back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 17:46

Sant de acord cu Sofia Nicolae.Bafta domnule BASESCU

GINA
Dorinel

3855 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 17:49

De la: sofia_nicolae, la data 2009-11-21 17:43:00DOMNUL BASESCU MERITA SA COPNTINUIE CE A INCEPUT SA- I DAM VOTUL NOSTRU PENTRU A CONSTATA CA ESTE CEL MAI COREC SI CEL MAI BUN!!!!!!!!
Sa inteleg ca domnul Basescu merita sa distruga definitiv aceasta tara ?!!!
Traiesti bine ?

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 17:50

De la: 9am076753, la data 2009-11-21 17:46:52Sant de acord cu Sofia Nicolae.Bafta domnule BASESCU
Bafta la o fregata !
Hai la revedere !

Valy

27 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 17:52

Ne-au lamurit toti candidatii......... DA- sa-l lasam pe d-l BASESCU sa-ti termine treaba, dar asta nu numai noi electoralii ci mai ales parlamentarii si guvernantii (Pt d-l Basescu am pregatit un TORT)

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 17:59

De la: aha, la data 2009-11-21 17:09:30
De la: Silviu, la data 2009-11-21 14:11:46
De la: aha, la data 2009-11-21 13:26:54AMR 15 !!!
pana scapam de mariner :)

Sti bacu' cu sanii ?

ha ha ha, cam rasuflate poante...
dar deh, atata va poate neuronul singuratic :D

stiu si bancuri... mai ales cu semidocti sau analfabeti :)
da` nici nu`mi pun mintea cu voi, ar trebui sa le explic, sa va desenez :)

Cu vectori, genialule ?
Mai, Cocosila, tu de unde ai mai aparut ?
Vrei o lucrare dentara ?
Servim pe oricine ...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 18:01

De la: Valy, la data 2009-11-21 17:52:34 Ne-au lamurit toti candidatii......... DA- sa-l lasam pe d-l BASESCU sa-ti termine treaba, dar asta nu numai noi electoralii ci mai ales parlamentarii si guvernantii (Pt d-l Basescu am pregatit un TORT)

Asa Valy,
pot sa vin si eu cu sampania ?

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 18:08

De la: Dorinel, la data 2009-11-21 17:18:42
De la: vaneamarin, la data 2009-11-21 17:01:57
De la: Dorinel, la data 2009-11-21 16:20:59Constat cu mare tristete ca Antonescu aseara a ''facut-o lata''. Sa fim obiectivi , nu poti castiga alegerile prin ''ba pe-a mati" si uneori prin nesinceritate; si sa mai spunem ca tot ce a castigat sambata a pierdut aseara la foc automat. Imi pare sincer rau, era favoritul meu la prezidentiale. Desi voi vota maine pe Antonescu, cu siguranta ma vad nevoit sa votez in turul doi pe Geoana. Asta este, mai alegem inca o data un demagog, care una spune si alta face.
Basescu chiar trebuie sa plece.

Ce anume ii reprosezi Dorinele ?Mie mi-a parut prestatia lui Antonescu cea mai buna dintre cele trei.Mai mult,era singura onesta .Te vei convinge dupa alegeri daca le vor castiga Basescu sau Geoana,FSNul se va reface,mereu ,mereu este aceasta schema banala dar lumea refuza sa o inteleaga.
Pentru ca nu a reusit sa transpuna in discursul sau politic, prioritatiile programului de guvernare liberal social-economice (sper sa nu fie doar pe hartie). Ma refer la reducerea fiscalitãþii - cum va reusi cand noi suntem legati cu mainile la spate de strategul FMI - investiþii private masive (cum ?), descentralizare ºi depolitizarea administraþiei.

Si-l votezi pe Crin ? ai ?
Si Basescu e demagog, nu Geoana sau Crin ?
Ce dracu' nene, faci misto sau ai o doaga lipsa ?

Imi place ca, pe ultima suta, au aparut si cei care-l sustin pe Basescu.
Probabil ca pana acum s-au multumit doar sa citeasca si n-au vrut sa fie balacariti de alde Vanea si compania ...

Oricum, e bine si asa !
Hai Base !

Desi acum ar fi mai bine sa zic, hai romani, ajutati-va pe voi, votandu-l pe Basescu !
Altfel trebuie sa dam ceasul inapoi cu 5 ani !

9am161624

3 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 18:15

baseascu basescu basescu vedev-as asa pe toti urmatorii 5 ani sa va saturati de el,de el si de clica lui de nemoguli de capuse ce sug si sug din cauza unora ca voi cei ce-l votati crezand toate prostiile emanate din creerul ala leganat de valuri. votatil si sa aveti parte de atita bunastare cata poate sa va aduca maretul vostru candidat,viitorul conducator iubit.eu oricum nu o sa mai fiu aici sa va invidiez..adio si numai "bine".

gigi-timisoara

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 18:18

De la: 9am161624, la data 2009-11-21 18:15:51baseascu basescu basescu vedev-as asa pe toti urmatorii 5 ani sa va saturati de el,de el si de clica lui df nemoguli de capuse ce sug si sug din cauza unor unora ca voi cei ce-l votati crezand toate prostiile emanate din creerul ala leganat de valuri. votatil si sa aveti parte de atita bunastare cata poate sa va aduca maretul vostru candidat,viitorul conducator iubit.eu oricum nu o sa mai fiu aici sa va invidiez..adio si numai "bine".
gigi-timisoara
Bine faci !

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 18:26

De la: 9am161624, la data 2009-11-21 18:15:51baseascu basescu basescu vedev-as asa pe toti urmatorii 5 ani sa va saturati de el,de el si de clica lui de nemoguli de capuse ce sug si sug din cauza unora ca voi cei ce-l votati crezand toate prostiile emanate din creerul ala leganat de valuri. votatil si sa aveti parte de atita bunastare cata poate sa va aduca maretul vostru candidat,viitorul conducator iubit.eu oricum nu o sa mai fiu aici sa va invidiez..adio si numai "bine".

gigi-timisoara

bai poponare !
io te stiu ,eshti de gasit pe la WC-ul public din gara de nord.umbli cu ...cretzu' !
te-am ginit , vezi ca tzi-o trag !

si electronica !
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 18:27

De la: Silviu, la data 2009-11-21 18:08:52
De la: Dorinel, la data 2009-11-21 16:20:59Constat cu mare tristete ca aseara Antonescu a ''facut-o lata''. Sa fim obiectivi , nu poti castiga alegerile prin ''ba pe-a mati" si uneori prin nesinceritate . Sa mai spunem ca tot ce a castigat sambata a pierdut aseara la foc automat. Imi pare sincer rau, era favoritul meu la prezidentiale.
Desi voi vota maine pe Antonescu, cu siguranta ma vad nevoit sa votez in turul doi pe Geoana. Asta este, mai alegem inca o data un demagog, care una spune si alta face.

Ce anume ii reprosezi Dorinele ?Mie mi-a parut prestatia lui Antonescu cea mai buna dintre cele trei.Mai mult,era singura onesta .Te vei convinge dupa alegeri daca le vor castiga Basescu sau Geoana,FSNul se va reface,mereu ,mereu este aceasta schema banala dar lumea refuza sa o inteleaga.
Pentru ca nu a reusit sa transpuna in discursul sau politic prioritatiile programului de guvernare liberal social-economice (sper sa nu fie doar pe hartie). Ma refer la reducerea fiscalitãþii - cum va reusi cand noi suntem legati cu mainile la spate de strategul FMI - investiþii private masive (cum ?), descentralizare ºi depolitizarea administraþiei.

Probabil ca pana acum s-au multumit doar sa citeasca si n-au vrut sa fie balacariti de alde Vanea si compania ...

Oricum, e bine si asa !
Hai Base !

Desi acum ar fi mai bine sa zic, hai romani, ajutati-va pe voi, votandu-l pe Basescu !

Silviu, nu cred ca este cazul sa aducem in discutie realizarile economice ale guvernului PDL-PSD. E adevarat, e criza, si nu una locala, dar a noastra prea le-a intrecut pe toate din regiune. Oare sa nu avem nici o vina ca s-a ajuns aici ? Nu pot pune totul in carca PDL-ului, putem vorbi deschis si de partenerii lor ''de'' ciolan ... PSD-ul.
Basescu ca om, repet, doar ca om, e ceva de capul lui si de intentiile lui; ca politician ... e VARZA ca si ceilalti.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 18:34

De la: Dorinel, la data 2009-11-21 18:27:36
De la: Silviu, la data 2009-11-21 18:08:52
De la: Dorinel, la data 2009-11-21 16:20:59Constat cu mare tristete ca aseara Antonescu a ''facut-o lata''. Sa fim obiectivi , nu poti castiga alegerile prin ''ba pe-a mati" si uneori prin nesinceritate . Sa mai spunem ca tot ce a castigat sambata a pierdut aseara la foc automat. Imi pare sincer rau, era favoritul meu la prezidentiale.
Desi voi vota maine pe Antonescu, cu siguranta ma vad nevoit sa votez in turul doi pe Geoana. Asta este, mai alegem inca o data un demagog, care una spune si alta face.

Pentru ca nu a reusit sa transpuna in discursul sau politic prioritatiile programului de guvernare liberal social-economice (sper sa nu fie doar pe hartie). Ma refer la reducerea fiscalitãþii - cum va reusi cand noi suntem legati cu mainile la spate de strategul FMI - investiþii private masive (cum ?), descentralizare ºi depolitizarea administraþiei.

Oricum, e bine si asa !
Hai Base !

Silviu, nu cred ca este cazul sa aducem in discutie realizarile economice ale guvernului PDL-PSD. E adevarat, e criza, si nu una locala, dar a noastra prea le-a intrecut pe toate din regiune. Oare sa nu avem nici o vina ca s-a ajuns aici ? Nu pot pune totul in carca PDL-ului, putem vorbi deschis si de partenerii lor ''de'' ciolan ... PSD-ul.
Basescu ca om, repet, doar ca om, e ceva de capul lui si de intentiile lui; ca politician ... e VARZA ca si ceilalti.
Si o mica completare: aseara a avut bunul simt sa nu-i mai aduca in prim plan pe Videanu, Udrea, Berceanu, Ritzi, Solomon si multi alti lachei PDL-isti de la varf si din tara. Oare nu s-ar putea dispersa de ei definitiv ? Asta la erodat asa rau, draga alegatorule basescian !
Sunt convins ca in PDL exista si oameni de valoare, si nu o spun din curtoazie, dar atat timp cat personajele mai sus mentioante si multi altii nu dispar, praful se va alege de acest partid.

9am161624

3 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 18:55

cu vocabularul asta te-ai pricopsit pe cand erai pe vaporul capitanului pe post de fetita

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 18:59

Dorinele, tata,
toti au "lacheii lor", toti au hotii lor, toti au de ce spui tu ca este inconjurat Basescu.
Numai Basescu difera !

Criza asta are bazele puse de Tariceanu, fara voia lui, de la creditul ala cu buletinul ...
Cand a disparut atitudinea asta a bancilor (din cauza amaricanilor, care tot ei au impus-o... ) s-a dus dracului mecanismul cu care se falesc tembelii de PNL-isti.
Ce crezi, daca ar mai fi fost la putere Tariceanu azi, Romania ar fi aratat altfel ? Ar fi fost in alta postura ? Ar fi continuat "cresterea economica" ? Ar fi redus liberalii impozitele ? N-ar fi apelat la credite de la FMI si UE ?
PSD si PNL au votat legea pentru imprumutul asta pe acre i-l imputa acum lui Basescu de demagogi ce sunt. Alaturi de PDL.
PDL are magnati ? Bineinteles ! Cine n-are ? In ce partid nu sunt afaceristi ?
Pana in 2004 nu s-au pus borduri ?
S-au pus, dar in ...liniste ...
Nu s-au facut asfaltari ?
Da, dar in liniste ...
Nu s-au vandut pe nimic, banci si PETROM-uri mai mari sau mai mici ?
S-au vandut (lui Haysam si altora ca el) dar ... pe mucles, in liniste ...
Vrei linistea de atunci ?

Pricipisi, vorba lui Mytcor ?

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 19:01

Gigi-timisoara,
ia mai du-te-n mata !
Ia si vocabularul cu tine ...

9am161624

3 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 19:02

De la: AZAZEL, la data 2009-11-21 18:26:23
De la: 9am161624, la data 2009-11-21 18:15:51baseascu basescu basescu vedev-as asa pe toti urmatorii 5 ani sa va saturati de el,de el si de clica lui de nemoguli de capuse ce sug si sug din cauza unora ca voi cei ce-l votati crezand toate prostiile emanate din creerul ala leganat de valuri. votatil si sa aveti parte de atita bunastare cata poate sa va aduca maretul vostru candidat,viitorul conducator iubit.eu oricum nu o sa mai fiu aici sa va invidiez..adio si numai "bine".

gigi-timisoara

bai poponare !
io te stiu ,eshti de gasit pe la WC-ul public din gara de nord.umbli cu ...cretzu' !
te-am ginit , vezi ca tzi-o trag !

bocec

7 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 19:28

Uitati ca Basescu se lupta pentru noi?E singurul care s-a opus parlamentului,celor corupti,magistratilor corupti,lui Voiculescu,Vantu si multi altii care fac rau noua romanilor.De ce sunteti orbi?De ce va lasati manipulati de televiziuni si ziare?Doar pe net nu ne pot controla,HAI DETI ROMANI LA VOT.Nu fiti indiferenti si sa scoatem OTRAVA DIN PARLAMENT.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 19:43

MAINE TOATA LUMEA LA VOT !!!!!!!!!!!!!!
VOTATI BASECU !!!!!!!!!!! DE CE ??? PENTRU SIMPLU FAPT CA E CEL MAI BUN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Valy

27 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 19:47

Daca nu ar fi fost criza asta mondiala mai discutam....dar asa stati fiecare in banca voastra si nu mai vorbiti ce nu trebuie.
VOTATI BASESCU, BASESCU, BASESCU..... si tot asa si la urma sa cinstim de bucurie

PACIFISTA

299 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 19:54

ROMANII AU DECIS SA FACA CURATENIE PE 22 NOIEMBRIE 2009.
Urmare circului de confruntare a celor 3 din seara de 20 noiembrie,cind au fost nedreptatiti ceilalti 9 candidati la presedentie,ROMANII AU HOTARIT SA VOTEZE PE 22 NOIEMBRIE DOAR PENTRU CEI 9 NEINVITATI LA CONFRUNTARE. ASTFEL PENTRU TURUL 2 VA FI FOARTE USOR SA SE DECIDA ALEGEREA PRESEDINTELUI.BRAVO ROMANI SA FACETI CURATENIE,ELIMINATII DIN PRIMUL TUR PE CEI 3 SI VETI ALEGE IN TURUL 2 UN PRESEDINTE PENTRU ROMANIA

Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati ! Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 20:15

De la: PACIFISTA, la data 2009-11-21 19:54:24ROMANII AU DECIS SA FACA CURATENIE PE 22 NOIEMBRIE 2009.
Urmare circului de confruntare a celor 3 din seara de 20 noiembrie,cind au fost nedreptatiti ceilalti 9 candidati la presedentie,ROMANII AU HOTARIT SA VOTEZE PE 22 NOIEMBRIE DOAR PENTRU CEI 9 NEINVITATI LA CONFRUNTARE. ASTFEL PENTRU TURUL 2 VA FI FOARTE USOR SA SE DECIDA ALEGEREA PRESEDINTELUI.BRAVO ROMANI SA FACETI CURATENIE,ELIMINATII DIN PRIMUL TUR PE CEI 3 SI VETI ALEGE IN TURUL 2 UN PRESEDINTE PENTRU ROMANIA

ESTI CUMVA VC-T ??? ATUNCI VOTEAZATE SINGUR-A !!!!!!!!!!!1

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
PACIFISTA

299 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 20:32

ASA AU HOTARIT ROMANII ,SATUI DE CIRCUL POLITIC. NU VOR VOTA NICIUNUL DIN CEI 3 IN TURUL 1 ,VOR FI LICHIDATI ,VOR RAMANE IN TURUL 2 CEI CARE DINTRE CEI 9 VOR INTRUNI CELE MAI MULTE VOTURI.NUMAI ASA ROMANIA VA SCAPA DE HOTIA POLITICA,CORUPTIE SI GASTILE MAFIOTE.

Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati ! Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 20:37

De la: PACIFISTA, la data 2009-11-21 19:54:24ROMANII AU DECIS SA FACA CURATENIE PE 22 NOIEMBRIE 2009.
Care sunt cei 9 ??/ Avem asa ceva?

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 20:39

Ce mai PACIFISTA esti mataluta!!!

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 20:41

DIN PACATE PT NOI TOT BA-SES-CU VA IESI PRESEDINTE!

alessia

163 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 20:52

AOLEUUUUUU TRAIANE ! AI VAZUT CE FACE POPORU ?VREA SA NE CURETE DIN TURUL INTAI !
Si noi care planuisem deja cine sa fie presedinte,cine premier si cine secretarul partidului unic dupa comasarea partidelor noastre

ROMANIA ARE NEVOIE DE SCHIMBARE ,BASESCU A CUFUNDAT ROMANIA IN DEZASTRU ECONOMIC M-am edificat ! Șmecheria este clara,in 2007,in 2009 au fost prezenti la vot doar 5-6 milioane de votanti dar cu STS ul voturile au fost trecute la ambele parti si la urma au mai fost fabricate citeva sa faca diferenta pentru Basescu.Impunerea CCR ca pentru validarea Referendumului din 29 iulie 20012 sa fie 1/2 din electorat la vot,iar PDL ul sa boicoteze Referendumul interzicind prezenta la vot,se bazeaza tocmai pe faptul ca românii nu se prezinta la vot din comoditate,nepasare,analfabetism politic,indoctrinare,prostie etc si nu se poate atinge pragul de 9125000. DAR CE LEGITIMITATE ARE UN PRESEDINTE CARE FUGE DE POPOR SI BOICOTEAZA REFERENDUMUL ??????
Valy

27 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 20:53

Puteti veni toti cu si la SAMPANIE .....sa zicem si sa dansam si pe dusmani sa-i ignoram URA URA URA BASE PRESEDINTE iar satelitul de VADIM sa se sparga in aerele lui. si la capul lui.

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 20:58

Nu sant de acord cu PACIFISTA ,care .considera ca au fost nedreptatiti ceilalti candidati . Aceea au fost joi la televiziunea romana Gigi Becali la B1 Tv , Vadim pe toate posturile ca Realitatea Tv, OTV.
Marea confruntare a fost Vineri cu primii 3 clasati ca sa se hotarasca electoratul. Daca ne jucam cu soarta tarii unde vom ajunge?Asa s-a intamplat si la alegeri parlamentare incat nu se poate forma o majoritate sa poata functiona parlamentul.Eu nu sant copil stiu sa judec asa ca pe mine nu cotati sa ne jucam cu tara noastra.

GINA
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 21:02

Pacifista sa nu glumesti cu soarta ROMANIEI , ca nu sant de acord. Asa ceva nu se face si fi mai rationala , o sa ai timp sa te maturizezi , ai o scuza ca esti tanara.

GINA
Fosta membra 9am.ro

490 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 21:03

HAI CA-MI PLACE ,TOATE STRAZILE SI BULEVARDELE DIN ROMANIA AU FOST PLINE DE ALEGATORI.
toti au hotarit sa voteze doar pentru cei 9 candidati si vor elimina din turul 1 pe cei 3 circari care au participat pe 20 noiembrie la MICA CONFRUNTARE. In turul 2 se va hotari soarta presedintelui

PE 29 IULIE 2012 EU AM CHEMAT ELECTORATUL LA VOT DAR PDL SI OAMENII DIN SERVICIILE SECRETE VOR BOICOTA SI IMPEDICA PARTICIPAREA SA NU ATINGA PRAGUL ELECTORAL SA MA REINTORC LA COTROCENI.AMBASADORII MEI DIN STRAINATATE STIU SI EI CE AU DE FACUT.MONICA MACOVEI LATRA LA BRUXELLES SA-L ASMUTA PE BARROSO SI PE MERKEL CA ASTIA SUNT CRETINI SI NU PRICEP MANEVRELE MELE,DAR AU INTERESE IN ROMANIA LA FEL CA AMERICANII.LA CCR AM OMUL MEU STEFAN MINEA SPECIALIST IN FALSURI SI DAU PESTE CAP DECIZIILE PLENULUI CIND SUNT FRAIERII PLECATI IN CONCEDII. EU NU RESPECT LEGEA PARTIDELOR POLITICE,IN SPECIAL ART.2 SI ART.46. STIAM CA LISTELE ELECTORALE SUNT UMFLATE CU PESTE 3,5 MILIOANE DE ELECTORI CA AM SI EU VAGABOANTA MEA LA AUTORITATEA ELECTORALA PERMANENTA SI VROIAM SA LE MAI TRAG O PACALEALA GAOZARILOR,DACA MAI ERA DULAUL MEU BLAGA LA MI REUSEAM.DAR NICI CU IOAN RUS NU MA PLING CA ESTE OMUL LUI BOC.DAR NU MA PLING,O AM PE ASPAZIA COJOCARU, SECURISTA CARE RASTOARNA SITUATIA LA CCR IN FAVOAREA MEA PE HANDICAPATUL ZEGREAN,PSIHOPATA IULIA,PETRE CEAUSESCU LAZAROIU INFRACTORUL CARE CU TOATE CELE 7,5 MILIOANE DE VOTURI IMPOTRIVA MEA SI INCOMPETENTA PARLAMENTULUI MA INTORC LA COTROCENI.
Pagini: << 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: