Fosta membra 9am.ro
549 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 07:30
BĂSESCU, MOGULII ȘI... MIRCEA DINESCU
În prezența câtorva mii de cetățeni din Cetate - vestita comună din Dolj, în care viețuiește, vinuiește(!), fertilizează, crează și fermentează simpaticul și celebrul poet disident care, în urmă cu 20 de ani, la revoluția în direct, îndemnat de actorul Caramitru, se făcea că lucrează de zor la televizor, să dea bine la popor - Mircea Dinescu, acum marele moșier, ciocoi și crai vechi (deja) de curte nouă, a fost umilit public, deunăzi, de către însuși bădica Traian, candidatul: cu prilejul mitingului electoral din comună, auzindu-și numele pomenit în mod ironic de către primarul portocaliu, șugubăț și zgubilitic al Craiovei, marele(!) maestru a ieșit din mulțime vădit incitat, îmbujorat și (mai) aburit (de vinul vechi) decât tristul menestrel din poem(!), a urcat neinspirat și nefericit pe scenă și...a fost lăsat cu buza umflată și cu gura căscată în fața miilor de gură-cască, fără drept la replică, fără acces la microfonul prezidernțial. Antonie Solomon, primarul pedelist, a profitat de prezența poetului (imposibil de a nu fi remarcat chiar și în mulțime) și a debitat provocator la adresa acestuia: Pe Mircea Dinescu îl trimit pe malul drept al Dunării
să petreacă cinci ani de zile, iar eu îi voi administra moșia. Care a vrut să fie tâlcul vorbelor rostite de către edil, contează mai puțin... Auzindu-și numele în gălăgia iscată de râsetele populare ale audienței, poetul a percutat, a urcat pe scenă, a încercat să îi strângă mâna, mânat amical, președintelui
Ajutat de către primar și organizatorii vigilenți, cotroceanul s-a eschivat, a evitat strângerea de mână și a continuat discursul adresat urmașilor pandurilor lui Tudor în verme ce însoțitorii de campanie îi potoleau avântul și îi promiteau poetului "fascinat" și fâstâcit că va fi lăsat să vorbească, după președinte... Simțind momentul prielnic, Băsescu a plusat vorbind despre mandatul greu de cinci ani în care s-a luptat ca un zmeu (zic eu
) pe viață și pe moarte, nu doar cu majoritatea (care dintre ele, nu știm
) din Parlament, dar și cu presa mogulilor. Și, dacă tot a adus cu meșteșug vorba despre moguli, avându-l expus, etalat și țintuit la doar câțiva pași pe însuși poetul răsfățat de mogulul trustului de televiziune Realitatea TV, nelipsit de la emisiunea tot mai îndoielnică și duplicitară Tănase și Dinescu (unde maestrul combate după cum
însuși Vântu bate), a adăugat: Dacă vă uitați chiar și la maeștrii care au trecut sau chiar sunt aici, seara la televizor, îi vedeți cu cât dispreț vorbesc despre țara lor. Ei sunt deștepții națiunii. Își ponegresc țara, nimic nu le place în țara asta, dar fac bani de pe urma acestei țări. (Nu m-aș pune în nici un chip în locul lui Dinescu pus în asemenea situație penibilă în fața comunității locale și a întregii națiuni prin intermediul camerelor de luat vederi. Omul, naăuc și tâmp, zâmbea și gesticula a Lasă-l mă! L-aș lăsa eu dar nu mă lasă el). Și, pentru a pune frișca finală și fatală pe tort, Traian Băsescu l-a lăsat cu ochii în soare adăugânnd: Domnul Dinescu vrea să vorbească și dânsul. El vorbește în fiecare seară la televizor
Este un miting organizat pentru președinte
Deci, domnule Dinescu, te duci la televizor să vorbești, nu aici. Trimis, așadar, la televizor, poetul s-a conformat și până spre seară avea să apară pe mai toate posturile, descărcându-și sufletul de poet neconsolat la Realitatea, lamentându-se pe bună dreptate și spovedindu-se public: M-am simțit ca Pârvulescu
care la un congres, vrând să spună ceva despre Ceaușescu, a fost înfierat de activiștii din sală, fluierat. Nu credeam să trăiesc o asemenea jenă
Multe nu credeam nici noi, mi-aș permite să te parafrazez cu toată modestia, sărmane poet, nici înainte de căderea comunismului, nici după ridicarea în funcții, grade, onoruri, averi și privilegii a comuniștilor, securiștilor și...disidenților. Să nu uităm că, așa cum a declarat după incident, Mircea Dinescu pregătise o masă pe cinste, specială și tradițională, pentru președinte, la el la conac. Nu se știe încotro bate vântu`
Mai bine îl aștepta (degeaba) la un șpriț acasă
|
|
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 08:06
Ghicitoare: Cine a afirmat la inceputul crizei economice a afirmat ca Romania nu va avea de suferit? Acum cateva saptamani, a declarat (uluitor) ca nu si-a propus sa lupte impotriva ei  si ca Romania va iesi din criza numai odata cu ... restul lumii. Doar ca ... Germania, Franta, Japonia si alte tari importante si-au revenit. Noi mai asteptam mult?
Deci, cine e personajul ?
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 08:14
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 08:18
De la: Dorinel, la data 2009-11-13 08:06:47Ghicitoare: Cine a afirmat la inceputul crizei economice a afirmat ca Romania nu va avea de suferit? Acum cateva saptamani, a declarat (uluitor) ca nu si-a propus sa lupte impotriva ei si ca Romania va iesi din criza numai odata cu ... restul lumii. Doar ca ... Germania, Franta, Japonia si alte tari importante si-au revenit. Noi mai asteptam mult?
sa fie oare cel care aseara la Nasul isi reprosa cum ca ,nestiind de criza ,a semnat decretul de marire a salariilor profesorilor cu 50 % ? sau cel care cu vreun an in urma acuza guvernul Tariceanu ca marind pensiile,ne goleste punga si ca intr-o luna -doua pensionarii nu isi vor mai primi pensia ? deci : stia sau nu stia ce va sa vina ? si de stia -rau a facut ca a semnat ! iar de nu stia - rau a facut ca nu stia ! rostul lui era SA STIE !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 08:20
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 08:20
De la: gabigabi, la data 2009-11-13 07:28:47De la: Silviu, la data 2009-11-13 00:54:05De la: ioanna_dark, la data 2009-11-13 00:21:51De la: black10131307, la data 2009-11-13 00:13:33De la: ioanna_dark, la data 2009-11-13 00:00:59crinantonescu.ro
Mai Ioana, daca tot alergi dupa barbati, cauta si tu unii mai de varsta ta, nu un ala care ar putea sa-ti fie tata! Esti hilara dupa ce ai insirat calitatile lui Cretinel!
Si s-ar putea sa mai fie si fetita, pe deasupra!
unul din motivele pentru care mi-l doresc pe crin antonescu ca președinte este că m-am saturat de băsescu....
în 2004 , când eram în pnl i-am făcut campanie electorală...chiar m-am implicat foarte mult pe atunci , dar...acum m-am răzgândit...băsescu a dezamăgit multă lume...
iar ceea ce vrea să facă acum cu reducerea numărului parlamentarilor este pur și simplu....incalificabil ...de parlamentarii ăia depinde democrația....ei sunt aleșii poporului și reprezentații lui....cum să micșoreze numărul?...ar însemna să micșoreze democrația....
în plus...fii serios...ce a a făcut băsescu pentru românia ?...ce mare bine i-a făcut el poporului român astfel încât să merite lăsat în continuare la președinție? ....
antonescu e diferit....pare un intelectual cu foarte mult bun simț...un om extraordinar....am încredere în el...
românia chiar are nevoie așa cum spunea și el de o revoluție a bunului simț....
Da' Crin asta al tau ce dracu' a facut pentru Romania ?
Chiar crezi ca Antonescu are ... bun simt ?
Zici ca Besccu a dezamagit ... "multa lume". Nu zau !? Care e lumea aia ? 322 ?
Zici ca de parlamentari depinde democratia, ca sunt reprezentantii poporului ... te iintrebi cum sa micsoreze numarul lor ...
Iti place democratia asta de acum a parlamentarilor ?
Al carui popor sunt reprezentantii astia din parlament ?
Dar Basescu n-a fost ales de popor ? Ba chiar de doua ori daca punem si referendumul ...
Ioana, stiu din experienta ca ai un suflet bun.
Dar la minte mai ai de lucrat. Cu gandirea ... Nu mai importa textele otravite ale altora ! Gandeste-te cine a guvernat tara din 2004. Basescu ? El e doar seful statului. Primul ministru e cel mai puternic om din Romania. Si a fost 4 ani Tariceanu. De el nu mai vorbeste nimeni astazi. dar vorbeste despre Crin ca si cand ar fi cazut din cer, imaculat, neprihanit, ca si cum n-ar fi fost in PNL-ul care a guvernat, alaturi de PDL un an si jumatate si apoi sprijinit de PSD. Si avea 15%. Acum de ce nu poate guverna un partid cu 34% ? Ia gandeste-te tu la asta.
De ce s-au mobilizat atatia sa-l injure pe Basescu daca Basescu n-a facut nimic ?
De ce sa lupti impotriva unuia care nu face nimic ?
De ce sa-l dai jos pe unul care nu face nimic ?
Poate pentru ca nu te lasa pe tine sa faci ce vrei ...
Cand au guvernat cei care-l contesta pe Basescu ? Mai tot timpul ! Au facut ei ce-i imputa lui Basescu ca n-a facut ? Nici pomeneala ! Vor face ei ce pretind ca or sa faca ? Niciodata !
Crin vorbeste despre scaderea taxelor si impozitelor, lucru absolut normal pentru iesirea din criza.
Dar bugetarii ar trebui sa fie ingroziti. Sa nu-l voteze. Pentru ca taxe mai mici inseamna incasari mai mici imediate. Or fi bune pe termen mediu si lung asemenea masuri, dar trebuie sa platesti bugetarii acum ! Crin nu ne spune cumm va face asta. Nici Geoana, nici altcineva ...
In afara de Basescu toti ne spun ca o sa ne dea cate ceva .... c-o sa faca sa ne fie mai bine ... vorbe, palavre electorale.
Ce credeti ca vor face liberalii daca va iesi Crin ? Dar PSD ?
Punem pariu ca vor mari taxele ? Si vor urla ca n-au incotro, ca mostenirea PDL-ista ....si o s-o luam de la inceput. Ce credeti ca vor face alde Voiculescu, Patriciu, Vantu si toate slugile lor din toata tara asta ?
Tot Basescu e o treaba mai buna, asa cum e el, cu PDL-ul lui cu coruptii lui ... cu oportunistii lui cu tot.
Eu o sa-l votez pe Basescu, pentru simplul motiv, ca, daca in privinta lui am oarece critici, in ceea ce ii priveste pe ceilalti, n-am nici un dubiu. Despre ei sunt absolut lamurit !
S-auzim de bine !
ai o logica de beton,mai Silviule ! zici tu,intrebindu-ne retoric : de ce sa-l dai jos devreme ce n-a facut nimic ?....ca nu te lasa sa faci ce vrei ? pai,draga omule , hotaraste-te : ori n-a facut nimic ,ori nu i-a lasat sa faca ce vor ei ! din doua,una singura-i valabila ! de facut ,intr-adevar,n-a Facut nimic ptr. tara asta si asa a si motivat ca mai vrea o data : ca n-a facut ce-a vrut si-i mai trebuiesc 5 ani ! din pct.meu de vedere ,a fost bine ca Tariceanu nu i-a dat voie sa se amestece in guvernare,asa cum a facut cu Boc....copilul cu 2 moase,ramine cu buricul netaiat si se si vede asta : buget n-avem; guvern n-avem,da' avem in schimb Datorii pe care nu stiu cum le vom plati ! ....nimeni nu a zis ca o vom duce c-an rai dupa 6 dec, dimpotriva ,ne va fi groaznic,dar macar nu-i mai aud minciunile !
@azazele - numai daca-ti bagi tu coada ....si se pare ca ai de gind....va putea iesi din turul 2,nu din primul ! daca iese din primul tur,asa cum dai tu ca sigur, atunci ai chemat tot iadul in ajutor si atunci inseamna ca ne-a luat pe toti !
@black - imi place cum combati ! da' vezi ca ai uitat de asigurarile Sefului ,mai an, ca cum se va duce el la Putin si va aranja si va face....si ala nici n-a catadicsit sa-i raspunda in vreun fel ! deh, memorie scurta la ce nu va place sa tineti minte !
ma distreaza la culme spumele facute acum ,in legatura cu santajul,santajistii si santajabilii ....iubitilor, Base l-a indepartat pe Stolojean din cursa prezidentiala din 2004 pe motiv ca-i Santajabil si,consecvent cum e,ni l-a propus ca Prim-ministru in 2009 ! hai ca sunteti chiori si suri o ineaca in cat main zi ,rai-voitori si nici fair-play nu aveti fata de faptele incontestabile ! cati sefi de state au fost in ROMANIA de cand este base la cotroceni,caci de condus nu conduce tara ci o ineaca in cat mai multe datorii,si a duso de unde nici  nuy o sa o scoata asa usor!
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 08:40
De la: gabigabi, la data 2009-11-13 08:18:08De la: Dorinel, la data 2009-11-13 08:06:47Ghicitoare: Cine a afirmat la inceputul crizei economice a afirmat ca Romania nu va avea de suferit? Acum cateva saptamani, a declarat (uluitor) ca nu si-a propus sa lupte impotriva ei si ca Romania va iesi din criza numai odata cu ... restul lumii. Doar ca ... Germania, Franta, Japonia si alte tari importante si-au revenit. Noi mai asteptam mult?
sa fie oare cel care aseara la Nasul isi reprosa cum ca ,nestiind de criza ,a semnat decretul de marire a salariilor profesorilor cu 50 % ? sau cel care cu vreun an in urma acuza guvernul Tariceanu ca marind pensiile,ne goleste punga si ca intr-o luna -doua pensionarii nu isi vor mai primi pensia ? deci : stia sau nu stia ce va sa vina ? si de stia -rau a facut ca a semnat ! iar de nu stia - rau a facut ca nu stia ! rostul lui era SA STIE ! Si tot aseara la TV parca l-am auzit spunand, ce-i drept cu alte cuvinte, ca vede o Românie cu ''măcar'' 300.000 de șomeri .... ca de, pe timp de criză, cineva trebuie să fie sacrificat si ca nu are de gând ca această criză să fie plătită din buzunarul lui sau al altor oameni cinstiți ca Adriean Videanu, Radu Berceanu sau Elena Udrea.
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 08:46
De la: karpov, la data 2009-11-13 02:47:20
G.Nasaramba.:
"" Mult mai tarziu am gasit in Gazeta de Vest lucruri extrem de interesante. In anii de rezistenta 1949-1953, procuror general al Regiunii Oltenia era Sasa Sidorovici, nimeni alta decat sotia lui Silviu Brucan, iar director al inchisorii de la Craiova a fost Cornel Patriciu, tatal lui Dinu Patriciu. Cu alte cuvinte si ei doi au fost raspunzatori de soarta celor omorati in acele vremuri. Nu vreau sa fac alte comentarii pentru ca imi aduc perfect aminte ce imi spunea tata: Eu ma lupt sa scapam de ciuma rosie de la Rasarit, iar pe voi o sa va manance cainii de la apus.""
Nasaraba e fiul unui condamnat politic executat de comunisti-daca e cel pe care il stiu eu -e un miner istet -e mult mai ""intelectual ""decat Antonescu -are o inteligenta remarcabila - si trebuie sa luati nota ca tatal lui patriciu a fost unul dintre cei care au exterminat detinutii politici iar el,patriciu ,este omul care l-a propulsat pe crin-are nevoie de el -stie ca este usor de manevrat-este un ne-intelectual !
Auzi Karpov,Nasaramba asta al tau este un idiot iar tu esti foarte superficiala  (vezi ce dragut sunt cu tine?) cand postezi astfel de informatii fara sa le verifici .In ochii mei oroicum ai scazut enorm!
Tatal lui Dinu Patriciu se numeste Valeriu Patriciu,nu Cornel,este primul roman care a reusit sa ia in occident un doctorat in Geofizica(Germania) si nu a fost niciodata director de inchisoare ci profesor la universitati si cercetator.
www.romanialibera.ro/a104845/patriciu-senior-primul-roman-cu-doc...
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
241 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 09:09
De la: Dorinel, la data 2009-11-13 08:40:24De la: gabigabi, la data 2009-11-13 08:18:08De la: Dorinel, la data 2009-11-13 08:06:47Ghicitoare: Cine a afirmat la inceputul crizei economice a afirmat ca Romania nu va avea de suferit? Acum cateva saptamani, a declarat (uluitor) ca nu si-a propus sa lupte impotriva ei si ca Romania va iesi din criza numai odata cu ... restul lumii. Doar ca ... Germania, Franta, Japonia si alte tari importante si-au revenit. Noi mai asteptam mult?
sa fie oare cel care aseara la Nasul isi reprosa cum ca ,nestiind de criza ,a semnat decretul de marire a salariilor profesorilor cu 50 % ? sau cel care cu vreun an in urma acuza guvernul Tariceanu ca marind pensiile,ne goleste punga si ca intr-o luna -doua pensionarii nu isi vor mai primi pensia ? deci : stia sau nu stia ce va sa vina ? si de stia -rau a facut ca a semnat ! iar de nu stia - rau a facut ca nu stia ! rostul lui era SA STIE ! Si tot aseara la TV parca l-am auzit spunand, ce-i drept cu alte cuvinte, ca vede o Românie cu ''măcar'' 300.000 de șomeri .... ca de, pe timp de criză, cineva trebuie să fie sacrificat si ca nu are de gând ca această criză să fie plătită din buzunarul lui sau al altor oameni cinstiți ca Adriean Videanu, Radu Berceanu sau Elena Udrea.
Fraierilor,stiam de criza dar am promis si promulgat 50% majorare la profesori sa dau in cap lui Tariceanu
Acum o sa dau faina si malai sa cumpar voturile fraierilor,ca daia am luat banii de la FMI
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 09:22
De la: gabigabi, la data 2009-11-13 08:18:08De la: Dorinel, la data 2009-11-13 08:06:47Ghicitoare: Cine a afirmat la inceputul crizei economice a afirmat ca Romania nu va avea de suferit? Acum cateva saptamani, a declarat (uluitor) ca nu si-a propus sa lupte impotriva ei si ca Romania va iesi din criza numai odata cu ... restul lumii. Doar ca ... Germania, Franta, Japonia si alte tari importante si-au revenit. Noi mai asteptam mult?
sa fie oare cel care aseara la Nasul isi reprosa cum ca ,nestiind de criza ,a semnat decretul de marire a salariilor profesorilor cu 50 % ? sau cel care cu vreun an in urma acuza guvernul Tariceanu ca marind pensiile,ne goleste punga si ca intr-o luna -doua pensionarii nu isi vor mai primi pensia ? deci : stia sau nu stia ce va sa vina ? si de stia -rau a facut ca a semnat ! iar de nu stia - rau a facut ca nu stia ! rostul lui era SA STIE !
Nu oare liberalii prognozasera, deh, ca veneau alegerile, crestere economica in 2009? Iar raportarile lor despre boom-ul economic si bunastarea romanilor de cand ii fericise Dumnezeu cu asa guvernanti destepti si cinstiti, depaseau in grandoare raportarile tovarasilor oameni ai muncii catre Ceausescu?
Base a semnat marirea pensiilor, bazandu-se pe acele raportari. Daca nu ar fi semnat, voi astia oamenii de bine mosteniti de liberali de la Iliescu, ati fi sarit in sus ca nu vrea binele poporului! Cu voi oricum nu o poate scoate nimeni la capat, sunteti ca babele care stau toata ziua pe sant si toaca din gura!
|
Fosta membra 9am.ro
549 mesaje
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 09:23
|
111dinu
1317 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 09:24
De la: black10131307, la data 2009-11-13 01:01:07De la: ioanna_dark, la data 2009-11-13 00:21:51De la: black10131307, la data 2009-11-13 00:13:33De la: ioanna_dark, la data 2009-11-13 00:00:59crinantonescu.ro
Mai Ioana, daca tot alergi dupa barbati, cauta si tu unii mai de varsta ta, nu un ala care ar putea sa-ti fie tata! Esti hilara dupa ce ai insirat calitatile lui Cretinel!
unul din motivele pentru care mi-l doresc pe crin antonescu ca președinte este că m-am saturat de băsescu....
în 2004 , când eram în pnl i-am făcut campanie electorală...chiar m-am implicat foarte mult pe atunci , dar...acum m-am răzgândit...băsescu a dezamăgit multă lume...
iar ceea ce vrea să facă acum cu reducerea numărului parlamentarilor este pur și simplu....incalificabil ...de parlamentarii ăia depinde democrația....ei sunt aleșii poporului și reprezentații lui....cum să micșoreze numărul?...ar însemna să micșoreze democrația....
în plus...fii serios...ce a a făcut băsescu pentru românia ?...ce mare bine i-a făcut el poporului român astfel încât să merite lăsat în continuare la președinție? ....
antonescu e diferit....pare un intelectual cu foarte mult bun simț...un om extraordinar....am încredere în el...
In 2004, cand tu aveai 16 ani, erai in pnl (apreciez faptul ca nici tu nu-i suporti si le scrii numele cu litere mici) si ii faceai campanie electorala lui Basescu? Cum anume? Duceai munca de lamurire cu colegii de liceu? Scriai mesaje electorale in extemporale?
De numarul de parlamentari depinde democratia? Pai dupa logica asta ar trebui sa mai aducem vreo cateva milioane in parlament ca sa fim siguri ca avem o democratie beton! Nu conteaza ca vor dormi ca niste vite si vor baga doar bile in urna dupa cum le-o cere partidul. Si apropo de asta, unde este democratia cand sunt obligati sa voteze la vedere si sunt exclusi din partid daca nu respecta ordinele? Pai deciziile se iau dupa cum vor cateva persoane influente din partide si nu dupa cum le dicteaza constiinta catorva sute de parlamentari! Adica poti sa ai si mii de parlamentari, ei vor respecta ordinele catorva oameni! Curata democratie.
Antonescu pare intelectual, dar nu esti sigura! Ce inseamna intelectual de fapt?
INTELECTUÁL, -Ă, intelectuali, -e, adj., s.m. și f. 1. Adj. Care aparține intelectului, care se referă la activitatea minții, la intelect. 2. S.m. și f. și lucrează în domeniul artei, al științei, tehnicii etc.; persoană care aparține intelectualității. [Pr.: -tu-al] Din fr. intellectuel, lat. intellectualis.
Hai sa analizam:
- Persoană care posedă o pregătire de specialitate temeinică. Dupa doi ani de repetentie si vreo 3 sau 4 profesoras de istorie la tara si tot asa vreo 3 muzeograf la Tulcea, ti se pare pregatit temeinic? In parlament nu are nicio initiativa legislativa aprobata! Omul asta a trait degeaba, nu lasa nicio urma a valorii lui! Nu a scris nici macar doua randuri!
-lucrează în domeniul artei, al științei, tehnicii. Aici are o bila alba, a fost un artist al chiulului de la slujba!
Cu declaratiile despre Iliescu ale lui si cu bolboroselile bahice ale lui Orban se cladeste Romania bunului-simt?
Ha! Ha! Black "analizează" noțiunea de intelectual deși la vârsta de 51 de ani a absolvit doar un liceu muncitoresc.
Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice.
Găoaza este un desert prezidențial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 09:29
De la: gabigabi, la data 2009-11-13 07:28:47De la: Silviu, la data 2009-11-13 00:54:05De la: ioanna_dark, la data 2009-11-13 00:21:51De la: black10131307, la data 2009-11-13 00:13:33De la: ioanna_dark, la data 2009-11-13 00:00:59crinantonescu.ro
Zici ca de parlamentari depinde democratia, ca sunt reprezentantii poporului ... te iintrebi cum sa micsoreze numarul lor ...
Dar Basescu n-a fost ales de popor ? Ba chiar de doua ori daca punem si referendumul ...
Dar la minte mai ai de lucrat. Cu gandirea ... Nu mai importa textele otravite ale altora ! Gandeste-te cine a guvernat tara din 2004. Basescu ? El e doar seful statului. Primul ministru e cel mai puternic om din Romania. Si a fost 4 ani Tariceanu. De el nu mai vorbeste nimeni astazi. dar vorbeste despre Crin ca si cand ar fi cazut din cer, imaculat, neprihanit, ca si cum n-ar fi fost in PNL-ul care a guvernat, alaturi de PDL un an si jumatate si apoi sprijinit de PSD. Si avea 15%. Acum de ce nu poate guverna un partid cu 34% ? Ia gandeste-te tu la asta.
De ce s-au mobilizat atatia sa-l injure pe Basescu daca Basescu n-a facut nimic ?
Cand au guvernat cei care-l contesta pe Basescu ? Mai tot timpul ! Au facut ei ce-i imputa lui Basescu ca n-a facut ? Nici pomeneala ! Vor face ei ce pretind ca or sa faca ? Niciodata !
Crin vorbeste despre scaderea taxelor si impozitelor, lucru absolut normal pentru iesirea din criza.
Dar bugetarii ar trebui sa fie ingroziti. Sa nu-l voteze. Pentru ca taxe mai mici inseamna incasari mai mici imediate. Or fi bune pe termen mediu si lung asemenea masuri, dar trebuie sa platesti bugetarii acum ! Crin nu ne spune cumm va face asta. Nici Geoana, nici altcineva ...
In afara de Basescu toti ne spun ca o sa ne dea cate ceva .... c-o sa faca sa ne fie mai bine ... vorbe, palavre electorale.
Punem pariu ca vor mari taxele ? Si vor urla ca n-au incotro, ca mostenirea PDL-ista ....si o s-o luam de la inceput. Ce credeti ca vor face alde Voiculescu, Patriciu, Vantu si toate slugile lor din toata tara asta ?
Tot Basescu e o treaba mai buna, asa cum e el, cu PDL-ul lui cu coruptii lui ... cu oportunistii lui cu tot.
Eu o sa-l votez pe Basescu, pentru simplul motiv, ca, daca in privinta lui am oarece critici, in ceea ce ii priveste pe ceilalti, n-am nici un dubiu. Despre ei sunt absolut lamurit !
S-auzim de bine !
ai o logica de beton,mai Silviule ! zici tu,intrebindu-ne retoric : de ce sa-l dai jos devreme ce n-a facut nimic ?....ca nu te lasa sa faci ce vrei ? pai,draga omule , hotaraste-te : ori n-a facut nimic ,ori nu i-a lasat sa faca ce vor ei ! din doua,una singura-i valabila ! de facut ,intr-adevar,n-a Facut nimic ptr. tara asta si asa a si motivat ca mai vrea o data : ca n-a facut ce-a vrut si-i mai trebuiesc 5 ani ! din pct.meu de vedere ,a fost bine ca Tariceanu nu i-a dat voie sa se amestece in guvernare,asa cum a facut cu Boc....copilul cu 2 moase,ramine cu buricul netaiat si se si vede asta : buget n-avem; guvern n-avem,da' avem in schimb Datorii pe care nu stiu cum le vom plati ! ....nimeni nu a zis ca o vom duce c-an rai dupa 6 dec, dimpotriva ,ne va fi groaznic,dar macar nu-i mai aud minciunile !
@azazele - numai daca-ti bagi tu coada ....si se pare ca ai de gind....va putea iesi din turul 2,nu din primul ! daca iese din primul tur,asa cum dai tu ca sigur, atunci ai chemat tot iadul in ajutor si atunci inseamna ca ne-a luat pe toti !
@black - imi place cum combati ! da' vezi ca ai uitat de asigurarile Sefului ,mai an, ca cum se va duce el la Putin si va aranja si va face....si ala nici n-a catadicsit sa-i raspunda in vreun fel ! deh, memorie scurta la ce nu va place sa tineti minte !
ma distreaza la culme spumele facute acum ,in legatura cu santajul,santajistii si santajabilii ....iubitilor, Base l-a indepartat pe Stolojean din cursa prezidentiala din 2004 pe motiv ca-i Santajabil si,consecvent cum e,ni l-a propus ca Prim-ministru in 2009 ! hai ca sunteti chiori si surzi ,rai-voitori si nici fair-play nu aveti fata de faptele incontestabile !
@gabi mie mi se pare normala logica voastra ca daca nu este impotriva voastra, totul este permis! Niste vagabonzi care s-au capatuit facand afaceri cu statul pot sa apeleze la orice tertip mafiot, sa calce totul in picioare, daca va ajuta pe voi sa va vedeti visul cu ochii. Daca tot va inspirati din Cosa Nostra, de ce nu treceti si la atentate!
Oricum, vom discuta mai multe dupa 6 decembrie. Va prevad niste sarbatori de iarna foarte triste!
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 09:36
De la: 111dinu, la data 2009-11-13 09:24:22De la: black10131307, la data 2009-11-13 01:01:07De la: ioanna_dark, la data 2009-11-13 00:21:51De la: black10131307, la data 2009-11-13 00:13:33De la: ioanna_dark, la data 2009-11-13 00:00:59crinantonescu.ro
In 2004, cand tu aveai 16 ani, erai in pnl (apreciez faptul ca nici tu nu-i suporti si le scrii numele cu litere mici) si ii faceai campanie electorala lui Basescu? Cum anume? Duceai munca de lamurire cu colegii de liceu? Scriai mesaje electorale in extemporale?
De numarul de parlamentari depinde democratia? Pai dupa logica asta ar trebui sa mai aducem vreo cateva milioane in parlament ca sa fim siguri ca avem o democratie beton! Nu conteaza ca vor dormi ca niste vite si vor baga doar bile in urna dupa cum le-o cere partidul. Si apropo de asta, unde este democratia cand sunt obligati sa voteze la vedere si sunt exclusi din partid daca nu respecta ordinele? Pai deciziile se iau dupa cum vor cateva persoane influente din partide si nu dupa cum le dicteaza constiinta catorva sute de parlamentari! Adica poti sa ai si mii de parlamentari, ei vor respecta ordinele catorva oameni! Curata democratie.
Antonescu pare intelectual, dar nu esti sigura! Ce inseamna intelectual de fapt?
INTELECTUÁL, -Ă, intelectuali, -e, adj., s.m. și f. 1. Adj. Care aparține intelectului, care se referă la activitatea minții, la intelect. 2. S.m. și f. și lucrează în domeniul artei, al științei, tehnicii etc.; persoană care aparține intelectualității. [Pr.: -tu-al] Din fr. intellectuel, lat. intellectualis.
Hai sa analizam:
- Persoană care posedă o pregătire de specialitate temeinică. Dupa doi ani de repetentie si vreo 3 sau 4 profesoras de istorie la tara si tot asa vreo 3 muzeograf la Tulcea, ti se pare pregatit temeinic? In parlament nu are nicio initiativa legislativa aprobata! Omul asta a trait degeaba, nu lasa nicio urma a valorii lui! Nu a scris nici macar doua randuri!
-lucrează în domeniul artei, al științei, tehnicii. Aici are o bila alba, a fost un artist al chiulului de la slujba!
Cu declaratiile despre Iliescu ale lui si cu bolboroselile bahice ale lui Orban se cladeste Romania bunului-simt?
Ha! Ha! Black "analizează" noțiunea de intelectual deși la vârsta de 51 de ani a absolvit doar un liceu muncitoresc.
Zi sa mori tu axfixiat cu tampoanele lui Udrea! Handi, tu esti intelectual?
Daca scrii poezii pe peretii closetelor, s'ar putea sa ai dreptate! Esti un geniu! Ai putea sa mai scoti niste bani de trascau daca iti donezi hoitul unei Universitati de medicina!
Vedea-te-as in formol!
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 10:08
De la: gabigabi, la data 2009-11-13 08:18:08
Cum naiba putea oare sa spuna ca nu stia de criza cand Tariceanu i-a spus clar ca nu sunt bani pentru marirea salariilor profesorilor cu 50%?  .Tariceanu i-a spus clar insa Basescu a spus ca TOTUL ESTE DOAR O CHESTIUNE DE VOINTA POLITICA  .Adica "hai bai Taricene,ce tot macani ca nu sunt bani,daca vrei cu adevarat poti!"
La promulgarea legii presedintele a subliniat, pentru cine avea vreun dubiu, ca banii exista, insa Guvernul hain "NU VREA sa ii acorde cui trebuie"."Ideea ca nu sunt bani nu este o realitate, este doar o chestiune de prioritati", a spus Basescu. "Ce, Loganurile politiei sunt mai importante decat dascalii care ne instruiesc copiii"?, s-a intrebat retoric seful de la Cotroceni.
Logica era clara !Daca Tariceanu se va tine de cuvant si va ingheta salariile prin ordonanta de urgenta, PNL va intra pe o panta abrupta de scadere a popularitatii, iar Basescu, si implicit PD-L, va ramane oaia alba care a incercat sa ridice nivelul de trai al bietilor dascali. Jenant!
De altfel,cu 10 zile inainte de promulgarea legii,Basescu stia despre criza si indemna la ...prudenta in cheltuirea banilor.
"Pentru ca efectul crizei internationale sa fie diminuat la maximum, primul comandament al factorilor politici si sindicali se numeste prudenta si responsabilitate. (...) Prudenta si responsabilitate pentru a nu aduce criza la noi acasa", a afirmat Traian Basescu .
Cand a promulgat legea a uitat de aceasta ...prudenta!Acum a uitat de faptul ca stia de criza.Stia de criza dar nu mai stie daca nu stia sau daca nu stia ca stia .  !Si in general asa ,parca nu stia ca stia ce nu stia !Hai ,ce sa mai discutam,omul asta este cel mai mare mincinos din Romania .
|
Fosta membra 9am.ro
549 mesaje
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 10:46
ANALOGIE la... cum isi reincarca Basesculosu` munitia electorala:
Un tip la mare, face plaja la nudism si se alege cu arsuri pe tot corpul, inclusiv pe pu*a. Cum nu mai suporta arsurile, ia un borcan cu iaurt si-si baga pu*a-n el.
O baba care trecea pe acolo se opreste si se tot uita la el.
Tipul suparat spune babei:
-Ce te uiti asa mamaie, ce n-ai mai vazut pu*a?
-Ba, pu*a am mai vazut maica, cum sa nu, dar nu stiam cum se-ncarca...
|
broscuta_super_verde
1273 mesaje
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 13:08
Haios era sa raspunda ca n-a mai vazut de mult iaurt ca pensia nu-i ajunge nici de paine goala de foarte multi ani.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
111dinu
1317 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 14:10
De la: black10131307, la data 2009-11-13 09:36:29De la: 111dinu, la data 2009-11-13 09:24:22De la: black10131307, la data 2009-11-13 01:01:07De la: ioanna_dark, la data 2009-11-13 00:21:51De la: black10131307, la data 2009-11-13 00:13:33De la: ioanna_dark, la data 2009-11-13 00:00:59crinantonescu.ro
Hai sa analizam:
Daca scrii poezii pe peretii closetelor, s'ar putea sa ai dreptate! Esti un geniu! Ai putea sa mai scoti niste bani de trascau daca iti donezi hoitul unei Universitati de medicina!
Vedea-te-as in formol!
Iată cum poate un pedelist, absolvent de liceu muncitoresc, să răspundă unei întrebări pertinente. Este normal ca un incult să analizeze noțiunea de intelectual? Eu spun că nu!
În legătură cu formolul...
Black, în realitate Alexandru Mitache, sigur se gândește la modul în care morții din decembrie 1989 din Timișoara, (uciși și prin ordinele date de generalul Eugen Bădălan, acum deputat PD-L), au fost ținuți, un timp, în formol, până la încărcarea în frigorifice și trimiși la București, unde cadavrele au fost incinerate și aruncate la canal.
Pentru black și pentru Traian Băsescu, torționarul Timișoarei este un erou... Altfel nu ar fi putut deveni deputat PD-L .
Ca totul să fie foarte clar, în ce privește formolul în care vrea să mă vadă black, Traian Băsescu i-a mai dat o stea unui alt torționar al Timișoarei, generalului Constantin Zeca.
Pentru black și pentru Traian Băsescu, torționarul Timișoarei este un erou... Altfel nu ar fi primit încă o stea de general.
Mă întreb, ca timișorean, cum vor fi comemorate tragicele zile din decembrie 1989? Cu onoruri torționarilor și cu formol pentru cei care îi descoperă pe criminali în rândul Partidului Democrat- Liberal?
Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice.
Găoaza este un desert prezidențial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
|
alessia
163 mesaje
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 14:34
De la: 111dinu, la data 2009-11-13 14:10:20De la: black10131307, la data 2009-11-13 09:36:29De la: 111dinu, la data 2009-11-13 09:24:22De la: black10131307, la data 2009-11-13 01:01:07De la: ioanna_dark, la data 2009-11-13 00:21:51De la: black10131307, la data 2009-11-13 00:13:33De la: ioanna_dark, la data 2009-11-13 00:00:59crinantonescu.ro
Hai sa analizam:
Vedea-te-as in formol!
Iată cum poate un pedelist, absolvent de liceu muncitoresc, să răspundă unei întrebări pertinente. Este normal ca un incult să analizeze noțiunea de intelectual? Eu spun că nu!
În legătură cu formolul...
Black, în realitate Alexandru Mitache, sigur se gândește la modul în care morții din decembrie 1989 din Timișoara, (uciși și prin ordinele date de generalul Eugen Bădălan, acum deputat PD-L), au fost ținuți, un timp, în formol, până la încărcarea în frigorifice și trimiși la București, unde cadavrele au fost incinerate și aruncate la canal.
Pentru black și pentru Traian Băsescu, torționarul Timișoarei este un erou... Altfel nu ar fi putut deveni deputat PD-L .
Ca totul să fie foarte clar, în ce privește formolul în care vrea să mă vadă black, Traian Băsescu i-a mai dat o stea unui alt torționar al Timișoarei, generalului Constantin Zeca.
Pentru black și pentru Traian Băsescu, torționarul Timișoarei este un erou... Altfel nu ar fi primit încă o stea de general.
Mă întreb, ca timișorean, cum vor fi comemorate tragicele zile din decembrie 1989? Cu onoruri torționarilor și cu formol pentru cei care îi descoperă pe criminali în rândul Partidului Democrat- Liberal?
Basescu si Eugen Badalan ucigasul de la Timisoara si consilierul PDL vor sa instituie Dictatura prezidentiala
ROMANIA ARE NEVOIE DE SCHIMBARE ,BASESCU A CUFUNDAT ROMANIA IN DEZASTRU ECONOMIC
M-am edificat ! Șmecheria este clara,in 2007,in 2009 au fost prezenti la vot doar 5-6 milioane de votanti dar cu STS ul voturile au fost trecute la ambele parti si la urma au mai fost fabricate citeva sa faca diferenta pentru Basescu.Impunerea CCR ca pentru validarea Referendumului din 29 iulie 20012 sa fie 1/2 din electorat la vot,iar PDL ul sa boicoteze Referendumul interzicind prezenta la vot,se bazeaza tocmai pe faptul ca românii nu se prezinta la vot din comoditate,nepasare,analfabetism politic,indoctrinare,prostie etc si nu se poate atinge pragul de 9125000.
DAR CE LEGITIMITATE ARE UN PRESEDINTE CARE FUGE DE POPOR SI BOICOTEAZA REFERENDUMUL ??????
|
CREMENE
743 mesaje
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 14:48
Dictatura prezidentiala ar fi o chestie, dar nu cred ca le convine prea mult pdl-istilor, ei v or o dictatura strict de clan, in care sa nu aibe acces nimeni, care nu este pupincurist basescian, sau udroi. Simplu ca buna ziua, cine nu e cu noi, sa paraseasca tara, precum zise cineva la Craiova, si aprobase base.
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 14:57
De la: CREMENE, la data 2009-11-13 14:48:42Dictatura prezidentiala ar fi o chestie, dar nu cred ca le convine prea mult pdl-istilor, ei v or o dictatura strict de clan, in care sa nu aibe acces nimeni, care nu este pupincurist basescian, sau udroi. Simplu ca buna ziua, cine nu e cu noi, sa paraseasca tara, precum zise cineva la Craiova, si aprobase base.
Nu ti-ai facut inca bagajele? Sa-ti iei haine groase ca o sa fie frig la Moscova!
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 15:14
De la: CREMENE, la data 2009-11-13 14:48:42Dictatura prezidentiala ar fi o chestie, dar nu cred ca le convine prea mult pdl-istilor, ei v or o dictatura strict de clan, in care sa nu aibe acces nimeni, care nu este pupincurist basescian, sau udroi. Simplu ca buna ziua, cine nu e cu noi, sa paraseasca tara, precum zise cineva la Craiova, si aprobase base.
ei,si tu acus' : nu le convine psl.istilor ! parca au ceva de spus !? si daca au de spus,au curaj ?  un partid de yesmani care stiu ca daca sefu' nu mai e, nici cu ei nu va fi bine ! aseara ,la A3 -Gabi Firea ,a aratat faxul primit de la o alta fata a marinarului -adica Roberta anastase - care o trimite sa-i ceara voie Sulfei Barbu sa vina in emisiune laA3.....Sulfina sau Sulfa Barbu,care era dincolo la "concurenta" si tocmai se plingea cum A3 nu vrea sa -i primeasca pe pdl.isti ! niste mincinosi -mincinosi-mincinosi-mincinosi,ca si seful lor !
|
CREMENE
743 mesaje
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 15:23
De la: black10131307, la data 2009-11-13 14:57:13De la: CREMENE, la data 2009-11-13 14:48:42Dictatura prezidentiala ar fi o chestie, dar nu cred ca le convine prea mult pdl-istilor, ei v or o dictatura strict de clan, in care sa nu aibe acces nimeni, care nu este pupincurist basescian, sau udroi. Simplu ca buna ziua, cine nu e cu noi, sa paraseasca tara, precum zise cineva la Craiova, si aprobase base.
Nu ti-ai facut inca bagajele? Sa-ti iei haine groase ca o sa fie frig la Moscova!
Deci in concluzie te recunosti in personajele descrise mai sus, suces, inca mai sunt multi pdl-lei carora trebuie sa le faci curatenie prin anumite locuri, iar fiindca in mod normal ai avea treaba nu inteleg ce cauti pe aici?
Cat despre Moscova, am fost acolo odata, chiar esimpati, au votca buna, tipe arzoaice.
In schimb tu ai o problema la mansarda, intai iti renegeni, provenienta, apoi te inhaitezi cu o gasca de huligani, ca apoi sa injuri. Apropo, tu mai sti cine esti sau doar un zombi cu creeri spalatii, de ceilalti pupincuristi basescieni.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 15:23
ah,ah,ah ,ce bucle si spirale face cineva de pe aici care, intrebat de ce Basescu nu a fost bagat in seama de PUTIN ,atunci cind s-a laudat natiunii ca se duce el si vorbeste cu el ptr. preturi mai mici si alte alea, imi zice ca am jefuit tara ! si cind ii aduc aminte ca SANTAJABILUL si detronatul cu lacrimi de crocodil satisfacut "draga Stolo" ne-a fost propus prim-ministru ,ne ameninta cu sa vedem noi....trist,trist !
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 16:03
S-auzim de bine !
ma distreaza la culme spumele facute acum ,in legatura cu santajul,santajistii si santajabilii ....iubitilor, Base l-a indepartat pe Stolojean din cursa prezidentiala din 2004 pe motiv ca-i Santajabil si,consecvent cum e,ni l-a propus ca Prim-ministru in 2009 ! hai ca sunteti chiori si surzi ,rai-voitori si nici fair-play nu aveti fata de faptele incontestabile !
Imi pare sincer rau pentru tine, Gabi ...
Nu intelegi nimic.
Nu imi este clar daca esti proasta sadea sau doar te prefaci ...
Si ai un tupeu de groaza sa rastalmacesti tot ce ti se spune. Am impresia ca esti o soacra de balamuc.
Adio !
Nu mai discut cu capsomani de genul tau !
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 16:25
esti mortal : deci eu rastalmacesc ? ce-am "rastalmacit" din moment ce te-am citat cuvint cu cuvint ? tu/voi aveti o problema cu logica ,ptr.ca nu poti fi in acelasi timp si-n pozitie de presedinte si-n opozitie cu propriul guvern pe care l-ai impus cam cu sila ! nu-i normal sa nu faci nimic din ce-ai promis ca apoi sa invoci - iar,ca si la primaria Capitalei - ca altii ,mereu altii nu te-au lasat sa faci ce voiai si apoi,pe baza acelei Neputinte sa te mai ceri o data Presedinte ! ca sa ce ? daca sti ca n-ai cu cine si cu ce ,ptr. ce mai vrei o data? parlamentul are aceeasi componenta !aaaaa,vrei sa schimbi Constitutia ? vrei sa schimbi Parlamentul,sa-l faci dintr-o singura camera ? vrei sa declansezi alegeri anticipate ca,poate cine stie ,iese pdl.ul cu 51% si atunci ai majoritatea absoluta si atunci le faci tu pe toate ? sa stirpesti mogulii si massmedia ?OK ! OK ! dar atunci nu te mai bate cu caramida-n piept cit esti de democratic,ptr.ca NU ESTI !
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 16:40
De la: gabigabi, la data 2009-11-13 15:23:38ah,ah,ah ,ce bucle si spirale face cineva de pe aici care, intrebat de ce Basescu nu a fost bagat in seama de PUTIN ,atunci cind s-a laudat natiunii ca se duce el si vorbeste cu el ptr. preturi mai mici si alte alea, imi zice ca am jefuit tara ! si cind ii aduc aminte ca SANTAJABILUL si detronatul cu lacrimi de crocodil satisfacut "draga Stolo" ne-a fost propus prim-ministru ,ne ameninta cu sa vedem noi....trist,trist !
Gaaaaaabi!  De ce gemi asa? Te doare ceva? Vrei o aspirina?
Vezi, da atata rautate a inceput sa te doara! Cel mai nasol o sa fie pentru voi, in noaptea de Revelion, atunci cand o sa va ureze La Multi Ani presedintele...Traian Basescu!
Toata lumea o sa petreaca, o sa se distreze, numai voi o sa chefuiti cu distonocalme si extraverale!
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 16:49
De la: vaneamarin, la data 2009-11-13 10:08:55De la: gabigabi, la data 2009-11-13 08:18:08
Cum naiba putea oare sa spuna ca nu stia de criza cand Tariceanu i-a spus clar ca nu sunt bani pentru marirea salariilor profesorilor cu 50%? .Tariceanu i-a spus clar insa Basescu a spus ca TOTUL ESTE DOAR O CHESTIUNE DE VOINTA POLITICA .Adica "hai bai Taricene,ce tot macani ca nu sunt bani,daca vrei cu adevarat poti!"
La promulgarea legii presedintele a subliniat, pentru cine avea vreun dubiu, ca banii exista, insa Guvernul hain "NU VREA sa ii acorde cui trebuie"."Ideea ca nu sunt bani nu este o realitate, este doar o chestiune de prioritati", a spus Basescu. "Ce, Loganurile politiei sunt mai importante decat dascalii care ne instruiesc copiii"?, s-a intrebat retoric seful de la Cotroceni.
Logica era clara !Daca Tariceanu se va tine de cuvant si va ingheta salariile prin ordonanta de urgenta, PNL va intra pe o panta abrupta de scadere a popularitatii, iar Basescu, si implicit PD-L, va ramane oaia alba care a incercat sa ridice nivelul de trai al bietilor dascali. Jenant!
De altfel,cu 10 zile inainte de promulgarea legii,Basescu stia despre criza si indemna la ...prudenta in cheltuirea banilor.
"Pentru ca efectul crizei internationale sa fie diminuat la maximum, primul comandament al factorilor politici si sindicali se numeste prudenta si responsabilitate. (...) Prudenta si responsabilitate pentru a nu aduce criza la noi acasa", a afirmat Traian Basescu .
Cand a promulgat legea a uitat de aceasta ...prudenta!Acum a uitat de faptul ca stia de criza.Stia de criza dar nu mai stie daca nu stia sau daca nu stia ca stia . !Si in general asa ,parca nu stia ca stia ce nu stia !Hai ,ce sa mai discutam,omul asta este cel mai mare mincinos din Romania .
Ce spui tu nu are nici o noima! De 'jde mii de ori mi-ai spus cat de nemaipomenita a fost guvernarea liberala si cum curgeau laptele si mierea si acum spui ca tariceanu era in criza de bani, ca era falit! Ceva pute Vaniuska, nu crezi? Dar nu trebuie sa ne miram de consecventa liberala, ce spui astazi o sa retractezi maine!
|
Fosta membra 9am.ro
3030 mesaje
Oras: Brasov
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 16:57
Dupa cum vedem intoleranta dintre idei persista cu inversunare si nu lasa ca opnia personala sa fie respectata .Ce daca dracusorul gandeste ca este bun politician Domnul Traian Basescu.Eu sant de aceeasi parere ca este cel mai bun politician.
GINA
|
broscuta_super_verde
1273 mesaje
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 17:11
Parerea ta. Nu ti-o ia nimeni, nici o grija.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
|