Fosta membra 9am.ro
8 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 10:06
De la: vaneamarin, la data 2009-11-23 08:31:01De la: Silviu, la data 2009-11-22 21:26:51
Asta ca sa vedeti ca oricati ati incerca sa dati impresia ca sunteti multi si faceti si dregeti, NU E ASA !
Sunt mandru ca am simtit corect ce vrea neamul meu !
Sa va vad acum ...
Cat de ipocriti puteti fi ?
Ce mai spuneti, ticalosilor ?
Draga Silviu,injuracule PDList,tu nu ai simtit ce vrea neamul tau ci doar ce vrea partidul tau.A obtinut Base putin peste 30% exact cum ne asteptam toti asa ca ce naiba tot spui despre "ce vrea poporul tau"?Pai este destul de clar ca poporul i-a dat lui Base al tau un 30% ,ce naiba te bucuri de parca ati castigat ceva?Referendumul abia a trecut de 50% prezenta (DACA a trecut,sa vedem) asa ca se vede clar ca lumea s-a saturat rau de Basescu.
Hai sa iti spun eu ce cred .
1)In primul rand Base este ca si picat in turul 2.Doar daca aduni procentele lui Vadim cu cele ale lui Geoana deja au putin peste Basescu .Si gandeste-te ca astia merg toti la vot in turul doi .Cred ca nu este greu sa iti dai si tu seama ca liberalii,UDMRistii si altii in turul doi vor vota , cea mai mare parte din ei,IMPOTRIVA LUI BASESCU, asa ca Base pur si simplu este ca si picat .Nu-ti fa iluzii,Base nu a avut victorie acum ci doar a facut primul pas catre cadere.Un procent putin peste 30% este un mare esec pentru matelot si ma mir ca nu intelegi asta.
2)Nu ma asteptam sa treaca Antonescu in turul doi.Acest lucru se putea intampla doar printr-o minune .Ca urmare din punctul meu de vedere lucrurile merg exact asa cum banuiam ca vor decurge.Ne aflam in situatia initiala in care nici PSDul,nici PDLul nu pot forma un guvern singuri ci doar daca fac alianta impreuna unul cu altul sau cu PNL si UDMR.Exista deci urmatoarele variante :
-Guvern PSD-PDL cu premier in functie de cel care va castiga alegerile deci probabil PSDist.Este foarte posibil sa mearga lucrurile in directia aceasta deoarece si PSDul si PDLul sunt foarte doritori de putere iar viitoarele alegeri sunt abia prin 2012 .Stiind memoria romanilor pot face o astfel de alianta fara probleme exact cum au facut dupa Parlemantarele din 2008 si lumea nu ii va sanctiona pentru circul facut,pe Base nu il va acuza nimeni ca s-a aliat cu Iliescu iar de invocat vor invoca mostenirea liberala si criza ca si pana acum.
-Guvern PSD minoritar sprijinit parlamentar de PNL si UDMR.
-Guvern PDL minoritar sprijinit de PNL si UDMR .Acesta este un caz doar teoretic posibil nu si practic.Doar teoretic deoarece Base nu mai iese presedinte ,CHIAR NU AM INDOIELI IN ACEST SENS.
-Guvern PDL care are o majoritate parlamentara obtinuta cu spagi,dosare,santaj,etc.IN ACEST CAZ DUMNEZEU SA APERE ROMANIA!Ar avea Basescu exact cum a visat, absolut totul in mana sa.
-Guvern Johannis Klaus sprijinit de actuala majoritate parlamentara .Asta reprezinta cea mai buna varianta atat pentru Romania,cat si pentru PSD,PNL ,UDMR.Geoana daca merge pe aceasta varianta va castiga detasat alegerile ,la mare diferenta de matelot.
3)Un calcul simplu ne arata ca suntem pe drumul cel bun .IN 20 DE ANI FSNul A SCAZUT DE LA 80% LA APROXIMATIV 70%.URAAAA,IN 40 DE ANI FSNul va avea sub 50% SI TARA VA SCAPA DE EI.Mda,mai este putin...
PS:Exista o categorie de oameni pe care pur si simplu nu o inteleg.Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar sunt curios asupra unui lucru ...Ce anume a fost in capul celor care au mers la referendum si au votat NU ? IIi inteleg perfect pe cei care au votat DA,este optiunea dansilor si nu are nimeni nimic de comentat.Ce a fost insa in capul celor care au votat nu ? In cazul in care exista cineva in aceasta situatie il rog sa imi explice si mie ce anume a gandit cand s-a dus la referendum ca sa voteze NU ?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
8 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 10:10
De la: vaneamarin, la data 2009-11-23 08:31:01De la: Silviu, la data 2009-11-22 21:26:51
Asta ca sa vedeti ca oricati ati incerca sa dati impresia ca sunteti multi si faceti si dregeti, NU E ASA !
Sunt mandru ca am simtit corect ce vrea neamul meu !
Sa va vad acum ...
Cat de ipocriti puteti fi ?
Ce mai spuneti, ticalosilor ?
Draga Silviu,injuracule PDList,tu nu ai simtit ce vrea neamul tau ci doar ce vrea partidul tau.A obtinut Base putin peste 30% exact cum ne asteptam toti asa ca ce naiba tot spui despre "ce vrea poporul tau"?Pai este destul de clar ca poporul i-a dat lui Base al tau un 30% ,ce naiba te bucuri de parca ati castigat ceva?Referendumul abia a trecut de 50% prezenta (DACA a trecut,sa vedem) asa ca se vede clar ca lumea s-a saturat rau de Basescu.
Hai sa iti spun eu ce cred .
1)In primul rand Base este ca si picat in turul 2.Doar daca aduni procentele lui Vadim cu cele ale lui Geoana deja au putin peste Basescu .Si gandeste-te ca astia merg toti la vot in turul doi .Cred ca nu este greu sa iti dai si tu seama ca liberalii,UDMRistii si altii in turul doi vor vota , cea mai mare parte din ei,IMPOTRIVA LUI BASESCU, asa ca Base pur si simplu este ca si picat .Nu-ti fa iluzii,Base nu a avut victorie acum ci doar a facut primul pas catre cadere.Un procent putin peste 30% este un mare esec pentru matelot si ma mir ca nu intelegi asta.
2)Nu ma asteptam sa treaca Antonescu in turul doi.Acest lucru se putea intampla doar printr-o minune .Ca urmare din punctul meu de vedere lucrurile merg exact asa cum banuiam ca vor decurge.Ne aflam in situatia initiala in care nici PSDul,nici PDLul nu pot forma un guvern singuri ci doar daca fac alianta impreuna unul cu altul sau cu PNL si UDMR.Exista deci urmatoarele variante :
-Guvern PSD-PDL cu premier in functie de cel care va castiga alegerile deci probabil PSDist.Este foarte posibil sa mearga lucrurile in directia aceasta deoarece si PSDul si PDLul sunt foarte doritori de putere iar viitoarele alegeri sunt abia prin 2012 .Stiind memoria romanilor pot face o astfel de alianta fara probleme exact cum au facut dupa Parlemantarele din 2008 si lumea nu ii va sanctiona pentru circul facut,pe Base nu il va acuza nimeni ca s-a aliat cu Iliescu iar de invocat vor invoca mostenirea liberala si criza ca si pana acum.
-Guvern PSD minoritar sprijinit parlamentar de PNL si UDMR.
-Guvern PDL minoritar sprijinit de PNL si UDMR .Acesta este un caz doar teoretic posibil nu si practic.Doar teoretic deoarece Base nu mai iese presedinte ,CHIAR NU AM INDOIELI IN ACEST SENS.
-Guvern PDL care are o majoritate parlamentara obtinuta cu spagi,dosare,santaj,etc.IN ACEST CAZ DUMNEZEU SA APERE ROMANIA!Ar avea Basescu exact cum a visat, absolut totul in mana sa.
-Guvern Johannis Klaus sprijinit de actuala majoritate parlamentara .Asta reprezinta cea mai buna varianta atat pentru Romania,cat si pentru PSD,PNL ,UDMR.Geoana daca merge pe aceasta varianta va castiga detasat alegerile ,la mare diferenta de matelot.
3)Un calcul simplu ne arata ca suntem pe drumul cel bun .IN 20 DE ANI FSNul A SCAZUT DE LA 80% LA APROXIMATIV 70%.URAAAA,IN 40 DE ANI FSNul va avea sub 50% SI TARA VA SCAPA DE EI.Mda,mai este putin...
PS:Exista o categorie de oameni pe care pur si simplu nu o inteleg.Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar sunt curios asupra unui lucru ...Ce anume a fost in capul celor care au mers la referendum si au votat NU ? IIi inteleg perfect pe cei care au votat DA,este optiunea dansilor si nu are nimeni nimic de comentat.Ce a fost insa in capul celor care au votat nu ? In cazul in care exista cineva in aceasta situatie il rog sa imi explice si mie ce anume a gandit cand s-a dus la referendum ca sa voteze NU ?
Legat de PS
La sectia de votare alegatorului i s-au dat si formularele referitoare la referendum.
-Nu vreu sa votez pentru referendum, obiecteaza acesta
-trebuia sa spuneti, acum deja sunteti trecut in evidenta, n-am cum sa rectific..
...si iata cum s-a votat cu NU
|
alehin
2584 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 10:16
Vanea ,
Basescu a dat dosarele securitatii la CNSAS (1,3 milioane dosare )....in mandatul lui au fost instrumentate primele dosare penale pt demnitarii de prim rang ....procurorii au prins curaj ...si daca n-au finalizat ..e vina judecatorilor ...nu mai continui ca oricum ti-am inteles opinia si n-are rost....
|
Fosta membra 9am.ro
1078 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 10:17
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 10:19
De la: vaneamarin, la data 2009-11-23 09:04:06De la: black10131307, la data 2009-11-23 08:46:56
Gabi. inca mai ai puterea sa fii rea? Nu regreti chiar niciun pic faptul ca PNL-ul tau plateste pentru statutul de remorca PSD si nu este in locul PDL, partidul care ii face opozitie lui Iliescu si PSD-ului?
Aici v-au dus compromisurile pe care le faceti de ani de zile, inhaitarea cu PSD! Crin sa fie multumit ca oricum a scos peste scorul partidului!
Ai vazut ce lipsit de caracter este? Pe asta il voiati presedinte? Are tupeul acum sa acuze televiziunile mogulilor, dupa ce astea l-au tocat marunt pe Base si l-au unflat artificial pe el in sondaje?
Black,este cel mai bun scor electoral avut de PNL din cate stiu eu.Tu de ce anume spui ca "plateste" PNLul ceva cand practic a obtinut cel mai bun scor electoral?!Ca poporul asta iubeste FSNul asta este alta treaba,asa au apucat de la Revolutie pana acum iar Brucan a fost incredibil de optimist cu cei 20 de ani.Nu cred ca se astepta cineva la minuni,sa intre Antonescu in turul doi,eu cel putin nu ma asteptam.
PS:Cu cine ati fost Black la putere pana acum o luna?Cu PSDul asta a carui opozitie va pretindeti ?
Aceleasi vrajeli liberal-social-democrate! Scorul asta nu reprezinta scorul partidului, ci a lui antonescu.Cui i-au folosit toate laturile aruncate asupra lui Basescu? PSD-ului!
De ce jignesti tu romanii, aducand aminte de zicerile lui Brucan si nu analizezi de ce romanii nu vor PNL? Pentru ca PNL este duplicitar! Daca ar fi reprezentat dreapta, nu ar fi fost remorca PSD! Ar fi avut si votantii PDL-ului!
Cat despre colaborarea PDL - PSD, te incapatanezi sa nu vezi ca a fost doar un compromis facut atunci cand penelistii spuneau, in nov. 2008, ca prefera o alianta la guvernare cu PSD! Nimeni de la PDL nu l-a pupat in fund pe Iliescu!
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 10:21
De la: BKmy, la data 2009-11-23 10:10:25
La sectia de votare alegatorului i s-au dat si formularele referitoare la referendum.
-Nu vreu sa votez pentru referendum, obiecteaza acesta
-trebuia sa spuneti, acum deja sunteti trecut in evidenta, n-am cum sa rectific..
...si iata cum s-a votat cu NU
Asta da,pot sa inteleg.Cine a patit asa ceva si a fost prea timid (desi in astfel de cazuri timiditatea trebuia invinsa) are sa zicem o scuza.Sunt insa sigur ca au existat si oameni care au votat NUdeoarece asa au vrut dansii,cand simpla prezenta la acest referendum insemna de fapt DA,oricine intelegea acest lucru.Imi pot imagina motive pentru care cineva s-a dus si a votat NU insa doream sa le aud de la dansii.Spre exemplu poate cineva a considerat ca modul ONEST de a proceda este sa TE PREZINTI SI SA ITI SPUI PAREREA.Poate cineva a fost asa de naiv incat a crezut ca toti cei care sunt impotriva lui Basescu,70%,vor spune nu si la referendum .Poate pur si simplu s-au gandit ca nu trebuie sa obtina 100% chiar daca nu se intruneste numarul de participanti pentru validarea referendumului.Aceste lucruri doream de fapt sa le lamuresc,modul cum au gandit cei care au mers si au votat NU .
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 10:25
|
|
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 10:27
De la BASESCU pt ... voi ...
,,Le multumesc mult suporterilor mei de pe acest topic , dar vreau in premiera sa le marturisesc si sa va marturisesc ca nu merit ..aprecierea dvs ...,... sunt doar un ticalos batran si pervers , m-am imbogatit din vanzarea de arme , catre teroristii iranieni , am o avere de 2 mld de euro in bancile elvetiene.
N-as fi reusit sa ma imbogatesc in anii '90 daca SRI -ul controlat de Iliescu , nu inchidea ochii la afacerile mele mizerabile ,...insa acum SRI-ul imi apartine ...,i-am cumparat pe toti sefii lui .
II datorez lui Iliescu parvenirea mea meteorica si uite-acum ca un ticalos congenital ce sunt musc mana care m-a hranit ! Nu merit sa ma votati , merit sa infund puscaria ! Mi-am depus totusi candidatura ....JUST IN CASE ...sau poate ca sa va testez gradul de prostie ......
Sa traiti bine , fara mine !  ,,
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 10:32
De la: black10131307, la data 2009-11-23 10:19:24
Aceleasi vrajeli liberal-social-democrate! Scorul asta nu reprezinta scorul partidului, ci a lui antonescu.Cui i-au folosit toate laturile aruncate asupra lui Basescu? PSD-ului!
De ce jignesti tu romanii, aducand aminte de zicerile lui Brucan si nu analizezi de ce romanii nu vor PNL? Pentru ca PNL este duplicitar! Daca ar fi reprezentat dreapta, nu ar fi fost remorca PSD! Ar fi avut si votantii PDL-ului!
Cat despre colaborarea PDL - PSD, te incapatanezi sa nu vezi ca a fost doar un compromis facut atunci cand penelistii spuneau, in nov. 2008, ca prefera o alianta la guvernare cu PSD! Nimeni de la PDL nu l-a pupat in fund pe Iliescu!
Antonescu a fost candidat independent sau a candidat din partea PNL?Zoailele aruncate de Basescu in capul liberalilor cui au servit?Nu tot PSDului daca gandim pe sistemul tau?
Alianta PDL -PSD a fost un compromis facut dupa ce PDL se jura ca si acum ca este exclusa o colaborare cu PSDul.Iti amintesti de Ungureanu cand spunea ca se arunca de pe bloc daca PDLul se aliaza cu PSDul ?Nu s-a aruncat de pe bloc ci a inceput temeinic sa lauda guvernul PDL-PSD.Ce vei spune Black daca si dupa aceste alegeri se va face acest "compromis"?Il vei mai vota pe Base(un referendum pentru trei mandate nu este exclus),vei mai sustine PDLul ?Eu sunt sigur ca da ,pe voi nu va intereseaza niciodata FAPTELE .
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 10:47
|
patulea_13
3 mesaje
Oras: Galati
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 10:52
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 10:52
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 10:57
De la: vaneamarin, la data 2009-11-23 09:28:24De la: Silviu, la data 2009-11-23 09:20:14
Intrebarea care se pune acum este una singura:
Il vreti presedinte pe Goana sau pe Basescu ?
Pe Geoana,Silviule,pe Geoana. Acum gata,nu mai plange, ti-am spus ca de ce iti este frica nu vei scapa.
Vannea, am pentru tine o problem de logic foarte uoara.
n cadrul lgislativelor din 2008, romnii au votat preponderent, centru-dreapta + dreapta , mai exact spus, PD-L i PNL la care se putea adauga farte simplu UDMR, rezultnd o majoritate parlamentar de dreapta, da?...
PNL-ul, a primit la timpul respectiv invitaia necesar formarii unei astfel de majriti , Vannea.
Un singur PNL-ist, a refuzat aceast MAJORITATE de DREAPTA.
n cadrul alegerilor prezideniale, nsumarea procentelor de vot, T.Bsescu - Crin A.= 53%, da Vannea?...
Romni voteaz preponderent centru-dreapta + dreapta.
Vannea, din orice col al europei ai privi spre ROMNIA, concluzia nu poate fi dect una : Romnii, sunt cei mai de dreapta europeni, totui, aceast obtiune politic exprimat n dou etape electorale succesive, le este refuzat.
Vannea, cine este PERSONAJUL ce REFUZ ROMNILOR transpunerea obiunii lor politice MAJORITAR EXPRIMAT PRIN VOT (centru-dreapta+dreapta) i O GUVERNARE A ROMNIEI conform obiunilor politice DE DREAPTA?...
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 11:16
De la: mytcor, la data 2009-11-23 10:57:58De la: vaneamarin, la data 2009-11-23 09:28:24De la: Silviu, la data 2009-11-23 09:20:14
Pe Geoana,Silviule,pe Geoana. Acum gata,nu mai plange, ti-am spus ca de ce iti este frica nu vei scapa.
n cadrul lgislativelor din 2008, romnii au votat preponderent, centru-dreapta + dreapta , mai exact spus, PD-L i PNL la care se putea adauga farte simplu UDMR, rezultnd o majoritate parlamentar de dreapta, da?...
PNL-ul, a primit la timpul respectiv invitaia necesar formarii unei astfel de majriti , Vannea.
n cadrul alegerilor prezideniale, nsumarea procentelor de vot, T.Bsescu - Crin A.= 53%, da Vannea?...
Vannea, din orice col al europei ai privi spre ROMNIA, concluzia nu poate fi dect una : Romnii, sunt cei mai de dreapta europeni, totui, aceast obtiune politic exprimat n dou etape electorale succesive, le este refuzat.
Vannea, cine este PERSONAJUL ce REFUZ ROMNILOR transpunerea obiunii lor politice MAJORITAR EXPRIMAT PRIN VOT (centru-dreapta+dreapta) i O GUVERNARE A ROMNIEI conform obiunilor politice DE DREAPTA?...
Mytcor,ma asteptam la o postare serioasa.Toata logica ta se bazeaza pe faptul absolut fals ca PDLul este un partid de dreapta si ca Basescu nu este un comunist din cea mai ordinara speta...de Anvers daca intelegi ce vreau sa spun.Iti dai seama ca daca liberalii acceptau sa intre la guvernare cu PDLul in 2008 erau DISTRUSI ca partid,pateau exact ce a patit PNTul ?!Eu unul nu ii mai votam niciodata daca acceptau sa se stearga de flegmele lui Basescu si sa guverneze ca decor impreuna cu PDLul.Basescu a avut grija ca guvernarea impreuna cu liberalii SA NU MAI FIE POSIBILA injurand necontenit,fara odihna tot PNLul astfel incat refacerea aliantei DA sa fie imposibila iar tara sa fie in mainile sigura ale FSNului.Alianta DA implica un presedinte de la un partid si un premier de la un altul.Basescu insa le-a vrut pe ambele .Nu-i nimic,sa te pregatesti deoarece tot FSNul o sa fie la putere ,acest lucru practic nu se poate evita.Eu nu vreau prin votul impotriva lui Basescu decat sa ii dau sanctiune pentru lupta sa feroce impotriva tuturor partidelor de dreapta din aceasta tara ,PNT si PNL,pentru minciunile si pentru demagogia sa.Sper sa se vada ca romanii sunt scarbiti de un astfel de presedinte si ca ii acorda o sanctiune.Sper sa se vada ca toti cei care procedeaza in acest mod,ca Basescu, NU AU VIATA LUNGA IN FRUNTEA TARII SI SUNT ARUNCATI LA COSUL DE GUNOI ALISTORIEI ,ACOLO UNDE LE ESTE LOCUL!
|
9am151250
1 mesaj
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 11:26
Toata lumea a aproape cu Basescu! Sau cam saturat oameni de scandaluri,ce au facut psd-ul cand au fost la guvernare? Au vandut toata tara Romaneasca ,au privatizat tot asai?
Dece le e frica de aia nu scapa !
Cand zgarnesti intr-un musuroi de furnici toate vin pe tine!
Cam asa este considerat PSD-UL .!
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 11:33
De la: 9am151250, la data 2009-11-23 11:26:45Toata lumea e aproape cu Basescu!
32% inseamna "toata lumea"?  S-a pupat baiatu' asta cu toti tiganii,a luat copii in brate,si-a tras cizme si s-a plimbat pe la poduri,a mers la cumparaturi sa-l filmeze televiziunile,si-a tras referendum care sa il ajute in campanie,s-a jurat ca lichideaza coruptia in mandatul sau ,ca iubeste poporu' de nu mai poate etc.Dupa toate acestea are doar 32%?  .Pai este limpede,a pierdut alegerile asa cum si merita!
|
tury65z
30 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 12:17
nu cred ca mai scapam de nenorocitul de base si tot clanul lor nenorocit!!!
|
Fosta membra 9am.ro
1078 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 12:39
'Base si clanul lui nenorocit'? Dar Geoana&famiglia cum sunt? Niste dragalasi?
Daca nu va convine nimeni, mergeti la vot si anulati-l; macar nu se va mai spune ca poporul roman este dezinteresat.Sa iasa prezenta la vot 100% si voturi anulate 80%.
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 12:47
De la: alehin, la data 2009-11-23 10:16:52Vanea ,
Basescu a dat dosarele securitatii la CNSAS (1,3 milioane dosare )....in mandatul lui au fost instrumentate primele dosare penale pt demnitarii de prim rang ....procurorii au prins curaj ...si daca n-au finalizat ..e vina judecatorilor ...nu mai continui ca oricum ti-am inteles opinia si n-are rost....
Judecatorii aia inamovibili pusi de PDS, Iliescu ...
Cine a votat nu la Referendum ?
Cum cine, parlamentarii, neamurile lor, armata de functionari care-i deserveste, clientela parlamentarilor ... si restul ... prosti sadea.
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 12:49
De la: vaneamarin, la data 2009-11-23 11:33:42De la: 9am151250, la data 2009-11-23 11:26:45Toata lumea e aproape cu Basescu!
32% inseamna "toata lumea"? S-a pupat baiatu' asta cu toti tiganii,a luat copii in brate,si-a tras cizme si s-a plimbat pe la poduri,a mers la cumparaturi sa-l filmeze televiziunile,si-a tras referendum care sa il ajute in campanie,s-a jurat ca lichideaza coruptia in mandatul sau ,ca iubeste poporu' de nu mai poate etc.Dupa toate acestea are doar 32%? .Pai este limpede,a pierdut alegerile asa cum si merita!
Da, in timp ce Crin si Geoana stateau ascunsi in beci ....
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 12:54
De la: vaneamarin, la data 2009-11-23 10:32:36De la: black10131307, la data 2009-11-23 10:19:24
Antonescu a fost candidat independent sau a candidat din partea PNL?Zoailele aruncate de Basescu in capul liberalilor cui au servit?Nu tot PSDului daca gandim pe sistemul tau?
Alianta PDL -PSD a fost un compromis facut dupa ce PDL se jura ca si acum ca este exclusa o colaborare cu PSDul.Iti amintesti de Ungureanu cand spunea ca se arunca de pe bloc daca PDLul se aliaza cu PSDul ?Nu s-a aruncat de pe bloc ci a inceput temeinic sa lauda guvernul PDL-PSD.Ce vei spune Black daca si dupa aceste alegeri se va face acest "compromis"?Il vei mai vota pe Base(un referendum pentru trei mandate nu este exclus),vei mai sustine PDLul ?Eu sunt sigur ca da ,pe voi nu va intereseaza niciodata FAPTELE .
Da, da ... uite asa impacheta marmota ....
Crin nu arunca cu zoaie in nimeni ... saracul ... era expresia bunului simt personificat ...
In afara de 'Huo, Basescu !" si pe ultima suta si "Huo, Geoana !" ne-a mai spus ceva dom' profesor.
A, da, ca reduce impozitele. Si nu era demagog. Era Basescu ...
Mai, Vanea, mai, tu esti de-o nerusinare de neimaginat, mai...
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 12:59
De la: mytcor, la data 2009-11-23 10:57:58De la: vaneamarin, la data 2009-11-23 09:28:24De la: Silviu, la data 2009-11-23 09:20:14
Basescu, evident, ca nu face cum vrea Crin, care face cum i-a spus Patriciu, cum i-a spus Voiculescu, cum i-a spus Vantu, Tariceanu ...
Ce-l mai intrebi ?
Nu e clar ca-ti va spune despre "majoritatea" aia cu Ioahanis ...bla, bla, bla ...
Astia atata stiu: cine e de vina pentru orice ? Basescu !
Altcineva are vreo vina ?
Nuuuuuuuuuuu !
Numai Basescu. El singur.
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 13:01
De la: vaneamarin, la data 2009-11-23 11:16:03De la: mytcor, la data 2009-11-23 10:57:58De la: vaneamarin, la data 2009-11-23 09:28:24De la: Silviu, la data 2009-11-23 09:20:14
Mytcor,ma asteptam la o postare serioasa.Toata logica ta se bazeaza pe faptul absolut fals ca PDLul este un partid de dreapta si ca Basescu nu este un comunist din cea mai ordinara speta...de Anvers daca intelegi ce vreau sa spun.Iti dai seama ca daca liberalii acceptau sa intre la guvernare cu PDLul in 2008 erau DISTRUSI ca partid,pateau exact ce a patit PNTul ?!Eu unul nu ii mai votam niciodata daca acceptau sa se stearga de flegmele lui Basescu si sa guverneze ca decor impreuna cu PDLul.Basescu a avut grija ca guvernarea impreuna cu liberalii SA NU MAI FIE POSIBILA injurand necontenit,fara odihna tot PNLul astfel incat refacerea aliantei DA sa fie imposibila iar tara sa fie in mainile sigura ale FSNului.Alianta DA implica un presedinte de la un partid si un premier de la un altul.Basescu insa le-a vrut pe ambele .Nu-i nimic,sa te pregatesti deoarece tot FSNul o sa fie la putere ,acest lucru practic nu se poate evita.Eu nu vreau prin votul impotriva lui Basescu decat sa ii dau sanctiune pentru lupta sa feroce impotriva tuturor partidelor de dreapta din aceasta tara ,PNT si PNL,pentru minciunile si pentru demagogia sa.Sper sa se vada ca romanii sunt scarbiti de un astfel de presedinte si ca ii acorda o sanctiune.Sper sa se vada ca toti cei care procedeaza in acest mod,ca Basescu, NU AU VIATA LUNGA IN FRUNTEA TARII SI SUNT ARUNCATI LA COSUL DE GUNOI ALISTORIEI ,ACOLO UNDE LE ESTE LOCUL!
Ce-ti spuneam ...
Acum tampitul asta si cohorta lui o sa ne spuna ce baiat bun e Geoana .... si compania.
O sa ne spuna cat de mai comunist a fost Basescu si de anti-comunist a fost Iliescu, Nastase, Mitrea ...
Ia sa-i vezi....
|
9am126042
88 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 13:10
Numai Basescu este capabil sa scoata tara din haosul lui tariceanu. Ati furat cat ati putut, liberali si psd-isti imputiti, badarani de Dambovita. Numai minciuni ati dat pe goarna voastra imbatranita si scofalcita. iliescu , un criminal care si-a omorat parintii, asta ati uitata , este secretul tinut de toata graopa de comunisti fglescaiti si imorali. Liberalii il scot pe antonescu in fata , o soparla spelba , care habar nu are de sociologie si psihologia maselor. Duceti-va in iad , masoni care ati distrus Romania si ati saracit pe bietii Romani.
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 13:14
Nene, nu se spune cosul de gunoi al istoriei.
E vorba despre recycle bin al istoriei ...
Ce vorbe sforaitoare spun cei care n-au despre ce vorbi ...
Mai folosesc multi expresia "toata lumea stie ca ...."
E, astia mint de rup cand folosesc chestia asta. Dupa ea urmeaza o minciuna. Care, ulterior, devine axioma si devine insusita de multi. Nimeni nu se mai oboseste sa se gandeasca daca e vreun adevar in povestea initiala. Si daca i se aduc argumente contra, hop cu "toata lumea stie ca " ....
Basescu a demisionat din parlament ca sa se lamureasca treaba cu flota aia. Nastase se ascunde si acum dupa fustele parlamentului.
Pentru cei ca Vanea, asta nu inseamna nimic ... pentru ca "toata lumea stie ca Basescu a furat flota" si gata. Nimeni nu vorbeste despre cei care au semnat hartiile alea de vanzare a navelor, de Petre Roman, de Iliescu, oameni care erau mai sus in ierarhie, care chiar detineau puterea cand s-a vandut flota....
Nu nene, le place chestia cu Basescu pentru ca doar el a fost marinar ... n-ai cum sa mai discuti despre asta.
Despre cum a praduit Nastase PETROMUL si BCR-ul, nu mai pomeneste nici o televiziune si, pe cale de consecinta, nici un filozof sau analist.
Despre cum a vandut ( cadou se poate spune) Tariceanu resurele de petrol si gaz din marea neagra inainte sa le dobandim, iar n-are rost sa vorbim. Noi o tinem una si buna. Basescu dom'le, el e un nenororcit si trebuie sa se duca la cosul de gunoi al istoriei...
Si sa punem in locul lui, tot din cosul cu jeguri al istoriei, ca asa zice alde Vanea si Cotoroanta si alti tembeli, alte mizerii ale istoriei numite Nastase, Iliescu, ...Tariceanu, PNT-cd, ....
Ma baieti, cine va crede ma ?
Cine va mai crede ?
|
Fosta membra 9am.ro
3 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 13:30
stupoare?...e suficient sa stai in Bucuresti si sa te minunezi de "realizarile" domnului Basescu: vezi parcul Bordei si multitudinea de autorizatii de construire; limbajul indescriptibil folosit, inclusiv in afisele electorale...si razboiul declansat "daca voi nu ma vreti, eu va vreau"...
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 13:43
De la: antuza_banu4, la data 2009-11-23 13:30:51stupoare?...e suficient sa stai in Bucuresti si sa te minunezi de "realizarile" domnului Basescu: vezi parcul Bordei si multitudinea de autorizatii de construire; limbajul indescriptibil folosit, inclusiv in afisele electorale...si razboiul declansat "daca voi nu ma vreti, eu va vreau"...
Ai albeata ?
Sau ti-e dor de-o lucrare dentara ?
Ai vazut tu autorizatiile alea ?
Tu intelegi ce bangui acolo ?
Cati ani ai ?
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 13:44
Ca sa il ofer lui Silviu prilejul de a injura in slujba lui Basescu, trebuie sa va spun ca Basescu DEJA A PICAT SI CA DOAR PUPATIORII DE FUNDURI BASESCIENE NU ISI DAU SEAMA DE ASTA.Se vede disperarea atat pe sustinatorii lui Base pe acest forum(Silviu mai are putin si face criza de nervi) cat si pe liderii PDL care au dat acum interviuri acum.Isi dau seama ca au picat,isi dau seama ca nimic nu ii mai poate salva,isi dau seama ca incalcarea promisiunilor ,ijnjuraturile ,minciunile si isteriile nu au fost o politica buna insa este prea tarziu pentru ei.Politica nesimtirii iata ca nu a dat roadele asteptate de voi, mai portocale mecanice! Iata ca injuratul si politica de luat la pumni pe toata lumea v-a adus dispretul a 70% din alegatori!Trebuia sa va ganditi la asta acum ceva timp,atunci cand va credeati pe pe cai mari.Trebuia sa va ganditi la asta atunci cand injurati,injuraturile,atat pe forum cat si in politica,fiind singurul instrument utilizat de PDL in ultimii cinci ani!
Geoana a acceptat solutia Johannis propusa de liberali(felicitari lui) iar asta inseamna o sansa noua pentru Romania in care politica sa sa faca fara un partid(adunatura de fapt,adunatura de sclavi ai lui basescu) isteric si mincinos ca PDLul.Felicitari lui Antonescu pentru decizia luata de a nu-l sustine pe Basescu ,nu mi-a inselat increderea .Pa Base,nu o sa ne lipsesti deloc !Este timpul unei alte Romanii,fara indivizi de care sa ne fie la toti jena ,fara indivizi ca tine.Fa de acum scandal pe mare .Este timpul sa avem un guvern condus de Johannis Klaus,un om a carui onestitate nu o contesta nimeni, si nu de un sclav mincinos ca Boc!Pa Base!
PS:Silviule,gaseste pe altul in slujba caruia sa injuri si sa minti!
|
vladidec
851 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 13:47
De la: 9am126042, la data 2009-11-23 13:10:02Numai Basescu este capabil sa scoata tara din haosul lui tariceanu. Ati furat cat ati putut, liberali si psd-isti imputiti, badarani de Dambovita. Numai minciuni ati dat pe goarna voastra imbatranita si scofalcita. iliescu , un criminal care si-a omorat parintii, asta ati uitata , este secretul tinut de toata graopa de comunisti fglescaiti si imorali. Liberalii il scot pe antonescu in fata , o soparla spelba , care habar nu are de sociologie si psihologia maselor. Duceti-va in iad , masoni care ati distrus Romania si ati saracit pe bietii Romani.
Romanii sunt o specie aparte ! Nimeni nu ii poate intelege...sunt atat de cretini incat au incetat sa mai uimeasca!
Ba idiotilor.....cand pui stampila pe un candidat, nu schimbi pe unu cu mustata contra la unu cu chelie, nu schimbi mecla unuia cu a altuia..... handicapatilor, voi schimbati un intreg partid....prostilor ce sunteti....Cine pm a furat cel mai mult in tara asta sub 3 mandate ????????? Cine a vandut tot ? ....cine a distrus economia ?????? (agricultura, invatamant,sanatate etc), de ce nu mai avem nimic al nostru ??? nici apa, gazul, curentul, nu mai sunt romanesti.... nu mai producem nimic, decat datorii !!!! MINERIADA...cine ne-a adus aici ????? .....si voi comparati asta cu cazul Flota ???? si voi comparati asta cu faptul ca nu trec pe splaiul Unirea niste pitici ce acorda BMW-uri la trecatori ????? si ca nu ai bani stand acasa degeaba ????? Sunteti atat de imbecili incat sa votati iar cu PSD-ul ???? Tot cu aia de au furat de 1000 de ori mai mult ?????????credeti ca Iliescu, Nastase nu mai trag sfori ????
Nu zic ca Basescu e usa de biserica, dar din doua rele alegti fratilor pa cel mai putin rau !!!! Eu unu imi plang de mila tara ca nu are cu cine vota....dar la caz extrem nici mort nu asi mai vota cu PSD....ce repede mai iarta/uita unii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niciodata in viata voastra sa nu indrazniti sa comparati cine e mai rau !! Daca sub parul din cap exista creier si o memorie de gaina macar, nu ati mai vota cu PSD-ul din 4000 de motive....pe primul loc : pana nu dispar generatii intregi de "revolutionari"....
Imi e sila de voi !
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ?
Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul !
>>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 14:13
De la: vladidec, la data 2009-11-23 13:47:40De la: 9am126042, la data 2009-11-23 13:10:02Numai Basescu este capabil sa scoata tara din haosul lui tariceanu. Ati furat cat ati putut, liberali si psd-isti imputiti, badarani de Dambovita. Numai minciuni ati dat pe goarna voastra imbatranita si scofalcita. iliescu , un criminal care si-a omorat parintii, asta ati uitata , este secretul tinut de toata graopa de comunisti fglescaiti si imorali. Liberalii il scot pe antonescu in fata , o soparla spelba , care habar nu are de sociologie si psihologia maselor. Duceti-va in iad , masoni care ati distrus Romania si ati saracit pe bietii Romani.
Romanii sunt o specie aparte ! Nimeni nu ii poate intelege...sunt atat de cretini incat au incetat sa mai uimeasca!
Ba idiotilor.....cand pui stampila pe un candidat, nu schimbi pe unu cu mustata contra la unu cu chelie, nu schimbi mecla unuia cu a altuia..... handicapatilor, voi schimbati un intreg partid....prostilor ce sunteti....Cine pm a furat cel mai mult in tara asta sub 3 mandate ????????? Cine a vandut tot ? ....cine a distrus economia ?????? (agricultura, invatamant,sanatate etc), de ce nu mai avem nimic al nostru ??? nici apa, gazul, curentul, nu mai sunt romanesti.... nu mai producem nimic, decat datorii !!!! MINERIADA...cine ne-a adus aici ????? .....si voi comparati asta cu cazul Flota ???? si voi comparati asta cu faptul ca nu trec pe splaiul Unirea niste pitici ce acorda BMW-uri la trecatori ????? si ca nu ai bani stand acasa degeaba ????? Sunteti atat de imbecili incat sa votati iar cu PSD-ul ???? Tot cu aia de au furat de 1000 de ori mai mult ?????????credeti ca Iliescu, Nastase nu mai trag sfori ????
Nu zic ca Basescu e usa de biserica, dar din doua rele alegti fratilor pa cel mai putin rau !!!! Eu unu imi plang de mila tara ca nu are cu cine vota....dar la caz extrem nici mort nu asi mai vota cu PSD....ce repede mai iarta/uita unii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niciodata in viata voastra sa nu indrazniti sa comparati cine e mai rau !! Daca sub parul din cap exista creier si o memorie de gaina macar, nu ati mai vota cu PSD-ul din 4000 de motive....pe primul loc : pana nu dispar generatii intregi de "revolutionari"....
Imi e sila de voi !
Vladidec,nu te mai agita asa ca pari chiar ciudat.Tu parca nu dadeai doi bani pe "astia" si doreai revolutii nene si schimbari adanci.Acum vad ca doar faci pe scarbitul si il vrei pe Base sa te conduca .Incearca sa iti temperezi isteriile si sa te porti matur si decent nu ca alde Silviu.Sa stii ca se poate comunica si asa.
Hai sa iti spun ce nu ai inteles:
-Nu ai inteles ca nu PSDul este votat acum ci presedintele Geoana care nu a facut atat de mult rau Romaniei cat a facut Basescu.Acest lucru nu inseamna ca ne va conduce PSDul deoarece guvernul se stie ca va fi Johannis Klaus.Trebuie sa fie cineva nebun sa prefere scalvii lui Basescu scosi din palarie in locul unui guvern Klaus cu tehnocrati.
-Nu ai inteles ca cel mai mare furt din istoria tarii este FLOTA si nu un altul.
-Nu ai intels ca Basescu s-a imprumutat la FMI cu o suma pe care o vor plati si nepotii tai si care daca mai iese el presedinte va merge in buzunarele firmelor de casa basesciene la alde Udrea.
-Trebuie sa fie cineva nebun sa ignore grupurile de interese din preajma lui Basescu,alde Udrea,Videanu,Blaga ,Cocos,Bittner,etc.Daca Basescu nu mai este votat atunci acesti oameni nu vor ajunge la putere iar Johannis Klaus isi va forma un guvern de tehnocrati nu de carpaci basescieni.
-Pe vremea cand s-au facut mineriadele PDLul era impreuna cu PSDul ,ambii organizatori!
-Nu ai inteles ca tupeul securist Basescian trebuie sa dispara din Romania si ca PDLul ,prin politica
nesimtirii si a tupeului ,este evitat de toata lumea (intern si extern)
Pe scurt raul cel mai mic acum pentru Romania,intre Geoana si Basescu ,este Geoana!
|
|
|