9am_www
11 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 16:10
in mare masura aproape toata clasa politica din Romania e formata din fosti securisti sau persoane care au facut candva afaceri dubioase si ale caror dosare au disparut ca prin minune! 
Eu zic ca meritam o schimbare pt ca de Base mam saturat pt a prelungit criza politica cum a vrut el si nu a stiut sa faca criza economica cat mai putin posibil simtita si multe alte faze eu nici nul lasam sa candideze!  un smecher care a vandut flota romaniei nu ar avea ce cauta in viata publica
Ar trebui sa isi faca treaba magistratii si sa nu mai fie politizate MAPN si MAI si SERVICILE SECRETE !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 16:10
De la: nastasemihail, la data 2009-11-14 16:08:51De la: ioanna_dark, la data 2009-11-14 16:06:17De la: mytcor, la data 2009-11-14 15:55:15...ce sa-i faci Ioanna, m-am hotarat a va aseza oglinda-n fata pt. a va putea vedea si voi pe voi cat de abjecti si mizerabili ati ajuns lasandu-va manipulati chiar si la 20 de ani dupa caderea cortinei de fier, a comunismului Est european,a zidului berlinez.
Tineti-o tot asa, si-o sa dispareti instant ca stat si natiune, votati vorbe si nu fapte sau , nu va prezentati la vot, lasti sa voteze in locul vostru fraudacii !...
nu știu cum sã mã port cu tine....mã enervezi mereu și mi-aș dori sã-ți rãspund cu aceeași monedã....însã...mi-e teamã sã nu te pierdem iar...
așa cã....voi încerca sã vorbesc cât mai puțin cu tine....(sau poate îmi spui ce ai vrea sã auzi de la mine și cam ce ar trebui sã spun ca sã nu mai pleci niciodatã )
crinatonescu.ro de unde ai scos trandafirii aia, ca la mine nu ies.
sunt printre emoticoane...langa ala care bate la usa...
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 16:19
Le-am gasit, acum caut crinii....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 16:20
De la: 9am165153, la data 2009-11-14 16:10:26in mare masura aproape toata clasa politica din Romania e formata din fosti securisti sau persoane care au facut candva afaceri dubioase si ale caror dosare au disparut ca prin minune! 
Eu zic ca meritam o schimbare pt ca de Base mam saturat pt a prelungit criza politica cum a vrut el si nu a stiut sa faca criza economica cat mai putin posibil simtita si multe alte faze eu nici nul lasam sa candideze! un smecher care a vandut flota romaniei nu ar avea ce cauta in viata publica
Ar trebui sa isi faca treaba magistratii si sa nu mai fie politizate MAPN si MAI si SERVICILE SECRETE ! Dumneata nu ti-ai dat seama ca cei din anii 70 asta au facut. Au minjit niste copii cu acele dosare. Ca la 20 ani esti inca copil. Ptr ai avea la mina pe toti.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 16:46
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 16:54
De la: 9am049573, la data 2009-11-14 14:22:21Silviu,
tu ne ceri sa uitam ca timp 4 ani Basescu a tocat impotriva lui Tariceanu si a guvernului romaniei?
te anunt ca dupa 5 ani romanilor nu li se mai pare amuzanta bascalia lui base. nu ai observat ca nu mai are priza decit la 29 % din electorat?
ai dreptate, in spatiul virtual peste 75% sunt impotriva lui base.
daca in intrevederile tv base nu isi cere scuze pentru ce nu a facut si pentru comportamentul de instigator si vorbeste asa cum a vb la ultima sedinta a CSM va avea o mare problema.
s-a tot laudat cu cea facut guvernul Tariceanu si s-a contrazis timp de 5 ani . e timpul sa dea explicatii.
pensionarii recunosc ca pensiile le-a marit tariceanu si psd cind base urla impotriva. de ce l-ar vota pe Base cel fara frica?
de ce boc a facut gura mica in ultima vreme? e ocupat cu invatamintul sau stie din cercetarile de piata ca lumea s-a convins ca a spus numai minciuni?
ca primar Base a avut singura grija: sa ni-l lase mostenire pe Videanu!
Ca primar a finalizat doar proiecte pentru clientela lui: cocos, videanu, casuneanu, bitner, prigoana si popoviciu.
Si mai am o veste din lumea reala pentru tine: 80% din cetatenii cu drept de vot din Bucuresti nu-l vor vota pe Basescu in primul tur. asta inseamna votantii din 4 judete mari. Citi din bugetari crezi ca mai voteaza cu base-boc dupa ultimile legi promulgate?
sigura grija a pdl e sa semene acum zinzanie intre psd si pnl, cu gindul la campanie si la votul pentu negoita.
lumea a mai votat odata pe iliescu ca sa scape de vadim, alegind astfel raul cel mai mic.
Basescu spune mereu ca e capitanul unui vas cu 22 milioane de pasageri. eu cred ca e capitanul unei galere cu 19 milioane de vislasi legati in lanturi care trebuie sa visleasca in ritmurile tobei lui batute de boc. blaga cu biciul, udrea pe catarg iar pogea ridica pinzale impotriva vintului.
ce nu inteleg, e de ce base cinta ca o sirena ragusita!
De pe vremea lui v. roaita (care ca si base era informator al sigurantei) romanii nu mai au incredere in sirene!
PENTRU FAPTUL CA CERI DOVEZI,TE ROG SPUNEMI DUPA OPINIA TA ......DE CE BASESCU A TOCAT GUVERNUL TARICEANU ? CINE A TRADAT ? CINE S-A ALIAT CU COMUNISTII PE ASCUNS PENTRU A RAMANE LA GUVERNARE INCA 2 ANI ? CINE A VANDUT TERITORII DIN ROMANIA ?CINE A.......................
RASPUNDEMI CINSTIT SI ONEST !!!!!!!!!!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
9am115340
35 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 17:38
De la: vaneamarin, la data 2009-11-14 09:49:39De la: black10131307, la data 2009-11-13 20:05:53De la: 9am056627, la data 2009-11-13 19:01:38
TE SALUT SI TE RESPECT BLACK PT. TOT CE FACI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Salut prietene! Nu trebuie sa ma respecti, mai ales acum cand m-am obisnuit sa fiu facut in toate felurile.
Eram tentat sa nu mai intru pe forumul asta unde fac legea ipocrizia si minciuna sfruntata, dar mi-am zis ca este pacat, ca nu conteaza cati sunt ei, pentru ca numarul lor este mincinos asa cum sunt si mesajele lor! Tu, eu, Silviu si altii, trebuie sa ne luptam, nu pentru un om, care chiar daca mai castiga un mandat, dupa aia nu va mai fi presedinte, ci impotriva minciunii si manipularii, a jocurilor mizerabile pe care le fac cei care s-au imbogatit pe seama noastra a tuturor si care vor in continuare sa ne tina tot in aceleasi ape tulburi in care prind ei pestii cei mari.
Va salut compatrioti,dragi prieteni,forte progresiste ale Romaniei .In aceste ceasuri de cumpana ma adresez dumnevoastra solicitandu-va sprijinul in vederea apararii unui Om bun,cu dragoste de tara si de dreptate,un Om aflat in primejdia de fi trimis in exil pe mare doar pentru ca a vrut sa ne apere bunastarea,prosperitate , drepturile noastre cetatenesti ,un Om care a dorit modernizarea si democratizarea Romaniei.
Ca afacut si lucruri bune , indiscutabil , asa este ! Ca s-a facut ca lupta impotriva coruptiei si a marilor "smecheri" , asa este ! Dar sa spui ca aeste un om bun si ca apara bunastarea acestui popor , asta este fie necunoastere , fie partizanat la cele mai innalte cote ! Cum poti vorbi de prosperitatea acestei tari cand acest pooir traieste aproape numai din datorii ?! Unde este prosperitatea poporului ? In averile imense pe care le-au acumulat unii ?! In degradarea continua a nivelului de trai ?! In imprumuturile externe pe care le face Guvernul sa poata plati salarii , pensii si viata de huzur a lor si a acolitilor lor ?! Ce a facut acest om pentru acest popor ? A patronat ca si predecesori lui , activitatea de jaf si saracire (si expoatare) a populatiei in favoarea unor protejeti si privilegiati ? Doar ca protejatii sunt evident altii , pentru ca doar nu te asteptai sa se puna la dispozitia protejatilor lui Iliescu si Nastase . A venit cu ehipe noi sau mai putin noi , care fac ce faceau si predecesorii lor ! Ati vazut vreunul care sa dea socoteala ? De ce Tariceanu nu da socoteala pentru doua miliarde de euro cheltuiti in untimile luni de mandat numai pentru interesele lui si a grupului pe care l-a servit cu asiduitate 4 ani ? De ce Boc a platit toate facturile lasate de Tariceanu fara sa comenteze nimic si fara a lua nici o masura ? Pentru ca intelegerile intre grupuri functioneaza in orice conditii , si pentru ca cei ce platesc sun doar cei ce muncesc si nimeni dintre ei ! Unde era acel "om bun" cand trebuia sa apere intereselor celor multi si nu a grupului Boc , Tariceanu si altii ? Evident ca este un om bun , dar bun doar pentru cei pe care ii sustine si ii reprezinta ! Si pentru amante , si pentru simpatii mai mult sau mai putin dubioase . Cum isi permite Elena Udrea sa sfideze tot in aceasta tara , sa bage adanc mana in buget pentru interesele ei personale , stiind ca nu va da socoteala niciodata , nimanui ?! Evdent pentru ca omul bun , are grija sa nu se apropie nimeni de ea ! Este foarte bun pentru asa ceva ! Si cate Elene Udrea sunt sub obladuire acestui "om bun" ? AI MACAR HABAR ?
Daca va place cum traiesc oamenii (cei multi , nu favoritii!) , daca va simtiti aparati si protejati de un "om bun" , care isi da si averile pentru acest popor , daca doriti sa ingopati definitiv Romania , votati cu incredere "oamenii buni" ca si Mircea Goana (care este si mai bun ca vine si cu lumea interlopa dupa el ) , cu Oprescu (care a reusit sa faca varza si primaria Buc.) , cu un isteric (Vadim) care latra de 20 de ani si nu face nimic , sau cu ciobanul care a ajuns sa huzureasca in palate , exploatatnd naivitatea si neputinta proprietarilor de terenuri de pe langa Bucuresti ! Votati cu drag pentru a auta acest popor sa ajunga la disperare ! Sau votati un necunoscut care nu este atat de avid de putere si care nu aduce cu el echipe puse doar pe jaf !
(pauza pentru efect maxim)
Nu trebuie sa ma respectati pe mine,m-am obisnuit cu atacurile marsave ale fortelor oculte ale intunericului ce nu doresc modernizarea si democratizarea Romaniei sub Traian Basescu.Ne-au distrus sistematic si pe mine si pe bravul si delicatul meu compatriot Cifra,prin teroarea instituita de ei pe acest forum,prin dictatura liberala ce ne prigoneste sistematic si prin cenzura oligarhilor ce nu ne lasa sa ne exprimam pe forum parerea noastra de cetateni onesti ai patriei noastre!
Eram tentat sa nu mai intru pe acest forum,in acest cuib de vipere liberale unde fac legea ipocrizia si minciuna sfruntata.Si Silviu a fost tentat de multe ori insa dragostea pentru tara l-a facut mereu sa revina si sa continue lupta de aparare ,jihadul nostru portocaliu sfant! Acu' pleca,acu' revenea in forta, punand dusmanii cu botu' pe labe prin cuvinte cantarite cu grija si prin povete delicate,'tui in gura de dusmani! .Mi-am zis insa ca este pacat in fata lui Dumnezeu sa nu lupt pentru credinta noastra sfanta ,pentru ADEVAR .Numarul lor este mincinos de mare,numarul nostru este mincinos de mic ,numerele sunt ingrozitor de mincinoase (exemplu cifrele care arata succesul guvernarii Tariceanu) Suntem multi,suntem puternici si reprezentam ADEVARUL .Eu sunt putini,sunt slabi si reprezinta MINCIUNA.Sa-i incercuim si sa atacam pe flancul drept deoarece acum ne cunoaste lumea ca suntem pe dreapta.
(pauza pentru reclame-de ce le este frica nu scapa)
Tu,eu,Silviu ,impreuna cu mine,cu tine ,cu Silviu ,cu Black ,alaturi de tine,de mine si de Silviu ,TREBUIE SA NE LUPTAM NU PENTRU UN OM ci ca sa nu vina un altul! Acel Om ,laudat Numele lui ,chiar daca mai castiga un mandat dupa aia va pleca pe mare.Noi trebuie sa luptam impotriva manipularii si a minciunii ,a jocurilor mizerabile pe care le fac cei ce s-au imbogatit pe seama noastra (a se citi TOTI in afara de PDL si de "cel al carui nume nu il putem rosti" asociat cu furturi) si care vor in continuare sa ne tina tot in aceleasi ape tulburi in care prind ei pestii cei mari.Ei vor sa ne tina in aceleasi ape ,noi vrem schimbare prin ramanerea PRESEDINTELUI LA CARMA TARII! Sa luptam impreuna pentru schimbarea apelor prin ...continuitate! Sa luptam pentru o tara foarte bine carmuita asa cum o avem acum! Sa luptam impotriva oligarhilor,a mafiei,a tradatorilor,a tonomatelor,a parlamentului (fara PDL ,v-am mai spus ,nu vreau sa ma repet ),a guvernului Tariceanu ,pentru salvarea balenelor,impotriva portului hainelor de blana si pentru pace! Sa luptam nu pentru un om ci pentru ca ce vrea acel om sa se realizeze!Omul nu este important,trebuie insa sa RAMANA presedinte ! Tineti minte trei cuvine:SA RAMANA PRESEDINTE!
VIVA LA REVOLUCION NARANJA !!!!!!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 18:08
vad ca multi aU decupat din context si acum ,fac Zeflemea........... eu intradevar BLACK TE RESPECT PENTRU CEIA CE POSTEZI PENTRU IDEILE TALE SI PENTRU FAPTUL CA ESTI ONEST SI CORECT IN CEEIA CE SPUI ,BRAVO TIE.
POATE DUPA ALEGERI VOI AVEA SI EU DREPTUL SA POSTEZ DAR SINCER NU CRED ,DEOARECE VOI AVEA ACELASI SEF..............IN SCHIMB POTRIVIT TUTUROR UZANTELOR ,SI IN PRINCILAL IN LITERA LEGII VOI AVEA PLACEREA SA-I CUNOSC PERSONAL PE UNII DINTRE POSTACI CARE AU PROBLEME DE ........
SI ATUNCI VOM DISCUTA ASA CUM PREVEDE LEGEA SI TOT CE VOR EI...........DAR INAINTE VOR DA EXPLICATII DESPRE CE AU POSTAT,DOAR DACA AU DOVEZI PALPABILE!!!!!!!!!!!!!! DACA NU ........ASTA E !!!!!!!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 18:46
De la: black10131307, la data 2009-11-13 21:09:03De la: vaneamarin, la data 2009-11-13 20:40:48De la: black10131307, la data 2009-11-13 20:05:53De la: 9am056627, la data 2009-11-13 19:01:38
Salut prietene! Nu trebuie sa ma respecti, mai ales acum cand m-am obisnuit sa fiu facut in toate felurile.
Eram tentat sa nu mai intru pe forumul asta unde fac legea ipocrizia si minciuna sfruntata, dar mi-am zis ca este pacat, ca nu conteaza cati sunt ei, pentru ca numarul lor este mincinos asa cum sunt si mesajele lor! Tu, eu, Silviu si altii, trebuie sa ne luptam, nu pentru un om, care chiar daca mai castiga un mandat, dupa aia nu va mai fi presedinte, ci impotriva minciunii si manipularii, a jocurilor mizerabile pe care le fac cei care s-au imbogatit pe seama noastra a tuturor si care vor in continuare sa ne tina tot in aceleasi ape tulburi in care prind ei pestii cei mari.
.Eu nu imi pierd simtul umorului din cauza politicii asa ca va apreciez "dialogul" . .Este superb,sincer va spun,din punct de vedere umoristic sunteti campioni pe acest forum din punctul meu de vedere! Nici nu ma asteptam la asa ceva. Baieti ,puteti sa va transmiteti astfel de mesaje mai des? Pai astfel de mesaje vorbesc de la sine,nici nu mai are cineva ceva de comentat,ati spus totul despre mentalitatile basesciene .
Vaniuska, vezi, noi discutam la vedere, nu ca tine pe mess cind tii sedinte de tactica militara cu broscutele verzi si cu gabi. " Vedeti ca maine am o duma, ma primeste Crin la raport de dimineata si nu pot sa intru pe forum. Broscuto, iei ciomagul din dotare si intri peste ei la 7. Da-le la ficat, ca sa nu lasi urme. La 12 intra tanti Gabi, in costum de Che Guevara. Ii capacesti pina la 4 cind vin eu cu muschii ca otelul sa culeg tot musetelul!"
Sincer acum, vezi ca e momentul sa sari in barca psd! Crin da semne de oboseala, normale pentru un looser! Daca iese geoana poate pupi un post de consilier pe probleme de Maica Rusia.
de unde ai scos-o pe asta cu mess? eu nu stiu sa folosesc mesagerul....mi-a aratat fiu-meu,dar nu s-a prea prins de mine ! cind acuzi pe un altul de minciuni sau mistificari,incearca intii sa nu faci tu asta,ori tu bagi la greu mizerii ! si nu stiu de ce le faci ? esti platit ptr. asta ? sau esti inginer,asa cum ai zis odata ? daca intr-adevar esti, atunci am sa-ti spun ca nu esti unul bun si asta ptr. ca informatiile pe care le ai provin dintr-o singura sursa ! si dl.inginer,daca esti meserias Cercetezi Toate sursele care te pot ajuta sa-ti faci o parere justa asupra problemei pe care vrei s-o rezolvi ! cu cit sunt mai multe surse ,cu atit mai bine ,dar in POLITICA si mai ales in ceea ce-l priveste pe dl.presedinte tu folosesti o sg. sursa si aceea e de la PDL ! asadar,draga black esti neinformat,manipulat si de rea-credinta + un pic mincinos ! ce incredere mai poate avea cineva in tine ? si exact la fel e si idolul tau ca,deh : cum e turcu' si pistolul !
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 18:56
De la: mytcor, la data 2009-11-14 15:55:15...ce sa-i faci Ioanna, m-am hotarat a va aseza oglinda-n fata pt. a va putea vedea si voi pe voi cat de abjecti si mizerabili ati ajuns lasandu-va manipulati chiar si la 20 de ani dupa caderea cortinei de fier, a comunismului Est european,a zidului berlinez.
Tineti-o tot asa, si-o sa dispareti instant ca stat si natiune, votati vorbe si nu fapte sau , nu va prezentati la vot, lasti sa voteze in locul vostru fraudacii !...
si "fraudacii " cu cine voteaza ? cu C.Antonescu,cumva sau cu Basescu ? asadar ,nu-ti inteleg logica : daca actualul are nevoie de frauda electorala- ca si fie-sa la eroparlamentare - ptr. a ne conduce inca 5 ani ,in ce fel Nu vom dispare ca stat si natiune,devreme ce totul e intemeiat pe Minciuna si Furt ?
P.S nu-mi iese din minte intrebarea ta,adresata lui Silviu,undeva cam pe la pag. 5-6 , daca-i platit sa-l sustina pe Basescu....ca altfel nu-ti explici obtiunea lui ! spune-mi tu mie, de vrei-bineinteles- ce te-a facut sa te rasucesti ? ce te-a convins ca-i cel mai bun ....trebuie sa fie un motiv bun,nu?
|
9am034561
10 mesaje
Oras: Mangalia
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 19:04
De la: goaaddict2003, la data 2008-10-12 18:58:20Pentru dracusor e totul foarte clar: acea parte a mass-mediei care il ataca pe basescu manipuleaza si dezinformeaza, iar partea mass-mediei care-l elogiaza pe betivanul de la Cotroceni e impartiala si prezinta lucrurile obiectiv. ZIci ca nu mai vrei PSD-ul la putere? Dar PDL-ul ce radacini are? Sa-ti reamintesc eu. A fost intai FSN, apoi FDSN, apoi PDSR, apoi PD-ul s-a desprins din PDSR, pentru ca apoi sa se aliaze cu PLD. Deci? Esti mai PSD-ist decat toti PSD-istii din lumea asta, dracusorule. Lucru intarit total de atitudinea ta de activist PDL-ist care lupta cu atata inflacarare cu cat luptau activistii comunisti pentru Ceausescu. stimate domn nici tu nu esti la curent cu istoria;psd-ul se trage din fsn.pdsr,pd-l se trage din pnl.toti sunt niste HOTI,fie ca sunt taranisti,liberali,pd-listi.psd-iristi si ce mai sunt.stiti ce ne-ar face bine?TEPES VODA si atunci sa vedeti trai cu adevarat cinstit si corect.pana atunci.... si chiar pe topicurile acestea nu se poate vorbi(scrie)civilizat,fara jigniri si injurii?dupa acestea ne putem face o parere despre ce fel de oameni suntem si de aceea avem conducatorii pe care ii meritam.
mihaela
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 20:25
nu-mi vine sã cred ...cât de nenorocit poate fii bãsescu!!!
i-a reproșat astãzi lui crin antonescu cã nu a fost alãturi de soția sa când a fost bolnavã de cancer și cã de asta s-ar fii sinucis.....ce mârșãvie!!!
omul ãsta e de o nesimțire crasã....  ..cum a putut spune așa ceva?
se mai îndoiește cineva de faptul cã românia chiar are nevoie de o revoluție a bunului simț?
|
Fosta membra 9am.ro
10 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 20:41
MEREU, PROFESORUL IN CONDUS VAPOARE SI PACALIT POPOARE, CARMACIUL ISI BATE JOC DE NOI. ACUM FACE TOT CE ESTE POSIBIL CA SA NE FACA RAU PENTRU CA NU MAI ARE NIMIC DE PIERDUT, ALEGERILE LE-A PIERDUT SIGUR.
CRED CA PRIN CEEA CE FACE SUBMINEAZA ECONOMIA NATIONALA !!! DUPA CATE STIU PENTRU ASTA POATE FI TRAS LA RASPUNDERE. CRED CA CINEVA VA ACTIONA IN ACEST SENS, SE VA AUTOSESIZA!!!!
DE CE NUMAI CEAUSESCU A PLATIT CU VIATA PENRTU ASA CEVA. EL MACAR CREDEA IN CEEA CE FACEA SI NIMENI NU-I SPUNEA NIMIC. ACESTA STIE CA FACE RAU, CA INCALCA CONSTITUTIA, CA-I IMPOTRIVA TUTUROR, SI TOTUSI O FACE. O FACE CU BUNA STIINTA SI CU REA CREDINTA.
DUPA AMANAREA IMPRUMUTULUI, IN CONDITIILE PANDEMIEI PORCINE, DACA MAI VINE SI O IARNA GREA, O SA AVEM PARTE DE O TRAGEDIE FARA MARGINI. PENSIILE VOR INTARZIA, SALARIILE BUGETARILOR NU SE VOR PLATI, AJUTOARELE DE CALDURA NU SE VOR DA!!! CE URMEAZA?? FOAME, FRIG , BOALA, LIPSA DE MEDICAMENTE, MORTI, MORTI , MORTI = GENOCID!!! CINE VA RASPUNDE???
CEI CARE-I ASCULTATI ORDINELE SI-L SUSTINETI, GANDITI-VA CA VA VENI VREMEA CAND O SA RASPUNDETI INTR-UN FEL SAU ALTU PENTRU FAPTELE VOASTE, DACA NU IN FATA LEGII, CEL PUTIN IN FATA OGLINZII (IN FATA CONSTIINTEI) SI ATUNCI NU VETI AVEA SCUZE. SUNTETI MAJORI, SUNTETI RASPUNZATORI DE FAPTELE VOASTRE.
|
Fosta membra 9am.ro
5 mesaje
Oras: Focsani
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 21:07
Pai daca e asa "om bun" si vreti sa "ramana presedinte"pai sa va ramana presedinte de scara,de administratie,de partid,de liga de ce se poate,dar pe noi sa ne lase-n pace.Sa sara cu parasutele ......unde o dus mutu iapa  Pana si sloganul lui promoveaza FRICA....gata m-am saturat,am trait cu frica muuuuuuuuuuulti ani.Oameni buni cu adevarat,schimbam ceva????
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 21:52
îmi mai aminti o chestie aiurea despre bãsescu....
în vara asta s-au strâns aproape un milion de semnãturi în vederea organizãrii unui referendum împotriva cipurilor (și eu am fost implicatã și am strâns aproape 500 de semnãturi)....
referendumul nu s-a mai organizat deoarece s-a opus bãsescu...motivația sa a fost *sunt conștient de amenințarea pe care o reprezentitã terorismul la adresa româniei*....
deci...am muncit o sãptãmânã sã strâng semnãturile alea...degeaba....
da, mãi...votați-l tot pe bãsescu...  ..vai de capul lui!!!!!!
în plus...nu voia fie*sa sã se legalizeze în românia prostituția și drogurile ușoare?
crin antonescu a spus cã este total împotriva și cã sub nicio formã nu se va întâmpla asta dacã va ieși el președinte...
ps:crinantonescu.ro
|
april_ro
136 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 22:14
De la: mytcor, la data 2009-11-14 15:37:47
Dorinele, acelea-s tarele lipsei de atitudine civica si-ale democreatiei originale impuse de tandemul Brucan -Iliecu de dupa "89. cat si lipsa desteptilor de la vot din anii electorali, votul in necunostinta de cauza,votul contra mici, bere si manele.
Dac-am veni noi in tara, ar trebui sa plecati voi Dorinele, voi astia care nu mergeti la vot sa va exprimati obtiunea politica in interesul vostru nu al partidelor si candidatilor lor ce va mituiesc din 4-in-4 ani.
Ha !...
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 22:16
Vad ca fiecare o tine pe a lui.
Daca Mytcor a indraznit sa nu fie cu antibasescienii de profesie spunand lucruri de bun simt (atat de invocat azi de liberali) e imediat etichetat in fel si chip ....
Cand eu vorbesc despre chestii concrete, mi se raspunde cu vrajeli, cu vorbe de dragul vorbelor.
Ioana crede tot ce se spune rau despre Basescu dar crede ca sunt inventii rautatile despre Crin.
Si nu numai ea.
Gabi parca are servicu pe forumul asta. Zici ca e platita de PNL. Cica nu stie sa umble pe mess .... sa mori de ras nu alta. Pai, normal, pe mess mai "vorbeste" si celalalt. Ori cu ea nu prea se poate vorbi. Aci, pe forum este doamna pensionara ca pestele in apa. Vine cu dejectia si gata, interlocutorul nu sufla.
Mamaita, plictisesti lumea ingrozitor.
Vad ca Ioana, si Dragoteasca sunt indignate ca Basescu a zis ca el nu si-a parasit niciodata sotia.
Si jigodiile au si inceput... cu rastalmacitul.
Ca, vezi doamne, a vrut sa spuna ca ingerasul Crin si-ar fi parasit sotia bolnava de cancer in urma cu ani ....
Nu e un secret ca si nevasta mea e bolnava de cancer si lupta cu el acum prin terapia Gerson.
La profilul lui Crin de turnator (contra cost-la secu) nu m-ar mira sa-si fi abandonat sotia la greu. De ce ? Pentru ca majoritatea sotilor divorteaza sau isi abandoneaza sotiile lovite de aceasta boala. Nici eu n-am stiut despre asta. Cine e curios sa verifice sa faca bine si sa-si miste pretiosul fundulet in saloanele de oncologie din orasele in care exista asa ceva si vor constata ca nu inventez nimic. Asa este.
La ce javra este Crin, la ce tupeu are, pe mine nu m-ar surprinde sa fi facut asa ceva.
Dragoteasca e o jigodie ca ziarista. Asta n-are nici o legatura cu cancerul ovarian de care sufera... Nici nu stie, dar cancerul ei va recidiva si ea crede ca acum este vindecata ... Isi iroseste sanatatea cu meseria asta mizerabila pe care o face urat. N-ar obiectivitate, n-are judecata, e o biata tuta ziarista care si-a facut un nume, ca multi altii, in virtute libertatii presei, injurand presedintele.
Si cand te gandesti ca Basescu n-a spus decat ca el nu si-a abandonat niciodata sotia.
Nici un filozof nu s-a repezit sa traduca vorbele astea ca ar fi vrut sa zica ca-i este fidel, ca a vrut sa dezminta basmul acreditat de jigodii ca ar avea o legatura cu Udrea ... nu, dom'le, stim noi, zic jigodiile, a fost un apropo la Antonescu si sotia lui bolnava de cancer care a murit ...
Nu mi-a raspuns nimeni pana acum la intrebarea:
De ce se pune cresterea economica numai in contul lui Tariceanu pentru perioada 2004-2008 si nu si in contul lui Basescu ?
De ce criticile lui Basescu la adresa guvernului Tariceanu sunt crime, iar aceleasi critici, mult mai dure din partea presei, nu au acelasi epitet ?
De ce nu-i raspunde nici un filozof pro-Crin sau pro-Geoana lui Mytcor la intrebarea:
Cum a reusit guvernul luminat al lui Tariceanu sa incheie anul 2008 cu un defiicit de 5% cand se lauda cu o crestere economica de 8% ? Gabita, filozoafa lu' tata, raspunzi mataluta ? Unde sunt bre, banii ? Dar tu, Vanea, ai idee ?
Sau o sa-i dati inainte cu Videanu, PNL-ul, alea, alea .... si o sa va faceti ca intrebarile astea nu vi s-au pus ?
Poate sti tu, micuta domnisoara Ioana ? Ia intreaba-l pe dom' profesor de "huo, Basescu !" Vaelntin Stan.
(Pe mine ma ingrozeste faptul cu o asemenea nulitate e ... prifesor universitar, ca si terchea-berchea ala de Parvulescu de la Pro-democratia, ca multi altii .... oameni fara nici o valoare care vorbesc altora despre notiuni al caror sens le scapa ingrozitor)
Votez pentru Basescu !
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
danika
28 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 22:49
De la: Silviu, la data 2009-11-14 22:16:04Vad ca fiecare o tine pe a lui.
Daca Mytcor a indraznit sa nu fie cu antibasescienii de profesie spunand lucruri de bun simt (atat de invocat azi de liberali) e imediat etichetat in fel si chip ....
Cand eu vorbesc despre chestii concrete, mi se raspunde cu vrajeli, cu vorbe de dragul vorbelor.
Ioana crede tot ce se spune rau despre Basescu dar crede ca sunt inventii rautatile despre Crin.
Si nu numai ea.
Gabi parca are servicu pe forumul asta. Zici ca e platita de PNL. Cica nu stie sa umble pe mess .... sa mori de ras nu alta. Pai, normal, pe mess mai "vorbeste" si celalalt. Ori cu ea nu prea se poate vorbi. Aci, pe forum este doamna pensionara ca pestele in apa. Vine cu dejectia si gata, interlocutorul nu sufla.
Vad ca Ioana, si Dragoteasca sunt indignate ca Basescu a zis ca el nu si-a parasit niciodata sotia.
Ca, vezi doamne, a vrut sa spuna ca ingerasul Crin si-ar fi parasit sotia bolnava de cancer in urma cu ani ....
Nu e un secret ca si nevasta mea e bolnava de cancer si lupta cu el acum prin terapia Gerson.
La profilul lui Crin de turnator (contra cost-la secu) nu m-ar mira sa-si fi abandonat sotia la greu. De ce ? Pentru ca majoritatea sotilor divorteaza sau isi abandoneaza sotiile lovite de aceasta boala. Nici eu n-am stiut despre asta. Cine e curios sa verifice sa faca bine si sa-si miste pretiosul fundulet in saloanele de oncologie din orasele in care exista asa ceva si vor constata ca nu inventez nimic. Asa este.
La ce javra este Crin, la ce tupeu are, pe mine nu m-ar surprinde sa fi facut asa ceva.
Dragoteasca e o jigodie ca ziarista. Asta n-are nici o legatura cu cancerul ovarian de care sufera... Nici nu stie, dar cancerul ei va recidiva si ea crede ca acum este vindecata ... Isi iroseste sanatatea cu meseria asta mizerabila pe care o face urat. N-ar obiectivitate, n-are judecata, e o biata tuta ziarista care si-a facut un nume, ca multi altii, in virtute libertatii presei, injurand presedintele.
Si cand te gandesti ca Basescu n-a spus decat ca el nu si-a abandonat niciodata sotia.
Nici un filozof nu s-a repezit sa traduca vorbele astea ca ar fi vrut sa zica ca-i este fidel, ca a vrut sa dezminta basmul acreditat de jigodii ca ar avea o legatura cu Udrea ... nu, dom'le, stim noi, zic jigodiile, a fost un apropo la Antonescu si sotia lui bolnava de cancer care a murit ...
De ce se pune cresterea economica numai in contul lui Tariceanu pentru perioada 2004-2008 si nu si in contul lui Basescu ?
De ce criticile lui Basescu la adresa guvernului Tariceanu sunt crime, iar aceleasi critici, mult mai dure din partea presei, nu au acelasi epitet ?
De ce nu-i raspunde nici un filozof pro-Crin sau pro-Geoana lui Mytcor la intrebarea:
Cum a reusit guvernul luminat al lui Tariceanu sa incheie anul 2008 cu un defiicit de 5% cand se lauda cu o crestere economica de 8% ? Gabita, filozoafa lu' tata, raspunzi mataluta ? Unde sunt bre, banii ? Dar tu, Vanea, ai idee ?
Sau o sa-i dati inainte cu Videanu, PNL-ul, alea, alea .... si o sa va faceti ca intrebarile astea nu vi s-au pus ?
Poate sti tu, micuta domnisoara Ioana ? Ia intreaba-l pe dom' profesor de "huo, Basescu !" Vaelntin Stan.
(Pe mine ma ingrozeste faptul cu o asemenea nulitate e ... prifesor universitar, ca si terchea-berchea ala de Parvulescu de la Pro-democratia, ca multi altii .... oameni fara nici o valoare care vorbesc altora despre notiuni al caror sens le scapa ingrozitor)
Votez pentru Basescu !
Cat cretinism,miselie si parsivenie la unii neoameni ,construiti dupa profilul de comunist de tip nou al lui basescu,vad aici .Mi se pare ca tre sa fii prea tampit,mai ales dupa confruntarea de azi,sa mai votezi cu asta.Basescu trebuie indepartat nu numai de pe scena politica,ci si aruncat la lada de gunoi a istoriei.
Sa ataci ,infigand un cutit acolo unde doare cel mai tare pe cineva,in tragediile familiale,mi se pare ultimul argument,josnic de altfel ,pe care poti sa-l folosesti.Si-l mai folosesti si tu,asta care te intitulezi Silviu,la adresa unei femei(pentru faptul ca-l critica pe basescu),spunand ca mai ai si nevasta bolnava de acelasi fel de boala.Iata profilul alegatorului basescian,grobian,mitocan,misogin,incult,mai degraba nesimtit.Q.E.D. Oricum e clar ca Basescu a pierdut deja alegerile.
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 23:12
De la: Silviu, la data 2009-11-14 22:16:04Vad ca fiecare o tine pe a lui.
Si nu numai ea.
Votez pentru Basescu !
**Un bãrbat cãruia nu i s-a întâmplat niciun incident dramatic în care sã-ºi lase soþia singurã sã ajungã în situaþii dificile**
exprimarea exactã a lui bãsescu....
mi se pare o jignire îngrozitoare...un atac total aiurea care nu-și avea rostul...fraza asta a fost clar o aluzie la decesul fostei soții a lui crin....ce mârșãvie din partea lui bãsescu!!!....
dacã eram eu în locul lui crin cu greu m-aș fii abținut sã nu-i trag un pumn în gurã....
crin antonescu a fost mereu un soț și un tatã extraordinar...a locuit în permanențã (și locuiește și acum ) cu soacra în aceeași casã....și-a crescut fetița mai mult singur pentru cã soția sa s-a îmbolnãvit la scurt timp dupã ce a nãscut-o....
cum poți spune cã nu a fost alãturi de ea din moment ce timp de trei ani el i-a plãtit operații peste tot....și tot el i-a fost fetiței sale și mamã și tatã...o iubește foarte tare....
silviu...dacã tu ai rãmas alãturi de soția ta când a fost bolnavã (și te admir pentru asta) asta nu înseamnã cã niciun alt bãrbat nu a mai fãcut la fel....în aceeași mãsurã îl admir și pe crin...omul ãsta pentru familia sa este un erou...mã impresioneazã foarte tare....
și el a crescut de mic fãrã mamã , iar tatãl lui a murit când era în primul an de facultate....apoi i-a murit și primul copil care i s-a nãscut și , în cele din urmã și soția.....e impresionantã viața sa...e aproape imposibil sã nu apreciezi un om care , deși a fost aspru încercat de soartã a reușit sã depãșeascã problemele din viața sa....
acum s-a cãstorit cu tipa aia , dar...ea stã la bruxelles și a spus cã sub nicio formã nu va pleca de acolo...el stã în românia....așa cã...e ca și cum în continuare nu ar avea soție....  ...s-a cãsãtorit totuși cu ea pentru cã este un gentleman....și ..pânã la urmã..era normal sã caute o femeie... nu trebuia sã se cãlugãreascã doar ca sã le facã pe plac susținãtorilor lui bãsescu....și..dacã ea s-a îndrãgostit de el....deh...a luat-o de soție!!!
așa cã...sub aspect moral nu vãd ce i s-ar putea imputa...omul este de o moralitate extraordinarã!!!
spuneți cã nu a fãcut nimic pentru românia?...poi..el a fost ministru sportului și în calitatea asta le-a oferit sportivilor o rentã viagerã , a modernizat multe clãdiri ale instituțiilor ce se ocupã cu sportul și a promovat diferite echipe....în calitate de ministru al sportului nu știu ce ați fii vrut sã facã mai mult?
**La profilul lui Crin de turnator (contra cost-la secu) nu m-ar mira sa-si fi abandonat sotia la greu.**
asta trebuie mai întâi demonstrat...
**De ce se pune cresterea economica numai in contul lui Tariceanu pentru perioada 2004-2008 si nu si in contul lui Basescu ?**
pentru cã bãsescu a avut atribuții extrem de ruduse ca președinte....creșterea economicã nu știu în ce mãsurã ține de el....singurul lui merit este acela cã a numit un guvern competent, dar apoi..s-a certat cu primul ministru ....:(
**De ce criticile lui Basescu la adresa guvernului Tariceanu sunt crime, iar aceleasi critici, mult mai dure din partea presei, nu au acelasi epitet ?**
nu sunt crime...chiar și antonescu l-a criticat atunci când a meritat...a riscat sã fie exclus din partid pentru asta , dar...liberalii intelegenți l-au apreciat pentru faptul cã a avut curajul sã spunã ce gândește și nu numai cã nu l-au dat afarã , dar l-au mai pus și seful partidului...
**Poate sti tu, micuta domnisoara Ioana ? Ia intreaba-l pe dom' profesor de "huo, Basescu !" Vaelntin Stan**
recunosc cã nu știu...dar ce pot sã-ți spun este cã nici eu nu-l suport pe vali stan...și eu îl consider o non-valoare prin facultatea aia....
(nici nu prea am fost pe la cursuri la el...mã enervau)...
numai bine!!!
|
Fosta membra 9am.ro
5 mesaje
Oras: Focsani
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 23:18
Votati Basescu!Saraciti bine!
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 23:21
Nu mai fiti asa speriati ca iese sigur un presedinte. Si daca sintem cuminti chiar vreo...4
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 23:27
De la: Silviu, la data 2009-11-14 22:16:04
Votez pentru Basescu ! Si NOI pentru Antonescu !
Hai la revedere !
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 23:35
De la: mytcor, la data 2009-11-14 15:55:15...ce sa-i faci Ioanna, m-am hotarat a va aseza oglinda-n fata pt. a va putea vedea si voi pe voi cat de abjecti si mizerabili ati ajuns lasandu-va manipulati chiar si la 20 de ani dupa caderea cortinei de fier, a comunismului Est european,a zidului berlinez.
Mytcor, eu mereu am votat si nu cred ca sunt nici de departe manipulat cu mici, bere, sepci, tricouri s.a.m.d.
Nu-ti inteleg inversunarea si nici sentimentele pro Basescu ... mai ales cand tu gurita ta afirmai peste tot, atunci cand se discuta acest subiect, ca sustii monarhia. Deci ... sa facem un exercitiu imaginar si sa repetam cateva ore ''Basescu si monarhia''  ... in final iti iese tot baba si mitraliera oricum ai jongla cuvintele.
Hai la revedere !
|
CREMENE
743 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 23:39
De la: ioanna_dark, la data 2009-11-14 23:12:17De la: Silviu, la data 2009-11-14 22:16:04Vad ca fiecare o tine pe a lui.
Si nu numai ea.
Votez pentru Basescu !
**Un bãrbat cãruia nu i s-a întâmplat niciun incident dramatic în care sã-ºi lase soþia singurã sã ajungã în situaþii dificile**
exprimarea exactã a lui bãsescu....
mi se pare o jignire îngrozitoare...un atac total aiurea care nu-și avea rostul...fraza asta a fost clar o aluzie la decesul fostei soții a lui crin....ce mârșãvie din partea lui bãsescu!!!....
dacã eram eu în locul lui crin cu greu m-aș fii abținut sã nu-i trag un pumn în gurã....
crin antonescu a fost mereu un soț și un tatã extraordinar...a locuit în permanențã (și locuiește și acum ) cu soacra în aceeași casã....și-a crescut fetița mai mult singur pentru cã soția sa s-a îmbolnãvit la scurt timp dupã ce a nãscut-o....
cum poți spune cã nu a fost alãturi de ea din moment ce timp de trei ani el i-a plãtit operații peste tot....și tot el i-a fost fetiței sale și mamã și tatã...o iubește foarte tare....
silviu...dacã tu ai rãmas alãturi de soția ta când a fost bolnavã (și te admir pentru asta) asta nu înseamnã cã niciun alt bãrbat nu a mai fãcut la fel....în aceeași mãsurã îl admir și pe crin...omul ãsta pentru familia sa este un erou...mã impresioneazã foarte tare....
și el a crescut de mic fãrã mamã , iar tatãl lui a murit când era în primul an de facultate....apoi i-a murit și primul copil care i s-a nãscut și , în cele din urmã și soția.....e impresionantã viața sa...e aproape imposibil sã nu apreciezi un om care , deși a fost aspru încercat de soartã a reușit sã depãșeascã problemele din viața sa....
acum s-a cãstorit cu tipa aia , dar...ea stã la bruxelles și a spus cã sub nicio formã nu va pleca de acolo...el stã în românia....așa cã...e ca și cum în continuare nu ar avea soție.... ...s-a cãsãtorit totuși cu ea pentru cã este un gentleman....și ..pânã la urmã..era normal sã caute o femeie... nu trebuia sã se cãlugãreascã doar ca sã le facã pe plac susținãtorilor lui bãsescu....și..dacã ea s-a îndrãgostit de el....deh...a luat-o de soție!!!
așa cã...sub aspect moral nu vãd ce i s-ar putea imputa...omul este de o moralitate extraordinarã!!!
spuneți cã nu a fãcut nimic pentru românia?...poi..el a fost ministru sportului și în calitatea asta le-a oferit sportivilor o rentã viagerã , a modernizat multe clãdiri ale instituțiilor ce se ocupã cu sportul și a promovat diferite echipe....în calitate de ministru al sportului nu știu ce ați fii vrut sã facã mai mult?
**La profilul lui Crin de turnator (contra cost-la secu) nu m-ar mira sa-si fi abandonat sotia la greu.**
asta trebuie mai întâi demonstrat...
**De ce se pune cresterea economica numai in contul lui Tariceanu pentru perioada 2004-2008 si nu si in contul lui Basescu ?**
pentru cã bãsescu a avut atribuții extrem de ruduse ca președinte....creșterea economicã nu știu în ce mãsurã ține de el....singurul lui merit este acela cã a numit un guvern competent, dar apoi..s-a certat cu primul ministru ....:(
**De ce criticile lui Basescu la adresa guvernului Tariceanu sunt crime, iar aceleasi critici, mult mai dure din partea presei, nu au acelasi epitet ?**
nu sunt crime...chiar și antonescu l-a criticat atunci când a meritat...a riscat sã fie exclus din partid pentru asta , dar...liberalii intelegenți l-au apreciat pentru faptul cã a avut curajul sã spunã ce gândește și nu numai cã nu l-au dat afarã , dar l-au mai pus și seful partidului...
**Poate sti tu, micuta domnisoara Ioana ? Ia intreaba-l pe dom' profesor de "huo, Basescu !" Vaelntin Stan**
recunosc cã nu știu...dar ce pot sã-ți spun este cã nici eu nu-l suport pe vali stan...și eu îl consider o non-valoare prin facultatea aia....
(nici nu prea am fost pe la cursuri la el...mã enervau)...
numai bine!!![/quo
Modalitatea prin care base a amintit de sotia lui Crin Antonescu, sau cum a procedat la locale cu sorin Oprescu, spunand despre tata acestuia ca eu un schelet, face parte din modalitatea de a face politica base.
Nu se da in laturi de la nimic, cele mai josnice proceduri, la care nu s-ar preta nici golanii de de prin mahalele, in schimb el le traduce prin lupta electorala.
Chiar cred ca trebuie sa ne intrebam cam care e pierderea reala a lui base si a pdl-ului, in cazul pierderii alegerilor, daca sunt capabili de asa ceva. Oare e vorba numai de pierderea postului, sau de ceva mult mai mult, cum ar fi banii, iar daca sunt banii, cam ce valoare ar fi, avand in vedere numai costurile campaniei electorale, cam cat se asteapta sa castige, si cam cat din imprumuturile angajate de Romania, se asteapta sa intre in conturile lor.
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 23:55
De la: Silviu, la data 2009-11-14 22:16:04
Poate sti tu, micuta domnisoara Ioana ? Ia intreaba-l pe dom' profesor de "huo, Basescu !" Vaelntin Stan. Dar nici noi n-am reusit sa primim raspunsuri in legatura cu flota vanduta la fier vechi, casa din strada Mihãileanu, cum l-a ajutat pe fratele sãu sã facã afaceri cu armament s.a.m.d.
Sa-ti reamintesc cateva succesuri economice de cand e marioneta lui prim ministru ? Ok !
- 80% dintre români spun cã þara se îndreaptã într-o direcþie greºitã;
- 100.000 de firme ºi-au închis porþile din cauza impozitului minim;
- 1 restanþier la fiecare 5 clienþi care au luat credite bancare;
- ªomajul riscã sã ajungã la 10% la finalul anului;
- 800 de români îºi pierd zilnic locul de muncã.
Sa mai votam asa ceva ? Chiar ne crezi atat de prosti ? Stii ceva: HAI LA REVEDRE cu Basescul tau !
Crin Antonescu presedinte ! ! !
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 00:00
De la: Dorinel, la data 2009-11-14 23:55:37De la: Silviu, la data 2009-11-14 22:16:04
Poate sti tu, micuta domnisoara Ioana ? Ia intreaba-l pe dom' profesor de "huo, Basescu !" Vaelntin Stan. Dar nici noi n-am reusit sa primim raspunsuri in legatura cu flota vanduta la fier vechi, casa din strada Mihãileanu, cum l-a ajutat pe fratele sãu sã facã afaceri cu armament s.a.m.d.
Sa-ti reamintesc cateva succesuri economice de cand e marioneta lui prim ministru ? Ok !
Sa mai votam asa ceva ? Chiar ne crezi atat de prosti ? Stii ceva: HAI LA REVEDRE cu Basescul tau !
CRIN ANTONESCU PREȘEDINTE!!!
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 00:11
De la: Dorinel, la data 2009-11-14 23:55:37De la: Silviu, la data 2009-11-14 22:16:04
Dorinele, tu esti chiar prost de-a binelea.
E prima oara cand te bag in seama.
Si ultima !
Voteaza-l pe Crin, tot un tembel o sa ramai !
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 00:12
Sa facem o socoteala si sa vedem cine-l va vota pe actualul marinel, exceptandu-i pe cei care au fost miluiti, prin guvernul sau, cu functii banoase, contracte grase sau cu alte peschesuri. Acestia il vor vota, e dreptul lor.
- Cei din invatamant nu-l vor vota, doar n-or fi prosti, ca prea si-a batut joc de ei…
- Cei din sanatate nici atat, astia au invatat carte, nu-s tinichigii auto…
- Sculer-matriterii si fierar-betonistii din mediul privat nici atat, ei sunt meseriasi care stiu cat au suferit in ultimul an, si ca ei toti din industria privata, de la femeia de serviciu pana la patroni;
- Sa-l voteze oare intelectualii, ceilalti nepomeniti, adica cine, “gaozarii” de ziaristi si “filozofii”? Mira-m-as!
- Pensionarii? Ash! Si-aduc aminte si acum de cat s-a opus marinarul cand Tariceanu, cu sprijinul PSD, le-a crescut pensia!
- Cei din justitie si familiile lor? Nici pomeneala, au fost calcati in picioare de matroz!
- Taranii? Cum sa-l voteze cand guvernul Basescu-Boc le-a oprit subventia data de UE, cand stau si se uita la pamantul nearat pentru ca n-au banii cu care trebuia sa plateasca aratul, cand se uita la animalele care se tin pe picioare pentru ca pot manca in continuare pe fanete, dar se intreaba cu frica ce vor face cand va da zapada? Taranii or fi inculti, dar nu-s prosti
- Tinichigii auto si ospatarii? Nu!!! Pentru ca anul asta le-a saracit aproape toata clientela!
Si-atunci cine ramane?
Deci, stimati tovarasi dornici de o noua dictatura, HAI LA REVEDERE ! Crin Antonescu presedinte ! ! !
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 00:17
Ioano, esti incoerenta ....
Si nu raspunzi...
Pentru tine unul e demon si celalalt inger.
Ai haz sa spui ca daca sotul e in Ro si sotia la 2.000 km nu e nimic in neregula ... ca e dragoste.
Ma faci sa rad ...
De ce-ti imaginezi tu ca tot ce se spune despre Basescu e adevarat (povestea cu flota, cu casa din Mihhaileanu .... alea, alea) iar despre crin sunt inventii ?
Cum verifici tu daca toate astea sunt adevarate ? Si despre unul si despre altul ?
Noapte buna !
Si de ce postezi pe toate topicurile indemnul de a vota cu CRIN ?
Te platesc astia ?
Sau o faci din infantilism ?
Nu-mi raspunde !
Am alta treaba ...
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 00:17
De la: Silviu, la data 2009-11-15 00:11:52De la: Dorinel, la data 2009-11-14 23:55:37De la: Silviu, la data 2009-11-14 22:16:04
Dorinele, tu esti chiar prost de-a binelea.
E prima oara cand te bag in seama.
Si ultima !
Voteaza-l pe Crin, tot un tembel o sa ramai ! Cum nu reusesti sa raspunzi la aceste mentiuni cu bun simt, arunci cu nucile in perete si te comporti ca un exemplar activist PDL-ist, jignind in stanga si in dreapta.
Hai la revedere ! Nu uita nici de Basescu, ia-l cu tine !
|
|
|