Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 19:09
De la: ioanna_dark, la data 2009-11-18 15:54:26De la: mytcor, la data 2009-11-18 14:23:47 BAI CAPSOMANILOR CARE VA CONGRATULATI PE FORUM,ACESTA ESTE SAITUL B A S E S C U ,NU VOPSITURA DE,CRINUT AL VOSTRU SI NICI A COMUNISTILOR.........ASA CA NU VA MAI INDEMNATI LA VOT PE ACEST SAIT ,NU AVETI DECAT SA VA DATI AD. DE MES SI SA VA INTALNITI CU TOTII INTR-O CAMERA CA MAI MUTI NU SUNTEI ,PENTU ASA VOTTTTTTTTTTT,SI DACA TOT SUNTEM PE FORUMUL LUI BASESCU ATUNCI VOTATI BASESCU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 19:22
De la: mytcor, la data 2009-11-18 18:08:34De la: gabigabi, la data 2009-11-18 17:46:43 ..pricipiºi Gãboanþo ?...vãd ca taci chitic !...
|
|
Fosta membra 9am.ro 1572 mesaje Membru din: 20/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 19:38
astã searã pe tvr 1 o sã fie o emisiune cu crin antonescu invitat
de la 20 :30 |
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 19:42
De la: 9am056627, la data 2009-11-18 19:09:51De la: ioanna_dark, la data 2009-11-18 15:54:26De la: mytcor, la data 2009-11-18 14:23:47 ...nenea, cum te numeºti ?...cã doar n-ai fost eliberat ieri din Matthaussen lagar ºi de ce scri bolduit, ce, te-a lãsat criza fãrã dioptrii ?... Ioanna, m-am razgãndit, votez pe Eduard Manole !...Na, ce pãlãria mea !...ofuscaþilor ! |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 19:55
De la: mytcor, la data 2009-11-18 18:08:34De la: gabigabi, la data 2009-11-18 17:46:43 n-ai raspuns la intrebarea mea ! cum ?nu ne-am opus furtului Revolutiei ? toate datele istorice deja,incepind cu acel 12 ian, toate acele mitinguri si marsuri de protest; pta.Universitatii ; ce-au fost toate ? si nu au venit de fiecare data Minerii- care ca si voi credeau ca apara democratia ? cum nu ne-am opus ? dar cui ne-am opus ? nu regimului comunisto-securisto-mafiot al carui reprezentant este si a fost BASE ? nu ei au jefuit tara ? nu ei doresc sa nu piarda controlul asupra ei ptr.ca ,vorba ta :sosesc Facturile !?.....si tu ce /cine esti de nu te consideri ca facind parte din acest popor care n-a reusit sa devina popor ?din vina cui n-am reusit ? si ce trebuia facut dupa opinia ta ,ca sa nu ajungem aici ?sunt curioasa sa vad ce raspuns poti da ! |
|
alessia 163 mesaje Membru din: 27/10/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 19:56
Aoleu ma nene Iliescule PDL ul are curve mai fitoase ca la PSD
ROMANIA ARE NEVOIE DE SCHIMBARE ,BASESCU A CUFUNDAT ROMANIA IN DEZASTRU ECONOMIC
M-am edificat ! Șmecheria este clara,in 2007,in 2009 au fost prezenti la vot doar 5-6 milioane de votanti dar cu STS ul voturile au fost trecute la ambele parti si la urma au mai fost fabricate citeva sa faca diferenta pentru Basescu.Impunerea CCR ca pentru validarea Referendumului din 29 iulie 20012 sa fie 1/2 din electorat la vot,iar PDL ul sa boicoteze Referendumul interzicind prezenta la vot,se bazeaza tocmai pe faptul ca românii nu se prezinta la vot din comoditate,nepasare,analfabetism politic,indoctrinare,prostie etc si nu se poate atinge pragul de 9125000.
DAR CE LEGITIMITATE ARE UN PRESEDINTE CARE FUGE DE POPOR SI BOICOTEAZA REFERENDUMUL ??????
|
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 20:01
De la: mytcor, la data 2009-11-18 19:22:52De la: mytcor, la data 2009-11-18 18:08:34De la: gabigabi, la data 2009-11-18 17:46:43 |
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 20:04
De la: ioanna_dark, la data 2009-11-18 19:38:04astã searã pe tvr 1 o sã fie o emisiune cu crin antonescu invitat ....Ioanna, pe Realitatea.NET, tocmai au spus ca v-au dat ÞEAPÃ !..ciuci debating electoralã ,nu se mai ....
|
|
|
|
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 20:07
De la: gabigabi, la data 2009-11-18 19:55:37De la: mytcor, la data 2009-11-18 18:08:34De la: gabigabi, la data 2009-11-18 17:46:43 ZVIRCOLIRI- FACTURI - POPOR ,INCA N-ATI REUSIT A DEVENI !.....POSTAS ...CHENZINA nexam ! ....bucuria nebunilor ,mytcor,asta exprimati voi : ura crincena si bucuria dezastrului ! ce criminali sunteti cu toate experimentele voastre odioase facute pe noi si tot voi,cu tupeul caracteristic,va bateti joc de noi ! stii unde-i locul vostru ? la GUNOI !
|
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 20:18
De la: gabigabi, la data 2009-11-18 20:07:05De la: gabigabi, la data 2009-11-18 19:55:37De la: mytcor, la data 2009-11-18 18:08:34De la: gabigabi, la data 2009-11-18 17:46:43 www.220.ro/mmrUre8EIO/Adriana-Ausch-Invata-De-La-Toate
|
|
alessia 163 mesaje Membru din: 27/10/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 20:19
VOTATI CANDIDATUL PSD PENTRU LINISTEA VOASTRA!
ROMANIA ARE NEVOIE DE SCHIMBARE ,BASESCU A CUFUNDAT ROMANIA IN DEZASTRU ECONOMIC
M-am edificat ! Șmecheria este clara,in 2007,in 2009 au fost prezenti la vot doar 5-6 milioane de votanti dar cu STS ul voturile au fost trecute la ambele parti si la urma au mai fost fabricate citeva sa faca diferenta pentru Basescu.Impunerea CCR ca pentru validarea Referendumului din 29 iulie 20012 sa fie 1/2 din electorat la vot,iar PDL ul sa boicoteze Referendumul interzicind prezenta la vot,se bazeaza tocmai pe faptul ca românii nu se prezinta la vot din comoditate,nepasare,analfabetism politic,indoctrinare,prostie etc si nu se poate atinge pragul de 9125000.
DAR CE LEGITIMITATE ARE UN PRESEDINTE CARE FUGE DE POPOR SI BOICOTEAZA REFERENDUMUL ??????
|
|
mikaella19ro 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 20:24
=voi astia care il sustineti pe Base, sunteti cumva masochisti? O singura intrebare am pentru voi,cat a fost Base presedinte ce a facut pt Romania ? Ne-a facut vreo imagine frumoasa cu suvita lui si cu domnisoara Base peste hotare? Se feresc presedintii de el ca de raie...S-au marit pensiile si salariile,avem locuri de munca?Ce a facut Base de il iubiti asa de tare?Lasati-ma sa va raspund tot eu ce e in capul vostru,nu a fost lasat de moguli:)),cum nu a fost lasat nici in primarie sa faca ceva! Hai sa-i mai dam vreo 20 de mandate ca poate reuseste...Rusine!Base nu lupta cu sistemul,treziti-va,Base lupta sa-si faca propriul sistem ,lupta contra Romanie! E un mafiot,ca si fratele sau si ministrii pusi de el,asa a fost si pe vremea lui Ceasca ,asa e si acum...E un capitan de nava a piratilor! Romania a ajuns o epava cu el la conducere si cu nesimtirea manioretei Poc( cu "b" in loc de "p" sau cu un "r" intre "o" si "c").Le doresc celor care-l voteaza pe Base sa "traiasca bine!", exact cum le doreste Base,ca-si merita soarta! Nu pot sa vad decat niste inculti intre votatii sai,niste oameni santajati sau niste oameni care nu dau doi bani pe tara asta ,nu se informeaza de Base si vorbesc si voteaza sa se afle in treaba,pe spinarea tuturor romanilor, a caror nivel de trai a scazut infiorator! Numai bine! O seara buna!
|
|
Ic3 922 mesaje Membru din: 29/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 20:52
Basescu, ultima scrisoare “Dragi romani si de alte nationalitati. Prietene Hayssam, Va scriu plangand. Am plans dupa Stolo, am plans dupa Boc, am plans dupa Croitoru si am plans, preventiv, la nominalizarea lui Negoita. Acum cred ca plang pur si simplu dupa mine. Uitandu-ma in oglinda. Se implinesc cinci ani de cand, in calitate de fost nomenclaturist, lupt de unul singur impotriva comunismului, a urmarilor si a urmaritilor lui. V-am promis sa-i scot la lumina pe colaboratorii securitatii si m-am tinut de cuvant. I-am facut sa colaboreze cu mine. Oameni ca Mona Musca sau Carol Sebastian au fost vocile prin care v-am convins sa votati cum trebuie si de cate ori a fost nevoie.V-am promis ca fiecare roman va avea acces la dosarul lui de securitate si m-am tinut de cuvant. Ca sa evitam eventuale efecte secundare, am facut un experiment si am inceput cu mine si cu dosarul meu, pe care l-am disparut. Am promis ca voi condamna comunismul si am comandat un studiu special pe tema asta. L-am citit cu mare atentie, e foarte interesant si vi-l recomand. Habar n-aveti cate se petreceau in tara pe vremea cand eu eram fie pe mare, fie la Anvers, luptand cu capitalismul. Am promis o noua sansa pentru cei tineri si, iata, cei mai pregatiti oameni din noua generatie pot ajunge inclusiv deputati europeni daca familia se implica asa cum trebuie in cariera lor. Am promis ca fiecare primar general al Capitalei va primi cate o casa de la el insusi – si m-am tinut de cuvant. V-am invatat cum se cumpara o bucata de teren, se imparte in doua, se vinde o jumatate la pretul pentru intreg si din diferenta se obtine o casa si un mercedes. Am spus raspicat ca e nevoie de o alta justitie, corecta si eficienta si am avut dreptate. E nevoie. In felul asta puteti si voi, angajand un avocat bun – vi-o recomand pe Elena Udrea – sa va rezolvati, cu celeritate, problemele. Pentru cazuri mai complicate – daca aveti de rezolvat probleme cu flote -, solutia cea mai buna este sa solicitati refacerea expertizelor. Dragi romani si de alte nationalitati, l-am numit premier pe Emil Boc, pe care il cunosteam bine. Motiv pentru care am imprumutat, imediat si preventiv, 20 de miliarde de euro ca sa acoperim pierderile. Acum stiu ca am imprumutat insuficient. Nu mi-am dat seama ca Boc se misca atat de repede. Am facut multe dar nu am facut tot. Priviti cu atentie imprejur. Mai exista inca parlament. Mai exista inca partide. Va promit ca ma voi ocupa. Stiu – nu avem inca suficiente servicii secrete si mijloace care sa-i inregistreze ambiental pe toti cetatenii. Ma voi ocupa. Mai exista fragmente de autostrazi pe ici, pe colo. Mai exista oameni bogati pe care nu i-am imbogatit eu. Mai exista saraci care nu-mi datoreaza mie saracia lor. Va promit sa intaresc si dreptul la exprimare. De aceea, toate televiziunile vor avea nume care vor incepe cu B. De la B1 pana la cate vom avea nevoie, astfel incat sa poata vorbi, in acelasi timp, membrii guvernului demis, ai primului guvern desemnat, al celui de-al doilea guvern desemnat , precum si consilierii independenti de la presedintie. Ca sa consolidam democratia, care este ireversibila. Pe ici si pe colo mai avem relatii internationale. Mai sunt borduri neschimbate si nereformate de ani buni. Prin paduri mai umbla inca cete inarmate de profesori care incearca sa mi se opuna. Stiu, am facut si erori. Voi sunteti insa adevarata majoritate pentru ca sunteti mai multi decat Johannis. La 22 noiembrie, voi veti decide, chiar daca votul dumneavoastra e doar consultativ. Potrivit Constitutiei, asa cum o inteleg eu, dupa ce se consulta cu poporul, presedintele in exercitiu desemneaza noul presedinte cum vrea el, pentru ca e seful statului. (Trebuie sa-i spun lui Boc sa bage asta in cursul lui de constitutional !). Nu va lasati inselati. Nu va lasati manipulati. De ce va e frica nu veti scapa. Din douazeci de milioane de romani, cati mai sunt in tara, trebuie sa ramana maximum optsprezece. Asa obtinem o tara mai ieftina si referendumurile vor costa mai putin. Imi mai sterg o lacrima si plec sa fac campanie si in Congo. Doar nu am tiparit degeaba un milion si jumatate de buletine suplimentare. Nu mi-a placut mandatul asta dar mai vreau o data Si chiar daca voi nu ma vreti, eu va vreau pe voi. Pentru ca stiu care este interesul vostru national. Si va promit ca peste 15-20 de ani, cand se va incheia cel de-al cincilea mandat al meu, o sa traiti bine.”
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1572 mesaje Membru din: 20/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 21:40
De la: mytcor, la data 2009-11-18 20:04:24De la: ioanna_dark, la data 2009-11-18 19:38:04astã searã pe tvr 1 o sã fie o emisiune cu crin antonescu invitat da.dar nu din cauza lui crin antonescu ci din cauza organiztorilor.... mytcor, sunt super încântatã...a vorbit acum crin antonescu pe tvr 1 .doamne cât e de deștept ...ce frumos vorbește crin antonescu președinte
|
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 22:28
Vanea, Gabi si Broscuta, ciocu mic si ochii la usa! Ia cititi aici si faceti-va mea culpa si dati pe goarna cu cat sunteti platiti sa puneti rahat pe clanta!
Stiam de mult ca sunteti prezenti la ordin, tot timpul, de parca nu mai aveti familii, nu mai aveti nicio treaba de facut, decit sa-i atacati pe adversarii lui antonescu. Acum am si confirmarea si justificarea accentuarii rautatii voastre. Sa va fie rusine ca va pretindeti campionii luptei pentru instaurarea bunului simt dar in fapt nu sunteti decit niste simbriasi jalnici! "Un reporter R.l. s-a infiltrat incognito printre activistii politici de pe internet care manipuleaza dezbaterile publice Autodenunt: Doua saptamani i-am haituit pe internet pe adversarii lui Crin Antonescu Mecanismul este simplu: partidul transmite postacilor o lista cu articolele pe care trebuie sa le acceseze pe internet si sa plaseze comentarii injurioase la adresa adversarilorVlad Ursulean Miercuri, 18 Noiembrie 2009 » Un reporter incognito al Romaniei libere a intrat in echipa de haitasi politici ai PNL care activeaza pe internet. Misiunea acestora: "desfiintarea" articolelor si comentariilor impotriva lui Crin Antonescu. » Echipe similare de activisti lucreaza in aceasta campanie si pentru alti candidati la presedintie, cum ar fi Mircea Geoana sau Traian Basescu. Timp de doua saptamani am fost postac de partid. Am primit in fiecare zi e-mail-uri de la consultantii partidului cu mesaje impotriva contracandidatilor si liste cu zeci de linkuri unde sa le raspandesc. Am intrat pe bloguri, forumuri si site-uri de ziare, am vorbit despre bun-simt si i-am injurat pe "marinarul beat de putere" si pe "prostanacul comunist". Am bombardat cu stereotipuri toate articolele care nasteau vreo dezbatere rationala. La fel au facut si mai fac zeci de alti postaci din toata tara, fiecare lucrand pentru partidul sau. Noi, postacii rivali, ne stim intre noi si ne injuram, dar nu ne uram. Uram doar cate doua dintre personajele: "tiranul", "prostanacul" si "crinut-finut". Pe un al treilea il iubim. Sau macar facem un ban. Cinstit? Departamentele de reactie rapida Inca din 1996, partidele mari si-au infiintat "departamente de reactie rapida", care bombardau emisiunile interactive de la TV cu SMS-uri si e-mail-uri cu mesajele partidului, in speranta ca vor fi preluate in discutie sau macar vor aparea pe ecran. Apoi au aparut grupuri de discutii, forumuri si bloguri, iar site-urile de stiri au inceput sa permita comentarii. Toate alegerile care au urmat au fost marcate de "cruciade" ale activistilor in aceste medii, iar cele de acum sunt de departe cele mai animate. In ultima perioada, mesajele "oarbe" de sustinere a PNL si a lui Crin Antonescu s-au inmultit, reusind sa depaseasca celelalte partide, mai experimentate in aceasta tactica. Mai mult, reteaua PNL e cea mai vizibila pe site-uri de socializare si singura in care poti intra fara o vizita la partid. Asa ca am reusit sa ma alatur "haitei" de postaci liberali, am scris mesaje patimase cot la cot cu ei si am aflat cine sunt, cum sunt organizati si, mai ales, de ce depun un asemenea efort pe Internet, unde lumea are de obicei opiniile formate si nu prea merge la vot. "Soldatii anonimi ai partidelor" Activistii posteaza de mai multe ori cu pseudonime diferite si adrese de e-mail false. I-am gasit insa pe retele sociale ca Facebook sau Hi5, in grupurile de sustinere a lui Crin Antonescu. Am creat profilul unui tanar fictiv, plecat la studii in strainatate, dar care vrea sa faca ceva pentru viitorul tarii. Adica pentru Crin. Mi-am facut 60 de prieteni in jurul grupurilor asociate liberalilor si am discutat cu ei despre activism. Un membru PNL Sector 1 m-a sfatuit sa contactez direct persoana care se ocupa de aceasta activitate. InPolitics, "neutru din punct de vedere politic", consultant de partid Diana Dragomir este executive manager la InPolitics Media, un portal de stiri, bloguri si analize, "neutru din punct de vedere politic", asa cum scrie in descrierea site-ului. Atunci cand am contactat-o incognito pe Diana Dragomir, mi-a spus ca ma va pune imediat in legatura cu un subordonat pentru a discuta detaliile. Subordonatul, un "content manager", imi explica pe messenger ce trebuie sa fac: "Noi primim de la o echipa de activisti o serie de linkuri care «dor», in sensul ca trebuie comentat pe ele. Eu ti le forwardez si iti atasez si mesaje de promovat. Mai mult, iti voi trimite materiale pe care le facem noi, sa iti faci o idee de planurile noastre cu Crin Antonescu pe online". Ulterior am aflat ca echipa de consultanti de la InPolitics.ro lucreaza pentru Crin Antonescu si PNL la "campania integrata online". Contactata oficial de Romania libera, Diana Dragomir a negat ca s-ar ocupa de "postaci": "Nu coordonam noi echipa de activisti, dar ea exista". "Sunt oameni care fac asta ca pe un job" Am inceput sa primesc, de mai multe ori pe zi, liste cu cate 40-60 de linkuri catre ultimele articole politice de pe bloguri, forumuri si site-uri de ziare. Alaturi de mine mai primesc lista de linkuri 16 persoane, despre care coordonatorul de la InPolitics imi spune ca "majoritatea sunt oameni angajati sa faca activism. Nu sunt penelisti, nu empatizeaza cu Crin, pur si simplu sunt activisti, prestatori de servicii. Sunt oameni care fac asta ca pe un job". Pe langa cei 18 mai primesc e-mail-ul si patru membri "supraveghetori" din PNL, dintre care i-am identificat pe Marius Vladu (unul dintre coordonatorii campaniei lui Crin Antonescu), Iulia Huiu (fosta candidata la europarlamentare) si Dan Mihalache (fost deputat PSD, in prezent membru al PNL). "Noi in birou nu ne ocupam cu activismul", mai aflu, "dar avem o echipa imprastiata peste tot prin Bucuresti si in tara, coordonam activitatea lor". Zvonuri, denigrari si intimidari Pe langa lista de linkuri primesc si o lista de mesaje. E simplu: intru pe link si pun comentariul servit. Nu trebuie sa il copiez intocmai, mi se spune, ar da de banuit. Pot fi creativ. Asa ca ma pun pe treaba. In prima zi e respins guvernul Croitoru, asa ca bombardez site-urile cu mesaje in care arat ca "Basescu e singurul vinovat pentru criza" si "a ales sa arunce Romania in prapastie de dragul interesului sau electoral". Tot azi e declarata constitutionala Legea salarizarii unice, asa ca postez: "Dictatorul Basescu a mai castigat o batalie. Dar sa nu se minta, ca nu poate castiga lupta!". A doua zi, urlu despre afacerile fratelui presedintelui, care "put de la o posta". In urmatoarele zile spun in sute de comentarii cum Basescu a innebunit, are un caracter jegos, e disperat, e jalnic, s-a dezlantuit, din cauza lui nu mai sunt bani de pensii si salarii, iar tacerea lui demonstreaza ca tainuieste ceva. In alte sute arat cum Geoana se intalneste pe ascuns cu dubiosii rusi, face joc dublu si e un prostanac atat pentru electoratul din Romania, cat si pentru liderii celor mai mari puteri. Pe 9 noiembrie, primesc un tabel cu sondaje deschise pe site-uri, in care sa votez cu Crin Antonescu. In majoritatea e deja pe locul 1. A doua zi, primesc instructiuni sa promovez zvonul "Geoana si motivele pentru care e surd fata de Curtea Constitutionala". Pe 12 noiembrie primesc articolul "Crin nu isi plateste consultantii" din Evenimentul Zilei, cu instructiunile sa-i desfiintez pe consultantul Dan Pavel si pe jurnalisti: "habar n-are de politica reala", "nu merita nici un ban ", "nu-i mai da Becali bani si vine sa cerseasca la PNL", "e omul lui Hrebenciuc", "se vede ca articolul e scris cu rea-credinta si la comanda". Dan Mihalache – PNL: "Sunt militantii nostri" Fisierele care contin aceste mesaje au antetul Departamentului de Strategie si Comunicare al PNL, al carui director este Dan Mihalache. Contactat de Romania libera, acesta a recunoscut existenta echipei de internauti: "Normal ca avem, in primul rand, sunt militantii nostri. E vorba si de oameni din judete. Nu va inchipuiti ca sunt 50 de oameni inghesuiti intr-o camera care scriu pe forumuri. Ei au un sistem al lor de organizare, pe care nu-l cunosc foarte bine". Conform mai multor surse din judete si din echipa de campanie, sistemul pe care Dan Mihalache spune ca nu il cunoaste este acesta: mesajele sunt concepute la centru, tocmai de departamentul domniei sale. Sunt apoi trimise catre InPolitics, care le da mai departe unui nucleu de oameni platiti special pentru comentat pe Internet si unor membri de partid de incredere. Acestia le distribuie, la randul lor, in teritoriu, printre membrii organizatiilor de tineret din filiale. si toata lumea se pune pe comentat. Mitrea: "Fiecare partid are" Liberalii nu sunt singurii care folosesc astfel de echipe pentru a inunda site-urile cu pareri favorabile. Senatorul PSD Miron Mitrea a recunoscut in martie, intr-un interviu, ca el insusi a infiintat "celula de reactie rapida" din Kiseleff 10. "Ne-a batut PDL-ul multa vreme cu faptul ca erau foarte bine organizati. E evident ca au o echipa specializata. Acum cativa ani, am spus ca nu suntem mai prosti ca altii si am facut si eu o echipa de trei-patru oameni care sa fie prezenta pe bloguri, pe dezbateri pe Internet, care sunt importante si noi lipseam". Felix Tataru – PDL: "Nu noi. Ceilalti!" Partidul Democrat Liberal este, conform mai multor surse din comunicarea politica, pionierul acestui gen de campanie in Romania. Felix Tataru, directorul agentiei de publicitate GMP, care s-a ocupat de campaniile PDL si ale lui Basescu in ultimii ani, spune ca sunt astfel de persoane si la democrat-liberali: "Sigur ca exista, in general, in zona de tineret. Dar nu va inchipuiti un task-force (grup operativ – n.r.) de zeci de oameni care toata ziua stau pe site. Nici nu e normal sa fie asa. Deci PDL nu are postaci, dar PSD si PNL se pare ca au". Pana si candidatul Partidului Verde, Remus Cernea, are trei-patru persoane din partid si cativa voluntari care pun comentarii, dupa cum recunoaste secretarul general al partidului, Silviu Dumitru. Purtatorii de cuvant ai campaniilor PSD si PDL, Victor Ponta si Sever Voinescu, declara insa ca nu au auzit de asa ceva in partidele lor. Cititori despre postaci: "Treceti pe rand la calculator?" Invazia de comentarii partizane e dur criticata de cititorii de rand ai site-urilor: "Nu mai poti sa discuti ceva de toti postacii de partid!", se plange un cititor pe Romanialibera.ro. "Cum faceti? Treceti pe rand la acelasi calculator? Textele sunt aproape trase la xerox si scoase la foc automat. Nu e prima data cand observ asta!", comenteaza "obosita" pe unul dintre blogurile VoxPublica. Unii rad de ei – "Cum a fost sedinta de la sectorul 6?" –, altii se vad nevoiti sa specifice la inceputul comentariului ca nu sunt postaci, altfel nu mai citeste nimeni ce scriu. In alte cazuri, postacii din partide diferite incep sa se certe, iar cititorii pot asista la o confruntare epica intre "subsolul din Kiseleff 10" si "beciul din Modrogan". Sorin Tudor: "Comentariile pun o presiune fantastica pe jurnalist" Ce rost are toata stradania daca rezultatul e stangaci si enerveaza, nu convinge? Specialistul in comunicare politica Sorin Tudor crede: "Multe comentarii negative pun o presiune fantastica pe un jurnalist neexperimentat. Il fac sa se indoiasca". Pe de alta parte, spune el, "ca echipa de campanie, am doua obiective: primul e sa te conving pe tine, jurnalistule, sa-mi preiei mesajul in ziar sau la TV. Aici sunt votantii mei. Al doilea obiectiv e zvonistica. Lumea tinde sa creada lucrurile astea si sa le povesteasca mai departe". Legal, nimeni nu le interzice partidelor sa faca asta. Iar "tot ce nu e ilegal e normal", spune Sorin Tudor. Parvulescu: "Mi se pare absolut imoral" Politologul Cristian Parvulesu, pe de alta parte, crede ca e imoral si periculos: "Sunt proceduri de natura securista: atacuri la persoana si stereotipuri, in nici un caz constructii argumentate. In Franta, de exemplu, aceasta este o caracteristica, in general, a partidelor extremiste – echipe care supravegheaza Internetul, apoi organizeaza atacurile cu informatii asupra ziarelor. Ceva asemanator se intampla si in Romania. Aici, unde nu exista o cultura democratica suficient de stabila, situatia devine cu atat mai grava, pentru ca legitimeaza atacul la persoana". In 1996 a fost scandalul "telefoanelor otravite" ale PDSR. "Povestea e incredibila privita cu ochii de-acum. Acum ti se pare absolut firesc sa dai niste telefoane de reclama. Atunci, pentru asta era sa-i linseze!", povesteste Sorin Tudor, care lucra atunci in campania pentru Emil Constantinescu. La fel cum un SMS electoral nu mai pare acum un "atentat la intimitatea cetatenilor", s-ar putea ca in cativa ani avalansa de comentarii fabricate de partid pe Internet sa nu mai supere pe nimeni. Pana una-alta, Sorin Tudor spune ca un student la stiinte politice poate sa faca un studiu grozav pe mesajele postacilor. Ar putea incepe de la comentariile acestui articol" |
|
romina_stu 17 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Deva |
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 23:08
Dragã Traiane,
Sunt eu, fostul tãu alegãtor. În 2004, te-am votat cu speranþa cã voi trãi mai bine, într-o þarã normalã ºi liniºtitã. Te-am votat cu speranþa cã vei stârpi corupþia, cã nu ne vor mai conduce baronii ºi clientela abonatã la banul public, ci oameni competenþi ºi integri. Te-am votat cu speranþa cã vei fi un preºedinte care-ºi respectã cuvântul dat. Am sperat cã vei fi un preºedinte pentru mine, nu pentru tine. Din pãcate, m-ai dezamãgit. Ai fost un preºedinte numai pentru tine, pentru partidul tãu ºi pentru clanul tãu. Ai provocat scandal dupã scandal, încercând sã-mi distragi atenþia de la ceea ce vreau eu, ca sã mã gândesc numai la ceea ce vrei tu. Ai promis ceva ºi þi-ai luat cuvântul înapoi de zeci de ori, încercând sã mã prosteºti în faþã. Ai pus în funcþii ºi în demnitãþi publice oamenii tãi, care s-au dovedit a fi niºte incompetenþi cu o singurã calitate: slugãrnicia faþã de tine! Poate cã tu ºtii mai bine ce calitãþi personale o avea doamna Udrea, dar eu am vãzut doar nesimþire, inculturã ºi clientelism politic. La fel, ºi la prietena dumneai ºi a ta, doamna Ridzi... Apropo, fiica mea, care acum cinci ani era în clasa a IV-a, se apropie acum de vârsta majoratului. Ce zici, crezi cã are vreo ºansã sã ajungã europarlamentar, ca EBA aia micã, a ta?! Da, într-adevãr, patru ani am trãit mai bine. Am simþit cã muncesc pentru mine, cã am un salariu mai bun ºi un venit mai mare. Chiar ºi maicã-mi i-a crescut pensia de trei ori, faþã de cât avea pe vremea lui Nãstase. Dar ãsta nu e meritul tãu! Tu chiar n-ai fãcut nimic. Ba nu, de fapt ai fãcut. Ai purtat un rãzboi politic permanent, bazat pe minciunã, manipulare ºi dorinþã de distrugere. În utimul an, trãiesc muuult mai rãu. Firma la care lucrez e sufocatã cu taxe ºi impozite, o jumãtate din oameni au fost deja daþi afarã. Mie, deocamdatã, mi-au redus salariul ºi mã aºtept ca, oricând, sã devin ºomer. Iar tu mã pui sã-þi plãtesc din buzunar (eventual ºi pe fie-mea, când s-o angaja) împrumutul la FMI, bani pe care nu ºtie nimen i cum îi cheltuiþi tu ºi ai tãi... Apropo, mi-amintesc cum ziceai acum un an, când te pupai cu Geoanã: „Guvernul PD-L-PSD este guvernul la care am visat”. ªi, de-atunci, o ducem tot într-o crizã! O crizã economicã, politicã ºi moralã. Dragã Traiane, În schimbul votului meu, þi-am cerut sã fii un adevãrat ªef de Stat, iar tu te-ai comportat ca un ºef de trib, obsedat de putere. Eºti un om meschin ºi rãu, cãruia nu-i pasã decât de sine însuºi ºi care ar face orice ca sã rãmânã în fruntea bucatelor. În cinci ani de mandat, ai avut o singurã realizare: nesimþirea la putere în România! Eu, unul, m-am sãturat ºi n-am de gând sã stau cu mâinile-n sân. ªtiu cã ai vrea sã mã þii acasã în ziua alegerilor. ªtiu cã, în ziua aia, ai vrea sã iasã din casã doar bãieþii tãi (eventual ºi ai lui Geoanã), aduºi la urne cu autobuzul sau cu hârtia de o sutã. ªtiu cã ai vrea sã intri în turul II cu prietenul tãu, Geoanã, un om slab ºi ºantajabil, care a jucat mereu dupã cum i-ai cântat tu. ªtiu cã vrei sã furi alegerile, profitând de indiferenþa mea ºi a celor ca mine. Dar te asigur cã pariezi greºit de data asta! Te asigur cã, duminicã, 22 noiembrie, voi ieºi din casã. ªi îi voi lua ºi pe ai mei! Voi vota un Preºedinte care ne uneºte, nu ne dezbinã. Voi vota un Preºedinte competent, integru ºi neºantajabil. Voi vota un Preºedinte care-ºi respectã cuvântul dat. Voi merge la urne ºi voi vota un om de bun-simþ, pentru ca, împreunã sã scoatem România din crizã. Voi vota ANTONESCU PREªEDINTE!. Semnat, Un cetãþean de bun-simþ al României P.S.: De ANTONESCU þi-e cel mai fricã în turul II, nu, Traiane?! (nu aºtept rãspuns scris, poþi sã-mi dai replica la televizor, cã oricum apari fãrã contracandidat, de fricã sã nu te ia ANTONESCU la întrebãri...). www.9am.ro/comunitate/forum/post_reply/18980.html# www.9am.ro/comunitate/forum/post_reply/18980.html#
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 23:23
Perfect adevarat dar nu-i spuneti lu "Nasul" ca-l indispuneti. Cum va trai el bine daca pierde base alegerile. Idem calinescu si alti bloggerasi nou "facuti" nu nascuti.
All Things Grow With Love
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 08:20
De la: 9am056627, la data 2009-11-18 19:09:51De la: ioanna_dark, la data 2009-11-18 15:54:26De la: mytcor, la data 2009-11-18 14:23:47 Unde scrie maimuta portocalie, ca e site-ul lu' Popeye? Antropoidule, marsh in Modrogan sau la maimutoiul de Solomon, sa ne interziceti a posta, jigodii ordinare neocomuniste! Orice postare nemernica si agramata de-a voastra ma face sa votez cu oricine impotriva mentorului vostru, la fel de dus la scoala, ca si voi, jigodii portocalii! |
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 08:27
De la: romina_stu, la data 2009-11-18 23:08:50Dragã Traiane, Bravo Romina, Nici chiar eu, un antifesenist convins, nu puteam descrie mai bine "activitatea" matelotului! Daca treci vreodata prin galati, da-mi de veste, iti fac cinste! P.S. e-mail: vasile_vali@yahoo.com |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 08:46
De la: black10131307, la data 2009-11-18 22:28:16Vanea, Gabi si Broscuta, ciocu mic si ochii la usa! Ia cititi aici si faceti-va mea culpa si dati pe goarna cu cat sunteti platiti sa puneti rahat pe clanta! Buna dimineata Black.Tin sa te anunt ca tu ai mai multe postari pe forum decat mine asa ca nu cred ca este cazul sa ma acuzi pe mine ca sunt platit de cineva sau ca nu am alte treburi de facut.Mai mult,eu nu postez un singur mesaj pe mai multe topice asa cum faci tu.Hai sa pastram limitele decentei Black.Eu nu te-am acuzat ca te plateste cineva ,ca postezi dupa indicatii sau ca ai ca serviciul pe acest forum.Este firesc ca un forumist sa isi apere ideile si candidatul pe care il considera cel mai bun.In general un om este firesc sa isi apere ideile in care crede!Asta faci si tu,asta facem si noi asa ca nu vad pentru ce noi trebuie sa fim acuzati ca suntem platiti.Daca il sustineam pe Basescu ne mai acuzai de asa ceva ? Cei platiti sunt doar cei ai lui Antonescu,asta este logica?! . |
|
Fosta membra 9am.ro 8 mesaje Membru din: 27/10/2009 |
Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 09:04
De la: romina_stu, la data 2009-11-18 23:08:50Dragã Traiane, |
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 09:16
Foarte buna analiza, pana spre final sunt sigura ca reflecta frustrarea tuturor celor care simt amaraciunea ca s-au inselat grav, ca au fost prostiti cu tupeu si au contribuit prin votul lor la ceea ce traim acum.Si eu care n-am mai fost la vot demult pentru ca am refuzat sa mai votez ceva in ce nu cred, acum ma voi duce. Atata sfidare, atata bataie de joc fata de poporul tau nu cred ca mai exista pe pamantul asta.
In primul moment m-am gandit ca ar fi bine ca aceasta scrisoare sa fie cititta de destinatar, dar...pentru el chestiile aste de bun simt sunt copilarii naive. |
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 09:21
De la: gabigabi, la data 2009-11-18 10:56:08De la: black10131307, la data 2009-11-18 10:41:23De la: gabigabi, la data 2009-11-18 09:42:08@dinule, din inima mea si probabil a altor multi alti romani ai scos aceasta scrisoare care exprima toata durerea si dezamagirea noastra ! stiu/ stim ca nu ne va fi usor in vremea ce vine ,dar trebuie sa incepem de undeva cu "curatenia" in tara asta ....asadar, bunul -simt de care le este atit de frica lor, trebuie intronat in tara ...si LEGEA ! Sigur ca da! Voi liberalii social democrati nu va ante-pronuntati decat in cazurile Ridzi, Udrea, Videanu, etc. Nu aveti nevoie de Justitie si stiti ce face fiecare in pat, cine cu cine se culca! Cand e vorba de cazurile clare, documentate audio-video cu liberali care sifonau banul public, sau isi expuneau organele gandirii liberale, trebuie sa mai vede, sa lasam Justitia sa se pronunte, bla, bla, bla.
|
|
9am016428 2 mesaje Membru din: 19/03/2009 |
Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 09:32
Basescu a adus aceasta tarisoara in pragul disperarii si al haosului. Ar fi foarte frumos din partea lui sa constientizeze asta si sa ne lase in pace. Nu traim deloc bine, traim doar in stres, scandaluri interminabile, nesiguranta zilei de maine. Am ajuns sa-mi para rau ca sunt romanca si ca m-am nascut in aceasta tara.
|
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 09:32
Cine a scris textul asta??? Ma refer la cel postat de Ic3 Ieri il citea Anca Florea la Antena 3, se delecta si ea.
|
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 09:35
De la: vaneamarin, la data 2009-11-19 08:46:17De la: black10131307, la data 2009-11-18 22:28:16Vanea, Gabi si Broscuta, ciocu mic si ochii la usa! Ia cititi aici si faceti-va mea culpa si dati pe goarna cu cat sunteti platiti sa puneti rahat pe clanta! ce repede ti-a trecut ,mai @blackulet,dragostea si respectul fata de mine....deci ,Vanea a avut dreptate ! dar nu stiu cum de nu-ti dai seama ca tu-tocmai tu- te incadrezi perfect in tiparul postacului incriminat in copy-paste dat de tine si in care, tu chiar esti expert .....pe toate topicurile,mereu-mereu aceleasi mesaje de ma-ntreb de unde le scoti !....in rest ,n-am negat niciodata ca am votat alianta DA - ca l-am votat pe Base de 3 ori pina acum - ca dupa mizeria declansata de madam Lenus si ruperea aliantei ,am devenit simpatizanta PNL - ca dupa discursul absolut stralucitor a lui C. Antonescu ,din Parlament ,cu ocazia Suspendarii presedintelui am zis : asta-i omul si am fost de atunci cu ochii pe el sa vad cum se misca ! si,se misca bine ! asta-i concluzia mea ! iar tu, crezi ce vrei ! cit mai suntem inca intr-un regim democratic, am dreptul legal sa-mi exprim opinia,ceea ce si fac ! o zi buna ! |
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 09:47
Lasa-l gabi, e baiat de treaba dar pe semne e inrolat pe simbrie, nu te-ai prins ? Isi face treaba omul, mai conteaza ce zice, copy-paste si altea alea ?
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
9am035009 98 mesaje Membru din: 22/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 10:17
Ostaºi, vã ordon, daþi-mi votul! Aflat pe ultima sutã, în campanie electoralã, comandantul suprem a purtat dialoguri separate cu civilii despre militari ºi cu militarii despre ei ºi despre civili. Onest cum îl ºtim, el s-a întâlnit la sediul MApN cu "activul de comandã" al acestei instituþii de elitã, atât de umilitã în ultimii ani. Dupã ce a dat afarã presa din salã, a întrebat fãlos: "Gata, suntem numai între noi, bãrbaþii?". Iatã ce a spus preºedintele nostru, printre altele: "România trãieºte acum din bani împrumutaþi (...) sunt 13-14 miliarde de euro deficit, cheltuieli mai mari decât încasãri (...) s-a adoptat soluþia unor zile libere ca sã acopere cât ar trebui redus pentru acoperirea deficitului (...) la Armatã se merge pe ºase zile în noiembrie, ºase zile în decembrie (...) ºtiu cã sunt dificultãþi la banii pentru haine. Vreau sã o spun foarte deschis, la fel cum a fost cu anularea de sporuri, aº fi putut face o intervenþie ca sã favorizez armata, defavorizând altã categorie. Nici nu vreau s-o fac. În mod cert ar fi o campanie, cã Armata îºi primeºte drepturile în preajma alegerilor ºi aº implica Armata într-o dezbatere politicã inutilã. Ce vreau sã vã asigur însã este cã imediat dupã alegeri, nu în decembrie, ci în ianuarie, veþi primi aceste drepturi restante" Cum traduc eu mesajul comandantului: Onorat auditoriu, stimaþi fraieri. Eu, comandantul vostru suprem, am aprobat sã vi se taie din venituri. ªtiu cã voi nu protestaþi, pentru cã aºa sunteþi educaþi. Militarii tac ºi înghit toate mizeriile politice. Dar vreau sã vã promit un lucru. Singura modalitate de a vã primi niºte drepturi legale care vi se cuvin (pe care eu ºi Boc vi le-am tãiat) este sã mã votaþi pe mine, ca sã vi le dau înapoi. De aia am dat ºi presa afarã din sala de festivitãþi. Ca sã nu audã cum vã ºantajez ºi cum mã umilesc în faþa voastrã, recunoscând cã nu vreau sã cer respectarea drepturilor voastre salariale decât dupã ce îmi veþi da votul. Uitasem, vreau sã le transmit un mesaj ºi pensionarilor militari, cei ale cãror pensii nesimþite apasã foarte grav pe bugetul de stat (aºa mi-a zis Boc, eu nu fac decât sã repet ce-a zis el, deºi e obsesia mea mai veche cu pensiile astea ale voastre). ªtiu cã v-am înjurat în campanie. Iatã ce am zis într-un miting recent la Brãila: "Guvernul Boc a depus la Parlament ºi Legea pensiilor, nu a trecut încã de Curtea Constituþionalã, dar ºi aici dispar acele pensii privilegiate ºi cei vizaþi în mod deosebit sunt cei cu pensiile speciale. (...) Sunt 230.000 de oameni cu pensii speciale, iar aceºtia vor pierde". Iubiþi alegãtori cu hainã militarã, nu-i adevãrat ce-am spus în faþa a zeci de mii de oameni, în campanie. Am mâncat ºi eu rahat, ca un politician de talie din þara asta. Iatã ce vã spun acum, cã am dat afarã presa ºi nu ne aude nimeni, în legãturã cu pensiile voastre speciale: "Este un lucru care mã deranjeazã, dezbaterile pe tema pensiilor militare. Stimaþi militari cu drept de vot, acum vã rog sã mã înþelegeþi ºi pe mine. Când stau de vorbã cu amãrâþii care mã voteazã, trebuie sã vã înjur ºi pe voi. Le-am zis cã sunteþi niºte privilegiaþi, pentru cã pensiile militare fac parte din sistemul celor 230.000 de pensii pe care eu le condamn. Acum, fiind între noi ofiþerii, vã asigur cã eu de fapt pe voi vã iubesc ºi vã preþuiesc. Nu pe sãracii ãia care mã aplaudã forþat, aduºi cu autocarele de la sute de kilometri distanþã pe banii unei clase politice corupte. Când sunt aici, în unitatea noastrã militarã, mã dezic de tot ce spun la mitingurile cu ãia. Ieri vorbeam portocaliu, azi gândesc kaki. Ce vã costã sã puneþi ºtampila pe mine de douã ori? O datã luna asta, încã o datã luna viitoare. Exact ca ºi concedierile forþate în care vã trimit eu ºi Boc. Dar sunt sigur cã voi înþelegeþi situaþia grea a þãrii. Plus cã blonda vrea ºi ea niºte genþi mai scumpe, vine luna decembrie. Luna cadourilor, deh. Aia micã se sacrificã pentru þarã în cel mai înalt for de reprezentare parlamentarã europeanã. A ºi zis prin presa ticãloºitã cã vrea sã-ºi ia o vilã la Paris, sã rãmânã cu Sida. Acum ºtiþi ºi voi, vilele la Paris, chiar în cartierele mãrginaºe lângã Arcul de Triumf, nu sunt aºa de ieftine ca la noi, pe Mihãileanu. În concluzie, voi o duceþi greu. Aveþi venituri tãiate, înzestrarea e la pãmânt, v-am implicat în scandaluri politice cu al'de Atanasiu. Ce sã mai, aþi dus-o nasol cu mine cinci ani. Dar vã promit sã continuãm împreunã, cu o condiþie. Sã mã votaþi pe mine. ªi în ianuarie revin ºi negociem drepturile voastre. P.S.: Sã nu cumva sã lipsiþi de la referendum. De ce vã e fricã, nu scãpaþi!!!! |
|
9am035009 98 mesaje Membru din: 22/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 10:43
Cea mai importantã temã de dezbatere electoralã e imposibilitatea staff-urilor candidaþilor de a organiza o dezbatere electoralã. Privind din acest unghi, suntem unicat în lume ºi un exemplu relevant de alienare ºi scelerare generalã. Bãsescu, preºedinte în exerciþiu ºi candidat care gãseºte vreme sã se vadã cu Vãru' Sãndel ºi cu diverºi nimeni în drum zgârietori pe Net, dar considerã sub demnitatea lui sã dea ochii cu niºte contracandidaþi legali, joacã bine ºi viclean. El inventeazã zilnic subiecte colaterale (vãrsate-n reþeaua portocalie din media) ºi motive de a refuza confruntarea, ceilalþi pun botu' ca niºte fraieri ºi-i ridicã mingea la fileu. Fiindcã, spre deosebire de toþi ceilalþi , marele câºtigãtor al haosului care nu adunã candidaþii la tv este preºedintele în exerciþiu. Care nu va fi nevoit sã rãspundã nici cum ºi în schimbul a ce a fugit Hayssam, nici care-s vânzãrile anterioare care i-au fãcut neamul milionar, nici dacã a avut legãturi cu Securitatea, nici cât de apropiatã e relaþia sa cu Elena Udrea. Iar golãnia aºa-zisei relevanþe a candidaþilor, la 20 de ani de la Revoluþie, e orice altceva, numai democraþie nu. Cu ce-i mai candidat, spre exemplu, Hunor decât Vadim? Unii vor s-o facã în trei, alþii în cinci. Nici în ºapte parcã nu sunã rãu. Totu-i ca, vorba faimosului banc, sã aprindã cineva din când în când lumina. Dacã ar fi lucrat la moguli, candidaþii (ºi staff-urile aferente) ar fi fost concediaþi pentru ineficienþã. Fiindcã, dacã nu-s în stare sã organizeze nici mãcar o dezbatere, cu siguranþã nu vor fi în stare sã conducã þara. P.S. Dacã ºi-a propus cineva sã scârbeascã definitiv lumea înainte de alegeri, i-a reuºit de minune. Nu existã om interesat de alegerile astea (cu care sã fi stat de vorbã zilele astea) care sã nu fie îngreþoºat. Pânã ºi ãia care clamau necesitatea ºi oportunitatea urnirii din case (cãtre urne) a nehotãrâþilor participã cu voioºie la îndepãrtarea de secþiile de vot a oamenilor. |
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 10:44
De la: BKmy, la data 2009-11-19 09:32:40Cine a scris textul asta??? Ma refer la cel postat de Ic3 Ieri il citea Anca Florea la Antena 3, se delecta si ea. L-a scris consiliul de onoare din pnl, compus din: Amedeo Lazarescu Quintus Mona Musca Paul Pacuraru Traian Remes Ludovic Organ Cretin Antonescu Adica niste ticalosi ordinari care reprezinta Romania prostului-simt, la fel de integrii ca si partizanii lor care il citeaza pe aici! |
|
|
|

SOSESC FACTURILEEEEEEEEEEEE !....iar poãtaºul ºi chenzina or sã-ntârzie negreºit !...
=voi astia care il sustineti pe Base, sunteti cumva masochisti? O singura intrebare am pentru voi,cat a fost Base presedinte ce a facut pt Romania ? Ne-a facut vreo imagine frumoasa cu suvita lui si cu domnisoara Base peste hotare? Se feresc presedintii de el ca de raie...S-au marit pensiile si salariile,avem locuri de munca?Ce a facut Base de il iubiti asa de tare?Lasati-ma sa va raspund tot eu ce e in capul vostru,nu a fost lasat de moguli:)),cum nu a fost lasat nici in primarie sa faca ceva! Hai sa-i mai dam vreo 20 de mandate ca poate reuseste...Rusine!Base nu lupta cu sistemul,treziti-va,Base lupta sa-si faca propriul sistem ,lupta contra Romanie! E un mafiot,ca si fratele sau si ministrii pusi de el,asa a fost si pe vremea lui Ceasca ,asa e si acum...E un capitan de nava a piratilor! Romania a ajuns o epava cu el la conducere si cu nesimtirea manioretei Poc( cu "b" in loc de "p" sau cu un "r" intre "o" si "c").Le doresc celor care-l voteaza pe Base sa "traiasca bine!", exact cum le doreste Base,ca-si merita soarta! Nu pot sa vad decat niste inculti intre votatii sai,niste oameni santajati sau niste oameni care nu dau doi bani pe tara asta ,nu se informeaza de Base si vorbesc si voteaza sa se afle in treaba,pe spinarea tuturor romanilor, a caror nivel de trai a scazut infiorator! Numai bine! O seara buna!