ionita_walkar
1 mesaj
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 11:05
sal dati voi o solutie mai buna decit base?
|
|
|
Dorinel
3855 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 11:20
De la: ionita_walkar, la data 2009-11-14 11:05:02sal dati voi o solutie mai buna decit base?
Voi merge la vot pentru 2 motive: sa spun "NU" la referendum pe motiv de scamatorie electorala si sa ajut un om bun sa revina la meseria lui draga de mariner.
Totusi, eu cu cine votez? Cu Antonescu sau cu Geoana ? Intre ei doi aleg ... raul cel mai mic (asa ne-a fost noua dat), pe Antonescu.
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 11:45
Mult stimaþi concetaþeni Români, cu regret v-o spun,... v-aþi Þignit !...
Miticii bucureºtiului, s-o lase moale, ei sunt sãracii ºocaþi incã de la cutremurul din "77, d-aia nu-s în stare sã-ºi administreze nici mãcar "haznaua cu potenþial" ce nu se-ntinde dincolo de Halta Chitila, d-apoi sã-ºi mai aroge competenþe în administrarea unei þari !...
Apropos, ºtie cineva proporþia exacta reprezentatã de voturile þiganeºti în economia electoralelor 2008-2009 / mia de locuitori ai bucureºtilor?...
"M-am sãturat de România", citat din Gherman !...
De ce ?...
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 11:49
De la: Dorinel, la data 2009-11-14 11:20:44De la: ionita_walkar, la data 2009-11-14 11:05:02sal dati voi o solutie mai buna decit base?
Voi merge la vot pentru 2 motive: sa spun "NU" la referendum pe motiv de scamatorie electorala si sa ajut un om bun sa revina la meseria lui draga de mariner.
Totusi, eu cu cine votez? Cu Antonescu sau cu Geoana ? Intre ei doi aleg ... raul cel mai mic (asa ne-a fost noua dat), pe Antonescu.
Chiar te duci la referendum Dorinele?!Eu nu merg la referendum deoarece vreau sa se vada clar ca nu ma intereseaza circul basescian.Sper sa aiba o prezenta sub 50% si sa nu se valideze acest rahat de referndum de campanie electorala basesciana.Avea destul timp sa faca referendumuri pana acum insa a preferat sa le foloseasca pe post de trambulina electorala!Cum sa ma duc la un referendum contestat de principalele organizatii ale societatii civile?
|
|
|
c_berbec
4 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 12:09
si eu sint de acord ca trebuie sa tinem fata avalansei de minciuni si dezinformari generate de mare parte a oamenilor cu multi bani si multe interese ,ca afacerile lor sa se dezvolte indiferent de cit de mult sufera cealalta parte ,adic marea masa de romani .
Eu cred ca Romanii incep sa vada ca Basescu genereaza lupta pentru aplicarea legilor la fel si pentru parlamentari ,senatori si oameni de rind .Din punctul meu de vedere e foarte usor de evidentiat cit de multi sint cei care se opun normalizari, si cit de puternici sint inca, cind nu l-ea convenit s-au unit si l-au suspendat din functie , si asta e doar o parte, o mare parte urmeaza .
Doresc sa avem multi oameni cu curaj si cu vointa ,capabili sa rastoarne balanta in favoarea poporului,Ca legea sa se aplice la fel .
|
9am049573
976 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 12:13
De la: 9am056627, la data 2009-11-13 19:01:38
NU, E CULMEA DISPERARII,A DEMAGOGIEI,A MINCIUNEI A RAUTATII TIPIC OAMENILOR FRUSTRATI ,CE MAI E CULMEA........... UITE CINE SE GASESTE SA JUDECE........GABI,VANIA..........?????!!!!!!!!!!
BINEINTELES CA TOTI POT AVEA OPINIA ,LOR DAR DE AICI PANA LA A MINTI CU NONSALANTA,LA A DEZINFORMA,LA A SCOTE TOT FELUL DE ABERATII,POATE..... POATE CINEVA,II VA CITI SI POATE VA CREDE .........E CULMEA DISPERARII..........CALOMNIAZA CALOMNIAZA ,PANA LA URMA TOT SE VA PRINDE CEVA !!!!!!!!!!! NICI O SANSA ,TREPADUSILOR,NICI O SANSA,IN NOAPTEA DE REVELION VOI VETI FI CAM TIMORATI CAND VETI ASCULTA MESAJUL STATULUI ADICA TRAIAN BASESCU ,PENTRU POPORUL ROMAN............AICI BLACK ARE PERFECTA DREPTATE !!!!!!!!!!!!!BRAVO BLACK SI TE FELICIT PENTRU LUPTA TA CU ACESTI ............OAMENI!!!!!!!!!!!! TE SALUT SI TE RESPECT BLACK PT. TOT CE FACI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9am056627,
Nu te supara, dar nu inteleg ce inseamna semnele astea de exclamare.
Parca ti-am mai zis: vin-o cu argumente pro si contra, altfel totul e doar ura si fiere.
Fara argumente calificativele tale acordate altora nu sunt decit demagogie ieftina de tipul Boc-Basescu.
Te cam descalifici folosind acest gen de limbaj si consideratii.
Cele scrise de tine ma fac sa revad ce spuneam acum vreo 2 ani unor prieteni: Niciodata presedintele Traian Basescu nu a reusit sa fie presedintele tuturor cetatenilor romani!
a fost doar presedintele clicii lui, omul negru!
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
9am025512
8 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 12:13
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 13:20
Mentiuni importante pentru Ioana !
Zici ca guvernul Tariceanu a avut cele mai bune performante economice ...
Asa este !
Dar atunci nu era presedinte tot Basescu ?
El n-a avut merite in aceasta perioada fasta ?
Sau tot ce a fost bun se pune la liberali si tot ce nu s-a facut de catre aceesi liberali e in contul lui Basescu ?
Contestatarii astia ai lui Basescu ... nu sunteti in stare sa intelegeti ca realizarile alea minunnate din perioada 2004-2008 nu se datorau numai lui Tariceanu si liberalilor ? Ci, mai ales climatului international favorabil ... ? Banilor care veneau de la romanii de afara ... ati uitat ? Tot voi ne faceati capul mare cu chestia asta si atunci.
Mai toti va referiti la ultimul an, ca e criza, ca e rau, si toti vedeti ca vinovat pe Basescu. Nu suflati o vorba despre criza venita de la americani, criza care a infectat toata planeta, inclusiv Romania.
Ce va imaginati voi, intelectualilor, ca daca ar fi fost acum la guvernare Tariceanu si PNL-ul ar fi fost altceva ? Ar fi avut profesorii salariile marite cu 50% ? Si medicii ? Si bugetarii ? Ca Romania nu s-ar fi imprumutat la FMI sau UE ?
E usor sa dai din gura cand esti in opozitie si n-ai de platit nici un leu nimanui. ...
De cate ori s-au dus agricultori pentru subventii la Constantinescu sau Iliescu sau la ministrul PSD Ilie Sarbu ? Cine i-a trimis la Basescu ? Va puneti atfel de intrebari ? De cand da presedintele subventii ?
In ce an au primmit subventiile la timp si integral ? Spuneti macar unul din anii aia de bunastare !
Basescu e cel mai bun lucru care ni se poate intampla acum. Restul sunt reprezentantii trecutului.
Zici ca era bunastare pe vremea liberalilor. Zici ca ai incredere in democratie...
Dar nu te intrebi de ce, la alegerile din 2008, liberalii au obtinut un scor atat de mic.
Nu te intrebi cum de au guvernat cu un guvern minoritar si cine i-a sustinut tacit. Si, mai ales, de ce i-a sustinut...
N-am inteles unde e profesorul tau Valentin Stan ?
Cum de lipseste el saracu' de la hamaiala asta antibasesciana de acum ?
Ioana, gandeste cu capul tau si nu te mai multumi sa iei toxinele altora. Bazme cu gentelmanii care vorbesc frumos si te fac la buzunar. Eu ii prefer pe cei care nu se impiedica in cuvinte si care chiar incearca sa faca ce spun.
Gabi si Vanea spun ca Basescu se vaita cum facea la primarie, ca nu e lasat de altii sa-si faca treaba ...
Tupeu jegos !
Ce, n-a fost asa ?
Nastase a avut tupeul sa dea si o lege prin care modifica atributiunile primarilor si l-a caritat pe Basescu cat a putut cu oameni de tipul Vanghelie in consiliul general. N-a fost asa ?
Hahalerele din parlament n-au facut la fel de cand e presedinte ?
Vi se pare ca oamenii simpli nu vad asta ?
Ziaristii care il interpeleaza pe Basescu au aceesi atitudine si ii pun aceleasi intrebari si lui Geoana si lui Crin s altora ?
Cine dintre noi nu i-ar fi spus tutei aleia de-si zice ziarista, "tiganca imputita" daca ne-ar fi facut acelasi lucru ?
Vina lui Basesuc este ca spune cam ce gandeste, spre deosebire de ceilalti care folosesc texte de tip Iliescu, limba de lemn, vrajeli din care nu se intelege nimic, vorbe de dragul vorbelor ...
Cam ca Vanea, Gabi, cifre, musculosi de pe forumul asta...
Ati vazut cat de jalnic a fost Dinescu ? Si cat de de rahat s-a facut incercand sa povesteasca el ce cauta la mitingul organizat pentru un om pe care-l tot injura pe la toate televiziunile pe la care apare ?
A incercat sa il scoata vinovat tot pe Basescu pentru propriile lui actiuni tampite.
Ca si altii, Dinescu vorbeste despre oamenii saraci si geme de mila lor de parca el ar umbla in opinci si cu clcaiele crapate si s-ar intoarce de la sapa cand vine la emisiunea celuilalt idiot monseur Tanase, scriitor de trei parale ...
Un grof post-comunist geme de grija saracilor. Dar nu se da in laturi sa-i exploateze, sa le cumpere pamanturile pe nimic, sa-si faca mosie .... si asta zice ca e liberal, mare ganditor...
Conteaza si cine spune, nu ?
S-auzim de bine !
Vad ca Black este apreciat pentru tenacitatea lui.
Sunt un pic gelos.
Daca va uitati mai la inceputul topicului veti observa ca eu am fost un fel de Black mai pe la inceputul lui.
Dar, problemele personale si caposenia unora ca Gabi, Vanea, Broscuta si altii ca ei, m-au facut sa inteleg ca imi pierd vremea degeaba.
In lumea reala Basescu e mult mai puternic decat pe net.
Si ma bucur sa constat asta in relatiile cu cei din jur.
Sunt curios sa-l vad pe Crin ce va face in "confruntarea" de azi de la Cluj.
Geoana a mizat, gresit, prost sfatuit, pe basmul asta al "dezbaterii" directe intre candidati.
Pai, pentru Basescu, asta e mana cereasca. Pana acum a zdrobit orice adversar mai ales in confruntarea directa. Pentru ca are abilitatea de a reactiona direct si corect intr-o situatie critica si pentru ca stie sa vorbeasca pe limba tuturor.
Veti vedea ca in saptamana urmatoare ii va face arsice pe toti demagogii astia care-si doresc sa se "lupte" cu Basescu in direct.
Si veti vedea ca va castiga alegerile din nou.
La revedere !
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 13:29
A ! Era sa uit ...
Mai am un rest pentru cele 4 ONG-ri care au contestat la curtea constitutionala referendumul asta ...
Derbedeii astia, pui de securisti, de ce nu contesta la curtea constitutionala sau unde mai vor ei si legile speciale prin care unii smecheri iau pensii dupa alte reguli dacat ale muritorilor de rand ? Alea nu sunt anti-constitutionale ? De ce unii contrubuie de-i ia dracu iar altii le iau banii pe asa-zisul principiu al "solidaritatii" ? De ce nu e bun principiul "contributivitatii" ? De ce unora li se calculeaza pensia intr-un fel, iar altora in alt fel ?
Unde sunt aceste ONG-uri democratice, cand e vorba despre drepturile omului simplu ?
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 13:40
De la: 9am049573, la data 2009-11-14 12:13:10De la: 9am056627, la data 2009-11-13 19:01:38
NU, E CULMEA DISPERARII,A DEMAGOGIEI,A MINCIUNEI A RAUTATII TIPIC OAMENILOR FRUSTRATI ,CE MAI E CULMEA........... UITE CINE SE GASESTE SA JUDECE........GABI,VANIA..........?????!!!!!!!!!!
BINEINTELES CA TOTI POT AVEA OPINIA ,LOR DAR DE AICI PANA LA A MINTI CU NONSALANTA,LA A DEZINFORMA,LA A SCOTE TOT FELUL DE ABERATII,POATE..... POATE CINEVA,II VA CITI SI POATE VA CREDE .........E CULMEA DISPERARII..........CALOMNIAZA CALOMNIAZA ,PANA LA URMA TOT SE VA PRINDE CEVA !!!!!!!!!!! NICI O SANSA ,TREPADUSILOR,NICI O SANSA,IN NOAPTEA DE REVELION VOI VETI FI CAM TIMORATI CAND VETI ASCULTA MESAJUL STATULUI ADICA TRAIAN BASESCU ,PENTRU POPORUL ROMAN............AICI BLACK ARE PERFECTA DREPTATE !!!!!!!!!!!!!BRAVO BLACK SI TE FELICIT PENTRU LUPTA TA CU ACESTI ............OAMENI!!!!!!!!!!!! TE SALUT SI TE RESPECT BLACK PT. TOT CE FACI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9am056627,
Nu te supara, dar nu inteleg ce inseamna semnele astea de exclamare.
Parca ti-am mai zis: vin-o cu argumente pro si contra, altfel totul e doar ura si fiere.
Fara argumente calificativele tale acordate altora nu sunt decit demagogie ieftina de tipul Boc-Basescu.
Te cam descalifici folosind acest gen de limbaj si consideratii.
Cele scrise de tine ma fac sa revad ce spuneam acum vreo 2 ani unor prieteni: Niciodata presedintele Traian Basescu nu a reusit sa fie presedintele tuturor cetatenilor romani!
a fost doar presedintele clicii lui, omul negru!
E PAREREA TA,SI TIO RESPECT !! DOVEZILE LE VEI GASI IN POSTARILE CELOR PE CARE IAM MENTIONAT.........ASA CA ,TOATE CELE BUNE,SI TRAIASCA OMUL NEGRU !!!!!!!!!!!!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 14:21
De la: vaneamarin, la data 2009-11-14 09:49:39De la: black10131307, la data 2009-11-13 20:05:53De la: 9am056627, la data 2009-11-13 19:01:38
TE SALUT SI TE RESPECT BLACK PT. TOT CE FACI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Salut prietene! Nu trebuie sa ma respecti, mai ales acum cand m-am obisnuit sa fiu facut in toate felurile.
Eram tentat sa nu mai intru pe forumul asta unde fac legea ipocrizia si minciuna sfruntata, dar mi-am zis ca este pacat, ca nu conteaza cati sunt ei, pentru ca numarul lor este mincinos asa cum sunt si mesajele lor! Tu, eu, Silviu si altii, trebuie sa ne luptam, nu pentru un om, care chiar daca mai castiga un mandat, dupa aia nu va mai fi presedinte, ci impotriva minciunii si manipularii, a jocurilor mizerabile pe care le fac cei care s-au imbogatit pe seama noastra a tuturor si care vor in continuare sa ne tina tot in aceleasi ape tulburi in care prind ei pestii cei mari.
Va salut compatrioti,dragi prieteni,forte progresiste ale Romaniei .In aceste ceasuri de cumpana ma adresez dumnevoastra solicitandu-va sprijinul in vederea apararii unui Om bun,cu dragoste de tara si de dreptate,un Om aflat in primejdia de fi trimis in exil pe mare doar pentru ca a vrut sa ne apere bunastarea,prosperitate , drepturile noastre cetatenesti ,un Om care a dorit modernizarea si democratizarea Romaniei.
(pauza pentru efect maxim)
Nu trebuie sa ma respectati pe mine,m-am obisnuit cu atacurile marsave ale fortelor oculte ale intunericului ce nu doresc modernizarea si democratizarea Romaniei sub Traian Basescu.Ne-au distrus sistematic si pe mine si pe bravul si delicatul meu compatriot Cifra,prin teroarea instituita de ei pe acest forum,prin dictatura liberala ce ne prigoneste sistematic si prin cenzura oligarhilor ce nu ne lasa sa ne exprimam pe forum parerea noastra de cetateni onesti ai patriei noastre!
Eram tentat sa nu mai intru pe acest forum,in acest cuib de vipere liberale unde fac legea ipocrizia si minciuna sfruntata.Si Silviu a fost tentat de multe ori insa dragostea pentru tara l-a facut mereu sa revina si sa continue lupta de aparare ,jihadul nostru portocaliu sfant! Acu' pleca,acu' revenea in forta, punand dusmanii cu botu' pe labe prin cuvinte cantarite cu grija si prin povete delicate,'tui in gura de dusmani! .Mi-am zis insa ca este pacat in fata lui Dumnezeu sa nu lupt pentru credinta noastra sfanta ,pentru ADEVAR .Numarul lor este mincinos de mare,numarul nostru este mincinos de mic ,numerele sunt ingrozitor de mincinoase (exemplu cifrele care arata succesul guvernarii Tariceanu) Suntem multi,suntem puternici si reprezentam ADEVARUL .Eu sunt putini,sunt slabi si reprezinta MINCIUNA.Sa-i incercuim si sa atacam pe flancul drept deoarece acum ne cunoaste lumea ca suntem pe dreapta.
(pauza pentru reclame-de ce le este frica nu scapa)
Tu,eu,Silviu ,impreuna cu mine,cu tine ,cu Silviu ,cu Black ,alaturi de tine,de mine si de Silviu ,TREBUIE SA NE LUPTAM NU PENTRU UN OM ci ca sa nu vina un altul! Acel Om ,laudat Numele lui ,chiar daca mai castiga un mandat dupa aia va pleca pe mare.Noi trebuie sa luptam impotriva manipularii si a minciunii ,a jocurilor mizerabile pe care le fac cei ce s-au imbogatit pe seama noastra (a se citi TOTI in afara de PDL si de "cel al carui nume nu il putem rosti" asociat cu furturi) si care vor in continuare sa ne tina tot in aceleasi ape tulburi in care prind ei pestii cei mari.Ei vor sa ne tina in aceleasi ape ,noi vrem schimbare prin ramanerea PRESEDINTELUI LA CARMA TARII! Sa luptam impreuna pentru schimbarea apelor prin ...continuitate! Sa luptam pentru o tara foarte bine carmuita asa cum o avem acum! Sa luptam impotriva oligarhilor,a mafiei,a tradatorilor,a tonomatelor,a parlamentului (fara PDL ,v-am mai spus ,nu vreau sa ma repet ),a guvernului Tariceanu ,pentru salvarea balenelor,impotriva portului hainelor de blana si pentru pace! Sa luptam nu pentru un om ci pentru ca ce vrea acel om sa se realizeze!Omul nu este important,trebuie insa sa RAMANA presedinte ! Tineti minte trei cuvine:SA RAMANA PRESEDINTE!
VIVA LA REVOLUCION NARANJA !!!!!!
|
9am049573
976 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 14:22
Silviu,
tu ne ceri sa uitam ca timp 4 ani Basescu a tocat impotriva lui Tariceanu si a guvernului romaniei?
te anunt ca dupa 5 ani romanilor nu li se mai pare amuzanta bascalia lui base. nu ai observat ca nu mai are priza decit la 29 % din electorat?
ai dreptate, in spatiul virtual peste 75% sunt impotriva lui base.
daca in intrevederile tv base nu isi cere scuze pentru ce nu a facut si pentru comportamentul de instigator si vorbeste asa cum a vb la ultima sedinta a CSM va avea o mare problema.
s-a tot laudat cu cea facut guvernul Tariceanu si s-a contrazis timp de 5 ani . e timpul sa dea explicatii.
pensionarii recunosc ca pensiile le-a marit tariceanu si psd cind base urla impotriva. de ce l-ar vota pe Base cel fara frica?
de ce boc a facut gura mica in ultima vreme? e ocupat cu invatamintul sau stie din cercetarile de piata ca lumea s-a convins ca a spus numai minciuni?
ca primar Base a avut singura grija: sa ni-l lase mostenire pe Videanu!
Ca primar a finalizat doar proiecte pentru clientela lui: cocos, videanu, casuneanu, bitner, prigoana si popoviciu.
Si mai am o veste din lumea reala pentru tine: 80% din cetatenii cu drept de vot din Bucuresti nu-l vor vota pe Basescu in primul tur. asta inseamna votantii din 4 judete mari. Citi din bugetari crezi ca mai voteaza cu base-boc dupa ultimile legi promulgate?
sigura grija a pdl e sa semene acum zinzanie intre psd si pnl, cu gindul la campanie si la votul pentu negoita.
lumea a mai votat odata pe iliescu ca sa scape de vadim, alegind astfel raul cel mai mic.
Basescu spune mereu ca e capitanul unui vas cu 22 milioane de pasageri. eu cred ca e capitanul unei galere cu 19 milioane de vislasi legati in lanturi care trebuie sa visleasca in ritmurile tobei lui batute de boc. blaga cu biciul, udrea pe catarg iar pogea ridica pinzale impotriva vintului.
ce nu inteleg, e de ce base cinta ca o sirena ragusita!
De pe vremea lui v. roaita (care ca si base era informator al sigurantei) romanii nu mai au incredere in sirene!
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 14:23
De la: ionita_walkar, la data 2009-11-14 11:05:02sal dati voi o solutie mai buna decit base?
crinantonescu.ro
gãsești aici soluția
|
9am025512
8 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 14:30
De la: lasciva1, la data 2008-10-01 08:39:08 in tara este un singur partid bine'nteles cu ramificatii si denmiri diferite,intelegerea este sa le mearga afacerile Basescu ,este dirijorul,habar nu are de tara! gasca lui sa traiasca bine ,cind nu-i merg afacerile ,apeleaza la dictonul "POPOR" la asa popor ,cine-i conducator?totusi 85% dintre membrii acestui popor au inceput sa se trezeasca
Oare BASESCU ,este capul tututor relelor/ Dar din 90 incoace cine a FURAT? ILIESCU si ai lui.....GEOANA...PAMPALALUL,nu-i decat un ISTRUMENR. ANTONESCU?....DOAMMNE.....DOMNISOARA ASTA.........VAI DE NOI,daca asa GANDIM
|
9am049573
976 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 14:41
Minds are like parachutes.
They only function when they are open.
Sir James Dewar, Scientist (1877-1925)
|
9am049573
976 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 14:41
Minds are like parachutes.
They only function when they are open.
Sir James Dewar, Scientist (1877-1925)
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 14:49
Aºa Silviu,arde-i la linguricã !... meritã !...
Al. Ioan Cuza- T.Basescu, situaþii xerox-ate.
A.I.Cuza, reformã ºi improprietãrirea þaranilor, deranjat ciocoimea vremii.
T. Basescu, incercarea reformãrii clasei politice ºi aºezare economica pe principii de drept, deranjat vremelnica ciocoime securisto-comunistã (322)
A.I.Cuza, avea turcii la Duãre, risca pe deasupra ºi lipsirea de sustinere internã dar ºi externã a principatelor.
T.Basescu, are în þara criza financiar-economicã, pe care n-o poate traversa fara susþinere financiarã internã-externã ( sã vedem cine-i vor plãti pe bugetari, ºomeri,pensionari in 2010, Crin,Jioana sau Oprescu, din ce ãi ºi cu ce ?)
A.I.Cuza, subminat ºi discreditat prin ºi cu apotrul Mariei Obrenovici.
T.Basescu, discreditat ºi umilit, uzitându-se de cât mai multe referiri in mass-media la Elena Udrea.
A.I.Cuza , suspectat de introducerea unui regim autoritar.
T.Bãsescu, suspectat c-ar dori transformarea democraþiei originale româneºti în dictaturã.
Mãi sã fie, coane Fãnicã ºi dom-le Cetãþean Turmentat, a dreaqului Fatalitate Româneascã !.... a dreaqului dom-le ce sã mai...
Cine are sânge-n instalaþie p-acolo fraþilor ºi cine-mi poate explica d.p.d.v. economico-financiar, cum a reuºit premierul Cãlin Popescu Tãriceanu performanþa realizarii unui deficit de 5% pe o creºtere de 8% în timpul guvernarii sale în exer. bugetar 2007-2008 ?...si unde sunt cele 20 Mld.€ ale iertaþilor de datori din cadrul companiilor energetice dar nu numai ?....
Coane Fãããããããããããããããããããããnicã, doreºti salariu, pensie, primã de crãciun, pensie specialã,....de unde Bã, de unde ?!
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 14:56
la ora 3 astazi..confruntare crin antonescu-traian bãsescu la tv....
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 15:10
De la: mytcor, la data 2009-11-14 14:49:30Aºa Silviu,arde-i la linguricã !... meritã !...
T. Basescu, incercarea reformãrii clasei politice ºi aºezare economica pe principii de drept, deranjat vremelnica ciocoime securisto-comunistã (322)
A.I.Cuza, avea turcii la Duãre, risca pe deasupra ºi lipsirea de sustinere internã dar ºi externã a principatelor.
T.Basescu, are în þara criza financiar-economicã, pe care n-o poate traversa fara susþinere financiarã internã-externã ( sã vedem cine-i vor plãti pe bugetari, ºomeri,pensionari in 2010, Crin,Jioana sau Oprescu, din ce ãi ºi cu ce ?)
T.Basescu, discreditat ºi umilit, uzitându-se de cât mai multe referiri in mass-media la Elena Udrea.
T.Bãsescu, suspectat c-ar dori transformarea democraþiei originale româneºti în dictaturã.
Mãi sã fie, coane Fãnicã ºi dom-le Cetãþean Turmentat, a dreaqului Fatalitate Româneascã !.... a dreaqului dom-le ce sã mai...
Cine are sânge-n instalaþie p-acolo fraþilor ºi cine-mi poate explica d.p.d.v. economico-financiar, cum a reuºit premierul Cãlin Popescu Tãriceanu performanþa realizarii unui deficit de 5% pe o creºtere de 8% în timpul guvernarii sale în exer. bugetar 2007-2008 ?...si unde sunt cele 20 Mld.€ ale iertaþilor de datori din cadrul companiilor energetice dar nu numai ?....
Coane Fãããããããããããããããããããããnicã, doreºti salariu, pensie, primã de crãciun, pensie specialã,....de unde Bã, de unde ?!
Mytcor, nu vrei sa-l iei pe basescu la tine .... parca in Austria ?! Te rog sa ne scapi de el daca iti este asa drag, cu partid cu tot, si nu uita de Bordura, Blegu, Tampon ( Berceanu), Ridzi si Elena. Multumesc.
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 15:11
De la: ioanna_dark, la data 2009-11-14 14:56:13la ora 3 astazi..confruntare crin antonescu-traian bãsescu la tv....
din pãcate eu nu o pot vedea...televizorul meu din cãmin nu prinde decât pro tv și tvr 1....
am înțeles cã realitatea va transmite în direct confruntarea....
nu-i nimic...îmi povestiți și mie disearã....
numai bine!!!
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 15:15
Mytcor, poate ne scapi si de ''realizarile" si succesurile Romaniei de cand ne este presedinte.
1. România are cel mai scãzut nivel de trai din Uniunea Europeanã;
2. 94% din tineri considerã cã nu au ºanse ca în viitorul apropiat sã-ºi cumpere o casã;
3. 80% dintre români spun cã þara se îndreaptã într-o direcþie greºitã;
4. 100.000 de firme ºi-au închis porþile din cauza impozitului minim;
5. 300.000 de firme grav afectate de criza economica;
6. 1 restanþier la fiecare 5 clienþi care au luat credite bancare;
7. România este pe penultimul loc în Europa la salariul minim;
8. ªomajul riscã sã ajungã la 10% la finalul anului;
9. 800 de români îºi pierd zilnic locul de muncã;
10. 2 milioane de familii nu-ºi pot plãti la timp factura la utilitãþi;
11. 4 milioane de români trãiesc la limita de jos a sãrãciei;
12. 1 din 100 de copii nãscuþi la sat ajung sã urmeze o facultate;
13. 3000 de români mor anual în accidente rutiere, pentru cã nu avem autostrãzi.
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 15:20
De la: mytcor, la data 2009-11-14 14:49:30Aºa Silviu,arde-i la linguricã !... meritã !...
vai , mytcor...nu mã așteptam sã nu-l susții și tu pe crin antonescu.....:(
e un gentleman (așa ca tine)....e monarhist convins (tot la fel ca tine) .....a fãcut facultatea de istorie la universitatea bucurești (la fel ca.....mine  )....
chiar nu-mi dau seama ce vinã îi gãsești?
mã întrebi de unde se vor gãsi bani pentru salariile bugetarilor...poi...simplu...din impozite!!!..pe vremea lui tãriceanu de unde s-au gãsit?
silviu vorbește despre împrumutul de la fmi...poi antonescu a spus cã vor renegocia acordul în condiții avantajoase pentru românia....
mytcor..antonescu e președintele de care are românia nevoie....țara se va schimba în bine ....și simt eu o reformã atât din punct de vedere material (da..sunt convinsã cã situația materialã a românilor se va îmbunãtãții) cât și din punct de vedere spriritual....moral.....revoluția bunului simț chiar se simți....
mytcor..nu mã întrista spunându-mi cã nu-l susții pe crin antonescu....te rog....:((
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 15:37
De la: ioanna_dark, la data 2009-11-14 15:20:54De la: mytcor, la data 2009-11-14 14:49:30Aºa Silviu,arde-i la linguricã !... meritã !...
e un gentleman (așa ca tine)....e monarhist convins (tot la fel ca tine) .....a fãcut facultatea de istorie la universitatea bucurești (la fel ca.....mine )....
mã întrebi de unde se vor gãsi bani pentru salariile bugetarilor...poi...simplu...din impozite!!!..pe vremea lui tãriceanu de unde s-au gãsit?
silviu vorbește despre împrumutul de la fmi...poi antonescu a spus cã vor renegocia acordul în condiții avantajoase pentru românia....
mytcor..antonescu e președintele de care are românia nevoie....țara se va schimba în bine ....și simt eu o reformã atât din punct de vedere material (da..sunt convinsã cã situația materialã a românilor se va îmbunãtãții) cât și din punct de vedere spriritual....moral.....revoluția bunului simț chiar se simți....
mytcor..nu mã întrista spunându-mi cã nu-l susții pe crin antonescu....te rog....:((
....n-am timpde scris cu diacritice, dar am sa fiu foarte critic la adresa lui C.Antonescu zis porumbacu, turator la securitate platit.
Pentru 300 lei nota informativa, filologul liceului de tarina, era in stare sa fabuleze la greu in acele note informative, si-aturnat colegii si amicii, cred ca i-a turnat si pe cei care se aflau in jurul sau fara ca acestia sa-si dea seama pt. simplul motiv ca n-aveau treaba cu el, dar in zelul sau si-n goana dupa cei 300lei/buc. nota informativa a fost in stare sa-i toane si pe cei aflati deja inscriptionati pe cruci.
Asa ca...Mariosca lui D.Patriciu, se-nfatiseaza viu colorata-n straie democratice si va da exemplu cat de cinstit si sarac este dupa 5 mandate de parlamentar in care n-a facut nimic, dar absolut nimic, nici pt. el dar nici pentru voi.
Pe deasupra mai este si-un chiulangiu notoriu.
Singurul de care-mi pare rau este D.Patriciu,dar, il inteleg, retragerea lui Tariceanu in liniile 2 si 3 era tot atat de necesara cum a fost si retragerea lui Catarama,etc.....
trebuia spalata putina repejor c-altfel...cine stie ce se mai poate intampla !...
Dorinele, acelea-s tarele lipsei de atitudine civica si-ale democreatiei originale impuse de tandemul Brucan -Iliecu de dupa "89. cat si lipsa desteptilor de la vot din anii electorali, votul in necunostinta de cauza,votul contra mici, bere si manele.
Dac-am veni noi in tara, ar trebui sa plecati voi Dorinele, voi astia care nu mergeti la vot sa va exprimati obtiunea politica in interesul vostru nu al partidelor si candidatilor lor ce va mituiesc din 4-in-4 ani.
Ha !...
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 15:42
De la: mytcor, la data 2009-11-14 15:37:47De la: ioanna_dark, la data 2009-11-14 15:20:54De la: mytcor, la data 2009-11-14 14:49:30Aºa Silviu,arde-i la linguricã !... meritã !...
e un gentleman (așa ca tine)....e monarhist convins (tot la fel ca tine) .....a fãcut facultatea de istorie la universitatea bucurești (la fel ca.....mine )....
....n-am timpde scris cu diacritice, dar am sa fiu foarte critic la adresa lui C.Antonescu zis porumbacu, turator la securitate platit.
Pentru 300 lei nota informativa, filologul liceului de tarina, era in stare sa fabuleze la greu in acele note informative, si-aturnat colegii si amicii, cred ca i-a turnat si pe cei care se aflau in jurul sau fara ca acestia sa-si dea seama pt. simplul motiv ca n-aveau treaba cu el, dar in zelul sau si-n goana dupa cei 300lei/buc. nota informativa a fost in stare sa-i toane si pe cei aflati deja inscriptionati pe cruci.
Asa ca...Mariosca lui D.Patriciu, se-nfatiseaza viu colorata-n straie democratice si va da exemplu cat de cinstit si sarac este dupa 5 mandate de parlamentar in care n-a facut nimic, dar absolut nimic, nici pt. el dar nici pentru voi.
Singurul de care-mi pare rau este D.Patriciu,dar, il inteleg, retragerea lui Tariceanu in liniile 2 si 3 era tot atat de necesara cum a fost si retragerea lui Catarama,etc.....
trebuia spalata putina repejor c-altfel...cine stie ce se mai poate intampla !...
Dorinele, acelea-s tarele lipsei de atitudine civica si-ale democreatiei originale impuse de tandemul Brucan -Iliecu de dupa "89. cat si lipsa desteptilor de la vot din anii electorali, votul in necunostinta de cauza,votul contra mici, bere si manele.
Dac-am veni noi in tara, ar trebui sa plecati voi Dorinele, voi astia care nu mergeti la vot sa va exprimati obtiunea politica in interesul vostru nu al partidelor si candidatilor lor ce va mituiesc din 4-in-4 ani.
Ha !...
mytcor...nu mã așteptam ca un om așa de inteligent ca tine sã creadã prostii cum cã antonescu ar fii fost informator al securitãții , sau ar fii sedus elevele lui pe vremea când era profesor ,sau cã klaus johannis ar fii fãcut trafic cu copii....
mytcor...tu nu mai poți face diferența între fabulațiile de pe net și realitate?....:(
cât de tare mã poți întrista....:(
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 15:44
De la: ioanna_dark, la data 2009-11-14 15:42:25De la: mytcor, la data 2009-11-14 15:37:47De la: ioanna_dark, la data 2009-11-14 15:20:54De la: mytcor, la data 2009-11-14 14:49:30Aºa Silviu,arde-i la linguricã !... meritã !...
Ha !...
mytcor...nu mã așteptam ca un om așa de inteligent ca tine sã creadã prostii cum cã antonescu ar fii fost informator al securitãții , sau ar fii sedus elevele lui pe vremea când era profesor ,sau cã klaus johannis ar fii fãcut trafic cu copii....
mytcor...tu nu mai poți face diferența între fabulațiile de pe net și realitate?....:(
cât de tare mã poți întrista....:(
ps: liberalii nu cumpãrã voturi cu mici și bere....electoratul pnl-ului e format din oameni de valoare !!!
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 15:55
...ce sa-i faci Ioanna, m-am hotarat a va aseza oglinda-n fata pt. a va putea vedea si voi pe voi cat de abjecti si mizerabili ati ajuns lasandu-va manipulati chiar si la 20 de ani dupa caderea cortinei de fier, a comunismului Est european,a zidului berlinez.
Tineti-o tot asa, si-o sa dispareti instant ca stat si natiune, votati vorbe si nu fapte sau , nu va prezentati la vot, lasti sa voteze in locul vostru fraudacii !...
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 16:06
De la: mytcor, la data 2009-11-14 15:55:15...ce sa-i faci Ioanna, m-am hotarat a va aseza oglinda-n fata pt. a va putea vedea si voi pe voi cat de abjecti si mizerabili ati ajuns lasandu-va manipulati chiar si la 20 de ani dupa caderea cortinei de fier, a comunismului Est european,a zidului berlinez.
Tineti-o tot asa, si-o sa dispareti instant ca stat si natiune, votati vorbe si nu fapte sau , nu va prezentati la vot, lasti sa voteze in locul vostru fraudacii !...
nu știu cum sã mã port cu tine....mã enervezi mereu și mi-aș dori sã-ți rãspund cu aceeași monedã....însã...mi-e teamã sã nu te pierdem iar...
așa cã....voi încerca sã vorbesc cât mai puțin cu tine....(sau poate îmi spui ce ai vrea sã auzi de la mine și cam ce ar trebui sã spun ca sã nu mai pleci niciodatã  )
 crinatonescu.ro
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 16:07
De la: mytcor, la data 2009-11-14 15:55:15...ce sa-i faci Ioanna, m-am hotarat a va aseza oglinda-n fata pt. a va putea vedea si voi pe voi cat de abjecti si mizerabili ati ajuns lasandu-va manipulati chiar si la 20 de ani dupa caderea cortinei de fier, a comunismului Est european,a zidului berlinez.
nteles....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 16:08
De la: ioanna_dark, la data 2009-11-14 16:06:17De la: mytcor, la data 2009-11-14 15:55:15...ce sa-i faci Ioanna, m-am hotarat a va aseza oglinda-n fata pt. a va putea vedea si voi pe voi cat de abjecti si mizerabili ati ajuns lasandu-va manipulati chiar si la 20 de ani dupa caderea cortinei de fier, a comunismului Est european,a zidului berlinez.
nu știu cum sã mã port cu tine....mã enervezi mereu și mi-aș dori sã-ți rãspund cu aceeași monedã....însã...mi-e teamã sã nu te pierdem iar...
așa cã....voi încerca sã vorbesc cât mai puțin cu tine....(sau poate îmi spui ce ai vrea sã auzi de la mine și cam ce ar trebui sã spun ca sã nu mai pleci niciodatã )
crinatonescu.ro de unde ai scos trandafirii aia, ca la mine nu ies.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 16:09
|
|
|