back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 >> Sari la pagina:

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 23:53

De la: black10131307, la data 2009-11-03 22:55:18www.youtube.com/watch?v=Cbe3VSlAOTI

Rusine tovarasi liberali!

Stiu ca tradarile v-au marcat istoria, stiu ca dupa 1990 partidul vostru a fost reinviat de generalii de Securitate la ordinul lui Iliescu, dupa scenariul ordionat de la Moscova! Altfel nu ati fi avut in fruntea voastra in anii urmatori numai cozi de topor, numai pe cei care au ales sa toarne la Securitate si chiar sa fie retribuiti pentru asta! Spre deosebire de arhanghelul anticomunist Corneliu Coposu, fruntasii vostrii Amedeo Lazarescu, Balaceanu Stolnici, M.I. Quintus, au ales calea usoara a tradarii, a vanzarii pe 30 de arginti!
Stiu ca toate actiunile voastre de dupa 1990 au fost coordonate pas cu pas cu ale partidului lui Iliescu, cel care a acces la putere in Romania cu intentia de a salva partidul comunist si a-l curata de cei care "au intinat valorile comunismului". Pentru el, care s-a manjit cu sangele a mii de romani la Revolutie, care a trimis Romania in bezna Evului Mediu prin aducerea hoardelor de mineri ca sa reprime miscarile de protest din Piata Universitatii, toate facute doar pentru a-si satisface setea de putere acumulata in umbra lui Ceausescu, pentru el nicio pedeapsa nu ar fi prea mica!

Dezgustator si revoltator in acelasi timp este gestul unui neica nimeni, a unei non-valori ridicate din stuful Deltei, un intelectual care a fost repetent in Facultatea de Istorie, care nu a lasat in urma lui, pina la varsta de 50 de ani, nici macar o carte, o brosua, un articol scris intr-o revista pentru copii!

Cum poate acest insetat de putere sa batjocoreasca memoria celor ucisi in 13-15 iunie 1990? Cum poate sa scuipe victimile care au cazut prada barbariei dezlantuite atunci?

Cum poti sa pactizezi cu Diavolul si sa-i dedici Ode pentru umanismul lui de a nu fi ordonat armatei sa secere dupa bunul plac niste romani neinarmati? Sa apreciezi un criminal pentru transformarea lui intr-un aparator al democratiei si al Constitutiei?

Tovarase Crin Antonescu! Faptele unui criminal ca Iliescu nu se prescriu niciodata! Chiar daca nu sunt pedepsite de Justitia oarba, surda si muta din Romania, ele ramin in istoria insingerata a poporului! In acea istorie pe care nu ati fost in stare sa o studiati in facultate!

Din partea mea, toata greata pentru un animal politic ca tine!

Sa nu va ierte Dumnezeu!

Ai văzut ce s-a întâmplat? Te-ai trezit brusc, ai atribuit lui Antonescu apelativul "tovarășe",(fapt ce la supărat pe Ion Iliescu), și acum ești plin de cufureală. Nu ai respectat regulile școlii sovietice din găoaza lui nea Ion, unde ești cursantul șef, reguli care prevăd clar că apelativul tovarășe se atribuie exclusiv urmașilor lui Traian, Traian Băsescu, care, la rândul lui este urmașul găoazei lui Ion Iliescu.
Mergi și te spală, reia-ți funcția de cursant șef și altădată să fii mai atent la mișcările bruște, dar mai ales la atribuirea apelativului tovarășe unora care nu au aceeași origine cu urmașii lui Traian, Traian Băsescu. Nu de alta, dar ai simțit pe pielea ta că Iliescu nu prea mai poate să-și controleze cufureala....

Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 00:02

De la: 9am056627, la data 2009-11-03 18:51:01
De la: 111dinu, la data 2009-11-03 13:26:34
De la: f_nuta, la data 2009-11-03 13:04:03BASE E MINUNAT, ABIA ASTEPT SA NE MAI ,,DISTRAM" CU EL INCA 5 ANI.
SI TOTUSI POATE NE FERESTE DUMNEZEU DE ,, DISTRACTIE" !!!!!!!!!!
E OBOSIT - AR FACE BINE SA SE ODIHNEASCA ,,,HA, HA, HA!!!!!!!!!!

Unde să se odihnească? Să fie posibil să te gândești unde mă gândesc și eu?

BAI PERVERSULE TU TE GANDESTI NUMAI LA GAOAZA........ASA CA MAI BINE NU GANDI MAI LA...BAGI...ULE ,MAI DROGATULE,IAR NU AI GASIT BILUTE /IAI OALE LUI NASTASE .POATE O SA-TI TRECA,DACA NU FA BILUTE DIN NAS SI SERVESTELE ASA CUM ESTI INVATAT TU CU TOT NEAMUL TAU DE POPONARI !!!!!!!!! TU NICI NU ITI INCHIPUI CE O SA PATESTI,O SA-TI PLANGI SINGUR DE MILA,AI SA CITESTI TOATE JICNIRILE DE PE FORUM SI PENTRU FIECARE O SA PRIMESTI UN ..........PREMIU !!!!!!!!!!!!VAI MAMA TA DE POPONAR IMPUTIT CE ESTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alt cursant la școala sovietică din găoaza lui Ion Iliescu. Ți-a dat voie Black să iei o pauză între cursurile staliniste, sau chiulești ?
Măi ucenici bolșevici, vă sfătuies să învățați și nu să vă țineți de giumbușlucuri printre bucile lui nea Ion, mai ales că examenul de absolvire îl veți da cu lui Traian, Traian Băsescu, urmașul găoazei lui Ion Iliescu.

Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 03:09

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 08:30

Știri B1 Tv.

La propunerea conducerii PD-L-iste, black, cursantul șef de la școala sovietică din găoaza lui Ion Iliescu, a primit medalia "arheologul anului" pentru învățăturile sovietice redescoperite în urma săpăturilor făcute în labirintul găoazei iliesciene.
De asemenea, medaliatul a fost mângâiat pe creștet de mai toți democrat-liberalii, pentru diversele avataruri adoptate în vederea ascunderii lucrărilor arheologice executate în găoaza lui nea Ion.
În interviul pe care l-a dat, imediat după decernarea medaliei, black afirmă că este pe cale de a definitiva ultimele lucrări la situl arheologic FSN-ist, din găoaza lui nea Ion, sit capabil să dovedească, fără tăgadă, originea lui Traian, Traian Băsescu și implicit a urmașilor lui Traian, Traian Băsescu.
De asemenea, a continuat black, descoperirile se referă la „habitatul” ideologic democrat-liberal în diferite etape ale evoluției sale, mai precis de la dominația FSN-istă la dictatura PD-L-istă.
„Jurnalistul” Radu Moraru, care patronează emisiunea NAȘUL de la televiziunea B1, a solicitat permisiunea de a vizita și dumnealui situl arheologic, motivând că, în calitatea lui de fan atât al lui Traian, Traian Băsescu, cât și al urmașilor lui Traian, Traian Băsescu, va putea face o emisiune specială pe această temă.

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 10:20

De la: f_nuta, la data 2009-11-03 13:04:03BASE E MINUNAT, ABIA ASTEPT SA NE MAI ,,DISTRAM" CU EL INCA 5 ANI.

BAI PERVERSULE TU TE GANDESTI NUMAI LA GAOAZA........ASA CA MAI BINE NU GANDI MAI LA...BAGI...ULE ,MAI DROGATULE,IAR NU AI GASIT BILUTE /IAI OALE LUI NASTASE .POATE O SA-TI TRECA,DACA NU FA BILUTE DIN NAS SI SERVESTELE ASA CUM ESTI INVATAT TU CU TOT NEAMUL TAU DE POPONARI !!!!!!!!! TU NICI NU ITI INCHIPUI CE O SA PATESTI,O SA-TI PLANGI SINGUR DE MILA,AI SA CITESTI TOATE JICNIRILE DE PE FORUM SI PENTRU FIECARE O SA PRIMESTI UN ..........PREMIU !!!!!!!!!!!!VAI MAMA TA DE POPONAR IMPUTIT CE ESTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Si totusi TRAIAN BASESCU nici de ziua lui nu se lasa pina nu face praf ECONOMIA ROMANIEI,iar pupincuristii barcagiului planteza pe toate gardurile si stilpii cladirilor; ROMANI,DE CE VA ESTE FRICA NU SCAPATI! INSOTITA DE PRIVIREA PERVERSA A UCIGASULUI ECONOMIEI ROMANESTI

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
Fosta membra 9am.ro

241 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 10:24

NU VA FACETI GRIJI,MAI SINT MULTI FRAIERI IN ROMANIA CARE MA VOTEAZA !NU VREAU LA GALERE,VREAU LA COTROCENI !

Fosta membra 9am.ro

5 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 10:33

cu iertaciune ,te intreb !
ce vei face dupa ce mult iubitul tau basescu va da ortu' popii ??!!??

Fosta membra 9am.ro

198 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 13:00

De la: yohann, la data 2009-11-04 10:33:25cu iertaciune ,te intreb !

pai o avem pe EBA !

Fosta membra 9am.ro

4 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 14:07

eXISTA SI ALTE OPTIUNI.
dACA base N-AR EXISTA CE AI FACE?

Fosta membra 9am.ro

198 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 15:28

De la: adrian_vasiliu21, la data 2009-11-04 14:07:51eXISTA SI ALTE OPTIUNI.
dACA base N-AR EXISTA CE AI FACE?

interesanta logica !

Base EXISTA !

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 16:04

De la: black10131307, la data 2009-11-03 19:54:46
De la: gabigabi, la data 2009-11-03 17:29:12
De la: 9am095720, la data 2009-11-03 16:17:53
Traian Băsescu va rămâne în Istoria României ca singurul președinte care a încercat să facă din România o țară cu adevărat democrată. Orice om cinstit care dorește adevărul și dreptatea nu îl poate condamna sau disprețui pe Băsescu. Din păcate sunt încă mulți idioți și tâmpiți care nu pot separa adevărul de minciună,care cred în scenariul, cusut cu ață albă de găinarii care vor prăda țara, că Băsescu ar putea numi ca premier pe Elena Udrea. Acest mizerabil scenariu pe care ei l-au scos din gură, l-au transferat în gura lui Băsescu iar idioții se lasă ușor convinși ca în vremea când Fondul Proprietății de Stat ( FPPS ), au vândul Flota ruginită a României, acuzându-ll pe Băsescu că el ar fi fost singurul vinovat.

cind mai vorbesti despre acei multi prosti si timpiti care nu pot separa adevarul de minciuna,te rog intreaba-te daca nu cumva si tu faci parte din acea categorie !

Gabitza(ca pe curajosul de Vanea nu mai pun nicio baza), nu mi-ai raspuns cum se impaca statutul de "Golan" cu cel de sustinator al unui cretin care-i pupa papucii lui Iliescu!

ba ti-am raspuns de multe ori si in diferite forme,dar tu nu vrei sa intelegi : Nu-i pupa papucii ,ba chiar a facut misto de el ( chestia cu antropologia) ! ca tu nu accepti traducerea mea,asta-i problema ta ! si eu,ca Golan,ti-am spus si repet : astept Ziua cind va fi judecat ptr. crimele comise.....dar si Base al tau ptr. subminarea economiei nationale ! c'o veni ea si ziua aia ! asa sa ne ajute Dumnezeu !
Vezi ca eu nu uit si nu iert!

5oct_1959

12 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 16:09

De la: dracusor, la data 2008-10-01 07:20:38serios? tu crezi ca asta e? deaia se aliaza pnl-ul cu psd-ul? astai cel mai mare rahat pe care putea sal zica o cretina ca tine, atunci de pnl-ul susine psd-ul, se iau mana in mana, "cedeza " la presiunile psd-ului dar nu baga in seama motiunile pdl-ului, si asta e cea mai mare tampenie sa spui ca s-au inteles sa se certe 4 ani, conflictul ala a inceput de la mai multe lucruri printre care si biletelul in care tariceanu ii cerea lui basescu sa-l lase in pace pe dinu patriciu, si pe care basescu l-a facut public, oamenii astia se au la cutite, este o tampenie sa zici ca sunt mana in mana, va rog veniti cu niste explicatii mai realiste cu de ce nul placeti pe basescu

Tot acolitii si votantii lui Base sunteti analfabeti? Toti ati marinarit si ati uitat de prima regula a romanului: sa scrie si sa citeasca corect? Si, culmea tupeului mai si jigniti cu inflacararea lui Vasile Roaita in a trage de sirena...
Apucati-va frate de gramatica limbii romane si uitati de politica! Politica e facuta pentru prosti, creduli si inculti.
Comparati politicienii interbelici (care erau avuti, aveau cate 2-3 licente) cu infometatii de avere din ziua noastra ce-si doresc ciolane la nesfarsit pentru ei si familiile lor!

Frumoasa tara, pacat ca-i locuita....

alessia

163 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 16:41

De la: 9am077225, la data 2009-11-04 13:00:25
De la: yohann, la data 2009-11-04 10:33:25cu iertaciune ,te intreb !

pai o avem pe EBA !

EBA vrea sa faca pui cu SIDA daca ma prinde un mandat basescu

ROMANIA ARE NEVOIE DE SCHIMBARE ,BASESCU A CUFUNDAT ROMANIA IN DEZASTRU ECONOMIC M-am edificat ! Șmecheria este clara,in 2007,in 2009 au fost prezenti la vot doar 5-6 milioane de votanti dar cu STS ul voturile au fost trecute la ambele parti si la urma au mai fost fabricate citeva sa faca diferenta pentru Basescu.Impunerea CCR ca pentru validarea Referendumului din 29 iulie 20012 sa fie 1/2 din electorat la vot,iar PDL ul sa boicoteze Referendumul interzicind prezenta la vot,se bazeaza tocmai pe faptul ca românii nu se prezinta la vot din comoditate,nepasare,analfabetism politic,indoctrinare,prostie etc si nu se poate atinge pragul de 9125000. DAR CE LEGITIMITATE ARE UN PRESEDINTE CARE FUGE DE POPOR SI BOICOTEAZA REFERENDUMUL ??????
9am040800

19 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 17:05

Băsescu este un yoon politikon de cea mai joasă speță, jennt de joasă...Trebuie să sc ăpăm de el trmițându-l pe mare. În mod democratic, preyentându-ne la vot în număr foarte mare. Treyiți-vă, este singura noastră șansă de a fi în rândul națiunilor respectate!

9am062438

1 mesaj
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 17:59

Nu te supara dar asa sti sa dai raspunsurile exact ca si presedeintele si i partidul pe care il sustii adica sa jignesti.Ti se pare ca Basescu conduce o tara el nu a facut nimic in acesti 5 ani numai sa denigreze opozitia ceea ce nu-i sta bine unui presedinte el ar trebui sa fie intre ei nu sa bage raca.Si la ce spui tu prin faptul ca a fost in Italia si ca participa la diferite evenimente sa sti ca nu este nimic iesit din comun asta trebuie sa faca un presedinte mai ales ca el este cel care spune ca urmareste binele romanilor si a tarii. Iar despe alianta pe care o fac PSD si PNL nu o vad atat de grava avand in vedere ca la fel afost si acum 5 ani intre PD si PNL iar cand sa vazut la putere PD s-au descotorosit de PNL prin diferite mijloace chiar si prin denigrarea primului ministru.Nu mi se pare oricum ca ai dreptate dar fiecare poate sa spuna ce vrea doar este democratie un lucru pe care nu-l mai doreste Basescu prin parlamentul unicameral.Ce zici?

9am042611

48 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 18:11

LA MULTI ANI DE PUSCARIE DE ZIUA LUI

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 18:38

De la: 9am042611, la data 2009-11-04 18:11:41LA MULTI ANI DE PUSCARIE DE ZIUA LUI

ASA SA-TI DEA DUMNEZEU TIE ,SI CELOR DRAGI TIE !!!!!!!!!!!!

… că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
katharos

2 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 18:45

buna seara!
as avea si eu o inrebare: CE A UITAT BASESCU SA SCRIE PE AFISELE ELECTORALE? (EX: AICI SUNT BANI DUMNEAVOASTRA.. SAU AICI UNT BANII DE LA FMI?)

katharos

2 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 18:48

"SUNT"

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 18:50

“FERITI COPIII DE CRIN ANTONESCU!”
scris de Simona Fica
Miercuri, 21 Octombrie 2009 19:15
«DOSARUL DE SECURIST AL LUI CRIN ESTE 2456sca/ DSS 01429. A FILAT MINORE, ÎNTREȚINÂND ȘI RELAȚII SEXUALE CU ELE!

Antonescu chiar a fost TURNĂTOR LA SECURITATE. Așa cum se cunoaște din biografia lui, după absolvirea Facultății de Istorie-Filosofie, cu doi ani de repetenție, isi incepe activitatea ca profesor, mai exact în comuna Solești, din județul Vaslui, după care în comuna Niculiței, din județul său natal, Tulcea. Pentru a merge la oraș, însă, a trebuit să facă pactul cu diavolul, fiind recrutat de Securitate. Bineînțeles că imediat după aceea, ca avantaj, se mută în Tulcea, la oraș, unde activează ca muzeograf. Numele său de sursă era Porumbacu și cu această sursă au fost predate Securității comuniste o serie de note informative pentru care mai primea și bani. Practic, erau plătite într-un soi de “acord”, la bucată.

Dat fiind faptul că avea nevoie de bani, Antonescu a început să trimită cât mai multe note informative și cât mai “poetic” realizate, adică cuprinzând o serie de invenții și de născociri, care nu aveau nimic de-a face cu realitatea despre diverși oameni care erau în anturajul său, prieteni sau dușmani. Acest lucru il afirm chiar ofiterul al carui informator era… “Motivat de bani – pentru fiecare notă informativă primea 300 de lei de pe vremea lui Ceaușescu, în condițiile în care un salariu de profesor era cam de 2.000 de lei, deci era plătit bine, Crin Antonescu a început să imi furnizeze din ce în ce mai multe astfel de note informative, majoritatea, inventate, ca în literatură, la care pretindea că se pricepe, despre oameni reali din anturajul său (colegi, prieteni, iubite etc)”, spune Ioan Ichim, cadru al Securitatii tulcene.

Cum aceste note informative începeau să fie din ce în ce mai multe, se pare că locul inițial de întâlnire și de predare, restaurantul Danubius din Tulcea nu a mai fost suficient, astfel încât Securitatea l-a invitat la un apartament conspirativ, unde să-si predea notele, respectiv pe strada Păcii. “Banii pentru imaginația sa bolnavă și-i primea prin CEC, fiind depuși în contul său, la CEC Tulcea de pe strada Isaccei” isi aminteste fostul sef al lui Ichim, Pavel Ionescu. “Avea o fire care “știa” să se bage în sufletul tău cu forța, pentru a se face apreciat, deosebit de “prietenos” cu toată lumea, nu fără interes desigur, asa cum a rămas până azi” spune aceeasi sursa din fosta Securitate a Statului.

“Dosarul lui Crin Antonescu este unul deosebit de amplu și are numărul 2456sca/ DSS 01429. În tinerețe, printre principalele sale atribuții era aceea de a spiona copii, mulți dintre ei chiar elevi de-ai săi, pentru a afla ce au părinții lor în cap, dacă se plâng de sărăcie, dacă înjură partidul, dacă nu sunt de acord cu Ceaușescu etc. Bineînțeles că pe lângă ceea ce-i spuneau adolescenții oamenilor din Tulcea, le mai lînflorea și el. În paralel, a dus o viață amoroasă deosebit de tumultoasă, la vremea respectivă fiind cercetat de militie pentru intretinere de relații cu minore”.

Astfel încât, așa cum Securitatea cunoaște, el are chiar și un copil din flori, un băiat, pe nume Andrei, conceput cu o minoră. Pentru a musamaliza cazul, la vremea aceea mai-marii Securitatii au aranjat fetei o căsătorie de formă cu un cetățean moldovean. Femeia se numeste Slavka Popov, iar soțul său, Ioan Atodiresei. Andrei Atodiresei, în vârstă acum de aproximativ 23 de ani este de fapt fiul lui Crin Antonescu, despre care nimeni în afară de părinți și de Securitatea din România nu cunoaște absolut nimic.

Activitatea de turnătorie a lui Crin Antonescu, în special cea legată de copii nu s-a oprit aici. I s-a dat misiune să se ocupe de copiii ai căror părinți erau urmriți de Securitate, cu care avea abilitatea de a se împrieteni repede, făcându-li-se “simpatic”. (va urma)»

Desigur că mulți vor fi oripilați de acest text, fie pentru că îl vor crede, fie pentru că îl vor considsera o abjectă calomnie.

Candidatul la președinția României Crin Antonescu (sau C.N.S.A.S.-ul) are obligația politică și mai ales morală să ia o atitudine și să dezmintă aceste acuzații.

Sau nu.

… că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 18:53

De la: 9am040800, la data 2009-11-04 17:05:28Băsescu este un yoon politikon de cea mai joasă speță, jennt de joasă...Trebuie să sc ăpăm de el trmițându-l pe mare. În mod democratic, preyentându-ne la vot în număr foarte mare. Treyiți-vă, este singura noastră șansă de a fi în rândul națiunilor respectate!

Prima data invata sa scrii si dupa dati cu parerea...........

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 18:58

De la: bseceta, la data 2009-11-04 10:20:59

Si totusi TRAIAN BASESCU nici de ziua lui nu se lasa pina nu face praf ECONOMIA ROMANIEI,iar pupincuristii barcagiului planteza pe toate gardurile si stilpii cladirilor; ROMANI,DE CE VA ESTE FRICA NU SCAPATI! INSOTITA DE PRIVIREA PERVERSA A UCIGASULUI ECONOMIEI ROMANESTI

MAI BISEXUALO,MAI INTAI DEFINESTETI SEXUL,APOI UITATE BINE LA EL IN OGLIDA SI DUPA FA-TI OPERATIE ESTETICA........ MUSAI !!!!!!!!!!!!!

9am035009

98 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 19:04

Sistemul ticalosit l-a lasat pe Omar Hayssam sa creasca ani de zile, påna ce grupul Manhattan pe care l-a creat a agonisit o avere de circa 100 de milioane de euro. Consultantii lui Hayssam au fost doi colonei in rezerva care au activat in informatiile externe. Unul este atåt de celebru, incåt simpla articulare a numelui sau, Ristea Priboi, ne da fiori pe sira spinarii. Oficial, Priboi a administrat firma Divertis din cadrul grupului Manhattan. Neoficial, a fost cureaua de transmisie dintre sistemul ticalosit si buna administrare a afacerii Manhattan. Care trebuia sa creasca, iar in momentul cånd se va fi copt, o måna imbatrånita in rele sa o culeaga pentru sine. Pentru naivi, Priboi a fost cunoscut drept omul lui Nastase. Naivitate cultivata cu sårg de o anumita parte a presei. Celalalt colonel este Nicolae Saracu, care a deschis usi pe care nu le putea deschide Priboi. Hayssam a fost sacrificat pentru a i se confisca averea. Avere care nu i-a apartinut decåt partial, in calitate de administrator. Pentru asta, sistemul ticalosit putea sa subscrie, cel putin moral, la rapirea unor ziaristi; sa identifice un vinovat, pe Hayssam; sa mimeze ca-l aresteaza; sa-i promita ca va face orice pentru el, ca sa-l scoata din tara, dupa ce i-ar fi depus in cont o suma decenta, cu care va putea trai påna la adånci batråneti, intr-o tara precum Siria; apoi, Hayssam s-a dat bolnav si a fugit din tara trecånd prin sita serviciilor de informatii ale unei tari membre NATO. Ramåne intrebarea, unde a disparut averea lui Hayssam. Avere pe care presedintele tarii a incredintat-o oficial spre administrare doctorului Yassin. Doctorul a intrat in pamånt, iar secretul operatiunii „Hayssam deschide-te“ nu va fi aflat, la recomandarea presedintelui Basescu, decåt peste 50 de ani. Pentru ca telenovela sa mearga unsa, Priboi a fost dat in urmarire generala de o anumita parte a presei, fara ca puterea sa emita vreun mandat in acest sens. Intrebarea a doua e daca va reusi seful sistemului ticalosit sa cheltuie averea lui Hayssam in viata asta, fara sa bata la ochi si fara sa fie luat la intrebari de Agentia Nationala pentru Integritate.

Fosta membra 9am.ro

549 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 20:03

“La multi ani, `Sefu!
Nici nu stiu ce sa mai cred: eu, in locul dumitale, le-as sparge nu doar Parlamentul prin anticipate, dar le-as sparge si moacele…Sper sa castrici(!)i tot matale cotrocezidentialele, sa mai am si eu “la (inca) multi ani” subiecte delicioase pentru articolele mele din ziarul NATIUNEA, sa castig si eu o paine alba-neagra sau intermediara ca amarat de ziarist independent bine(!), nu ca mercenarii aia…
Hai, te-am pupat pe mandat, de ziua matale!”

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 20:20

De la: 9am062438, la data 2009-11-04 17:59:19Nu te supara dar asa sti sa dai raspunsurile exact ca si presedeintele si i partidul pe care il sustii adica sa jignesti.Ti se pare ca Basescu conduce o tara el nu a facut nimic in acesti 5 ani numai sa denigreze opozitia ceea ce nu-i sta bine unui presedinte el ar trebui sa fie intre ei nu sa bage raca.Si la ce spui tu prin faptul ca a fost in Italia si ca participa la diferite evenimente sa sti ca nu este nimic iesit din comun asta trebuie sa faca un presedinte mai ales ca el este cel care spune ca urmareste binele romanilor si a tarii. Iar despe alianta pe care o fac PSD si PNL nu o vad atat de grava avand in vedere ca la fel afost si acum 5 ani intre PD si PNL iar cand sa vazut la putere PD s-au descotorosit de PNL prin diferite mijloace chiar si prin denigrarea primului ministru.Nu mi se pare oricum ca ai dreptate dar fiecare poate sa spuna ce vrea doar este democratie un lucru pe care nu-l mai doreste Basescu prin parlamentul unicameral.Ce zici?

Trist dar adevarat! Curat tara africana, nu europeana!
Asta este nivelul politic si injuram degeaba clasa politica, pentru ca sursa raului nu este acolo! Raul de care nu putem scapa si ne sufoca este jos, la nivelul omului de rand iar politicienii sunt doar emanatii ale poporului!
Nu este de mirare ca in acest moment avem o clasa politica cu spirit de turma, atata timp cat vad o mare turma de romani care habar nu au pe ce lume se afla.
Atata timp cat sustinatorii PNL si PSD declara fara nicio urma de indoiala ca acum 5 ani PDL-ul cocotat la putere s-a descotorosit de bietii penelisti, cand oricine, trezit si la 1 noaptea din somn, ar trebui sa stie ca tocmai penelistii i-au dat afara din Guvern pe ministrii PDL si apoi au ramas singuri sa guverneze pina la sfarsitul anului trecut!

Ce poti sa mai spui in situatia asta? Cum poti sa speri intr-un viitor mai bun, cand o gloata de vite conduse de sobolanii Voiculescu, Vantu si Patriciu, pun capul in pamint si rumega mai departe prostiile cu care sunt furajate?

Asta este adevarul, foarte multi invart politica precum invarte porcul dovleacul! Si sa nu te apuce dracii cand astia iti pot hotari tie viitorul?

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 20:24

De la: 9am035009, la data 2009-11-04 19:04:11

Sistemul ticalosit l-a lasat pe Omar Hayssam sa creasca ani de zile, påna ce grupul Manhattan pe care l-a creat a agonisit o avere de circa 100 de milioane de euro. Consultantii lui Hayssam au fost doi colonei in rezerva care au activat in informatiile externe. Unul este atåt de celebru, incåt simpla articulare a numelui sau, Ristea Priboi, ne da fiori pe sira spinarii. Oficial, Priboi a administrat firma Divertis din cadrul grupului Manhattan. Neoficial, a fost cureaua de transmisie dintre sistemul ticalosit si buna administrare a afacerii Manhattan. Care trebuia sa creasca, iar in momentul cånd se va fi copt, o måna imbatrånita in rele sa o culeaga pentru sine. Pentru naivi, Priboi a fost cunoscut drept omul lui Nastase. Naivitate cultivata cu sårg de o anumita parte a presei. Celalalt colonel este Nicolae Saracu, care a deschis usi pe care nu le putea deschide Priboi. Hayssam a fost sacrificat pentru a i se confisca averea. Avere care nu i-a apartinut decåt partial, in calitate de administrator. Pentru asta, sistemul ticalosit putea sa subscrie, cel putin moral, la rapirea unor ziaristi; sa identifice un vinovat, pe Hayssam; sa mimeze ca-l aresteaza; sa-i promita ca va face orice pentru el, ca sa-l scoata din tara, dupa ce i-ar fi depus in cont o suma decenta, cu care va putea trai påna la adånci batråneti, intr-o tara precum Siria; apoi, Hayssam s-a dat bolnav si a fugit din tara trecånd prin sita serviciilor de informatii ale unei tari membre NATO. Ramåne intrebarea, unde a disparut averea lui Hayssam. Avere pe care presedintele tarii a incredintat-o oficial spre administrare doctorului Yassin. Doctorul a intrat in pamånt, iar secretul operatiunii „Hayssam deschide-te“ nu va fi aflat, la recomandarea presedintelui Basescu, decåt peste 50 de ani. Pentru ca telenovela sa mearga unsa, Priboi a fost dat in urmarire generala de o anumita parte a presei, fara ca puterea sa emita vreun mandat in acest sens. Intrebarea a doua e daca va reusi seful sistemului ticalosit sa cheltuie averea lui Hayssam in viata asta, fara sa bata la ochi si fara sa fie luat la intrebari de Agentia Nationala pentru Integritate.

Iar jurnalista rapita era fica unui snator PSD! Cu atitea conexiuni cu PSD, tot Basescu e vinovat?

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 21:07

2009 Editia Online NOV
04
Usor cu dictatura pe scarile mogulior!
Andreea Pora Politica
B
asescu ne-a facut-o! De cinci ani cizma dictaturii ne apasa grumazurile si noi continuam, ca prostii lui Brucan, sa haladuim prin strainatate, sa luam cu asalt mall-urile, sa ne imprumutam la banci ca sa ne satisfacem nesatiosul consumism, sa facem mitinguri si sa protestam pentru tot ce ne trece prin cap sau buzunar. Dictatura ne-a patruns in case, in familie, in conturile din off-shor-uri si noi, idiotii, stam linistiti. Pe canapeua din living, cu un Cola sau o tuica alaturi, rontaind seminte sau fistic, dupa posibilitatile fiecaruia, si ne uitam la televizor. Butonam in draci, zapam ca apucatii, din 70 de canale e greu de ales. Gindul la odioasa dictatura nu ne-a bintuit nici macar cind adormeam cu Mircea Badea in urechi injurind tot ce misca.

Chestia e ca, in timp ce ne traiam linistiti vietile in fara televizorului, s-a instalat dictatura. N-am fi stiut nimic, daca nu era Coalitia Anti sa stea de veghe la hotarele democratiei. Daca echipa de politicieni, analisti, ONG-isti si jurnalisti onesti, deontologi si rupti in fund nu ne-ar fi avertizat asupra pericolului. Doar ea, Coalitia Anti, reperul moral al neamului, ne-a trezit la realitate. Doar datorita ei, caiinele de paza care urla cu burta goala la luna oglindindu-se in piscinele vilelor din Snagov, am inteles si noi, in sfirsit, cum stau lucrurile. Fara organele si goarnele ei de lupta n-am fi aflat ca numele dictaturii este... Basescu.

Doar asa am inceput sa fim atenti, am inteles si ne-am cutremurat. Basescu a fost suspendat de 322 cavaleri ai dreptatii tocmai ca sa poata instaura mai bine dictatura pe care o traim din plin astazi. A scos in public, in loc sa-l bage in seiful Rodicai Stanoiu, un biletel roz scris de Calin Popescu Tariceanu, fostul lui tovaras de arme electorale – ceea ce nu se face intre amici –, biletel care este dovada agramata a presiunilor pe care Basescu le-a facut, le face si le va mai face chiar si dupa moartea sa politica, asupra Justitiei.

Coalitia Anti ne-a lamurit cum sta treaba si cu doamna aceea cu coada calului, despre care noi, naivii, credeam ca este amazoana dreptatii. Cind colo, tovarasa Macovei este un procuror de pe vremea prea lesne impuscatului, una care ii batea cu bulanul pe nevinovati. Lovea tortionara doar la rinichi si ficati. Desi vigilentii democratiei ne-au prezentat pe viu dovada, noi, naivii, nu am dat suficienta atentie malacului plimbat pe ecrane.

Ministresa justitiabila, la comanda dictatorului Basescu, evident, a facut din procurori falanga de lupta impotriva celor mai cinstiti oameni din politica asta. Bietul Nastase, cit a avut de suferit din cauza matusii Tamara, care s-ar intoarce din mormint sa puna lucrurile la punct cu milionul de euro virit in niste amarite de termopane.

Dar cel mai mult au contribuit la luminarea noastra trei oameni mai presus de orice banuiala. Cu averi facute cinstit si care au luat de pe umerii statului povara unor societati comerciale, a banilor negri facuti in timpul celuilalt dictator si care stiu direct de la sursa cit de lung era bratul Securitatii. Oameni care au pus umarul la consolidarea mass-media democrate, aflate in slujba unei spalari corecte si principiale pe creier a individului.

Adevarati oameni de afaceri, au inteles cit de important este sa dai cite o piine buna, unsa cu toate cele, si pe fata si pe dos, niste lefuri cu multe zeroruri unor jurnalisti, care altfel s-ar fi ingropat in anomimatul independentei sau al mediocritatii. Celor trei, Vintu, Voiculescu si Patriciu, trebuie sa le multumim pentru demascarea dictatorului si pentru toate eforturile – financiare, politice, intelectuale si spirituale –, pe care le fac pentru ca acesta sa nu ne mai oropseasca inca cinci ani.

In slujba lor activeaza jurnalisti tot unul si unul, actionind cu condeiul si gura, dar in primul rind, cu tot ce au ei mai onest in constiinta si portofele, jurnalisti de categorie grea, ajunsi, iata, niste biete stafii bintuind obosite de munca de lamurire pe ecrane si prin gazete pentru a ne face pe noi sa intelegem pericolul. Sa pricepem odata ca e dictatura in stare pura sa lasi un guvern minoritar, cum a fost cel pastorit de Tariceanu, sa conduca tara timp de doi ani. Ca nimic nu e mai ingrozitor sa rapesti niste jurnalisti, sa te faci ca-i salvezi si apoi sa-i dai drumul teroristului numarul 1.

Doar acesti jurnalisti si politicieni din Coalitia Anti ne-au facut sa apreciem la adevarata lor valoare vorbele teroristilor, hayssamilor, camatarilor si nicugherelor. De acum inainte, acuzele rostite de infractori vor deveni pentru noi insusi Adevarul. Glorie acestor luminatori ai mintilor noastre proaste! Lor le datoram faptul ca am inteles ca doar in dictatura puterea are 25% si opozitia 65% si guvernele pot pica prin motiune de cenzura. Dovada suprema, de necontestestat, ca numai in dictatura se intimpla asemenea lucruri este ca doar in regimul Basescu o motiune a reusit sa darime un guvern.

Pentru noi, Gidea, Ciutacu, Nistorescu, S. R. Stanescu, Dana Grecu, Mircea Badea, Valerian Stan, Petru Romosan, Razvan Dumitrescu, Adrian Ursu & Oana Stancu, lista e prea lunga si glorioasa, sint chiar glasul constiintei mogulilor. Vai, ce eticheta nedreapta pusa de pupincuristii dictatorului!

Ne-au ajutat sa ne destupam mintile infundate de lenea democratiei si sa vedem cum trebuie sa se desfasoare o adevarata campanie pusa in slujba unui scop nobil: inlaturarea odiosului de la Cotroceni. O campanie care ar putea sa intre in analele istoriei si in manulalele de jurnalism. Am putea chiar sa o importam si altor tari cazute sub bocancul cu crampoane al dictaturii de tip basescian. Sau chiar la Uniunea Europeana. Barroso a aflat si el dintr-o scrisoare demascatoare a lui Nistorescu. Sa ne traiesti coane! Si dai inainte cu listele negre, ca doar asa ii stirpesti pe fripturisti.

Campania Coalitiei Anti este un model, pe care noi, trezitii din somnul adinc al falsei democratii, dispusi sa dam piept cu dictatura lui Basescu, o aplaudam ca la Congresul al XIV-lea. Noi vrem respect, sa fie clar!. Vrem sa fim respectati chiar si in dictatura. Mai ales in dictatura!

Dar cine sintem noi? Cum cine? O intrebare de-a dreptul tendentioasa! Sintem telespectatorii Antenelor si Realitatii! Un lucru va rugam, usor cu dictatura pe scarile mogulilor, sa nu cumva sa se sparga. Ca atunci nu mai avem ce viziona.

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 21:11

2009 Editia Scrisa NOV
03
O campanie Toxică
Rodica Culcer Politica
A
m știut că vom avea o campanie prezidențială dură, dar nu ne-am gândit că ne vom aminti zi de zi și ceas de ceas de atmosfera încărcată de ură și violență din 1990. Cel puțin deocamdată, campania nu înregistrează violențe de ordin fizic, dar este dominată de o agresivitate verbală iritantă.

Mimozele presei s-au speriat de sloganul de campanie al lui Traian Băsescu – „De ce le e frică nu scap㓠–, fără a se întreba dacă nu cumva avertismentul președintelui le este adresat politicienilor corupți și parlamentarilor care au pervertit rostul parlamentului. Aceleași mimoze par surde când Viorel Hrebenciuc strigă că Traian Băsescu „este beat tot timpul“, când Marian Vanghelie afirmă c㠄bea două sticle de whisky pe zi“ sau când Aura Vasile îl califică pe Emil Boc drept „nesimțit“, „fascist“ și „imbecil“; ca să nu mai vorbim de faptul că nici nu-l aud pe Crin Antonescu lăudându-l pe Ion Iliescu pentru că nu a pus armata să ne împuște în Piața Universității. Mai mult, pe intelectualii care-i țin trena candidatului liberal nu-i acuză nimeni că și-au vândut sufletul necuratului.

Avem însă nu numai o campanie asimetrică, ci și incorectă, cu știri trunchiate și scoase din context. De pildă, dacă Traian Băsescu spune c㠄nu îmi doresc anticipate, pentru că pică într-un moment foarte prost“, dar că nu poate exclude recursul la „acest instrument de deblocare a crizelor politice“, Realitatea TV titrează deformant: „Băsescu: Alegerile anticipate reprezintă o soluție pentru rezolvarea crizei politice“. Ceea ce, desigur, îi permite lui Mircea Geoană să califice alegerile anticipate drept „cea mai proastă variantă“, pe care președintele ar urmări-o „cu cinism“, pentru c㠄o vrea pe Elena Udrea prim-ministru“. Este lansată astfel o diversiune, în care dezmințirile PD-L nici nu mai contează, pentru că aceasta este o campanie a diversiunilor. „Elena Udrea – prim-ministru“ este doar cea mai recentă dintre ele. Mult mai periculoase sunt așa-numitul „scandal Hayssam“ și acuzațiile privind fraudarea alegerilor prin referendum.

În consecință, în această țară, ce se pretinde europeană, un infractor dictează agenda publică în campania prezidențială. Nu un infractor oarecare, desigur, ci un companion de călătorie al lui Ion Iliescu, membru și fost candidat PSD, apropiat de mai mulți lideri PSD, de la Nicolae Văcăroiu la Vasile Ion, tatăl jurnalistei răpite Marie Jeanne Ion, poate chiar de magnatul liberal Dinu Patriciu, ceea ce explică de ce din stenograma convorbirii cu generalul Degeratu, publicată în presa lui SOV, au fost omise toate numele de pesediști marcanți. Pentru televiziunile „de știri“ însă, spusele lui Hayssam au valoare de adevăr absolut, deși nu sunt susținute de nicio probă, și aparțin unui personaj condamnat pentru terorism, agent secret multiplu, care știa foarte bine că era înregistrat atunci când sugera că președintele i-ar fi fost protector și complice. Ce ziarist care-și respectă meseria poate „dezbate“ conținutul acestor afirmații dezlânate și adesea incoerente, legitimându-le, fără a avea și alte probe? Dezbaterile televizate au devenit însă ședințe de înfierare, iar vocea celor care îndrăznesc să pună la îndoială credibilitatea personajului sunt înecate de un cor de războinici antiprezidențiali, solistă fiind Norica Nicolai, care afirmă c㠄profesorul“ este Traian Băsescu, fără ca vreun moderator să-i ceară să și dovedească adevărul spuselor sale. Nu este prima dată când o face, pentru că filmul cu Omar Hayssam ne este prezentat în reluare. El a fost declanșat, inițial, la începutul lui 2008, când tot ziarele și televiziunile mogulilor „dezvăluiau“ un document public din dosarul căpitanului navei pe care fugise Hayssam, și anume transcrierea unei convorbiri telefonice dintre sirian și procurorul Ciprian Nastasiu, având un conținut aproape identic cu cea publicată în Gardianul.

Cum ambii interlocutori știau, fără îndoială, că erau înregistrați, rezultă că vorbeau, de fapt, pentru a fi auziți de altcineva.

Faptul că, de data aceasta, avem de a face cu o înregistrare ilegală, ar fi trebuit să ducă dezbaterea în direcția complicilor lui Omar Hayssam, dar, în mod straniu, nimeni nu investighează acest incident cu grave implicații pentru securitatea națională, ceea ce ne face să suspectăm c㠄scandalul Hayssam“ a fost pregătit mai de mult pentru a fi folosit împotriva lui Traian Băsescu, fiind lansat o dată înainte de suspendare și apoi relansat, aproape identic, înainte de prezidențiale.

Tocmai când scandalul Hayssam a rămas în pană de noutăți și reciclează aceleași speculații, iată că, în ajutorul adversarilor lui Traian Băsescu, vine un pluton compact de ONG-uri, în frunte cu Pro Democrația și Transparency International, care-l acuză pe președinte de fraudarea alegerilor prin referendum – un concept absolut nou și totodată greu de înțeles. În loc să discutăm despre chestiunea de fond a parlamentului unicameral și a reducerii numărului de parlamentari, discutăm despre prezența domnului Băsescu pe afișele care cheamă cetățenii la referendum, „uitând“ că inițiativa referendumului îi aparține, iar contracandidații săi sunt liberi să se exprime și ei, prin afișe proprii, cu privire la această chestiune. Totodată, programarea unui referendum în aceeași zi cu alegerile se practică în mai toate democrațiile, nefiind o invenție diavolească a actualului președinte, ci o practică curentă în SUA, de pildă. Mai mult, o parte dintre cele patru ONG-uri au protestat vehement și față de referendumul din 2007 privind votul uninominal, organizat concomitent cu alegerile europarlamentare din acel an. Faptul că avem, astăzi, un sistem de vot doar parțial uninominal și manipulat în continuare de partide li se datorează în mare măsură, iar dacă referendumul asupra parlamentului unicameral va eșua, vor repurta un nou succes și-i vor ajuta pe adversarii președintelui.

Fără a fi epuizat inventarul diversiunilor din această campanie, avem deja destule motive să ne întrebăm de ce, în 2009, avem parte de o campanie electorală la fel de toxică și de agresivă ca în 1990? De ce spațiul mediatic a fost din nou monopolizat de o singură tabără politică, iar ceilalți – buni sau răi – au prea puține posibilități de a se face auziți? De ce nu avem o masă critică de jurnaliști independenți, care să investigheze și să analizeze obiectiv, curajos și fără părtinire afirmațiile făcute de politicieni? În sfârșit, de ce nu discutăm în campanie despre programele candidaților, care, anul acesta, chiar merită să fie discutate? Nu sunt întrebări adresate unei singure tabere politice, ci ambelor – căci nu am ajuns aici doar din cauza forței și agresivității unora, ci și din cauza neglijenței, aroganței și duplicității celorlalți. Toți ar trebui așadar să răspund㠖 căci toți plătim. //

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 21:36

Băsescu câștigă și pe site-urile anti-Băsescu!

Scris de Lucian Lumezeanu
Campania anti-Băsescu începută pe Internet dă rateuri! Astfel, Băsescu obține victoria chiar și într-un sondaj de pe un site cu promovare plătită, www.pemarecuel.ro, în care suntem îndemnați să-l dăm jos de la Cotroceni. Și să-l trimitem pe mare, evident.
Numai că în sondajul făcut pe pagina de Internet respectivă, în ciuda faptului că scrie „Ești sigur că-l mai vrei încă cinci ani?“, Băsescu câștigă, cu peste 53% din voturi. Opțiunea cealaltă - „Trimite-l pe mare!“ unde avem poza unei așa-zise fregate, ia doar 46 și ceva la sută.

Campanie liberală?

Site-ul pemarecuel.ro poartă amprenta unei „gherile digitale“ marca PNL. Care folosește Internetul pentru a compensa că e mult în urma PSD și PD-L la organizare în teritoriu și număr de membri.
Tehnica folosită e aceea a anunțurilor plătite. Spre exemplu, dacă vei căuta pe motorul de căutare Google numele Traian Băsescu, îți apar primele rezultate cu galben (culoarea cu care sunt trecute site-urile pentru care s-a plătit) - site-ul respectiv și cel al lui Crin Antonescu. Sub care scrie mic „Băsescu fură din nou! De data asta sloganuri de campanie“.
Tehnica anunțurilor plătite care îți apăreau practic pe majoritatea site-urilor a fost inaugurată de Călin Popescu Tăriceanu. La alegerile din 2008, se ajunsese chiar ca, atunci când accesai din România site-urile ziarelor mari din străinătate, deasupra să îți apar㠄Tăriceanu premier“ sau „votați PNL“.

nicuf

1 mesaj
Oras: Bacau

Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 21:47

DIN PACATE DVS..CARE VEDETI DOAR ALB....SI DINCOLO NEGRU SUSTINETI DIN PLIN DIVIZAREA NATIUNII.
PRIN FAPTUL CA NU RECUNOASTETI NICICUM DEFECTELE MAJORE ALE PRESEDINTELUI BASESCU SI DERAPAJELE IN EXERCITAREA FUNCTIEI SI INTERPRETAREA CONSTITUTIEI SI LEGILOR CREATI O ATMOSFERA DE NERESPIRAT SUSTINAND CONTINUU CA EL ,SI NUMAI EL,ARE DREPTATE SI POATE FACE ORICE....IN MOD CONSTITUTIONAL.
VA URMAREAM CU MARE PLACERE...MAI DEMULT E DREPT,SI NU STIU CE S-A INTAMPLAT...CU DVS.CU D-NII LIICEANU,PATAPIEVICI S.A.,DE CE OARE NU VEDETI LUCRURI CARE MIE MI SE PAR F.F. CLARE.
SIGUR CA FAPTUL CA AVETI O PARERE-OPINIE ESTE LAUDABIL SI RESPECTABIL.INTREBAREA E DE CE NU VEDETI FAPTE CLARE CA LUMINA ZILEI SI DE CE LE OCOLITI,CAND TREBUIESC EXPLICATE.
ASTFEL ATI PIERDUT RESPECTUL PE CARE VI-L PURTAM PT.CA LUCRURILE NU POT FI INTERPRETATE CU REA CREDINTA VESNIC.IMI PARE RAU.
N.F.

Pagini: << 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: