back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

16 mesaje
Postat pe: 12 Noiembrie 2009, ora 16:41

.........

Fosta membra 9am.ro

16 mesaje
Postat pe: 12 Noiembrie 2009, ora 16:42

NU MA VOTATI PE MINE ,CA AM MULTE SUCCESURI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Noiembrie 2009, ora 17:30

De la: vaneamarin, la data 2009-11-12 10:56:32
De la: 9am171158, la data 2009-11-12 10:13:15da' nici cu tine nu mie rusine, numai impartial nu esti, formatorule de opinie...
astept de la tine o radiografie amanuntita asupra guvernarii tariceanu si sa-mi spui si daca parlamentul este cumva puscarie, acolo era locul multora din guvernul tariceanu...
lasand la o parte votul tau, astept aceasta analiza, pe urma iti dau dreptate...

Nu stiu sigur cu cine vorbesti .Daca insa vorbesti cu mine atunci trebuie sa-ti spun ca nici macar nu ma intereseaza sa fiu impartial deoarece eu il consider pe Basescu raul cel mai mare al tarii acesteia in acest moment, deci este normal sa il tratez altfel decat pe ceilalti candidati .Trebuie sa precizam clar ca daca un om nu este impartial-cazul meu,recunosc- nu inseamna nici ca minte,nici ca manipuleaza,nici ca nu are dreptate in ce spune, ci DOAR CA NU ESTE IMPARTIAL.Sper ca asta este clar si pentru tine ,nu? Spre exemplu pot sa "ii atac" foarte bine pe Vadim,pe Becalli etc. insa nu ma intereseaza sa fac acest lucru deoarece nu astia sunt acum raul cel mai mare pentru democratia din Romania, ci Basescu! Nu sunt jurnalist ,asa ca reprosul asta cu impartialitatea este chiar bizar! Toti cei care sustin un anumit candidat sau toti cei care sunt impotriva unui candidat ,evident ca nu sunt impartiali! Tu esti impartial cand ma intrebi daca parlamentul este la puscarie? Dar cand spui ca locul multora din guvernul Tariceanu este la puscarie esti cumva impartial? Eu sunt impotriva lui Basescu si nu vreau sa fiu impartial ci vreau sa arat greselile,porcariile,demagogia si minciunile acestui om. Nu am nimic cu omul Basescu ci doar cu PRESEDINTELE BASESCU si cu modul cum conduce Romania. Esti si tu liber sa iti manifesti impartialitatea si sa ne arati odioasele crime ale guvernarii Tariceanu .

PS:Nu tin sa imi dai dreptate,cum ai spus ca vei face dupa "analiza guvernarii Tariceanu",chiar nu am sperante sau pretentii asa de mari

o sa-ti dau 2 variante ,speciale tentru tine..........
1 becali
2 vct.........astia te caracterizeaza din plin !!!!!!!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 12 Noiembrie 2009, ora 17:32

De la: INLACRIMATUL, la data 2009-11-12 11:00:39
De la: black10131307, la data 2009-11-11 18:05:28
De la: gabigabi, la data 2009-11-11 17:10:37
De la: Silviu, la data 2009-11-11 17:02:40Vad ca administratorul nu permite publicarea altora pareri pro-Basescu asa fel incat bietul Black pare singular.
Forumul este cenzurat si nu sunt lasati sa publice dacat cei care-l injura pe Basescu.
Rusine !

moaaama ! si el singur in lupta cu dusmanul ,saracul....ca si Cifra....si ca alti citiva,inclusiv TU !

Vorbim mai pe seara domna Gabi! Deocamdata nu ma lasa capitalistii salbatici contra carora ati luptat o viata intreaga tu si cu Vaniuska, puiul de drac, ..pardon, de dac!

Luptatori ca voi, mai rar! Ceata lui pitzigoi, dai intr-unul tzipa doi! Pardon, trei ca s-a alaturat si broscuta verde de atata rautate!

Pe animalul de pestera 111dementu" nu-l iau in calcul ca oricum nu o mai duce mult, o sa crape de ciroza alcoolica.
mai black ,tu si cu Boc ati reusit sa ma faceti de kkat,stati draku in banca voastra ca nu ma mai voteaza prostimea

TU DOAR PLANGI ???????SAU SI SUSPINI.DE PROSTIE CATEODATA ??????????

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 12 Noiembrie 2009, ora 17:35

De la: 9am130394, la data 2009-11-11 18:55:50
De la: 9am056627, la data 2009-11-11 18:15:13
De la: gabigabi, la data 2009-11-11 18:08:11
De la: 9am056627, la data 2009-11-11 18:00:46
De la: Silviu, la data 2009-11-11 17:02:40Vad ca administratorul nu permite publicarea altora pareri pro-Basescu asa fel incat bietul Black pare singular.
Forumul este cenzurat si nu sunt lasati sa publice dacat cei care-l injura pe Basescu.
Rusine !

moaaama ! si el singur in lupta cu dusmanul ,saracul....ca si Cifra....si ca alti citiva,inclusiv TU !

NICI ODATA BASESCU NU VA FI LASAT SINGUR,INTRADEVAR SUNT MULTE MUHAIELE CARE IL INJURA SI DUPA AIA STRIGA IN GURA MARE CA SUNT INJURATI.......... NU DAM NICI O CEAPA DEGERATA PE VOI ,CEI CARE IL VRETI PE GEOANA..........INTRADEVAR VRETI REINTOARCEREA COMUNISMULUI SI A BARONILOR,NU AVETI DECAT SA AVETI PARTE DE ASA CEVA !!!!!!!!!!!! DAR STITI SI VOI SI ASTA VA ROADE CA O SA IASA TOT BASESCU SI DE ACEIA SCHEUNATI CA NISTE CAINI DUSI LA HINGHER........... NU AVETI NICI O SANSA !!!!!!!!!!!!!!!

parca ne spuneai,plin de importanta, ca pazesti Cotroceniul asa-i ? scheunatul jalnic ce se va auzi dupa 6 dec.este al tau/al vostru ,caci iti pierzi zdreanta aia de piele ce'o molfai drept rasplata ptr. servicii....deh,unii carne macra; osisor cu maduva ....voi, piele si zgirciuri s'un coltuc de piine uscat !

TOT TOANTA AI RAMAS MAMAIE...........REMINISCENTE DIN COMUNISM...........AS VREA SA TE VAD SI DUPA 06 DECEMBRIE !!!!!!!!!1 O SA FACI INFARCT SI TU SI RUSUL SI BROSCUTA..........IAR DESPRE PAZIT FII SIGURA CA PRESEDINTELE E PAZIT FOARTE BINE,ASA CUM NU A FOST PAZIT NICI UN SEF DE STAT PANA ACUM !!!!!!!!!!!!!!!! ASA CA MUCLES SI PAS DE DEFILARE !!!!!!!!!!!!!!! BABACIUNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Brava baietii!! Sooper! Va meritati unii ;saracia;!! Vorbiti voi de comunizm???!! Ce ti-a facut ;Basescu in democratie???! Si restul???!! Inafara de ;;a vinde tara???!! Il vrei pe Basescu sa ne vanda si pe noi la straini???!! Dragule;;;urlii; ca e democratie!!! Care???!! Democratie???! Daca; ar fi asa ceva, aici dar nu este tu, ai fi o persoana ;educata dar ,nu se pare si ai lasa libertatea omului de-asi exprima liber, parerea!! De ce jignesti???!! Da ne un singur motiv prin care sa ne convingi ca; BASA;; ii mai bun decat altul, cu ce????! Cu amenintarile, cu rasul lui isteric,,, cu privirea chiara si capul plesit???!! Nu ne-a ajuns 5 ani???De ce nu vrea sa lase ;;;OSUL???!! Ca este bun aduce profit, el are vila, fetele lui au apartamente,, luxoase,,au bani au de toate, tu ce ai????!!! Sau ai de esti atat de ;intaratat; sa jignesti pe orcine nu este de acord cu tine!!! Ideologia ta este ;;;COMUNISTA;;; de TURMA!! Atunci a trebuit sa l votam mereu pe dragul nostru conducator;;;CEAU!! Acum tu ne obligi sa ti-l votam!!VOTEAZA TU!!!NOI VOTAM CE VREM SI MAI INCET CU INJURIILE AICI!!

TU PRECIS TRAIESTI IN ZANZABUCO............MAI SUNA SI TU IN ROMANIA ,SAU NU S-A INVENTAT TELEFONUL PE ACOLO !!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 12 Noiembrie 2009, ora 17:39

De la: 9am130394, la data 2009-11-11 19:05:31
De la: 9am056627, la data 2009-11-11 18:15:13
De la: gabigabi, la data 2009-11-11 18:08:11
De la: 9am056627, la data 2009-11-11 18:00:46
Rusine !

NICI ODATA BASESCU NU VA FI LASAT SINGUR,INTRADEVAR SUNT MULTE MUHAIELE CARE IL INJURA SI DUPA AIA STRIGA IN GURA MARE CA SUNT INJURATI.......... NU DAM NICI O CEAPA DEGERATA PE VOI ,CEI CARE IL VRETI PE GEOANA..........INTRADEVAR VRETI REINTOARCEREA COMUNISMULUI SI A BARONILOR,NU AVETI DECAT SA AVETI PARTE DE ASA CEVA !!!!!!!!!!!! DAR STITI SI VOI SI ASTA VA ROADE CA O SA IASA TOT BASESCU SI DE ACEIA SCHEUNATI CA NISTE CAINI DUSI LA HINGHER........... NU AVETI NICI O SANSA !!!!!!!!!!!!!!!

parca ne spuneai,plin de importanta, ca pazesti Cotroceniul asa-i ? scheunatul jalnic ce se va auzi dupa 6 dec.este al tau/al vostru ,caci iti pierzi zdreanta aia de piele ce'o molfai drept rasplata ptr. servicii....deh,unii carne macra; osisor cu maduva ....voi, piele si zgirciuri s'un coltuc de piine uscat !

TOT TOANTA AI RAMAS MAMAIE...........REMINISCENTE DIN COMUNISM...........AS VREA SA TE VAD SI DUPA 06 DECEMBRIE !!!!!!!!!1 O SA FACI INFARCT SI TU SI RUSUL SI BROSCUTA..........IAR DESPRE PAZIT FII SIGURA CA PRESEDINTELE E PAZIT FOARTE BINE,ASA CUM NU A FOST PAZIT NICI UN SEF DE STAT PANA ACUM !!!!!!!!!!!!!!!! ASA CA MUCLES SI PAS DE DEFILARE !!!!!!!!!!!!!!! BABACIUNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
;;;;;;;;;;;;;;;;; FRUMOASA EXPRIMARE!! FRUMOASA EDUCATIE!! CE TINERI A CREIAT DEMOCRATIA!! CE FRUMOS VOCABULAR!! ASTA V-AU PREDAT IN SCOLI IN DIMOCRATIE???!! RUSINE TIE SCRIITORULE! CA FACI TURMA DE RUSINE!! VOM TRAI SI ,,VOM VEDEA!! SPER SA NU MAI AJUNG ZIUA SA L MAI VAD LELAIND PE MARINAR!! SI N-O SA IASA, IAR ;DESTEPTULE; VEI FACE INFARCT DE NESIMTIRE!!!LASA OMUL SA SI SPUNA OPINIA!!L-AM VOTAT DE 3X PE MARINAR!!SI-A BATUT JOC DE NOI!1 VOTEAZA L TU SI TACI DRACULUI DIN GURA SI NU JIGNI PE TOATA LUMEA!! VEI VEDEA TU CE VEI MOFLAI!!

DREPTUL LA VIATA ESTE ASIGURAT PRIN CONSTITUTIE,CE FACI TALICA CU VIATA LUI MATALE ........E PROBLEMA TA SI A LUI

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 12 Noiembrie 2009, ora 17:49

De la: vaneamarin, la data 2009-11-12 09:36:41
De la: black10131307, la data 2009-11-12 09:22:35
Esti penibil rau Vaniuska! Ti-am spus sa-mi dai exemplu de vreo declaratie prietenoasa a lui Basescu vis-a-vis de Iliescu, sau invers! Nu ai niciun argument in ceea ce spui, decit prostia liberala!
Ce a spus Cretin Antonescu ramane, orice ati face voi!

Faptul ca tu, Gabi si broscuta v-ati transformat in ciomagarii forumului, ma umple de greata! Tabarati pe oricine posteaza ceva pozitiv despre Basescu, de parca ati fi Ana Pauker si cu Dej au bagat spaima'n burgheji!

M-am saturat de voi si stau si ma intreb daca mai are vreun rost sa mai raspund stupiditatilor pe care le postati! Cine vrea sa se informeze, poate sa gaseasca informatiile si sa-si faca o idee corecta asupra voastra si a candidatilor vostri. Nu stiti decat sa dati din gura si sa va raliati celor mai jegoase forme de propaganda, raspandind cele mai mizerabile minciuni!

V-am spus-o si va repet, ce claditi pe temelia asta de minciuni si mizerii ordinare, nu are cum sa dureze si o sa se prabuseasca spargandu-va capetele! Si voi avea grija sa va amintesc ce porcarii ati facut, sa fiti siguri de asta!

Black,ti-am mai raspuns la asta si vad ca ma intrebi iar...Vrei sa ma folosesc de copy&paste sau crezi ca te poti descurca si singur sa citesti raspunsul aflat cu cateva pagini in urma.Ideea principala era ca eu iti spun de fapte iar tu ma intrebi de... vorbe .

Nu inteleg cum anume eu,Gabi sau Broscuta ne-am transformat in ciomagarii forumului?Daca esti dragut,ca sa nu para ca ne acuzi absurd ,te rog mult sa explici ce anume te face sa spui asta?Suntem violenti?Injuram ca Cifra?Te-am acuzat eu cumva pe tine ce te-ai dus in Piata Universitatii ca sa spionezi iar apoi sa raportezi?Te-am fortatt sa nu il sustii pe Basescu ?Ce anume am facut ca sa ne numesti ciomagarii forumui?

Cu minciunile si mizeriile ordinare lucrurile stau clar,ajunge sa-i citesti injuraturile lui Cifra si pe aia care au scris articolele pe care le postezi tu PE TOT FORUMUL INDIFERENT DE SUBIECTUL TOPICULUI(si mai spui ca facem noi propaganda) si lucrurile devin clare.Minciuni si mizerii!Eu insa nu ma voi obosi sa iti reamintesc porcariile facute ,pur si simplu nu ma intereseza acest lucru.

BLACK,ASTA E DUS LA MOSCOVA RAU DE TOT...........ORICE IL INTREBI SE ESCKIVEAZA SI DUPA AIA TE ACUZA PE TINE CA AI SPUS........SE VEDE DE LA O POSTA DEMAGOGIA DIN EL SI URA............SI DACA LAI VEDEA CU ADEVARAT,INCHIPUIESTETI UN OM MIC SI PRICAJIT,CU FASOANE DE INTELECTUAL DE CARE RAD TOTI PE LA SPATE........O ZDREANTA !!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 12 Noiembrie 2009, ora 19:57

Mai dracusorule sant de acord cu tine ca mass media ne intoxica cu rautatea lor mai ales trustul INTACT si realitatea tv.Nici nu ma mai uit la televizor din cauza lor.Internetul e de baza.

GINA
petrebanciu

7 mesaje

Postat pe: 12 Noiembrie 2009, ora 20:01

DA ! GEOANA A FOST LA RUSI SA PREIA STAFETA LUI ILICI SI S-O DUCA LA MOASTELE LUI JOHANNIS, SPRE DISPERAREA LUI CRIN(MAJORITATEA LUI PESTE PRAJIT DEJA IMPUTIT)

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 12 Noiembrie 2009, ora 20:03

De la: 9am076753, la data 2009-11-12 19:57:29Mai dracusorule sant de acord cu tine ca mass media ne intoxica cu rautatea lor mai ales trustul INTACT si realitatea tv.Nici nu ma mai uit la televizor din cauza lor.Internetul e de baza.

suntem intoxicati din toate partile...........e o campanie super mincinoasa si denigratoare asupra unei singure canditaturi,oare ceilalti sunt sfinti ? cu trecutul lor ??????? cine are capacitatea de a discerne bravo lui cine nu .............treaba lor !!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 12 Noiembrie 2009, ora 20:05

De la: petrebanciu, la data 2009-11-12 20:01:44DA ! GEOANA A FOST LA RUSI SA PREIA STAFETA LUI ILICI SI S-O DUCA LA MOASTELE LUI JOHANNIS, SPRE DISPERAREA LUI CRIN(MAJORITATEA LUI PESTE PRAJIT DEJA IMPUTIT)

DE CE TE MIRI ? GUSA A RECUNOSCUT CA A ARANJAT PLOILE ,PRIVITOR LA JEOANA CU RUSII...............GUSA FIIND OMUL RUSILOR IN ROMANIA !!!!!!!!!!!!!!!!DEFAPT UNUL DIN EI .............

GISSELLA

57 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Noiembrie 2009, ora 20:05

Romania in anul 2004 a fost lovita de CANCERUL BASESCU. De remarcat ca toti cei care sustin aceasta periculoasa si perfida creatura ,au in familie sotia ,sotul sau o ruda bolnava de cancer transmis prin simpatie.Antidotul ,este VOTUL "nu basescu"din 22 noiembrie 2009 ,pentru o Romanie curata pe cale de progres

GISSELLA

57 mesaje

Postat pe: 12 Noiembrie 2009, ora 20:23

De la: 9am076753, la data 2009-11-12 19:57:29Mai dracusorule sant de acord cu tine ca mass media ne intoxica cu rautatea lor mai ales trustul INTACT si realitatea tv.Nici nu ma mai uit la televizor din cauza lor.Internetul e de baza.

Est la curent cu toate pe internet.Astazi am vazut un sondaj efectuat pe 30.000 persoane din care rezulta; 65% pentru Crin Antonescu,
13% pentru Gioana
7% pentru Becali
5% pentru Basescu
5% pentru Vadim
5% alti candidati
Cel mai corect si real sondaj al vointei poporului din Romania

Pentru partide am obtinut urmatorul scor;
PNL 57%
PSD 23%
PNG 8%
PRM 7%
PDL 3%
Alte partide 2%
In sfirsit electoratul din Romania sa maturizat

Fosta membra 9am.ro

5 mesaje
Oras: Focsani

Postat pe: 12 Noiembrie 2009, ora 21:23

Probabil si celalalt vot va fi tot al tau.....totul e posibil.Saraciti bine cu basescu!

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 12 Noiembrie 2009, ora 21:44

De la: GISSELLA, la data 2009-11-12 20:23:07

Est la curent cu toate pe internet.Astazi am vazut un sondaj efectuat pe 30.000 persoane din care rezulta; 65% pentru Crin Antonescu,
13% pentru Gioana
7% pentru Becali
5% pentru Basescu
5% pentru Vadim
5% alti candidati

PNL 57%
PSD 23%
PNG 8%
PRM 7%
PDL 3%
Alte partide 2%

Am facut si eu un sondaj ...
M-am intrebat pe mine cu cine votez, am zis cu Basescu ...
Am intrebat-o pe nevasta-mea, tot cu Basescu si ea ...
Fiu-meu tot cu Basescu...
100%.
Prea mult ! Nedemocratic. Si necredibil.
Am intrebat-o pe soacra-mea. Asta e tamaie la politica. Ura, nu-l vrea pe Basescu ca e urat ...
Cumnatul meu e cu Crin. Excelent ! Cica cu ce s-a ales el de pe urma lui Basescu ... ?
Cumnata-mea are si ea un dinte impotriva lui Basescu pentru ca e somera si nu i-a gasit Basescu un loc de munca ... Ea nu se oboseste sa-l caute. E ocupata sa munceasca la negru. Sa ia si somaj. Bun, deci e de vina Basescu. Am inteles....
E, cu ei mi-am facut sondajul credibil.
Iese Basescu, c-asa vreau eu, dar apar si ceilalti, ca sa nu zica fraierii ca nu e corect.
Si ca sa se incadreze in marja de eroare, atunci apare asa:

66% Basescu (c-asa vreau eu)
51% Geoana (c-asa vrea cumnata-mea)
45% Crin (c-asa vrea cumnatul meu, dar la ei ea e sefa)
89% Vadim (c-asa vrea el, dar o sa-l fure saracul ...)
2% Becali (c-atata poate si bietul Dumnezeu, e cam ocupat acuma cu gripa ...)
6% unguru (c-asa e bine la Europa ...)
16% nimeni (ca soacra-me zice ca ea nu se mai duce la vot ca-i da dracului pe toti ca e hoti toti ...)

Asa incat, e clar, Basescu o sa castige un nou mandat.
Sondajul o spune clar !
Nu ?

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
VAM_CIURUIT

426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 12 Noiembrie 2009, ora 23:11

13% pentru Gioana
7% pentru Becali
5% pentru Basescu
5% pentru Vadim
5% alti candidati

PNL 57%
PSD 23%
PNG 8%
PRM 7%
PDL 3%
Alte partide 2%

Ai dreptate GISSELA este scorul real si noi de la PDL scapam de casne ca uite cum am ajuns de cind tot o dam cu dreapta

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 12 Noiembrie 2009, ora 23:54

13% pentru Gioana
7% pentru Becali
5% pentru Basescu
5% pentru Vadim
5% alti candidati

PNL 57%
PSD 23%
PNG 8%
PRM 7%
PDL 3%
Alte partide 2%

sa moara mata ca sondajul ala nu l-ai scos din...(vai ce rushine imi este sa pronuntz cuvantul ala rushinos !?) ??????????????????
asculta fetitzo la baiatu'...
daca muierotca aia de antonescu culege 65% din voturi,azazel ishi taie...cocoshelu' (fo 20 cm.) shi-l da la ratze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (poate faci si matale ; mac mac !
shi sa va intre bine in cap shi la ailaltzii ; basescu va iesii PRESEDINTE din primul tur.dixit !

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 00:00

crinantonescu.ro

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 00:10

De la: GISSELLA, la data 2009-11-12 20:05:49Romania in anul 2004 a fost lovita de CANCERUL BASESCU. De remarcat ca toti cei care sustin aceasta periculoasa si perfida creatura ,au in familie sotia ,sotul sau o ruda bolnava de cancer transmis prin simpatie.Antidotul ,este VOTUL "nu basescu"din 22 noiembrie 2009 ,pentru o Romanie curata pe cale de progres

Aici nu stiu ce sa zic, ori ai vrut sa pari desteapta si ai dat-o de gard, ori ai vrut sa fii si tu vreo Calamity Jane a forumului si ai dovedit doar ca ai plete lungi si minte scurta!
In orice caz, ai demonstrat mitocanie! Si mai ziceti voi ca este o calitate stricta a barbatilor.

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 00:11

De la: AZAZEL, la data 2009-11-12 23:54:57

13% pentru Gioana
7% pentru Becali
5% pentru Basescu
5% pentru Vadim
5% alti candidati

PNL 57%
PSD 23%
PNG 8%
PRM 7%
PDL 3%
Alte partide 2%

sa moara mata ca sondajul ala nu l-ai scos din...(vai ce rushine imi este sa pronuntz cuvantul ala rushinos !?) ??????????????????
daca muierotca aia de antonescu culege 65% din voturi,azazel ishi taie...cocoshelu' (fo 20 cm.) shi-l da la ratze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (poate faci si matale ; mac mac !
shi sa va intre bine in cap shi la ailaltzii ; basescu va iesii PRESEDINTE din primul tur.dixit !

Alt tampon absorbant între picioarele Elenei Udrea Cocoº! Mãi, putoare politicã, mãcar spalã-te la gurã cînd ieºi pe forum. Dacã te pârãsc blondei cotroceniste, vei ajunge ghemotoc de vatã între picioarele Sulfinei Barbu sau ale Graþielei Iordache.

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 00:13

De la: ioanna_dark, la data 2009-11-13 00:00:59crinantonescu.ro

Mai Ioana, daca tot alergi dupa barbati, cauta si tu unii mai de varsta ta, nu un ala care ar putea sa-ti fie tata! Esti hilara dupa ce ai insirat calitatile lui Cretinel!
Si s-ar putea sa mai fie si fetita, pe deasupra!

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 00:21

De la: black10131307, la data 2009-11-13 00:13:33

Mai Ioana, daca tot alergi dupa barbati, cauta si tu unii mai de varsta ta, nu un ala care ar putea sa-ti fie tata! Esti hilara dupa ce ai insirat calitatile lui Cretinel!

unul din motivele pentru care mi-l doresc pe crin antonescu ca președinte este cã m-am saturat de bãsescu....
în 2004 , când eram în pnl i-am fãcut campanie electoralã...chiar m-am implicat foarte mult pe atunci , dar...acum m-am rãzgândit...bãsescu a dezamãgit multã lume...
iar ceea ce vrea sã facã acum cu reducerea numãrului parlamentarilor este pur și simplu....incalificabil ...de parlamentarii ãia depinde democrația....ei sunt aleșii poporului și reprezentații lui....cum sã micșoreze numãrul?...ar însemna sã micșoreze democrația....
în plus...fii serios...ce a a fãcut bãsescu pentru românia ?...ce mare bine i-a fãcut el poporului român astfel încât sã merite lãsat în continuare la președinție? ....
antonescu e diferit....pare un intelectual cu foarte mult bun simț...un om extraordinar....am încredere în el...
românia chiar are nevoie așa cum spunea și el de o revoluție a bunului simț....

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 00:31

Interesele Rusiei în România ºi secretomania lui Geoanã
Noi.11, 2009 în Politix ºi Obelix 940 afiºãri

Iliescu îi predã ºtafeta lui Geoanã (I) (click pe imagine pentru rezoluþia maximã) – Devis Grebu

Ce interese are Rusia în România? Preluarea puterii economice cu ajutorul politicului ºi apoi influenþarea politicului cu ajutorul economicului. Preluarea resurselor energetice ºi transformarea României într-un stat complet dependent de energia importatã din Rusia. Nu mai sîntem în 1992 sau 1995, cînd aveam un preºedinte rusofil dar nu prea mai aveam Rusie. Acum avem Rusie, ºi încã una foarte puternicã. ªi nu ne mai trebuie decît un preºedinte rusofil.

ªi încã ceva: România e membrã UE. Rusia are nevoie de cît mai multã influenþã politicã ºi economicã în interiorul UE.

Sã presupunem cã Hrebenciuc împreunã cu un fost ofiþer al serviciilor secrete ruse (GRU, în speþã), actualmente reprezentant al unei firme ruseºti din domeniul energetic ce activeazã în România i-au aranjat lui Geoanã o întîlnire secretã cu un consilier al lui Medvedeev. ªi sã zicem cã în firma respectivã e implicat însuºi statul rus.

Deci, ce ar putea primi de la ruºi ºi ce le-ar putea oferi un candidat la preºedinþie cu ºanse reale de a deveni preºedinte?

Dacã Geoanã a vrut sã ajute diplomaþia româneascã, sã facã lobby pentru bunãstarea ºi liniºtea României, sã ne împace cu marele ºi blîndul vecin de la Rãsãrit, de ce a þinut secretã vizita? Nu era lucru de falã sã arate cã, odatã cu venirea lui la preºedinþie, România va ieºi din mult clamata (de cãtre PSD-PNL) izolare? Era o notã bunã pentru imaginea lui de prezidenþiabil, un atu în lupta electoralã: “Iatã Geoanã ne scoate din izolare, ne ieftineºte gazul, ne împacã cu ruºii, ne aduce tezaurul, ne aduce liniºtea, pensia ºi medicamentele” De ce ºi-a privat echipa de campanie de un asemenea atu, þinînd secretã întîlnirea (nu ºtia aproape nimeni în PSD, nici chiar Diaconescu, deºi a fost pus sã declare cã ºtia)? Sã facã Geoanã filantropisme pe furiº? De ce atîta secretomanie cînd faci fapte bune ºi cînd îþi pui la treabã cel mai puternic atu: imaginea de diplomat cu experienþã?

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 00:54

De la: ioanna_dark, la data 2009-11-13 00:21:51

unul din motivele pentru care mi-l doresc pe crin antonescu ca președinte este cã m-am saturat de bãsescu....
în 2004 , când eram în pnl i-am fãcut campanie electoralã...chiar m-am implicat foarte mult pe atunci , dar...acum m-am rãzgândit...bãsescu a dezamãgit multã lume...
iar ceea ce vrea sã facã acum cu reducerea numãrului parlamentarilor este pur și simplu....incalificabil ...de parlamentarii ãia depinde democrația....ei sunt aleșii poporului și reprezentații lui....cum sã micșoreze numãrul?...ar însemna sã micșoreze democrația....
în plus...fii serios...ce a a fãcut bãsescu pentru românia ?...ce mare bine i-a fãcut el poporului român astfel încât sã merite lãsat în continuare la președinție? ....
antonescu e diferit....pare un intelectual cu foarte mult bun simț...un om extraordinar....am încredere în el...

Da' Crin asta al tau ce dracu' a facut pentru Romania ?
Chiar crezi ca Antonescu are ... bun simt ?
Zici ca Besccu a dezamagit ... "multa lume". Nu zau !? Care e lumea aia ? 322 ?
Zici ca de parlamentari depinde democratia, ca sunt reprezentantii poporului ... te iintrebi cum sa micsoreze numarul lor ...
Iti place democratia asta de acum a parlamentarilor ?
Al carui popor sunt reprezentantii astia din parlament ?
Dar Basescu n-a fost ales de popor ? Ba chiar de doua ori daca punem si referendumul ...

Ioana, stiu din experienta ca ai un suflet bun.
Dar la minte mai ai de lucrat. Cu gandirea ... Nu mai importa textele otravite ale altora ! Gandeste-te cine a guvernat tara din 2004. Basescu ? El e doar seful statului. Primul ministru e cel mai puternic om din Romania. Si a fost 4 ani Tariceanu. De el nu mai vorbeste nimeni astazi. dar vorbeste despre Crin ca si cand ar fi cazut din cer, imaculat, neprihanit, ca si cum n-ar fi fost in PNL-ul care a guvernat, alaturi de PDL un an si jumatate si apoi sprijinit de PSD. Si avea 15%. Acum de ce nu poate guverna un partid cu 34% ? Ia gandeste-te tu la asta.
De ce s-au mobilizat atatia sa-l injure pe Basescu daca Basescu n-a facut nimic ?
De ce sa lupti impotriva unuia care nu face nimic ?
De ce sa-l dai jos pe unul care nu face nimic ?
Poate pentru ca nu te lasa pe tine sa faci ce vrei ...
Cand au guvernat cei care-l contesta pe Basescu ? Mai tot timpul ! Au facut ei ce-i imputa lui Basescu ca n-a facut ? Nici pomeneala ! Vor face ei ce pretind ca or sa faca ? Niciodata !
Crin vorbeste despre scaderea taxelor si impozitelor, lucru absolut normal pentru iesirea din criza.
Dar bugetarii ar trebui sa fie ingroziti. Sa nu-l voteze. Pentru ca taxe mai mici inseamna incasari mai mici imediate. Or fi bune pe termen mediu si lung asemenea masuri, dar trebuie sa platesti bugetarii acum ! Crin nu ne spune cumm va face asta. Nici Geoana, nici altcineva ...
In afara de Basescu toti ne spun ca o sa ne dea cate ceva .... c-o sa faca sa ne fie mai bine ... vorbe, palavre electorale.
Ce credeti ca vor face liberalii daca va iesi Crin ? Dar PSD ?
Punem pariu ca vor mari taxele ? Si vor urla ca n-au incotro, ca mostenirea PDL-ista ....si o s-o luam de la inceput. Ce credeti ca vor face alde Voiculescu, Patriciu, Vantu si toate slugile lor din toata tara asta ?

Tot Basescu e o treaba mai buna, asa cum e el, cu PDL-ul lui cu coruptii lui ... cu oportunistii lui cu tot.
Eu o sa-l votez pe Basescu, pentru simplul motiv, ca, daca in privinta lui am oarece critici, in ceea ce ii priveste pe ceilalti, n-am nici un dubiu. Despre ei sunt absolut lamurit !
S-auzim de bine !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 01:01

In 2004, cand tu aveai 16 ani, erai in pnl (apreciez faptul ca nici tu nu-i suporti si le scrii numele cu litere mici) si ii faceai campanie electorala lui Basescu? Cum anume? Duceai munca de lamurire cu colegii de liceu? Scriai mesaje electorale in extemporale?

De numarul de parlamentari depinde democratia? Pai dupa logica asta ar trebui sa mai aducem vreo cateva milioane in parlament ca sa fim siguri ca avem o democratie beton! Nu conteaza ca vor dormi ca niste vite si vor baga doar bile in urna dupa cum le-o cere partidul. Si apropo de asta, unde este democratia cand sunt obligati sa voteze la vedere si sunt exclusi din partid daca nu respecta ordinele? Pai deciziile se iau dupa cum vor cateva persoane influente din partide si nu dupa cum le dicteaza constiinta catorva sute de parlamentari! Adica poti sa ai si mii de parlamentari, ei vor respecta ordinele catorva oameni! Curata democratie.

Antonescu pare intelectual, dar nu esti sigura! Ce inseamna intelectual de fapt?

INTELECTUÁL, -Ã, intelectuali, -e, adj., s.m. și f. 1. Adj. Care aparține intelectului, care se referã la activitatea minții, la intelect. 2. S.m. și f. și lucreazã în domeniul artei, al științei, tehnicii etc.; persoanã care aparține intelectualitãții. [Pr.: -tu-al] – Din fr. intellectuel, lat. intellectualis.

Hai sa analizam:
- Persoanã care posedã o pregãtire de specialitate temeinicã. Dupa doi ani de repetentie si vreo 3 sau 4 profesoras de istorie la tara si tot asa vreo 3 muzeograf la Tulcea, ti se pare pregatit temeinic? In parlament nu are nicio initiativa legislativa aprobata! Omul asta a trait degeaba, nu lasa nicio urma a valorii lui! Nu a scris nici macar doua randuri!

-lucreazã în domeniul artei, al științei, tehnicii. Aici are o bila alba, a fost un artist al chiulului de la slujba!

Cu declaratiile despre Iliescu ale lui si cu bolboroselile bahice ale lui Orban se cladeste Romania bunului-simt?

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 01:33

De la: black10131307, la data 2009-11-13 01:01:07

In 2004, cand tu aveai 16 ani, erai in pnl (apreciez faptul ca nici tu nu-i suporti si le scrii numele cu litere mici) si ii faceai campanie electorala lui Basescu? Cum anume? Duceai munca de lamurire cu colegii de liceu? Scriai mesaje electorale in extemporale?

De numarul de parlamentari depinde democratia? Pai dupa logica asta ar trebui sa mai aducem vreo cateva milioane in parlament ca sa fim siguri ca avem o democratie beton! Nu conteaza ca vor dormi ca niste vite si vor baga doar bile in urna dupa cum le-o cere partidul. Si apropo de asta, unde este democratia cand sunt obligati sa voteze la vedere si sunt exclusi din partid daca nu respecta ordinele? Pai deciziile se iau dupa cum vor cateva persoane influente din partide si nu dupa cum le dicteaza constiinta catorva sute de parlamentari! Adica poti sa ai si mii de parlamentari, ei vor respecta ordinele catorva oameni! Curata democratie.

Antonescu pare intelectual, dar nu esti sigura! Ce inseamna intelectual de fapt?

INTELECTUÁL, -Ã, intelectuali, -e, adj., s.m. și f. 1. Adj. Care aparține intelectului, care se referã la activitatea minții, la intelect. 2. S.m. și f. și lucreazã în domeniul artei, al științei, tehnicii etc.; persoanã care aparține intelectualitãții. [Pr.: -tu-al] – Din fr. intellectuel, lat. intellectualis.

Hai sa analizam:
- Persoanã care posedã o pregãtire de specialitate temeinicã. Dupa doi ani de repetentie si vreo 3 sau 4 profesoras de istorie la tara si tot asa vreo 3 muzeograf la Tulcea, ti se pare pregatit temeinic? In parlament nu are nicio initiativa legislativa aprobata! Omul asta a trait degeaba, nu lasa nicio urma a valorii lui! Nu a scris nici macar doua randuri!

-lucreazã în domeniul artei, al științei, tehnicii. Aici are o bila alba, a fost un artist al chiulului de la slujba!

Cu declaratiile despre Iliescu ale lui si cu bolboroselile bahice ale lui Orban se cladeste Romania bunului-simt?

în 2004 eram în organizația de cadeți a pnl rm.vâlcea. orice partid are și organizații de cadeți în care intrã toți cei care vor sã facã parte din partid , dar nu au împlinit încã 18 ani....
dupã ce a împlinit 18 ani un membru este trecut automat în organizația de tineret , iar apoi...în jurul vârstei de 40...în cea de seniori....
în campaniile electorale organizațiile de cadeți și de tineret au un rol foarte important...cadeții și tinerii lucreazã ca promoteri...ei sunt cei pe care îi vedem pe stradã împãrțind pliante ...ei lipesc afișe ...etc. așa au început toți cei care acum sunt la conducerea diferitelor partide și pe care îi vedem mereu la televizor...au fost foarte activi în campanii...au mers mereu acolo unde i-a trimis partidul , s-au împrietenit cu ceilalți membrii , au câștigat popularitate și , când au candidat pentru diferite funcții în cadrul partidului au fost aleși......
anul trecut eu am pãrãsit partidul pentru cã sunt studentã și nu mai aveam timp ...o sã mã înscriu iar dupã ce termin facultatea.....
(și scriu cu litere mici pentru cã...eu consider cã mã adresez ție direct în acest moment ca și cum am sta fațã în fațã...iar în vorbirea directã nu se aud litere mari)

hm...referitor la modul cum se voteazã în parlament.... ..e adevãrat cã de multe ori se mai fac din umbrã și fel de fel de manevre, dar...penru cã nu putem avea o democrație directã (cum aveau atenienii în antichitate...unde toți oamenii votau în mod direct orice lege...și nu prin reprezentați) pentru cã suntem prea mulți e normal sã avem o democrație reprezentațivã....îl locul nostru voteazã cei pe care i-am delegat noi....
consider cã reducerea numãrului de parlamentari nu va diminua abuzurile , ci...din contrã...le va spori....dacã e adevãrat ce spui și românia e condusã din umbrã de niște grupuri influente (deși...asta trebuie demonstrat mai întâi) aceste grupuri fii convins cã nu vor dispãrea dacã numãrul parlamentarilor va scãdea....vor fii doar mai puțini oameni de controlat....deci....o sã fie supravegheați mai ușor....

iar intelectual înseamnã un om care a terminat o facultate....

nu știu cât de activ a fost antonescu în parlamentul româniei (am auzit și eu cã a fost un chiulangiu) , dar...ca președinte prea mare responsabilitate nu o sã aibã...puterea președintelui în stat e mai mult simbolicã.....însã o sã fie frumos sã ne prezentãm în lume cu un președinte care vorbește foarte bine...pare un om inteligent din modul în care se exprimã....
(iar cu *nu a scris nimic* ți-am explicat deja pe un alt topic cum stau lucrurile în realitate)

numai bine!!!

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 01:37

De la: Silviu, la data 2009-11-13 00:54:05

Zici ca de parlamentari depinde democratia, ca sunt reprezentantii poporului ... te iintrebi cum sa micsoreze numarul lor ...
Dar Basescu n-a fost ales de popor ? Ba chiar de doua ori daca punem si referendumul ...

Dar la minte mai ai de lucrat. Cu gandirea ... Nu mai importa textele otravite ale altora ! Gandeste-te cine a guvernat tara din 2004. Basescu ? El e doar seful statului. Primul ministru e cel mai puternic om din Romania. Si a fost 4 ani Tariceanu. De el nu mai vorbeste nimeni astazi. dar vorbeste despre Crin ca si cand ar fi cazut din cer, imaculat, neprihanit, ca si cum n-ar fi fost in PNL-ul care a guvernat, alaturi de PDL un an si jumatate si apoi sprijinit de PSD. Si avea 15%. Acum de ce nu poate guverna un partid cu 34% ? Ia gandeste-te tu la asta.
De ce s-au mobilizat atatia sa-l injure pe Basescu daca Basescu n-a facut nimic ?
Cand au guvernat cei care-l contesta pe Basescu ? Mai tot timpul ! Au facut ei ce-i imputa lui Basescu ca n-a facut ? Nici pomeneala ! Vor face ei ce pretind ca or sa faca ? Niciodata !
Crin vorbeste despre scaderea taxelor si impozitelor, lucru absolut normal pentru iesirea din criza.
Dar bugetarii ar trebui sa fie ingroziti. Sa nu-l voteze. Pentru ca taxe mai mici inseamna incasari mai mici imediate. Or fi bune pe termen mediu si lung asemenea masuri, dar trebuie sa platesti bugetarii acum ! Crin nu ne spune cumm va face asta. Nici Geoana, nici altcineva ...
In afara de Basescu toti ne spun ca o sa ne dea cate ceva .... c-o sa faca sa ne fie mai bine ... vorbe, palavre electorale.
Punem pariu ca vor mari taxele ? Si vor urla ca n-au incotro, ca mostenirea PDL-ista ....si o s-o luam de la inceput. Ce credeti ca vor face alde Voiculescu, Patriciu, Vantu si toate slugile lor din toata tara asta ?

Tot Basescu e o treaba mai buna, asa cum e el, cu PDL-ul lui cu coruptii lui ... cu oportunistii lui cu tot.
Eu o sa-l votez pe Basescu, pentru simplul motiv, ca, daca in privinta lui am oarece critici, in ceea ce ii priveste pe ceilalti, n-am nici un dubiu. Despre ei sunt absolut lamurit !
S-auzim de bine !

am sã-ți rãspund pe larg mâine...

numai bine!!!

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 02:47

G.Nasaramba.:

"" Mult mai tarziu am gasit in Gazeta de Vest lucruri extrem de interesante. In anii de rezistenta 1949-1953, procuror general al Regiunii Oltenia era Sasa Sidorovici, nimeni alta decat sotia lui Silviu Brucan, iar director al inchisorii de la Craiova a fost Cornel Patriciu, tatal lui Dinu Patriciu. Cu alte cuvinte si ei doi au fost raspunzatori de soarta celor omorati in acele vremuri. Nu vreau sa fac alte comentarii pentru ca imi aduc perfect aminte ce imi spunea tata: “Eu ma lupt sa scapam de ciuma rosie de la Rasarit, iar pe voi o sa va manance cainii de la apus”.""

Nasaraba e fiul unui condamnat politic executat de comunisti-daca e cel pe care il stiu eu -e un miner istet -e mult mai ""intelectual ""decat Antonescu -are o inteligenta remarcabila - si trebuie sa luati nota ca tatal lui patriciu a fost unul dintre cei care au exterminat detinutii politici iar el,patriciu ,este omul care l-a propulsat pe crin-are nevoie de el -stie ca este usor de manevrat-este un ne-intelectual !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 03:04

De la: AZAZEL, la data 2009-11-12 23:54:57

13% pentru Gioana
7% pentru Becali
5% pentru Basescu
5% pentru Vadim
5% alti candidati

PNL 57%
PSD 23%
PNG 8%
PRM 7%
PDL 3%
Alte partide 2%

Azazel, nu mai spune astfel de chestii...ca te vad alergind dupa rate...dupa ce si-au luat dreptul.
Nici eu nu cred in sondaje, nu de alta dar oamenii una spun acum si alta peste o saptamina.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 07:28

De la: Silviu, la data 2009-11-13 00:54:05

S-auzim de bine !

ai o logica de beton,mai Silviule ! zici tu,intrebindu-ne retoric : de ce sa-l dai jos devreme ce n-a facut nimic ?....ca nu te lasa sa faci ce vrei ? pai,draga omule , hotaraste-te : ori n-a facut nimic ,ori nu i-a lasat sa faca ce vor ei ! din doua,una singura-i valabila ! de facut ,intr-adevar,n-a Facut nimic ptr. tara asta si asa a si motivat ca mai vrea o data : ca n-a facut ce-a vrut si-i mai trebuiesc 5 ani ! din pct.meu de vedere ,a fost bine ca Tariceanu nu i-a dat voie sa se amestece in guvernare,asa cum a facut cu Boc....copilul cu 2 moase,ramine cu buricul netaiat si se si vede asta : buget n-avem; guvern n-avem,da' avem in schimb Datorii pe care nu stiu cum le vom plati ! ....nimeni nu a zis ca o vom duce c-an rai dupa 6 dec, dimpotriva ,ne va fi groaznic,dar macar nu-i mai aud minciunile !
@azazele - numai daca-ti bagi tu coada ....si se pare ca ai de gind....va putea iesi din turul 2,nu din primul ! daca iese din primul tur,asa cum dai tu ca sigur, atunci ai chemat tot iadul in ajutor si atunci inseamna ca ne-a luat pe toti !
@black - imi place cum combati ! da' vezi ca ai uitat de asigurarile Sefului ,mai an, ca cum se va duce el la Putin si va aranja si va face....si ala nici n-a catadicsit sa-i raspunda in vreun fel ! deh, memorie scurta la ce nu va place sa tineti minte !
ma distreaza la culme spumele facute acum ,in legatura cu santajul,santajistii si santajabilii ....iubitilor, Base l-a indepartat pe Stolojean din cursa prezidentiala din 2004 pe motiv ca-i Santajabil si,consecvent cum e,ni l-a propus ca Prim-ministru in 2009 ! hai ca sunteti chiori si surzi ,rai-voitori si nici fair-play nu aveti fata de faptele incontestabile !

Pagini: << 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: