back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 23:08

De la: mytcor, la data 2009-11-15 22:35:57Ioanna, sis. de Inv. romanesc trebuie sa fie corelat necesitatilor de forta de munca-n economia romaneasca.
Ce produce astazi Romania, ?....expune-mi produsele inscriptionate "MADE IN ROMANIA" !...

tu nu observi c-ati ajuns sa produceti necalificati si incompetenti pe banda rulanta, in cei mai bun caz, merituosii studenti ce parasesc aulele facultatilor merg sa-si gaseasca implinirea profesionala-n afara tarii?
Voi nu vedezi ca pltiti un sis. de inv. ce lucreaza pentru export de inteligenta fara a-si recupera costurile ?...

Baaaaaaa, naivi , naivi rau di tat !...ha...ha...ha...

sti care-s costurile, unei firme care se respecta, (sumele alocate) pt. traning-ul prof. al proaspetilor absolventi de studii superioare ce sunt recrutati ca forta de munca pentru o asa companie ?..

Stii ?...

da, mytcor...și economia este un domeniu care trebuie reformat....dar acum vorbeam doar de învãțãmânt...
o sã mai discutãm și despre economie și o sã vedem ce spun ambii candidați....

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 23:09

De la: mytcor, la data 2009-11-15 22:43:28
De la: ioanna_dark, la data 2009-11-15 22:29:34
De la: mytcor, la data 2009-11-15 22:19:49 Ioanna, musai sa-ti cumperi o masina ce are-n dotare portbgaj cu intrari separate, altfel nu te vad bine descurcandu-te-n INVATZAMANTUL ROMAN-esc-u !...

S-ATUNCI I-AM CONDAMNAT PE TOTI LA MOARTE !!!....in sfarsit, s.a dereglat supapiul si-am purjat catastroficul procent de suprapresiune din vastul de expansiune al invatamantului si cercetashilor romaneshtiu !...ura, ura, ura !...Esti o floare esti un Crin cu parfumul cel mai fin..4 bari cat MPa?...frectii la pisici de sticla !..marja de eroare in politica.

mytcor.....îmi tot reproșeazã silviu cã nu înțeleg ce scrii...și..da...e adevãrat...deși vorbești pe înțeles eu nu te pot pricepe...

ești în stare sã scrii și tu ceva inteligibil...secolul ãsta?

hai sã facem o probã....
scrie-mi ce nu-ți place la antonescu....

crin antonescu președinte

Am spus eu ca nu-mi place C. Antonescu?...e un tip simpatic,chiar agreabil, atunci cand nu se deda la expresii gen piccolo !...

ca presedinte, nu-l vad un tip potent pentru a stapani actuala situatie conflictuala a societatii romanesti.

poate intr-o vreme putin mai asezata, ar merge si-un presedinte gen C. Antonescu, intr-o rep. parlamentara , ...poate ..ce sa spun, atunci as desemna un presedinte din cadrul cercurilor culturale romanesti, c-un rationament si-o-ntelepciune probata si observabila de-o larga majoritate cetateneasca.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 23:11

"crin antonescu președinte" !....Crin Antonescu este deja presedinte, Presedintele PNL !...

schimba sloganul ca te faci de ciocolata !....

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 23:13

De la: ioanna_dark, la data 2009-11-15 23:08:04
De la: mytcor, la data 2009-11-15 22:35:57Ioanna, sis. de Inv. romanesc trebuie sa fie corelat necesitatilor de forta de munca-n economia romaneasca.
Ce produce astazi Romania, ?....expune-mi produsele inscriptionate "MADE IN ROMANIA" !...

tu nu observi c-ati ajuns sa produceti necalificati si incompetenti pe banda rulanta, in cei mai bun caz, merituosii studenti ce parasesc aulele facultatilor merg sa-si gaseasca implinirea profesionala-n afara tarii?
Voi nu vedezi ca pltiti un sis. de inv. ce lucreaza pentru export de inteligenta fara a-si recupera costurile ?...

sti care-s costurile, unei firme care se respecta, (sumele alocate) pt. traning-ul prof. al proaspetilor absolventi de studii superioare ce sunt recrutati ca forta de munca pentru o asa companie ?..

Stii ?...

da, mytcor...și economia este un domeniu care trebuie reformat....dar acum vorbeam doar de învãțãmânt...

..n-are sens Ioanna, presedintele romaniei n-are atributii economice pe timpul mandatului,

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 23:14

De la: mytcor, la data 2009-11-15 23:11:21"crin antonescu președinte" !....Crin Antonescu este deja presedinte, Presedintele PNL !...

ete nah....oricine iși poate ușor da seama la m-am referit....

așa scrie și pe afișele electorale...și peste tot...

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 23:15

De la: mytcor, la data 2009-11-15 23:13:13
De la: ioanna_dark, la data 2009-11-15 23:08:04

Stii ?...

..n-are sens Ioanna, presedintele romaniei n-are atributii economice pe timpul mandatului,

dar are guvernul numit de el....

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 23:19

De la: ioanna_dark, la data 2009-11-15 23:14:27
De la: mytcor, la data 2009-11-15 23:11:21"crin antonescu președinte" !....Crin Antonescu este deja presedinte, Presedintele PNL !...

te-ai plafonat, putina creativitate Ioanna, hai ca nu-ti strica !...

fa-ti un slogan pro Crin care sa te reprezinte !...ce naiba, tu filoloaga, si te lasi umilita de-un asa empiric slogan derivat de neuronul obosit al vreunui aplaudac propagandist ?

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 23:19

De la: ioanna_dark, la data 2009-11-15 23:05:16
dorine...cine nu e capabil sã urmeze o facultate (deși..azi când sunt atâtea facultãți gen spiru...e cam imposibil sã nu faci una) se oprește dupã liceu...
existã și scoli de arte și meserii unde unii care știu cã nu vor urma o facultate (fie cã nu pot momentan..fie cã nu doresc) se specializeazã într-un anumit domeniu...adicã..studiazã preponderent unele materii.....(școli gen ..de ospãtari , de barmani etc)....e ok...le învațã mai mult pe alea și foarte puțin pe celelalte...
nu cred cã existã materii inutile....toate la un loc te formeazã ca cetãțean...fiecare își are rostul ei....
(aaa...îmi aminti altã aberație de-a guvernul pdl-guvern de oameni cãrora nu le-a plãcut școala-..cicã sã interzicã profesorilor sã le mai dea teme pentru acasã elevilor pentru cã îi obosesc prea tare )....

o sã vedem ce va face crin și cum se va schimba învãțãmântul din românia sub guvernul impus lui....de-abea aștept...

Ok. Ca vrei sa accepti sau nu, o reforma este necesara in invatamantul romanesc. In legatura cu provocarea mea referitoare la copiii din mediul rural, am sa-ti spun ca tot ca o statistica este si faptul ca 1 din 3 doreste sa urmeze o facultate. De ce nu reusesc, te las pe tine sa deduci.
Mai faci o mentiune la care nu ma asteptam de la tine ''deși..azi când sunt atâtea facultãți gen spiru...e cam imposibil sã nu faci una''. E grav Ioana ! Pai .... taman de asta se doreste o reforma reala a invatamantului, sa nu se mai produca pe banda rulanta studenti fara nici un rost.
In concluzie, e necesara o reforma a sistemului si bineinteles, o alta atitudine a mediului politic si economic aratata profesorilor, pentru a rasplati cu adevarat meritul lor in societate.
Cat despre Crin Antonescu ... un vot si de la mine.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 23:26

De la: Dorinel, la data 2009-11-15 23:19:43
De la: ioanna_dark, la data 2009-11-15 23:05:16
dorine...cine nu e capabil sã urmeze o facultate (deși..azi când sunt atâtea facultãți gen spiru...e cam imposibil sã nu faci una) se oprește dupã liceu...
existã și scoli de arte și meserii unde unii care știu cã nu vor urma o facultate (fie cã nu pot momentan..fie cã nu doresc) se specializeazã într-un anumit domeniu...adicã..studiazã preponderent unele materii.....(școli gen ..de ospãtari , de barmani etc)....e ok...le învațã mai mult pe alea și foarte puțin pe celelalte...
nu cred cã existã materii inutile....toate la un loc te formeazã ca cetãțean...fiecare își are rostul ei....
(aaa...îmi aminti altã aberație de-a guvernul pdl-guvern de oameni cãrora nu le-a plãcut școala-..cicã sã interzicã profesorilor sã le mai dea teme pentru acasã elevilor pentru cã îi obosesc prea tare )....

o sã vedem ce va face crin și cum se va schimba învãțãmântul din românia sub guvernul impus lui....de-abea aștept...

Ok. Ca vrei sa accepti sau nu, o reforma este necesara in invatamantul romanesc. In legatura cu provocarea mea referitoare la copiii din mediul rural, am sa-ti spun ca tot ca o statistica este si faptul ca 1 din 3 doreste sa urmeze o facultate. De ce nu reusesc, te las pe tine sa deduci.
Mai faci o mentiune la care nu ma asteptam de la tine ''deși..azi când sunt atâtea facultãți gen spiru...e cam imposibil sã nu faci una''. E grav Ioana ! Pai .... taman de asta se doreste o reforma reala a invatamantului, sa nu se mai produca pe banda rulanta studenti fara nici un rost.
In concluzie, e necesara o reforma a sistemului si bineinteles, o alta atitudine a mediului politic si economic aratata profesorilor, pentru a rasplati cu adevarat meritul lor in societate.
Cat despre Crin Antonescu ... un vot si de la mine.

da, dorine...mulți nu-și permit pentru cã nu au bani...ca sã rãspundem la întrebarea *de ce nu au bani * ar trebui , însã sã intrã în alte domenii de activitate...economie , agriculturã...și o putem face ...
iar referitor la universitãți gen spiru...hm...nici eu nu prea sunt de acord cu ele .dar aici nu cred cã are ce sã schimbe nimeni pentru cã ele funcționeazã legal în românia...
însã se poate schimba calitatea generațiilor care vor veni per total...

numai bine!!!

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 23:28

De la: mytcor, la data 2009-11-15 23:19:16

fa-ti un slogan pro Crin care sa te reprezinte !...ce naiba, tu filoloaga, si te lasi umilita de-un asa empiric slogan derivat de neuronul obosit al vreunui aplaudac propagandist ?

o sã mã gândesc la unul...

iar pentru tine

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 00:15

De la: Dorinel, la data 2009-11-15 21:36:11
De la: Silviu, la data 2009-11-15 21:23:02
Asa mai vi de acasa ...
Dezbatere, nu etichetari.
Asa este, e o intrebare buna !
Dar PDL-ul nu va pierde in procente, pentru simplul motiv ca tot el va iesi primul. C-asa e romanul, impartial, se orienteaza, si, daca base e la Cotroceni, PDL-ul va creste.
PSD-ul va creste daca iese Geoana. Alminteri nu.
Haios este ca, daca va iesi Crin presedinte, PNL-ul nu va creste si atunci sa vezi branza mare ce va face Iohanis. Sa vezi cuum se vor alia din nou PDL cu PSD ... si o sa fie ca acum doua luni ...
Multumit ?
Sunt de acord cu afirmatia ''C-asa e romanul, impartial, se orienteaza''. Mai bine zis, se orienteaza, ca de impartialitate nu putem vorbi.
Totusi nu pot fi de acord cu afirmatia ca PDL-ul va reusi formarea unui guvern cu PSD-ul sau PNL-ul pentru simplu motiv ca nimeni nu-i mai vrea parteneri si ca va castiga alegerile in contextul dizolvarii parlamentului . Asta ar insemna inca un an pierdut si probleme sociale si mai grave decat cele in prezent. In acest context antipatia manifestata de mediul social si economic va creste enorm si cei care vor avea de pierdut sunt PDL-isti.

Nu ti se pare ca gentalmanul Crin a cam sucit macazul ? Nu vezi ca a sarit la gatul lui Geoana ? Incearca cu disperare sa intre in turul doi.
Tot circul asta e valabil numai pentru prezidentiale. Apa de ploaie.
O sa vezi cum se calmeaza toti indiferent cine va iesi presedinte. Mai ales daca va fi Basescu. Pentru ca nu vor mai avea ce sa-i faca. Vointa poporului.
Si sa-i vezi cum se vor reorienta.
Stai sa vezi cum o sa fie cand va veni criza aia adevarata....
Sa vezi cum se vor dezmeticii si filozofii astia de doi lei care se pricep la toate pana ajung pe functii...
Sa vezi cum se vor dezmeticii alegatorii, de foame ... de frig.
Criza n-a venit inca.
Tembelii astia de la PSD prin iesirea de la guvernare, au facut sa fie si mai rau. Au vazut ce nasol e sa fie fara un papagal ca Iliescu la Cotroceni, cu o belea de presedinte care sta cu clanta pe ei si nu-i lasa sa fure amaratul asta de PIB si ce a mai ramas de "privatizat".
De asta e agitatia asta !
Basescu e atipic pentru tampenia de constitutie scrisa de Iorgovan care-si imagina ca Iliescu va fi vesnic. Constitutia asta nu merge decat pentru presedinti de tip Iliescu sau papagalul de Constantinescu.
Pentru presedinti mai adevarati, nu e buna !
Asa-numitul "echilibru" al puterilor in stat a fost de fapt o chestie din care nimeni nu raspunde de nimmc, numeni nu poate face nimic, iar toti pot sa dea vina pe toti.
Exact ce ni se intampla acum.
Basescu vrea sa schimbe asta. Incepe cu cea mai corupta si lipsita de incredere din partea electoratului, parlamentul. Pentru ca el singur nu va face asta niciodata.
E singurul om care a incercat asta pana acum. Ceilalti, figuristi, vorbesc, spun ca snut de acord cu un principiu corect, dar taraganeaza, inventeaza tot felul de motive sa nu faca nimic si sa treaca timpul. In liniste. Pentru ca, in liniste si cu ajutorul timpului, pot sa faca linistiti ce au facut de zeci de ani: sa fure si sa minta.

De ce va tot puneti la mintea Ioanei si-i tot dati importanta ? Nu v-ati lamurit ? E o tanara p-afarista, cu tupeu si cam atat. Vreti sa-i faceti educatie ?
Hai sa vorbim de lucruri serioase nu de tampenii impuse de o minte putina, limitata.
Daca vreti, daca nu, bateti campii cu educatia de tip Crin. De fapt, in afara de niste vorbe goale, demagogice, ce mama dracului a gasit Crin ca solutii pentru educatia asta ? Ciuciu ...
Acum a trecut de la "Huo, Basescu " la "lasul si mincinosul de Geoana ..."
Un gentelman.
Da.... un adevarat gentelman.
Si tu crezi ca asta nu se cupleaza cu PDL-ul ?
Noapte buna !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
9am050011

5 mesaje
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 09:50

Mai draga aghiuta.de ce-ti bagi codita unde nu-fierbe cazanelul?
-EU seful INGERILOR care l-am expulzat din RAI pe scaraotki o sat trag una-n dos ca sa vizitezi vapoarele praduite de matrozul chior care e imparat in tara ORBIlor.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 09:54

De la sumo, la box thailandez
de Cristian Tudor POPESCU | 16 NOIEMBRIE 2009

"Aþi fost coleg de partid cu Ion Iliescu, d-le preºedinte. Eu, nu". "Vã înºelaþi, eu n-am fost în FSN cu Ion Iliescu..." pareazã relaxat Traian Bãsescu. Însã lovitura lui Crin Antonescu se duce în altã parte, direct în ficatul atât de sãnãtos al d-lui preºedinte: "Eu mã refeream la Partidul Comunist. Acolo aþi fost coleg cu Ion Iliescu". Moment de derutã al d-lui Bãsescu. Rãspunsul vine pânã la urmã, dar e lung ºi neconvingãtor: "Am condamnat comunismul..." etc.

Este o secvenþã emblematicã pentru ce s-a întâmplat sâmbãtã la Cluj. În anii din urmã, adversarii de confruntãri unu la unu ai d-lui Bãsescu au fost Nãstase ºi Tãriceanu, luptãtori de sumo, masivi ºi lenþi. Pentru prima datã, Bãsescu cel tare-n gurã a avut în faþã un luptãtor de box thailandez, adicã nu numai pumni, ci ºi picioare în gurã, la fel ca el, dar ceva mai iute ºi mai precis. Obiºnuit sã-ºi þinã adversarii în defensivã, cu replici ºmechere, scurte ºi goale pe dinãuntru, dar cu prizã la mase, dl. Bãsescu a primit de data aceasta niºte contraatacuri fulgerãtoare în plinã figurã cu propriile-i arme. A fãcut faþã, dar nu i-a fost uºor, s-a clãtinat de câteva ori: "Bine, plecaþi pe mare, d-le preºedinte, dupã alegeri, cã aveþi meserie, dar ce comandaþi, cã nu mai aveþi flotã!?..." "Vãd cã preluaþi discursul securiºtilor..."

Am tot auzit cã întâlnirea de la Cluj ar fi fost improvizatã, cã trebuia pregãtitã cu nu ºtiu cât timp înainte, cã a avut loc într-un hotel. Dl. Geoanã, dându-ºi seama ce greºealã a fãcut refuzând sã participe la "improvizaþie", a apãrut imediat unde a gãsit o gaurã pe sticlã ca sã spunã cã trebuia o ambianþã universitarã pentru dezbatere. Hã, hã, hã, ca sã citez din Traian Bãsescu. Într-un stat care e o improvizaþie permanentã, ca România, dl. Geoanã doreºte o dezbatere într-o aulã, cu dosare de probleme în faþã. Dupã 20 de ani, eu sper cã nu mai existã mulþi români care sã se uite la campania electoralã ca la o frãmântare privind viitorul þãrii. Care sã creadã cã pe 7 decembrie va începe o nouã erã, ieri întunericul, mâine lumina, adusã de Alesul, deþinãtorul soluþiilor miraculoase pentru România. Ne-am amãgit de suficiente ori. Oricine ar ajunge preºedinte, nu se va întâmpla mare lucru. Când Europa va fi în creºtere economicã, românii vor pleca acolo la muncã ºi ne va merge ceva mai bine, când va fi recesiune, ne va fi rãu. Nu vom deveni o þarã europeanã adevãratã, cel puþin în orizontul de timp al vieþii subsemnatului.

Prin urmare, singurele greºeli de organizare mi s-au pãrut pupitrele de plexiglas ºi microfoanele fixe. Pupitrele trebuiau înlãturate ºi fiecare sã fi avut un microfon portabil: puteau în felul acesta sã se învârtã pe scenã, eventual sã danseze ca doi rapperi într-un garaj din New York, în timp ce încercau sã se facã unul pe altul din vorbe - vã amintiþi "8 miles" cu Eminem? Ce economie, cotã unicã, educaþie, agriculturã, sãnãtate, important a fost doar de câte ori "ºi-au tras-o" unul altuia, doar scorul acesta mai poate aduce voturi acum când blocurile de votanþi sunt sedimentate.

l Puternic rãspunsul d-lui Bãsescu la întrebarea ce carte aþi citit ultima oarã. Levantul, de Cãrtãrãscu, zice dl. preºedinte, exact ca acum 4-5 ani. Iatã un intelectual adevãrat, care ºtie sã citeascã ºi sã reciteascã o singurã carte câþiva ani.

l Crin Antonescu a vorbit liber tot timpul, dl. preºedinte a avut niºte hârtii pe pupitru la care trãgea cu ochiul destul de des.

l Dl. preºedinte a repetat procedeul Elenei Ceauºescu, care-ºi punea numele deasupra autorilor "Polimerizãrii stereospecifice a izoprenului", adjudecându-ºi munca echipei lui Bogdan Aurescu în procesul câºtigat la Haga.

l Dl. Antonescu s-a supãrat pe mine când i-am spus cã face demagogie. Cu câteva zile în urmã, d-sa declara apocaliptic cã l-ar vota nu numai pe M. Geoanã, dar chiar ºi pe C.V. Tudor sau G. Becali, dacã ar fi în turul doi cu Bãsescu. Acum, l-a numit pe dl. Bãsescu "un om viu, cu curaj, cu personalitate", în vreme ce M. Geoanã "nu e, nu e deloc". A primit în schimb "o bilã albã" de la dl. Bãsescu. Unde mai e Apocalipsa?

l Nu comentez aluzia d-lui Bãsescu la tragedia din familia Antonescu, retractatã jalnic când a realizat dimensiunile a ceea ce fãcuse, m-aº simþi murdãrit eu însumi vorbind despre aºa ceva.

l În schimb nu pot sã nu observ disperarea d-lui preºedinte de a umple cu ceva golul de realizãri al mandatului d-sale: sã ajungã o persoanã trimisã de Securitate la Anvers, o persoanã care deþinea 60.000$ în decembrie '89, sã se identifice cu timiºorenii care luptau singuri în decembrie '89 în bezna sângeroasã a dictaturii ceauºiste înseamnã cã disperarea a ºters orice urmã de bun-simþ.

Altfel, show-ul a fost vioi, nu regret prea mult cã m-a împiedicat sã vãd semifinala Djokovici-Nadal de la Paris.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 10:39

De la: vaneamarin, la data 2009-11-16 09:54:56De la sumo, la box thailandez

"Aþi fost coleg de partid cu Ion Iliescu, d-le preºedinte. Eu, nu". "Vã înºelaþi, eu n-am fost în FSN cu Ion Iliescu..." pareazã relaxat Traian Bãsescu. Însã lovitura lui Crin Antonescu se duce în altã parte, direct în ficatul atât de sãnãtos al d-lui preºedinte: "Eu mã refeream la Partidul Comunist. Acolo aþi fost coleg cu Ion Iliescu". Moment de derutã al d-lui Bãsescu. Rãspunsul vine pânã la urmã, dar e lung ºi neconvingãtor: "Am condamnat comunismul..." etc.

Este o secvenþã emblematicã pentru ce s-a întâmplat sâmbãtã la Cluj. În anii din urmã, adversarii de confruntãri unu la unu ai d-lui Bãsescu au fost Nãstase ºi Tãriceanu, luptãtori de sumo, masivi ºi lenþi. Pentru prima datã, Bãsescu cel tare-n gurã a avut în faþã un luptãtor de box thailandez, adicã nu numai pumni, ci ºi picioare în gurã, la fel ca el, dar ceva mai iute ºi mai precis. Obiºnuit sã-ºi þinã adversarii în defensivã, cu replici ºmechere, scurte ºi goale pe dinãuntru, dar cu prizã la mase, dl. Bãsescu a primit de data aceasta niºte contraatacuri fulgerãtoare în plinã figurã cu propriile-i arme. A fãcut faþã, dar nu i-a fost uºor, s-a clãtinat de câteva ori: "Bine, plecaþi pe mare, d-le preºedinte, dupã alegeri, cã aveþi meserie, dar ce comandaþi, cã nu mai aveþi flotã!?..." "Vãd cã preluaþi discursul securiºtilor..."

Am tot auzit cã întâlnirea de la Cluj ar fi fost improvizatã, cã trebuia pregãtitã cu nu ºtiu cât timp înainte, cã a avut loc într-un hotel. Dl. Geoanã, dându-ºi seama ce greºealã a fãcut refuzând sã participe la "improvizaþie", a apãrut imediat unde a gãsit o gaurã pe sticlã ca sã spunã cã trebuia o ambianþã universitarã pentru dezbatere. Hã, hã, hã, ca sã citez din Traian Bãsescu. Într-un stat care e o improvizaþie permanentã, ca România, dl. Geoanã doreºte o dezbatere într-o aulã, cu dosare de probleme în faþã. Dupã 20 de ani, eu sper cã nu mai existã mulþi români care sã se uite la campania electoralã ca la o frãmântare privind viitorul þãrii. Care sã creadã cã pe 7 decembrie va începe o nouã erã, ieri întunericul, mâine lumina, adusã de Alesul, deþinãtorul soluþiilor miraculoase pentru România. Ne-am amãgit de suficiente ori. Oricine ar ajunge preºedinte, nu se va întâmpla mare lucru. Când Europa va fi în creºtere economicã, românii vor pleca acolo la muncã ºi ne va merge ceva mai bine, când va fi recesiune, ne va fi rãu. Nu vom deveni o þarã europeanã adevãratã, cel puþin în orizontul de timp al vieþii subsemnatului.

Prin urmare, singurele greºeli de organizare mi s-au pãrut pupitrele de plexiglas ºi microfoanele fixe. Pupitrele trebuiau înlãturate ºi fiecare sã fi avut un microfon portabil: puteau în felul acesta sã se învârtã pe scenã, eventual sã danseze ca doi rapperi într-un garaj din New York, în timp ce încercau sã se facã unul pe altul din vorbe - vã amintiþi "8 miles" cu Eminem? Ce economie, cotã unicã, educaþie, agriculturã, sãnãtate, important a fost doar de câte ori "ºi-au tras-o" unul altuia, doar scorul acesta mai poate aduce voturi acum când blocurile de votanþi sunt sedimentate.

l Puternic rãspunsul d-lui Bãsescu la întrebarea ce carte aþi citit ultima oarã. Levantul, de Cãrtãrãscu, zice dl. preºedinte, exact ca acum 4-5 ani. Iatã un intelectual adevãrat, care ºtie sã citeascã ºi sã reciteascã o singurã carte câþiva ani.

l Crin Antonescu a vorbit liber tot timpul, dl. preºedinte a avut niºte hârtii pe pupitru la care trãgea cu ochiul destul de des.

l Dl. preºedinte a repetat procedeul Elenei Ceauºescu, care-ºi punea numele deasupra autorilor "Polimerizãrii stereospecifice a izoprenului", adjudecându-ºi munca echipei lui Bogdan Aurescu în procesul câºtigat la Haga.

l Dl. Antonescu s-a supãrat pe mine când i-am spus cã face demagogie. Cu câteva zile în urmã, d-sa declara apocaliptic cã l-ar vota nu numai pe M. Geoanã, dar chiar ºi pe C.V. Tudor sau G. Becali, dacã ar fi în turul doi cu Bãsescu. Acum, l-a numit pe dl. Bãsescu "un om viu, cu curaj, cu personalitate", în vreme ce M. Geoanã "nu e, nu e deloc". A primit în schimb "o bilã albã" de la dl. Bãsescu. Unde mai e Apocalipsa?

l Nu comentez aluzia d-lui Bãsescu la tragedia din familia Antonescu, retractatã jalnic când a realizat dimensiunile a ceea ce fãcuse, m-aº simþi murdãrit eu însumi vorbind despre aºa ceva.

l În schimb nu pot sã nu observ disperarea d-lui preºedinte de a umple cu ceva golul de realizãri al mandatului d-sale: sã ajungã o persoanã trimisã de Securitate la Anvers, o persoanã care deþinea 60.000$ în decembrie '89, sã se identifice cu timiºorenii care luptau singuri în decembrie '89 în bezna sângeroasã a dictaturii ceauºiste înseamnã cã disperarea a ºters orice urmã de bun-simþ.

Altfel, show-ul a fost vioi, nu regret prea mult cã m-a împiedicat sã vãd semifinala Djokovici-Nadal de la Paris.

Amicul Vannea vad ca-i foarte matinal, si-a scanat retina si amprenta, a pontat cardul prezentei si-a introdus-o pe cealalta-n cititor deblocand intrarea pe 9 am, laboratorul sau de presa cel de toate zilele.

Vannea, tu ai fost membru PCR?
Ce-nsemnau 60.000$ la nivelul anilor 1980-1989 / un curs de schimb teoretic 1$=12Lei ?...
Atunci cand ai sa aperi principii si nu partide ori candidati sau contra-candidati intr-un mod nepartinitor, n-am sa te mai sacai p-aici.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 10:54

De la: Dorinel, la data 2009-11-15 20:53:01
De la: prietenbun, la data 2009-11-15 20:47:09Mai Ioanna, nu-ti dori sa venim noi diaspora pe-acasa, c-aveti s-ajungeti toti shomeri !...
O sa va testam si, cei ce nu corespund criteriilor de competenta, bocceluta si Acasaaaaaaaaa !...

cei care-ati facut matrapazlacuri, Platiti !...cu casa cu masina cu nevestele si amntele, va confiscam conturile de prin Virgine , iar daca nu-i de-ajuns, La mititicaaaaaaa cu voi !...Ha !...mai bine nu, ramanem aici !...
Ar fi prea mare jale-n Tara daca ne-am intoarce noi !...V-ar bocii de mila si s-ar duce vestea pe 5 continente !... da ?!...

Dar de ce nu veniti fratilor? Va opreste cineva? E foarte usor sa-ti dai cu parerea despre un sistem cand nu esti implicat direct - nu mai stati in tribune, veniti pe teren. Si o sa vedem si cum stati cu competenta, si cu cinstea ... ca despre ce face diaspora pe acolo pe unde este s-a cam dus vestea pe 6 continente. Veniti si pe aici, poate ingropam mai cu spor tara asta.
Cred ca am sa-i astept la granita cu mici, bere, sepci, tricouri, faina, ulei, etc. pe cei din diaspora ... sa se duca vestea pe 5 continente.

. Echipele de angajati publici, bateau la usile oamenilor, oferindu-le cadou, pungile cu ulei, zahar si faina din parte sefului PNL, Crin Antonescu, candidat la presedintia Romaniei.
. Din autoturismul cu numarul B 68 ETS inscriptionat cu „Primaria sectorului 1, Directia Inspectie” plina de baxuri alimentare (vezi foto) se umpleau pungi electorale. Sacose albe, neinscriptionate, erau umplute cu faina, zahar si ulei, pentru a cumpara voturi.
Andrei Chiliman, i-a trimis pe angajatii administratiei locale sa care mita electorala pentru seful PNL, Crin Antonescu. Ieri, in jurul pranzului, functionarii publici ai primariei sectorului 1, platiti de contribuabilii de sector, se aflau cu masina primariei pe Strada Sandu Aldea, din sectorul 1.

Dorinele, ai grija, vezi cum reusesti sa te pozitionezi prin zona !...

...si-o fasole cu ciolan ?...ai uitat sa treci in menu

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 12:32

Acum, eu cred ca mai toate partidele, prin tembelii lor de serviciu, la nivel local, o sa faca chestia asta ...
Nu vad de ce ar trebui sa-l luam la omor pe Dorinel ...
Da, asa, o smetie mica, nu-i strica nici lui, cu Crinut al lui...
Cum dracu se face ca mie nu mi-a dat nimeni nici o punga cu nimic. M-or fi stiind ca sunt republican, ca Leonida, de, ploiestean de-al meu ... pentru popor, domnule, ...
Zica ca, daca dupa zece minute de stat la masa, de vorba cu cineva, nu-ti dai seama cine e boul, atunci, tu esti ala !
O sa avem o saptamana interesanta.
Ultimele bombardele.
A mai aparut o inregistrare cu deontologul Bogdan Chiriac.
Haioasa. Cica Geoana babardeste banii din campanie si-i da matusii Tamara care, in cazul lui, e soacra-sa...
Nici asta (Geoana) nici Crin, n-au case. Stau pe la altii. Unul pe banii nostrii si celalalt la fosta soacra.
Ei sunt laudati de deontologi ca Chiriac asta (in cazul lui nu e cacofonie, e exact ce trebuie).
Coruptii din presa patronata pana mai ieri de bigamul Dinu Dumitru, azi de vajnicul CTP, critica pe coruptii din politica cu care sunt buni prieteni.
Pai nu-ti devin mai putin corupti si mai simpatici politicienii ?

Gata, revin mai pe seara, ca am treaba ....am chiar foarte multa treaba ...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
kent100xx

2 mesaje
Oras: Miercurea Ciuc

Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 13:10

Oare...? ai uitat ca in toata lume e criza financiara....nu numai in Romania. Si sa stii ca alte natiuni au mai multe probleme in timpul crizei.. Bietul om, a facut cat a putut...cu el am intrat in criza....si cu el vom iesi ...SPER. pe de alta parte...cine e langea foc, se incalzeste...toti am face la fel....probleme e sa ajungi langa foc !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 13:18

De la: Silviu, la data 2009-11-16 12:32:54Acum, eu cred ca mai toate partidele, prin tembelii lor de serviciu, la nivel local, o sa faca chestia asta ...
Nu vad de ce ar trebui sa-l luam la omor pe Dorinel ...
Da, asa, o smetie mica, nu-i strica nici lui, cu Crinut al lui...
Cum dracu se face ca mie nu mi-a dat nimeni nici o punga cu nimic. M-or fi stiind ca sunt republican, ca Leonida, de, ploiestean de-al meu ... pentru popor, domnule, ...
Zica ca, daca dupa zece minute de stat la masa, de vorba cu cineva, nu-ti dai seama cine e boul, atunci, tu esti ala !
O sa avem o saptamana interesanta.
Ultimele bombardele.
A mai aparut o inregistrare cu deontologul Bogdan Chiriac.
Haioasa. Cica Geoana babardeste banii din campanie si-i da matusii Tamara care, in cazul lui, e soacra-sa...
Nici asta (Geoana) nici Crin, n-au case. Stau pe la altii. Unul pe banii nostrii si celalalt la fosta soacra.
Ei sunt laudati de deontologi ca Chiriac asta (in cazul lui nu e cacofonie, e exact ce trebuie).
Coruptii din presa patronata pana mai ieri de bigamul Dinu Dumitru, azi de vajnicul CTP, critica pe coruptii din politica cu care sunt buni prieteni.
Pai nu-ti devin mai putin corupti si mai simpatici politicienii ?

Gata, revin mai pe seara, ca am treaba ....am chiar foarte multa treaba ...

Silviu, s-ar putea ca Dl. Vannea sa fie intr-o sedinta cu parintii, vad ca-ntarzie sa-mi raspunda !
Dorinel, Dorinel e mare pishicher, l-a depasit unul mai nevricos in trafic si i-a distrus retrovizorul de pe stanga.
Acum, se-asigura-n schimbarea directiei de mers folosindu-se numai de retrovizorul din dreapta, Eu i-as indica sa priveasca-n cel fixat in plafon, e mai sigur in astfel de cazuri.

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 14:59

Ca orice om normal are si defecte dar mai multe calitati Uitam ce vrem si retinem la fel in functie cum categorisesti personajul .Eu il consider un bun politician .

GINA
c_berbec

4 mesaje
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 14:59

Domnule , daca mai mult de atit nu poti ,incearca macar. Adica nu poti vedeace e bine si ce e rau .
E cred ca trebuie sa facem cu totii efortul de a esi din anonimat .

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 15:11

De la: adycucu_85, la data 2008-11-11 17:24:33stai calm batrane ca Basescu are priza la public si romanii inteligenti il iubesc. PD-L-ul e in contiunua urcare in timp de PNL, PSD, si PC au luat-o la vale bine de tot. stiai ca i se prgateste suspendare dupa uninominal. De ce ? Pt. ca incomodeaza Mafia de la putere si le zice pe fata. Eu unul si multi atlii ca mine il sustinem si te asiguram ca mai are de dus la capat inca un mandat !!!

"Romanii inteligenti il iubesc ..."? Poate aia obisnuiti de pe vreme lui nea Nicu sa dea poop in dos! Ma mira ca niste specimene mancurte uita asta si se grabesc sa-- ridice "tatucului" osanale, crezandu-se CU ASTA - INTELIGENTI! Pentru asta va trebuie limba lunga si memorie scurta, gen Neagoe Basarab - 1412-1421. Si, poate, un "scaun electric" de-al ebei, alta "inteligenta", aleasa de voi sa va reprezinte, ca pe mine, unul, nu ma reprezinta toate bamboo-istele pline de "succesuri"!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 15:25

De la: vasile_vali, la data 2009-11-16 15:11:41

De la: adycucu_85, la data 2008-11-11 17:24:33stai calm batrane ca Basescu are priza la public si romanii inteligenti il iubesc. PD-L-ul e in contiunua urcare in timp de PNL, PSD, si PC au luat-o la vale bine de tot. stiai ca i se prgateste suspendare dupa uninominal. De ce ? Pt. ca incomodeaza Mafia de la putere si le zice pe fata. Eu unul si multi atlii ca mine il sustinem si te asiguram ca mai are de dus la capat inca un mandat !!!

"Romanii inteligenti il iubesc ..."? Poate aia obisnuiti de pe vreme lui nea Nicu sa dea poop in dos! Ma mira ca niste specimene mancurte uita asta si se grabesc sa-- ridice "tatucului" osanale, crezandu-se CU ASTA - INTELIGENTI! Pentru asta va trebuie limba lunga si memorie scurta, gen Neagoe Basarab - 1412-1421. Si, poate, un "scaun electric" de-al ebei, alta "inteligenta", aleasa de voi sa va reprezinte, ca pe mine, unul, nu ma reprezinta toate bamboo-istele pline de "succesuri"!

puah ! ptr. supusenie si iubire neconditionata nu-ti trebuie mai multa inteligenta decit a unui ciine si ai si avantajul ca te poti tavali cu extaz in toate dejectiile venite la stapinul mult iubit !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 15:51

De la: Silviu, la data 2009-11-15 20:24:21
De la: mytcor, la data 2009-11-15 20:15:00
De la: Silviu, la data 2009-11-15 20:07:32Ioano, de ce nu-ti vezi tu de treaba despre nimic pe forumul ala despre orice ?
Aci e pentru oameni mari, cu pretentii de intelectuali fini, asa ca ....

Las-o Silviu, noua generatie de sacrificiu !....trebuie sa-si faca ucenicia, ...n-asa ?!

Ai tras vinul ?... am musafiri pe cap. Tu ti-ai platit taxele si impozitele ?...
Daca nu, da de graba si plateste, altfel n-or sa aiba pensionistii de unde sa-si primeasca pensioara in ajun de Craciun si An Nou !...

O poti achita si-n transe !...

Numai Bine Silviu !....

Vinul fierbe. Va fi gata de craciun. Sper sa bem intr-o noapte cand poate vii acasa, cat vom putea duce.
Impozitele mi le plateste angajatorul. Ca daca r fi dupa mine i-as plati eu direct pensia mamei si soacra-mi si mi-ar mai ramane si bani ... Lu' Gabi nu i-as da nimmic ! Si nici sistemului de sanatate care n-a fost in stare sa-mi vindece nevasta ...
Da, de, acum am ramas sigurul platitor de taxe si impozite.
Apropos, stiati ca monseur Geoana vorbeste despre reintroducerea impozitului progresiv .. ?
Salut, Mytcor, ai grija de invitati, ma ocup eu de baietii astia ...

ei,Silviule-Silviule,ai grija ce spui ca-ti va veni si tie timpul pensiei ,dar sper ca pina atunci pensionarii nu vor mai fi tratati ca milogii sistemului ....dar ma asteptam ca tu sau mytcor sa va aduceti aminte cum functioneaza el : cind eram eu la vremea invatatului, banii veneau din darile adultilor angajati....apoi a venit vremea mea sa sustin din ce produc generatia tinara ! cind tu/voi erati la scoala si aveati nevoie de carti si de caiete,de asistenta medicala gratuita, tabere si concursuri scolare gratuite cu premii,etc.etc....eu si pensionarii ca mine le-am sustinut si-n 35 ani de munca am sustinut si iar sustinut ! sa-ti fie rusine !
@mytcor,multumesc ptr. grija fata de mine ! n-am cheltuit toti banii la Moeciu,ast 'vara; am fost si la Busteni in oct.sa vad cum se-nroseste padurea si m-am bucurat de prima zapada a anului ; nu sunt o bogata,dar Slava Domnului,nici lipita pamintului !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 16:04

ei uite vezi@silviule ca m-am luat cu vorba si am uitat sa mai spun ceva,important mi se pare mie ! poate ca a venit vremea ca dl.presedinte si altii sa-si ceara scuze tuturor pensionarilor acestei tari ptr. umilinta la care sunt supusi si, sa le multumeasca ptr. ce-au facut ptr. ei si copii lor.....asa cum eu,le multumesc soacrei si mamei tale ptr. munca miinilor lor ,nestiute de nimeni,dar care m-au ajutat si pe mine sa ajung OM ! un sarut mina,din partea mea !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 16:15

De la: mytcor, la data 2009-11-15 20:37:28
De la: ioanna_dark, la data 2009-11-15 20:27:59
De la: mytcor, la data 2009-11-15 20:20:56
De la: ioanna_dark, la data 2009-11-15 20:16:32
De la: Silviu, la data 2009-11-15 20:11:42De unde mama dracului s-a scos chestia asta cu bunul-simt la Antonescu ?
Despre ce bun-simt se poate vorbi la cineva care ataca femeile dintr-un partid adversar sugerand ca au acces la functii trecand prin patul sefilor de partid ?
Si de cand cine face asta poate fi numit gentelman ?

Unele sufera de lipsa de sex.
Sau voteaza dupa aspectul candidatului.
Ca in cazul lui Petre Roman.
Asta si acum crede ca a facut insprava mare cand era prim-ministru...

antonescu mai are și mici greșeli...însã nimeni pe lume nu e perfect....
dar...a terminat și el istoria la universitatea bucurești....nu-ți dai seama cã e un intelectual inteligent?

dar...deh...dacã mã dai afarã de pe topicul ãsta îi fac propagandã pe alte topicuri....:((

Nuuuuuuuuuuuu, Ioannaaaa !..cum sa te dam afara de pe topic ?...Ramai aici sa-i faci cinste lui Crin A. dar, am o rugaminte, te rog sai scri numele cu litere mari, c-alfel nu-mi dau seama la ce faci referire !...

mmmm ua !....Intelectualitatea lui Taticu' din Rm.Valcea !...mmmmmm uuua !..

mytcor...sã nu mã mai acuzi de curvãsãraie politicã...pentru cã sã știi cã eu nu am fost niciodatã într-un alt partid decât PNL....am ieșit anul trecut din partid pentru nu mai aveam timp....dar mã voi întoarce dupã ce îmi voi lua licența....
dacã am votat cu vadim la europarlamentarele de anul ãsta a fost doar pentru cã niciun candidat din partea PNL-ului nu m-a convins....nici nu-i cunoșteam prea bine , iar vadim mi-era simpatic ....
însã acum , dupã ce am citit mai multe despre crin antonescu și m-a impresionat am decis sã votez cu el...

ps: dacã revii vreodatã în românia te așteptãm și pe tine la PNL....

Mai Ioanna, nu-ti dori sa venim noi diaspora pe-acasa, c-aveti s-ajungeti toti shomeri !...
O sa va testam si, cei ce nu corespund criteriilor de competenta, bocceluta si Acasaaaaaaaaa !...

cei care-ati facut matrapazlacuri, Platiti !...cu casa cu masina cu nevestele si amntele, va confiscam conturile de prin Virgine , iar daca nu-i de-ajuns, La mititicaaaaaaa cu voi !...Ha !...mai bine nu, ramanem aici !...
Ar fi prea mare jale-n Tara daca ne-am intoarce noi !...V-ar bocii de mila si s-ar duce vestea pe 5 continente !... da ?!...

sper sa nu-i uitati si pe Videanu,Blaga, Berceanu,ca aia de la ANI au uitat sa cerceteze daca au conturi deschise prin Austria,de ex. pe numele fiului lui blaga.....ehei ce c...va e politica asta ....de fapt nu ea, ci oamenii care o fac !
si totusi n-ati vrea sa va hotariti o data in legatura ca Antonescu : ba ca-i "fetita",ba ca a fost mare macho de seducea toate minorele iesite-n cale ! ce sa zic : la 20 ani ce sa seduci altceva decit niste pustoaice care umbla dupa tine ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 16:27

De la: Silviu, la data 2009-11-15 21:23:02
De la: Dorinel, la data 2009-11-15 21:15:13
De la: Silviu, la data 2009-11-15 21:01:06Aoleu, era sa uit:
Presedintele n-are voie sa dizolve parlamentul in ultimele 6 luni de mandat (prevedere tampita)
Dar presedintele ales are voie sa faca asta in prima lui zi de mandat.
Constitutia e varza !
Guvernul demis e in functie si dupa 45 de zile.
Parlamentarii au inceput sa se gandeasca mai bine cat ii va costa sa nu valideze guvernul Negoita.
Asa inteleg eu de ce au amanat validarea.
Crin a mai sucit macazul. Dinspre Geoana inspre Basescu.
Ceva se intampla ...
Daca nu vin banii aia, berleuzii de romani o sa se cam dezmeticeasca repejor cand vor vedea punga goala si crivatul la geam. Si-si vor aduce aminte cum a iesit de la guvernare PSD-ul cum s-a unit cu PNL-ul si cum i-au cautat pe oamenii lui Basescu, spre dezastru tuturor.
Sau nu e asa ?
Ce credeti voi ca va face Basescu in prima lui zi de mandat ? Cu prietenul lui, Parlamentul ?
S-a dezmintit pana acum Basescu ?
Vi se pare c-o sa se sperie de Voiculescu si compania ?
Silviu, parca Basescu a zis ca nu mai are de gand sa dizolve parlamentul.
Sa presupunem ca l-ar dizolva. In acest context, la posibilele alegeri anticipate ai impresia ca se va schimba ceva in configuratia parlamentului? Tind totusi sa cred ca daca s-ar ajunge aici, PDL-ul va obtine un scor mult mai mic decat PSD-ul. Pun si eu o intrebare fireasca in aceasta situatie: Ce strategie ar mai folosi Basescu la desemnarea prim ministrului, cand partidul care are cele mai multe mandate in parlament e PSD-ul ?

De la: Dorinel, la data 2009-11-15 21:15:13
De la: Silviu, la data 2009-11-15 21:01:06Aoleu, era sa uit:
Presedintele n-are voie sa dizolve parlamentul in ultimele 6 luni de mandat (prevedere tampita)
Dar presedintele ales are voie sa faca asta in prima lui zi de mandat.
Constitutia e varza !
Guvernul demis e in functie si dupa 45 de zile.
Parlamentarii au inceput sa se gandeasca mai bine cat ii va costa sa nu valideze guvernul Negoita.
Asa inteleg eu de ce au amanat validarea.
Crin a mai sucit macazul. Dinspre Geoana inspre Basescu.
Ceva se intampla ...
Daca nu vin banii aia, berleuzii de romani o sa se cam dezmeticeasca repejor cand vor vedea punga goala si crivatul la geam. Si-si vor aduce aminte cum a iesit de la guvernare PSD-ul cum s-a unit cu PNL-ul si cum i-au cautat pe oamenii lui Basescu, spre dezastru tuturor.
Sau nu e asa ?
Ce credeti voi ca va face Basescu in prima lui zi de mandat ? Cu prietenul lui, Parlamentul ?
S-a dezmintit pana acum Basescu ?
Vi se pare c-o sa se sperie de Voiculescu si compania ?
Silviu, parca Basescu a zis ca nu mai are de gand sa dizolve parlamentul.
Sa presupunem ca l-ar dizolva. In acest context, la posibilele alegeri anticipate ai impresia ca se va schimba ceva in configuratia parlamentului? Tind totusi sa cred ca daca s-ar ajunge aici, PDL-ul va obtine un scor mult mai mic decat PSD-ul. Pun si eu o intrebare fireasca in aceasta situatie: Ce strategie ar mai folosi Basescu la desemnarea prim ministrului, cand partidul care are cele mai multe mandate in parlament e PSD-ul ?

Asa mai vi de acasa ...
Dezbatere, nu etichetari.
Asa este, e o intrebare buna !
Dar PDL-ul nu va pierde in procente, pentru simplul motiv ca tot el va iesi primul. C-asa e romanul, impartial, se orienteaza, si, daca base e la Cotroceni, PDL-ul va creste.
PSD-ul va creste daca iese Geoana. Alminteri nu.
Haios este ca, daca va iesi Crin presedinte, PNL-ul nu va creste si atunci sa vezi branza mare ce va face Iohanis. Sa vezi cuum se vor alia din nou PDL cu PSD ... si o sa fie ca acum doua luni ...
Multumit ?

n-as crede ca PSD va mai face alianta cu PDL vreodata ....poate doar daca Base' pleaca cu bamporiul in lumea larga ....e drept,la noi se poate intimpla,totusi, orice ! dar majoritatea de 65 %ar functiona si Johannis ar fi un bun prim-ministru !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 16:33

De la: ioanna_dark, la data 2009-11-15 22:29:34
De la: mytcor, la data 2009-11-15 22:19:49 Ioanna, musai sa-ti cumperi o masina ce are-n dotare portbgaj cu intrari separate, altfel nu te vad bine descurcandu-te-n INVATZAMANTUL ROMAN-esc-u !...

S-ATUNCI I-AM CONDAMNAT PE TOTI LA MOARTE !!!....in sfarsit, s.a dereglat supapiul si-am purjat catastroficul procent de suprapresiune din vastul de expansiune al invatamantului si cercetashilor romaneshtiu !...ura, ura, ura !...Esti o floare esti un Crin cu parfumul cel mai fin..4 bari cat MPa?...frectii la pisici de sticla !..marja de eroare in politica.

mytcor.....îmi tot reproșeazã silviu cã nu înțeleg ce scrii...și..da...e adevãrat...deși vorbești pe înțeles eu nu te pot pricepe...

ești în stare sã scrii și tu ceva inteligibil...secolul ãsta?

hai sã facem o probã....
scrie-mi ce nu-ți place la antonescu....

nu-ti face probleme Ioana,draga.....nu vorbeste pe intelesul nimanui....aaaa,pardon....s-ar putea sa-l fi inteles Silviu : el face uneori pe translatorul lui mytcor ! intreaba-l pe el si vezi ce-ti zice ....astept cu interes !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 16:38

De la: mytcor, la data 2009-11-15 23:19:16

hic....hic ! De ce ti-e frica nu scapi ! ai grija ce faci cu vinul ala ! saaaa traiti bine ! hic !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 16:50

De la: vaneamarin, la data 2009-11-16 09:54:56De la sumo, la box thailandez

o singura observatie as avea de facut la spusele lui CTPopescu : lovitura miseleasca data lui Crin Antonescu a fost precis calculata si de realizat dimensiunea si ca a retractat din virful buzelor,nu inseamna nimic ptr. Pirat ! a lovit si a fugit ca un las ce e ! e josnic cit cuprinde ....cea mai de jos specie de om ! m-am uitat atunci la figura Mariei Basescu,de care mi-e mila cit cuprinde ....se foia in scaun jenata ,iar cind s-a ajuns la aluziia despre Lenutza cea sugubeata, s-a speriat .....

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 16:54

De la: mytcor, la data 2009-11-16 10:54:41
De la: Dorinel, la data 2009-11-15 20:53:01
De la: prietenbun, la data 2009-11-15 20:47:09Mai Ioanna, nu-ti dori sa venim noi diaspora pe-acasa, c-aveti s-ajungeti toti shomeri !...

Dar de ce nu veniti fratilor? Va opreste cineva? E foarte usor sa-ti dai cu parerea despre un sistem cand nu esti implicat direct - nu mai stati in tribune, veniti pe teren. Si o sa vedem si cum stati cu competenta, si cu cinstea ... ca despre ce face diaspora pe acolo pe unde este s-a cam dus vestea pe 6 continente. Veniti si pe aici, poate ingropam mai cu spor tara asta.
Cred ca am sa-i astept la granita cu mici, bere, sepci, tricouri, faina, ulei, etc. pe cei din diaspora ... sa se duca vestea pe 5 continente.

. Echipele de angajati publici, bateau la usile oamenilor, oferindu-le cadou, pungile cu ulei, zahar si faina din parte sefului PNL, Crin Antonescu, candidat la presedintia Romaniei.
. Din autoturismul cu numarul B 68 ETS inscriptionat cu „Primaria sectorului 1, Directia Inspectie” plina de baxuri alimentare (vezi foto) se umpleau pungi electorale. Sacose albe, neinscriptionate, erau umplute cu faina, zahar si ulei, pentru a cumpara voturi.
Andrei Chiliman, i-a trimis pe angajatii administratiei locale sa care mita electorala pentru seful PNL, Crin Antonescu. Ieri, in jurul pranzului, functionarii publici ai primariei sectorului 1, platiti de contribuabilii de sector, se aflau cu masina primariei pe Strada Sandu Aldea, din sectorul 1.

Dorinele, ai grija, vezi cum reusesti sa te pozitionezi prin zona !...

...si-o fasole cu ciolan ?...ai uitat sa treci in menu

maaaama, tu esti OCHILA din povestea lui harap-Alb ? bati cu privirea Tocmai din Diaspora pina-n Al.Aldea ? ai prins si tu ceva ? sau nu esti si Lati-lungila ?

Pagini: << 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: