Fosta membra 9am.ro
127 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 13:07
votez pe basescu !!!!! dezbaterea de ieri a aratat un om cumpatat singura solutie ca sa cred ca nu voi fii mintit
|
|
|
9am079690
1 mesaj
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 13:19
sunt d acord cu tine!trebuie sa votam schimbarea,dak vor ramane in continuare cei care sunt acum la putere nu s va schimba nimic totul va ramane la fel.sunt d parere ca cel mai bun candidat este Mircea Geoana,multi nu il voteza k ink PSD-ul l aminteste d Ion Iliescu si d faptul k acesta nu a facut mai nimic pt tara.cu totii trb sa intelegem k Mircea Geoana este un alt candidat din partea PSd care ar putea face multe pt Romania.
tot c conteza este prezenta romanilor cat mai mare la vot.
o zi buna tuturor!
|
bodea_katy
29 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 13:22
Basescu DUTE taica si fugi repejor pe mare ca vine furtuna peste tine din 6 Dec 2009. Pa Popei
|
cotaraneu
18 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 13:26
Nu silviu,nimeni nu a uitat,dar...exista un dar:nici iliescu,nici constantinescu nu s-au batut cu caramidas in piept ca o sa puna tepe in piata,ca singurul lor tel va fi eradicarea coruptiei si ca romanii vor trai bine.Favoritul tau a facut asta si care a fost realitatea?Cum s-a vazut pe tron a inceput dezmatul;Dati-va voi la o parte ca acum este randul nostru la furat.A ridicat coruptia la rang de putere absoluta;a facut cateva dosare,dosare ce au ramas la stdiul de dosare de santaj si inchis gura;si-a masluit dosarul flota de asa natura ca flota Romaniei nu valora doi bani si el a facut un bine ca a scapat de ea;a acuzat pe nastase ca si-a pus cateva termopane,iar el a intrat in afaceri imoboliare,nu cred ca valoreaza mai mult cele cateva termopane decat vila de la Otopeni,masina ficasi mici,casa de la {aris a aceleias fice,sau apartamentul si biroul ficei celei mari;a desfintat justitia,invatamantul,sanatatea;si-a subordonat procuratura,dna-ul,ani;A desfintat relatiile diplomatice cu Franta,Germania,Anglia,America,Ucraina,Rusia si alte tari,cu care aveam relatii onorabile si pe vremea lui ceasca;a impartit si sfasiat romanii in gasca pdl (clanuri de interese si moguli ce au voie sa faca orice ca sunt ai lui) si cealalta gasca care este de vina pentru toate relele pamantului;se impauneaza cu realizarile celorlalte partide,desi la vremea lansarii acelor realizari le-a criticat si nu a fost de acord cu ele;Este mitocan,mojic,neam prost,mincinos si intrigant;vrea putere absoluta ;critica pe ceilalti acuzandui ca sunt comunisti,cand el este singurul comunist din cei trei candidati cu sanse;Are priza la pilangii,nemernici,taraie brau ,nesimtiti si tupeisti;nu suporta in preajma lui oameni cu mai mult de un neuron ratacit,fiindca el trebuie sa fie cel mai destept din gasca.Poti sa-l votezi linistit.Probabil aveti niste puncte comune,ca o fi talentul de a minti,ca o fi nesimtirea si tupeul,ca o fi dragostea de pahar,nu conteaza.Eu m-am saturat de un presedinte care calca in picioare constitutia tarii,legea,oamenii ce l-au votat si pentru care adevarul este ceva ce nu merita practicat.
|
|
|
aha
39 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 13:26
AMR 15 !!!
pana scapam de mariner :)
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 13:30
De la: Silviu, la data 2009-11-21 12:50:10
Cand am vorbit despre beleaua cu nevasta-mea, adversarii mei de pe forum (si marefer aici la Florin, Gabi si Ioana) au lasat totul la o parte si m-au incurajat, au incercat chiar sa ma ajute, in privat, cu sfaturi de unde sa-mi procur cele necesare (ca si Mytcor) lucru pentru care le multumesc inca odata aici.
Numai tu mi-ai spus ca eu mi-am imbolnavit nevasta de cancer. Ca sa vezi ce poama esti ...
Ai putea Sivliu sa citezi postarea mea ca sa vedem cand am spus eu asa ceva?...Hai te rog,citeaza posterea mea in care am spus eu ca tu ti-ai imbolnativ sotia de cancer!Stii bine ca i-am urat sanatate,daca vrei caut postarea si ca ti-am spus ca ii doresc numai bine.Asta doresc oricarui forumist ,oricarei persoane apropiate unui forumist indiferent de conceptiile politice sau de viata pe care cineva le are.
Eu am spus altceva Silviu ,am spus ca multi oameni au probleme grave in familie dar ca putini le pun "tapet" pe forum.Intelegi diferenta intre ce pretinzi tu ca am spus eu si ce am spus de fapt ?
Te rog eu mult nu uita sa citezi postarea in care am spus ca tu ti-ai imbolnavit sotia de cancer.Daca am facut asa ceva atunci recunosc ca am facut o greseala grava si sunt gata sa imi cer scuze.Daca insa nu exista o astfel de postare atunci tu ai mintit si ar trebuie sa iti ceri scuze.Asta in ipoteza ca esti suficient de civilizat ca iti poti cere scuze atunci cand faci o greseala si in ipoteza ca nu ai mintit intentionat.
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 14:11
De la: aha, la data 2009-11-21 13:26:54AMR 15 !!!
Sti bacu' cu sanii ?
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
|
cora2011
12 mesaje
Oras: Braila
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 14:13
NU AI RUSINE,NICI BUN SIMT,NICI RESPECT ptr.....NIMENI!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Ic3
922 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 14:35
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
Fosta membra 9am.ro
1 mesaj
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 14:47
Jos prostia romaneasca si cei ca tine cu asa hal de masaje inteligente.
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 16:00
De la: vaneamarin, la data 2009-11-21 13:30:36De la: Silviu, la data 2009-11-21 12:50:10
Cand am vorbit despre beleaua cu nevasta-mea, adversarii mei de pe forum (si marefer aici la Florin, Gabi si Ioana) au lasat totul la o parte si m-au incurajat, au incercat chiar sa ma ajute, in privat, cu sfaturi de unde sa-mi procur cele necesare (ca si Mytcor) lucru pentru care le multumesc inca odata aici.
Numai tu mi-ai spus ca eu mi-am imbolnavit nevasta de cancer. Ca sa vezi ce poama esti ...
Ai putea Sivliu sa citezi postarea mea ca sa vedem cand am spus eu asa ceva?...Hai te rog,citeaza posterea mea in care am spus eu ca tu ti-ai imbolnativ sotia de cancer!Stii bine ca i-am urat sanatate,daca vrei caut postarea si ca ti-am spus ca ii doresc numai bine.Asta doresc oricarui forumist ,oricarei persoane apropiate unui forumist indiferent de conceptiile politice sau de viata pe care cineva le are.
Eu am spus altceva Silviu ,am spus ca multi oameni au probleme grave in familie dar ca putini le pun "tapet" pe forum.Intelegi diferenta intre ce pretinzi tu ca am spus eu si ce am spus de fapt ?
Te rog eu mult nu uita sa citezi postarea in care am spus ca tu ti-ai imbolnavit sotia de cancer.Daca am facut asa ceva atunci recunosc ca am facut o greseala grava si sunt gata sa imi cer scuze.Daca insa nu exista o astfel de postare atunci tu ai mintit si ar trebuie sa iti ceri scuze.Asta in ipoteza ca esti suficient de civilizat ca iti poti cere scuze atunci cand faci o greseala si in ipoteza ca nu ai mintit intentionat.
Tu ce crezi, Gabi, e asa cum spun despre chestia cu cancerul nevestei mele sau nu ?
Dar tu Florine ?
Dar tu Ioana ?
Ma insel in perceptia mea despre Vanea ?
Nu cu privire la Basescu ...
Nu despre politica si strict despre cancerul nevestei mele. Voi ce spuneti ?
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 16:05
De la: cornelia_alexandru2000, la data 2009-11-21 14:13:34NU AI RUSINE,NICI BUN SIMT,NICI RESPECT ptr.....NIMENI!!!!!!!!!!!!!!!
Cine esti mamaita ?
Ce intelegi tu prin "bun-simt" ?
Dar prin "rusine"
Dar prin "respect"
Cu cine vorbesti ?
Cui i te adresezi ?
Cat de inteligenta ti se pare ca esti cand postezi ceva, in vant ?
Ai ceva de spus in viata, spune-o cu gura spre fata !
De la tinereeeete, pan' la batraneeete, pan' la batraneete, pan' la batrante.
La anu' si la multi ani !
Ia zi, de la cine e citatu' ?
|
21goot
103 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 16:13
uite eu nu am votat in 20 de ani dacat odat ! dar dupa intalnirea celor trei cel mai cult in rasp si care le stie pe toate era base imi pare rau pt alti dar nu sant competenti pt a respecta tara sau pt a o,servi
asa ca daca nu iese vadim cum el nu a fost acceptat la o astfel de coferinta la care a fost inlegal etc , atunci cred ca base e mai bun decat geoana si crinut numai bn
cristal
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 16:20
De la: Silviu, la data 2009-11-21 16:00:01De la: vaneamarin, la data 2009-11-21 13:30:36De la: Silviu, la data 2009-11-21 12:50:10
Tu ce crezi, Gabi, e asa cum spun despre chestia cu cancerul nevestei mele sau nu ?
Dar tu Florine ?
Dar tu Ioana ?
Silviu,lucrurile sunt clare dupa mine.Probabil ca urmeaza sa dai un citat.Hai sa il vedem impreuna si sa il analizam in contextul sau .Poate am facut o greseala mare fata de tine si ti-am spus ca atunci iti datorez scuze,poate doar ai tu un atac isteric la adresa unuia care nu il iubeste pe Base si folosesti chiar drama ta personala in acest scop.Dramele personale,mai ales cele foarte profunde , puse pe un forum, mie imi par jenante, insa este o chestiune ,recunosc,de mentalitate a mea.
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 16:20
Constat cu mare tristete ca Antonescu aseara a ''facut-o lata''. Sa fim obiectivi , nu poti castiga alegerile prin ''ba pe-a mati" si uneori prin nesinceritate; si sa mai spunem ca tot ce a castigat sambata a pierdut aseara la foc automat. Imi pare sincer rau, era favoritul meu la prezidentiale. Desi voi vota maine pe Antonescu, cu siguranta ma vad nevoit sa votez in turul doi pe Geoana. Asta este, mai alegem inca o data un demagog, care una spune si alta face.
Basescu chiar trebuie sa plece.
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
Fosta membra 9am.ro
127 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 16:36
vanzarea flotei a inceput sub domnia lui vacaroiu asa ca ciocu mic pe geoana l-as place si eu dar nu ma combin ca vine hrebenciuc pe la spate si in loc sa il fv^@ pe el ma fv^& pe mine asa ca raman la basescu singurul care poate sa dea pupincuristii de la ciolan
|
super_green_frog
1358 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 16:49
Am primit pe mail un banc potrivit momentului si purta titlul : Hai la vot !
"O babuta la cabina de vot, sta 15 minute, toata lumea o asteapta.
Iese baba si intreaba: Maica, f...tu-va-n gura se scrie legat sau despartit ?"
All Things Grow With Love
|
9am040800
19 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 16:50
Destul cu Bãsescu, pe mare!
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 16:58
De la: vaneamarin, la data 2009-11-21 16:20:48De la: Silviu, la data 2009-11-21 16:00:01De la: vaneamarin, la data 2009-11-21 13:30:36De la: Silviu, la data 2009-11-21 12:50:10
Dar tu Florine ?
Dar tu Ioana ?
Silviu,lucrurile sunt clare dupa mine.Probabil ca urmeaza sa dai un citat.Hai sa il vedem impreuna si sa il analizam in contextul sau .Poate am facut o greseala mare fata de tine si ti-am spus ca atunci iti datorez scuze,poate doar ai tu un atac isteric la adresa unuia care nu il iubeste pe Base si folosesti chiar drama ta personala in acest scop.Dramele personale,mai ales cele foarte profunde , puse pe un forum, mie imi par jenante, insa este o chestiune ,recunosc,de mentalitate a mea.
N-are legatura pozitia mea cu faptul ca esti anti-Basescu. Ca de obicei, rastalmacesti orice ...
Si trebuie sa ti se explice suplimentar pentru ca esti pur si simplu prost.
Ca sa-ti intre in capul ala sec ...
Florin, Gabi, Ioana, nu sunt de parerea mea in ce il priveste pe Basescu. Au alte pareri, tin cu altcineva... Pe tema asta ne-am tot paruit pe aici, care cum ne-am priceput. NImeni n-a fost ingeras si nu l-a menajat pe celalalt.
Cand am povestit despre drama mea personala, nemernicule, n-am facut-o pentru a avea un ascendent asupra cuiva, ticalosule, ci pentru ca asa am primit sfaturi si indrumari utile de la multi altii, si am ajutat si eu pe altii loviti de aceeasi boala. PENTRU CA NETUL POATE FI SI UN INSTRUMENT UTIL, JIGODIE CE ESTI ...
Cu acest prilej, cei de care am vorbit, au lasat la o parte toate disputele politice care ne diferentiau si mi-au transmis ganduri, sfaturi, rugaciuni si ce s-au mai priceput ei, pentru a-mi arata ca sunt alaturi de mine si, mai ales de nevasta mea, chiar daca, pana atunci, ii balacarisem fara menajamente. Si-au aratat fata umana, faptul ca avem totusi ceva in comun chiar daca, intr-o priviinta, gandim total diferit. Florin chiar m-a sunat in mai multe randuri si m-a imbarbatat. Ioana mi-a trimis inste adrese de locatii unde pot gasi mere bio. ... Gabi mi-a transmis ca se roaga pentru sotia mea ...
Dinitre toti preopinentii mei pe tema asta cu Basescu, numai tu mi-ai spus ca e posibil ca din cauza mea sa fi facutr nevasta mea cancer. Altceva n-aui gasit de spus. Nici sa taci n-ai putut ...
Acum te depasesti pe tine insuti spunand ca as fi folosit drama personala a mea, a familiei mele, in favoarea lui Basescu ...
Ti se pare ca i-am convertiti pe cei numiti mai sus de parte lui Basescu ?
Au ramas la convingerile lor, ca si mine.
Ma lupt cu ei, fara menajamente, ca si mai inainte. Si ei cu mine.
Numai tu esti de o abjectie rara....
Acum ai inteles ?
Gabi, Florine, Ioano, voi ati inteles ?
E cum spun eu ?
|
super_green_frog
1358 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 17:00
De la: Dorinel, la data 2009-11-21 16:20:59Constat cu mare tristete ca Antonescu aseara a ''facut-o lata''. Sa fim obiectivi , nu poti castiga alegerile prin ''ba pe-a mati" si uneori prin nesinceritate; si sa mai spunem ca tot ce a castigat sambata a pierdut aseara la foc automat. Imi pare sincer rau, era favoritul meu la prezidentiale. Desi voi vota maine pe Antonescu, cu siguranta ma vad nevoit sa votez in turul doi pe Geoana. Asta este, mai alegem inca o data un demagog, care una spune si alta face.
Toti au mintit , toti au avut emotii ,hai sa ii judecam mai putin aspru. Sunt oameni in fond iar presiunea m,omentului era imensa. Cel mai rau m-a suparat ca nu au stiut sa-i raspunda lui Basescu cand le flutura constitutia prin aer si le cita articolul cu pricina care ne-a adus in starea sa nu avem un guvern la ora actuala. Aa citit "presedintele "are Atributiile" de a numi un prim-ministru....etc, etc,etc.
Macar unul din cei doia ar fi trebuit sa-i raspunda ca "atributie" inseamna " o obligatie" si nu "un drept", iar textuyl trebuie interpretat in vederea producerii de efecte si nu in sensul de a bloca procesul de numire, ca atare nu degeaba este precizata, in acelasi articol, consultarea. Nicidecum nu poti intelege din textul constitutiei ca primul ministru va fi numit de partidul cu cea mai mare reprezentare in parlament. In acest caz ar fi lipsit consultarea. Conclutarea asigura o cat mai buna reprezentativitatea a noastra a tuturor. Asta e scopul, de asta i-am votat, pentru a se asigura si respecta o reprezentativitate cat mai larga. Pardon, domnilor presedinti sau viitor presedinti. De ce or fi mereu in eroare ?
La fel stau lucrurile si cu numarul de parlamentari si camere in oparlament. Interesul primordial este asigurarea unei reprezentativitati cat mai largi. Asa e corect si nu trebuie sa ne ieftinim la faina. Ne furam singuri caciula.
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 17:01
De la: super_green_frog, la data 2009-11-21 16:49:01Am primit pe mail un banc potrivit momentului si purta titlul : Hai la vot !
"O babuta la cabina de vot, sta 15 minute, toata lumea o asteapta.
Iese baba si intreaba: Maica, f...tu-va-n gura se scrie legat sau despartit ?"
Broscuto, daca e vorba de un oral, eu zic ca merge si cu cratima si unit ... si innadit...
Baba avea carente in educatie ...
Sper ca tu esti mai evoluata ...
(Cam ciudat un banc d-asta din gura unei lady ... sau care se pretinde asa si voteaza cu unul care are drept slogan ... bunul simt, nu gasiti ?
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 17:01
De la: Dorinel, la data 2009-11-21 16:20:59Constat cu mare tristete ca Antonescu aseara a ''facut-o lata''. Sa fim obiectivi , nu poti castiga alegerile prin ''ba pe-a mati" si uneori prin nesinceritate; si sa mai spunem ca tot ce a castigat sambata a pierdut aseara la foc automat. Imi pare sincer rau, era favoritul meu la prezidentiale. Desi voi vota maine pe Antonescu, cu siguranta ma vad nevoit sa votez in turul doi pe Geoana. Asta este, mai alegem inca o data un demagog, care una spune si alta face.
Ce anume ii reprosezi Dorinele ?Mie mi-a parut prestatia lui Antonescu cea mai buna dintre cele trei.Mai mult,era singura onesta .Te vei convinge dupa alegeri daca le vor castiga Basescu sau Geoana,FSNul se va reface,mereu ,mereu este aceasta schema banala dar lumea refuza sa o inteleaga.
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 17:09
De la: super_green_frog, la data 2009-11-21 17:00:41De la: Dorinel, la data 2009-11-21 16:20:59Constat cu mare tristete ca Antonescu aseara a ''facut-o lata''. Sa fim obiectivi , nu poti castiga alegerile prin ''ba pe-a mati" si uneori prin nesinceritate; si sa mai spunem ca tot ce a castigat sambata a pierdut aseara la foc automat. Imi pare sincer rau, era favoritul meu la prezidentiale. Desi voi vota maine pe Antonescu, cu siguranta ma vad nevoit sa votez in turul doi pe Geoana. Asta este, mai alegem inca o data un demagog, care una spune si alta face.
Toti au mintit , toti au avut emotii ,hai sa ii judecam mai putin aspru. Sunt oameni in fond iar presiunea m,omentului era imensa. Cel mai rau m-a suparat ca nu au stiut sa-i raspunda lui Basescu cand le flutura constitutia prin aer si le cita articolul cu pricina care ne-a adus in starea sa nu avem un guvern la ora actuala. Aa citit "presedintele "are Atributiile" de a numi un prim-ministru....etc, etc,etc.
Macar unul din cei doia ar fi trebuit sa-i raspunda ca "atributie" inseamna " o obligatie" si nu "un drept", iar textuyl trebuie interpretat in vederea producerii de efecte si nu in sensul de a bloca procesul de numire, ca atare nu degeaba este precizata, in acelasi articol, consultarea. Nicidecum nu poti intelege din textul constitutiei ca primul ministru va fi numit de partidul cu cea mai mare reprezentare in parlament. In acest caz ar fi lipsit consultarea. Conclutarea asigura o cat mai buna reprezentativitatea a noastra a tuturor. Asta e scopul, de asta i-am votat, pentru a se asigura si respecta o reprezentativitate cat mai larga. Pardon, domnilor presedinti sau viitor presedinti. De ce or fi mereu in eroare ?
La fel stau lucrurile si cu numarul de parlamentari si camere in oparlament. Interesul primordial este asigurarea unei reprezentativitati cat mai largi. Asa e corect si nu trebuie sa ne ieftinim la faina. Ne furam singuri caciula.
"textuyl trebuie interpretat in vederea producerii de efecte si nu in sensul de a bloca procesul de numire"
mamaita, esti p-afara, nu sti ce vorbesti.
Mai citeste la constitutia asta. Nu numai la suspendarea presedintelui.
Mai gandeste-ti si cine s-a dat afara de la guvernare acum doua luni ca sa-i creasca capitalul electoral si sa poata poza in fata mare ...
Si la cine a guvernat pana cum un an si cu sprijinul cui ... Si la ce au facut cand au guvernat ...
Ai imnte putina, si pe aia o folosesti rar si prost.
N-ai alta treaba ?
Nu crezi ca o sa-ti poata creste pensia aia din care traiesti daca se vor cheltui mai putini bani cu banditii astia de parlamentari. Cat de toanta poti sa fi daca incerci sa ne lamuresti cu povesti despre "reprezentativitate". Cine te "reprezinta" pe tine acum, supradotato ? Sau ti-a luat Dumnezeu mintile, alea putine ...
|
aha
39 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 17:09
De la: Silviu, la data 2009-11-21 14:11:46De la: aha, la data 2009-11-21 13:26:54AMR 15 !!!
Sti bacu' cu sanii ?
ha ha ha, cam rasuflate poante...
dar deh, atata va poate neuronul singuratic :D
stiu si bancuri... mai ales cu semidocti sau analfabeti :)
da` nici nu`mi pun mintea cu voi, ar trebui sa le explic, sa va desenez :)
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 17:18
De la: vaneamarin, la data 2009-11-21 17:01:57De la: Dorinel, la data 2009-11-21 16:20:59Constat cu mare tristete ca Antonescu aseara a ''facut-o lata''. Sa fim obiectivi , nu poti castiga alegerile prin ''ba pe-a mati" si uneori prin nesinceritate; si sa mai spunem ca tot ce a castigat sambata a pierdut aseara la foc automat. Imi pare sincer rau, era favoritul meu la prezidentiale. Desi voi vota maine pe Antonescu, cu siguranta ma vad nevoit sa votez in turul doi pe Geoana. Asta este, mai alegem inca o data un demagog, care una spune si alta face.
Ce anume ii reprosezi Dorinele ?Mie mi-a parut prestatia lui Antonescu cea mai buna dintre cele trei.Mai mult,era singura onesta .Te vei convinge dupa alegeri daca le vor castiga Basescu sau Geoana,FSNul se va reface,mereu ,mereu este aceasta schema banala dar lumea refuza sa o inteleaga. Pentru ca nu a reusit sa transpuna in discursul sau politic, prioritatiile programului de guvernare liberal social-economice (sper sa nu fie doar pe hartie). Ma refer la reducerea fiscalitãþii - cum va reusi cand noi suntem legati cu mainile la spate de strategul FMI - investiþii private masive (cum ?), descentralizare ºi depolitizarea administraþiei.
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
super_green_frog
1358 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 17:20
De la: Silviu, la data 2009-11-21 17:09:08De la: super_green_frog, la data 2009-11-21 17:00:41De la: Dorinel, la data 2009-11-21 16:20:59Constat cu mare tristete ca Antonescu aseara a ''facut-o lata''. Sa fim obiectivi , nu poti castiga alegerile prin ''ba pe-a mati" si uneori prin nesinceritate; si sa mai spunem ca tot ce a castigat sambata a pierdut aseara la foc automat. Imi pare sincer rau, era favoritul meu la prezidentiale. Desi voi vota maine pe Antonescu, cu siguranta ma vad nevoit sa votez in turul doi pe Geoana. Asta este, mai alegem inca o data un demagog, care una spune si alta face.
"textuyl trebuie interpretat in vederea producerii de efecte si nu in sensul de a bloca procesul de numire"
mamaita, esti p-afara, nu sti ce vorbesti.
Mai citeste la constitutia asta. Nu numai la suspendarea presedintelui.
Mai gandeste-ti si cine s-a dat afara de la guvernare acum doua luni ca sa-i creasca capitalul electoral si sa poata poza in fata mare ...
Si la cine a guvernat pana cum un an si cu sprijinul cui ... Si la ce au facut cand au guvernat ...
Ai imnte putina, si pe aia o folosesti rar si prost.
N-ai alta treaba ?
Nu crezi ca o sa-ti poata creste pensia aia din care traiesti daca se vor cheltui mai putini bani cu banditii astia de parlamentari. Cat de toanta poti sa fi daca incerci sa ne lamuresti cu povesti despre "reprezentativitate". Cine te "reprezinta" pe tine acum, supradotato ? Sau ti-a luat Dumnezeu mintile, alea putine ...
Nu vorbeam de suspendare... si nici Base aseara cand flutura constitutia ... el credea ca vorbeste de "dreptul" lui de a numi un prim ministru ci nu de "obligatia" de a face asta (vezi atributia)
Nu traiesc din nici o pensie. daca la mine te referi esti in eroare ca si presedintele tau.
Mintile mele nu sunt mai putine sau mai multe dupa cum zici tu sau altii. Sunt atatea cate sunt in realitate, nu dupa ziceri, nu-mi ia si nu-mi da nimeni mai multa minte. La faza asta nu putem fura ca se ne inmultim mintile si nu putem fi jefuiti pentru a ni se imputina. Sunt "safe",intangibile, la dispozitia mea mereu si la orice nevoie. De asta ne descuracam si fara partid in limite normale.
|
sofia_nicolae
7 mesaje
Oras: Ploiesti
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 17:36
CEAUSESCU SI I-A PASTRAT IN TARA ILIESCU "NEVINOVATUL" GASESC CA PRESA S-A PURTAT ORIBIL CINEVA I-A PLATIT PENTRU ACEASTA ATITUDINE SI PRIN ACEST COMPORTAMENT PRESA A DEMONSTRAT LIPSA DE PROFESIONALISM (DAI O STIRE CAND AI DOVEZI ALTFEL ESTI LA NIVELUL LUI TATA FLOAREA DUPA MARGINEA SANTULUI PE CARE DE MULTE ORI O DUCE CAPUL MAI MULT DECAT PE UNII JURNALISTI.LI S-A PERMIS ,IAR DOMNUL BASESCU ATAT DE VINAT NU PUTEA LUA ATITUDINE.SUNT CONVINSA CA SE VVA FACE DREPTATE PENTRU ROMANI CARE SUNT DESCONSIDERATI DE MOGULII DIN PRESA SI DE ACEASTA CLASA "NOBILIARA - POLITIC" II DORESC DOMNULUI BASESCU SUCCES DEPLIN ,PUTERE DE MUNCA,SANATATE SI VOM TRAI BINE!!!
|
Valy
27 mesaje
Oras: Bacau
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 17:38
Bine faci-Ionescu Costica_ ai deschis bine si urechile si ochii. Se vede din start ce vor Antonescu si Geoana. Cum pot sa se manifeste in asa fel; Gioana a inceput sa-si dea seama ca sigur nu va casiga si a inceput cu impartitul trandafirilor ( dar trandafirii sunt spinosi), iar Antonescu a si propus prim-ministru deja respins.
|
Valy
27 mesaje
Oras: Bacau
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 17:41
De la: Valy, la data 2009-11-21 17:38:59 Bine faci-Ionescu Costica_ ai deschis bine si urechile si ochii. Se vede din start ce vor Antonescu si Geoana. Cum pot sa se manifeste in asa fel; Gioana a inceput sa-si dea seama ca sigur nu va casiga si a inceput cu impartitul trandafirilor ( dar trandafirii sunt spinosi), iar Antonescu a si propus prim-ministru deja respins. A......am uitat i-am pregatit lui Geoana o coliva
|
sofia_nicolae
7 mesaje
Oras: Ploiesti
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 17:43
DOMNUL BASESCU MERITA SA COPNTINUIE CE A INCEPUT SA- I DAM VOTUL NOSTRU PENTRU A CONSTATA CA ESTE CEL MAI COREC SI CEL MAI BUN!!!!!!!!
|
|
|