Info
x
Basescu
|
CREMENE 743 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 00:24
De la: ioanna_dark, la data 2009-11-15 00:00:20De la: Dorinel, la data 2009-11-14 23:55:37De la: Silviu, la data 2009-11-14 22:16:04Dar nici noi n-am reusit sa primim raspunsuri in legatura cu flota vanduta la fier vechi, casa din strada Mihãileanu, cum l-a ajutat pe fratele sãu sã facã afaceri cu armament s.a.m.d. Am sa-ti raspund eu, dar intrebarea ar trebui pusa altfel, daca e sa fim corecti, de ce s pune cresterea economica doar in seama lui tariceanu, sau daca chiar afost o crestere, economica, fiindca consumul exagerat prin credite, pecare le platim acum nu e crestere economica, ci indatorare. cresterea economica a inceput pe vremea lui Nastase, economia romana iesise pe plus, si cand Daniel Daianu, refuzase pomenile electorale. In privinta intrebarii tale, crezi ca prin scandalurile basesciene se pute face crestere economica. Presedintele poate influienta cresterea economica, numai daca guvernul ii permite sa se amestece in guvernare, ceea ce nu a fost cazul la guvernul Tariceanu. Deci in nici un caz Base nu putea afecta crestere, eventual scaderea economiei prin politica dusa, ma refer la politica externa, si la faptul ca am ramas cam izolati datorita tampeniilor prezidentiale. Rusia, a limitat importurile din Romania, inclusiv Ucraina si Moldova si multe state europene. Cam asta a stiut Base sa faca, dac tu crezi ca asat poate aduce crestere economica??????????????? |
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 00:27
Traian Bãsescu,
Prin gratia lui Dumnezeu, dar mai ales prin vointã popularã, Presedinte al României, La toti de fatã si viitori, sãnãtate: Poporul Român, dându-si învoirea, decreteaza urmãtoarele : Noua Constitutie Articolul 1 Puterea Legislativã (1) Parlamentul trebuie desfiintat. (2) Legile trebuie facute in stradã, la adunãri populare, votate unanim prin plebiscit si promulgate la baia popularã de multime. (3) Presedintele va alege uninominal membrii Marii Adunãri Nationale, care ia locul vechiului parlament nemernic. (4) Cei 322 care au votat pentru suspendarea genialului Conducãtor vor fi trimisi la reeducare. Articolul 2 Puterea Judecatoreascã (1) Justitia trebuie desfiintatã. (2) Toate instantele trebuie demolate. (3) Dreptatea trebuie fãcutã la televizor sau în stradã, prin orice mijloace, prin rechizitoriu definitiv, irevocabil si executoriu în piata publicã, pronuntat de Procurorul General, numit de Presedintele nostru mult iubit si stimat, genial exemplu de democratie electoralã, luceafãr al Mãrii Negre si mester cârmaci al mãretei noastre republici. Articolul 3 Despre fostii sefi ai statului Regele Mihai trebuie exilat. Articolul 4 Puterea Executivã (1) Guvernul trebuie desfiintat. (2) Fostii sai membri trebuie condamnati la închisoare pe viatã. (3) Guvernarea trebuie decretatã de preaiubitul Conducãtor. (4) Presedintele va numi personal componentii Executivului, care se va ocupa cu aplicarea indicatiilor sale pretioase. Articolul 5 Despre viata politicã (1) Partidele trebuie si ele desfiintate, întru partidul unic. (2) Reeducarea politicã va fi coordonatã de Emil Boc, unitatea de mãsurã a eticii si echitãtii prezidentiale. Articolul 6 Despre proprietate (1) Averile oligarhilor trebuie confiscate si împãrtite la sãracii din partidul prezidential. (2) Proprietãtile restituite din întâmplare dusmanilor poporului vor fi renationalizate. (3) Responsabil cu renationalizarea va fi primarul de Slatina si presedinte al organizatiei partidului prezidential din Oltul strãmosului Ceausescu, Darius Vâlcov, fruntas al luptei împotriva restituirii proprietãtilor, pentru care va fi decorat. Articolul 7 Administratia localã (1) Primãriile vor fi conduse prin decret de la prefecturi. (2) Prefecturile vor fi coordonate de Adriean Videanu, care rãmâne si primar general al Capitalei, pentru merite deosebite. (3) Primarii în functie care nu fac parte din partidul prezidential vor fi cercetati si dupã caz, fie asimilati în partidul unic, fie condamnati la muncã silnicã pe viatã. (4) Prefecturile vor urma neabãtut linia trasatã de Presedinte. Articolul 8 Despre libertatea de exprimare (1) Presa va fi de urgentã epuratã. (2) Se vor califica numai deontologii, care l-au slãvit si pânã acum pe Multiubit. (3) Restul, începând cu Stãnescu Rosca Sorin, Cristoiu Ion si Ciutacu Victor, vor trece la munca de jos, fãcând reportaje despre minunatele conditii de muncã si viatã din penitenciarul national. (4) Numitul Badea Mircea va efectua revista presei omagiale, iar detinutii din lotul editorialistilor dusmãnosi vor lua pozitia de drepti. (5) Reeducarea presei va fi coordonatã de Cãtãlin Avramescu, ideologul care va conduce totodatã si televiziunea unicã. (6) Subsemnatul va fi condamnat sã înfiereze cu tastatura lui monarhia constitutionalã, fosta guvernare liberalã si sã preamãreascã regimul prezidential. Se va inaugura, astfel, Bãsesciada. Articolul 9 Dispozitii tranzitorii (1) În cel mai scurt timp, vor fi scosi în Curtea Constitutionalã, condamnati exemplar si executati sumar numitii Orban Ludovic, Antonescu Crin, Nicolai Norica, Tãriceanu Cãlin si Patriciu Costache zis Dinu. (2) Executia va fi comandatã de Vasile Blaga si executatã de numitii Iliescu Ion, Nãstase Adrian, Oprescu Sorin, Marko Bela si Voiculescu Dan, dupã care se vor executa între ei. (3) Cine si dacã scapã va fi pus sef de lot la reeducare. (4) Numitul Tudor Vadim Corneliu va fi primul reeducat si însãrcinat cu propaganda. El va compune Oda Presedintelui Iubit si va coordona efectuarea ritualului pupinprezidential national, de trei ori pe zi si în proportie de masã. Articolul 10 Dispozitie finalã Trãiascã, trãiascã Republica noastrã! În frunte cu unicul, inegalabilul nostru Presedinte de partid si de stat, lumina negurii noastre! Primul editorial din seria marii reeducãri a presei se va intitula „Omagiu presedintelui iubit si grandiosului partid!”. Trãiascã „Noua Scânteia !
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 00:28
Dorinele, n-ai inteles ?
Esti un biet cretin, n-am ce sa discut cu unul ca tine... Cititi scriptul dezbaterii dintre Base si Crin. O sa constatati ca imbecilul de Crin a atatcat femeile, nu Basescu ! El i-a dat restul tembeluilui vostru preferat ! Exact ce merita, idiotul ! Crin asta e mai prost decat credeam. A mers ca prostul pe basmul cu femeile din viata lui Basescu. Si si-a furat-o ! Ca si Dinescu ! Ma plicitsiti ingrozitor, voi astia din tagma Dragotesti, Ciutacilor si altor cretini care lasa urme in mintile putine ale unora ca voi .... noapte buna, copii ! Sunteti tamaie la politica !
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 00:31
De la: Silviu, la data 2009-11-15 00:28:38Dorinele, n-ai inteles ?Trãiascã, trãiascã Republica noastrã! În frunte cu unicul, inegalabilul nostru Presedinte de partid si de stat, lumina negurii noastre!
|
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 00:35
De la: Dorinel, la data 2009-11-15 00:31:19Prietene, n-am vrut sa te jignesc (sa-ti raspund cu aceiasi moneda) dar esti demn de mila ... si da, trebuie sa recunosc ca n-ai ce vorbi cu unul ca mine, esti exagerat de redus.De la: Silviu, la data 2009-11-15 00:28:38Dorinele, n-ai inteles ?Trãiascã, trãiascã Republica noastrã! În frunte cu unicul, inegalabilul nostru Presedinte de partid si de stat, lumina negurii noastre!
|
|
CREMENE 743 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 00:38
De la: Silviu, la data 2009-11-15 00:28:38Dorinele, n-ai inteles ? Amice se vede ca esti cu mintea la fel ca a lui base, sau ai creerul spalt cu ariel, Antonescu a atacat doar anumite femei, gen Udruoaica, sau alte puslamale politice feminine. Intre aceste puslamale si celelalte femei e o diferenta foarte mare, dar tu nu ai cu ce sa realizezi asta, fiindca creerul tau s-a nivelat complet de la ultimul tratament cu cocolino. Moale si catifelat. |
|
Fosta membra 9am.ro 1572 mesaje Membru din: 20/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 00:54
De la: Silviu, la data 2009-11-15 00:17:08Ioano, esti incoerenta .... mi-ai pus niște întrebãri....e normal sã-ți rãspund....apoi putem sã nu mai vorbim niciodatã despre subiectul *antonescu*...e ok.... nu știu cât de mult o iubește crin pe actuala sa soție și nici nu mã intereseazã...eu am spus doar cã prin faptul cã s-a cãsãtorit cu ea (când putea foarte simplu sã și-o facã doar amantã) a dovedit cã este un adevãrat gentleman.....un om cu foarte mult bun simț .... nu cred cã tot ce se spune despre bãsescu este adevãrat...de altfel..eu nici nu am vorbit de dosarul *flota*...eu am spus alte lucruri despre el.... și nu e adevãrat cã antonescu a început cearta...bãsescu a început-o atunci când l-a întrebat pe crin de ce se supãrã când vede femei la cotroceni...crin nu i-a reproșat direct faptul cã considerã cã elena udrea este amanta lui , ci i-a spus cã a promovat femei în funcție de tupeul pe care acestea l-au avut...și nu în funcție de învãțãtura lor...și aici...bãsescu ca un nenorocit i-a reprosat ...ce i-a reproșat **Cum verifici tu daca toate astea sunt adevarate ? Si despre unul si despre altul ?** dacã aș verifica amplu toate informațiile nu aș mai spune *cred* ci *știu* (cã antonescu ar fii un bun președinte)....așa...mã limitez la a spune *cred cu tãrie în antonescu*.... **Si de ce postezi pe toate topicurile indemnul de a vota cu CRIN ?** regret nespus cã am ieșit anul trecut din partid....facultatea nu îmi mai permitea sã mã ocup și de politicã, dar..promit cã voi reveni dupã ce îmi voi lua licența... pânã atunci....îi mai fac și eu propagandã pe aici...îmi doresc din tot sufletul sã devinã el președinte... numai bine!!! |
|
Fosta membra 9am.ro 1572 mesaje Membru din: 20/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 01:24
Extenuat de lupta pentru iesirea din criza, premierul face el insusi una si, cum se mai zice, da ortul popii.
Funeralii nationale, popor, sobor, alesi, culesi, regrete eterne etc. Pe marginea mormantului,Traian Basescu plange in hohote din ambii ochi smulgandu-si ultimele suvite din parul restant iar Elena Udrea, cernita toata, jeleste telegenic si ecumenic. In trei cuvinte, mare jale mare! In drum spre iesirea din cimitir, Elena Udrea se apleaca discret la urechea lui Traian Basescu si-i sopteste plina de speranta: -Traiane, nu-i asa ca as putea acum sa-i iau eu locul? Iar Traian Basescu o asigura: -Cum sa nu, Elena, numai ca trebuie sa te grabesti pana nu astupa aia groapa *** Imnul "Flota României" Dragi îmi sunt vapoarele Când le-aud motoarele... Dar din toate mi-este drag Cel cu Nuþi pe "catarg" Fredonând ca o sopranã "Lend of ciois" doar într-o blanã ! *** Basescu in campanie electorala la un bordel in urma aprobarii legalizarii prostitutiei propusa de el . In hol il asteapta clientele. Base le intreaba: - Vreti o singura CAMERA ? - Nuuuuuuuu! ! ! raspund in cor * ! *** Basescu, dupa alegeri, in fata natiunii: - Sa traiti bine! Basescu, la un an de la alegeri: - Sa traiti! Basescu, la doi ani de la alegeri: - Mai traiti? *** |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 01:43
Cine nu-si cunoaste trecutul nu poate intelege prezentul si nu va putea sa vada viitorul
Un popor care nu isi cunoaste istoria merita sa si-o repete Traim toti acelasi prezent insa il intelegem diferit Daca s-ar cunoaste istoria adevarata atunci poate si perceptia asupra prezentului ar fi alta Voi insa,cei care va luptati pe aici nu cunoasteti istoria ultimilor 60 de ani Voi traiti un prezent-un prezent care va fi istorie Nu sunteti in stare sa vedeti adevarul-toate partidele care au guvernat au FURAT -cum credeti ca acest furt va dispare daca alegem candidati precum basescu,geoana sau antonescu Se stie ca oriunde in aceasta tara ,pana la nivel de catun -ca banii publici se indreapta ,in mare parte,spre firmele membrilor de partid ,din partidul care castiga alegerile locale Cei de sus nu iau masuri deoarece doar asa reusesc sa se mentina in trena puterii Liberalii sunt puternici la Iasi-au dat 3 ministri guvernului tariceanu-verificati pe internet ce fel de afaceri se fac la iasi si cine sunt beneficiarii Tara este plina de hoti psd -hoti pdl si hoti liberali Chiar nu puteti sa fiti corecti ? Au furat -nu mai au ce cauta la putere-avand in vedere faptul ca cei din fruntea partidelor tolereaza acest lucru si uneori contribuie prin trafic de influenta -acestia ar trebui sa nu mai existe ca optiuni pentru votul din 22 Daca iese unul ca basescu-geoana-antonescu-oprescu-vadim-becali -atunci chiar ca romanii isi merita soarta Eu am ceva informatii despre toti-am mai multe informatii despre ce se intampla pe vremea comunistilor ,decat oricare de pe forum -daca totusi castiga unul din cei de mai sus atunci se mai dovedeste odata -daca mai era nevoie-prostia-naivitatea-nestiinta si lipsa de informatii si de discernamant ale alegatorilor Mie nu imi pasa cine castiga -am variante de a ""trai bine "" -chiar daca nu mai misc un deget toata viata Culmea este ca prostimea-adica cei care inclina balanta -aleg in speranta ca poate,poate se schimba ceva Bai,nu s-a schimbat nimic in 20 de ani ,pentru marea majoritate-sigur nu se va schimba nimic nici cu viitorul presedinte O sa patiti la fel ca cei care merg ,an de an pe la sfintele moaste si se aleg cu NIMIC CASCATI OCHII !!!!!!
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 05:34
De la: Silviu, la data 2009-11-15 00:28:38Dorinele, n-ai inteles ? 1. Crin nu ataca femeile in general iar in cursul dezbaterii s-a referit punctual la modelul gresit de femeie care promoveaza facil, pe alte criterii in afara de performanta, pregatire, competenta, etc. Stim cu totii la cazurile care ne-au deranjat pe toti dar predesintele, culmea nu s-a prin. a detriunat afirmatiile drept jignire catre sotia sa, cu nerusinare as adauga. 2. Subiectul "ne pleaca tinerii". Basescu din dou disimuleaza si deturneaza subiectului. De la esenta expresiei "ne pleaca tinerii", cu "fair-play" ajunge culmea la "libera circulatie a fortei de munca", apoi si ma culmea se intreba cum sa impunem interdictia liberei circulatie a fortei de munca. Asta era subiectul ? Nu, s-a plasat ca deobicei unde a vrut dumnealui, maria sa. 3. Despre referinta la necazul din viata lui Crin datorate de problemele de sanatate ale fostei sotii, nu am cuvinte. Am ramas muta in acel moment. Dovada cea mai clara ca nu-i pasa si nu-i va pasa vreodata de problemele cuiva. Nu poate fi sensibil la problemele oamenilor. 4. A dezmintit la o jumatate de ora dupa ce a facut gafa printr-un comunicat de campanie. Pardon, a facut mai mult rau. a itarit ideea minciunilor si manipularilor pe fata practicate constant. Noi trebuie sa credem invariabil minciunile lor. E regula. 5. Basescu vrea reducerea cheltuielileor cu cele doua camere de dragul nostru al cetatenilor ? Ma indoiesc. Vor sa aiba mai multi bani la dicretia lor, se simt un pic stramtorati. Silviu, suntem tamaie la politica daca ea inseamna minciuna, manipulare, adulatia sefului de partid, adoratia, nepotismul. Unii dintre noi nu gusta treaba asta, probabil putini. Si daca tot vorbim de afirmatii aberante, o alta contradictie in termeni " Presa sau democratia ?" Cum poti sa pui in capul presei manipulatiarea, aservirea, etc din moment ce numai o mica parte a presei este dedicata subiectelor politice sau jurnalelor de informare. Presa inseamna mult mai mult in afara celor catorva emisiuni cu tema politica sau de stiri politice sau a catorva articole scrise pe tema politice. Cred ca peste 80% din oamenii de presa nu se ocupa cu politica. De ce se abereaza si pe tema asta. Oare fiindca nu se aud adulatii permanente si eventual in cor pe toate posturile si in toate ziarele ? Nu suna a bine incrancenarea asta impotriva presei. In fond, audienta depinde de telespectatori, tirajele la fel de structura populatiei. Nu presa ne face orientarea politica si nu presa ne orienteaza optiunea de vot. Asta e clar si pentru un copil. Cand o sa laccepte PDL-istii ca nu suntem niste imbecili care nu sunt capabili sa aiba o parere dupa propriul mod de gandire sau propriile criterii de valoare. Avem propriile optiuni de viata, nu presa este cea care ni le dicteaza. Dimpotriva, noi suntem cei care ii citim sau ii vizionam pe unii ziaristi sau pe altii, in functie de cum ne plac subiectele tratate, de cum trateaza subiectlele, de felul in care se prezinta ei in fata noastra. In fapt, noi ii influentam pe ei, noi ii promovam sau ii desfiintam. La televiziunile mogullor am inteles ca se uita in medie de 700 de oameni pe zi. Asta e audienta lor medie. Asta e electeratul pe care sa vrei sa-l influentezi ? Asta e resa care luta cu democratia ? In masura asta te pui impotriva democratiei? Asta e un pericol real sau cel al puterii exercitate efectiv si in cele mai multe cazuri abuziv ? E strigator la cer cum se denatureaza totul. O alta falsa problema lansata de domnul Basescu. Nu cumva isi doreste ode in cinstea sa pe toate posturile TV si in toate ziarele ? Asa s-ar justifica motivul supararii, nu altfel Sper sa castige Antonescu alegerile. A fost la inaltime la confruntarea de astazi, e parerea mea, nu bagata in cap de presa ci facuta pe baza comportamentului si afirmatiile directe ale "surselor directe de informare". Ma ingrijoreaza si afirmatia lui Basescu de final " Nu voi ezita sa continui...bla, bla,bla". Ce sa continue ? sa se ciondaneasca cu cine se poate pe spinarea si necazul nostru de care se pare ca habar nu are si nici ca-i pasa?
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Fosta membra 9am.ro 549 mesaje Membru din: 11/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 09:13
Cineva, oarecine, scria recent pe un blog: "Vom astepta in zadar sa se schimbe ceva pe scena politica… ei vor juca acelasi teatru ieftin, de cea mai proasta calitate… iar noi vom ramane un public prostit, umilit, dezgustat…. In acest public insa exista atata diversitate…. daca cei in jur de 60 de ani privesc cu amaraciune , daca cei in jur de 40 privesc cu resemnare, daca noi cei de 20 privim neincrezatori , ma intreb… cum vor privi cei ce se nasc acum?… Ce le ofera lor acesta viata? Vor mai stii oare ca au existat oameni cu suflete mari si inimi curajoase care au luptat, au sperat, au suferit? Vor mai stii ei oare ca adevarul nu se ascunde in manualele de istorie scrise la comanda? Nu… nu vor mai stii… se vor naste si vor primi stampila unei Romanii distruse cultural, spiritual…. Aud din ce in ce mai des in jurul meu : ” Unde te crezi? Uiti ca traiesti in Romania?” …. Ma doare sa aud asta, pentru ca nu este vina mea ca m-am nascut pe un pamant unde se cultiva non-valoare… Ce ramane oare de facut? Sa ridicam cu totii din umeri si sa spunem ” Nu vom schimba noi lumea?” , asteptand neputinciosi si nemultumiti sa ne mai nastem o data… in speranta ca poate a doua oara vom avea mai mult noroc? Sper sa nu fie exces de zel, speranta, tinerete… insa cred cu tarie ca NU VA APAREA NICIODATA O LUME MAI BUNA, TREBUIE SA O CONSTRUIM NOI…. Insa… (si aici doare al naibilui de tare).. orice vis pe care incerci sa-l transpui in realitate aduce cu sine impactul usilor inchise , neputintei sociale, indiferentei civice, suspiciunii colective… Inchei aici, cu speranta ca va veni o zi cand vom intelege ca nu scena politica poate schimba ceva… ci noi!" (Monichina) |
|
Fosta membra 9am.ro 549 mesaje Membru din: 11/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 09:14
MISCAREA ROMANIA ALTFEL, prescurtat Mi.R.A., este unica organizatie militanta avand scopul de a transforma in program national conceptul "Romania Altfel" si proiectul „România. O viziune pe 30 de ani” prin care Familia Regala, prezenta activ si constant in viata publica, propune un parteneriat istoric tuturor mediilor – politic, economic, administrativ, social, mediatic - pentru reintoarcerea la principiile si valorile autentice si morale, pentru dezvoltarea durabila a Romaniei, ca stat si natiune. In acest sens, Miscarea România Altfel si-a stabilit urmatoarele obiective: - Constientizarea si unificarea ideatica a tuturor asociatiilor, aliantelor, formatiunilor, organizatiilor si a membrilor societatii civile, indiferent de orientarile politice, pentru reformarea, purificarea morala si reconstructia din temelii a României moderne, europene. - Mobilizarea energiilor pozitive ale natiunii române si polarizarea valorilor traditionale si contemporane în jurul celor mai morali si reprezentativi militanti pentru educarea si pregatirea congenerilor nostri, a tinerilor mai ales, în vederea reafirmarii fiintei nationale, a demnitatii si prosperitatii Romaniei. tashy.ro/miscarea-romania-altfel/ |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 09:18
De la: Silviu, la data 2009-11-14 22:16:04Vad ca fiecare o tine pe a lui. Voteaza cu cine vrei tu,dar lasa gargara si invectivele ! da,asa-i , la inceputul acestui topic tu erai pe postul lui black si pina si mytcor te-a luat la intrebari ....daca nu-ti mai aduci aminte,intoarce-te pe la primele pag .dar el atunci era antibasescu! azi s-a rasucit....de ce ? numai el stie : i-o fi bagat cineva sula-n coasta asa cum ne-a amenintat bolovanos Cifra ca se va intimpla cu noi dupa ce Sefu' se reinstaleaza ! si zici ca n-avem de ce sa ne fie FRICA ?! "filozoafa" are un raspuns la intrebarea ta : guvernul lui Tariceanu a mers bine,ptr.ca nu i s-a dat voie lui B -legal,in conf. cu Separarea puterilor in stat - sa-si impuna parerile atit de schimbatoare de la zi la zi ! cind l-a dat de'o parte pe Stolojan-mintind ,cum ii este in obicei- l-a obligat pe acesta ,pe motiv ca-i Santajabil sa-i cedeze sefia pnl.ului lui tariceanu ....e adevarat ? l-a impus pe el ca prim-ministru prin artificiul cu seducerea PUR,declarata apoi toxica si solutie imorala ....e adevarat ? de ce l-a pus pe Tariceanu ? simplu : credea ca-i moale si-l poate manevra pina la a fi de acord cu absorbtia pnl.ului ,asa cum din umbra manevra si Stoica si Musca....e adevarat ? apoi, bolnavul si santajabilul draga Stolo,brusc isi revine si pretinde sefia partidului ptr. a face el ce voia Base' ; nu i-a iesit si a rupt o bucatica din partid ptr. a se putea alipi in coada PD.ului acel L si sa devina astfel un partid Curat de dreapta ....e adevarat ? CURAT MURDAR, coane Silviule ! MURDARA este gindirea ta /a voastra si REA : pai daca din cauza lui Crin Antonescu,asa cum insinuati voi/ tu, s-a sinucis sotia lui , mai caraghiosilor ,mai statea MAMA -adica Soacra lui ,in casa cu "ucigasul" copilului ei ? nu-l dadea afara din casa ,mai desteptilor,mai ,ca aveti o gindire de toat a jena ....nu va dati indarat de la nimic ! rusine-rusine ....HAI, LA REVEDERE !
|
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 09:29
Ioana, esti tare hazlie... zici : "nu știu cât de mult o iubește crin pe actuala sa soție și nici nu mã intereseazã...eu am spus doar cã prin faptul cã s-a cãsãtorit cu ea (când putea foarte simplu sã și-o facã doar amantã) a dovedit cã este un adevãrat gentleman.....un om cu foarte mult bun simț ...." M-ai omorat ! Adica tu crezi ca daca te culci cu un tip si asta, la un moment dat, te cere de nevasta (cand ar fi putut sa te aiba in chip de amanta pana la sfarsitul lumii) pac, pac, devine un gentelmen.... Ma aflu asadar, ca om insurat de 28 de ani, in postura lui monseur Jourden care facea proza fara sa-si dea seama... Deci sunt un gentelman ... Sau e valabil numai pentru Crinisor ? Noi astia, mioritici, miticii, insurati cu romance, aflate la noi in casa, zi de zi, cu farmecul lor inefabil, cu gurita aia a lor tacuta ... ma rog, cu toate calitatile lor, n-avem, evident, calitatile moral-volitive ale megastarului Crin ... deci nu putem fi ... gentelmani ? Pe cale de consecinta, insurati fiind, ar trebui sa avem si bun-simt. Pai, Basescu nu e insurat ? Nu putea sa o tina si el pe Maria de amanta ? El de ce n-are bun simt ? El de ce nu e un gentelman, asa ca domnul Antonescu ? Ioana, ai grija mare la aventurile tale sexuale, nu mai eticheta pe unul si pe altul, ppe barbati, in general, dupa experientele tale cu cine stie ce derbedei. Mai ales ca, dupa cum combati, iti va fi foarte greu sa te mariti, nu din cauza lor, ci a ta. Daca o s-o ti tot asa, n-o sa ai nici un gentelman, o sa-ti pastrezi statutul de tiitoare, pana la batranete. Clontu' mai mic. Si mintea mai deschisa ! Si cand vine vorba despre femeile din politica de ce s-a acreditat ideea ca alea de la PDL au ajuns usor in functii (adica cu popoul, ca asta e sugestia explicita, pe care si-au insusit-o imediat multe lepre) iar acest principiu nu e valabil si pentru femeile din alte partide ? Ia ziceti, mai dontologilor ! Sa fie pentru ca nimeni nu-si doreste o aventura cu Norica Nicolai, cu Puvac sau cu Abramburica ? Sau cu aia de la ministerul muncii de pe vremea lui Tariceanu, mamaita aia care acum le stie pe toate si e mai zilnic pe la cate un post Tv ? "nu cred cã tot ce se spune despre bãsescu este adevãrat...de altfel..eu nici nu am vorbit de dosarul *flota*...eu am spus alte lucruri despre el.... și nu e adevãrat cã antonescu a început cearta...bãsescu a început-o atunci când l-a întrebat pe crin de ce se supãrã când vede femei la cotroceni...crin nu i-a reproșat direct faptul cã considerã cã elena udrea este amanta lui , ci i-a spus cã a promovat femei în funcție de tupeul pe care acestea l-au avut...și nu în funcție de învãțãtura lor...și aici...bãsescu ca un nenorocit i-a reprosat ...ce i-a reproșat " Si ce, are Crin un aparat de masurat tupeul cuiva ? Tupeul Noricai Nicolai l-a masurat ? Dar pe-al altor gloabe din partidul lui ? Si tu spui ca unul ca asta e gentelman ... Daca n-ar fi fost femei la Cotroceni, sau prin jurul lui Base, aceiasi tupeisti jegosi ar fi strigat ca din gaura de sarpe ca nu promoveaza femeile, ca e misogin ... tovarasele noastre de viata , bla, bla, bla, ... Poveste e ca jigodiile care vorbesc despre "femeile lui Basescu" vor sa sugereze alegatorului ideea ca un curvar n-are de ce sa fie la Cotroceni. Si sunt destui care pun botul. **Cum verifici tu daca toate astea sunt adevarate ? Si despre unul si despre altul ?** dacã aș verifica amplu toate informațiile nu aș mai spune *cred* ci *știu* (cã antonescu ar fii un bun președinte)....așa...mã limitez la a spune *cred cu tãrie în antonescu*.... **Si de ce postezi pe toate topicurile indemnul de a vota cu CRIN ?** regret nespus cã am ieșit anul trecut din partid....facultatea nu îmi mai permitea sã mã ocup și de politicã, dar..promit cã voi reveni dupã ce îmi voi lua licența... pânã atunci....îi mai fac și eu propagandã pe aici...îmi doresc din tot sufletul sã devinã el președinte" Aici ai dreptate, e credinta ta, e convingerea ta, baga-te si avanseaza in partid ca tupeu ai fara margini. Am vrut sa ma bag si eu la PDL-ul local dar cand am vazut ce poame sunt pe acolo, mi-a trecut... Din fostul BOB, ca si la toate celelalte partide. Mai de treaba mi se par cei de la PSD, dar nu ma duc la ei din cauza celor de la centru, alde Geoana, Iliescu.... Nu mai casca gura la alde Crin. O sa vezi ca n-are nici o treaba cu presedintia. Si daca iese el, va iesi de fapt, Patriciu presedinte. La fel cum, daca va iesi Geoana, putem spune ca Hrebenciuc si Iliescu vor mai fi o tura la Cotroceni. Ai remarcat ca, in dezbatere, cand a fost vorba despre taxe si impozite pentru anul urmator, Crin a zis ca le va scadea iar Basescu a spus ca nu va face o relaxare fiscala, pentru ca nu se poate. Cine e demagog ? Cine e ipocrit ? Din ce va plati domnul presedinte Crin bugetarii astia hamesiti si plini de pretenti ? Dar pe doamna Gabi, aci de fata, cu pensia ei ? Da, da, doamna Gabi, pensionara asta fioroasa, care ne tot repeta cat de demagog este Basescu si de mincinos si de asa, si pe dincolo .... in timp ce pe adevaratul demagog Crinut al ei, il ridica in slavi. Am impresia ca traim in universuri paralele. Va citesc pe aici si sunt uimit de cat imbecilitate gasesc la unii dintre voi. Lipsa de logica. Iar altii folosesc logica in scop nemernic, ticalos. De ce ? Pentru ca asa sunt ei. Asa gandesc in viata de zi cu zi, in relatiile cu oamenii apropiati .... Si nu uitati ca raul pleaca de jos, de la alegatorul de rand. Zilele trecute, in Dunare, pe la Orsova, in urma ploilor, s-au adunat tone, poate mii si mii de tone de peturi si tot felul de gunoaie aruncate de locuitorii din amonte. Adica de babutele alesa simpatice pe care le vedem pe la televizor in chip de om de treaba de la tara, taran muncitor si ecologist, care ar fi asuprit de cate un conducator .... Cati au contract pentru ridicarea gunoiului ? Se vorbeste despre asta ? Este reglementata asta ? Presedintele (oricine ar fi el) trebuie sa faca asta ? Nu cumva parlamentul ? Si nu ar trebui sa inceapa cu lucrurile astea mici, asa-zise mici, care ne fac viata un infern ? Dar cu cei care nu-si platesc datoriile pe la caldura, apa si altele, de ce nu se reglementeaza strict ce sa se faca pentru ca sa nu sufere nimeni de pe urma tupeului lor ? Au vandut tot ce ne-ar fi folosit tututror, clanul lui Iliescu si al lui Tariceanu, pe nimic, pentru propria lor bunastare, si tot se mai gasesc cretini care sa-i voteze. Care spun ca vor ... liniste. Cat de proasta poate fi o parte a poporului asta ? Si cat timp ?
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 09:45
De la: gabigabi, la data 2009-11-15 09:18:33 mytcor Avatarul lui mytcor 5267 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 15:37 Citeaza Raspunde Sa stii, sa vrei, sa poti !.... indiferent cine-o fi ori n-o fi....nu discutam persoane ci principii , OK ?.. pentru inceput, luati la cunostinta si-l tocati p-asta maruntel, obiectiv si fara sentimentalisme. ce parere aveti ; DOMNISOARELOR |
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 09:54
De la: mytcor, la data 2009-11-15 09:45:46De la: gabigabi, la data 2009-11-15 09:18:33 |
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 09:56
De la: mytcor, la data 2008-10-26 13:25:53De la: gabigabi, la data 2008-10-26 11:32:39ei,hai ca m-ai enervat @S de la Silviu ! mai citeste o data ce-am scris ! da, AVEM SALARII MICI ! da, TREBUIESC MARITE, dar nu acum si nu asa ! am spus ca eu,in locul lui,as fi intors legea in parlament,ba inca i-as fi chemat la mine pe sefii de partide si de sindicat pentru o discutie serioasa privind strategia de aplicat,ptr.a nu intra in virtejul crizei ! ASTA PUTEA si TREBUIA s-o faca,avind tot dreptul si justificarea si n-a facut-o ! de ce ? pentru ca a vrut sa i-o traga lui Tariceanu ! in situatia de fata guvernul nemaiavind decit 2 optiuni : 1- sa-si dea demisia ..... adica Exact ce-si doreste Base' si PDL,ptr. a se amina alegerile,intrucit nu le convine uninominalul si 2 -sa dea o ordonanta de urgenta sau sa inghete salariile ! asta-i una ! |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 09:59
De la: Silviu, la data 2009-11-14 22:16:04Vad ca fiecare o tine pe a lui. Am vazut ca ai primit deja raspunsuri la majoritatea intrebarilor.Vreau doar sa mai adaug eu cateva lucruri. 1)Ti-a confirmat Broscuta ca nu am vorbit niciodata pe messenger cu ea nici eu nici Gabi.Ti-a spus Gabi ca nu am vorbit niciodata pe messenger cu ea.Eh,acum iti spun si eu acest lucru :NU AM VORBIT NICIODATA PE MESSENGER CU NIMENI DE PE ACEST FORUM!Sper ca lucrurile sunt acum clare pentru tine si ca vei renunta sa mai prezinti drept realitati toate lucrurile imaginate de tine absolut fara nici cea mai mica baza logica,fara cea mai mica baza reala. 2)Afirmatiile tale de genul "la profilul lui Crin de turnator (contra cost-la secu) nu m-ar mira sa-si fi abandonat sotia la greu" sunt exact motivul pentru care am oroare si de Basescu si de sustinatorii sai fanatici.Gradul asta de josnicie ,acest mod de a proceda cu toti inamicii politici este emblematic pentru "politica"(am pus ghilimele deoarece nu este de fapt vorba de politica ci de atacuri securiste ) grobiana pe care o face presedintele Basescu si sclavii sai. 3)Cum ar putea sa isi insuseasca Basescu meritele guvernarii Tariceanu cand el nu a facut altceva decat sa injure si sa "sape" aceasta guvernare?Nu exista nici macar o singura masura luata de guvernul Tariceanu care sa nu fi fost criticata de haitele portocalii in frunte cu Basescu .Cand deci TU NU APROBI NIMIC DIN DECIZIILE UNEI GUVERNARI cum poti sa-ti asumi meritele ei?Basescu trebue sa-si asume meritele guvernarii Boc deoarece a sustinut mereu aceasta guvernare si a laudat orice actiune a ei.Infiintarea ministerului turismului ,alocarea unei sume de 10 ori mai mari pentru turism in timp de criza,impozitul forfetar,acestea sunt meritele pe care trebuie sa le recunoasca Basescu ,nu cele ale lui Tariceanu cu care doar s-a luptat mereu si pe care l-a criticat la orice actiune indiferent cat de buna a fost pentru tara.Pe Boc l-a laudat indiferent ce masuri dezastruase a luat iar pe Tariceanu l-a criticat indiferent ce masuri bune a luat.Aceste lucruri au fot facute din pozitia de ...mediator impartial ,de presedinte al Romaniei! 4)Tariceanu a avut in 2008 un deficit bugetar nu de 5% ci din cate stiu eu de 5,2%. Ca sa intelegi mai bine ce este cu deficitul bugetar iata declaratia ministrului de finante German ,Germania ignorand deficitul bugetar : Germania ignora deficitul bugetar, reducand taxele si majorand investitiile www.ziare.com/business/economie/10-26-2009/germania-ignora-defic... "Nu are sens sa vorbim de masuri de reducere a cheltuilelilor, cand trebuie sa luam masuri de stimulare a cresterii", a declarat Schauble. Cam asta a declarat si Tariceanu : "Interesul tarii mele este ca, in aceasta perioada, sa ne dezvoltam cit mai mult pentru a recuperara decalajul. Este evident ca voi incerca sa utilizez la maximum deficitul sau plafonul de deficit bugetar disponibil" Cand ai deficit bugetar dar nu reusesti sa ai crestere economica(cazul lui Boc) atunci esti un idiot !Cand insa ai deficit bugetar si reusesti sa stimulezi economia tarii atunci acest lucru este in mod evident unul foarte inteligent.De altfel foarte multe tari din UE si-au depasit deficitele bugetare prevazute ca sa-si stimuleze economia .Asta este exact ce nu pot pricepe cretinii astia comunisti ai lui Basescu care in loc sa stimuleze economia ,sa relaxeze fiscalitatea si sa dezvolte infrastructura ,prefera sa traiasca pe datorie de la FMI ,sa puna biruri noi ca impozitul forfetar sugrumand astfel economia propriei tari.Din cauza asta este si singurul guvern de la revolutie si pana acum care a ajuns sa se laude ca ...are bani pentru pensii si salarii si luna viitoare. .Iti multumim partid iubit ca mai ai bani de pensii si salarii,este cea mai mareata realizare a voastra.Sa speram ca mai aveti si peste doua luni ,guvernanti cretini care duceti tara de rapa! . PS:In 2008 Anglia a avut un deficit bugetar de 5,5%,Irlanda de 7,1% iar SUA de 9,9%. |
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 10:04
"CURAT MURDAR, coane Silviule ! MURDARA este gindirea ta /a voastra si REA : pai daca din cauza lui Crin Antonescu,asa cum insinuati voi/ tu, s-a sinucis sotia lui , mai caraghiosilor ,mai statea MAMA -adica Soacra lui ,in casa cu "ucigasul" copilului ei ? nu-l dadea afara din casa ,mai desteptilor,mai ,ca aveti o gindire de toat a jena ....nu va dati indarat de la nimic ! rusine-rusine ....HAI, LA REVEDERE !"
Aoleu, asta n-are nici casa ? Sta cu mamaita ? Sti ce, habar n-am daca s-a sinucis si de ce prima nevasta a lui Crin. SI nici nu ma intereseaza. Nu stiu de unde ai scos-o pe asta. Din tupeu ? Bolnavul de cancer sufera de depresii puternice. Nimeni din jur n-are cum sa ajute daca insusi bolnavul nu intelege sa lupte cu boala. Stiu exact prin ce a trecut Crin. Nu mi-a trecut prin cap sa cred ca ar fi omorat-o el sau ar fi impins-o el la sinucidere... Astea sunt tampenii promovate de sustinatorii lui Crin ca sa-i injure pe adversari ca vezi-doamne ei ar fi niste ticalosi. Dar, uite ca, in politica, asta patesti cand ii dai inainte cu femeile din PDL, cand urli ca descreieratul despre "pipitele politice", cand ataci alte femei fara sa te intrebe nimeni, asa doar ca sa te mai bagi singur in seama, cum ma facut gingasul de Crinut al tau in urma cu vreo cateva luni. Femeile alea sunt si ele ale cuiva, au si ele pe cate cineva, undeva, acolo sus. Si cineva-ul ala nu te iarta, cand ii vine bine, pas, iti da una peste bot. Ce treaba avea Crin cu "profesionalismul" uneia sau alteia dintre femei ? Nu el a incercat in acest fel sa sugereze ca femeile alea au ajuns unde sunt prin alte mijloace (sex ca sa fim mai excati) decat cele stabilite de el ? S-a gandit ca si adversarii ar putea spune acelasi lucru despre femeile din PNL ? Nu prea. Dar i s-a parut ca da bine la bobor. Asa ca omul culege ce a semanat. Oricum Udrea a fost un ministru al turismului de o mie de ori mai activ si mai implicat decat nenea Crin. Care Crin s-a remarcat, ca ministru al tineretului si sportului, printr-un frumos nimic. A, da, se pare ca atunci s-a introdus pedeapsa pentru cetatenii de rand, ca sa le platesca, pentru tot restul vietii lor, pensii viagere de aproape 1000 de euro pe luna, campionilor olimpici si mondiali din Romania. In loc sa le deschida usile agentiilor de pubilcitate. N-am auzit ca, in SUA sa se fi intamplat asa ceva. Aia traiesc mai departe din banii pe care-i castiga ei insisi, nu devin pensionari la 20, 25 sau 30 de ani, cu o pensie dubla in raport cu salariul mediu. Chiar, asta nu e ceva neconstitutional ? Cine naiba plateste toate fanteziile astea ? Si pentru pensia ta, Gabi draga, de unde vrei sa mai ramana bani ? Vrei sa ma duc eu la serviciu si sa predau tot salariul pentru astia ? Si asa, acum imi iau astia aproape jumatate din castig ... il vreti pe tot ? Pai dati o lege in sensul asta, ce mai asteptati ... Hai s-auzim de bine ! Acum, vazandu-va pe tine, pe Broscuta verde in exces, pe Ioana si pe alte cateva femei care combat pe aici, ma gandesc ce destept a fost Crin cand s-a insurat cu una de la 2.000 km distanta care nu vrea sa vina in Romania... Ce fel de casnicie e asta, mie imi scapa. Poate voi, care debordati de inteligenta, intelegeti mai multe. Sa se fi insurat pentru ca o iubeste ? Sau pentru ca dadea mai bine la electorat, de om insurat, la casa lui (pardon de casa, ca n-are) ... ? Ma gandesc si eu asa, ca omul cu prevedere ... Da' ce ma intereseaza pe mine Garneata asta de Crin ? Aici e liniste, verdeata, pasarelele ciripesc, cirip, cirip ... iti vine sa fluieri, o melodie ... una din cele care a luat mentiune la ... dansez pentru tine ..... e minunat. Caragiale si Caragiu sunt, pentru voi, personaje necunoscute. E unul care s-a referit la Mytcor ... Mytcor asta e singurul baiat destept de pe forumurile astea. Si nu scrie pentru prosti. La incepututrile despre care vorbesti el a plecat de la ideea ca in orice dezbatere trebuie aduse argumente si pro si contra. El a postat prima oara chestia cu Navigatorul si Turnatorul. Si cei ca voi au pus botul, crezand ca e de-al lor... Cititi-l mai cu atentie pe Mytcor si o sa intelegeti, daca va ajuta capul. Eu unul sunt mandru sa ma numar printre prietenii lui, am o corespondenta privata cu el si sunt incantat de asta. S-auzim de bine. Chiar si de la voi .... Sunteti in stare ?
|
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 10:05
De la: goaaddict2003, la data 2008-10-22 20:01:47Sbucur, ma uitam la un post tv la un documentar despre comunism si Ceausescu,in timp ce citeam comentariul tau si parca ii vedeam pe fostii activisti comunisti, inflacarati si patrioti vorbind ca tine. Poporul era cu preaiubitul conducator, cei ce erau impotriva sa erau banditi, maifoti, iredentisti si tradatori de tara. Oricine era impotriva preaiubitului conducator era impotriva Romaniei, impotriva interesului national, impotriva avantului economic, social si moral al patriei noastre. I-ar fi placut lu Basescu sa aiba el republica prezidentiala ca in Belarus sau ca in Turkmenistan, unde poporul slujeste cu devotament pe preaiubitul conducator si cei ce sunt impotriva sa sunt dusmani ai poporului. Fereasca-ne Dumnezeu de asa ceva, fereasca-ne Dumnezeu de un nou mandat al lui Basescu. Ne-am saturat de dictatura, nu mai vrem sa mai trecem prin asa ceva. asta-i a doua ! |
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 10:10
De la: vaneamarin, la data 2009-11-15 09:59:45 Vannea, lasa Germania , habar n-ai la ce se referea Schauble. Schauble stia exact unde cheltuieste deficitul german. Tu vorbeste despre deficitul lui Tariceanu, pentru ce a avut Tariceanu un deficit de 5% pe o crestere de 8%. Unde-s banii cheltuiti de catre Tariceanu ?... Sa nu-mi spui ca nu stia de criza, ca n-am sa te cred !...rapoartele economice ale serviciilor secrete este imposibil sa nu-si fi facut datoria sisa nu fi informat sosirea crizei si in romania inca de prin anul 2008 cel putin. Hai Vannea si GabiGabi, fiti IMPARTIALI ! |
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 10:11
De la: vaneamarin, la data 2009-11-15 09:59:45De la: Silviu, la data 2009-11-14 22:16:04Vad ca fiecare o tine pe a lui.
|
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 10:13
De la: gabigabi, la data 2009-11-15 10:05:41De la: goaaddict2003, la data 2008-10-22 20:01:47Sbucur, ma uitam la un post tv la un documentar despre comunism si Ceausescu,in timp ce citeam comentariul tau si parca ii vedeam pe fostii activisti comunisti, inflacarati si patrioti vorbind ca tine. Poporul era cu preaiubitul conducator, cei ce erau impotriva sa erau banditi, maifoti, iredentisti si tradatori de tara. Oricine era impotriva preaiubitului conducator era impotriva Romaniei, impotriva interesului national, impotriva avantului economic, social si moral al patriei noastre. I-ar fi placut lu Basescu sa aiba el republica prezidentiala ca in Belarus sau ca in Turkmenistan, unde poporul slujeste cu devotament pe preaiubitul conducator si cei ce sunt impotriva sa sunt dusmani ai poporului. Fereasca-ne Dumnezeu de asa ceva, fereasca-ne Dumnezeu de un nou mandat al lui Basescu. Ne-am saturat de dictatura, nu mai vrem sa mai trecem prin asa ceva. Ce surpriza, mamaita, sti sa numeri ... Ai invatat acum la pensie ?
|
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 10:16
De la: gabigabi, la data 2009-11-15 10:05:41De la: goaaddict2003, la data 2008-10-22 20:01:47Sbucur, ma uitam la un post tv la un documentar despre comunism si Ceausescu,in timp ce citeam comentariul tau si parca ii vedeam pe fostii activisti comunisti, inflacarati si patrioti vorbind ca tine. Poporul era cu preaiubitul conducator, cei ce erau impotriva sa erau banditi, maifoti, iredentisti si tradatori de tara. Oricine era impotriva preaiubitului conducator era impotriva Romaniei, impotriva interesului national, impotriva avantului economic, social si moral al patriei noastre. I-ar fi placut lu Basescu sa aiba el republica prezidentiala ca in Belarus sau ca in Turkmenistan, unde poporul slujeste cu devotament pe preaiubitul conducator si cei ce sunt impotriva sa sunt dusmani ai poporului. Fereasca-ne Dumnezeu de asa ceva, fereasca-ne Dumnezeu de un nou mandat al lui Basescu. Ne-am saturat de dictatura, nu mai vrem sa mai trecem prin asa ceva. GABI; ESTI INCORECTA !...comentariul nu-mi apartine !... goaaddict2003 Avatarul lui goaaddict2003 54 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 20:01 Citeaza Raspunde Sbucur, ma uitam la un post tv la un documentar despre comunism si Ceausescu,in timp ce citeam comentariul tau si parca ii vedeam pe fostii activisti comunisti, inflacarati si patrioti vorbind ca tine. Poporul era cu preaiubitul conducator, cei ce erau impotriva sa erau banditi, maifoti, iredentisti si tradatori de tara. Oricine era impotriva preaiubitului conducator era impotriva Romaniei, impotriva interesului national, impotriva avantului economic, social si moral al patriei noastre. I-ar fi placut lu Basescu sa aiba el republica prezidentiala ca in Belarus sau ca in Turkmenistan, unde poporul slujeste cu devotament pe preaiubitul conducator si cei ce sunt impotriva sa sunt dusmani ai poporului. Fereasca-ne Dumnezeu de asa ceva, fereasca-ne Dumnezeu de un nou mandat al lui Basescu. Ne-am saturat de dictatura, nu mai vrem sa mai trecem prin asa ceva. O zi placuta Gabi ! Cetatene Turmentat, O baba Liberala......etc
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 10:24
Exista un paradox pe acest forum."Monarhistii" care il sustin pe Basescu.
Nu ma refer la Mytcor ci la Black spre exemplu.Adica sustii un presedinte extrem de autoritar ,care in mod evident vrea (si isi ia fara jena) din ce in ce mai multe prerogative mergand catre republica prezidentiala dar te lauzi si ca esti monarhist ? .Sustii un om care nici macar nu a fost invitat la nunta de diamant a MS si te lauzai ca iubesti monarhia ?Il denigrezi pe Crin Antonescu care nu si-a ascuns niciodata simpatiile pro monarhie si pretinzi ca iubesti monarhia votandu-l pe Basescu?Hm,ciudat trebuie sa gandeasca astfel de oameni....
|
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 10:24
De la: mytcor, la data 2008-10-13 12:51:22De la: sbucur, la data 2008-10-13 10:57:54Basescu is the best ! asta-i a 3 a : si zici ca doar se dadea antibas? deci disimuleaza bine si minte in acest caz la fel de senin ca si idolul lui /al tau / al vostru? ....macar tu n-ai pretins ca ai avea alte opinii ! toata stima ptr. asemenea oameni asa ca :HAI LA REVEDERE ! |
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 10:29
De la: mytcor, la data 2009-11-15 10:16:22De la: gabigabi, la data 2009-11-15 10:05:41De la: goaaddict2003, la data 2008-10-22 20:01:47Sbucur, ma uitam la un post tv la un documentar despre comunism si Ceausescu,in timp ce citeam comentariul tau si parca ii vedeam pe fostii activisti comunisti, inflacarati si patrioti vorbind ca tine. Poporul era cu preaiubitul conducator, cei ce erau impotriva sa erau banditi, maifoti, iredentisti si tradatori de tara. Oricine era impotriva preaiubitului conducator era impotriva Romaniei, impotriva interesului national, impotriva avantului economic, social si moral al patriei noastre. I-ar fi placut lu Basescu sa aiba el republica prezidentiala ca in Belarus sau ca in Turkmenistan, unde poporul slujeste cu devotament pe preaiubitul conducator si cei ce sunt impotriva sa sunt dusmani ai poporului. Fereasca-ne Dumnezeu de asa ceva, fereasca-ne Dumnezeu de un nou mandat al lui Basescu. Ne-am saturat de dictatura, nu mai vrem sa mai trecem prin asa ceva. nici n-am zis ca-ti apartine : l-am citat pe goaaddict,dupa cum se si vede ! |
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 10:29
De la: mytcor, la data 2009-11-15 10:10:47De la: vaneamarin, la data 2009-11-15 09:59:45 Poate ca Vanea a vrut sa ne arate ca el citeste ziare economice ... ca e cult la cap, cum s-ar zice. Si vrea sa ne destupe si pe noi. Cum l-a destupat pe el ziaristul ala care, ca si Vanea, n-a inteles nimic din povestea cu deficitul. O fi facut Tariceanu niste autostrazi secrete si noi n-am aflat despre ele. Cine stie... ca nu vrea cu nici un chip sa ne spuna unde-s banii. Si nici de ce a obtinut un scor asa de mic la alegeri dupa o guvernare atat de minunata, mai ales in conditiile in care i-a omorat Basescu tot timpul. Nici despre cum a reusit sa vanda platoul maritim cu petrol cu gaze cu tot inainte sa-l castige bietul Aurescu. Nici de ce nu-l vor pe Aurescu asta ministru. Vorbesc astia despre tari ca ajerbaijanul sau alte asemenea cand e vorba de Basescu, dar cand e vorba ca Patriciu a vandut Rompetrol tocmai unei astfel de tari, .... mucles. Dupa ce a luat-o, cu largul concurs al oamenilor lui Iliescu, pe de pomana ... Crezi, Mytcor ca Gabi si Vanea cei vigilenti si degraba varsatori de etichete la adresa lui Basescu, ne vor povesti vreodata despre astea ? Astia n-au aflat nici acum de criza asta mondiala care a redus consumul pe toata planeta ... ii dau la nesfarsit cu scandalul provocat vezi-doamne de Basescu... Dar tac malc, nu mai sufla o vorba despre biletelul trimis de pre-luminatul Tariceanu prin care il ruga pe Basescu sa intervina la parchet in favoarea lui Patricu ... Deci, dupa capetele lor alea intelepte, daca Basescu ar fi intervenit pentru Patriciu, ar fi fost baiat bun, n-ar mai fi fost scandalagiu ! Ba, mai mult, au scos si ei un asa-zis bilet in care Basescu scria "cu respectarea legii" si l-au tot fluturat incercatnd sa arate "implicarea" lui Basescu in povestea de la Slatina. Tupeu jegos... ca si cum ar fi fost acelasi lucru. Dar asa procedeaza comunistii sadea ... trupa lui Iliescu, departamentul PNL.
|
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 10:32
Forumul este cenzurat !
Am scris ceva despre Patriciu si n-a aparut. Ma retrag. Nu-mi plac chestiile astea si nu se intampla pentru prima oara ! Ba, uite ca a aparut, imediat dupa ce am scris asta. Mai, sa fie ... o fi dand cineva o aprobare Sa fiu eu atat de important. Nu pot sa cred.
|
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 10:33
De la: gabigabi, la data 2009-11-14 18:56:10De la: mytcor, la data 2009-11-14 15:55:15...ce sa-i faci Ioanna, m-am hotarat a va aseza oglinda-n fata pt. a va putea vedea si voi pe voi cat de abjecti si mizerabili ati ajuns lasandu-va manipulati chiar si la 20 de ani dupa caderea cortinei de fier, a comunismului Est european,a zidului berlinez. te rog sa-mi raspunzi la intrebarea mea : in ce fel asigura fraudacii Nedesfiintarea nostra ca stat si natie,dupa cum reiese din postarea ta !? |
|
|
|

.Iti multumim partid iubit ca mai ai bani de pensii si salarii,este cea mai mareata realizare a voastra.Sa speram ca mai aveti si peste doua luni ,guvernanti cretini care duceti tara de rapa!
.
.Sustii un om care nici macar nu a fost invitat la nunta de diamant a MS si te lauzai ca iubesti monarhia ?Il denigrezi pe Crin Antonescu care nu si-a ascuns niciodata simpatiile pro monarhie si pretinzi ca iubesti monarhia votandu-l pe Basescu?Hm,ciudat trebuie sa gandeasca astfel de oameni....