Info
x
Basescu
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 19:22
9am056627,
uite fac o pauza si iti arat despre constitutie si cum o interpreteaza Basescu: a spus ca va desemna de la partidul cu cei mai multi parlamentari. in Constitutie scrie: ART. 103 Învestitura (1) Preºedintele României desemneazã un candidat pentru funcþia de prim-ministru, în urma consultãrii partidului care are majoritatea absolutã în Parlament ori, dacã nu existã o asemenea majoritate, a partidelor reprezentate în Parlament. Acum spune tu: ce inseamna majoritate absoluta? Daca stii ce insemana vai intelege de ce Basescu faca altceva decit ii cere constitutia. pe prigoana l-am vazut cu ochii mei intr-o dimineata, duminica, linga piata Nicolae Grigorescu, la 07.30, cum isi dirija oamenii care ridicau 2 masini. m-a amuzat ca era imbracat incostumul lui negru si ca masinile erau parcate legal. am vazut de mai multe ori cum oamenii lui filmeaza inainte de a ridica masinile timp de 5 minute pentru a demonstra ca nu a fost oprire. ai idee ce taxe se percep pentru ati lua masina (or fi bani de campanie pentru base) si unde trebuie sa mergi? votometru.mediafax.ro/
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 19:24
De la: 9am049573, la data 2009-11-07 19:00:409am056627, MS DAR SI TU ARATI CARE ESTE ELECTORATUL LUI ANTONESCU .......NU ? MINCIUNA SI DEZIMFORMAREA PE PRIMUL PLAN !!!!!!!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 19:31
De la: 9am049573, la data 2009-11-07 19:22:149am056627,
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 19:39
De la: 9am056627, la data 2009-11-07 19:31:56De la: 9am049573, la data 2009-11-07 19:22:149am056627,
|
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 19:41
9am056627
iti multumesc ca mi-ai reamintit: punctul cheie al campaniei lui Basescu e sa demonstreze ca toata media care ii arata nerealizarile este mincinoasa si ca dezinformeaza(si asta e un cliseu care nu mai tine - pe vremea lui nastase chiar era cenzura iar vacaraiu indemna lumea sa nu mai faca abonament la adevarul) interesant este ca toti avem telecomenzi la TV si putem alege dar Basescu se teme de alegerea noastra! probabil de aceea promite prostitutie si droguri usoare: asta e parerea lui despre tineretul Romaniei (oare isi include si ficele atunci cind face afirmatii despe rezultatele sistemului de invatamint?) De ce nu lanseaza un referendum legat despre ce posturi tv, ziare si radiouri avem voie sa le urmarim? daca urmaresc taraf tv si otv e ok? PS: "agentul orange" era numele unei arme chimice folosite de americani in vietnam in ani 1960-70
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 19:47
De ce nu a permis Basescu ca presa sa fie prezenta la consultari si de ce nu face publice stenogramele?
|
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 19:47
De la: 9am049573, la data 2009-11-07 19:41:089am056627 POATE DATORITA FAPTULUI CA TE-AM JICNIT ACUM ESTI IRONIC SI RAUTACIOS.........OK AM GRESIT IN LEGATURA CU TINE ,SCUZE,E BINE ? DAR LA CE AM AFIRMAT EU GSESTI CA DEZIMFORMEZ,SAU CA MINT ?
|
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 19:50
De la: 9am049573, la data 2009-11-07 19:47:11De ce nu a permis Basescu ca presa sa fie prezenta la consultari si de ce nu face publice stenogramele? AICI ESTI IN ELEMENTUL MEU,CE POT SA-TI ZIC E FAPTUL CA EXISTA NISTE PROTOCOALE SI NISTE CUTUME CARE SUNT LA TOATE CANCELARIILE ........CREDEMA EU LUCREZ ACOLO SI STIU F.MULTE !!!!!!!!!!! TU NU VEZI CA ACESTE POSTURI TV. ISI DAU IN PETEC DE ZECI DE ORI PE ZI ? DACA PLOUA E VINOVAT BASESCU,DACA NU PLOUA E VINOVAT......... DACA ....... GHICI CINE E VINOVAT ???????????
|
|
|
|
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 19:59
iti reamintesc ca totul a plecat de cind Boc/Basescu l-au revocat/demis pe nica. ei au generat criza.
citeste ce scrie constitutia despre aceste lucruri. nica i-a dat in judecata si a cerut suspendarea decretului care este , nu e o surpriza, pe linga constitutie. nu e treaba presedintelui ca partidele au viziuni diferite, dupa cum n-a fost treaba presedintelui sa determine guvernul boc sa dea 300 milioane euro la Rafo sau prima transa FMI sa fie data bancilor (ce ne mai explica base ca bancile sunt arterele economiei prin vara). cu sau fara guvern criza merge la fel. imprumuturile le platim polpulati prin faptul ca baniii si dobinzile ce se vor inapoia laFMI ne vor lipsi de scoli mai bune, sosele si spitale noi. In prezent avem un presedinte si un guvern care au promis si mintit dar care nu au facut minic si dau vina pe criza si pe noi ca ne uitam si ascultam pe cine nu trebuie. tu sustii sa vorbim si sa gindim numai ce ne sugereaza agentul orange. daca vrei sa stii nu am prea multe simpatii pentru liberali si nici pentru psd. insa aleg raul cel mai mic dind vot negativ raului cel mare. si stii ce am mai convins 4 persoane care nu au fost la ultimile alegeri sa renunte la comoditate si sa sanctioneze si ei.
|
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 20:01
9am056627
ai auzit de legea nr. 514 din 2003?
|
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 20:01
9am056627
ai auzit de legea nr. 514 din 2003?
|
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 20:11
De la: 9am049573, la data 2009-11-07 19:59:36iti reamintesc ca totul a plecat de cind Boc/Basescu l-au revocat/demis pe nica. ei au generat criza. SINCER CUM TE-AI SIMTI CU UN VICEPRIMMINISTRU CARE OCUPA SI FUNCTIA DE MINISTRU DE INTERNE CARE ITI SPUNE CU 3 LUNI INAINTE DE ALEGERI CA ALEGERILE VOR FI FRAUDATE......CA SE PREGATESC FRAUDE LA NIVEL NEMAIANTALNIT ?????? CATA INCREDERE POTI AVE IN ASA CEVA MAI ALES ATUNCI CAND ESTE CHEMAT DE PRIM MINISTRU SA DEA EXPLICATII,SI DUPA ASTA E CHEMAT SI DE SEFUL STATULUI ,DAR NU ARE NICI O DOVADA SI DUPA ASTA SE CREDE O VICTIMA............ TU AI TINE LA FIRMA TA ASA CEVA ? AI CREDITA UN ASTFEL DE OM CU INCREDERE ? NU-TI DAI SEAMA CA TOTUL A FOST O FACATURA DEOARECE PSD TREBUIA SA PLECE DE LA GUVERNARE VICTIMIZANDUSE ??????????
|
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 20:12
De la: 9am049573, la data 2009-11-07 20:01:469am056627 CU CINE CREZI CA DIALOGHEZI ?
|
|
9am035009 98 mesaje Membru din: 22/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 20:22
Obsedantul Bãsescu ºi regimul lui! Traian Bãsescu ºi-a îndeplinit planul, toatã atenþia publicã e îndreptatã asupra lui: „Oare ce va mai hotãrî stãpânul“? Pânã ºi opoziþia, cu majoritatea ei parlamentarã, stã cu sufletul la gurã. Bãsescu a atins apogeul, joacã la cacealma! Ce ºi-a dorit Bãsescu a fost pus în aplicare, toatã România, cu instituþiile sale de drept, îi stã la picioare, înfrântã. Suntem o republicã bananierã prezidenþialã, în care Bãsescu face ce vrea „cu Constituþia în mânã“, interpretatã dupã propriile hachiþe. Partidul lui prezidenþial PDL, prin guvernul Boc, demis de Parlament, coordoneazã tot: tace ºi face, taie ºi spânzurã, are banii publici pe mânã ºi furã ºi ce a mai rãmas nefurat, acoperit de hârtii legale, bineînþeles. PDL ocupã în continuare abuziv toate funcþiile posibile în stat (ele pot influenþa alegerile prezidenþiale decisiv în favoarea candidatului Bãsescu), a cotropit agresiv þara ºi Internetul cu publicitate electoralã pro-Bãsescu, tocând milioane grele de euro în acest sens, de care nimeni n-o sã afle vreodatã ale cui sunt. E una dintre cele mai murdare campanii electorale la care mi-a fost dat sã asist, pe care Bãsescu o patroneazã. Voinþa Parlamentului e cãlcatã în picioare (a fost ignoratã majoritatea, care ar fi putut sã instaleze un guvern Klaus Johannis legitim de o lunã). Un contracandidat al lui, preºedinte al Senatului, observa oficial atmosfera de fricã, tensiune, intimidare ºi ºantaj pe care regimul Bãsescu-PDL a impus-o ºi spera cã este „atmosfera de agonie de regim de sfârºit de domnie“. Cã trãim în „þara lui Bãsescu“, sublinia alt contracandidat, liberal, în care un singur om controleazã tot. Cum e posibil? Unde a dus derapajul autoritarist al preºedintelui Bãsescu? Uitaþi-vã atent la ceea ce se întâmplã în realitate: România stã la cheremul Fondului Monetar Internaþional, toate partidele parlamentare sunt speriate, îl ascultã cu sfinþenie, tremurã. România trãieºte la ordinul FMI, în fapt, el ameninþã ºi dã termen „dacã pânã la 10 decembrie nu votaþi bugetul de stat pe 2010, legea rãspunderii fiscale ºi legea pensiilor, adio tranºa a treia din împrumut, bani de salarii ºi pensii, adio bani de la UE, BERD ºi Banca Mondialã, puteþi sã vã sinucideþi!“. Cã nu ajung la definitivarea bugetului pe 2010 legile restructurãrii agenþiilor guvernamentale ºi legea salariilor unitare. Dar cum sã votezi aceste legi de austeritate cu puºca la spate, „pe genunchi“, într-o lunã, în numele angajamentelor asumate în faþa FMI numai de PDL-Bãsescu? Incompetenþa administrativã doveditã în 2009 de PDL-Bãsescu trebuie amendatã de PSD-PNL-UDMR. Datoritã dictaturii bunului-plac al lui Bãsescu ne-am trezit încãlecaþi de organismele financiare internaþionale. România e pe cale sã-ºi piardã azi suveranitatea, având un guvern demis îndatorat FMI? ªi asta din cauza unui preºedinte iresponsabil, care refuzã sã instaleze un guvern al unei majoritãþi parlamentare! Vine ce e mai rãu, iarna, pe fondul unei economii în recesiune ºi al unui stat în care veniturile scad (dar cheltuielile bugetare cresc)! Ar trebui sã intervinã ºi la nivel politic Uniunea Europeanã sã-l punã la punct pe Bãsescu, mãcar cu o recomandare, pânã nu e prea târziu ºi România nu intrã în incapacitate de platã, pusã la zid de FMI - dar ar asculta Bãsescu de UE? Bãsescu e Ceauºescu în persoanã, „i se rupe“ de România, ambiþiile lui de preamãrire conteazã, nu interesul naþional |
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 20:57
Functia de presedinte nu este un privilegiu personal asa cum priveste domnul Basescui lucrurile. Presedintele este un slujbas al tarii. De aici putem deduce ca textul din constitutie prevede ca presedintele are OBLIGATIA de a numi un prim ministru si nu DREPTUL de a numi un prim ministri. Domnul Basescu are drepturi si obligatii ca orice cetatean al tarii. Functia de presedinte ii confera OBLIGATII in plus si nu DREPTURI personale in plus. Asta face diferenta in interpretarea textului din constitutie. Are OBLIGATIA de a numi un prim ministru si nu DREPTUL de a face acest lucru, sau cumulativ OBLIGATIA si DREPTUL de a numi un prim ministru.
Negoita sustinea ca textul din constitutie spune ca presedintele ARE DREPTUL. Sunt cateva principii de drept cu ajutorul carora se interpreteaza textele din constitutie dar si bunul simt ne ajuta sa vedem obiectiv lucrurile. Unul dintre principii spune ca textele se interpreteaza "extenso sensu" ci nu "stricto sensu". PDL vede numai STRICTO. Semn rau ! Pentru a cata oara? Vrem presedinte pentru tara, pentru noi toti si nu presedinte pentru el si al lui.
All Things Grow With Love
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 21:03
De la: super_green_frog, la data 2009-11-07 20:57:14Functia de presedinte nu este un privilegiu personal asa cum priveste domnul Basescui lucrurile. Presedintele este un slujbas al tarii. De aici putem deduce ca textul din constitutie prevede ca presedintele are OBLIGATIA de a numi un prim ministru si nu DREPTUL de a numi un prim ministri. Domnul Basescu are drepturi si obligatii ca orice cetatean al tarii. Functia de presedinte ii confera OBLIGATII in plus si nu DREPTURI personale in plus. Asta face diferenta in interpretarea textului din constitutie. Are OBLIGATIA de a numi un prim ministru si nu DREPTUL de a face acest lucru, sau cumulativ OBLIGATIA si DREPTUL de a numi un prim ministru.Pai ... spunei asta si lui tov. Basescu sau doamnei Udrea care da telefoane la Realitatea FM in emisiunea lui Turcescu si ... il mai pupa inca o data pe scafarlie (daca mai era cazul sa nuantez si eu asta) pe ''Marinel'' .
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 21:09
Rog sustinatorii "marinelulului " sa-i comunice cum or putea ca noi, majoritatea nu dorim reformarea "republicii" si in orice caz nu mai vrem bordel politic. (in sesnsul traducerii din franceza) ca deh noi suntem oameni cu decenta, nu ne gandim la sensul urat al termenilor. Noi nu, altii da.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 21:24
De la: 9am049573, la data 2009-11-07 19:00:409am056627, Mai bine ingrijiti-va de electoratul pnl! Eutanasiati-l pe 111dinu ca e purtator de rabie si dupa aia mai vorbim! |
|
Fosta membra 9am.ro 241 mesaje Membru din: 8/08/2008 Oras: Constanta |
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 21:25
De la: Dorinel, la data 2009-11-07 21:03:13De la: super_green_frog, la data 2009-11-07 20:57:14Functia de presedinte nu este un privilegiu personal asa cum priveste domnul Basescui lucrurile. Presedintele este un slujbas al tarii. De aici putem deduce ca textul din constitutie prevede ca presedintele are OBLIGATIA de a numi un prim ministru si nu DREPTUL de a numi un prim ministri. Domnul Basescu are drepturi si obligatii ca orice cetatean al tarii. Functia de presedinte ii confera OBLIGATII in plus si nu DREPTURI personale in plus. Asta face diferenta in interpretarea textului din constitutie. Are OBLIGATIA de a numi un prim ministru si nu DREPTUL de a face acest lucru, sau cumulativ OBLIGATIA si DREPTUL de a numi un prim ministru.Pai ... spunei asta si lui tov. Basescu sau doamnei Udrea care da telefoane la Realitatea FM in emisiunea lui Turcescu si ... il mai pupa inca o data pe scafarlie (daca mai era cazul sa nuantez si eu asta) pe ''Marinel'' . Mai desteptilor eu sint marinar si fac ce vreau pe vaporul meu,degeaba ma birfiti voi pe topicul asta ca mai sint milioane de fraieri in Romania care nu au compiuter si ma voteaza. Hai mai Gioana,Antonescu si ceilalti etc. sa cadem la pace,io la Cotroceni si voi in teritoriu ca ciolanu mai are multe de ros si poporu rabda
|
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 21:34
De la: 9am035009, la data 2009-11-07 20:22:15 bai gat de camila... acu' m-am prins...dupa lanzu' de la gat pare-se ca eshti tzigan... ashai. bahto delo ? pai afla ca basescu va iesi presedinte din primu' tur si voi...minoritarii atzi incurcat-o... gherla va manca !
si electronica !
|
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 21:35
De la: 9am049573, la data 2009-11-07 19:22:149am056627, |
|
Fosta membra 9am.ro 241 mesaje Membru din: 8/08/2008 Oras: Constanta |
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 21:35
De la: 9am108438, la data 2009-11-07 13:20:50Basescu a facut cele mai bune alegeri cand i-au desemnat pe Croitoru si pe Negoita ca prim-minustru,insa Basescu vrea dictatura si sau cam prins Ai dreptate ,cind eram in FSN am sabotat pe toata lumea sa ajung eu presedintele Romaniei,acum nu cedez nici deal dracului pina nu distrug economia
|
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 21:40
De la: gabigabi, la data 2009-11-07 18:53:41De la: black10131307, la data 2009-11-07 11:10:51De la: gabigabi, la data 2009-11-07 10:48:13De la: black10131307, la data 2009-11-07 00:19:50Dragi to'arasi pesedenelisti, De ce vehiculezi astfel de gogosi umplute Gabi? Tot discursul vostru se bazeaza pe a lansa niste baloane de sapun care nu au nicio sustinere! Basescu nu agreaza ideea de democratie. Ai lansat o axioma! Daca era teorema trebuia demonstrata, ca axioma nu! Crezi ca daca repeti la nesfarsit ciutacisme, ma vei convinge? |
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 21:50
De la: INLACRIMATUL, la data 2009-11-07 21:25:31De la: Dorinel, la data 2009-11-07 21:03:13De la: super_green_frog, la data 2009-11-07 20:57:14Functia de presedinte nu este un privilegiu personal asa cum priveste domnul Basescui lucrurile. Presedintele este un slujbas al tarii. De aici putem deduce ca textul din constitutie prevede ca presedintele are OBLIGATIA de a numi un prim ministru si nu DREPTUL de a numi un prim ministri. Domnul Basescu are drepturi si obligatii ca orice cetatean al tarii. Functia de presedinte ii confera OBLIGATII in plus si nu DREPTURI personale in plus. Asta face diferenta in interpretarea textului din constitutie. Are OBLIGATIA de a numi un prim ministru si nu DREPTUL de a face acest lucru, sau cumulativ OBLIGATIA si DREPTUL de a numi un prim ministru.Pai ... spunei asta si lui tov. Basescu sau doamnei Udrea care da telefoane la Realitatea FM in emisiunea lui Turcescu si ... il mai pupa inca o data pe scafarlie (daca mai era cazul sa nuantez si eu asta) pe ''Marinel'' . Chiar daca unii "n-are internet" iar electoratul sau are structura similara cu cea a electoratului lui Gigi Becali (fara detalii), dupa cum declara insusi Boureanu, aflati ca per ansamblu socoteala iese in defavoarea lui, cu toate primariile de tara unde se manipuleaza la greu. Judecand in pondere daca nu IESE din primul tur la propriu, atunci va vi invins in cel de-al doilea. Asta tocmai fiindca vom iesi la vot mai multi decat isi imagineazza ! Apropos, daca aveti rude imbolilizate in pat trebuie sa solicitati urna mobila. Eu am si asta voi face. Matusa mea va vota acasa. NU va lasati descurajati.
|
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 22:13
De la: gabigabi, la data 2009-11-07 18:53:41De la: black10131307, la data 2009-11-07 11:10:51De la: gabigabi, la data 2009-11-07 10:48:13De la: black10131307, la data 2009-11-07 00:19:50Dragi to'arasi pesedenelisti, Ma uimesti Gabi cu argumentele tale si cu afirmatiile socante pe care le faci! 1. Basescu este mai rau decit Iliescu! Cati romani au murit la Revolutie din cauza lui Basescu? Cati romani au murit in iunie 1990 din cauza lui Basescu? Cati scutieri ai lui Basescu au batut romani? Il acuzati ca este dictator? De aia nu aveti posibilitatea sa va exprimati, cind varsati laturi asupra lui si a familiei lui pe toate posturile mari tv, care apartin mogulilor? El este dictator si voi publicati in presa liste negre cu intelectualii care il sprijina, in traditia anilor '50 in care v-ati educat! El este dictator si parlamentarii vostri mictioneaza pe Constitutie cand vor ei, hotarand ca un guvern interimar trebuie sa dea o lege, desi Constitutia ii interzice acest lucru? El este dictator pentru ca voi faceti coada la pupat ciolanele mumiei kaghebiste care este autorul moral a mii de crime? Cum poti sa ii ierti pacatele? Cine esti tu, Papa, sa dai o bula si sa-l absolvi de pacate? Bine ca nu mai traieste ceausescu, ca va bateati la el la usa, ca la coada de la Mitropolie cind se mai scot niste moaste. 2. Comunistul adevarat are mila in inima lui si drag de popor. Chiar asa? Care a fost ala? Eu stiu ca niciunuia nu i-a pasat de popor. Au dat jos o burghezie ca sa instaleze in varf o alta burghezie, mai a , ca nu avea nici scoala multa!Daca sunteti in stare sa ganditi asa, mai bine retrageti-va voi astia mai in varsta si nostalgici si lasati-i pe cei mai tineri sa-si decida viitorul, nu-l mai stricati voi! Nu toti au chef de nostalgiile voastre! Iar pensiile pe care le primiti acum sunt din banii munciti de noi, asa cum si pentru pensiile noastre vor munci ncopii nostri. Asa ca daca vreti pensii,mai bine lasati-ne sa ne facem singuri viitorul, fara nostalgii pentru trecut! Ca daca emigram noi, oha pensii!3. Coruptia din jurul lui Basescu. Ati avut 4 ani ministerul Justitiei si nu ati produs niciun dosar care sa dovedeasca coruptia asta! Ce v-a impiedicat, cand painea si cutitul erau la voi? Nu aveti dosare, atunci luati dosarul Petromidia si biletele roz ale lui Tariceanu si faceti-va de lucru cu ele! Aia nu e coruptie? 4. EBA. Si daca electoratul lui Basescu si al PDL a ales-o, de ce va bagati voi unghia in gat? Nu este pregatita? Dar repetentul de Antonescu este pregatit? |
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 22:32
De la: 9am049573, la data 2009-11-07 18:39:53Dear Black, Nu tine! Crimele sunt crime! Ce a facut kaghebistul ala ordinar nu se prescrie! Pai de ce nu il apreciati la fel si pe ceausecu, pentru ca a fost uman si nu a bombardat Timisoara? Basescu a pus rau Romania cu statele din jur? Pai de ce nu ati zis ca nu vreti in Nato ca sa nu se supere Rusia? De ce sa nu faca Ucrainienii un canal prin inima Deltei? Ca s-a suparat Moldova? Care Moldova, aia condusa de comunisti? Pai duceti-va sa le cereti scuze! Ridicatul masinii il imputi tot lui Basescu! Foarte bine ca se ridica, altfel nu ai cum sa elimini mitocania balcanica! Am vazut masini parcate pe linia de tramvai si fraierii de calatori asteptau sa vina cocalarul sa-si mute masina. Cand enumar Patriciu, Voiculescu, Vantu, enumar de fapt dosarele unor talhari! Numara si tu dosarele celor pe care ii legi tu de Basescu. Patru ani au avut liberalii ministerul Justitiei. Cate dosare au produs? Atunci despre care coruptie vorbesti tu? A prelua asa pe nerasuflate ciutacisme si a le asterne aici, nu ne onoreaza! |
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 22:51
Enumerarile de mai sus nu depasesc talharii si talhariile PDL mai ales cu noile achizitii. Cine se aseamana se aduna. E evident, vorba madamei Udrea.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 23:12
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-11-07 22:51:48Enumerarile de mai sus nu depasesc talharii si talhariile PDL mai ales cu noile achizitii. Cine se aseamana se aduna. E evident, vorba madamei Udrea. Care sunt alea, exemplifica si argumenteaza! Dar imi racesc gura degeaba, suferi si tiu de aceeasi boala care macina poporul asta: ne place sa ne dam super inteligent si atunci cand habar nu avem pe ce lume traim! |
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 23:13
Trompetul Ponta
By ALEXANDRU MITACHE VICTOR PONTA este un personaj inedit. Este o creaþie tipic nãstãsianã. Tupeist, gãlãgios, alunecos, gurã mare, discurs inconsistent, obraznic… El ba este, ba nu este. E genul acela de micã lichea care ori “se delimiteazã” tactic sau strategic, dar întotdeauna de cei care nu mai sunt pe val, ori se gudurã ºi-i perie pe cei care au, chiar ºi temporar, pâinea ºi cuþitul. Ieri, la o întrebare delicatã, s-a autodefinit perfect declarând fãrã echivoc (citez din memorie): “Eu sunt purtãtor de cuvânt ºi ca atare ºtiu ce trebuie spus, nu ce nu trebuie spus.” Când e întrebat în calitate de politician rãspunde ca jurist, când e întrebat ca jurist rãspunde ca simplu cetãþean, când e întrebat ca simplu cetãþean rãspunde ca politician cu imunitate la moralã. Când postul de ministru al justiþiei devine vacant, pretinde, din toate poziþiile, cã ar fi de meserie jurist, avocat, procuror… mã rog, ceva legat de legi ºi justiþie, propunându-se pe el. Ponta este un fel de Antonescu: actor de partid. Apare la televizor, zice ºi atât. Nu cunosc vreo realizare de-a lui, în afarã de fapul cã este cãsãtorit, strategic, cu o fatã de tatã, (rãmasã vacantã dupã demisia lui Turcescu), cã este fanul unui criminal sinistru (Che Guevara) pe care l-a impus ºi unor tineri în derivã ºi cã are o obsesie legatã de Monica Macovei. Ieri, Ponta ºi-a bãgat capul între umeri ºi a trâmbiþat de la tribuna Parlamentului o aberaþie juridicã intitulatã “Hotarâre privind transmiterea de cãtre Guvernul României a proiectului de buget de stat ºi a proiectului bugetului asigurãrilor sociale de stat pe anul 2010″. Iatã textul: “Þinând seama de obligaþiile care revin României în baza acordurilor cu Fondul Monetar Internaþional, Comisia Europeanþ ºi Banca Mondialã, luând act de situaãia de criza economicã, socialã ºi politicã, Parlamentul României, reunit în ºedinþa comunã din data de 4 noiembrie în baza art. 67 din Constituþie, ºi art. 1, punctul 22 din Regulamentul ºedinþelor comune, Camera Deputaþilor ºi Senatul adoptã prezenta hotãrâre, care conþine un singur articol. Se solicitã Guvernului României sã transmitã în cel mai scurt timp Parlamentului, prin derogarea de la prevederile art. 26, alin. 3 din Legea 90/2001, proiectul Bugetului de Stat ºi proiectul Bugetului Asigurãrilor Sociale de Stat pe 2010 în vederea dezbaterii º adoptãrii acestuia.” Juristul deputat Ponta facea, aºadar, referire la derogare de la Legea de organizare a Executivului, cãci despre acea lege e vorba. Numai cã la art. 73, alin. (3), lit. e din Constituþie scrie astfel: ARTICOLUL 73 (3) Prin lege organicã se reglementeazã: (…) e) organizarea Guvernului ºi a Consiliului Suprem de Apãrare a Þãrii; (…) Legea nr. 90 / 2001 este, deci, o lege organicã! Eu nu am cunoºtinþele juridice ale lui Ponta, dar pot sã-mi pun întrebãri atunci când aud cu câtã impertinenþã acest mãscãrici îl ia la miºto pe Sever Voinescu. Ori eu, spre deosebire de Ponta, când îmi pun întrebãri, caut rãspunsuri. Iatã, mai întâi, întrebarea (dateazã din 2007): Nu este un abuz modificarea unei legi organice printr-o hotãrâre a parlamentului? Iatã ºi rãspunsul: «Este stabilit prin Constituþie cã parlamentul emite legi, hotãrâri ºi moþiuni. Ca urmare, pentru fiecare dintre aceste trei categorii de acte existã un conþinut precis. Nu se pot modifica legi prin hotãrâri ale parlamentului. Este ºi un considerent foarte important: legile sunt supuse controlului de constituþionalitate. Hotãrârile parlamentului nu sunt supuse controlului de constituþionalitate. Ca urmare, a legifera prin hotãrâre a parlamentului înseamna a fugi de controlul de constituþionalitate, ceea ce este inadmisibil.» Este evident, pentru orice om de bunã credinþã, cã Ponta a citit o nãzbâtie demnã de majoritatea cu geometrie variabilã pe care o reprezintã. Ultima orã: Mircea Geoanã declara foarte clar, ieri, în cadrul întâlnirii de la Cotroceni, cã “soluþiei” propuse prin hotãrârea parlamentului urmeazã sã i se gãseascã o formã juridicã acceptabilã. Ceea ce înseamnã cã recunoaºte impasul actual ºi cã acea hotãrâre nu e decât o formã de retoricã politicã fãrã nicio valoare juridicã. |
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 23:18
Tricoloru' ! Cat costa tricoloru' ? Cat costa tricoloru' ? Da' catargu ??? Cat costa catargu' ????
Exemple ? Am capul plin de figurile si numele lor. Din ce zona incepem ? De la origine ? Murfatlar sa zicem ? Sa incepem cu niste postari concrete din care reis scadentele mari ale bandei PDL ? Ei sunt baieti simpatici de altfel, nimic de zis. Oameni de mare vaza. Nu, nu o sa fac asta. Las in seama ziaristilor si daca vrei dau post la niste articole. Ii luam pe rand ? Ei ce zici de noi poporul "bolnav"domnule black ? Nu vroiam sa ajugem noi pe forum cu din astea. NIvelul e prea inalt. Risipa de energie. Oamenii s-au lamurit fara alte detalii., dupa cum am spus fiecare suntem trasi in jos de propriile limite si slabiciuni. Asa se va intampla si in cazul idolului tau de partid. Noi suntem oameni simpli, neangajati politic dar asta nu ne impiedica sa vrem o viata normala si un nivel de trai cel putin civilizat, asta ca sa ajuungem sa stim pe unde se traverseaza regulamentar strada si nu de frica toiagului lui Base' al tau. In ce baie crezi ca vei gasi chiuveta curata, in cea in care e pus un afis "NU MURDARITI CHIUVETA !!!!" sau in cea in care e pus un afis cu " VA MULTUMIM CA PASTRATI CHIUVETA ATAT DE CURATA !" . Sociologii au demonstrat ca in a doua varianta, domnule @black. Deci nu de frica ne civilizam. Civilizatia se cultiva pornind de la bunul simt elementar.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
|
|

Asta tocmai fiindca vom iesi la vot mai multi decat isi imagineazza !
, ca nu avea nici scoala multa!Daca sunteti in stare sa ganditi asa, mai bine retrageti-va voi astia mai in varsta si nostalgici si lasati-i pe cei mai tineri sa-si decida viitorul, nu-l mai stricati voi! Nu toti au chef de nostalgiile voastre! Iar pensiile pe care le primiti acum sunt din banii munciti de noi, asa cum si pentru pensiile noastre vor munci ncopii nostri. Asa ca daca vreti pensii,mai bine lasati-ne sa ne facem singuri viitorul, fara nostalgii pentru trecut! Ca daca emigram noi, oha pensii!