gabigabi
12108 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 16:58
De la: Silviu, la data 2009-11-16 12:32:54Acum, eu cred ca mai toate partidele, prin tembelii lor de serviciu, la nivel local, o sa faca chestia asta ...
Nu vad de ce ar trebui sa-l luam la omor pe Dorinel ...
Da, asa, o smetie mica, nu-i strica nici lui, cu Crinut al lui...
Cum dracu se face ca mie nu mi-a dat nimeni nici o punga cu nimic. M-or fi stiind ca sunt republican, ca Leonida, de, ploiestean de-al meu ... pentru popor, domnule, ...
Zica ca, daca dupa zece minute de stat la masa, de vorba cu cineva, nu-ti dai seama cine e boul, atunci, tu esti ala !
O sa avem o saptamana interesanta.
Ultimele bombardele.
A mai aparut o inregistrare cu deontologul Bogdan Chiriac.
Haioasa. Cica Geoana babardeste banii din campanie si-i da matusii Tamara care, in cazul lui, e soacra-sa...
Nici asta (Geoana) nici Crin, n-au case. Stau pe la altii. Unul pe banii nostrii si celalalt la fosta soacra.
Ei sunt laudati de deontologi ca Chiriac asta (in cazul lui nu e cacofonie, e exact ce trebuie).
Coruptii din presa patronata pana mai ieri de bigamul Dinu Dumitru, azi de vajnicul CTP, critica pe coruptii din politica cu care sunt buni prieteni.
Pai nu-ti devin mai putin corupti si mai simpatici politicienii ?
Gata, revin mai pe seara, ca am treaba ....am chiar foarte multa treaba ...
vezi ca a mai aparut si ceva despre Hayssan care sta sa-i explodeze-n poala dl.presedinte !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 19:54
 ...vai di mini ºi di mini mult ºtimatã D-nã G , atât le-oi pritoºit, atât te-oi strofoºit ºi atîa le-oi scãlâmbãºit, încît nu le-oi mai nimirit.
amu no,...adusei în faþa prea onorantei conclavizaþiuni a dezbaºiunii prezedentului viitor d-ales, pi motraºunea di Hayssan, preºpunând c-ar hi marea boambã nãºtruºnicoasã ce-ar exploada pi prohapu breºedenþial.
Api sã ºtii pardon dv. conconiþã , dacâ paroll exploadeazã coþohârla aista di Hãiss-nam, no, atunºi o sã ramâi zbanghitî di oftamologeni pi vieºi d-aºee boambã politiºisto-economiºistã PDS-risto-PNL-isto-PDL-isto-PC-isto-UDMR-isto-FSN-ist.
Na , dopa Homar, rãmâne sã re-înfiinþaþi divan AD-HOC !...
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 19:58
De la: gabigabi, la data 2009-11-16 16:58:30De la: Silviu, la data 2009-11-16 12:32:54Acum, eu cred ca mai toate partidele, prin tembelii lor de serviciu, la nivel local, o sa faca chestia asta ...
Cum dracu se face ca mie nu mi-a dat nimeni nici o punga cu nimic. M-or fi stiind ca sunt republican, ca Leonida, de, ploiestean de-al meu ... pentru popor, domnule, ...
Zica ca, daca dupa zece minute de stat la masa, de vorba cu cineva, nu-ti dai seama cine e boul, atunci, tu esti ala !
Ultimele bombardele.
Haioasa. Cica Geoana babardeste banii din campanie si-i da matusii Tamara care, in cazul lui, e soacra-sa...
Nici asta (Geoana) nici Crin, n-au case. Stau pe la altii. Unul pe banii nostrii si celalalt la fosta soacra.
Ei sunt laudati de deontologi ca Chiriac asta (in cazul lui nu e cacofonie, e exact ce trebuie).
Coruptii din presa patronata pana mai ieri de bigamul Dinu Dumitru, azi de vajnicul CTP, critica pe coruptii din politica cu care sunt buni prieteni.
vezi ca a mai aparut si ceva despre Hayssan care sta sa-i explodeze-n poala dl.presedinte !
BUNICUTA DA DE CE AI LIMBA ASA ASCUTITA ?????????? CE BINE TE SIMTI TU CAND ESTI STAPANA PESTE TOT...........ITI ADUCE AMINTE DE ALTE VREMURI CAND MATALE LE ORDONAI SI PROSTII LE EXECUTA,NU ???CE VREMURI...........COMUNISTA GET BEGET CE MAI ............CUTRA AI FOST ASA O SA MORI........PARIEZ CA LAI TURNAT SI PE MOSU LUI MATALE LA SECU. IAR INFORMARILE ERAU ASA DE MINUTIOASE INCAT DECLARAI SI DE CATE ORI TE F.. EA MOSU LUI MATALE,ASA E ???
HOASCA DUSA CU PLUTA,SENILA CARE A DAT IN MINTEA LUI JEOANA...............
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
super_green_frog
1358 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 20:19
M-am prins de ce va infometeaza Base. Ca sa ajugeti sa va vindeti vecinii, prietenii, rudele poate chiar si copiiii. Cat m,ai multi cu atat mai bine in opinia lor.O tara de fomisti transformati in turnatori de doi bani. Lucrurile au ajuns mai rau ca pe vremea lui Ceausescu fiindca tehnica a avansat. In loc sa ne vedem de treaba noastra de tinem de "stratageme", puneri in scena si S(I)F(I)-uri vorba capului de trib al gunoiului uman peste care domneste fara comtpetenta si fara onoare. Are o groaza de costume si poarta gulere albe sau multicolore dar nu a reusit sa imbrace haina de presedinte care se poarta cu noblete. Departe de "eroul" nostru. Sper sa reusim sa iesim din mocirla asta, daca nu acum cat mai curand posibil. Tot vom iesi ca nu suntem toti niste tembeli sau marionete.
All Things Grow With Love
|
|
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 20:27
De la: mytcor, la data 2009-11-16 13:18:09De la: Silviu, la data 2009-11-16 12:32:54Acum, eu cred ca mai toate partidele, prin tembelii lor de serviciu, la nivel local, o sa faca chestia asta ...
Ultimele bombardele.
Silviu, s-ar putea ca Dl. Vannea sa fie intr-o sedinta cu parintii, vad ca-ntarzie sa-mi raspunda !
Dorinel, Dorinel e mare pishicher, l-a depasit unul mai nevricos in trafic si i-a distrus retrovizorul de pe stanga.
Acum, se-asigura-n schimbarea directiei de mers folosindu-se numai de retrovizorul din dreapta, Eu i-as indica sa priveasca-n cel fixat in plafon, e mai sigur in astfel de cazuri.
Pai cum mey Mytcor sa ma depaseasca altul in trafic si pe deasupra sa-mi avarieze oglinda din stanga ? Se poate ?
Am ramas ma asigur cu asta din dreapta, dar am ajuns sa o prefer in final. La o adica n-am pierdut nimic, se repara si asta. Si oricum, avand in vedere ca e privita intens si de Hrebenciuc, Iliescu, Vanghelie, Oprisan, Mazare, am ajuns sa privesc instinctual numai oglinda din dreapta.
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
super_green_frog
1358 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 20:30
Eu cred ca posteaza altcineva de pe nick-ul lui mytcor. Si-o fi refacut viata si deh impart contul ca are credibilitate.
|
Fosta membra 9am.ro
241 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 21:01
De la: gabigabi, la data 2009-11-16 16:27:25De la: Silviu, la data 2009-11-15 21:23:02De la: Dorinel, la data 2009-11-15 21:15:13De la: Silviu, la data 2009-11-15 21:01:06Aoleu, era sa uit:
Presedintele n-are voie sa dizolve parlamentul in ultimele 6 luni de mandat (prevedere tampita)
Dar presedintele ales are voie sa faca asta in prima lui zi de mandat.
Constitutia e varza !
Guvernul demis e in functie si dupa 45 de zile.
Parlamentarii au inceput sa se gandeasca mai bine cat ii va costa sa nu valideze guvernul Negoita.
Asa inteleg eu de ce au amanat validarea.
Crin a mai sucit macazul. Dinspre Geoana inspre Basescu.
Ceva se intampla ...
Daca nu vin banii aia, berleuzii de romani o sa se cam dezmeticeasca repejor cand vor vedea punga goala si crivatul la geam. Si-si vor aduce aminte cum a iesit de la guvernare PSD-ul cum s-a unit cu PNL-ul si cum i-au cautat pe oamenii lui Basescu, spre dezastru tuturor.
Sau nu e asa ?
Ce credeti voi ca va face Basescu in prima lui zi de mandat ? Cu prietenul lui, Parlamentul ?
S-a dezmintit pana acum Basescu ?
Vi se pare c-o sa se sperie de Voiculescu si compania ? Silviu, parca Basescu a zis ca nu mai are de gand sa dizolve parlamentul.
Sa presupunem ca l-ar dizolva. In acest context, la posibilele alegeri anticipate ai impresia ca se va schimba ceva in configuratia parlamentului? Tind totusi sa cred ca daca s-ar ajunge aici, PDL-ul va obtine un scor mult mai mic decat PSD-ul. Pun si eu o intrebare fireasca in aceasta situatie: Ce strategie ar mai folosi Basescu la desemnarea prim ministrului, cand partidul care are cele mai multe mandate in parlament e PSD-ul ?
De la: Dorinel, la data 2009-11-15 21:15:13De la: Silviu, la data 2009-11-15 21:01:06Aoleu, era sa uit:
Presedintele n-are voie sa dizolve parlamentul in ultimele 6 luni de mandat (prevedere tampita)
Dar presedintele ales are voie sa faca asta in prima lui zi de mandat.
Constitutia e varza !
Guvernul demis e in functie si dupa 45 de zile.
Parlamentarii au inceput sa se gandeasca mai bine cat ii va costa sa nu valideze guvernul Negoita.
Asa inteleg eu de ce au amanat validarea.
Crin a mai sucit macazul. Dinspre Geoana inspre Basescu.
Ceva se intampla ...
Daca nu vin banii aia, berleuzii de romani o sa se cam dezmeticeasca repejor cand vor vedea punga goala si crivatul la geam. Si-si vor aduce aminte cum a iesit de la guvernare PSD-ul cum s-a unit cu PNL-ul si cum i-au cautat pe oamenii lui Basescu, spre dezastru tuturor.
Sau nu e asa ?
Ce credeti voi ca va face Basescu in prima lui zi de mandat ? Cu prietenul lui, Parlamentul ?
S-a dezmintit pana acum Basescu ?
Vi se pare c-o sa se sperie de Voiculescu si compania ? Silviu, parca Basescu a zis ca nu mai are de gand sa dizolve parlamentul.
Sa presupunem ca l-ar dizolva. In acest context, la posibilele alegeri anticipate ai impresia ca se va schimba ceva in configuratia parlamentului? Tind totusi sa cred ca daca s-ar ajunge aici, PDL-ul va obtine un scor mult mai mic decat PSD-ul. Pun si eu o intrebare fireasca in aceasta situatie: Ce strategie ar mai folosi Basescu la desemnarea prim ministrului, cand partidul care are cele mai multe mandate in parlament e PSD-ul ?
Asa mai vi de acasa ...
Dezbatere, nu etichetari.
Asa este, e o intrebare buna !
Dar PDL-ul nu va pierde in procente, pentru simplul motiv ca tot el va iesi primul. C-asa e romanul, impartial, se orienteaza, si, daca base e la Cotroceni, PDL-ul va creste.
PSD-ul va creste daca iese Geoana. Alminteri nu.
Haios este ca, daca va iesi Crin presedinte, PNL-ul nu va creste si atunci sa vezi branza mare ce va face Iohanis. Sa vezi cuum se vor alia din nou PDL cu PSD ... si o sa fie ca acum doua luni ...
Multumit ?
n-as crede ca PSD va mai face alianta cu PDL vreodata ....poate doar daca Base' pleaca cu bamporiul in lumea larga ....e drept,la noi se poate intimpla,totusi, orice ! dar majoritatea de 65 %ar functiona si Johannis ar fi un bun prim-ministru ! Noul presedinte,poate dizolva Parlamentul numai daca se respinge de doua ori desemnarea premierului,insa ma indoiesc sa fiu Eu cel ales,asa ca este atributia lui Gioana
|
|
|
april_ro
136 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 21:10
De la: gabigabi, la data 2009-11-16 16:27:25
Sa presupunem ca l-ar dizolva. In acest context, la posibilele alegeri anticipate ai impresia ca se va
n-as crede ca PSD va mai face alianta cu PDL vreodata ....poate doar daca Base' pleaca cu bamporiul in lumea larga ....e drept,la noi se poate intimpla,totusi, orice ! dar majoritatea de 65 %ar functiona si Johannis ar fi un bun prim-ministru !
PDL-ul nu se va mai alia cu PSD-ul.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 21:10
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 21:25
De la: april_ro, la data 2009-11-16 21:10:09De la: gabigabi, la data 2009-11-16 16:27:25
Sa presupunem ca l-ar dizolva. In acest context, la posibilele alegeri anticipate ai impresia ca se va
n-as crede ca PSD va mai face alianta cu PDL vreodata ....poate doar daca Base' pleaca cu bamporiul in lumea larga ....e drept,la noi se poate intimpla,totusi, orice ! dar majoritatea de 65 %ar functiona si Johannis ar fi un bun prim-ministru !
PDL-ul nu se va mai alia cu PSD-ul. Da, ai dreptate, nu se vor mai alia ... vor fuziona direct.
|
april_ro
136 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 21:28
Cand o face plopu' pere si rachita micsunele...
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 21:30
De la: april_ro, la data 2009-11-16 21:28:21Cand a face plopu' pere si rachita micsunele... Zici tu !
Oricum sunt din acelasi aluat FSN-ist si PCR-ist ... nu vad de ce n-ar fuziona.
|
april_ro
136 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 21:32
De la: Dorinel, la data 2009-11-16 21:30:31De la: april_ro, la data 2009-11-16 21:28:21Cand a face plopu' pere si rachita micsunele... Zici tu !
Oricum sunt din acelasi aluat FSN-ist si PCR-ist ... nu vad de ce n-ar fuziona.
|
super_green_frog
1358 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 21:51
@ mytcor am dat copy dintr-un mesaj al tau anterior. restul era o mica balmaseala dar ai incheiat cu asta:
AL. Russo , spunea :
Nu-i destul de a sti carte si a scri, pentru a critica.
Mai trebuie neaparat judecata nepartinitoare, cunostinta lucrurilor, a lumii si a oamenilor.
o zi placuta lui @ gabigabi, @ silviu si tuturor celor ce critica asa cum spune AL.Russo.
[/quote]
Imi permit o completare, ca sa facem un mic pas catre vremurile noastre, asa din apropae, in aproape .....
"Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza. "
Martin Luther King Jr.
|
super_green_frog
1358 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 22:24
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 01:22
Cineva mi-a scris un mesaj si nu-l ''vad''.
Cu mine, pentru acel cineva ... se poate dialoga.
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 09:48
Mie nu mi se posteaza toate mesajele.... Nu apar, pur si simplu.
N-am chef sa scriu la infinit, asa, doar ca sa-mi pierd timpul.
Ba, am constatat ca-mi pierd timpul si cand apar posturile mele.
I se pare cuiva ca am reusit s-a conving pe Gabi, Vanea, Broscuta (care vad ca-mi face urari, mai nou) si pe altii ca ei, ca nu Basescu e sursa tuturor relelor.
Nimeni nu pare sa-simai aduca aminte de PCR si de ce au devenit oamenii ai, pe unde sunt ... cu ce se ocupa, securistii lui Ceuasescu ... cam ce averi au si ce mijloace de productie si-au insusit in vremea lui Iliescu, .....cum a irosit alde Tariceanu si Nastase perioada fasta de crestere economica 1999-2008 pentru cei multi si ce bine au folosit-o pentru ei insisi si prietenii lor ... si cate altele.
De ce sa ma lupt eu cu oamenii astia ?
Ma duc sa-mi fac o sera. Am treaba.
Nu mai simt nevoia sa lamuresc pe nimeni de nimic. N-am cum sa tin piept veninului de tip Gabi, sau inocentei vecina cu prostia in care se balaceste biata Ioana (pe care o mangaie pe crestet, cine credeti ?, Gabi)
In politica este posibil orice, orice alianta.
Toate bazaconiile astea de acum n-au decat un scop: campania electorala !
Povestile cu Haysam in care procurorul care propune instantei eliberarea lui Haysam si cu o saptamana inainte de vot cu dezvaluiri "senzationale" in urma carora ar trebui sa ajunga dupa gratii, sunt pentru prosti.
Dintre ziaristii aia unul era fica unui senator PSD. Haysam asta a fost un apropiat al PSD, al lui Iliescu, Hrebe si camarila PSD. Si vor sa spuna ca e de vina Basescu ...
La metrou face greva tocmai acum un alt fost parlamentar PSD ...
In fine, in politica e posibil orice.
Eu o sa ma duc sa-mi fac partea mea de treaba si o sa votez.
Cu cine ?
Treaba mea.
Chestia e ca lucrurile nu merg bine. Si pentru asta trebuie schimbate.
Ca sa se schimbe trebuie sa votez !
La revedere.
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 10:38
De la: gabigabi, la data 2009-11-16 16:04:54ei uite vezi@silviule ca m-am luat cu vorba si am uitat sa mai spun ceva,important mi se pare mie ! poate ca a venit vremea ca dl.presedinte si altii sa-si ceara scuze tuturor pensionarilor acestei tari ptr. umilinta la care sunt supusi si, sa le multumeasca ptr. ce-au facut ptr. ei si copii lor.....asa cum eu,le multumesc soacrei si mamei tale ptr. munca miinilor lor ,nestiute de nimeni,dar care m-au ajutat si pe mine sa ajung OM ! un sarut mina,din partea mea ! [/quote
TOVARASA GENERAL GABI, PERMITETI SA RAPORTEZ:
OFITERUL SUB ACOPERIRE BLACK SE AFLA IN MISIUNE SECRETA, CU SCOPUL PRECIS DE A CONTACTA AGENTII SECRETI MOS CRACIUN & MOS NICULAE.
MISIUNEA A FOST INDEPLINITA CU SUCCES, ASTFEL INCAT MOSUL NICOLAE VI-L VA ADUCE PRESEDINTE PE TRAIAN BASESCU IAR MOSUL CRACIUN VI-L VA FACE CADOU PE PREMIERUL BOC!
OFITERUL SECRET BLACK VA UREAZA SARBATORI FERICITE!
P.S.: INFORMATI-I VA ROG SI PE MARESALUL VANEA SI PE COLONEAUA SUPER BAD FROG SA-SI CURETE CIZMULITELE SI SA PREGATEASCA BRAZII DE CRACIUN!
TRAIASCA TALIBANII LIBERALI!
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 10:53
Imi pare rau ca nu am timp sa va citesc toate postarile din ultimile zile, ca sa vad ce v-a mai trecut prin cap, dragi pesedenelisti! Doar lui 111dinu am impresia ca i-a trecut ceva calibrul 9mm, ca vad ca nu mai infecteaza forumul!
Eu l-am atentionat s-o lase mai moale cu trascaul! Cine stie, i-o fi plesnit vreo vena in cap, l-o fi rapus ciroza alcoolica de care sufera sau a crapat de gripa porcina!
Oricum este neserios, ca eu m-am pregatit sa-i iau coroana dupa ce o sa isi taie venele in seara de Mos Niculae si acum nu imi ajung banii decit de 4 ciulini. Pentru el sunt buni si astia!
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 11:05
De la: Silviu, la data 2009-11-17 09:48:27Mie nu mi se posteaza toate mesajele.... Nu apar, pur si simplu.
N-am chef sa scriu la infinit, asa, doar ca sa-mi pierd timpul.
Ba, am constatat ca-mi pierd timpul si cand apar posturile mele.
I se pare cuiva ca am reusit s-a conving pe Gabi, Vanea, Broscuta (care vad ca-mi face urari, mai nou) si pe altii ca ei, ca nu Basescu e sursa tuturor relelor.
Nimeni nu pare sa-simai aduca aminte de PCR si de ce au devenit oamenii ai, pe unde sunt ... cu ce se ocupa, securistii lui Ceuasescu ... cam ce averi au si ce mijloace de productie si-au insusit in vremea lui Iliescu, .....cum a irosit alde Tariceanu si Nastase perioada fasta de crestere economica 1999-2008 pentru cei multi si ce bine au folosit-o pentru ei insisi si prietenii lor ... si cate altele.
De ce sa ma lupt eu cu oamenii astia ?
Ma duc sa-mi fac o sera. Am treaba.
Nu mai simt nevoia sa lamuresc pe nimeni de nimic. N-am cum sa tin piept veninului de tip Gabi, sau inocentei vecina cu prostia in care se balaceste biata Ioana (pe care o mangaie pe crestet, cine credeti ?, Gabi)
In politica este posibil orice, orice alianta.
Toate bazaconiile astea de acum n-au decat un scop: campania electorala !
Povestile cu Haysam in care procurorul care propune instantei eliberarea lui Haysam si cu o saptamana inainte de vot cu dezvaluiri "senzationale" in urma carora ar trebui sa ajunga dupa gratii, sunt pentru prosti.
Dintre ziaristii aia unul era fica unui senator PSD. Haysam asta a fost un apropiat al PSD, al lui Iliescu, Hrebe si camarila PSD. Si vor sa spuna ca e de vina Basescu ...
La metrou face greva tocmai acum un alt fost parlamentar PSD ...
In fine, in politica e posibil orice.
Eu o sa ma duc sa-mi fac partea mea de treaba si o sa votez.
Cu cine ?
Treaba mea.
Chestia e ca lucrurile nu merg bine. Si pentru asta trebuie schimbate.
Ca sa se schimbe trebuie sa votez !
La revedere.
scumpule,nu te mai vaeta atita ca si mie mi s-antimplat sa mi sa spuna fraza aia cu "ai postat cu succes" si sa nu apara ....am impresia ca sunt niste cuvinte tabuu si de le scrii pe alea,hatz -ti se taie !
- este evident ca niciunul nu reusim sa-l convingem pe celalalt sa se "converteasca " la parerile nostre ,dar am o intrebare Silviule : devreme ce Base sustine ca dusmanul cu care se lupta este Iliescu,spune-mi tu ,conform carei logici SECRETIZEAZA dosarul cu hayssam ? nu ti-e clar ca acolo e CEVA ce NU trebuie sa se afle ? pe cine pune-n pericol acea dezvaluire care s-ar face ? pe ILIESCU ? Nuuuu,ca daca ar fi asa,l-ar fi legat imediat....de cind il asteapta la cotitura ! QUI PRODEST aceasta secretizare pe 50 de ani ?lui iliescu cel care are deja aproape 80 de ani sau lui,ca-i e cu mult mai tinar ?! ia gindeste-te un pic ,ca tot zici ca esti cu mult mai destept decit mine,misoginule !
|
9am035009
98 mesaje
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 11:34
- Am o satisfacþie uºor sadicã. La cât cãcat au mâncat portocaliii in tot acest timp,sã ajung eu sã citesc cu ochii ãºtia mari ºi umezi cã Udrea ºi cu dragã Stolo erau interceptaþi cot la cot cu Voiculescu, ªereº, Chireac ºi Verestoy la obsesia bãsescianã de manglealã energeticã ºi la spionaj & trãdare, zãu dacã mi-aº fi putut închipui aºa ceva…
- Bãsescu a ajuns pe culmile desãvârºirii electorale. Dupã ce-a reuºit sã-ºi verse-n poalã efuziunile de bodegã cot la cot cu Vãru’ Sãndel, se pregãteºte sã-ºi satisfacã online isteroizii pe blogul unui vânzãtor de uºi de garaj care-i apreciazã pânã la excitarea supremã ideile nazistoide. Dacã le bagã pe nesuferita de Udrea ºi pe obrãznicãtura de Ridzi la videochat, o sã ajungã inovatorul suprem al campaniilor.
Nici n-a apucat bine sã strãnute astãzi de trei ori defectorul Nastasiu, cã Licuriciu-i mai dãdu una-n frezã Jucãtorului. Declarã-te, bã, învins de sistem!
- Tirania Sa nu mai are nici volum, nici tonus, nici inspiraþie. N-a rãspuns la nici o acuzaþie ºi a dat-o-n diverse. Cicã Nastasiu a lansat o carte “sifi” ºi a fost rejectat de sistem prin intermediul CSM. Pãi CSM a rejectat-o ºi pe Kovesi ºi pe el l-a durut la briºcã. În esenþã, cicã Iliescu-i de vinã pentru tot. ªi cu oamenii rãi de la doi ºi-un sfert. Da, uite-aºa o barbã avea ºi-uite-aºa o pieptãna.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 11:43
De la: mytcor, la data 2009-11-16 13:18:09
Silviu, s-ar putea ca Dl. Vannea sa fie intr-o sedinta cu parintii, vad ca-ntarzie sa-mi raspunda !
Dorinel, Dorinel e mare pishicher, l-a depasit unul mai nevricos in trafic si i-a distrus retrovizorul de pe stanga.
Acum, se-asigura-n schimbarea directiei de mers folosindu-se numai de retrovizorul din dreapta, Eu i-as indica sa priveasca-n cel fixat in plafon, e mai sigur in astfel de cazuri.
Mytcor,imi pare rau ca te simti neglijat si ca cersesti un raspuns de la mine la habar nu am ce intrebare.Sa stii ca nu rautatea ma impinge sa te neglijez,stiu ca ai si tu un suflet si ca iti place si tie sa te bage cineva in seama din cand in cand.Motivele pentru care te-am pus "in paranteza" sunt doua.Primul si cel mai important este ca am treaba si nu am timp sa-mi pierd vremea cu unul ca tine.Al doilea este ca de fapt debitezi doar aiureli total lipsite de orice logica asa ca o conversatie cu tine oricum este imposibila.Nu te supara pe mine Mytcor,vorbesc cu tine cu placere dar cu conditia sa SPUI CEVA cat de cat logic! In caz contrar nu am cum, indiferent cate bunavointa am, si vei vorbi ca si pana acum, singur.Pot discuta cu oricine de pe acest forum in afara de tine si de doamna GCristea.Cu voi,din motive diferite pentru fiecare (in sensul ca tu nu poti sa discuti logic iar dansa nu vrea,vrea doar sa faca propaganda) eu unul nu reusesc sa discut.Nu stiu daca ma intelegi exact dar ai un stil de povestitor banal "din popor",care nu are absolut nimic de spus dar vorbeste enorm de mult folosind un gen de umor absolut ciudat, care genereaza hahaieli si satisfactii de unul singur,un fel de masturbare in domeniul umorului."Pricepesti" ?
|
9am035009
98 mesaje
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 11:47
Prima ºi, pânã acum, singura confruntare între doi candidaþi importanþi la preºedinþie, cea de sâmbãtã, de la Cluj, m-a lãmurit de ce a refuzat pânã acum Traian Bãsescu sã se intersecteze cu rivalii sãi. Pentru cã e din ce în ce mai mic (politic ºi, mai ales, uman), tot mai slab ºi nici mãcar nu mai are faimoasele replici la el. Legendara lui spontaneitate s-a topit ca untul la soare. S-a blocat nepermis în faþa unui contracandidat cu verb, a asudat copios, i s-au încleºtat maxilarele ºi, pus pentru prima oarã-n cariera sa politicã în postura de om care trebuie sã dea explicaþii (nu sã fie el ofensivul), s-a apãrat mojiceºte ºi neconvingãtor. Cât despre josnicia cu invocarea sinuciderii dramatice a primei soþii a lui Crin Antonescu, negatã ulterior cu laºitate de candidatul orbit cãruia dorinþa de a o apãra pe Elena Udrea de faþã cu Maria Bãsescu i-a întunecat orice umbrã de raþiune, dacã episodul va fi bine exploatat mediatic, momentul poate deveni începutul sfârºitului politic dramatic al unui personaj sinistru. Al unui subom care n-are mamã, n-are tatã ºi calcã pe cadavre în drumul parvenirii sale politice.
De cealaltã parte, Crin Antonescu a fost nesperat de în formã, a reuºit sã se stãpâneascã ºi, dupã ce s-a cam lãsat dominat de Traian Bãsescu la începutul confruntãrii, a întors meciul.
Important pentru el e sã nu clacheze nervos ºi sã explodeze mediatic ºahul pe care i l-a dat jucãtorului de table. Pentru cã, pânã acum, o mulþime de oameni nu s-a simþit deloc reprezentatã. ªi aici mã refer la cei care spuneau, pe bunã dreptate, "bine, Bãsescu nu e bun, dar pe cine punem în loc?". Aici e cartea mare de jucat, cea a mobilizãrii nehotãrâþilor. A celor care, de cinci ani, aºteaptã sã vadã cã existã un om care-i poate face faþã, altfel decât mârlãneºte, lui Bãsescu. Iar Antonescu parcã a vorbit sâmbãtã în numele lor ºi pentru ei, gãozarii, þigãncile împuþite, tonomatele ºi, în general, toþi cei care se simt umiliþi ºi jigniþi de nenorocul de a fi contemporani cu un personaj politic grotesc.
Orice candidat important care se respectã, dacã într-adevãr vrea sã ajungã la Cotroceni, trebuie ca în aceastã sãptãmânã sã dea în Jucãtor pânã nu-l mai scoalã anturajul de pe jos nici cu gãleata cu apã. E speriat, nesigur, tremurã-n nãdragi. Nici mãcar mitocãniile nu-i mai ies ca altãdatã. Dar, odatã slãbit ºi oferindu-i-se posibilitatea de a respira din pumni, poate deveni periculos ca orice fiarã rãnitã ºi hãituitã. Important e cã mitul invincibilitãþii lui Bãsescu a fost spulberat. Lumea civilizatã a vãzut, la momentul oportun, cã idolul mitocanilor, veºnicul câºtigãtor al turnirurilor politice e speriat de perspectiva nãruirii eºafodajului sãu ºi gata sã clacheze.
|
Fosta membra 9am.ro
241 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 11:55
|
CREMENE
743 mesaje
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 12:22
De la: INLACRIMATUL, la data 2009-11-17 11:55:49Si totusi o sa mai pacalesc prostimea pentru inca 5 ani ,dupa care ma retrag la pensie
Nu mai prin nimic, nici un mandat, si nu stiu cu va fi pensia, pentru ca la cata ura s-a adunat la dusmanii tai, pe care i-ai umilit, purtat, pe la DNA, e posibil ca sa-ti gaseasaca baieti un loc "sigur" platit de stat.
Cred ca de fapt asta e miza alegerilor, cu, nu e deloc sigur ca mai prinzi un mandat, cum spunei aseara, vin facturile.
|
9am035009
98 mesaje
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 12:36
De la: gabigabi, la data 2009-11-16 16:50:18De la: vaneamarin, la data 2009-11-16 09:54:56De la sumo, la box thailandez
de Cristian Tudor POPESCU | 16 NOIEMBRIE 2009
"Aþi fost coleg de partid cu Ion Iliescu, d-le preºedinte. Eu, nu". "Vã înºelaþi, eu n-am fost în FSN cu Ion Iliescu..." pareazã relaxat Traian Bãsescu. Însã lovitura lui Crin Antonescu se duce în altã parte, direct în ficatul atât de sãnãtos al d-lui preºedinte: "Eu mã refeream la Partidul Comunist. Acolo aþi fost coleg cu Ion Iliescu". Moment de derutã al d-lui Bãsescu. Rãspunsul vine pânã la urmã, dar e lung ºi neconvingãtor: "Am condamnat comunismul..." etc.
Este o secvenþã emblematicã pentru ce s-a întâmplat sâmbãtã la Cluj. În anii din urmã, adversarii de confruntãri unu la unu ai d-lui Bãsescu au fost Nãstase ºi Tãriceanu, luptãtori de sumo, masivi ºi lenþi. Pentru prima datã, Bãsescu cel tare-n gurã a avut în faþã un luptãtor de box thailandez, adicã nu numai pumni, ci ºi picioare în gurã, la fel ca el, dar ceva mai iute ºi mai precis. Obiºnuit sã-ºi þinã adversarii în defensivã, cu replici ºmechere, scurte ºi goale pe dinãuntru, dar cu prizã la mase, dl. Bãsescu a primit de data aceasta niºte contraatacuri fulgerãtoare în plinã figurã cu propriile-i arme. A fãcut faþã, dar nu i-a fost uºor, s-a clãtinat de câteva ori: "Bine, plecaþi pe mare, d-le preºedinte, dupã alegeri, cã aveþi meserie, dar ce comandaþi, cã nu mai aveþi flotã!?..." "Vãd cã preluaþi discursul securiºtilor..."
Am tot auzit cã întâlnirea de la Cluj ar fi fost improvizatã, cã trebuia pregãtitã cu nu ºtiu cât timp înainte, cã a avut loc într-un hotel. Dl. Geoanã, dându-ºi seama ce greºealã a fãcut refuzând sã participe la "improvizaþie", a apãrut imediat unde a gãsit o gaurã pe sticlã ca sã spunã cã trebuia o ambianþã universitarã pentru dezbatere. Hã, hã, hã, ca sã citez din Traian Bãsescu. Într-un stat care e o improvizaþie permanentã, ca România, dl. Geoanã doreºte o dezbatere într-o aulã, cu dosare de probleme în faþã. Dupã 20 de ani, eu sper cã nu mai existã mulþi români care sã se uite la campania electoralã ca la o frãmântare privind viitorul þãrii. Care sã creadã cã pe 7 decembrie va începe o nouã erã, ieri întunericul, mâine lumina, adusã de Alesul, deþinãtorul soluþiilor miraculoase pentru România. Ne-am amãgit de suficiente ori. Oricine ar ajunge preºedinte, nu se va întâmpla mare lucru. Când Europa va fi în creºtere economicã, românii vor pleca acolo la muncã ºi ne va merge ceva mai bine, când va fi recesiune, ne va fi rãu. Nu vom deveni o þarã europeanã adevãratã, cel puþin în orizontul de timp al vieþii subsemnatului.
Prin urmare, singurele greºeli de organizare mi s-au pãrut pupitrele de plexiglas ºi microfoanele fixe. Pupitrele trebuiau înlãturate ºi fiecare sã fi avut un microfon portabil: puteau în felul acesta sã se învârtã pe scenã, eventual sã danseze ca doi rapperi într-un garaj din New York, în timp ce încercau sã se facã unul pe altul din vorbe - vã amintiþi "8 miles" cu Eminem? Ce economie, cotã unicã, educaþie, agriculturã, sãnãtate, important a fost doar de câte ori "ºi-au tras-o" unul altuia, doar scorul acesta mai poate aduce voturi acum când blocurile de votanþi sunt sedimentate.
l Puternic rãspunsul d-lui Bãsescu la întrebarea ce carte aþi citit ultima oarã. Levantul, de Cãrtãrãscu, zice dl. preºedinte, exact ca acum 4-5 ani. Iatã un intelectual adevãrat, care ºtie sã citeascã ºi sã reciteascã o singurã carte câþiva ani.
l Crin Antonescu a vorbit liber tot timpul, dl. preºedinte a avut niºte hârtii pe pupitru la care trãgea cu ochiul destul de des.
l Dl. preºedinte a repetat procedeul Elenei Ceauºescu, care-ºi punea numele deasupra autorilor "Polimerizãrii stereospecifice a izoprenului", adjudecându-ºi munca echipei lui Bogdan Aurescu în procesul câºtigat la Haga.
l Dl. Antonescu s-a supãrat pe mine când i-am spus cã face demagogie. Cu câteva zile în urmã, d-sa declara apocaliptic cã l-ar vota nu numai pe M. Geoanã, dar chiar ºi pe C.V. Tudor sau G. Becali, dacã ar fi în turul doi cu Bãsescu. Acum, l-a numit pe dl. Bãsescu "un om viu, cu curaj, cu personalitate", în vreme ce M. Geoanã "nu e, nu e deloc". A primit în schimb "o bilã albã" de la dl. Bãsescu. Unde mai e Apocalipsa?
l Nu comentez aluzia d-lui Bãsescu la tragedia din familia Antonescu, retractatã jalnic când a realizat dimensiunile a ceea ce fãcuse, m-aº simþi murdãrit eu însumi vorbind despre aºa ceva.
l În schimb nu pot sã nu observ disperarea d-lui preºedinte de a umple cu ceva golul de realizãri al mandatului d-sale: sã ajungã o persoanã trimisã de Securitate la Anvers, o persoanã care deþinea 60.000$ în decembrie '89, sã se identifice cu timiºorenii care luptau singuri în decembrie '89 în bezna sângeroasã a dictaturii ceauºiste înseamnã cã disperarea a ºters orice urmã de bun-simþ.
Altfel, show-ul a fost vioi, nu regret prea mult cã m-a împiedicat sã vãd semifinala Djokovici-Nadal de la Paris.
o singura observatie as avea de facut la spusele lui CTPopescu : lovitura miseleasca data lui Crin Antonescu a fost precis calculata si de realizat dimensiunea si ca a retractat din virful buzelor,nu inseamna nimic ptr. Pirat ! a lovit si a fugit ca un las ce e ! e josnic cit cuprinde ....cea mai de jos specie de om ! m-am uitat atunci la figura Mariei Basescu,de care mi-e mila cit cuprinde ....se foia in scaun jenata ,iar cind s-a ajuns la aluziia despre Lenutza cea sugubeata, s-a speriat ..... Si aici, ca peste tot aduc in discutie abjectivitatea acestui presedinte de tara. In imbecialitatea de a iesi deasupra dintr-o confruntare politica aduce in discutie tragedia personala a domnului Crin, in speta moartea sotiei sale. Ah mama, nu stiu cum a scapat ecranul televizorului in dreptul lui Basescu. De fapt, nici nu pot sa-i pronunt numele acestui individ ajuns in culmea disperarii electorale. As folosi cuvinte grele dar parca nu as vrea sa ma cobor la nivelul acestui presaedinte de tara. Singurul lucru pe care i-l doresc e sa se care dracu mai repede dintre noi, sa se duca acolo unde il asteapta sotia lui Crin pentu a-i da doua palme peste obrazul acela brazdat de nesimtire.
Oare el ce a promovat in familia lui ? Doar o noua forma de penala a Romaniei intr-un Parlament European. Nici nu stie sa calce pe holurile acelui Parlament. Daca se impiedica, o face intentionat, poate pica in madularul vreunui milionar in euro. Asta incearca sa ne dea noua romanilor acest presedinte, un model de curvism prin prisma fiicei sale si un model de politician hitleristo-comunist…
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 13:10
De la: vaneamarin, la data 2009-11-17 11:43:59De la: mytcor, la data 2009-11-16 13:18:09
Mytcor,imi pare rau ca te simti neglijat si ca cersesti un raspuns de la mine la habar nu am ce intrebare.Sa stii ca nu rautatea ma impinge sa te neglijez,stiu ca ai si tu un suflet si ca iti place si tie sa te bage cineva in seama din cand in cand.Motivele pentru care te-am pus "in paranteza" sunt doua.Primul si cel mai important este ca am treaba si nu am timp sa-mi pierd vremea cu unul ca tine.Al doilea este ca de fapt debitezi doar aiureli total lipsite de orice logica asa ca o conversatie cu tine oricum este imposibila.Nu te supara pe mine Mytcor,vorbesc cu tine cu placere dar cu conditia sa SPUI CEVA cat de cat logic! In caz contrar nu am cum, indiferent cate bunavointa am, si vei vorbi ca si pana acum, singur.Pot discuta cu oricine de pe acest forum in afara de tine si de doamna GCristea.Cu voi,din motive diferite pentru fiecare (in sensul ca tu nu poti sa discuti logic iar dansa nu vrea,vrea doar sa faca propaganda) eu unul nu reusesc sa discut.Nu stiu daca ma intelegi exact dar ai un stil de povestitor banal "din popor",care nu are absolut nimic de spus dar vorbeste enorm de mult folosind un gen de umor absolut ciudat, care genereaza hahaieli si satisfactii de unul singur,un fel de masturbare in domeniul umorului."Pricepesti" ?
 Of ,of, of !..mãi Vannea, ce hardwer limitat poþi folosi , nu mai vorbesc despre; ce frecvenþã scazutã a procesãrii datelor foloseºti....
Cum adicã Vannea, ai uitat de la mânã pân-la gurã întrebãrile la care trebuia sã rãspunzi ?...mãi sã fie, da' tu ce-ai sub pãlãrie ?...
Cum aº putea sã te-acuz Vannea, cã mi-ai neglija rãspunsurile la-ntrebãrile pe care þi le-am adresat ºi c-ai fi de-o rãutate sufleteascã constientã, atunci când tu cu mânuþa ta ai scris cã le-ai uitat?...nah...incerci sã epatezi Vannea, dar nu þine, te-am ºi avertizat, cunosc tehnica, din pãcate se vede treaba cã nu prea þi-ai însuºit-o temenic !...
..."Nu stiu daca ma intelegi exact dar ai un stil de povestitor banal "din popor",care nu are absolut nimic de spus dar vorbeste enorm de mult folosind un gen de umor absolut ciudat, care genereaza hahaieli si satisfactii de unul singur,un fel de masturbare in domeniul umorului."Pricepesti" ?"...
Mãi Vannea, eu pricipiº' unde "baþi", observ cã tu, nu prea pricipeºti ce combat !...o ºi recunoºti de altfel, oricum nu-i bai, sã ºtii !..
In urma unui studiu de prin 2008, s-a constatat cã 60% dintre românii care citesc un text, nu-i înþeleg sensul, aºa ca; nenea Vannea, s-a auto-pozitionat în cadrul studiului respectiv în zona celor 60%, concluzionaþi .
Vannea, hai sã nu-þi mai obosesc neuronii cu absolutu-mi ciudat umor, ºi-aºa te auto-flagelezi cu deosebita insistenþã ,încercând a-mi distinge nuanþele logicii aplicate pe care-o folosesc.
Numai bine Vannea !...ºi la anu', poate reuºeºti sã-þi reconfigurezi poziþia-n cadrul procentajelor exprimate de catre studiul, mai sus menþionat, Vinpocentin , Piracetam?!...
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 14:13
cât de cretin poate fii actualul guvern....
au dat o lege prin care profesorii sunt obligați sã nu lucreze 8 zile pe lunã...deci...fiecãrui profesor i se vor scãdea 25% din salariu , iar elevii vor învãța mai puțin....
am înțeles cã parlamentul nu a vrut sã o voteze , dar s-a emis cu responsabilitate ministerialã (nu am înțeles exact ce s-a întâmplat)....
cred cã dacã mai rãmâne bãsescu președinte în 5 ani de mandat o sã desființeze treptat școala de tot
dacã vã gândiți la viitorul copiilor voștri :
NU votați traian bãsescu
|
111dinu
1317 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 14:39
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice.
Gãoaza este un desert prezidenþial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
vasile_vali
2835 mesaje
Oras: Galati
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 15:35
De la: gabigabi, la data 2008-11-13 09:46:22pentru stiinta ta ,am circulat ceva timp pe forum sub numele de " o baba liberala"....asa ca,lasa-ma frate ! dupa tine toti sunt psd.isti si innafara de tine ,de mine si de atotputernicul,restul sunt una si aceeasi persoana,desi,crede-ma ,e aberant ce spui ! ....dar,ia spune-mi cum e cu Lovitura De Stat ....la scaunul de presedinte ? simte ca-i este tras de sub funduletz si tipa dupa ajutor ? viteaz om !
Sarumana, "baba liberala", iti spune un mos liberal. Unul harshit prin Piata, prin mitinguri anti-FSN si deci, anti base. Spre deosebire de "lupii tineri" pedist, fara memorie, fara istorie, noi - astia mai "patiti" - avem ceva neuroni..inca! Si tinem minte cu cine o sa votam in turul 2, daca nu iese Crin...prea ne-au muscat de fund alde udrea, boureanul, videanul, unguranul si stolojeanul!!! Sa vedem cine o sa-i muste pe ei dupa 6 dec., cumva dom' DNA?
|
|
|