revoltat! da , vreau parlamentari mai putini, vreau bun simt, dar vreau si loc de munca, siguranta zilei de maine pt. familia mea, vreau sa simt ca traiesc. Si stiu sigur ca pe dvs.NU va mai vreau. Ati dat cu piciorul in increderea noastra, a celor care v/am votat datile trecute. plecati acasa si lasati/ne in durerea noastra.

La multi ani draga Traian,
Nu mai avem nici un ban,
Sa-ti facem si noi surpriza
Acum, in mijloc de griza.

La multi ani draga carmaci,
Ne-ai lasat pe toti saraci.
N-avem ce sa-ti luam cadou,
Fiindca-o ducem tot mai rau.

La multi ani draga Basescu,
Esti iubit ca Ceausescu.
Si-n decembrie, ca EL,
O sa zbori tu Traienel.
...in 2004 ai dat-o cu coruptia si ai castigat, acum de ce nu mai zici nimic de coruptie ? ptc tu esti cel mai mare corupt al tarii si presa a demonstrat-o iar dupa 6 decembrie o va demonstra si justitia : - flota - masina de 100.000 euro a lu' fii-ta cea mica la bibilica - casa de 1.000.000 euro a celei mari si late - casa din Mihaileanu - afacerile cu terenuri si arme ale lui fra'tu - pentru cine a furat udrea si ritzi ? - afacerile cu terenuri, asfalt, borduri, parcari ale clicii tale - popoviciu, casuneanu, mantoc, umbrarescu, cocos/udrea s.a. ia, da tu socoteala de toate astea la MITITICA.
am votat "basescu" acum 5 ani si imi dau seama ce greseala enorma am putut face. Eu am prins si vremea lui Ceausescu si al Dracu' ce seamana! diferenta e ca acum poti spune ce vrei, dar ce folos ca nu te baga nimeni in seama! Base e un mare golan, sa se duca pe mare, intre marinarii lui care viseaza toata ziua la rom...degeaba am asteptat 20 de ani...suntem marii inteligenti ai Europei condusi de un golan incult. stimate d-l presedintre de ce mai stati in fruntea statului? afirmati ca nu dati tara pe mina grupurilor de interese este cazul sa plecati din functia pe care o aveti pt ca acum tara este pe mina grupyrilor dvs de interese videanu,blaga,udrea,berceanu,casuneanu,cocos,umbrarescu etc lista este lunga, imbogatiti zilei , grupirile de interese aflateb in spatele dvs, de ce va tineti de putere distrugind un popor,aparati aceste gr de interese? este cazul sa nu ne mai mintiti si sa ne lasati sa ne ducem crucea acea de a alege un individ ca dvs in 2004.
D-le Basescu , interesul personal va vine ca o manusa.nu sunteti in stare insa sa realizati ca interesul national va va spulbera asa-zisa coloana vertebrala recalibrata de maini straine.demnitatea nu va reprezinta.sunteti in cadere libera , dar va e scarba sa va recunoasteti impotenta personalitatii si eul dezechilibrat de nenumaratele iesiri ofticoase.nu intelegi ca lumea s-a saturat de presedinti mincinosi , ipocriti si libidinosi.
domnule presedinte daca mai aveti putina moralitate de ce nu va retrageti pentru o vreme din viata publica si politica ,datii semne evidente de oboseala si ROMANIA ARE NEVOIE DE UN PRESEDINTE PUTERNIC !!!! sunteti deja OBOSIT SI DEPASIT luati-va un concediu prelungit ,FACETI MACAR ACEST LUCRU BUN PENTRU ROMANI. pe langa atatea rele meritam si noi sa incepem sa traim bine ca dumneavoastra ati trait bine destul. nu pot sa cred ca sunteti atat de ancorat in ura dumneavoastra pentru romani incat nu ne lasati sa luam o pauza,macar de cinci ani fara dumneavoastra,si mai incercati sa candidati peste 5-10 ani. pana atunci poate va mai schimbati opinia si va vetii inconjura de oameni competenti,nu ca acestia pe care-i aveti acum pe langa dv.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 12:26

De la: 9am035009, la data 2009-11-06 12:24:04
Eu domnule presedinte cred ca ne minti si mai cred ca stii foarte bine ca nu mai poti cistiga un alt mandat si pentru asta ne arunci cu praf in ochi incercind sa ne distragi atentia cu acest referendum care stii foarte bine ca nu are sens pentru ca in tratatul de la Lisabona se stipuleaza foarte clar ca din 2013 U.E. recomanda tarilor membre sa aiba parlament BICAMERAL!!!!! Asa ca ne minti urit si rusinos domnule presedinte! Fii barbat si accepta realitate si pregateste explicatiile referitoare la FLOTA la CASA din MIHAILEANU, la afacerile cu ARMAMENT ale familiei , RAPIREA ZIARISTILOR si multe altele.
Dle.Basescu, desi v/am votat la alegeri, am tinut cu dumneavoastra si la referendu, de data aceasta mi/e rusine cu dvs.! Ar trebui sa lasat parlamentarii sa/si treaba pt. care NOI i/am trimis in parlament. Sa stiti ca dragoste su sila nu se poate, iar voda Lapusneanu a MURIT! Nu va mai comportati ca un dictator ca nu va mai vrem Sunteti mai rau decat Ceausescu , si chiar si el uite ce a patit, oamenii s/au revoltat! da , vreau parlamentari mai putini, vreau bun simt, dar vreau si loc de munca, siguranta zilei de maine pt. familia mea, vreau sa simt ca traiesc. Si stiu sigur ca pe dvs.NU va mai vreau. Ati dat cu piciorul in increderea noastra, a celor care v/am votat datile trecute. plecati acasa si lasati/ne in durerea noastra.

La multi ani draga Traian,
Nu mai avem nici un ban,
Sa-ti facem si noi surpriza
Acum, in mijloc de griza.

La multi ani draga carmaci,
Ne-ai lasat pe toti saraci.
N-avem ce sa-ti luam cadou,
Fiindca-o ducem tot mai rau.

La multi ani draga Basescu,
Esti iubit ca Ceausescu.
Si-n decembrie, ca EL,
O sa zbori tu Traienel.
...in 2004 ai dat-o cu coruptia si ai castigat, acum de ce nu mai zici nimic de coruptie ? ptc tu esti cel mai mare corupt al tarii si presa a demonstrat-o iar dupa 6 decembrie o va demonstra si justitia : - flota - masina de 100.000 euro a lu' fii-ta cea mica la bibilica - casa de 1.000.000 euro a celei mari si late - casa din Mihaileanu - afacerile cu terenuri si arme ale lui fra'tu - pentru cine a furat udrea si ritzi ? - afacerile cu terenuri, asfalt, borduri, parcari ale clicii tale - popoviciu, casuneanu, mantoc, umbrarescu, cocos/udrea s.a. ia, da tu socoteala de toate astea la MITITICA.
am votat "basescu" acum 5 ani si imi dau seama ce greseala enorma am putut face. Eu am prins si vremea lui Ceausescu si al Dracu' ce seamana! diferenta e ca acum poti spune ce vrei, dar ce folos ca nu te baga nimeni in seama! Base e un mare golan, sa se duca pe mare, intre marinarii lui care viseaza toata ziua la rom...degeaba am asteptat 20 de ani...suntem marii inteligenti ai Europei condusi de un golan incult. stimate d-l presedintre de ce mai stati in fruntea statului? afirmati ca nu dati tara pe mina grupurilor de interese este cazul sa plecati din functia pe care o aveti pt ca acum tara este pe mina grupyrilor dvs de interese videanu,blaga,udrea,berceanu,casuneanu,cocos,umbrarescu etc lista este lunga, imbogatiti zilei , grupirile de interese aflateb in spatele dvs, de ce va tineti de putere distrugind un popor,aparati aceste gr de interese? este cazul sa nu ne mai mintiti si sa ne lasati sa ne ducem crucea acea de a alege un individ ca dvs in 2004.
D-le Basescu , interesul personal va vine ca o manusa.nu sunteti in stare insa sa realizati ca interesul national va va spulbera asa-zisa coloana vertebrala recalibrata de maini straine.demnitatea nu va reprezinta.sunteti in cadere libera , dar va e scarba sa va recunoasteti impotenta personalitatii si eul dezechilibrat de nenumaratele iesiri ofticoase.nu intelegi ca lumea s-a saturat de presedinti mincinosi , ipocriti si libidinosi.
domnule presedinte daca mai aveti putina moralitate de ce nu va retrageti pentru o vreme din viata publica si politica ,datii semne evidente de oboseala si ROMANIA ARE NEVOIE DE UN PRESEDINTE PUTERNIC !!!! sunteti deja OBOSIT SI DEPASIT luati-va un concediu prelungit ,FACETI MACAR ACEST LUCRU BUN PENTRU ROMANI. pe langa atatea rele meritam si noi sa incepem sa traim bine ca dumneavoastra ati trait bine destul. nu pot sa cred ca sunteti atat de ancorat in ura dumneavoastra pentru romani incat nu ne lasati sa luam o pauza,macar de cinci ani fara dumneavoastra,si mai incercati sa candidati peste 5-10 ani. pana atunci poate va mai schimbati opinia si va vetii inconjura de oameni competenti,nu ca acestia pe care-i aveti acum pe langa dv.

Amintiri despre Traian Bãsescu

"Un glas nãclãit în meandrele vulgaritãþii.
Un umor mîrlãnesc la sfîrºit de zaiafet.
Un agramat pe care decãzuþii din har l-au aºezat în panteonul lor de mucava.
Un bãdãran poleit cu vopsea de bronz.
Un adept neabãtut al nimicului.
Un geambaº care vinde cai muribunzi in iarmarocul orbilor.
Un expert al imposturilor mediocre.
Un campion al distrugerii travestit în salvator.
Un împãtimit al sfîrºiturilor fãrã început.
Un tiran neîmplinit pe care îl bîntuie optimisme îngrijorãtoare."

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 12:34

Liviu Negoita premier ?!Ha,ha ,ha,sa vedem ca va spune Laura Andresan .

Dupa cum vedem Basescu este ferm hotarat sa arunce tara in haos si sa incalce mereu Constitutia.Rusine celor care voteaza un astfel de individ penibil !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 13:01

"Optiunea mea ramane valabila ca si cea din 2004, ca si cea din 2008: sa formez un Guvern de dreapta. Totul este, in ceea ce-i priveste pe liberali, daca isi mai mentin optiunea de a da prim-ministru. Atunci, nu va fi posibil, pentru ca am deja o experienta cu premier liberal. Dar, in rest, optiunea mea ramane o optiune temeinica pentru o solutie de dreapta", a declarat seful statului in cadrul unui interviu acordat Ziarului de Iasi.

Corsarul asta dictator care se incapataneaza sa nu tina cont de majoritatea parlamentara ,nu intelege cateva lucruri:

-nu intelege ca PDLul lui de rahat nu este un partid de dreapta asa cum nu este nici de stanga,este un partid fara ideologie ,este o adunatura fara doctrina.Sigla socialista,provenienta comunista,denumire cu ceva liberal in coada,si doctrina in functie de mahmureala lui .
-nu intelege ca nu mai exista un partid sau un politician asa de tampit incat sa ia de bune promisiunile lui.Mai exista doar cativa cetateni platiti,naivi sau prosti de bubuie, dar le va trece si lor.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 13:18

De la: vaneamarin, la data 2009-11-06 12:34:40Liviu Negoita premier ?!Ha,ha ,ha,sa vedem ca va spune Laura Andresan .

Dupa cum vedem Basescu este ferm hotarat sa arunce tara in haos si sa incalce mereu Constitutia.Rusine celor care voteaza un astfel de individ penibil !

UIMESTEMA !!!!!!!!! SPUNE CA STII CE INSEAMNA AIA CONSTITUTIE ????????? DIN ROMANIA NU DIN UNIUNEA SOVETICA ,MAI RUS MIC SI PLOST !!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 13:21

De la: vaneamarin, la data 2009-11-06 13:01:18"Optiunea mea ramane valabila ca si cea din 2004, ca si cea din 2008: sa formez un Guvern de dreapta. Totul este, in ceea ce-i priveste pe liberali, daca isi mai mentin optiunea de a da prim-ministru. Atunci, nu va fi posibil, pentru ca am deja o experienta cu premier liberal. Dar, in rest, optiunea mea ramane o optiune temeinica pentru o solutie de dreapta", a declarat seful statului in cadrul unui interviu acordat Ziarului de Iasi.

Corsarul asta dictator care se incapataneaza sa nu tina cont de majoritatea parlamentara ,nu intelege cateva lucruri:

-nu intelege ca PDLul lui de rahat nu este un partid de dreapta asa cum nu este nici de stanga,este un partid fara ideologie ,este o adunatura fara doctrina.Sigla socialista,provenienta comunista,denumire cu ceva liberal in coada,si doctrina in functie de mahmureala lui .
-nu intelege ca nu mai exista un partid sau un politician asa de tampit incat sa ia de bune promisiunile lui.Mai exista doar cativa cetateni platiti,naivi sau prosti de bubuie, dar le va trece si lor.

HA HA HA ,ZISE RUSUL SI MAI LUA O GURA DE VOTCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!UITE CINE VORBESTE ........DACA NU SE INVENTA LOCUL 3,ATUNCI NU INTRATI NICI IN PARLAMENT !!!!!!!!!! HA HA HA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 14:33

Doamnã Elena Udrea Cocoº,
unii cred cã Bãsescu este preºedintele României. Îmi vine sã râd în hohote. Sunt sigur cã dumneavostrã l-aþi desemnat pe Liviu Negoiþã pentru funcþia de prim-ministru. Era pãcat sã nu-i întoarceþi binele pe care vi l-a fãcut. Licitaþii trucate ºi încredinþãri directe date firmelor dumneavoastrã ºi apropiaþilor dumneavoastrã.
Vã scriu fiindcã sunt îngrijorat. Majoritatea absolutã a membrilor democrat-liberali vor sã vã detroneze. Sunt laºi! Vorbesc pe la colþuri. Cicã, în varianta lor, votându-l pe Traian Bãsescu, vã voteazã pe dumneavoastrã, pe Elena Udrea, în funcþia de preºedintele din umbrã al României, fiindcã, mai zic ei, marinarul a devenit o fantoºã în mâinile dumneavoastrã. Gurile rele spun cã de vinã este sticla cu alcool. ªtiu cã dumneavostrã spuneþi cã sticla nu este de vinã, ci este divinã. Doar cu ajutorul ei manipularea lui Bãsescu este floare la ureche
De asemenea, spun cã a-l vota pe „scelerat”, vorba lui Patapievici, vã voteazã pe dumneavostrã ºi în funcþia de prim-ministrul din umbrã al României ºi în funcþia de preºedintele din umbrã al Partidului Democrat Liberal. Mai mult, democrat-liberalii spun cã valoarea lor, în viziunea dumneavoastrã, este cu mult mai micã decât preþul tocurilor de la pantofii pe care îi purtaþi când mergeþi noaptea la Cotroceni. Pentru treburile þãrii, bineînþeles. Un preºedinte care este lãsat cu treaba nefãcutã, dimineaþa est morocãnos.
Un pedelist, angajat la firma lu` patronu` Cocoº.

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 14:41

De la: 111dinu, la data 2009-11-06 14:33:02Doamnã Elena Udrea Cocoº,
unii cred cã Bãsescu este preºedintele României. Îmi vine sã râd în hohote. Sunt sigur cã dumneavostrã l-aþi desemnat pe Liviu Negoiþã pentru funcþia de prim-ministru. Era pãcat sã nu-i întoarceþi binele pe care vi l-a fãcut. Licitaþii trucate ºi încredinþãri directe date firmelor dumneavoastrã ºi apropiaþilor dumneavoastrã.
Vã scriu fiindcã sunt îngrijorat. Majoritatea absolutã a membrilor democrat-liberali vor sã vã detroneze. Sunt laºi! Vorbesc pe la colþuri. Cicã, în varianta lor, votându-l pe Traian Bãsescu, vã voteazã pe dumneavoastrã, pe Elena Udrea, în funcþia de preºedintele din umbrã al României, fiindcã, mai zic ei, marinarul a devenit o fantoºã în mâinile dumneavoastrã. Gurile rele spun cã de vinã este sticla cu alcool. ªtiu cã dumneavostrã spuneþi cã sticla nu este de vinã, ci este divinã. Doar cu ajutorul ei manipularea lui Bãsescu este floare la ureche
De asemenea, spun cã a-l vota pe „scelerat”, vorba lui Patapievici, vã voteazã pe dumneavostrã ºi în funcþia de prim-ministrul din umbrã al României ºi în funcþia de preºedintele din umbrã al Partidului Democrat Liberal. Mai mult, democrat-liberalii spun cã valoarea lor, în viziunea dumneavoastrã, este cu mult mai micã decât preþul tocurilor de la pantofii pe care îi purtaþi când mergeþi noaptea la Cotroceni. Pentru treburile þãrii, bineînþeles. Un preºedinte care este lãsat cu treaba nefãcutã, dimineaþa est morocãnos.

Penibil, mitocan, cretin! Toate aceste ragaieli bahice ale unui betiv ordinar sunt reprezentative pentru electoratul pnl! Ce oameni putea sa atraga un partid care il are pe Ludovic Organ? Pe un schizofrenic ca acest 111dinu, cunoscut pe o gramada de forumuri pentru dementa lui alcoolica!

9am035009

98 mesaje

Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 15:35

Bãsescu: Numele primului-ministru este Liviu Negoiþã.

ªeful statului a greºit când l-a prezentat pe Negoiþã, numãrul sectorului unde acesta este primar: a spus sectorul 4, în loc de 3. Negoiþã declara ieri la Realitatea TV cã nu s-a pus aceastã problemã. Totuºi, Liviu Negoiþã este noul premier desemnat. Anunþul surprinzãtor a fost fãcut astãzi de preºedintele Traian Bãsescu. ªeful statului a declarat cã varianta Johannis nu poate sta în picioare, dar cã va desemna un premier, un primar bun gospodar ales cu voturile a 80% din alegãtori. Negoiþã are multe "calitãþi" apreciate de Bãsescu ºi cea mai importantã este aceea cã este finul lui Adriean Videanu. Pe de altã parte, Negoiþã a fost ºeful campaniei electorale a lui Vasile Blaga în campania electoralã din 2008 pentru Primãria Capitalei ºi a coordonat ºi campania lui Bãsescu pentru aceeaºi Primãrie a Capitalei.

*
*
*

Afaceri, alegeri, negustori se numesc
Parlament, Stefan Pirpiliu, o mica rotita in marele angrenaj al cercurilor de asfalt ale Romaniei.

In nici un an de zile, primarul Liviu Negoita a impartit inainte cu sase luni si dupa sase luni de la realegerea sa nu mai putin de 500 de milioane de lei catre camarila sa politica numai prin intermediul negocierii directe asociate de toate organizatiile internationale cu faptele de coruptie, discretionarul si subiectivismul. Negoita nu a negat nimic, dar spune ca nu a comis nicio ilegalitate. „In caietele de sarcini pe care le-am intocmit am prevazut ca in momentul in care vor exista lucrari care vor aparea ulterior vor putea fi negociate cu aceeasi sursa, cu aceleasi preturi. Legea ne permite sa incheiem contracte ulterior cu cei care au castigat initial licitatii”, spune Negoita. Mai exact, situatia este cam in felul urmator: undeva, candva, transparenta in cheltuirea banului public a fost mimata prin organizarea unei licitatii-fantoma de care au stiut doar firmele pe care le cunosc doar ei, dupa care toate contractele publice finantate de bucurestenii din Sectorul 3 au fost date doar catre membrii respectivei camarile.
Frate, sotie, cumetrie, candidatura

Cel mai mare beneficiar al Marii Imparteli de 500 de milioane de lei este Delta ACM 93, al carei patron - Florea Diaconu - este asociat in mai multe companii cu Ionel Pirpiliu, fratele lui Stefan Pirpiliu, „catindatul” PD-L pentru Camera Deputatilor in Colegiul 13 din Bucuresti. Acelasi Stefan Pirpiliu a fost presedintele Comisiei de Transporturi din Consiliul General al Capitalei pe vremea lui Adriean Videanu si este sef de Organizatie PD-L. Tanarul „catindat”, Stefan Pirpiliu, prefera politica strutului cu capul in nisip pana trece furtuna si nu a dorit sa faca vreun comentariu pe marginea surselor de finantare ale campaniei sale electorale.
Potrivit estimarilor diferitilor candidati la actualele alegeri parlamentare, sumele necesare pentru o campanie completa merg de la 20.000 de euro pentru un colegiu mai mic de prin provincie pana la 200.000 de euro pentru un loc intr-un colegiu din Bucuresti.

Din jumatatea de miliard data de Liviu Negoita, Delta ACM 93 a primit 150 de milioane de lei prin intermediul negocierii directe, adica daca cineva de la Primaria Sectorului 3 stia ca pe piata asfaltatorilor exista, de exemplu, Delta ACM 93, o invita la negocieri ca sa asfalteze in Sectorul 3, iar restul firmelor de asfaltari, care ar fi dorit sa asfalteze in acelasi sector si care sunt pandite de spectrul falimentului din cauza crizei economice mondiale pot sa-si trimita oamenii in somaj si sa-si vanda pe nimic utilajele.
Deci Basescu protejaza oamenii de bine. Toti oamenii de bine din partidul portocaliu bine-nteles!!!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 15:38

De la: AZAZEL, la data 2009-11-05 17:30:19pt.9am035009
bai gat de camila...ti-am zis ca tu eshti din aia cu ...cocoshelu' mic si ...moale...
da' in plus io m-am prins (pai ce credeai ,noi azazelii suntem deshteptzi focu' lu' ardei!)...
tu eshti omu' lu nebunu' de vadim tudor, io cred ca asta tzi-o trage de-i faci jocu'...la ochiu' maro !
bulangiu nenorocit . numa' sa iasa basescu (si iasa !) sa vezi ce patzeshti...te dam pe mana lu' curishtii din pushcarii sa tzi-o traga aia pana o sa-tzi faca rozeta...buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bine a zis @broscuta cea verde : erai simpatic in felul tau si desptept,pe de'asupra ! ia zi, ce ti-a facut de te-ai zarghit asa ? a inceput sa faca militarie si ordine,p'acolo,prin iad ? P.S oricum,daca mai aveam vreun dubiu in ceea ce-l priveste ,acu' ,dupa ce l-ai indicat ca-i omul tau, m-am linistit ....o sa ti-l dam inapoi dupa 6 dec !

NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 15:40

De la: black10131307, la data 2009-11-06 14:41:35
De la: 111dinu, la data 2009-11-06 14:33:02Doamnã Elena Udrea Cocoº,

Penibil, mitocan, cretin! Toate aceste ragaieli bahice ale unui betiv ordinar sunt reprezentative pentru electoratul pnl! Ce oameni putea sa atraga un partid care il are pe Ludovic Organ? Pe un schizofrenic ca acest 111dinu, cunoscut pe o gramada de forumuri pentru dementa lui alcoolica!

Mai blak mai,copii si tineretul Romaniei,au invatat de la Basescu ,ca trebuie sa minta ,sa fure,sa conduca masina in stare de ebrietate,sa fie curvari,sa nu respecte legile si Constitutia,sa promita si sa nu se tina de cuvint,o serie de lucruri educative

Pagini: << 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: