back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 >> Sari la pagina:

broscuta_super_verde

1273 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 11:02

@ black, ma prezint la raport, cum am mai facut-o dar esti mut si surd, noroc cu copy/paste. Petrec aici vreo 15 min pe zi si de multe ori se intampla asta , noaptea tarziu, dupa ce imi inchei ziua cu tot ce inseamna responsabilitati. Nu am fost mama la fara frecventa. Fiul meu face zece ani si m-am ocupat personal de el, nu l-am abandonat din comoditate pe la bunici sau gradinita saptamanala. Asta a insemnat permanent, spalat, calcat, gatit, iesit cu el de mana din casa, fuga la gradi sau la scoala, fuga la servici, stres sa ajungi la timp sa-l iau de la gradi sau scoala, ajuns acasa, curatenie, spalat copil, spalat, eu, cumparaturi, curatenie si ordine, lectii, joaca, parc. La asta se adauga obligatii cu rude imobilizate la pat, probleme administrative si birocratie ca tot omul pe care le rezolvi cu sufletul la gura.
Mie mi-a fost mai greu decat altora pentru ca am avut probleme grave de sanatate dar nu am fugit de responsabilitati sub acest pretext chira daca era sa putrezesc de vie. Mi-am dus copilul in parc pana in ziua internarii, iar dupa externare, tati mi l-a adus imediat inapoi. Asta inseamna ca omul ala are incredere in mine, stie cum sunt, cine sunt si ce pot. Increderea si aprecierea nu se castiga gratuit asa cum cred actualii guvernanti.
Cam asta insulti si dispretuiesti tu @black, cam asta inseamna sa fii femeie in tara asta din pacate sau din fericire. Cam asta inseamna sa fi viu, in general si nu o secatura care nu are alta treaba si sta in fata calculatorului pentru a improsca cu noroi., asa cum sugerezi tu.
dimpotriva, daca imi rup cateva momente din zi sau noapte, o fac tocmai pentru a ne curata de nororiul in care suntem . Pentru marea noastra majoritate lupta pentru supravietuire este grea, nejustificat de grea si de aceea ne pasa. Imi cresc copilul cu mult suflet si eforturi pe masura si de aceea imi pasa domnule black. Noi nu ne ocupam sa dam tunuri, sa invartim fonduri catre cercurile noastre de influenta, spre bunastarea grupului, nu ne ocupam cu manarii in general. Noi vrem ca aceste fonduri sa fie folosite in scopul pentru care au fost constituite si sa-si atinga finalitatea.
Vai steau voastra, nici nu va intrebati pentru ce traiti pe lumea asta !

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 11:08

De la: gabigabi, la data 2009-11-19 09:35:20
De la: vaneamarin, la data 2009-11-19 08:46:17
De la: black10131307, la data 2009-11-18 22:28:16Vanea, Gabi si Broscuta, ciocu mic si ochii la usa! Ia cititi aici si faceti-va mea culpa si dati pe goarna cu cat sunteti platiti sa puneti rahat pe clanta!
Stiam de mult ca sunteti prezenti la ordin, tot timpul, de parca nu mai aveti familii, nu mai aveti nicio treaba de facut, decit sa-i atacati pe adversarii lui antonescu. Acum am si confirmarea si justificarea accentuarii rautatii voastre.

Buna dimineata Black.Tin sa te anunt ca tu ai mai multe postari pe forum decat mine asa ca nu cred ca este cazul sa ma acuzi pe mine ca sunt platit de cineva sau ca nu am alte treburi de facut.Mai mult,eu nu postez un singur mesaj pe mai multe topice asa cum faci tu.Hai sa pastram limitele decentei Black.Eu nu te-am acuzat ca te plateste cineva ,ca postezi dupa indicatii sau ca ai ca serviciul pe acest forum.Este firesc ca un forumist sa isi apere ideile si candidatul pe care il considera cel mai bun.In general un om este firesc sa isi apere ideile in care crede!Asta faci si tu,asta facem si noi asa ca nu vad pentru ce noi trebuie sa fim acuzati ca suntem platiti.Daca il sustineam pe Basescu ne mai acuzai de asa ceva ? Cei platiti sunt doar cei ai lui Antonescu,asta este logica?! .

ce repede ti-a trecut ,mai @blackulet,dragostea si respectul fata de mine....deci ,Vanea a avut dreptate ! dar nu stiu cum de nu-ti dai seama ca tu-tocmai tu- te incadrezi perfect in tiparul postacului incriminat in copy-paste dat de tine si in care, tu chiar esti expert .....pe toate topicurile,mereu-mereu aceleasi mesaje de ma-ntreb de unde le scoti !....in rest ,n-am negat niciodata ca am votat alianta DA - ca l-am votat pe Base de 3 ori pina acum - ca dupa mizeria declansata de madam Lenus si ruperea aliantei ,am devenit simpatizanta PNL - ca dupa discursul absolut stralucitor a lui C. Antonescu ,din Parlament ,cu ocazia Suspendarii presedintelui am zis : asta-i omul si am fost de atunci cu ochii pe el sa vad cum se misca ! si,se misca bine ! asta-i concluzia mea ! iar tu, crezi ce vrei ! cit mai suntem inca intr-un regim democratic, am dreptul legal sa-mi exprim opinia,ceea ce si fac ! o zi buna !

Doamna Gabi, nu pot decat sa raspund cu aceeasi moneda, asta sunt eu, asa m-a facut mama. Din punctul asta de vedere nu sunt un bun crestin, sa intorc si celelalt obraz.
Incerc intotdeauna sa dau mai mult decit primesc, atit dragoste, cat si ura.

Cat priveste respectul si prietenia dintre noi, analizeaza-ti postarile din ultima perioada. Tu m-ai suspectat ca sunt ofiter, sau ca sunt Apex sau Mitache. L-ai laudat pe cretinoidul de dinu pentru toate porcariile pe care le scrie despre mine si Cifra si tu imi reprosezi ca ti-am tradat prietenia?

Si sa stii ca nu sta in picioare argumentul pe care il folosesti ca sa iti justifici adoratia pentru liberali. NU Udrea a deschis cutia Pandorei, ci Tariceanu!

Continutul biletului este urmatorul: "1. Draga Traian, iti trimit alaturat un document redactat de Petromidia in legatura cu cercetarile care au loc. 2. Daca ai ocazia, sa vorbesti la Parchet despre subiect?"

De ce trebuia presedintele sa vorbeasca la Parchet? Tariceanu ce voia de la Basescu? Sa intervina in Justitie ca sa se mai musamalizeze un dosar!

Din cauza asta Gabi nu mai cred in bunele voastre intentii, pentru ca voi clamati reconstructia Romaniei cladita pe bun-simt, ori nu poate exista bun-simt fara respectarea legii! Abia atunci cand legea va impune respect vom spera la bun-simt, iar despre liberali, da-mi voie sa cred ca nu pot sa ceara respectarea LEGII, tocmai ei care au ignorat-o de atatea ori!

Cat despre postarile mele aici si despre apartenenta la vreo gherila PDL, te las sa speculezi in continuare cu tovarasii tai din celula liberala de activisti pe internet.

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 11:20

Activisti ? suntem oameni carora le-au fost tradate asteptarile in cel mai josnic mod. Suntem oameni care cel putin in ultimele luni am fost siluti de prezenta madamei udrea, ridzi si altele ca ele, femei fara capatai care nu au demonstrat altceva decat ca fac umbra pamntului degeaba. Nu au avut bunul simt sa crute in timp util,imaginea unui om care chiar a muncit si anume Boc. Au intins pelteau pana cand ne-au facut sa gandim in modul la care o facem acum. Asta numesti tu activism , faptul ca nu mai acceptam sa fim siluti de niste tute ? sa se fi retras din timp sau sa fi avut macar integritatea necesara de a se retrage atunci cand era cazul, sa re-considere ce trebuia sa faca si nu au facut. Si-au batut singure joc de propria cariera dar si de a altora care chiar au muncit si pot fi competenti in ceea ce fac. Mai rau este ca nu au fost suficient de responsabili fiindca si-au asumat mascarada, ba le-au mai dat si cate doua ministere, uite asa ca sa ne arate ca ei sunt aia care ne calca pe grumaz. Ambitiile personale la carma unei tari ?

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 12:53

De la: broscuta_super_verde, la data 2009-11-19 11:02:09@ black, ma prezint la raport, cum am mai facut-o dar esti mut si surd, noroc cu copy/paste. Petrec aici vreo 15 min pe zi si de multe ori se intampla asta , noaptea tarziu, dupa ce imi inchei ziua cu tot ce inseamna responsabilitati. Nu am fost mama la fara frecventa. Fiul meu face zece ani si m-am ocupat personal de el, nu l-am abandonat din comoditate pe la bunici sau gradinita saptamanala. Asta a insemnat permanent, spalat, calcat, gatit, iesit cu el de mana din casa, fuga la gradi sau la scoala, fuga la servici, stres sa ajungi la timp sa-l iau de la gradi sau scoala, ajuns acasa, curatenie, spalat copil, spalat, eu, cumparaturi, curatenie si ordine, lectii, joaca, parc. La asta se adauga obligatii cu rude imobilizate la pat, probleme administrative si birocratie ca tot omul pe care le rezolvi cu sufletul la gura.
Mie mi-a fost mai greu decat altora pentru ca am avut probleme grave de sanatate dar nu am fugit de responsabilitati sub acest pretext chira daca era sa putrezesc de vie. Mi-am dus copilul in parc pana in ziua internarii, iar dupa externare, tati mi l-a adus imediat inapoi. Asta inseamna ca omul ala are incredere in mine, stie cum sunt, cine sunt si ce pot. Increderea si aprecierea nu se castiga gratuit asa cum cred actualii guvernanti.
Cam asta insulti si dispretuiesti tu @black, cam asta inseamna sa fii femeie in tara asta din pacate sau din fericire. Cam asta inseamna sa fi viu, in general si nu o secatura care nu are alta treaba si sta in fata calculatorului pentru a improsca cu noroi., asa cum sugerezi tu.
dimpotriva, daca imi rup cateva momente din zi sau noapte, o fac tocmai pentru a ne curata de nororiul in care suntem . Pentru marea noastra majoritate lupta pentru supravietuire este grea, nejustificat de grea si de aceea ne pasa. Imi cresc copilul cu mult suflet si eforturi pe masura si de aceea imi pasa domnule black. Noi nu ne ocupam sa dam tunuri, sa invartim fonduri catre cercurile noastre de influenta, spre bunastarea grupului, nu ne ocupam cu manarii in general. Noi vrem ca aceste fonduri sa fie folosite in scopul pentru care au fost constituite si sa-si atinga finalitatea.

Eu insult femeile? Tu ca femeie te-ai coborat la nivelul unor barbati primitivi care au acuzat-o pe Udrea de toate pacatele posibile si imposibile si ma acuzi pe mine de misoginism? Ai avut vreo dovada, ai contabilizat de cate ori si cu cine s-a culcat?

alessia

163 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 13:08

De la: black10131307, la data 2009-11-19 12:53:56
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-11-19 11:02:09@ black, ma prezint la raport, cum am mai facut-o dar esti mut si surd, noroc cu copy/paste. Petrec aici vreo 15 min pe zi si de multe ori se intampla asta , noaptea tarziu, dupa ce imi inchei ziua cu tot ce inseamna responsabilitati. Nu am fost mama la fara frecventa. Fiul meu face zece ani si m-am ocupat personal de el, nu l-am abandonat din comoditate pe la bunici sau gradinita saptamanala. Asta a insemnat permanent, spalat, calcat, gatit, iesit cu el de mana din casa, fuga la gradi sau la scoala, fuga la servici, stres sa ajungi la timp sa-l iau de la gradi sau scoala, ajuns acasa, curatenie, spalat copil, spalat, eu, cumparaturi, curatenie si ordine, lectii, joaca, parc. La asta se adauga obligatii cu rude imobilizate la pat, probleme administrative si birocratie ca tot omul pe care le rezolvi cu sufletul la gura.

VOTATI CRIN ANTONESCU PRESEDINTE !
Eu insult femeile! Afara de amanta sefului Elena Udrea. Tu ma acuzi pe mine de misoginism? Ai avut vreo dovada, ai contabilizat de cate ori si cu cine s-a culcat?

VOTATI ANTONESCU PRESEDINTE ,SCAPATI ROMANIA DE CIUMA PORTOCALIE !

ROMANIA ARE NEVOIE DE SCHIMBARE ,BASESCU A CUFUNDAT ROMANIA IN DEZASTRU ECONOMIC M-am edificat ! Șmecheria este clara,in 2007,in 2009 au fost prezenti la vot doar 5-6 milioane de votanti dar cu STS ul voturile au fost trecute la ambele parti si la urma au mai fost fabricate citeva sa faca diferenta pentru Basescu.Impunerea CCR ca pentru validarea Referendumului din 29 iulie 20012 sa fie 1/2 din electorat la vot,iar PDL ul sa boicoteze Referendumul interzicind prezenta la vot,se bazeaza tocmai pe faptul ca românii nu se prezinta la vot din comoditate,nepasare,analfabetism politic,indoctrinare,prostie etc si nu se poate atinge pragul de 9125000. DAR CE LEGITIMITATE ARE UN PRESEDINTE CARE FUGE DE POPOR SI BOICOTEAZA REFERENDUMUL ??????
dirlo1964

167 mesaje
Oras: Medias

Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 13:16

Votati si dupa acea

PACIFISTA

299 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 13:16

Bravo salvatorule,VOTATI CRIN ANTONESCU PRESEDINTE !
22NOIEMBRIE ,ZIUA IN CARE ROMANIA POATE SCAPA DEFINITIV DE MAFIA CARE DE 20 DE ANI MACINA ROMANIA,DISTRUGE TINERETUL ,INFOMETEAZA PENSIONARII,OMOARA BOLNAVII CU ZILE,FORTEAZA ROMANII SA EMIGREZE .VOTATI ANTONESCU PRESEDINTE!

Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati ! Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
9am035009

98 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 13:49

« Dumnezeu sa-l odihneasca!
V-a pãcãlit cinci ani. Mai vreþi o datã? »
Ne permitem sa fim sinceri. Sinceri cu minciunile lui Basescu

Intr-un moment in care toate stirile pe care le auzim au, direct sau indirect, scopul de a ne distrage atentia de la persoana si ‘reusitele’ lui Traian Basescu, cred ca abordarea lor frontala inseamna un minim exercitiu de igiena morala. S-a discutat pentru multa vreme despre „minciunile” lui Traian Basescu, insa acest concept a ramas, nu se stie exact cum sau de ce, unul destul de abstract. Cred ca ar fi o idee buna sa incercam sa-i dam un aspect cat mai concret posibil. Am sa incep eu prin numirea catorva minciuni ale lui Traian Basescu: 1. La alegerea sa ca presedinte al PD, Traian Basescu a promis ca va demisiona daca la urmatoarele alegeri PD nu va obtine cel putin 20%. Inutil de spus ca PD a obtinut 14%, iar Basescu nu a demisionat.
2. A spus in repetate randuri ca Petre Roman este cel mai bun politician din Romania si ca va avea mereu respectul si sustinerea sa. Totusi, i-a furat partidul si l-a alungat din PD.
3. Le-a promis locuitorilor Bucurestiului ca se vor intalni, o data la 3 luni, in piata Universitatii pentru a pune in practica ideea de „democratie populara”. A raspuns la asteptari prin absenta obisnuita, netinandu-se de cuvant.
4. La inceputul crizei economice a afirmat ca Romania nu va avea de suferit. Acum cateva saptamani, Basescu a declarat ca nu si-a propus sa lupte impotriva ei si ca Romania va iesi din criza numai odata cu restul lumii. Germania, Franta, Japonia si alte tari importante si-au revenit. Noi mai asteptam mult?
5. A spus intr-un interviu ca fiica sa a absolvit o facultate in Statele Unite si, drept urmare, ar avea calitatile necesare unei cariere politice. Totusi, EBA a absolvit o facultate din Bucuresti cu nume american si doar vreo 2-3 luni fara valoare universitara intr-un schimb de experienta in SUA. Sa asteptam demisia din PE in 5 minute?
6. Un membru al familiei sale a cumparat un apartament cu aproximativ un milion de euro. Presedintele a spus ca avea bani, fara sa spuna de unde anume. Exista si acum jurnalisti care asteapta, in virtutea spuselor lui Basescu, o explicatie.
7. Fratele lui Traian Basescu s-a asociat intr-o societate care comercializeaza armament, in conditiile in care CSAT decide toate achizitiile pe domeniu. La inceput a condamnat actiunea, pentru ca ulterior sa-si invinga vocatia de „cel mai informat roman”, afirmand ca nu a stiut ce profil avea afacerea.
8. La finele anului 2008 a tunat si fulgerat ca Guvernul sa permita marirea salariilor profesorilor cu 50% pentru ca „acestia merita respect din partea societatii”. Ulterior, le-a recomandat dascalilor sa renunte pentru ca oricum inflatia le-ar manca marirea salariala.
9. A vorbit despre imprumutul de la FMI ca despre o „centura de siguranta”, care sa imbuneze partenerii straini. Acum, afirma ca fara acest imprumut nu mai putem plati pensii si salarii si cere guvernului sa se imprumute, la dobanda dubla, de la banci.
10. Dupa ce a ajuns presedinte a promis ca va renunta la casa din Mihaileanu, insusita abuziv. Chiar daca fiica sa si-a cumparat, la nu mult timp, casa de un milion de euro, el nu si-ar fi permis o locuinta in Bucuresti. Asa ca a trimis-o pe Elena Udrea sa-i pledeze cauza si sa se dezica de orice gest moral de renuntare.
11. In cazul suspendarii sale, a afirmat ca 75% dintre romani au fost impotriva deciziei majoritatii parlamentare, desi numai 40% dintre ei s-au prezentat la vot. Acelasi lucru il declara si Liviu Negoita acum, intr-un context similar.
12. A afirmat ca, in cazul suspendarii sale de catre Parlament, va demisiona in 5 minute. In mod ciudat, presedintelui i-a stat ceasul si de vreo 2 ani tot afirma ca mai are timp.

Despre minciuni se ºtie bine din strãbuni;
O fac numai copiii: fie cã-s rãi fie cã-s buni.
Cât despre Preºedinte, de nu e cu bãnat,
Nu minte, cã-i bãtrân; mãnâncã doar cãcat !

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 13:58

La adunarea festiva domnul Presedinte tine o cuvantare. Unul dintre spectatori catre cel din fata :
- Va dati, va rog, jos palaria, nu-l vad bine pe domnul Presedinte.
Peste cateva momente :
- Nu va trageti putin la stanga, tot nu-l vad perfect.
Peste un minut :
- Inca putin va rog...
- Nu vreti si un binoclu? intreaba cel din fata exasperat.
- Nu, multumesc, am luneta la pusca...

vdtoth

35 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 14:03

Basescu,
LASA-NEEEEEEE! LASA-NEEEEEEEEE! Ne-ai omorat!

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 14:04

De la: salvatorul, la data 2009-11-19 13:08:39
De la: black10131307, la data 2009-11-19 12:53:56

VOTATI CRIN ANTONESCU PRESEDINTE !
Eu insult femeile! Afara de amanta sefului Elena Udrea. Tu ma acuzi pe mine de misoginism? Ai avut vreo dovada, ai contabilizat de cate ori si cu cine s-a culcat?

VOTATI ANTONESCU PRESEDINTE ,SCAPATI ROMANIA DE CIUMA PORTOCALIE !

@black, atat ai retinut din intregul meu punct de vedere exprimat pe topicul cu pricina ? Daca citeai de la inceput si erai o persoana care obisnuieste sa fie obiectiva vedeai ca nu ma intereseaza viata intima a cuiva si nu e drept sa scormonesti in ea dar nici sa te folosesti de niste false aparente ca sa acuzi restul femeilor de invidie. Pretentii da, invidie nicidecum si ti-am motivat cu regret si suficient de generic. Nu am intrat in amanunte. Cineva m-a coborat la nivelul ala, am fost amenintata cu bataia exact pe acel topic, de unul ca tine, de tine, maria-sa madama sau acolitele ei. treaba asta nu ramane asa, am spus de atunci. Se fac anumite investigatii iar rezultatul va fi facut cunoscut. Voi admiratorii lor se pare ca le faceti mai mult rau aparandu-i in felul asta. II ajutati sa iasa din spatele aparentelor, sa se demaste.

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 14:05

Procesul integrarii in UE, presedintele Ungariei, cel al Bulgariei si cel al Romaniei sunt supusi unor probe. Una dintre ele este sa realizeze o descriere a unui fragment de zi in care sa foloseasca cuvintele GREEN, YELLOW, PINK. Rezultate: 1. Ungaria: When I wake up in the morning, I feel fresh and green, I see the yellow sun and I think it will be a pink day. 2. Bulgaria: In the morning, I drink a yellow lemon juice. At noon, I eat a green apple. In the evening, I watch Pink Panther at the TV. 3. Domnu' Basescu: Uen ai ueic ap in za morning, ai hiar za telefaun ringhing GREEN-GREEN! Sou, ai PINK ap za phone end ai sei YELLOW?

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 14:10

Se trezeste Basescu intr-o dimineata si iese pe balcon.Observa ca afara a nins in acea noapte cam 5 cm si iese pe balcon sa admire peisajul,cand vede scris pe zapada sub balcon cu urina `maine ai sa mori. Se anunta toate organele abilitate - SIE,DIE,SPP,SRI etc. - care incep sa analizeze cazul. Peste o ora apar si rezultatele.
- Sefu, am facut toate cercetarile si avem doua vesti: una buna si una proasta.
- Incepe cu cea proasta.
- La analiza urinei a rezultat ca aceasta apartine lui Boc.
- Nu se poate! Nu puteam primi o veste asa de proasta. Era ultima persoana la care ma puteam gandi. Si vestea buna?
- La testul grafologic a iesit ca este scrisul lui Tariceanu

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 14:14

Un om moare si ajunge la Sf.Petru. Pe pereti vede numai ceasuri si il intreaba ce e cu ele. Sunt ceasurile minciunii si fiecare om are cate unul. Cand omul spune o minicuna, limba ceasului avanseaza cu o ora. Omul intreaba� si ceasul acela care nu se misca? E de la Maica Tereza. Dar ceasul lui Traian Basescu unde e? E in camera lui Iisus. Il tine pe post de ventilator.

NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 14:32

De la: dirlo1964, la data 2009-11-19 13:16:25 Votati si dupa acea
Dupa ce face Basescu 20 de ani pirnaie ,Romania va fi pe calea DEMOCRATIEI SUPER AVANSATE

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 14:45

Celebrul hit "Comandante Che Guevara".....

ctitorul

280 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 14:47

Ah Traiane,tu ai sabotat tot viitorul Romaniei ,eu te promovasem ca om credincios potaie

nu va uitati ca Basescu este un gainar hot,suportati mizeriile lui !
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 14:49

Basescu is the best. Vote for Basescu!

GINA
Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 15:00

Traiane,sa ai grija ca am lasat chilotei sub studiou

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
CHIOMPALIUL

360 mesaje
Oras: Caransebes

Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 15:03

GATA SEFU,URNELE AU DEJA VOTURI GATA STAMPILATE 51%

http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 15:12

De la: PACIFISTA, la data 2009-11-19 13:16:31Bravo salvatorule,VOTATI TRAIAN BASESCU PRESEDINTE !
22NOIEMBRIE ,ZIUA IN CARE ROMANIA POATE SCAPA DEFINITIV DE MAFIA CARE DE 20 DE ANI MACINA ROMANIA,DISTRUGE TINERETUL ,INFOMETEAZA PENSIONARII,OMOARA BOLNAVII CU ZILE,FORTEAZA ROMANII SA EMIGREZE .VOTATI ANTONESCU PRESEDINTE!

CE BINE AI DESCRIS PSD,SI PNL,POATE INCERCI SI O SA-TI IASA CU MAI MULTE DETALII !!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
CHIOMPALIUL

360 mesaje
Oras: Caransebes

Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 15:17

ROMANIA ESTE O TARA PREA FRUMOASA SA FIE BATJOCORITA DE BASESCU SI PDL !

http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 15:25

De la: SCONCSUL, la data 2009-11-19 15:17:32ROMANIA ESTE O TARA PREA FRUMOASA SA FIE BATJOCORITA DE BASESCU SI PDL !

SI ASTA DUPA CE A FOST VIOLATA DE PSD SI CLICA LOR TIMP DE 20 DE ANI .........ACUM VOR SI LIBERALII O DATA !!!!!!!!!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

8 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 15:38

De la: black10131307, la data 2009-11-19 10:44:53
De la: BKmy, la data 2009-11-19 09:32:40Cine a scris textul asta??? Ma refer la cel postat de Ic3 Ieri il citea Anca Florea la Antena 3, se delecta si ea.

L-a scris consiliul de onoare din pnl, compus din:
Amedeo Lazarescu
Quintus
Mona Musca
Paul Pacuraru
Traian Remes
Ludovic Organ
Cretin Antonescu

Adica niste ticalosi ordinari care reprezinta Romania prostului-simt, la fel de integrii ca si partizanii lor care il citeaza pe aici!

Multumesc pentru informatie, echidistantule! Deci e o munca de echipa! Drept sa spun, cred ca Pacuraru, Remes si,,Organ'' nu au avut cu ce sa contribuie

Ticaloasa ordinara

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 15:56

De la: 9am056627, la data 2009-11-19 15:25:17
De la: SCONCSUL, la data 2009-11-19 15:17:32ROMANIA ESTE O TARA PREA FRUMOASA SA FIE BATJOCORITA DE JEOANA SI PSD !

SI ASTA DUPA CE A FOST VIOLATA DE PSD SI CLICA LOR TIMP DE 20 DE ANI .........ACUM VOR SI LIBERALII O DATA !!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 16:06

mah forumishtilor !
cine dracu' va plateshte ?
de fapt, io cred ca voi totzi suntetzi curentazi rau la...cutia cu pitpalaci !
ce tot avetzi cu marinaru' , cu chilotzii lu' aia, etc etc
am mai spus-o ...tot BASE ramane Preshedinte...putetzi sa statzi voi in c*r,boashe shi cap !
shi asta din primul tur!!! Ca nu voi ashtia care clampanitzi pe taste (de labagii, shi nefu*ute ce suntetzi!) reprezentatzi majoritatea electoratului...ci altzii, cu scaun la cap !
aflatzi ca dintre totzi ...prapaditzii aia de candidatzi, BASESCU este cel mai bun, shi le da m*ie la totzi !!!!!!!!!!!(inclusiv la carcotashi ca voi )9

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 16:08

De la: karpov, la data 2009-11-17 23:13:59
De la: ioanna_dark, la data 2009-11-17 22:51:33
De la: Dorinel, la data 2009-11-17 22:48:35
De la: ioanna_dark, la data 2009-11-17 22:42:06mâine de la ora 6 va fii o confruntare între bãsescu , antonescu și geoanã pe probleme economice....

doi dintr-o loviturã...e momentul perfect ca antonescu sã le dea clasã amândurora...
crin antonescu președinte
Nu uita ca Geoana e doctorand in economie ....

nu conteazã....antonescu pare foarte sigur pe el ...de altfel..e a insistat foarte mult sã se confrunte și cu geoanã....
nu-i e fricã de nimeni....

crin antonescu președinte....
le este frica de CERNEA CA VA IESI PRESEDINTE

Basescu-geoana si antonescu -nu au curajul sa se confrunte cu ceilalti candidati !
De ce oare ???
LE ESTE FRICA DE CERNEA ca iese presedinte!pleaca presedintii vine presedintele!!!PRESEDINTE CERNEA

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 16:11

CERNEA PRESEDINTE,numai asa mai are ROMANIA O SANSA sa renasca si sa aiba un cuvant de spus alaturi de U.E.

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 16:13

REMUS CERNEA PRESEDINTE

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 16:15

DATI O SANSA ROMANIEI!!!REMUS CERNEA PRESEDINTE

Pagini: << 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: