Info
x
Basescu
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 11:47
Apropos de Marea Adunare Nationala (vezi Parlament Unicameral) se pare ca ar fi preferabil sa platim niste parlamentari in plus decat sa ne expunem unei premize de dictatura si totalitarism din simplul motiv ca avem traditie in treaba asta si ca atare trebuie sa suflam si in iaurt. Un Parlament Bicameral e un lux necesar in spiritul zicalei "suntem prea saraci ca sa ne permitem un lucru prost", ma rog in cazul asta riscam prea mult sa ne punem toate ouale in acelasi cos.
Vehementa in combaterea domnului Basescu ar trebui sa lipseasca din simplul motiv ca in principiu ne e greu sa ne punem de acord in propriile famili si sa mentinem situatia sub control sa nu mai vorbim de armonia catre care teoretic ar trebui sa tindem. Totusi trebuie facut un rationament OBIECTIV in formarea optiunii noastre pentru urmatorul mandat: - sa admitem ca domnul Basescu a avut in program bun de guvernare si va avea un program si mai bun dar cum il va pune in aplicare ? In prezentul mandat si-a consumat energia pozitionat in corzi cu Tariceanu iar spre final cu mai toti. A recurs la singura alianta pe care PDL-ul nu a facut-o pana acum si anume cu PNTCD si nu a avut ocazia inca sa intre in contradictie si cu ei. Omeneste toate scuzele din lume, concret si obiectiv nici o scuza fiindca treaba nu a mers. Ne punem intrebarea: Va merge in urmatorul mandat ?Dansul afirma recent ca din punctul sau de vedere se vede " impacat cu clasa politica chiar si in noaptea sata". Dar cum si de ce in ultimul ceas ? Nu era cazul sa se ajunga aici sub nici o forma daca se gandea la noi toti. De aici apare suspiciunea ca se guverneaza dupa proprii orgolii si nu din imaginea fabricata de mijloacele media cum se sustine cu insistenta. E atat de gresit sa ne gandim ca dicatura ar fi singurul mod in care se va putea aplica un program de guvernare in conjunctura actuala ? - afirmatia ca ca va ramane " fidel celor care l-au votat" nu ne poate bucura intrucat poarta un mare gol, acela de a nu lua in consideratie electoratul care nu se prezinta la vot. In fapt cei care au votat, reprezinta o mica parte a populatiei ori ca presedinte trebuie sa ai obiectivitatea necesara. Cum poti sa-ti propui din capul locului sa fii presedinte doar pentru idolatri , o mana de oameni indefinitiv. - suntem de acord cu "mea culpa" ca om dar ca presedinte trebuie sa poti face lucrurile sa se intample in folosul tuturor cetatenilor tarii. Dimpotriva lucrurile s-au intamplat rau, an de an de la revolutie incoace. Societatea noastra e alcatuita din varfuri "orientate" si imbogatite rapid si noi restul care muncim pentru a fi niste saraci de la salariu la salariu. Am acceptat asta in celebra "perioada de tranzitie" dar nu mai putem accepta asa ceva pentru viitorul nostru si al copiilor. Se vede treaba ca nu s-a putut dintr-un motiv sau altul. Trebuie sa traim intr-un stat de drept, in baza unor legi necesare intregii societati nu doar in favoarea unor privilegiati din capul locului. In mod constant nu s-a tinut cont de cel mai elementar drept : dreptul la viata care se traduce intr-un nivel minim de venit pentru a putea supravietui. Toate legile (pensie, salariu minim, alocatie, impozite, etc) ar fi trebuit sa aiba anumite ierarhizari care sa inlature arbitrariul, ritmul rapid de imbogatire a unora si ritmul constant de saracire, infometare si aruncare in afara societatii a majoritatii. Romanii traiesc in mizerie de prea mult timp si nu din vina lor ci din cauza cadrului social format si impus de acesti guvernati, dupa cum le-a venit randul. De ce sa-i mai votam pe aceeasi ? Imi doresc cu disperare sa stiu. Are cineva un raspuns obiectiv ?
All Things Grow With Love
|
|
alessia 163 mesaje Membru din: 27/10/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 11:50
De la: tutenes, la data 2009-10-28 09:30:31TERORISTUL TRAIAN BASESCU ,A ADUS ROMANIA IN PRAGUL DISPERARII,LA SATE MOARE LUMEA DE FOAME IN TIMP CE AFACERILE FAMILIEI BASESCU SI A ACOLITILOR SAI PROSPERA.in al 12 lea ceas romanii vor intelege ca trebuie sa se debaraseze de TERORISTUL BASESCU si MAFIA LUI.De la: vaneamarin, la data 2009-10-28 09:14:18De la: gabigabi, la data 2009-10-28 08:44:17
ROMANIA ARE NEVOIE DE SCHIMBARE ,BASESCU A CUFUNDAT ROMANIA IN DEZASTRU ECONOMIC
M-am edificat ! Șmecheria este clara,in 2007,in 2009 au fost prezenti la vot doar 5-6 milioane de votanti dar cu STS ul voturile au fost trecute la ambele parti si la urma au mai fost fabricate citeva sa faca diferenta pentru Basescu.Impunerea CCR ca pentru validarea Referendumului din 29 iulie 20012 sa fie 1/2 din electorat la vot,iar PDL ul sa boicoteze Referendumul interzicind prezenta la vot,se bazeaza tocmai pe faptul ca românii nu se prezinta la vot din comoditate,nepasare,analfabetism politic,indoctrinare,prostie etc si nu se poate atinge pragul de 9125000.
DAR CE LEGITIMITATE ARE UN PRESEDINTE CARE FUGE DE POPOR SI BOICOTEAZA REFERENDUMUL ??????
|
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 12:07
@ black cifrã – teroristul din gãoaza lui Ion Iliescu
Dragã Elena Udrea, sunt Sulfina Barbu ºi mâhnirea mã copleºeºte. Mi l-ai trimis cadou pe black cifrã pe post de ghemotoc de vatã hidrofilã, l-am folosit câteva zile, însã a dispãrut. Nu i-am fãcut nimic rãu. Ca ºi domnia voastrã am tras ºi eu, acolo, un pârþ. Chiar trebuia sã disparã fãrã un cuvânt? Am fost la preºedinþie ºi Traian, Traian Bãsescu mi l-a dat pe generalul Degeratu sã-l caut. Sã nu fie cumva rãpit de teroriºti. L-am gãsit în gãoaza domnului Ion Iliescu. Am discutat în tainã ºi mi-a spus cã vrea, ca printr-un act sinucigaº, sã distrugã gãoaza FSN-istã, locul de unde se trage Traian, Traian Bãsescu ºi implicit noi, urmaºii lui Traian, Traian Bãsescu. Îi apreciez misiunea. Nu dorim ca istoria sã aminteascã originile pedeliste. Dragã Elena, condiþia în care se aflã vata hidrofilã, sub numele conspirativ black cifrã, este mai mult decât insuportabilã. Pe vremea când Traian, Traian Bãsescu se afla între bucile FSN-iste ilisesciene, nea Ion era mai tânãr ºi normal cã erau ºi alte condiþii de pârþâialã... pe când acum... Dragã Elena, aºa cum l-am gãsit noi , aºa pot ºi alþii sã-l gãseascã pe black cifrã. De aceea, am luat legãtura cu Patapievici ºi i-am cerut ajutorul. Acesta ne-a trimis aºa-zisul pictor care a expus calul cu zvastica la vernisajul din New York, astfel cã acesta a fardat un avatar cu chipurile contracandidaþilor la preºedinþie, unde Ion Iliescu are o mantie lungã tocmai pentru a-l ascunde vederii pe black cifrã. Nu ºtim cât timp o sã-ºi îndeplinescã rolul de terorist în gãoaza lui Ion Iliescu fiindcã la vârsta fostului preºedinte pârþul este mai mic, însã cufureala este ceva de speriat...
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice.
Gãoaza este un desert prezidenþial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 12:09
INCA UN MANDAT CU BASESCU PRESEDINTE ,INSEAMNA DEZASTRUL NATIONAL IREMEDIABIL
ROMANIA ARE NEVOIE DE SCHIMBARE ,BASESCU A CUFUNDAT ROMANIA IN DEZASTRU ECONOMIC
M-am edificat ! Șmecheria este clara,in 2007,in 2009 au fost prezenti la vot doar 5-6 milioane de votanti dar cu STS ul voturile au fost trecute la ambele parti si la urma au mai fost fabricate citeva sa faca diferenta pentru Basescu.Impunerea CCR ca pentru validarea Referendumului din 29 iulie 20012 sa fie 1/2 din electorat la vot,iar PDL ul sa boicoteze Referendumul interzicind prezenta la vot,se bazeaza tocmai pe faptul ca românii nu se prezinta la vot din comoditate,nepasare,analfabetism politic,indoctrinare,prostie etc si nu se poate atinge pragul de 9125000.
DAR CE LEGITIMITATE ARE UN PRESEDINTE CARE FUGE DE POPOR SI BOICOTEAZA REFERENDUMUL ??????
|
|
Fosta membra 9am.ro 241 mesaje Membru din: 8/08/2008 Oras: Constanta |
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 12:16
De la: salvatorul, la data 2009-10-28 12:09:16INCA UN MANDAT CU BASESCU PRESEDINTE ,INSEAMNA DEZASTRUL NATIONAL IREMEDIABIL POPORULUI ROMAN DECE IESTE FRICA NU SCAPA! Are grija Blaga la alegeri.Eu nu sint obisnuit sa respect Legile si nici Constitutia,fac ce vreau ,nu ce vrea poporul
|
|
GuessWho81 12 mesaje Membru din: 8/08/2009 |
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 15:39
De la: gabigabi, la data 2009-10-26 15:39:42De la: GuessWho81, la data 2009-10-26 15:32:48De la: dracusor, la data 2008-10-01 07:20:38serios? tu crezi ca asta e? deaia se aliaza pnl-ul cu psd-ul? astai cel mai mare rahat pe care putea sal zica o cretina ca tine, atunci de pnl-ul susine psd-ul, se iau mana in mana, "cedeza " la presiunile psd-ului dar nu baga in seama motiunile pdl-ului, si asta e cea mai mare tampenie sa spui ca s-au inteles sa se certe 4 ani, conflictul ala a inceput de la mai multe lucruri printre care si biletelul in care tariceanu ii cerea lui basescu sa-l lase in pace pe dinu patriciu, si pe care basescu l-a facut public, oamenii astia se au la cutite, este o tampenie sa zici ca sunt mana in mana, va rog veniti cu niste explicatii mai realiste cu de ce nul placeti pe basescu
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 16:54
De la: INLACRIMATUL, la data 2009-10-28 09:18:02De la: black10131307, la data 2009-10-27 20:18:30Atentie ce va doriti! nu mai plinge sefu' plinsu' te diforma o sa ai timpu' ptr o lume noua ....dupa 6 dec.,daca-ti iese pasenta si de ce mi-e mie teama ca pui de'o dictatura,s-ar putea sa nu scap !.....ca asa ai zis : de ce ti-e frica nu scapi ! si ca niciodata pina acum, te vei tine de cuvint ! |
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 17:15
De la: salvatorul, la data 2009-10-28 12:09:16INCA UN MANDAT CU BASESCU PRESEDINTE ,INSEAMNA DEZASTRUL NATIONAL IREMEDIABIL INCA UN MESAJ PE CARE IL POSTEZI TU =DOVADA CLARA DE PROSTIE CRASA,IMBECILITATE,SI TEMBELISM POLITIC !!!!!!!!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
|
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 17:17
De la: 9am042611, la data 2009-10-27 22:26:57Daca la aceste alegeri mai iese basescu atunci emigrez in orice tara si renunt si la cetatenia romana. SA NU UITI USA DESCHISA !!!!!!!!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 17:22
@black - uite, iti mai fac si eu o "traducere" din textul liberalului C.Antonescu : atunci cind a adaugat cuvintul "antropologic" in lauda catre Iliescu,l-a intepat f.f.f fin ! i-a zis ca e de felicitat evolutia de la Maimuta comunista,sub influenta timpului si mediului in care a evoluat, intr-o fiinta cit de cit umana cu ceva apetit spre democratie !
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 17:25
De la: vaneamarin, la data 2009-10-28 08:02:36De la: 9am056627, la data 2009-10-27 20:25:35 MAI RUS MIC SI PROST,TU ASTA NUMESTI ATAC ? TU VREI SA TE DAI FECIOARA DUPA CE AI NASCUT 10 COPII SI AI FACUT 30 DE AVORTURI ? INCERCI SA IL COPII IN PROSTIE SI MOJICIE PE VOPSITURA DE ANTONESCU,DAR MAI AI DE INVATAT .........CHIAR ESTI VARZA ATAT IN GANDIRE CAT SI IN TEXT !!!!!!!!
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 17:34
De la: gabigabi, la data 2009-10-28 08:33:34De la: black10131307, la data 2009-10-27 20:18:30Atentie ce va doriti! SA NU-MI SPUI BUNICA CA AI URMARIT ASEARA NSU .........MAI ERA UN SORICEL ACOLO CARE SE EXPRIMA EXACT LA FEL !!!!!!! INCEPE SA SE TEAMA DACA IESE BASESCU CU TOATE CA NU SE TEMEA PE TIMPUL LUI CEAUSESCU......... EL PE TIMPURI ERA TANC SI DECI NU AVEA CUM SA SE TEAMA IAR MATALE BUNICUTO AI FOST ACTIVISTA DE PARTID ,DECI DEASEMENI NU TREBUIA SA TE TEMI..............IN SCHIMB OARE CATI OAMENI,AU PLANS SI AU SUFERIT DE PE URMA LUI MATALE ?????? BUNICUTO DE CE AI URECHILE ASA DE MARI ???????????
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 17:40
auzi,mai Majuscula,cind va zice dinu 111ce va zice,va suparati ca vezi Doamne are lumea nu's ce cu voi ! maninca rahat,baiatule ,in alta parte ca s-a imputit de tot forumul asta de la ce va Bese mintea !
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 17:50
De la: gabigabi, la data 2009-10-28 17:40:07auzi,mai Majuscula,cind va zice dinu 111ce va zice,va suparati ca vezi Doamne are lumea nu's ce cu voi ! maninca rahat,baiatule ,in alta parte ca s-a imputit de tot forumul asta de la ce va Bese mintea ! BUNICUTO RAHAT MANANCI MATALE !!!!!!!! TE DERANJEAZA ADEVARUL ??? BUNICUTO DE CE AI NASUL ASA DE MARE ............CA PINOCHIO ? BUNICUTO ACESTA E FORUMUL BASESCU !!!!!!!!!!! DACA NU ITI PLACE IA O CARTE CU NISTE ACATISTE...CA LA VARSTA LUI MATALE UMBLI TELELEU PE FORUMURI SI MINTI DE INGHEATA SIFONUL !!!!!!!!!!!! SI APROPO ITI E DOR DE MAJUSCULA ??????????? NOOOOOOOOO STAI CUMINTE MERGI LA BISERICA SI TE SPOVEDESTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 19:20
Aice' e forum, nu gazeta de perete in curte de partid. Are voie toata lumea ! HELLLOo !??!!! De casapit ne casapiti dupa 6 Dec.embrie iar noi ne asumam asta intr-un mod mult mai cert decat politicienii care nu patesc nimic daca mint. Noi o vom pati la modul sigur caci suntem saraci, fara ocrotitori, fara proptele,fara spate asigurat. Si da, treaba cu acatistele s-ar putea sa fie unica salvare.
All Things Grow With Love
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 19:31
De la: super_green_frog, la data 2009-10-28 19:20:05Aice' e forum, nu gazeta de perete in curte de partid. Are voie toata lumea ! HELLLOo !??!!! De casapit ne casapiti dupa 6 Dec.embrie iar noi ne asumam asta intr-un mod mult mai cert decat politicienii care nu patesc nimic daca mint. Noi o vom pati la modul sigur caci suntem saraci, fara ocrotitori, fara proptele,fara spate asigurat. Si da, treaba cu acatistele s-ar putea sa fie unica salvare. BUNA BROSCUTO, CE MAI FACI ? AI DREPTATE IN FELUL TAU,SI PENTU ASTA TE RESPECT,! NUMAI BINE !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 20:22
Dedicatie pentru domnul Black,
care posteaza despre altii pe topicul presedintelui Basescu (greu de acceptat! ) de aceea eu o sa postez despre Basescu Adevaratul Traian Basescu ----------------------------------------------- 1. navigatorul si turnatorul 2. administratorul 3. politicianul 4. afaceristul 5. Traian Basescu vs. flota 1. navigatorul si turnatorul ----------------------------------------------- Traian Basescu a fost racolat de securitate in 1973, pe cand era elev al institutului de marina intocmindu-i-se dosarul personal nr. 3990/09-11-1973. pana la terminarea studiilor in 1976 a fost colaborator al lucratorilor din directia a iv- a de contrainformatii militare. (a nu se confunda cu directia a III -a de contraspionaj! ) in aceasta calitate elevul militar basescu traian avea obligatia sa informeze organele de securitate despre modul in care se desfasurau activitatile specifice in institut, despre comportamentul si atitudinea colegilor si ale cadrelor didactice atat in cadrul activitatilor specifice, cat si in particular. la terminarea studiilor, directia a iv- a de contrainformatii militare a incetat legatura cu colaboratorul basescu traian , dosarul personal al acestuia fiind transferat la inspectoratul judetean constanta al ministerului de interne, departamentul securitatii statului, cu adresa nr. 00151392/29-09-1976. dupa absolvirea institutului de marina, Traian Basescu este incadrat ca ofiter la intreprinderea de exploatare a flotei maritime navrom constanta. in aceasta calitate Traian Basescu este preluat ca informator – sursa de catre lucratorii biroului de securitate port constanta condus la acea vreme de ofiterul dumitru nicusor. de folosirea ofiterului de marina Traian Basescu s-a ocupat direct locotenentul major de securitate mihai avramides care organiza contacte cu acesta inainte de plecarea in cursa si la intoarcere. la aceste intalniri participa de regula si seful lui avramides, dumitru nicusor, care insa se intalniea si separat cu traian basescu. in calitatea sa de ofiter de marina, Traian Basescu dadea informatii cu privire la starea de spirit a echipajului, temele de discutie abordate de membrii echipajului, activitatile si contactele pe care membrii echipajului le aveau in porturi, in timpul escalelor, activitati de contrabanda si specula, dar si despre eventuale aprecieri sau comentarii facute de membrii echipajului cu privire la conducerea superioara de partid si de stat. de mentionat faptul ca desi in acea perioada era valabil ordinul conform caruia membrilor pcr nu li se puteau lua informatii scrise, locotenentul major avramides, care avea o experienta redusa in munca de securitate, el provenind din sistemul penitenciarelor, a cerut si a obtinut de la informatorul Traian Basescu mai multe note scrise pe care le-a depus la dosarul acestuia, nr 3990/1973. in jurul anului 1980, mihai avramides s-a intors, la cerere, la directia penitenciarelor. in prezent mihai avramides este pensionar, are 57 de ani si locuieste in braila, piata independentei nr 2, bloc 2, scara 6, apartament 92 si are tel. nr.- 0239.633691. dupa plecarea lui avramides din cadrul biroului de securitate port constanta, Traian Basescu a continuat sa fie prelucrat informativ de ofiterii rosioru ioan si deacu constantin, tot sub coordonarea sefului biroului, dumitru nicusor. dumitru nicusor a trecut dupa 1989 in sri, ajungand general, sef al sectiei sri – constanta si apoi seful centrului operativ zonal dobrogea. actualmente este pensionar si are doua locuinte, una in constanta si una in bucuresti. Traian Basescu a sustinut in 1981 examenul de comandant, care a fost o simpla formalitate, a durat numai 5 minute, dupa care a primit comanda navei arges. in acea perioada era de notorietate in randul colegilor sai sustinerea de care acesta se bucura. in jurul anului 1984 informatorul Traian Basescu a fost trecut in reteaua centrului de informatii externe din departamentul securitatii statului unde a lucrat cu ofiterul Silvian Ionescu din cadrul Directiei I. in 1987 Traian Basescu este numit sef al Agentiei Economice NAVROM din Anvers, Belgia, unde isi desfasoara activitatea sub directa coordonare a lui Silvian Ionescu care conducea la acea data serviciul i (belgia-olanda-luxemburg) din Directia I a CIE. in aceasta perioada Traian Basescu a transmis preponderent informatii de inters economic cu privire la activitatile din porturile maritime anvers si roterdam, dar si informatii cu privire la echipajele navelor care acostau in aceste porturi, precum si informatii despre membrii personalului diplomatic roman din tarile respective. in vara anului 1988, Traian Basescu a fost retras temporar de la anvers pentru a participa la un instructaj care a durat doua luni si s-a desfasurat la scoala de ofiteri mi de la baneasa. in 22 decembrie 1989, ofiterul de securitate Silvian Ionescu, cel care l-a avut in subordine pe traian basescu, s-a infiltrat printre revolutionarii din fata comitetului central, a intrat in anturajul lui dan iosif si ulterior al lui gelu voican voiculescu si in ianuarie 1990 a fost numit secretar executiv al fsn. actualmente este secretar executiv al pd. la inceputul anului 1989 in ascensiunea profesionala a lui Traian Basescu intervine o sincopa. pe 8-03-1989 este rechemat in tara, fiind acuzat de nereguli grave in administrarea fondurilor navrom. Traian Basescu a fost sanctionat pentru ca a autorizat, fara aprobarea NAVROM Constanta, o plata suplimentara de 300.000 de franci belgieni pentru lucrarile de reparatii efectuate la nava Zimnicea in ianuarie 1989. sanctiunea primita s-a datorat, mai ales, faptului ca Traian Basescu a decis ca lucrarile de reparatii sa fie executate de santierul naval Belliard din portul Anvers, desi existau oferte de executie a lucrarilor, mult mai ieftine, din partea altor santiere navale din acelasi port. in perioada ianuarie-martie 1989 Traian Basescu a trimis numeroase note informative si rapoarte in tara incercand sa-si justifice deciziile, dar si lansand acuze grave si neintemeiate la adresa comandantului navei Zimnicea. Datorita gravitatii exceptionale a faptelor de care a fost acuzat, tinand cont de legislatia din acea vreme, numai sustinerea din partea Securitatii poate explica faptul ca Traian Basescu a fost sanctionat doar administrativ, si nu a suportat si rigorile legii. El a fost chiar mentinut ca angajat al NAVROM Constanta, fara sa mai primeasca insa nici o insarcinare pana la revolutie. Imediat dupa revolutie, Traian Basescu a fost numit director general al inspectoratului de stat al navigatiei civile din ministerul transporturilor. Pentru a obtine aceasta functie foarte importanta, Traian Basescu s-a bucurat de recomandarea si sustinerea secretarului executiv al FSN Silvian Ionescu, dar si ale vechiului sau prieten, Calin Marinescu, zis Shogunul, pe atunci presedinte al CFSN Constanta.
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 22:07
De la: 9am056627, la data 2009-10-28 17:50:15De la: gabigabi, la data 2009-10-28 17:40:07auzi,mai Majuscula,cind va zice dinu 111ce va zice,va suparati ca vezi Doamne are lumea nu's ce cu voi ! maninca rahat,baiatule ,in alta parte ca s-a imputit de tot forumul asta de la ce va Bese mintea ! Mãi, xulescule, a cãpãta titlul de terorist în gãoaza lui Ion Iliescu nu înseamnã sã-i dai la gioale colegului de partid, black cifrã. Te înþeleg ! Eºti tânãr ºi nu ai rãbdare. Crezi cã dacã vei intra mai rapid în gãoaza lui Ion IIiescu, dându-l la o parte pe black cifrã, vei avea o ierarhie fulminantã în staful prezidenþial ? Mare atenþie, nici pârþul ºi nici cufureala lui nea Ion nu sunt atât de... rãbdãtoare la certurile voastre pentru întâiul moºtenitor al lui Traian, Traian Bãsescu.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 23:06
De la: 111dinu, la data 2009-10-28 12:07:30@ black cifrã – teroristul din gãoaza lui Ion Iliescu Cat de idiot poti sa fii! Chiar nu iti dai seama cat de penibil esti cu toate idioteniile astea pe care le postezi? Numai un creier macinat de alcool si de oarece boli rusinoase poate sa emita asemenea tampenii! Vai de mama ta de avorton cretin ce esti! Doar daca esti un betiv nenorocit, in ultimul stadiu de ciroza alcoolica poti sa atingi nivelul asta ! Cu Vanea sau cu Gabi ai ce sa discuti, cu tine...,te te-as bate numai cu ranga pe dinti, oligofrenule! |
|
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 23:09
De la: gabigabi, la data 2009-10-28 17:22:32 Hai sa fim seriosi Gabi! I-a scapat porumbelul natangului vostru! Atat il duce capul, nu mai incerca sa dregi busuiocul! |
|
Underworld 6 mesaje Membru din: 14/08/2008 Oras: Galati |
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 23:18
Mare dreptate ai doamna / domnisoara : Ne trebuie o bomba sa nu mai existam.
Am ajuns de rasul lumii , au ajuns tiganii sa ne faca tigani . Vad comentarii complexe de la diversi membri de partid , pe forum care .. nu stiu ce or sa castige dupa prezidentiale ... poate vreo bombana ? Nu am legatura cu vreun partid si nu sustin pe nimeni dar am o parere ... Basescu , a deranjat multa lume prin incercarea lui de a mai starpi din nenorociti .. faza e ca omul e de departe cel mai bun dupa 90' si are tupeu cu adevarat ... restul e vrajeala! Vorbim de al nostru popor si de tara noastra . nu de partide sau diferite uniuni maghiare sau tiganesti. Nu va este mila de semenii vostri ? de urmasii eroilor din cartile de istorie ? chiar trebuie sa ne vindem in halul asta? |
|
Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 00:35
De la: gabigabi, la data 2009-10-28 17:40:07auzi,mai Majuscula,cind va zice dinu 111ce va zice,va suparati ca vezi Doamne are lumea nu's ce cu voi ! maninca rahat,baiatule ,in alta parte ca s-a imputit de tot forumul asta de la ce va Bese mintea ! Si tu de ce il aplauzi pe animalul ala zis si 111dinu? Cum poti sa fii de acord cu un descreierat ca el? |
|
9am035009 98 mesaje Membru din: 22/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 00:40
De la: 111dinu, la data 2009-10-28 22:07:56De la: 9am056627, la data 2009-10-28 17:50:15De la: gabigabi, la data 2009-10-28 17:40:07auzi,mai Majuscula,cind va zice dinu 111ce va zice,va suparati ca vezi Doamne are lumea nu's ce cu voi ! maninca rahat,baiatule ,in alta parte ca s-a imputit de tot forumul asta de la ce va Bese mintea ! Elena: Noi ne tragem din Traian. Corul: Ea si-o trage cu Traian. Cetatenii: Sa i-o tragem lui Traian! |
|
Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 00:45
De la: 9am049573, la data 2009-10-28 20:22:53Dedicatie pentru domnul Black, Na, ca poate da Domnul si crapa fierea in tine! Traian Basescu: Viziunea mea Viziunea mea 1. Încredere ºi valori comune 2. Consolidarea clasei mijlocii 3. Solidaritate pentru cei aflaþi în nevoie 4. Eficienþã în economie 5. Mai multã competitivitate 6. Beneficii de la UE 7. Modernizarea agriculturii ºi a satului Candidez din nou la funcþia de Preºedinte al României. Îmi doresc sã obþin votul cetãþenilor pentru a fi Preºedintele României ºi în perioada 2009-2014. Prin programul meu propun un trai mai bun, cu mai multã democraþie ºi eficienþã, într-o Românie modernã! În esenþã, propun ceea ce fiecare dintre noi ºtie cã este necesar ºi posibil în Romania - propun modernizarea României, reducerea decalajelor faþã de Uniunea Europeanã ºi creºterea veniturilor ca urmare a creºterii mai rapide a productivitãþii muncii ! În prezent, Romania este Stat Membru al Uniunii Europene. Am ajuns aici prin muncã, printr-un efort al tuturor. Un efort susþinut mai bine de 15 ani pentru a reforma þara din temelii. Am fãcut reforme în toate domeniile - în economie, în viaþa socialã ºi politicã, în relaþiile internaþionale. Trebuie sã vedem, însã, România de azi, în mod realist, aºa cum este ea. România are încã multe vulnerabilitãþi care diminueazã poziþia competitivã a þãrii pe plan mondial, în diverse domenii. Fãrã aceste vulnerabilitãþi traiul de zi cu zi ar fi fost mai bun. Am fi putut sã facem faþã mai uºor crizei economice mondiale - fãrã împrumuturi de la Uniunea Europeanã, Fondul Monetar Internaþional ºi Banca Mondialã. Am fi avut o voce mai puternicã pe plan internaþional. Avem încã de definitivat reforme ale tranziþiei de la comunism la democraþie ºi la economia de piaþã precum ºi reforme specifice perioadei de pre-aderare la Uniunea Europeanã. Astãzi, ne lipseºte încrederea unuia în celãlalt ºi a investitorilor strãini în economia noastrã. Nu avem suficientã democraþie ºi nici suficientã eficienþã. Lipsesc instituþiile care sã administreze eficient problemele comune. Avem o incapacitate cronicã de a gestiona procese ample de reformã. Pe de altã parte, reformele trebuie sã aibã rezultate mai clare iar cetãþeanul trebuie sã beneficieze de acestea. În ceea ce priveºte mandatul meu din perioada 2004-2009, unii ar putea fi mulþumiþi. Alþii, însã, sunt nemulþumiþi. Tuturor doresc sã le spun cã eu nu sunt mulþumit. Nici de starea actualã a României, nici de câte s-au facut în perioada în care am fost Preºedinte. La fel ca ºi alþi cetãþeni, aº fi vrut ºi eu sã se fi fãcut mai mult. Eu nu sunt însã un resemnat. Eu sunt un optimist ºi un luptãtor. Vreau sã fac mai mult pentru binele României. Ca ºi acum 5 ani, sunt cu bunã credinþã la fel de încrezãtor cã obiectivele pe care le propun vor fi realizate. Vreau mandatul de Preºedinte al României, în perioada 2009-2014, tocmai în scopul de a promova reforme necesare pentru eliminarea vulnerabilitãþilor României ºi accelerarea modernizãrii acesteia, în urmãtorii 15 ani. Propun sã devenim o societate modernã formatã din indivizi activi ºi creativi - bazatã pe valori, aspiraþii, atitudini, motivaþii ºi comportamente ce conduc la creºterea democraþiei ºi a eficienþei - o societate în cadrul cãreia funcþioneazã un stat aflat în slujba cetãþeanului. Un stat care este responsabil, eficient, prietenos ºi capabil sã asigure prin bunã guvernare creºterea semnificativã a nivelului de trai ºi a calitãþii vieþii individului ºi a comunitãþilor, în condiþiile reducerii decalajelor faþã de media înregistratã în UE. Încredere ºi valori comune Consolidarea clasei mijlocii Solidaritate pentru cei aflaþi în nevoie Eficienþã în economie Mai multã competitivitate Beneficii de la UE Modernizarea agriculturii ºi a satului Am convingerea cã validarea de cãtre români la alegerile prezidenþiale a acestor 7 linii strategice ale viziunii mele privind viitorul României va duce la modernizarea acceleratã a þãrii, în beneficiul cetãþeanului. |
|
9am035009 98 mesaje Membru din: 22/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 01:16
Preºedintele României spune senin cã înregistrarea consilierului sãu pe probleme de siguranþã naþionalã cu un terorist este ilegalã ºi cã, în esenþã, fostul preºedinte e de vinã. Dar vãd cã nu ne spune mai multe alte lucruri. Aºa cã-l întreb eu. 1. Ce cãuta generalul Constantin Degeratu în arest la Omar Hayssam, cu ce mandat s-a dus acolo ºi cum a cerut, procedural, omul de afaceri sirian întrevederea cu Traian Bãsescu? A sunat la centrala Cotrocenilor din arestul Cercetãrilor Penale, a apelat la un intermediar (dacã da, cine?) sau a dat mail ca Arpad Paszkany? 2. Dacã înregistrarea ambientalã a fost realizatã ilegal în sediul DIICOT, înseamnã cã o secþiune a Parchetului general face poliþie politicã. Ce mai cautã-n funcþie ºeful DIICOT? Ce garanþie mai poate sã aibã, în aceste condiþii, un om obiºnuit cã statul care înregistreazã ilegal consilierii preºedintelui nu-i violeazã intimitatea? 3. Într-o altã instituþie fundamentalã a democraþiei, Camera Deputaþilor, membrii comisiei parlamentare de anchetã a activitãþii ministrului Turismului au fost, de asemenea, înregistraþi ilegal. Partidul care susþine candidatura la preºedinþie a lui Traian Bãsescu a susþinut cã nu conteazã modalitatea de înregistrare, ci numai conþinutul discuþiilor. De ce în cazul Omar-Degeratu ar trebui sã fie invers? 4. De câte ori s-a întâlnit (înainte ºi dupã arestarea sa) Omar Hayssam cu Traian Bãsescu. Unde s-au petrecut întâlnirile ºi pe baza cãrui act normativ? I-a spus ori ba preºedintele României suspectului de terorism (la vremea respectivã) sã-ºi ia familia ºi sã plece în SUA? Dacã da, autoritãþile americane au fost informate? 5. Datã fiind invocarea siguranþei naþionale pentru justificarea necesitãþii întâlnirii între un arestat ºi consilierul preºedintelui, câþi alþi oameni de afaceri cu dosare penale care au cãlãtorit în aceleaºi avioane cu Omar Hayssam ºi Ion Iliescu au mai beneficiat de posibilitatea similarã de a discuta în privat cu Traian Bãsescu? |
|
Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 08:15
De la: black10131307, la data 2009-10-28 23:06:48De la: 111dinu, la data 2009-10-28 12:07:30@ black cifrã – teroristul din gãoaza lui Ion Iliescu Alo, preºedinþia ?! Sunt Omar Haissam. Cu domnul preºedinte vã rog... - La telefon! - Domnu` preºedinte, dacã nu avem o întrevedere „între patru ochi” „vãrs” totul la procuror... - Þi-l trimit pe Degeratu, eu nu am timp, trebuie sã fiu cu Elena Udrea Cocoº la pregãtirea soclului pentru statuia Traian, Traian Bãsescu ºi la notar pentru a desemna urmaºii lui Traian, Traian Bãsescu.
|
|
Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 08:53
De la: 111dinu, la data 2009-10-29 08:15:01De la: black10131307, la data 2009-10-28 23:06:48De la: 111dinu, la data 2009-10-28 12:07:30@ black cifrã – teroristul din gãoaza lui Ion Iliescu Cinste mie!vam dus de nas cu rapirea jurnalistilor ca sa sperii reporteri sa nu mai dea prin Irak sa descopere afacerile familiei mele cu arme,cu Omar Haisan vam facut varza, Recunosc ca in timpul lui Tariceanu premier am dormit linistit,cu Boc m-am facut de rahat ca si numele ,acum au venit taranii peste mine dar ,profesionist in minciuni si promisiuni iam pasat asa ca astept sa ma votati inca 5 ani sa pot recupera ce am consumat cu Elena Udrea si sa ma odihnesc ,ca nu mai am chef sa merg cu barca
|
|
Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 09:04
De la: 9am056627, la data 2009-10-28 17:34:09De la: gabigabi, la data 2009-10-28 08:33:34De la: black10131307, la data 2009-10-27 20:18:30Atentie ce va doriti! LASA MAI ......627 CA EU SI PE TIMPUL LUI CEAUSESCU SECURIST FIIND TOT ASA FURAM SI TRADAM,DOAR SINT DIVERSIONIST CALIFICAT
|
|
Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 09:08
Bravoooo Traiane ! Ai si tu momente de sinceritate
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 09:12
De la: 9am056627, la data 2009-10-28 17:50:15 Cifra, exagarezi dom'le.Asta nu este forumul Basescu, doar ce postezi tu este stil Basescu(nu vreau sa-i ofensez pe Inlacrimatul sau pe Traienel , dar asa este ). In privinta ta chiar ca avea Udrea dreptate, esti un urmas al lui Traian Basescu. Ca sa nu faci eforturi prea mari de gandire care sa te anemieze, concluzia mai Cifra, este ca nu tuturor le place stilul asta basescian marlanesc pe care il folosesti tu si cu stapanul tau. Daca ai impresia ca marlania si mojicia inseamna barbatie te inseli mai Cifra si ai niste mentalitati primitive.PS: Cifra,ai vazut taranii aia nesimtiti,comunisti si KGBisti de ieri ce i-au facut lu sefu' tau?! Mai era putin si aruncau cu capre in cel mai iubit fiu al tarii .Tu stateai sa injuri pe aici pe forum in loc sa te duci si sa iei capre pe carca in locul sefului ! Si gandeste-te ,asta este abia inceputul!!!!! Va cadea Base asta exact ca Ceausescu, strigand ca mai da 10 lei si fugarit de toata tara.Parca o aud pe Nutzi..."Stati linistiti la locurile dumnevoastra tovarasi,linisteeeee!"
|
|
|
|

(se pare ca de agentii DEA americani cu acordul Curtii de Apel Bucuresti, si apare in dosarul de urmarire al traficantului de arme Viktor Bout,traficant arestat de americani in Thailanda).Doamna Udrea are voie sa faca interceptari chiar si fara acordul Curtii de Apel, deoarece dansa sprijina cauza domnului presedinte,altii insa ,indiferent al cui acord il au ,NU AU VOIE!
si domnului Vanea, fara acelasi respect, din pacate, le dedic urmatorul material gasit pe internet, o mostra din intelepciunea celui pe care doresc sa-l voteze!
@black - uite, iti mai fac si eu o "traducere" din textul liberalului C.Antonescu : atunci cind a adaugat cuvintul "antropologic" in lauda catre Iliescu,l-a intepat f.f.f fin ! i-a zis ca e de felicitat evolutia de la Maimuta comunista,sub influenta timpului si mediului in care a evoluat, intr-o fiinta cit de cit umana cu ceva apetit spre democratie !
). In privinta ta chiar ca avea Udrea dreptate, esti un urmas al lui Traian Basescu. Ca sa nu faci eforturi prea mari de gandire care sa te anemieze, concluzia mai Cifra, este ca nu tuturor le place stilul asta basescian marlanesc pe care il folosesti tu si cu stapanul tau. Daca ai impresia ca marlania si mojicia inseamna barbatie te inseli mai Cifra si ai niste mentalitati primitive.
.Tu stateai sa injuri pe aici pe forum in loc sa te duci si sa iei capre pe carca in locul sefului ! Si gandeste-te ,asta este abia inceputul!!!!! Va cadea Base asta exact ca Ceausescu, strigand ca mai da 10 lei si fugarit de toata tara.Parca o aud pe Nutzi..."Stati linistiti la locurile dumnevoastra tovarasi,linisteeeee!"