Info
x
Basescu
|
ctitorul 280 mesaje Membru din: 25/05/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 21:07
De la: gabigabi, la data 2009-10-29 17:43:46De la: black10131307, la data 2009-10-29 14:23:112009 Editia Scrisa OCT Ce jale prin Romania,fermierii in greva intr-o tara bogata.De pe stilpi un portret al Basescului ameninta ca de ce se teme poporul nu va scapa,adica de El.Curios ca Basescu 5 ani nu a stiut in ce greutati se zbat fermierii din Romania,ocupat fiind cu Elena Udrea,cu giobul ficelor si cu spritul de la Golden Spritz,iar acum cerseste inca un mandat.Chiar asa de batjocura au ajuns romanii ?
nu va uitati ca Basescu este un gainar hot,suportati mizeriile lui !
|
|
VAM_CIURUIT 426 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 21:18
Tovarasul Ceausescu,Eu am servit cu credinta comunismul si acum servesc pe Basescu nascocind basme la postul de televiziube B1.Va asigur ca daca Basescu mai obtine votul pentru inca un mandat de 5 ani ,in 2014 nu va mai exista electorat,Parlament sau Constitutie,doar circiumi,bordeluri si magazine cu droguri
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 21:47
vad ca postez aici in favoarea lui Basescu si nu apare opinia mea.
Se scrie "raspunsul a fost adaugat cu succes ..." dar raspunsul meu nu apare ... Asa ca va las. Administratorii sunt banditi. Il votez pe Basescu si da la referendum ! Probleme, Gogule ?
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
alessia 163 mesaje Membru din: 27/10/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 22:08
De la: Silviu, la data 2009-10-29 21:47:49vad ca postez aici in favoarea lui Basescu si nu apare opinia mea. Silviule ,ai gresit butoanele,semeni cu Basescu,daca are mai mult de 2 butoane se incurca in ele
ROMANIA ARE NEVOIE DE SCHIMBARE ,BASESCU A CUFUNDAT ROMANIA IN DEZASTRU ECONOMIC
M-am edificat ! Șmecheria este clara,in 2007,in 2009 au fost prezenti la vot doar 5-6 milioane de votanti dar cu STS ul voturile au fost trecute la ambele parti si la urma au mai fost fabricate citeva sa faca diferenta pentru Basescu.Impunerea CCR ca pentru validarea Referendumului din 29 iulie 20012 sa fie 1/2 din electorat la vot,iar PDL ul sa boicoteze Referendumul interzicind prezenta la vot,se bazeaza tocmai pe faptul ca românii nu se prezinta la vot din comoditate,nepasare,analfabetism politic,indoctrinare,prostie etc si nu se poate atinge pragul de 9125000.
DAR CE LEGITIMITATE ARE UN PRESEDINTE CARE FUGE DE POPOR SI BOICOTEAZA REFERENDUMUL ??????
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 22:18
De la: Silviu, la data 2009-10-29 21:47:49vad ca postez aici in favoarea lui Basescu si nu apare opinia mea. Silviule, vezi ca ai doua butoane.... Unul nu face nimic iar celalalt anuleaza comanda! Acum serios vorbind iti dai seama ca Patriciu, oligarhii, KGBistii, comunistii, mogulii, presa rea, au vrut ca se te cenzureze putin! .De altfel ce dracu ai asa de mult de spus?!Spune direct TRAIASCA BASESCU CONDUKATORUL NOSTRU IUBIT CARUIA I-AM JURAT DEVOTAMENT PE VIATA!
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 00:35
De la: alynucsa_lov3, la data 2009-10-26 15:55:23Apreciez prostia din mesajul citat mai sus..sunteti praf :))) votati`l pe basescu in continuare ca cu cretini ca voi se duce romania pe rapa.. nu ca nu ar fi deja ...dar se poate si mai rau... copiii cretini Daca-l intrebi pe domnul NEW ENTRY Prigoana vei afla ca in Romania curge lapte si miere. In rest, prea multa libertate, prea multa preocupare pentru cetateni, servicii de sanatate high class cum nici in vise n-ai visat, sistemul mai mult decat eficient si echitabil in domeniul pensiilor, salariilor. Relele in tara asta se trag doar de la cei care nu respecta legile de circulatie. Mai trebuie "sa avem talentul sa educam poporul" in opinia sa. Omul asta are constiinta sau a avut candva?Hotararea domniei sale in a blama nedreptatile si neajunsurile guvernantilor, gratie careia se afla dumnealui in parlament s-a tranformat brusc, sus si tare intr-o mojicie binecunoscuta noua. A preluat rapid tusa noi sale apartenente. Compara saracia noastra cu cea din America, India, China si inca o tara inapoiata dintotdeauna si pentru totdeauna. Gaseste justificata saracia noastra pe seama faptului ca 20% din americani traiesc in mizerie dar a omis sa-l intereseze cat la suta din populatia Romaniei traieste in mizerie. Cum sa-l intereseze din moment ce exclude din start din aceasta categorie pe cei care traiesc din belsug din pensia minima de 350 ron. Poate sub poduri sa poti trai cu pensia asta ci nu intr-o locuinta luminata si incalzita. Incredibil. Astia ne vor conduce si "educa" in urmatorii 5 ani? De groaza si lehamite.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 00:44
Si cind ma gindesc ca eu traversez mai peste tot numai pe linga trecerea de pietoni si cum vreau eu.Adic niciodata cind ma invita soferii sa trec, ca vin altii care nu sint de acord cu primii. Nu de alta dar pe trecerea chiar de cum ies dintre blocuri au fost 4 patru accidente grave chiar pe trecerea de pietoni, cam in 5-6 ani. Nu stiu citi au murit. Deci "e bine sa respecti regulile".
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 06:10
De la: gabigabi, la data 2009-10-29 17:25:29De la: black10131307, la data 2009-10-29 09:44:01De la: gabigabi, la data 2009-10-28 17:22:32 Gabita, logica mea o fi obtuza, dar tu exagerezi cind vrei sa-l disculpi pe telectualul repetent! Daca Crinul tau a fost muzeograf la Tulcea!!! La muzeul stufului nu trebuia logica. Pai ce logica astepti de la ala care a spus ca Winston Churchil a fost....presedintele Marii Britanii??? Mai trebuie sa ne spuna ca Obama e regele SUA! Vrei logica de la un maimutoi care face plecaciuni in fata lui Ilici? |
|
|
|
|
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 06:25
De la: razvan77, la data 2009-10-29 20:55:10Black am o simpla intrebare; ai putea sa scrii cateva fraze gandite de capusorul ala mic al tau? sau nu ai voie sa expui aici decat textele primite de la comitetul central? Offfff ce fund senzual trebuie sa aiba basexu de unii nu-si mai scot capul de acolo......... Daca va postez ce spun altii este din cauza ca vreau sa va arat ca pe lumea asta nu exista numai mercenarii de la antenele otravite ale hienelor si sacalilor ordinari ca Voiculescu, Vantu si Patriciu! Sa va dati seama ca mai sunt inca destui romani destupati la minte care nu au cazut in fund ca bobocii de rata si nu casca toata ziua gura ca natangii la respectivele haznale mediatice! Ce rost are sa va spun doar ce gandesc eu, v-am spus si voi doar ne-ati injurat pe mine si pe cel pe care il numiti cifra! Va-ti multiplicat si postati cativa cretini sub o gramada de ID-uri ca sa dati impresia ca sunteti multi, ca sunteti vocea poporului, deh, metehne pe care vi le-au inoculat parlamentarii pentru care muriti de grija sa nu-i imputineze Basescu! Nu ma justific in fata ta si nici nu vreau sa te conving. Esti prea dobitoc ca sa am vreo sansa! |
|
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 06:34
De la: vaneamarin, la data 2009-10-29 21:07:34De la: 9am056627, la data 2009-10-29 20:02:14 Hai ca mi-ai smuls o lacrima Vanea cu patetismul tau! "Cifra" nu face decit sa reactioneze la grobianismul lui 111dementul si la toate intoxicarile voastre, ale liberalilor de bine, dezvoltati pe altoiul pesedist! Votati-l pe Antonescu daca vreti sa aveti mai multi dezaxati ca 111dinu! O sa va dea Antonescu numai clatite in gaoaze si tampoane de la Adina Valean! Si vrei sa mai extrapolez si sa spun ca 111dinu este modelul liberalului roman? Pai daca ma gandesc, tu esti prietenul lui... |
|
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 06:41
De la: vaneamarin, la data 2009-10-29 22:18:39De la: Silviu, la data 2009-10-29 21:47:49vad ca postez aici in favoarea lui Basescu si nu apare opinia mea. Si tu Vaniuska, imbujoreaza-te un pic, ia niste flori si striga si tu dupa modelul fetelor de la APACA: ANTONESCU TE IUBIM CA CA TINE NU GASIM! Sau fa-ti gasti de ortaci si iesi prin oras sa plantezi floricele dupa modelul Valea Jiului, ca tot se poarta retro! Daca seful tau il pupa pe Ilici, tu poti sa fii mai prejos? |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 08:06
De la: 9am056627, la data 2009-10-29 20:16:15De la: broscuta_super_verde, la data 2009-10-29 20:09:55Nu e hermafrodit...si POATE niste chestiii spre deosebire de altii care in ciuda aparentelor s-au dovedit neputinciosi si astfel am ramas neterminati. In astfel de situatie, se stie, frustrarea e maxima. Unii mai fac si urat in mod perfect justificat. stai mai linistit,mai ,ca "prostanacul " e de o mie de ori mai destept decit tine care,ca si Sefu' tau ,va permiteti sa faceti tot felul de aprecieri fata de altii ....cit despre C.Antonescu ,ssst ! mucles ,ca abia intelegeti ce zice ! deh : unu singur are vorba bolovanoasa si hahaita,pe-ntelesul vostru si de aici si ura impotriva intelectualilor ! lui,ca si voua, va ajunge un tinichigiu ca sa va repare masina; un chelnar sa va aduca bautura si o Nutzica !
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 08:22
De la: black10131307, la data 2009-10-30 06:25:45De la: razvan77, la data 2009-10-29 20:55:10Black am o simpla intrebare; ai putea sa scrii cateva fraze gandite de capusorul ala mic al tau? sau nu ai voie sa expui aici decat textele primite de la comitetul central? Offfff ce fund senzual trebuie sa aiba basexu de unii nu-si mai scot capul de acolo......... si adica voi,astialalti ,care nu sunteti platiti de moguli -vezi doamne si intr-o zi va trebui probata aceasta afirmatie ,o faceti gratis ? din Constiinta ?
|
|
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 09:05
De la: black10131307, la data 2009-10-30 06:34:23 "Cifra" nu face decit sa reactioneze la grobianismul lui 111dementul si la toate intoxicarile voastre, ale liberalilor de bine, dezvoltati pe altoiul pesedist!. Am inteles,Cifra are doar o reactie fireasca de om care nu vrea sa fie intoxicat. Apare brusc,ii injura pe toti cei care nu il iubesc pe Base,te intreaba pe tine "ce mai faci frate" si iti ureaza succes in batalie.Hai mai Black sa fim seriosi.Cifra asta injura si ameninta din trei posibile motive:1)Asta este rostul lui pe aici. 2)Nu are ceva inteligent de spus. 3)Asa este el,mai primitiv. Sa ajungi sa spui ca NOI v-am injurat pe tine si pe Cifra imi pare culmea denaturarii faptelor.Stim toti ca injuraturile au fost incepute de Silviu si Cifra.Unii intr-adevar le-au raspuns pe limba lor,altii i-au ignorat,altii s-au amuzat de situatia jenanta in care oameni ca Cifra si Silviu se pun singuri, iar unii ca tine au preferat sa se faca ca nu vad cum stau lucrurile.Sa nu crezi ca nu stiu cum stau lucrurile.Azi este Dinu cel injurat si tinta principala.Daca Dinu ar pleca de pe forum scarbit urmatorul voi fi eu ,Gabi,Florin,Traianel(desi pe asta este ceva mai greu sa-l injurati ) ,Inlacrimatul, Broscuta sau oricare din cei care nu il plac pe Base.
|
|
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 11:01
Traian Basescu: Nu voi permite ca tara asta sa intre pe mana unora ca Voiculescu, Hrebenciuc, Iliescu sau Vanghelie
de Ionut Baias HotNews.ro Miercuri, 28 octombrie 2009, 21:50 Revista Presei | Radio TV Traian Basescu Foto: Captura TVR1 Traian Basescu a declarat, in cadrul unei emisiuni electorale de pe TVR1, ca parlamentarii ar trebui sa se simta obligati in a sustine guvernul Croitoru deoarece acesta "are in frunte un expert care a lucrat ani de zile la FMI si cunoaste institutia si procedurile ei fata de un alt premier propus care a marturisit ca nu a citit macar acordul cu FMI". Traian Basescu spune ca a negociat Alianta PDL-PSD cu Mircea Geoana, Miron Mitrea si Ilie Sarbu in timp ce Iliescu, Hrebenciuc si Vanghelie au fost impotriva. "Acest din urma grup l-a captat insa in final pe Geoana si au rupt alianta", spune seful statului. Ce a declarat presedintele Basescu: Romania trebuie sa invete din lectia crizei globale care a fost generata de bancheri. Criza a fost creata de un sistem privat si anume sistemul financiar global care nu s-a sfiit sa apeleze la ajutorul statului atunci cand si-a dovedit limitele. Acum ne intorc iarasi spatele si isi clameaza independenta. Nu este posibil ca atunci cand statul plateste lacomia bancherilor tu sa-i intorci spatele. Lucrul cu FMI nu se desfasoara normal si ar fi trebuit sa avem un guvern functional acum. In actualele conditii guvernul Boc nu poate face mare lucru. Ar fi trebuit sa avem finalizata legea pensiilor, legea salarizarii. Trebuie sa obtinem o ajustare a conditiilor pe viitor. Parlamentarii ar trebui sa sustina un guvern care are in frunte un expert care a lucrat ani de zile la FMI si cunoaste institutia si procedurile ei fata de un alt premier propus care a marturisit ca nu a citit macar acordul cu FMI. Eu am acceptat sa numesc un premier tehnocrat dar nu chiar orice premier ci unul care sa poata negocia credibil cu Fondul. Desemnarea premierului Romaniei nu se face nici de Voiculescu, nici de Hrebenciuc, nici de Crin Antonescu, ci de catre presedintele Romaniei. Numirea nu se face la Grivco, ci la Cotroceni. Eu nu fac rabat la Constitutie si imi asum responsabilitatea pentru ceea ce fac. Daca guvernul nu va trece, voi desemna un nou premier care sa aiba competente in negocierea cu FMI. Legea ii da dreptul presedintelui sa propuna premierul de doua ori, insa nu-i da si Parlamentului dreptul de a-l respinge de fiecare data fiindca altfel presedintele poate trece la dizolvarea Parlamentului Numirea s-a facut la Grivco sub conducerea turnatorului notoriu Felix, ce a prezidat iar din capul mesei cum a stat si la suspendarea presedintelui. Nu voi permite ca tara asta sa intre pe mana lui Voiculescu, Hrebenciuc, Iliescu sau Vanghelie Vreti privatizari iar ca Petrom? Grupul acesta de interese a vrut Posta, a vrut Regia de sare, a vrut Romgazul, iar eu le-am oprit de la privatizare in CSAT. Dl Frundo a sustinut in aceasta seara fara lipsa de jena ca atitudinea presedintelui este neconstitutionala mergand pe linia lui Iliescu. S-au aliat toti ca atunci la suspendarea presedintelui. S-ar putea ca oamenii astia insa sa primeasca o lectie. Daca romanii vor vrea la vot ca aceasta lectie sa o iau eu, atunci ma voi supune. Traian Basescu spune ca a negociat Alianta PDL-PSD cu Mircea Geoana, Miron Mitrea si Ilie Sarbu in timp ce Iliescu, Hrebenciuc si Vanghelie au fost impotriva. "Acest din urma grup l-au captat insa in final pe Geoana si au rupt alianta", spune seful statului care este convins ca Ion Iliescu se afla in spatele lui Mircea Geoana fiindca "acesta este prea plapand ca sa ia decizii de unul singur" |
|
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 11:35
De la: gabigabi, la data 2009-10-30 08:06:20De la: 9am056627, la data 2009-10-29 20:16:15De la: broscuta_super_verde, la data 2009-10-29 20:09:55Nu e hermafrodit...si POATE niste chestiii spre deosebire de altii care in ciuda aparentelor s-au dovedit neputinciosi si astfel am ramas neterminati. In astfel de situatie, se stie, frustrarea e maxima. Unii mai fac si urat in mod perfect justificat. Gabi, explica-mi si mie te rog, ce au putut sa va faca astia? Ce s-a intimplat cu tine, care ai spus mai demult ca ai fost "Golanca" in Piata Universitatii, ai votat in 2004 impotriva lui Nastase si impotriva cancerului reprezentat de PSD? Cum poti acum sa fraternizezi cu Iliescu si cu Geoana? Cum poti sa-l apreciezi pe Geoana? El este acelasi reprezentant al partidului care a schimbat macazul in '90 si a indreptat Romania tot spre mizerie si intuneric? Uita-te unde sunt acum Ungaria, Cehia, Polonia, Slovenia si unde suntem noi! Cum dreaq e posibil ca dupa 20 de ani, dupa ce stim cu totii ce a facut criminalul asta kagebist Iliescu, cit sange a varsat el, sa il avem tot pe el la comanda, din umbra si sa mai fie persoane care inca il mai lauda? Chiar ati orbit? Chiar nu va dati seama ca tota mascarada asta despre Basescu, pericolul reprezentat de el pentru mirifica noastra democratie, este doar o manipulare ordinara menita sa va abata atentia de la adevarata nenorocire pentru tara asta reprezentata de Iliescu si ai lui? Nu inteleg cum din contestatra a lui Iliescu poti sa fii acum avocata lui si a otrepelor lui? Cum puteti accepta ca PNL sa cante aceeasi partitura cu PSD, cu Iliescu dirijor la pupitru? Ati uitat zilele din '90 cind erau sparte sediile PNT si PNL ca sa gaseasca valuta si droguri? Ati uitat bezna de Ev Mediu cu brutele aduse din mine ca sa snopeasca contestatarii lui Iliescu? Eu nu pot sa uit, am vazut filme documentare, imagini pe care nu poti sa le uiti datorita violentei si primitivismului! Cum s-au estompat pentru tine imaginile astea? Cum poti sa privesti acum cu indulgenta spre Iliescu? Crezi ca daca a imbatrinit s-a schimbat ceva in bine in el? Nici gand! Musteste si acum mizeria kagebista din el! Imagineaza-ti ca esti in '90 si ca un mare liberal ii face bezele lui Iliescu! Ai mai fi fost acum liberala? Ne acuzi acum pe cei care il sustinem pe Basescu de cele mai odioase lucruri! Care este varianta? Eu ii consider pe Iliescu si PSD-ul ca fiind esenta raului! Spune-mi tu cine se mai opune lor in momentul asta? De ani de zile PNL este infratit cu PSD-ul, ba pe fata, ba pe dos! Din cauza asta sunt romani care sustin PD-L si pe Basescu! Mi se pare mai criminal sa fraternizezi cu Iliescu decit sa fii alaturi de Basescu! |
|
gcristea 70 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 12:10
De la: mytcor, la data 2008-10-13 12:51:22De la: sbucur, la data 2008-10-13 10:57:54Basescu is the best ! DEMOCRATIE este atunci cand poti face orice cu O SINGURA EXCEPTIE, SA NU FACI NIMIC RAU IMPOTRIVA NIMANUI!!! Democartia este gresit inteleasa, ca atare si aplicarea ei este gresita. Va amintiti ca si comunistii aveau vorba, "v-a intrat democratia in cap"? Recunosc sincer ca aveam o problema legata de initiativele partidelor si parlamentului si, cred ca am gasit raspunsul. Ma intrebam de ce oare revendica PNL si PSD toate initiativele legislative privind votul uninominal, parlament unicameral, reducerea numarului de parlamentari si multe astfel de initiative. Ma gandeam ca guvernul Boc este unul de plagiatori si vezi doamne le fura ideile. Am constatat ca, initiativele astea ce se declara, se scot la suprafata acum au fost propuse cu 4-5 ani in urma. Am realizat ca era o strategie pe termen mediu-lung si, ma indoiesc sa fi fost neintentionata. A fost o strategie bine gandita deoarece se presupunea ca va veni momentul cand populatia nu mai poate fi prostita si, or sa vrea aceste legi. Atunci ce “bine s-au gandit” partidele parlamentare sau MAJORITARE, cum vreti, tot aia este, care au facut un plan. Propunem acum legile in discutiile de partid (2004-2005) le tinem in sertare, nu le propunem dezbaterii, nu le dam spre discutie comisiilor, cand or vrea unii sa le scoata pe lista o sa consideram in “unanimitate” ca nu sunt prioritare, o sa insiste dar noi lipsim, declaram ce putem neconstitutional si ce mai tura-vura o tinem langa cat se poate. Pentru ce, mi-am pus intrebarea, ca de furat (prin inginerii financiare gen Vantu) nu mai este mare lucru. Mda, imi zic pana sa aud de, Negoita si autostrada, Tariceanu si afacerile cu foraj maritim, cumnatu’ lu’ Geoana, afacerea sotiei lu’ Tariceanu si altele. Se pare ca inca sunt sume gigantice si patrimoniul fostului UGSR ce se vrea impartit intre SINDICALISTI si nu sindicate, poate or mai fi si altele insa, mi s-a scarbit de GUVERNANTII ROMANIEI! Ceausescu reales la al IX-lea congres Intalnirile de lucru si vizite ale FSN-ului (a se citi PSD) sunt identice cu ale PCR-ului care, am crezut ca este istorie dar, a renascut precum pasarea Phoenix. Declarat stiam ca exista PSM ca partid muncitoresc insa PSD-ul are o atitudine, nu de centru-stanga (social-democrat) ci intrutotul de stanga, de parca ar vrea sa reconstruiasca “socialimul si comunismul multilateral dezvoltat.” Stim ca to’asu’ ilievici a depus toate eforturile sa nu se modifice forma de guvernamant, sa mai existe “alte partide” dar sa le poata controla si, nu prea multe ca deh, ii scapa “fr’o” unu’ de sub control. Le-a multumit “minerilor” pentru florile “plantate” in “tot Bucurestiul” si mai ales la Universitate. Am auzit un zvon, pe atunci nu-l credeam, eram fan Iliescu, cum ca ar fi spus: “Nu credeam ca prostii astia de romani n-or sa mai vrea comunism” pana cand nu s-a repetat dar in alt mod, a categorisit o, si-acum nu pot spune ca este personalitate sau personulitate dar, ilievici a incadrat-o in cea de-a doua catergorie adica, PROSTANAC. Acum stau si ma gandesc ca, cei ce-mi povestisera de isprava lui ilievici intr-o intalnire particulara poate fi adevarata! Pret de 20-30 de secunde mi-am infrant indignarea si am privit televizorul care se incapatana a transmite pe multe posturi intalnirile de lucru si vizitele tovarasului Geoana alaturi de hrebenciuc. Atmosfera era “calduta” incalzita cat de cat de bataia din palme a celor prezenti. Rememoram anii ’85 ??? sau cand a fost congresul PCR cand ceausescu alerga de unu’ singur in cursa prezidentiala si, culmea ar fi fost sa ajunga pe locul doi insa, el nu avea contracandidat. Atmosfera era neschimbata cu ceea ce am vazut ieri 27.10.2009 pe seara, sunt comparabile pana la identitate cele doua manifestari (’85 & ’09). Dragi tovarasi va amintiti cum, in unanimitate de voturi s-a adoptat...uniti in cuget si-n simtiri...pentru propasirea pe cele mai inalte culmi a Romaniei Socialiste....pentru apararea “cuceririlor” socialismului si comunismului etc. Geoana spunea “vorbe” cei prezenti aplaudau frenetic iar alaturi era hrebe cel cu multe interese. Am vazut si prestatia lu’ geoana in autobuzul electoral, mdaaa... era in timpul liber, in schimb alte autobuze transportau spre locul de intalnire persoane “verificate” ideologic. Nu are curajul de a merge la iantalniri cu electorat neselectat deoarece, se poate repeta incidentul de la patriarhie si, el nu are abilitatea de a purta un discurs liber, compus ad hoc, sa tina seama de ceea ce spun cetatenii si sa dezvolte tema. Am auzit si de ce sa nu recunosc am zambit ca l-ar fi intrebat cineva cand va rezolva coruptia din partid si parlament, raspunsul dat de geoana ar fi fost “cand voi ajunge presedinte” atunci cetateanul a continuat intrebarea: dar cu HREBENCIUC? Ramane sa castige si sa putem spune “geoana reales la al IX-lea congres” ca, sigur vor modifica constitutia si-si vor lasa conducera tarii mostenire din tata-n fiu! La al XVI-lea congres nu va mai candida deoarece nu-l apuca pe al XVII-lea avand experienta “predecesorului” sau in ale cultului socialist-comunist. Exista si o mare asemanare intre cei doi, sunt amandoi raraiti iar geoana din acest motiv are probleme de dictie fata de ceausecu care era, precum un “membru” marcant al psd, nu pot spune fsn ca pe atunci nu era membru, il recunoastem dupa exprimarea academica gen, almanahe, goagle, primaru’ care este etc. Cu mult nerespect! Cetateanul turmentat “Don’le almanahe, goagle si alte asemenea exprimari “academice” “fr’o” 50 de ani a fost tatuca ceausica ce avea cam tot atata scoala cat ai si m’neatale, parca spuneai candva, in urma cu “fr’o” 7-8 ani ca o sa ne arati m’neatale ca o sa faci “fr’o” 5 facultati, ai reusit? Poate sa ajuti la constructia lor ca muncitor necalificat ca altfel slabe sperante. Pe vremea aceea activam in UFD, iar acum de voie de nevoie, pentru a “implini vointa natiunii romane” v-ati unit 5 sa faceti 65% ?! halal unire, daca ar fi facut si Cuza sau Mihai Viteazul precum voi sigur nu aveau sanse! Looolll frate, sa vorbesc pe intelesul tau, ati coalizat cu fostii UFD-isti pe care nu-i inghiteati nici cu o tona de lamaie, hi,hi,hi. Trecand in revista posturile de televiziune am vazut si jalnica m’neatale prestatie, cum care? De la conferinta de presa, nu-ti amintesti? Tara este in cadere libera din punct de vedere economic, iar voua va arde sa incingeti hore. Mi-a trezit o stare de lehamite cand am vazut pnl+psd prin reprezentantii lor “geoana si antonescu”, poate mai erau prinsi in hora si alte “nationalitati conlocuitoare” am schimbat programul, veseli nevoie mare ca TARA ESTE-N DERIVA! Asta am inteles la prima “citire” sa nu credeti ca in paralel cu prima vizionare nu am mers cu interpretarea faptelor reale, inca mai jucati pe “moartea clinica” a celor MAJORITARI!! Intelegeti o data, ei au 35% SINGURI iar voi 65% toti 5 (cinci). Almanahe, daca vrei sa ai soarta predecesorului tau ca pregatire, aaaa si el tot cizmar a fost!!! Iti amintesti? Diferenta intre m’neatale si el este ca el incepuse o pregatire de cizmar si pare ca nu a terminat-o, iar m’neatale.... apropo chiar, ai terminat scoala de cizmarie? Ahaaaaa frateeeeeeeee, daca impartim 65 la 5 (sic) ha,ha,ha..... ia-mparte tu, vezi cat “iti da rezulta” BRAVOOO exact 13% pai vezi de ce sunteti NEREPREZENTATIVI!!! “ Stii astea-s link-uri, dai click pe ele sau le copiezi in campul de adresa a unui browser de internet!!! ;) :)) nufigeoana.ro/ionut-costea-directorul-eximbank-castiga-20-760-de... www.agentia.org/anchete/A-disparut-dosarul-Johannis-de-la-Crima-... Noi stim asta de foarte multa vreme, doar ca majoritatea functionarilor publici sunt angajati pe criteriul "cine da spaga sau cine-i ruda" fara a avea importanta pregatirea profesionala. In mare masura ei sunt niste roboti care daca-i scoti din tipicul rutinei nu mai stiu ce sa faca si gasesc cate ceva "lipsa la dosar" Nu pot lua decizii in cunostinta de cauza deoarece nu cunosc profilul muncii lor. Asa au ajuns la ministere sa fie puse intrebari de genul: "spuneti-ne si noua cum se face asta" iar cei ce pun asemenea intrebari VERIFICA DOSARELE DEPUSE! EI, nici macar nu cunosc procedura de intocmire a unui studiu, a unei scrisori de intentie, care este structura si continutul dosarelor depuse, IAR EI SUNT ACOLO SA VERIFICE CORECTA INTOMIRE A DOCUMENTATIEI!!! Dar, cine sa-i dea afara? Vedeti cum SINDICATE SI SINDICALISTI au inceput imediat grevele cand a fost pusa problema restructurarii aparatului de stat. La ministerele conduse de FSN aproape ca s-au dublat "trepadusii" plimbatorii de hartii. Banii profesorilor, medicilor si altor categorii care MERITA SA FIE PLATITI, se rapartizeaza la aceste "categorii" de functionari devoratori de "lei".Sunt functionari publici care merita respect dar, sunt ingraditi in actiunile lor de legislatia putreda si colegii lor de breasla. Spiru Haret, ce universtiate mai este si asta care scoate absolventi, doctoranzi, masteranzi etc. la foc automat? In urma cercetarilor efectuate s-a ajuns la concluzia ca foarte multi absolventi nici timpul fizic nu l-au avut sa urmeze unul din cursurile aceste universitati. Si totusi FUNCTIONEAZA! De ce? Pentru ca este clientul FSN!...PSDR...PDSR...PSD!!! Ovidiu Cristian Iane... hmmmm.........oare de ce dupa trei zile l-au eliberat? Oare chiar erau INFORMATII FALSE? Ma "indoiesc pana la rupere" ca erau si probabil mai sunt FALSE!Constantin Ninel Potarca ei ash, pai cine este fraier sa recunoasca CERCETAREA PENALA? Incearca si el... varianta becali-vadim, ca de vadim a recunoscut ca l-a salvat pe gigi, doar ca se pare ca nu prea mult timp! (aceste "personaje" nu merita osteneala de a mai apasa tasta shift)Mircea Dan Geoana=iliescu=fsn=psdr=pdsr=psd=De prost gust dar, e dreptul lui Geoana, sa-i multumeasca in fata intregii natiuni romane TOVARASULUI ILIESCU pentru sprijinul acordat!!!!! A fost de-a dreptul BATJOCORITOR sa-i multumeaca!!!! Si ILIESCU le-a mutumit la ROMEXPO MINERILOR DUPA CE "AU PLANTAT FLORI" IN BUCURESTI!!!!! SI-N JUMATATE DE ROMANIE!!!!!!!!SUNTETI INCALIFICABILI TOVARASI, DE-O JOSNICIE DE NEANCHIPUIT, PURA NESIMTIRE!!!!Crin Antonescu-nu are mare importanta ce am sa spun acum dar, un membru sau simpatizant...al celui mentionat la inceput, s-a prezentat intr-un anumit loc, a copiat baza de date si a introdus-o in lista de sustinatori ai lui Geo. Asa intelege Geo sa-si stranga semnaturile de adeziune! Iar prim ministrul ales de pnl, adica Iohannis Klaus, este dovedit implicat in intermediere de adoptii cu suspiciune de trafic de organe! vezi; deoarece nu se poate insera link am sa descriu sursa.anchete/A-disparut-dosarul-Johannis-de-la-Crima-Organizata-47.html pe site-ul agentia.org UDMR-ul intotdeauna a fost de partea celor de la guvernare, adica majoritatii! Nu este nimic surprinzator, stiti ce spuneau nemtii in timpul razboiului mai ales dupa INSURECTIA DIN 23 AUGUST!In rest....Dumnezeu cu mila Nu uitati sloganul: "Dormi linistit, FNI 'te' lucreaza" in care mandat i s-a permis lu' "Vantu' " sa faca fondul? aaa, nu va mai amintiti nu, cine era presedinte??? ... Cu surprindere am constatat ca, Johannis Klaus este de fapt Iohanis si a fost implicat in "intermediere de adoptii" prin anii '90. A promis bunicilor celor 5 copii ca vor primi periodic vesti de la copii dar, cativa ani mai tarziu, cand batrana bunica a venit sa-l intrebe despre copii, Iohanis i-a raspuns cu SUTURI IN FUND asigurandu-se ca nu-l vede nimeni. Asa a declarat bunica ce a scris si presedintelui de atunci, ION ILIESCU!!! Il vedeam ca pe un "neamt" onest, cinstit dar, dupa dezvaluirile de la Nasul facute de un jurnalist de investigatie, daca am retinut bine redactor la Justitiarul sau fost??? Declaratiile sunt sustinute de probe audio, video si raspunsuri de la tribunal, politie, parchet ce privesc activitatea lui Iohanis ca primar si, nu doar ca primar. Din doua salarii de profesori ( el si sotia), bugetari si nu la invatamant particular, au reusit sa detina 6 (sase) case? DECI, pnl NE PREGATESTE CEVA IMPREUNA CU PSD, PC SI CELELALTE NATIONALITATI CONLOCUITOARE. CU bOGDAN oLTEANU IN CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL BNR PENTRU A AFLA "REPEDE" CE SUME SE VEHICULEAZA, SI IOHANIS PRIM MINISTRU SI-A ARANJAT "STRUCTURA DE INTERES" POLITIC IN ZONE DE INFLUENTA SI INFORMARE RAPIDA!!! DOAR ASA SE MAI POATE FURA CEI 5% RAMASI NEATINSI DIN PROPRIETATILE STATULUI. PSD=PSDR=PDSR=FSN=COMUNISM CU FATA UMANA....nu ne trebuie, noi vrem RESPECT!!!! DEMOCRATIE este atunci cand poti face orice cu O SINGURA EXCEPTIE, SA NU FACI NIMIC RAU IMPOTRIVA APROAPELUI TAU!!! De prost gust dar, e dreptul lui Geoana, sa-i multumeasca in fata intregii natiuni romane TOVARASULUI ILIESCU pentru sprijinul acordat!!!!! A fost de-a dreptul BATJOCORITOR sa-i multumeaca!!!! Si ILIESCU le-a mutumit la ROMEXPO MINERILOR DUPA CE "AU PLANTAT FLORI" IN BUCURESTI!!!!! SI-N JUMATATE DE ROMANIE!!!!!!!! SUNTETI INCALIFICABILI TOVARASI, DE-O JOSNICIE DE NEANCHIPUIT, PURA NESIMTIRE!!!! "Pr'etene va-ti adunat 5 sa faceti 65% iar unu' are, singur 35%, cu alte cuvinte imagineaza-te TU ca te bati cu 5 dintre care unul e cat tine iar ceilalti ceva mai mititei, precum Boc in viziunea voastra de KK. Uninominalul a ajuns dupa ce l-a modificat "Moliceanu" de KK, este ca si cum ai alerga de unu' singur si ai ajunge pe locul doi. Unu' castiga locul intai iar cel de pe locul doi,trei, patru intra-nguvern. PS unde nu am scris cu majuscula inseamna ca nu merita osteneala de a apasa tasta shift! Antonescule, Visezi tinere, visezi OCULTII te asteapta la colt! Te folosesc ca si pe ceilalti doar, doar nu va mai castiga batranul marinar!!! El si ai lui au fost singurii care macar au incercat sa rupa CARACATITA INTERESELOR (STII FILMUL LA PIOVRA?) la finalul filmului cel ce a avut curajul rascolirii intereselor MAFIEI a murit, NOI SPERAM CA IN ACEST CAZ SA MEARGA MAI DEPARTE, PRECUM IN FILMUL "ANGELA MERGE MAI DEPARTE" Si tovarasu’ ilievici tot asa a spus prin '90, nu candidez la presedentie, doar asigur interimatul si, a fost singurul care a stat la cotroceni unde canta cucuveaua doua mandate si jumatate!!! Nu are mare importanta ce am sa spun acum dar, un membru sau, simpatizant...al celui mentionat la inceput, s-a prezentat intr-un anumit loc, a copiat baza de date si a introdus-o in lista de sustinatori ai lui Geo. Asa intelege Geo sa-si stranga semnaturile de adeziune! Iar prim ministrul ales de pnl, adica Iohannis Klaus, este dovedit implicat in intermediere de adoptii cu suspiciune de trafic de organe! vezi; deoarece nu se poate insera link am sa descriu sursa.anchete/A-disparut-dosarul-Johannis-de-la-Crima-Organizata-47.html pe site-ul agentia.org" UDMR-ul intotdeauna a fost de partea celor de la guvernare, adica majoritatii! Nu este nimic surprinzator, stiti ce spuneau nemtii in timpul razboiului mai ales dupa INSURECTIA DIN 23 AUGUST! In rest....Dumnezeu cu mila FSN-ule, Tara este in cadere libera din punct de vedere economic, iar voua va arde sa incingeti hore. Mi-a trezit o stare de lehamite cand am vazut pnl+psd prin reprezentantii lor “geoana si antonescu”, poate mai erau prinsi in hora si alte “nationalitati conlocuitoare” am schimbat programul, veseli nevoie mare ca TARA ESTE-N DERIVA! Asta am inteles la prima “citire” sa nu credeti ca in paralel cu prima vizionare nu am mers cu interpretarea faptelor reale, inca mai jucati pe “moartea clinica” a celor MAJORITARI!! Intelegeti o data, ei au 35% SINGURI iar voi 65% toti 5 (cinci). “Don’le almanahe, goagle si alte asemenea exprimari “academice” “fr’o” 50 de ani a fost tatuca ceausica ce avea cam tot atata scoala cat ai si m’neatale, parca spuneai candva, in urma cu “fr’o” 7-8 ani ca o sa ne arati m’neatale ca o sa faci “fr’o” 5 facultati, ai reusit? Poate sa ajuti la constructia lor ca muncitor necalificat ca altfel slabe sperante. Pe vremea aceea activam in UFD, iar acum de voie de nevoie, pentru a “implini vointa natiunii romane” v-ati unit 5 sa faceti 65% ?! halal unire, daca ar fi facut si Cuza sau Mihai Viteazul precum voi sigur nu aveau sanse! Looolll frate, sa vorbesc pe intelesul tau, ati coalizat cu fostii UFD-isti pe care nu-i inghiteati nici cu o tona de lamaie. Trecand in revista posturile de televiziune am vazut si jalnica m’neatale prestatie, cum care? De la conferinta de presa, nu-ti amintesti? Almanahe sau poate preferi “primaru’ care este” daca vrei sa ai soarta predecesorului tau ca pregatire, aaaa si el tot cizmar a fost!!! Iti amintesti? Diferenta intre m’neatale si el este ca el incepuse o pregatire de cizmar si se pare ca nu a terminat-o, iar m’neatale.... apropo chiar, ai terminat scoala de cizmarie? Eheeee frateeeeeeeee, daca impartim 65 la 5 (sic) ..... ia-mparte tu, vezi cat “iti da rezulta” BRAVOOO exact 13% pai vezi de ce sunteti NEREPREZENTATIVI!!! “ Nu uitati sloganul: "Dormi linistit, FNI 'te' lucreaza" in care mandat i s-a permis lu' "Vantu' " sa faca fondul? aaa, nu va mai amintiti nu, cine era presedinte??? ... Johannis Klaus este de fapt Iohanis si a fost implicat in "intermediere de adoptii" prin anii '90. A promis bunicilor celor 5 copii ca vor primi periodic vesti de la copii dar, cativa ani mai tarziu, cand batrana bunica a venit sa-l intrebe despre copii, Iohanis i-a raspuns cu SUTURI IN FUND asigurandu-se ca nu-l vede nimeni. Asa a declarat bunica ce a scris si presedintelui de atunci, ION ILIESCU!!! Il vedeam ca pe un "neamt" onest, cinstit dar, dupa dezvaluirile de la Nasul facute de un jurnalist de investigatie, daca am retinut bine redactor la Justitiarul sau fost??? Declaratiile sunt sustinute de probe audio, video si raspunsuri de la tribunal, politie, parchet ce privesc activitatea lui Iohanis ca primar si, nu doar ca primar. Din doua salarii de profesori ( el si sotia), bugetari si nu la invatamant particular, au reusit sa detina 6 (sase) case? DECI, pnl NE PREGATESTE CEVA IMPREUNA CU PSD, PC SI CELELALTE NATIONALITATI CONLOCUITOARE. CU bOGDAN oLTEANU IN CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL BNR PENTRU A AFLA "REPEDE" CE SUME SE VEHICULEAZA, SI IOHANIS PRIM MINISTRU SI-A ARANJAT "STRUCTURA DE INTERES" POLITIC IN ZONE DE INFLUENTA SI INFORMARE RAPIDA!!! DOAR ASA SE MAI POATE FURA CEI 5% RAMASI NEATINSI DIN PROPRIETATILE STATULUI. PSD=PSDR=PDSR=FSN=COMUNISM CU FATA UMANA....nu ne trebuie, noi vrem RESPECT!!!! DEMOCRATIE este atunci cand poti face orice cu O SINGURA EXCEPTIE, SA NU FACI NIMIC RAU IMPOTRIVA APROAPELUI TAU!!! De prost gust dar, e dreptul lui Geoana, sa-i multumeasca in fata intregii natiuni romane TOVARASULUI ILIESCU pentru sprijinul acordat!!!!! A fost de-a dreptul BATJOCORITOR sa-i multumeaca!!!! Si ILIESCU le-a mutumit la ROMEXPO MINERILOR DUPA CE "AU PLANTAT FLORI" IN BUCURESTI!!!!! SI-N JUMATATE DE ROMANIE!!!!!!!! SUNTETI INCALIFICABILI TOVARASI, DE-O JOSNICIE DE NEANCHIPUIT, PURA NESIMTIRE!!!! "Pr'etene va-ti adunat 5 sa faceti 65% iar unu' are, singur 35%, cu alte cuvinte imagineaza-te TU ca te bati cu 5 dintre care unul e cat tine iar ceilalti ceva mai mititei, precum Boc in viziunea voastra de KK. Uninominalul a ajuns dupa ce l-a modificat "Moliceanu" de KK, este ca si cum ai alerga de unu' singur si ai ajunge pe locul doi. Unu' castiga locul intai iar cel de pe locul doi,trei, patru intra-nguvern. ....si-apoi, sa vorbim despre funtionarii publici. In mare masura ei sunt niste roboti care daca-i scoti din tipicul rutinei nu mai stiu ce sa faca si gasesc cate ceva "lipsa la dosar" Nu pot lua decizii in cunostinta de cauza deoarece nu cunosc profilul muncii lor. Asa au ajuns la ministere sa fie puse intrebari de genul: "spuneti-ne si noua cum se face asta" iar cei ce pun asemenea intrebari VERIFICA DOSARELE DEPUSE! EI, nici macar nu cunosc procedura de intocmire a unui studiu, a unei scrisori de intentie, care este structura si continutul dosarelor depuse, IAR EI SUNT ACOLO SA VERIFICE CORECTA INTOMIRE A DOCUMENTATIEI!!! Dar, cine sa-i dea afara? Vedeti cum SINDICATE SI SINDICALISTI au inceput imediat grevele cand a fost pusa problema restructurarii aparatului de stat. La ministerele conduse de FSN aproape ca s-au dublat "trepadusii" plimbatorii de hartii. Banii profesorilor, medicilor si altor categorii care MERITA SA FIE PLATITI, se rapartizeaza la aceste "categorii" de functionari devoratori de "lei".Sunt functionari publici care merita respect dar, sunt ingraditi in actiunile lor de legislatia putreda si colegii lor de breasla. Spiru Haret, ce universtiate mai este si asta care scoate absolventi, doctoranzi, masteranzi etc. la foc automat? In urma cercetarilor efectuate s-a ajuns la concluzia ca foarte multi absolventi nici timpul fizic nu l-au avut sa urmeze unul din cursurile aceste universitati. Si totusi FUNCTIONEAZA! De ce? Pentru ca este clientul FSN!...PSDR...PDSR...PSD!!! Badieeeeeeee, parca prin,90 "vociferai si tu la mineriada" 'au ma-nsala "glagoria" Cum spuneam mai devreme, Cu tot nerespectu' Al vostru cetatean turmentat. |
|
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 12:16
De la: buldogul, la data 2009-10-29 21:18:46 Tovarasul Ceausescu,Eu am servit cu credinta comunismul si acum servesc pe Basescu nascocind basme la postul de televiziube B1.Va asigur ca daca Basescu mai obtine votul pentru inca un mandat de 5 ani ,in 2014 nu va mai exista electorat,Parlament sau Constitutie,doar circiumi,bordeluri si magazine cu droguri DEMOCRATIE este atunci cand poti face orice cu O SINGURA EXCEPTIE, SA NU FACI NIMIC RAU IMPOTRIVA NIMANUI!!! Democartia este gresit inteleasa, ca atare si aplicarea ei este gresita. Va amintiti ca si comunistii aveau vorba, "v-a intrat democratia in cap"? Recunosc sincer ca aveam o problema legata de initiativele partidelor si parlamentului si, cred ca am gasit raspunsul. Ma intrebam de ce oare revendica PNL si PSD toate initiativele legislative privind votul uninominal, parlament unicameral, reducerea numarului de parlamentari si multe astfel de initiative. Ma gandeam ca guvernul Boc este unul de plagiatori si vezi doamne le fura ideile. Am constatat ca, initiativele astea ce se declara, se scot la suprafata acum au fost propuse cu 4-5 ani in urma. Am realizat ca era o strategie pe termen mediu-lung si, ma indoiesc sa fi fost neintentionata. A fost o strategie bine gandita deoarece se presupunea ca va veni momentul cand populatia nu mai poate fi prostita si, or sa vrea aceste legi. Atunci ce “bine s-au gandit” partidele parlamentare sau MAJORITARE, cum vreti, tot aia este, care au facut un plan. Propunem acum legile in discutiile de partid (2004-2005) le tinem in sertare, nu le propunem dezbaterii, nu le dam spre discutie comisiilor, cand or vrea unii sa le scoata pe lista o sa consideram in “unanimitate” ca nu sunt prioritare, o sa insiste dar noi lipsim, declaram ce putem neconstitutional si ce mai tura-vura o tinem langa cat se poate. Pentru ce, mi-am pus intrebarea, ca de furat (prin inginerii financiare gen Vantu) nu mai este mare lucru. Mda, imi zic pana sa aud de, Negoita si autostrada, Tariceanu si afacerile cu foraj maritim, cumnatu’ lu’ Geoana, afacerea sotiei lu’ Tariceanu si altele. Se pare ca inca sunt sume gigantice si patrimoniul fostului UGSR ce se vrea impartit intre SINDICALISTI si nu sindicate, poate or mai fi si altele insa, mi s-a scarbit de GUVERNANTII ROMANIEI! Ceausescu reales la al IX-lea congres Intalnirile de lucru si vizite ale FSN-ului (a se citi PSD) sunt identice cu ale PCR-ului care, am crezut ca este istorie dar, a renascut precum pasarea Phoenix. Declarat stiam ca exista PSM ca partid muncitoresc insa PSD-ul are o atitudine, nu de centru-stanga (social-democrat) ci intrutotul de stanga, de parca ar vrea sa reconstruiasca “socialimul si comunismul multilateral dezvoltat.” Stim ca to’asu’ ilievici a depus toate eforturile sa nu se modifice forma de guvernamant, sa mai existe “alte partide” dar sa le poata controla si, nu prea multe ca deh, ii scapa “fr’o” unu’ de sub control. Le-a multumit “minerilor” pentru florile “plantate” in “tot Bucurestiul” si mai ales la Universitate. Am auzit un zvon, pe atunci nu-l credeam, eram fan Iliescu, cum ca ar fi spus: “Nu credeam ca prostii astia de romani n-or sa mai vrea comunism” pana cand nu s-a repetat dar in alt mod, a categorisit o, si-acum nu pot spune ca este personalitate sau personulitate dar, ilievici a incadrat-o in cea de-a doua catergorie adica, PROSTANAC. Acum stau si ma gandesc ca, cei ce-mi povestisera de isprava lui ilievici intr-o intalnire particulara poate fi adevarata! Pret de 20-30 de secunde mi-am infrant indignarea si am privit televizorul care se incapatana a transmite pe multe posturi intalnirile de lucru si vizitele tovarasului Geoana alaturi de hrebenciuc. Atmosfera era “calduta” incalzita cat de cat de bataia din palme a celor prezenti. Rememoram anii ’85 ??? sau cand a fost congresul PCR cand ceausescu alerga de unu’ singur in cursa prezidentiala si, culmea ar fi fost sa ajunga pe locul doi insa, el nu avea contracandidat. Atmosfera era neschimbata cu ceea ce am vazut ieri 27.10.2009 pe seara, sunt comparabile pana la identitate cele doua manifestari (’85 & ’09). Dragi tovarasi va amintiti cum, in unanimitate de voturi s-a adoptat...uniti in cuget si-n simtiri...pentru propasirea pe cele mai inalte culmi a Romaniei Socialiste....pentru apararea “cuceririlor” socialismului si comunismului etc. Geoana spunea “vorbe” cei prezenti aplaudau frenetic iar alaturi era hrebe cel cu multe interese. Am vazut si prestatia lu’ geoana in autobuzul electoral, mdaaa... era in timpul liber, in schimb alte autobuze transportau spre locul de intalnire persoane “verificate” ideologic. Nu are curajul de a merge la iantalniri cu electorat neselectat deoarece, se poate repeta incidentul de la patriarhie si, el nu are abilitatea de a purta un discurs liber, compus ad hoc, sa tina seama de ceea ce spun cetatenii si sa dezvolte tema. Am auzit si de ce sa nu recunosc am zambit ca l-ar fi intrebat cineva cand va rezolva coruptia din partid si parlament, raspunsul dat de geoana ar fi fost “cand voi ajunge presedinte” atunci cetateanul a continuat intrebarea: dar cu HREBENCIUC? Ramane sa castige si sa putem spune “geoana reales la al IX-lea congres” ca, sigur vor modifica constitutia si-si vor lasa conducera tarii mostenire din tata-n fiu! La al XVI-lea congres nu va mai candida deoarece nu-l apuca pe al XVII-lea avand experienta “predecesorului” sau in ale cultului socialist-comunist. Exista si o mare asemanare intre cei doi, sunt amandoi raraiti iar geoana din acest motiv are probleme de dictie fata de ceausecu care era, precum un “membru” marcant al psd, nu pot spune fsn ca pe atunci nu era membru, il recunoastem dupa exprimarea academica gen, almanahe, goagle, primaru’ care este etc. Cu mult nerespect! Cetateanul turmentat “Don’le almanahe, goagle si alte asemenea exprimari “academice” “fr’o” 50 de ani a fost tatuca ceausica ce avea cam tot atata scoala cat ai si m’neatale, parca spuneai candva, in urma cu “fr’o” 7-8 ani ca o sa ne arati m’neatale ca o sa faci “fr’o” 5 facultati, ai reusit? Poate sa ajuti la constructia lor ca muncitor necalificat ca altfel slabe sperante. Pe vremea aceea activam in UFD, iar acum de voie de nevoie, pentru a “implini vointa natiunii romane” v-ati unit 5 sa faceti 65% ?! halal unire, daca ar fi facut si Cuza sau Mihai Viteazul precum voi sigur nu aveau sanse! Looolll frate, sa vorbesc pe intelesul tau, ati coalizat cu fostii UFD-isti pe care nu-i inghiteati nici cu o tona de lamaie, hi,hi,hi. Trecand in revista posturile de televiziune am vazut si jalnica m’neatale prestatie, cum care? De la conferinta de presa, nu-ti amintesti? Tara este in cadere libera din punct de vedere economic, iar voua va arde sa incingeti hore. Mi-a trezit o stare de lehamite cand am vazut pnl+psd prin reprezentantii lor “geoana si antonescu”, poate mai erau prinsi in hora si alte “nationalitati conlocuitoare” am schimbat programul, veseli nevoie mare ca TARA ESTE-N DERIVA! Asta am inteles la prima “citire” sa nu credeti ca in paralel cu prima vizionare nu am mers cu interpretarea faptelor reale, inca mai jucati pe “moartea clinica” a celor MAJORITARI!! Intelegeti o data, ei au 35% SINGURI iar voi 65% toti 5 (cinci). Almanahe, daca vrei sa ai soarta predecesorului tau ca pregatire, aaaa si el tot cizmar a fost!!! Iti amintesti? Diferenta intre m’neatale si el este ca el incepuse o pregatire de cizmar si pare ca nu a terminat-o, iar m’neatale.... apropo chiar, ai terminat scoala de cizmarie? Ahaaaaa frateeeeeeeee, daca impartim 65 la 5 (sic) ha,ha,ha..... ia-mparte tu, vezi cat “iti da rezulta” BRAVOOO exact 13% pai vezi de ce sunteti NEREPREZENTATIVI!!! “ Stii astea-s link-uri, dai click pe ele sau le copiezi in campul de adresa a unui browser de internet!!! ;) :)) nufigeoana.ro/ionut-costea-directorul-eximbank-castiga-20-760 -de-euro-pe-luna-cat-plateste-statul-daca-il-da-afara-pe-cumnatul-lui-mi rcea-geoana/ www.agentia.org/anchete/A-disparut-dosarul-Johannis-de-la-Cri ma-Organizata-47.html Noi stim asta de foarte multa vreme, doar ca majoritatea functionarilor publici sunt angajati pe criteriul "cine da spaga sau cine-i ruda" fara a avea importanta pregatirea profesionala. In mare masura ei sunt niste roboti care daca-i scoti din tipicul rutinei nu mai stiu ce sa faca si gasesc cate ceva "lipsa la dosar" Nu pot lua decizii in cunostinta de cauza deoarece nu cunosc profilul muncii lor. Asa au ajuns la ministere sa fie puse intrebari de genul: "spuneti-ne si noua cum se face asta" iar cei ce pun asemenea intrebari VERIFICA DOSARELE DEPUSE! EI, nici macar nu cunosc procedura de intocmire a unui studiu, a unei scrisori de intentie, care este structura si continutul dosarelor depuse, IAR EI SUNT ACOLO SA VERIFICE CORECTA INTOMIRE A DOCUMENTATIEI!!! Dar, cine sa-i dea afara? Vedeti cum SINDICATE SI SINDICALISTI au inceput imediat grevele cand a fost pusa problema restructurarii aparatului de stat. La ministerele conduse de FSN aproape ca s-au dublat "trepadusii" plimbatorii de hartii. Banii profesorilor, medicilor si altor categorii care MERITA SA FIE PLATITI, se rapartizeaza la aceste "categorii" de functionari devoratori de "lei".Sunt functionari publici care merita respect dar, sunt ingraditi in actiunile lor de legislatia putreda si colegii lor de breasla. Spiru Haret, ce universtiate mai este si asta care scoate absolventi, doctoranzi, masteranzi etc. la foc automat? In urma cercetarilor efectuate s-a ajuns la concluzia ca foarte multi absolventi nici timpul fizic nu l-au avut sa urmeze unul din cursurile aceste universitati. Si totusi FUNCTIONEAZA! De ce? Pentru ca este clientul FSN!...PSDR...PDSR...PSD!!! Ovidiu Cristian Iane... hmmmm.........oare de ce dupa trei zile l-au eliberat? Oare chiar erau INFORMATII FALSE? Ma "indoiesc pana la rupere" ca erau si probabil mai sunt FALSE!Constantin Ninel Potarca ei ash, pai cine este fraier sa recunoasca CERCETAREA PENALA? Incearca si el... varianta becali-vadim, ca de vadim a recunoscut ca l-a salvat pe gigi, doar ca se pare ca nu prea mult timp! (aceste "personaje" nu merita osteneala de a mai apasa tasta shift)Mircea Dan Geoana=iliescu=fsn=psdr=pdsr=psd=De prost gust dar, e dreptul lui Geoana, sa-i multumeasca in fata intregii natiuni romane TOVARASULUI ILIESCU pentru sprijinul acordat!!!!! A fost de-a dreptul BATJOCORITOR sa-i multumeaca!!!! Si ILIESCU le-a mutumit la ROMEXPO MINERILOR DUPA CE "AU PLANTAT FLORI" IN BUCURESTI!!!!! SI-N JUMATATE DE ROMANIE!!!!!!!!SUNTETI INCALIFICABILI TOVARASI, DE-O JOSNICIE DE NEANCHIPUIT, PURA NESIMTIRE!!!!Crin Antonescu-nu are mare importanta ce am sa spun acum dar, un membru sau simpatizant...al celui mentionat la inceput, s-a prezentat intr-un anumit loc, a copiat baza de date si a introdus-o in lista de sustinatori ai lui Geo. Asa intelege Geo sa-si stranga semnaturile de adeziune! Iar prim ministrul ales de pnl, adica Iohannis Klaus, este dovedit implicat in intermediere de adoptii cu suspiciune de trafic de organe! vezi; deoarece nu se poate insera link am sa descriu sursa.anchete/A-disparut-dosarul-Johannis-de-la-Crima-Organizata-47.html pe site-ul agentia.org UDMR-ul intotdeauna a fost de partea celor de la guvernare, adica majoritatii! Nu este nimic surprinzator, stiti ce spuneau nemtii in timpul razboiului mai ales dupa INSURECTIA DIN 23 AUGUST!In rest....Dumnezeu cu mila Nu uitati sloganul: "Dormi linistit, FNI 'te' lucreaza" in care mandat i s-a permis lu' "Vantu' " sa faca fondul? aaa, nu va mai amintiti nu, cine era presedinte??? ... Cu surprindere am constatat ca, Johannis Klaus este de fapt Iohanis si a fost implicat in "intermediere de adoptii" prin anii '90. A promis bunicilor celor 5 copii ca vor primi periodic vesti de la copii dar, cativa ani mai tarziu, cand batrana bunica a venit sa-l intrebe despre copii, Iohanis i-a raspuns cu SUTURI IN FUND asigurandu-se ca nu-l vede nimeni. Asa a declarat bunica ce a scris si presedintelui de atunci, ION ILIESCU!!! Il vedeam ca pe un "neamt" onest, cinstit dar, dupa dezvaluirile de la Nasul facute de un jurnalist de investigatie, daca am retinut bine redactor la Justitiarul sau fost??? Declaratiile sunt sustinute de probe audio, video si raspunsuri de la tribunal, politie, parchet ce privesc activitatea lui Iohanis ca primar si, nu doar ca primar. Din doua salarii de profesori ( el si sotia), bugetari si nu la invatamant particular, au reusit sa detina 6 (sase) case? DECI, pnl NE PREGATESTE CEVA IMPREUNA CU PSD, PC SI CELELALTE NATIONALITATI CONLOCUITOARE. CU bOGDAN oLTEANU IN CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL BNR PENTRU A AFLA "REPEDE" CE SUME SE VEHICULEAZA, SI IOHANIS PRIM MINISTRU SI-A ARANJAT "STRUCTURA DE INTERES" POLITIC IN ZONE DE INFLUENTA SI INFORMARE RAPIDA!!! DOAR ASA SE MAI POATE FURA CEI 5% RAMASI NEATINSI DIN PROPRIETATILE STATULUI. PSD=PSDR=PDSR=FSN=COMUNISM CU FATA UMANA....nu ne trebuie, noi vrem RESPECT!!!! DEMOCRATIE este atunci cand poti face orice cu O SINGURA EXCEPTIE, SA NU FACI NIMIC RAU IMPOTRIVA APROAPELUI TAU!!! De prost gust dar, e dreptul lui Geoana, sa-i multumeasca in fata intregii natiuni romane TOVARASULUI ILIESCU pentru sprijinul acordat!!!!! A fost de-a dreptul BATJOCORITOR sa-i multumeaca!!!! Si ILIESCU le-a mutumit la ROMEXPO MINERILOR DUPA CE "AU PLANTAT FLORI" IN BUCURESTI!!!!! SI-N JUMATATE DE ROMANIE!!!!!!!! SUNTETI INCALIFICABILI TOVARASI, DE-O JOSNICIE DE NEANCHIPUIT, PURA NESIMTIRE!!!! "Pr'etene va-ti adunat 5 sa faceti 65% iar unu' are, singur 35%, cu alte cuvinte imagineaza-te TU ca te bati cu 5 dintre care unul e cat tine iar ceilalti ceva mai mititei, precum Boc in viziunea voastra de KK. Uninominalul a ajuns dupa ce l-a modificat "Moliceanu" de KK, este ca si cum ai alerga de unu' singur si ai ajunge pe locul doi. Unu' castiga locul intai iar cel de pe locul doi,trei, patru intra-nguvern. PS unde nu am scris cu majuscula inseamna ca nu merita osteneala de a apasa tasta shift! Antonescule, Visezi tinere, visezi OCULTII te asteapta la colt! Te folosesc ca si pe ceilalti doar, doar nu va mai castiga batranul marinar!!! El si ai lui au fost singurii care macar au incercat sa rupa CARACATITA INTERESELOR (STII FILMUL LA PIOVRA?) la finalul filmului cel ce a avut curajul rascolirii intereselor MAFIEI a murit, NOI SPERAM CA IN ACEST CAZ SA MEARGA MAI DEPARTE, PRECUM IN FILMUL "ANGELA MERGE MAI DEPARTE" Si tovarasu’ ilievici tot asa a spus prin '90, nu candidez la presedentie, doar asigur interimatul si, a fost singurul care a stat la cotroceni unde canta cucuveaua doua mandate si jumatate!!! Nu are mare importanta ce am sa spun acum dar, un membru sau, simpatizant...al celui mentionat la inceput, s-a prezentat intr-un anumit loc, a copiat baza de date si a introdus-o in lista de sustinatori ai lui Geo. Asa intelege Geo sa-si stranga semnaturile de adeziune! Iar prim ministrul ales de pnl, adica Iohannis Klaus, este dovedit implicat in intermediere de adoptii cu suspiciune de trafic de organe! vezi; deoarece nu se poate insera link am sa descriu sursa.anchete/A-disparut-dosarul-Johannis-de-la-Crima-Organizata-47.html pe site-ul agentia.org" UDMR-ul intotdeauna a fost de partea celor de la guvernare, adica majoritatii! Nu este nimic surprinzator, stiti ce spuneau nemtii in timpul razboiului mai ales dupa INSURECTIA DIN 23 AUGUST! In rest....Dumnezeu cu mila FSN-ule, Tara este in cadere libera din punct de vedere economic, iar voua va arde sa incingeti hore. Mi-a trezit o stare de lehamite cand am vazut pnl+psd prin reprezentantii lor “geoana si antonescu”, poate mai erau prinsi in hora si alte “nationalitati conlocuitoare” am schimbat programul, veseli nevoie mare ca TARA ESTE-N DERIVA! Asta am inteles la prima “citire” sa nu credeti ca in paralel cu prima vizionare nu am mers cu interpretarea faptelor reale, inca mai jucati pe “moartea clinica” a celor MAJORITARI!! Intelegeti o data, ei au 35% SINGURI iar voi 65% toti 5 (cinci). “Don’le almanahe, goagle si alte asemenea exprimari “academice” “fr’o” 50 de ani a fost tatuca ceausica ce avea cam tot atata scoala cat ai si m’neatale, parca spuneai candva, in urma cu “fr’o” 7-8 ani ca o sa ne arati m’neatale ca o sa faci “fr’o” 5 facultati, ai reusit? Poate sa ajuti la constructia lor ca muncitor necalificat ca altfel slabe sperante. Pe vremea aceea activam in UFD, iar acum de voie de nevoie, pentru a “implini vointa natiunii romane” v-ati unit 5 sa faceti 65% ?! halal unire, daca ar fi facut si Cuza sau Mihai Viteazul precum voi sigur nu aveau sanse! Looolll frate, sa vorbesc pe intelesul tau, ati coalizat cu fostii UFD-isti pe care nu-i inghiteati nici cu o tona de lamaie. Trecand in revista posturile de televiziune am vazut si jalnica m’neatale prestatie, cum care? De la conferinta de presa, nu-ti amintesti? Almanahe sau poate preferi “primaru’ care este” daca vrei sa ai soarta predecesorului tau ca pregatire, aaaa si el tot cizmar a fost!!! Iti amintesti? Diferenta intre m’neatale si el este ca el incepuse o pregatire de cizmar si se pare ca nu a terminat-o, iar m’neatale.... apropo chiar, ai terminat scoala de cizmarie? Eheeee frateeeeeeeee, daca impartim 65 la 5 (sic) ..... ia-mparte tu, vezi cat “iti da rezulta” BRAVOOO exact 13% pai vezi de ce sunteti NEREPREZENTATIVI!!! “ Nu uitati sloganul: "Dormi linistit, FNI 'te' lucreaza" in care mandat i s-a permis lu' "Vantu' " sa faca fondul? aaa, nu va mai amintiti nu, cine era presedinte??? ... Johannis Klaus este de fapt Iohanis si a fost implicat in "intermediere de adoptii" prin anii '90. A promis bunicilor celor 5 copii ca vor primi periodic vesti de la copii dar, cativa ani mai tarziu, cand batrana bunica a venit sa-l intrebe despre copii, Iohanis i-a raspuns cu SUTURI IN FUND asigurandu-se ca nu-l vede nimeni. Asa a declarat bunica ce a scris si presedintelui de atunci, ION ILIESCU!!! Il vedeam ca pe un "neamt" onest, cinstit dar, dupa dezvaluirile de la Nasul facute de un jurnalist de investigatie, daca am retinut bine redactor la Justitiarul sau fost??? Declaratiile sunt sustinute de probe audio, video si raspunsuri de la tribunal, politie, parchet ce privesc activitatea lui Iohanis ca primar si, nu doar ca primar. Din doua salarii de profesori ( el si sotia), bugetari si nu la invatamant particular, au reusit sa detina 6 (sase) case? DECI, pnl NE PREGATESTE CEVA IMPREUNA CU PSD, PC SI CELELALTE NATIONALITATI CONLOCUITOARE. CU bOGDAN oLTEANU IN CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL BNR PENTRU A AFLA "REPEDE" CE SUME SE VEHICULEAZA, SI IOHANIS PRIM MINISTRU SI-A ARANJAT "STRUCTURA DE INTERES" POLITIC IN ZONE DE INFLUENTA SI INFORMARE RAPIDA!!! DOAR ASA SE MAI POATE FURA CEI 5% RAMASI NEATINSI DIN PROPRIETATILE STATULUI. PSD=PSDR=PDSR=FSN=COMUNISM CU FATA UMANA....nu ne trebuie, noi vrem RESPECT!!!! DEMOCRATIE este atunci cand poti face orice cu O SINGURA EXCEPTIE, SA NU FACI NIMIC RAU IMPOTRIVA APROAPELUI TAU!!! De prost gust dar, e dreptul lui Geoana, sa-i multumeasca in fata intregii natiuni romane TOVARASULUI ILIESCU pentru sprijinul acordat!!!!! A fost de-a dreptul BATJOCORITOR sa-i multumeaca!!!! Si ILIESCU le-a mutumit la ROMEXPO MINERILOR DUPA CE "AU PLANTAT FLORI" IN BUCURESTI!!!!! SI-N JUMATATE DE ROMANIE!!!!!!!! SUNTETI INCALIFICABILI TOVARASI, DE-O JOSNICIE DE NEANCHIPUIT, PURA NESIMTIRE!!!! "Pr'etene va-ti adunat 5 sa faceti 65% iar unu' are, singur 35%, cu alte cuvinte imagineaza-te TU ca te bati cu 5 dintre care unul e cat tine iar ceilalti ceva mai mititei, precum Boc in viziunea voastra de KK. Uninominalul a ajuns dupa ce l-a modificat "Moliceanu" de KK, este ca si cum ai alerga de unu' singur si ai ajunge pe locul doi. Unu' castiga locul intai iar cel de pe locul doi,trei, patru intra-nguvern. ....si-apoi, sa vorbim despre funtionarii publici. In mare masura ei sunt niste roboti care daca-i scoti din tipicul rutinei nu mai stiu ce sa faca si gasesc cate ceva "lipsa la dosar" Nu pot lua decizii in cunostinta de cauza deoarece nu cunosc profilul muncii lor. Asa au ajuns la ministere sa fie puse intrebari de genul: "spuneti-ne si noua cum se face asta" iar cei ce pun asemenea intrebari VERIFICA DOSARELE DEPUSE! EI, nici macar nu cunosc procedura de intocmire a unui studiu, a unei scrisori de intentie, care este structura si continutul dosarelor depuse, IAR EI SUNT ACOLO SA VERIFICE CORECTA INTOMIRE A DOCUMENTATIEI!!! Dar, cine sa-i dea afara? Vedeti cum SINDICATE SI SINDICALISTI au inceput imediat grevele cand a fost pusa problema restructurarii aparatului de stat. La ministerele conduse de FSN aproape ca s-au dublat "trepadusii" plimbatorii de hartii. Banii profesorilor, medicilor si altor categorii care MERITA SA FIE PLATITI, se rapartizeaza la aceste "categorii" de functionari devoratori de "lei".Sunt functionari publici care merita respect dar, sunt ingraditi in actiunile lor de legislatia putreda si colegii lor de breasla. Spiru Haret, ce universtiate mai este si asta care scoate absolventi, doctoranzi, masteranzi etc. la foc automat? In urma cercetarilor efectuate s-a ajuns la concluzia ca foarte multi absolventi nici timpul fizic nu l-au avut sa urmeze unul din cursurile aceste universitati. Si totusi FUNCTIONEAZA! De ce? Pentru ca este clientul FSN!...PSDR...PDSR...PSD!!! Badieeeeeeee, parca prin,90 "vociferai si tu la mineriada" 'au ma-nsala "glagoria" Cum spuneam mai devreme, Cu tot nerespectu' Al vostru cetatean turmentat. |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 12:18
De la: buldogul, la data 2009-10-29 21:18:46 Tovarasul Ceausescu,Eu am servit cu credinta comunismul si acum servesc pe Basescu nascocind basme la postul de televiziube B1.Va asigur ca daca Basescu mai obtine votul pentru inca un mandat de 5 ani ,in 2014 nu va mai exista electorat,Parlament sau Constitutie,doar circiumi,bordeluri si magazine cu droguri VIVAT CEAUSESCU
|
|
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 12:19
De la: vaneamarin, la data 2009-10-30 09:05:58De la: black10131307, la data 2009-10-30 06:34:23 "Cifra" nu face decit sa reactioneze la grobianismul lui 111dementul si la toate intoxicarile voastre, ale liberalilor de bine, dezvoltati pe altoiul pesedist!. DEMOCRATIE este atunci cand poti face orice cu O SINGURA EXCEPTIE, SA NU FACI NIMIC RAU IMPOTRIVA NIMANUI!!! Democartia este gresit inteleasa, ca atare si aplicarea ei este gresita. Va amintiti ca si comunistii aveau vorba, "v-a intrat democratia in cap"? Recunosc sincer ca aveam o problema legata de initiativele partidelor si parlamentului si, cred ca am gasit raspunsul. Ma intrebam de ce oare revendica PNL si PSD toate initiativele legislative privind votul uninominal, parlament unicameral, reducerea numarului de parlamentari si multe astfel de initiative. Ma gandeam ca guvernul Boc este unul de plagiatori si vezi doamne le fura ideile. Am constatat ca, initiativele astea ce se declara, se scot la suprafata acum au fost propuse cu 4-5 ani in urma. Am realizat ca era o strategie pe termen mediu-lung si, ma indoiesc sa fi fost neintentionata. A fost o strategie bine gandita deoarece se presupunea ca va veni momentul cand populatia nu mai poate fi prostita si, or sa vrea aceste legi. Atunci ce “bine s-au gandit” partidele parlamentare sau MAJORITARE, cum vreti, tot aia este, care au facut un plan. Propunem acum legile in discutiile de partid (2004-2005) le tinem in sertare, nu le propunem dezbaterii, nu le dam spre discutie comisiilor, cand or vrea unii sa le scoata pe lista o sa consideram in “unanimitate” ca nu sunt prioritare, o sa insiste dar noi lipsim, declaram ce putem neconstitutional si ce mai tura-vura o tinem langa cat se poate. Pentru ce, mi-am pus intrebarea, ca de furat (prin inginerii financiare gen Vantu) nu mai este mare lucru. Mda, imi zic pana sa aud de, Negoita si autostrada, Tariceanu si afacerile cu foraj maritim, cumnatu’ lu’ Geoana, afacerea sotiei lu’ Tariceanu si altele. Se pare ca inca sunt sume gigantice si patrimoniul fostului UGSR ce se vrea impartit intre SINDICALISTI si nu sindicate, poate or mai fi si altele insa, mi s-a scarbit de GUVERNANTII ROMANIEI! Ceausescu reales la al IX-lea congres Intalnirile de lucru si vizite ale FSN-ului (a se citi PSD) sunt identice cu ale PCR-ului care, am crezut ca este istorie dar, a renascut precum pasarea Phoenix. Declarat stiam ca exista PSM ca partid muncitoresc insa PSD-ul are o atitudine, nu de centru-stanga (social-democrat) ci intrutotul de stanga, de parca ar vrea sa reconstruiasca “socialimul si comunismul multilateral dezvoltat.” Stim ca to’asu’ ilievici a depus toate eforturile sa nu se modifice forma de guvernamant, sa mai existe “alte partide” dar sa le poata controla si, nu prea multe ca deh, ii scapa “fr’o” unu’ de sub control. Le-a multumit “minerilor” pentru florile “plantate” in “tot Bucurestiul” si mai ales la Universitate. Am auzit un zvon, pe atunci nu-l credeam, eram fan Iliescu, cum ca ar fi spus: “Nu credeam ca prostii astia de romani n-or sa mai vrea comunism” pana cand nu s-a repetat dar in alt mod, a categorisit o, si-acum nu pot spune ca este personalitate sau personulitate dar, ilievici a incadrat-o in cea de-a doua catergorie adica, PROSTANAC. Acum stau si ma gandesc ca, cei ce-mi povestisera de isprava lui ilievici intr-o intalnire particulara poate fi adevarata! Pret de 20-30 de secunde mi-am infrant indignarea si am privit televizorul care se incapatana a transmite pe multe posturi intalnirile de lucru si vizitele tovarasului Geoana alaturi de hrebenciuc. Atmosfera era “calduta” incalzita cat de cat de bataia din palme a celor prezenti. Rememoram anii ’85 ??? sau cand a fost congresul PCR cand ceausescu alerga de unu’ singur in cursa prezidentiala si, culmea ar fi fost sa ajunga pe locul doi insa, el nu avea contracandidat. Atmosfera era neschimbata cu ceea ce am vazut ieri 27.10.2009 pe seara, sunt comparabile pana la identitate cele doua manifestari (’85 & ’09). Dragi tovarasi va amintiti cum, in unanimitate de voturi s-a adoptat...uniti in cuget si-n simtiri...pentru propasirea pe cele mai inalte culmi a Romaniei Socialiste....pentru apararea “cuceririlor” socialismului si comunismului etc. Geoana spunea “vorbe” cei prezenti aplaudau frenetic iar alaturi era hrebe cel cu multe interese. Am vazut si prestatia lu’ geoana in autobuzul electoral, mdaaa... era in timpul liber, in schimb alte autobuze transportau spre locul de intalnire persoane “verificate” ideologic. Nu are curajul de a merge la iantalniri cu electorat neselectat deoarece, se poate repeta incidentul de la patriarhie si, el nu are abilitatea de a purta un discurs liber, compus ad hoc, sa tina seama de ceea ce spun cetatenii si sa dezvolte tema. Am auzit si de ce sa nu recunosc am zambit ca l-ar fi intrebat cineva cand va rezolva coruptia din partid si parlament, raspunsul dat de geoana ar fi fost “cand voi ajunge presedinte” atunci cetateanul a continuat intrebarea: dar cu HREBENCIUC? Ramane sa castige si sa putem spune “geoana reales la al IX-lea congres” ca, sigur vor modifica constitutia si-si vor lasa conducera tarii mostenire din tata-n fiu! La al XVI-lea congres nu va mai candida deoarece nu-l apuca pe al XVII-lea avand experienta “predecesorului” sau in ale cultului socialist-comunist. Exista si o mare asemanare intre cei doi, sunt amandoi raraiti iar geoana din acest motiv are probleme de dictie fata de ceausecu care era, precum un “membru” marcant al psd, nu pot spune fsn ca pe atunci nu era membru, il recunoastem dupa exprimarea academica gen, almanahe, goagle, primaru’ care este etc. Cu mult nerespect! Cetateanul turmentat. |
|
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 12:22
De la: ctitorul, la data 2009-10-29 21:07:52De la: gabigabi, la data 2009-10-29 17:43:46De la: black10131307, la data 2009-10-29 14:23:112009 Editia Scrisa OCT DEMOCRATIE este atunci cand poti face orice cu O SINGURA EXCEPTIE, SA NU FACI NIMIC RAU IMPOTRIVA NIMANUI!!! Democartia este gresit inteleasa, ca atare si aplicarea ei este gresita. Va amintiti ca si comunistii aveau vorba, "v-a intrat democratia in cap"? Recunosc sincer ca aveam o problema legata de initiativele partidelor si parlamentului si, cred ca am gasit raspunsul. Ma intrebam de ce oare revendica PNL si PSD toate initiativele legislative privind votul uninominal, parlament unicameral, reducerea numarului de parlamentari si multe astfel de initiative. Ma gandeam ca guvernul Boc este unul de plagiatori si vezi doamne le fura ideile. Am constatat ca, initiativele astea ce se declara, se scot la suprafata acum au fost propuse cu 4-5 ani in urma. Am realizat ca era o strategie pe termen mediu-lung si, ma indoiesc sa fi fost neintentionata. A fost o strategie bine gandita deoarece se presupunea ca va veni momentul cand populatia nu mai poate fi prostita si, or sa vrea aceste legi. Atunci ce “bine s-au gandit” partidele parlamentare sau MAJORITARE, cum vreti, tot aia este, care au facut un plan. Propunem acum legile in discutiile de partid (2004-2005) le tinem in sertare, nu le propunem dezbaterii, nu le dam spre discutie comisiilor, cand or vrea unii sa le scoata pe lista o sa consideram in “unanimitate” ca nu sunt prioritare, o sa insiste dar noi lipsim, declaram ce putem neconstitutional si ce mai tura-vura o tinem langa cat se poate. Pentru ce, mi-am pus intrebarea, ca de furat (prin inginerii financiare gen Vantu) nu mai este mare lucru. Mda, imi zic pana sa aud de, Negoita si autostrada, Tariceanu si afacerile cu foraj maritim, cumnatu’ lu’ Geoana, afacerea sotiei lu’ Tariceanu si altele. Se pare ca inca sunt sume gigantice si patrimoniul fostului UGSR ce se vrea impartit intre SINDICALISTI si nu sindicate, poate or mai fi si altele insa, mi s-a scarbit de GUVERNANTII ROMANIEI! Ceausescu reales la al IX-lea congres Intalnirile de lucru si vizite ale FSN-ului (a se citi PSD) sunt identice cu ale PCR-ului care, am crezut ca este istorie dar, a renascut precum pasarea Phoenix. Declarat stiam ca exista PSM ca partid muncitoresc insa PSD-ul are o atitudine, nu de centru-stanga (social-democrat) ci intrutotul de stanga, de parca ar vrea sa reconstruiasca “socialimul si comunismul multilateral dezvoltat.” Stim ca to’asu’ ilievici a depus toate eforturile sa nu se modifice forma de guvernamant, sa mai existe “alte partide” dar sa le poata controla si, nu prea multe ca deh, ii scapa “fr’o” unu’ de sub control. Le-a multumit “minerilor” pentru florile “plantate” in “tot Bucurestiul” si mai ales la Universitate. Am auzit un zvon, pe atunci nu-l credeam, eram fan Iliescu, cum ca ar fi spus: “Nu credeam ca prostii astia de romani n-or sa mai vrea comunism” pana cand nu s-a repetat dar in alt mod, a categorisit o, si-acum nu pot spune ca este personalitate sau personulitate dar, ilievici a incadrat-o in cea de-a doua catergorie adica, PROSTANAC. Acum stau si ma gandesc ca, cei ce-mi povestisera de isprava lui ilievici intr-o intalnire particulara poate fi adevarata! Pret de 20-30 de secunde mi-am infrant indignarea si am privit televizorul care se incapatana a transmite pe multe posturi intalnirile de lucru si vizitele tovarasului Geoana alaturi de hrebenciuc. Atmosfera era “calduta” incalzita cat de cat de bataia din palme a celor prezenti. Rememoram anii ’85 ??? sau cand a fost congresul PCR cand ceausescu alerga de unu’ singur in cursa prezidentiala si, culmea ar fi fost sa ajunga pe locul doi insa, el nu avea contracandidat. Atmosfera era neschimbata cu ceea ce am vazut ieri 27.10.2009 pe seara, sunt comparabile pana la identitate cele doua manifestari (’85 & ’09). Dragi tovarasi va amintiti cum, in unanimitate de voturi s-a adoptat...uniti in cuget si-n simtiri...pentru propasirea pe cele mai inalte culmi a Romaniei Socialiste....pentru apararea “cuceririlor” socialismului si comunismului etc. Geoana spunea “vorbe” cei prezenti aplaudau frenetic iar alaturi era hrebe cel cu multe interese. Am vazut si prestatia lu’ geoana in autobuzul electoral, mdaaa... era in timpul liber, in schimb alte autobuze transportau spre locul de intalnire persoane “verificate” ideologic. Nu are curajul de a merge la iantalniri cu electorat neselectat deoarece, se poate repeta incidentul de la patriarhie si, el nu are abilitatea de a purta un discurs liber, compus ad hoc, sa tina seama de ceea ce spun cetatenii si sa dezvolte tema. Am auzit si de ce sa nu recunosc am zambit ca l-ar fi intrebat cineva cand va rezolva coruptia din partid si parlament, raspunsul dat de geoana ar fi fost “cand voi ajunge presedinte” atunci cetateanul a continuat intrebarea: dar cu HREBENCIUC? Ramane sa castige si sa putem spune “geoana reales la al IX-lea congres” ca, sigur vor modifica constitutia si-si vor lasa conducera tarii mostenire din tata-n fiu! La al XVI-lea congres nu va mai candida deoarece nu-l apuca pe al XVII-lea avand experienta “predecesorului” sau in ale cultului socialist-comunist. Exista si o mare asemanare intre cei doi, sunt amandoi raraiti iar geoana din acest motiv are probleme de dictie fata de ceausecu care era, precum un “membru” marcant al psd, nu pot spune fsn ca pe atunci nu era membru, il recunoastem dupa exprimarea academica gen, almanahe, goagle, primaru’ care este etc. Cu mult nerespect! Cetateanul turmentat “Don’le almanahe, goagle si alte asemenea exprimari “academice” “fr’o” 50 de ani a fost tatuca ceausica ce avea cam tot atata scoala cat ai si m’neatale, parca spuneai candva, in urma cu “fr’o” 7-8 ani ca o sa ne arati m’neatale ca o sa faci “fr’o” 5 facultati, ai reusit? Poate sa ajuti la constructia lor ca muncitor necalificat ca altfel slabe sperante. Pe vremea aceea activam in UFD, iar acum de voie de nevoie, pentru a “implini vointa natiunii romane” v-ati unit 5 sa faceti 65% ?! halal unire, daca ar fi facut si Cuza sau Mihai Viteazul precum voi sigur nu aveau sanse! Looolll frate, sa vorbesc pe intelesul tau, ati coalizat cu fostii UFD-isti pe care nu-i inghiteati nici cu o tona de lamaie, hi,hi,hi. Trecand in revista posturile de televiziune am vazut si jalnica m’neatale prestatie, cum care? De la conferinta de presa, nu-ti amintesti? Tara este in cadere libera din punct de vedere economic, iar voua va arde sa incingeti hore. Mi-a trezit o stare de lehamite cand am vazut pnl+psd prin reprezentantii lor “geoana si antonescu”, poate mai erau prinsi in hora si alte “nationalitati conlocuitoare” am schimbat programul, veseli nevoie mare ca TARA ESTE-N DERIVA! Asta am inteles la prima “citire” sa nu credeti ca in paralel cu prima vizionare nu am mers cu interpretarea faptelor reale, inca mai jucati pe “moartea clinica” a celor MAJORITARI!! Intelegeti o data, ei au 35% SINGURI iar voi 65% toti 5 (cinci). Almanahe, daca vrei sa ai soarta predecesorului tau ca pregatire, aaaa si el tot cizmar a fost!!! Iti amintesti? Diferenta intre m’neatale si el este ca el incepuse o pregatire de cizmar si pare ca nu a terminat-o, iar m’neatale.... apropo chiar, ai terminat scoala de cizmarie? Ahaaaaa frateeeeeeeee, daca impartim 65 la 5 (sic) ha,ha,ha..... ia-mparte tu, vezi cat “iti da rezulta” BRAVOOO exact 13% pai vezi de ce sunteti NEREPREZENTATIVI!!! “ Stii astea-s link-uri, dai click pe ele sau le copiezi in campul de adresa a unui browser de internet!!! ;) :)) nufigeoana.ro/ionut-costea-directorul-eximbank-castiga-20-760 -de-euro-pe-luna-cat-plateste-statul-daca-il-da-afara-pe-cumnatul-lui-mi rcea-geoana/ www.agentia.org/anchete/A-disparut-dosarul-Johannis-de-la-Cri ma-Organizata-47.html Noi stim asta de foarte multa vreme, doar ca majoritatea functionarilor publici sunt angajati pe criteriul "cine da spaga sau cine-i ruda" fara a avea importanta pregatirea profesionala. In mare masura ei sunt niste roboti care daca-i scoti din tipicul rutinei nu mai stiu ce sa faca si gasesc cate ceva "lipsa la dosar" Nu pot lua decizii in cunostinta de cauza deoarece nu cunosc profilul muncii lor. Asa au ajuns la ministere sa fie puse intrebari de genul: "spuneti-ne si noua cum se face asta" iar cei ce pun asemenea intrebari VERIFICA DOSARELE DEPUSE! EI, nici macar nu cunosc procedura de intocmire a unui studiu, a unei scrisori de intentie, care este structura si continutul dosarelor depuse, IAR EI SUNT ACOLO SA VERIFICE CORECTA INTOMIRE A DOCUMENTATIEI!!! Dar, cine sa-i dea afara? Vedeti cum SINDICATE SI SINDICALISTI au inceput imediat grevele cand a fost pusa problema restructurarii aparatului de stat. La ministerele conduse de FSN aproape ca s-au dublat "trepadusii" plimbatorii de hartii. Banii profesorilor, medicilor si altor categorii care MERITA SA FIE PLATITI, se rapartizeaza la aceste "categorii" de functionari devoratori de "lei".Sunt functionari publici care merita respect dar, sunt ingraditi in actiunile lor de legislatia putreda si colegii lor de breasla. Spiru Haret, ce universtiate mai este si asta care scoate absolventi, doctoranzi, masteranzi etc. la foc automat? In urma cercetarilor efectuate s-a ajuns la concluzia ca foarte multi absolventi nici timpul fizic nu l-au avut sa urmeze unul din cursurile aceste universitati. Si totusi FUNCTIONEAZA! De ce? Pentru ca este clientul FSN!...PSDR...PDSR...PSD!!! Ovidiu Cristian Iane... hmmmm.........oare de ce dupa trei zile l-au eliberat? Oare chiar erau INFORMATII FALSE? Ma "indoiesc pana la rupere" ca erau si probabil mai sunt FALSE!Constantin Ninel Potarca ei ash, pai cine este fraier sa recunoasca CERCETAREA PENALA? Incearca si el... varianta becali-vadim, ca de vadim a recunoscut ca l-a salvat pe gigi, doar ca se pare ca nu prea mult timp! (aceste "personaje" nu merita osteneala de a mai apasa tasta shift)Mircea Dan Geoana=iliescu=fsn=psdr=pdsr=psd=De prost gust dar, e dreptul lui Geoana, sa-i multumeasca in fata intregii natiuni romane TOVARASULUI ILIESCU pentru sprijinul acordat!!!!! A fost de-a dreptul BATJOCORITOR sa-i multumeaca!!!! Si ILIESCU le-a mutumit la ROMEXPO MINERILOR DUPA CE "AU PLANTAT FLORI" IN BUCURESTI!!!!! SI-N JUMATATE DE ROMANIE!!!!!!!!SUNTETI INCALIFICABILI TOVARASI, DE-O JOSNICIE DE NEANCHIPUIT, PURA NESIMTIRE!!!!Crin Antonescu-nu are mare importanta ce am sa spun acum dar, un membru sau simpatizant...al celui mentionat la inceput, s-a prezentat intr-un anumit loc, a copiat baza de date si a introdus-o in lista de sustinatori ai lui Geo. Asa intelege Geo sa-si stranga semnaturile de adeziune! Iar prim ministrul ales de pnl, adica Iohannis Klaus, este dovedit implicat in intermediere de adoptii cu suspiciune de trafic de organe! vezi; deoarece nu se poate insera link am sa descriu sursa.anchete/A-disparut-dosarul-Johannis-de-la-Crima-Organizata-47.html pe site-ul agentia.org UDMR-ul intotdeauna a fost de partea celor de la guvernare, adica majoritatii! Nu este nimic surprinzator, stiti ce spuneau nemtii in timpul razboiului mai ales dupa INSURECTIA DIN 23 AUGUST!In rest....Dumnezeu cu mila Nu uitati sloganul: "Dormi linistit, FNI 'te' lucreaza" in care mandat i s-a permis lu' "Vantu' " sa faca fondul? aaa, nu va mai amintiti nu, cine era presedinte??? ... Cu surprindere am constatat ca, Johannis Klaus este de fapt Iohanis si a fost implicat in "intermediere de adoptii" prin anii '90. A promis bunicilor celor 5 copii ca vor primi periodic vesti de la copii dar, cativa ani mai tarziu, cand batrana bunica a venit sa-l intrebe despre copii, Iohanis i-a raspuns cu SUTURI IN FUND asigurandu-se ca nu-l vede nimeni. Asa a declarat bunica ce a scris si presedintelui de atunci, ION ILIESCU!!! Il vedeam ca pe un "neamt" onest, cinstit dar, dupa dezvaluirile de la Nasul facute de un jurnalist de investigatie, daca am retinut bine redactor la Justitiarul sau fost??? Declaratiile sunt sustinute de probe audio, video si raspunsuri de la tribunal, politie, parchet ce privesc activitatea lui Iohanis ca primar si, nu doar ca primar. Din doua salarii de profesori ( el si sotia), bugetari si nu la invatamant particular, au reusit sa detina 6 (sase) case? DECI, pnl NE PREGATESTE CEVA IMPREUNA CU PSD, PC SI CELELALTE NATIONALITATI CONLOCUITOARE. CU bOGDAN oLTEANU IN CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL BNR PENTRU A AFLA "REPEDE" CE SUME SE VEHICULEAZA, SI IOHANIS PRIM MINISTRU SI-A ARANJAT "STRUCTURA DE INTERES" POLITIC IN ZONE DE INFLUENTA SI INFORMARE RAPIDA!!! DOAR ASA SE MAI POATE FURA CEI 5% RAMASI NEATINSI DIN PROPRIETATILE STATULUI. PSD=PSDR=PDSR=FSN=COMUNISM CU FATA UMANA....nu ne trebuie, noi vrem RESPECT!!!! DEMOCRATIE este atunci cand poti face orice cu O SINGURA EXCEPTIE, SA NU FACI NIMIC RAU IMPOTRIVA APROAPELUI TAU!!! De prost gust dar, e dreptul lui Geoana, sa-i multumeasca in fata intregii natiuni romane TOVARASULUI ILIESCU pentru sprijinul acordat!!!!! A fost de-a dreptul BATJOCORITOR sa-i multumeaca!!!! Si ILIESCU le-a mutumit la ROMEXPO MINERILOR DUPA CE "AU PLANTAT FLORI" IN BUCURESTI!!!!! SI-N JUMATATE DE ROMANIE!!!!!!!! SUNTETI INCALIFICABILI TOVARASI, DE-O JOSNICIE DE NEANCHIPUIT, PURA NESIMTIRE!!!! "Pr'etene va-ti adunat 5 sa faceti 65% iar unu' are, singur 35%, cu alte cuvinte imagineaza-te TU ca te bati cu 5 dintre care unul e cat tine iar ceilalti ceva mai mititei, precum Boc in viziunea voastra de KK. Uninominalul a ajuns dupa ce l-a modificat "Moliceanu" de KK, este ca si cum ai alerga de unu' singur si ai ajunge pe locul doi. Unu' castiga locul intai iar cel de pe locul doi,trei, patru intra-nguvern. PS unde nu am scris cu majuscula inseamna ca nu merita osteneala de a apasa tasta shift! Antonescule, Visezi tinere, visezi OCULTII te asteapta la colt! Te folosesc ca si pe ceilalti doar, doar nu va mai castiga batranul marinar!!! El si ai lui au fost singurii care macar au incercat sa rupa CARACATITA INTERESELOR (STII FILMUL LA PIOVRA?) la finalul filmului cel ce a avut curajul rascolirii intereselor MAFIEI a murit, NOI SPERAM CA IN ACEST CAZ SA MEARGA MAI DEPARTE, PRECUM IN FILMUL "ANGELA MERGE MAI DEPARTE" Si tovarasu’ ilievici tot asa a spus prin '90, nu candidez la presedentie, doar asigur interimatul si, a fost singurul care a stat la cotroceni unde canta cucuveaua doua mandate si jumatate!!! Nu are mare importanta ce am sa spun acum dar, un membru sau, simpatizant...al celui mentionat la inceput, s-a prezentat intr-un anumit loc, a copiat baza de date si a introdus-o in lista de sustinatori ai lui Geo. Asa intelege Geo sa-si stranga semnaturile de adeziune! Iar prim ministrul ales de pnl, adica Iohannis Klaus, este dovedit implicat in intermediere de adoptii cu suspiciune de trafic de organe! vezi; deoarece nu se poate insera link am sa descriu sursa.anchete/A-disparut-dosarul-Johannis-de-la-Crima-Organizata-47.html pe site-ul agentia.org" UDMR-ul intotdeauna a fost de partea celor de la guvernare, adica majoritatii! Nu este nimic surprinzator, stiti ce spuneau nemtii in timpul razboiului mai ales dupa INSURECTIA DIN 23 AUGUST! In rest....Dumnezeu cu mila FSN-ule, Tara este in cadere libera din punct de vedere economic, iar voua va arde sa incingeti hore. Mi-a trezit o stare de lehamite cand am vazut pnl+psd prin reprezentantii lor “geoana si antonescu”, poate mai erau prinsi in hora si alte “nationalitati conlocuitoare” am schimbat programul, veseli nevoie mare ca TARA ESTE-N DERIVA! Asta am inteles la prima “citire” sa nu credeti ca in paralel cu prima vizionare nu am mers cu interpretarea faptelor reale, inca mai jucati pe “moartea clinica” a celor MAJORITARI!! Intelegeti o data, ei au 35% SINGURI iar voi 65% toti 5 (cinci). “Don’le almanahe, goagle si alte asemenea exprimari “academice” “fr’o” 50 de ani a fost tatuca ceausica ce avea cam tot atata scoala cat ai si m’neatale, parca spuneai candva, in urma cu “fr’o” 7-8 ani ca o sa ne arati m’neatale ca o sa faci “fr’o” 5 facultati, ai reusit? Poate sa ajuti la constructia lor ca muncitor necalificat ca altfel slabe sperante. Pe vremea aceea activam in UFD, iar acum de voie de nevoie, pentru a “implini vointa natiunii romane” v-ati unit 5 sa faceti 65% ?! halal unire, daca ar fi facut si Cuza sau Mihai Viteazul precum voi sigur nu aveau sanse! Looolll frate, sa vorbesc pe intelesul tau, ati coalizat cu fostii UFD-isti pe care nu-i inghiteati nici cu o tona de lamaie. Trecand in revista posturile de televiziune am vazut si jalnica m’neatale prestatie, cum care? De la conferinta de presa, nu-ti amintesti? Almanahe sau poate preferi “primaru’ care este” daca vrei sa ai soarta predecesorului tau ca pregatire, aaaa si el tot cizmar a fost!!! Iti amintesti? Diferenta intre m’neatale si el este ca el incepuse o pregatire de cizmar si se pare ca nu a terminat-o, iar m’neatale.... apropo chiar, ai terminat scoala de cizmarie? Eheeee frateeeeeeeee, daca impartim 65 la 5 (sic) ..... ia-mparte tu, vezi cat “iti da rezulta” BRAVOOO exact 13% pai vezi de ce sunteti NEREPREZENTATIVI!!! “ Nu uitati sloganul: "Dormi linistit, FNI 'te' lucreaza" in care mandat i s-a permis lu' "Vantu' " sa faca fondul? aaa, nu va mai amintiti nu, cine era presedinte??? ... Johannis Klaus este de fapt Iohanis si a fost implicat in "intermediere de adoptii" prin anii '90. A promis bunicilor celor 5 copii ca vor primi periodic vesti de la copii dar, cativa ani mai tarziu, cand batrana bunica a venit sa-l intrebe despre copii, Iohanis i-a raspuns cu SUTURI IN FUND asigurandu-se ca nu-l vede nimeni. Asa a declarat bunica ce a scris si presedintelui de atunci, ION ILIESCU!!! Il vedeam ca pe un "neamt" onest, cinstit dar, dupa dezvaluirile de la Nasul facute de un jurnalist de investigatie, daca am retinut bine redactor la Justitiarul sau fost??? Declaratiile sunt sustinute de probe audio, video si raspunsuri de la tribunal, politie, parchet ce privesc activitatea lui Iohanis ca primar si, nu doar ca primar. Din doua salarii de profesori ( el si sotia), bugetari si nu la invatamant particular, au reusit sa detina 6 (sase) case? DECI, pnl NE PREGATESTE CEVA IMPREUNA CU PSD, PC SI CELELALTE NATIONALITATI CONLOCUITOARE. CU bOGDAN oLTEANU IN CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL BNR PENTRU A AFLA "REPEDE" CE SUME SE VEHICULEAZA, SI IOHANIS PRIM MINISTRU SI-A ARANJAT "STRUCTURA DE INTERES" POLITIC IN ZONE DE INFLUENTA SI INFORMARE RAPIDA!!! DOAR ASA SE MAI POATE FURA CEI 5% RAMASI NEATINSI DIN PROPRIETATILE STATULUI. PSD=PSDR=PDSR=FSN=COMUNISM CU FATA UMANA....nu ne trebuie, noi vrem RESPECT!!!! DEMOCRATIE este atunci cand poti face orice cu O SINGURA EXCEPTIE, SA NU FACI NIMIC RAU IMPOTRIVA APROAPELUI TAU!!! De prost gust dar, e dreptul lui Geoana, sa-i multumeasca in fata intregii natiuni romane TOVARASULUI ILIESCU pentru sprijinul acordat!!!!! A fost de-a dreptul BATJOCORITOR sa-i multumeaca!!!! Si ILIESCU le-a mutumit la ROMEXPO MINERILOR DUPA CE "AU PLANTAT FLORI" IN BUCURESTI!!!!! SI-N JUMATATE DE ROMANIE!!!!!!!! SUNTETI INCALIFICABILI TOVARASI, DE-O JOSNICIE DE NEANCHIPUIT, PURA NESIMTIRE!!!! "Pr'etene va-ti adunat 5 sa faceti 65% iar unu' are, singur 35%, cu alte cuvinte imagineaza-te TU ca te bati cu 5 dintre care unul e cat tine iar ceilalti ceva mai mititei, precum Boc in viziunea voastra de KK. Uninominalul a ajuns dupa ce l-a modificat "Moliceanu" de KK, este ca si cum ai alerga de unu' singur si ai ajunge pe locul doi. Unu' castiga locul intai iar cel de pe locul doi,trei, patru intra-nguvern. ....si-apoi, sa vorbim despre funtionarii publici. In mare masura ei sunt niste roboti care daca-i scoti din tipicul rutinei nu mai stiu ce sa faca si gasesc cate ceva "lipsa la dosar" Nu pot lua decizii in cunostinta de cauza deoarece nu cunosc profilul muncii lor. Asa au ajuns la ministere sa fie puse intrebari de genul: "spuneti-ne si noua cum se face asta" iar cei ce pun asemenea intrebari VERIFICA DOSARELE DEPUSE! EI, nici macar nu cunosc procedura de intocmire a unui studiu, a unei scrisori de intentie, care este structura si continutul dosarelor depuse, IAR EI SUNT ACOLO SA VERIFICE CORECTA INTOMIRE A DOCUMENTATIEI!!! Dar, cine sa-i dea afara? Vedeti cum SINDICATE SI SINDICALISTI au inceput imediat grevele cand a fost pusa problema restructurarii aparatului de stat. La ministerele conduse de FSN aproape ca s-au dublat "trepadusii" plimbatorii de hartii. Banii profesorilor, medicilor si altor categorii care MERITA SA FIE PLATITI, se rapartizeaza la aceste "categorii" de functionari devoratori de "lei".Sunt functionari publici care merita respect dar, sunt ingraditi in actiunile lor de legislatia putreda si colegii lor de breasla. Spiru Haret, ce universtiate mai este si asta care scoate absolventi, doctoranzi, masteranzi etc. la foc automat? In urma cercetarilor efectuate s-a ajuns la concluzia ca foarte multi absolventi nici timpul fizic nu l-au avut sa urmeze unul din cursurile aceste universitati. Si totusi FUNCTIONEAZA! De ce? Pentru ca este clientul FSN!...PSDR...PDSR...PSD!!! Badieeeeeeee, parca prin,90 "vociferai si tu la mineriada" 'au ma-nsala "glagoria" Cum spuneam mai devreme, Cu tot nerespectu' Al vostru cetatean turmentat. |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 12:32
De la: gcristea, la data 2009-10-30 12:22:58De la: ctitorul, la data 2009-10-29 21:07:52De la: gabigabi, la data 2009-10-29 17:43:46De la: black10131307, la data 2009-10-29 14:23:112009 Editia Scrisa OCT vivat ceusescu
|
|
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 13:01
Alianta Anti. Falsii dizidenti ai dictaturii Basescu
de Dan Tapalaga HotNews.ro Joi, 29 octombrie 2009, 20:30 Actualitate | Opinii Dan Tapalaga Foto: Hotnews Trei partide si cateva sindicate, doua posturi TV si trei moguli traiesc sub o tiranie inchipuita. Descriu cu ochii iesiti din orbite o fictiune politica: dictatura lui Basescu. Ceilalti, tiranizati de fictiunea lor, abia mai pot respira aerul imbacsit de minciuna si manipulare. Mistificarea de proportii poarta semnatura celor doi falsificatori profesionisti: trusturile lui Vantu si Voiculescu. In Romania se inmultesc dizidentii de mucava, falsii profeti ai democratiei reuniti in Alianta Anti. Direct sau prin slugile lor, denigratorii statului de drept incing atmosfera unei mici apocalipse artificiale, de incubator. Cu trei saptamani inainte de alegerile prezidentiale, ratiunea a murit. Traiasca delirul! Alianta Anti inventeza o dictatura. Forteaza o atmosfera sufocanta, care sa ne aminteasca de caderea tiranului Nicolae Ceausescu sau a micului despot Adrian Nastase. Pentru asta, pune la bataie tot arsenalul propagandei josnice: sondaje masluite, campanii stupide, miscarea de rezistenta, noi vrem respect, deformarea realitatii, hiperbolizari aiuritoare, (cateva imbranceli comparate cu violentele din anii 90), rastalmacire continua, cenzura obscena (vreo dezbatere pe tema Ionut Costea, cumnatul lui Mircea Geoana?), minimalizare, teroare editoriala, rascoale imaginare sau provocate de sindicalisti cumparati. Din cortegiul pestrit al falsilor dizidenti, luptatori cu sinistra dictatura basesciana, au prins voce si primesc tribuna tot ce-i demn de dispret intr-o societate normala: frustrati, penali, moguli, jurnalisti mancurtizati, impostori agresivi, oportunisti, turnatori la securitate, plastografi, manipulatori de profesie, naivi isterici, sindicalisti corupti, intelectuali ratati, ONG-uri clona, independenti de fatada. Pe scurt, o societate civila trucata si partide expirate, care defileaza in criza de solutii cu marionete. E posibil sa gasiti in funesta galerie de mai sus oameni de buna credinta, mai putintei la minte, luati de val in marea de vorbe despre pericolul dictaturii. Eu nu i-am vazut, dar poate exista. Cateva ONG-uri, mogulii si pareristii lor speriati de somaj, trei partide si cateva sindicate s-au infratit in Alianta Anti. Ei au decretat ca Traian Basescu are voie doar sa taca sau sa dispara. Orice zice si face este prost, odios si ilegal. Respecta legea numai cand isi tine gura. Mai intai, Alianta Anti ne-a propus sa nu ne batem capul cu referendumul: e inutil. Oricum, ne asigura, nu vom avea curand Parlament unicameral. (Apropo, de ce nu se bat pentru reducerea numarului de parlamentari, in loc sa ne convinga cat de greu se va ajunge acolo?) Acum aflam lucruri si mai ingrozitoare: referendumul este o prefrauda. Prefrauda e ceva complet nou. Ea nu exista pe vremea lui Tariceanu sau la Nastase. Cand au candidat ei, n-au mai discriminat pe nimeni. Prefrauda s-a nascut odata cu Basescu, e o infractiune electorala cu inculpat unic. Numai el, dictatorul bolnav de putere, poate fi in stare de ceva atat de meschin ca prefrauda. Asistam la cea mai tembela dezbatere posibila. Nu cumva Basescu trage foloase electorale din referendum? Nu cumva ne fura subtil? Nu pune el in pericol statul de drept cand se catara pe ghiveciul din fata Palatului Cotroceni cu goarna in mana? Oare n-ar fi mai util sa stea ascuns la Cotroceni pana dupa alegeri? Sa nu-l mai vedem, su mai apara deloc la televizor. Sa plece pe mare. Nu vad de ce referendumul lui Basescu e mai scandalos decat referendumurile locale declansate de primarii PNL, tot in ziua alegerilor. Ele nu-i folosesc lui Crin Antonescu? Autorii dezbaterii au omis sa ne spuna cum fac alti presedinti sau premieri in functie cand vin alegerile. Dispar sub pamant? Se retrag la manastire? Demisioneaza? Li se interzic drepturile? Li se taie puterea? Evident ca orice candidat aflat la putere este cu un pas in fata adversarilor sai. Beneficiaza de un avantaj. Din start, sansele lor nu sunt egale. Unii sunt la putere, altii in opozitie. Unii au acces la resurse, altii nu. Restul povestii despre moralitate e manipulare si un subiect potrivit pentru prostii care vor sa-si umfle penele din fund. Avem de-a face cu un truism politic, cu o mica nedreptate acceptata in orice democratie. Evident ca orice este legal, le este permis politicienilor. Morala lor difera substantial de morala publica. Pana la urma, asta incearca sa faca toti candidatii: sa-si creeze un avantaj. Altfel, cum s-ar naste competitia electorala? Vedeti vreun candidat jenat sa bata cruci pe la Biserici? Nu. Basescu, Geoana, Antonescu, Oprescu - cu toti folosesc preotii pe post de agenti electorali. E imoral? Da, desigur. Dar e mai mult problema bisericii si a alegatorilor. Din perspectiva candidatilor, Biserica e un vehicul - la fel referendumul - si il folosesc fara scrupule. La ce mijloace recurg adversarii lui Basescu in competitia electorala, la cata presa au cumparat si cum se joaca cu viitorul nostru, prelungind criza politica ca sa traga foloase electorale, acuzatia ca Traian Basescu a manevrat referendumul in interes propriu suna ridicol. Zau? Chiar cheama poporul la referndum ca sa salte si el, acolo, cateva procente? Ingrozitor. Dictatura clara. Noroc cu Alianta Anti ca ne-a deschis ochii. Ei, paznicii moralitatii: Voiculescu, Vantu, Geoana, Nastase, Patriciu, Iliescu, Hrebenciuc si mai nou Parvulescu si Alistar. A ne scuti. Lor, totul le este permis, inclusiv furtul. Suntem astazi captivi in lagarul isteriei publice, luati prizonieri intr-un delir colectiv despre Hitler si Ceausescu. Alianta Anti anunta apocalipsa basesciana: rascoale, revolte, fraude, saracie, chestii grave. Ultimul titlu pe care-l citesc la TV: Tara se duce de rapa. Lipsa de imaginatie. Puteau baga lejer ceva cu molima, Basescu, gripa procina, nepasare criminala. Alianta Anti ne vrea cat mai departe de urne. De vot se tem cu adevarat, nu de dictatura. Predicatul lor e simplu: Basescu e rau, votati Alianta Anti! Ma vad nevoit sa repet: a ne scuti. |
|
Fosta membra 9am.ro 549 mesaje Membru din: 11/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 13:07
MISCAREA ROMANIA ALTFEL Membrii fondatori ai Grupului de Initiativa anunta constituirea asociatiei civice Miscarea România Altfel, prescurtat Mi.R.A., având scopul de a constientiza si unifica ideatic asociatiile, aliantele, formatiunile si membrii societatii civile, indiferent de orientarile lor politice, pentru reformarea, purificarea si reconstructia din temelii a României moderne, europene, pentru mobilizarea energiilor pozitive ale natiunii române si polarizarea valorilor traditionale si contemporane în jurul celor mai morali militanti, pentru educarea si pregatirea congenerilor nostri, a tinerilor mai ales, în vederea reafirmarii fiintei nationale, a demnitatii si prosperitatii României. Adresa electronica Mi.R.A. este:tashy.ro/miscarea-romania-altfel/ |
|
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 13:12
2009 Editia Scrisa OCT
27 Cârdãºia Geoanã-Antonescu Andreea Pora Editorial D inu Patriciu a rostit un mare adevãr: candidaþii PSD ºi PNL sunt interºanjabili. Ei nu sunt adversari, sunt complici. Dacã ai stat cinci ani la Bush, spiritul devine automat liberal ºi restul anilor petrecuþi la ºcoala de gândire a lui Ion Iliescu nu lasã nicio urmã. Asta chiar dacã bãtrânul maestru, pregãtit temeinic la ruºi, te considerã pregãtit sã preiei ºtafeta ºi s-o porþi spre fotoliul de la Cotroceni, care s-a rãcit nepermis de mult din momentul în care l-a pãrãsit. Potrivit teoriei emanate de rompetrolistul Dinu Patriciu, doar „ghinionul“ l-a împins pe Mircea Geoanã, noul sãu model de premier liberal, sã intre cu trupul, sufletul ºi afacerile în social-democraþie ºi sã debiteze enormitãþi stângiste ºi populiste. Altfel, Mircea Geoanã ar fi fost un excelent candidat liberal, oricum mai bine plasat în sondaje decât Crin Antonescu, iar dacã lui Dinu Patriciu i-ar sta în puteri ºi nu ar fi ceva cam târziu, le-ar schimba rapid rolurile. Pentru cã mesajul lui Patriciu exact asta spune: cei doi sunt interºanjabili. Este unul dintre marile adevãruri rostite la acest început de campanie ºi el puncteazã foarte corect starea de fapt: coaliþia anti-Bãsescu are un singur candidat, cel care îl va înfrunta în turul al doilea pe actualul preºedinte. Cã el va fi Geoanã sau Antonescu nu are practic nicio importanþã. Nici pentru liderii celor douã partide, nici pentru oamenii de afaceri care se aflã în spatele lor, nici pentru trusturile media care îi promoveazã. Le este indiferent, din simplul motiv cã aranjamentele au fost deja fãcute, garanþiile date ºi promisiunile parafate. Sã ne amintim de informaþia (necontrazisã de nimeni) potrivit cãreia Sorin Ovidiu Vântu le-ar fi cerut liberalilor, chemaþi sã se relaxeze în Deltã, ºefia serviciilor secrete. Cât despre Voiculescu, cine ºtie ce o fi cerut la întâlnirea de la Grivco contra prestaþiilor „all inclusive“, oferite de cele trei Antene cuplului Geoanã-Antonescu. Prin susþinerea fãrã rezerve ºi prin orice mijloc a acestui candidat bicefal, coaliþia politico-afaceristo-mediaticã ºi-a semnat o poliþã în alb, indiferent de câºtigãtor. „De-o fi unul, de-o fi altul, bucuroºi le-om duce toate“, este sloganul neoficial al coaliþiei. Pe de altã parte, Patriciu nu a fãcut decât sã puncteze ceea ce electoratul intuieºte ºi singur: cârdãºia dintre candidatul PSD ºi al PNL. Chiar ºi cu televizoarele închise, ea se vede ºi se aude. Cei doi se trateazã reciproc cu precauþia drãgãstoasã a cuplului legat printr-un contract prenupþial cu multe zerouri în anexe. Faptul cã Geoanã ºi Antonescu sunt complici într-un proiect mai amplu, în care înlãturarea lui Bãsescu este doar primul pas, transpare din toate luãrile de poziþie de pânã acum. Aflaþi în postura, ingratã pentru niºte adversari politici, de a se susþine reciproc, cei doi nu explicã ºi nu-ºi criticã programele economice ºi sociale, nu vorbesc despre modalitãþile diferite de a scoate þara din crizã sau despre eventualele reforme pe care le au în vedere. Mesajul lor cãtre electorat este identic: „sã înlãturãm balaurul dihoniei“ (Mircea Geoanã) ºi „sã se instaureze liniºtea“ (Crin Antonescu). În rest, doar vidul de idei, ºi de viziune. Ei recurg la aceleaºi populisme ºi fraze lipsite de consistenþã care frizeazã ridicolul, cu atât mai mult într-o perioadã de crizã economicã. Blatul celor doi adversari îi este favorabil lui Bãsescu, pentru cã este uºor decelabil de cãtre electorat ºi îi valideazã tema ºi poziþionarea de campanie. Chiar dacã, de data aceasta, nu se mai luptã cu întregul „sistem ticãloºit“, restrâns la mogulii coalizaþi în „Alianþa Grivco“, al cãror chip ºi fapte electoratul le cunoaºte, strategia referendumului bate în aceeaºi direcþie. Referendumul ar putea sã-i alieze în spate populaþia, motivând-o în douã direcþii: rãzbunarea ºi reforma statului. Pe de o parte, este electoratul care urãºte cu sete clasa politicã ºi, prin extensie, pe parlamentari, pe care îi vor împuþinaþi, iar pe de alta, electoratul care vrea reformarea României ºi mai trage o speranþã cã ea ar putea fi posibilã. Bãsescu a fost abil pentru cã ambele conþin în ele promisiuni vagi, a cãror neîndeplinire, iarãºi, nu-i poate fi pusã exclusiv în sarcinã. Cârdãºia vizibilã dintre Crin Antonescu ºi Mircea Geoanã, susþinutã de afaceriºtii-politicieni cu agenda ascunsã, îi pune lui Traian Bãsescu pe tavã argumentele care îi lipseau pânã acum ºi îi edulcoreazã greºelile ºi neîmplinirile mandatului. În plus, pentru prima oarã televiziunile mogulilor, cu misiunea lor afiºatã de doborâre a lui Traian Bãsescu, lucreazã în favoarea lui. Supramediatizaþi, Antonescu ºi Geoanã apar în deplinãtatea penibilului generat de falsa ipostazã de adversari. |
|
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 13:27
De la: black10131307, la data 2009-10-30 11:35:24 Faci cateva greseli Black.Ma rog,sa le numin greseli si nu denaturari de logica sau minciuni. 1)Gabi nu voteaza cu Geoana ci cu Antonescu si nu "fraternizeaza" deloc cu Iliescu .Astea sunt pur inventii ale tale Black.Si PSDul,si UDMRul,si PNLul au inteles ca Basescu duce tara de rapa.Nici nu era greu de vazut de altfel ,de cand este individul asta presedinte s-a ales praful si de institutiile statului,si de democratie,si de economie prin Boc,iar Constitutia a ajuns sa nu mai conteze.Totul este doar scandal,acuze ,minciuni ,demagogie ,ochi holbati si degete intinse auzator pe afise sau zbierete furibunde la TV.Suit pe ghiveci cu portavocea in mana si cu strigate de "bai, baieti bai!!!"Un hot necioplit ne conduce tara pe un drum gresit iar tu il lauzi ! 2)Ti-am mai explicat ca nu Basescu este opozitia fata de Iliescu dar se pare ca refuzi sa intelegi cum stau lucrurile.Pana acum cateva saptamani aveati o guvernare impreuna cu partidul care spui tu ca este al lui Iliescu si o majoritate parlamentara de 73%.Sa inteleg ca PSDul este bun sau rau in functie de muschii lui Base ?Sa nu uitam ca Basescu a fost ministru in mai toate guvernele de sub Iliescu deci hai te rog eu,in numele decentei lasa aburelile astea,compunerile astea de scoala primara, cu antagonismul intre Iliescu si Basescu 3)In acest moment pericolul principal pentru democratie si pentru mersul tarii este Basescu asa cum candva a fost Iliescu.Voi insa amestecati trecutul si prezentul cum va da voua mai bine la "socotela" ca sa iasa Base bine.Nu mai spuneti ca Base a fost slujitorul credincios al lui Iliescu ,nici ca a asigurat transportul minerilor dupa spusele lui Cozma ci il prezentati alb curat imaculat .Refuzati sa va focalizati pe prezent si invocati un trecut pe care si pe ala il denaturati de il ia dracu!.FSNul la voi a devenit doar PSD desi stim ca PDul era si el in FSN ba chiar a pastrat apoi acest nume.Iliescu a devenit raspunzator pentru tot ce a fost rau desi este limpede ca fara oameni de nadejde ca Basescu ,Blaga sau Stolojan, nu facea doi bani gauriti.Basescu este dintr-o data mare anticomunist (ce oribila farsa!!!!) ,este brusc luptator pentru cinste,popor,demnitate etc .Faptul ca IN PREZENT Basescu isi bate joc de democratie te lasa rece,tu injuri pe Iliescu,Patriciu,oligarhii,parlamentul ,KGBul etc.Faptul ca Basescu este inconjurat de hoti te lasa si asta rece ,sari si te apuci sa ii injuri pe toti ceilalti .Faptul ca Basescu pune laba pe guvern,justitie ,ca incearca si pe Parlament te lasa rece .Toate porcariile lui Base pe tine nu te intereseaza ,tu ai de injurat PE TOTI CEILALTI iar Base poate sa faca orice,tu il vei lauda!Nu conteaza ca protesteaza Pro Democratia si altii fata de circul Referendumului ,tie nu-ti pasa!Nu te intrebi nici mcar de ce dracu' Base asta "modernizeaza" statul roman chiar de alegeri si nu a facut asta pana acum!Pe scurt Black,TU NU VREI SA VEZI ADEVARUL! |
|
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 14:53
De la: mari_uka, la data 2008-09-30 19:32:09Mai lasa-ma si cu base . Noua ne trebuie o bomba sa nu mai existam ca si natie! Cum este vazuta actiunea coalitiei? Ce doreste pe termen foarte scurt? Dar pe termen lung? Iata cum se vede din afara partidelor. Opinia personala este ca, sub indrumarea “consilierilor de toate nationalitatile” coalitia incearca si chiar reuseste sa distraga atentia populatiei. Pas cu pas s-au “detasat” de la guvernare, se pare ca intelegerea a fost, primul iese pnl-ul (unde nu scriu cu majuscule, consider nu merita efortul de apasare-a tastei shift) pentru orice motiv invocat, mai trage de timp pana se formeaza un nou guvern pentru a se “conserva” proiectele si ce a mai ramas disponibil. Dupa care, psd care era urmatorul ca vointa populara, a fost sigur ca i se va propune formarea noului guvern deoarece PDL-ului mai trebuiau sa i se alature cel putin doua partide pentru a forma majoritatea. Solutia gasita a fost psd, caci, nu a mai fost nevoie de alta asociere si, erau doar “doi” sperand sa treaca toate legile reformei pe care acum, atat pnl-ul cat si psd-ul si le revendica. Cititi expunerea care urmeaza. Recunosc sincer ca aveam o problema legata de initiativele partidelor si parlamentului si, cred ca am gasit raspunsul. Ma intrebam de ce oare revendica PNL si PSD toate initiativele legislative privind votul uninominal, parlament unicameral, reducerea numarului de parlamentari si multe astfel de initiative. Ma gandeam ca guvernul Boc este unul de plagiatori si vezi doamne le fura ideile. Am constatat ca, initiativele astea ce se declara, se scot la suprafata acum au fost propuse cu 4-5 ani in urma. Am realizat ca era o strategie pe termen mediu-lung si, ma indoiesc sa fi fost neintentionata. A fost o strategie bine gandita deoarece se presupunea ca va veni momentul cand populatia nu mai poate fi prostita si, or sa vrea aceste legi. Atunci ce “bine s-au gandit” partidele parlamentare sau MAJORITARE, cum vreti, tot aia este, care au facut un plan. Propunem acum legile in discutiile de partid (2004-2005) le tinem in sertare, nu le propunem dezbaterii, nu le dam spre discutie comisiilor, cand or vrea unii sa le scoata pe lista o sa consideram in “unanimitate” ca nu sunt prioritare, o sa insiste dar noi lipsim, declaram ce putem neconstitutional si ce mai tura-vura o tinem langa cat se poate. Pentru ce, mi-am pus intrebarea, ca de furat (prin inginerii financiare gen Vantu) nu mai este mare lucru. Mda, imi zic pana sa aud de, Negoita si autostrada, Tariceanu si afacerile cu foraj maritim, cumnatu’ lu’ Geoana, afacerea sotiei lu’ Tariceanu si altele. Se pare ca inca sunt sume gigantice si patrimoniul fostului UGSR ce se vrea impartit intre SINDICALISTI si nu sindicate, poate or mai fi si altele insa, mi s-a scarbit de GUVERNANTII ROMANIEI! Pe termen scurt si-au realizat dorintele in sensul ca: - a distras atentia populatiei de la evenimentele esentiale - a izolat PDL-ul de care le este teama lasand-ul sa gestioneze singur ca guvern minoritar problemele tarii - a reusit sa declanseze greve si proteste in toata tara cu ajutorul “sindicalistior” - a reusit 20% sa denatureze adevarul despre situatia tarii si 80% sa intoxice populatia cu ajutorul mass-mediei prin expunerea partiala sau total neadevarata a situatiilor economice si politice. - a reusit sa isi asigure linistea de campanie prin “delegarea sarcinilor” de guvernare catre PDL. - a reusit sa aduca fermierii la cotroceni si sa-i asmuta asupra presedintelui care, este posibil acuzat in cazul fugii lui Hayssam uitandu-se cu desavarsire ca acest personaj, Hayssam, CALATOREA IMPREUNA CU ILIESCU! Poate “Don’ profesor este Iliescu” poate a predat candva, el mai repede ar fi putut fi profesor fiind absolvent al facultatii de electrotehnica din politehnica Bucuresti. (sub protectia Anei Pauker ajunge la Moscova unde studiaza la institul energetic) Ce se vrea pe termen lung? DECI, pnl NE PREGATESTE CEVA IMPREUNA CU PSD, PC SI CELELALTE NATIONALITATI CONLOCUITOARE CU bOGDAN oLTEANU IN CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL BNR PENTRU A AFLA "REPEDE" CE SUME SE VEHICULEAZA, SI MULT CONTESTATUL PRIMAR AL SIBIULUI, IOHANIS KLAUS PRIM MINISTRU SI-A ARANJAT "STRUCTURA DE INTERES" POLITIC IN ZONE DE INFLUENTA SI INFORMARE RAPIDA!!! PSD=PSDR=PDSR=FSN=COMUNISM CU FATA UMANA....nu ne trebuie, noi vrem RESPECT!!!! DEMOCRATIE este atunci cand poti face orice cu O SINGURA EXCEPTIE, SA NU FACI NIMIC RAU IMPOTRIVA APROAPELUI TAU!!! De prost gust dar, e dreptul lui Geoana, sa-i multumeasca in fata intregii natiuni romane TOVARASULUI ILIESCU pentru sprijinul acordat!!!!! A fost de-a dreptul BATJOCORITOR sa-i multumeaca!!!! Si ILIESCU le-a mutumit la ROMEXPO MINERILOR DUPA CE "AU PLANTAT FLORI" IN BUCURESTI!!!!! SI-N JUMATATE DE ROMANIE!!!!!!!! SUNTETI INCALIFICABILI TOVARASI, DE-O JOSNICIE DE NEANCHIPUIT, PURA NESIMTIRE!!!! "Pr'etene va-ti adunat 5 sa faceti 65% iar unu' are, singur 35%, cu alte cuvinte imagineaza-te TU ca te bati cu 5 dintre care unul e cat tine iar ceilalti ceva mai mititei, precum Boc in viziunea voastra de KK. Uninominalul a ajuns dupa ce l-a modificat "Moliceanu" de KK, este ca si cum ai alerga de unu' singur si ai ajunge pe locul doi. Unu' castiga locul intai iar cel de pe locul doi,trei, patru intra-nguvern.
|
|
9am074895 28 mesaje Membru din: 14/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 14:53
Daca vine PSD ne da GEONA medicamente prin POSTA ,pensii de avem sa plecam la Paris in concediu,venim din Spania sau Italia si ne da euroi de putem deschide o afacere. TINE-TI minte pe timpul lor cite vile si furciuni se faceau(de la NASTASE un exemplu,ferma,matusa,termopane astea doar cit a fost ministru Tine-ti minte controalele de garzile financiar? de dadeau amenzi chiar daca erai in regula?TOT gaseau ei ceva,toti managerii, vinzatorii ,buticarii ,pietarii ,s.r.listi, a.familisti,p.fizice,NU vede-ti ce se intimpla in tara asta e de vina BASESCU daca nu sunt sosele e BASESCU daca unele lucrari dureaza mult e tot el daca se sparg banci e tot el ETC atunci de ce mai avem ministrii ,parlamentari,tri camerale NU ca toti sa ce trebuie? ADEVARULe ca TOTI sunt delasatori NU isi ASUMA RASPUNDEREA nici unu HAI sa mai reducem din ei sa votam pentru 300 sau chiar mai putini DACA AJUNGE PSD NE-AM .............LA SEMNAL
|
|
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 14:54
Cum este vazuta actiunea coalitiei? Ce doreste pe termen foarte scurt? Dar pe termen lung?
Iata cum se vede din afara partidelor. Opinia personala este ca, sub indrumarea “consilierilor de toate nationalitatile” coalitia incearca si chiar reuseste sa distraga atentia populatiei. Pas cu pas s-au “detasat” de la guvernare, se pare ca intelegerea a fost, primul iese pnl-ul (unde nu scriu cu majuscule, consider nu merita efortul de apasare-a tastei shift) pentru orice motiv invocat, mai trage de timp pana se formeaza un nou guvern pentru a se “conserva” proiectele si ce a mai ramas disponibil. Dupa care, psd care era urmatorul ca vointa populara, a fost sigur ca i se va propune formarea noului guvern deoarece PDL-ului mai trebuiau sa i se alature cel putin doua partide pentru a forma majoritatea. Solutia gasita a fost psd, caci, nu a mai fost nevoie de alta asociere si, erau doar “doi” sperand sa treaca toate legile reformei pe care acum, atat pnl-ul cat si psd-ul si le revendica. Cititi expunerea care urmeaza. Recunosc sincer ca aveam o problema legata de initiativele partidelor si parlamentului si, cred ca am gasit raspunsul. Ma intrebam de ce oare revendica PNL si PSD toate initiativele legislative privind votul uninominal, parlament unicameral, reducerea numarului de parlamentari si multe astfel de initiative. Ma gandeam ca guvernul Boc este unul de plagiatori si vezi doamne le fura ideile. Am constatat ca, initiativele astea ce se declara, se scot la suprafata acum au fost propuse cu 4-5 ani in urma. Am realizat ca era o strategie pe termen mediu-lung si, ma indoiesc sa fi fost neintentionata. A fost o strategie bine gandita deoarece se presupunea ca va veni momentul cand populatia nu mai poate fi prostita si, or sa vrea aceste legi. Atunci ce “bine s-au gandit” partidele parlamentare sau MAJORITARE, cum vreti, tot aia este, care au facut un plan. Propunem acum legile in discutiile de partid (2004-2005) le tinem in sertare, nu le propunem dezbaterii, nu le dam spre discutie comisiilor, cand or vrea unii sa le scoata pe lista o sa consideram in “unanimitate” ca nu sunt prioritare, o sa insiste dar noi lipsim, declaram ce putem neconstitutional si ce mai tura-vura o tinem langa cat se poate. Pentru ce, mi-am pus intrebarea, ca de furat (prin inginerii financiare gen Vantu) nu mai este mare lucru. Mda, imi zic pana sa aud de, Negoita si autostrada, Tariceanu si afacerile cu foraj maritim, cumnatu’ lu’ Geoana, afacerea sotiei lu’ Tariceanu si altele. Se pare ca inca sunt sume gigantice si patrimoniul fostului UGSR ce se vrea impartit intre SINDICALISTI si nu sindicate, poate or mai fi si altele insa, mi s-a scarbit de GUVERNANTII ROMANIEI! Pe termen scurt si-au realizat dorintele in sensul ca: - a distras atentia populatiei de la evenimentele esentiale - a izolat PDL-ul de care le este teama lasand-ul sa gestioneze singur ca guvern minoritar problemele tarii - a reusit sa declanseze greve si proteste in toata tara cu ajutorul “sindicalistior” - a reusit 20% sa denatureze adevarul despre situatia tarii si 80% sa intoxice populatia cu ajutorul mass-mediei prin expunerea partiala sau total neadevarata a situatiilor economice si politice. - a reusit sa isi asigure linistea de campanie prin “delegarea sarcinilor” de guvernare catre PDL. - a reusit sa aduca fermierii la cotroceni si sa-i asmuta asupra presedintelui care, este posibil acuzat in cazul fugii lui Hayssam uitandu-se cu desavarsire ca acest personaj, Hayssam, CALATOREA IMPREUNA CU ILIESCU! Poate “Don’ profesor este Iliescu” poate a predat candva, el mai repede ar fi putut fi profesor fiind absolvent al facultatii de electrotehnica din politehnica Bucuresti. (sub protectia Anei Pauker ajunge la Moscova unde studiaza la institul energetic) Ce se vrea pe termen lung? DECI, pnl NE PREGATESTE CEVA IMPREUNA CU PSD, PC SI CELELALTE NATIONALITATI CONLOCUITOARE CU bOGDAN oLTEANU IN CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL BNR PENTRU A AFLA "REPEDE" CE SUME SE VEHICULEAZA, SI MULT CONTESTATUL PRIMAR AL SIBIULUI, IOHANIS KLAUS PRIM MINISTRU SI-A ARANJAT "STRUCTURA DE INTERES" POLITIC IN ZONE DE INFLUENTA SI INFORMARE RAPIDA!!! PSD=PSDR=PDSR=FSN=COMUNISM CU FATA UMANA....nu ne trebuie, noi vrem RESPECT!!!! DEMOCRATIE este atunci cand poti face orice cu O SINGURA EXCEPTIE, SA NU FACI NIMIC RAU IMPOTRIVA APROAPELUI TAU!!! De prost gust dar, e dreptul lui Geoana, sa-i multumeasca in fata intregii natiuni romane TOVARASULUI ILIESCU pentru sprijinul acordat!!!!! A fost de-a dreptul BATJOCORITOR sa-i multumeaca!!!! Si ILIESCU le-a mutumit la ROMEXPO MINERILOR DUPA CE "AU PLANTAT FLORI" IN BUCURESTI!!!!! SI-N JUMATATE DE ROMANIE!!!!!!!! SUNTETI INCALIFICABILI TOVARASI, DE-O JOSNICIE DE NEANCHIPUIT, PURA NESIMTIRE!!!! "Pr'etene va-ti adunat 5 sa faceti 65% iar unu' are, singur 35%, cu alte cuvinte imagineaza-te TU ca te bati cu 5 dintre care unul e cat tine iar ceilalti ceva mai mititei, precum Boc in viziunea voastra de KK. Uninominalul a ajuns dupa ce l-a modificat "Moliceanu" de KK, este ca si cum ai alerga de unu' singur si ai ajunge pe locul doi. Unu' castiga locul intai iar cel de pe locul doi,trei, patru intra-nguvern.
|
|
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 14:55
De la: ctitorul, la data 2009-10-29 21:07:52De la: gabigabi, la data 2009-10-29 17:43:46De la: black10131307, la data 2009-10-29 14:23:112009 Editia Scrisa OCT Cum este vazuta actiunea coalitiei? Ce doreste pe termen foarte scurt? Dar pe termen lung? Iata cum se vede din afara partidelor. Opinia personala este ca, sub indrumarea “consilierilor de toate nationalitatile” coalitia incearca si chiar reuseste sa distraga atentia populatiei. Pas cu pas s-au “detasat” de la guvernare, se pare ca intelegerea a fost, primul iese pnl-ul (unde nu scriu cu majuscule, consider nu merita efortul de apasare-a tastei shift) pentru orice motiv invocat, mai trage de timp pana se formeaza un nou guvern pentru a se “conserva” proiectele si ce a mai ramas disponibil. Dupa care, psd care era urmatorul ca vointa populara, a fost sigur ca i se va propune formarea noului guvern deoarece PDL-ului mai trebuiau sa i se alature cel putin doua partide pentru a forma majoritatea. Solutia gasita a fost psd, caci, nu a mai fost nevoie de alta asociere si, erau doar “doi” sperand sa treaca toate legile reformei pe care acum, atat pnl-ul cat si psd-ul si le revendica. Cititi expunerea care urmeaza. Recunosc sincer ca aveam o problema legata de initiativele partidelor si parlamentului si, cred ca am gasit raspunsul. Ma intrebam de ce oare revendica PNL si PSD toate initiativele legislative privind votul uninominal, parlament unicameral, reducerea numarului de parlamentari si multe astfel de initiative. Ma gandeam ca guvernul Boc este unul de plagiatori si vezi doamne le fura ideile. Am constatat ca, initiativele astea ce se declara, se scot la suprafata acum au fost propuse cu 4-5 ani in urma. Am realizat ca era o strategie pe termen mediu-lung si, ma indoiesc sa fi fost neintentionata. A fost o strategie bine gandita deoarece se presupunea ca va veni momentul cand populatia nu mai poate fi prostita si, or sa vrea aceste legi. Atunci ce “bine s-au gandit” partidele parlamentare sau MAJORITARE, cum vreti, tot aia este, care au facut un plan. Propunem acum legile in discutiile de partid (2004-2005) le tinem in sertare, nu le propunem dezbaterii, nu le dam spre discutie comisiilor, cand or vrea unii sa le scoata pe lista o sa consideram in “unanimitate” ca nu sunt prioritare, o sa insiste dar noi lipsim, declaram ce putem neconstitutional si ce mai tura-vura o tinem langa cat se poate. Pentru ce, mi-am pus intrebarea, ca de furat (prin inginerii financiare gen Vantu) nu mai este mare lucru. Mda, imi zic pana sa aud de, Negoita si autostrada, Tariceanu si afacerile cu foraj maritim, cumnatu’ lu’ Geoana, afacerea sotiei lu’ Tariceanu si altele. Se pare ca inca sunt sume gigantice si patrimoniul fostului UGSR ce se vrea impartit intre SINDICALISTI si nu sindicate, poate or mai fi si altele insa, mi s-a scarbit de GUVERNANTII ROMANIEI! Pe termen scurt si-au realizat dorintele in sensul ca: - a distras atentia populatiei de la evenimentele esentiale - a izolat PDL-ul de care le este teama lasand-ul sa gestioneze singur ca guvern minoritar problemele tarii - a reusit sa declanseze greve si proteste in toata tara cu ajutorul “sindicalistior” - a reusit 20% sa denatureze adevarul despre situatia tarii si 80% sa intoxice populatia cu ajutorul mass-mediei prin expunerea partiala sau total neadevarata a situatiilor economice si politice. - a reusit sa isi asigure linistea de campanie prin “delegarea sarcinilor” de guvernare catre PDL. - a reusit sa aduca fermierii la cotroceni si sa-i asmuta asupra presedintelui care, este posibil acuzat in cazul fugii lui Hayssam uitandu-se cu desavarsire ca acest personaj, Hayssam, CALATOREA IMPREUNA CU ILIESCU! Poate “Don’ profesor este Iliescu” poate a predat candva, el mai repede ar fi putut fi profesor fiind absolvent al facultatii de electrotehnica din politehnica Bucuresti. (sub protectia Anei Pauker ajunge la Moscova unde studiaza la institul energetic) Ce se vrea pe termen lung? DECI, pnl NE PREGATESTE CEVA IMPREUNA CU PSD, PC SI CELELALTE NATIONALITATI CONLOCUITOARE CU bOGDAN oLTEANU IN CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL BNR PENTRU A AFLA "REPEDE" CE SUME SE VEHICULEAZA, SI MULT CONTESTATUL PRIMAR AL SIBIULUI, IOHANIS KLAUS PRIM MINISTRU SI-A ARANJAT "STRUCTURA DE INTERES" POLITIC IN ZONE DE INFLUENTA SI INFORMARE RAPIDA!!! PSD=PSDR=PDSR=FSN=COMUNISM CU FATA UMANA....nu ne trebuie, noi vrem RESPECT!!!! DEMOCRATIE este atunci cand poti face orice cu O SINGURA EXCEPTIE, SA NU FACI NIMIC RAU IMPOTRIVA APROAPELUI TAU!!! De prost gust dar, e dreptul lui Geoana, sa-i multumeasca in fata intregii natiuni romane TOVARASULUI ILIESCU pentru sprijinul acordat!!!!! A fost de-a dreptul BATJOCORITOR sa-i multumeaca!!!! Si ILIESCU le-a mutumit la ROMEXPO MINERILOR DUPA CE "AU PLANTAT FLORI" IN BUCURESTI!!!!! SI-N JUMATATE DE ROMANIE!!!!!!!! SUNTETI INCALIFICABILI TOVARASI, DE-O JOSNICIE DE NEANCHIPUIT, PURA NESIMTIRE!!!! "Pr'etene va-ti adunat 5 sa faceti 65% iar unu' are, singur 35%, cu alte cuvinte imagineaza-te TU ca te bati cu 5 dintre care unul e cat tine iar ceilalti ceva mai mititei, precum Boc in viziunea voastra de KK. Uninominalul a ajuns dupa ce l-a modificat "Moliceanu" de KK, este ca si cum ai alerga de unu' singur si ai ajunge pe locul doi. Unu' castiga locul intai iar cel de pe locul doi,trei, patru intra-nguvern.
|
|
|
|

m-ai ucis cu doamna asta un pic isterica ce viseaza la VIRILITATE ! as vrea sa-i aduc aminte ca si ILIESCU a fost VIRIL in felul in care ne-a tras-o noua, bucurestenilor si in mod tragic apare o concluzie : daca in ' 92 ,dupa nebunia mineriadelor ,Iliescu a fost votat de 78% din populatia Ro care i-a admirat aceeasi Virilitate , giumbuslucurile lui Traienel sunt mizilic ! citi il vor mai vota ?vom vedea !
.De altfel ce dracu ai asa de mult de spus?!Spune direct TRAIASCA BASESCU CONDUKATORUL NOSTRU IUBIT CARUIA I-AM JURAT DEVOTAMENT PE VIATA!
Mai trebuie "sa avem talentul sa educam poporul" in opinia sa. Omul asta are constiinta sau a avut candva?
Gabi, cred ca fffffffffffff. fina a fost limbuta lui Crin pe fesele incretite ale mumiei kagebiste Iliescu!
) ,Inlacrimatul, Broscuta sau oricare din cei care nu il plac pe Base.