back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 16:03

De la: mytcor, la data 2009-11-16 19:54:40 ...vai di mini ºi di mini mult ºtimatã D-nã G , atât le-oi pritoºit, atât te-oi strofoºit ºi atîa le-oi scãlâmbãºit, încît nu le-oi mai nimirit.

amu no,...adusei în faþa prea onorantei conclavizaþiuni a dezbaºiunii prezedentului viitor d-ales, pi motraºunea di Hayssan, preºpunând c-ar hi marea boambã nãºtruºnicoasã ce-ar exploada pi prohapu breºedenþial.

Api sã ºtii pardon dv. conconiþã , dacâ paroll exploadeazã coþohârla aista di Hãiss-nam, no, atunºi o sã ramâi zbanghitî di oftamologeni pi vieºi d-aºee boambã politiºisto-economiºistã PDS-risto-PNL-isto-PDL-isto-PC-isto-UDMR-isto-FSN-ist.

Na , dopa Homar, rãmâne sã re-înfiinþaþi divan AD-HOC !...

ILOGIC -mytcore ! QUI PRODEST - QUI PRODEST ! ?asta-i intrebarea corecta : cui foloseste aceasta Secretizare nu pe 10,nici 25 de ani ,ci pe 50,timp in care cei implicati sa nu mai poata fi tras la raspundere !
Ilogic,mytcore,ptr ca daca le spargea fata celor insirati de tine NU-i apara Baselu prin secretizarea dosarului,ci i-ar fi luat a doua zi la intrebari ! pe EL se apara ,pe nimeni altcineva ....n-are el obiceiul asta,ci din contra !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 16:15

De la: black10131307, la data 2009-11-17 10:38:52
De la: gabigabi, la data 2009-11-16 16:04:54ei uite vezi@silviule ca m-am luat cu vorba si am uitat sa mai spun ceva,important mi se pare mie ! poate ca a venit vremea ca dl.presedinte si altii sa-si ceara scuze tuturor pensionarilor acestei tari ptr. umilinta la care sunt supusi si, sa le multumeasca ptr. ce-au facut ptr. ei si copii lor.....asa cum eu,le multumesc soacrei si mamei tale ptr. munca miinilor lor ,nestiute de nimeni,dar care m-au ajutat si pe mine sa ajung OM ! un sarut mina,din partea mea ! [/quote

TOVARASA GENERAL GABI, PERMITETI SA RAPORTEZ:

OFITERUL SUB ACOPERIRE BLACK SE AFLA IN MISIUNE SECRETA, CU SCOPUL PRECIS DE A CONTACTA AGENTII SECRETI MOS CRACIUN & MOS NICULAE.

MISIUNEA A FOST INDEPLINITA CU SUCCES, ASTFEL INCAT MOSUL NICOLAE VI-L VA ADUCE PRESEDINTE PE TRAIAN BASESCU IAR MOSUL CRACIUN VI-L VA FACE CADOU PE PREMIERUL BOC!

OFITERUL SECRET BLACK VA UREAZA SARBATORI FERICITE!

P.S.: INFORMATI-I VA ROG SI PE MARESALUL VANEA SI PE COLONEAUA SUPER BAD FROG SA-SI CURETE CIZMULITELE SI SA PREGATEASCA BRAZII DE CRACIUN!
TRAIASCA TALIBANII LIBERALI!

s-a marcat ! dar n-am inteles legatura cu pensionarii- scuzele de adus lor- recunostinta mea fata de cei care muncesc in tacere si care doar in Mos Craciun si Mos Nicolae mai pot avea incredere si speranta ca viata lor s-ar putea aseza in Normal si Demnitate de neam si tara !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 16:22

De la: black10131307, la data 2009-11-17 10:53:09Imi pare rau ca nu am timp sa va citesc toate postarile din ultimile zile, ca sa vad ce v-a mai trecut prin cap, dragi pesedenelisti! Doar lui 111dinu am impresia ca i-a trecut ceva calibrul 9mm, ca vad ca nu mai infecteaza forumul!
Eu l-am atentionat s-o lase mai moale cu trascaul! Cine stie, i-o fi plesnit vreo vena in cap, l-o fi rapus ciroza alcoolica de care sufera sau a crapat de gripa porcina!
Oricum este neserios, ca eu m-am pregatit sa-i iau coroana dupa ce o sa isi taie venele in seara de Mos Niculae si acum nu imi ajung banii decit de 4 ciulini. Pentru el sunt buni si astia!

ofiter sub acoperire Black, asculta comanda la mine : pe loc repaus !....si vezi ca Ciulinii - nu-ti vine a crede,sunt scumpi....nu ca nu s-ar gasi pe toate cimpurile tarisoarei noastre dragi,da' astia de-i cumperi tu sunt ciulini de fitze si-s scumpi.....da' daca nu iese Sefu',tu ce faci ? te-ai gindit spre ce te orientezi ? spre Vadim,este ? hai zi ca nu !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 16:38

De la: INLACRIMATUL, la data 2009-11-17 11:55:49Si totusi o sa mai pacalesc prostimea pentru inca 5 ani ,dupa care ma retrag la pensie

da,da ,s-ar putea sa nu mai poti pleca pe mare ptr.multi ani ,asta daca, intr-adevar ,vor iesi la iveala invirtelile facute de tine .....dar,incepe sa-ti faci o lista cu ce-ti place sa maninci si sa le-o dai lui Silviu, mytcor,black,cifra.....s-o gasi vreunul din toti astia sa-ti aduca macar o chiftea ,acolo ....stii tu.... ACOLO !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 16:45

De la: 9am035009, la data 2009-11-17 12:36:31
De la: gabigabi, la data 2009-11-16 16:50:18
De la: vaneamarin, la data 2009-11-16 09:54:56De la sumo, la box thailandez
de Cristian Tudor POPESCU | 16 NOIEMBRIE 2009

"Aþi fost coleg de partid cu Ion Iliescu, d-le preºedinte. Eu, nu". "Vã înºelaþi, eu n-am fost în FSN cu Ion Iliescu..." pareazã relaxat Traian Bãsescu. Însã lovitura lui Crin Antonescu se duce în altã parte, direct în ficatul atât de sãnãtos al d-lui preºedinte: "Eu mã refeream la Partidul Comunist. Acolo aþi fost coleg cu Ion Iliescu". Moment de derutã al d-lui Bãsescu. Rãspunsul vine pânã la urmã, dar e lung ºi neconvingãtor: "Am condamnat comunismul..." etc.

Este o secvenþã emblematicã pentru ce s-a întâmplat sâmbãtã la Cluj. În anii din urmã, adversarii de confruntãri unu la unu ai d-lui Bãsescu au fost Nãstase ºi Tãriceanu, luptãtori de sumo, masivi ºi lenþi. Pentru prima datã, Bãsescu cel tare-n gurã a avut în faþã un luptãtor de box thailandez, adicã nu numai pumni, ci ºi picioare în gurã, la fel ca el, dar ceva mai iute ºi mai precis. Obiºnuit sã-ºi þinã adversarii în defensivã, cu replici ºmechere, scurte ºi goale pe dinãuntru, dar cu prizã la mase, dl. Bãsescu a primit de data aceasta niºte contraatacuri fulgerãtoare în plinã figurã cu propriile-i arme. A fãcut faþã, dar nu i-a fost uºor, s-a clãtinat de câteva ori: "Bine, plecaþi pe mare, d-le preºedinte, dupã alegeri, cã aveþi meserie, dar ce comandaþi, cã nu mai aveþi flotã!?..." "Vãd cã preluaþi discursul securiºtilor..."

Am tot auzit cã întâlnirea de la Cluj ar fi fost improvizatã, cã trebuia pregãtitã cu nu ºtiu cât timp înainte, cã a avut loc într-un hotel. Dl. Geoanã, dându-ºi seama ce greºealã a fãcut refuzând sã participe la "improvizaþie", a apãrut imediat unde a gãsit o gaurã pe sticlã ca sã spunã cã trebuia o ambianþã universitarã pentru dezbatere. Hã, hã, hã, ca sã citez din Traian Bãsescu. Într-un stat care e o improvizaþie permanentã, ca România, dl. Geoanã doreºte o dezbatere într-o aulã, cu dosare de probleme în faþã. Dupã 20 de ani, eu sper cã nu mai existã mulþi români care sã se uite la campania electoralã ca la o frãmântare privind viitorul þãrii. Care sã creadã cã pe 7 decembrie va începe o nouã erã, ieri întunericul, mâine lumina, adusã de Alesul, deþinãtorul soluþiilor miraculoase pentru România. Ne-am amãgit de suficiente ori. Oricine ar ajunge preºedinte, nu se va întâmpla mare lucru. Când Europa va fi în creºtere economicã, românii vor pleca acolo la muncã ºi ne va merge ceva mai bine, când va fi recesiune, ne va fi rãu. Nu vom deveni o þarã europeanã adevãratã, cel puþin în orizontul de timp al vieþii subsemnatului.

Prin urmare, singurele greºeli de organizare mi s-au pãrut pupitrele de plexiglas ºi microfoanele fixe. Pupitrele trebuiau înlãturate ºi fiecare sã fi avut un microfon portabil: puteau în felul acesta sã se învârtã pe scenã, eventual sã danseze ca doi rapperi într-un garaj din New York, în timp ce încercau sã se facã unul pe altul din vorbe - vã amintiþi "8 miles" cu Eminem? Ce economie, cotã unicã, educaþie, agriculturã, sãnãtate, important a fost doar de câte ori "ºi-au tras-o" unul altuia, doar scorul acesta mai poate aduce voturi acum când blocurile de votanþi sunt sedimentate.

l Puternic rãspunsul d-lui Bãsescu la întrebarea ce carte aþi citit ultima oarã. Levantul, de Cãrtãrãscu, zice dl. preºedinte, exact ca acum 4-5 ani. Iatã un intelectual adevãrat, care ºtie sã citeascã ºi sã reciteascã o singurã carte câþiva ani.

l Crin Antonescu a vorbit liber tot timpul, dl. preºedinte a avut niºte hârtii pe pupitru la care trãgea cu ochiul destul de des.

l Dl. preºedinte a repetat procedeul Elenei Ceauºescu, care-ºi punea numele deasupra autorilor "Polimerizãrii stereospecifice a izoprenului", adjudecându-ºi munca echipei lui Bogdan Aurescu în procesul câºtigat la Haga.

l Dl. Antonescu s-a supãrat pe mine când i-am spus cã face demagogie. Cu câteva zile în urmã, d-sa declara apocaliptic cã l-ar vota nu numai pe M. Geoanã, dar chiar ºi pe C.V. Tudor sau G. Becali, dacã ar fi în turul doi cu Bãsescu. Acum, l-a numit pe dl. Bãsescu "un om viu, cu curaj, cu personalitate", în vreme ce M. Geoanã "nu e, nu e deloc". A primit în schimb "o bilã albã" de la dl. Bãsescu. Unde mai e Apocalipsa?

l Nu comentez aluzia d-lui Bãsescu la tragedia din familia Antonescu, retractatã jalnic când a realizat dimensiunile a ceea ce fãcuse, m-aº simþi murdãrit eu însumi vorbind despre aºa ceva.

l În schimb nu pot sã nu observ disperarea d-lui preºedinte de a umple cu ceva golul de realizãri al mandatului d-sale: sã ajungã o persoanã trimisã de Securitate la Anvers, o persoanã care deþinea 60.000$ în decembrie '89, sã se identifice cu timiºorenii care luptau singuri în decembrie '89 în bezna sângeroasã a dictaturii ceauºiste înseamnã cã disperarea a ºters orice urmã de bun-simþ.

Altfel, show-ul a fost vioi, nu regret prea mult cã m-a împiedicat sã vãd semifinala Djokovici-Nadal de la Paris.

o singura observatie as avea de facut la spusele lui CTPopescu : lovitura miseleasca data lui Crin Antonescu a fost precis calculata si de realizat dimensiunea si ca a retractat din virful buzelor,nu inseamna nimic ptr. Pirat ! a lovit si a fugit ca un las ce e ! e josnic cit cuprinde ....cea mai de jos specie de om ! m-am uitat atunci la figura Mariei Basescu,de care mi-e mila cit cuprinde ....se foia in scaun jenata ,iar cind s-a ajuns la aluziia despre Lenutza cea sugubeata, s-a speriat .....
Si aici, ca peste tot aduc in discutie abjectivitatea acestui presedinte de tara. In imbecialitatea de a iesi deasupra dintr-o confruntare politica aduce in discutie tragedia personala a domnului Crin, in speta moartea sotiei sale. Ah mama, nu stiu cum a scapat ecranul televizorului in dreptul lui Basescu. De fapt, nici nu pot sa-i pronunt numele acestui individ ajuns in culmea disperarii electorale. As folosi cuvinte grele dar parca nu as vrea sa ma cobor la nivelul acestui presaedinte de tara. Singurul lucru pe care i-l doresc e sa se care dracu mai repede dintre noi, sa se duca acolo unde il asteapta sotia lui Crin pentu a-i da doua palme peste obrazul acela brazdat de nesimtire.
Oare el ce a promovat in familia lui ? Doar o noua forma de penala a Romaniei intr-un Parlament European. Nici nu stie sa calce pe holurile acelui Parlament. Daca se impiedica, o face intentionat, poate pica in madularul vreunui milionar in euro. Asta incearca sa ne dea noua romanilor acest presedinte, un model de curvism prin prisma fiicei sale si un model de politician hitleristo-comunist…

m-am asteptat ca in acel moment nenorocit ,toti cei din spatele lui Crin Antonescu sa se fi ridicat in picioare....sa tropaie si sa bata rar si puterni din palme,nelasindu-l sa mai vorbeasca pe Mitocan !....dar, e greu sa fi spontan cind o mitocanie este atit de groasa ca-ti taie aerul !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 16:59

De la: mytcor, la data 2009-11-16 21:10:12
De la: super_green_frog, la data 2009-11-16 20:30:17Eu cred ca posteaza altcineva de pe nick-ul lui mytcor. Si-o fi refacut viata si deh impart contul ca are credibilitate.

Broscuþo, noi suntem ecolojiºti neicuºorule, aºeee cã....n-am di gând sã-mi lãcãþesc fleanca pâna când nu i-oi vidi p-aciºticilea, trãgând tâþi , da' tãþi in aceeaºi direcþie, adicãlea în interesul tutulol !...pricepiºi , aia a satului ?!

si eu sunt din cei 60% care nu inteleg un text scris- c-asa-mi zise silviu- si n-am priceput ce-ai vrut sa spui ! fii bun si fa traducerea !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 17:00

De la: gabigabi, la data 2009-11-17 16:03:03
De la: mytcor, la data 2009-11-16 19:54:40 ...vai di mini ºi di mini mult ºtimatã D-nã G , atât le-oi pritoºit, atât te-oi strofoºit ºi atîa le-oi scãlâmbãºit, încît nu le-oi mai nimirit.

amu no,...adusei în faþa prea onorantei conclavizaþiuni a dezbaºiunii prezedentului viitor d-ales, pi motraºunea di Hayssan, preºpunând c-ar hi marea boambã nãºtruºnicoasã ce-ar exploada pi prohapu breºedenþial.

Api sã ºtii pardon dv. conconiþã , dacâ paroll exploadeazã coþohârla aista di Hãiss-nam, no, atunºi o sã ramâi zbanghitî di oftamologeni pi vieºi d-aºee boambã politiºisto-economiºistã PDS-risto-PNL-isto-PDL-isto-PC-isto-UDMR-isto-FSN-ist.

ILOGIC -mytcore ! QUI PRODEST - QUI PRODEST ! ?asta-i intrebarea corecta : cui foloseste aceasta Secretizare nu pe 10,nici 25 de ani ,ci pe 50,timp in care cei implicati sa nu mai poata fi tras la raspundere !
Ilogic,mytcore,ptr ca daca le spargea fata celor insirati de tine NU-i apara Baselu prin secretizarea dosarului,ci i-ar fi luat a doua zi la intrebari ! pe EL se apara ,pe nimeni altcineva ....n-are el obiceiul asta,ci din contra !

Vai Too Gãboanþã, ce-mi protejezi tu mie sentimentele, cât de grijulie poþi fi atunci când ceea ce mie-mi pare mai mult decât evident, tu etichetezi ca fiind ILOGIC.

"Poi" (vorba lui Ioanna ) hai sa vedem QUI i-ar PRODEST , dar mai întâi ar trebui sa-þi rãspunzi la câteva-ntrebãri, ...n-aºa?...

-Al cãrui partid politic a fost membru Hayssam ?...cât p-aci sã intre ºi-n parlament pe listele sale,...aaaa ?...
-Fiica cãrui senator roman ºi din ce partid facea parte acesta, era M. jane Ion ?....aaaaa ?...
-Care sunt sumele în valutã sau în lei, pe care Hayssam le-a alocat PSD-ului în campaniile electorale ºi cu ce sumã a sponsorizat campania electoralã a lui A.Nãstase pt. alegerile prezidenþtiale din 2004?...aaaa?...
-Ce guvern i-a girat oneroasele afacei ale lui Hayssam ºi i-a înlesnit obþinerea autorizatiilor necesare exploatarii a sute de hectare de pãdure în vederea comercializarea cherestelei , dezgolind un întreg areal montan în zona Nehoiu ?...aaaa ?...
- Ce preºedinte al româniei îl plimba cu aeronava prezidenþialã ? Hayssam fiind nelipsitul sau invitat în vizitele oficiale ale preºedintelui ,...aaaaa ?...

QUI PRODES, Gabi ?...dacã ai sa te pozitionezi echidistant fata de întreaga clasã politicã româneasca,ai sa observi si qui prodes aceasta secretizare.
Tare mi-e teamã cã s-or declasifica dosarul rãpirii ziariºtilor "rapiþi" în prima faza-n Irak, ºi atunci sã vezi surprize ºi insomnii ce-o sã ai Gãboanþo !...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 17:19

De la: gabigabi, la data 2009-11-15 15:38:25
De la: Silviu, la data 2009-11-15 10:46:30Sapte !

mamaita, vad ca citesti pe sarite ...
ti s-a explicat.
Mytcor nu s-a rasucit.
A provocat.
Si asa ati aparut voi ...

ha ha ha .....imi pare rau ca n-avem sonor aici,caci m-ai fi auzit rizind in hohote !
dar,ia zi-mi te rog, ca vad ca tu le pricepi pe toate ca un om mare ,pe cind eram cei 4 cavaleri ce ne luptam in argumente ,fiecare ptr. al lui : tu cu base , @racucoto cu psd.ul si el era @****/****si eu @cetateanul turmentat si ne duelam cu tine , tot Provocator era ?

ia uita-te @Mytcor cum tu te faci ca n-auzi,nu vezi,nu sti,nu raspunzi !....de ce nu raspunzi la chestia asta cu PROVOCATUL ?

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 17:30

De la: gabigabi, la data 2009-11-17 11:05:04
De la: Silviu, la data 2009-11-17 09:48:27Mie nu mi se posteaza toate mesajele.... Nu apar, pur si simplu.
N-am chef sa scriu la infinit, asa, doar ca sa-mi pierd timpul.
Ba, am constatat ca-mi pierd timpul si cand apar posturile mele.
I se pare cuiva ca am reusit s-a conving pe Gabi, Vanea, Broscuta (care vad ca-mi face urari, mai nou) si pe altii ca ei, ca nu Basescu e sursa tuturor relelor.
Nimeni nu pare sa-simai aduca aminte de PCR si de ce au devenit oamenii ai, pe unde sunt ... cu ce se ocupa, securistii lui Ceuasescu ... cam ce averi au si ce mijloace de productie si-au insusit in vremea lui Iliescu, .....cum a irosit alde Tariceanu si Nastase perioada fasta de crestere economica 1999-2008 pentru cei multi si ce bine au folosit-o pentru ei insisi si prietenii lor ... si cate altele.
De ce sa ma lupt eu cu oamenii astia ?

Ma duc sa-mi fac o sera. Am treaba.

Nu mai simt nevoia sa lamuresc pe nimeni de nimic. N-am cum sa tin piept veninului de tip Gabi, sau inocentei vecina cu prostia in care se balaceste biata Ioana (pe care o mangaie pe crestet, cine credeti ?, Gabi)

In politica este posibil orice, orice alianta.
Toate bazaconiile astea de acum n-au decat un scop: campania electorala !
Povestile cu Haysam in care procurorul care propune instantei eliberarea lui Haysam si cu o saptamana inainte de vot cu dezvaluiri "senzationale" in urma carora ar trebui sa ajunga dupa gratii, sunt pentru prosti.
Dintre ziaristii aia unul era fica unui senator PSD. Haysam asta a fost un apropiat al PSD, al lui Iliescu, Hrebe si camarila PSD. Si vor sa spuna ca e de vina Basescu ...

La metrou face greva tocmai acum un alt fost parlamentar PSD ...

In fine, in politica e posibil orice.

Eu o sa ma duc sa-mi fac partea mea de treaba si o sa votez.
Cu cine ?
Treaba mea.
Chestia e ca lucrurile nu merg bine. Si pentru asta trebuie schimbate.
Ca sa se schimbe trebuie sa votez !

La revedere.

scumpule,nu te mai vaeta atita ca si mie mi s-antimplat sa mi sa spuna fraza aia cu "ai postat cu succes" si sa nu apara ....am impresia ca sunt niste cuvinte tabuu si de le scrii pe alea,hatz -ti se taie !
- este evident ca niciunul nu reusim sa-l convingem pe celalalt sa se "converteasca " la parerile nostre ,dar am o intrebare Silviule : devreme ce Base sustine ca dusmanul cu care se lupta este Iliescu,spune-mi tu ,conform carei logici SECRETIZEAZA dosarul cu hayssam ? nu ti-e clar ca acolo e CEVA ce NU trebuie sa se afle ? pe cine pune-n pericol acea dezvaluire care s-ar face ? pe ILIESCU ? Nuuuu,ca daca ar fi asa,l-ar fi legat imediat....de cind il asteapta la cotitura ! QUI PRODEST aceasta secretizare pe 50 de ani ?lui iliescu cel care are deja aproape 80 de ani sau lui,ca-i e cu mult mai tinar ?! ia gindeste-te un pic ,ca tot zici ca esti cu mult mai destept decit mine,misoginule !

Poate e secretizat pentru ca asa vor americanii, POate din cauza aia, nu a lui Base, nici a lui Iliescu....
Te-ai gandit ?
Ti se pare ca americanii sunt lacrima ? Niste ingerasi ?
De ce dracu' numai Basescu trebuie sa fie de vina pentru orice. De ce sa il acopere el pe Haysam asta care a fost omul de casa al lui Iliescu ?
Dar Basescu nu vrea sa strice relatiile cu americanii ...
E o posibilitate ...

Gabi, de ce nu-i raspunzi la intrebarile lui Mytcor ? Despre Haisam asta. Esti chioara ?

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 17:32

Auzi mamaita Gabi, cat ai pensia, mamaie ? Ne poti spune ?
(E un test, sa vad daca poti sa raspunzi la o intrebare concreta, dar sa nu spui la nimeni ...)

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 17:34

De la: gabigabi, la data 2009-11-17 16:59:04
De la: super_green_frog, la data 2009-11-16 20:30:17Eu cred ca posteaza altcineva de pe nick-ul lui mytcor. Si-o fi refacut viata si deh impart contul ca are credibilitate.

Broscuþo, noi suntem ecolojiºti neicuºorule, aºeee cã....n-am di gând sã-mi lãcãþesc fleanca pâna când nu i-oi vidi p-aciºticilea, trãgând tâþi , da' tãþi in aceeaºi direcþie, adicãlea în interesul tutulol !...pricepiºi , aia a satului ?!

si eu sunt din cei 60% care nu inteleg un text scris- c-asa-mi zise silviu- si n-am priceput ce-ai vrut sa spui ! fii bun si fa traducerea !

Citeste si tu subtitrarea, mamaita ... sau mai schimba ochelarii aia, mai sterge-i de praf .... mai lectureaza un abecedar, o carte cu poze, ... un balet, o filarmonica, ceva ...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 17:43

De la: gabigabi, la data 2009-11-17 17:19:44

ti s-a explicat.
Mytcor nu s-a rasucit.
A provocat.

ha ha ha .....imi pare rau ca n-avem sonor aici,caci m-ai fi auzit rizind in hohote !
dar,ia zi-mi te rog, ca vad ca tu le pricepi pe toate ca un om mare ,pe cind eram cei 4 cavaleri ce ne luptam in argumente ,fiecare ptr. al lui : tu cu base , @racucoto cu psd.ul si el era @****/****si eu @cetateanul turmentat si ne duelam cu tine , tot Provocator era ?

ia uita-te @Mytcor cum tu te faci ca n-auzi,nu vezi,nu sti,nu raspunzi !....de ce nu raspunzi la chestia asta cu PROVOCATUL ?

....Gãboanþo, nu te mai strofoca, n-ai înteles nici atunci ºi vãd cã nici acum, dar, deh vârsta coniþã vârsta bat-o vina !...

atunci am postat doua lucruri;

1 Programul de guvernare al PD-L ,...n-aþi dorit a-l discuta serios !
2 matrapazlâcurile din CV-urile lui T.Basescu, A.Nastase ºî I.Iliescu.

Aºa-i ?...

Voi în locul unei discuþii serioase, pe doctrine, programe, etc, ce-aþi facut ?...

V-aþi fãcut cã plouã la prob. serioase ce chiar meritau discutate ºi v-aþi dedat la mahalagisme.
aceasta a fost provocarea despre care vorbea Silviu.

Voi singuri aþi ales sã vã-njuraþi reciproc, voi singuri aþi alesde-a vã bãlãcãrii unul pe altul d-aproape 1 an pe acest topic.
Voi aþi ales a apara interesele LOR de partid , în detrimentu' interesului vostru general.
Voi sunteþi cei ce pun bazã pe promisiunile si vorbele goale ale potliticienilor români dar cu mult mai putin pe FAPTELE LOR atunci când îi cocoþai în funcþii prin votul vostru în necunoºtinþã de cauzã.

Aceasta-i provocarea la care se referea Silviu. ºi, daca-þi este lene sã-mi cauþi com-ul respectiv, am sã þi-l repostez eu, asta pt. a nu mai rãstãlmãci la infinit Gãboanþo, pricipiºi ?....

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 17:46

De la: mytcor, la data 2009-11-17 17:00:28

Vai Too Gãboanþã, ce-mi protejezi tu mie sentimentele, cât de grijulie poþi fi atunci când ceea ce mie-mi pare mai mult decât evident, tu etichetezi ca fiind ILOGIC.

"Poi" (vorba lui Ioanna ) hai sa vedem QUI i-ar PRODEST , dar mai întâi ar trebui sa-þi rãspunzi la câteva-ntrebãri, ...n-aºa?...

-Al cãrui partid politic a fost membru Hayssam ?...cât p-aci sã intre ºi-n parlament pe listele sale,...aaaa ?...
-Fiica cãrui senator roman ºi din ce partid facea parte acesta, era M. jane Ion ?....aaaaa ?...
-Care sunt sumele în valutã sau în lei, pe care Hayssam le-a alocat PSD-ului în campaniile electorale ºi cu ce sumã a sponsorizat campania electoralã a lui A.Nãstase pt. alegerile prezidenþtiale din 2004?...aaaa?...
-Ce guvern i-a girat oneroasele afacei ale lui Hayssam ºi i-a înlesnit obþinerea autorizatiilor necesare exploatarii a sute de hectare de pãdure în vederea comercializarea cherestelei , dezgolind un întreg areal montan în zona Nehoiu ?...aaaa ?...
- Ce preºedinte al româniei îl plimba cu aeronava prezidenþialã ? Hayssam fiind nelipsitul sau invitat în vizitele oficiale ale preºedintelui ,...aaaaa ?...

QUI PRODES, Gabi ?...dacã ai sa te pozitionezi echidistant fata de întreaga clasã politicã româneasca,ai sa observi si qui prodes aceasta secretizare.
Tare mi-e teamã cã s-or declasifica dosarul rãpirii ziariºtilor "rapiþi" în prima faza-n Irak, ºi atunci sã vezi surprize ºi insomnii ce-o sã ai Gãboanþo !...

si tu primesti indicatii pe mail sau sms.uri de la pdl ca sa spui si tu mereu acelasi lucru ,ca aste nu-s din capul tau scoase : sunt balmajelile de pe tv de 3 zile-ncoace !
daca ai gindi cu capul tau,ai vedea ca sunt 2 chestii diferite : 1- afacerile lui hayssam- corect,membru psd- calatoriile lui si prezenta ,ca om de afaceri -in suita lui Iliescu si
2- cererea unor informatii despre hayssam ,cu 2-3 luni inainte de rapirea din serai ,cerere facuta de base . de ce o fi avut nevoie de acele informatii,copiate si disparute pe sest ,cind putea sa adreseze o adresa spre serviciile desemnate ptr. asta ? ptr. ca trebuia un tzap ispasitor in piesa de teatru ce trebuia pusa-n scena ,tap nu tocmai curat si bun de jumulit si santajat sa faca tot ce-i cere Profesorul ,cu promisiunea de a putea iesi cu familia din tara,asa cum i s-a promis si rezulta din discutia cu gen,degeratu ? ptr. ca era prieten cu Marijana aia ,dispusa si ea la o "afacere" de unde iesea in cistig de imagine si ceva banuti in punga ....de altfel,poate nu sti : taica-su e mare Pdl.ist ....ca si miscoci ala !? ptr.ca trebuia un

motiv"serios" de a intra-n irak ,unde se pare ca avea fratele Mircica niste afaceri cu arme ? ....ca treaba s-a imputit,s-a imputit si n-a iesit ca la carte,asa-i ! cert este ca frantuzoaica eliberata pe post de martor ,a refuzat sa faca jocul si n-a confirmat prezenta romanilor in acelasi loc de detentie....de fapt,nu-i cunostea ! de ce sa fi mintit ea ? il apara pe iliescu dupa logica voastra ? hai sa fim seriosi ! si,cine i-a dat drumul lui hayssam sa fuga ? iliescu sau serviciile alea atit de laudate de baselu' la cit de extraordinare sunt,intr-o incercare de a le mai ridica cota de incredere a populatiei ? pute rau acest dosar si astept cu interes dezvaluirea mizeriei cuprinse in el !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 17:55

De la: Silviu, la data 2009-11-17 17:30:47
De la: gabigabi, la data 2009-11-17 11:05:04
De la: Silviu, la data 2009-11-17 09:48:27Mie nu mi se posteaza toate mesajele.... Nu apar, pur si simplu.
N-am chef sa scriu la infinit, asa, doar ca sa-mi pierd timpul.
Ba, am constatat ca-mi pierd timpul si cand apar posturile mele.
I se pare cuiva ca am reusit s-a conving pe Gabi, Vanea, Broscuta (care vad ca-mi face urari, mai nou) si pe altii ca ei, ca nu Basescu e sursa tuturor relelor.
Nimeni nu pare sa-simai aduca aminte de PCR si de ce au devenit oamenii ai, pe unde sunt ... cu ce se ocupa, securistii lui Ceuasescu ... cam ce averi au si ce mijloace de productie si-au insusit in vremea lui Iliescu, .....cum a irosit alde Tariceanu si Nastase perioada fasta de crestere economica 1999-2008 pentru cei multi si ce bine au folosit-o pentru ei insisi si prietenii lor ... si cate altele.
De ce sa ma lupt eu cu oamenii astia ?

Ma duc sa-mi fac o sera. Am treaba.

Nu mai simt nevoia sa lamuresc pe nimeni de nimic. N-am cum sa tin piept veninului de tip Gabi, sau inocentei vecina cu prostia in care se balaceste biata Ioana (pe care o mangaie pe crestet, cine credeti ?, Gabi)

In politica este posibil orice, orice alianta.
Toate bazaconiile astea de acum n-au decat un scop: campania electorala !
Povestile cu Haysam in care procurorul care propune instantei eliberarea lui Haysam si cu o saptamana inainte de vot cu dezvaluiri "senzationale" in urma carora ar trebui sa ajunga dupa gratii, sunt pentru prosti.
Dintre ziaristii aia unul era fica unui senator PSD. Haysam asta a fost un apropiat al PSD, al lui Iliescu, Hrebe si camarila PSD. Si vor sa spuna ca e de vina Basescu ...

La metrou face greva tocmai acum un alt fost parlamentar PSD ...

In fine, in politica e posibil orice.

Eu o sa ma duc sa-mi fac partea mea de treaba si o sa votez.
Cu cine ?
Treaba mea.
Chestia e ca lucrurile nu merg bine. Si pentru asta trebuie schimbate.
Ca sa se schimbe trebuie sa votez !

La revedere.

scumpule,nu te mai vaeta atita ca si mie mi s-antimplat sa mi sa spuna fraza aia cu "ai postat cu succes" si sa nu apara ....am impresia ca sunt niste cuvinte tabuu si de le scrii pe alea,hatz -ti se taie !
- este evident ca niciunul nu reusim sa-l convingem pe celalalt sa se "converteasca " la parerile nostre ,dar am o intrebare Silviule : devreme ce Base sustine ca dusmanul cu care se lupta este Iliescu,spune-mi tu ,conform carei logici SECRETIZEAZA dosarul cu hayssam ? nu ti-e clar ca acolo e CEVA ce NU trebuie sa se afle ? pe cine pune-n pericol acea dezvaluire care s-ar face ? pe ILIESCU ? Nuuuu,ca daca ar fi asa,l-ar fi legat imediat....de cind il asteapta la cotitura ! QUI PRODEST aceasta secretizare pe 50 de ani ?lui iliescu cel care are deja aproape 80 de ani sau lui,ca-i e cu mult mai tinar ?! ia gindeste-te un pic ,ca tot zici ca esti cu mult mai destept decit mine,misoginule !

Poate e secretizat pentru ca asa vor americanii, POate din cauza aia, nu a lui Base, nici a lui Iliescu....
Te-ai gandit ?
Ti se pare ca americanii sunt lacrima ? Niste ingerasi ?
De ce dracu' numai Basescu trebuie sa fie de vina pentru orice. De ce sa il acopere el pe Haysam asta care a fost omul de casa al lui Iliescu ?
Dar Basescu nu vrea sa strice relatiile cu americanii ...
E o posibilitate ...

Gabi, de ce nu-i raspunzi la intrebarile lui Mytcor ? Despre Haisam asta. Esti chioara ?

vorbeste frumos,mai magar batrin ! ce-are sula cu prefectura,baba cu americanii,mai mintosule ? ca dupa ce anastasiu a inceput sa -i spuna ce stie si sa lucreze la acea carte impreuna cu ziaristul ala,Gaetan,americanii au inceput si ei sa faca verificari pe afirmatiile lui anastasiu ....oricum,stiau ei de la munaff destule,ca doar se pricep sa stoarca informatiile necesare ! poate tocmai datorita a ce stiu, licuriciul cel mare nici nu-l baga-nseama pe pirat !.....vezi ca i-am raspuns lui mytcor,nu te mai grabi ca fata la maritat ...aibi rabdare !

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 17:55

Bafta mare La alegeri Cei ce va sustinem ne dorim din suflet sa invingem.

GINA
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 18:05

De la: Silviu, la data 2009-11-17 17:34:53
De la: gabigabi, la data 2009-11-17 16:59:04

Citeste si tu subtitrarea, mamaita ... sau mai schimba ochelarii aia, mai sterge-i de praf .... mai lectureaza un abecedar, o carte cu poze, ... un balet, o filarmonica, ceva ...

1190ron...e bine ? de citit am mai citit o data si tot n-am inteles decit ca el vorbeste la modul general....despre popor, despre cetatean,despre act.civica ....blablabla .....poporul e o "chestie" fara identitate si care ,in general,talazuieste in dreapta si stinga,dupa cum bate vintul istoriei !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 18:08

De la: gabigabi, la data 2009-11-17 17:46:55

si tu primesti indicatii pe mail sau sms.uri de la pdl ca sa spui si tu mereu acelasi lucru ,ca aste nu-s din capul tau scoase : sunt balmajelile de pe tv de 3 zile-ncoace !
daca ai gindi cu capul tau,ai vedea ca sunt 2 chestii diferite : 1- afacerile lui hayssam- corect,membru psd- calatoriile lui si prezenta ,ca om de afaceri -in suita lui Iliescu si
2- cererea unor informatii despre hayssam ,cu 2-3 luni inainte de rapirea din serai ,cerere facuta de base . de ce o fi avut nevoie de acele informatii,copiate si disparute pe sest ,cind putea sa adreseze o adresa spre serviciile desemnate ptr. asta ? ptr. ca trebuia un tzap ispasitor in piesa de teatru ce trebuia pusa-n scena ,tap nu tocmai curat si bun de jumulit si santajat sa faca tot ce-i cere Profesorul ,cu promisiunea de a putea iesi cu familia din tara,asa cum i s-a promis si rezulta din discutia cu gen,degeratu ? ptr. ca era prieten cu Marijana aia ,dispusa si ea la o "afacere" de unde iesea in cistig de imagine si ceva banuti in punga ....de altfel,poate nu sti : taica-su e mare Pdl.ist ....ca si miscoci ala !? ptr.ca trebuia un

motiv"serios" de a intra-n irak ,unde se pare ca avea fratele Mircica niste afaceri cu arme ? ....ca treaba s-a imputit,s-a imputit si n-a iesit ca la carte,asa-i ! cert este ca frantuzoaica eliberata pe post de martor ,a refuzat sa faca jocul si n-a confirmat prezenta romanilor in acelasi loc de detentie....de fapt,nu-i cunostea ! de ce sa fi mintit ea ? il apara pe iliescu dupa logica voastra ? hai sa fim seriosi ! si,cine i-a dat drumul lui hayssam sa fuga ? iliescu sau serviciile alea atit de laudate de baselu' la cit de extraordinare sunt,intr-o incercare de a le mai ridica cota de incredere a populatiei ? pute rau acest dosar si astept cu interes dezvaluirea mizeriei cuprinse in el !

Gãboanþo, ia ºi gustã din propria-þi ciorbã, foloseste-þi lingura de lemn, sufla de tri ori sã nu-þi opãreºti papilele apoi sune-mi ce gust are !...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 18:17

De la: mytcor, la data 2009-11-17 17:43:18
De la: gabigabi, la data 2009-11-17 17:19:44

ti s-a explicat.
Mytcor nu s-a rasucit.
A provocat.

....Gãboanþo, nu te mai strofoca, n-ai înteles nici atunci ºi vãd cã nici acum, dar, deh vârsta coniþã vârsta bat-o vina !...

atunci am postat doua lucruri;

1 Programul de guvernare al PD-L ,...n-aþi dorit a-l discuta serios !
2 matrapazlâcurile din CV-urile lui T.Basescu, A.Nastase ºî I.Iliescu.

Aºa-i ?...

Voi în locul unei discuþii serioase, pe doctrine, programe, etc, ce-aþi facut ?...

V-aþi fãcut cã plouã la prob. serioase ce chiar meritau discutate ºi v-aþi dedat la mahalagisme.
aceasta a fost provocarea despre care vorbea Silviu.

Voi singuri aþi ales sã vã-njuraþi reciproc, voi singuri aþi alesde-a vã bãlãcãrii unul pe altul d-aproape 1 an pe acest topic.
Voi aþi ales a apara interesele LOR de partid , în detrimentu' interesului vostru general.
Voi sunteþi cei ce pun bazã pe promisiunile si vorbele goale ale potliticienilor români dar cu mult mai putin pe FAPTELE LOR atunci când îi cocoþai în funcþii prin votul vostru în necunoºtinþã de cauzã.

Aceasta-i provocarea la care se referea Silviu. ºi, daca-þi este lene sã-mi cauþi com-ul respectiv, am sã þi-l repostez eu, asta pt. a nu mai rãstãlmãci la infinit Gãboanþo, pricipiºi ?....

pricipii,mai mytcor,dar spune-mi tu mie :cum sa ne opunem acestei masinarii de partid cu soldati bine disciplinati si raspindaci si aplaudaci ? in ce fal pot eu sa modific,sa critic sau sa schimb eu programul lor ? da' chiar nu-ti dai seama ca-s basme spusele tale ? in cei 20 de ani de atunci, din 89 adica , am incetat sa mai cred in basme ....n-avem aproape nici-o putere....poate votul ? hm dar dupa procentul ala de 7% a lui EBA,m-am lecuit definitiv sa mai cred ca are vreo valoare !....ma voi duce in continuare sa votez si asta ca sa nu-mi reprosez mie insumi ca n-am facut ce trebuia ....de ex.,acum cred ca daca Base ajunge la concluzia ca 2010 va fi virful de criza si va iesi motolit el si pdl din ea ,il va lasa pe altul sa o ia in barba,iar el va sta pe margine si va face opozitie- si doamne,ce bine se pricepe la asta !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 18:26

De la: mytcor, la data 2009-11-17 18:08:50
De la: gabigabi, la data 2009-11-17 17:46:55

Gãboanþo, ia ºi gustã din propria-þi ciorbã, foloseste-þi lingura de lemn, sufla de tri ori sã nu-þi opãreºti papilele apoi sune-mi ce gust are !...

da si ? nu-ti place gustul ei ? s-ar putea sa aibe un gust de ceva adevar in ea si d'aia nu-ti place ? imi pare rau....este evident ca cei care stiu cu adevarat ,nu spun...noi ne dam cu parerea doar si incercam o explicatie ....ca daca-am sti!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 19:06

De la: gabigabi, la data 2009-11-17 18:26:53
da si ? nu-ti place gustul ei ? s-ar putea sa aibe un gust de ceva adevar in ea si d'aia nu-ti place ? imi pare rau....este evident ca cei care stiu cu adevarat ,nu spun...noi ne dam cu parerea doar si incercam o explicatie ....ca daca-am sti!

mytcor
5335 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 18:00
Citeaza Raspunde

"Si tu, Mytcor, ai tot scris despre Basescu reluari de prin ziarele naimite sa-l toace pe Basescu, si tu Brutus. "....

Am postat programul PDL
Nimeni, dar absolut nimeni, nu a dorit a discuta pe marginea programului politic in schimb , toata lumea de pe forum pun tunurile pe T. Basescu.
Mai sa fie-mi spun, hai sa vad ce pete negre gasesc despre T. Basescu
Postez tot ce gasesg negativ la adresa presedintelui.
Se declanseaza si atacul Panzerelor
Cu toate ca am subliniat subiectivismul surselor de informare cat si scepticismul meu referitor la cele postate ca retrospectiva tenebroasa descoperita-n CV-ul presedintelui, ...stupoare !...mai nimeni nu infirma , dimpotriva , sunt repostate de catre diferiti forumisti. mai mult sunt adaugate altele de prin J.National ziar caruia nu-i acord nici un fel de credibilitate, (poate doar in zona anunturilor mortuare)
Cine sunt cei ce-l aparau pe presedinte?...cred ca ne sunt suficiente degetele unei singure maini printre care cel mai fervent era "S" de la Silviu (acum, Atotputernicul )
Am postat petele ROSII din CV-ul lui A. Nastase.
Forumisti ce-au facut????....au tacut !...
Asa am reusit a realiza ca "S" dela SILVIU avea dreptate in tot ceea ce spunea pe acest forum cat si-n alte com-uri ale altor teme.
Edificarea fiindu-mi completa, am spus adressandu-ma distinsei D-ne G :

"
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 22:57
Citeaza Raspunde

@ gabigabi , stimata D-na G. ...cred c-ar trebuii sa renuntam a mai plimba pisica moarta din poarta-n poarta !..s-asa , ce urmeaza nu va fi usor pentru nimeni, si nimeni nu va fi crutat intr-un fel sau altul.
asa ca eu, consider :

@ " S "..de la Silviu ....is the winner !...actualitatii "

Eu , Brutus !?....

Nu-s un Brutus, dar,....

Fereasca-i D-zeu pe fostii si actualii politicieni ai RO. ca din cauza problemelor economico-financiare a statelor U.E. romanii sa se intoarca de prin toate colturile continentului.
Fereasca-i D-zeu ca acea fetita nascuta-n timpul "revolutiei din Dec "89 " ( Victoria o botezase-ra ), si toata generatia ei, sa n-aiba un trai decent,un loc de munca sau o oportunitate si-un cadru economico-financiar prietenos in vederea asigurarii unui trai decent si onest.
Atunci aveti sa vedeti ce n-ati vazut si-o sa traiti vremurile pe care nici macar nu le-ati imaginat vr-odata. Capetele politicienilor in par la recuoastere si resturile, hoiturile la gunoi...urmeaza CRIZA, dupa Vanghelion.

Suze D-na G. aveti iluzia simpatiilor PNL-iste, actualii PNL-isti sunt cei infiltrati de catre I/Iliescu in adevaratul PNL, ei sunt cei care in frunte cu Patriciu, Tariceanu, && Au ciuntit adevaratul PNL si-au format acel PNL-AT, d-aia se-nteleg atat de bine cu PDSR.
Stia el Cervenii ce stia, fie-i tarana usoara !..
Sunt liberali vopsiti, distinsa D-na G. lasati-i dracului ca-s vai de capul lor , habar nu au ce-i aia doctrina , ideologie liberala, neo-liberala etc, etc...

Aveti grja de Patriciu, are sa-l impinga dracu sa calce pe vre-o Duda d-aiia infiltrata pe la C.R.R.

O seara buna !..sperand ca nu-i chiar totul pierdut.

Raporteaza abuz de limbaj
mytcor
5335 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 18:13
Citeaza Raspunde

Datoritã þie stãm în umbrã,
Nu mai pot valorile sã creascã,
Stãm de-un veac cu mîinile în ºolduri -
Sfîntã laºitate româneascã!

ªi de-atîta chin ºi de durere,
Nu mai pot nici mamele sã nascã,
Nu primim nimic, dar ni se cere -

Trãdãtori cu sufletul de slugã,
Ce-au ajuns la viaþa boiereascã,
Au venit la sînul tãu sã sugã -

Bietul nostru neam e plin de urã,
El, ce ºtie-atîta sã iubeascã,
Nu mai ºtie omul cîte-ndurã -

Din cuprinsul sfintei noastre þãri
Rup vecinii cu mãsea frãþeascã
ªi ne-aºteaptã noi ameninþãri -

De-ar veni ºi-aici un pic de bine,
Dictaturi sã nu ne mai umbreascã,
Poate-atuncea vom scãpa de tine -

gabigabi
2677 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 19:22
Citeaza Raspunde

dragul meu prieten,nu mai am iluzii de mult !crede-ma....doar ma prefac ca le-as avea ! ca sa pot discuta cu voi,altfel ,intelegind inca din ' dec. 89 care-i situatia ar trebui sa tac- sa tac ! si sa-mi iau un pahar de capsunica d'aia de'adevarata cu care se dedulceste cumatru silviu,fluierind a paguba....

REMEMBER GÃBOANÞO, REMEMBER !...

PACIFISTA

299 mesaje

Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 21:43

De la: mytcor, la data 2009-11-17 19:06:17
De la: gabigabi, la data 2009-11-17 18:26:53

mytcor
5335 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 18:00
Citeaza Raspunde

"Si tu, Mytcor, ai tot scris despre Basescu reluari de prin ziarele naimite sa-l toace pe Basescu, si tu Brutus. "....

Am postat programul PDL
Nimeni, dar absolut nimeni, nu a dorit a discuta pe marginea programului politic in schimb , toata lumea de pe forum pun tunurile pe T. Basescu.
Mai sa fie-mi spun, hai sa vad ce pete negre gasesc despre T. Basescu
Postez tot ce gasesg negativ la adresa presedintelui.
Se declanseaza si atacul Panzerelor
Cu toate ca am subliniat subiectivismul surselor de informare cat si scepticismul meu referitor la cele postate ca retrospectiva tenebroasa descoperita-n CV-ul presedintelui, ...stupoare !...mai nimeni nu infirma , dimpotriva , sunt repostate de catre diferiti forumisti. mai mult sunt adaugate altele de prin J.National ziar caruia nu-i acord nici un fel de credibilitate, (poate doar in zona anunturilor mortuare)
Cine sunt cei ce-l aparau pe presedinte?...cred ca ne sunt suficiente degetele unei singure maini printre care cel mai fervent era "S" de la Silviu (acum, Atotputernicul )
Am postat petele ROSII din CV-ul lui A. Nastase.
Forumisti ce-au facut????....au tacut !...
Asa am reusit a realiza ca "S" dela SILVIU avea dreptate in tot ceea ce spunea pe acest forum cat si-n alte com-uri ale altor teme.
Edificarea fiindu-mi completa, am spus adressandu-ma distinsei D-ne G :

"
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 22:57
Citeaza Raspunde

@ gabigabi , stimata D-na G. ...cred c-ar trebuii sa renuntam a mai plimba pisica moarta din poarta-n poarta !..s-asa , ce urmeaza nu va fi usor pentru nimeni, si nimeni nu va fi crutat intr-un fel sau altul.
asa ca eu, consider :

@ " S "..de la Silviu ....is the winner !...actualitatii "

Eu , Brutus !?....

Nu-s un Brutus, dar,....

Fereasca-i D-zeu pe fostii si actualii politicieni ai RO. ca din cauza problemelor economico-financiare a statelor U.E. romanii sa se intoarca de prin toate colturile continentului.
Fereasca-i D-zeu ca acea fetita nascuta-n timpul "revolutiei din Dec "89 " ( Victoria o botezase-ra ), si toata generatia ei, sa n-aiba un trai decent,un loc de munca sau o oportunitate si-un cadru economico-financiar prietenos in vederea asigurarii unui trai decent si onest.
Atunci aveti sa vedeti ce n-ati vazut si-o sa traiti vremurile pe care nici macar nu le-ati imaginat vr-odata. Capetele politicienilor in par la recuoastere si resturile, hoiturile la gunoi...urmeaza CRIZA, dupa Vanghelion.

Suze D-na G. aveti iluzia simpatiilor PNL-iste, actualii PNL-isti sunt cei infiltrati de catre I/Iliescu in adevaratul PNL, ei sunt cei care in frunte cu Patriciu, Tariceanu, && Au ciuntit adevaratul PNL si-au format acel PNL-AT, d-aia se-nteleg atat de bine cu PDSR.
Stia el Cervenii ce stia, fie-i tarana usoara !..
Sunt liberali vopsiti, distinsa D-na G. lasati-i dracului ca-s vai de capul lor , habar nu au ce-i aia doctrina , ideologie liberala, neo-liberala etc, etc...

Aveti grja de Patriciu, are sa-l impinga dracu sa calce pe vre-o Duda d-aiia infiltrata pe la C.R.R.

O seara buna !..sperand ca nu-i chiar totul pierdut.

mytcor
5335 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 18:13
Citeaza Raspunde

Datoritã þie stãm în umbrã,
Nu mai pot valorile sã creascã,
Stãm de-un veac cu mîinile în ºolduri -

ªi de-atîta chin ºi de durere,
Nu mai pot nici mamele sã nascã,
Nu primim nimic, dar ni se cere -

Trãdãtori cu sufletul de slugã,
Ce-au ajuns la viaþa boiereascã,
Au venit la sînul tãu sã sugã -

Bietul nostru neam e plin de urã,
El, ce ºtie-atîta sã iubeascã,
Nu mai ºtie omul cîte-ndurã -

Din cuprinsul sfintei noastre þãri
Rup vecinii cu mãsea frãþeascã
ªi ne-aºteaptã noi ameninþãri -

De-ar veni ºi-aici un pic de bine,
Dictaturi sã nu ne mai umbreascã,
Poate-atuncea vom scãpa de tine -

gabigabi
2677 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 19:22
Citeaza Raspunde

dragul meu prieten,nu mai am iluzii de mult !crede-ma....doar ma prefac ca le-as avea ! ca sa pot discuta cu voi,altfel ,intelegind inca din ' dec. 89 care-i situatia ar trebui sa tac- sa tac ! si sa-mi iau un pahar de capsunica d'aia de'adevarata cu care se dedulceste cumatru silviu,fluierind a paguba....

REMEMBER GÃBOANÞO, REMEMBER !...
Sa inteleg mytcor,ca romanii au votat cu Basescu in 2004 din "lasitate romaneasca" ?Iar acum ,nu mai stiu cum sa scape de el ?

Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati ! Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 22:11

Pacifisto, intelege ce vrei !
Dupa cum scri se pare ca ai inteles deja, dar te mananca-n .....

Mytcore, nu m-am dedulcit la capsunica pentru ca n-a stat din fiert, nu s-a limezit.
Ma multumesc c-o tuiculita galbejita, s-a stricat saraca de cat a stat in butoiasul special amenajat in calea celor insetati ... si nacajiti.
Vad ca ai dat-o pe fata, te-ai luat sa vorbesti serios. Trebuie sa te fi enervat rau cotoroanta... Asta este, n-o sa-i schimbam noi pe oamenii astia. Asa sunt ei si in viata de zi cu zi. Cu ce s-o fi ocupat Gaboanta pana sa iasa la pensie. Or fi multi din astia ? Io zic ca undeva pe la 15-20% din cei din jur. Orice le spui ei au de rastalmacit ceva ...

In fine, m-am plictisit de luptele astea inutile cu niste oameni care n-au nici o dorinta sa discute serios despre ceva. Pe toate forumurile citesti cam aceleasi lucruri. Astia nici misto nu stiu sa faca. De stiut de gluma, nici atat. Azi se cultiva la tampeniile astea de televiziuni un orgoliu prostesc pe care si-l insusesc majoritatea. Au "sensibilitati" ...
In fine, ziceai ca imi trimiti ceva si n-am primit nimic. Poate n-ai avut timp sau ai uitat ...
Salut !

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 22:42

mâine de la ora 6 va fii o confruntare între bãsescu , antonescu și geoanã pe probleme economice....

doi dintr-o loviturã...e momentul perfect ca antonescu sã le dea clasã amândurora...

crin antonescu președinte

NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 22:44

De la: vasile_vali, la data 2009-11-17 15:35:14
De la: gabigabi, la data 2008-11-13 09:46:22pentru stiinta ta ,am circulat ceva timp pe forum sub numele de " o baba liberala"....asa ca,lasa-ma frate ! dupa tine toti sunt psd.isti si innafara de tine ,de mine si de atotputernicul,restul sunt una si aceeasi persoana,desi,crede-ma ,e aberant ce spui ! ....dar,ia spune-mi cum e cu Lovitura De Stat ....la scaunul de presedinte ? simte ca-i este tras de sub funduletz si tipa dupa ajutor ? viteaz om !

Sarumana, "baba liberala", iti spune un mos liberal. Unul harshit prin Piata, prin mitinguri anti-FSN si deci, anti base. Spre deosebire de "lupii tineri" pedist, fara memorie, fara istorie, noi - astia mai "patiti" - avem ceva neuroni..inca! Si tinem minte cu cine o sa votam in turul 2, daca nu iese Crin...prea ne-au muscat de fund alde udrea, boureanul, videanul, unguranul si stolojeanul!!! Sa vedem cine o sa-i muste pe ei dupa 6 dec., cumva dom' DNA?

Sefu tot mai conteaza pe majoritatea de prosti,sa treaca de primul tur ca la al doilea nu mai au cu ce veni la vot ,lea taiat Berceanu tichetele de calatorie

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 22:48

De la: ioanna_dark, la data 2009-11-17 22:42:06mâine de la ora 6 va fii o confruntare între bãsescu , antonescu și geoanã pe probleme economice....

doi dintr-o loviturã...e momentul perfect ca antonescu sã le dea clasã amândurora...
Nu uita ca Geoana e doctorand in economie ....

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 22:51

De la: Dorinel, la data 2009-11-17 22:48:35
De la: ioanna_dark, la data 2009-11-17 22:42:06mâine de la ora 6 va fii o confruntare între bãsescu , antonescu și geoanã pe probleme economice....

Si ca o completare celor spuse, cu riscul de a fi acuzat ca am schimbat macazul, cand doi se bat ca niste .... , cel de-al treilea CASTIGA. Cine este cel de-al treilea ?

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 22:51

nu conteazã....antonescu pare foarte sigur pe el ...de altfel..e a insistat foarte mult sã se confrunte și cu geoanã....
nu-i e fricã de nimeni....

crin antonescu președinte....

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 22:55

De la: Dorinel, la data 2009-11-17 22:51:07

Si ca o completare celor spuse, cu riscul de a fi acuzat ca am schimbat macazul, cand doi se bat ca niste .... , cel de-al treilea CASTIGA. Cine este cel de-al treilea ?

dorine...nu a câștigat geoanã...din contrã... dupã dezbaterea dintre antonescu și bãsescu antonescu a crescut mult în sondaje....la depãșit pe geoanã cu 3 procente....
geoanã a scãzut mult...

citește mai multe aici...www.9am.ro/stiri-revista-presei/Politica/142774/Batalia-finala-B...

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 22:59

De la: ioanna_dark, la data 2009-11-17 22:51:33

nu conteazã....antonescu pare foarte sigur pe el ...de altfel..e a insistat foarte mult sã se confrunte și cu geoanã....

Doaaamneee Ioana ....ti-ai schimbat si avatarul ....tu esti cu arme si bagaje in tabara lui Zambilica ..macar de-ar fi bine ....
Stii ..,,.unii cu folosul si altii cu ponosul ,, ...eu cred ca-ti cheltui energia degeaba ...o sa iasa pe cine meritam ... ..Popoarele au soarta pe care o merita ...,,

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 23:06

De la: alehin, la data 2009-11-17 22:59:41
De la: ioanna_dark, la data 2009-11-17 22:51:33

Doaaamneee Ioana ....ti-ai schimbat si avatarul ....tu esti cu arme si bagaje in tabara lui Zambilica ..macar de-ar fi bine ....
Stii ..,,.unii cu folosul si altii cu ponosul ,, ...eu cred ca-ti cheltui energia degeaba ...o sa iasa pe cine meritam ... ..Popoarele au soarta pe care o merita ...,,

nu va ieși bãsescu președinte , alehin...românii își doresc un om cult și manierat care sã-i reprezinte ...

crin antonescu crin antonescu crin antonescu

Pagini: << 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: