back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 >> Sari la pagina:

broscuta_super_verde

1273 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 13:55

Remarc nota caracteristica a sustinatorilor PDL care chipurile vin sa ne contrazica. Ei fac asta plecand invariabil de la premiza ca suntem niste imputiti care nu stiu sa gaseasca un cos de gunoi, acolo unde sunt, caci nu sunt peste tot. Stiu asta fiindca ma intorc cu geanta plina de hartii si hartiute si resturi pe care nu am unde sa le arunc si le pun in geanta. Mai sustin ca suntem niste infractori care n-am sti sa traversam strada prin locurile marcate fara frica de ciomagul lui Base. Perseverand in dispretul cetatenilor acestei tari de fapt confirmati cele sustinute de noi iar activismul vostru va aduce rezultate opuse celor scontate de voi, la fel ca in cazul Undrea care v-a tras in jos in toate aparitiile din ultimele luni, Boureanu si altii. Toti vin cu aceeasi tema: noi toti niste cretini care au nevoie de un carmaci samavolnic. Vai steau noastra altfel.
Oricine in afara de Basescu. Nu suntem imbecili, infractori si retardati cum sustineti voi, si o vom dovedi la vot. Sic ! Cred dealtfel ca multi din PDL (membri normali) nu vor vota tirania lui Base.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
oannny

15 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 13:59

De la: collinsro, la data 2009-11-08 08:06:15
lasa-ne!lasa-ne!lasa-ne!!! 5 ani pierduti cu marinarul Base este destul!!!
NU ARE NIMIC IN COMUN CU FUNCTIA DE PRESEDINTE AL ROMANIEI!!!!

BEY DESTEPTULE NU TI SE PARE NORMAL SA NU FACA NIMIC AVAND IN VEDERE CA NU ESTE LASAT SA FACA CEVA...NU VEZI CA VREA SA PUNA BAZELE UNU GUVERN SI TAMPITII AIA DE:GEOANA,ANTONESCU SI OPRESCU SE OPUN....ASTA VREI PENTRU ROMANIA UN PRESEDINTE CA UNU DIN ASTIA 3 SA NE DUCA IN JOS CA NU STIU DECAT SA VORBEASCA CA LA MAHALA SI SA ISI FACA CAMPANIE PE SPINAREA LUI BASESCU...DE CE NU SPUN CE VOR SA FACA EI,EXCLUZANDU-L PE BASE...STI DE CE...FIINDCA SUNT NISTE DEMAGOGI CA PE VREMEA LUI CARAGIALE CA DACA AR FI TRAIT AR FI SCRIS O PIESA DE TEATRU MULT MAI BUNA...HAI BASE!!!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 13:59

De la: 111dinu, la data 2009-11-08 09:33:07
De la: 9am056627, la data 2009-11-07 19:00:43
De la: 9am049573, la data 2009-11-07 18:53:539am056627,
sa-mi arati o singura minciuna in ce am scris!

EU SUNT MAI BONOM..........TOT COMENTERIUL !!!!!!!!
1 CONTITUTIA !!!!!!!!!!!
2 PRIGOANA !!!!!!!!!!! ETC !!!!!!!!!!!!!!!

Se vede cã ai un caracter bonom, dupã rãspunsul dat userului "lasciva 1"
Mãi, suflet fesenist pierdut între picioarele Elenei Udrea Cocoº ºi gãoaza lui Ion Iliescu, tu cunoºti înþelesul cuvântului "bonom"? Pesemne cã nu ! Sunt sigur cã ai absolvit pe primul loc ºcoala de tâmpiþi, vorba tâmpitului tãu ºef, Traian Bãsescu.

DROGACIUNE,BETIVANIE,SI STIMAT POPONAR,IA MAI DUTE TU IN ......CAMPANIE AGRICOLA ...........

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
oannny

15 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 14:00

De la: gheorghe_radu, la data 2009-11-08 07:21:11imi plac versurile....SPER SA ZBOARE SI EL IN DECEMBRIE ...
ASA POATE VA TRAI SI EL BINE..CUM A PROMIS LA ALTI
ESTI -OK

TACI!

Fosta membra 9am.ro

30 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 14:03

VREAU SA IASA BASESCU PRESEDINTE!IMI DORESC ACEST LUCRU SI IMI DORESC CA GUVERNUL SA FIE 100 % PD-L!!DE CE?PENTRU CA NU SUNT CUM SUNT CEI DIN PSD,PNL SI ALTELE,LINGAI!!DE CAND E SI PSD LA GUVERNARE,UITATI-VA CE SE INTAMPLA IN CLASA POLITICA!!! DECAT SA SE OCUPE DE TARA ASTA AMARATA ,SE LEAGA DE BASESCU SI DE SCANDALURI!!NU LE-A PALCUT CAND BOC A VRUT SA LE TAIE PENSIILE ALEA DE MILIOANE CAND POPORUL ASTA AMARAT TRAIESTE DIN 5 MILIOANE SI L-AU ALUNGAT PE BOC!!!NU II PLACE CA DA BUGETARII AFARA CARE FREACA MENTA TOATA ZIUA SI IAU BANI DEGEABA !!!ATI FOST LA POSTA ROMANA?ATI VAZUT CUM SUNTETI TRATATI?ATI FOST LA ORICE OFICIU DE STAT?ATI VAZUT CUM VORBESC CU VOI?ASTIA SUNT BUGETARII,LOR NU LI SE POATE INTAMPLA NIMIC CA LUCREAZA LA STAT SI VB CU OAMENII DE PARCA SUNT NISTE CERSETORI.NU E CHIAR ASA,SA FACA CURATENIE,SA INCEAPA BUGETARUL SA RESPECTE OAMENII ,NU MAI SUNTEM PE VREMEA COMUNISTILOR,ASTA E CLAR SA FACA CINE VREA CE VREA SI SA VB CUM VREA!!!
HAI BASESCULE CA POTI!!!!

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 14:06

De la: broscuta_super_verde, la data 2009-11-08 13:55:58Remarc nota caracteristica a sustinatorilor PDL care chipurile vin sa ne contrazica. Ei fac asta plecand invariabil de la premiza ca suntem niste imputiti care nu stiu sa gaseasca un cos de gunoi, acolo unde sunt, caci nu sunt peste tot. Stiu asta fiindca ma intorc cu geanta plina de hartii si hartiute si resturi pe care nu am unde sa le arunc si le pun in geanta. Mai sustin ca suntem niste infractori care n-am sti sa traversam strada prin locurile marcate fara frica de ciomagul lui Base. Perseverand in dispretul cetatenilor acestei tari de fapt confirmati cele sustinute de noi iar activismul vostru va aduce rezultate opuse celor scontate de voi, la fel ca in cazul Undrea care v-a tras in jos in toate aparitiile din ultimele luni, Boureanu si altii. Toti vin cu aceeasi tema: noi toti niste cretini care au nevoie de un carmaci samavolnic. Vai steau noastra altfel.
Oricine in afara de Basescu. Nu suntem imbecili, infractori si retardati cum sustineti voi, si o vom dovedi la vot. Sic ! Cred dealtfel ca multi din PDL (membri normali) nu vor vota tirania lui Base.

Unde dracu vezi tu "tirania" lui Base ?
Chiar ca sunteti retardati ...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 14:07

De la: karpov, la data 2009-11-08 13:31:25
De la: angelik, la data 2009-11-08 13:15:09Nu mai vrem comunisti!nu mai vrem psd-isti,nu mai vrem pnl-isti! Il vrem pe BASE!!

Bai fata,da prostavanul asta de basescu nu a fost membru de partid comunist ?
Comunismul a fost condamnat de presedintia romaniei ,in urma Raportului Tismaneanu -a fost catalogat drept un regim neligitim si CRIMINAL !
Daca faci parte dintr-o organizatie criminala -adica esti membru legitimat -atunci ce dracu esti !???
Esti complice la crimele comunismului !!!!

Jos Basescu -nu avem nevoie de criminali !
Incearca sa gandesti si dupa aia sa-ti exprimi optiunea -basescului pe vremea cand construia comunismul nici ca-i pasa ca exista sau ca au existat detinuti politici

Angi fato, o sa-l aveti tot intregut NUMAI PENTRU VOI. Sa-l intretineti cat se poate de bine in menajeria de smardoi PDL. Stiu ce vorbesc si daca ma contrazici incalc omerta si vin cu articole la concret din care reiese ce sume are de incasat statul de la ei dar le acorda clementa iar pe noi ne jumpoaie fara mila ca deh' noi suntem din capul locului aia prostii iar ei "smecherii". Astia ar urma sa ne si educe domnule @black? Nu cred ca ti-ar placea argumentele mele.V-ar sta in gat.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 14:08

Un lucru e incert, cine va fi presedinte. Un lucru e cert, va fi un presedinte. Dupa care se inverseaza....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 14:09

De la: Silviu, la data 2009-11-08 14:06:18
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-11-08 13:55:58Remarc nota caracteristica a sustinatorilor PDL care chipurile vin sa ne contrazica. Ei fac asta plecand invariabil de la premiza ca suntem niste imputiti care nu stiu sa gaseasca un cos de gunoi, acolo unde sunt, caci nu sunt peste tot. Stiu asta fiindca ma intorc cu geanta plina de hartii si hartiute si resturi pe care nu am unde sa le arunc si le pun in geanta. Mai sustin ca suntem niste infractori care n-am sti sa traversam strada prin locurile marcate fara frica de ciomagul lui Base. Perseverand in dispretul cetatenilor acestei tari de fapt confirmati cele sustinute de noi iar activismul vostru va aduce rezultate opuse celor scontate de voi, la fel ca in cazul Undrea care v-a tras in jos in toate aparitiile din ultimele luni, Boureanu si altii. Toti vin cu aceeasi tema: noi toti niste cretini care au nevoie de un carmaci samavolnic. Vai steau noastra altfel.

Unde dracu vezi tu "tirania" lui Base ?
Chiar ca sunteti retardati ...

In primul rand caut-o la partid daca ti-e greu s-o vezi in alta parte. Ma gandesc ca n-or fi toti masochisti, sa adore anumite lucruri. Unora in schimb le plac acadelele de aia si-o cauta neincetat, altii savureaza sa-si linga ranile, altii adora suturile pentru ca apoi sa scheaune cu coada intre picioare. Nu se simt bine daca nu sunt chinuiti, niste masochisti. Perversi mici, va plac bicele. M-am prins.

Fosta membra 9am.ro

30 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 14:13

Dragii mei,daca Basescu nu e bun ,pe cine votam noi?
Iar pt broscuta aia verde,fata mea, vorbeste in primul rand frumos apoi,nu stiu cati ani ai tu dar eu am destui cat sa prind PSD -ul la putere si sa vad cum este asa ca ,PSD nu multumesc!!!Il prefer pe Basescu.Daca stii atata istorie,vezi ca te inseala memoria!Basescu a fost un simplu marinar care ,chiar el a declarat ,ca sa fii marinar trebuia sa faci parte din PCR ! Cati romani nu au facutparte din acest partid?vreau sa vad si eu.multi ,foarte multi!!!asa ca...Hai BASESCU!!NU VREM OPRESCU,GEAOANA SAU ANTONESCU!!! HAI BASESCU!!!

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 14:15

In ce tara, un presedinte e injurat seara de seara, pe toate posturile si se cheama ca e tiranie ?
Ba, v-ati pierdut mintile de tot !
V-au suflat in gura si in creierele alea mici, alde Geoana si Crin....
De ce vorbesc tembelii astia numai despre Base si presupusa lui tiranie ? De ce nu spun nimic concret, despre ce si cum vor face ei daca vor fi presedinti ?
Da' voua de ce va place balada asta cu "Huo Basescu !" Pentru ca atata puteti, atat va ajuta putinele minti pe care le aveti, asta in cazul in care aveti ...
Vai de capul vostru.
Hai Base !
Da ! pentru reducerea parlamentului la cel mult 300 ! (Eu l-as face pana-n-tr-o suta, daca ar fi dupa mine).

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

30 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 14:17

votati pe cine vreti insa nu uitati ca unul singur a vrut sa ne scape de putorile alea din parlament si sa le scada leafa si acela a fost BOC!!E dreptul vostru asa ca....votati pe cei acre nu au vrut sa faca ceva pentru tara asta,votatii pe cei care nu stiu decat sa faca circ si atat!! E treaba voastra dar aveti grija sa nu regretati!!!!
Tara asta are nevoie de un guvern si un presedinte capabil?credeti ca avem asa ceva?Nu ,toti sunt pe interesul lor asa ca v-am pupat!!!Am obosit deja!!!

9am035009

98 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 14:17

De la: angelik, la data 2009-11-08 13:25:35VREAU SA IASA BASESCU PRESEDINTE!IMI DORESC ACEST LUCRU SI IMI DORESC CA GUVERNUL SA FIE 100 % PD-L!!DE CE?PENTRU CA NU SUNT CUM SUNT CEI DIN PSD,PNL SI ALTELE,LINGAI!!DE CAND E SI PSD LA GUVERNARE,UITATI-VA CE SE INTAMPLA IN CLASA POLITICA!!! DECAT SA SE OCUPE DE TARA ASTA AMARATA ,SE LEAGA DE BASESCU SI DE SCANDALURI!!NU LE-A PALCUT CAND BOC A VRUT SA LE TAIE PENSIILE ALEA DE MILIOANE CAND POPORUL ASTA AMARAT TRAIESTE DIN 5 MILIOANE SI L-AU ALUNGAT PE BOC!!!NU II PLACE CA DA BUGETARII AFARA CARE FREACA MENTA TOATA ZIUA SI IAU BANI DEGEABA !!!ATI FOST LA POSTA ROMANA?ATI VAZUT CUM SUNTETI TRATATI?ATI FOST LA ORICE OFICIU DE STAT?ATI VAZUT CUM VORBESC CU VOI?ASTIA SUNT BUGETARII,LOR NU LI SE POATE INTAMPLA NIMIC CA LUCREAZA LA STAT SI VB CU OAMENII DE PARCA SUNT NISTE CERSETORI.NU E CHIAR ASA,SA FACA CURATENIE,SA INCETE BUGETARUL SA RESPECTE OAMENII ,NU MAI SUNTEM PE VREMEA COMUNISTILOR,ASTA E CLAR SA FACA CINE VREA CE VREA SI SA VB CUM VREA!!!
HAI BASESCULE CA POTI!!!!
Ai dreptate sa reanviem MAREA ADUNARE NATIONALA, ce atatea partide care sunt impotriva tatucului cuibarit la Cotroceni, sa fie un partid unic , cu puteri limitate si sa inscaunam conducatorul mult iubit care ne va conduce spre cele mai inalte culmi ale democratiei . De ce sa fim liberi sa protestam cand putem avea democratia sanatoasa a unei tari bananiere. De ce sa avem parerile noastre cand putem urma o singura parere ? Traiasca Conducatorul mult iubit ! Si apropos de vorbirea oamenilor cum vor... trebuie sa le punem calus in gura ca prea vorbesc -mult- si multi impotriva tatucului. Ia sa vorbeasca mai putin si daca se poate deloc despre "binefacerile de care am avut parte in ultimii cinci ani . Asa ca sfatuiesc pe toti romanii care mai simt romaneste sa dea votul lor TATUCULUI, dar sa-i dea VOT DE BLAM!!!!!!!!!! Cu tot "respectul" .
P.S. Sunt convins ca aceasta "Minoritate" de 65% nu crede ca ne indreptam spre dictatura.

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 14:19

@silviu. In toate tarile democratice. Ai ochelari de cal ? Exemplele sunt deja celebre nu-mi mai scotocesc memoria. Un lucru e clar, daca un om vrea sa inteleaga si sa vada adevarul il vede fara explicatii iar daca e de rea credinta si nu vrea, explicatiile sunt inutile.
Hai la vot !

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 14:21

De la: angelik, la data 2009-11-08 14:17:42votati pe cine vreti insa nu uitati ca unul singur a vrut sa ne scape de putorile alea din parlament si sa le scada leafa si acela a fost BOC!!E dreptul vostru asa ca....votati pe cei acre nu au vrut sa faca ceva pentru tara asta,votatii pe cei care nu stiu decat sa faca circ si atat!! E treaba voastra dar aveti grija sa nu regretati!!!!
Tara asta are nevoie de un guvern si un presedinte capabil?credeti ca avem asa ceva?Nu ,toti sunt pe interesul lor asa ca v-am pupat!!!Am obosit deja!!!

Cat ne costa putorile alea din parlament nu reprezinta nici 5 % din cat ne costa smenurile PDL-iste. Au scadente imense si sunt disperati. Nu se descurca fara banii nostrii pe care sa-i intoarca cu lopata dupa bunul plac.

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 14:24

De la: nifloda, la data 2009-11-08 13:24:08HAI OPRESCU! HAI OPRESCU! HAI OPRESCU! HAI OPRESCU! HAI OPRESCU! HAI OPRESCU! HAI OPRESCU! HAI OPRESCU! HAI OPRESCU! HAI OPRESCU!HAI OPRESCU!HAI OPRESCU! HAI OPRESCU! HAI OPRESCU!HAI OPRESCU! HAI OPRESCU! HAI OPRESCU! HAI OPRESCU! HAI OPRESCU! HAI OPRESCU! HAI OPRESCU! HAI OPRESCU! HAI OPRESCU! HAI OPRESCU!HAI OPRESCU!HAI OPRESCU! HAI OPRESCU! HAI OPRESCU!HAI OPRESCU! HAI OPRESCU! HAI OPRESCU! HAI OPRESCU! HAI OPRESCU! HAI OPRESCU! HAI OPRESCU! HAI OPRESCU! HAI OPRESCU! HAI OPRESCU!HAI OPRESCU!HAI OPRESCU! HAI OPRESCU! HAI OPRESCU!HAI OPRESCU! HAI OPRESCU! HAI OPRESCU! HAI OPRESCU! HAI OPRESCU! HAI OPRESCU! HAI OPRESCU! HAI OPRESCU! HAI OPRESCU! HAI OPRESCU!HAI OPRESCU!HAI OPRESCU! HAI OPRESCU! HAI OPRESCU!

Bunicul meu a fost condamnat politic ,unchiul meu a fost detinut politic,judecat si condamnat la moarte si executat !
Tatal lui oprescu a fost general de securitate - o jigodie - cred ca ar trebui sa te gandesti ca de aici i se trage marlania si faptul ca e un badaran
Daca nu stii istorie ,invata -dupa ce inveti abia atunci sa alegi !

JOS OPRESCUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

razvan77

91 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 14:29

Am o intrebare pt. acei forumisti carora li se face limba sfredel cand vad g.aoaza prezidentiala. Ce mai face mult distinsa doamna, protejata acestui demn si corect om tRAIAN bASESCU, mONICA iACOB rIDZI?

Tu sa taci cand vorbesti cu mine!!!
Celina

180 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 14:29

DRAGILOR!!! BINE V-AM GASIT!! Parerea mea proprie este ca; avem(vorba vine democratie) in tara! Atunci de ce nu vreti ;schimbarea??? Nu voi urlati ca; n-a fost bun ;comunizmul;;???Tata,,,,Ceau,,, care a fost ani intregi presedinte???? N-ar fi normal sa ;;vedem si un altul??? Ca nu face ;nimic; pt, gloata asta de oameni prosti(((adica noi!!) Sulimea cum se exprima intr-o zi un tovarasel vis-sa -vis de noi cei multi si prosti!! Ce avem de pierdut oare daca; ii dam sansa altui om sa fie presedinte???!! Nimic! Pt, ca pe ei nu-i doare ;;nicaieri;; de cerintele noastre!! A fost ;Base ;presedinte! Ne-a demonstrat ce poate, acum vine si ne ameninta, ca; vom vedea noi!! Ce sa vedem mai rau decat dezastrul de aici???! Va asigur ca l-am votat de fiecare data, dar,,,acum (fac parte din sulime)) sunt scarbit de tot!! Si n-am sa i mai ofer votul meu!! Zambaretului!! Ozi buna!!! Si ,,,, La multi ani sarbatoritilor'!!

-
cata_panescu

1 mesaj
Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 14:34

Sunt Tanar si votez cu MIRCEA GEOANA , sa terminam cu atatea certuri provocate de actualul presedinte.HAI PSD ,HAI Mircea Geoana

Cobra_23

21 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 14:38

Pentru ca sunt impotriva intregii scene politice din Romania am sa votez(la panarama) cu Remus Cernea ideea mi-a fost data ieri si pare a fi o idee buna,caci in turul 2 nu ma prezint la vot oricum....o stampila impotriva celor 322 de viermi....in frunte cu marinarul si unditza lui pe vasul de pirati numit Romania

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 14:40

De la: razvan77, la data 2009-11-08 14:29:12Am o intrebare pt. acei forumisti carora li se face limba sfredel cand vad g.aoaza prezidentiala. Ce mai face mult distinsa doamna, protejata acestui demn si corect om tRAIAN bASESCU, mONICA iACOB rIDZI?

Da cu subsemnata pe la parchet. Daca nu iese Base a sfeclit-o ! Nu numai ea.

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 14:42

De la: angelik, la data 2009-11-08 14:13:33Dragii mei,daca Basescu nu e bun ,pe cine votam noi?
Iar pt broscuta aia verde,fata mea, vorbeste in primul rand frumos apoi,nu stiu cati ani ai tu dar eu am destui cat sa prind PSD -ul la putere si sa vad cum este asa ca ,PSD nu multumesc!!!Il prefer pe Basescu.Daca stii atata istorie,vezi ca te inseala memoria!Basescu a fost un simplu marinar care ,chiar el a declarat ,ca sa fii marinar trebuia sa faci parte din PCR ! Cati romani nu au facutparte din acest partid?vreau sa vad si eu.multi ,foarte multi!!!asa ca...Hai BASESCU!!NU VREM OPRESCU,GEAOANA SAU ANTONESCU!!! HAI BASESCU!!!

Faptul ca a fost un simplu membru de partid nu e o scuza !
A ajuns capitan de vas si mare sef pe la Anvers !
Daca un urmas de fost detinut politic -sau un urmas de chiaburi si-ar fi dorit aceste posturi ,nu le-ar fi obtinut !
A fost o jigodie de comunist ,un oportunist
Daca avea constiinta cel putin nu se facea membru de partid comunist -altii au luptat cu arma in mana -au stat multi ani prin inchisorile comuniste -au fost condamnati la moarte si executati
In tot acest timp membrii de partid isi vedeau de viata lor,isi faceau cariere in diverse profesii -nu le pasa de cei care sufereau -nu erau interesati de faptul ca oamenilor ,cu caracter li se fura dreptul la o viata normala -nu-i pasa ca se furau casele unora sau terenurile si padurile
Din cauza lichelismului lor acest regim a stat atata la putere -si noi acum sa-i cautam scuze lui Basescu

NU ! BASESCU ESTE O JAVRA SI A VENIT VREMEA SA DISPARA DIN POLITICA

Cobra_23

21 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 14:48

Sunt Tanar si votez cu MIRCEA GEOANA , sa terminam cu atatea certuri provocate de actualul presedinte.HAI PSD ,HAI Mircea Geoana

Bai baiatule....eu nu va inteleg pe voi....ia explica-mi si mie...ce te face pe tine sa il votezi pe Mircea Geoana...adik ce chestie mareata a facut Mircea Geoana....daca stii ca partidul social democrat a stat la putere o gramada de vreme dupa revolutie si s-a furat ca in codru....tu votezi in continuare pe bolshevici bah?Tu macar stii ca tu votezi cu limbricii burgheziei rosii ce au jefuit tara asta 20 de ani votand pe Mircea Geoana??Tu macar stii ca votezi cu mineriada din iunie 90' votand Mircea Geoana...?tu macar stii ca votezi cu Matusha Tamara si cu jaful guvernului Nastase....votand Mircea Geoana??
In momentul in care m-as apropia cu stampila de rubrica PSD din buletinele de vot....as fugi sa imi fac un control psihiatric....Cum naiba sa votezi cu Mircea Geoana?

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 14:52

De la: cata_panescu, la data 2009-11-08 14:34:28Sunt Tanar si votez cu MIRCEA GEOANA , sa terminam cu atatea certuri provocate de actualul presedinte.HAI PSD ,HAI Mircea Geoana

Si eu sunt tanar dar nu votez cu Geoana
Tineretea nu e scuza pentru nestiinta - Geoana e fiu de general de pe vremea lui Ceausescu -acesti generali sunt vinovati de crime impotriva umanitatii-crimele si arestarile din din vechiul regim,comunist,erau orchestrate de acesti generali -a fost agreat de iliescu deoarece ,desi e un prostanac,are o calitate -e fiul unei jigodii comuniste
Faptul ca acesta este adevarul se demonstreaza simplu -nu a facut curatenie in partid -leprele comuniste si cele postcomuniste au ramas in partid
Si el ca si Iliescu tolereaza furturile si marlania politicienilor
Este marlan si badaran
este crescut in cartierul primaverii -pepiniera nomenclaturistilor comunisti

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 14:53

Oricine in afara de Basescu ! In fond nu trebuie sa fie o lupta pentru putere ci o lupta pentru nazuinta de mai bine fata de fostul mandat. Contracandidatii nu ar trebui sa se insulte si nci electoratul acestora. Nu ar face decat sa-i trimita pe unii sau altii in bratele lui Base'. Putin fair-play e necesar. In primul rand e o lupta impotriva ciumeai portocalii. Daca contracanditatii se hulesc intre ei, isi scad reciproc sansele crescandu-le astfel pe ale lui Base.

VAM_CIURUIT

426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 14:55

De la: karpov, la data 2009-11-08 14:42:16
De la: angelik, la data 2009-11-08 14:13:33Dragii mei,daca Basescu nu e bun ,pe cine votam noi?

Faptul ca a fost un simplu membru de partid nu e o scuza !
A ajuns capitan de vas si mare sef pe la Anvers !
Daca un urmas de fost detinut politic -sau un urmas de chiaburi si-ar fi dorit aceste posturi ,nu le-ar fi obtinut !
A fost o jigodie de comunist ,un oportunist
Daca avea constiinta cel putin nu se facea membru de partid comunist -altii au luptat cu arma in mana -au stat multi ani prin inchisorile comuniste -au fost condamnati la moarte si executati
In tot acest timp membrii de partid isi vedeau de viata lor,isi faceau cariere in diverse profesii -nu le pasa de cei care sufereau -nu erau interesati de faptul ca oamenilor ,cu caracter li se fura dreptul la o viata normala -nu-i pasa ca se furau casele unora sau terenurile si padurile
Din cauza lichelismului lor acest regim a stat atata la putere -si noi acum sa-i cautam scuze lui Basescu

NU ! BASESCU ESTE O JAVRA SI A VENIT VREMEA SA DISPARA DIN POLITICA

Ce cpopii sunteti !Basescu ca fost membru activ al securitatii ceausiste ,a colaborat cu SRIul si in septembrie 1991 a adus minerii la Bucuresti pentru reinstaurarea dictaturii dar a esuat.Mai tirziu la sabotat pe Roman si a luat PDul unde a adunat toti fostii securisti ca sa ajunga la putere,a racolat toate scursurile politice date afara de la alte partide si prin minciuna santaj si eludarea alegerilor in 2004 a ajuns la Cotroceni,de unde nu mai pleaca deoarece vrea sa instituie dictatura personala,ce sinteti asa grei de cap.Acum cu slogane noi si promisiuni mincinoase ,merge prin judetele tarii si le da sepci la fraieri ca sa-l voteze

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 15:05

De la: cata_panescu, la data 2009-11-08 14:34:28Sunt Tanar si votez cu MIRCEA GEOANA , sa terminam cu atatea certuri provocate de actualul presedinte.HAI PSD ,HAI Mircea Geoana

Sa stii ca nici nu trebuie sa stii prea multe despre Geoana ...doar daca te uitzi la fatza lui ...cu buza de jos atarnata ....sa-i curga balele ca la prostavani.....nici macar nu-shi poate controla mimica ...cu tot staful lui de imagine ...se tradeaza ....Ilescu shtia el ceva ....E PROSTANAC ...NECIOPLIT ...chiar prost cred daca-si inchipuie ca are vreo sansa (binenteles nu pun la socotela milioanele de euro aruncate in campanie.....)

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 15:07

De la: 9am056627, la data 2009-11-08 13:59:39
De la: 111dinu, la data 2009-11-08 09:33:07
De la: 9am056627, la data 2009-11-07 19:00:43
De la: 9am049573, la data 2009-11-07 18:53:539am056627,
sa-mi arati o singura minciuna in ce am scris!

EU SUNT MAI BONOM..........TOT COMENTERIUL !!!!!!!!
1 CONTITUTIA !!!!!!!!!!!
2 PRIGOANA !!!!!!!!!!! ETC !!!!!!!!!!!!!!!

Se vede cã ai un caracter bonom, dupã rãspunsul dat userului "lasciva 1"
Mãi, suflet fesenist pierdut între picioarele Elenei Udrea Cocoº ºi gãoaza lui Ion Iliescu, tu cunoºti înþelesul cuvântului "bonom"? Pesemne cã nu ! Sunt sigur cã ai absolvit pe primul loc ºcoala de tâmpiþi, vorba tâmpitului tãu ºef, Traian Bãsescu.

DROGACIUNE,BETIVANIE,SI STIMAT POPONAR,IA MAI DUTE TU IN ......CAMPANIE AGRICOLA ...........

Mãi, putoare politicã ieºitã dintre picioarele Elenei Udrea Cocoº ºi din gãoaza fesenistã a lui Ion Iliescu, vrei sã pãcãleºti lumea atribuindu-mi asemenea calificative demne doar de democrat-liberali. Te anunþ cã n-am intrat în PD-L., fiindcã n-am îndeplinit condiþia de consumator de droguri, aºa cum cerea Elena Bãsescu ºi nici condiþia de beþiv cerutã de Traian Bãsescu.

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
collinsro

27 mesaje
Oras: Deva

Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 15:20

Constat cu bucurie cum din ce in ce mai multi oameni sunt desteptati printre cele vazute la nivel de tara prin ceea ce a facut Traian Basescu in 5 ani de zile ,si de media si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se mai lasa amagiti de minciunile si rateurile politice impreuna cu gafele politice pe care le-a facut si continua sa le faca fara sa gindeasca ca epoca basescu s-a terminat si no sa mai prinda nici macar turul 2 ,sau sa se intereseze. adevarat ca nu il mai doresc nici macar pdl-isti lui dar in afara de el, nimeni din pardid nu putea sa-i duca la vale in halul in care au ajuns decit basescu si papagalul sau boc care a facut ARDEALUL de ris!!!, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere PDL!!!!! SUNT UN DEZASTRU PENTRU TARA SI EUROPA ,DAU BINE NUMAI LA CONTURILE LOR GRASE DE PE URMA BORDURILOR SI A INFRASTRUCTURII NEPERFORMANTE CARE NU TINE MAI MULT DE O LUNA DE LA O REPARATIE LA ALTA!!!!, dati-va cu opinia -ASTA E TRAIAN BASESCU CARE NU SI-A GASIT DIN NOU UN UMAR PE CARE SA VERSE LACRIMI CARAGHIOSI!!!!

europareza

3 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 15:26

De la: collinsro, la data 2009-11-08 15:20:26Constat cu bucurie cum din ce in ce mai multi oameni sunt desteptati printre cele vazute la nivel de tara prin ceea ce a facut Traian Basescu in 5 ani de zile ,si de media si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se mai lasa amagiti de minciunile si rateurile politice impreuna cu gafele politice pe care le-a facut si continua sa le faca fara sa gindeasca ca epoca basescu s-a terminat si no sa mai prinda nici macar turul 2 ,sau sa se intereseze. adevarat ca nu il mai doresc nici macar pdl-isti lui dar in afara de el, nimeni din pardid nu putea sa-i duca la vale in halul in care au ajuns decit basescu si papagalul sau boc care a facut ARDEALUL de ris!!!, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere PDL!!!!! SUNT UN DEZASTRU PENTRU TARA SI EUROPA ,DAU BINE NUMAI LA CONTURILE LOR GRASE DE PE URMA BORDURILOR SI A INFRASTRUCTURII NEPERFORMANTE CARE NU TINE MAI MULT DE O LUNA DE LA O REPARATIE LA ALTA!!!!, dati-va cu opinia -ASTA E TRAIAN BASESCU CARE NU SI-A GASIT DIN NOU UN UMAR PE CARE SA VERSE LACRIMI CARAGHIOSI!!!!

Collinsro,esti un bulangiu,tata o sa le dea sepci ,fulare,batiste portocalii la fraieri si o sa le obtina votul pentru inca 5 ani la Cotroceni.Te oftici ?

Pagini: << 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: