back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 >> Sari la pagina:

Liberalconvins

8 mesaje
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 14:19

Cine e, in halul asta de prost ? Bai ameoba umblatoare, base nu poate scoate nimic, eventual, pe mamica ta din anonimat, chiar si asta cu greu

danika

28 mesaje
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 14:23

Ma bucur pentru decizia luata de liberali si sper sa scapam definiv,atat de base,cat si de pdl-remorca lui,un partid de 2 bani,plin de mafioti imbogatiti peste noapte,incompetenti,scursuri de prin toate partidele celelalte,care le-au dat un sut in fund,nevertebrate veritabile.Acest partid mi s-a parut intotdeauna o strutocamila,si totusi ,sunt multi oameni pacaliti de fatata sclipicioasa,sforaitoare si demagogica a lui ,asa zis partid de dreapta,care numai de dreapta nu e.Ma bucur ca logica acelor cativa bieti useri care posteaza in disperare ca sa influenteze,sa manipuleze lumea a fost contrazisa flagrant,asta arata limitele intelectuale ale fanaticilor acestui partid(mytcor,silviu,alehin.black.etc),unii dintre ei sfidand si vorbirea si scrierea corecta.Sper ca oamenii de bun simt sa-i depaseasca pe reptilienii lui basescu.

Liberalconvins

8 mesaje
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 14:26

Partid de imbecili, numai dupa denumire iti dai seama ca e o ineptie, ...democrat-liberal.., adica stanga-dreapta , bravo ! sunteti "cumplit" de inteligenti, de aia va put picioarele si va bateti nevestele si copiii, vomitaturilor ! Infectati tot ce atingeti, nesemnificativilor, a reusit sa va spele creierele, asta nu ca va convins, ci pentru ca-l aveti voi, intr-o stare amorfa, BOILOR !

Liberalconvins

8 mesaje
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 14:38

E toata secta aici ? luati aminte de la pocaitul decrepit, esti nebun omule, nu esti in toate mintile ? Biblia nu a fost scrisa sa fie pangarita de degetele tale unsuroase, SCARNAVIE !

9am074895

28 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 14:43

Vreau sa raspund lui Vania (Vaniska )Voteazal pe Geoana O sa primesti medicamente ACASA sa imi dea 25000 de E daca vin din Italia sau Spania !!!! Sa vezi controale pe astia cu magazine (Astia mai mici)alea mari doneaza fara problema Tu sti ca la Dragonul Rosu au introdus TAXA de intrare?10ROn de masina LA FIECARE BARIERA 5 RON de persoana?Asta pentru campania lui TOV GEOANA. INTERESEAZA-te!! Aduti aminte de furaciunilePSD .De la vile fabrici etc.etc .CASELE lui Geona in America .Afacerile Cu 4 angajati ai vazut ce cifre de afaceri are !ce a gasit lina de aur ?SUNT inebunit de bucurie ca au redus numarul de Parlamentarii .EXPLICA- MI ce sa facut pe timpul PSD .Minerii ,am fost golani, bataile care luau simpli trecatori care cascau gura sa vada ce se intimplasi mmmmmulte altele asa lasa sai injure .DUPA poza la Revolutie erai un pusti daca NU erai gindeste bine si pe urma acuza pe cineva .In Romania se intimpla asemenea treburi ce sa mai zic.ASA CA , CIOCUL MIC!!!!!!

TARGOVISTEANU

55 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 14:57

STRES INUTIL

Comentarii de dragul umplerii chenarului , asa incepeam o postare in 15 noiembrie, cand foarte multi aruncau cu noroi in Basescu.
Realitatea confirma si am foarte multe semnale de la 50- 60 de corespondenti din diaspora, care sunt foarte hotarati sa sustina si in turul doi acest controversat personaj.
Nu este suficient sa ponegresti o formatiune politica privind prin ceea ce crezi tu ca vor face acei membrii...........
Intotdeauna pe presedinte nu l-a putut controla nimeni, este imprevizibil, asa cum sta BINE UNUI OM DE ACTIUNE, nu muierituri care promit imposibilul numai sa se vada la Cotroceni.
Mentinem in continuare sansele ca multi dintre cei mai inraiti critici de pe acest forum , sa-si schimbe optica pentru urmatorii cinci ani.Mai vorbim dupa turul doi, cand voi da un nou copy paste si voi confirma rationamentul contestat frenetic de unul dintre colegii nostrii in comentariul din 15 nov. Votati BASESCU...ESTE UNICA SOLUTIE CARE A MAI RAMAS....altfel va fi ca-nainte cu G. presedinte.

targovisteanul din chindie
alehin

2584 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 15:02

De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia

Asa e .....din pacate ....

Uite in ziarul Romania libera de azi , Tom Gallagher (prof. la Univ. Bredford -Marea Brit .) intr-un articol,, ,, Cum au ajuns mass -media sa torpileze democratia ,, : scrie : ,, Romania este probabil prima tara din lume in care democratia ajunge sa fie amenintata nu de armata ,servicii secrete sau de organizatii teroriste ci de propria mass-media ..
Mass-media romaneasca a reusit sa devina incontestabil principala arma a celor determinati sa zadarniceasca potentiala functionare normala a procesului politic democratic ,,......

TARGOVISTEANU

55 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 15:08

CITITI RASPUNSURI, IDEI, ADEVARURI, declaratii facute de omul zilei unui mare cotidian German....care intamplator nu e nici al lui Vantu, nici al lui Voiculescu si nu manipuleaza opinia grosolan cum o fac Mogulii in Romania.

1. Domnule presedinte, cele mai recente sondaje va arata in avantaj clar in primul tur ce va avea loc duminica, insa va declara perdant in runda finala din 6 decembrie.
Traian Basescu: Nu va incredeti in ziarele romanesti. Dupa sondajele noastre, nu am nici o problema in a castiga alegerile. Mai sunt trei saptamani pana pe 6 decembrie, asa ca trebuie sa asteptam.

2. Sunteti acuzat ca divizati societatea romaneasca intre bine si rau, intre corupti si corecti, ca provocati tot timpul conflicte. Exista un sambure de adevar in aceasta acuzatie?
Traian Basescu: Da, cu siguranta. Predecesorul meu, Iliescu, a avut un mandat foarte linistit. Inaintea lui a fost Emil Constantinescu presedinte, care a spus ca a fost invins de servicii. Iliescu le-a garantat insa tuturor o viata linistita, iar in spatele lui a inflorit coruptia. Se furau bani publici si toata lumea era fericita. Pe atunci nu exista un presedinte care sa vorbeasca deschis despre cei care se comportau incorect sau care faceau abuz de putere. Ma refer la cei care s-au imbogatit sub Iliescu din privatizari si care au cumparat apoi medii de presa, prin care influenteaza decizii politice si economice, fara a avea o legitimitate democratica. Am luptat tot timpul mandatului meu impotriva acestor metode. Acesta a fost si motivul pentru care au incercat sa ma elimine din functie, la doar doi ani dupa alegeri. Ca presedinte nu ai multe mijloace pentru a lupta impotriva coruptiei si a practicilor nedemocratice. O poti face doar in cuvinte. Dar nici asta nu accepta sistemul creat de Iliescu. Ei mizeaza totul pe eliminarea unui presedinte care nu este dornic sa cada de acord cu acest sistem.

3. Spuneti, asadar, ca romanii au de ales intre coruptie tacuta si...
Traian Basescu: ...si lupta pentru o Romanie moderna si europeana. Cand am devenit stat membru UE, am spus in fata Parlamentului ca acum trebuie sa indeplinim al treilea obiectiv strategic, dupa aderarea la NATO, si anume modernizarea statului roman, care trebuie sa devina mai suplu si mai putin birocratic. De curand am inchis 120 de agentii cu 9.000 de functionari, iar asta pentru ca acele agentii au fost create doar pentru a da de lucru clientelei politice. Acest proces trebuie sa continue.

4. In campania electorala nu prea va vor ajuta aceste declaratii.
Traian Basescu: Romanii trebuie sa stie exact ce le propun. Nu vreau sa dau impresia ca accept orice, de exemplu majorari salariale fara cresterea productivitatii. Romanii trebuie sa afle adevarul. Nu vreau sa fiu presedinte a doua oara intr-o tara care respinge modernizarea. Daca nu as avea un tel, nici nu as avea de ce sa candidez. Pentru masini de serviciu, zboruri si onoruri? Nu, chiar ca nu.

5. Conflictele premanente intre presedinte, Guvern si Parlament sunt adesea explicate ca avand la baza formulari neclare in Constitutie privind competentele lor. E nevoie de o reforma constitutionala?
Traian Basescu: Nu propun o reforma fundamentala. Competentele presedintelui trebuie sa ramana asa cum sunt. Dar trebuie sa definim mai bine relatiile interinstitutionale. Unele lucruri nu sunt destul de clare, de exemplu in ce conditii se poate dizolva Parlamentul sau suspenda presedintele. Mai e si problema Curtii Constitutionale, in ce masura poate interveni in decizii politice. Pe moment se comporta ca un al doilea Parlament.

6. Ati introdus un referendum cu scopul de a elimina Senatul. Ce doriti sa obtineti cu asta?
Traian Basescu: Avem doua camere legislative, care au practic aceleasi sarcini. In alte tari Senatul reprezinta regiuni sau landuri, dar noi nu avem asa ceva. Potrivit Constitutiei, Romania nu poate fi divizata. Solutii federale ca in Germania, Austria sau Belgia sunt excluse, de asemenea autonomii teritoriale ca in Spania sau Italia. 14 alte state membre UE se descurca foarte bine cu un parlament unicameral.

7. Nu aveti, de fapt, in vedere sa dati inca o lovitura clasei politice romanesti?
Traian Basescu: Ba da, e un tel declarat, am spus-o si in Parlament. Aceasta clasa politica este cel mai mare obstacol in modernizarea Romaniei. Cum Parlamentul nu accepta realitatile romanesti si nici sa se adapteze la acestea, voi intreba cetatenii intr-un referendum.

8. Dar si daca veti castiga alegerile, veti avea de a face tot cu acelasi Parlament. Coalitia dintre PDL si PSD s-a rupt. Doriti sa organizati alegeri anticipate?
Traian Basescu: Dupa prezidentiale se va forma o alta majoritate in Parlament. Daca va castiga altul, premierul va fi din tabara lui. Din punct de vedere tehnic, anticipatele sunt desigur posibile, dar nu e timp de asa ceva. Avem nevoie de un guvern care sa scoata tara din criza.

9. Cinci motive pentru care sa va voteze romanii inca o data?
Traian Basescu: Sunt un politician care nu face compromisuri cu oligarhii crescuti de Iliescu. Cred ca Romania are o sansa de modernizare si o poate constientiza. Sunt direct cu oamenii si le spun si lucruri care nu le convin neaparat. Sustin ca vremea in care justitia era subordonata politicii s-a incheiat definitiv. Si apoi mai este un motiv, foarte important: imi plac oamenii.

targovisteanul din chindie
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 15:12

De la: Dorinel, la data 2009-11-21 16:20:59Constat cu mare tristete ca aseara Antonescu a ''facut-o lata''. Sa fim obiectivi , nu poti castiga alegerile prin ''ba pe-a mati" si uneori prin nesinceritate. Sa mai spunem ca tot ce a castigat sambata a pierdut aseara la foc automat. Imi pare sincer rau, era favoritul meu la prezidentiale. Desi voi vota maine pe Antonescu, cu siguranta ma vad nevoit sa votez in turul doi pe Geoana. Asta este, mai alegem inca o data un demagog, care una spune si alta face.
Basescu chiar trebuie sa plece.
Va aduc la ''vedere'' opinia mea in legatura cu rezultatul alegerilor facuta cu o zi inainte de alageri. Cum se face ca mereu am dreptate ?
Mai ramane confirmarea pe 6 Decembrie cu ... GEOANA.
Abia astept sa desfac linistit sampania de la Silviu, Cifra si Blak si sa-i pregatesc o batista imensa lui 'Marinel'' sa-si stearga lacrimile de crocodil batran. Se apropie ''HAI LA REVEDERE !''

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
vladidec

851 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 15:26

Tocmai ca am spus ca nu ma intereseaza nici unul nici altul : Romania nu are de unde alege ! Insa fiecare stie ce stie... Eu unu m-am plimbat destul printre ei... Fara sa ma las influentat de idei din afara capului meu. Am inteles atat cat am putut. Daca iti e dat vreodata sa cunosti adevarata fata a politicii... nu cred ca ar reusii prea multi sa faca fataza. Vei da afara dupa fiecare ciorba sau portie de cartofi prajiti... Daca crezi ca la locul de munca exista mancatorie... eu zic sa pupati fiecare metru patrat al unitatii... Mai rau ca in politica nu "se exista"... Cati cu 4 clase ne conduc....cati analfabeti... se bat in miloane... apoi cu pumnii in piept ca ei sunt cei ce vor "schimbarea"... Ihhh...
Eu merg pe o ideie : Cat timp conduci tara, conduci vietile a tuturor romanilor (nu interpreta), iar daca tu dezamagesti cumplit, noi sa te sustinem si a mia oara ? Votati cu cine vreti ... e dreptul fiecaruia, insa cand schimbarea nu se va produce sa nu pareti surprinsi. Si un mic sfat si ma reintorc in abstinenta mea politica : voteaza dar fara prea mari sperante ! Nu vreau sa te vad prea dezamagit ! Nici Base, nici Geoana nu ma vor trada. (tradarea apare doarcand ai incredere).

O zi buna !

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 15:36

De la: Silviu, la data 2009-11-23 09:20:14Ba, da' voi nici sa pierdeti nu stiti ...
Cotoroanto, sa sti ca inainte de sex (ca de altfel, inainte de orice actiune umana) , daca se intrezareste asa ceva, tot omul isi face un plan mental.
Poate, nu poate, sigur (dupa "cultura" de care dai dovada) habar n-ai ca cel mai erogen organ este creierul ... Celelalte componente nu sunt decat senzori ... dispozitive.
Da de ce-ti vorbesc eu tie despre creier ? ...
Daca n-ai, n-ai.
Cam ciudata remarca pentru o mamaita.
Daca o faceam eu, si sareai si tu si Broscuta si alte "bine-crescute" sa ma dati de pamant, ca limbajul, ca vocabularul ... vrajeli d-astea pe care le folosesc toti tembelii cand n-au ce spune....

Vad ca ati inceput iar sa va mintiti singuri si sa va expuneti visele, dorintele....

Geoana a aparut aseara cu un jalnic discurs scris, de tot rahatul, iar in spatele lui, Iliescu, Vanghelie, Hrebe, Nastase ... in fine, toate figurile sinistre care ne-au adus aici unde suntem.
Vreti sa spuneti ca-l veti vota pe Geoana presedinte in turul doi ?
Inseamna ca v-ati pierdut mintile de tot.
Lasati-ma cu Crin ! Ajunge cu mascariciul asta ! E deja istorie ... S-a dus.
De azi nu mai avem de vorbit decat despre ce vrem dupa 6 decembrie ?
Basescu sau Geoana ?
Restul nu reprezinta decat elucubratii.

Se baga cineva ?

Cine crede basmele cu fraudele, e tampit complet.
De ce ?
Pentru ca au furat toti ! Dar toti !
Sa nu ma plictisiti incercand sa ma convingeti ca aia de la PSD si PNL n-au plimbat autobuzele ...
Ca numai si numai PDL-ul ...
Cine crede asta e prost cu craci.

Asa ca, daca aveti ceva de spus despre Geoana sau Basescu ... e ok, daca aveti alte povesti, postati-le pe alte forumuri.
Pe forumul "Deliruri si vise intime cu caracter electoral".

Intrebarea care se pune acum este una singura:
Il vreti presedinte pe Goana sau pe Basescu ?

la care remarca ciudata ptr.o mamaitza faci trimitere ? la cea cu datul din fund inainte ....? phii- asta-i veche de vreo 40 ani ; aveam un coleg in virsta ,aproape de pensie si ,de cite ori ne repezeam /enervam /incingeam noi,ai mai tineri,ne domolea cu vorba zisa de mine; desigur ca la vremea aia,mi se parea aiurea-n tramvai - intre timp am aflat ca-i adevarata ! revenind la oile noastre : nu mi-ai raspuns : de ce trecem acum la unicameral ?ca sa revenim la el peste un an-doi ? "cine face si desface,are tot timpul ce face ",este ?
Intre 2 rele : Base si Geoana,unul reprezinta comunismul si neocomunismul cu tentatia unei acumulari max.de putere = Base ; cu Geoana mai avem o sansa : reformarea psd.ului si transformarea lui intr-un partid de centru-stg,cu o soc.democratie de tip european,cu atit mai mult cu cit vom intra si noi sub conducerea UE si vom adopta moneda eu .....
si mai lasa-ma cu misoginismul tau,ca ma enervezi ....

gcristea

70 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 15:39

De la: 9am166354, la data 2009-11-23 14:26:07Partid de imbecili, numai dupa denumire iti dai seama ca e o ineptie, ...democrat-liberal.., adica stanga-dreapta , bravo ! sunteti "cumplit" de inteligenti, de aia va put picioarele si va bateti nevestele si copiii, vomitaturilor ! Infectati tot ce atingeti, nesemnificativilor, a reusit sa va spele creierele, asta nu ca va convins, ci pentru ca-l aveti voi, intr-o stare amorfa, BOILOR !

9am166354' bai dobitocule de 9am166354', inca nu ai disparut esti un care nu ai gasit ovulul si vrei sa lasi si tu posteritatii. Explica asta:
Daca stii spune poporului in timpul carui mandat (iti pun o intrebare ajutatoare:cine a avut 2 mandate si jumatate la cotroceni?) s-au privatizat-a se citi VANDUT: petrolul, rafinariile, combinatele, combinatul siderurgic, liniile de distributie electrica, telefonia fixa? In timpul carei guvernari (linistite!) s-au infiintat fondurile, FNI- care avea reclama si la TV. Avea dreptate in reclama: "Dormiti linistiti, FNI va lucreaza!", jocuri piramidale gen, CARITAS, GERALD etc. Norocul meu a fost ca nu am avut suficienti bani si multam lui DUMNEZEU ca mi-a dat minte sa ma intreb din ce pot scoate un profit atat de mare! Coalitia GRIVCO si criza mondiala au determinat aceasta situatie. Nu ne ajungea ca ne luptam cu "mondialismul crizat" ne mai trebuia si "politicianism in criza" de ce? Mare este batalia pentru cotroceni deoarece mai sunt cateva de "volatilizat" cum ar fi: Patrimoniul UGSR, bataie intre sindicalisti, atentie, nu sindicate!!! salinele, posta care nu s-a reusit a intra in posesia cuiva desi, prin diverse tertipuri gen directorasu' ala ce incerca sa introduca in circuit si posta. Or mai fi si alte interese dar par a fi neimportante, sunt frimituri de la o masa copioasa a politicienilor si, mai ales PSD!!!

gcristea

70 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 15:43

De la: danika, la data 2009-11-23 14:23:15Ma bucur pentru decizia luata de liberali si sper sa scapam definiv,atat de base,cat si de pdl-remorca lui,un partid de 2 bani,plin de mafioti imbogatiti peste noapte,incompetenti,scursuri de prin toate partidele celelalte,care le-au dat un sut in fund,nevertebrate veritabile.Acest partid mi s-a parut intotdeauna o strutocamila,si totusi ,sunt multi oameni pacaliti de fatata sclipicioasa,sforaitoare si demagogica a lui ,asa zis partid de dreapta,care numai de dreapta nu e.Ma bucur ca logica acelor cativa bieti useri care posteaza in disperare ca sa influenteze,sa manipuleze lumea a fost contrazisa flagrant,asta arata limitele intelectuale ale fanaticilor acestui partid(mytcor,silviu,alehin.black.etc),unii dintre ei sfidand si vorbirea si scrierea corecta.Sper ca oamenii de bun simt sa-i depaseasca pe reptilienii lui basescu.

CITESTE SI-APOI VORBESTE:
Daca stii spune poporului in timpul carui mandat (iti pun o intrebare ajutatoare:cine a avut 2 mandate si jumatate la cotroceni?) s-au privatizat-a se citi VANDUT: petrolul, rafinariile, combinatele, combinatul siderurgic, liniile de distributie electrica, telefonia fixa? In timpul carei guvernari (linistite!) s-au infiintat fondurile, FNI- care avea reclama si la TV. Avea dreptate in reclama: "Dormiti linistiti, FNI va lucreaza!", jocuri piramidale gen, CARITAS, GERALD etc. Norocul meu a fost ca nu am avut suficienti bani si multam lui DUMNEZEU ca mi-a dat minte sa ma intreb din ce pot scoate un profit atat de mare! Coalitia GRIVCO si criza mondiala au determinat aceasta situatie. Nu ne ajungea ca ne luptam cu "mondialismul crizat" ne mai trebuia si "politicianism in criza" de ce? Mare este batalia pentru cotroceni deoarece mai sunt cateva de "volatilizat" cum ar fi: Patrimoniul UGSR, bataie intre sindicalisti, atentie, nu sindicate!!! salinele, posta care nu s-a reusit a intra in posesia cuiva desi, prin diverse tertipuri gen directorasu' ala ce incerca sa introduca in circuit si posta. Or mai fi si alte interese dar par a fi neimportante, sunt frimituri de la o masa copioasa a politicienilor si, mai ales PSD!!!
www.agentia.org/anchete/Omul-lui-Vanghelie-angajat-de-Geoana-la-...

nufigeoana.ro/ionut-costea-directorul-eximbank-castiga-20-760-de...

www.agentia.org/anchete/A-disparut-dosarul-Johannis-de-la-Crima-...

www.agentia.org/anchete/ANI-il-numara-pe-Geoana-108.html

www.agentia.org/anchete/Cine-nu-se-vaccineaza-114.html

www.agentia.org/anchete/Scenariu-Oprescu-se-retrage-si-il-sustin...

www.agentia.org/anchete/Marian-Vanghelie-momeste-electoratul-cu-...

www.agentia.org/anchete/Deputatul-Mazilu-face-afaceri-ilicite-si...

www.agentia.org/anchete/Chiliman-cheltuieste-bani-publici-pentru...

www.agentia.org/anchete/Geordan-pune-in-pericol-vietile-oamenilo...

www.agentia.org/anchete/Candidatul-european-Ciolos-a-subventiona...

www.agentia.org/anchete/Deputatul-PSD-Mazilu-face-afaceri-scanda...
www.agentia.org/anchete/Mircea-Geoana-in-lanturile-lui-Viorel-Hr...
www.agentia.org/ponturi/Nita-si-Saniuta-tradatorii-PSD-ului-87.html
www.agentia.org/ponturi/Colegii-lui-Oprescu-luati-la-rost-de-PSD...
www.agentia.org/ponturi/UDMR-se-gudura-pe-langa-PD-L-73.html
www.agentia.org/ponturi/PSD-vrea-sa-schimbe-primarul-pedelist-al...
www.agentia.org/ponturi/-Piticul-lui-Croitoru-de-la-Agricultura-...
www.agentia.org/ponturi/Hrebenciuc-l-a-trimis-pe-Ontanu-in-brate...
www.agentia.org/ponturi/Curtea-Constitutionala-in-jocul-de-inter...
www.agentia.org/anchete/Ghidul-anti-radar-125.html
www.agentia.org/anchete/Ghidul-anti-radar-125.html
www.agentia.org/anchete/Victor-Surdu-vrea-o-lege-pentru-afaceril...
www.agentia.org/anchete/Victor-Surdu-vrea-o-lege-pentru-afaceril...
www.agentia.org/ponturi/Voiculescu-se-lauda-pe-Net-82.html
www.agentia.org/ponturi/Voiculescu-se-lauda-pe-Net-82.html
www.agentia.org/ponturi/Vanghelie-s-a-intalnit-cu-Vulpea-11.html
www.agentia.org/ponturi/Adrian-Minune-il-paraseste-pe-Mircea-Geo...
www.agentia.org/ponturi/Geoana-calul-troian-a-lui-Basescu-din-PS...
www.agentia.org/ponturi/Miza-Anca-Alexandrescu-19.html
www.agentia.org/teoria-conspiratiei/Experimentul-109.html
www.agentia.org/teoria-conspiratiei/Scandalul-HPV-revine-52.html
www.agentia.org/teoria-conspiratiei/Adeptii-lui-Grig-Bivolaru-sp...
www.agentia.org/teoria-conspiratiei/DNA-a-nceput-urm-rirea-penal...
www.agentia.org/teoria-conspiratiei/Guvernul-Romaniei-participa-...
www.9am.ro/stiri-revista-presei/Politica/142548/Geoana-cheltuie-...
www.9am.ro/stiri-revista-presei/Politica/142565/Pizza-expirata-d...
www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/142546/S-R-Stanescu-si-Bo...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 15:55

De la: Silviu, la data 2009-11-23 09:28:26Mai Cotoroanto, mai, da' tu esti tampita rau de tot ...
Io-te ce scri:
"PDL.este "ceva" de umplutura,un partid de conjunctura si de yesmani ; este partidul lui Bas ;atit si nimic altceva ! daca vrem ca tara asta sa rupa o data cu trecutul ei comunist ,atunci acum,la 20 ani dupa revolutie din dec.'89 , e momentul ! ajunge !"

Da' PSD-ul ce este, mamaita ?
In PDL-sunt comunistii aia feroce sau in PSD ?

De ce naiba ti cu tot dinadinsul sa ne convingi ca suferi de prostie cronica ?.
Ai mancat bureti nebuni ?
Chiar n-ai creier deloc, deloc.
Sau nesimtirea care te caracterizeaza e atat de mare ...
Si rautatea. Black are dreptate ! Esti rea, de o rautate atroce, nefireasca pentru o batranica.
Evit-o pe Broscuta !
Iti accentueaza starea mentala. O acutizeaza ...

ei ,hai ! chiar ca m-ai enervat ! nu eu sunt cea timpita,ci cel ce-o spune atit de lejer,altora ! desteptule, Comunism la noi nici n-a prea fost ... poate-n China, dar comunismul est -european a fost cam ca pistolul turcului ,dupa chipul conducatorului iubit,adica ....comunismul lui Ceausescu a fost o pepiniera de crescut tineretu' "comunist " cu tot ce vedem la Bas' de ex. : jmechereala,invirteala, descurcareala cu un blug,cu o cafea; cu da Sefu' -sa traiti Sefu' - scoala-te sefu' sa ma pun eu - asta a facut Iliescu cu Ceausescu si piratul cu Petrica ! cine a fost esalonul 2-3 care a venit sa astupe "vidul de putere"? burghezia rosie ! cei care aveau bani,aveau cunostinte, stiau unde si pe ce buton sa apese ca sa-nceapa sa curga in buzunarul lor si nu al statului.....adevarul-gol golut e ca li se filfiie de Stat,de doctrina,de interes general ; iar Basel al tau,caruia i s-a urcat puterea la cap cu atitia yesmani pe linga el cintindu-i-se aceeasi oda : da Sefu' cum ziceti dvs,sefu' da' nimeni nu-i ca dvs.sefu' , vrea sa fie el Statul ! ei bine, eu asa ceva nu mai vreau si nici restul ala de 63-64 % care nu l-au votat ,nu mai vor ! ai priceput ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 16:14

De la: mytcor, la data 2009-11-23 10:57:58
De la: vaneamarin, la data 2009-11-23 09:28:24
De la: Silviu, la data 2009-11-23 09:20:14
Intrebarea care se pune acum este una singura:
Il vreti presedinte pe Goana sau pe Basescu ?

Pe Geoana,Silviule,pe Geoana. Acum gata,nu mai plange, ti-am spus ca de ce iti este frica nu vei scapa.

Vannea, am pentru tine o problem de logic foarte uoara.

n cadrul lgislativelor din 2008, romnii au votat preponderent, centru-dreapta + dreapta , mai exact spus, PD-L i PNL la care se putea adauga farte simplu UDMR, rezultnd o majoritate parlamentar de dreapta, da?...
PNL-ul, a primit la timpul respectiv invitaia necesar formarii unei astfel de majriti , Vannea.
Un singur PNL-ist, a refuzat aceast MAJORITATE de DREAPTA.
n cadrul alegerilor prezideniale, nsumarea procentelor de vot, T.Bsescu - Crin A.= 53%, da Vannea?...
Romni voteaz preponderent centru-dreapta + dreapta.
Vannea, din orice col al europei ai privi spre ROMNIA, concluzia nu poate fi dect una : Romnii, sunt cei mai de dreapta europeni, totui, aceast obtiune politic exprimat n dou etape electorale succesive, le este refuzat.

Vannea, cine este PERSONAJUL ce REFUZ ROMNILOR transpunerea obiunii lor politice MAJORITAR EXPRIMAT PRIN VOT (centru-dreapta+dreapta) i O GUVERNARE A ROMNIEI conform obiunilor politice DE DREAPTA?...

vad ca ti-a raspuns deja Vanea,dar eu vreau sa te-ntreb cit de distractiva, eleganta si educativa,mai ales, ti s-a parut " odiseea" iubirii cu nabadai,scandal,insulte si prostii improscate pe tv,dintre dl.Prigoana si iubirea vietii sale , madam Bahmuteanu ,cu cele nu's cite despartiri si regasiri penibile cu obraji scaldati in lacrimi ? ai inteles analogia ,ca sa stiu? daca vrei,iti explic !

Fosta membra 9am.ro

4 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 16:20

Sunt convins ca staful presedintelui nu este la curent cu opinia tineretului care a venit la vot pentru referendum si l-a votat pe Antonescu. De ce? Au vrut a schimbare a sisitemului parlamentar care nu misca nimic in ultimii ani, multi au ajuns acolo pe bani grei si isi fac jocul intereselor, la umbra regulilor de partid, muti fiind chiar infractori. Majoritatea tinerilor nu vor mai veni iar la vot pe motiv ca nu au de ce.
Ei nu stiu ca Psd-ul are sanse sa profite, precum Iliescu in 2000, de o anumita deruta canr nu afost cineva care sa le ofere ceve pentru viitor. Ce vor acesti tineri? Forte simplu: cinste si dreptate, indepartarea profitorilor din sfera politicului, investitii in ceea ce ei vor fi beneficiari, cheltuieli sociale eficiente pentru educatie, sanatate, protectie civila.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 16:49

De la: vaneamarin, la data 2009-11-23 14:13:52
De la: vladidec, la data 2009-11-23 13:47:40
De la: 9am126042, la data 2009-11-23 13:10:02Numai Basescu este capabil sa scoata tara din haosul lui tariceanu. Ati furat cat ati putut, liberali si psd-isti imputiti, badarani de Dambovita. Numai minciuni ati dat pe goarna voastra imbatranita si scofalcita. iliescu , un criminal care si-a omorat parintii, asta ati uitata , este secretul tinut de toata graopa de comunisti fglescaiti si imorali. Liberalii il scot pe antonescu in fata , o soparla spelba , care habar nu are de sociologie si psihologia maselor. Duceti-va in iad , masoni care ati distrus Romania si ati saracit pe bietii Romani.

Romanii sunt o specie aparte ! Nimeni nu ii poate intelege...sunt atat de cretini incat au incetat sa mai uimeasca!

Ba idiotilor.....cand pui stampila pe un candidat, nu schimbi pe unu cu mustata contra la unu cu chelie, nu schimbi mecla unuia cu a altuia..... handicapatilor, voi schimbati un intreg partid....prostilor ce sunteti....Cine pm a furat cel mai mult in tara asta sub 3 mandate ????????? Cine a vandut tot ? ....cine a distrus economia ?????? (agricultura, invatamant,sanatate etc), de ce nu mai avem nimic al nostru ??? nici apa, gazul, curentul, nu mai sunt romanesti.... nu mai producem nimic, decat datorii !!!! MINERIADA...cine ne-a adus aici ????? .....si voi comparati asta cu cazul Flota ???? si voi comparati asta cu faptul ca nu trec pe splaiul Unirea niste pitici ce acorda BMW-uri la trecatori ????? si ca nu ai bani stand acasa degeaba ????? Sunteti atat de imbecili incat sa votati iar cu PSD-ul ???? Tot cu aia de au furat de 1000 de ori mai mult ?????????credeti ca Iliescu, Nastase nu mai trag sfori ????
Nu zic ca Basescu e usa de biserica, dar din doua rele alegti fratilor pa cel mai putin rau !!!! Eu unu imi plang de mila tara ca nu are cu cine vota....dar la caz extrem nici mort nu asi mai vota cu PSD....ce repede mai iarta/uita unii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niciodata in viata voastra sa nu indrazniti sa comparati cine e mai rau !! Daca sub parul din cap exista creier si o memorie de gaina macar, nu ati mai vota cu PSD-ul din 4000 de motive....pe primul loc : pana nu dispar generatii intregi de "revolutionari"....
Imi e sila de voi !

Vladidec,nu te mai agita asa ca pari chiar ciudat.Tu parca nu dadeai doi bani pe "astia" si doreai revolutii nene si schimbari adanci.Acum vad ca doar faci pe scarbitul si il vrei pe Base sa te conduca .Incearca sa iti temperezi isteriile si sa te porti matur si decent nu ca alde Silviu.Sa stii ca se poate comunica si asa.

Hai sa iti spun ce nu ai inteles:
-Nu ai inteles ca nu PSDul este votat acum ci presedintele Geoana care nu a facut atat de mult rau Romaniei cat a facut Basescu.Acest lucru nu inseamna ca ne va conduce PSDul deoarece guvernul se stie ca va fi Johannis Klaus.Trebuie sa fie cineva nebun sa prefere scalvii lui Basescu scosi din palarie in locul unui guvern Klaus cu tehnocrati.
-Nu ai inteles ca cel mai mare furt din istoria tarii este FLOTA si nu un altul.
-Nu ai intels ca Basescu s-a imprumutat la FMI cu o suma pe care o vor plati si nepotii tai si care daca mai iese el presedinte va merge in buzunarele firmelor de casa basesciene la alde Udrea.
-Trebuie sa fie cineva nebun sa ignore grupurile de interese din preajma lui Basescu,alde Udrea,Videanu,Blaga ,Cocos,Bittner,etc.Daca Basescu nu mai este votat atunci acesti oameni nu vor ajunge la putere iar Johannis Klaus isi va forma un guvern de tehnocrati nu de carpaci basescieni.
-Pe vremea cand s-au facut mineriadele PDLul era impreuna cu PSDul ,ambii organizatori!
-Nu ai inteles ca tupeul securist Basescian trebuie sa dispara din Romania si ca PDLul ,prin politica
nesimtirii si a tupeului ,este evitat de toata lumea (intern si extern)

Pe scurt raul cel mai mic acum pentru Romania,intre Geoana si Basescu ,este Geoana!

Vanea, tu esti din ce in ce mai prost ...
Ti-a explicat omul si o tot ti cu Basescu.
Esti bolnav mintal, nene.
Locul tau e la Balaceanca.
Daca tu nu sti ce-a facut PSD si oamenii lui Iliescu, esti retardat rau de tot...
Imi faci sila, deja, pana acum doar ma amuzai ... suferi de turbare in forma cronica.
Te platesc astia, cumva ?

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 16:51

De la: gabigabi, la data 2009-11-23 15:55:37
De la: Silviu, la data 2009-11-23 09:28:26Mai Cotoroanto, mai, da' tu esti tampita rau de tot ...
Io-te ce scri:
"PDL.este "ceva" de umplutura,un partid de conjunctura si de yesmani ; este partidul lui Bas ;atit si nimic altceva ! daca vrem ca tara asta sa rupa o data cu trecutul ei comunist ,atunci acum,la 20 ani dupa revolutie din dec.'89 , e momentul ! ajunge !"

Si rautatea. Black are dreptate ! Esti rea, de o rautate atroce, nefireasca pentru o batranica.
Evit-o pe Broscuta !

ei ,hai ! chiar ca m-ai enervat ! nu eu sunt cea timpita,ci cel ce-o spune atit de lejer,altora ! desteptule, Comunism la noi nici n-a prea fost ... poate-n China, dar comunismul est -european a fost cam ca pistolul turcului ,dupa chipul conducatorului iubit,adica ....comunismul lui Ceausescu a fost o pepiniera de crescut tineretu' "comunist " cu tot ce vedem la Bas' de ex. : jmechereala,invirteala, descurcareala cu un blug,cu o cafea; cu da Sefu' -sa traiti Sefu' - scoala-te sefu' sa ma pun eu - asta a facut Iliescu cu Ceausescu si piratul cu Petrica ! cine a fost esalonul 2-3 care a venit sa astupe "vidul de putere"? burghezia rosie ! cei care aveau bani,aveau cunostinte, stiau unde si pe ce buton sa apese ca sa-nceapa sa curga in buzunarul lor si nu al statului.....adevarul-gol golut e ca li se filfiie de Stat,de doctrina,de interes general ; iar Basel al tau,caruia i s-a urcat puterea la cap cu atitia yesmani pe linga el cintindu-i-se aceeasi oda : da Sefu' cum ziceti dvs,sefu' da' nimeni nu-i ca dvs.sefu' , vrea sa fie el Statul ! ei bine, eu asa ceva nu mai vreau si nici restul ala de 63-64 % care nu l-au votat ,nu mai vor ! ai priceput ?

N-a fost comunism la noi, ai ?
Si zici ca nu esti tampita ...

Balaceanca !
Acolo e locul vostru, retardatilor !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 17:02

De la: TARGOVISTEANUL, la data 2009-11-23 14:57:10STRES INUTIL

Comentarii de dragul umplerii chenarului , asa incepeam o postare in 15 noiembrie, cand foarte multi aruncau cu noroi in Basescu.
Realitatea confirma si am foarte multe semnale de la 50- 60 de corespondenti din diaspora, care sunt foarte hotarati sa sustina si in turul doi acest controversat personaj.
Nu este suficient sa ponegresti o formatiune politica privind prin ceea ce crezi tu ca vor face acei membrii...........
Intotdeauna pe presedinte nu l-a putut controla nimeni, este imprevizibil, asa cum sta BINE UNUI OM DE ACTIUNE, nu muierituri care promit imposibilul numai sa se vada la Cotroceni.
Mentinem in continuare sansele ca multi dintre cei mai inraiti critici de pe acest forum , sa-si schimbe optica pentru urmatorii cinci ani.Mai vorbim dupa turul doi, cand voi da un nou copy paste si voi confirma rationamentul contestat frenetic de unul dintre colegii nostrii in comentariul din 15 nov. Votati BASESCU...ESTE UNICA SOLUTIE CARE A MAI RAMAS....altfel va fi ca-nainte cu G. presedinte.

IMPREVIZIBIL ? asa trebuie sa fie un presedinte de tara,care tine-n mina sa viata a 22 mil de locuitori si destinul unei tari,care depinde de cit de inteligent,cumpatat- chiar Intelept - este el ? v-a luat Dumnezeu mintile,nebunilor ?! piei

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 17:07

SA vedem ce strategie se va aplica pentru a castiga alegerile. Dupa ce vad si cred se va vota contra presedintelui actual si imi e teama ca va invinge din nou neocomunismul.

GINA
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 17:16

De la: Silviu, la data 2009-11-23 16:51:01
De la: gabigabi, la data 2009-11-23 15:55:37
Io-te ce scri:

Evit-o pe Broscuta !

N-a fost comunism la noi, ai ?
Si zici ca nu esti tampita ...

Balaceanca !
Acolo e locul vostru, retardatilor !

ce bine ar fi daca ai reciti si te-ai si gindi,inainte de a te repezi cu replica....nici nu mai vreti sa intelegeti ce vi se spune; ura voastra e asa de mare ca vocea ratiunii s-a stins,pur si simplu ! tot ce ni se-ntimpla azi,se datoreaza acelor pui de draci crescuti si educati in "comunism" ,iar cei care-i aleg sunt unii ca tine,intrucit vorbiti aceeasi limba si singura pe care o intelegeti ! mai pastrezi carnetul de partid ,ia zi ?!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 17:22

De la: 9am076753, la data 2009-11-23 17:07:15SA vedem ce strategie se va aplica pentru a castiga alegerile. Dupa ce vad si cred se va vota contra presedintelui actual si imi e teama ca va invinge din nou neocomunismul.

....poate nu si atunci invinge Base si ne intoarcem la dictatura personala a lui Ceausescu si sa te tii trai pe vatrai nineaca !.....adevarul este ca la cit de mare este datoria externa a Ro ( facuta de ei,ptr.ei PDL.ul ), trebuie pusa saua pe popor ! mai stingem lumina;mai taiem caldura ; mai mincam niste gheare;niste gituri, restul ce mai e- daca mai e- exportam ca sa avem de unde plati ....as propune si o rationalizare la alimentele de baza,ca ne-am cam ingrasat !

nicu_mercore

1 mesaj
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 17:36

Domnilor, s-a vazut clar la "marea confruntare", ca numai gura e de dl. Antonescu...si mai mult de atat, a fost cel mai nesimtit candidat dintre cei prezenti, in ciuda sloganului d-lui: "Romania bunului simt"...a "sarit la gatul" moderatorului cand a fost intrerupt si a avut tonul cel mai ridicat cand a fost intrerupt.

Cat despre domnul Geoana, nu ma grabesc sa-l sustin stiind cine se afla in spatele dumnealui: dl. iliescu, dl. voiculescu, dl. patriciu, dl. hrebenciuc etc...despre care stim cine sunt...nu stim? sa ne uitam in spate...nu e foarte departe. Nu credem ca acestia il conduc? Atunci de ce in "marea dezbatere" la amintirea acestor nume de catre basescu, dl. Geoana s-a panicat si efectiv a inceput sa strige la basescu cat sa-l acopere? De ce la iesirea de la aceasta intalnire, intrebat fiind de un jurnalist despre absenta sustinatorilor lui (iliescu si alti cativa), dl Geoana a raspuns foarte sumar si aproape ca a rupt-o la fuga, lasandu-si chiar si sotia in urma?
In alta ordine de idei, sa aruncam o privire de ansamblu asupra acestei campanii electorale. Care este telul suprem al acestor alegeri? Sa-i fie mai bine romanului? NUUU... Ci indepartarea, cu orice sacrificiu, al d-lui Basescu de la putere. De ce oare? Pt ca inteapa sistematic pe hotii politici. Sa ne uitam in istoria mandatului d-lui Basescu. Au inceput, "iubitii" nostri politicieni, sa-l ia cu frumuselul pe dl. basescu (aliante electorale). Nu au reusit. Au tercut la atac: l-au suspendat NECONSTITUTIONAL (Curtea Constitutionala spune asta) si totusi l-au suspendat, fara succes insa, iar acum, si dupa alte incidente, incearca prin aliante impotriva lui. Uitati-va la dl.Ponta; lupta lui nu mai e una politica ci e una direct la persoana dl.basescu (dupa inchiderea urnelor, la antena 3, afirma acest lucru). Nu mai spunem ca la acea dezbatere nu a participat nici un sustinator PD-L; oare ar fi refuzat vreounul?!...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 17:36

De la: 9am076753, la data 2009-11-23 17:07:15SA vedem ce strategie se va aplica pentru a castiga alegerile. Dupa ce vad si cred se va vota contra presedintelui actual si imi e teama ca va invinge din nou neocomunismul.

Cum anume invinge neocomunismul daca securistul asta de Anvers nu mai este ales de catre popor?Poate dumnevoastra preferati comunismul securist de tip vechi ,in acest caz va inteleg ingrijorarea si da,aveti dreptate sa-l sustineti pe Basescu care este un bun reprezentant .Eu unul il prefer pe Geoana deoarece sunt sigur ca nu se va hahai,nu va injura reporteri ,nu isi va pune fica europarlamentar ,nu va dansa pe muzica tiganeasca si nu se va ...imprieteni cu doamna Udrea.Nu sunt deloc entuziasmat fata de Geoana dar ,comparativ cu Basescu,este un mare progres!

PS:In numele decentei ii rog pe sustinatorii lui Traian Basescu sa nu pedaleze pe anticomunismul lui Base,este prea jenanta aceasta actiune !Incercati sa spuneti mai bine ca este cel mai sexy presedinte al Romaniei,este mult mai mult adevar in asta decat sa sustineti ca este anticomunist si om de dreapta!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 17:47

De la: vaneamarin, la data 2009-11-23 17:36:08

Cum anume invinge neocomunismul daca securistul asta de Anvers nu mai este ales de catre popor?Poate dumnevoastra preferati comunismul securist de tip vechi ,in acest caz va inteleg ingrijorarea si da,aveti dreptate sa-l sustineti pe Basescu care este un bun reprezentant .Eu unul il prefer pe Geoana deoarece sunt sigur ca nu se va hahai,nu va injura reporteri ,nu isi va pune fica europarlamentar ,nu va dansa pe muzica tiganeasca si nu se va ...imprieteni cu doamna Udrea.Nu sunt deloc entuziasmat fata de Geoana dar ,comparativ cu Basescu,este un mare progres!

PS:In numele decentei ii rog pe sustinatorii lui Traian Basescu sa nu pedaleze pe anticomunismul lui Base,este prea jenanta aceasta actiune !Incercati sa spuneti mai bine ca este cel mai sexy presedinte al Romaniei,este mult mai mult adevar in asta decat sa sustineti ca este anticomunist si om de dreapta!

MAI RUS MIC SI PROSTOVAN,EU CREDEAM CA AI SA AI DECENTA CA MACAR AZI SA STAI IN GAURA PE CARE O TOT POMENESTE 111DINU (GAOAZA LUI ILIESCU ) MAI AI TUPEUL SA SCRII ??????? NESIMTIRE TIPIC LIBERALA SI DE OM FARA CEI 7 ANI DE ACASA............NULITATI ASTA ESTI 1111 ATAT TU CAT SI CEILALTI CA..CATI CU MOT CARE ATI TOT INJURAT LA PRESEDINTE...........HAI SICTIR ,MUHAIELELOR !!!!!!!!!!! ASTA SUNTETI NISTE RASPANDACI FARA PIC DE RUSINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 17:47

ACU' SA VA VAD PUISORILOR,CU CINE VOTATI,CU CHIORU' SAU CU PROSTANACU' ???

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 17:49

adicatelea votati cu comunistii sau cu comunistii,ca destul ati votat cu comunistii,crin era un fatalau,geoana o rapandula,iar base e bezmeticu' satului,sa tot alegi neicusorule !!!

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 17:52

De la: Dorinel, la data 2009-11-22 14:06:58
De la: 9am056627, la data 2009-11-22 13:25:27
De la: Dorinel, la data 2009-11-22 13:21:59
De la: Dorinel, la data 2009-11-22 13:12:09
De la: Dorinel, la data 2009-11-22 09:49:16Incepe sa adie fosnetul schimbarii la Cotroceni ...
Mda ... exit-polluri, rezultate neoficiale: Mircea Geoan, uor avans fa de Traian Bsescu.
Primul exit-poll 22 Nov 2009 , alegeri 2009.
Este de la CCSB, de la ora 10.00. Mircea Geoan 34% Traian Bsescu 32% Crin Antonescu 18%. Later edit : INSOMAR (ora 11.00): Mircea Geoan 36% Traian Bsescu 33% Crin Antonescu 18%

PE CE FACI PARIU ?GEOANA IA CU 10% MAI PUTIN DECAT BASESCU ??????????
EU RECUNOSC PE FORUM CA ESTI MAI BUN ............TU CE PUI LA BATAIE ??????????
Eu voi recunoaste acelasi lucru.
La fel si despre prezidentiabilul tau favorit. Problema este ca nu se va intampla asa.

IN AFARA FAPTULUI CA SONDAJELE TALE ERAU TAMAN INVERS ADICA CEL PUTIN 2 PUNCTE IN FAVOAREA PRESEDINTELUI BASESCU,EU ONOREZ PARIUL !!!!!!!!!!!
DORINEL ESTI BUN ...............

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 17:53

De la: nicu_mercore, la data 2009-11-23 17:36:02Domnilor, s-a vazut clar la "marea confruntare", ca numai gura e de dl. Antonescu...si mai mult de atat, a fost cel mai nesimtit candidat dintre cei prezenti, in ciuda sloganului d-lui: "Romania bunului simt"...a "sarit la gatul" moderatorului cand a fost intrerupt si a avut tonul cel mai ridicat cand a fost intrerupt.

Cat despre domnul Geoana, nu ma grabesc sa-l sustin stiind cine se afla in spatele dumnealui: dl. iliescu, dl. voiculescu, dl. patriciu, dl. hrebenciuc etc...despre care stim cine sunt...nu stim? sa ne uitam in spate...nu e foarte departe. Nu credem ca acestia il conduc? Atunci de ce in "marea dezbatere" la amintirea acestor nume de catre basescu, dl. Geoana s-a panicat si efectiv a inceput sa strige la basescu cat sa-l acopere? De ce la iesirea de la aceasta intalnire, intrebat fiind de un jurnalist despre absenta sustinatorilor lui (iliescu si alti cativa), dl Geoana a raspuns foarte sumar si aproape ca a rupt-o la fuga, lasandu-si chiar si sotia in urma?
In alta ordine de idei, sa aruncam o privire de ansamblu asupra acestei campanii electorale. Care este telul suprem al acestor alegeri? Sa-i fie mai bine romanului? NUUU... Ci indepartarea, cu orice sacrificiu, al d-lui Basescu de la putere. De ce oare? Pt ca inteapa sistematic pe hotii politici. Sa ne uitam in istoria mandatului d-lui Basescu. Au inceput, "iubitii" nostri politicieni, sa-l ia cu frumuselul pe dl. basescu (aliante electorale). Nu au reusit. Au tercut la atac: l-au suspendat NECONSTITUTIONAL (Curtea Constitutionala spune asta) si totusi l-au suspendat, fara succes insa, iar acum, si dupa alte incidente, incearca prin aliante impotriva lui. Uitati-va la dl.Ponta; lupta lui nu mai e una politica ci e una direct la persoana dl.basescu (dupa inchiderea urnelor, la antena 3, afirma acest lucru). Nu mai spunem ca la acea dezbatere nu a participat nici un sustinator PD-L; oare ar fi refuzat vreounul?!...

dar in spatele dl Basescu cine sta,te-ai gindit ? si ce-l mina pe el in lupta,te-ai gindit ? de ce lipsea iubitica si muza lui Lenus , sau daraga Stolo si cel mai important : dl. Boc,,ca sef al partidului ce il sustine , te-ai gindit ? ei,daca te-ai gindit,da-ne si noua un raspuns

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 17:55

De la: nicu_mercore, la data 2009-11-23 17:36:02

Eu nu il voi sustine pe Geoana,il voi vota insa .Il voi vota deoarece un demoagog ca Basescu si partidul sau de injuraci nu au ce cauta intr-o tara civilizata, si deoarece guvernul Johannis este singura solutie care poate salva Romania de la dezastrul facut de Boc-Basescu. Placile astea de patefon care repeta obsesiv Iliescu,moguli,oligarhi,iliescu ,moguli,oligarhi,uita ca si in spatele lui Basescu sunt Videanu,Blaga,Popoviciu,Cocos,Bitner,Stolo etc.Uita ca Basescu a stat baiat cuminte sub Iliescu si ca a stat capra in fata acestuia pana a prins suficienta putere sa vrea sa fie el cel mai tare.Uita si ca Basescu a fost pana acum o luna ALIAT cu partidul lui Iliescu ,iar atunci nu zbierati ca vine neocomunismul , ca au venit Voiculescu,Iliescu si Hrebenciuc in guvern ,la putere.Uita si ca nu sunt alegeri parlamentare ci se schimba un presedinte care ne-a scarbit pe toti si care ne-a facut tara de ras, cu un altul care nu a facut aceste lucruri! Cat de multe lucruri uita aceste placi zgaraiate, care repeta la nesfarsit texte portocalii, doar doar or mai convinge cate un prost sa voteze cu Basescu al lor.Uf, MINCIUNI DISPERATE CU CARE NE VOR INTOXICA PANA PE 6 DECEMBRIE

PS:Spune domnul Nicu despre absenta lui Iliescu din sala la confruntarea finala dar uita de absenta lui Boc,Udrea ,Stolojan !Poate au mers impreuna toti la o bere domnul Nicu,poate au mers impreuna si l-au luat si pe Patriciu ca si ala a lipsit.

Pagini: << 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: