back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 10:35

De la: vaneamarin, la data 2009-11-15 10:24:10Exista un paradox pe acest forum."Monarhistii" care il sustin pe Basescu. Nu ma refer la Mytcor ci la Black spre exemplu.Adica sustii un presedinte extrem de autoritar ,care in mod evident vrea (si isi ia fara jena) din ce in ce mai multe prerogative mergand catre republica prezidentiala dar te lauzi si ca esti monarhist ? .Sustii un om care nici macar nu a fost invitat la nunta de diamant a MS si te lauzai ca iubesti monarhia ?Il denigrezi pe Crin Antonescu care nu si-a ascuns niciodata simpatiile pro monarhie si pretinzi ca iubesti monarhia votandu-l pe Basescu?Hm,ciudat trebuie sa gandeasca astfel de oameni....

Vannea, in schimb a fost invitat Ion Iliescu, cel care-l alerga cu mascatii sau nu-l lasa sa paraseasca aeroportul pe Mj.S.R. Mihai I de Romania prin aniii "90.

Curat murdar coane Vanea !....
Gabi. imi pare rau, n-ai inteles absolut nimic !...cu asemenea "citate" din vremurile in care se desfasurau alegerile parlamentare,( pe care nici la vremea respectiva nu le-ai prea inteles, ce mai pot spune ?)...

sper sa-l cauti si pe-acela in care-ti spuneam ca tot ceea ce se publican mass-media, nu-mi sunt decat informatii pur subiective si speculative la adresa unui partid sau altul sau referitoare la un candidat sau altul.

mandatul unui Partid de guvernamant sau al unui presedinte, se judeca in functie de curs, valutar, stare economico-financiara a acelui stat etc etc...

sunt curios cine o sa-ti plateasca pensi anul viitor, 2010, Crin Antonescu sau T.Basescu si din ce fonduri !

Acelasi MONARHIST CONVINS!...

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 10:36

De la: gabigabi, la data 2009-11-15 10:24:33
De la: mytcor, la data 2008-10-13 12:51:22
De la: sbucur, la data 2008-10-13 10:57:54Basescu is the best !
For the romanian people !
Vote for Basescu ! Vote for you !

..." Aici sunt banii dumneavoastra ".! ! ! ...

Sbucur dac-o faci gratuit, atunci chiar c-ai devenit penibil !....nu mai spun nimic despre dracusor, el ,....vai steaua lui !....dar Dv ?!....ce naiba.asta-i idolatrie pe fata conasule, sa traiesti republican de la Ploiesti !...vorba lu' conu' Iancu.
`

asta-i a 3 a : si zici ca doar se dadea antibas? deci disimuleaza bine si minte in acest caz la fel de senin ca si idolul lui /al tau / al vostru? ....macar tu n-ai pretins ca ai avea alte opinii ! toata stima ptr. asemenea oameni asa ca :
HAI LA REVEDERE !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 10:39

Guvernarea Tariceanu-Cea mai mare creºtere economicã din Europa.

Creºterea economicã medie în perioada 2005 – 2007 a fost de 6,0%
In activitãþile neagricole creºterea medie a fost de 7,8%
In primul trimestru 2008, creºterea de 8,2% - record absolut dupã 1990

PIBul a crescut in la aprox 135miliarde euro fata de 60,8 in 2004 ,20,3 in 2000 si 23,2 in 1996
Pe cap de locuitor PIBul pe vremea guvernarii Tariceau s-a dublat fata e 2004 ,de la 2800Euro crescand la 6290Euro.

Investiþiile strãine din timpul guvernarii Tariceanu sunt mai mari decât investiþiile cumulate din perioada 1990 – 2004.In 2006 spre exemplu,investitiile straine directe au fost de 9mld euro.
Banii intrati in bugetul tarii,datorita cresterii economice, au fost in 2008 de 177.3mld lei ,apropiate de intreg PIBul Romaniei din 2003.

Rata somajului a scazut la 4% fata de 2003 cand era de 6,3%
In perioada 2005-2008 au aparut 600000 noi locuri de munca.

In anii guvernarii Tariceanu valoare punctului de pensie s-a dublat deoarece cresterea economica a permis acest lucru.

Numarul de locuinte realizate in 2008 (60000) este dublu fata de acest numar in 2003(29125)

Dupa toate aceste lucruri Mytcor me roaga sa fiu impartial si sa spun unde sunt banii cheltuiti de Tariceanu . .Eu te intreb altceva Mytcor,unde sunt banii cheltuiti de Boc ?Ce a facut concret ?Cate locuri de munca a creat ?Cat este somajul?Ce s-a facut cu banii investiti in turism?Cate firme au dat faliment din cauza impozitului forfetar si cat de mult s-a ingrosat numarul somerilor din aceasta cauza?Mytcor,doar DACA NU VREI SA VEZI CUM STAU LUCRURILE CU ADEVARAT POTI PUNE ASTFEL DE INTREBARI ABSURDE!

Vreti sa fim impartiali comparam aceste cifre cu "realizarile" guvernului Boc ?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 10:40

De la: gabigabi, la data 2009-11-15 10:29:09

asta-i a doua !

GABI; ESTI INCORECTA !...comentariul nu-mi apartine !...

goaaddict2003
54 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 20:01
Citeaza Raspunde

Sbucur, ma uitam la un post tv la un documentar despre comunism si Ceausescu,in timp ce citeam comentariul tau si parca ii vedeam pe fostii activisti comunisti, inflacarati si patrioti vorbind ca tine. Poporul era cu preaiubitul conducator, cei ce erau impotriva sa erau banditi, maifoti, iredentisti si tradatori de tara. Oricine era impotriva preaiubitului conducator era impotriva Romaniei, impotriva interesului national, impotriva avantului economic, social si moral al patriei noastre. I-ar fi placut lu Basescu sa aiba el republica prezidentiala ca in Belarus sau ca in Turkmenistan, unde poporul slujeste cu devotament pe preaiubitul conducator si cei ce sunt impotriva sa sunt dusmani ai poporului. Fereasca-ne Dumnezeu de asa ceva, fereasca-ne Dumnezeu de un nou mandat al lui Basescu. Ne-am saturat de dictatura, nu mai vrem sa mai trecem prin asa ceva.

O zi placuta Gabi ! Cetatene Turmentat, O baba Liberala......etc [/quote]

nici n-am zis ca-ti apartine : l-am citat pe goaaddict,dupa cum se si vede ! [/quote]

Gabi, nu incerca sa vinzi gogosi in piata !...."asta-i a doua !"

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 10:42

De la: mytcor, la data 2009-11-15 10:35:51
De la: vaneamarin, la data 2009-11-15 10:24:10Exista un paradox pe acest forum."Monarhistii" care il sustin pe Basescu. Nu ma refer la Mytcor ci la Black spre exemplu.Adica sustii un presedinte extrem de autoritar ,care in mod evident vrea (si isi ia fara jena) din ce in ce mai multe prerogative mergand catre republica prezidentiala dar te lauzi si ca esti monarhist ? .Sustii un om care nici macar nu a fost invitat la nunta de diamant a MS si te lauzai ca iubesti monarhia ?Il denigrezi pe Crin Antonescu care nu si-a ascuns niciodata simpatiile pro monarhie si pretinzi ca iubesti monarhia votandu-l pe Basescu?Hm,ciudat trebuie sa gandeasca astfel de oameni....

Vannea, in schimb a fost invitat Ion Iliescu, cel care-l alerga cu mascatii sau nu-l lasa sa paraseasca aeroportul pe Mj.S.R. Mihai I de Romania prin aniii "90.

Curat murdar coane Vanea !....
Gabi. imi pare rau, n-ai inteles absolut nimic !...cu asemenea "citate" din vremurile in care se desfasurau alegerile parlamentare,( pe care nici la vremea respectiva nu le-ai prea inteles, ce mai pot spune ?)...

sper sa-l cauti si pe-acela in care-ti spuneam ca tot ceea ce se publican mass-media, nu-mi sunt decat informatii pur subiective si speculative la adresa unui partid sau altul sau referitoare la un candidat sau altul.

mandatul unui Partid de guvernamant sau al unui presedinte, se judeca in functie de curs, valutar, stare economico-financiara a acelui stat etc etc...

sunt curios cine o sa-ti plateasca pensi anul viitor, 2010, Crin Antonescu sau T.Basescu si din ce fonduri !

Acelasi MONARHIST CONVINS!...

nu,mytcor ,este vorba despre parerea personala pe care o aveai fata de Silviu vis-a-vis de iubirea lui fata de Base' si parerea ta fata de acelasi B,in acel moment ....ce le tot amesteci ? eu te-am intrebat ce anume te-a facut sa te rasucesti si de ce unde ai criticat acum pupi !?

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 10:44

De la: gabigabi, la data 2009-11-15 10:33:00
De la: gabigabi, la data 2009-11-14 18:56:10
De la: mytcor, la data 2009-11-14 15:55:15...ce sa-i faci Ioanna, m-am hotarat a va aseza oglinda-n fata pt. a va putea vedea si voi pe voi cat de abjecti si mizerabili ati ajuns lasandu-va manipulati chiar si la 20 de ani dupa caderea cortinei de fier, a comunismului Est european,a zidului berlinez.
Tineti-o tot asa, si-o sa dispareti instant ca stat si natiune, votati vorbe si nu fapte sau , nu va prezentati la vot, lasti sa voteze in locul vostru fraudacii !...

si "fraudacii " cu cine voteaza ? cu C.Antonescu,cumva sau cu Basescu ? asadar ,nu-ti inteleg logica : daca actualul are nevoie de frauda electorala- ca si fie-sa la eroparlamentare - ptr. a ne conduce inca 5 ani ,in ce fel Nu vom dispare ca stat si natiune,devreme ce totul e intemeiat pe Minciuna si Furt ?
P.S nu-mi iese din minte intrebarea ta,adresata lui Silviu,undeva cam pe la pag. 5-6 , daca-i platit sa-l sustina pe Basescu....ca altfel nu-ti explici obtiunea lui ! spune-mi tu mie, de vrei-bineinteles- ce te-a facut sa te rasucesti ? ce te-a convins ca-i cel mai bun ....trebuie sa fie un motiv bun,nu?

te rog sa-mi raspunzi la intrebarea mea : in ce fel asigura fraudacii Nedesfiintarea nostra ca stat si natie,dupa cum reiese din postarea ta !?

Mamaita, iti raspund eu !
De obicei, hotii striga "Prindeti hotii ".
In ce campanie electorala ai mai vazut tu masurile astea luate acum de Blaga ?
Clipuri la Tv impotriva votului multiplu, declaratii peste declaratii ca n-ai mai votat ...
A facut vreun guvern asa ceva pana acum ?
Prietenii tai din PNL au facut chestia asta, campania asta, dar cei din PSD.
Daca PNL-ar fi vrut sa fure alegerile ar fi facut asta ?
Ce dracu mamaita, ti cu tot dinadinsul sa ne faci sa credem ca nu te ajuta capul ?
PSD-ul stia foarte bine cum au procedat la alegerile anterioare, au crezut ca si astia de acum vor face cum au facut ei, d-aia au inceput sa urle ca disperatii de trei luni ca stiu ei ca se pregateste fraudarea alegerilor. Ce e complicat in asta ?

Mytcor se referea la cu totul altceva in postul lui ...
N-ai inteles nimic.
Se pare ca nu esti in stare sa intelegi un text scris, spiritul lui.
Nu vad de ce m-as mai obosi sa explic unui analfabet (asa se numesc cei care nu inteleg sensul unui text scris) despre ce si cum a vrut sa spuna cineva.
Tie iti trebuie un traducator din romana in romana. Si cred ca, la cat esti de infatuata, nu l-ai asculta nici p-asta ...

La cat am ajuns, la trei, ca eu nu stiu sa numar.

Sunt prost, ca toti susitnatorii lui Basescu....

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 10:45

Mytcor,probabil ca MS Regele Mihai s-a gandit ca la nunta de diamant a sa, nu vrea sa se bea spritz,sa se danseze tiganeste sau sa hahaie cineva aiurea sau sa injure matolit,cred ca din cauza asta nu a fost invitat si Base. .Nu l-a nedreptatit pe Base ,nu au fost invitati nici Vadim sau Becalli . .Oricum,stiu ca tu iubesti monarhia. Singura chestie este ca pe Base il iubesti putin mai mult !

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 10:46

Sapte !

mamaita, vad ca citesti pe sarite ...
ti s-a explicat.
Mytcor nu s-a rasucit.
A provocat.
Si asa ati aparut voi ...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 10:50

De la: vaneamarin, la data 2009-11-15 10:39:14
Dupa toate aceste lucruri Mytcor me roaga sa fiu impartial si sa spun unde sunt banii cheltuiti de Tariceanu . .Eu te intreb altceva Mytcor,unde sunt banii cheltuiti de Boc ?Ce a facut concret ?Cate locuri de munca a creat ?Cat este somajul?Ce s-a facut cu banii investiti in turism?Cate firme au dat faliment din cauza impozitului forfetar si cat de mult s-a ingrosat numarul somerilor din aceasta cauza?Mytcor,doar DACA NU VREI SA VEZI CUM STAU LUCRURILE CU ADEVARAT POTI PUNE ASTFEL DE INTREBARI ABSURDE!

Vannea, n-am de gand sa-ti fac o analiza financiar economica a guvernarii Tariceanu, ar iesi ceva catastrofal , crede-ma !...

Boc , ce sa mai faca E.Boc?...a gasit campiile parjolite, fantanile secate si otravite, visteria goala, cu alte cuvine dupa noi, POTIPUL, a spus Tariceanu , si, a fost retras in munti !...
O singura greseala a facut E.BOC, trebuia sa faca decontul economico-financiar al guvernarii tariceanu in colaborare PSD+PC, daca eram in locul sau, FII SIGUR ca-I aveam pe toti dupa GRATII in prezent !...

Aceasta este greseala lui E.BOC !...

Nu-mi poti raspunde la intrebare Vannea?..nici o problema, astept raspunsul tau si-apoi am sa-ti raspund si eu la randul meu !...normele de politete-mi impune acesta maniera !...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 10:53

De la: vaneamarin, la data 2009-11-15 10:45:53

Mytcor,probabil ca MS Regele Mihai s-a gandit ca la nunta de diamant a sa, nu vrea sa se bea spritz,sa se danseze tiganeste sau sa hahaie cineva aiurea sau sa injure matolit,cred ca din cauza asta nu a fost invitat si Base. .Nu l-a nedreptatit pe Base ,nu au fost invitati nici Vadim sau Becalli . .Oricum,stiu ca tu iubesti monarhia. Singura chestie este ca pe Base il iubesti putin mai mult !

Vannea, daca ti-as raspunde cu aceeasi malitiozitate ?...

De ce nu esti corect ?...altul era motivul, si-l cunosti foarte bine !...astept sa-l rostesti !

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 10:58

De ce mai intelectualule, crezi ca-i organiza Basescu aniversarea lui Mihai ?
Daca-l chema pe Base, Base ar fi fost DJ-ul majestatii sale si trupa de dansuri populare ?
Mihai ar fi trebuit sa invite toti sefii de stat in viata, asa, din respect pentru poporul roman sa zicem, nu pentru ca s-ar fi omorat de stima pentru ei.
Pentru ca nu l-a invitat pe seful actual al statului, e o bila neagra pentru el. Daca nu l-ar fi invitat pe Iliescu mai era cum mai era, invita omul pe cine vrea la o chermeza de-a sa, dar sa-l cheme tocmai p-ala care-l intorcea de pe aeroport ... dracu sa-l mai inteleaga si pe Mihai.
Tot el sa-l inteleaga si despre cum si-a dat el acordul ca Duda sa candideze la presedintie ... un membru al unei case regale imaginare ...
Chiar, ca ati adus vorba, si-o fi platit "majestatea sa" impozitul pe cladirile retrocedate, la zi ? Si cam cat ?
A, da, uitasem, voi sunteti ocupati cu tocatul lui Basescu, nu va intereseaza aceste mici detalii despre niste gentelmani ...
Stiti cati romani nu si-au primit inapoi casele nationalizate desi depusesera cereri cu mult inaintea lui nenea Mihai ?
Si mai stiti cum a venit Voiculescu cu o lege ca sa ramana ale celor care stau cu chirie in ele ?
Si mai stiti cine a sprijinit aceasta lege ? PSD+PC+PNL+UDMR+ toata sleahta de hoti, prietenii vostri dragi.
Si mai stiti ca banii pentru efectele acestei legi ii vom plati noi, dupa ce proprietarii vor castiga procesele la CEDO ?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 10:59

De la: mytcor, la data 2009-11-15 10:53:10

Vannea, daca ti-as raspunde cu aceeasi malitiozitate ?...

De ce nu esti corect ?...altul era motivul, si-l cunosti foarte bine !...astept sa-l rostesti !

Vannea, pentru o singura data de dupa anii"89 am votat un candidat pt. functia de presedinte , pe ION RATIU !...apoi mi-am anulat buletinul de vot.
Am votat pentru T. Basescu la referendumul demiterii sale, asa am considerat atunci ca-i corect.

Un sef de stat nu poate fi demis de catre un parlamentar ales pe liste de partid.

la urmatoarea maliotizitate, am sa-ti raspund c-o pamflezie de nu te vezi!...

Pt. Gabii, te-ai senilizat si sincer imi pare rau pentru tine !...

Raspunde-ti la intrebari esential existentiale s-apoi mai vorbim.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 11:06

De la: mytcor, la data 2009-11-15 10:50:14

Vannea, n-am de gand sa-ti fac o analiza financiar economica a guvernarii Tariceanu, ar iesi ceva catastrofal , crede-ma !...

Boc , ce sa mai faca E.Boc?...a gasit campiile parjolite, fantanile secate si otravite, visteria goala, cu alte cuvine dupa noi, POTIPUL, a spus Tariceanu , si, a fost retras in munti !...
O singura greseala a facut E.BOC, trebuia sa faca decontul economico-financiar al guvernarii tariceanu in colaborare PSD+PC, daca eram in locul sau, FII SIGUR ca-I aveam pe toti dupa GRATII in prezent !...

Nu-mi poti raspunde la intrebare Vannea?..nici o problema, astept raspunsul tau si-apoi am sa-ti raspund si eu la randul meu !...normele de politete-mi impune acesta maniera !...

Mytcor,ca sa fiu sincer chiar nu ma intereseaza sa faci TU analize economice deoarece nu te cred capabil de asa ceva .Nu cred ca un marxist iubitor de Base poate sa faca analize economice pertinente.Inteleg ca te-ai autoproclamat specialist basescian in economie (Mytcor pentru noi este ca si Pogea 2)insa nu dai dovada ca ai intelege cat de cat cum stau lucrurile ci doar ca il iubesti din tot sufletelul tau pe Base si iti place sa il lauzi . .Hai mai monarhist mic,lauda-l daca vrei dar incearca sa o faci logic si pe baza de argumente nu doar pe baza de "asa cred si zic io" cum ai facut pana acum. Este evident ca nu te pricepi dar iti place sa mai il lauzi putin pe Base .Faptul ca desi in general ca logica esti extrem de deficitar ,pozezi acum in mare analist economic spunand aberatii portocalii gen "Boc a gasit campiile parjolite, fantanile secate si otravite, visteria goala" imi arata ca tu habar nu ai nici macar ca bugetul nu este o pusculita pe care o dai de la unul la altul ci reflecta capacitatea de a colecta si gestiona fonduri a unui guvern.La fel,sa spui cu aberatii gen ca daca Boc facea analiza guvernarii Tariceanu ii baga pe toti la puscarie nu arata decat propaganda DIN CEA MAI IEFTINA portocalie ,din cea mai puerila si jenanta.Mai scrii si cu majuscule "FII SIGUR" ca sa imi garantezi,fara o baza logica ci doar bazat pe cuvantul tau de pionier ,ca asa stau lucrurile. .Hai mai Mytcor,inceraca putina decenta ce dracu'...

PS:Daca nu ai idei si nu intelegi ce iti spun ,incearca sa il rogi in "corespondenta ta privata" pe Silviu sau pe Black sa te ajute.Tu chiar pari putin cam neajutorat .

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 11:12

De la: mytcor, la data 2009-11-15 10:59:57
.

Chiar iti sugerez sa faci asta .Cand nu merge cu logica,cu cifrele sau cu argumente clare incearca cu "pamfleziile" .Acolo intr-adevar poti aplica cu succes stilul tau consacrat de a vorbi mult fara sa spui nimic.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 11:16

De la: vaneamarin, la data 2009-11-15 11:06:57
De la: mytcor, la data 2009-11-15 10:50:14

Mytcor,ca sa fiu sincer chiar nu ma intereseaza sa faci TU analize economice deoarece nu te cred capabil de asa ceva .Nu cred ca un marxist iubitor de Base poate sa faca analize economice pertinente.Inteleg ca te-ai autoproclamat specialist basescian in economie (Mytcor pentru noi este ca si Pogea 2)insa nu dai dovada ca ai intelege cat de cat cum stau lucrurile ci doar ca il iubesti din tot sufletelul tau pe Base si iti place sa il lauzi . .Hai mai monarhist mic,lauda-l daca vrei dar incearca sa o faci logic si pe baza de argumente nu doar pe baza de "asa cred si zic io" cum ai facut pana acum. Este evident ca nu te pricepi dar iti place sa mai il lauzi putin pe Base .Faptul ca desi in general ca logica esti extrem de deficitar ,pozezi acum in mare analist economic spunand aberatii portocalii gen "Boc a gasit campiile parjolite, fantanile secate si otravite, visteria goala" imi arata ca tu habar nu ai nici macar ca bugetul nu este o pusculita pe care o dai de la unul la altul ci reflecta capacitatea de a colecta si gestiona fonduri a unui guvern.La fel,sa spui cu aberatii gen ca daca Boc facea analiza guvernarii Tariceanu ii baga pe toti la puscarie nu arata decat propaganda DIN CEA MAI IEFTINA portocalie ,din cea mai puerila si jenanta.Mai scrii si cu majuscule "FII SIGUR" ca sa imi garantezi,fara o baza logica ci doar bazat pe cuvantul tau de pionier ,ca asa stau lucrurile. .Hai mai Mytcor,inceraca putina decenta ce dracu'...

PS:Daca nu ai idei si nu intelegi ce iti spun ,incearca sa il rogi in "corespondenta ta privata" pe Silviu sau pe Black sa te ajute.Tu chiar pari putin cam neajutorat .

Vannea, numai bine-ti doresc !....bye, bye

Nu-mi plac atacurile tale la persoana, n-am sa-ti raspund cu aceeasi moneda pt. ca nu vreau sa cobor la nivelul tau !...ramai cu bine Vannea nu innainte de a-ti face o ultima remarca; daca ceea ce spui tu despre mine ar fi ceva real, si reciproca ar fi valabila in cazul tau .

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 11:17

Vannea, pentru o singura data de dupa anii"89 am votat un candidat pt. functia de presedinte , pe ION RATIU !...apoi mi-am anulat buletinul de vot.
.

L-ai anulat dupa ce l-ai bagat in urna Mytcor ? Daca l-ai anulat inainte ce cheama ca nu ai votat niciodata de fapt iar tu pretinzi ca ai votat o singura data .Rog putina exactitate ,ce dracu!

Iti inteleg dezamagirea Mytcor si incapacitatea de a vota pe cineva .Nu aparuse inca Base pe scena politica a tarii!Acum ai in sfarsit ocazia SA-L VOTEZI BINE . .

PS:Mytcor,pe zi ce trece te banuiesc din ce in ce mai mult ca tu il vrei pe Base ...REGE

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 11:18

De la: vaneamarin, la data 2009-11-15 11:12:07
.

Chiar iti sugerez sa faci asta .Cand nu merge cu logica,cu cifrele sau cu argumente clare incearca cu "pamfleziile" .Acolo intr-adevar poti aplica cu succes stilul tau consacrat de a vorbi mult fara sa spui nimic.

Vannea, cunsc aceste tehnici, ele seaplica-n alte situatii nu aici !...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 11:20

De la: vaneamarin, la data 2009-11-15 11:17:03
.

L-ai anulat dupa ce l-ai bagat in urna Mytcor ? Daca l-ai anulat inainte ce cheama ca nu ai votat niciodata de fapt iar tu pretinzi ca ai votat o singura data .Rog putina exactitate ,ce dracu!

Iti inteleg dezamagirea Mytcor si incapacitatea de a vota pe cineva .Nu aparuse inca Base pe scena politica a tarii!Acum ai in sfarsit ocazia SA-L VOTEZI BINE . .

PS:Mytcor,pe zi ce trece te banuiesc din ce in ce mai mult ca tu il vrei pe Base ...REGE

Principesa MARGARETA REGINA !...pentru a nu mai avea si alte neclaritati pe viitor,Vannea .

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 11:22

De la: vaneamarin, la data 2009-11-15 11:17:03
.

Tu te faci ca nu pricepi, sau....

Am anulat buletinul de vot pt. a nu fi fraudat . ( acesta este un veto )...stii ce-nseamna?...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 11:24

De la: mytcor, la data 2009-11-15 11:16:07
Vannea, numai bine-ti doresc !....bye, bye

Nu-mi plac atacurile tale la persoana, n-am sa-ti raspund cu aceeasi moneda pt. ca nu vreau sa cobor la nivelul tau !...ramai cu bine Vannea nu innainte de a-ti face o ultima remarca; daca ceea ce spui tu despre mine ar fi ceva real, si reciproca ar fi valabila in cazul tau .

Mytcor dragule,tu chiar ai ceva in comun cu Silviu.Imi amintesc ca mi-ai mai spus candva ca tu nu mai postezi pe acest topic dar te-ai razgadit.Nu te condamn,stai linistit.Cand iubesti pe cineva cum il iubesti tu ca monarhist convins pe Base, este normal sa-ti manifesti dragostea . .Imi pare rau ca te retragi din cauza atacurilor mele la persoana .Nu stiam ca rugamintea mea de a incerca si tu sa postezi ceva logic,COERENT ,bazat pe fapte ,se poate interpreta ca atac la persoana.Daca este asa inseamna ca fara sa vreau am facut "genocid" printre sustinatorii lui Basescu deoarece pe toti i-am rugat insistent sa argumenteze ce spun nu doar sa posteze porcarii.Si eu iti doresc numai bine Mytcor si tine minte trei cuvinte :MONARHIA SALVEAZA ROMANIA!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 11:28

Vannea, am spus ca nu postez pe acest topic datorita vulgaritatilor voastre postate pe acest topic in acel moment.

Si acum am sa renunt a posta in momentul in care or sa-nceapa a se revarsa dejectiile de limbaj ale lui Dinu, cifra, black etc...

asa este, mai mult decat sigur cele 3 cuvinte , impreuna cu cei aproape 50Mil de Romani vor salva Romania !...

Citeste Viziunea pe 30 de ani a CRR...am postat-o pe topicul Monarhic, poate are sa te ajute si horiaradu s-o intelegi !...SUCCES !...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 11:30

De la: mytcor, la data 2009-11-15 11:22:38

Am anulat buletinul de vot pt. a nu fi fraudat . ( acesta este un veto )...stii ce-nseamna?...

Asta inseamna veto ? Sa iti anulezi buletinul de vot pentru a nu fi fraudat,acesta este un veto ?Care Doamne iarta-ma este legatura intre dreptul de veto si votul anulat de tine? .Ai cumva drepturi EXCEPTIONALE fata de ceilalti votanti si daca iti anulezi tu votul nu se mai intampla o anumite actiune?Esti sigur ca ai inteles care este treaba cu ..veto si ca nu il confunzi cu Veta aia cu chiuveta? Interesant ce imi spui tu Mytcor. .Este clar ca si in domeniul juridic esti tot atat de priceput ca si in economie. .

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 11:31

Vanea ... Vanea ...
Mytcor, sunt lipsite de sens "dilogurile cu insi de teapa lui Vanea.
Ei se inscriu in tipul Orban.
Achetatorii altora care-i succed, minunandu-se ca pe ei nu i-a anchetat nimeni. Justitiarii de azi ai celor care n-au ce cheltui, pentru c-au avut ei grija sa n-aiba.

Io am inceput sa cred ca vanea sta e pur si simplu ... prost. Ca si Gabi. Ce sa le explici astora.
Au un text, o tinta, sabloane, si gata. N-ai ce dialog sa legi cu panaramele astea.
Na, ca ti-am facut eu treaba murdara. M-am coborat eu la nivelul lor....
Acum ma intorc la al meu si va las ...
Am treaba ...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 11:36

De la: vaneamarin, la data 2009-11-15 11:30:15

Asta inseamna veto ? Sa iti anulezi buletinul de vot pentru a nu fi fraudat,acesta este un veto ?Care Doamne iarta-ma este legatura intre dreptul de veto si votul anulat de tine? .Ai cumva drepturi EXCEPTIONALE fata de ceilalti votanti si daca iti anulezi tu votul nu se mai intampla o anumite actiune?Esti sigur ca ai inteles care este treaba cu ..veto si ca nu il confunzi cu Veta aia cu chiuveta? Interesant ce imi spui tu Mytcor. .Este clar ca si in domeniul juridic esti tot atat de priceput ca si in economie. .

Vannea, ai tot ceea ce-ti lipseste !...numai bine !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 11:42

Vannea, chiar te credeam baietel destupat la minte, sa stii ca eu si Silviu pe talk n-am discutat nici o data politica.
Eu nu am incercat sa-l conving pt. a-l converti la monarhism si nici El n-a incercat a ma transforma peste noapte in fan T. Basescu.

asa ca....!!!!!!!!!!!!! !...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 11:53

De la: mytcor, la data 2009-11-15 11:36:04
De la: vaneamarin, la data 2009-11-15 11:30:15

Vannea, ai tot ceea ce-ti lipseste !...numai bine !

La revedere Mytcor si imi pare sincer rau ca te-ai suparat.Mereu sari la atac foarte dur dar mereu te plangi daca cineva iti raspunde si iti pretinde putina exactitate.Sper peste catva timp sa nu imi spui ca ai dat un "veto" prin retragerea ta deoarece tot nu s-ar "pupa" lnotinea de veto cu actiunea in cauza . .Oricum,felicitari pentru dorinta te de a o vedea regina pe principesa Margareta,o impartasesc si eu .In viitor Mytcor sper sa ne axam mai mult pe ce ne uneste si sa reusim sa trecem mai usor peste ceea ce ne desparte. Sa nu ma intelegi gresit,nu contest nimanui dreptul de a sustine pe cine doreste.Cand insa pretinzi logica si decenta oferind in schimb doar garantii gen "fii sigur" scrise cu majuscula pentru intarirea credintei in spusele tale ,cand imi spui ca habar nu am ce spune premierul german fara sa iti argumentezi spusele ,atunci te rog sa iti mai reduci putin pretentiile la decenta si sensibilitatea.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 11:56

De la: Silviu, la data 2009-11-15 10:32:09Forumul este cenzurat !
Am scris ceva despre Patriciu si n-a aparut.
Ma retrag.
Nu-mi plac chestiile astea si nu se intampla pentru prima oara !

Ba, uite ca a aparut, imediat dupa ce am scris asta.
Mai, sa fie ... o fi dand cineva o aprobare
Sa fiu eu atat de important.
Nu pot sa cred.

Silvliule,vezi ca injuraturile ,chestiile alea pe care generic le numim "a vorbi urat" nu sunt permise de platforma forumului.Asta se face in mod automat!Nu inseamna ca cineva are ceva cu genul tipic de discurs basescian ci doar ca administratorii forumului incearca si ei sa aiba un forum pe cat posibil decent. .Vezi si tu ca daca modifici o litera si pui o steluta poate iti apare

TARGOVISTEANU

55 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 12:00

STRES INUTIL

Comentarii de dragul umplerii chenarului , putem face pana in 20 decembrie 20012,fara esenta si fara rezultate. Conteaza impartialitatea si perceptia realitatii: sintetizand subiectele prezentate de presedinte pe scenele campaniei, vom constata cum zilnic se confirma tot ce scoate la suprafata:
1)....documente care confirma implicarea LUI ILIESCU IN CAZUL HAYSSAM,
2)implicarea Vantu Voiculescu,in denigrarea Basescu
3) dedesupturi si tranzactii dubioase la Kremlin facute de Geoana.
4) opozitia furibunda a parlamentarilor la restructurare
RealitateaTV vrea sa se albeasca, obligata de protestul crescand al telespectatorilor care urla pe forumuri si probabil de faptul ca audientele Realitatii scad zi de zi, fara a arata vreo pauza de redresare.
Disperarea lui Vantu a ajuns la apogeu, iar emisiunea lui Turcescu din seara asta denota asta, cand Realitatea se confrunta cu o decredibilizare uriasa. Incearca baietii disperati sa intoarca o alta foaie dupa ce au vazut ca Traian Basescu e pur si simplu magistral in tot ceea ce face, facandu-l varza pe Crin care nici nu a miscat in front in fata uraganului Traian Basescu!

targovisteanul din chindie
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 12:00

De la: mytcor, la data 2009-11-15 11:42:38Vannea, chiar te credeam baietel destupat la minte, sa stii ca eu si Silviu pe talk n-am discutat nici o data politica.
Eu nu am incercat sa-l conving pt. a-l converti la monarhism si nici El n-a incercat a ma transforma peste noapte in fan T. Basescu.

asa ca....!!!!!!!!!!!!! !...

Da mai te cred.Ati discutat ca englezii despre vreme si v-ati cautat eventuale rude comune.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 12:05

De la: Silviu, la data 2009-11-15 11:31:55Vanea ... Vanea ...
Mytcor, sunt lipsite de sens "dilogurile cu insi de teapa lui Vanea.
Ei se inscriu in tipul Orban.
Achetatorii altora care-i succed, minunandu-se ca pe ei nu i-a anchetat nimeni. Justitiarii de azi ai celor care n-au ce cheltui, pentru c-au avut ei grija sa n-aiba.

Io am inceput sa cred ca vanea sta e pur si simplu ... prost. Ca si Gabi. Ce sa le explici astora.
Au un text, o tinta, sabloane, si gata. N-ai ce dialog sa legi cu panaramele astea.
Na, ca ti-am facut eu treaba murdara. M-am coborat eu la nivelul lor....
Acum ma intorc la al meu si va las ...
Am treaba ...

Bine Silvica,eu raman la nivelul meu si nu "ma ridic" la al tau ca sa incep sa te jignesc. .Spor la treaba si nu iti mai cobora nivelul la cel al sustinatorilor astia liberali care te injura birjareste toata ziua . .

Pagini: << 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: