back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 17:13

De la: 9am035009, la data 2009-10-24 12:06:22Am vazut ca nu-l poti inghitii pe 111 dinu, dar te-ai gandit vreodata ca ceea ce scrie este adevarat? Ca a cest om si multi altii ca el au trecut printr-o revolutie pentru a da jos un tiran? Daca erai atent la ceea ce a scris iti dadeai seama ca te depaseste cu f.f.f. mult la nivelul de cultura, este inmiit mai educat decat tine si decat toti PD-L-istii care scriu pe acest forum. Vreti dictatutra? Nu veti castiga pentru ca acest popor este mai destept decat voi si baselu are 8 milioane de sanse ca idolul vostru ciacar si betiv sa cada din primul tur de scrutin si sa traga dupa el si toata gasca de pd-l-isti aroganti,mincinosi, hoti, corupti pana in maduva oaselor.

Scizofrenul asta a trecut probabil prin revolutia agrara!
Nivelul lui de cultura, de inteligenta, de bun simt, razbat din postarile lui idioate cu clatite, gaoaze, bikini si tampoane!
Si inca ceva: tu si 111dinu sunteti una si aceeasi persoana! Recunosc stilul idiot de la o posta!

fane_b

20 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 20:38

nu inteleg cum mai puteti avea tupeu voi p.d.l.-istii sa ne urati sa traim bine cand aproape ne-ati bagat in pamant,voi ori sunteti rupti de realitate ori faceti parte din cei care au jefuit tara asta si credeti ca nu a observat nimeni,nu ca ceilalti de la alte partide ar fi mai breji,dar voi ati pus capac si ati dat o noua definitie hotiei si tupeului.

Fosta membra 9am.ro

241 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 21:14

De la: 9am049801, la data 2009-10-24 20:38:37nu inteleg cum mai puteti avea tupeu voi p.d.l.-istii sa ne urati sa traim bine cand aproape ne-ati bagat in pamant,voi ori sunteti rupti de realitate ori faceti parte din cei care au jefuit tara asta si credeti ca nu a observat nimeni,nu ca ceilalti de la alte partide ar fi mai breji,dar voi ati pus capac si ati dat o noua definitie hotiei si tupeului.

Vezi cum intelege gresit poporul ?Eu am zis sa traiti bine la rude si la gasca mea,restul va priveste,ce este asa complicat ?

GISSELLA

57 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 21:43

Era normal ca odata cu venirea lui Basescu la presedentie sa se multiplice coruptia si scandalurile politice,pentru mascarea fraudelor

9am035009

98 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 21:48

De la: black10131307, la data 2009-10-24 17:13:02
De la: 9am035009, la data 2009-10-24 12:06:22Am vazut ca nu-l poti inghitii pe 111 dinu, dar te-ai gandit vreodata ca ceea ce scrie este adevarat? Ca a cest om si multi altii ca el au trecut printr-o revolutie pentru a da jos un tiran? Daca erai atent la ceea ce a scris iti dadeai seama ca te depaseste cu f.f.f. mult la nivelul de cultura, este inmiit mai educat decat tine si decat toti PD-L-istii care scriu pe acest forum. Vreti dictatutra? Nu veti castiga pentru ca acest popor este mai destept decat voi si baselu are 8 milioane de sanse ca idolul vostru ciacar si betiv sa cada din primul tur de scrutin si sa traga dupa el si toata gasca de pd-l-isti aroganti,mincinosi, hoti, corupti pana in maduva oaselor.

Nivelul lui de cultura, de inteligenta, de bun simt, razbat din postarile lui idioate cu clatite, gaoaze, bikini si tampoane!
Si inca ceva: tu si 111dinu sunteti una si aceeasi persoana! Recunosc stilul idiot de la o posta!

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 05:27

De la: 9am049573, la data 2009-10-24 12:41:16Silviu,
Curtea de conturi tocmai a aratat ca Elena udrea nu a respectat legea bugetului cu cheltuielile facute. Chiar fac controale si destul de dese dar se pare ca nu se inghesuie ca parchetul sa apara in presa. ..
Da, la mine in sectorul 3, cu primar pdl, se mai pun borduri si firma lui prigoana ridica masini fara nici o jena. Te-ai plimbat vreodata pe strazi de la marginea bucurestiului? acolo trebuia sa fie modernizarea.
Echilibrul puterilor nu presupune ca ele nu-si fac treaba.
peste tot vad la televizor ca oamenii pdl fac recurs la memoria electoratului pentru a arata ca si ceilalti au facut magarii in trecut. asta arata inca odata ca nu respecta cetatenii (nu le respecta dreptul la opinie) si incearca doar sa limiteze scaderea lui zeus. de ce nu accepta, ca si tine, ca poate cetatenii au decis ca in momentul de fata basescu e pericolul public numarul 1 la adresa democratiei, statului de drept, interesului national, bunului simt, egalitatii in drepturi... sa mai continui?

ps: si hitler a fost la inceput un salvator providential.

apropo de echilibru: elena udrea ar trebui sa fie un reper si un factor de coagulare deoarece ea a fost in toate celel trei partide: psd, pnl si pdl (probabil ca fiind avocat a profitat de o prevedere din dreptul maritim international: in caz de naufragiu,femeile se evacueaza printre primele persoane in barcile de salvare). uite o carte pe care basescu nu a jucat-o inca!

Pretene, ma dezamagesti.
Habar n-ai ce vorbesti.
Si esti infantil.
Du-te la Paris la periferie si mai vorbim.
Si despre curtea de conturi, sa ma cauti cand o sa vezi rapoarte despre cum au cheltuit banii alde Tericeanu, Nicolaescu, Orban ... nu numai Udrea. N-ai priceput nimic.
Am crezut ca e ceva de capul tau...
Imi cer scuze.
Am gresit.

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 08:07

este cazul sa mergem pina la burebista sa vedem daca are toate cotizatiile la zi fratilor /sau inceoemcu ultimi / trbuie sa terminam cu jocul asta vrem o tara in care mizeriile sa fie odata oprite pentru tot deauna/ Nu mai vrem gargara de doi bani /

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 09:37

De la: Silviu, la data 2009-10-23 14:14:59
Vanea, ma plictisesti cu tampeniile tale.
Si tu si toti tambalagii tai ....

Silviule,pai pe tine te plictisesc sau te enerveaza toti cei care nu il iubesc pe Base.

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 10:54

Sunt onorat cã stilul meu este comparat cu cel practicat de userul 035009. Înseamnã cã ºcoala a produs ºi performanþã, nu numai tâmpiþi cum sunteþi voi pedeliºtii. Înseamnã cã principiile sistemului democratic sunt din ce în ce mai accentuate, în comparaþie cu comportamentul de slugã adoptat de susþinãtorii incultului de la Cotroceni. Înseamnã cã a început marea ierbicidare a buruienilor din capul marinarului.

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
sorinflavius1955

18 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 14:59

La care betivan te referi? E CUMVA TAC-TU PE LA COTROCENI?

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 15:26

SIlviu,
iti accept scuzele dar nu si argumentele (sunt de nivelul lui basescui).

curtea de conturi e obligata sa faca anual cite un control la institutiile administratiei centrale de specialitate. unele din atributiile curtii au fost amendate (limitate) de parlament, acum citiva ani. acest lucru a adus niste schimbari. guvernul boc a avut la dispozitie acest instrument si nu la folosit. el a vorbit doar de "pusca si cureaua lata" incalcind si legea privind drepturile de autor. acum un an CCo. vb si de cheltuieli extra la presedentie.

ai vazut ca udrea vorbea de camarile ?!

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 17:17

De la: 111dinu, la data 2009-10-25 10:54:44

Sunt onorat cã stilul meu este comparat cu cel practicat de userul 035009. Înseamnã cã ºcoala a produs ºi performanþã, nu numai tâmpiþi cum sunteþi voi pedeliºtii. Înseamnã cã principiile sistemului democratic sunt din ce în ce mai accentuate, în comparaþie cu comportamentul de slugã adoptat de susþinãtorii incultului de la Cotroceni. Înseamnã cã a început marea ierbicidare a buruienilor din capul marinarului.

azi este ZIUA ARMATEI ROMANE- LA MULTI ANI ! tuturor celor care cu onoare si devotament si-au slujit tara !

maria_deaconescu

4 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 17:46

daaa...il prefer pe basescu...nu vreau sa vina gionel sau antonel sa vanda tara ....daaaa basescu!!!!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 19:01

De la: maria_deaconescu, la data 2009-10-25 17:46:55daaa...il prefer pe basescu...nu vreau sa vina gionel sau antonel sa vanda tara ....daaaa basescu!!!!

deci mai e ceva de vindut in tara asta ? e bine atunci : vom avea cu ce plati datoriile de 76,6 mld.de EU ,facute de Presedintele nostru,care si-a si asumat responsabilitatea ,alaturi de porta-vocea sa,dl Boc !

GISSELLA

57 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 19:49

De la: maria_deaconescu, la data 2009-10-25 17:46:55daaa...il prefer pe basescu...nu vreau sa vina gionel sau antonel sa vanda tara ....daaaa basescu!!!!
Mai fato Romania a vinduto Basescu cu flota cu tot,acum afacerea se face cu arme de Mircea Basescu

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 19:52

De la: gabigabi, la data 2009-10-25 17:17:51

azi este ZIUA ARMATEI ROMANE- LA MULTI ANI ! tuturor celor care cu onoare si devotament si-au slujit tara !

Saraca armata s-a ales praful de ea !

Ioan 8 ,32. ªi veþi cunoaºte adevãrul, iar adevãrul vã va face liberi.
Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 19:58

De la: INLACRIMATUL, la data 2009-10-24 21:14:02
De la: 9am049801, la data 2009-10-24 20:38:37nu inteleg cum mai puteti avea tupeu voi p.d.l.-istii sa ne urati sa traim bine cand aproape ne-ati bagat in pamant,voi ori sunteti rupti de realitate ori faceti parte din cei care au jefuit tara asta si credeti ca nu a observat nimeni,nu ca ceilalti de la alte partide ar fi mai breji,dar voi ati pus capac si ati dat o noua definitie hotiei si tupeului.

Vezi cum intelege gresit poporul ?Eu am zis sa traiti bine la rude si la gasca mea,restul va priveste,ce este asa complicat ?

Eu m=am saturat de limbistii de la PDL asa ca pe mine sa ma scoateti din discutie

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 22:28

De la: gabigabi, la data 2009-10-25 19:01:28

deci mai e ceva de vindut in tara asta ? e bine atunci : vom avea cu ce plati datoriile de 76,6 mld.de EU ,facute de Presedintele nostru,care si-a si asumat responsabilitatea ,alaturi de porta-vocea sa,dl Boc !

Datoria externa totala a Romaniei a crescut cu 4,76% pana la final de august, la 76,92 miliarde euroData publicarii: 13-10-2009 | Economie ( RSS) Translate Now

Romania inregistra la finalul lunii august 2009 o datorie externa totala de 76,918 miliarde euro, in crestere cu 4,76% (3,497 miliarde euro) fata de finalul lui 2008, datoria pe termen mediu si lung avand in continuare o pondere semnificativa in totalul datoriei externe, a anuntat, marti, BNR.

Astfel, datoria pe termen mediu si lung reprezenta 78,1% din totalul datoriei externe a Romaniei, la finalul lunii august, in crestere cu 17,3% fata de finalul lui 2008, potrivit datelor revizuite ale Bancii Nationale a Romaniei (BNR), in vreme ce ponderea datoriei pe termen scurt a scazut la 21,9% din datoria externa, fata de cea de la 31 decembrie 2008.

Banca centrala, care publica pana recent doar datoria pe termen mediu si lung, a inceput sa adauge din februarie si date despre datoria pe termen scurt. Multi analisti straini au avertizat in ultimele luni despre un eventual pericol reprezentat de datoria pe termen scurt - cu scadenta de pana la un an - asupra Romaniei in 2009, in conditiile restrangerii finantarii disponibile.

Intre timp, Romania a ajuns la un acord cu FMI, Comisia Europeana, Banca Mondiala si BERD pentru o finantare de circa 20 miliarde euro pentru doi ani, din care 11,8 miliarde euro ar trebui sa intre in acest an.

La finalul lunii august, datoria pe termen scurt a Romaniei insuma 16,85 miliarde euro, in scadere cu 5,35 miliarde euro (24,1%) fata de nivelul de la finalul anului trecut, cand era de 22,2 miliarde euro.

Datoria pe termen mediu si lung a ajuns la 31 august la 60,068 miliarde euro, fiind cu 17,3% mai mare decat la sfarsitul lui 2008, in principal ca urmare a intrarii primei transe de 4,37 miliarde DST (4,775 miliarde euro) de la Fondul Monetar International.

La sfarsitul lui 2008, datoria externa pe termen mediu si lung era de 51,221 miliarde euro, potrivit datelor revizuite ale bancii centrale.

Datoria externa negarantata public insuma 36,674 miliarde euro la 31 august 2009, fiind mai mare cu 4,72% (1,653 miliarde euro) fata de sfarsitul anului 2008.

Datoria externa publica si public garantata a fost, la finalul lunii august, de 11,844 miliarde euro, fiind cu 10,35% mai mare decat la 31 decembrie 2008, iar ponderea ei in totalul datoriei externe a crescut la 15,39% de la 14,62% la sfarsitul anului trecut.

In acelasi timp, datoria publica directa, ce include imprumuturi externe contractate direct de Ministerul de Finante si autoritatile administratiei publice locale, a crescut de la 9,012 miliarde euro la finalul lui 2008 la 10,248 miliarde euro la sfarsitul lunii august.

Datoria public garantata, ce se refera la imprumuturi externe garantate de Ministerul de Finante si autoritatile administratiei publice locale, a scazut usor - cu 125 milioane euro - fata de finalul anului 2008, pana la 1,596 miliarde euro.

Depozitele constituite pe termen lung in Romania de nerezidenti au sporit cu 23,9% (1,308 miliarde euro) pana la finalul lui august 2009, la 6,775 miliarde euro.

Serviciul datoriei externe - pe termen scurt, mediu si lung - a insumat in primele opt luni din acest an 30,539 miliarde euro, din care 78,5% (23,96 miliarde euro) a fost pe partea datoriei pe termen scurt, potrivit estimarilor bancii centrale.

Rata serviciului datoriei externe pe termen mediu si lung - sau raportul dintre serviciul datoriei si exporturi - a fost de 28,2% in primele opt luni din 2009, comparativ cu 29,3% in 2008, iar gradul de acoperire a rezervei oficiale de valute si aur a Romaniei a fost de 8,8 luni de import la 31 august 2009, de la 5,7 luni de import la finalul anului trecut.

BNR precizeaza ca soldul datoriei externe este calculat pe baza cash, adica nu include dobanda acumulata si neajunsa la scadenta.

NewsIn

Gabita, nu mai cita din Antonescu, ca te face de ras repetentul ala!

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 00:47

HELOOOOOOOOOOO ! Tovarasi !!! Tovarasi ! Liniste !!!! Tovarasi ! Liniste !
Oricum e pentru prima data cand avem avem ocazia sa nu mai alegem intre doi comunisti !

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

241 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 07:51

De la: tutenes, la data 2009-10-25 19:52:14
De la: gabigabi, la data 2009-10-25 17:17:51

Saraca armata s-a ales praful de ea !

Diferenta este ca atunci aveam armata poporului,acum am mercenari sa traga in popor

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 08:40

De la: INLACRIMATUL, la data 2009-10-26 07:51:17
Diferenta este ca atunci aveam armata poporului,acum am mercenari sa traga in popor

Inlacrimatule,DE CE ITI ESTE FRICA NU VEI SCAPA.... .Prezenta la referendum o sa fie sub 50% deoarece oamenii nu mai sunt prosti sa se agite la isteriile tale facute in scop pur electoral,iar in turul doi esti ca si picat (daca ajungi pana acolo).

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 08:56

buna dimineata de Luni ....sa va mearga bine toata saptamina !
@black- nu citez pe nimeni si, oricum ,Antonescul meu e mai domn de'o mie de ori decit Basescul tau si tarii asteia ii trebuie Tinuta, Cinste, Onoare ,ceea ce nu se gaseste acolo unde cauti tu !
@Inlacrimatule,tare mi-e ca o sa plingi in hohote de data asta si tot n-o sa te mai ajute ! ne-am saturat de Cabotini ! ....dar cind o sa pleci tu pe mare....asa,ca intr-o reeditare Batrinul si Marea,o sa-ti aduc un sac cu pesmeti,ca sa traiesti si tu bine !
@vanea, poate da Dumnezeu si incepem sa intram si noi normal,ca de atita Democratie Originala ni s-a lehametit !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 09:19

Start cu spatele
de Cristian Tudor POPESCU | 26 OCTOMBRIE 2009

"De ce le e fricã, nu scapã!", "Mãrimea conteazã! Dacã nu-i putem face mai buni, mãcar sã-i împuþinãm!", "Votaþi pentru Parlament unicameral ºi reducerea numãrului de parlamentari de la 471 la 300". Toate aceste sloganuri de campanie sunt lipite de figura rânjitoare a d-lui Bãsescu, uneori ºi cu braþele larg deschise cãtre popor. Carevasãzicã, dl. preºedinte foloseºte pe faþã, fãrã umbrã de bun-simþ (de fapt, nu cred cã l-a traversat vreodatã aºa ceva), referendumul în scop electoral personal. Urmãreºte astfel sã-ºi creeze un avantaj faþã de adversari pe care îl admite el însuºi, într-un moment în care logica d-sale se duce lângã bunul sãu simþ: "Dacã aº fi vrut sã am un avantaj, puneam referendumul în turul doi. Ziceþi mersi cã nu l-am pus. În turul întâi nu e avantaj, cã sunt mai mulþi candidaþi". Întrebarea apare de la sine: dar dacã dl. Bãsescu câºtigã din primul tur? Atunci avantajul referendumului propus de dl. preºedinte, avantaj pe care d-sa îl recunoaºte mai sus, se manifestã în raport cu toþi ceilalþi candidaþi, mulþi sau puþini. Un avantaj, dacã îl ai, îl ai atât faþã de un adversar, cât ºi de mai mulþi. Fanii hard Bãsescu au obosit deja la cap, dacã or fi ajuns pânã aici cu lectura articolului. Cãci nu logica ºi nici bunul-simþ sunt criteriile pe baza cãrora domniile lor îl voteazã for ever pe dl. Bãsescu...

Experimentatul manipulator ºi propagandist care este dl. preºedinte ºtie foarte bine cã, pentru a câºtiga capital politic în momente de crizã economicã, nu trebuie sã te bazezi pe expunerea de soluþii economice ºi sociale pentru crizã. Sunt vorbe multe, aspecte tehnice, cifre. Mulþimii îngrijorate trebuie sã-i spui lucruri scurte, simple ºi penetrante. Cel mai bine, identifici un duºman în spinarea cãruia pot fi puse toate relele ºi nevoile. E mult mai simplu sã reduci Parlamentul decât sã reduci ºomajul. În cazul altor profesioniºti, duºmanul era evreul sau burghezo-moºierul. La dl. Bãsescu este politicianul. Soluþiile economico-sociale se adreseazã raþiunii masei, în vreme ce ura pe care populaþia o nutreºte faþã de politicieni e un combustibil electoral mult mai puternic decât raþiunea. Aceastã urã blocheazã judecãþi simple. Reducerea Parlamentului de la bicameral la unicameral va da pensionarilor ºi ºomerilor bani de întreþinere? Nu le dã nici de înmormântare. ªi a crede cã zisa reducere va reforma clasa politicã reprezentatã de Parlament e totuna cu a considera cã o metodã de scãdere în greutate aplicatã unui obez este sã-i tai o mânã. Burta ºi guºa parlamentarilor rãmaºi mai puþini vor fi mai mici? Mi-e teamã cã dimpotrivã.

Astfel, dl. Bãsescu îºi atacã prin învãluire contracandidaþii la preºedinþie, identificându-i ca reprezentanþi ai clasei politice sortite decimãrii. În referirile directe la ei, nu-i considerã demni decât de statutul de marionetã a lui Ion Iliescu, tratabilã cu o bãºcãlie arogantã ("Geoanã va fi urmãtoarea mea propunere de premier, ca sã-l scap de ruºinea bãtãii electorale") sau expediere plictisitã ("Oprescu nu ajunge în turul doi"). La care dl. Geoanã n-a gãsit alt rãspuns decât o glumã prostãnacã ("cred cã Bãsescu a luat droguri uºoare"), în vreme ce în spatele d-sale cascã gura mare dl. Marian Vanghelie, fãcându-te sã te gândeºti cu un fior ce funcþie va ocupa Baracuda Obama dacã dl. Geoanã iese preºedinte.

Pe Geoanã nu l-a fãcut premier doar Traian Bãsescu, ci ºi Dinu Patriciu. Dl. mogul l-a mai fãcut ºi "liberal acoperit" ºi amic politic al lui G.W. Bush ºi Bill Clinton pe liderul PSD. Dl. Crin Antonescu s-a delimitat decent ºi ferm de aceste afirmaþii ale "membrului" Patriciu, precizând ºi cã nu e dispus la niciun troc în turul doi pentru funcþia de premier, singura opþiune rãmâne Klaus Iohannis. Dl. Antonescu are pânã acum comportamentul cel mai civilizat în aceastã campanie, ceea ce în þara noastrã nu e o premisã pentru a ajunge nici mãcar în turul doi. ªi candidatul liberal rãmâne un vorbitor de televizor, nu am în minte nici o imagine cu el pupând feþe ºi strângând mâini în mijlocul mulþimii.

Pentru civilizaþia politicã din România cred cã ne aºteaptã o campanie începutã nu cu stângul, ci cu dosul.

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 10:34

“FERITI COPIII DE CRIN ANTONESCU!”
scris de Simona Fica
Miercuri, 21 Octombrie 2009 19:15
«DOSARUL DE SECURIST AL LUI CRIN ESTE 2456sca/ DSS 01429. A FILAT MINORE, ÎNTREÞINÂND ªI RELAÞII SEXUALE CU ELE!

Antonescu chiar a fost TURNÃTOR LA SECURITATE. Aºa cum se cunoaºte din biografia lui, dupã absolvirea Facultãþii de Istorie-Filosofie, cu doi ani de repetenþie, isi incepe activitatea ca profesor, mai exact în comuna Soleºti, din judeþul Vaslui, dupã care în comuna Niculiþei, din judeþul sãu natal, Tulcea. Pentru a merge la oraº, însã, a trebuit sã facã pactul cu diavolul, fiind recrutat de Securitate. Bineînþeles cã imediat dupã aceea, ca avantaj, se mutã în Tulcea, la oraº, unde activeazã ca muzeograf. Numele sãu de sursã era Porumbacu ºi cu aceastã sursã au fost predate Securitãþii comuniste o serie de note informative pentru care mai primea ºi bani. Practic, erau plãtite într-un soi de “acord”, la bucatã.

Dat fiind faptul cã avea nevoie de bani, Antonescu a început sã trimitã cât mai multe note informative ºi cât mai “poetic” realizate, adicã cuprinzând o serie de invenþii ºi de nãscociri, care nu aveau nimic de-a face cu realitatea despre diverºi oameni care erau în anturajul sãu, prieteni sau duºmani. Acest lucru il afirm chiar ofiterul al carui informator era… “Motivat de bani – pentru fiecare notã informativã primea 300 de lei de pe vremea lui Ceauºescu, în condiþiile în care un salariu de profesor era cam de 2.000 de lei, deci era plãtit bine, Crin Antonescu a început sã imi furnizeze din ce în ce mai multe astfel de note informative, majoritatea, inventate, ca în literaturã, la care pretindea cã se pricepe, despre oameni reali din anturajul sãu (colegi, prieteni, iubite etc)”, spune Ioan Ichim, cadru al Securitatii tulcene.

Cum aceste note informative începeau sã fie din ce în ce mai multe, se pare cã locul iniþial de întâlnire ºi de predare, restaurantul Danubius din Tulcea nu a mai fost suficient, astfel încât Securitatea l-a invitat la un apartament conspirativ, unde sã-si predea notele, respectiv pe strada Pãcii. “Banii pentru imaginaþia sa bolnavã ºi-i primea prin CEC, fiind depuºi în contul sãu, la CEC Tulcea de pe strada Isaccei” isi aminteste fostul sef al lui Ichim, Pavel Ionescu. “Avea o fire care “ºtia” sã se bage în sufletul tãu cu forþa, pentru a se face apreciat, deosebit de “prietenos” cu toatã lumea, nu fãrã interes desigur, asa cum a rãmas pânã azi” spune aceeasi sursa din fosta Securitate a Statului.

“Dosarul lui Crin Antonescu este unul deosebit de amplu ºi are numãrul 2456sca/ DSS 01429. În tinereþe, printre principalele sale atribuþii era aceea de a spiona copii, mulþi dintre ei chiar elevi de-ai sãi, pentru a afla ce au pãrinþii lor în cap, dacã se plâng de sãrãcie, dacã înjurã partidul, dacã nu sunt de acord cu Ceauºescu etc. Bineînþeles cã pe lângã ceea ce-i spuneau adolescenþii oamenilor din Tulcea, le mai lînflorea ºi el. În paralel, a dus o viaþã amoroasã deosebit de tumultoasã, la vremea respectivã fiind cercetat de militie pentru intretinere de relaþii cu minore”.

Astfel încât, aºa cum Securitatea cunoaºte, el are chiar ºi un copil din flori, un bãiat, pe nume Andrei, conceput cu o minorã. Pentru a musamaliza cazul, la vremea aceea mai-marii Securitatii au aranjat fetei o cãsãtorie de formã cu un cetãþean moldovean. Femeia se numeste Slavka Popov, iar soþul sãu, Ioan Atodiresei. Andrei Atodiresei, în vârstã acum de aproximativ 23 de ani este de fapt fiul lui Crin Antonescu, despre care nimeni în afarã de pãrinþi ºi de Securitatea din România nu cunoaºte absolut nimic.

Activitatea de turnãtorie a lui Crin Antonescu, în special cea legatã de copii nu s-a oprit aici. I s-a dat misiune sã se ocupe de copiii ai cãror pãrinþi erau urmriþi de Securitate, cu care avea abilitatea de a se împrieteni repede, fãcându-li-se “simpatic”. (va urma)»

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 10:39

De la: black10131307, la data 2009-10-26 10:34:03
scris de Simona Fica
«DOSARUL DE SECURIST AL LUI CRIN ESTE 2456sca/ DSS 01429. A FILAT MINORE, ÎNTREÞINÂND ªI RELAÞII SEXUALE CU ELE!

Antonescu chiar a fost TURNÃTOR LA SECURITATE. Aºa cum se cunoaºte din biografia lui, dupã absolvirea Facultãþii de Istorie-Filosofie, cu doi ani de repetenþie, isi incepe activitatea ca profesor, mai exact în comuna Soleºti, din judeþul Vaslui, dupã care în comuna Niculiþei, din judeþul sãu natal, Tulcea. Pentru a merge la oraº, însã, a trebuit sã facã pactul cu diavolul, fiind recrutat de Securitate. Bineînþeles cã imediat dupã aceea, ca avantaj, se mutã în Tulcea, la oraº, unde activeazã ca muzeograf. Numele sãu de sursã era Porumbacu ºi cu aceastã sursã au fost predate Securitãþii comuniste o serie de note informative pentru care mai primea ºi bani. Practic, erau plãtite într-un soi de “acord”, la bucatã.

Dat fiind faptul cã avea nevoie de bani, Antonescu a început sã trimitã cât mai multe note informative ºi cât mai “poetic” realizate, adicã cuprinzând o serie de invenþii ºi de nãscociri, care nu aveau nimic de-a face cu realitatea despre diverºi oameni care erau în anturajul sãu, prieteni sau duºmani. Acest lucru il afirm chiar ofiterul al carui informator era… “Motivat de bani – pentru fiecare notã informativã primea 300 de lei de pe vremea lui Ceauºescu, în condiþiile în care un salariu de profesor era cam de 2.000 de lei, deci era plãtit bine, Crin Antonescu a început sã imi furnizeze din ce în ce mai multe astfel de note informative, majoritatea, inventate, ca în literaturã, la care pretindea cã se pricepe, despre oameni reali din anturajul sãu (colegi, prieteni, iubite etc)”, spune Ioan Ichim, cadru al Securitatii tulcene.

Cum aceste note informative începeau sã fie din ce în ce mai multe, se pare cã locul iniþial de întâlnire ºi de predare, restaurantul Danubius din Tulcea nu a mai fost suficient, astfel încât Securitatea l-a invitat la un apartament conspirativ, unde sã-si predea notele, respectiv pe strada Pãcii. “Banii pentru imaginaþia sa bolnavã ºi-i primea prin CEC, fiind depuºi în contul sãu, la CEC Tulcea de pe strada Isaccei” isi aminteste fostul sef al lui Ichim, Pavel Ionescu. “Avea o fire care “ºtia” sã se bage în sufletul tãu cu forþa, pentru a se face apreciat, deosebit de “prietenos” cu toatã lumea, nu fãrã interes desigur, asa cum a rãmas pânã azi” spune aceeasi sursa din fosta Securitate a Statului.

“Dosarul lui Crin Antonescu este unul deosebit de amplu ºi are numãrul 2456sca/ DSS 01429. În tinereþe, printre principalele sale atribuþii era aceea de a spiona copii, mulþi dintre ei chiar elevi de-ai sãi, pentru a afla ce au pãrinþii lor în cap, dacã se plâng de sãrãcie, dacã înjurã partidul, dacã nu sunt de acord cu Ceauºescu etc. Bineînþeles cã pe lângã ceea ce-i spuneau adolescenþii oamenilor din Tulcea, le mai lînflorea ºi el. În paralel, a dus o viaþã amoroasã deosebit de tumultoasã, la vremea respectivã fiind cercetat de militie pentru intretinere de relaþii cu minore”.

Astfel încât, aºa cum Securitatea cunoaºte, el are chiar ºi un copil din flori, un bãiat, pe nume Andrei, conceput cu o minorã. Pentru a musamaliza cazul, la vremea aceea mai-marii Securitatii au aranjat fetei o cãsãtorie de formã cu un cetãþean moldovean. Femeia se numeste Slavka Popov, iar soþul sãu, Ioan Atodiresei. Andrei Atodiresei, în vârstã acum de aproximativ 23 de ani este de fapt fiul lui Crin Antonescu, despre care nimeni în afarã de pãrinþi ºi de Securitatea din România nu cunoaºte absolut nimic.

Activitatea de turnãtorie a lui Crin Antonescu, în special cea legatã de copii nu s-a oprit aici. I s-a dat misiune sã se ocupe de copiii ai cãror pãrinþi erau urmriþi de Securitate, cu care avea abilitatea de a se împrieteni repede, fãcându-li-se “simpatic”. (va urma)»

De când ai fost retrogradat la condiþia de vatã hidrofilã, nu mai ai filtre absorbante ºi secreþiile Elenei Udrea Cocoº þi se duc direct în creier.

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 11:22

scris de Simona Fica

Antonescu chiar a fost TURNÃTOR LA SECURITATE.

Cred ca Marinelul deja face pe el de frica daca a ajuns sa scoata astfel de tampenii .

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 11:40

De la: vaneamarin, la data 2009-10-26 11:22:51
scris de Simona Fica

Cred ca Marinelul deja face pe el de frica daca a ajuns sa scoata astfel de tampenii .

Vanea, userul black este un xulescu în vârstã de 51 de ani. Pe forumul nostru spune cã are 29 de ani . Profilul pe care ºi-l asumã pe alte diverse forumuri ºi bloguri personale ne aratã un individ care ocupã, chipurile, o funcþie de director financiar. Asta ar presupune cã este absolvent de universitate. În schimb, prostia îl dã de gol, fiindcã la studii a scris cu mânuþa lui cã este absolvent doar de colegiu (liceu).
Asemenea oameni vorbesc de cinste ºi corectitudine. Asemena oameni încearcã sã-l discrediteze pe Crin Antonescu.

niagara

211 mesaje

Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 11:50

BAI POPONAR IESIT LA PENSIE DE BATRANETE,TU CHIAR CREZI CA ESI DESTEPT ? POATE ASA TE GRATULEAZA PARTENERII TAI SE SEX ANAL BINE INTELES DUPA CE TI-O TRAG ! ESTI O MUCAVA DE DECOR CARE INTRE 2 PARTIDE DE MASTURBARE MAI SCRII SI PE FORUM !
DUTE IN CERCUL TAU DE POPONARI SI LASA LUMEA IN PACE,SI IAL CU TINE SI PE RUSUL ALA,VENEAMIN,PARCA,ALA SA-L PUPE PE ORGAN PE ANTONESCU SI SA-I SUGA ORGANUL LUI ORBAN ! OARE O SA POATA SA SE APROPIE CA SA-SI IMPLINEASCA VISUL LUI DE O VIATA ?

“Am descoperit cã bãrbaþii ºi femeile care au ajuns in vârf au fost cei care s-au implicat în ceea ce aveau de fãcut cu toatã energia, entuziasmul ºi sârguinþa lor.” Harry Truman
9am096416

278 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 11:52

daca ceea ce se spune despre crinulet este si adevarat ,Mona a fost un mic bebelas ,si crinulet ar trebui aspru pedepsit de catre partid ca i-afacut rau de tot de rusine,insa EI nu au rusine.Rusinicaaaa....!

M
niagara

211 mesaje

Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 11:54

De la: 111dinu, la data 2009-10-26 11:40:31
De la: vaneamarin, la data 2009-10-26 11:22:51
scris de Simona Fica

Vanea, userul black este un xulescu în vârstã de 51 de ani. Pe forumul nostru spune cã are 29 de ani . Profilul pe care ºi-l asumã pe alte diverse forumuri ºi bloguri personale ne aratã un individ care ocupã, chipurile, o funcþie de director financiar. Asta ar presupune cã este absolvent de universitate. În schimb, prostia îl dã de gol, fiindcã la studii a scris cu mânuþa lui cã este absolvent doar de colegiu (liceu).
Asemenea oameni vorbesc de cinste ºi corectitudine. Asemena oameni încearcã sã-l discrediteze pe Crin Antonescu.

HODOROGULE DE 111DINU TRECI LA DUS CA-TI VIN CLIENTII PT. PLACERI ANALE IN CARE ESTI VERSAT,SI LASA POLITICA PE SEAMA ALTORA,ORICUM ESTI PARALEL !

“Am descoperit cã bãrbaþii ºi femeile care au ajuns in vârf au fost cei care s-au implicat în ceea ce aveau de fãcut cu toatã energia, entuziasmul ºi sârguinþa lor.” Harry Truman
Pagini: << 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: