111dinu
1317 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 09:30
O scrisoare pierduta
(Am citit-o și o dau mai departe. Cine să știe, poate își găsește destinatarul).
Dragă Traiane,
Sunt eu, fostul tău alegător. În 2004, te-am votat cu speranța că voi trăi mai bine, într-o țară normală și liniștită. Te-am votat cu speranța că vei stârpi corupția, că nu ne vor mai conduce baronii și clientela abonată la banul public, ci oameni competenți și integri. Te-am votat cu speranța că vei fi un președinte care-și respectă cuvântul dat. Am sperat că vei fi un președinte pentru mine, nu pentru tine.
Din păcate, m-ai dezamăgit. Ai fost un președinte numai pentru tine, pentru partidul tău și pentru clanul tău. Ai provocat scandal după scandal, încercând să-mi distragi atenția de la ceea ce vreau eu, ca să mă gândesc numai la ceea ce vrei tu. Ai promis ceva și ți-ai luat cuvântul înapoi de zeci de ori, încercând să mă prostești în față. Ai pus în funcții și în demnități publice oamenii tăi, care s-au dovedit a fi niște incompetenți cu o singură calitate: slugărnicia față de tine! Poate că tu știi mai bine ce calități personale o avea doamna Udrea, dar eu am văzut doar nesimțire, incultură și clientelism politic. La fel, și la prietena dumneai și a ta, doamna Ridzi...
Apropo, fiica mea, care acum cinci ani era în clasa a IV-a, se apropie acum de vârsta majoratului. Ce zici, crezi că are vreo șansă să ajungă europarlamentar, ca EBA aia mică, a ta?!
Da, într-adevăr, patru ani am trăit mai bine. Am simțit că muncesc pentru mine, că am un salariu mai bun și un venit mai mare. Chiar și maică-mi i-a crescut pensia de trei ori, față de cât avea pe vremea lui Năstase. Dar ăsta nu e meritul tău! Tu chiar n-ai făcut nimic. Ba nu, de fapt ai făcut. Ai purtat un război politic permanent, bazat pe minciună, manipulare și dorință de distrugere. În utimul an, trăiesc muuult mai rău. Firma la care lucrez e sufocată cu taxe și impozite, o jumătate din oameni au fost deja dați afară. Mie, deocamdată, mi-au redus salariul și mă aștept ca, oricând, să devin șomer. Iar tu mă pui să-ți plătesc din buzunar (eventual și pe fie-mea, când s-o angaja) împrumutul la FMI, bani pe care nu știe nimen i cum îi cheltuiți tu și ai tăi... Apropo, mi-amintesc cum ziceai acum un an, când te pupai cu Geoană: Guvernul PD-L-PSD este guvernul la care am visat. Și, de-atunci, o ducem tot într-o criză! O criză economică, politică și morală.
Dragă Traiane,
În schimbul votului meu, ți-am cerut să fii un adevărat Șef de Stat, iar tu te-ai comportat ca un șef de trib, obsedat de putere. Ești un om meschin și rău, căruia nu-i pasă decât de sine însuși și care ar face orice ca să rămână în fruntea bucatelor. În cinci ani de mandat, ai avut o singură realizare: nesimțirea la putere în România!
Eu, unul, m-am săturat și n-am de gând să stau cu mâinile-n sân. Știu că ai vrea să mă ții acasă în ziua alegerilor. Știu că, în ziua aia, ai vrea să iasă din casă doar băieții tăi (eventual și ai lui Geoană), aduși la urne cu autobuzul sau cu hârtia de o sută. Știu că ai vrea să intri în turul II cu prietenul tău, Geoană, un om slab și șantajabil, care a jucat mereu după cum i-ai cântat tu. Știu că vrei să furi alegerile, profitând de indiferența mea și a celor ca mine. Dar te asigur că pariezi greșit de data asta!
Te asigur că, duminică, 22 noiembrie, voi ieși din casă. Și îi voi lua și pe ai mei!
Voi vota un Președinte care ne unește, nu ne dezbină.
Voi vota un Președinte competent, integru și neșantajabil.
Voi vota un Președinte care-și respectă cuvântul dat.
Voi merge la urne și voi vota un om de bun-simț, pentru ca, împreună să scoatem România din criză.
Voi vota ANTONESCU PREȘEDINTE!.
Semnat,
Un cetățean de bun-simț al României
P.S.: De ANTONESCU ți-e cel mai frică în turul II, nu, Traiane?! (nu aștept răspuns scris, poți să-mi dai replica la televizor, că oricum apari fără contracandidat, de frică să nu te ia ANTONESCU la întrebări...).
P.S.S. Trimite-i scrisoarea si lui Basescu. Sa afle si el.
Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice.
Găoaza este un desert prezidențial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 09:35
|
gabigabi
12108 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 09:42
@dinule, din inima mea si probabil a altor multi alti romani ai scos aceasta scrisoare care exprima toata durerea si dezamagirea noastra ! stiu/ stim ca nu ne va fi usor in vremea ce vine ,dar trebuie sa incepem de undeva cu "curatenia" in tara asta ....asadar, bunul -simt de care le este atit de frica lor, trebuie intronat in tara ...si LEGEA !
|
alessia
163 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 09:50
De la: 111dinu, la data 2009-11-18 09:30:09O scrisoare pierduta
(Am citit-o și o dau mai departe. Cine să știe, poate își găsește destinatarul).
Dragă Traiane,
Sunt eu, fostul tău alegător. În 2004, te-am votat cu speranța că voi trăi mai bine, într-o țară normală și liniștită. Te-am votat cu speranța că vei stârpi corupția, că nu ne vor mai conduce baronii și clientela abonată la banul public, ci oameni competenți și integri. Te-am votat cu speranța că vei fi un președinte care-și respectă cuvântul dat. Am sperat că vei fi un președinte pentru mine, nu pentru tine.
Din păcate, m-ai dezamăgit. Ai fost un președinte numai pentru tine, pentru partidul tău și pentru clanul tău. Ai provocat scandal după scandal, încercând să-mi distragi atenția de la ceea ce vreau eu, ca să mă gândesc numai la ceea ce vrei tu. Ai promis ceva și ți-ai luat cuvântul înapoi de zeci de ori, încercând să mă prostești în față. Ai pus în funcții și în demnități publice oamenii tăi, care s-au dovedit a fi niște incompetenți cu o singură calitate: slugărnicia față de tine! Poate că tu știi mai bine ce calități personale o avea doamna Udrea, dar eu am văzut doar nesimțire, incultură și clientelism politic. La fel, și la prietena dumneai și a ta, doamna Ridzi...
Apropo, fiica mea, care acum cinci ani era în clasa a IV-a, se apropie acum de vârsta majoratului. Ce zici, crezi că are vreo șansă să ajungă europarlamentar, ca EBA aia mică, a ta?!
Da, într-adevăr, patru ani am trăit mai bine. Am simțit că muncesc pentru mine, că am un salariu mai bun și un venit mai mare. Chiar și maică-mi i-a crescut pensia de trei ori, față de cât avea pe vremea lui Năstase. Dar ăsta nu e meritul tău! Tu chiar n-ai făcut nimic. Ba nu, de fapt ai făcut. Ai purtat un război politic permanent, bazat pe minciună, manipulare și dorință de distrugere. În utimul an, trăiesc muuult mai rău. Firma la care lucrez e sufocată cu taxe și impozite, o jumătate din oameni au fost deja dați afară. Mie, deocamdată, mi-au redus salariul și mă aștept ca, oricând, să devin șomer. Iar tu mă pui să-ți plătesc din buzunar (eventual și pe fie-mea, când s-o angaja) împrumutul la FMI, bani pe care nu știe nimen i cum îi cheltuiți tu și ai tăi... Apropo, mi-amintesc cum ziceai acum un an, când te pupai cu Geoană: Guvernul PD-L-PSD este guvernul la care am visat. Și, de-atunci, o ducem tot într-o criză! O criză economică, politică și morală.
Dragă Traiane,
În schimbul votului meu, ți-am cerut să fii un adevărat Șef de Stat, iar tu te-ai comportat ca un șef de trib, obsedat de putere. Ești un om meschin și rău, căruia nu-i pasă decât de sine însuși și care ar face orice ca să rămână în fruntea bucatelor. În cinci ani de mandat, ai avut o singură realizare: nesimțirea la putere în România!
Eu, unul, m-am săturat și n-am de gând să stau cu mâinile-n sân. Știu că ai vrea să mă ții acasă în ziua alegerilor. Știu că, în ziua aia, ai vrea să iasă din casă doar băieții tăi (eventual și ai lui Geoană), aduși la urne cu autobuzul sau cu hârtia de o sută. Știu că ai vrea să intri în turul II cu prietenul tău, Geoană, un om slab și șantajabil, care a jucat mereu după cum i-ai cântat tu. Știu că vrei să furi alegerile, profitând de indiferența mea și a celor ca mine. Dar te asigur că pariezi greșit de data asta!
Te asigur că, duminică, 22 noiembrie, voi ieși din casă. Și îi voi lua și pe ai mei!
Voi vota un Președinte care ne unește, nu ne dezbină.
Voi vota un Președinte competent, integru și neșantajabil.
Voi vota un Președinte care-și respectă cuvântul dat.
Voi merge la urne și voi vota un om de bun-simț, pentru ca, împreună să scoatem România din criză.
Voi vota ANTONESCU PREȘEDINTE!.
Semnat,
Un cetățean de bun-simț al României
P.S.: De ANTONESCU ți-e cel mai frică în turul II, nu, Traiane?! (nu aștept răspuns scris, poți să-mi dai replica la televizor, că oricum apari fără contracandidat, de frică să nu te ia ANTONESCU la întrebări...).
P.S.S. Trimite-i scrisoarea si lui Basescu. Sa afle si el.
Mai111dinu,dece esti rau si ma tradezi?Traenica a zis ca daca trece de primul tur ,raminem amindoi in turul doi si la final ma face premier
ROMANIA ARE NEVOIE DE SCHIMBARE ,BASESCU A CUFUNDAT ROMANIA IN DEZASTRU ECONOMIC
M-am edificat ! Șmecheria este clara,in 2007,in 2009 au fost prezenti la vot doar 5-6 milioane de votanti dar cu STS ul voturile au fost trecute la ambele parti si la urma au mai fost fabricate citeva sa faca diferenta pentru Basescu.Impunerea CCR ca pentru validarea Referendumului din 29 iulie 20012 sa fie 1/2 din electorat la vot,iar PDL ul sa boicoteze Referendumul interzicind prezenta la vot,se bazeaza tocmai pe faptul ca românii nu se prezinta la vot din comoditate,nepasare,analfabetism politic,indoctrinare,prostie etc si nu se poate atinge pragul de 9125000.
DAR CE LEGITIMITATE ARE UN PRESEDINTE CARE FUGE DE POPOR SI BOICOTEAZA REFERENDUMUL ??????
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 10:09
@black - suna bine ,mama ,ce zice el din gura si am pus si eu votul meu pe el in 2004 dar de atunci,diferenta intre vorba si fapta sa s-a tot adincit si increderea mea in el s-a prabusit in acea prapastie neagra de minciuna si dezinformare ! imi pare rau ptr. tine, dar eu asa vad lucrurile si,ca atare,voi actiona in consecinta ! ....macar cit suntem inca in democratie,sper ca am dreptul la opinie....sau nu ? HAI, LA REVEDERE !
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 10:10
De la: Subredul, la data 2009-01-07 00:11:38Drăcușor, nu fi măgar !
Ce relevanță are una sau mai multe litere mâncate sau inversate în economia expunerii unei idei ?
Îl ataci în mod imbecil pe Mytcor în loc să te războiești cu cei care te tot tăvălesc ... ce dracu nu citești toate posturile, sau nu le înțelegi ?
Nu ești în stare să pricepi cine te susține și cine nu ?
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 10:25
De la: vaneamarin, la data 2009-11-18 10:10:37De la: Subredul, la data 2009-01-07 00:11:38Drăcușor, nu fi măgar !
Ce relevanță are una sau mai multe litere mâncate sau inversate în economia expunerii unei idei ?
Îl ataci în mod imbecil pe Mytcor în loc să te războiești cu cei care te tot tăvălesc ... ce dracu nu citești toate posturile, sau nu le înțelegi ?
Vannea, hai, asesza-te temenic pe treabă și fă o recapitulare generală, citind așa doar hop-țop, n-ai să poți concluziona corect.
Găboanțo, iar ai dat-o-n bară, Silviu nu se referă la comul tău de-acum un an ci la ceea ce l-am intrebat eu acum 2 zile!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 10:28
De la: mytcor, la data 2009-11-18 10:25:21De la: vaneamarin, la data 2009-11-18 10:10:37De la: Subredul, la data 2009-01-07 00:11:38Drăcușor, nu fi măgar !
Vannea, hai, asesza-te temenic pe treabă și fă o recapitulare generală, citind așa doar hop-țop, n-ai să poți concluziona corect.
Ce anume sa concluzionez corect?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 10:31
De la: vaneamarin, la data 2009-11-18 08:50:05De la: mytcor, la data 2009-11-17 13:10:13
In urma unui studiu de prin 2008, s-a constatat că 60% dintre românii care citesc un text, nu-i înțeleg sensul, așa ca; nenea Vannea, s-a auto-pozitionat în cadrul studiului respectiv în zona celor 60%, concluzionați .
Sondajul a fost facut despre cati romani reusesc sa inteleaga un text fara logica ?! .Daca 40% l-au inteles atunci problema este grava pentru acestia .Daca insa sondajul a fost facut despre cati romani inteleg sensul unui text LOGIC ,atunci acest sondaj nu are legatura cu textele postate de tine Mytcor. ."Pricipesti" ?
Măi Vannea, hai c-ai inceput să-mi placi . ești mulțumit ?!...te țuc dulci pi frunti, ești "o" scumpeti di băet !
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 10:32
De la: vaneamarin, la data 2009-11-18 10:28:08De la: mytcor, la data 2009-11-18 10:25:21De la: vaneamarin, la data 2009-11-18 10:10:37De la: Subredul, la data 2009-01-07 00:11:38Drăcușor, nu fi măgar !
...pfuuuuui no !...iar n-ai pricipit ! nah, ce să-ti fac !?
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 10:38
De la: mytcor, la data 2009-11-18 10:32:39De la: vaneamarin, la data 2009-11-18 10:28:08De la: mytcor, la data 2009-11-18 10:25:21De la: vaneamarin, la data 2009-11-18 10:10:37De la: Subredul, la data 2009-01-07 00:11:38Drăcușor, nu fi măgar !
...pfuuuuui no !...iar n-ai pricipit ! nah, ce să-ti fac !?
Mytcor,tu ai inteles intrebarea ?Iar nu imi raspunzi la intrebari si te faci ca ploua ?  .Hai treci la laudat monarhia Basesciana ,raspunsurile clare la intrebari simple stiam ca nu esti capabil sa le dai.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 10:39
@mytcor - si tu citesti ca cucu-n gura ! ....apropo:de unde vine vorba asta ? deci : tu ai dat un copy-paste de acum 1 an, din dec 2008, in care spuneam ca poate ar trebui sa ma dedulcesc si eu ca si silviu cu o capsunica, fluierind a paguba ....el,care intelege atit de bine textul scris -nu ca mine sau vanea- da raspunsul ca capsunica fierbe inca,deci mai e pina la dedulcire care-va-sa-zica ! .....asa ca ?
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 10:40
De la: mytcor, la data 2009-11-18 10:31:32
Măi Vannea, hai c-ai inceput să-mi placi . ești mulțumit ?!...te țuc dulci pi frunti, ești "o" scumpeti di băet !
Esti moldovean Mytcor sau pur si simplu consideri ca esti mai interesant daca vorbesti asa?
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 10:41
De la: gabigabi, la data 2009-11-18 09:42:08@dinule, din inima mea si probabil a altor multi alti romani ai scos aceasta scrisoare care exprima toata durerea si dezamagirea noastra ! stiu/ stim ca nu ne va fi usor in vremea ce vine ,dar trebuie sa incepem de undeva cu "curatenia" in tara asta ....asadar, bunul -simt de care le este atit de frica lor, trebuie intronat in tara ...si LEGEA !
Legea asta pe care o strigi cu majuscule aici, gabi, este legea aceea care trebuia eludata in dosarul Petromidia? Aveti un tupeu fantastic, care are accente de nesimtire, sa tipati in gura mare ca vreti bun-simt si LEGE!
Va mai aduceti aminte ce porcarii ati facut in cei patru ani luminati de guvernare?
Unde erea legea cand ii trimiteati biletele roz lui Basescu ca sa vorbeasca la Parchet pentru dosarul Petromidia?
Unde erau bunul simt si legea cand ministrul vostru Remes lua mita?
Unde erau cand Paul pacuraru se masturba pe web?
Voi v-ati sters la fund cu legea si cu bunul simt si acum declamati patriotic ca va doare de ele! Sunteti de o fatarnicie iesita din comun!
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 10:43
De la: gabigabi, la data 2009-11-18 09:08:56De la: Silviu, la data 2009-11-17 22:11:04Pacifisto, intelege ce vrei !
Dupa cum scri se pare ca ai inteles deja, dar te mananca-n .....
Mytcore, nu m-am dedulcit la capsunica pentru ca n-a stat din fiert, nu s-a limezit.
Ma multumesc c-o tuiculita galbejita, s-a stricat saraca de cat a stat in butoiasul special amenajat in calea celor insetati ... si nacajiti.
Vad ca ai dat-o pe fata, te-ai luat sa vorbesti serios. Trebuie sa te fi enervat rau cotoroanta... Asta este, n-o sa-i schimbam noi pe oamenii astia. Asa sunt ei si in viata de zi cu zi. Cu ce s-o fi ocupat Gaboanta pana sa iasa la pensie. Or fi multi din astia ? Io zic ca undeva pe la 15-20% din cei din jur. Orice le spui ei au de rastalmacit ceva ...
In fine, m-am plictisit de luptele astea inutile cu niste oameni care n-au nici o dorinta sa discute serios despre ceva. Pe toate forumurile citesti cam aceleasi lucruri. Astia nici misto nu stiu sa faca. De stiut de gluma, nici atat. Azi se cultiva la tampeniile astea de televiziuni un orgoliu prostesc pe care si-l insusesc majoritatea. Au "sensibilitati" ...
In fine, ziceai ca imi trimiti ceva si n-am primit nimic. Poate n-ai avut timp sau ai uitat ...
Salut !
ziceai ca eu nu inteleg un text scris ? chestia cu dedulcitul cu capsunica,a scris-o "cotoranta" si nu mytcor si n-a scris-o el acum,ci eu atunci : in dec.'008 ! eu chiar nu va inteleg : pe de o parte recunoasteti ca base' a fost votat in 2004 din disperare sau prostie si pe partea cealalta ,spuneti ca-i tot ce-i mai bun in Ro. apoi spuneti ca PNL e un partid de secu strecurati ,dar uitati ca datorita lui ,PDL a accedat la putere ....dar,apropo : PD.ul nu s-a facut absorbind niste partidulete mai mult decit "securizate" si ma refer la cel al lui Magureanu si al lui Talpes ? mai,mai ce tari sunteti in a invirti vorbele cum va vine bine ! si hai sa zic Silviule ca te-ai exprimat tu gresit cind ne-ai explicat enervat cum e cu disputa pe Base' : ca ABIA DUPA ce voi va ciorovaiati Provocator,am aparut noi ! e un pic penibil,sa stiti ! si aaaaaa : ti-am mai spus de nu stiu cite ori ca am lucrat intr-un Inst. de Proiectare ! .....deh, ai grija ca alcoolul "arde" hardul !
asta-i textul Mytcore ! mai citeste-l o data,ametitilor ce sunteti si voi vreti da mergem pe mina voastra de clarvazatori in d'ale politicii,cind le amestecati in asa hal incit nu se mai intelege nimic ? HAI,LA REVEDERE !
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 10:48
De la: vaneamarin, la data 2009-11-18 10:40:46De la: mytcor, la data 2009-11-18 10:31:32
Esti moldovean Mytcor sau pur si simplu consideri ca esti mai interesant daca vorbesti asa?
....țuc / a țuca ...regionalism , Transilvan...restu-i în dulșili grai moldav.
....ești prea stressat Vannea, relaxeaza-Te !..
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 10:55
De la: black10131307, la data 2009-11-18 10:41:23
Legea asta pe care o strigi cu majuscule aici, gabi, este legea aceea care trebuia eludata in dosarul Petromidia? Aveti un tupeu fantastic, care are accente de nesimtire, sa tipati in gura mare ca vreti bun-simt si LEGE!
Va mai aduceti aminte ce porcarii ati facut in cei patru ani luminati de guvernare?
Unde erea legea cand ii trimiteati biletele roz lui Basescu ca sa vorbeasca la Parchet pentru dosarul Petromidia?
Voi v-ati sters la fund cu legea si cu bunul simt si acum declamati patriotic ca va doare de ele! Sunteti de o fatarnicie iesita din comun!
Cine anume a dorit sa eludeze legea in dosarul Petromidia?Tariceanu i-a trimis lui Basescu un bilet si un document in care ii atragea atentia ca Petromidia a dat un document in care se arata ca se comit de fapt abuzuri in acel dosar si ii atragea atentia asupra acestui fapt .Unde anume ii cerea se eludeze legea ?Cand arati cuiva ca se comit abuzuri inseamna ca incalci legea?A denaturat doar sensul clar al unui bilet dorind sa ajunga exact unde a si ajuns:la fragmentarea liberalilor si la distrugerea aliantei DA.
Remes a fost indeparta din minister in urma acestui scandal.Ridzi ,Udrea,Blaga, si Videanu mai sunt ministrii cumva ?Observi,nici macar nu compar sumele in jurul carora s-a facut scandal ci doar situatiile.
Cu Pacuraru stim toti ca este o "facatura" portocalie asa ca nu vad de ce ne-am pierde vremea discutand de ea.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 10:56
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 10:56
De la: black10131307, la data 2009-11-18 10:41:23De la: gabigabi, la data 2009-11-18 09:42:08@dinule, din inima mea si probabil a altor multi alti romani ai scos aceasta scrisoare care exprima toata durerea si dezamagirea noastra ! stiu/ stim ca nu ne va fi usor in vremea ce vine ,dar trebuie sa incepem de undeva cu "curatenia" in tara asta ....asadar, bunul -simt de care le este atit de frica lor, trebuie intronat in tara ...si LEGEA !
nu pot sa-ti dau nici-un raspuns in legatura cu pacuraru,cu remes sau petromidia,ca nu sunt Basescu si sa ma pronunt inainte ca Justitia sa-si spuna cuvintul conf.Legii ! dar,ceea ce pot sa-ti spun este ca LEGEA strigata-n gura mare ,era in posetutza Elenei Udrea
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 11:00
De la: gabigabi, la data 2009-11-18 10:43:41De la: gabigabi, la data 2009-11-18 09:08:56De la: Silviu, la data 2009-11-17 22:11:04Pacifisto, intelege ce vrei !
Mytcore, nu m-am dedulcit la capsunica pentru ca n-a stat din fiert, nu s-a limezit.
Ma multumesc c-o tuiculita galbejita, s-a stricat saraca de cat a stat in butoiasul special amenajat in calea celor insetati ... si nacajiti.
Vad ca ai dat-o pe fata, te-ai luat sa vorbesti serios. Trebuie sa te fi enervat rau cotoroanta... Asta este, n-o sa-i schimbam noi pe oamenii astia. Asa sunt ei si in viata de zi cu zi. Cu ce s-o fi ocupat Gaboanta pana sa iasa la pensie. Or fi multi din astia ? Io zic ca undeva pe la 15-20% din cei din jur. Orice le spui ei au de rastalmacit ceva ...
In fine, m-am plictisit de luptele astea inutile cu niste oameni care n-au nici o dorinta sa discute serios despre ceva. Pe toate forumurile citesti cam aceleasi lucruri. Astia nici misto nu stiu sa faca. De stiut de gluma, nici atat. Azi se cultiva la tampeniile astea de televiziuni un orgoliu prostesc pe care si-l insusesc majoritatea. Au "sensibilitati" ...
In fine, ziceai ca imi trimiti ceva si n-am primit nimic. Poate n-ai avut timp sau ai uitat ...
Salut !
ziceai ca eu nu inteleg un text scris ? chestia cu dedulcitul cu capsunica,a scris-o "cotoranta" si nu mytcor si n-a scris-o el acum,ci eu atunci : in dec.'008 ! eu chiar nu va inteleg : pe de o parte recunoasteti ca base' a fost votat in 2004 din disperare sau prostie si pe partea cealalta ,spuneti ca-i tot ce-i mai bun in Ro. apoi spuneti ca PNL e un partid de secu strecurati ,dar uitati ca datorita lui ,PDL a accedat la putere ....dar,apropo : PD.ul nu s-a facut absorbind niste partidulete mai mult decit "securizate" si ma refer la cel al lui Magureanu si al lui Talpes ? mai,mai ce tari sunteti in a invirti vorbele cum va vine bine ! si hai sa zic Silviule ca te-ai exprimat tu gresit cind ne-ai explicat enervat cum e cu disputa pe Base' : ca ABIA DUPA ce voi va ciorovaiati Provocator,am aparut noi ! e un pic penibil,sa stiti ! si aaaaaa : ti-am mai spus de nu stiu cite ori ca am lucrat intr-un Inst. de Proiectare ! .....deh, ai grija ca alcoolul "arde" hardul !
asta-i textul Mytcore ! mai citeste-l o data,ametitilor ce sunteti si voi vreti da mergem pe mina voastra de clarvazatori in d'ale politicii,cind le amestecati in asa hal incit nu se mai intelege nimic ? HAI,LA REVEDERE !
 Iar bulibășiși problema. Mult stimată și iubită doamnă G. Găboanțo, grijă mare, stai cu ochii pe ciorbița c-are să-ti dea-n foc !...
Apropos, bună ți-a iesit ciorbița ieri ?...Ce spun cei din Piata Matache, au ieftinit zarzavaturile ?...Crinuleț o să aibă de unde să vă plătească pensiile-n 2010, dar Geoana doctorandul în economie de Bragadiru, dar matrozul machit și curvar pe deasupra, o să aibă de unde?...
Parc-o sa văd c-aveti să dispăreți de pe net. atunci când n-o sosi poștașul cu pensia .
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 11:08
De la: mytcor, la data 2009-11-18 11:00:53
Iar bulibășiși problema. Mult stimată și iubită doamnă G. Găboanțo, grijă mare, stai cu ochii pe ciorbița c-are să-ti dea-n foc !...
Apropos, bună ți-a iesit ciorbița ieri ?...Ce spun cei din Piata Matache, au ieftinit zarzavaturile ?...Crinuleț o să aibă de unde să vă plătească pensiile-n 2010, dar Geoana doctorandul în economie de Bragadiru, dar matrozul machit și curvar pe deasupra, o să aibă de unde?...
Parc-o sa văd c-aveti să dispăreți de pe net. atunci când n-o sosi poștașul cu pensia .
Mytcor,serios acum...CE DRACU ESTE CU TAMPENIILE ASTEA PE CARE LE DEBITEZI ?!Vorbeste dom'le dracu' normal daca ai ceva de spus !  .Serios Mytcor,nu esti fortat de nimeni(sper!) sa postezi glumite de doi bani si aiureli fara logica.Hai mai,maturizeaza-te ce naiba !
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 11:09
De la: vaneamarin, la data 2009-11-18 10:56:05De la: mytcor, la data 2009-11-18 10:48:47De la: vaneamarin, la data 2009-11-18 10:40:46De la: mytcor, la data 2009-11-18 10:31:32
Constat ca nu esti capabil sa raspunzi la o intrebare simpla si clara Mytcor
Nu ești în măsură să faci constatări Vannea, ai constatat pe dre'aqu !...Tu la câte incomode întrebări ai răspuns pâna acum , Varzazele ?..
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 11:13
De la: vaneamarin, la data 2009-11-18 11:08:41De la: mytcor, la data 2009-11-18 11:00:53
Mytcor,serios acum...CE DRACU ESTE CU TAMPENIILE ASTEA PE CARE LE DEBITEZI ?!Vorbeste dom'le dracu' normal daca ai ceva de spus ! .Serios Mytcor,nu esti fortat de nimeni(sper!) sa postezi glumite de doi bani si aiureli fara logica.Hai mai,maturizeaza-te ce naiba !
Măi Vanne, chiar m-am mirat că pâna acum nu mi-ai încadrat glumitele-mi de doi lei în categoria, bilete de papagal !...  hai ti țuc  dulși . mua !...
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 11:19
De la: mytcor, la data 2009-11-18 11:00:53De la: gabigabi, la data 2009-11-18 10:43:41De la: gabigabi, la data 2009-11-18 09:08:56De la: Silviu, la data 2009-11-17 22:11:04Pacifisto, intelege ce vrei !
Salut !
Ce patisi. Esti socat?
Nu mai speria femeia cu pensiile ca intri in categoria terorismului de stat practicata de base. A explicat cineva de ce nu avem rezerva de stat la bnr. mugurica a bagat banii de rezerva a tarii in hirtii fara valoare, in loc de aur sau valuta. Nu e de vina poulatia. Lasa cinismul, ca unii chiar se sperie.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 11:21
De la: mytcor, la data 2009-11-18 11:13:36De la: vaneamarin, la data 2009-11-18 11:08:41De la: mytcor, la data 2009-11-18 11:00:53
Mytcor,serios acum...CE DRACU ESTE CU TAMPENIILE ASTEA PE CARE LE DEBITEZI ?!Vorbeste dom'le dracu' normal daca ai ceva de spus ! .Serios Mytcor,nu esti fortat de nimeni(sper!) sa postezi glumite de doi bani si aiureli fara logica.Hai mai,maturizeaza-te ce naiba !
Măi Vanne, chiar m-am mirat că pâna acum nu mi-ai încadrat glumitele-mi de doi lei în categoria, bilete de papagal !... hai ti țuc dulși . mua !...
ei,hai ca te lauzi cu Bilete de papagal....n-ai tu hazul asta ! si mai spun o data : intre cel care semna @****/**** alias mytcor de acum vreo 2-3 ani si cel de azi,care scrie de pe acelasi avatar , e o mare diferenta de stil,de bun-simt, de cultura,de abordare ! ce ti-au facut mytcore ?!
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 11:26
De la: mytcor, la data 2009-11-18 11:09:28De la: vaneamarin, la data 2009-11-18 10:56:05De la: mytcor, la data 2009-11-18 10:48:47De la: vaneamarin, la data 2009-11-18 10:40:46De la: mytcor, la data 2009-11-18 10:31:32
Constat ca nu esti capabil sa raspunzi la o intrebare simpla si clara Mytcor
Nu ești în măsură să faci constatări Vannea, ai constatat pe dre'aqu !...Tu la câte incomode întrebări ai răspuns pâna acum , Varzazele ?..
Mytcor,concentreza-te,fa un efort de gandire si spune-mi si mie despre ce constatari vorbesti...Astept !  .Sa nu ma dezamagesti,vreau si eu sa aud de la tine un raspuns clar la o intrebare care sper ca nu te suprasolicita intelectual.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 11:31
De la: gabigabi, la data 2009-11-18 11:21:30De la: mytcor, la data 2009-11-18 11:13:36De la: vaneamarin, la data 2009-11-18 11:08:41De la: mytcor, la data 2009-11-18 11:00:53
Măi Vanne, chiar m-am mirat că pâna acum nu mi-ai încadrat glumitele-mi de doi lei în categoria, bilete de papagal !... hai ti țuc dulși . mua !...
ei,hai ca te lauzi cu Bilete de papagal....n-ai tu hazul asta ! si mai spun o data : intre cel care semna @****/**** alias mytcor de acum vreo 2-3 ani si cel de azi,care scrie de pe acelasi avatar , e o mare diferenta de stil,de bun-simt, de cultura,de abordare ! ce ti-au facut mytcore ?!
Sertarul e de vina. I le-au tinut in sertar. Nici eu nu-l recunosc. Si am trecut peste o faza de boala destul de dura. Fara mincat 3 zile. Si tot nu fac ca el.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 12:09
De la: nastasemihail, la data 2009-11-18 11:31:14De la: gabigabi, la data 2009-11-18 11:21:30De la: mytcor, la data 2009-11-18 11:13:36De la: vaneamarin, la data 2009-11-18 11:08:41De la: mytcor, la data 2009-11-18 11:00:53
Sertarul e de vina. I le-au tinut in sertar. Nici eu nu-l recunosc. Si am trecut peste o faza de boala destul de dura. Fara mincat 3 zile. Si tot nu fac ca el.
n-ai mincat ? pe bune ! ai fost bolnav sau ai inceput antrenamentul ptr.anul de criza 2010 ? offf,tare mi-e ca vom stringe toti cureaua ,rau de tot !
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 12:50
De 5 ori anul asta. Nici nu stiu ce e asta. E f puternica, dar ramin intreg, S-ar putea sa fie viroza stomacala. Ca astea revin. Si trece cu furazolidon dar greu. Si cind ma gindesc ca eu mincam si cu miinile murdare de la gradina.
|
rayna
5 mesaje
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 13:55
De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia
" Un popor care-si alege un conducator cu handicap, numai de nenorociri va avea parte"
Nu va ajunge, cinci ani???? mai aveti nevoie si de alte nenorociri???/ Mai avem nevoie de pamant deasupra nostra, in rest suntem ingropati.
" " Nu exista vant favorabil pentru cine nu stie incotro se indreapta"
|
|
|