back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 19:29

De la: fulgerul1989, la data 2009-11-10 19:08:25Am intrat din curiozitate pe acest topic si am descoperit o lume infecta,un jargon de mahala,oare Basescu ,despre care credeam ca este vorba pe topic,stie ce admiratori are ?

DAR OARE TU STII PE CE LUME TRAIESTI ? VEZI SA NU FACI SCURT CIRCUIT !!!!!!!!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 19:36

De la: 9am056627, la data 2009-11-10 18:19:21
De la: 111dinu, la data 2009-11-10 09:46:58
De la: hirudo_medicinalis_yahoo_com, la data 2009-11-09 22:33:56dupa cum arati in poza ai muschi dar nu ai creer,mai lucreaza putin la gandire,MORARU in emisiunea lui nu spune decit adevarul si tine ci poporul.
apropo numai daca ai ochi ca sa vezi

De unde a apãrut ºi "creerul" ãsta? Din pepiniera intelectualã dempcrat-liberalã?
Black sau Mitache, cum vrei sã-þi zic, l-ai trimis la înaintare pentru a dovedi cã în PD-L sunt alþii ºi mai slab pregãtiþi decât tine?

DROGACIUNE,IAR ESTI IN PANA DE CLIENTI ? MAI HOMO DE JOASA SPETA AI FACUT GURA ACUM CA S-A LEGALIZAT HOMOSEXUALITATEA ??? BETIVAN NOTORIU.CU GAUAZA IN GURA TOATA ZIUA SI CU TAMPOANE FOLOSITE IN NAS MAI SCHELALAIE TU MULT SI DUTE LA AGATAT ...........POATE SIA FACE VREUN BOSCHETAR MILA DE TIN SI IL IEI ACASA !!!!!!!!!!!!!!

Iar trebuie sã explic faptul cã n-am fost primit în PD-L fiindcã nu sunt consumator de droguri, cerinþã impusã de Elen Bãsescu ºi nici nu sunt alcoolic, cerinþã impusã de Traian Bãsescu. Ca urmare, ai greºit adrisantul. Probabil te-ai uitat în oglindã ºi þi-ai trimis un mesaj, aºa cum a fãcut Elena Udrea Cocoº la emisiunea lui Turcescu.
În legãturã cu homosexualitatea, îþi recomand sã mai ieºi din gãoaza lui Ion Iliescu... apoi sã vorbeºti

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
fulgerul1989

133 mesaje

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 19:47

De la: 9am056627, la data 2009-11-10 19:29:50
De la: fulgerul1989, la data 2009-11-10 19:08:25Am intrat din curiozitate pe acest topic si am descoperit o lume infecta,un jargon de mahala,oare Basescu ,despre care credeam ca este vorba pe topic,stie ce admiratori are ?

DAR OARE TU STII PE CE LUME TRAIESTI ? VEZI SA NU FACI SCURT CIRCUIT !!!!!!!!!!!!!!!!

Te pomenesti ca dupa raspuns ,am dat chiar peste Basescu ! Nu de alta dar astai titlul topicului .

porcardan2000

2 mesaje
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 19:55

Petru cei care pun prea mult suflet in acest forum.
Nu merita nici Basescu si nici un alt politician atata energie consumata pe acest forum. Mai bine traiti-va viata. Fara droguri, prostitutie sau minciuna. Priviti-va in fiecare dimineata in oglinda si sa nu va fie rusine de ceea ce vedeti.
Si ganditi-va inca o data. Omul acesta nu merita nici o clipa din viata voastra.

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 19:59

Blacky,
ca deputat basescu isi declara averea in mileniul trecut. m-ai convins inca o data ca nu ai argumente serioase.
nu te supara dar esti jucator de liga inferioara!
iti mai spun odata, majoritatea romanilor vor vota raul cel mai mic si acela nu este basescu!
probabil ca imi vei raspunde ca in statul orange majoritatea nu conteaza! toti cetatenii vad in aceste zile ca pentru Basescu si pdl majoritatea nu conteaza si asta sa stii ca e suficient pentru ai determina sa aiba o optiune.
parca inainte de 89 am mai trait asa ceva!
nu te supara dar daca nu aveti un candidat mai bun noi cei 65% alegem unul mai nepregatit, indiferent de care va fi acela. raul cel mai mic!

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 20:11

De la: porcardan2000, la data 2009-11-10 19:55:26Petru cei care pun prea mult suflet in acest forum.
Nu merita nici Basescu si nici un alt politician atata energie consumata pe acest forum. Mai bine traiti-va viata. Fara droguri, prostitutie sau minciuna. Priviti-va in fiecare dimineata in oglinda si sa nu va fie rusine de ceea ce vedeti.
Si ganditi-va inca o data. Omul acesta nu merita nici o clipa din viata voastra.

Corect ! Niciunul nu merita, atat in tara asta cat si in lume. Marile puteri financiare, lacomia grupurilor care acumuleaza si acumuleaza...... Cine sa le aminteasca de un lucru simplu : NIMENI NU IA CU EL MAI MULT DE PATRU SCANDURI ! Cu toate astea se cred deasupra semenilori, vesnici, atotputernici. Sunt niste sarmani meschini si mutilati de propria lor conduita in viata. Uitati-va la fetele lor cat sunt de desfigurati de la o zi la alta numai fiindca pun mai presus ca orice puterea de dragul puterii. Sa-i lasam in plata domnului, sa mergem la vot si vom vedea ce se va alege de noi. Suntem la discretia bunului lor simt. Din pacate votam ce ni se ofera iar oferta trebuie sa recunoastem ca nu e pe masura nevoilor tarii.
La vot si vom vedea pe urma. Daca ei continua cu nesimtirea, ii vom trezi noi cumva la realitate. Intreaga lume e intoarsa pe dos datorita lacomiei. Nu uitati sa fiti oameni inainte de toate.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
fulgerul1989

133 mesaje

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 20:26

De la: broscuta_super_verde, la data 2009-11-10 20:11:16
De la: porcardan2000, la data 2009-11-10 19:55:26Petru cei care pun prea mult suflet in acest forum.

Corect ! Niciunul nu merita, atat in tara asta cat si in lume. Marile puteri financiare, lacomia grupurilor care acumuleaza si acumuleaza...... Cine sa le aminteasca de un lucru simplu : NIMENI NU IA CU EL MAI MULT DE PATRU SCANDURI ! Cu toate astea se cred deasupra semenilori, vesnici, atotputernici. Sunt niste sarmani meschini si mutilati de propria lor conduita in viata. Uitati-va la fetele lor cat sunt de desfigurati de la o zi la alta numai fiindca pun mai presus ca orice puterea de dragul puterii. Sa-i lasam in plata domnului, sa mergem la vot si vom vedea ce se va alege de noi. Suntem la discretia bunului lor simt. Din pacate votam ce ni se ofera iar oferta trebuie sa recunoastem ca nu e pe masura nevoilor tarii.
La vot si vom vedea pe urma. Daca ei continua cu nesimtirea, ii vom trezi noi cumva la realitate. Intreaga lume e intoarsa pe dos datorita lacomiei. Nu uitati sa fiti oameni inainte de toate.

Ce jargon de mahala folosesc cei care chipurile sint adeptii lui Basescu !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 20:42

De la: 111dinu, la data 2009-11-10 19:36:11
De la: hirudo_medicinalis_yahoo_com, la data 2009-11-09 22:33:56dupa cum arati in poza ai muschi dar nu ai creer,mai lucreaza putin la gandire,MORARU in emisiunea lui nu spune decit adevarul si tine ci poporul.

De unde a apãrut ºi "creerul" ãsta? Din pepiniera intelectualã dempcrat-liberalã?
Black sau Mitache, cum vrei sã-þi zic, l-ai trimis la înaintare pentru a dovedi cã în PD-L sunt alþii ºi mai slab pregãtiþi decât tine?

DROGACIUNE,IAR ESTI IN PANA DE CLIENTI ? MAI HOMO DE JOASA SPETA AI FACUT GURA ACUM CA S-A LEGALIZAT HOMOSEXUALITATEA ??? BETIVAN NOTORIU.CU GAUAZA IN GURA TOATA ZIUA SI CU TAMPOANE FOLOSITE IN NAS MAI SCHELALAIE TU MULT SI DUTE LA AGATAT ...........POATE SIA FACE VREUN BOSCHETAR MILA DE TIN SI IL IEI ACASA !!!!!!!!!!!!!!

Iar trebuie sã explic faptul cã n-am fost primit în PD-L fiindcã nu sunt consumator de droguri, cerinþã impusã de Elen Bãsescu ºi nici nu sunt alcoolic, cerinþã impusã de Traian Bãsescu. Ca urmare, ai greºit adrisantul. Probabil te-ai uitat în oglindã ºi þi-ai trimis un mesaj, aºa cum a fãcut Elena Udrea Cocoº la emisiunea lui Turcescu.
În legãturã cu homosexualitatea, îþi recomand sã mai ieºi din gãoaza lui Ion Iliescu... apoi sã vorbeºti

AI DESTULE EXPLICATII DATE LA MILITIE,SI LA POLITIE,...........ASA CA NU TE MAI OBOSI CURISTULE !!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 20:44

De la: fulgerul1989, la data 2009-11-10 20:26:18
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-11-10 20:11:16

Ce jargon de mahala folosesc cei care chipurile sint adeptii lui Basescu !

AI FACUT SCURT CIRCUIT !!!!!!!!!!!!!! MERGI LA CULCARE !!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 20:46

De la: 9am049573, la data 2009-11-10 19:59:06Blacky,
ca deputat basescu isi declara averea in mileniul trecut. m-ai convins inca o data ca nu ai argumente serioase.
iti mai spun odata, majoritatea romanilor vor vota raul cel mai mic si acela nu este basescu!
probabil ca imi vei raspunde ca in statul orange majoritatea nu conteaza! toti cetatenii vad in aceste zile ca pentru Basescu si pdl majoritatea nu conteaza si asta sa stii ca e suficient pentru ai determina sa aiba o optiune.
nu te supara dar daca nu aveti un candidat mai bun noi cei 65% alegem unul mai nepregatit, indiferent de care va fi acela. raul cel mai mic!

CARE 65% ??????? DIN CE ????? DIN PARLAMENT ?/? IRELEVANT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IAR CHESTIA CU LIGA,STA CAM ASA .POTI JUCA IN LIGA 1 DAR IN ECHIPA LUI MITITELUSAU POTI JUCA IN LIGA 1 IN ECHIPA LUI PERTESCU ........CAM ASA STA TREABA CU CLASAMENTELE !!!!!!!

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 20:47

Documente clasificate din dosarele lui Hayssam, copiate pentru Palatul Cotroceni inaintea rapirii din Irak
Gardianul / 10-11-2009/ Ioan Theodoru

Anumite informatii clasificate din dosarele privind infractiunile economice savârsite de sirianul Omar Hayssam s-au scurs de la Oficiul National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor catre Presedintie, sustine unul dintre functionarii Oficiului. Dezvaluirea a fost facuta in anul 2006 de catre Cristian Man, directorul Directiei de Implementare a Legislatiei Specifice, din cadrul ONPCSB, in fata procurorilor Parchetului de pe lânga Inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce un angajat al directiei l-a acuzat ca a fotocopiat ilegal documente clasificate. Operatiunea s-a derulat, spune Man, la ordinul verbal al fostului presedinte al Oficiului, Iulian Dragomir, care in prezent este judecator in cadrul Sectiei Penale din cadrul Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Un alt functionar, Razvan Gabriel Rizea, a fost audiat, in martie 2006, la Parchetul National Anticoruptie, in dosarul 36/P/2006 privind sustragerea de informatii clasificate de la ONPCSB, declarând ca xerocopierea dosarelor economice ale lui Omar Hayssam a avut loc pe data de 11 februarie 2005, cu o luna si jumatate inainte de rapirea jurnalistilor in Irak.

11 februarie 2005, data la care a fost fotocopiat dosarul «Hayssam»

Facem precizarea ca, la dosarul cauzei, data trecuta de Rizea si stenoredactata de catre organul de cercetare penala este 11.02.2004, anul inscris fiind o eroare de tehnoredactare, data corecta in care s-au petrecut evenimentele fiind aceea de 11.02.2005. Acest fapt este dovedit de urmatoarele aspecte:

• Sedinta in care Plenul Oficiului a decis sesizarea Parchetului General cu privire la dosarul referitor la afacerile lui Omar Hayssam a fost 10.02.2005. O prima confuzie referitoare la acest fapt este generata de chiar declaratia data de Gabriel Rizea in fata procurorilor, in data de 01.03.2006, in care, referindu-se la evenimentele de dupa sedinta Plenului, le dateaza “2004”. Cu toate acestea, in declaratia in cauza, face referire la “cererea depusa la registratura ONPCSB in ziua de 11.02.2004, fiind inregistrata sub numarul 476 sau 676”. Cererea in cauza, de fapt plangerea formulata de Rizea cu privire la copierea sintezei lucrarii S/IV/477/2004 de catre Cristian Man este un document olograf, datat 11.02.2005! De altfel, chiar in cadrul acesteia, referindu-se la decizia Plenului, Rizea scrie “Astazi, 11.02.2004, am primit decizia Plenului ONPCSB nr. 42 din 09.02.2005, desi sedinta a fost in data de 10.02.2005”. In mod evident, este vorba de evenimente petrecute in luna februarie 2005.

• Directia in care Rizea lucra ca analist financiar a fost condusa de Cristian Man, potrivit declaratiei lui Rizea, incepând cu finalul anului 2004, fapt ce nu putea face ca Man sa ii poata da ordine lui Rizea inca din luna februarie a anului 2004, dar este perfect explicabil ca aceasta sa se poata petrece in februarie 2005.

• Contactat telefonic de catre ziarul “Gardianul”, Razvan Rizea a precizat ca este vorba de anul 2005, si nu de 2004, cel mai probabil facând o confuzie, intrucât, la inceputul lui 2004, lucrarea privind infractiunile economice savârsite de gruparea “Omar Hayssam” nu fusese inca finalizata de catre Oficiul National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor.

• Magistratul Iulian Dragomir nu era sef al Oficiului in luna februarie 2004. Rizea arata, in marturia data in fata anchetatorilor, ca in aceeasi zi, respectiv 11.02.2004, a inaintat o nota catre presedintele Oficiului, Iulian Dragomir. Numai ca Iulian Dragomir a fost detasat de la Curtea de Apel Bucuresti si numit ca presedinte al ONPCSB in iunie 2004, mandatul incetându-i, la cerere, pe 1 ianuarie 2006. Un alt motiv pentru care datarea evenimentelor legate de copierea dosarului Hayssam nu este posibila in februarie 2004. O a doua confuzie referitor la data in care a fost fotocopiat dosarul Hayssam rezida din declaratia data in fata procurorilor de catre Cristian Man. Acesta declara ca evenimentele
s-ar fi petrecut in iunie sau iulie 2005. Spre deosebire de Rizea, Man confunda numai luna, nu si anul. Numai ca evenimentele nu se puteau petrece in iunie sau iulie 2005, ci in februarie 2005, din urmatoarele motive: Rizea a finalizat lucrarea S/IV/477/2004 la inceputul lunii februarie, dupa cum reiese din propria declaratie, data in fata procurorilor PNA. Sedinta Plenului Oficiului a avut loc in data de 10.02.2005, data la care s-a stabilit necesitatea informarii Parchetului General. Man recunoaste ca Rizea a facut o plangere impotriva sa, care “nota interna”, dupa cum o defineste, “a fost rupta de dl. Dragomir in prezenta mea si a d-lui Rizea”. Numai ca “nota” respectiva a fost intocmita, inregistrata si rupta in aceeasi zi, care in mod evident este cea de 11.02.2005.

Rizea: «Domnul Man multiplica continutul informarii…»

Parchetul National Anticoruptie a demarat, la inceputul anului 2006, din oficiu, o ancheta asupra Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, dupa ce s-a autosesizat cu privire la scurgerea de informatii clasificate de la aceasta institutie catre un cotidian central. Informatiile se refereau la infractiunile economice in care sirianul Omar Hayssam era cercetat, incepând cu anul 2004, de catre Oficiu. PNA a inregistrat dosarul penal cu numarul 36/P/2006 si, la data de 1 martie 2006, l-a chemat la audieri pe Razvan Gabriel Rizea, cel care, pâna in luna iulie a anului 2005, a lucrat ca analist financiar in cadrul Directiei de Implementare a Legislatiei Specifice (D2) din cadrul ONPCSB. Directia era condusa, la acea data, de catre Cristian Man. Directia a finalizat, potrivit declaratiilor lui Rizea, la inceputul lunii februarie 2005, lucrarea S/IV/477 din 2004 privitoare la “infractiunile savârsite de grupul organizat condus de catre cetateanul sirian Omar Hayssam”. Odata finalizata lucrarea, Oficiul trebuia sa intocmeasca o nota-raport cu propunere catre Parchetul de pe lânga Inalta Curte de Casatie si Justitie.

«In perioada 02.2002-07.2005, am lucrat in calitate de analist financiar in cadrul ONPCSB in cadrul Directiei de Implementare a Legislatiei Specifice, respectiv D.2. Ca atributiuni de serviciu in baza deciziei Plenului ONPCSB si respectiv Presedintelui ONPCSB primeam si analizam informatii financiare.
Informatiile financiare erau solicitate si respectiv primite de la institutiile raportoare prevazute la art. 8 din Legea 656/2002. In urma analizei analistului financiar cu acordul sefului de serviciu si directorului DIILS, facea urmatoarele propuneri: informarea PICCJ atunci cand existau indicii temeinice de spalare a banilor sau trecerea in evidenta pasiva. Atat faptul ca accesul la informatiile detinute in cadrul Oficiului era permis numai personalului acestuia, neexistand o legatura directa cu reteaua internet, descarcarea informatiilor pe suport magnetic. Precizez ca fiecare calculator avea acces restrictionat prin doua parole cunoscute doar de catre utilizator. Incepand cu finalul anului 2004, DIILS, directia in care am activat a fost condusa de catre domnul Man Cristian. Referitor la aceasta persoana atat faptul ca, la inceputul lunii februarie 2004 (2005 – n.red), a finalizat lucrarea S.IV.477 privitoare la infractiunile savarsite de grupul organizat condus de catre cetateanul sirian Omar Hayssam, facand propunere de informatii PICCj. In ziua de 11.02.2004 (2005 - n.red), in baza deciziei plenului si a presedintelui ONPCSB trebuia sa informez PICCJ. Mentionez ca sedinta de plen a avut loc la data de 10.02.2004 (2005 – n.red). Cu toate acestea, in momentul in care am procedat la aranjarea dosarului in vederea informarii PICCJ, am constatat ca decizia de informare continea o eroare materiala prin faptul ca era datata ca fiind emisa la 09.02.2004 (2005 – n.red.), deci chiar inaintea sedintei de plen ce a avut loc la data de 10.02.2004 (2005 - n.red.). Avand in vedere aceste aspecte, l-am informat pe domnul director Man Cristian si l-am rugat sa face demersurile necesare pentru indreptarea acestei greseli, prilej cu care acesta mi-a solicitat intregul dosar spre vizualizare si aprobare. La circa 30 de minute, listand o alta lucrare specifica, m-am deplasat in compartimentul xeros unde se afla imprimanta analistilor financiari si am constatat ca domnul director Man Cristian multiplica continutul informarii nr. S.IV.477/2004. Avand in vedere prevederile legale in vigoare privind manipularea si multiplicarea documentelor clasificate, cat si a Regulamentului de Ordine Interioara ONPCSB, i-am solicitat sa-mi arate aprobarea pentru aceasta multiplicare si l-am rugat sa-mi precizeze motivul pentru care o face.

Vadit deranjat de indrazneala de care am dat dovada, domnul director mi-a spus ca multiplicarea este necesara in vederea detalierii unei tipologii de spalare a banilor si ca oricum informarea va pleca la parchet cu tot cu eroarea materiala, fiind foarte urgenta. Fiind consternat de cele relatate mai sus, am facut o nota scrisa prin care am relatat si catre presedintele ONPCSB faptul ca domnul director refuza sa indrepte eroarea materiala dintr-un document adresat organelor judiciare si faptul ca informarea, desi avea inscrisa mentiunea “exemplar unic”, a fost multiplicata, cred eu, fara autorizatie.
Mentionez ca aceasta cerere am depus-o la registratura ONPCSB in ziua de 11.02.2004 (2005 – n.red.), fiind inregistrata sub nr. 476 sau 676. La circa 30 de minute, am fost chemat de catre presedintele Iulian Dragomir in biroul acestuia, unde am constatat ca se afla si domnul director Cristian Man. Domnul presedinte Iulian Dragomir m-a informat ca domnul director Cristian Man a depus o plangere din care rezulta ca eu nu ma subordonez ordinelor acestuia. Avand in vedere aceste aspecte, l-am rugat sa analizeze si sa se pronunte si asupra notei facute de catre subsemnatul si depusa la registratura. Intrucat domnului presedinte inca nu-i parvenise acest document, mi-a solicitat sa-i aduc personal de la registratura OBNPCSB. Examinand cele relatate de catre subsemnatul, domnul presedinte Iulian Dragomir a realizat ca “insubordonarea mea” este perfect justificata si m-a rugat sa indrept eroarea materiala strecurata in materialul realizat. Cu privire la multiplicarea acestui mateiral, domnul Dragomir mi-a spus ca domnul director Man Cristian a avut autorizatie in acest sens si ca urmeaza sa alcatuiasca o tipologie de spalare a banilor, fiind un caz foarte complex. Totodata, mentionez faptul ca ambele “plangeri”, atat a mea, cat si a domnului Cristian Man, au fost distruse in prezenta noastra, considerandu-se ca nu sunt relevante.
In legatura cu “fisele tipizate” publicate in cotidianul “Ziua”, mentionez ca acestea erau gestionate si puteau fi accesate doar de catre domnul director Cristian Man, analistilor financiari nefiindu-le permisa aceasta accesare. Nu pot preciza daca aceste informatii puteau fi accesate si de catre presedintele ONPCSB, domnul Iulian Dragomir, intrucat, conform sedintelor conduse de catre domnul director Man Cristian, acesta isi exprima nemultumirea ca “aplicatia fisa lucrarii” nu este completata la zi.
In acest sens, domnul Cristian Man ne-a adreat mai multe note interne prin care ne-a acordat termene “ultimative” pana la care puteam introduce in aceasta aplicatie (fisa lucrarii) suspiciunile initiale, persoanele fizice si persoanele juridice analizate, legaturile dintre acestea, adresele catre diverse institutii etc. Mentionez ca nerespectarea acestor termene cuprinse in “notele interne” putea fi considerata abatere disciplinara. De asemenea, arat faptul ca notele alcatuite de catre analisti erau procesate, iar ulterior sistemul informatic genera documente identice cu cele aparate pe site-ul ziarului “Ziua”. Arat faptul ca in cadrul directiei erau gradele de clasificare secret si strict secret.
Precizez ca imi rezerv dreptul de a solicita daune morale fata de persoana care a pus la dispozitia redactorilor “Ziua” date cu caracter personal, astfel cum sunt definite de normele in vigoare», nota, la 1 martie 2006, Razvan Rizea in declaratia de martor.

Cristian Man: «Dragomir mi-a spus ca e nevoie pentru Presedintia României»

La câteva zile, Parchetul National Anticoruptie a fost nevoit sa-si decline competenta catre Sectia de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului de pe lânga Inalta Curte de Casatie si Justitie. Aici, cercetarile au continuat cu audierea, la data de 29 martie 2006, a lui Cristian Man. Acesta sustine, in declaratia olografa data in fata anchetatorilor, ca a copiat, intr-adevar, lucrarea privindu-l pe Omar Hayssam, la ordinul verbal al presedintelui Oficiului. Numai ca sustine ca a efectuat aceasta operatiune undeva in cursul lunilor iunie sau iulie 2005. «Sunt angajat al ONPCSB in calitate de director al Directiei de Implementare a Legislatiei Specifice, incepand cu luna decembrie 2004.
Aproximativ in luna iunie sau iulie, anul 2005, am primit dispozitie verbala din partea presedintelui Oficiului – dl Iulian Ilie-Dragomir, de a multiplica lucrarea S/IV/477 privindu-l pe Omar Hayssam, respectiv sesizarea destinata PICCJ, finalizata de catre dl analist Razvan Rizea. Justificarea dispozitiei verbale de multiplicare a lucrarii facute de catre dl Dragomir a constat in aceea ca lucrarea trebuia sa fie prezentata Presedintiei Romaniei. Am realizat fotocopierea lucrarii pe care am dat-o domnului Dragomir. In timpul realizarii operatiunii de fotocopiere, dl Rizea Razvan a vazut ca multiplic sesizarea finalizata de dansul si s-a plans domnului Dragomir printr-o nota interna. La randul meu, nefiind de acord cu atitudinea domnului Rizea, m-am adresat presedintelui, sesizandu-i manifestarea ostila a acestuia. Dl Dragomir, intr-o discutie in prezenta mea si a domnului Rizea, mi-a impus stingerea conflictului, cerandu-i domnului Rizea sa nu judece actiunile sefului ierarhic si sa-si retraga nota interna. Respectiva nota a fost rupta de domnul Dragomir in prezenta mea si a domnului Rizea.
Mentionez ca fotocopia sesizarii nu s-a facut pe baza aprobarii scrise, asa cum stabileau normele interne, ci doar prin dispozitia verbala a presedintelui – dl Dragomir.Nu cunosc ce destinatie a avut fotocopia sesizarii pe care am inmanat-o domnului Dragomir.

Mentionez faptul ca fotocopia sesizarii am realizat-o in conditii de transparenta, cu usa deschisa la biroul aparatului de copiat. Mentionez ca am auzit discutii in sensul ca a fost gasita incuiata usa de la biroul in care se afla copiatorul, dar nu le-am dat importanta. Aproximativ in luna septembrie-octombrie, a fost realizata, la solicitarea domnului Dragomir, o aplicatie informatica cu analizele in lucru in cadrul Directiei de Implementare a Legislatiei Specifice si o alta aplicatie, similara, cu rapoartele de tranzactii suspecte gestionate de Directia de Analize Preliminarii. Cele doua aplicatii au fost realizate de doamna Cristina (indescifrabil) – informatician la ONPCSB. Din ceea ce stiu, la aplicatia ce avea in vedere lucrarile de analiza in cadrul Directiei de Implementare a Legislatiei Specifice, aveam acces doar eu – la integralitatea aplicatiei si partial – pentru lucrarile analistilor financiar din subordine – sefii de serviciu. Nu cunosc daca domnul Dragomir avea acces la aceasta aplicatie. Ulterior, dupa publicarea in ziarul “Ziua” a materialelor scurse din oficiu, am aflat ca aplicatia era accesibila functionarului de securitate – respectiv dl (indescifrabil) Neculae (2004-2005) si apoi doamna (indescrifrabil) Steluta-Claudia (dupa luna mai – indescrifrabil). Situatia lucrarilor o prezentam aproximativ lunar in exclusivitate domnului presedinte, la solicitarea acestuia. Situatia era imprimata de la calculatorul meu, la care teoretic nu avea nimeni altcineva acces. La momentul imprimarii, pe suportul hartie, apare in coltul dreapt-sus, pe fiecare fila, data si ora printarii, precum si primele trei litere ale numelui celui caruia ii apartine calculatorul de pe care s-a dat comanda de imprimare. Situatia in cauza i-o inmanam personal presedintelui, care o pastra mai multe zile, uneori chiar si doua saptamani, timp in care ma chema pentru a discuta si stabili prioritatile de finalizare a analizelor. Dupa ce parcurgeam intreaga situatie, aceasta imi era restituita si o distrugeam prin toare.
Aplicatia in discutie era una strict de uz intern, necesara pentru a stabili prioritatile in cadrul analizelor.
Nu suspectez nici un coleg de lucru sau analist financiar din subordine ca ar fi accesat aceasta aplicatie de la calculatorul meu. Fac mentiunea ca niciodata, sub nici o forma, nu am oferit asemenea informatii la presa ori la vreo persoana fizica. Pe timpul domnului presedinte Dragomir, l-am vazut aproape zilnic in biroul sau pe dl Ion Florian, care nu avea calitatea de angajat al oficiului. De asemenea, l-am vazut si in alte incaperi (oficiul juridic si camera serverelor). Acesta (Ion Florian) a devenit consilier al presedintelui in luna octombrie (indescifrabil). Aceasta declaratie pe care o dau, sustin si semnez in prezenta domnului avocat Cazacu Ion», noteaza directorul Cristian Man in declaratia data in fata procurorilor.

Seria coincidentelor

Dosarul cu numarul 36/P/2006 a ramas fara concretizare, procurorii anticoruptie gasind de cuviinta sa dispuna neinceperea urmaririi penale. Aceasta, in ciuda faptului ca legea de organizare a oficiului (Legea 656/2002) prevede clar, la art. 6, care sunt autoritatile care pot avea acces la informatiile culese de institutie: “Art. 6. - (1) Oficiul va proceda la analizarea si prelucrarea informatiilor, iar atunci cand se constata existenta unor indicii temeinice de spalare a banilor sau de finantare a actelor de terorism, va sesiza de indata Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. In situatia in care se constata finantarea unor acte de terorism, va sesiza de indata si Serviciul Roman de Informatii cu privire la operatiunile suspecte de finantare a actelor de terrorism”. Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a derulat propria sa ancheta referitoare la scurgerile de informatii de la Oficiu. Dosarul Parchetului Instantei Supreme a fost comasat cu cel al PNA, dar si in acest caz ancheta a fost stopata, de aceasta data prin clasare. Conform informatiilor noastre, una dintre persoanele care ar fi putut aduce lamuriri cu privire la faptele descrise, directorul Iulian Dragomir, nu a fost nici macar audiat, nici in dosarul procurorilor anticoruptie, nici in cel al anchetatorilor Parchetului General. In ansamblu, tabloul evenimentelor arata cam asa: in luna februarie a anului 2005, Plenul Oficiului National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor decide ca informatiile existente in dosarul referitor la afacerile conduse de Omar Hayssam justifica sesizarea Parchetului General. Cu aceasta ocazie, se constata faptul ca un functionar al Oficiului a facut o copie suspecta dosarului. Sunt indicii (mentionate mai sus) ca respectiva copie putea avea drept destinatie Presedintia Romaniei. La sfarsitul lunii martie 2005, ziaristii sunt rapiti. In luna aprilie a aceluiasi an, Hayssam este retinut, pe baza probelor existente in dosarele sale economice, tocmai cele care au fost copiate neautorizat. Nici unul dintre aceste dosare nu a rezistat la o cercetare mai atenta, Hayssam fiind achitat. In timpul cand Hayssam se afla in arest preventiv izbucneste scandalul in care acesta era acuzat de terorism.
Ioana Theodoru

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 20:48

De la: gabigabi, la data 2009-11-10 17:04:46
De la: vaneamarin, la data 2009-11-10 16:26:50Liderul PNL Crin Antonescu a transmis, marþi, o scrisoare preºedintelui CSM, în care îi solicitã sesizarea Cu rþii Constituþionale în legãturã cu existenþa unui conflict juridic, de naturã constituþionalã, între preºedintele þãrii ºi Parlament, cu privire la procedura de învestiturã a Guvernului.

acest conflict juridic dureaza de mai bine de o luna si,in mod normal, CSM ar fi trebuit sa se Autosezizeze ,intrucit fiind vorba de natura constitutionala a lui si nu despre pretul cartofului de iarna ,era fix in "gradina "sa si trebuia transat conf.Legii ! Nefacind acest lucru ,imi dovedeste mie : obedienta fata de putere; lasitate si faptul ca FRICA a pus stapinire pe Institutiile statului !

Cand interpretati si folositi Constitutia in folosul vostru, toate organismele care va dau dreptate in abuzurile voastre sunt ultra-competente. Cand aceleasi organisme nu iau in calcul gogomaniile voastre pea trase de par, sunt tradatoare si corupte.
Spiritul anilor 50 musteste inca in voi.

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 20:50

De la: 9am049573, la data 2009-11-10 19:59:06Blacky,

Tu faci parte din cei 65%? Sunteti ca ciocolata, 65% KKO!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 20:54

Iesi mai repede ca pe aici bantuie un dement purtator de gripa porcina, 111dinu!
La varsta matale s-ar putea sa-ti fie fatal!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 21:00

Mosule, cand ai dreptate, ai! Intr-adevar nu esti alcoolic ci betiv! Cat despre homosexualitate, nu te mai scuza atat ca din pacate nu te mai ia Politia cum te lua Militia pe vremuri cand erai clientul WC-urilor publice!
Pe tine si daca te-ar baga la puscarie ai fi fericit, ai fi printesa balului acolo, mireasa in fiecare noapte!

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 21:02

De la: 9am056627, la data 2009-11-10 20:42:52

AI DESTULE EXPLICATII DATE LA MILITIE,SI LA POLITIE,...........ASA CA NU TE MAI OBOSI CURISTULE !!!!!!

Am facut scurt circuit. Tocmai l-am vazut pe NEW ENTRY Prigoana la Realitatea. Nu televiziunea ne intoxica ci sursa directa. Mi-e greata sa constat ca hotararea lui s-a transformat brusc in mojicie. Sustine cu tupeu nerusinat : InRomania se traieste bine consolandu-ne ca in America 20 % din populatie traieste sub limita de subzistenta. A omis sa spuna ce procent din populatia Romaniei traieste sub limita asta. a omis sa spuna ca in Haul societatii americane putem presupune 20 % de oameni care au ajuns acolo din vina lor sau viciilor ruinatoare (droguri, jocuri de noroc, carti). La noi se vede cu cohiul liber ca cei care traiesc sub limita de supravietuire sunt tocami cei care au construit ceva in tara asta, parintii si bunicii nostrii, generatii de sacrificiu pentru totdeauna. Sa traisca Prigoana cu salariul mediu pe economie macar o luna si apoi sa se uite in ochii Romaniei, ca i-au iesit din tot din cap de cand s-a spurcat. Nu a uitat sa mentioneze ca va fi primarul general al Bucurestiului, peste 3 ani, ca va lupta pentru legea Bucurestiului. Vezi Zona Metropolitana Bucuresti un viitor rai al rechinilor imobiliari. Se va contrui mult si prost pe taxele marite la nivel de metropola. Se va construi dupa gustul si asemanarea lui si alor lui. Speram ca ceva in lumea asta sa-i opreasca. La constiinta lor degeaba apelam ca nu o au.

www.zmb.ro

www.zmb.ro/ZMB2007/img20.html

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
okjjon

1 mesaj
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 21:08

Categoric...Bãsescu este de vinã....dar pun ºi eu o întrebare:cine este atît de nevinovat de situaþia politico-economicã a þãrii pe ultimi 5 ani.....ca sã arunce cu piatra ?...Antonescu ºi PNL-ul care au fost la guvernare...4 ani ...?...sau Geoanã ºi PSD-UL care i-a susþinut în aceastã perioadã ...ºi în ultimul an au fost chiar la guvernare ?....pot vorbi poate Oprescu...Vadim...sau chiar Becali...Nu poþi sã vorbeºti de revoluþie de bun simþ ...ºi faci asemenea declaraþii (ezi declaraþia lui Antonescu în parlament vorbid despre Boc ºi Guvern...vezi ultima declaraþie a lui Orban vorbind de alegãtorii lui Bãsescu...sau a luiGeoanã vorbind despre dihonia de la Cotroceni...
.dar oamenii care voteazã cu Bãsescu...nu sunt români ?...aceste declaraþii belicoase ajutã la solidaritatea românilor ...?...cu ce se deosebesc acesti contracandidaþi de Bãsescu....?...nu procedeazã la fel alimentând ura dintre români...?
.Dacã cei care sunt membri de partid sunt de înþeles ...atunci când pun mult patos în campanie ....dacã tu
simpatizezi cu cineva ...fã-o cu obiectivitate ...analizeazãl-le programele economice care vor sã le facã pentru întregul popor...ãi încã ceva încearcã sã urmãreîti mai puþine emisiuni tendenþioase de la realitatea ºi antena 3...crede-ma ...te va ajuta mult sã ai o pãrere obiectivã...fãrã sã jicneºti ...fãrã sã te cerþi...ºi sã rãmâi prieten chiar ºi cu cel cu care nu eºti de aceeaºi pãrere...cred cã pentru asta am fãcut revoluþia...ºi pentru asta au murit tinerii în stradã...sã nu uitãm asta..

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 21:21

Or fi toti o apa si-un pamant dar tocmai pentru ca aveam pretentii nu putem accepta modul in care se reformeaza" propunerile clasei politice. Unele partide si unii oameni politici su evoluat in rau din ceea ce au fost si altii in bine to fata de ceea ce au fost este evident. Repet, din pacate optiunile noastre sunt limitate dar cred cu tarie ca trebuie sa ne ferim de oameni ignoranti si grobieni. Nu ai cum sa te astepti la ceva bun de la ei. Mai bine plec la pierdere cu un om destept si tot o scoti la liman. Pleci de la cutit si lingura cu un om luminat la minte si tot ajungi sa-ti faci viata frumoasa. Cat s-ar stradui nu i-ar iesi sa faca rau ca nu ar putea, nu e pregiti sa faca rau, sa fie abuziv, sa-si impuna conceptiile prin legea pumnului, cu violenta, fara scrupule. Daca Prigoana sustine ca in tara asta se traieste bine, e clar ca nu i-a pasat vreodata de oamenii tarii asteia, ca nu i-a trecut prin cap macar sa-si imagineze cum se traieste in tara asta, ce copilarie ai copiii nostri. E dezolant sa ni se propuna astfel de figuri politice.
Si am o rugaminte, nu mai fiti cinici cu emisiunile tendentioase. L-AM AUZIT SI L-AM VAZUT CU COHII MEI PE PRIGOANA. Totul e de la el vorbire. La-m mai vazut acum catva timp la OT. Era OTV-ul de vina pentru ceea ce afirma el personal si atunci si acum la Realitatea ? Nu va inspaimanta astfel de oameni ? Pe mana lor va simtiti in siguranta tocmai fiindca nu le pasa de voi ? Va desconsidera problemele cu atata usurinta. O sa ia cu el mai mult de patru scanduri ? E suficient de obiectiva intrebarea ?
Apoi, cum se face ca Prigoana era o persoana admirabila pana de curand. Ii savuram aparitiile. Brusc si-a schimbat discursul, hotararea lui s-a transformat in cinism, dezinvoltura in mojicie. E o tusa pe care a primit-o in ultima perioada. Miza e tata de mare incat sa mutileze un om la propiu si la figurat?

SOGUNUL

389 mesaje

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 21:22

In situatia data Basescu ,nu poate dizolva Parlamentul nici dupa alegerile prezidentiale ,fiind vorba despre un nou mandat.Daca in decurs de 60 de zile dupa respingerea a inca de 2 ori a premierului ,atunci se pune problema dizolvarii Parlamentului si alegerilor anticipate.Asa ca mai bine sa-si dea demisia de acum in mod onorabil ca lau compromis sustinatorii de pe acest topic.Risca altfel sa fie batut cu pietre de electorat

http://promotia70eltc.nvn.ro/istoric/71-istoric.html
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 21:29

De la: intelus1946, la data 2009-11-10 21:22:11 In situatia data Basescu ,nu poate dizolva Parlamentul nici dupa alegerile prezidentiale ,fiind vorba despre un nou mandat.Daca in decurs de 60 de zile dupa respingerea a inca de 2 ori a premierului ,atunci se pune problema dizolvarii Parlamentului si alegerilor anticipate.Asa ca mai bine sa-si dea demisia de acum in mod onorabil ca lau compromis sustinatorii de pe acest topic.Risca altfel sa fie batut cu pietre de electorat

hai zi sa mori tu! Baietas, tu iti dai seama ca peste citiva ani s-ar putea sa fii senil, cu pampersi, in vreun azil?
Ia vezi-ti tu de problemel de sanatate si lasa-i pe cei mai tineri sa-si stabileasca viitorul!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 21:30

Oferta de toamna: sa ne alegem Dictatorul!
9 noiembrie 2009 - 15:49

Motto: "Aduce-ti-i pe cei saraci, cei obositi, cei cu inima grea, care doresc sa respire liberi”

- mesaj de pe Statuia Libertatii din New York

Pentru cine incearca sa se mai minta, am o veste proasta: desi nu se poate vorbi inca de un dictator, TRAIM IN DICTATURA. Asistam la o presiune prin care, o clasa dominanta, desi minoritara, doreste sa-si atinga interesele proprii si sa conduca Romania: fara control, prin santaj si manipulare.

Definitie conform DEX: DICTATÚRÃ s. f. 1. (în Roma anticã) demnitatea de dictator; timpul cât acesta exercita puterea. 2. formã de guvernare în care puterea supremã aparține unui dictator. 3. conducere a societãții exercitatã de o clasã socialã dominantã. (fig.) putere absolutã, fãrã control; purtare despoticã, tiranicã.

1. acum doua luni aparea un raport al Oxford Analytica, in care se arata ca "cele mai multe mijloace media au fost acaparate de moguli, care par hotarati sa le foloseasca pentru a influenta politica nationala in propriul interes." Imediat presa dependenta s-a grabit sa desfiinteze acest raport. Au creat o grupare mediatica de forta, asa cum se vede in articolul din revista 22, prin care au incercat sa arate, fie ca Oxford Analytica este o institutie neprofesionista, fie au prezentat, prin inducerea unei imagini superficiale, ca neadevarate concluziile din raport.

Ce se intampla dupa doua luni? Daca urmariti acest filmulet, veti observa dupa minutul 12:30 ca, la punctul 2, Mircea Toma afirma: "Da, in momentul de fata asistam la un LINSAJ MEDIATIC la adresa lui Traian Basescu".

Definitie conform DEX: LINȘÁJ, linșaje, s.n. Ucidere fãrã judecatã a cuiva de cãtre o mulțime agitatã, ațâțatã; linșare.

Adica Oxford Analytica a avut dreptate doar pana la un punct, pentru ca niciun raport de buna credinta nu putea prevede pana unde se va ajunge: la acte penale, pentru ca, uciderea (chiar si in sens figurativ) fara judecata, este o componenta a dictaturii.

2. in ultima perioada, din motive personale, folosesc mai mult taxiul. In discutiile cu soferii, cei care iau cel mai bine pulsul mentalitatii oamenilor, intrebandu-i cu cine voteaza, ezita sa spuna. Le este teama, ezita, sunt suspiciosi. Dar daca le spun ca votez Basescu, se deschid si o piatra de moara li se ia de pe suflet: unii si-au luat injuraturi de la simpatizanti PNL si PSD care i-au facut sa fie circumspecti. Mai mult, intrebati daca se duc la vot, nu mai cred ca optiunea lor conteaza, sub expresia: "la cate fac astia cu parlamentul lor, credeti ca o sa fie alegeri corecte?"

Iata cum, o presiune mediatica asupra presedintelui este resimtita de populatie ca una in plus fata de criza, ca pe o lupta pierduta, ca pe un circ care trebuie sa inceteze. Este, pana la urma, un atentat la libertate, adica o alta forma de dictatura.

3. in psihologie, ca si in spectacolele de magie, pentru a schimba atentia subiectilor, se folosesc diferite metode prin care se "recadreaza", acesta este termenul din NLP, realitatile evidente. Adica vi se pun, prin repetare si cu ajutorul unor unelte, ochelarii prin care sa vedeti ceea ce se doreste.

Exemplu: concluziile, rupte din context, la emisiunile de stiri.

Experiment: Urmariti Realitatea TV si observati, ca apar, din cand in cand, "concluzii" scrise pe ecran ale parerilor (pentru ca asta sunt de fapt) invitatilor. Faceti un test si, timp de 20 de minute, inregistrati o astfel de discutie, fara sonor, urmarind doar acele "concluzii". Notati parerea dvs la final. Apoi revedeti discutia, cu sonor. Notati noua dvs. impresie, si comparati cu prima: veti avea o neplacuta surpriza.

De aceea vi se spune despre PREFRAUDAREA alegerilor, despre DICTATURA lui Basescu, despre COMERT CU ARME in care sunt implicate rudele presedintelui, de relatii cu TERORISTUL Omar Hayssam, etc… Acestia sunt ochelarii prin care ei vor sa-l vedeti pe Traian Basescu. Adevarul nu mai conteaza, atata timp cat dumneavoastra v-ati format o opinie si veti vota in consecinta, asa cum doresc ei. Iar asta se numeste MANIPULARE IN MASA si este o alta forma de dictatura.

In schimb:

- De ce nu se vorbeste nimic de salariul nesimtit de mare al lui Ionut Costea, cumnatul lui Mircea Geoana?

- De ce televiziunile nu se revolta la declaratia aberanta a lui Ludovic Orban la adresa lui Traian Basescu?

- De ce nu s-a spus nimic de greva foamei de 74 de zile a lui Teodor Maries pentru descretizarea dosarelor revolutiei si aflarea, dupa 20 de ani a adevarului?

- De ce nu se explica de ce un parlamentar al Romaniei, membru PNL, poate declara ca a platit 30.000 de euro pentru un loc in Parlament, fara sa pateasca nimic? Daca a platit 30.000 de euro, cat se asteapta sa primeasca in schimb? Se leaga de faptul ca e trimis pe la toate televiziunile? Este platit pentru asta?

Pentru ca va arata ceea ce trebuie sa vedeti pentru a fi manipulati.

4. Mitul eroului salvator, cel venit din neant ca unica solutie de salvare a Romaniei, nu este altceva decat o alta forma de inselatorie. Cu ce este mai bun Klaus Iohannis decat Lucian Croitoru sau Liviu Negoita? NU SE STIE pentru ca nu exista forme de comparatie, persoanele nu sunt sau nu au fost testate obiectiv pentru a va forma o parere corecta. Dar primul este prezentat metodic ca SINGURA SOLUTIE.

CONSTITUTIA ROMANIEI, ARTICOLUL 85
(1) Preºedintele României desemneazã un candidat pentru funcþia de prim-ministru ºi numeºte Guvernul pe baza votului de încredere acordat de Parlament.

Ce se urmareste de fapt? Incalcarea principiului separatiei puterilor in stat si incercarea substituirii de catre unele forte din Parlament a prerogativelor Presedintelui Romaniei. Adica o incercare de SUSPENDARE A PRESEDINTELUI, asa cum au mai facut-o in 2007. Iar incalcarea CONSTITUTIEI ROMANIEI este o alta forma de dictatura.

De aceea, dragilor, la 22 octombrie 2009, dupa ce am vazut ca TRAIM DEJA INTR-O DICTATURA, aveti doar doua optiuni:

1. sa le desavarsiti demersul, alegandu-le marioneta pe post de Presedinte al unei tari din care va garantez ca veti emigra foarte curand, dupa ce se va asterne linistea

sau

2. sa spuneti STOP! la o situatie care trebuie sa inceteze, lasand institutiile statului sa functioneze normal, votandu-l pe "DICTATORUL" Traian Basescu.

Grea alegere!

bilbe

409 mesaje

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 21:43

De la: intelus1946, la data 2009-11-10 21:22:11 In situatia data Basescu ,nu poate dizolva Parlamentul nici dupa alegerile prezidentiale ,fiind vorba despre un nou mandat.Daca in decurs de 60 de zile dupa respingerea a inca de 2 ori a premierului ,atunci se pune problema dizolvarii Parlamentului si alegerilor anticipate.Asa ca mai bine sa-si dea demisia de acum in mod onorabil ca lau compromis sustinatorii de pe acest topic.Risca altfel sa fie batut cu pietre de electorat

Ai dreptate,chiar daca cistiga este un nou mandat ,cu nou termen ia plasa rau de tot ,dar degeaba spui ,animalu nu pricepe ca eu sint jurist.Are niste lingai pe linga el care-l indreapta spre prapastia rusinii,pina acum lau compromis rau de tot

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 21:44

Jos cu santajistii Rosca si Chireac!
Sub deviza “santajati, manipulati, ca ceva tot ramine”, cei doi mari analisti si jurnalisti Rosca Stanescu si Bogdan Chireac, care scriu cu o mina dupa dicteul mogulilor si cu cealalta dupa cel al fostilor colegi din Securitate, au incercat un santaj nereusit. Dupa esecul manipularilor “Basescu Teroristul” si “Basescu-Hayssam”, SRS a incercat la Agentia Nationala de Integritate (ANI), in speranta ca va scoate de acolo niscaiva “detalii, numere”, orice, despre Blaga, Videanu si Berceanu. Gugustiucul luat la santajat este chiar seful ANI, Catalin Macovei, dovada ca baietii tintesc sus, direct la rechini.

Santajististul sef, pe numele lui Rosca-Nasul, zis si “Deleanu”, dupa cum il strigau pe vremuri securistii, avea in buzunar un document compromitator, semnat de prezidentul peste controlul averilor si integritatii demnitarilor romani. In schimb cerea informatii si anchete rapide despre ministrii lui Basescu. Nu de alta, dar in numele “poporului” si al “sistemului” voia sa le stringa “intre genunchi co…e”. Sa le stringa cu toata forta celui care joaca “in alta liga”, asa incit opinia publica abonata la moguli sa mai fie spalata putin pe neuroni. Cum SRS stie ce e ala un deal line, i-a spus lui Macovei ca datele trebuie livrate in campanie.

De aici incolo sint mai multe alternative. 1. Gugustiucul Macovei nu a inteles, desi a repetat de citeva ori “am prins ideea”. 2. Nu s-a executat de frica sa nu “apara totul pe bloguri” si 3. N-a gasit nimic.

“Maestrul”, adica Bogdan Chireac, se angajeaza sa fie cureaua de transmisie, desi era cam suparat caci, ghinion, tocmai il lasase amanta. In sfirsit, baietii pareau experti in necazurile pe care le pot aduce amantele si chiar nevestele care, “daca n-ai grija de ele, te varsa”.

Interesant e cum a fost palmat subiectul. Dupa cum era de asteptat, Antenele le-au dat santajistilor ocazia sa dea vina pe nenorocitele de “servicii” care livreaza marteriale cui nu trebuie, adica nu lor. Realitatea, mai obiectiva, nu a dat nimic. Tacerea e de aur,vorba din poporul mogulist.

Acum, intrebarea e: Unde sinteti voi ONG-uri, CRP-uri si marii aparatori ai deontologiei, libertatii de exprimare, demoratiei? Unde v-ati pitit voi luptatori cu dictatura basesciana. T u societate civila, unde esti?Alooooo

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 21:44

Of, @black lasa-ne, stim cu totii ca in afara de culoarea politica, pana la urma OMUL conteaza, el desteleneste sau incurca lucrurile.Cel mai bun exemplu este Titulescu. Partidele astea toate trebuie sa se reformeze. Tocmai noile achizitii ii trag in jos fiindca ne arata optiunea partidului pentru viitor. Intelegem ca s-a gresit, acceptam dar nu ne prostiti pe fata si nu perseverati cu buna stiinta in tendinta asta. Cu ce veniti, ce ne propuneti ? Va bateti joc de proprii membri cu adevarat de valoare, i-ati compromis si ii compromiteti in continuare. Nu presupunem decat ca vreti sa ne infundati de tot dupa felul in care se re-formeaza echipa. O echipa o alcatuiesti in functie de nevoile tale de viitor, in functie de ceea ce iti propui sa realizezi cu ei. Nu vreti decat sa ne infundati de tot ca sa nu zic mai mult sa ne trimiteti pe cat mai multi la doi metri sub pamant. Se poarta asta ca sa-si destelenesti calea spre "marile realizari si ambitii".
Ve-ti lasa in v iata doar oamenii buni de tras la jug. asa s-au construit piramidele, asa s-a construit canalul, asa s-a construit Casa Poporului, pe sacrificii umane, cu oameni inrobiti.
Oricat ai fi de tolerant si ingaduitor nu ai cum sa nu vezi ce ni se pregateste in functie de oamenii cooptati.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 21:48

De la: broscuta_super_verde, la data 2009-11-10 21:02:28
De la: 9am056627, la data 2009-11-10 20:42:52

Am facut scurt circuit. Tocmai l-am vazut pe NEW ENTRY Prigoana la Realitatea. Nu televiziunea ne intoxica ci sursa directa. Mi-e greata sa constat ca hotararea lui s-a transformat brusc in mojicie. Sustine cu tupeu nerusinat : InRomania se traieste bine consolandu-ne ca in America 20 % din populatie traieste sub limita de subzistenta. A omis sa spuna ce procent din populatia Romaniei traieste sub limita asta. a omis sa spuna ca in Haul societatii americane putem presupune 20 % de oameni care au ajuns acolo din vina lor sau viciilor ruinatoare (droguri, jocuri de noroc, carti). La noi se vede cu cohiul liber ca cei care traiesc sub limita de supravietuire sunt tocami cei care au construit ceva in tara asta, parintii si bunicii nostrii, generatii de sacrificiu pentru totdeauna. Sa traisca Prigoana cu salariul mediu pe economie macar o luna si apoi sa se uite in ochii Romaniei, ca i-au iesit din tot din cap de cand s-a spurcat. Nu a uitat sa mentioneze ca va fi primarul general al Bucurestiului, peste 3 ani, ca va lupta pentru legea Bucurestiului. Vezi Zona Metropolitana Bucuresti un viitor rai al rechinilor imobiliari. Se va contrui mult si prost pe taxele marite la nivel de metropola. Se va construi dupa gustul si asemanarea lui si alor lui. Speram ca ceva in lumea asta sa-i opreasca. La constiinta lor degeaba apelam ca nu o au.

www.zmb.ro

www.zmb.ro/ZMB2007/img20.html[/quote]
ASA O FI CUM SPUI TU BROSCUTO,A SPUS O REALITATE INCONTESTABILA,DAR DACA TU CREZI IN CEI 25000EURO PROMISI DE JEOANA..........ATUNCI...................

VAM_CIURUIT

426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 21:50

Mare bou esti mai black,asa este mandatele nu jonctioneaza,Base se face de ris si pica de sus rau de tot.Cu 6 luni inainte de alegeri nu poate dizolva Parlamentul ,dupa alegeri nici atit ca este un alt mandat daca cistiga ,dar vor veni alegatorii sa-l bata cu pietre ca Parlamentul tot ce scrie in Constitutie va face. Intereseazate la Justitie boule

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 22:46

Sã cîºtigãm din jegul lor! Nu mã intereseazã dacã Chirieac ºi SRS au fost lucraþi în timp ce lucrau pe cineva…
vezi toate articolele de Costi Rogozanu
azi la 12:44 40 comentarii 983 vizualizari.
Sorin Roºca-Stãnescu ºi Bogdan Chirieac stau de vorbã cu ºeful ANI, Cãtãlin Macovei. Primii doi nu mai sînt jurnaliºti de foarte mult timp. Dar sînt încã dãtãtori cu pãrerea absolut peste tot. În înregistrarea datã de Curentul sînt doar personaje din Clanul Soprano. Ei sînt România de care mi-a fost silã întotdeauna, a combinaþiilor. România pe care trebuie s-o luãm la ºuturi cu toþii. Dupã 20 de ani.

Mai întîi, aº vrea sã dau un citat: “Dacã n-ai grijã de amantã, odatã te varsã!” Acesta e un soi de omagiu adus expresivitãþii pe care puþini scenriºti români au atins-o atunci cînd au vrut sã redea viaþa de cartier. La noi, bogãtanii vorbesc mai argotic decît bãieþaºii care vînd heroinã în Ferentari. Spune multe ºi asta.

Mai-marii presei de azi aveau motive de cînd lumea sã-i elimine pe cei doi din breaslã, mãcar declarativ. Singurul gest ceva mai vizibil a fost cel al lui CTPopescu de a-l da afarã de la Gîndul pe Chirieac dupã ce s-a constatat cã scria articole ca sã-ºi regleze afacerile cu STS.

Chirieac era asearã la TVR, vorbea despre Zidul Berlinului, apoi a fugit la Realitatea parcã ºi e în continuare ultraprezent. Roºca era la Antena 3 cu Hrebenciuc… Aceºti oameni trebuie pur ºi simplu sã fie semnaþi altfel pe burtierã: ªANTAJIªTI, de exemplu.

Evident, înregistrarea nu a ajuns întîmplãtor la Curentul. Cineva a vrut sã “le-o tragã”. Trupa Bãsescu e cel mai puternic adversar al lor ºi ei sînt furnizorii “suspecþi”. Dar aceste mizerii ne mai deschid ºi nouã ochii. (Apropo, faza cu caltaboºul ºi Remeº nu a fost consideratã “probã”, dar mie nu-mi pasã, setea mea de eticã a fost satisfãcutã cu acel filmuleþ ºi asta e destul – dacã tot nu se ajunge sã mi se satisfacã ºi setea de justiþie). Aºa ºi cu cei doi: vor începe isterii cã de unde e înregistrarea? etc.

E foarte grav cã sînt astfel de înregistrãri ale unor convorbiri personale. Dar nu-mi mai pasã în cazul lor! Pentru cã sînt mai rãu decît cei care îi înregistreazã! Dinte pentru dinte jeg pentru jeg. Un ºef de instituþie îngenunchiat de doi derbedei între douã glumiþe despre amantele lor. Asta n-ar trebui sã ne deprime, ar trebui sã ne revolte curat ºi adevãrat!

Cine iese cîºtigat din aceastã explozie de jeg, înregistrãri probabil ilegale, ºantaj etc.? Noi cîºtigãm! Tot ce-mi doresc e sã “verse” acum ºi cei doi ºantajiºti biblioteca lor de dosare ºi înregistrãri. Ar fi o deversare de lãturi pozitivã: putem ieºi la liman dacã înotãm voiniceºte prin manipulãrile lor…

Ca o glumã, mi-a mai plãcut mult discuþia cu amante ºi soþii. Pare o viziune ultramodernã ºi de cartier a poveºtii din “O scrisoare pierdutã”…

Ãsta e jurnalismul unei falange importante din anii 90. Am vãzut ºi eu ºefi de ziar cu seifuri cu documente îngropate în perete. Unii s-au “apãrat” cu ele, alþii au atacat, alþii n-au mai ºtiut sã facã distincþia. Cert e cã aºa nu se poate face nimic. Tot ce pot spera, cum ziceam, e cã se vor anihila unii pe alþii, cã Roºca Stãnescu va trage cuiul grenadei, în mijlocul poporului de ºantajiºti adversari sau prieteni din care face parte.

Frînturi simpatice:

SRS: Nu i-aþi gãsit conturile de afarã?
CM: Suntem în procedurã… Lui Blaga?
SRS: Da.
CM: Sincer, nu le-am cãutat.
SRS: Urât.
CM: Urât, dar nu am ºtiut.
SRS: Dar ceilalþi doi?
CM: La ceilalþi doi sunt procedurile în curs. Dureazã. ªtiþi cum v-am zis ºi la televiziune. Elveþia nu mai e ce-a fost. Elveþia dã tot acuma, dar e o procedurã mai complicatã. (sursa: Curentul)

SRS: Am niºte acte. Voi vã hotãrâþi dacã uitã discuþia. Poþi s-o uiþi?
CM: Eu zic cã nu, n-o uita. Nu mizaþi pe asta cã nu ºtiu.
BC: Deci pot sã uit dacã am venit cu el la tine.
SRS: Pãi ºtii cã ai luat 100.000 de la un domn?
CM: Nu, arãtaþi-mi hârtia!
SRS: Nu ºtiu… (scoate documentul)
CM: Nu, domnu’ ãsta a luat împrumut.
SRS: E semnãtura ta?
CM: Da!
SRS: ªi ce scrie aici?
CM: „În prezenþa martorului“. „Contractul a fost încheiat în prezenþa martorului Macovei“. Da, aºa e, ºi e valabil ºi în ziua de azi cã ãla n-a dat banii. Adevãrat tot ce scrie de la un cap la altul ºi adevãrat cã-i semnãtura mea. Dar n-am luat eu, din pãcate. Acum îmi pare rãu, fie vorba între noi, cã n-am luat nimic de acolo.
SRS: Pãi da. Acum informaþia care-o am e cã aþi împãrþit banii: tu, martorul, cu ãsta care a luat.
CM: Domnul Roºca, ar fi fost bine. Mã credeþi, acum asta n-am cum sã dovedesc, dar n-am luat nici mãcar un cent ºi n-am fãcut rãu.
SRS: ªi dacã n-ai fãcut chestia asta, atunci de ce i-ai dat avocatului cu pixul, semnãtura?
CM: Cã s-a încheiat în prezenþa mea.
SRS: Nu asta, ce n-am adus…
CM: La ce vã referiþi?
SRS: Cã te-ai angajat cã-i dai banii înapoi tu ºi te-ai pârât singur; ai dat o declaraþie olografã în faþa acestui avocat.
CM: Nu, asta aicia nu.
SRS: Nu?
CM: Nu. Arãtaþi-mi declaraþia! Ce Dumnezeu! Deci dacã am recunoscut cã astea-s? Cum sã-i dau? Am înnebunit în somn? Când sã-i dau? Eu ºtiu cã avocatul ar vrea sã ia banii de la mine acuma. Dar dacã luam eu banii? Sã ºtiþi cã eu nu am o problemã cu datoriile. Eu când iau un ban îl dau pânã la ultimul înapoi.
BC: Dar domnul ãla cine-i?
CM: Domnul ãla era un cãmãtar. (Curentul)

Si cand te gandesti frate Vaneo si surorilor Gabi si Froggy (ca tot sunteti voi trio do re mi in ultimul timp) ca pe alde astia mi-i citati voi ca surse ale dovezilor de coruptie, imoralitate si dictatura....ma bufneste rasul!

Discutia completa si in format audio, o gasiti pe net. Nu poate fi postata aici datoritaq perlelor intelectuale.

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 22:50

@ black compari o minciunica nevinovta sau hai sa zicem o utopie tot atat de nevinovata cu planurile de distrugere a identitatii noastre din temelii venind din partea unui om deloc visator, deloc prostanac dar ignorant cu siguranta, care stie sa-si urmareasca interesele proprii. Nu putem aduce alte argumente, nu avem dovezi dar astia calca pe cadavre in atingerea scopurilor. Nici un om normal la cap nu ar accepa asta. Ni se face greata numai cand ii auzim vorbind, stiind despre ce si cine e vorba.
Noroc ca pe primarul capitalei il voteaza doar bucurestenii fiindca PDL se bizuie in campanie pe cei 75% din populatia rurala, care zic ei ar fi suficient de usor de pacalit ca nu sunt utilizatori de internet.
Asta pot sa confirm. Tinerii din satele pe unde am eu rude desi au internet bat coclaurile, se distreaza spanzurand caini si pisici sau dandu-le in cap cu toporul. Asta e nivelul de inapoiere in unele din satele noastre. Parintii lor asa i-au crescut, oameni de vaza unii dintre ei dar habar n-au cu ce se ocupa odraslele lor. Cum sa nu castige PDL in astfel de zone ? Stie Prigoana pe ce se bazeaza, el a spus procentul de 75 % din electoratul pe care se bizuie. Se bizuie pe inapoierea anumitor comunitati.

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 22:54

De la: buldogul, la data 2009-11-10 21:50:34Mare bou esti mai black,asa este mandatele nu jonctioneaza,Base se face de ris si pica de sus rau de tot.Cu 6 luni inainte de alegeri nu poate dizolva Parlamentul ,dupa alegeri nici atit ca este un alt mandat daca cistiga ,dar vor veni alegatorii sa-l bata cu pietre ca Parlamentul tot ce scrie in Constitutie va face. Intereseazate la Justitie boule

Pacurarule,eu te-am avertizat, sa nu zici ca nu ti-am spus! Ti-am spus ca te prosteste! Uite, deja esti cu 10% mai prost decat azi dimineata!
Baga mare, oricum cu fata asta nu ai nicio sansa la femei.

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 22:59

De la: super_green_frog, la data 2009-11-10 22:50:25@ black compari o minciunica nevinovta sau hai sa zicem o utopie tot atat de nevinovata cu planurile de distrugere a identitatii noastre din temelii venind din partea unui om deloc visator, deloc prostanac dar ignorant cu siguranta, care stie sa-si urmareasca interesele proprii. Nu putem aduce alte argumente, nu avem dovezi dar astia calca pe cadavre in atingerea scopurilor. Nici un om normal la cap nu ar accepa asta. Ni se face greata numai cand ii auzim vorbind, stiind despre ce si cine e vorba.

Broscuto, astia isi bat joc de voi in ultimul hal ca stiu ca luati de bune toate intoxicarile lor! Si drept dovada, cele mai abjecte manarii ale lor, tu le consideri minciunele nevinovate!

Ce se mai poate spune in cazul asta?
Nu imi pare rau pentru voi ca va bagati singuri cu capul in jug, este pacat doar ca vreti sa-i tarati si pe altii in jocurile voastre sado-masochiste!

Pagini: << 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: