Info
x
Existã viaþã dupã moarte?
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 16:34
Exista viata dupa moarte....dupa mine, raiul este acolo unde esti tot una cu Dumnezeu, iar iadul....sa ma exprim asa, este sirul reincarnarilor aici pe pamant, pana cand ajungem cu totii tot una cu Dumnezeu. Cred in acesta viziune.
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 17:53
De la: balabanandrei, la data 2008-10-17 15:56:17Pentru marygeo2006;;; Scuze! Dar ma simt obligata sa ti raspund!;; AVEAM;; 33ani, cand mi-am gasit,((fiind anuntata de ;militie si procuratura, la seviciu,)) , toata famili fratelui meu de 35ani, ea de 33, fetele de;7-9ani, morti in casa! Omorati, usa blocata pe dinauntru, nici ;un bilet, de jstificare, a gestului! Tu ce ai fi facut, in locul meu??? Va doresc, tot binele din ;lume; sa nu ajunga ;nici; dusmanii nostri, sa treaca prin ce am trecut noi! +++pt, fam fratelui meu, mort.
|
|
Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 17:54
De la: marygeo2006, la data 2008-10-19 17:53:14;;;;;;;;Era-n 24mai; 1982;!De la: balabanandrei, la data 2008-10-17 15:56:17Pentru marygeo2006;;; Scuze! Dar ma simt obligata sa ti raspund!;; AVEAM;; 33ani, cand mi-am gasit,((fiind anuntata de ;militie si procuratura, la seviciu,)) , toata famili fratelui meu de 35ani, ea de 33, fetele de;7-9ani, morti in casa! Omorati, usa blocata pe dinauntru, nici ;un bilet, de jstificare, a gestului! Tu ce ai fi facut, in locul meu??? Va doresc, tot binele din ;lume; sa nu ajunga ;nici; dusmanii nostri, sa treaca prin ce am trecut noi! |
|
balabanandrei 335 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bacau |
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 16:42
Pentru marygeo2006
Imi cer scuze daca te-am suparat! N-am stiut ca ti s-antamplat de mult necazul asta. Din ce ai zis tu, eu am inteles ca tu crezi ca exista viata dupa moarte, pentru ca ai fost la un medium. Mai crezi in medium?
„Cãutaþi mai întâi împãrãþia lui Dumnezeu ºi celelalte se vor adãuga vouã!“
|
|
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 16:43
De la: balabanandrei, la data 2008-10-20 16:42:17Pentru marygeo2006'''''''' Nu draga, nu mai suparat, de loc! Dar ma gandeam sa ma justific, de ce am plecat acolo! As mai pleca o data! Sa vorbesc ;cu sufletul mamei ca ; a plecat si nu poate merge mai sus o visez mereu, pt, ca m-a nedreptatit! I-a last ;totul fratelui mai mic!;;Da! Mai cred in ;medium! Pt, ca; daca-ti spune faptele ce s-au intamplat si tu nu-i spui, nimic, cum sa nu crezi??! PA. PA! O zi buna! Maria |
|
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 16:51
Pentru marygeo2006
Nu te supara ca te intreb, as vrea sa stiu ce religie ai. In functie de raspunsul tau, am sa iti pot da mai multe detalii. Astept raspunsul tau!
|
|
carlos 37 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 21:19
De la: mariaoprea75, la data 2008-10-18 16:34:11Exista viata dupa moarte....dupa mine, raiul este acolo unde esti tot una cu Dumnezeu, iar iadul....sa ma exprim asa, este sirul reincarnarilor aici pe pamant, pana cand ajungem cu totii tot una cu Dumnezeu. Cred in acesta viziune.Ohoo..sa ai gura aurita...ce viata e aici pe pamant..m-as intoarce la nesfarsit:).. Da in rai ce stii? e bine e frumos..oricum banuiesc ca nu stii ca nu ai ajuns, d-aia esti aici..dar ai auzit ceva vorbindu-se?Eu imi imaginez ca e plictisitor.. |
|
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 08:03
De la: balabanandrei, la data 2008-10-21 16:51:39Pentru marygeo2006;;;;;;;M-am nascut, ;ortodoxa; sunt, ortodoxa , m-am casatorit, la ;ortodoxi si ,,,,,,voi, muri tot, ;ortodoxa;!;;Asta nu ne-a-mpiedicat, sa gasim ,doar o farama de adevar,, privind; asasinarea ;fratelui, si-a familiei! Am vorbit, cu un preot, de asta care, mi-a spus ca ;este mai mare pacat, sa acuzi, pe cineva ;in necunostinta de cauza;!De aceea am cautat , acel medium. ,,In rest, sa auzim de bine! |
|
|
|
|
davadr 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Campulung Moldovenesc |
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 10:57
Interesant mod de a pune problema, "m-am nascut ortodoxa". Chiar acum citesc carte cu titlul " Cum poti fi sigur ca-ti vei petrece vesnicia cu Dumnezeu". Se vorbeste despre moarte si despre viata de dupa... Exista viata dupa moarte.
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 14:07
De la: carlos, la data 2008-10-22 21:19:01De la: mariaoprea75, la data 2008-10-18 16:34:11Exista viata dupa moarte....dupa mine, raiul este acolo unde esti tot una cu Dumnezeu, iar iadul....sa ma exprim asa, este sirul reincarnarilor aici pe pamant, pana cand ajungem cu totii tot una cu Dumnezeu. Cred in acesta viziune.Ohoo..sa ai gura aurita...ce viata e aici pe pamant..m-as intoarce la nesfarsit:).. hai ca e buna rau:)), inseamna ca sigur nu am ajuns in RAI daca sunt aici!..oare sa fie asa plictisitor acolo de sufletul meu nu doreste sa aibe ASPIRATII INALTE! Mai ce-mi plac oamenii cu umor! pt tine Carlos. o zi buna sa ai, aici , acum pe pamant...o vesnicie toata!
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 16:38
De la: mariaoprea75, la data 2008-10-23 14:07:35 E foarte clar ca-i plictisitor..d-aia toata distractia e aici..plus ca nu poti avea ASPIRATII INALTE pt ceva ce nu ai certitudinea ca exista..Ia schimba tu berea aia cu un vinuletz rosu si hai sa zabovim aici un pic..sa vezi tu ce aspiratii ne vin amandorura:)) de nu ti-o mai trebui rai nici dupa 9 vieti:)) |
|
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 19:53
da...dar fara prietenii nostri..parca nu are farmec! Merge un vin rosu aici alaturi de toti cei care ne sunt dragi! Ce zici...ce ziceti! Eu deja simt gustul vinului rosu....tare mai e frumoasa viata asta aici!
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 20:00
Cat despre certitudine ca exista viata dupa moarte, nu am , dar prefer sa ma incred ideei ca totusi exista ceva mai mult decat un amarat....sfarsit putrezit intr-un sicriu. Sufletul totusi nu MOARE, el ramane VIU! Cred asta....mai ales ca am baut si un pahar de vin rosu in cinstea tuturor! Fiti veseli!
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 20:07
Eii acum imaginatiile noastre sunt scuzabile..au cazut sub influienta vinului rosu..totul e mai usor de crezut..si povestea ta de mai devreme cu raiul..si ca "sufletul"nu moare(ce-o fi ala), si ca exista d-zeu parca am crede:))..Cred ca tocmai am vazut-o pe Uma
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 20:16
Cine este UMA?
ca sa inteleg si eu mai bine!
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 21:19
De la: mariaoprea75, la data 2008-10-23 20:16:19Cine este UMA?Thurman..febletea mea:)) |
|
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 21:45
Multumesc pentru raspuns!
|
|
Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 20:41
Pentru marygeo2006
Daca spui ca esti ortodoxa, mergi la un preot de manastire si spune-i despre ce ti s-antamplat, si de faptul ca ai fost la medium. Si vezi ce spune el. Ti-am spus sa mergi la un preot de manastire pentru ca ei sunt mai caliti cu ispitele. Sper sa nu te superi pe mine. Dar chiar te rog sa mergi. Sa stii vorbesc serios , nu la misto asa cum cred altii. Numai bine!
|
|
Postat pe: 26 Octombrie 2008, ora 10:16
De la: davadr, la data 2008-10-23 10:57:49Interesant mod de a pune problema, "m-am nascut ortodoxa". Chiar acum citesc carte cu titlul " Cum poti fi sigur ca-ti vei petrece vesnicia cu Dumnezeu". Se vorbeste despre moarte si despre viata de dupa... Exista viata dupa moarte.;;;;;;;M-am nascut, iar la 2 luni, am fost botezata-n religia ortodoxa! |
|
Postat pe: 26 Octombrie 2008, ora 10:22
De la: balabanandrei, la data 2008-10-24 20:41:05Pentru marygeo2006;;;;;;Locuiesc, la 5 minute, de ;Catedrala ;SF. TREIME; care va fi una din cele mai mari catedrale din Europa, ((e la ; Baia-Mare)) MM. ;;Aici slujesc, multi preoti, calugari.Am discutat cu un ;parinte; privind aceasta problema! Este mai ;pacat; sa nu stii, sa acuzi persoane, nevinovate, decat sa-ncerci sa ;dezlegi; acel mister! Va doresc; Zile senine!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Octombrie 2008, ora 15:34
De la: mickky, la data 2008-10-09 13:30:03pt dianaid: Tu gandesti un pic inainte sa scrii sau sa te iei de oameni aiurea???In primul rand faptele te definesc ca si om! Prin faptele tale arati daca crezi, daca iti doresti, daca tii la cineva..., vorbele se duc faptele raman! Oricine poate spune ca are credinta dar sa-si traiasca viata intr-un mod cat se poate de haotic si fara sa-i pese de cei din jurul lui, un om poate spune ca te iubeste si faptele lui sa demonstreze exact contrariul! DECI: FAPTELE CONTEAZA NU VORBELE! Nu ti se pare normal ca un om care face bine cat este pe Pamant, care da dovada de mila, de buna credinta, sa se duca langa Dumnezeu si sa traiasca vesnic in liniste?Da, Iisus este calea spre Dumnezeu Tatal, dar asta nu inseamna ca e de ajuns sa spui ca, CREZI si gata esti iertat pt orice ai facut!!!! Marcela are dreptate cand spune ca noi insine ne condamnam sau ne absolvim de pacate prin ceea ce facem cat suntem in viata! De noi depinde daca vom ajunge in Rai sau in Iad! Si da.... Dumnezeu ne judeca atunci cand trebuie sa fim judecati, de noi depinde totul! Sfatul meu pentru tine este sa ai grija de sufletelul tau cat esti in viata, gandeste logic inainte sa spui ceva si nu te mai lua de lume gratuit! Mickky, daca tu crezi ca poti face suficiente "fapte bune" ca sa te salvezi esti un om foarte optimist. Sau foarte, foarte bun. Eu sper ca intr-o zi voi avea suficienta credinta pentru ca sa-mi fie mantuit sufletul. Acum, sincer, ce poti face singur? Sa dai pomana saracilor, sa ai grija de cei pe care ii iubesti..? Mi se pare mult prea putin. In plus, toate astea isi au deja recompensa in sine, ce altceva mai pot pretinde? Daca pe mine m-a facut Dumnezeu mai isteata, mai rabdatoare, mai harnica nu este meritul meu ca apoi sa vreau sa ma mantuiesc prin aceste calitati. Nu stiu daca ma fac inteleasa. Cred ca in orice moment pacatele mele sunt mult mai multe decat faptele bune. Nu, nu as vrea sa fiu judecata prin fapte. |
|
mickky 8 mesaje Membru din: 30/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 13:21
De la: marinescuirina, la data 2008-10-26 15:34:10De la: mickky, la data 2008-10-09 13:30:03pt dianaid: Tu gandesti un pic inainte sa scrii sau sa te iei de oameni aiurea???In primul rand faptele te definesc ca si om! Prin faptele tale arati daca crezi, daca iti doresti, daca tii la cineva..., vorbele se duc faptele raman! Oricine poate spune ca are credinta dar sa-si traiasca viata intr-un mod cat se poate de haotic si fara sa-i pese de cei din jurul lui, un om poate spune ca te iubeste si faptele lui sa demonstreze exact contrariul! DECI: FAPTELE CONTEAZA NU VORBELE! Nu ti se pare normal ca un om care face bine cat este pe Pamant, care da dovada de mila, de buna credinta, sa se duca langa Dumnezeu si sa traiasca vesnic in liniste?Da, Iisus este calea spre Dumnezeu Tatal, dar asta nu inseamna ca e de ajuns sa spui ca, CREZI si gata esti iertat pt orice ai facut!!!! Marcela are dreptate cand spune ca noi insine ne condamnam sau ne absolvim de pacate prin ceea ce facem cat suntem in viata! De noi depinde daca vom ajunge in Rai sau in Iad! Si da.... Dumnezeu ne judeca atunci cand trebuie sa fim judecati, de noi depinde totul! Sfatul meu pentru tine este sa ai grija de sufletelul tau cat esti in viata, gandeste logic inainte sa spui ceva si nu te mai lua de lume gratuit! Buna Irina, Ai mare dreptate! Pacatele noastre sunt mult mai multe decat faptele bune! Cand am spus ce-am spus nu ma refeream la faptul ca un om se poate mantui prin fapte, pentru ca niciodata nu vei putea face atatea lucruri bune incat sa ajungi "sfant". Incercam doar sa-i explic unei fete ca nu este suficient sa spui "CRED IN DUMNEZEU" si gata....esti absolvit de tot. Ma refeream la faptul ca prin ceea ce faci demonstrezi daca esti un om bun, daca crezi in ceva, daca iubesti ceva! Asta incercam sa exprim. Si............este inevitabil sa nu fii judecat dupa fapte! Asta este! suntem oameni si suntem actionam prim fapte de cele mai multe ori! Important este sa fii impacat cu tine si cu cei din jur! Judecati vom fii cu totii indiferent ce, cum si cat am facut! Te pup! O zi buna! |
|
MAMITZA 119 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 13:56
DOAMNE, DUMNEZEULE BUN, SPER CA NU ! SAU ACOLO, DACA EXISTA, VIATA SA FIE RANDUITA DUPA ALTE REGULI ! FARA POLITICA, FARA VIOLENTE, FARA MANELE, FARA MASINI, FARA PILE, FARA "MILITIENI", FARA BANCURI PROASTE, DAR CU ....INTERNET ! N-AS PUTEA, NICI DINCOLO DE MOARTE, FARA EL ! ZAU CA NU GLUMESC ! POATE BUNUL DUMNEZEU IMI VA DA CEVA MAI INTERESANT DE FACUT, SPIRITUAL VORBIND, SI ASTFEL VOI FI SUFLETUL CEL MAI LINISTIT, HARNIC SI BINEVOITOR !
DDR
|
|
Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 14:21
Draga; Doina! Sper sa ai dreptate! Sa nu fie si acolo ;politica parlament, bogati si saraci voturi,,,,,, si multe alte prostii! Sper! Cu respect;Maria. Baia-Mare
|
|
Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 20:23
Pentru marygeo2006
Tot nu m-ai inteles. Eu vreau sa iti spun ca ai gresit ca ai fost la medium, si sa nu ai incredere in mediumi, pentru ca sunt niste vrajitori, care lucreaza cu diavolul. De asta ti-am zis sa mergi la un preot, ca sa iti spuna ca ai gresit ca te-ai dus la un medium, in loc sa mergi sa vorbesti cu un preot. Sa stii ca nu ti-o spun cu nici un repros sau rautate. Nu vezi cazuri la televizor, cu vrajitoare care zic ca lucreaza cu Dumnezeu, si cu icoane, aghiasma, dar aia e ca sa insele omul, sa-l faca sa creada ca magia e in legatura cu Dumnezeu. Sfanta Biserica condamna orice fel de vrajitorie, inclusiv si asa zisii mediumi. Tu spui ca ti-a spus exact ce s-a intamplat, dar diavolul stie toata viata ta de cand te-ai nascut si pana ai sa mori. Doar atat iti spun, mergi si vorbeste cu un preot de manastire, pentru ca sunt mai caliti cu ispitele. Ti-o spun din toata inima.
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 02:16
De la: balabanandrei, la data 2008-10-27 20:23:15Pentru marygeo2006;;MULTUMESC! ;E posibil! Dar cand esti disperat, mergi ;oriunde;!aaAm vorbit, noi si cu preoti,,,dar,, nefiind nici un bilet, sa si justifice fapta,, eram innebuniti, de durere si nestiinta!Nu umblu eu la vrajitori! Eu m-am maritat dupa ;oranda data de bunul ;D-zeu! Nu-mi doresc, decat sanatate pt, toti si baietii sa fie bine! ;La fel va ;doresc, tuturor!! |
|
vali561 16 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 08:42
femeieeeee esti dusa...mai bine iti dadea tie florica o toporisca in cap
|
|
Fosta membra 9am.ro 297 mesaje Membru din: 10/09/2008 Oras: Iasi |
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 12:10
Nu cred ca exista persona care nu se gandeste la moarte.Frica de moarte si de ceea ce va fi dupa moarte e determinata de modul in care fiecare dintre noi ne traim viata.Daca traim cu conceptia de "a avea" nu avem frica de moarte ci de a pierde ceea ce avem:corpul nostru,Eu-l,tot ceea ce posedam,identitatea...Daca traim cu conceptia de "a fi" frica de a muri e minora din moment ce nu vom avea nimic de pierdut.Cand ne-am nascut nu aveam nimic,doar eram,existam.Cred ca viata dupa moarte exista,si incepe la fel cum a inceput viata noastra cand ne-am nascut.Daca exista viata dupa moarte atunci exista si moarte inainte de viata.
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 12:56
De la: vali561, la data 2008-10-28 08:42:45femeieeeee esti dusa...mai bine iti dadea tie florica o toporisca in cap;;;;;;;;;;;;;Te rog sa ti pastrezi, raspunsurile idioate pt, tine!!!!!!!!Poate sa ti dea si tie cineva cu ;o toporisca-n, cap!!! Crezi ca esti de ;;neatins??????!!!!!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 14:59
Recomand cartea Sufletul dupa moarte de Ieromonah Seraphim Rose.
www.sfaturiortodoxe.ro/sufletul-dupa-moarte/ F interesanta. |
|
|
|

+++pt, fam fratelui meu, mort.
pt tine Carlos. o zi buna sa ai, aici , acum pe pamant...o vesnicie toata!
ca sa inteleg si eu mai bine!