alehin
2584 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 21:05
ncercand sa intelegi lumea aceasta, in care traim, vei da de prostie. Incercand s-o schimbi, te vei lovi de prosti. Cine mai stie care filosof batran a rostit, candva, acest adevar? De dimensiunile lui ne dam seama abia cand intelegem ca prostia e o manifestare a materiei, un fenomen natural, ca un cutremur sau o inundatie, fiind, prin aceasta, iremediabila si impredictibila.
De prosti vei da la tot pasul, ca de pietre. Caci prostia e imuabila. Multi sunt convinsi ca lumea se afla intr-o vesnica transformare si devenire. Nici o eroare n-a fost mai tragica ! Stand stramba pe temeliile ei putrede, vechi de cand Creatia, lumea se sprijina pe doar cateva adevaruri capitale, iar prostia pare a fi una din temeliile strambe ale acestei lumi.
Nu se pot cunoaste efectele devastatoare ale prostiei la nivel mondial. Poti sti cat rau a facut o calamitate abia in clipa bilantului. Cum prostia e infinita, efectele ei se simt in orice moment, ici si colo, dar nu pot fi cunoscute in totalitate.
Prostii sunt multi. Simpla enuntare a acestui adevar nu ne plaseaza, insa, nici pe mine si nici pe dumneata, cititorule, in categoria inteleptilor. Daca e adevarat ca intelepciunea e ca o piatra rara, nu se poate inca sti daca prostia e ca o boala. i daca ar fi, ar fi, oricum, nevindecabila. Fiindca primul pas pe care trebuie sa-l faca bolnavul spre vindecare este acela de a deveni constient de boala sa. Abia dupa aceea ajunge pe mana medicilor. Dar cum, Doamne-fereste, sa-i spui unui prost ca e prost ? i, mai ales, cum si-ar putea da el insusi seama de gravitatea faptului, cand el isi poarta prostia ca pe o virtute, sau si mai rau, ca pe insasi ratiunea existentei lui : nimic nu straluceste mai tare ca mandria prostului !
Daca prostia nu poate fi definita cu usurinta, prostul cauta intotdeauna sa iasa in evidenta, iar de cele mai multe ori reuseste. Pentru reusita actiunii sale el nu precupeteste nici un efort, minciuna fiindu-i cea mai la indemana scula, unealta de aur. Prostii cred toti, fara nici o exceptie, ca adevarurile inutile sunt periculoase. Dar, cum adevarul ar trebui sa fie absolut si nedeterminat, el este unul singur: adevar si atat! Cum numai minciuna poate fi folosita intr-un anume scop, deci, folositoare, adevarul gol golut nu-i poate fi prostului de nici un folos. Asadar, de aici si pana la constatarea ca adevarul e intotdeauna subversiv, nu mai e decat un pas.
Prostul nu respecta legea, el o aplica ! Daca nu cumva el este chiar autorul ei, pentru ca el dintotdeauna a sustinut, ma rog, el a atentionat de mai demult, pe toata lumea. Daca n-ati tinut cont de spusele lui, iata unde s-a ajuns i in continuarea aceluiasi tip de rationament, daca tot aplica legea, atunci prostul crede ca are dreptul sa taie o felie cat vrea el de mare din tortul avantajului, caci pentru prost, legea e ca un bat cu doua capete : esential este ca el sa poata tine de unul din capete, restul e doar rutina !
Prostul e rau. Ai grija, inteleptule, tunand si fulgerand impotriva prostiei, sa nu devii rau, castigandu-i astfel prostiei prima medalie, fiindca rautatea pare, iata, o buna jumatate de prostie.
Prostul e complicat. In subtirimea simplitatii el nu vede nici un avantaj, cum urate ii sunt, de asemenea, avantajele transparentei, prin care i s-ar vedea goliciunea mintii. Da-i prostului o idee simpla, iar el o va imbarliga asa de rau, ca n-ai s-o mai recunosti, fiindca el se scarpina intotdeauna in stanga pe deasupra capului, cu mana dreapta. I se pare mai interesant.
Prostul e util. Daca toti ati fi destepti, am auzit odata replica unui taran, cine v-ar mai trage cismele din picere, ma, intelectualilor ?
Prostul e grav. Sa nu cumva sa razi in fata lui, ar fi o impietate! Stramosii nostri latini au creat zicala ridendo, castigat mores, crezand sincer ca razand de naravuri, le-ar putea indrepta. Dar, daca ai sa razi in fata prostului, nu vei face altceva decat sa-i descoperi alt narav : prostul e suspicios!
Prostul presupune. El nu stie, nu are incredere, prostul nu cerceteaza pentru a afla. Pe temelia celor inchipuite, el construieste gravitatea acuzatiilor, iar de aici si pana la incriminarea tuturor celorlalti, nu mai e decat o chestiune de timp. Iar prostul nu se sperie numai dintr-atat.
Prostul iubeste competitia, prinzand de veste, poate de la lectiile de marxism, de avantajele care decurg din lupta contrariilor. Dar nu competitia cinstita, in care castiga cel mai bun, ci aceea in care el reuseste sa dovedeasca intotdeauna ca este primul, indiferent ce fel de mijloace arunca in lupta.
Prostul isi consuma jumatate din viata, daca e nevoie, ca sa-ti dovedeasca cu cat este el mai destept decat tine. Lasa-l s-o faca! Daca i se pare ca a reusit, uneori te lasa in pace!
Fereste-te sa-i dai prostului prin ceva a intelege ca-ti este inferior : te va urmari cu inversunare, toata viata, pentru a te distruge, nascocind cu adevarata siretenie noi si noi feluri de a se razbuna, gelos cum este pe succesul altora, fiindca aceasta a fost si este dintotdeauna singura tristete a prostului : stie ca prostia nu e o calitate!
|
|
|
bilbe
409 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 21:09
De la: Isus_Hristos, la data 2009-11-23 19:58:07 A sosit ziua salvarii poporului roman de IUDA.
Astazi se impune ca intreaga natiune romana sa-si uneasca fortele ,indiferent de culoarea politica,pentru salvarea ROMANIEI din ghearele amenintatoare ale Satanei BASESCU. Cei care vor continua sa-l sustina pentru afundarea Romaniei in negura datoriilor,in izolarea de catre tarile europene,in nerespectarea Legilor si propovaduirea coruptiei,vor fi loviti de CANCER ,copii nu vor mai putea visa la viitor,peste Romania se va asterne uitarea.A fost o lupta crincena pe care cu greu romanii au reusit sa o scoata intr-o faza in care pot remedia si salva situatia Romaniei.Ziua de 6 Decembrie 2002 in care romanii vor merge si vor vota impotriva molimei portocalii ,impotriva reprezentantului diavolului travestit,va fi marcata cu rosu in calendarul natiunii romane.Orce alianta este bine venita pentru viitorul Romaniei ,pentru a scapa Romania din ghearele amenintatoare ale unei DICTATURI ucigatoare a natiunii romane.Romanii ! este necesara o mobilizare generala pentru a invinge MAFIA BASESCU !
ADEVAR GRAIESTI DOAMNE! OMUL INSEMNAT ,ESTE OMUL  UCIGA-L TOACA DE DATA ASTA NU MAI ARE SCAPARE !
Electoratul PNL este format tot din romani satui de minciunile,scandalurile initiate de Basescu pentru a ascunde operatiunile frauduloase ale gastilor noastre portocalii.Liberalii ,nu vor precupeti nici-un efort pentru salvarea Romaniei din ghearele murdare ale lui Basescu si gasca noastra PDL.aSTA ESTE VOINTA DOMNULUI,AMIN !
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 21:13
De la: black10131307, la data 2009-11-23 20:24:57Trucul comentatorilor liberali: nu e vot pro-Geoan, e vot pro-Johannis. Primii cu pre-fraudarea?
Ultima mecherie pentru nghiit broasca votului pentru PSD i Geoan, lansat de Crin. E vorba de o ndulcire care trece n planul doi faptul c votnd cu Geoan, de fapt, PNLitii voteaz i cu Iliescu, i cu Nstase, i cu Vanghelie. L-am vzut pe Emil Constantinescu, cel nvins de sistem, recuperat i integrat n el, vorbind despre soluia excelent de a vota cu Geoan! Da, e o soluie bun pentru termen scurt i pentru termen lung, a zis Emil Constantinescu. E soluia Johannis, de fapt, asta se voteaz. Vanghelie, Iliescu, Piedone (c e i PC-ul n joc) snt nite efecte colaterale, nite compromisuri rezonabile, reieea din spusele nvinsului Emil.
Mie folosirea numelui Johannis n acest context mi se pare o pre-fraudare. C doar romnii partizani ai lui Crin nu snt chemai s voteze un premier propus de liberali, ci un candidat al PSD. Ce caut Johannis n aceast ecuaie? Nu e, pe bune, pre-fraudare? Sau ar fi prefraudare numai dac Bsescul l-ar numi pe Johannis , pn-n 6 decembrie, ca s-i taie macaroana lui Geoan? C atunci liberalii nu ar mai avea motiv s-l voteze pe Geoan i, firesc, l-ar rsplti cu votul lor pe cel care le-a aplicat soluia Johannis, adic pe Bsescu. Ei, n aceast ipotez (nerealist!), dar numai n aceast ipotez, s vedei spumele pre-fraudrii pe buzele multor analiti dezinteresai!
TUTUROR SIMPATIZANTILOR PRESEDINTELUI BASESCU ,VA RECOMAND SA-L ASCULTATI SI SA CITITI POSTARILE LUI BLAK DEOARCE SUNT FOARE BINE DOCUMENTETE,ARGUMENTATE SI PLINE DE ADEVAR !!!!!!!!!!!!!!!EU IL CONSIDER PE BLAK FORMATORUL NOSTRU DE OPINIE,SI NU E USOR !!!!!!!!!!!!!!!!
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
Fosta membra 9am.ro
810 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 21:13
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 21:17
De la: bilbe, la data 2009-11-23 21:09:17De la: Isus_Hristos, la data 2009-11-23 19:58:07 A sosit ziua salvarii poporului roman de IUDA.
Astazi se impune ca intreaga natiune romana sa-si uneasca fortele ,indiferent de culoarea politica,pentru salvarea ROMANIEI din ghearele amenintatoare ale Satanei BASESCU. Cei care vor continua sa-l sustina pentru afundarea Romaniei in negura datoriilor,in izolarea de catre tarile europene,in nerespectarea Legilor si propovaduirea coruptiei,vor fi loviti de CANCER ,copii nu vor mai putea visa la viitor,peste Romania se va asterne uitarea.A fost o lupta crincena pe care cu greu romanii au reusit sa o scoata intr-o faza in care pot remedia si salva situatia Romaniei.Ziua de 6 Decembrie 2002 in care romanii vor merge si vor vota impotriva molimei portocalii ,impotriva reprezentantului diavolului travestit,va fi marcata cu rosu in calendarul natiunii romane.Orce alianta este bine venita pentru viitorul Romaniei ,pentru a scapa Romania din ghearele amenintatoare ale unei DICTATURI ucigatoare a natiunii romane.Romanii ! este necesara o mobilizare generala pentru a invinge MAFIA BASESCU !
ADEVAR GRAIESTI DOAMNE! OMUL INSEMNAT ,ESTE OMUL UCIGA-L TOACA DE DATA ASTA NU MAI ARE SCAPARE !
Electoratul PNL este format tot din romani satui de minciunile,scandalurile initiate de Basescu pentru a ascunde operatiunile frauduloase ale gastilor noastre portocalii.Liberalii ,nu vor precupeti nici-un efort pentru salvarea Romaniei din ghearele murdare ale lui Basescu si gasca noastra PDL.aSTA ESTE VOINTA DOMNULUI,AMIN !
BAI OAMENI BUNI ,CE AT-I PATIT ? SUNTETI TOTI LOVITI DE ..............VENITIVA IN FIRE ,MAI SUNT ALEGERI,NU TRBUIE SA CADETI IN PATIMA ,,,,,,,CANDRELIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!! ASTA E VALABIL PENTRU LIBERALI SI PSD-ISTI !!!!!!!!!
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 21:17
De la: 9am056627, la data 2009-11-23 21:13:38De la: black10131307, la data 2009-11-23 20:24:57Trucul comentatorilor liberali: nu e vot pro-Geoan, e vot pro-Johannis. Primii cu pre-fraudarea?
Ultima mecherie pentru nghiit broasca votului pentru PSD i Geoan, lansat de Crin. E vorba de o ndulcire care trece n planul doi faptul c votnd cu Geoan, de fapt, PNLitii voteaz i cu Iliescu, i cu Nstase, i cu Vanghelie. L-am vzut pe Emil Constantinescu, cel nvins de sistem, recuperat i integrat n el, vorbind despre soluia excelent de a vota cu Geoan! Da, e o soluie bun pentru termen scurt i pentru termen lung, a zis Emil Constantinescu. E soluia Johannis, de fapt, asta se voteaz. Vanghelie, Iliescu, Piedone (c e i PC-ul n joc) snt nite efecte colaterale, nite compromisuri rezonabile, reieea din spusele nvinsului Emil.
Mie folosirea numelui Johannis n acest context mi se pare o pre-fraudare. C doar romnii partizani ai lui Crin nu snt chemai s voteze un premier propus de liberali, ci un candidat al PSD. Ce caut Johannis n aceast ecuaie? Nu e, pe bune, pre-fraudare? Sau ar fi prefraudare numai dac Bsescul l-ar numi pe Johannis , pn-n 6 decembrie, ca s-i taie macaroana lui Geoan? C atunci liberalii nu ar mai avea motiv s-l voteze pe Geoan i, firesc, l-ar rsplti cu votul lor pe cel care le-a aplicat soluia Johannis, adic pe Bsescu. Ei, n aceast ipotez (nerealist!), dar numai n aceast ipotez, s vedei spumele pre-fraudrii pe buzele multor analiti dezinteresai!
TUTUROR SIMPATIZANTILOR PRESEDINTELUI BASESCU ,VA RECOMAND SA-L ASCULTATI SI SA CITITI POSTARILE LUI BLAK DEOARCE SUNT FOARE BINE DOCUMENTETE,ARGUMENTATE SI PLINE DE ADEVAR !!!!!!!!!!!!!!!EU IL CONSIDER PE BLAK FORMATORUL NOSTRU DE OPINIE,SI NU E USOR !!!!!!!!!!!!!!!![/quote ] sa inteleg ca aveti preconizat in noul mandat crearea unui minister al propagandei???
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 21:18
De la: alehin, la data 2009-11-23 20:45:56De la: Dorinel, la data 2009-11-23 20:29:28De la: alehin, la data 2009-11-23 17:58:26De la: florinpreda999, la data 2009-11-23 17:47:24ACU' SA VA VAD PUISORILOR,CU CINE VOTATI,CU CHIORU' SAU CU PROSTANACU' ???
Mda ...io zic ca tara are conducatorii pe care-i merita ....
.Dac-o fi si-o fi sa iasa Prostanacu' asta e ...astia suntem.....
AAAA chiar cum era cantecul ala din Piata revolutiei ??/ ,, mai bine mort ...decat comunist ....,, ...mai bime prostanac ...decat chel .....
DOAMNE FERESTE ....CE BLESTEM PE TARA ASTA .....LA 20 DE ANI DUPA CEAUSESCU ...n-am scapat de blestemul asta ....
Suntem prosti si prost informati ....ca atare ...usor de manipulat .....asa ca ....... orice se plateste pe lumea asta si prostia ....si domnia .... Iar tu esti prost informata in legatura cu activitatea lor in timpul comunismului. Din pacate pentru tine, Basescu era si este mult mai comunist decat Geoana.
Deschide ochii si informeazate !
Despre ..prosti N-AM CUVINTE ....despre prostie .....numai de bine .....
Faci parte din categoria prostilor pe care trebuie sa-i ocolesti ....AIA CARE NU-SI DAU SEAMA CA SUNT PROSTI ...
Sa canti la alta masa ....ca oricum n-am ,,marunt,, pt tine .... N-am crezut un moment ca poti fi si proasta.
1. Nu te-am jignit, am facut doar afirmatia ca esti prost informata in legatura cu activitatea lor politica inainte de '89;
2. Tu mai jignit direct doar pentru ca am o alta optiune.
Pentru a vedea ca gresesti am sa-ti aduc in discutie biografia diplomatica si politica a lui Mircea Geoana.
Si-a inceput activitatea profesionala ca inginer constructor dupa ce a terminat Facultatea de Mecanica din Bucuresti, la Politehnica. In '89 revolutia l-a prins ca adjunct sef de brigada la Trustul Energomontaj Bucuresti si student la Facultatea de Drept (din '87).
Deci unde vezi mata implicarea lui ca si cadru activ in PCR ? A fost ca si multe alte milioane de romani doar un simplu membru de partid.
Dupa '90 si-a inceput activitatea diplomatica . In afara de asta, este doctorand in economie MONDIALA , studii terminate la Facultatea de Stiinte Economice din Bucuresti.
Din 1990 si pana in 2000 a activat cu succes doar in diplomatia romaneasca. Din 2000 si-a inceput activitatea politica ca Ministru de Externe in guvernul Nastase.
Sa mai enumar si alte realizari diplomatice si politice pe plan extern ?
Acum te las pe tine sa enumeri ''succesurile'' si biografia politica si profesionala a lui Traian Basescu. Nu uita sa punctezi perioada de dinainte de '89, studii si cursuri terminate si ce mai8 vrei tu.
Succes !
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
490 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 21:28
De la: bilbe, la data 2009-11-23 21:09:17De la: Isus_Hristos, la data 2009-11-23 19:58:07 A sosit ziua salvarii poporului roman de IUDA.
ADEVAR GRAIESTI DOAMNE! OMUL INSEMNAT ,ESTE OMUL UCIGA-L TOACA DE DATA ASTA NU MAI ARE SCAPARE !
CU TOATE AUTOCARELE SI CU TOATE ARANJAMENTELE FACUTE DE BLAGA CU TURISTII ELECTORALI,BASESCU A LUATO'N BOT,SE VEDE CLAR CA 70%DINTRE ROMANI AU INCEPUT SA INTELEAGA IN CE PERICOL A ADUS ROMANIA IN ULTIMII 5 ANI. PROBLEMA ESTE CA DACA PLEACA PE MARE ,NU MAI ARE FLOTA ,CRED CA VA NAVIGA CU LIGHEANUL PDL
PE 29 IULIE 2012 EU AM CHEMAT ELECTORATUL LA VOT DAR PDL SI OAMENII DIN SERVICIILE SECRETE VOR BOICOTA SI IMPEDICA PARTICIPAREA SA NU ATINGA PRAGUL ELECTORAL SA MA REINTORC LA COTROCENI.AMBASADORII MEI DIN STRAINATATE STIU SI EI CE AU DE FACUT.MONICA MACOVEI LATRA LA BRUXELLES SA-L ASMUTA PE BARROSO SI PE MERKEL CA ASTIA SUNT CRETINI SI NU PRICEP MANEVRELE MELE,DAR AU INTERESE IN ROMANIA LA FEL CA AMERICANII.LA CCR AM OMUL MEU STEFAN MINEA SPECIALIST IN FALSURI SI DAU PESTE CAP DECIZIILE PLENULUI CIND SUNT FRAIERII PLECATI IN CONCEDII.
EU NU RESPECT LEGEA PARTIDELOR POLITICE,IN SPECIAL ART.2 SI ART.46.
STIAM CA LISTELE ELECTORALE SUNT UMFLATE CU PESTE 3,5 MILIOANE DE ELECTORI CA AM SI EU VAGABOANTA MEA LA AUTORITATEA ELECTORALA PERMANENTA SI VROIAM SA LE MAI TRAG O PACALEALA GAOZARILOR,DACA MAI ERA DULAUL MEU BLAGA LA MI REUSEAM.DAR NICI CU IOAN RUS NU MA PLING CA ESTE OMUL LUI BOC.DAR NU MA PLING,O AM PE ASPAZIA COJOCARU, SECURISTA CARE RASTOARNA SITUATIA LA CCR IN FAVOAREA MEA PE HANDICAPATUL ZEGREAN,PSIHOPATA IULIA,PETRE CEAUSESCU LAZAROIU INFRACTORUL CARE CU TOATE CELE 7,5 MILIOANE DE VOTURI IMPOTRIVA MEA SI INCOMPETENTA PARLAMENTULUI MA INTORC LA COTROCENI.
|
|
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 21:44
Ai scris tendentios ,, proasta informata,,
Despre activitatea lor politica de dinainte de 89' nu am multe informatii dar stiu ca n-ar fi o mare deosebire ...Geoana a stat si el sub,,aripa ocrotitoare ,, a partidului ...tatal lui fiind seful A pararii civile ...
E greu intradevar sa fi Mircea Geoana....
So iei tu din toate partiile, sa ii impaci pe toti "stapanii", sa figurezi ca fiind un presedinte diplomat, sa executi orbeste ce ti se dicteaza, sa nu deschizi gura decat atunci cand ti se spune, sa vorbesti mult si degeaba ca nimeni nu intelege ce zici, sa te bati cu pumnul in piept ca vrei o lupta "barbateasca" cand tu esti ca "scufita rosie", sa dai dovada de bun simt cand tu vinzi contracte in Rusia...si multe altele....oricum nu conteaza ...voteaza fiecare ...cum il duce capu' .....si interesu'
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 22:01
De la: alehin, la data 2009-11-23 21:44:24Ai scris tendentios ,, proasta informata,,
Am vazut si eu asta la recitirea mesajului postat. Pentru asta imi cer scuze.
Dupa cum ai observat la replica data, m-am corectat singur.
De la: alehin, la data 2009-11-23 21:44:24
Despre activitatea lor politica de dinainte de 89' nu am multe informatii dar stiu ca n-ar fi o mare deosebire ...Geoana a stat si el sub,,aripa ocrotitoare ,, a partidului ...tatal lui fiind seful A pararii civile
Asa este. Dar ce legatura are asta cu presupusa activitate comunista personala ? A fost sau nu cadru activ in PCR ?
De la: alehin, la data 2009-11-23 21:44:24
E greu intradevar sa fi Mircea Geoana....So iei din toate partiile, sa ii impaci pe toti "stapanii", sa figurezi ca fiind un presedinte diplomat, sa executi orbeste ce ti se dicteaza, sa nu deschizi gura decat atunci cand ti se spune, sa vorbesti mult si degeaba ca nimeni nu intelege ce zici, sa te bati cu pumnul in piept ca vrei o lupta "barbateasca" cand tu esti ca "scufita rosie", sa dai dovada de bun simt cand tu vinzi contracte in Rusia...si multe altele....oricum nu conteaza ...voteaza fiecare ...cum il duce capu' .....si interesu' E nevoie sa aduc in discutie cativa marlani si profitori PDL-isti, fosti FSN-isti, unii chiar PCR-isti, altii dezertori ... oupsss ... chiar din PSD, care il manevreaza pe Basescu dupa interesul lor personal ?
Te rog sa vii cu biografia politica si personala a lui Traian Basescu. Multumesc.
In concluzie, pe mine atat ma duce capul , sa-l vad plecat pe mare (probabil cu o fregata, ca de unde flota, chiar daca e curat dosarul !!!) pe cel mai mare MASCARICI POLITIC de dupa revolutie - repet, doar politic, si nu ca om - pe care la avut aceasta tara.
Pe tine daca te duce capul, voteaza-l in continuare. E optiunea ta.
Nu-l votez pe Geoana pentru ca as fii simpatizant PSD (uitata-te la poza din avatarul meu), il votez pentru ca reprezinta raul cel mai mic, azi, in politica autohtona.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 22:03
De la: alehin, la data 2009-11-23 21:44:24Ai scris tendentios ,, proasta informata,,
Despre activitatea lor politica de dinainte de 89' nu am multe informatii dar stiu ca n-ar fi o mare deosebire ...Geoana a stat si el sub,,aripa ocrotitoare ,, a partidului ...tatal lui fiind seful A pararii civile ...
So iei tu din toate partiile, sa ii impaci pe toti "stapanii", sa figurezi ca fiind un presedinte diplomat, sa executi orbeste ce ti se dicteaza, sa nu deschizi gura decat atunci cand ti se spune, sa vorbesti mult si degeaba ca nimeni nu intelege ce zici, sa te bati cu pumnul in piept ca vrei o lupta "barbateasca" cand tu esti ca "scufita rosie", sa dai dovada de bun simt cand tu vinzi contracte in Rusia...si multe altele....oricum nu conteaza ...voteaza fiecare ...cum il duce capu' .....si interesu'
ALEHIN , te rog....este prea complicat pt. cei 60%...
Unul care a luptat contra prostiei
de Paul Zarifopol
Urt deosebit este moartea oamenilor veseli.
Nu toi suntem deopotriv vii; cei veseli sunt mai vii dect ceilali.
Moartea lor ne lovete cu revolt i cu scrb, ca paradoxele unui rutcios stupid.
Partea cea mai bun din viaa lui Anatole France a fost lupta mpotriva prostiei; i el a dus-o aa cum trebuie: vesel. Insistena patetic sau elegiac asupra morii lui, ns, pare fapt de prost-gust i pcat contra sfntului duh. Moartea celui vesel te face doar ursuz.
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 22:13
De la: mytcor, la data 2009-11-23 22:03:05De la: alehin, la data 2009-11-23 21:44:24Ai scris tendentios ,, proasta informata,,
ALEHIN , te rog....este prea complicat pt. cei 60%...
Unul care a luptat contra prostiei
de Paul Zarifopol
Urt deosebit este moartea oamenilor veseli.
Nu toi suntem deopotriv vii; cei veseli sunt mai vii dect ceilali.
Moartea lor ne lovete cu revolt i cu scrb, ca paradoxele unui rutcios stupid.
Partea cea mai bun din viaa lui Anatole France a fost lupta mpotriva prostiei; i el a dus-o aa cum trebuie: vesel. Insistena patetic sau elegiac asupra morii lui, ns, pare fapt de prost-gust i pcat contra sfntului duh. Moartea celui vesel te face doar ursuz.
Ptiuuu drace .... ! Ce prosti mai sunt si astia ''60%'' !
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 23:01
Incredibil!Uluitor!Traian Basescu NU FACE ALIANTE IN VEDEREA OBTINERII DE SUSTINERE PENTRU TURUL DOI!  Nici nu avea cu cine deoarece,dupa atatea experiente neplacute,nimeni nu mai face aliante cu acest marinar sarlatan.Cred ca s-a gandit mult pana sa ia aceasta decizie si s-a consultat cu toti specialistii partidului.  Sa faci oare ceea ce nu poti sau sa nu faci ce nu poti?  ....Grea intrebare!  Dupa o matura chibzuinta si dupa cateva tentative panicate de a pupa fundul liberalilor,inteleptii PDLului, condusi de doamna Udrea, au stabilit deci sa nu faca aliante... DACA TOT NU SE POATE  .
Pupici tuturor injuracilor nervosi ai PDL ,va compatimesc sincer si va inteleg nervozitatea.De acum in aproximativ 8 anisori liderii PDL vor mai vedea Guvernul si Presedentia doar pe la TV iar trepadusii lor se vor reintoarce la coada vacilor de unde au fost luati ca sa injure in slujba lui Base.Ca sfat,renuntati la injuraturile astea de pe forum,par asa un circ de doi bani ,o copilarie prosteasca.  Nu veti impresiona pe nimeni si nici nu veti reusi sa reduceti la tacere pe cei care nu tin cu idolul vostru.Veti reusi doar sa ne scarbiti si mai tare(daca este posibil mai tare)!
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 23:07
De la: vaneamarin, la data 2009-11-23 23:01:11Incredibil!Uluitor!Traian Basescu NU FACE ALIANTE IN VEDEREA OBTINERII DE SUSTINERE PENTRU TURUL DOI! Nici nu avea cu cine deoarece,dupa atatea experiente neplacute,nimeni nu mai face aliante cu acest marinar sarlatan.Cred ca s-a gandit mult pana sa ia aceasta decizie si s-a consultat cu toti specialistii partidului. Sa faci oare ceea ce nu poti sau sa nu faci ce nu poti? ....Grea intrebare! Dupa o matura chibzuinta si dupa cateva tentative panicate de a pupa fundul liberalilor,inteleptii PDLului, condusi de doamna Udrea, au stabilit deci sa nu faca aliante... DACA TOT NU SE POATE .
Pupici tuturor injuracilor nervosi ai PDL ,va compatimesc sincer si va inteleg nervozitatea.De acum in aproximativ 8 anisori liderii PDL vor mai vedea Guvernul si Presedentia doar pe la TV iar trepadusii lor se vor reintoarce la coada vacilor de unde au fost luati ca sa injure in slujba lui Base.Ca sfat,renuntati la injuraturile astea de pe forum,par asa un circ de doi bani ,o copilarie prosteasca. Nu veti impresiona pe nimeni si nici nu veti reusi sa reduceti la tacere pe cei care nu tin cu idolul vostru.Veti reusi doar sa ne scarbiti si mai tare(daca este posibil mai tare)!
...Vannea ce-i cu tine, ai comaruri ?...
Calm biete, mergi pe balcon i inspir adnc, o s-i treac !...
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 23:10
De la: mytcor, la data 2009-11-23 23:07:41De la: vaneamarin, la data 2009-11-23 23:01:11Incredibil!Uluitor!Traian Basescu NU FACE ALIANTE IN VEDEREA OBTINERII DE SUSTINERE PENTRU TURUL DOI! Nici nu avea cu cine deoarece,dupa atatea experiente neplacute,nimeni nu mai face aliante cu acest marinar sarlatan.Cred ca s-a gandit mult pana sa ia aceasta decizie si s-a consultat cu toti specialistii partidului. Sa faci oare ceea ce nu poti sau sa nu faci ce nu poti? ....Grea intrebare! Dupa o matura chibzuinta si dupa cateva tentative panicate de a pupa fundul liberalilor,inteleptii PDLului, condusi de doamna Udrea, au stabilit deci sa nu faca aliante... DACA TOT NU SE POATE .
Pupici tuturor injuracilor nervosi ai PDL ,va compatimesc sincer si va inteleg nervozitatea.De acum in aproximativ 8 anisori liderii PDL vor mai vedea Guvernul si Presedentia doar pe la TV iar trepadusii lor se vor reintoarce la coada vacilor de unde au fost luati ca sa injure in slujba lui Base.Ca sfat,renuntati la injuraturile astea de pe forum,par asa un circ de doi bani ,o copilarie prosteasca. Nu veti impresiona pe nimeni si nici nu veti reusi sa reduceti la tacere pe cei care nu tin cu idolul vostru.Veti reusi doar sa ne scarbiti si mai tare(daca este posibil mai tare)!
Presupun ca asta este un gen de umor "monarhist" basescian,nu ?
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 23:16
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 23:19
De la: vaneamarin, la data 2009-11-23 23:01:11Incredibil!Uluitor!Traian Basescu NU FACE ALIANTE IN VEDEREA OBTINERII DE SUSTINERE PENTRU TURUL DOI! Nici nu avea cu cine deoarece,dupa atatea experiente neplacute,nimeni nu mai face aliante cu acest marinar sarlatan.Cred ca s-a gandit mult pana sa ia aceasta decizie si s-a consultat cu toti specialistii partidului. Sa faci oare ceea ce nu poti sau sa nu faci ce nu poti? ....Grea intrebare! Dupa o matura chibzuinta si dupa cateva tentative panicate de a pupa fundul liberalilor,inteleptii PDLului, condusi de doamna Udrea, au stabilit deci sa nu faca aliante... DACA TOT NU SE POATE .
Vanea ...citind printre randuri dupa emoticoane  inteleg ca esti bucuros si de-abia astepti....Ce ???? ce speri ??? ai dat in mintea copiilor .!?.ce crezi c-o sa vina personal (Geoana )sa-ti multumeasca macar pt energia irosita ...ca alt castig nu vad ....Nici Basescu n-o sa faca prea mult ...dar totusi .....sa ne intoarcem la Iliescu ...e prea mult !!!!!
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 23:19
De la: vaneamarin, la data 2009-11-23 23:10:33De la: mytcor, la data 2009-11-23 23:07:41De la: vaneamarin, la data 2009-11-23 23:01:11Incredibil!Uluitor!Traian Basescu NU FACE ALIANTE IN VEDEREA OBTINERII DE SUSTINERE PENTRU TURUL DOI! Nici nu avea cu cine deoarece,dupa atatea experiente neplacute,nimeni nu mai face aliante cu acest marinar sarlatan.Cred ca s-a gandit mult pana sa ia aceasta decizie si s-a consultat cu toti specialistii partidului. Sa faci oare ceea ce nu poti sau sa nu faci ce nu poti? ....Grea intrebare! Dupa o matura chibzuinta si dupa cateva tentative panicate de a pupa fundul liberalilor,inteleptii PDLului, condusi de doamna Udrea, au stabilit deci sa nu faca aliante... DACA TOT NU SE POATE .
Presupun ca asta este un gen de umor "monarhist" basescian,nu ?
PRESUPUNERI INFANTILE...VANNEA !...
noapte bun !..
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 23:27
De la: mytcor, la data 2009-11-23 10:57:58
Vannea, din orice col al europei ai privi spre ROMNIA, concluzia nu poate fi dect una : Romnii, sunt cei mai de dreapta europeni, totui, aceast obtiune politic exprimat n dou etape electorale succesive, le este refuzat.
Vannea, cine este PERSONAJUL ce REFUZ ROMNILOR transpunerea obiunii lor politice MAJORITAR EXPRIMAT PRIN VOT (centru-dreapta+dreapta) i O GUVERNARE A ROMNIEI conform obiunilor politice DE DREAPTA?...
Mytcor,deoarece vad ca tot esti online SI NU AI CE FACE,ma gandesc ca poate este bine sa folosesti acest timp in mod util,nu doar laudandu-l in mod penibil pe Basescu.Iata,spre inceput tin sa te anunt ca se scrie OPTIUNE nu OBTIUNE, cum gresit ai scris de doua ori mai sus.Intelegi,adica nu "obtezi" pentru ceva ci optezi.Stiu, ale naibii cuvinte, uneori suna altfel decat le scriem si este complicat rau.Trebuie insa, astfel de cuvinte mai dificile, sa incerci sa le memorezi .  Ca sa nu uiti tine minte ca tu nu OBTEZI pentru Base ci OPTEZI pentru el .Este pacat Mytcor ca la valoarea ta de intelectual PDList laudat de Silviu(care in rest pe toti ii face prosti  ) sa faci astfel de greseli.  .Sper sa consideri aceasta posteare a mea nu o jignire,ci un ajutor dezinteresat pe care il fac in vederea alfabetizarii "intelectualilor" sustinatori PDL.
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 23:31
De la: vaneamarin, la data 2009-11-23 23:27:38De la: mytcor, la data 2009-11-23 10:57:58
Vannea, din orice col al europei ai privi spre ROMNIA, concluzia nu poate fi dect una : Romnii, sunt cei mai de dreapta europeni, totui, aceast obtiune politic exprimat n dou etape electorale succesive, le este refuzat.
Vannea, cine este PERSONAJUL ce REFUZ ROMNILOR transpunerea obiunii lor politice MAJORITAR EXPRIMAT PRIN VOT (centru-dreapta+dreapta) i O GUVERNARE A ROMNIEI conform obiunilor politice DE DREAPTA?...
Mytcor,deoarece vad ca tot esti online SI NU AI CE FACE,ma gandesc ca poate este bine sa folosesti acest timp in mod util,nu doar laudandu-l in mod penibil pe Basescu.Iata,spre inceput tin sa te anunt ca se scrie OPTIUNE nu OBTIUNE, cum gresit ai scris de doua ori mai sus.Intelegi,adica nu "obtezi" pentru ceva ci optezi.Stiu, ale naibii cuvinte, uneori suna altfel decat le scriem si este complicat rau.Trebuie insa, astfel de cuvinte mai dificile, sa incerci sa le memorezi . Ca sa nu uiti tine minte ca tu nu OBTEZI pentru Base ci OPTEZI pentru el .Este pacat Mytcor ca la valoarea ta de intelectual PDList laudat de Silviu(care in rest pe toti ii face prosti ) sa faci astfel de greseli. .Sper sa consideri aceasta posteare a mea nu o jignire,ci un ajutor dezinteresat pe care il fac in vederea alfabetizarii "intelectualilor" sustinatori PDL. Ai zis cumva intelectuali PDL-isti ?
Pana si in PSD (comunistii lui Alehin) gasesti mai multi intelectuali ....
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 23:35
De la: Dorinel, la data 2009-11-23 23:31:11De la: vaneamarin, la data 2009-11-23 23:27:38De la: mytcor, la data 2009-11-23 10:57:58
Mytcor,deoarece vad ca tot esti online SI NU AI CE FACE,ma gandesc ca poate este bine sa folosesti acest timp in mod util,nu doar laudandu-l in mod penibil pe Basescu.Iata,spre inceput tin sa te anunt ca se scrie OPTIUNE nu OBTIUNE, cum gresit ai scris de doua ori mai sus.Intelegi,adica nu "obtezi" pentru ceva ci optezi.Stiu, ale naibii cuvinte, uneori suna altfel decat le scriem si este complicat rau.Trebuie insa, astfel de cuvinte mai dificile, sa incerci sa le memorezi . Ca sa nu uiti tine minte ca tu nu OBTEZI pentru Base ci OPTEZI pentru el .Este pacat Mytcor ca la valoarea ta de intelectual PDList laudat de Silviu(care in rest pe toti ii face prosti ) sa faci astfel de greseli. .Sper sa consideri aceasta posteare a mea nu o jignire,ci un ajutor dezinteresat pe care il fac in vederea alfabetizarii "intelectualilor" sustinatori PDL. Ai zis cumva intelectuali PDL-isti ?
Am uitat ghilimelele ?...
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 23:36
De la: vaneamarin, la data 2009-11-23 23:35:19De la: Dorinel, la data 2009-11-23 23:31:11De la: vaneamarin, la data 2009-11-23 23:27:38De la: mytcor, la data 2009-11-23 10:57:58
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 23:41
De la: Dorinel, la data 2009-11-23 23:36:55De la: vaneamarin, la data 2009-11-23 23:35:19De la: Dorinel, la data 2009-11-23 23:31:11De la: vaneamarin, la data 2009-11-23 23:27:38De la: mytcor, la data 2009-11-23 10:57:58
Eh,oricum,dorinta mea in general este sa dezbat ideile nu modul in care scrie fiecare.In cazul lui Mytcor insa,negasind idei  dar dorind sincer sa comunic si eu cu acest om a carui inteligenta o lauda Silviu ,nu am avut de ales .
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 23:43
De la: vaneamarin, la data 2009-11-23 23:27:38De la: mytcor, la data 2009-11-23 10:57:58
Mytcor,deoarece vad ca tot esti online SI NU AI CE FACE,ma gandesc ca poate este bine sa folosesti acest timp in mod util,nu doar laudandu-l in mod penibil pe Basescu.Iata,spre inceput tin sa te anunt ca se scrie OPTIUNE nu OBTIUNE, cum gresit ai scris de doua ori mai sus.Intelegi,adica nu "obtezi" pentru ceva ci optezi.Stiu, ale naibii cuvinte, uneori suna altfel decat le scriem si este complicat rau.Trebuie insa, astfel de cuvinte mai dificile, sa incerci sa le memorezi . Ca sa nu uiti tine minte ca tu nu OBTEZI pentru Base ci OPTEZI pentru el .Este pacat Mytcor ca la valoarea ta de intelectual PDList laudat de Silviu(care in rest pe toti ii face prosti ) sa faci astfel de greseli. .Sper sa consideri aceasta posteare a mea nu o jignire,ci un ajutor dezinteresat pe care il fac in vederea alfabetizarii "intelectualilor" sustinatori PDL.
....n sfrit  ai opservat !  .numai c , ai uitat s dai rspuns ntrebrii.
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 23:57
De la: vaneamarin, la data 2009-11-23 23:41:52
Eh,oricum,dorinta mea in general este sa dezbat ideile nu modul in care scrie fiecare.In cazul lui Mytcor insa,negasind idei dar dorind sincer sa comunic si eu cu acest om a carui inteligenta o lauda Silviu ,nu am avut de ales .
Mytcor e baiat inteligent, la modul cel mai sincer ... doar optiunea lui politica lasa de dorit. Asta e, fiecare cu optiunea lui ...
Dar poate are amabilitatea .... si nu numai el, sa-mi raspunda si mie acum la final de mandat basescian, la urmatorul sondaj de opinie.
Pentru ce vorbe de duh va ramane Traian Basescu in istorie?
1. Gaozari si pasarici;
2. Tiganca imputita;
3. Scoala romaneasca scoate tampiti;
4. S trii bine!
5. Imi dau demisia n 5 minute;
6. Nu avem nevoie de autostrzi;
7. Arde-i pe corupi;
8. Iarna nu-i ca vara.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 23:59
De la: mytcor, la data 2009-11-23 23:43:06De la: vaneamarin, la data 2009-11-23 23:27:38De la: mytcor, la data 2009-11-23 10:57:58
Mytcor,deoarece vad ca tot esti online SI NU AI CE FACE,ma gandesc ca poate este bine sa folosesti acest timp in mod util,nu doar laudandu-l in mod penibil pe Basescu.Iata,spre inceput tin sa te anunt ca se scrie OPTIUNE nu OBTIUNE, cum gresit ai scris de doua ori mai sus.Intelegi,adica nu "obtezi" pentru ceva ci optezi.Stiu, ale naibii cuvinte, uneori suna altfel decat le scriem si este complicat rau.Trebuie insa, astfel de cuvinte mai dificile, sa incerci sa le memorezi . Ca sa nu uiti tine minte ca tu nu OBTEZI pentru Base ci OPTEZI pentru el .Este pacat Mytcor ca la valoarea ta de intelectual PDList laudat de Silviu(care in rest pe toti ii face prosti ) sa faci astfel de greseli. .Sper sa consideri aceasta posteare a mea nu o jignire,ci un ajutor dezinteresat pe care il fac in vederea alfabetizarii "intelectualilor" sustinatori PDL.
....n sfrit ai opservat ! .numai c , ai uitat s dai rspuns ntrebrii.
Eram sigur ca imi testezi vigilenta si ca din cauza asta ai scris gresit de doua ori!  .Ce alta cauza putea sa fie?!
Ma bucur Mytcor ca nu esti suparacios.Chiar doream sa iti spun sa nu te jenezi,scrie cum vrei tu .La urma urmelor regulile din PDL sunt mult mai importante decat cele ale DEXului sau ale Academiei Romane.Pai ce,aia au sustinerea poporului ?!  .Ii face Silviu prosti imediat daca trebuie spre binele tarii.
Cu intrebarea pusa de tine lucruile sunt clare.Ti-am raspuns deja ,este raspunsul acolo insa nu l-ai oBservat deoarece erai ocupat cu micile tale glumite in slujba lui Base  .Daca simti ca te depaseste cautatul unei postari atunci pot sa te ajut dar este pacat sa nu incerci intai tu singurel, prin forte proprii.  .
|
super_green_frog
1358 mesaje
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 00:12
@ vanea, sper ca nu ai de gand sa te lasi catranit de cele de mai sus, cu noima, fara noima, cum or fi. La cate aberatii si argumente pe alaturi am citit in ultimul timp pe aici , carcotelile astea au un singur efect : NU DEZVOLTA INTEGRITATEA COMUNICATORULUI. Concluzia ? Treaba sta tocmai pe dos. Nu se simt prea bine in ultima vreme si mai cu seama zilelea astea.
All Things Grow With Love
|
super_green_frog
1358 mesaje
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 00:15
De la: Dorinel, la data 2009-11-23 23:57:39De la: vaneamarin, la data 2009-11-23 23:41:52
Eh,oricum,dorinta mea in general este sa dezbat ideile nu modul in care scrie fiecare.In cazul lui Mytcor insa,negasind idei dar dorind sincer sa comunic si eu cu acest om a carui inteligenta o lauda Silviu ,nu am avut de ales .
Mytcor e baiat inteligent, la modul cel mai sincer ... doar optiunea lui politica lasa de dorit. Asta e, fiecare cu optiunea lui ...
Dar poate are amabilitatea .... si nu numai el, sa-mi raspunda si mie acum la final de mandat basescian, la urmatorul sondaj de opinie.
Pentru ce vorbe de duh va ramane Traian Basescu in istorie?
1. Gaozari si pasarici;
2. Tiganca imputita;
3. Scoala romaneasca scoate tampiti;
4. S trii bine!
5. Imi dau demisia n 5 minute;
6. Nu avem nevoie de autostrzi;
7. Arde-i pe corupi;
8. Iarna nu-i ca vara.
Mai sunt si altele trecute mai usor cu vederea.......dar retinute de unii dintre noi.... cu spirit mai mare de observatie. Deh '
La dezbaterea voastra despre inteligenta cuiva, a oricui, specialistii sustin ca pe oameni nu-i intereseaza cat de multe stii pana nu afla cat de mult iti pasa. Tot ei ne sfatuiesc sa ne dezvoltam integritatea personala, acesta fiind pasul decisiv de la manipulare la persuasiune" Asta face diferenta intre perseverenta in a transmite un mesaj si manipulare. Trebuie mai intai sa ai un mesaj de transmis, in care crezi, apoi sa actionezi cu integritate fata de propia persoana si implicit fata de ceilalti.
All Things Grow With Love
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 00:15
De la: Dorinel, la data 2009-11-23 23:57:39De la: vaneamarin, la data 2009-11-23 23:41:52
Este posibil Dorinele sa fie un baiat inteligent.Nu mi-am dat seama insa, deoarece niciodata nu a spus nimic pana acum.Fireste ,nu am dubii aspupra aprecierilor lui Silviu  dar doream si eu sa dezbat cu baiatul asta inteligent niste "chestii" si nu am parte decat de glumite rasuflate.Recunosc faptul ca am vazut si eu niste lucruri foarte inteligente postate de Mytcor.Unul era un citat din Eliade iar altul din Cioran.  .Apreciez modul eficient in care a reusit sa foloseasca facilitatile copy&paste  dar parca simt nevoia de niste dovezi mai mari ale inteligentei.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 00:22
De la: super_green_frog, la data 2009-11-24 00:12:19@ vanea, sper ca nu ai de gand sa te lasi catranit de cele de mai sus, cu noima, fara noima, cum or fi. La cate aberatii si argumente pe alaturi am citit in ultimul timp pe aici , carcotelile astea au un singur efect : NU DEZVOLTA INTEGRITATEA COMUNICATORULUI. Concluzia ? Treaba sta tocmai pe dos. Nu se simt prea bine in ultima vreme si mai cu seama zilelea astea.
Catranit broscuto?!Deloc,sunt amuzat si ma distrez foarte bine  .Pe "baieti" i-am vazut si eu ca sunt suparati.Unul repeta obsesiv ca suntem prosti toti aia care nu votam cu Base,altul pune intrebari bazate pe ideea haioasa ca Basescu este de dreapta asteptand chiar si raspunsuri la astfel de abureli (uneori de mila mai incerc sa le explic, desi imi dau seama ca nu are sens)  iar unul chiar ma ameninta ca vine sa ma viziteze si ca o sa fie vai de mine  .Deh,asta stiu sa faca baietii astia si nu cred ca are cineva pretentii mari de la ei .  .Asta este modul lor de viata si modul PDL de a face politica.
|
|
|