back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 11:33

Un grup de tampiti vor sa fie presedinti !
Gasca prostilor : basescu,geoana,antonescu,oprescu,becali,vadim

huo !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 12:26

De la: black10131307, la data 2009-10-22 11:26:26
Da, tipic pentru mesajele liberaloide ale tovarasului politruc Vanea, puiul de dac!
Ce a incalcat Base, spiritul Constitutiei? Bai frate, Constitutia crezi ca a fost facuta doar pentru voi, sa i-o trageti lui Base? Constitutia spune clar: presedintele desemneaza premierul, asta face guvernul si Parlamentul valideaza sau nu! Nu scrie nicaieri ca Parlamentul asta de tot KKT-ul face totul in tara asta! Pai jivinele nici nu au stat de vorba cu Croitoru si deja spuneau ca nu sunt de acord cu el! Asta e spiritul Constitutiei, sa-i pui pistolul la tampla presedintelui ca sa faca ce vrei tu? Asta e democratia voastra?

Constitutia nu a fost facuta ca cineva sa i-o traga lui Base dar ,spre regretul tau,nici ca Base sa o traga cuiva.Pentru cei care mai au dubii hai sa vedem cum stau lucrurile .

Da,Constitutia spune clar ca presedintele desemneaza premierul .Aparent ai avea dreptate daca nu ar spune clar,tot Constitutia ,si cum anume face presedintele acest lucru :dupa CONSULTARI cu partidul care are majoritate ABSOLUTA (deci ABSOLUTA,peste 50% din numarul total de parlamentari)-partid care nu exista in componenta actuala a Parlamentului,sau,PRIN CONSULTARI CU PARTIDELE CE AU REPREZENTANTI IN PARLAMENTUL ROMANIEI!.

Aceste consultari au avut loc iar presedintele nu a tinut cont de ele!Daca tot nu ai inteles care este incalcarea Constitutiei inseamna ca nu mai am ce sa-ti fac ...Toate partidele in afara de PDL i-au oferit lui Base o solutie clara,acceptata de toate partidele in afara de partidul sau , iar el,ignorand consultarile si solutia propusa si-a pus...omul lui !Pai nu o dai dracu' de treaba ?Asta inseamna respectarea Constitutiei ,sa ignori consultarea cu partidele ?Nu-ti dai seama ca de fapt a ignorat vointa MAJORITATII CETATENILOR ?

De altfel Black,daca tot nu ai inteles care este rolul lui Basescu si al acestor consultari(ca este clar ca nu ai inteles,iti par doar o formalitate ) iti explic eu .Rostul lui era SA MEDIEZE INTRE PARTIDELE POLITCE pentru ca acestea sa aleaga in final un premier CARE SA PRIMEASCA VOTUL PARLAMENTULUI EVITAND ASTFEL BOCAJE SI CRIZE POLITICE!Daca PSD propunea pe X,PDL pe Y ,PNL pe Z etc ,presedintele trebuia sa aiba consultari cu ei si sa incerce sa formeze o majoritate politica care sa sustina un premier.Odata stabilita acea majoritate,in functie de consultari ,de negocieri,el desemna premierul care sa poata astfel sa isi obtina votul final,cel al Parlamentului.

Ce a facut insa Basescu ?Pai Basescu a facut exact invers decat trebuia sa faca si decat am explicat mai sus.El a avut un premier care isi obtinea votul de la o majoritate parlamentara insa nu a tinut cont de el,nu a tinut cont de CONSULTARI , CI A PREFERAT SA CREEZE O CRIZA POLITICA .

Ai inteles Black care este treaba ?Daca nu ai inteles spune-mi clar unde anume crezi ca gresesc.

georgescudorotheea21

1 mesaj
Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 12:50

Nu.....total gresit....ura oamenilor se indreapta catre basescu datorita traiului jalnic pe care il au si al vietii de mizerie pe care o traiesc. este normal sa vrei sa fii respectat, este normal sa vrei sa vezi oameni relaxati si fericiti in jurul tau ca sa fii si tu fericit. Important este sa ai un conducator pe care sa-l respecti,. care se zbate sa faca ceva si ptr tara...nu doar ptr fisa...o bambooista de doi bani. D-aia sunt oamenii suparati pe Basescu...ptr ca din pacate el ne conduce acum....si e normal sa speri la altceva...cel putin pana se dovedeste contrariul. Eu una nu mai cred in oameni capabili in sistemul de stat care sa faca ceva.
Din nefericire la stat doar diabolicii si incapabili se afirma......ptr ca daca arati ca esti un om corect, ambitios si cu ceva in cap esti dat la o parte...ptr ca reprezinti un pericol. Lucrez la stat si mi-am cam dat seama ca nu prea mai e treaba in tara asta. Sper ca in maxim un an sa plec definitiv de aici ca sa pot sa ma dezvolt frumos, sa am o familie fericita.

PACIFISTA

299 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 12:56

De la: georgescudorotheea21, la data 2009-10-22 12:50:53Nu.....total gresit....ura oamenilor se indreapta catre basescu datorita traiului jalnic pe care il au si al vietii de mizerie pe care o traiesc. este normal sa vrei sa fii respectat, este normal sa vrei sa vezi oameni relaxati si fericiti in jurul tau ca sa fii si tu fericit. Important este sa ai un conducator pe care sa-l respecti,. care se zbate sa faca ceva si ptr tara...nu doar ptr fisa...o bambooista de doi bani. D-aia sunt oamenii suparati pe Basescu...ptr ca din pacate el ne conduce acum....si e normal sa speri la altceva...cel putin pana se dovedeste contrariul. Eu una nu mai cred in oameni capabili in sistemul de stat care sa faca ceva.
Din nefericire la stat doar diabolicii si incapabili se afirma......ptr ca daca arati ca esti un om corect, ambitios si cu ceva in cap esti dat la o parte...ptr ca reprezinti un pericol. Lucrez la stat si mi-am cam dat seama ca nu prea mai e treaba in tara asta. Sper ca in maxim un an sa plec definitiv de aici ca sa pot sa ma dezvolt frumos, sa am o familie fericita.

Dupa 5 ani de jafuri,intrigi si destabilizare economica a Romaniei,Basescu mai vrea 5 ani sa se adihneasca

Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati ! Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
va_ciuruim

225 mesaje
Oras: Turnu Magurele

Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 13:01

America prin vizita de rangul 2 in Romania ,nu sprijina candidatura lui Basescu,SUA este in degringolada economica ,cere sprijin in militari pentru actiunile de jaf din tarile arabe,fiind parasita de statele europene.
Romania trebuie sa-si rezolve problemele functie de conditiile si resursele interne ,America cerseste nu ajuta Romania.

conform cercetarilor facute sa stabilit ca black-friday și silver9am ,apartin aceluiaș ID,,o persoana care vrea sa compromita PDL ul prin prezentarea de afirmații oneroase și injuri ,cautași sa-l izolați.
Fosta membra 9am.ro

122 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 14:57

De la: vaneamarin, la data 2009-10-22 12:26:12
De la: black10131307, la data 2009-10-22 11:26:26
Da, tipic pentru mesajele liberaloide ale tovarasului politruc Vanea, puiul de dac!
Ce a incalcat Base, spiritul Constitutiei? Bai frate, Constitutia crezi ca a fost facuta doar pentru voi, sa i-o trageti lui Base? Constitutia spune clar: presedintele desemneaza premierul, asta face guvernul si Parlamentul valideaza sau nu! Nu scrie nicaieri ca Parlamentul asta de tot KKT-ul face totul in tara asta! Pai jivinele nici nu au stat de vorba cu Croitoru si deja spuneau ca nu sunt de acord cu el! Asta e spiritul Constitutiei, sa-i pui pistolul la tampla presedintelui ca sa faca ce vrei tu? Asta e democratia voastra?

Constitutia nu a fost facuta ca cineva sa i-o traga lui Base dar ,spre regretul tau,nici ca Base sa o traga cuiva.Pentru cei care mai au dubii hai sa vedem cum stau lucrurile .

Da,Constitutia spune clar ca presedintele desemneaza premierul .Aparent ai avea dreptate daca nu ar spune clar,tot Constitutia ,si cum anume face presedintele acest lucru :dupa CONSULTARI cu partidul care are majoritate ABSOLUTA (deci ABSOLUTA,peste 50% din numarul total de parlamentari)-partid care nu exista in componenta actuala a Parlamentului,sau,PRIN CONSULTARI CU PARTIDELE CE AU REPREZENTANTI IN PARLAMENTUL ROMANIEI!.

Aceste consultari au avut loc iar presedintele nu a tinut cont de ele!Daca tot nu ai inteles care este incalcarea Constitutiei inseamna ca nu mai am ce sa-ti fac ...Toate partidele in afara de PDL i-au oferit lui Base o solutie clara,acceptata de toate partidele in afara de partidul sau , iar el,ignorand consultarile si solutia propusa si-a pus...omul lui !Pai nu o dai dracu' de treaba ?Asta inseamna respectarea Constitutiei ,sa ignori consultarea cu partidele ?Nu-ti dai seama ca de fapt a ignorat vointa MAJORITATII CETATENILOR ?

De altfel Black,daca tot nu ai inteles care este rolul lui Basescu si al acestor consultari(ca este clar ca nu ai inteles,iti par doar o formalitate ) iti explic eu .Rostul lui era SA MEDIEZE INTRE PARTIDELE POLITCE pentru ca acestea sa aleaga in final un premier CARE SA PRIMEASCA VOTUL PARLAMENTULUI EVITAND ASTFEL BOCAJE SI CRIZE POLITICE!Daca PSD propunea pe X,PDL pe Y ,PNL pe Z etc ,presedintele trebuia sa aiba consultari cu ei si sa incerce sa formeze o majoritate politica care sa sustina un premier.Odata stabilita acea majoritate,in functie de consultari ,de negocieri,el desemna premierul care sa poata astfel sa isi obtina votul final,cel al Parlamentului.

Ce a facut insa Basescu ?Pai Basescu a facut exact invers decat trebuia sa faca si decat am explicat mai sus.El a avut un premier care isi obtinea votul de la o majoritate parlamentara insa nu a tinut cont de el,nu a tinut cont de CONSULTARI , CI A PREFERAT SA CREEZE O CRIZA POLITICA .

Ai inteles Black care este treaba ?Daca nu ai inteles spune-mi clar unde anume crezi ca gresesc.

Vanea, greu cu logica ta de dreapta-stanga, adica liberala "made in Romania"!

1.CONSULTÁ, consult, vb. I. 1. Tranz. A întreba, a cere o pãrere, un sfat; a lua avizul unei persoane autorizate. ♦ Refl. a se sfãtui cu cineva. 2. A cerceta, a examina un text, un izvor etc. pentru a se informa sau a se documenta. – Din fr. consulter, lat. consultare.

Seful statului se sfatuieste cu partidele insa el hotaraste pe cine desemneaza! Daca nu era asta sensul, s-ar fi stipulat clar: Partidul care are majoritatea, desemneaza premierul.
2.Referitor la majoritatea aliantei "jivinelor" , unde este inregistrata aceasta alianta? Nu trebuie cumva la tribunal?
3.De cite ori trebuie sa te atentionezi sa nu mai confunzi ambitiile idioate a 256 de oameni cu vointa cetatenilor? Nici 322 nu au reprezentat cetatenii, d'apoi 256!
4.Nu cred ca este treaba presedintelui sa creeze majoritatea! Adica nu ati fi sarit in sus daca presedintele chema la negocieri, la aceeasi masa, PDL, UDMR, etc, ca sa-i impinga spre o alianta? Nu ati fi acuzat implicarea partizana? Cred ca este treaba partidelor si a primului ministru desemnat sa negocieze cu partidele pentru a avea sprijinul lor!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 15:41

De la: black10131307, la data 2009-10-22 11:31:28
De la: gabigabi, la data 2009-10-22 10:03:40mda, chiar ca ma gindeam ca aceasta atitudinea de TALIBANI au avut-o si sustinatorii lui Iliescu ,tot cu ura,bataie si injuraturi rezolvindu-si diferendele cu ceilalti si erau multi,dom'le si atunci ....au mai ramas vreo 33 % ; astia de acum, alti vreo 33-35 % ,tot violenti si dispusi sa ia gitul celorlalti ! mai sunt vreo 7% ai lui Vadim + inca vreo 3% ai lui JIJI si innebunesti facind o socoteala simpla : doar 20-23 % din tara asta mai gindeste normal si rational ? pai,daca-i asa,atunci nu ne meritam soarta ?

Si care sunt aia 20%? Peneleul? Ati vrea voi sa mai avet atat! Poate 15%!
Cu politica asta de concubinaj cu psa, veti atinge 3% curind!

1- nu asta era ideea ! de ce te faci ca nu pricepi ? extremismul cu care se intelege a se rezolva totul,despre asta era vorba ! ca-i de stg.sau de dreapta- desi,hai sa fim seriosi,numai de dreapta nu sunteti voi - tot un drac,dupa parerea mea ! d'aia si legionarii ,regasind in comunisti,aceleasi "idealuri " si mai ales metode, s-au copt rapid si din Verzi au devenit Rosii !
2- presedintele DESEMNEAZA un candidat la postul de prim-ministru din cei prezentati de partide ca fiind propusi de ele .....adica,ii vede,ii analizeaza si il alege pe unul dintre ei,desemnindu-l : tu sa fii ala ,fiule ! NU pe cine vrea el ,in afara propunerii tuturor celorlalti,inclusiv cea a pdl.ului ....ce nu se intelege ?
3- n-am inteles intrebarea cu el si familia lui ....apartamentul ala fitos e din bani munciti 8 ore pe cimpia muncii ? sau alegerea europarlamentarei EBA a fost o chestie cushera ? si afacerea tenebroasa a lui mircica ?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 16:04

De la: vasileemil, la data 2009-10-22 14:57:46
Vanea, greu cu logica ta de dreapta-stanga, adica liberala "made in Romania"!

1
Seful statului se sfatuieste cu partidele insa el hotaraste pe cine desemneaza! Daca nu era asta sensul, s-ar fi stipulat clar: Partidul care are majoritatea, desemneaza premierul.
2.Referitor la majoritatea aliantei "jivinelor" , unde este inregistrata aceasta alianta? Nu trebuie cumva la tribunal?
3.De cite ori trebuie sa te atentionezi sa nu mai confunzi ambitiile idioate a 256 de oameni cu vointa cetatenilor? Nici 322 nu au reprezentat cetatenii, d'apoi 256!
4.Nu cred ca este treaba presedintelui sa creeze majoritatea! Adica nu ati fi sarit in sus daca presedintele chema la negocieri, la aceeasi masa, PDL, UDMR, etc, ca sa-i impinga spre o alianta? Nu ati fi acuzat implicarea partizana? Cred ca este treaba partidelor si a primului ministru desemnat sa negocieze cu partidele pentru a avea sprijinul lor!

1)Doamne ce logica haioasa .Nu s-a stipulat in Constitutie ca "partidul care are majoritatea, desemneaza premierul" deoarece acest lucru nu ajunge in general si este nevoie de negocieri,de mediere.Un partid poate avea cel mai mare numar de parlamentari, (PDLul spre exemplu) insa nu majoritatea absoluta asa ca nu isi poate trece premierul propus prin Parlament!Ce naiba este greu asa de inteles ca scopul final este SA PUTEM AVEA UN GUVERN CARE SA TREACA DE PARLAMENT deoarece Parlamentul reflecta cel mai bine vointa majoritatii populatiei ?!Dupa logica ta haioasa, ar rezulta ca si daca un partid are 90% din Parlament ,Base poate oricum sa puna el pe cine vrea ,nu ? .Situatia este identica in Constitutie ,trebuie sa aiba consultari cu partidul care are majoritatea absoluta insa numeste pe cine vrea,nu ??? .Hai domule sa fim seriosi! .Vointa poporului care a ales acel partid majoritar sau acea majoritate unde naiba mai este ,o "haleste" Base ca asa vrea el ?

2)Unde scrie ca trebuie inregistrata ?I-au spus lui Base ca formeaza o majoritate si ca in numele acestei majoritati au ajuns la solutia Johannes Klaus ?Au demis guvernul Boc prin acea majoritate ?Stie si Base de acea majoritate ?De ce atunci trebuie inregistrata undeva ,mai are nevoie Base de timp ca sa ajungem sa facem alegeri cu un guvern al lui ?Este clar ca asa stau lucrurile din moment ce Croitoru se incapataneaza sa isi foloseasca cele 10 zile chiar daca este clar ca are sanse nule.

3)Acei oameni sunt alesi de popor.Nu ma mai acuza pe mine,mai bine gandeste-te ca tu confunzi ambitiile idioate ALE UNUI SINGUR OM cu vointa poporului.

4)Evident ca nu este treaba presedintelui sa creeze acea majoritate din moment ce ea deja exista!El doar trebuia sa tina cont de vointa majoritatii si nu doar de interesele sale personale.Este insa incapabil sa actioneze democratic.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 16:22

cum sa actioneze in mod democratic @vanea,cind el face alergie la auzul acestui cuvint ? o gindire democratica si de bun-simt,iti spune ca e posibil sa mai si gresesti; ca e posibil sa nu ai dreptate intotdeauna si sa te consulti cu consilierii tai,mai ales ca Boc s-ar zice c-ar fi dr.in Drept Constitutional ! si mai are si lucrarea aia de doctorat in care dovedeste de ce-i mai bun Bicameralul- recomandat si de UE ca,pina-n 2014 sa fie functional in toate tarile uniunii ! noi o avem deja, dar Base' NU si NU ,el face doar ce vor muschii lui,neascultind de nimeni ! asadar propun ca,in aceasta vreme de criza si nevoie de bani la buget, sa renunte la armata aia de consilieri si adiacentii lor,ca oricum nu-i folosesc la nimic !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 16:27

De la: gabigabi, la data 2009-10-22 16:22:04 cum sa actioneze in mod democratic @vanea,cind el face alergie la auzul acestui cuvint ? o gindire democratica si de bun-simt,iti spune ca e posibil sa mai si gresesti; ca e posibil sa nu ai dreptate intotdeauna si sa te consulti cu consilierii tai,mai ales ca Boc s-ar zice c-ar fi dr.in Drept Constitutional ! si mai are si lucrarea aia de doctorat in care dovedeste de ce-i mai bun Bicameralul- recomandat si de UE ca,pina-n 2014 sa fie functional in toate tarile uniunii ! noi o avem deja, dar Base' NU si NU ,el face doar ce vor muschii lui,neascultind de nimeni ! asadar propun ca,in aceasta vreme de criza si nevoie de bani la buget, sa renunte la armata aia de consilieri si adiacentii lor,ca oricum nu-i folosesc la nimic !

Isi bate pur si simplu joc de oameni .Face apel la prostie,la ura ,la minciuna si cu astea vrea sa stapaneasca Romania! .Trist ,sincer nu credeam ca mai este posibil asa ceva dupa 20 de ani de la Ceusescu.OMUL ASTA NU TREBUIE SA MAI AIBA UN ALT MANDAT !

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 17:39

Domnule basescu nu mai minti poporu cu televizoru d-ta spui ca iarna nu este ca vara,daca sint 100 de parlamentari vor munci mai mult/ aceasta este intrebarea .Am vazut alegerile uninominale clamate de dumneata o porcarie .se cumpara la greu voturi / Parlamentul uni cameral aceasi gogorita .Trebuie domnule sa sustin si sa cer tuturor sa intre odata in discutie ;Legea raspunderi ministeriale ,de atunci putem vorbi despre insanatosirea clasei politice Restul vorbe in vint/

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 19:57

De la: gabigabi, la data 2009-10-22 15:41:02
De la: black10131307, la data 2009-10-22 11:31:28
De la: gabigabi, la data 2009-10-22 10:03:40mda, chiar ca ma gindeam ca aceasta atitudinea de TALIBANI au avut-o si sustinatorii lui Iliescu ,tot cu ura,bataie si injuraturi rezolvindu-si diferendele cu ceilalti si erau multi,dom'le si atunci ....au mai ramas vreo 33 % ; astia de acum, alti vreo 33-35 % ,tot violenti si dispusi sa ia gitul celorlalti ! mai sunt vreo 7% ai lui Vadim + inca vreo 3% ai lui JIJI si innebunesti facind o socoteala simpla : doar 20-23 % din tara asta mai gindeste normal si rational ? pai,daca-i asa,atunci nu ne meritam soarta ?

Si care sunt aia 20%? Peneleul? Ati vrea voi sa mai avet atat! Poate 15%!
Cu politica asta de concubinaj cu psa, veti atinge 3% curind!

1- nu asta era ideea ! de ce te faci ca nu pricepi ? extremismul cu care se intelege a se rezolva totul,despre asta era vorba ! ca-i de stg.sau de dreapta- desi,hai sa fim seriosi,numai de dreapta nu sunteti voi - tot un drac,dupa parerea mea ! d'aia si legionarii ,regasind in comunisti,aceleasi "idealuri " si mai ales metode, s-au copt rapid si din Verzi au devenit Rosii !
2- presedintele DESEMNEAZA un candidat la postul de prim-ministru din cei prezentati de partide ca fiind propusi de ele .....adica,ii vede,ii analizeaza si il alege pe unul dintre ei,desemnindu-l : tu sa fii ala ,fiule ! NU pe cine vrea el ,in afara propunerii tuturor celorlalti,inclusiv cea a pdl.ului ....ce nu se intelege ?
3- n-am inteles intrebarea cu el si familia lui ....apartamentul ala fitos e din bani munciti 8 ore pe cimpia muncii ? sau alegerea europarlamentarei EBA a fost o chestie cushera ? si afacerea tenebroasa a lui mircica ?

1. -
2. Ciudata interpretare a Constitutiei! Daca imi spui la ce articol scrie treaba asta iti zic saru' mana! Pina una, alta uite ce scrie:
ARTICOLUL 85
(1) Preºedintele României desemneazã un candidat pentru funcþia de prim-ministru ºi numeºte Guvernul pe baza votului de încredere acordat de Parlament.
(2) În caz de remaniere guvernamentalã sau de vacanþã a postului, Preºedintele revocã ºi numeºte, la propunerea primului-ministru, pe unii membri ai Guvernului.

(3) Dacã prin propunerea de remaniere se schimbã structura sau compoziþia politicã a Guvernului, Preºedintele României va putea exercita atribuþia prevãzutã la alineatul (2) numai pe baza aprobãrii Parlamentului, acordatã la propunerea primului-ministru.

3. Acum Gabita, ne punem intrebarea de unde au cumparat un amarat de apartament? Dar altii de unde au avut bani sa cladeasca imperii financiare: fabrici, banci, trusturi de presa?
Si nu stiu ce se doreste, un presedinte sarac? Pai hai sa luam un boschetar de pe strada si sa-l facem presedinte!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 20:08

De la: vaneamarin, la data 2009-10-22 16:27:49
De la: gabigabi, la data 2009-10-22 16:22:04 cum sa actioneze in mod democratic @vanea,cind el face alergie la auzul acestui cuvint ? o gindire democratica si de bun-simt,iti spune ca e posibil sa mai si gresesti; ca e posibil sa nu ai dreptate intotdeauna si sa te consulti cu consilierii tai,mai ales ca Boc s-ar zice c-ar fi dr.in Drept Constitutional ! si mai are si lucrarea aia de doctorat in care dovedeste de ce-i mai bun Bicameralul- recomandat si de UE ca,pina-n 2014 sa fie functional in toate tarile uniunii ! noi o avem deja, dar Base' NU si NU ,el face doar ce vor muschii lui,neascultind de nimeni ! asadar propun ca,in aceasta vreme de criza si nevoie de bani la buget, sa renunte la armata aia de consilieri si adiacentii lor,ca oricum nu-i folosesc la nimic !

Isi bate pur si simplu joc de oameni .Face apel la prostie,la ura ,la minciuna si cu astea vrea sa stapaneasca Romania! .Trist ,sincer nu credeam ca mai este posibil asa ceva dupa 20 de ani de la Ceusescu.OMUL ASTA NU TREBUIE SA MAI AIBA UN ALT MANDAT !

Hai ca m-ati omorat! Pe bune, o sa las scris Politiei ca daca voi muri de ras, sa va aresteze pe voi pntru ca sunteti criminali!

Mai frati si surori, cum puteti sa mai vorbiti de democratie? Voi, sau mai bine zis patronii vostrii liberali, pentru care sunteti in stare sa va faceti si harakiri, stau la aceasi masa si defileaza brat la brat cu Ion Iliescu, adica cu acel criminal care este responsabil pentru multi oameni morti in decembrie 1989, care a adus mineri in Bucuresti sa snopeasca opozitia si cate si mai cate, ca nu mai imi aduc aminte acum ca m-au apucat dracii!

Si mai ziceati ca ati fost in Piata Universitatii! Cum pot unii oameni sa mai pupe acolo unde au scuipat?

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 20:11

Ce le mai purtati voi de grija parlamentarilor si ce mila le mai e lor de voi, de li se rupe!

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 20:40

De la: black10131307, la data 2009-10-22 20:11:57

Ce credeti ca mie i-mi pasa de popor,am nevoie doar de voturile lor ,in rest treaba lor ! le mai purtati voi de grija parlamentarilor si ce mila le mai e lor de voi, de li se rupe!

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
lumy1963

12 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 21:16

vreau un presedinte de care sa nu-mi fie jena si rusine!!! aici ne-a adus basescu, cu circul lui penibil!!! cati presedinti ca el ati vazut?cand e vorba de imaginea unei tari nu merge chiar orice.....manele, tigani, mafioti...

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 21:18

Gardianul / editia de maine 23. 10 2009

Publicam astazi stenograma discutiei dintre generalul Constantin Degeratu, consilier prezidential pe probleme de securitate nationala, si Omar Hayssam, sirianul devenit celebru dupa rapirea celor trei jurnalisti in Irak. Intalnirea dintre cei doi a avut loc la 9 septembrie 2005, la sase luni de la arestarea sirianului, la cererea celui acuzat de terorism. El a spus ca are de comunicat date ce intereseaza siguranta nationala si ca vrea sa discute cu presedintele. In loc de date concrete, sirianul i-a reprosat generalului ca este inchis, desi i s-a promis altceva.

Eu am fost fidel si voi fi fidel pana la capat
C. Degeratu: Si pentru a ma intelege, ultima discutie pe care am avut-o mai demult, daca mult e o luna de zile. Este ultima noastra sansa de a purta aceasta discutie. Aveti ceva de comunicat? Da? Incercam sa elucidam problema, mi-a cerut domnul Presedinte, si din punctul de vedere al atributiilor pe care le am, pot sa ascult si pot sa cumpanesc. Sigur, ceea ce pot sa va promit este ca consemnez si sa informez corect tot ceea ce credeti ca e de interes. O sa tin bine minte, sa aveti garantia deplina ca ceea ce o sa spuneti o sa ii transmit domnului Presedinte cat se poate de corect.
O. Hayssam: Dar atunci...

C. Degeratu: Nu am stiut cat de urgenta este prolema si am notat ca atare si am transmis-o institutiilor sa verifice, dar lucrurile s-au precipitat in seara aceea (29 martie 2005, n.n.).
O. Hayssam: Da, e vorba de imaginea Presedintelui.

C. Degeratu: Ni s-a comunicat ca vreti sa spuneti lucruri care pot sa intereseze securitatea nationala si, conform atributiilor, m-am implicat in aceasta problema.
O. Hayssam: Eu am scris cateva lucruri si daca domnul Presedinte considera ca sunt importante si trebuie mers mai departe, fie vin la dumneavoastra, ori la dansul personal, oricand. Domnule general, in chestiunea asta cu jurnalistii sunt si alte aspecte pe care nu mi le-a solicitat nimeni. Eu am fost fidel si voi fi fidel pana la capat.

C. Degeratu: Legate de aceasta problema? Nu.
O. Hayssam: Nu, nu.

C. Degeratu: Am inteles.
O. Hayssam: Deci, Munaf odata mi-a spus ca vrea sa plece in Irak si ca doreste sa mearga si niste ziaristi cu el, ca sa ajunga la primul-ministru, pentru a facilita o afacere, ca avea intentia el sa devina ambasador sau consul al Irakului la Bucuresti. El avea ferma convingere ca Alawi va fi prim-ministru in continuare, prin seful lui de partid, cu care era in relatii de prietenie si de rudenie. In ceea ce ma priveste, eu, echipa de jurnalisti care erau interesati sa scrie despre copilul acela care a fost atacat, daca tineti minte. A fost un reportaj pe TVR 1, cu un copil cu picioarele retezate, care se zbatea. Se cauta o posibilitate sa fie operat in spital.

C. Degeratu: N-am fost in tara. Asta a determinat gestul dumneavoastra?
O. Hayssam: Da, asta ma intereseaza, daca puteti sa aduceti acest copil, eu il operez pe banii mei. Fac un act de caritate. Eu am mai fost in Yemen in 2004, am adus marinari romani, unul dintre ei era condamnat la moarte. L-am adus pe banii mei, pe relatiile mele si nu am cerut nimic.
I-am spus: “Din toata plecarea asta a ta, pe mine ma intereseaza acest copil”, lucru care mi-a fost confirmat de ambasadorul Romaniei la Bagdad si de Marie-Jeanne. Si cand au ajuns ei la copil, m-au sunat ca sunt bine sanatosi si m-au intrebat: “E bine sa il aducem in Romania?” Cum sa zic? Scopul si inima. Lucrul care ma intereseaza si este important si vreau sa-l sustin: intalnirile se faceau la fostul sediu al Omniasig, pe strada Comana nr. 18.

C. Degeratu: Intalnirea cui?
O. Hayssam: Si ale mele, si ale lui Munaf. Fiind prieten cu el, ne intalneam aproape in fiecare zi acolo. Doctorul Yassin stia de treaba asta. Intre doctorul Yassin si Munaf au avut loc multe discutii inainte de plecare. Doctorul Yassin a mai avut o problema in 2003 cu un asociat de-al lui care a fost rapit la Bagdad. Si chiar el s-a ocupat de negocierea si de eliberarea lui. Nu stiu dumneavoastra daca cunoasteti.

C. Degeratu: Parca.
O. Hayssam: Deci, el ne povestea cum s-a intamplat. I-a povestit lui Munaf, ca au cunostinte comune, deci au avut loc cateva discutii inainte de plecare. Dupa plecarea lui Munaf, eu am vorbit de doua sau de trei ori cu el la telefon si imi spunea activitatile: “Suntem cu ambasadorul, am avut intalnire cu primul-ministru”, pe urma a venit stirea ca au fost rapiti. Asa cum stiti. Eu am fost la dumneavoastra, dupa aceea am fost la Yassin si i-am spus: “Uite, am primit doua apeluri scurte”. Zice: “Bine, bine, lasa ca o sa merg eu in Irak si o sa rezolv”.

Asa cum stiti, au fost cateva intalniri cu presedintele
C. Degeratu: Deci asta a fost.
O. Hayssam: Prima lui reactie. Si el spune acum ca a sunt la Ministerul de Interne si nu stiu ce. Deci, in fata mea a sunat. Inainte de a pleca la aeroport, l-am prins eu. El a intrat la domnul Presedinte, eu n-am intrat. Si cand a iesit a zis: “Uite, domnul Presedinte a zis sa nu mergi impreuna cu mine”. A plecat el in Irak asa cum v-am spus. De acolo am tinut legatura cu el tot timpul.
I-am raspuns la tot ce-a solicitat, ce-a vrut. Intre timp, asa cum stiti, au fost cateva intalniri cu Presedintele. Si atunci, eu chiar am inceput sa intreb de presiunile care se faceau asupra mea si domnul Presedinte chiar mi-a spus: “Iti iei copiii si du-te in America! Eu sunt Presedintele Romaniei si ai toate garantiile!” I-am spus: “Domnule Presedinte, uitati, speculatiile de care a aflat presa, sunt monitorizat...”. “Nu, te rog frumos sa stai linistit, eu iti garantez ca nu se atinge nimeni de un fir de par de al tau!” “Bine, domnule Presedinte, cum spuneti, mergem la orice, la orice posibil”. Si Presedintele a cerut sa mai mearga cineva sa-l ajute pe doctorul Yassin. Si intre timp eu am fost arestat. Ce este relevant si i-am spus si domnului Presedinte: eu am refuzat sa dau pana acum orice declaratie, sa nu fie intrepretata sau sa inceapa cineva sa faca tot felul de speculatii si sa spuna: “Uite, Omar...” Cand s-a intors Yassin, eu am fost chemat la sediul Academiei de Politie, la Baneasa, pentru intrebari, ancheta. Si acolo era si doctorul Yassin. Inauntru, la masa, doctorul Yassin vorbea cu mine ca un anchetator. Pe urma, el mi-a facut cu ochiul si mi-a zis: “Vrei sa iesim afara, sa vorbim?” Iesim afara. Si cand am iesit afara, l-am intrebat: “Doctore Yassin, ce se intampla? Ce stiti? Care este povestea?” Raspunsul lui a fost: “Te rog sa stai linistit, oamenii sunt intr-o locatie sigura, treburile se vor rezolva cat de curand si te rog sa stai linistit”. Chiar cand eram atunci in ancheta, aparuse la televizor ultimatumul acela. Mi-a zis sa stau linistit, ca de acum incolo sunt chestiuni tehnice si chestiuni pur electorale. Ce inseamna? De unde a venit asta? Eu am fost arestat in noaptea asta si am fost adus la Presedinte in acest sens: “Vreau sa stai linistit, pentru ca intr-o luna cel mult se vor lamuri lucrurile”. Pe urma s-a intamplat ceva. “Sunt de acord, bun, dar fa-ma sa inteleg, ce se intampla, ce e cu mine, ca de ce sa fiu...” Zice: “Te rog, trimite pe cineva sa vina la domnul Presedinte, cred ca a fost un tradator, poate ca tu ai fi vrut sa mergi acolo sa sprijini, nu, sa ma ajuti? Si cred ca din cauza asta esti acum aici, dar vom lamuri toate aspectele astea cu domnul Presedinte si in maxim o luna tu vei iesi, ca tu nu ai nici o implicatie in chestiunile astea, eu stiu clar”. “Cum spui dumneata, daca asta e, stau si 2, si 3, si 5, si 6, daca este nevoie”. Zice: “Nu, nu, nu, nu este nevoie, intr-o luna de zile maxim tu esti afara”. Zic: “Dar ce se intampla, de ce nu vin oamenii acasa?” Zice: “Domnule, eu m-am agitat, am facut tot, sunt intr-un loc sigur, ceea ce se intampla de acum inainte sunt chestiuni pur tehnice, pur electorale sau ceva de genul asta, tu sa stai linistit”. “Cum sa stau linistit, ca eu am 7 copii, am 5.000 de angajati, eu n-am nici un fel de contributie in treaba asta, stii bine, treaba mea era cu copilul acela, era un act de caritate in comparatie cu ce au facut bulgarii si ce au facut polonezii”. Si noi daca am crescut in Romania, suntem in Romania, e bine sa dam un pic de imagine romaneasca. Si chiar doctorul Vasile Ion, tatal lui Marie Jeanne, cred ca a declarat si dansul, am vazut in declaratia lui ca l-a sunat Marie Jeanne si l-a intrebat daca se poate sa-l opereze (pe copilul cu picioarele retezate, n.n.). “Lucrurile sunt putin... Te rog sa stai linistit, ca acum asa a cazut, voi vorbi eu cu seful si sa stai linistit”.

Simt ca nu mai sunt sustinut de domnul presedinte
O. Hayssam: Eu tot ce am facut... a zis sa stau linistit si a trebuit sa stam. Am stat, am evitat sa dau orice fel de declaratie in fata procurorului, nicaieri, nici avocatii nici... Si atunci am incercat sa-l sun, ca sunt retinut. Am stat o luna, doua, trei, n-am scos un cuvant si pe urma i-am scris sa-mi spuna ce se intampla. Mi-a spus: “Vorbesc eu cu seful cel mare”. Si eu zic: “Treburile se incurca si eu sunt printre cei mai de la fund. De ce? De unde asta?” Nu mi-a raspuns. Chiar am trimis o scrisoare catre domnul Presedinte, i-am trimis-o lui Yassin, nu stiu daca a dus-o, n-a dus-o, n-am de unde sa stiu, nu stiu absolut nimic, eu am trimis de doua ori: “Domnule Presedinte, va cer un minut”. Doua minute i-am solicitat si procurorului. Si acum cateva zile, cand am fost audiat personal, in fata, jos, am cerut voie de la domnul procuror sa vorbesc cu el. Eram aici si zic: “Ce se intampla? Mi-ai zis de acum cinci luni ca tu controlezi totul, ca totul e OK, ca tu esti alaturi de domnul Presedinte si eu sunt alaturi de domnul Presedinte, dar de ce sunt eu acum inca aici si vad ca mai am un pic si ajung la judecata. De ce sa fiu eu condamnat degeaba?! Copiii mei sufera, familia mea sufera. Mi s-au dus toate afacerile. Sa nu-ti vezi tu familia?!” La care imi raspunde, tot aici: “Te rog frumos sa stai linistit ca eu am vorbit cu domnul Presedinte si o sa-ti dea drumul in curand”. “De ce eu? De ce chestiunea asta?!” Si zice: “Te rog frumos sa stai linistit, ca eu am vorbit cu domnul Presedinte” si pe urma a intrat inauntru si am cerut eu sa mai iasa o data. Zic: “Domnule, n-am terminat. Mai lasati-ma, ca vreau sa mai vorbesc cu el”, ca fiind cu escorta, ma tineau, si pe urma iese si-mi zice: “Mai, ma simt si eu in pericol de acum si ma simt ca sunt lasat, nu mai sunt sustinut de domnul Presedinte”. Am trimis doua scrisori pentru domnul Presedinte. Cum v-am zis adineauri, eu chiar nu stiu ce sa fac! I-am zis domnului procuror, ca tot a insistat sa dau declaratie, nu e nici o problema sa dau declaratie, dar cu avocati. Nu vreau sa arat niciodata ca vorbesc prostii, ca vorbeste gura fara mine. Va rog eu frumos! Faceti in asa fel sa fie cineva langa mine doua minute inainte sa ma apuc sa dau orice declaratie, ca daca ma apuc sa dau declaratii, avocatii stiti cum sunt. Acum e cu tine, ca-l plateste, poimaine...
Asigurarile dansului nu aveau acoperire la presedinte

C. Degeratu: Da, e usor sa ajunga declaratiile in presa. Omeneste vorbind, sunt interpretabile.
O. Hayssam: Da, asa. Si zic: “Domnule procuror, daca ajung in instanta, trebuie sa dau declaratii. Si va dati seama cum apare chestiunea asta in Romania”. Domnul Presedinte mi-a dat o chestiune. Exact astea sunt cuvintele: “Omar, nu-ti fa nici o grija! Ia-ti copiii si du-te la munte, cat sunt eu Presedintele Romaniei iti garantez ca n-o sa ti se intample nimic”. La ultima intalnire, zice: “Te rog frumos, vorbesc cu el, este omul cu care trebuie sa tinem legatura. Inca doua zile in plus”. Timp de doua zile am stat. Si asta e un aspect, sa zic cel mai important.

C. Degeratu: Inteleg.
Intr-o anumita masura nu inteleg aspectul pe care s-a bazat Presedintele. Presedintele chiar nu se implica in problemele stricte ale Parchetului. Asigurarile dansului nu aveau acoperire la Presedinte. Nu putea sa-i promita asa ceva. Acoperire. De ce a procedat asa, nu-mi dau seama.
O. Hayssam: Nu, domnule, aplicarea...

C. Degeratu: Inteleg, asigurarile date de dansul, ca venind din partea Presedintelui, nu cred ca pot fi considerate temeinice, pentru simplul motiv ca Presedintele nu s-a amestecat in ancheta, ca atare. Nu se amesteca.
O. Hayssam: Va imaginati pentru mine si declaratia Presedintelui, ca urmeaza actelor date de procuror, ca Omar Hayssam este vinovat. Eu sunt deja condamnat cu aceste declaratii. Nevinovat! Deci ma are pe constiinta toata viata! Stie domnul Presedinte ca am sapte copii minori. Eu sunt de 24 de ani in Romania. N-am deranjat pe nimeni, n-am facut nimic. Aveti toate rapoartele SRI-ului, sunt cei mai in masura sa stie. Toate speculatiile astea! Presa nu poti sa controlezi! Fiecare a inceput sa spuna.

C. Degeratu: Se intelege. Nu poti s-o controlezi. Fiecare spune ce vrea si intelege.
O. Hayssam: Inteleg ca este un razboi intre domnul Presedinte si PSD si toata lumea. Eu
n-am nici o vina! N-am nici o implicare in chestiunea asta. Va rog sa ma credeti! Nici un gram! Au fost cuvintele lui, acolo, cand m-a scos afara, ca eram la masa, si el in fata procoruroului zice: “Hai, domnule, ca sunt oameni. Vrei sa iesim? Ne permiteti, domnule procuror, sa iesim afara?” Si am iesit afara. Zice: “Stai linistit, ca am gasit un loc sigur. Eu am aranjat totul si va fi bine. Se vor intoarce cåt mai repede si de acum incolo sunt niste chestiuni pur electorale si pur tehnice”. Si eu am zis ca domnul Presedinte este innebunit de ceea ce se intampla acolo si dupa aceea, dupa ce am vazut ce se intampla acolo si cand a declarat domnul Presedinte ca oamenii sunt in siguranta, am facut legatura cu ce mi-a zis el si am tacut.

C. Degeratu: Confirmam. Aveti o explicatie, ce explicatie ar fi ca ceea ce s-a intamplat s-a intamplat in mod natural sau a fost o rapire sa zicem aranjata?
O. Hayssam: Va rog sa ma credeti ca eu, in capul meu este, cum sa va spun, va dati seama, in arest nici nu stiu cum sa ma gandesc, in nici un fel. Ce se intampla, ca exact astea au fost cuvintele lui si nu stiu ce a facut Munaf si asta, dar zice: “Stai linistit, oamenii se intorc, o sa fie bine. Ce urmeaza acum sunt chestiuni electorale”. Domnule, daca asa zice!
Lidia Mitchievici, Alecu Racoviceanu

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 22:56

De la: , la data 2009-01-19 14:26:51SINCER,IMI PARE RAU DESPRE DUMNEAVOASTRA,DRAGA DOAMNA[PRESUPUN CA SUNTETI ?]INSEAMNA CA NU PUTETI MAI MULT DE ATAT ,NU SPUNETI NIMIC INTELIGENT JIGNINDU-MA SI NICI NU ESTE CAZUL SA MA PREZINT IN FATA DUMNEAVOASTRA CA LA PROCURATURA COMUNISTA SAU LA OFITERUL CARE FACEA RECRUTARILE CADRELOR DE NADEJDE,IN CONTINUARE TIN SA VA FAC CUNOSCUT FAPTUL CA NU MAI AM NICI UN CREZ POLITIC REFERITOR LA PARTIDELE SAU ASA ZISII OAMENI POLITICI ROMANI,TOTI SUNT O BALTA SI-UN NAMOL,S-AUZIM NUMAI DE BINE!

are you 666,tell me?

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 23:56

Voi chiar nu intelegeti ca Basescu nu va mai iesi presedinte ? Nu inteleg de ce trebuie sa-i raspundeti cu aceiasi moneda, jignindul zi de zi, cum ne-a jignit el in fiecare zi de cand ne este presedinte ?!!!
Mai lasati-l in .... plata ...
Ne vedem la o bere dupa alegeri sa sarbatorim plecarea lui in negura istoriei ? Cine se ''baga'' ?

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 07:38

De la: Dorinel, la data 2009-10-22 23:56:04Voi chiar nu intelegeti ca Basescu nu va mai iesi presedinte ? Nu inteleg de ce trebuie sa-i raspundeti cu aceiasi moneda, jignindul zi de zi, cum ne-a jignit el in fiecare zi de cand ne este presedinte ?!!!
Ne vedem la o bere dupa alegeri sa sarbatorim plecarea lui in negura istoriei ? Cine se ''baga'' ?

Ma bag eu, Dorinele ...
Dau eu o bere daca se alege presedinte Basescu si tu dai o lada daca nu.
Te bagi ?
Daca nu iese dau eu lada si tu o bere.

Veti vedea ca Basescu va iesi din nou presedinte !
A, sa nu uit ...
Se tot mananca rahat pe toate canalele posibile, ca Basescu ar fi ala care face "scandal" ...
Adica un singur om face scandal si restul lumii e pasiva ...
Nu zau ?
Cine va crede ?
Da' Geoana, ce face toata ziua ?
Da' Crin ?
Da' Vadim ?
Da' cohorta de parlamentari naimiti ?

Intreaba Gabi cu obstinatie, de unde a avut bani fii-sa lui Base, aia mare, sa-si ia apartament ?
Da' Negoita ala de la PSD care are vreo 1600 de case, de unde o fi avut bani ?
E mincinos si ipocrit Base ? Da' miliardarii PSD care, vezi doamne, reprezinta saracii si lupta nene pentru ei, cum sunt ? Aia care ne vorbesc acum prin parlament, pe la tv, peste tot, despre cat de rau e Base, cum sunt daca au ajuns acolo cu punga de ulei si zahar. Cine vorbeste despre "mita electorala", despre "furtul alegerilor", "fraudarea alegerilor" ? nu cumva tocmai cei care au practicat-o si se tem sa nu faca si astia de acum, adoptand modelul lor, acelasi lucru ?
Blaga a luat masura filmarii tuturor celor care voteaza pe liste suplimetare... A mai luat cineva o astfel de masura ? A vorbit cineva despre ea ? Nici n-au bagat-o in seama ...
Calomniaza, calomniaza, ca tot ramne ceva !
Asta e dictonul lor.
Si vad ca, la multi dintre voi, a prins.
Vanea are o problema grava cu cititul si cu intelesul literelor tiparite. E un defect de tip PNL.
Pe mine ma amuza ca hahalerele au facut constitutia crezand ca o pot interpreta ca Vanea (adica cum vor muschii lor) pentru sute de ani. Numai ca a aparut Base, care stie sa citeasca. Si nu face decat ce scrie in ea. Ce au scris tocmai cei care se vaita azi. Credeti ca le pasa lor de constitutie ? Aiurea, nu dau doi bani pe ea ! Numai ca Basescu va face tot ce-i permite constitutia sa provoace alegeri parlamentare anticipate. D-aia l-a pus pe Croitoru ! De ce nu spun contestatarii lui chestia asta ? Si nici "analistii" ?
De ce PSD, dupa ce a guvernat in ultimul an alturi de PDL, urla acum ca ultimul an a fost catastrofal gestionat de guvernul din care a facut parte in persoana ?

Hai sa fim seriosi.
Cresterea economica clamata de leprele din PNL a fost pe baza creditului cu buletinul si a banilor trimisi de romanii de afara. Tariceanu n-a facut nici o branza, pentru care s-ar putea luada. De ce n-a resimiti mai nimeni cresterea aia ? Unde s-a "disipat" ?
Acum cand, datorita crizei mondiale, s-a dus naibii desfraul consumului pentru ca l-au suprimat bancile (apropos, cine a vandut pe nimic bancile romanesti, austriecilor, si petrolul, si gazele si tot tot, tot .... ? de afara nu mai vin bani ..., se poate vedea ce mare crestere economica a facut PNL+PSD (era sa uit, PSD a fost la guvernare si in epoca de aur a PNL, poate ati uitat, sau aveti tendinta sa uitati.... ca va vad cam amnezici pe voi antibasescienii astia de profesie. V-as recomanda un memo-plus ! plus o pastila de anti-jigodism pe zi. Poate va trece ... (desi ma indoiesc, e incurabila ...)
In rest, s-auzim de bine.
Sa traiti bine !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
calinescuadrian

2 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 08:27

Stai linisitita ca Basescu va castiga alegerile. Lasa-i pe cei care vorbesc aiurea, se vede ce fel de educatie au. Ma intreb oare daca mai aveau curajul, vreo unul, sa se manifeste cum se manifesta acum, daca iesea Nastase presedinte. Lupta este pentru putere, iar acea alianta se bate sa scoata pdl-ul de la putere, ca sa nu le mai puna piedici in afacerile lor. Basescu este singurul care ne poate Tara sa mearga. Atata timp cat acolo sus este galagie, noi, poporul poate sa stea linistit, ca nu se fura nimic.TRAIASCA BASESCU!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 09:04

De la: Silviu, la data 2009-10-23 07:38:40
Vanea are o problema grava cu cititul si cu intelesul literelor tiparite. E un defect de tip PNL.
Pe mine ma amuza ca hahalerele au facut constitutia crezand ca o pot interpreta ca Vanea (adica cum vor muschii lor) pentru sute de ani. Numai ca a aparut Base, care stie sa citeasca. Si nu face decat ce scrie in ea. Ce au scris tocmai cei care se vaita azi. Credeti ca le pasa lor de constitutie ? Aiurea, nu dau doi bani pe ea ! Numai ca Basescu va face tot ce-i permite constitutia sa provoace alegeri parlamentare anticipate. D-aia l-a pus pe Croitoru ! De ce nu spun contestatarii lui chestia asta ? Si nici "analistii" ?
De ce PSD, dupa ce a guvernat in ultimul an alturi de PDL, urla acum ca ultimul an a fost catastrofal gestionat de guvernul din care a facut parte in persoana ?

Nu are nimeni nimic impotriva alegerilor anticipate .Cred ca este timpul sa scapam si de PDL nu doar de Basescu .

In privinta intelegerii Constitutiei Silviu,te rog daca poti sa imi raspunzi la doua intrebari care ne pot clarifica modul fiecaruia de a intelege Constitutia.

1)In ipoteza teoretic posibila, ca un partid are in urma alegerilor 90% din voturi, consideri ca Basescu poate numi premier pe cine doreste el fara acordul acelui partid?

2)De ce anume a mai fost scris in Constitutie ca desemnarea premierului se face in urma CONSULTARILOR ,daca Basescu are dreptul sa numeasca pe cine vrea el?Ce sens ar mai avea acele consultari ?

*Element ajutator :Premierul desemnat are nevoie in final de votul de incredere al unei majoritati parlamentare,altfel nu poate ajunge premier.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 10:04

De la: Dorinel, la data 2009-10-22 23:56:04Voi chiar nu intelegeti ca Basescu nu va mai iesi presedinte ? Nu inteleg de ce trebuie sa-i raspundeti cu aceiasi moneda, jignindul zi de zi, cum ne-a jignit el in fiecare zi de cand ne este presedinte ?!!!

Merg si eu cu un tur !

Fosta membra 9am.ro

241 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 10:07

De la: vaneamarin, la data 2009-10-23 09:04:59

Nu are nimeni nimic impotriva alegerilor anticipate .Cred ca este timpul sa scapam si de PDL nu doar de Basescu .

In privinta intelegerii Constitutiei Silviu,te rog daca poti sa imi raspunzi la doua intrebari care ne pot clarifica modul fiecaruia de a intelege Constitutia.

1)In ipoteza teoretic posibila, ca un partid are in urma alegerilor 90% din voturi, consideri ca Basescu poate numi premier pe cine doreste el fara acordul acelui partid?

2)De ce anume a mai fost scris in Constitutie ca desemnarea premierului se face in urma CONSULTARILOR ,daca Basescu are dreptul sa numeasca pe cine vrea el?Ce sens ar mai avea acele consultari ?

*Element ajutator :Premierul desemnat are nevoie in final de votul de incredere al unei majoritati parlamentare,altfel nu poate ajunge premier.

SA NU FACEM CONFUZIE ,INTRE A NUMI SI A DESEMNA.
Parlamentul in urma consultarilor ,numeste un premier si presedinteleil desemneaza,numai ca EU nu vreau sa respect Constitutia si nici vointa celor 65% din parlament.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 10:21

De la: INLACRIMATUL, la data 2009-10-23 10:07:08
De la: vaneamarin, la data 2009-10-23 09:04:59

SA NU FACEM CONFUZIE ,INTRE A NUMI SI A DESEMNA.
Parlamentul in urma consultarilor ,numeste un premier si presedinteleil desemneaza,numai ca EU nu vreau sa respect Constitutia si nici vointa celor 65% din parlament.

Mda,corect ,greseala mea,chiar daca in Dex tot cam dracul ala inseamna si mie nu cuvantul in sine imi pare important ci logica faptelor !Intrebarile pentru Silviu insa raman valabile.

PACIFISTA

299 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 10:30

Pai vezi mai vaneamarin,asa si poporul intelegind gresit ,se lasa dus la alegeri de circarii politruci.Odata cu Decretul tovarasului Bsescu ,poporul Roman are sansa sa impuste 2 iepuri.Votind "DA"pentru Referendum si "NU" pentru Basescu.Problema este ca dupa 20 de ani de imn cu Desteaptate rumine,sa nu fi adormit poporul de tot

Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati ! Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 10:35

De la: PACIFISTA, la data 2009-10-23 10:30:24Pai vezi mai vaneamarin,asa si poporul intelegind gresit ,se lasa dus la alegeri de circarii politruci.Odata cu Decretul tovarasului Bsescu ,poporul Roman are sansa sa impuste 2 iepuri.Votind "DA"pentru Referendum si "NU" pentru Basescu.Problema este ca dupa 20 de ani de imn cu Desteaptate rumine,sa nu fi adormit poporul de tot

Nu stiu ce face poporul insa stiu exact ce fac eu.Eu nu votez la referendum deoarece nu imi place ideea de a percuta la demagogiile acestui om .Voi vota insa cu placere contra lui Basescu ca presedinte.

PACIFISTA

299 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 10:42

De stiut ca PDL ul si Basescu ,pregatesc o mare farsa-cacialma pentru 22 noiembrie 2009,vizita vicelui din SUA neaducind nimic bun pentru Romania

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 10:49

De la: PACIFISTA, la data 2009-10-23 10:42:54De stiut ca PDL ul si Basescu ,pregatesc o mare farsa-cacialma pentru 22 noiembrie 2009,vizita vicelui din SUA neaducind nimic bun pentru Romania

adica ? fii mai clara !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 10:52

De la: PACIFISTA, la data 2009-10-23 10:42:54De stiut ca PDL ul si Basescu ,pregatesc o mare farsa-cacialma pentru 22 noiembrie 2009,vizita vicelui din SUA neaducind nimic bun pentru Romania

Nu vad ce legatura are vizita lui Biden cu alegerile si nici nu imi pare ca aceasta vizita nu ar aduce nimic bun pentru Romania .Cu siguranta insa nu a adus nimic bun pentru Basescu.

Pagini: << 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: