Info
x
Basescu
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 23:53
De la: black10131307, la data 2009-11-03 22:55:18www.youtube.com/watch?v=Cbe3VSlAOTI Ai v�zut ce s-a �nt�mplat? Te-ai trezit brusc, ai atribuit lui Antonescu apelativul "tovar�e",(fapt ce la sup�rat pe Ion Iliescu), �i acum e�ti plin de cufureal�. Nu ai respectat regulile �colii sovietice din g�oaza lui nea Ion, unde e�ti cursantul �ef, reguli care prev�d clar c� apelativul tovar�e se atribuie exclusiv urma�ilor lui Traian, Traian B�sescu, care, la r�ndul lui este urma�ul g�oazei lui Ion Iliescu. Mergi �i te spal�, reia-�i func�ia de cursant �ef �i alt�dat� s� fii mai atent la mi�c�rile bru�te, dar mai ales la atribuirea apelativului tovar�e unora care nu au aceea�i origine cu urma�ii lui Traian, Traian B�sescu. Nu de alta, dar ai sim�it pe pielea ta c� Iliescu nu prea mai poate s�-�i controleze cufureala....
Nici cl�tita cu br�nz� nu se diferen�iaz� de celelalte cl�tite politice.
G�oaza este un desert preziden�ial.
"Daltonistul de urechi" aude �n "blond�" �i negru. Cine se scoal� "prea" de diminea��, r�m�ne cu "noaptea �n cap".
|
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 00:02
De la: 9am056627, la data 2009-11-03 18:51:01De la: 111dinu, la data 2009-11-03 13:26:34De la: f_nuta, la data 2009-11-03 13:04:03BASE E MINUNAT, ABIA ASTEPT SA NE MAI ,,DISTRAM" CU EL INCA 5 ANI. Alt cursant la �coala sovietic� din g�oaza lui Ion Iliescu. �i-a dat voie Black s� iei o pauz� �ntre cursurile staliniste, sau chiule�ti ? M�i ucenici bol�evici, v� sf�tuies s� �nv��a�i �i nu s� v� �ine�i de giumbu�lucuri printre bucile lui nea Ion, mai ales c� examenul de absolvire �l ve�i da cu lui Traian, Traian B�sescu, urma�ul g�oazei lui Ion Iliescu.
"Daltonistul de urechi" aude �n "blond�" �i negru. Cine se scoal� "prea" de diminea��, r�m�ne cu "noaptea �n cap".
|
|
Fosta membra 9am.ro 1171 mesaje Membru din: 23/08/2009 |
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 03:09
|
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 08:30
�tiri B1 Tv.
La propunerea conducerii PD-L-iste, black, cursantul �ef de la �coala sovietic� din g�oaza lui Ion Iliescu, a primit medalia "arheologul anului" pentru �nv���turile sovietice redescoperite �n urma s�p�turilor f�cute �n labirintul g�oazei iliesciene. De asemenea, medaliatul a fost m�ng�iat pe cre�tet de mai to�i democrat-liberalii, pentru diversele avataruri adoptate �n vederea ascunderii lucr�rilor arheologice executate �n g�oaza lui nea Ion. �n interviul pe care l-a dat, imediat dup� decernarea medaliei, black afirm� c� este pe cale de a definitiva ultimele lucr�ri la situl arheologic FSN-ist, din g�oaza lui nea Ion, sit capabil s� dovedeasc�, f�r� t�gad�, originea lui Traian, Traian B�sescu �i implicit a urma�ilor lui Traian, Traian B�sescu. De asemenea, a continuat black, descoperirile se refer� la �habitatul� ideologic democrat-liberal �n diferite etape ale evolu�iei sale, mai precis de la domina�ia FSN-ist� la dictatura PD-L-ist�. �Jurnalistul� Radu Moraru, care patroneaz� emisiunea NA�UL de la televiziunea B1, a solicitat permisiunea de a vizita �i dumnealui situl arheologic, motiv�nd c�, �n calitatea lui de fan at�t al lui Traian, Traian B�sescu, c�t �i al urma�ilor lui Traian, Traian B�sescu, va putea face o emisiune special� pe aceast� tem�.
|
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 10:20
De la: 9am056627, la data 2009-11-03 18:51:01De la: 111dinu, la data 2009-11-03 13:26:34De la: f_nuta, la data 2009-11-03 13:04:03BASE E MINUNAT, ABIA ASTEPT SA NE MAI ,,DISTRAM" CU EL INCA 5 ANI. Si totusi TRAIAN BASESCU nici de ziua lui nu se lasa pina nu face praf ECONOMIA ROMANIEI,iar pupincuristii barcagiului planteza pe toate gardurile si stilpii cladirilor; ROMANI,DE CE VA ESTE FRICA NU SCAPATI! INSOTITA DE PRIVIREA PERVERSA A UCIGASULUI ECONOMIEI ROMANESTI
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic� am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
Fosta membra 9am.ro 241 mesaje Membru din: 8/08/2008 Oras: Constanta |
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 10:24
NU VA FACETI GRIJI,MAI SINT MULTI FRAIERI IN ROMANIA CARE MA VOTEAZA !NU VREAU LA GALERE,VREAU LA COTROCENI !
|
|
Fosta membra 9am.ro 5 mesaje Membru din: 12/08/2009 |
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 10:33
cu iertaciune ,te intreb !
ce vei face dupa ce mult iubitul tau basescu va da ortu' popii ??!!??
|
|
Fosta membra 9am.ro 198 mesaje Membru din: 17/06/2009 |
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 13:00
De la: yohann, la data 2009-11-04 10:33:25cu iertaciune ,te intreb ! pai o avem pe EBA ! |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 4 mesaje Membru din: 24/02/2009 |
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 14:07
eXISTA SI ALTE OPTIUNI.
dACA base N-AR EXISTA CE AI FACE? |
|
Fosta membra 9am.ro 198 mesaje Membru din: 17/06/2009 |
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 15:28
De la: adrian_vasiliu21, la data 2009-11-04 14:07:51eXISTA SI ALTE OPTIUNI. interesanta logica ! Base EXISTA ! |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 16:04
De la: black10131307, la data 2009-11-03 19:54:46De la: gabigabi, la data 2009-11-03 17:29:12De la: 9am095720, la data 2009-11-03 16:17:53 |
|
5oct_1959 12 mesaje Membru din: 13/10/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 16:09
De la: dracusor, la data 2008-10-01 07:20:38serios? tu crezi ca asta e? deaia se aliaza pnl-ul cu psd-ul? astai cel mai mare rahat pe care putea sal zica o cretina ca tine, atunci de pnl-ul susine psd-ul, se iau mana in mana, "cedeza " la presiunile psd-ului dar nu baga in seama motiunile pdl-ului, si asta e cea mai mare tampenie sa spui ca s-au inteles sa se certe 4 ani, conflictul ala a inceput de la mai multe lucruri printre care si biletelul in care tariceanu ii cerea lui basescu sa-l lase in pace pe dinu patriciu, si pe care basescu l-a facut public, oamenii astia se au la cutite, este o tampenie sa zici ca sunt mana in mana, va rog veniti cu niste explicatii mai realiste cu de ce nul placeti pe basescu Tot acolitii si votantii lui Base sunteti analfabeti? Toti ati marinarit si ati uitat de prima regula a romanului: sa scrie si sa citeasca corect? Si, culmea tupeului mai si jigniti cu inflacararea lui Vasile Roaita in a trage de sirena... Apucati-va frate de gramatica limbii romane si uitati de politica! Politica e facuta pentru prosti, creduli si inculti. Comparati politicienii interbelici (care erau avuti, aveau cate 2-3 licente) cu infometatii de avere din ziua noastra ce-si doresc ciolane la nesfarsit pentru ei si familiile lor! Frumoasa tara, pacat ca-i locuita....
|
|
alessia 163 mesaje Membru din: 27/10/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 16:41
De la: 9am077225, la data 2009-11-04 13:00:25De la: yohann, la data 2009-11-04 10:33:25cu iertaciune ,te intreb ! EBA vrea sa faca pui cu SIDA daca ma prinde un mandat basescu
ROMANIA ARE NEVOIE DE SCHIMBARE ,BASESCU A CUFUNDAT ROMANIA IN DEZASTRU ECONOMIC
M-am edificat ! Șmecheria este clara,in 2007,in 2009 au fost prezenti la vot doar 5-6 milioane de votanti dar cu STS ul voturile au fost trecute la ambele parti si la urma au mai fost fabricate citeva sa faca diferenta pentru Basescu.Impunerea CCR ca pentru validarea Referendumului din 29 iulie 20012 sa fie 1/2 din electorat la vot,iar PDL ul sa boicoteze Referendumul interzicind prezenta la vot,se bazeaza tocmai pe faptul ca rom�nii nu se prezinta la vot din comoditate,nepasare,analfabetism politic,indoctrinare,prostie etc si nu se poate atinge pragul de 9125000.
DAR CE LEGITIMITATE ARE UN PRESEDINTE CARE FUGE DE POPOR SI BOICOTEAZA REFERENDUMUL ??????
|
|
9am040800 19 mesaje Membru din: 29/04/2009 |
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 17:05
B�sescu este un yoon politikon de cea mai joas� spe��, jennt de joas�...Trebuie s� sc �p�m de el trmi��ndu-l pe mare. �n mod democratic, preyent�ndu-ne la vot �n num�r foarte mare. Treyi�i-v�, este singura noastr� �ans� de a fi �n r�ndul na�iunilor respectate!
|
|
9am062438 1 mesaj Membru din: 4/11/2009 |
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 17:59
Nu te supara dar asa sti sa dai raspunsurile exact ca si presedeintele si i partidul pe care il sustii adica sa jignesti.Ti se pare ca Basescu conduce o tara el nu a facut nimic in acesti 5 ani numai sa denigreze opozitia ceea ce nu-i sta bine unui presedinte el ar trebui sa fie intre ei nu sa bage raca.Si la ce spui tu prin faptul ca a fost in Italia si ca participa la diferite evenimente sa sti ca nu este nimic iesit din comun asta trebuie sa faca un presedinte mai ales ca el este cel care spune ca urmareste binele romanilor si a tarii. Iar despe alianta pe care o fac PSD si PNL nu o vad atat de grava avand in vedere ca la fel afost si acum 5 ani intre PD si PNL iar cand sa vazut la putere PD s-au descotorosit de PNL prin diferite mijloace chiar si prin denigrarea primului ministru.Nu mi se pare oricum ca ai dreptate dar fiecare poate sa spuna ce vrea doar este democratie un lucru pe care nu-l mai doreste Basescu prin parlamentul unicameral.Ce zici?
|
|
9am042611 48 mesaje Membru din: 1/05/2009 |
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 18:11
LA MULTI ANI DE PUSCARIE DE ZIUA LUI
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 18:38
De la: 9am042611, la data 2009-11-04 18:11:41LA MULTI ANI DE PUSCARIE DE ZIUA LUI ASA SA-TI DEA DUMNEZEU TIE ,SI CELOR DRAGI TIE !!!!!!!!!!!!
� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
|
|
katharos 2 mesaje Membru din: 4/11/2009 |
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 18:45
buna seara!
as avea si eu o inrebare: CE A UITAT BASESCU SA SCRIE PE AFISELE ELECTORALE? (EX: AICI SUNT BANI DUMNEAVOASTRA.. SAU AICI UNT BANII DE LA FMI?) |
|
katharos 2 mesaje Membru din: 4/11/2009 |
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 18:48
"SUNT"
|
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 18:50
�FERITI COPIII DE CRIN ANTONESCU!�
scris de Simona Fica Miercuri, 21 Octombrie 2009 19:15 �DOSARUL DE SECURIST AL LUI CRIN ESTE 2456sca/ DSS 01429. A FILAT MINORE, �NTRE�IN�ND �I RELA�II SEXUALE CU ELE! Antonescu chiar a fost TURN�TOR LA SECURITATE. A�a cum se cunoa�te din biografia lui, dup� absolvirea Facult��ii de Istorie-Filosofie, cu doi ani de repeten�ie, isi incepe activitatea ca profesor, mai exact �n comuna Sole�ti, din jude�ul Vaslui, dup� care �n comuna Niculi�ei, din jude�ul s�u natal, Tulcea. Pentru a merge la ora�, �ns�, a trebuit s� fac� pactul cu diavolul, fiind recrutat de Securitate. Bine�n�eles c� imediat dup� aceea, ca avantaj, se mut� �n Tulcea, la ora�, unde activeaz� ca muzeograf. Numele s�u de surs� era Porumbacu �i cu aceast� surs� au fost predate Securit��ii comuniste o serie de note informative pentru care mai primea �i bani. Practic, erau pl�tite �ntr-un soi de �acord�, la bucat�. Dat fiind faptul c� avea nevoie de bani, Antonescu a �nceput s� trimit� c�t mai multe note informative �i c�t mai �poetic� realizate, adic� cuprinz�nd o serie de inven�ii �i de n�scociri, care nu aveau nimic de-a face cu realitatea despre diver�i oameni care erau �n anturajul s�u, prieteni sau du�mani. Acest lucru il afirm chiar ofiterul al carui informator era� �Motivat de bani � pentru fiecare not� informativ� primea 300 de lei de pe vremea lui Ceau�escu, �n condi�iile �n care un salariu de profesor era cam de 2.000 de lei, deci era pl�tit bine, Crin Antonescu a �nceput s� imi furnizeze din ce �n ce mai multe astfel de note informative, majoritatea, inventate, ca �n literatur�, la care pretindea c� se pricepe, despre oameni reali din anturajul s�u (colegi, prieteni, iubite etc)�, spune Ioan Ichim, cadru al Securitatii tulcene. Cum aceste note informative �ncepeau s� fie din ce �n ce mai multe, se pare c� locul ini�ial de �nt�lnire �i de predare, restaurantul Danubius din Tulcea nu a mai fost suficient, astfel �nc�t Securitatea l-a invitat la un apartament conspirativ, unde s�-si predea notele, respectiv pe strada P�cii. �Banii pentru imagina�ia sa bolnav� �i-i primea prin CEC, fiind depu�i �n contul s�u, la CEC Tulcea de pe strada Isaccei� isi aminteste fostul sef al lui Ichim, Pavel Ionescu. �Avea o fire care ��tia� s� se bage �n sufletul t�u cu for�a, pentru a se face apreciat, deosebit de �prietenos� cu toat� lumea, nu f�r� interes desigur, asa cum a r�mas p�n� azi� spune aceeasi sursa din fosta Securitate a Statului. �Dosarul lui Crin Antonescu este unul deosebit de amplu �i are num�rul 2456sca/ DSS 01429. �n tinere�e, printre principalele sale atribu�ii era aceea de a spiona copii, mul�i dintre ei chiar elevi de-ai s�i, pentru a afla ce au p�rin�ii lor �n cap, dac� se pl�ng de s�r�cie, dac� �njur� partidul, dac� nu sunt de acord cu Ceau�escu etc. Bine�n�eles c� pe l�ng� ceea ce-i spuneau adolescen�ii oamenilor din Tulcea, le mai l�nflorea �i el. �n paralel, a dus o via�� amoroas� deosebit de tumultoas�, la vremea respectiv� fiind cercetat de militie pentru intretinere de rela�ii cu minore�. Astfel �nc�t, a�a cum Securitatea cunoa�te, el are chiar �i un copil din flori, un b�iat, pe nume Andrei, conceput cu o minor�. Pentru a musamaliza cazul, la vremea aceea mai-marii Securitatii au aranjat fetei o c�s�torie de form� cu un cet��ean moldovean. Femeia se numeste Slavka Popov, iar so�ul s�u, Ioan Atodiresei. Andrei Atodiresei, �n v�rst� acum de aproximativ 23 de ani este de fapt fiul lui Crin Antonescu, despre care nimeni �n afar� de p�rin�i �i de Securitatea din Rom�nia nu cunoa�te absolut nimic. Activitatea de turn�torie a lui Crin Antonescu, �n special cea legat� de copii nu s-a oprit aici. I s-a dat misiune s� se ocupe de copiii ai c�ror p�rin�i erau urmri�i de Securitate, cu care avea abilitatea de a se �mprieteni repede, f�c�ndu-li-se �simpatic�. (va urma)� Desigur c� mul�i vor fi oripila�i de acest text, fie pentru c� �l vor crede, fie pentru c� �l vor considsera o abject� calomnie. Candidatul la pre�edin�ia Rom�niei Crin Antonescu (sau C.N.S.A.S.-ul) are obliga�ia politic� �i mai ales moral� s� ia o atitudine �i s� dezmint� aceste acuza�ii. Sau nu.
� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
|
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 18:53
De la: 9am040800, la data 2009-11-04 17:05:28B�sescu este un yoon politikon de cea mai joas� spe��, jennt de joas�...Trebuie s� sc �p�m de el trmi��ndu-l pe mare. �n mod democratic, preyent�ndu-ne la vot �n num�r foarte mare. Treyi�i-v�, este singura noastr� �ans� de a fi �n r�ndul na�iunilor respectate! Prima data invata sa scrii si dupa dati cu parerea...........
|
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 18:58
De la: bseceta, la data 2009-11-04 10:20:59De la: 9am056627, la data 2009-11-03 18:51:01De la: 111dinu, la data 2009-11-03 13:26:34De la: f_nuta, la data 2009-11-03 13:04:03BASE E MINUNAT, ABIA ASTEPT SA NE MAI ,,DISTRAM" CU EL INCA 5 ANI. MAI BISEXUALO,MAI INTAI DEFINESTETI SEXUL,APOI UITATE BINE LA EL IN OGLIDA SI DUPA FA-TI OPERATIE ESTETICA........ MUSAI !!!!!!!!!!!!!
|
|
9am035009 98 mesaje Membru din: 22/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 19:04
Sistemul ticalosit l-a lasat pe Omar Hayssam sa creasca ani de zile, påna ce grupul Manhattan pe care l-a creat a agonisit o avere de circa 100 de milioane de euro. Consultantii lui Hayssam au fost doi colonei in rezerva care au activat in informatiile externe. Unul este atåt de celebru, incåt simpla articulare a numelui sau, Ristea Priboi, ne da fiori pe sira spinarii. Oficial, Priboi a administrat firma Divertis din cadrul grupului Manhattan. Neoficial, a fost cureaua de transmisie dintre sistemul ticalosit si buna administrare a afacerii Manhattan. Care trebuia sa creasca, iar in momentul cånd se va fi copt, o måna imbatrånita in rele sa o culeaga pentru sine. Pentru naivi, Priboi a fost cunoscut drept omul lui Nastase. Naivitate cultivata cu sårg de o anumita parte a presei. Celalalt colonel este Nicolae Saracu, care a deschis usi pe care nu le putea deschide Priboi. Hayssam a fost sacrificat pentru a i se confisca averea. Avere care nu i-a apartinut decåt partial, in calitate de administrator. Pentru asta, sistemul ticalosit putea sa subscrie, cel putin moral, la rapirea unor ziaristi; sa identifice un vinovat, pe Hayssam; sa mimeze ca-l aresteaza; sa-i promita ca va face orice pentru el, ca sa-l scoata din tara, dupa ce i-ar fi depus in cont o suma decenta, cu care va putea trai påna la adånci batråneti, intr-o tara precum Siria; apoi, Hayssam s-a dat bolnav si a fugit din tara trecånd prin sita serviciilor de informatii ale unei tari membre NATO. Ramåne intrebarea, unde a disparut averea lui Hayssam. Avere pe care presedintele tarii a incredintat-o oficial spre administrare doctorului Yassin. Doctorul a intrat in pamånt, iar secretul operatiunii �Hayssam deschide-te� nu va fi aflat, la recomandarea presedintelui Basescu, decåt peste 50 de ani. Pentru ca telenovela sa mearga unsa, Priboi a fost dat in urmarire generala de o anumita parte a presei, fara ca puterea sa emita vreun mandat in acest sens. Intrebarea a doua e daca va reusi seful sistemului ticalosit sa cheltuie averea lui Hayssam in viata asta, fara sa bata la ochi si fara sa fie luat la intrebari de Agentia Nationala pentru Integritate. |
|
Fosta membra 9am.ro 549 mesaje Membru din: 11/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 20:03
�La multi ani, `Sefu!
Nici nu stiu ce sa mai cred: eu, in locul dumitale, le-as sparge nu doar Parlamentul prin anticipate, dar le-as sparge si moacele�Sper sa castrici(!)i tot matale cotrocezidentialele, sa mai am si eu �la (inca) multi ani� subiecte delicioase pentru articolele mele din ziarul NATIUNEA, sa castig si eu o paine alba-neagra sau intermediara ca amarat de ziarist independent bine(!), nu ca mercenarii aia� Hai, te-am pupat pe mandat, de ziua matale!� |
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 20:20
De la: 9am062438, la data 2009-11-04 17:59:19Nu te supara dar asa sti sa dai raspunsurile exact ca si presedeintele si i partidul pe care il sustii adica sa jignesti.Ti se pare ca Basescu conduce o tara el nu a facut nimic in acesti 5 ani numai sa denigreze opozitia ceea ce nu-i sta bine unui presedinte el ar trebui sa fie intre ei nu sa bage raca.Si la ce spui tu prin faptul ca a fost in Italia si ca participa la diferite evenimente sa sti ca nu este nimic iesit din comun asta trebuie sa faca un presedinte mai ales ca el este cel care spune ca urmareste binele romanilor si a tarii. Iar despe alianta pe care o fac PSD si PNL nu o vad atat de grava avand in vedere ca la fel afost si acum 5 ani intre PD si PNL iar cand sa vazut la putere PD s-au descotorosit de PNL prin diferite mijloace chiar si prin denigrarea primului ministru.Nu mi se pare oricum ca ai dreptate dar fiecare poate sa spuna ce vrea doar este democratie un lucru pe care nu-l mai doreste Basescu prin parlamentul unicameral.Ce zici? Trist dar adevarat! Curat tara africana, nu europeana! Asta este nivelul politic si injuram degeaba clasa politica, pentru ca sursa raului nu este acolo! Raul de care nu putem scapa si ne sufoca este jos, la nivelul omului de rand iar politicienii sunt doar emanatii ale poporului! Nu este de mirare ca in acest moment avem o clasa politica cu spirit de turma, atata timp cat vad o mare turma de romani care habar nu au pe ce lume se afla. Atata timp cat sustinatorii PNL si PSD declara fara nicio urma de indoiala ca acum 5 ani PDL-ul cocotat la putere s-a descotorosit de bietii penelisti, cand oricine, trezit si la 1 noaptea din somn, ar trebui sa stie ca tocmai penelistii i-au dat afara din Guvern pe ministrii PDL si apoi au ramas singuri sa guverneze pina la sfarsitul anului trecut! Ce poti sa mai spui in situatia asta? Cum poti sa speri intr-un viitor mai bun, cand o gloata de vite conduse de sobolanii Voiculescu, Vantu si Patriciu, pun capul in pamint si rumega mai departe prostiile cu care sunt furajate? Asta este adevarul, foarte multi invart politica precum invarte porcul dovleacul! Si sa nu te apuce dracii cand astia iti pot hotari tie viitorul? |
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 20:24
De la: 9am035009, la data 2009-11-04 19:04:11 Iar jurnalista rapita era fica unui snator PSD! Cu atitea conexiuni cu PSD, tot Basescu e vinovat? |
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 21:07
2009 Editia Online NOV
04 Usor cu dictatura pe scarile mogulior! Andreea Pora Politica B asescu ne-a facut-o! De cinci ani cizma dictaturii ne apasa grumazurile si noi continuam, ca prostii lui Brucan, sa haladuim prin strainatate, sa luam cu asalt mall-urile, sa ne imprumutam la banci ca sa ne satisfacem nesatiosul consumism, sa facem mitinguri si sa protestam pentru tot ce ne trece prin cap sau buzunar. Dictatura ne-a patruns in case, in familie, in conturile din off-shor-uri si noi, idiotii, stam linistiti. Pe canapeua din living, cu un Cola sau o tuica alaturi, rontaind seminte sau fistic, dupa posibilitatile fiecaruia, si ne uitam la televizor. Butonam in draci, zapam ca apucatii, din 70 de canale e greu de ales. Gindul la odioasa dictatura nu ne-a bintuit nici macar cind adormeam cu Mircea Badea in urechi injurind tot ce misca. Chestia e ca, in timp ce ne traiam linistiti vietile in fara televizorului, s-a instalat dictatura. N-am fi stiut nimic, daca nu era Coalitia Anti sa stea de veghe la hotarele democratiei. Daca echipa de politicieni, analisti, ONG-isti si jurnalisti onesti, deontologi si rupti in fund nu ne-ar fi avertizat asupra pericolului. Doar ea, Coalitia Anti, reperul moral al neamului, ne-a trezit la realitate. Doar datorita ei, caiinele de paza care urla cu burta goala la luna oglindindu-se in piscinele vilelor din Snagov, am inteles si noi, in sfirsit, cum stau lucrurile. Fara organele si goarnele ei de lupta n-am fi aflat ca numele dictaturii este... Basescu. Doar asa am inceput sa fim atenti, am inteles si ne-am cutremurat. Basescu a fost suspendat de 322 cavaleri ai dreptatii tocmai ca sa poata instaura mai bine dictatura pe care o traim din plin astazi. A scos in public, in loc sa-l bage in seiful Rodicai Stanoiu, un biletel roz scris de Calin Popescu Tariceanu, fostul lui tovaras de arme electorale � ceea ce nu se face intre amici �, biletel care este dovada agramata a presiunilor pe care Basescu le-a facut, le face si le va mai face chiar si dupa moartea sa politica, asupra Justitiei. Coalitia Anti ne-a lamurit cum sta treaba si cu doamna aceea cu coada calului, despre care noi, naivii, credeam ca este amazoana dreptatii. Cind colo, tovarasa Macovei este un procuror de pe vremea prea lesne impuscatului, una care ii batea cu bulanul pe nevinovati. Lovea tortionara doar la rinichi si ficati. Desi vigilentii democratiei ne-au prezentat pe viu dovada, noi, naivii, nu am dat suficienta atentie malacului plimbat pe ecrane. Ministresa justitiabila, la comanda dictatorului Basescu, evident, a facut din procurori falanga de lupta impotriva celor mai cinstiti oameni din politica asta. Bietul Nastase, cit a avut de suferit din cauza matusii Tamara, care s-ar intoarce din mormint sa puna lucrurile la punct cu milionul de euro virit in niste amarite de termopane. Dar cel mai mult au contribuit la luminarea noastra trei oameni mai presus de orice banuiala. Cu averi facute cinstit si care au luat de pe umerii statului povara unor societati comerciale, a banilor negri facuti in timpul celuilalt dictator si care stiu direct de la sursa cit de lung era bratul Securitatii. Oameni care au pus umarul la consolidarea mass-media democrate, aflate in slujba unei spalari corecte si principiale pe creier a individului. Adevarati oameni de afaceri, au inteles cit de important este sa dai cite o piine buna, unsa cu toate cele, si pe fata si pe dos, niste lefuri cu multe zeroruri unor jurnalisti, care altfel s-ar fi ingropat in anomimatul independentei sau al mediocritatii. Celor trei, Vintu, Voiculescu si Patriciu, trebuie sa le multumim pentru demascarea dictatorului si pentru toate eforturile � financiare, politice, intelectuale si spirituale �, pe care le fac pentru ca acesta sa nu ne mai oropseasca inca cinci ani. In slujba lor activeaza jurnalisti tot unul si unul, actionind cu condeiul si gura, dar in primul rind, cu tot ce au ei mai onest in constiinta si portofele, jurnalisti de categorie grea, ajunsi, iata, niste biete stafii bintuind obosite de munca de lamurire pe ecrane si prin gazete pentru a ne face pe noi sa intelegem pericolul. Sa pricepem odata ca e dictatura in stare pura sa lasi un guvern minoritar, cum a fost cel pastorit de Tariceanu, sa conduca tara timp de doi ani. Ca nimic nu e mai ingrozitor sa rapesti niste jurnalisti, sa te faci ca-i salvezi si apoi sa-i dai drumul teroristului numarul 1. Doar acesti jurnalisti si politicieni din Coalitia Anti ne-au facut sa apreciem la adevarata lor valoare vorbele teroristilor, hayssamilor, camatarilor si nicugherelor. De acum inainte, acuzele rostite de infractori vor deveni pentru noi insusi Adevarul. Glorie acestor luminatori ai mintilor noastre proaste! Lor le datoram faptul ca am inteles ca doar in dictatura puterea are 25% si opozitia 65% si guvernele pot pica prin motiune de cenzura. Dovada suprema, de necontestestat, ca numai in dictatura se intimpla asemenea lucruri este ca doar in regimul Basescu o motiune a reusit sa darime un guvern. Pentru noi, Gidea, Ciutacu, Nistorescu, S. R. Stanescu, Dana Grecu, Mircea Badea, Valerian Stan, Petru Romosan, Razvan Dumitrescu, Adrian Ursu & Oana Stancu, lista e prea lunga si glorioasa, sint chiar glasul constiintei mogulilor. Vai, ce eticheta nedreapta pusa de pupincuristii dictatorului! Ne-au ajutat sa ne destupam mintile infundate de lenea democratiei si sa vedem cum trebuie sa se desfasoare o adevarata campanie pusa in slujba unui scop nobil: inlaturarea odiosului de la Cotroceni. O campanie care ar putea sa intre in analele istoriei si in manulalele de jurnalism. Am putea chiar sa o importam si altor tari cazute sub bocancul cu crampoane al dictaturii de tip basescian. Sau chiar la Uniunea Europeana. Barroso a aflat si el dintr-o scrisoare demascatoare a lui Nistorescu. Sa ne traiesti coane! Si dai inainte cu listele negre, ca doar asa ii stirpesti pe fripturisti. Campania Coalitiei Anti este un model, pe care noi, trezitii din somnul adinc al falsei democratii, dispusi sa dam piept cu dictatura lui Basescu, o aplaudam ca la Congresul al XIV-lea. Noi vrem respect, sa fie clar!. Vrem sa fim respectati chiar si in dictatura. Mai ales in dictatura! Dar cine sintem noi? Cum cine? O intrebare de-a dreptul tendentioasa! Sintem telespectatorii Antenelor si Realitatii! Un lucru va rugam, usor cu dictatura pe scarile mogulilor, sa nu cumva sa se sparga. Ca atunci nu mai avem ce viziona. |
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 21:11
2009 Editia Scrisa NOV
03 O campanie Toxic� Rodica Culcer Politica A m �tiut c� vom avea o campanie preziden�ial� dur�, dar nu ne-am g�ndit c� ne vom aminti zi de zi �i ceas de ceas de atmosfera �nc�rcat� de ur� �i violen�� din 1990. Cel pu�in deocamdat�, campania nu �nregistreaz� violen�e de ordin fizic, dar este dominat� de o agresivitate verbal� iritant�. Mimozele presei s-au speriat de sloganul de campanie al lui Traian B�sescu � �De ce le e fric� nu scap� �, f�r� a se �ntreba dac� nu cumva avertismentul pre�edintelui le este adresat politicienilor corup�i �i parlamentarilor care au pervertit rostul parlamentului. Acelea�i mimoze par surde c�nd Viorel Hrebenciuc strig� c� Traian B�sescu �este beat tot timpul�, c�nd Marian Vanghelie afirm� c� �bea dou� sticle de whisky pe zi� sau c�nd Aura Vasile �l calific� pe Emil Boc drept �nesim�it�, �fascist� �i �imbecil�; ca s� nu mai vorbim de faptul c� nici nu-l aud pe Crin Antonescu l�ud�ndu-l pe Ion Iliescu pentru c� nu a pus armata s� ne �mpu�te �n Pia�a Universit��ii. Mai mult, pe intelectualii care-i �in trena candidatului liberal nu-i acuz� nimeni c� �i-au v�ndut sufletul necuratului. Avem �ns� nu numai o campanie asimetric�, ci �i incorect�, cu �tiri trunchiate �i scoase din context. De pild�, dac� Traian B�sescu spune c� �nu �mi doresc anticipate, pentru c� pic� �ntr-un moment foarte prost�, dar c� nu poate exclude recursul la �acest instrument de deblocare a crizelor politice�, Realitatea TV titreaz� deformant: �B�sescu: Alegerile anticipate reprezint� o solu�ie pentru rezolvarea crizei politice�. Ceea ce, desigur, �i permite lui Mircea Geoan� s� califice alegerile anticipate drept �cea mai proast� variant�, pe care pre�edintele ar urm�ri-o �cu cinism�, pentru c� �o vrea pe Elena Udrea prim-ministru�. Este lansat� astfel o diversiune, �n care dezmin�irile PD-L nici nu mai conteaz�, pentru c� aceasta este o campanie a diversiunilor. �Elena Udrea � prim-ministru� este doar cea mai recent� dintre ele. Mult mai periculoase sunt a�a-numitul �scandal Hayssam� �i acuza�iile privind fraudarea alegerilor prin referendum. �n consecin��, �n aceast� �ar�, ce se pretinde european�, un infractor dicteaz� agenda public� �n campania preziden�ial�. Nu un infractor oarecare, desigur, ci un companion de c�l�torie al lui Ion Iliescu, membru �i fost candidat PSD, apropiat de mai mul�i lideri PSD, de la Nicolae V�c�roiu la Vasile Ion, tat�l jurnalistei r�pite Marie Jeanne Ion, poate chiar de magnatul liberal Dinu Patriciu, ceea ce explic� de ce din stenograma convorbirii cu generalul Degeratu, publicat� �n presa lui SOV, au fost omise toate numele de pesedi�ti marcan�i. Pentru televiziunile �de �tiri� �ns�, spusele lui Hayssam au valoare de adev�r absolut, de�i nu sunt sus�inute de nicio prob�, �i apar�in unui personaj condamnat pentru terorism, agent secret multiplu, care �tia foarte bine c� era �nregistrat atunci c�nd sugera c� pre�edintele i-ar fi fost protector �i complice. Ce ziarist care-�i respect� meseria poate �dezbate� con�inutul acestor afirma�ii dezl�nate �i adesea incoerente, legitim�ndu-le, f�r� a avea �i alte probe? Dezbaterile televizate au devenit �ns� �edin�e de �nfierare, iar vocea celor care �ndr�znesc s� pun� la �ndoial� credibilitatea personajului sunt �necate de un cor de r�zboinici antipreziden�iali, solist� fiind Norica Nicolai, care afirm� c� �profesorul� este Traian B�sescu, f�r� ca vreun moderator s�-i cear� s� �i dovedeasc� adev�rul spuselor sale. Nu este prima dat� c�nd o face, pentru c� filmul cu Omar Hayssam ne este prezentat �n reluare. El a fost declan�at, ini�ial, la �nceputul lui 2008, c�nd tot ziarele �i televiziunile mogulilor �dezv�luiau� un document public din dosarul c�pitanului navei pe care fugise Hayssam, �i anume transcrierea unei convorbiri telefonice dintre sirian �i procurorul Ciprian Nastasiu, av�nd un con�inut aproape identic cu cea publicat� �n Gardianul. Cum ambii interlocutori �tiau, f�r� �ndoial�, c� erau �nregistra�i, rezult� c� vorbeau, de fapt, pentru a fi auzi�i de altcineva. Faptul c�, de data aceasta, avem de a face cu o �nregistrare ilegal�, ar fi trebuit s� duc� dezbaterea �n direc�ia complicilor lui Omar Hayssam, dar, �n mod straniu, nimeni nu investigheaz� acest incident cu grave implica�ii pentru securitatea na�ional�, ceea ce ne face s� suspect�m c� �scandalul Hayssam� a fost preg�tit mai de mult pentru a fi folosit �mpotriva lui Traian B�sescu, fiind lansat o dat� �nainte de suspendare �i apoi relansat, aproape identic, �nainte de preziden�iale. Tocmai c�nd scandalul Hayssam a r�mas �n pan� de nout��i �i recicleaz� acelea�i specula�ii, iat� c�, �n ajutorul adversarilor lui Traian B�sescu, vine un pluton compact de ONG-uri, �n frunte cu Pro Democra�ia �i Transparency International, care-l acuz� pe pre�edinte de fraudarea alegerilor prin referendum � un concept absolut nou �i totodat� greu de �n�eles. �n loc s� discut�m despre chestiunea de fond a parlamentului unicameral �i a reducerii num�rului de parlamentari, discut�m despre prezen�a domnului B�sescu pe afi�ele care cheam� cet��enii la referendum, �uit�nd� c� ini�iativa referendumului �i apar�ine, iar contracandida�ii s�i sunt liberi s� se exprime �i ei, prin afi�e proprii, cu privire la aceast� chestiune. Totodat�, programarea unui referendum �n aceea�i zi cu alegerile se practic� �n mai toate democra�iile, nefiind o inven�ie diavoleasc� a actualului pre�edinte, ci o practic� curent� �n SUA, de pild�. Mai mult, o parte dintre cele patru ONG-uri au protestat vehement �i fa�� de referendumul din 2007 privind votul uninominal, organizat concomitent cu alegerile europarlamentare din acel an. Faptul c� avem, ast�zi, un sistem de vot doar par�ial uninominal �i manipulat �n continuare de partide li se datoreaz� �n mare m�sur�, iar dac� referendumul asupra parlamentului unicameral va e�ua, vor repurta un nou succes �i-i vor ajuta pe adversarii pre�edintelui. F�r� a fi epuizat inventarul diversiunilor din aceast� campanie, avem deja destule motive s� ne �ntreb�m de ce, �n 2009, avem parte de o campanie electoral� la fel de toxic� �i de agresiv� ca �n 1990? De ce spa�iul mediatic a fost din nou monopolizat de o singur� tab�r� politic�, iar ceilal�i � buni sau r�i � au prea pu�ine posibilit��i de a se face auzi�i? De ce nu avem o mas� critic� de jurnali�ti independen�i, care s� investigheze �i s� analizeze obiectiv, curajos �i f�r� p�rtinire afirma�iile f�cute de politicieni? �n sf�r�it, de ce nu discut�m �n campanie despre programele candida�ilor, care, anul acesta, chiar merit� s� fie discutate? Nu sunt �ntreb�ri adresate unei singure tabere politice, ci ambelor � c�ci nu am ajuns aici doar din cauza for�ei �i agresivit��ii unora, ci �i din cauza neglijen�ei, arogan�ei �i duplicit��ii celorlal�i. To�i ar trebui a�adar s� r�spund� � c�ci to�i pl�tim. // |
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 21:36
B�sescu c�tig� �i pe site-urile anti-B�sescu!
Scris de Lucian Lumezeanu Campania anti-B�sescu �nceput� pe Internet d� rateuri! Astfel, B�sescu ob�ine victoria chiar �i �ntr-un sondaj de pe un site cu promovare pl�tit�, www.pemarecuel.ro, �n care suntem �ndemna�i s�-l d�m jos de la Cotroceni. �i s�-l trimitem pe mare, evident. Numai c� �n sondajul f�cut pe pagina de Internet respectiv�, �n ciuda faptului c� scrie �E�ti sigur c�-l mai vrei �nc� cinci ani?�, B�sescu c�tig�, cu peste 53% din voturi. Op�iunea cealalt� - �Trimite-l pe mare!� unde avem poza unei a�a-zise fregate, ia doar 46 �i ceva la sut�. Campanie liberal�? Site-ul pemarecuel.ro poart� amprenta unei �gherile digitale� marca PNL. Care folose�te Internetul pentru a compensa c� e mult �n urma PSD �i PD-L la organizare �n teritoriu �i num�r de membri. Tehnica folosit� e aceea a anun�urilor pl�tite. Spre exemplu, dac� vei c�uta pe motorul de c�utare Google numele Traian B�sescu, ��i apar primele rezultate cu galben (culoarea cu care sunt trecute site-urile pentru care s-a pl�tit) - site-ul respectiv �i cel al lui Crin Antonescu. Sub care scrie mic �B�sescu fur� din nou! De data asta sloganuri de campanie�. Tehnica anun�urilor pl�tite care ��i ap�reau practic pe majoritatea site-urilor a fost inaugurat� de C�lin Popescu T�riceanu. La alegerile din 2008, se ajunsese chiar ca, atunci c�nd accesai din Rom�nia site-urile ziarelor mari din str�in�tate, deasupra s� ��i apar� �T�riceanu premier� sau �vota�i PNL�. |
|
nicuf 1 mesaj Membru din: 13/06/2009 Oras: Bacau |
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 21:47
DIN PACATE DVS..CARE VEDETI DOAR ALB....SI DINCOLO NEGRU SUSTINETI DIN PLIN DIVIZAREA NATIUNII.
PRIN FAPTUL CA NU RECUNOASTETI NICICUM DEFECTELE MAJORE ALE PRESEDINTELUI BASESCU SI DERAPAJELE IN EXERCITAREA FUNCTIEI SI INTERPRETAREA CONSTITUTIEI SI LEGILOR CREATI O ATMOSFERA DE NERESPIRAT SUSTINAND CONTINUU CA EL ,SI NUMAI EL,ARE DREPTATE SI POATE FACE ORICE....IN MOD CONSTITUTIONAL. VA URMAREAM CU MARE PLACERE...MAI DEMULT E DREPT,SI NU STIU CE S-A INTAMPLAT...CU DVS.CU D-NII LIICEANU,PATAPIEVICI S.A.,DE CE OARE NU VEDETI LUCRURI CARE MIE MI SE PAR F.F. CLARE. SIGUR CA FAPTUL CA AVETI O PARERE-OPINIE ESTE LAUDABIL SI RESPECTABIL.INTREBAREA E DE CE NU VEDETI FAPTE CLARE CA LUMINA ZILEI SI DE CE LE OCOLITI,CAND TREBUIESC EXPLICATE. ASTFEL ATI PIERDUT RESPECTUL PE CARE VI-L PURTAM PT.CA LUCRURILE NU POT FI INTERPRETATE CU REA CREDINTA VESNIC.IMI PARE RAU. N.F. |
|
|
|