back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 17:48

De la: gabigabi, la data 2009-11-15 17:44:50
De la: AZAZEL, la data 2009-11-15 17:38:55salve (de tun!) alincaba !
deci zici ca ai 2 facultatzi si a treia in...devenire...
da' masterat, da' doctorat vad ca nexam !
shi cu limba romana vad ca stai cam prost...
bai putzica...se zice ecolojist shi nu ecologist cum scrii matale...adica semantic notiunea de ecolojist...vine de la...lejionar...adica ( ca sa intzelegi !)...aia cu cameshile verde ! ?
adica ...spanac...shi aia shi ...voi ...cam 3% !
punem pariu ?
asha ca putzica, inainte de a scrie (agramat) shi a te incontra cu...telectuali pune mah mana pe carte...shi mai termina fo 4-5 facultatzi ca poate itzi vine ceva minte la cutia cu pitpalaci . nu de alta da' vin vremuri grele...pana shi locurile din...canale sunt cam ocupate ...
sa fi iubit shi hasta la vista...vere ...

sa dea daca nu-mi pun intrebarea cum se face ca atunci cind e mytcor pe picior de plecare ,apari si tu la fix dupa ce zice el PA si preiei ce-a lasat el neterminat !

stressata mai esti Gabitzo !....sau nevricoasa cumva ?...

lumy1963

12 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 17:55

derbedeul si bisnitarul de basescu sper sa plece pe mare, pe mare durata si sa nu-l mai vas

lumy1963

12 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 18:02

ma bucur sa vad ca oameni destepti precum gabigabi sesizeaza corect caracterul lui basescu.o rusine de presedinte!!!!! il vor vota ce cu doar doi neuroni si aia in deriva.

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 18:06

De la: lumy1963, la data 2009-11-15 17:55:07derbedeul si bisnitarul de basescu sper sa plece pe mare, pe mare durata si sa nu-l mai vas

mah fatuca...
da' di ci vorgheshti asha di urat di shefu' ?
di ci il faci derbedeu shi bishnitzar ...ca doar n-o fi moldovean d'al vost !
ca numa' la voi ii plin di violatori, cremenali, derbedei si bishnitzari...
apropo, shtii de ce fug moldovenii dupa ambulanze ?
cica...vor sa pupe...crucea !?

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 18:34

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 18:52

De la: mytcor, la data 2009-11-15 18:34:03

De ce te hahai Mytcor ?

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 18:58

Mytcor ...bine-ai revenit ... !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 19:06

De la: karpov, la data 2009-11-15 18:58:11

Mytcor,Karpov ti-a urat bun venit !Acum poti sa te mai hahai putin ca sa vada si dansa ca te bucura primirea.Eu spuneam doar sa nu te hahai aiurea,din politete ai voie . .Hai,spune si tu ceva nu te comporta ca un mototol cand cineva iti ureaza bun venit !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 19:37

Bine te-am regasit Karpoave !...

Vannea, esti gelos !?... Esti o floarea esti Un Crin, Hai ca-ti mai trag un sa-ti treaca ofticozarea ...

Iti dedic si-o poe`` ?...numai sa-ti treaca !...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 19:38

De la: mytcor, la data 2009-11-15 19:37:00

Vannea, esti gelos !?... Esti o floarea esti Un Crin, Hai ca-ti mai trag un sa-ti treaca ofticozarea ...

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 19:40

De la: vaneamarin, la data 2009-11-15 11:56:58
De la: Silviu, la data 2009-11-15 10:32:09Forumul este cenzurat !
Am scris ceva despre Patriciu si n-a aparut.
Ma retrag.
Nu-mi plac chestiile astea si nu se intampla pentru prima oara !

Ba, uite ca a aparut, imediat dupa ce am scris asta.
Mai, sa fie ... o fi dand cineva o aprobare
Sa fiu eu atat de important.
Nu pot sa cred.

Silvliule,vezi ca injuraturile ,chestiile alea pe care generic le numim "a vorbi urat" nu sunt permise de platforma forumului.Asta se face in mod automat!Nu inseamna ca cineva are ceva cu genul tipic de discurs basescian ci doar ca administratorii forumului incearca si ei sa aiba un forum pe cat posibil decent. .Vezi si tu ca daca modifici o litera si pui o steluta poate iti apare

Atunci nu mai avem liberatate de exprimare, monseur !
Cine are urechile finute, sa nu se bage.
Astia cenzureaza forumul. Nu lasa sa treaca tot ce scriu cei pro-Basescu indiferent de limbaj.
E un nene acolo care se ocupa sa-ti dea un mesaj prin care-ti spune: "Raspunsul dumneavoastra a fost adaugat cu succes !" si cand vrei sa-ti vezi opera, hop, n-o gasesti.
Acum o sa citesc sa particip la scandal, ca un sustinator de vaza al lui Base ce sunt ...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 19:44

Am vazut confruntarea dintre Crin Antonescu si D-ul Traian Basescu.Bineinteles ca la televizor il elogiaza pe Crin Antonescu. din punctul meu de vedere a fost obraznic cu mult tupeu si infatuat.In primul rand vad ca Nimeni nu sesizeaza ca acest personaj politic are o evolutie controversata , era cu parul lung cu breton si nu de mult se albisera tamplele, ceva firesc dar acum in prag de alegeri s-a tuns si si-a vopsit parul sa fie mai prezentabil . Nimeni nu-i contesta aspectul fizic dar ca personalitate de presedinte ce impresie face cand se vopseste la par .Acest gest se preteaza doar la artisti.Poate ati uitat cum era adevarata fata a lui Crin imediat dupa alegerile Europarlamentare .Era negru de furie ca nu a avut scorul contat si a recurs la fraudarea alegerilor.A iesit Norica Nicolar pe ecrane Si a anuntat ca grupul lor de Europarlamentari demisioneaza in bloc ca protest ca alegerile au fost fraudate.In schim nimeni nu a plecat si s-au dus sa lucreze pentru 7000 de euro fiecare si alte facilitati.Traian basescu ca intotdeuna a dat dovada de politician adevarat si mi-a placut aceasta confruntare.

GINA
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 19:49

De la: mytcor, la data 2009-11-15 19:37:00

Iti dedic si-o poe`` ?...numai sa-ti treaca !...

VILA BOMBONICA
Se stia-n Constanta toata
Ca artistii, toata clica
De tenori, soprane, comici
Trag la vila "Bombonica"
Ca veneau actori de unde
Nici cu gândul nu gândesti
De la Iasi si din Craiova
Si mai multi din Bucuresti.
E adevarat ca vila
Este cea mai aratoasa
Dar si doamna Bombonica
Tare-i dulce si frumoasa..
Nalta, trupesa, vioaie,
Chipul bun de pus în rama,
Ochii adânci si o privire,
Ce te-ndeamna si te cheama!
Vesela si primitoare
Si cu sânii rotofei...
Multumea vizitatorii
Ce trageau la vila ei.
Dar si vila-o placere
Un miraj, un colt de vise,
Cu prea multe maniere
Si prea multe usi închise.
Bombonica, cu turistii
Era foarte ocupata,
Forfotea mai toata ziua
Ba si noaptea câteodata.
Sotul ei, domnul Popescu,
Filozof de meserie,
Mai îndeplinea o slujba:
Arhivar la Primarie.
El punea la acte timbre,
Vize toata ziulica,
Pe când treburile vilei
Le-aranja doar Bombonica.
-Stii, mi-a spus el într-o seara,
Când sedeam sub un umbrar
Si vorbeam asa-ntr-o doara,
Un pahar de Murfatlar.
-Orice prunc care se naste,
Mosteneste-n timpul "dramei"
Cele de pe urma mofturi
Si capricii ale mamei.
Am si probe evidente:
Mai de mult, dintr-un hazard
Locuia la noi în vila
Printul scenei-Leonard!
N-o sa crezi, dar Bombonica
Când mi-a daruit feciorul
Pe Socrat,-fa-ti cruce Ioane!-
Seamana leit cu tenorul!
Ba mai mult: are si voce.
Toata ziua se zmuceste
Si tot cânta: "Zi, tigane",
"Cine-n lume nu iubeste"!
Alta proba! Vremea zboara,
Anii trec vreo cinci sau sase
Si-ntr-o vara vine-n vila
Nici n-ai sa gândesti: Tanase!
Bombonica, iar gravida,
Cum se-ntâmpla, a ramas
Si mi-l naste pe Horatiu,
Cu un nas, dar ce mai nas!
Ei, sa-l vezi cum zice snoave
Si cuplete savuroase,
Sa te strâmbi de râs, nu alta,
Mot-a mot, leit Tanase!
Ca sa vezi ca am dreptate,
Când sustin ca-n timp de ani
Pruncul mosteneste tocmai
Din afectiunile mamei!
Mai ales Ionica draga,
Nu uita de crezul meu:
Tot ce se întâmpla-n viata
E c-asa vrea Dumnezeu!
..............................
Ei, dar anii trec de-a valma
Si nutrind mereu speranta,
Trei sau patru ani de-a rândul
N-am mai dat pe la Constanta.
Si-ntr-o zi mergând pe stada
Fara sa prevad nimica,
Ma-ntâlnesc cu domn-Popescu,
Sotul doamnei Bombonica.
-Ce faci nene? Unde-mi umbli?
Ca te caut pe la ziare-
Zice si ma-mbratiseaza-
Sa-ti aduc o veste mare!
Ti-am vorbit eu, într-o seara,
Ti-amintesti? La niste sprituri...
Ca copilul mosteneste
Ale masii mici capricii?
Dupa ce-ai stat tot sezonul
Si ne-ai delectat, hazliu,
Bombonica mea cea draga
Iar mi-a daruit un fiu.
Si acum tine-te Ionica.
Sa nu cazi cu trupu-n jet:
Seamana leit cu tine,
Tot asa : Bondoc si cret!
Vesel si vorbeste-n rime,
Ca ti-e, zau, mai mare dragu.
Daca-i pui si ochelarii
Pot sa juri ca e Pribeagu!
Sa mai pui la îndoiala
Crezul si principiul meu!
-Ba de loc, domnu Popescu,
Totu-i de la Dumnezeu!
Când m-am despartit de dânsul,
Ma-ntrebai si eu ca proasta:
-Ce amestec poate s-aibe
Dumnezeu în treaba asta?

Cin``cin``...sa fie oare dushmenul boborului ?!

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 19:49

De la: 9am076753, la data 2009-11-15 19:44:08Am vazut confruntarea dintre Crin Antonescu si D-ul Traian Basescu.Bineinteles ca la televizor il elogiaza pe Crin Antonescu. din punctul meu de vedere a fost obraznic cu mult tupeu si infatuat.In primul rand vad ca Nimeni nu sesizeaza ca acest personaj politic are o evolutie controversata , era cu parul lung cu breton si nu de mult se albisera tamplele, ceva firesc dar acum in prag de alegeri s-a tuns si si-a vopsit parul sa fie mai prezentabil . Nimeni nu-i contesta aspectul fizic dar ca personalitate de presedinte ce impresie face cand se vopseste la par .Acest gest se preteaza doar la artisti.Poate ati uitat cum era adevarata fata a lui Crin imediat dupa alegerile Europarlamentare .Era negru de furie ca nu a avut scorul contat si a recurs la fraudarea alegerilor.A iesit Norica Nicolar pe ecrane Si a anuntat ca grupul lor de Europarlamentari demisioneaza in bloc ca protest ca alegerile au fost fraudate.In schim nimeni nu a plecat si s-au dus sa lucreze pentru 7000 de euro fiecare si alte facilitati.Traian basescu ca intotdeuna a dat dovada de politician adevarat si mi-a placut aceasta confruntare.

bravo fata !
da-le la cap astora care trag de antoneasca (da , este pe invers !)...si oricum...
basescu o sa le i-a astora toate voturile !
sa moara...mama !

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 19:56

De la: Silviu, la data 2009-11-15 19:40:40
De la: vaneamarin, la data 2009-11-15 11:56:58
De la: Silviu, la data 2009-11-15 10:32:09Forumul este cenzurat !
Am scris ceva despre Patriciu si n-a aparut.
Ma retrag.
Nu-mi plac chestiile astea si nu se intampla pentru prima oara !

Ba, uite ca a aparut, imediat dupa ce am scris asta.
Mai, sa fie ... o fi dand cineva o aprobare
Sa fiu eu atat de important.
Nu pot sa cred.

Silvliule,vezi ca injuraturile ,chestiile alea pe care generic le numim "a vorbi urat" nu sunt permise de platforma forumului.Asta se face in mod automat!Nu inseamna ca cineva are ceva cu genul tipic de discurs basescian ci doar ca administratorii forumului incearca si ei sa aiba un forum pe cat posibil decent. .Vezi si tu ca daca modifici o litera si pui o steluta poate iti apare

Atunci nu mai avem liberatate de exprimare, monseur !
Cine are urechile finute, sa nu se bage.
Astia cenzureaza forumul. Nu lasa sa treaca tot ce scriu cei pro-Basescu indiferent de limbaj.
E un nene acolo care se ocupa sa-ti dea un mesaj prin care-ti spune: "Raspunsul dumneavoastra a fost adaugat cu succes !" si cand vrei sa-ti vezi opera, hop, n-o gasesti.
Acum o sa citesc sa particip la scandal, ca un sustinator de vaza al lui Base ce sunt ...

ANTECARICATURA
Prea distinse cititoare
Si conite apetisante,
Duduite din Basoca
Botosani si Alicante
Curtezani Petah-Tikua
Si din strada Labirint
Dati-mi voie, domni si doamne
Mai întâi sa ma prezint :
Numele : D. Particiu
Ocupatia- afacerist
Peste un metru înaltime
De la cap pân-la picior.
Data nasterii : octombrie
Locul nasterii : în pat
Semnele particulare :
Maruntel si înspicat
Ochi destepti ascunsi sub lupe
Nas de copoi si barba rade.
Dupa stil si comportare
Par a fi om cumsecade.
Sunt îndragostit de arta
Si frumos : poate de-aceea
Iubesc cântecul si vinul
Si îndeosebi femeia.
Sunt milionar de rime
Si ador sampania
Si bogat nevoie mare
Am castele-n Spania.
Locuinta cuib de visuri
Precum vrut-a Cel de-a Pururi
Plina vârf cu anecdote
Vin si flori si calambururi.
Pânze si picturi celebre
De valori nebanuite
Nu cunosc autorii, însa
Tote au rame aurite.
Nu mai spun ca frigideru-I
Plin cu vinuri excelente
Pescarii si-aperitive
Si pastramuri suculente.
Telefon am pân-si-n baie
Si de suna vreo iubita
Îi trimit liftul din casa
Si se urca-ntr-o clipita.
Toate glastrele sunt pline
Cu-albastrele si cu nalbe
Dale si hortensii rosii
Maci si garoafe albe.
Sunt un om cu socoteala
Si adevarat va spun
Împartesc si scad într-una
Însa nu stiu sa adun.
Am si haine si cravate
Si camasi cu monograme
Am si bani, dar niciodata
Nu-mi ajunge-atât cât am.
Am o specialitate
Din Iordan si pâna-n Nistru
Si o semnatura-parca-i
Semnatura de ministru.

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 19:58

De la: 9am076753, la data 2009-11-15 19:44:08Am vazut confruntarea dintre Crin Antonescu si D-ul Traian Basescu.Bineinteles ca la televizor il elogiaza pe Crin Antonescu. din punctul meu de vedere a fost obraznic cu mult tupeu si infatuat.In primul rand vad ca Nimeni nu sesizeaza ca acest personaj politic are o evolutie controversata , era cu parul lung cu breton si nu de mult se albisera tamplele, ceva firesc dar acum in prag de alegeri s-a tuns si si-a vopsit parul sa fie mai prezentabil . Nimeni nu-i contesta aspectul fizic dar ca personalitate de presedinte ce impresie face cand se vopseste la par .Acest gest se preteaza doar la artisti.Poate ati uitat cum era adevarata fata a lui Crin imediat dupa alegerile Europarlamentare .Era negru de furie ca nu a avut scorul contat si a recurs la fraudarea alegerilor.A iesit Norica Nicolar pe ecrane Si a anuntat ca grupul lor de Europarlamentari demisioneaza in bloc ca protest ca alegerile au fost fraudate.In schim nimeni nu a plecat si s-au dus sa lucreze pentru 7000 de euro fiecare si alte facilitati.Traian basescu ca intotdeuna a dat dovada de politician adevarat si mi-a placut aceasta confruntare.

ei...pãi...poate și-a dat seama cã îi stã mai bine cu pãrul scurt și vopsit....și chiar îi stã...aratã foarte frumos (cel puțin în comparație cu bãsescu care nici nu mai are ce vopsi )....

iar în antonescu am încredere... are o imagine foarte frumoasã (imaginea unui gentleman ) ...un intelectual cu mult bun simț....

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 20:02

De la: vaneamarin, la data 2009-11-15 12:00:49
De la: mytcor, la data 2009-11-15 11:42:38Vannea, chiar te credeam baietel destupat la minte, sa stii ca eu si Silviu pe talk n-am discutat nici o data politica.
Eu nu am incercat sa-l conving pt. a-l converti la monarhism si nici El n-a incercat a ma transforma peste noapte in fan T. Basescu.

asa ca....!!!!!!!!!!!!! !...

Da mai te cred.Ati discutat ca englezii despre vreme si v-ati cautat eventuale rude comune.

Hai sa-ti spun eu, mai filozofule cam despre ce am discutat cu Mytcor in particular...
Despre cum sa-mi fac un solar eficient in care sa-mi cultiv singur salata necesara terapiei gerson pentru nevasta-mea.
Am primit sfaturi foarte, foarte bune din partea lui, fapt pentru care-i multumesc si public aici.
MYtcor este un excelent profesionist, foarte riguros si un om cu suflet de aur.
Te inseli daca iti imaginezi ca e pro-Basescu. Ca si altii.
Citeste-i posturile si o sa vezi ca e genul care gandeste cu capul lui (spre deosebire de tine si compania care luati totul de-a gata de la antene).
Tu nu poti sa intelegi ce spune Mytcor sau ce spun eu, pentru ca, daca te intrebam unde s-au dus banii in 2008 cand a fost crestere economica de 8% si deficit de 5%, tu, in loc sa raspunzi cu ce te taie capul, incepi sa-i etichetezi pe cei care ridica problema asta. Si la fel faceti toti.
Tu nu poti sa pricepi ca Basescu e cel mai mic rau care ni se poate intampla, prin comparatie cu toti ceilalti care vor sa fie presedinti.
Esti genul care rastalmaceste orice si, orice ti-ar spune cineva, tu pui la indoiala.
Ti-a spus Mytcor ca nu vorbim politica intre noi si tu ...
Ce, ti se pare ca trebuie sa ne juram in fata ta ?
Crezi ca, in discutiile noastre ne facem planul cum sa te atacam pe tine sau pe nestematul de Crinut si cum sa-l preamarim pe Basescu ? Mai baiete, fa o vizita la medic ...
Eu am la serviciu un coleg, subordonat, asa ca tine, un Gica-Contra de profesie. O sa-ti fac si tie ce-i fac lui... Asa, este, ai dreptate, e cum spui tu ...
Cu cei de teapa ta nu se poate altfel ...
Alminteri boala se agraveaza.
Parca ti-am mai spus: diferenta dintre tine si Mytcor e ca cea dintre un radio (pe lampi) si un televizor color (plasma).
Dar, ... ai dreptate, nu te enerva ... asa este, cum spui tu !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 20:04

De la: ioanna_dark, la data 2009-11-15 19:58:52

ei...pãi...poate și-a dat seama cã îi stã mai bine cu pãrul scurt și vopsit....și chiar îi stã...aratã foarte frumos (cel puțin în comparație cu bãsescu care nici nu mai are ce vopsi )....

iar în antonescu am încredere... are o imagine foarte frumoasã (imaginea unui gentleman ) ...un intelectual cu mult bun simț....

I oanna, la tine TRIPTICELE-S o enigma , vad ca pe Vadim l-ai schimbat pe Crinuletz !..."poi" se poa' ?...

Asta-i curvasaraie fara perdea nu altceva !...hai sa-ti treaca !...cheful de politichie.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 20:07

Ioano, de ce nu-ti vezi tu de treaba despre nimic pe forumul ala despre orice ?
Aci e pentru oameni mari, cu pretentii de intelectuali fini, asa ca ....

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 20:10

De la: mytcor, la data 2009-11-15 20:04:57
De la: ioanna_dark, la data 2009-11-15 19:58:52

I oanna, la tine TRIPTICELE-S o enigma , vad ca pe Vadim l-ai schimbat pe Crinuletz !..."poi" se poa' ?...

Asta-i curvasaraie fara perdea nu altceva !...hai sa-ti treaca !...cheful de politichie.

da, mytcor, crin este noua mea pasiune....și...dacã nu te-aș cunoaște...aș crede cã ești gelos
(deși nu ai de ce sã fii.....și ãsta e însurat )

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 20:11

De unde mama dracului s-a scos chestia asta cu bunul-simt la Antonescu ?
Despre ce bun-simt se poate vorbi la cineva care ataca femeile dintr-un partid adversar sugerand ca au acces la functii trecand prin patul sefilor de partid ?
Si de cand cine face asta poate fi numit gentelman ?

Unele sufera de lipsa de sex.
Sau voteaza dupa aspectul candidatului.
Ca in cazul lui Petre Roman.
Asta si acum crede ca a facut insprava mare cand era prim-ministru...

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 20:12

De la: Silviu, la data 2009-11-15 20:07:32Ioano, de ce nu-ti vezi tu de treaba despre nimic pe forumul ala despre orice ?

dar...și eu votez , nu?
și...sincer...toți de pe aici sunt intelectuali?
cã la câte înjurãturi am vãzut nu prea-mi vine sã cred....:((

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 20:15

De la: Silviu, la data 2009-11-15 20:07:32Ioano, de ce nu-ti vezi tu de treaba despre nimic pe forumul ala despre orice ?

Las-o Silviu, noua generatie de sacrificiu !....trebuie sa-si faca ucenicia, ...n-asa ?!

Ai tras vinul ?... am musafiri pe cap. Tu ti-ai platit taxele si impozitele ?...
Daca nu, da de graba si plateste, altfel n-or sa aiba pensionistii de unde sa-si primeasca pensioara in ajun de Craciun si An Nou !...

O poti achita si-n transe !...

Numai Bine Silviu !....

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 20:16

De la: Silviu, la data 2009-11-15 20:11:42De unde mama dracului s-a scos chestia asta cu bunul-simt la Antonescu ?
Despre ce bun-simt se poate vorbi la cineva care ataca femeile dintr-un partid adversar sugerand ca au acces la functii trecand prin patul sefilor de partid ?

antonescu mai are și mici greșeli...însã nimeni pe lume nu e perfect....
dar...a terminat și el istoria la universitatea bucurești....nu-ți dai seama cã e un intelectual inteligent?

dar...deh...dacã mã dai afarã de pe topicul ãsta îi fac propagandã pe alte topicuri....:((

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 20:20

De la: ioanna_dark, la data 2009-11-15 20:16:32
De la: Silviu, la data 2009-11-15 20:11:42De unde mama dracului s-a scos chestia asta cu bunul-simt la Antonescu ?

dar...a terminat și el istoria la universitatea bucurești....nu-ți dai seama cã e un intelectual inteligent?

dar...deh...dacã mã dai afarã de pe topicul ãsta îi fac propagandã pe alte topicuri....:((

Nuuuuuuuuuuuu, Ioannaaaa !..cum sa te dam afara de pe topic ?...Ramai aici sa-i faci cinste lui Crin A. dar, am o rugaminte, te rog sai scri numele cu litere mari, c-alfel nu-mi dau seama la ce faci referire !...

mmmm ua !....Intelectualitatea lui Taticu' din Rm.Valcea !...mmmmmm uuua !..

Ceva cimilituri electorale in favoarea vajnicului liber al ?!....nimic !?...o lasi asa pe dat cu sec ?...

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 20:24

De la: mytcor, la data 2009-11-15 20:15:00

Las-o Silviu, noua generatie de sacrificiu !....trebuie sa-si faca ucenicia, ...n-asa ?!

Ai tras vinul ?... am musafiri pe cap. Tu ti-ai platit taxele si impozitele ?...
Daca nu, da de graba si plateste, altfel n-or sa aiba pensionistii de unde sa-si primeasca pensioara in ajun de Craciun si An Nou !...

O poti achita si-n transe !...

Numai Bine Silviu !....

Vinul fierbe. Va fi gata de craciun. Sper sa bem intr-o noapte cand poate vii acasa, cat vom putea duce.
Impozitele mi le plateste angajatorul. Ca daca r fi dupa mine i-as plati eu direct pensia mamei si soacra-mi si mi-ar mai ramane si bani ... Lu' Gabi nu i-as da nimmic ! Si nici sistemului de sanatate care n-a fost in stare sa-mi vindece nevasta ...
Da, de, acum am ramas sigurul platitor de taxe si impozite.
Apropos, stiati ca monseur Geoana vorbeste despre reintroducerea impozitului progresiv .. ?
Salut, Mytcor, ai grija de invitati, ma ocup eu de baietii astia ...

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 20:27

De la: mytcor, la data 2009-11-15 20:20:56
De la: ioanna_dark, la data 2009-11-15 20:16:32

Nuuuuuuuuuuuu, Ioannaaaa !..cum sa te dam afara de pe topic ?...Ramai aici sa-i faci cinste lui Crin A. dar, am o rugaminte, te rog sai scri numele cu litere mari, c-alfel nu-mi dau seama la ce faci referire !...

mmmm ua !....Intelectualitatea lui Taticu' din Rm.Valcea !...mmmmmm uuua !..

mytcor...sã nu mã mai acuzi de curvãsãraie politicã...pentru cã sã știi cã eu nu am fost niciodatã într-un alt partid decât PNL....am ieșit anul trecut din partid pentru nu mai aveam timp....dar mã voi întoarce dupã ce îmi voi lua licența....
dacã am votat cu vadim la europarlamentarele de anul ãsta a fost doar pentru cã niciun candidat din partea PNL-ului nu m-a convins....nici nu-i cunoșteam prea bine , iar vadim mi-era simpatic ....
însã acum , dupã ce am citit mai multe despre crin antonescu și m-a impresionat am decis sã votez cu el...

ps: dacã revii vreodatã în românia te așteptãm și pe tine la PNL....

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 20:29

nu pot sa postez cu nici un chip o poezie haioasa intitulata
"Noi vrem pe neamt !"
Nu apare !
Am incercat de mai bine de zece ori. Nimic.
Asta ma face sa cred ca suntem monitorizati on-line.
Dusmanul nu doarme !
Cel al democratiei ...

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 20:33

De la: ioanna_dark, la data 2009-11-15 20:12:49

dar...și eu votez , nu?
și...sincer...toți de pe aici sunt intelectuali?
cã la câte înjurãturi am vãzut nu prea-mi vine sã cred....:((
Mare 'telectual si Silviu asta !

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 20:34

De la: Silviu, la data 2009-11-15 20:29:10nu pot sa postez cu nici un chip o poezie haioasa intitulata
"Noi vrem pe neamt !"
Nu apare !
Am incercat de mai bine de zece ori. Nimic.
Asta ma face sa cred ca suntem monitorizati on-line.
Dusmanul nu doarme !
Cel al democratiei ...

nu e vorba de cenzurã...și mie de multe ori mi se întâmpla sã nu pot posta un mesaj....
însã nu e vorba de cenzura...pentru asta ar trebui sã existe cineva care sã citeascã și sã șteargã mesajul...însã ele se șterg automat de multe ori....
de zeci de ori mi s-a întâmplat asta....
și...gândește-te...de ce m-ar cenzura cineva pe mine?...mai ales pe topicul *despre orice* pe care postam înainte?

Pagini: << 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: