Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 11:07
De la: gabigabi, la data 2009-11-21 08:40:07@mytcor- impresionanta biografia dlui manole,dar am citeva intrebari ,asaaa.ca un ghita contra ce sunt; nu de alta ,dar tot spui ca-i alegem tot pe aceeiasi : al cui a fost sau ,mai bine ,cine era patronul lui uni- fun si de cind dateaza legatura domnului ,cu Patriciu....dupa cum ziceti voi, capul tuturor railor din tara asta ? de unde a avut acest tinar absolvent ,in virsta de 26-27 ani ( de ce atit de tirziu ?) ...Găboanțo, pe această planetă, mai sunt și indivizi c-o inteligență cu f. mult superioară mediei !... Eduard Manole poate fi unul dintre ei. Eu nu am făcut altceva decât să-l expun aici printre voi, după cum bine se observă, atât el, cât și alți câțiva candidați, au fost victimele discriminării mediatice. Poți tu Găboanțo să susții că votezi în cunoștință de cauză, atât timp cât abia acum ai aflat ceva , ceva, despre acest candidat și nu numai?... Nu ți se pare că dreptul tău elementar, la o informare corectă a fost încalcat, ți-a fost refuzat ?... Și-am mai spus despre Patriciu, este singurul ce parlește cu accent pur liberal p-acolo prin Ro, păcat ca-și folosește logistica in "tăvăleala" lui cu T.Băsescu, mai bine ar încerca varianta lui Hariri, având în vedere trecutul său ca om de afaceri. |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 11:11
tudorchirila.blogspot.com/2009/03/scrisoare-catre-liceeni.html
Nu citisem niciodata aceasta scrisoare catre liceeni a lui Tudor Chirila.La modul cel mai onest insa ,este absolut impresionanta si este exact ce gandesc si eu.MERITA SA O CITITI! Imi mentin pararea ca Antonescu a facut o greseala.Acea greseala consta in faptul ca s-a referit la un om care din pacate este prea putin cunoscut PENTRU CEEA CE SPUNE.Greseala este incomparabil mai mica decat a lui Geoana(utilizarea de stereotipuri banale) sau decat enormitatea lui Basescu(din toata Romania ai reper moral doar in familia ta) insa ramane o greseala. |
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 11:17
De la: clausss82, la data 2009-11-21 11:03:32Mai oameni buni ma tot uit la astia care tot ii fac campanie lu Antonescu asta pe la noi prin oras..... Nu credeam ca voi ajunge sa citesc si asa o aberatie.
|
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 11:23
De la: mytcor, la data 2009-11-21 11:07:22 Sau poate nu... .PS:Unul din acesti indivizi puteai sa fii tu insa,vorba lui Noica,"n-a fost sa fie" .
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 11:25
pe manolica sa-l voteze unchi-su cu gasca lui de trogloditi,isarila hoti-lungila de la bnr la sculenii din deal
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 11:26
De la: vaneamarin, la data 2009-11-21 09:21:36De la: razvan77, la data 2009-11-21 09:05:19De la: vaneamarin, la data 2009-11-21 08:46:31Mie mi-a placut de domnul Geoana!Vezi tu asta a fost o aluzie subtila la adresa lui basescu care a declarat public ca a fugarit-o pe soacra'sa. Ar fi fost culmea ca geoana sa o fugareasca pe soacra'sa care este o femeie mai instarita ca el ...bilă albă pe naiba Vannea, adevarata semnificație a gestului ,....dpmdv, are o bilă neagră. |
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 11:30
De la: vaneamarin, la data 2009-11-21 11:23:12De la: mytcor, la data 2009-11-21 11:07:22 Vannea, ți cu dinții să-ți primești porția?...,"n-a fost sa fie", păi n-o fo' să fii, ...n-așa? |
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 11:31
De la: mytcor, la data 2009-11-21 11:26:01De la: vaneamarin, la data 2009-11-21 09:21:36De la: razvan77, la data 2009-11-21 09:05:19De la: vaneamarin, la data 2009-11-21 08:46:31Mie mi-a placut de domnul Geoana!Vezi tu asta a fost o aluzie subtila la adresa lui basescu care a declarat public ca a fugarit-o pe soacra'sa. Ar fi fost culmea ca geoana sa o fugareasca pe soacra'sa care este o femeie mai instarita ca el Mytcor,nu poti acorda unui gest de politete,chiar si demagogic facut, o bila neagra.Oricum,bine ca i-a reamintit Ponta chestia cu florile ca desteptanacul precis uita si le ducea acasa.
|
|
|
|
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 11:32
De la: mytcor, la data 2009-11-21 11:30:12De la: vaneamarin, la data 2009-11-21 11:23:12De la: mytcor, la data 2009-11-21 11:07:22 Mytcor draga,sper ca nu pretinzi ca ai o inteligenta mult superioara mediei .N-asa?
|
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 11:34
De la: florinpreda999, la data 2009-11-21 11:25:09pe manolica sa-l voteze unchi-su cu gasca lui de trogloditi,isarila hoti-lungila de la bnr la sculenii din deal Nu-i adevarat Florine,unchiul sau voteaza cu altcineva.A zis ca este pacat sa isi risipeasca votul cu anonimul sau nepot.
|
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 11:36
De la: vaneamarin, la data 2009-11-21 11:32:21De la: mytcor, la data 2009-11-21 11:30:12De la: vaneamarin, la data 2009-11-21 11:23:12De la: mytcor, la data 2009-11-21 11:07:22 ...te-ar deranja cumva chestia ?...pe mine nu !.. |
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 11:37
Asa cum era de asteptat, in urma dezbaterii, se constata ca fiecare, in functie de simpatii, s-a uitat la alt televizor...asa incat declara castigator al dezbaterii pe cel pe care-l simpatizeaza el ...
Tot asa si eu ... ca romanul, impartial.... Din dezbatere am inteles urmatoarele lucruri hazlii: Geoana nu s-ia dat soacra afara din casa. A cui casa ? A lui sau a ei ? Geoana parca n-are casa ... parca statea omu' amarat fiind dupa sase ani de stat in America in chip de ambasador (si platit ca atare) cu chirie la RAPPS unde tocmai ii marisera astia chiria la vreo 3.000 de euro pe luna pentru viloiul in care statea cam de pomana, platind o chirie simbolica, pana atunci. Am impresia ca soacra despre care vorbeste il considera manos pe domnul Geoana si ea nu l-a dat afara din casa, mai ales daca il cred pe Bogdan Chiriac, deontologul care spunea ca banii stransi in campanie a lui Geoana, ar fi ajuns la mama soacra... Banuiesc, ca, in cazul in care ajunge Geoana presedinte, o sa ne conduca mama soacra ... Alde Hrebe si Vanghelie, vor face antecamera la mama soacra, pentru un ce profit ... un smen acolo ... Un adevarat Spirache al lui Musatescu, acest Geoana, cu soacra lui. Ce om milos ... Ce om. Io am dat-o afara din casa pe soacra-mea construidu-mi o casa. A mea. Acum soacra-mea vine altfel pe la noi. E mai respectuoasa. Si eu am devenit mai uman... Oricum, nu mai sufla. Nu ca ar fi murit, dar nu mai are clontul de alta data. A devenit om. Dar si eu. Pretenul Antonescu a fasait-o rau de tot cu preafericitul. Astia n-or fi fost avertizati cu privire la intrebari ? Auzi, patriarhul, model de moralitate ... sa mori de ras.... Mi-a amintit despre un reportaj facut de niste oamnei de rau, cu fratele patriarhului Daniel, in care acesta ne povestea cum l-a lasat Daniel fara nimic din mostenirea familiei.... sarac lipit pamantului, nici sa traga clopotele la biserica n-a reusit sa se lipeasca ... In orice caz, la cat de infestata a fost BOR de securitate, mie patriarhul asta, nu stiu de ce, imi sugereaza un preot caruia ii zangane epoletii la tragerile de noapte de pe schiuri ... Daca mi l-ar fi dat de exemplu pe Petre Tutea, cel care a spus ca a stat 13 ani in puscarie degeaba, pentru un popor de prosti, parca m-ar fi impresionat. Dar asa, cu Daniel ingrozitor de preafericitul .... sa fim seriosi. Basescu, cu crestinarea lui involuntara (la cererea clienutului) n-a fost nici el prea inspirat. N-a facut decat sa accepte o propunere venita din partea unui prieten decedat. Si bine a facut... Dar nu mi se pare cine stie ce fapta buna. Poate lui Dumnezeu... De ce nu se putea duce fiica musulmana cu un buchet de flori la mormantul tatalui ei, crestin fiind, n-am prea inteles, (nu era crestin si cand s-a indragostit de mama ei musulmana si cand a facut-o pe ea ...?) dar asta e alta poveste. Cel mai moral om pentru Basescu este ... sotia lui ! Corect. N-a dat nici un nume sonor a dat pe cel al nevestei lui ppe care o cunoaste cel mai bine si care, mai mult ca sigur ii este si cel mai de nadejde sfetnic. Si care nu l-a dezamagit. Nu patriarhi, nu soacre ... Revenid la lucruri mai serioase, Din toata dezbaterea s-a vazut clar, pentru cine are ochi sa vada si minte sa inteleaga, ca a fi presedinte e o meserie ca oricare alta. Numai Basescu a fost pe faza la intrebarile concrete, pe domenii, si a raspuns exact la ce a fost intrebat. ceilalti doi au spus poezii, pareri, ganduri, chestii imaginare, uneori dand prin gropi cum a facut Antonescu in privinta fiscalitatii. Cand devi presedinte TREBUIE sa respecti angajamentele semnate de fostul sef al statului. Nu e dupa tine, nu e facultativ ! D-aia a si luat o copita de la Basescu, pe tema asta, care, ca o fiara politica ce este, n-a stat pe ganduri sa-i reaminteasca despre faptul ca acordul cu FMI a fost votat in parlament si de PNL si de PSD, dar ca monseur Crin n-a prea fost pe acolo ... d-aia nu stie si bate campii. Aci, Geoana a fost mai desteptut decat Crin si n-a pus botul la capitolul fiscalitate... In fine, dupa dezbatere, la televiziunile de serviciu ale mogulilor, au aparut aceleasi figuri sinstre, aceeasi contestatari de serviciu ai lui Basescu, care, conform asteptarilor, au inceput, ca si noi aici, sa ne traduca din romana in romana, ce a zis unul si altul dintre cei trei. In viziunea lor Basescu a fost obosit si se temea. Mai, sa fie ! la ce televizor s-or fi uitat astia, nene. Sa fi avut Voiculesc ramas vreun Elcrom de la rusi, d-ala cu culori decolorate ? Am inceput sa ma uit la astia ca la Divertis, ca la o emisiune de divertisment ... CTP infuriat, Ciuvica ... De ce trebuie sa ne spuna astia ce si cum despre oricine, nene. Noi nu vedem si singuri ? Trebuie sa ne destupe cineva ? Ii roaga cineva pe maimutoii astia sa-si dea cu parerea despre orice si despre oricine ? Vad ca spusele lor isi si fac efectul asupra unora. Basescu va fi presedinte ! Si pentru asta eu o sa ma duc sa-l votez. Mytcor a scris despre Manole, mai ar fi Cernea, rockerul asta verde ... dar ei n-au sanse reale. Par grozavi, dar, daca Base, cu PDL-ul lui n-o prea scoate la capat cu banditii din parlament, cum s-ar descurca astia daca ar fi presedniti, fara nici o sustinere ? Daca ar fi presedinte maica Thereza, cum ar scoate-o ea la capat cu PNL-ul PSD-ul, PC-ul, UDMR-ul ? Maica Thereza l-ar desemna pe Iohanis primi-ministru ? Sau i-ar scoate si ei un dosar alde Voiculescu si compania ? Domnu' Gadea ar face-o franjuri seara de seara ? V-am spus despre ONG-urile conduse in lupta de cretinelul ala de Parvulescu, c-o s-o ia in barba ? Si astia s-au implicat in campanie. Ar trebui sa fie dati in judecata si bagati la zdup, imbecilii astia care se auto-intituleaza apolitici... Mai vorbim, azi e sarbatoare si nu pot sa-mi fac treaba pe langa casa. O sa ma ocup de voi. Contestatarii.... Si de "rautacismele" voastre (citat-Hagi).
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 11:42
De la: mytcor, la data 2009-11-21 11:36:44De la: vaneamarin, la data 2009-11-21 11:32:21De la: mytcor, la data 2009-11-21 11:30:12De la: vaneamarin, la data 2009-11-21 11:23:12De la: mytcor, la data 2009-11-21 11:07:22 O,sunt sigur ca nu te-ar deranja,nu am dubii in acest sens .Nici pe mine nu m-ar deranja deloc sa fii tu inteligent mult peste medie insa din pacate Mytcor,nu este cazul.Oricum,m-ar amuza teribil SA PRETINZI CA ESTI INTELIGENT MULT PESTE MEDIE. .Sper sa nu te retina modestia,daca asa simti spune dom'le fara ezitare .PS:Intre tine si mesterul Manole care este mai destept ?Tu ca il sustii pe el sau el ca nu te sustine pe tine?
|
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 11:48
De la: Silviu, la data 2009-11-21 11:37:41 Silviu,Geoana este cel cu modelul Patriarhului nu Antonescu .Exemplul este insa intr-adevar fasait,iti dau dreptate.Fasait si prin banalitate si prin lucrurile pe care le spui tu. PS:Eu am retinut ca trebuia sa dea exemple de oameni in viata.Nu stiu daca ma insel sau nu,voi verifica, dar cam asa era forumularea.Nu puteai deci sa spui nici de Coposu,nici de Tutea ,nici de Ferdinand,Carol I etc. |
|
Fosta membra 9am.ro 5 mesaje Membru din: 6/12/2008 |
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 11:53
Domnu' Crin Antonescu e un om "nevinovat" care a fost lansat in cursa pt presedentie tocmai din dorinta de a pune pidici in anumite directii si pt a se forma o majoritate...Cine va sustine domnu' Crin Antonescu?...ma insel eu sau Dumneavoastra SPIJINITI OAMENI DIN UMBRA PRECUM PATRICIU si VANTU...mi-as dori sa ma insel,dar SIGUR AM DREPTATE...
|
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 11:57
De ce n-auu fost bagati in seama ceilalti candidati ?
Simplu. Din sondaje, astia trei au cele mai mari sanse sa ajunga presedinti. De fapt doar doi: Base si Geoana. Nici Crin nu prea avea ce cauta pe acolo. De ce ? Pentru ca ar trebui sa fie votati de sustinatorii celor doua partide cu cel mai mare numar de parlamentari: PDL si PSD. Ceea ce nu se va intampla. (numai lui Petre Roman i sa- intamplat sa ia 2% la presedintie cand PD-ul avea 9%, si el n-a inteles nici acum de ce ... ) Nici Crin nu prea intelege de ce candideaza... si incearca sa ne lamureasca ca el n-are nici o treaba cu ce s-a intamplat in trecut, ca e fata mare, ca nu e manipulat de nimeni, ... ai, lasa-ne ... nu zau , ... si cum zici ca impacheta marmota ? Si ceilalti candidati ce credeti ca ar fi facut ? I-ar fi dat inaite cu basmul ca in 20 de ani clasa politica n-a facut si n-a dres dar ca ei o sa faca si-o sa dreaga ... Nu zau ? Dar ei unde dracu' au fost in ultimii 20 de ani ? La studii, diplome, ... asa, si ? De unde sa-i cunosc eu ca sa-i votez ? De ce sa-i cred ? Si daca ajung presedinti, ce ? O sa dispara Voiculescu, Patriciu, Vantu ? O sa aiba puterea sa faca ce imi spun ca vor face ? O sa aiba ei alte prerogative, ca presedinti, sa faca mai mult decat a facut Basescu. O sa poata schimba ei clasa asta politica de care mai toata lumea se declara nemultumita, dar o voteaza ? Daca eu as candida m-ar putea cineva obliga sa particip la o debatere cu alde Potarca, un analfabet care habar n-are ce vorbeste ? Ca sa castigi alegeri iti trebuie sustinatori ... Domnii astia, unii absolut de toata isprava, trebuie sa-si convinga mai intai cat mai multi cetateni, in fiecare zi, cat sunt de capabili, onesti si asa mai departe, nu numai o luna in campania electorala. Tipa degeaba si reclama degeaba ca vai ce discriminati au fost ei ... de staful de campanie al celor trei. S-au discriminat singuri nefacandu-se cunoscuti cu mult inainte de alegeri. Si daca nu au inteles asta, inseamna ca nu inteleg si multe alte lucruri ... ceea ce ii face neeligibili. Cam atat despre asta.
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 12:01
De la: vaneamarin, la data 2009-11-21 11:42:21De la: mytcor, la data 2009-11-21 11:36:44De la: vaneamarin, la data 2009-11-21 11:32:21De la: mytcor, la data 2009-11-21 11:30:12De la: vaneamarin, la data 2009-11-21 11:23:12De la: mytcor, la data 2009-11-21 11:07:22 ...Vannea, văd că ții cu tot dinadinsul să deturnezi discuțiile, să-nteleg cumva , că te-a dezamăgit aseară Crin A.?! răspunde lui Silviu, dacă te țin sinapsele !....să nu te mai frământe gândul, n-am să-ți devin adversar, poți să-ți consumi feliuța-n liniște, a!?.. |
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 12:02
De la: vaneamarin, la data 2009-11-21 11:48:28De la: Silviu, la data 2009-11-21 11:37:41 S-ar putea sa ai dreptate ... Despre Mytcor bati campii. E mai destept decat tine de vreo ... mii de ori. Dar e depasat. Nu pot sa compar orice numar diferit de zero, cu zero. Orice numar pozitiv, mai mare ca zero, e mult mai mare ca zero. Ghici cine e zero ?
|
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 12:06
Mytcore, n-am scris ce am scris, ca sa-mi raspunda cineva.
Sistemul asta de replici, la replici, la replici si contra-replici nu e nici o branza. Face nervi ! Nu e mai simplu sa scrie fiecare ce-l duce capul, pana unde-l duce ... asa ca sa ne dam destepti, telectuali ? Ai prin miscarea cu ce am vrut sa spun despre Manole asta al tau ? Este ?
|
|
9am032794 3 mesaje Membru din: 17/04/2009 |
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 12:10
De la: razvan77, la data 2009-11-21 00:14:29De la: mytcor, la data 2009-11-20 23:21:48...am vizionat un rezumat al debating-ului dâmbovițean.cca. 15 min.Stii care este curiozitatea mea? De ce abia dupa confruntarea din aceasta seara sesizezi aceasta nedreptate, pe care eu am afirmat-o de mai mult timp? |
|
9am032794 3 mesaje Membru din: 17/04/2009 |
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 12:11
De la: mytcor, la data 2009-11-21 11:07:22De la: gabigabi, la data 2009-11-21 08:40:07@mytcor- impresionanta biografia dlui manole,dar am citeva intrebari ,asaaa.ca un ghita contra ce sunt; nu de alta ,dar tot spui ca-i alegem tot pe aceeiasi : al cui a fost sau ,mai bine ,cine era patronul lui uni- fun si de cind dateaza legatura domnului ,cu Patriciu....dupa cum ziceti voi, capul tuturor railor din tara asta ? de unde a avut acest tinar absolvent ,in virsta de 26-27 ani ( de ce atit de tirziu ?) |
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 12:12
LUCRURI SIMPLE:
Romanii trebuie sa inteleaga ca raul acestei tari provine de la FSN.Cat timp vor vota acest FSN(PSD+PDL+sateliti ca Vadim) lucrurile nu vor merge bine in tara,niciodata nu au mers bine cu ei .Nu aruncati vina pe clasa politica in general,asa cum Basescu face din dorinta sa de a-i uita lumea provenienta,apartenenta la FSN, ci pe cei care au facut cele mai mari porcarii in aceasta tara,pe cei care au indatorat tara mai mult decat Ceausescu! Ala macar a incercat (in mod utopic din pacate) sa faca ceva bun pentru Romania ,astia insa nici macar acest lucru nu il incearca. Tariceanu a renuntat la acordurile cu FMI iar economia a mers asa de bine incat Basescu a ajuns sa se laude cu realizarile lui Tariceanu!Ca recompensa a primit numai injuraturi de la "patriotul" Basescu si s-au lansat tot felul de minciuni,care mai de care mai absurde despre guvernarea sa. Ciorbea a platit datoriile facute de guvernarea Vacaroiu la FMI si a primit de la o populatie intoxicata de FSN un sut in fund! Tot Basescu a fost si principalul distrugator al CDR si al guvernului Ciorbea .Basescu, acest slujitor al FSNului care acum ,in ciuda faptelor clare in care a stat impreuna cu PSDul la guvernare ,s-au imprumutat impreuna si au avut majoritate impreuna,au origini comune ,se pretinde acum cu tupeu opozant al lui Iliescu si om de dreapta! Trebuie sa intelegeti ca ciuma acestei tari este FSNul.Exista mai multi candidati ce pot fi votati in turul intai si care nu fac parte din aceasta ciuma.Remus Cernea este cel mai bun exemplu.Votandu-l insa pe Remus Cernea nu veti face decat sa aduceti in turul doi FSNul.Veti realiza visul lor,de a pune mana pe intreaga scena politica si de a se juca doar ei fericiti de-a stanga si dreapta ,singuri pe intreaga scena politica. Votati FSNul si va veti merita denumirea de "stupid people" data de Brucan!
|
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 12:17
De la: Silviu, la data 2009-11-21 12:02:50 Voi baieti sunteti echipa sau sunteti indragostiti unul de altul in mod sincer? .Silviule,ma bucur ca ii apreciezi inteligenta lui Mytcor,foarte frumos,doi oameni indragostiti se lauda unul pe altul .Era insa vorba daca aceasta inteligenta(cata este ea ) este MULT PESTE MEDIE sau nu ?Tu ce zici depre asta ?PS:Stiu ca mie nu imi apreciezi inteligenta Silviule,(nu tin cu Base si ai spus in repetate randuri ca suntem prosti astia care nu iti sustinem idolul) insa probabil stii si tu ca pur si simplu ma doare undeva de pararea ta despre mine.
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 12:22
De la: mytcor, la data 2009-11-21 02:16:36mytcor,nea papion nu se compara nici macar la unghia mica de la degetul mijlociu cu manole clop de paie a lu' isarila hoti-lungila,gaseste rogu-te alt termen de comparatieDe la: mytcor, la data 2009-11-20 23:21:48...am vizionat un rezumat al debating-ului dâmbovițean.cca. 15 min.
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 12:24
Dupa marea dezbatere, mi-am dat seama de personalitatea celor trei candidati.Mircea Geoana bun orator si documentat dar plin de emotii si blocaj la provocare.Mai finut dar nu destul de darz.Pe alocuri si greseli de tact a sustinut ca Basescu a provocat criza politica nu ei parlamentarii care si-au dorit sa-l scoata din joc pe actualul presedinte.Urat Domnule Geoana cu reminiscente comuniste.Soacra dumneavoastra a cazut din camion ca s-a desprins oblonul si gata s-a facut cu certificat de revolutionar si cu multe facilitati si de aceea nu o dati afara din casa ca ea are de profitat si familia d-stra la fel .Crin Antonescu cu campania de bun simt m-a dat gata ce bun simt are.A atacat in stanga si mai mult dreapta ca m-a uimit.A latrat tot timpul numai discurs de liberal nu mai era .Jalnic domnule Antonescu.Domnul Basescu a fost singurul demn si darz cu toate ca a fost supus presiunilor celor doi contra candidati.E adevarat ca s-a referit la ceea ce a facut in mandatul sau si ar fi putut sa se refere la ce va fi in viitor.Se intelege ca trebuie sa duca mai departe programul sau.BAFTA MARE DOMNULE BASESCU .EU pe dumneavoastra va sustin.
GINA
|
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 12:25
Vad ca dupa moarte FSNarii astia ii apreciaza tare mult si pe Ratiu,si pe Coposu.Atunci ii injurau si lansau minciuni despre ei,acum ,dupa ce au murit,sunt toti topiti dupa ei .
|
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 12:26
De la: 9am076753, la data 2009-11-21 12:24:55.BAFTA MARE DOMNULE BASESCU .EU pe dumneavoastra va sustin. O sa-l sustina vaporul pe mare doamna.
|
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 12:40
De la: vaneamarin, la data 2009-11-21 12:17:21De la: Silviu, la data 2009-11-21 12:02:50 Din păcate, pentru tine Vannea, Silviu este un individ de-un pragmatism atroce,adevărurile sale îți produc frisoane și dureri neuronale insuportabile. Silviu, te rog, nu-l mai tortura pe Vannea cu așa comentarii, se tot auto-flagelează de ceva timp pe-aici încercând să priceapă si el căte ceva,... numai că; atunci când n-ai principii altruiste Vannea, caracteru-ți este-n suferință cronică. |
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 12:42
De la: florinpreda999, la data 2009-11-21 12:22:09De la: mytcor, la data 2009-11-21 02:16:36mytcor,nea papion nu se compara nici macar la unghia mica de la degetul mijlociu cu manole clop de paie a lu' isarila hoti-lungila,gaseste rogu-te alt termen de comparatieDe la: mytcor, la data 2009-11-20 23:21:48...am vizionat un rezumat al debating-ului dâmbovițean.cca. 15 min. ...bine Florinache, mi-am notat !... |
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 12:50
De la: vaneamarin, la data 2009-11-21 12:17:21De la: Silviu, la data 2009-11-21 12:02:50 Care inteligenta nu ti-o apreciez, Vanea ? Mai nene, io cand ti-am spus ca esti prost, nu am facut-o ca sa te jignesc ci pentru ca sa-ti deschid ochii... Si nu pentru ca nu-l susti pe Basescu ci doar pentru ca esti pur si simplu prost. Un simplu prost. Si ipocrit pe desupra, ca majoritatea PNL-istilor. Hoti, ipocriti si mincinosi. Pentru voi, astea nu sunt insulte si titluri de glorie. Cu ele defilati. N-aveti bun-simt, dar il clamati altora ! Furati, dar vedeti numai cand fura altii ! Contabilizati fiecare gest al lui Basescu dar sunteti orbi la ce fac alde Tariceanu, Crin, Patriciu ... Nesimitit oridinari. Cam asa va percep eu. Multumit ? Tu-l cunosti pe Mytcor sa-l etichetezi ? Cand am vorbit despre beleaua cu nevasta-mea, adversarii mei de pe forum (si marefer aici la Florin, Gabi si Ioana) au lasat totul la o parte si m-au incurajat, au incercat chiar sa ma ajute, in privat, cu sfaturi de unde sa-mi procur cele necesare (ca si Mytcor) lucru pentru care le multumesc inca odata aici. Numai tu mi-ai spus ca eu mi-am imbolnavit nevasta de cancer. Ca sa vezi ce poama esti ... Asa faci si pe teme politice la adresa altora. Atac la persoana ! Asta sti, atata faci ! Adio ! Vanea.
|
|
|
|

atitia bani ca sa infiinteze 33 de firme aici si in strainatate,cind stim ca unui om al munci obisnuit,asa cum ni l-ai prezentat, abia ii ajungeau banii de la un salariu la altul,ca asa era calculat ....sa nu poti,sa nu vrei mai mult ?! ar mai fi ceva de adaugat la aceasta biografie ?
.
.Un om a carui cea mai buna fapta este ca nu si-a dat soacra afara din casa.
.Drept este ca si Basescu si Crin Antonescu se poate spune ca au dat dovada de mare bunatate deoarece nu au violat copii ai strazii,nu au aruncat cu acid pe masinile vecinilor,nu au tras cu prastia dupa batrane pe strada etc.Gestul domnului Geoana insa,de a-si pastra soacra in propria casa este absolut impresionant !