Info
x
Existã viaþã dupã moarte?
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 22:23
ENIKO
Si eu sant batut in cap cteodata....dar supa care ne-o servesti tu este fara cap si coada....MORTI INVIE DOAR LA JUDECATA.....1Corinteni15/35-58
|
|
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 23:05
|
|
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 23:10
PACE TIE...Gabita....pe unde umbli....asa tacuta???
|
|
marcu_adrian24 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 14:36
Ziua in care ne nastem este clar stabilita , la fel (din pacate ) si ziua in care parasim aceasta lume . Ceea ce se intampla intre aceste doua evenimente se numeste VIATA . Numai si numai noi decidem cum ne petrecem acest timp : in credinta , ca raufacatori , sanatosi sau bolnavi . Suntem obligati sa ne petrecem acest timp nu ca o pregatire pentru ceea ce va urma ci ca o PEDEAPSA pentru ceea ce am facut candva . Trebuie , vrem sau nu vrem sa ne ispasim acesta pedeapsa si sa intampinam momentul cand vom pleca cu demnitate si cu constiinta curata .Cati dintre noi putem face asta ?
Cati vom putea gandi in acel moment ca am lasat in urma noastra iubire si nu averi ? Viata omului se masoara in numarul celor care isi mai amintesc de el dupa ani si ani .... Parerea mea este urmatoarea : exista dupa moarte ! Ce ? Ceva mai mult decat noi numim aici pe pamant VIATA . Din pacate pentru noi materialul - trupul - il consideram esential , desi cea mai mare durere nu este durerea fizica ci cea sufletesca . Si atunci: DE CE NU INTELEGEM ? VOI INTELEGETI ? |
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 15:12
Existã viaþã dupã moarte?
Ar fi bine sa ne-o traim mai frumos pe-aceasta pe care am primit-o in dar.Ce-i in mana nu-i minciuna. Dana PP.S. www.adevarul.ro/articole/draga-mos-craciun-eu-cred-in-minuni.html „Dragã Moº Crãciun, eu cred în minuni“ Autori Mihai Duþã , Rãzvan Priþulescu , Valeria Cupa Data: 18 dec 2008 Micuþii aflaþi în clinica de oncologie a Spitalului Fundeni i-au cerut lui Moº Crãciun sã le aducã sãnãtate ºi câteva jucãrii. În Institutul Oncologic Fundeni sunt trataþi aproximativ 200 de copii bolnavi de cancer din toatã þara. Unii dintre ei stau chiar ºi câteva luni în spital. Sunt prea mici pentru a ºti cât de gravã e boala de care suferã. Institutul Oncologic Fundeni a devenit pentru ei a doua casã, una cu oameni îmbrãcaþi în alb, copii bolnavi ºi pãrinþi triºti. Plâng atunci când sunt chemaþi la cabinetul de tratament pentru a li se administra o perfuzie. Le e fricã de injecþii ºi, oricât de frumos le-ar vorbi medicii, gândul cã vine timpul sã fie din nou înþepaþi îi sperie. Diagnosticul e dur, iar pãrinþii îl pronunþã cu lacrimi în ochi ºi glasul stins: „cancer”. Dupã tratamentul de dimineaþã, cei mai mici se refugiazã în sala de joacã pe care ei o numesc „Grãdi”, prescurtarea grãdiniþei de la care au fost smulºi de boalã. Unii dintre ei mai au doar câteva zile de trãit. Nu ºtiu acest lucru. Poate nici nu mai apucã Sãrbãtorile ºi totuºi îl aºteaptã pe Moº Crãciun. Alþii au trecut prin mai multe operaþii, dar vor fi recuperaþi. Aproximativ 80% din copiii bolnavi de cancer trãiesc la limita subzistenþei. O parte din pãrinþii acestora îºi aduc la spital ºi copiii sãnãtoºi pentru cã nu au cu cine sã îi lase acasã. Prin intermediul asociaþiei P.A.V.E.L., am primit la redacþie mai multe scrisori din partea micuþilor bolnavi de cancer. Toþi l-au rugat pe Moºul sã le aducã sãnãtate ºi, dacã se poate, câteva jucãrii.Trebuie sã le arãtãm cã Moº Crãciun existã. Se aflã în fiecare dintre noi. Rãmâne doar sã ne aducem aminte cã am fost odatã copii ºi am crezut în el. Cum poþi sã fii Moº Crãciun Cei care doresc sã-i ajute pe copiii bolnavi de cancer pot contacta ziarul „Adevãrul“ pe adresa de email pr@adevarul.ro sau Asociaþia P.A.V.E.L. la adresa pavel.romania@yahoo.com. Mai multe scrisori ale copiilor bolnavi de cancer sunt postate pe www.adevarul.ro ºi www.asociatiapavel.ro.
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
florescu_vasile2001_2 326 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 17:56
Ca unul din cei multi care a avut nenorocul sa aiba bolnav de cancer pe cel mai drag dintre cei apropiati,il Rog pe Iisus Cristos,pe Marele Tata Ceresc,sa aiba mila de cei necajiti de aceasta boala!!! Doamne ajuta-i sa invinga boala!!!
|
|
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 18:47
AMIN...AMIN....AMIN...
|
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 19:40
Pasadro,
Multumesc pentru ca ne amintesti de cei mai nefericiti dintre noi, smulgandu-ne astfel cateva momente de sub tirania egoismului.
|
|
|
|
|
danbuzenchi 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Onesti |
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 20:23
Toata lumea se amageste totul este pe lumea asta,restul e SF.Omul dupa ce moare nu mai reprezinta nimic.Asa ca sa ne simtim bine pe lumea asta.Este o vrajeala cand lumea spune ca da mancare de pomana la biserica pentru morti,odata ce ai murit devii pamant.Problema cu raiul si cu iadul a aparut doar ca sa sperie oamenii pentru a deveni mai buni si mai supusi.A existat vreodata o dovada clara care sa ateste viata de dincolo?NICIODATA!Nu sunt ateu dar nici asa credul.Sa faca fiecare cum vrea,eu pana la viata de dincolo am sa o traiesc pe asta cat mai bine o sa pot.
|
|
Fosta membra 9am.ro 520 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 22:07
Acest raspuns poate fi dat de fiecare persoana in functie de cateva intrebari elementare;DE unde venim,cine suntem si unde mergem?,dar mai ales de cat au fost interesati sa caute frenetic aceste raspunsuri in Scrierile Biblice,in filozofiile:materialiste,idealiste,in scrierile sacre esoterice si ezoterice din filozofiile orientale si nu in ultimul rand in cercetarile si dezvaluirile stiintifice,paranormale etc. Frica de moarte este o realitate. Cu cat omul este mai tanar,mai atras de material,de dorinti,de bogatie,de placeri,cu atatmai mult se teme de moarte. Cei care nu mai au ce cere de la viata,fie suferinzi incurabili,fie batrani,se impaca cu acest final. Atat timp cat suntem demni,iubitori,cu mils si compasiune fata de semeni,cat nu avem ura,invidie,cat suntem lipsiti de vicii,de lacomie,de intrigi,cat avem doar ganduri pozitive,incapabili de a face cel mai mic rau,nu avem a ne teme de moarte. Daca e sa luam cercetarile NASA cu privire la CENTURA FOTONICA,scrierile antice(calendarul mayas,scrierile Biblice),diferite Previziuni,scrierile Orientale(vedele,Upanisadele)diversele experiente paranormale si multe alte scrieri,cercetari cu privire la dubla natura a omului,corp fizic si corp astral,fotografierea aurei si de aici atatea consecinte,ar trebui sa ne bulverseze si sa ne faca sa cautam cu infrigurare raspunsuri la intrebarile de mai sus. Cu siguranta ar trebui sa ne determine sa credem ca am fost creati de o forta supra naturala,indiferent cum vrem s-o numim,ca suntem controlati,
ca nu dispunem in totalitate de controlul fizicului,a mintii,deci a gandurilor si ca de fapt avem un destin in existenta noastra. Sigur exista o viata intr-o alta lume in care sufletele(spiritele ca entitati au alte forme decat cea fizica pe care o stim. Poate exista chiar reincarnarea,descrisa in atatea experiente fie prin hipnoza fie de persoane care si-au amintit spatii,locuri,strazi persoane presupuse a fi fost in alta viata anterioara. Despre cazuri descrise de marygeo2006 am citit si eu sau am auzit direct aceste povestiri in care persoane au intrat in comunicare cu spiritele persoanelor apropiate. Intr-o carte denumita; "Autosugestia si Hipnoza am citit un caz interesant si anume; In jurul oei 24,o femeie a avut un vis in care barbatul ei plecat in carausie a fost jefuit si omorat de niste talhari intr-o localitate. Probabil ca omul s-a gandit intens la nevasta sa in ceasul mortii. Intrata in panica si vazand ca in cateva ore nu a sosit acasa a plecat acolo. Visul s-a adeverit asa cum i s-a aratat. Totul e sa nu murim niste ignoranti incurabili si sa acceptam ca orice este posibil atat timp cat planeaza incertitudinea |
|
Fosta membra 9am.ro 618 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 22:16
''Existã viaþã dupã moarte?''
Nu. ..Dar ne place mult sa ne mintim singuri,din frica si din lacomie.
Legio tertia decima Gemina (13th Twin Legion),
|
|
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 22:25
EMIL
detaliaza te rog....2012.....!!!!pana postezi tu ,eu il caut pe DARKONE in centura fotonica.... si sati spun un secret DUMNEZEU ESTE EXTRATERESTRU......ce zici???
|
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 08:37
-------------------------------------------------------------------------------- From: olga cridland [mailto:olga_cridland@yahoo.co.uk] Sent: 19 decembrie 2008 07:51 To: Asociatia P.A.V.E.L. Subject: Rugaciunea postului Rugaciunea postului : Tata din Ceruri, te rog sa-mi binecuvintezi familia, prietenii, rudele si pe cei pe care ii iubesc, si pe cei care citesc aceasta rugaciune chiar in acest moment. Arata-le Tu o noua imagine a dragostei si puterii Tale nemarginite. Duhule Sfant, te rog sa-i ajuti , chiar in acest moment. Acolo unde exista durere, te rog sa le daruiesti pacea si mila Ta. Acolo unde exista indoiala, te rog sa le inspiri o incredere innoita prin Harul Tau. Unde exista o nevoie, te rog sa le-o implinesti. Binecuvinteaza-le Tu caminul, familia, munca,da-le Intelepciune si Lumina in viata lor. Binecuvanteaza-i cand pleaca si cand se intorc acasa, mergi inaintea lor si deschide-le calea. Calauzeste-i si ocroteste-i clipa de clipa in toata viata lor. Iarta-le lor pacatele facute cu voie sau fara de voie, cu stiinta, din nestiinta sau pe cele pe care nu si le amintesc. Condu-i Tu pe Calea Ta Cea Sfinta, In Numele Fiului Tau, Iisus Hristos. Doamne Tata, Fiule si Duhule Sfint, iti multumesc ca tu vei face mai mult decit iti pot eu cere. Amin *Daca Domnul ti-a pus pe inima sa trimiti aceasta rugaciune la mai mult de patru persoane, esti cu adevarat o persoana binecuvantata. Olga Cridland www.asociatiapavel.ro ; www.asociatiapavel.home.ro ro.netlog.com/OlgaCridland www.ceruldinnoi.ro/pages/argument.htm
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
Fosta membra 9am.ro 149 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 14:50
draga Sch Marcela,
Te rog sa-ti faci un pic de timp si sa stam de vorba. Si eu sunt unul dintre aceia care sunt aciuiati pe langa un preot. Eu cred ca mi-ar folosi sa vad ce anume iti face sila la persoana mea, poate sunt unele lucruri pe care trebuie sa le indrept si nu le vad pe langa cele pe care le stiu deja. Sincer ti-as ramane recunoscator. In parte sunt de acord cu cele scrise de tine, in parte nu. Adresa mea de mail este nicoletibi@yahoo.com. Iti multumesc anticipat. |
|
ioanvirgilsavu 143 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 20:27
momentan nu ai cunostintele necesare pt a avea o parere adevarata,mai citeste ca vad ca ai cap
|
|
ioanvirgilsavu 143 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 20:43
avem navoie de biserica DAR:acum aproape toti preotii,iar episcopii toti au tradat biserica,acum a ramas fiecare sa respecte legile singur e f greu dar e o cruce a sfarsitului lumii sa nu cartim,daca ascultam de un preot ce incalca legea inseamna ca santem idolatri...mai vorbim daca nu te vai enervat
|
|
Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 01:30
Viata are o definitie.
Moartea are de asemenea o definitie! Oare ce Exista si ce este Ne-existenta? Intrebarea este daca corpul nostru spiritual care ne creste si-se-mplineste prin existenta noastra mai poarta amprenta Eului nostru dupa ce bulgarele de lut din care am fost noi plamaditi si adusi in Existenta Terestra - Materiala - nu mai are resursele energetice pentru a-si continua Existenta redevine ceea ce a fost, oale si ulcele, Lut. Pentru cine accepta ca lumea are o componenta materiala si una informationala este de asteptat sa creada ca Eul lor nu dispare. Eul nostru insa dispare, numai ceea ce este valoros se petrece inapoi la Lege, ca ulterior sa redevina Fiinta spre un nou ciclu de Devenire. Deci orice ar exista dupa trecerea in Nefiinta aceea nu poate avea numele de Viata. Cei ce au facut un pas catre acel tarim stiu ca acolo este ALTCEVA, fara de Nume si este in Lege sa fie asa. Din punctul asta nu-mi ramine decit sa spun: CREDE SI NU CERCETA. Cred ca veti observa ca referirea nu este cea clasica. |
|
mia_rusu1970 79 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 16:00
Este mare pacat sa vorbiti aiurea despre biserica, exista viata dupa moarte si nu trebuie sa faceti ce face preotul , ce spune el.......... si grija care o aveti fata de trup trebuie sa fie si pentru suflet pentru ca el este cel care se ridica la cer si asta inseamna ca trebuie sa postesti, iar postul nu este adevarat daca nu exista infranare, milostenie si rugaciune.......... nu trebuie mare filozofie.......
|
|
Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 18:43
De la: nicoletibi, la data 2008-12-19 14:50:44draga Sch Marcela, Mah,tu vrei sa-ti dai intalnire cu fata..
|
|
Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 21:25
DARKONE
Nu tie rusine.....te bagi ca musca in lapte.....unde dragoste nu e...nimic nu e..
|
|
Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 22:52
De la: symy, la data 2008-12-21 21:25:07DARKONE ..scuze,scuze...Casa de piatra..sau,in fine..conexiune de piatra,daca tot e relatie prin e-mail
|
|
vieru_cezar_iasi 247 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 02:56
Pentru mirceascalat:
Ceea ce spui tu e valabil în budism, dar Dumnezeu ne-a descoperit prin profeþi ºi prin Fiul sãu întrupat cã sufletul omului este nemuritor ºi are ºi în viaþa de dincolo raþiune ºi conºtiinþã. Raþiunea ºi conºtiinþa sunt facultãþi ale spiritului, chiar dacã sunt legate în viaþa pãmânteascã ºi de anumiþi centri nervoºi din creier. Deci sufletul ºi Eu-l sunt una, sunt inseparabile, ºi, cum sufletul este nemuritor, la fel ºi Eu-l este nemuritor. Domnul Isus Cristos, Fiul lui Dumnezeu întrupat, este Calea, Adevãrul ºi Viaþa ºi este supremul Revelator ºi, totodatã, supremul Revelat. Sunt douã mari izvoare care cuprind Revelaþia supranaturalã a lui Dumnezeu : Sfânta Scripturã (Biblia) ºi Sfânta Tradiþie (Sfânta Tradiþie cuprinde scrierile sfinþilor pãrinþi ai Bisericii, marii episcopi creºtini). Biblia este inspiratã de Dumnezeu, la fel ºi scrierile Sfintei Tradiþii. Dumnezeu e autorul principal al Bibliei ºi al scrierilor Sfintei Tradiþii, oamenii au fost doar autorii secundari. Pe lângã dovezile arheologice care confirmã evenimentele relatate în Biblie, mai existã ºi argumentele profeþiilor biblice: profeþii au prevestit fapte care s-au petrecut aºa cum au spus ei, dupã multe secole de la prevestirea lor, deci e clar cã au fost inspiraþi de Dumnezeu, care cunoaºte ºi ceea ce va fi în viitor, altfel nu aveau de unde sã ºtie ce va fi dupã multe secole. În afarã de profeþiile cu privire la multe evenimente din lume, în Vechiul Testament au mai fost profeþite cu multe secole înainte de naºterea Domnului Isus Cristos ºi principalele evenimente din viaþa sa, cum ar fi: locul ºi împrejurãrile naºterii sale, multe dintre minunile sale, moartea pe cruce ºi învierea sa. Domnul Cristos a dovedit prin toatã viaþa sa, prin învãþãturile ºi prin minunile sale cã este Fiul lui Dumnezeu întrupat, nu un simplu om. Dacã ar fi fost un simplu om, nu ar fi putut sã învie morþii, sã învie el însuºi din morþi, sã potoleascã furtuna pe mare, sã vindece atâþia orbi, bolnavi, etc. Dupã înviere el a mai rãmas 40 de zile pe pãmânt, pânã la înãlþare ºi a fost vãzut de apostoli ºi de mulþi alþi oameni. Apostolii au mâncat ºi au vorbit cu el în aceste 40 de zile. Apoi ei au predicat toatã viaþa despre Învierea Domnului Isus Cristos ºi au murit pentru acest adevãr. E clar cã nu ar fi murit ei pentru o minciunã. Marele matematician, fizician ºi filosof francez Blaise Pascal, spunea : „Cred cu bucurie în cuvântul acelora care ºi-au dat viaþa pentru ceea ce au spus. ” Mai multe poþi citi dacã intri ºi pe blogul meu: www.cezar-iasi.blogspot.com/ Pe blog mai gãseºti: înregistrãri video cu miracole, barã video, videoclipuri, legãturi cu numeroase site-uri deosebit de interesante (unele dintre ele conþin ºi posturi TV on-line ºi posturi de radio), cãrþi foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fãrã a necesita descãrcare în propriul calculator), articole, adrese, numere de telefon ºi site-uri ale unor asociaþii care oferã servicii gratuite, etc. Vã rog intraþi pe blog ºi trimiteþi-l mai departe. Chiar se meritã. În legaturã cu primul blog poþi deschide ºi blogul urmãtor: www.augustincezar.blogspot.com/ |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 07:46
@mirceascalat -mi s-a intimplat un lucru deosebit s-am sa-l povestesc,poate ca-i un raspuns la ce-ai spus tu : la 3 zile dupa ce tatal meu a trecut dincolo,ma visez impreuna cu el in statia de tramvai ( mai exista inca !) de la Cismigiu ! peste drum,in visul meu ,era o gradina imprejmuita cu un gard de fier forjat ; tineri si tinere jucau volei,se plimbau pe alei...o feerie ! asteptind tramvaiul care nu mai venea ,tatal meu imi zice ca se duce sa vada mai bine ce-i peste drum....eu,ma mai uit o data dupa tramvai si cind intorc privirea spre tata,el era dincolo de gard ,imbracat intr-un costum de tenismen,parca,mult mai tinar decit cei 69 de ani pe care-i avea cind a murit ; imi face semne cu mina de la revedere,spunindu-mi sa ma duc acasa,ca el ramine acolo !....
|
|
oprea_oana25 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 16:38
Buna! Daca fiecare din noi am citi putin,subliniez PUTIN din Biblie ne-am da seama ce raspuns ne da Dumnezeu la aceasta simpla intrebare...sunt foarte multe versete care arata clar ca pentru pacat,plata este moartea,iar pentru ascultare fata de Dumnezeu-plata este viata vesnica.Nu specifica nicaieri ca cineva a ajuns vreodata in iad,dar nici in rai...inafara de Fiul Lui Dumnezeu care a inviat si a fost inaltat la cer.
Biblia nu sustine viata dupa moarte,n-o sa gasiti NICI MACAR UN SINGUR VERSET din care sa reiasa asa ceva...In schimb vorbeste foarte mult despre INVIEREA celor care au murit credinciosi. O intrebare logica:Daca ar fi ceva intr-adevar dupa moarte,daca sufletul ar merge intr-un loc oarecare,atunci care ar mai fi rolul INVIERII? Oameni buni,puneti manutele pe Biblie si cititi...nu va mai lasati inselati de tot felul de articole si carti care vorbesc despre viata dupa moarte...Ce e mai important pentru voi,pentru a crede cum stau lucrurile cu adevarat?Pe cine credeti voi?Biblia(Cuvantul Lui Dumnezeu) sau parerile oamenilor(carti,articole,documentare,etc)? |
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 10:43
ba fraierilor ! intrebarea trebue sa fie ,cum sa traim mai bine in viata,cum sa ne facem o familie sa ne iubim copii gagicile,cum sa vedem lumea ,cum sa cistigam bani ca pamintul abia asteapta sa inghita prostii
|
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 11:26
Ma bucur ca tu esti singurul ''specimen''....pe cale de disparitie....
|
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 17:24
Ptr.batmandimbovitean Daca pe pamantul acesta traim doar ca sa mancam,sa bem ,sa ne iubim gacicile ,sa castigam bani, si sa ne desfatam atunci suntem cei mai nenorociti si prosti oameni din cati au existat vreodata. Te-ai intrebat vreodata ce rost ai pe acest pamant ,de unde vii si incotro te indrepti ? Sau ti-ai pierdut deja identitatea ? Cei mai ingusti si limitati oameni pot gandi ca tine ... SORRY. |
|
homemarcel0 1937 mesaje Membru din: 19/12/2008 |
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 18:01
De la: batmandimbovitean, la data 2009-01-03 10:43:27 ... Haleluia, brother ... HAHAHAHAHAHA ... |
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 18:07
De la: homemarcel0, la data 2009-01-03 18:01:08De la: batmandimbovitean, la data 2009-01-03 10:43:27 |
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 18:09
OK
SOMN USOR NATIUNE ROMANA,SOMNUL TAU VA NASTE MONSTRI RELIGIOSI SI DE ALTA NATURA,S-AUZIM NUMAI DE BINE!
|
|
|
|

Dana P
Nu.
Mah,tu vrei sa-ti dai intalnire cu fata..
SOMN USOR NATIUNE ROMANA,SOMNUL TAU VA NASTE MONSTRI RELIGIOSI SI DE ALTA NATURA,S-AUZIM NUMAI DE BINE!